A.i$iN TANIMI Listede belirtilen kalemlerin gartname metnine uygun olarak ahnmasr ve idarenin belirledili yere teslim edilmesi igidir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A.i$iN TANIMI Listede belirtilen kalemlerin gartname metnine uygun olarak ahnmasr ve idarenin belirledili yere teslim edilmesi igidir."

Transkript

1 T.C. USAK BELEDIYESI A.i$iN TANIMI Listede belirtilen kalemlerin gartname metnine uygun larak ahnmasr ve idarenin belirledili yere teslim edilmesi igidir. B. KAPSAM Elektrik teknik gartnamesinde bulunan tiim alt briliirnlere uygulanacak temel prensipleri belirler. Ozel teknik gartname,genel idad gartnamenin eki lup uyumsuzluk lmasr halinde genel idari gartname maddeleri d!rultusunda idare ve kntrlliik tarafindan karara ba!lamlacaktr. Yaprlacak lan Elektrik iglerinde idarenin birinci dereceden muhatabr, ihaleyi almrg lan yiiklenicidir. C. UYULACAK STANDARTLAR igin uygulanmasr agamasmda herhangi bir ihtilaf lmasr durumunda srrasryla elektrik 6zel teknik $axtnamesi ve elektrik prjesi agrklamalan gegerli lacaktrr. Burada yiiklenicinin prje kuma ve anlama yetisine ve teknik bilgisine sahip ldupu kabul edilmigtir.bu knuda ehil lmayan yiiklenici bu knu ile ilgili tiim yiikumliiliikleri kabul etmig sayrlrr. Prjenin ve kullamlacak lan malzemenin yrumlanmasr agagldaki standartlara gdre yaprlacak lup,prje ile ilgili herhangi bir eksiklik veya yanhgrn tespiti durumunda yine bu standartlara ba[rmh kahnacaktrr. Prjede belirtilen tesisatlann uygulamasrnda ve kullamlacak ekipmanda agalrda belirtilen standart ve ydnetmeliklere uyulacak, yetersiz kalmasr durumunda uluslar arast standartlara bilgi igin bagrurulacaktrr.gerektiginde ilgili qartnamelerin veya standardm yrumlanmasr idare ve kntrl miihendislili tarafindan yaprlacaktrr. A.Standartlar: -Ozel TEKNiK $artname ve Bayrndrrltk ve iskan Bakanhlr Birim Fiyat tarifi. -Bayrndrrhk ve iskan Bakanh!r Y6netmelikleri. -Elektriklg Tesisat Ydnetrneligi. -Elektrik Kuwetli Akrm Tesisleri Ydnetmeli!i. -Elektrik Tesislerinde Tpraklamalar Ydnetmelili. -TEDA$ Elektrik Enerjisi Tesisleri Prje Ydnetmeligi. -Anma gerilimi lkv 'un Uzerinde Olan Kur,'vetli Akrm Tesisleri -Elektrik Dagrtrm Tesisleri Genel Teknik $artnamesi. -Elektrik Tesisleri Kabul Ydnetmelili. -Elektrik Tesislerinde Emniyet Ydnetmeli!i -TSE Paratner ydnetmeligi. -TSE Yangrn Yiinetmeligi -09,09, Ttirkiye Yangrndan Kruma Ydnetmeli[i -EMO Yiiksek Yaprlar Yiinetmelifi. -EMO Ortak Anten TV/R ve Kabl TV/R Dalrtrm i9 Tesisat Y6netmelifi. -Tiirk Telekm A.$ Bina igi Telefn Tesisleri Teknik $artnamesi ve Telefn $ebeke Tesisi Ydnetmelikleri

2 B.TSE,ISO,IEC, VDE, DIN, BS, NEC Standartlan D. MALZEME OLURLARI VE KABULU imalatta kullamlacak tiim elektrik malzemeleri en iyi kalite, standart, prje, keqif ve teknik gartnamelere uygun lacaktrr. Ttim malzemelerde en az TSE ve ISO9001 standartlan aranacaktr. Bu standartlarrn birinin kargrlanmamast durumunda idare ek standartlara baqrurabilecektir. Ttim malzemeler kntrlliiliiln luru ve idarenin nayr ile kesinlik kazanacaktrr. Malzemeler, ilgili firmalann en sn teknljisine g6re iiretilmig, en sn teknljileri etkin larak kullanabilen malzemeler lacak; kesinlikle iiretimden kalkmrg, diigiik mdelli malzeme kullamlmayacak, imalatgr firmamn yedek malzeme garantisi ve baktmt gerektiren malzemeler igin gegici kabulden snra bir yrlhk bakrm gartlanm belirtir bakrm ve nanm taahhiitnamesini nay esnasrnda verecek lup bu iqle ilgili larak herhangi bir iicret talep etmeyecektir. Malzemelerin yeterli miktarda ve zamamnda siparig edilmesi yiiklenicinin srumlulufundadrr. imal edilecek malzemelerin detay ve resimleri idareye teslim edilecek ve nayrnr miiteakip imalata baglanacaktrr. Gecikmeden dlayr dgacak srumluluk yiikleniciye ait lacaktrr. Bu imalatrn gecikmesinden dlay yiiklenici higbir hak iddia edemez. Kullanrlan malzemede degigme lmaksrzrn, idare prje uygulamasrnda deligiklik yapma hakkrna sahiptir. Malzeme depiqimi gerektiren prje deligikliklerinde ise iptal edilen krsrmlara kargrl* larak piyasa fiyatr iizerinden, idare kargrhk larak malzeme veya ek ig talebinde bulunabilecektir. n.r,ctur ve TESTLER Yiiklenici ingaatrn seyri esnasrnda binada bulunan herhangi bir sistemin test yapllmasr kntrl miihendisince istenildiginde tiim alet edevatr temin ederek gerek kntrlliikle beraber ve gerekse ilgili kurumlara ti.im masraflan yiiklenici tarafindan kargrlanmak iizere test ettirmek zrundadrr. F.KULLANMA VE BAKIM TALiMATI Yiiklenici imalatrm ve mntajrm yapacalr tiilrn sistemlere ait Tiirkge varsa ingilizce kullanm4 bakrm ve igletme talimatlan ile ballantr gemalanm bir asrl iig kpya hazrrlayarak idareye verecektir. idarenin istefi dgrultusunda cihazlarla ve igletme ile ilgili gerekli ve yeterli elitimi idarece belirtilecek persnele iicretsiz verecektir. G.GARANTi Yiiklenici igin genel kabuliine kadar malzeme ve tesisattan srumludur. Binada bulunan tiim sistemleri eksiksiz gahgrr durumda tesis edecek igin gegici kabuliinii miiteakip bir yrl siireyle kullanma hatasr dr$mdaki arrzalan derhal bilabedel gidermekle srumludur. Tamiri gerektiren pargalann tamiri bir ay igerisinde giderilmezse, bu iqin garanti siiresi bir ay uzatrlrr ve bu sire iginde tamiri yaprlmayan pargalar piyasadan idarece miiteahhit namlna yaptrrrlarak miiteahhidin teminatrndan kesilecektir. Yiiklenici ilgili krsrm teknik gartnamelerinde aynca belirtilmemig lsa bile biitiin sistemlere ait garanti belgelerini gegici kabul tarihinden itibaren garantisi baglamak kaydryla idareye teslim edecektir. H. MALZEME nir-cir,nni :

3 KONDASATORLER. Kullanrlacak kndansatrler TSE standartlanna uygun lacakttr.. Kndansatrler fabrikasyn gruplanmrg ve yrldrz ba!lanmtg larak tesis edilecektir.. Kndansat6r gruplarrnda devreden grktrklannda '1 dakika iginde kaltct gerilimi 50V alttna dugiirecek degarj direngleri bulunacaktrr.. Kndansat6rler kuru tipte metal kutulu lacak ve yanrcr ve patlaytct lmayan dlgu maddesi kullanrlacaktrr.. Kndansatdrler en az iki yrl stire ile kapasite kaybrna u!ramayacaktrr. lmalatgt firma bu knuda gerekli garantiyi verecektir.. Kndansatr gruplan kmpanzasyn pansu iginde tesis edilecektir. Pan drgrnda tespit edilmeleri iqin kntrllu$un nayr alnacaktrr. Kndansat6r gdvdeleri yapr tpraklama sistemine irtibatlandrrrlacaktrr.. Kndansatdr kayrplarr 0.SWkVAr irzerinde lmayacaktrr.. Kndansatdrlerin devreye girmesi srrasrnda ytrksek akrmlar meydana geliyrsa bunu dnlemek igin seri larak uygun direng yada self bbin ballanacakrr. Yapr igletmeye ahndtktan snra harmnikler 6lgUlecek ve gerekli lmasr durumunda filtre devreleri tesis edilecektir. Bunun igin aynca Ucret denmeyecektir. AKI M T RAN SF O R MAT6 RLE R i. Aktm transfrmatdrleri primer anma akrmr prjesinde gsterilen delerde, seknder anma akrmr 5A lacaktrr.. Kruma amacryla kullantlacak transfrmatrlerin hata srnlfr en az 3, lgu amactyla kullanrlacak lanlann hata stntft 0.5 lacaktrr. Aklm transfrmatdrlerinin seknder devresi kesinlikle agtk brraktlmayacak, servis vb. igletme kgullartnda galtgtrrrlmasr durumunda seknder uglar ktsa devre edilecektir. Aynr nedenden dlayr seknder devrede kesinlikle sigrta, galter vb. ekipman tesis edilmeyecektir.. Ttlm aktm transfrmatdrleri tabl iginde kullanrma uygun 6zellikte lacaktlr.. Aktm transfrmat6rlerinin nminal gerilimi 1 000V, nminal gucu 5-1SVA lacaktrr.

4 TMATiK galterler:. Her faztnda ani tesirli manyetik krsa devre r6lesi ile termik agrn akrm rolesi bulunacaktrr. r Yiiklenici, ana dagrtrm panlanndaki, gerekirse diler panlardaki (tali tabl) krsa devre akrmlarrnr hesaplayacak ve her panda kullanaca$r tmatik galterlerin kesme gticunu belirleyip kntrllu!un nayrna sunacaktrr. Kntrllugun verece$i karara g6re tmatik galter siparigine gegilecektir. tmatik galterler bir saatte en az s0 agma, kapama yapabirecek,kntaklan gumug kaph lacak ve yeteri kadar yardrmcr kntak ile sndurme hucreleri bulunacaktrr. Otmatik galterler, el tahrikli veya mtr tahrikli labilir. Ancak kullanrcrnrn tahrik hrzrna ba$rmi kalmaksrzrn, ani larak devreye girmelidir. KABLOLAR: galterlerin devre drgr kaldrgr, Uzerinde igaret ile gdr0lebilmelidir. $alterler IEC ve EN standarflarrna sahip lacaktrr. Genel : Binada gegitli tip ve dzellikte kabllar kullanrlacaktrr. lleride labilecek bir arzada, bakrmrn klay yaprlabilmesi igln kabl renklerinde bir butunluk lmasr gerekmektedir..^.j^gf.kurallanna uygun larak imal edilecek NyA, Nyy, NyM, NyMHy, NYFGbY v.b. kabrrann damar renkreri, kuilanrracakran yere gre TS prhd s lc.s 29, sayrh TSE,de beiirtilen damar rengi krllhnrm d"rti"r,n" uygun lacaktrr. Kumanda kablrarrnrn damar renkreri siyah ve 0zerleri numararr racaktrr... Besleme kabllarrnrn, ana tabldan ilk grktrgr, kabl tagryrcr iginden giderken.yn degigtirdigi ve arrcrya uragtrgr nklrar-ire besreme iitt, uvunc" 30 m'de bir kabl tanrmlayrcr etikbfler knirtacaktrr.

5 Etiketler, plastik lacak ve Uzerine kln numarast ve besledigi tabl adr yazrlacaktrr. Kabl Uzerine saglam bir gekilde tespiti yapllacak ve klayca dugmesi nlenecektir. Tali tabl grkrglannda, linye hatlanna da plastik etiketler takrlacaktrr. Bu etiketlerde sadece linye numarast yazacaklr. NYA (NV) Tipi Kabllar: Dahilde sadece bru iginde kullanrlabilir yaprda lacaktrr. Kullanma gerilimi 1000 V sguk, srcak, nem gibi harici tesirlere mukavim iletken krhflarr degigik renkte lacaktrr. KONTAKTORLER r Kntaktdrler bir kumanda bbini ve bbine balh larak gahgan kntak mekanizmasmdan meydana gelecektir. Kntaktdrlerin uyarma bbinlerine uygulanan gerilim ile kntaklar pzisyn defigtirecektir. Gerilimin kesilmesinden snra aynca bir sinyare gerek kalmadan kntaklar yay mekanizmasr ile nrmal knuma selecektir. Kntaklar elektriki dmrii blunca nminal akrmda hasar gdrmeden agma kapama yapacakfir. Ttm kntaktdrler kuru tip racaktrr. Qahqma esnasrnda titreqim ve giiriiltti yapmayacaklardrr. Her kntaktdr imalat gekli itibariyle yanlanna ve/veya dniine ilave kntak btkla' ilave etmeye mtisait lacakhr. r Kntaktdrler yaruna, iizerine veya altma krum4 kumanda ve alarm amagh rarak zaman r6lesi, termik r6le vb. ekipman takrlabilecektir. KONDASATORLER e Kullamlacak kndansatdrler TSE standartlarrna uygun lacaktrr. Kndansatdrler aliminyum g}zdeye sahip lacaktrr. Trifaze Kndansat6rler fabrikasyn gruplanmrg ve iiggen ballanmrq rarak tesis edilecektir. Kndansatdr grupla'nda devreden grktrkrarrnda l dakika iginde kahcr gerilimi 50V altrna diigiirecek dega{ direngleri bulunacaktrr. Kndansatdrler kuru tipte metal kutulu lacak ve yamcr ve patlayrcr lmayan dlgu maddesi kullanrlacaktrr. r Kndansatdrler en az iki yrl siire e kapasite kaybrna uframayacaktrr. imalatgr firma bu knuda gerekli garantiyi verecektir. Kndansatdr kayrplarr 0.5WkVAr iizerinde lmayacaktrr. REAKTiF GUC KONTROL ROLESi

6 . 3 Faz3 akrm trafsundan beslemeli lacaktrr. r Maksimum kademe sayrsr 12 lacaktrr. Trifaze ve Mnafaze knsansatdrler ballanabilecektir.. THD krumah lacaktrr.. A$rr gerilim krumasr lacaktrr.. iki ayn hedef cs O ayan yaprlabilecektir. Otmatik setup ve gifre kruma dzelligi bulunacaktrr. RS-485 habeslegmeye miisait lacaktr. Bu gartname 5 sayfadan lugmaktadrr. AdEM QELiK u$ak BELEDIYESI ELEKTRIK MUHENDISI WKLENiCi

inganr TEKNiK SARTNAMESi

inganr TEKNiK SARTNAMESi PREFABRiK WC BUFE insa, TI YAPIMI inganr TEKNiK SARTNAMESi isix r,triri U$ak ili 29 27 Ab2126 ada 105-118 parsel igerisine in$aatr subasmanr idare tarafindan yaprlacakttr. prefabrik WC Biife ingaatr yaprlacaktrr.

Detaylı

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat T.C. SAcLIK BAKANLIEI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr otan HEMOGRAM REAKTiFI icin TEST

Detaylı

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 03.11.2014 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Nehiyet HASAN

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi Sayr Konu Yaklagrk Maliyet. ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi YAKLA$TK MALIYETE ESAS F,ORM ADANA... L... t2013 nntinssnsnsinn Mtidtirliiprimiiztin ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktan ve rjzellikleri

Detaylı

l. Fiyatlar KDV Harig Olacakhr.

l. Fiyatlar KDV Harig Olacakhr. T.C. 5A6LIK BAKANLI6I BURSA SAdLIK MUDURLUGI, Sayrn Teklif istenmesi Salhk Miidiirliifii Acil Salhk Hizmetleri istasyonlarrna 5 Adet Giig Kaynalr Ahmr igine ait agaptda cinsi, dzellikleri ve miktan belirtilen

Detaylı

ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK. EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt. SAffTNAMESf. YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE. TIJRKKHH$tAYil

ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK. EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt. SAffTNAMESf. YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE. TIJRKKHH$tAYil li TIJRKKHH$tAYil 1868 EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK SAffTNAMESf i-^^^ - rz I r lnsan Kal,naklan Direktcirlii[U ii _,"*.: ""J i,.l,',-,r urt LJ\Lvr

Detaylı

5 sayfadan olugmaktadr.

5 sayfadan olugmaktadr. ANKARATINiVERSITESI ELEI(TRON HIZLAI\DIRICISI VE LAZER TESISI (IARLA) " HAFIF YUK TA$IMA ijnitesi" TEKNIK $ARTNAMESI Proje No: 2006K-120470 Teknik $artname Numarasr: TARLA-2O1sTSDNOII Bu teknik dzellik

Detaylı

rnxxir ganrxnvrnsi "HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri " ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA)

rnxxir ganrxnvrnsi HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri  ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA) ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA) "HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri " rnxxir ganrxnvrnsi Proje No: DPT2006K-120470 Teknik $artname Numarasr: TARLA.2O14TSHZ;OOT

Detaylı

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi :f't T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi Sayr : B. 10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : ]'eklif'e llavet Sa] In : Kufunlunruzun ihtiyacr olan AMELiYATHANE( Ilgilendiginiz

Detaylı

{sj. :*'1:o"*l::::tr#,l?H** 46. / J.* t2or2. 2 Kamera 2 Adet. T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti

{sj. :*'1:o*l::::tr#,l?H** 46. / J.* t2or2. 2 Kamera 2 Adet. T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti {sj + $rx*r'erlt {* ii}k s$rl*s$ T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti Sayr : B.10.4.iSM.001.0800/:satrnalma -tof?- Konu : Yaklagft Maliyet 46. / J.* t2or2 :*'1:o"*l::::tr#,l?H** Miidtirlii[rimiizi.in

Detaylı

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not:

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not: Acrk teblieat adresi Telefon ve Faks numarasl Not: Srra No Mal Kaleminin Adr ve Krsa Agrklamasr Miktarr Tutarr (Para birirni,t belirtilerek) Toplam Tutar (K.D.V Haric) *Tabloya gerektiti kadar satrr eklenecektir.

Detaylı

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Kamu Harcama ve Muhasebe BiliĢim Sistemi Sistemleri Hizmet Süreleri

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Kamu Harcama ve Muhasebe BiliĢim Sistemi Sistemleri Hizmet Süreleri MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Kamu Harcama ve Muhasebe BiliĢim Sistemi Sistemleri Hizmet Süreleri Sıra N Hizmet Tipi Knu Çözüm Süresi Açıklama 1 Arıza Birimin Çalışmasının Tümüyle durması 2 Takvim Gün Birimin

Detaylı

k;;'il,.ii,'ffi "yil;,.r,

k;;'il,.ii,'ffi yil;,.r, i:r: -/6.4=*'* T.C. BAYINDIRLIK VE ISTLA.N fiai(anlt*i Ynpr tqleri GenelMtidiirlttfii A.NKAR.,TT s AY I : 8. 0 9.0 fi G..0.1 2,0 0.0 6.0 7.c8.09/ { ;3 f KOI\U : imalatgrfirmasegimleri ve Tr:sisatir;ierincle

Detaylı

9-*"1. '{.rd.\r.^.\l' d' (N;lnlLfr1. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr. 2. Hassasiyet : 0,01 mm.

9-*1. '{.rd.\r.^.\l' d' (N;lnlLfr1. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr. 2. Hassasiyet : 0,01 mm. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi 1. 0-150 mm arahgrnr 6lgebilmelidir. 2. Hassasiyet : 0,01 mm. 3. Dijital giistergeye sahip olmahdrr. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr 5. Pilleri beraberinde olmaldrr

Detaylı

rexlir isreue FoRMU euzg

rexlir isreue FoRMU euzg lstem No :18073: 15/1501 Talep Eden Blrim :FTR TEDAVI Urulresi T.C. FTRAT Uuivensiresl xnsrenesi o6xen SERMAYE i$uerntte einiml euzg rexlir isreue FoRMU 17.03.2015 Frrat Universitesl Hastanesi ihtiyacr

Detaylı

Yiirtrgrr.'Adala lcl: f.l.jll"l j4.l l9 l: - ti.l2l j;,4 0-1 {l:t. l:j+il irar:0.tll 144 1r) 12. ll )agllk tvluou ugu

Yiirtrgrr.'Adala lcl: f.l.jlll j4.l l9 l: - ti.l2l j;,4 0-1 {l:t. l:j+il irar:0.tll 144 1r) 12. ll )agllk tvluou ugu T.C. ADANA VALILICi i! ^ -!!. ll )agllk tvluou ugu Sayr:77090304.Satrnalma / I 5 I Konu: Teklif Formu 20 I 05 /20ts TEKLIF FORMU Miidiirltigiimiize bagh Saglk Bilgi Sistemleri $ube Miidiirliifii'niin ihtiyacr

Detaylı

Sayr : B.23.1.SUE.0.00.00.00-821.051 0i

Sayr : B.23.1.SUE.0.00.00.00-821.051 0i T.C. RMAN V SU i$lri BAKANLTGT Tiirkiye Su nstitiisii Sayr : B.23.1.SU.0.00.00.00-821.051 0i Knu : Tiirkiye Su nstitiisl (SUN) Lg Tasanm Yangmasr c).2 0/./2013 SULYMAN DMIRL UNIVRSiTSI RKTORLUGUN 32260

Detaylı

Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet

Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet (9+.i_ j:;1;. lr.ii..ii,r,.i. T.C. ADANA VALiLiCi it sagtrt< vtidiirtrigti Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet t.-\. u gsz zors YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM MUESSESESiNE Miidiirliigiimijze

Detaylı

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur T.C. sadlik BAKANL16I T.IRKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLCE DEVLET HASTANf,Si Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu ; Tcklifc Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihti)'acr olan GULNAZ AKKOYLN icin KvC MALZ

Detaylı

ff,';x,,#f}#:i#i'itrj, ;lsl,,*?.rg1i,ffi Ttr11,,#tlfnine

ff,';x,,#f}#:i#i'itrj, ;lsl,,*?.rg1i,ffi Ttr11,,#tlfnine T.C, ADANA VALILIdI ll Slgl. M[dtrl0g0 YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM. -.)ADANA ly-. nenot4 MUESsESESINE I ADETTEKMX $ARTNEME (lo sayfa, j ff,';x,,#f}#:i#i'itrj, ;lsl,,*?.rg1i,ffi Ttr11,,#tlfnine k.d.rd,r

Detaylı

ihtiyac LiSTESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet BA6LANTI APARATI

ihtiyac LiSTESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet BA6LANTI APARATI T.C. SAdLIK BAKANLI6I TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN B6LGE DEVLET HASTANESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet Sayrn : Kurumumuzun ihtiyacr olan HASTANENTN MUHTELIF SERVISLERINDE

Detaylı

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet T.C. SAELIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan BiYOKiMYA igin MALZ.ALIMI isi

Detaylı

l' t, (rr) Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM GenelToplam:

l' t, (rr) Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM GenelToplam: + l' t, J r:r \'.tr& Rrn.!.i, Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet T.C. ADANA VALILIGi ll sagl* Miidtuliigi OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM MUESSESEsTNE - Miidnrhignmiize bagd ydnetim

Detaylı

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi l.^..\ rc'.cq Toplam Genel Toplam(KDV idare No : 63760.38.32.00.01.330 idare Adr : Han'an Universitesi Ara$hrma ve Uygulama Hastanesi

Detaylı

T.C BART/N li: 6ZEL IDARESI Plan Proje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü

T.C BART/N li: 6ZEL IDARESI Plan Proje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TARIH 11.11.2015 SAYı T.C BART/N li: 6ZEL IDARESI Plan Prje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TEKLIF MEKTUBU i EKLlF :sahıbinin Aaı :syaaııııcaret unvanı... Tebligat Adresi... Bağlı lduğu Vergi Dairesi... Vergi

Detaylı

ONpUfi NOTLAR : En son teklif kabul tarihi 03 / 05 / l6 tarih saat 17 : 00'a kadardrr. TOPLAM TUTAR ( K.D.V.

ONpUfi NOTLAR : En son teklif kabul tarihi 03 / 05 / l6 tarih saat 17 : 00'a kadardrr. TOPLAM TUTAR ( K.D.V. j,:. 1-l:,4.1I i. tlrr..irt.,t;.i, Say: 161 82509.Sahnalma / Konu: Teklif Fomu ADANA V Il Saghk M r6dt152619 I 140 28 I 04 12016 TEKLIF FO Miidi.irhigiimrize bagl birimlerin ihtiyacr ol belirtilen 2 (

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

ELEKTRİK DAĞITIM SİSTEMİ ELEMANLARI-3 AG VE OG YERALTI KABLOLARI

ELEKTRİK DAĞITIM SİSTEMİ ELEMANLARI-3 AG VE OG YERALTI KABLOLARI ELEKTRİK DAĞITIM SİSTEMİ ELEMANLARI-3 AG VE OG YERALTI KABLOLARI Kablolarda Kullanılan Yalıtkanlar ve Özellikleri (MEGEP Yeraltı Enerji Hatları eğitim notundan) 1 http://www.elektrik.gen.tr/2015/08/kablo-ve-iletken-tipleri/210

Detaylı

ihrivlc LisrEsi 2 i ADET

ihrivlc LisrEsi 2 i ADET T.C. SAGLIK BAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELEni sinligi BATMAN sol.ce DEVLET HnstnNssi Sayr : B. I 0.4.15M.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan RADYOLOJI BoLUMU iqin MALZEME

Detaylı

Dayanýklý, hafif, esnek hareket kabiliyeti. HIZLI VE ETKÝLÝ ÝLK MÜDAHALE Yüksek atýþ hýzý. YANGIN MERKEZÝNE ANÝ ETKÝ Az ve etkili su kullanýmý.

Dayanýklý, hafif, esnek hareket kabiliyeti. HIZLI VE ETKÝLÝ ÝLK MÜDAHALE Yüksek atýþ hýzý. YANGIN MERKEZÝNE ANÝ ETKÝ Az ve etkili su kullanýmý. Dayanýklý, hafif, esnek hareket kabiliyeti. HIZLI VE ETKÝLÝ ÝLK MÜDAHALE Yüksek atýþ hýzý. YANGIN MERKEZÝNE ANÝ ETKÝ Az ve etkili su kullanýmý. YANGIN SONRASI SU HASARININ ÖNLENMESÝ Sadece su ve hava kullanýmý.

Detaylı

8t\ 2.Krsrm: YAZICI CIHAZLARI BAKIM ONARIM ISI. 4.Krsrm: olivetti MARKA ForoKopi MAKiNELERi BAKrM onartm isi

8t\ 2.Krsrm: YAZICI CIHAZLARI BAKIM ONARIM ISI. 4.Krsrm: olivetti MARKA ForoKopi MAKiNELERi BAKrM onartm isi Sayr Konu 8t\ 'leklif T.C. Adana Valilifii Halk Sa[hgr M iidiirliigii TEKLiT FORMT ADANA Q\*t/fu-rzor+ MUdurlugumiiziin ihtiyacr olan aqagrda cinsi, rniktarr ve ozellikleri belirtilen l0 krs Kamu lhale

Detaylı

(s,) t"l Ruptiy" Mukin".i ( Z,-bu ) (TL) (TL) .!k.. r.l!.. rzoq

(s,) tl Ruptiy Mukin.i ( Z,-bu ) (TL) (TL) .!k.. r.l!.. rzoq t (s,) i {;.!i.r(.iirk E.ij('::r,i.(i! Sayr : 77090304. Satmalma / $1 ( Konu: Teklif Formu T.C. ADANA VALiLiGi Il Saghk Miidrirltifri.!k.. r.l!.. rzoq TEKLIF FORMU Miidtirliiliimiiz ve Mr.idiirliigiimiize

Detaylı

l. Sozlcgme Yaprlacak mr : FIayrr 2. $artnarnc Varnrr : Uvct

l. Sozlcgme Yaprlacak mr : FIayrr 2. $artnarnc Varnrr : Uvct Konu : Tcklif Istenmesi T.C. sa6lik BAKANLI6I BURSA HALK SA6LI6I MUDURLUGU idaremizcc llursa Halk Salhgr Miid0rliiliimiiz Bakteri Su Laboratuvarr odasr koridor giriq tarafrna qifrcli fotoselli kapr takrlmasr

Detaylı

TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII

TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sozleqme ve eklerinde kullanrldrfr takdilde aga[rdaki anlamlan

Detaylı

l) SOz konusu ili.. L (rakamla),... Ttirk Lirasr (yanyla\ yapmayr kabul ve taahhut ederim/ederiz.

l) SOz konusu ili.. L (rakamla),... Ttirk Lirasr (yanyla\ yapmayr kabul ve taahhut ederim/ederiz. DOGRUDAN TEMIN TEKLIF MEKTUBU TCDD 3 BOLGE vruounr-ugu uer ve ruzvmr ALrM rovusyonu BA$KANr-rcrNe Alsancak/ZMIR Teklif Sahibinin Adr Soyadr lticaret Unvanr Agrk Tebligat Adresi Baglr Bulundugu Vergi Dairesi

Detaylı

rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Fiyat i : Ttim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur

rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Fiyat i : Ttim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur T.C. sagltk nlxlnr,rgr rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Sayr : B. I 0.4.15M.4.72.00.201 Konu : Teklife Davet 22.09.2014 Sayrn :................. Kurumumuzun ihtiyacr olan

Detaylı

^;*r*ffif,;:: 2.2. SisteminQahgtrrrlmasr. KALI AKCiGER MAKiNES cintzt rnrnix g.lnrn.luosi

^;*r*ffif,;:: 2.2. SisteminQahgtrrrlmasr. KALI AKCiGER MAKiNES cintzt rnrnix g.lnrn.luosi KALI AKCiGER MAKiNES cintzt rnrnix g.lnrn.luosi 1. GEIIEL $ARTLAR 1.1 Teklif edilen cihaz, teknik qartname maddelerine uygun en son model olacaktrr. Teklif veren firma cihazrn marka ve modelini belirtecektir.

Detaylı

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi elqz6 rexllp lsrenae FoRMU Frrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet safin alrnacaktrr. Fiyat teklif belirtilen tarih ve saatte

Detaylı

Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet.

Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet. Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet. I.C. ADANA VALiLiGi Hatk Sagtrfr Miidtirtiigi YAKLA$IK MALiYETE ESAS FORtr,I ADANA... t... t20t3 MUESSESESiNE Mtidiirltiliimiiziin ihtiyacr olan aga$rda cinsi, miktan ve

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU SAĞLIK BAKANLIĞI_. TRABZON ILI KAMU HASTANELERI BIRLIGI GENEL SEKRETERLIGI Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi.

TEKLİF MEKTUBU SAĞLIK BAKANLIĞI_. TRABZON ILI KAMU HASTANELERI BIRLIGI GENEL SEKRETERLIGI Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi. SAĞLIK BAKANLIĞI_ T_C_ Kayıt N: 137920 _TURKIYE KAMU HASTANELERI KURUMU _ TRABZON ILI KAMU HASTANELERI BIRLIGI GENEL SEKRETERLIGI Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi TEKLİF MEKTUBU, ı 07122015 Sayı : 23618724

Detaylı

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon,

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, e nnrir rasartm ve TEKNiT onrurgmanltk niznner ALtMt TEKNiT gnnrnamesi igin Tanrmr Dr Ayhan Kuzu ve gahgma ekibi tarafrndan planlanan proje

Detaylı

İhale Makamı. iş GRUPLARININ MALiYETTEKi ORANLARI (Yüzdeler toplam yaklaşık maliyete göredir) Sayfa: 1. işin Adı: SÜTLÜCE LO. O. Yüzdesi (%) Tutarı

İhale Makamı. iş GRUPLARININ MALiYETTEKi ORANLARI (Yüzdeler toplam yaklaşık maliyete göredir) Sayfa: 1. işin Adı: SÜTLÜCE LO. O. Yüzdesi (%) Tutarı İhale Makamı iş GRUPLARININ MALiYETTEKi RANLARI (Yüzdeler tplam yaklaşık maliyete göredir) Sayfa: 1 işin Adı: SÜTLÜCE L. N iş Grubunun Adı Ana Grup 1 MEKANiK imalatlar Tutarı Yüzdesi (%) 100,0000 100,0000

Detaylı

4. Dozallama grrrngasr (1 adet)

4. Dozallama grrrngasr (1 adet) 3'LU MEMBRAN FlLrRAsyoN slsteml TEKNIK 9ARTNAMESI (100 Ml Huni Hacimli) ' Membran filtrasyon sistemi a9a!rdaki malzemelerden olugmahdrr, 1. Ugki Paslanmaz Qelik Manifold (1 adet) 2. Vakum Pompasr (1 adet)

Detaylı

ji:l :_l , 4ptt I Genel I Toplaqi I TARTI " --. LARENGESKOPSETI _l oi l' l I Fax :04144113016 I Firma Yetkilisi 4_. I

ji:l :_l , 4ptt I Genel I Toplaqi I TARTI  --. LARENGESKOPSETI _l oi l' l I Fax :04144113016 I Firma Yetkilisi 4_. I T.C. SAGLKBAKANLd Tt]RKiYE KAMU HASTANELER KURUMU AKQAKALE DEVLET H.tsrnNnsi ihale Kodu : 00139 SAY : KONU : Yaklagrk Maliyet Tespiti 28.t0.2015! i r l' l SAYN Hastanemizin ihtiyaglarrndan agaprda cinsi

Detaylı

] i VF,NTR KULER LEED : I ADET

] i VF,NTR KULER LEED : I ADET T.C. SAdLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELsni sinl,igi BATMAN solcb DEVLET unsrnxnsi Sayr : ll.l0.4.lsm.4.72.00.201 Konu : Teklife Davet Sayrn : Kurumumuzun ihtiyacr olan SITO LICE iqin KARDIYOLOJI IVIALZ.ALIMI

Detaylı

-izou HALl,kauguk esaslt

-izou HALl,kauguk esaslt TEKN K SARTNA -izou HALl,kauguk esaslt kahnlrklarda 50.000 volta lzeme olmialrdrr.elektrik 100 koruma sa[layrcr,gegitli koruma

Detaylı

T.e. Plan Proje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TEKLIF MEKTUBU

T.e. Plan Proje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TEKLIF MEKTUBU TARIH 13.11.2015 SAYı IAdl syadı/tıcaret Unvanı Tebligat Adresi Bağlı lduğu Vergi Dairesi Vergi Numarası T..Kimlik Numarası Telefn N Faks N T.e BARTIN il ÖZEL idaresi Plan Prje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü

Detaylı

iurivlq LisrESi Slra- Mal / Hizmet Adr i Miktarr

iurivlq LisrESi Slra- Mal / Hizmet Adr i Miktarr T.C. SAGLIK BAKANLICI runxiyn KAMU HASTANELERI BIRLIGI -gainiin n6lcn DEvLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4 '72'00'201 Konu : Teklife Davet Sayn: Kurumumuzun ihtiyacr olan KEMoTERApi servisi iqin uelz ALIMI

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü DAĞITIM

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü DAĞITIM Evrak Tarih ve Sayısı: 22/06/2016-10786 *BD2677397112* T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Sayı : 87807600-934.01.03- Konu : Yaklaşık Maliyet DAĞITIM Dicle Üniversitesi Hastaneleri

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. 101 Kurumsal iliqkiler NUhiARA: l13 trbo YA$AR HOLDING GrDA

Detaylı

EYLÜL 2018 FİYAT LİSTESİ. 300/ /750 V NYA, Tek Damarlı Enerji Kablosu, Bakır İletkenli, PVC izoleli, Kılıfsız

EYLÜL 2018 FİYAT LİSTESİ. 300/ /750 V NYA, Tek Damarlı Enerji Kablosu, Bakır İletkenli, PVC izoleli, Kılıfsız 300/500-450/750 V NYA 300/500-450/750 V NYA, Tek Damarlı Enerji Kablosu, Bakır İletkenli, PVC izoleli, Kılıfsız 0,75 1,100 R100 1 1,290 R100 1,5 1,750 R100 2,5 2,830 R100 4 4,630 R100 6 6,730 R100 10 11,660

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

ihtiyac LisTEsi T.C. SAdLIK BAKANLICI BATMAN B6LGE DEVLET IIASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLIEI 25.07.201'l

ihtiyac LisTEsi T.C. SAdLIK BAKANLICI BATMAN B6LGE DEVLET IIASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLIEI 25.07.201'l T.C. SAdLIK BAKANLICI BATMAN B6LGE DEVLET IIASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLIEI 25.07.201'l Dayrn :... Kurumumuzun ihtiyacl olan Hastane iqin trbbi sarf malzeme alrmr i;i satn alrnacaktlr. Ilgilendiginiz

Detaylı

niniui UNivrnsilnuiz TuUrr MiM FAKIJLTESI 2 KALEM DEMiRBA$ MALZEME ALIMI KATiP QELEBi UNivnnsirnsi-ioa'Ri ve

niniui UNivrnsilnuiz TuUrr MiM FAKIJLTESI 2 KALEM DEMiRBA$ MALZEME ALIMI KATiP QELEBi UNivnnsirnsi-ioa'Ri ve Agrk ihale usulii ile ihale edilen UNivrnsilnuiz TuUrr MiM FAKIJLTESI 2 KALEM DEMiRBA$ MALZEME ALIMI idari gartnamesi KATiP QELEBi UNivnnsirnsi-ioa'Ri ve niniui NU (MERKEZ OFiS II BiNASI/ 33t23s620 cict

Detaylı

SAÜ.MÜH.FAK. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. BÖLÜMÜ GÜÇ ELEKTRONİĞİ DEVRELERİ VİZE SINAV SORULARI ve çözümleri

SAÜ.MÜH.FAK. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. BÖLÜMÜ GÜÇ ELEKTRONİĞİ DEVRELERİ VİZE SINAV SORULARI ve çözümleri SAÜ.MÜH.FAK. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. BÖLÜMÜ GÜÇ ELEKTRONİĞİ DERELERİ İZE SINA SORULARI ve çözümleri Sru ) Şekil de verilen TCR (tristör kntrllü reaktör) devresinde L= mh; L= mh;

Detaylı

Toplam Fivat. Fivat 1 MANTFOLD SET(ANJiOGMFI. Tanrmlayrct Farma ve UBB. S.No Ma! / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim

Toplam Fivat. Fivat 1 MANTFOLD SET(ANJiOGMFI. Tanrmlayrct Farma ve UBB. S.No Ma! / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim T.C. Harran Universitesi Aragtrrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02729 Konu: Teklif Mektubu iqin Adr: KARDiYoLoJi SERViSi-uelzEIr,tB ALIMI Fiq Kodu : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Mdzemelerin

Detaylı

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri:

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri: 6245 sayrh Harcrrah Kanunu Yurtigi Gegici Gtirev Yollulu Hazrrlama Ktlavuzu 1.GiRi9 Bu krlavuz, 6245 sayrh Harcrrah Kanunu hukiimlerine gdre diizenlenen yurtigi ge9ici gdrev yolluf,u i$lemlerinin Kamu

Detaylı

/tßq-b TEKLİF MEKTUBU. TRABZON lll KAMU HASTANELER] BIRLIGI GENEL SEKRETERLICI Kanııni Eğitim Araştırma Hastanesi. Teklif Formu 28.12.2015.

/tßq-b TEKLİF MEKTUBU. TRABZON lll KAMU HASTANELER] BIRLIGI GENEL SEKRETERLICI Kanııni Eğitim Araştırma Hastanesi. Teklif Formu 28.12.2015. TC Kayıt N 139968 SAĞLIK BAKANLIĞI TURKIYE KAMU HASTANELER] KURUMU TRABZON lll KAMU HASTANELER] BIRLIGI GENEL SEKRETERLICI Kanııni Eğitim Aratırma Hastanesi TEKLİF MEKTUBU Sayı 123618724 /tßqb 28122015

Detaylı

SATINALMA RAPORU ... AVM TRI-JENERASYON TESİSİ SATINALMA RAPORUDUR. 1 x 5.750 KWe Doğal Gaz Motorlu Tri-Jenerasyon Sistemidir. Rev. 01 -...

SATINALMA RAPORU ... AVM TRI-JENERASYON TESİSİ SATINALMA RAPORUDUR. 1 x 5.750 KWe Doğal Gaz Motorlu Tri-Jenerasyon Sistemidir. Rev. 01 -... Rapr N - Sıra: TRI-3-14.A Rapr Tarihi:...214... AVM TRI-JENERASYON TESİSİ SATINALMA RAPORUDUR 1 x 5.75 KWe Dğal Gaz Mtrlu Tri-Jenerasyn Sistemidir. Rev. 1 -... / İstanbul DİKKATİNE: SN. Çalışmalarımızı

Detaylı

T.C. SAGLIK BAKANLIGI. g.ndermenizi, teklifinizde teslimat siiresinin a. ildiilr";;;i;;"4.i,". ( inrivlq LisrESi. Miktan i

T.C. SAGLIK BAKANLIGI. g.ndermenizi, teklifinizde teslimat siiresinin a. ildiilr;;;i;;4.i,. ( inrivlq LisrESi. Miktan i T.C. SAGLIK BAKANLIGI TURKiyE KAMU HASTANELnni ninr,igi BATMAN s6i,cn DEvLET rr.isr,innsi Sayr : B. 10.4.ISM.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saym: Kurumumuzun ihtiyacr olan ACiL RONTGEN each sisremi iqin

Detaylı

DEMAŞ KABLO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. FİYAT LİSTESİ

DEMAŞ KABLO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. FİYAT LİSTESİ DEMAŞ KABLO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. FİYAT LİSTESİ İstanbul Merkez : Tatlısu Mah.Alptekin Cad.No : 13/3 P.K 34775 Ümraniye-İSTANBUL Tel : 0 216 594 53 35 Fax: 0 216 594 53 37 Kocaeli Fabrika : Akse Mah.

Detaylı

.-_ TEKLİF MEKTUBU TÜRKİYE. Teklif Formu

.-_ TEKLİF MEKTUBU TÜRKİYE. Teklif Formu TÜRKİYE T_C_ Kaya! N: 142059 SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU HASTANELERİ KURUMU _ v TRABZON ILl KAMU HASTANELER! BIRLIGI GENEL SEKRETERLIGI Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi TEKLİF MEKTUBU Sayı 123618724/ 53 04.01.2016

Detaylı

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat T.C. SACLIK BAKANLIdI. TURKiYE KAMU HASTANELERi Bllll9l ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4'72'00'20l Konu: Teklife Davet Saytn : Kurumumuzun ihtiyacr olan AMELiyATHANE GENEL cer.uroloji

Detaylı

GRA 21.07 GRA 21.10 GRA 21.13 GRA 21.16. Elektrik Motorlu Aktüatörler

GRA 21.07 GRA 21.10 GRA 21.13 GRA 21.16. Elektrik Motorlu Aktüatörler Elektrik Mtrlu Aktüatörler GRA 21.07 GRA 21.10 GRA 21.13 GRA 21.16 - GRA 21.07 - GRA 21.10 - GRA 21.13 - GRA 21.16 prating vltage AC 230 V - 3 knumlu kntrl sinyali D 40... D 40 mm - 90 nminal döndürme

Detaylı

1 FAZ GİRİŞ VE 1 FAZ ÇIKIŞ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

1 FAZ GİRİŞ VE 1 FAZ ÇIKIŞ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 FAZ GİRİŞ VE 1 FAZ ÇIKIŞ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ Adı:Kesintisiz güç kaynağı Miktarı:8 Adet Tkinorm:506-000-0004 1-GENEL ÖZELLİKLER 1.1-Kesintisiz güç kaynakları 5 kva gücünde olmalıdır

Detaylı

;'$g'e;,ti if= ::^g E; 3FFe 3il. ;s: i?5s - I ie. 11 tss -3 l>?b. + l-!. E s-.' 5l< x l-r Ei q!1 i! rl. Ei F;=ei?l. ; i E; : slt. FF:..7:59.?Ern d=:.

;'$g'e;,ti if= ::^g E; 3FFe 3il. ;s: i?5s - I ie. 11 tss -3 l>?b. + l-!. E s-.' 5l< x l-r Ei q!1 i! rl. Ei F;=ei?l. ; i E; : slt. FF:..7:59.?Ern d=:. ,A, F ltf K:7 f i: =#; EEE.. '...; ^ 6-i': :-.: CLC'nrd! -l -lfe+ ;'$g'e;,ti if= :, a,t :bi^--:. eg.f FF:..7:59.?Ern d=:. :-= P9.d ;,r E-:. ::^g E; FFe il E*gE?^llcEjF^ 5!r * =ri9: Xc-;.: F - I E -: i

Detaylı

runrivb KAMU HASTANET-,nni KURUMU

runrivb KAMU HASTANET-,nni KURUMU T.C SAGLIK BAKANLIGI runrivb KAMU HASTANET-,nni KURUMU KoNyA ir.,i xl,nnu HASTANELnni ninr,igi cnnnr- srxnnrnnr,igi KoNyA ngirinn ve ARA$TrRMa uasr.lxnsi vrnuiral BASTNqLI HAVA rbsisln rrrnix g.trrna.vrnsi

Detaylı

TEI : O 312 218 34 97 FAKS :0 3l22lE 34 9E E-mail : coskun.sa in@titck.gov.tr. il.cili Ki$i : Cogkun SARGIN. SATINAIMABiNMi.

TEI : O 312 218 34 97 FAKS :0 3l22lE 34 9E E-mail : coskun.sa in@titck.gov.tr. il.cili Ki$i : Cogkun SARGIN. SATINAIMABiNMi. KURUM BiRiM ISIN ADI TARiH ALIM TURU T.C. SAdLIK BAKANLI6I TURKiYE ilaq VE TIBBI cihaz KURUMU MALZEME IHIZMET ALIMI 06/03t2015 MALZEME ALIMI T,c Sag* BakanlEr KURUMUMUZ TIBBi CiHAZ LABORATUVARLARI IHTiYACI

Detaylı

r H &s ii? sifisee A 5i1 gejg is d *l 1E*i S[+ g s'fi i : 'v =*3 :.; d : P ! F Eq $ fie E ::*t i g [+e t ;' +gc r 1 #, *a 5' 1 * E:.

r H &s ii? sifisee A 5i1 gejg is d *l 1E*i S[+ g s'fi i : 'v =*3 :.; d : P ! F Eq $ fie E ::*t i g [+e t ;' +gc r 1 #, *a 5' 1 * E:. e f, +'r' Q r-l "a Ct '+** D!' 3 B 3-, 1 t!?c'ncr'lb -:1.' l, -.91 l, \..D i.!' l ii? siis A 5i1 gjg is d G\ (, r:.0'a a d g :ls& t?5:,+ e ii + *B;9c; i *l 1*i S[+ g $.*Ti' A -.t *fii-> :' $ fi ::*t g

Detaylı

itgi 1a; yazrnrz ve eki "Hafizhga Y<jnelik Ytiz Yatrh Kur'an Kursu Projesi Igbirlifi Protokolli" Vakfimrzca delerlendirilmiq olup ;

itgi 1a; yazrnrz ve eki Hafizhga Y<jnelik Ytiz Yatrh Kur'an Kursu Projesi Igbirlifi Protokolli Vakfimrzca delerlendirilmiq olup ; TURKIYE DIYANET VAKFI GENEL MERKEZI s'y'oizo.pksrb22.4- Kon Glafizhk Proj esi Igbirlifi Protokolii. T.C. DIYANET i greni BA$KANLTGT (ESitim Hizmetleri Genel Mridiirliipiine) ANKARA ii,ci : a) 26.12.2012tarihve

Detaylı

ASSİSTANS PAKET 5 (STANDART PAKET)

ASSİSTANS PAKET 5 (STANDART PAKET) ASSİSTANS PAKET 5 (STANDART PAKET) HİZMETLER KONUT YARDIM HİZMETLERİ Çilingir Gönderim Hizmeti Su Tesisatı Hizmeti Elektrik Tesisatı Hizmeti Cam İşleri Hizmeti Evden Eve Nakliye Hizmeti CONCIERGE HİZMETLERİ

Detaylı

(9 r ii ii.]g!rk l}ak"':llrtii

(9 r ii ii.]g!rk l}ak':llrtii t (9 r ii ii.]g!rk l}ak"':llrtii T.C. ADANAVALiLiGi Il Salhk Miidiirliilii Sayr:77090304.Satrnalma / \r"t Konu: Teklif Formu t\l tzotc TEKLIF FORMU Miidiirliiliimiize bagll i1 Ambulans Servisi Baqhekimli$i'nin

Detaylı

ARIZA PROSEDÜRÜ (Ek Form 3)

ARIZA PROSEDÜRÜ (Ek Form 3) ARIZA PROSEDÜRÜ Bakanlık birimlerinde kullanılmakta lan ürünlerin arızalanması halinde arıza, arızalı ürünün bulunduğu birimden srumlu Bilgi İşlem Müdürlüğüne, Bilgi İşlem Şefliğine veya Bilgi İşlem Bürsuna

Detaylı

,,"1ofty,f,o,ns. l. Aliiminyum Diizeneklerin Hazlrlanmasr. - bnjektor SEHPASI IMALATI'

,,1ofty,f,o,ns. l. Aliiminyum Diizeneklerin Hazlrlanmasr. - bnjektor SEHPASI IMALATI' - bnjektor SEHPASI IMALATI' Teknik Sanname No;.TARLA-2O I4TSHZOO5" l. Aliiminyum Diizeneklerin Hazlrlanmasr Masa demet hattr boyunca iizerinde barrndrracalr hat elemanlannr tagryacaktrr. Masa aliiminyumdan

Detaylı

DEMAŞ KABLO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

DEMAŞ KABLO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. H05V-U (NYA) 300/500V Tesisat Kabloları TS 9758 HD 21.3.S3 31.21.01.01.03.M 1 0,250 Kangal 100 m Bakır iletken PVC izole H07V-U (NYA) 450/750V Tesisat Kabloları TS 9758 HD 21.3.S3 31.21.02.01.04.M 1,5

Detaylı

AG elektrik tesisatlarında güvenlik için kullanılan İLKELER (IEC 60364) Etienne TISON IEC/TC64 Başkan 2015

AG elektrik tesisatlarında güvenlik için kullanılan İLKELER (IEC 60364) Etienne TISON IEC/TC64 Başkan 2015 AG elektrik tesisatlarında güvenlik için kullanılan İLKELER (IEC 60364) Etienne TISON IEC/TC64 Başkan 2015 Sunumun içeriği Güvenlik üzerine IEC rganizasynu IEC/TC64: Tanıtım AG elektrik tesisatları: IEC

Detaylı

PDF created with pdffactory Pro trial version

PDF created with pdffactory Pro trial version AMBALAJ BİLGİLERİ ENERJİ KABLOLARI DAMAR RENKLERİ 1 2 H05V-U H07V-U H07V-R H05V-K H07V-K H05V-K H03VH-H NVV H05VV-F YVV YVCV YVZ2V YVZ3V-R YXV YXC7V-R YXC7V-R YXC7V-R YXC7V-R YXC8VZ3V-R YXC8VZ3V-R YXC8VZ3V-R

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri Kol. Şti. Teknik Servis Hizmetleri ve Bakım Anlaşmaları Tanıtım

Güvenli İnternet Teknolojileri Kol. Şti. Teknik Servis Hizmetleri ve Bakım Anlaşmaları Tanıtım Güvenli İnternet Teknljileri Kl. Şti. Teknik Hizmetleri ve Bakım Anlaşmaları Tanıtım Gizli Belge Bu belge içeriği gizlilik gerektirmektedir. Tarafların izni lmadan üçüncü şahıslarla paylaşılamaz! Güvenli

Detaylı

sayr Konu : Tektif NOT: Teklifler toplam bedel iizerinden deferlendirilecektir.

sayr Konu : Tektif NOT: Teklifler toplam bedel iizerinden deferlendirilecektir. T,C VALiLidi sayr Konu : Tektif e Halk Sa$rlr MUdurluEii 014 TEKLIF FORMU Mudurlugumuzun ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktarr ve ozellikleri belirtilen ( 2 iqi ; 4?34 sayrlr Kamu ihale Kanunun 22 rnaddesi

Detaylı

LdJ. 2L r l3tzott. ADANAVALILIGI it sagtrt utaiirttigti YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM

LdJ. 2L r l3tzott. ADANAVALILIGI it sagtrt utaiirttigti YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM t LdJ saot& Sagirnt.St Sayr : Konu : 77090304.Satmalna i t\08\ Yaklagrk Maliyet.L. ADANAVALLG it sagtrt utaiirttigti 2L r l3tzott YAKLA$K MALYETE ESAS FORM MUESSESESNE Miidiirliiliimiiz ve Miidiirliiliimiize

Detaylı

diilnis Hastane Yiinl

diilnis Hastane Yiinl T.C. SAELIK BAKANLICI TURKiYE KAMU HASTANELEni ninlici BATMAN ndlce DEvLET HnsrnNpsi Sayr : B. 10.4.15M.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn:... Kurumumuzun ihtiyacr olan ndroloii yogun bakrmda kullanrlmak

Detaylı

Ek kılavuz. Konnektör ISO 4400. Sınır seviyesi sensörleri için. Document ID: 30380

Ek kılavuz. Konnektör ISO 4400. Sınır seviyesi sensörleri için. Document ID: 30380 Ek kılavuz Konnektör ISO 4400 Sınır seviyesi sensörleri için Document ID: 30380 İçindekiler İçindekiler Kendi emniyetiniz için. Amaca uygun kullanım... 3.2 Genel güvenlik uyarıları... 3.3 Ex alanlar için

Detaylı

KONU: KURUMSAL YÖNETİM İLKELER (KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ SERİ II NO:17.1)

KONU: KURUMSAL YÖNETİM İLKELER (KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ SERİ II NO:17.1) KONU: KURUMSAL YÖNETİM İLKELER (KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ SERİ II NO:17.1) Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 30.12.2011 tarih Seri IV, N: 56 Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALM KOMİSYONU BAŞKANLĞNA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

-ry. Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt. et-ttsl idari gartname Ek-2 ( 3 ) SiizlegmeTasansr Ek-3 (1) Teknik gartname

-ry. Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt. et-ttsl idari gartname Ek-2 ( 3 ) SiizlegmeTasansr Ek-3 (1) Teknik gartname J Dosya Numarast: 151104/- Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt Aga$tda cins ve miktarr yazrh genel cerrahi klinigi lgin 1 Kalem Trbbi sarf malzeme almt,4734 Sayth Kamu lhale Kanununun 22. Maddesi (f)

Detaylı

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ Ana dağıtım panosu ile tesisin enerjisi tek bir panodan kontrol edilebilir. Fabrika, atölye ve iş yerlerinde elektrik enerjisinin ana dağıtımının yapıldığı panolardır. Trafosuz

Detaylı

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan izpti n xalir qtleui all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan gergevesinde gergekle$tirilir. 6.3. Tebtigatrn hakh veya zorunlu yaprlamamasr halinde Kanunun 65 kanunlanna sunulan ve tarafindan

Detaylı

PROTODUR ve PROTOTHEN -X YALITKANLI KABLOLAR. PROTODUR ve PROTOTHEN -X Yal tkanl Kablolar

PROTODUR ve PROTOTHEN -X YALITKANLI KABLOLAR. PROTODUR ve PROTOTHEN -X Yal tkanl Kablolar PROTODUR ve PROTOTHEN X YALITKANLI KABLOLAR PROTODUR ve PROTOTHEN X Yal tkanl Kablolar PROTODUR ve PROTOTHEN X YALITKANLI KABLOLAR ALÇAK GER L M KABLOLARI YE 3 MV (N2XCY) 0,/1 kv TS IEC 21 (VDE 02) YE

Detaylı

sunprri i$qi ALIMI HAKKINDA DUvURU

sunprri i$qi ALIMI HAKKINDA DUvURU BEY$EHIn serpoivp BAgKANTtGt sunprri i$qi ALIMI HAKKINDA DUvURU Kamu Kurum ve Kuruluglarrna iggi Ahnmasrnda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkrnda Ydnetmelik gergevesinde 4857 Sayrh ig Kanunu huktimlerine

Detaylı

BLM 426 YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BAHAR Yrd. Doç. Dr. Nesrin AYDIN ATASOY

BLM 426 YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BAHAR Yrd. Doç. Dr. Nesrin AYDIN ATASOY BLM 426 YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BAHAR 2016 Yrd. Dç. Dr. Nesrin AYDIN ATASOY 3. HAFTA: PLANLAMA Yazılım geliştirme sürecinin ilk aşaması, planlama aşamasıdır. Başarılı bir prje geliştirebilmek için prjenin

Detaylı

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Marmara lletisim Dergisi, Sayr:8, Ekim 1994 Mamara Joumal of Conununications, Number:8, October 1994 DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Arg. Giir. nuru OZCnn MARMARA r-rllvensiresi itetiqim Faktiltesi Dar

Detaylı

'f.c. ADANA VALiI-iGi it saghk Miidiirln[ii. TEKLiF FORMU. 2 Adet. t0 Adet. l0 Adet

'f.c. ADANA VALiI-iGi it saghk Miidiirln[ii. TEKLiF FORMU. 2 Adet. t0 Adet. l0 Adet (, + :!-'.a-!ar :: il: rli,rir:rill 'f.c. ADANA VALiI-iGi it saghk Miidiirln[ii Sayr: l6182509.sahnalma / 8! Konu: Teklif Formu l.8.t.o.3tzorc TEKLiF FORMU. Mndnrliigiitriize balh idari ve Mali iqler $ube

Detaylı

Tanrmlayrct Firma ve UBB. Toplam Fivat. SonTektif Tarihi:!rf.O +.LOl+ S.No Mal / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim Fivat

Tanrmlayrct Firma ve UBB. Toplam Fivat. SonTektif Tarihi:!rf.O +.LOl+ S.No Mal / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim Fivat T.C. Harran Universitesi Aragtrrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02725 Konu: Teklif Mektubu igin Adr: TEKNIK servis-sratik TRANSFER ANAHTARI Fip Kodu : : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Malzemelerin

Detaylı

g:t;tt,k utd;til" Tebtiginde yer alan trbbi matzemeler igin sut kodu, Tebli$de yer almayan malzeme olmast

g:t;tt,k utd;til Tebtiginde yer alan trbbi matzemeler igin sut kodu, Tebli$de yer almayan malzeme olmast lstem No Talep Eden Blrim : 13543: 1413010 : BILGI I$LEM KooRDINATORLUGU T.C. FIRAT urivensiresi xesraruesl DONER SERMAYE lglerue elnlirtl ELAZI6 TEKLIF ISTEME FORMU Frrat Universitesi Hastanesl ihtlyacr

Detaylı

EYLÜL 2012 WORD 2010. Enformatik Bölümü

EYLÜL 2012 WORD 2010. Enformatik Bölümü EYLÜL 2012 WORD 2010 İÇERİK 1. 2. 3. 4. 5. Genel bilgiler Wrd ile neler yapabilirsiniz? Wrd penceresinin tanıtımı Sekmelerin tanıtımı Belgeler ile ilgili işlemler 6. Yeni bir belge luşturmak Varlan bir

Detaylı

ENERJĠ DAĞITIMI-I. Dersin Kredisi 4 + 0 + 0

ENERJĠ DAĞITIMI-I. Dersin Kredisi 4 + 0 + 0 ENERJĠ DAĞITIMI-I Dersin Kredisi 4 + 0 + 0 Açma-Kapama Cihazları Elektrik enerjisinin açılması, ayrılması, kesilmesi veya kapatılması işlevlerini yapan cihazlardır. Alçak Gerilim Ayırıcı Nitelikli Orta

Detaylı

BiRiM :TURKiYE ilac VE TIBBI CiHAZ KURUMU TEL :0 312 218 38 80 FAKS :0 312 218 34 98. KURUM :T.C. SAGLIK BAKANLIdI. EMAiL. No MALZEMENIN ADI OZELLiG i

BiRiM :TURKiYE ilac VE TIBBI CiHAZ KURUMU TEL :0 312 218 38 80 FAKS :0 312 218 34 98. KURUM :T.C. SAGLIK BAKANLIdI. EMAiL. No MALZEMENIN ADI OZELLiG i KURUM :T.C. SAGLIK BAKANLIdI BiRiM :TURKiYE ilac VE TIBBI CiHAZ KURUMU i$in ADI :KARL F SCHER NEM TAYiN CiHAZI ALIMI TARiH :.03.2015 ALIM TURU : MALZEME ALIMI TC Saglrk Bakanlqr KURUMUMUZ ANALiZ VE KONTROL

Detaylı