BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU"

Transkript

1 Sayfası :15. Syf

2 Sayfası :9. Syf

3 Sayfası :5. Syf.

4 SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf.

5 Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf

6 Sayfası :31. Syf

7 Sayfası :3. Syf

8 Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine tam not İzmir Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinden oluşan heyet Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu makamında ziyaret etti. Heyet, Karabağlar a harita mühendisi bir başkan seçilmesinin ilçeye çok faydalı olacağını belirterek kent yararına yapılacak tüm planlamalarda birlikte hareket edeceklerinin sözünü verdi. İZTO heyeti ayrıca, Başkan Selvitopu nun belediyede teknik olarak güçlü bir kadro oluşturduğuna da dikkat çekerek Karabağlar ın bu yönden de çok şanslı olduğunu söyledi. Başkan Selvitopu ise ilçede hayata geçirilecek projelerde meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının, muhtarları ve vatandaşların görüş ve önerilerini almaya devam edeceklerini söyledi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yılmaz ve meclis üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Selvitopu nun harita mühendisi olması ve oluşturduğu kadronun da teknik açıdan oldukça donanımlı olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirten Akın Kazançoğlu, bunun ilçeye de olumlu yansıyacağını söyledi. Kazançoğlu, Göreve geldiğinizden bu yana belediyede kilit noktalara çok başarılı ve deneyimli kişileri atadınız. Böyle deneyimli kişilerle çalışmanız Karabağlar için büyük şans. Mimar ve mühendislerden oluşan başkan yardımcısı ve müdürlerinizle Karabağlar ın dönüşümü ve gelişiminde çok güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. dedi. KARABAĞLAR VE İZMİR İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ Belediyelerin, meslek odalarının, sivil toplum örgütlerinin, özel sektörün birlikte hareket etmeleri gerektiğini, Karabağlar da yapılacak çalışmalarda fikir alışverişi yapmak istediklerini belirten İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Bendeş ise, İzmir in plan konusunda yaşadığı sorunların ancak el ele vererek çözülebileceğini söyledi. Bendeş, İzmir in yeni bir imar yönetmeliğine gereksinimi var yılındaki yönetmelik şehirde ciddi anlamda sıkıntılar ortaya çıkarıyor. İstanbul, Ankara yeni imar yönetmeliğiyle ilgili girişimlerde bulundu. Bursa ise bu yönetmeliği hazırlamış durumda. Biz de İzmir olarak belediye başkanlarımız, özel sektör temsilcileri ve meslek odalarıyla yeni imar yönetmeliğinin hazırlanmasıyla ilgili birlik olup acil çalışmalara başlamalıyız. Bu konuda da Karabağlar Belediye Başkanımızın bize destek olduğunu biliyorum. Hem Karabağlar hem de İzmir için birlikteyiz diye konuştu.

9 KARABAĞLAR ORTAK AKILLA YÖNETİLİYOR Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim döneminde söylediği gibi Karabağlar da yapılacak çalışmalarda ilçeyi ortak akılla yöneteceklerini dile getirdi. Bu doğrultuda çeşitli toplantılar yaptıklarını ve önemli adımlar attıklarını hatırlatan Selvitopu, Göreve geldikten kısa bir süre sonra ilçemizdeki mimarlar, mühendisler ve yapı denetimcilerle toplantı yaptık. İlçemizin beklentilerini, sorunlarını çeşitli kaynaklardan öğrenerek en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Yaptığımız bu toplantılarda mimarların, mühendislerin ve yapı denetimcilerin de görüşlerini alarak hem ilçeyi hem de ilçenin sorunlarını, ihtiyaçlarını daha iyi tanıyoruz diye konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarında da bu yöntemle hareket edeceklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, Kentsel dönüşüm projeleri disiplinli ve ortak çalışmayı gerektirir. Bu çalışmalar yapılırken belediyeyle birlikte vatandaşlar, özel sektör temsilcileri ve meslek gruplarının da görüşleri alınarak hareket edilmeli. İlçemiz için yapılan çalışmalarda diyaloglarımızı güçlendirmeliyiz diye konuştu.

10 Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu'ndan başarılı sporculara destek sözü ve tebrik Samsun'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası nda Dünya İkincisi olan Milli Takım oyuncuları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Karabağlar da hayata geçirecekleri sosyal projelerde spora da önem vereceklerini belirten Başkan Selvitopu büyük bir başarıya imza atan sporcuları kutladı ve destek konusunda da Üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız diyerek genç sporculara sahip çıktı Haziran tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası nda Hırvatistan'ın ardından ikinci olan Hentbol Milli takımı oyuncuları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Önümüzdeki yıl yine Samsun da gerçekleştirilecek olan olimpiyat oyunlarına katılacak olan İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı oyuncuları, şampiyonaya en iyi biçimde hazırlanmak istediklerini dolayısıyla çalışma saatlerinin uygun olacağı spor salonu konusunda sıkıntı yaşadıklarını Başkan Selvitopu na ilettiler. Milli sporcular ayrıca, spor malzemeleri konusunda da bazı eksikliklerinin olduğunu Selvitopu yla paylaştılar. BAŞARINIZ BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ Oyuncuların başarısından büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imkanlar ölçüsünde sporculara destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Selvitopu, Türkiye'nin adını ulusal arenada duyurduğunuz için gurur duyduk. Bizim üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Karabağlar'da engelli vatandaşlarımızın da sorunlarını biliyoruz. Biz de bu sorunları gidermeye çalışacağız. Kentimizdeki vatandaşlarımızın yaşamlarını rahat bir biçimde sürdürmeleri temel görevimiz. diye konuştu. Sporcuların spor salonu talebini not alan Başkan Selvitopu, Uzundere'de açık alanlara spor salonları yapacaklarını, kapalı alan için ise değerlendirmede bulunacaklarını ifade ederken, spor malzemesi konusunda ise sporculara yardımda bulunacaklarını ifade etti.

11 Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu başarılı sporculara sahip çıktı Samsun'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası nda Dünya İkincisi olan Milli Takım oyuncuları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittn Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Karabağlar da hayata geçirecekleri sosyal projelerde spora da önem vereceklerini belirten Başkan Selvitopu büyük bir başarıya imza atan sporcuları kutladı ve destek konusunda da Üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Diyerek genç sporculara sahip çıktı Haziran tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası nda Hırvatistan'ın ardından ikinci olan Hentbol Milli takımı oyuncuları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Önümüzdeki yıl yine Samsun da gerçekleştirilecek olan olimpiyat oyunlarına katılacak olan İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı oyuncuları, şampiyonaya en iyi biçimde hazırlanmak istediklerini dolayısıyla çalışma saatlerinin uygun olacağı spor salonu konusunda sıkıntı yaşadıklarını Başkan Selvitopu na ilettiler. Milli sporcular ayrıca, spor malzemeleri konusunda da bazı eksikliklerinin olduğunu Selvitopu yla paylaştılar. Başarınız bizi çok sevindirdi Oyuncuların başarısından büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imkanlar ölçüsünde sporculara destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Selvitopu, Türkiye'nin adını ulusal arenada duyurduğunuz için gurur duyduk. Bizim üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Karabağlar'da engelli vatandaşlarımızın da sorunlarını biliyoruz. Biz de bu sorunları gidermeye çalışacağız. Kentimizdeki vatandaşlarımızın yaşamlarını rahat bir biçimde sürdürmeleri temel görevimiz. diye konuştu. Sporcuların spor salonu talebini not alan Başkan Selvitopu, Uzundere'de açık alanlara spor salonları yapacaklarını, kapalı alan için ise değerlendirmede bulunacaklarını ifade ederken, spor malzemesi konusunda ise sporculara yardımda bulunacaklarını ifade etti.

12 Sayfası :İnternet Sitesi Minik kuğular yeteneklerini sergiledi Karabağlar Belediyesi nin bale kursiyerleri yıl sonu gösterisinde yeteneklerini sergiledi. Miniklerin bale gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün bale kurslarında eğitim gören kursiyerler yeteneklerini yılsonu gösterisinde sergiledi kurs döneminde eğitim gören 4-9 yaş arasındaki 65 kursiyer sahnede yeteneklerini sergilerken heyecanları da yüzlerinden okundu. Bale Eğitmenleri Mustafa Tura ve Tuğçe Toker den haftada 8 saat bale eğitim alan kursiyerler balenin yanı sıra farklı dans türlerinde de eğitim gördüler. Minik balerinlerin gösterileri izleyen Karabağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan Karabağlar da kurs merkezlerinin sayısını arttırmak, yeni kültür merkezleri inşa etmek istediklerini belirterek sosyal ve kültürel faaliyetlerin çocuklar için çok önemli olduğunu söyledi. Bir ülkenin kalkınmışlık, gelişmişlik temelini yeni nesillerin oluşturacağını da vurgulayan Kayhan, Çocuklarımızı doğru eğitmek onları kültürel açıdan donanımlı hale getirmek ülkemizin kalkınması için de çok önemli. Çünkü bir ülkenin temelini çocuklar oluşturur. Onların iyi eğitim alması gerekiyor biz belediye olarak Karabağlar da yaşayan çocuklarımızın doğru eğitim alması, sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerini tamamlamaları ve sanatla iç içe olmaları için elimizden geleni yapacağız. dedi. Minik kuğuların gösterinin finalinde Türk Bayrağını sallayarak izleyenleri selamlaması uzun süre alkışlandı.

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Sosyal projelerde sivil toplum kuruluşlarına

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR'DA "STRATEJİK PLAN MUTLULUĞU Karabağlar Belediyesi stratejik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Haklarını öğrenen kadınlar sertifika

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Son Dakika Gazetesi Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan 'kent kimliği'

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :22. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Engelli ressam, resim sevgisini köylülere aşılıyor Karabağlar'a

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :15. Syf Sayfası :14. Syf SON DAKİKA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8.syf Sayfası :7.syf Sayfası :7.syf Sayfası :9.syf Sayfası : 7.syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1.syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi'nden okullara destek Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası : 12. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :12. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da yüzlerce işçi nefes aldı: Temizlik ihalesi Karabağlar ilçesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU : 1-8.syf : 1-9.syf : 1-9.syf : 1-5.syf : 7.syf : 9.syf : 1-9.syf : 7.syf : 1-9.syf : 9.syf : 1-5.syf : 1-5.syf : 5.syf Selvitopu ndan dönüşümde sosyal patlama uyarısı! İzmir de kentsel dönüşüme en çok

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Yayın Tarihi :23.05.2014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :17. Syf. Sayfası :16. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da aşı zamanı Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser başkanlığındaki heyet görevi devralmalarının ardından nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser başkanlığındaki heyet görevi devralmalarının ardından nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser başkanlığındaki heyet görevi devralmalarının ardından nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Serteser ve beraberindeki heyet dün de Vali Belediye

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

3 Mayıs 2010, Pazartesi

3 Mayıs 2010, Pazartesi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :1-14. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da dönüşüm başlıyor

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti İngiltere nin başkenti Londra daki O2 Arena da WBFF Muscle Model e katılacak olan milli sporcu Ersen

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

18.06.2013 SALI İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

18.06.2013 SALI İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 18.06.2013 SALI İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir de Diş Sağlığı Seferberliği İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

Türkmenistan ata yurdumuz

Türkmenistan ata yurdumuz Türkmenistan ata yurdumuz Ağustos 15, 2013-5:41:17 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Türkiye, Türkmenistan'ı ata yurdumuz olarak görüyoruz. Türkmenistan'ın her başarısından en az Türkmenistan kadar büyük

Detaylı

KALKINMA BANKALARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ

KALKINMA BANKALARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ BASINDAN EKONOMİ HABERLERİ 24 MAYIS 2016 SALI KIBRIS GENÇ TV (23.05.2016) KALKINMA BANKALARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ Kalkınma Bankası'nın Türkiye Kalkınma Bankası ile yürüttüğü Teknik İşbirliği Programı kapsamında;

Detaylı

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI 25-26 Kasım 2005, İstanbul Sivil Toplumun Geliştirilmesi İçin Örgütlenme Özgürlüğünün Güçlendirilmesi Projesi,

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Detaylı

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti SPoD LGBTİ ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle Şubat 2013 ten itibaren düzenlenen Trans Terapi Toplantıları nın on beşincisi

Detaylı

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ Kosova Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında Salihli ye gelen Kosova heyeti ilk ziyaretini İlçe Kaymakamımız Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU na yaptı. Prizren Millî Eğitim Müdür

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

ASANSÖR DENETİMLERİ. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu

ASANSÖR DENETİMLERİ. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu ASANSÖR DENETİMLERİ emo izmir şubesi 137 28. dönem çalışma raporu Seferihisar Belediyesi Asansör Ruhsat Protokolü 10 Şubat 2010 EMO, MMO ve Seferihisar Belediyesi arasında asansörlerin ruhsatlandırılmasına

Detaylı

YAPI KREDĐ VE KOÇ HOLDĐNG, MLMM BURSĐYER BULUŞMALARI NIN ĐKĐNCĐSĐNĐ KAYSERĐ DE GERÇEKLEŞTĐRDĐ

YAPI KREDĐ VE KOÇ HOLDĐNG, MLMM BURSĐYER BULUŞMALARI NIN ĐKĐNCĐSĐNĐ KAYSERĐ DE GERÇEKLEŞTĐRDĐ MESLEK LĐSESĐ MEMLEKET MESELESĐ BURSĐYER BULUŞMALARI KAYSERĐ BASIN YANSIMALARI 14 KASIM 2010 14 Kasım 2010 YAPI KREDĐ VE KOÇ HOLDĐNG, MLMM BURSĐYER BULUŞMALARI NIN ĐKĐNCĐSĐNĐ KAYSERĐ DE GERÇEKLEŞTĐRDĐ

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Muğla Ticaret

Detaylı

T. C İzmir Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik

T. C İzmir Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik T. C İzmir Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmelik; Belediye hizmetlerinin

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı