KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KURS KAYITLARI BAŞLIYOR"

Transkript

1 DUYURU KURS KAYITLARI BAŞLIYOR Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünde ÇOCUK ve SANAT Projesi kapsamında ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK BALESİ ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK RESİM-TASARIM kursları için kayıtlar başlamıştır. Başvuru şartları aşağıda yer almaktadır.

2 GENEL KOŞULLAR : a) Çocuk Korosu, Çocuk Balesi, Çocuk Orkestrası ve Çocuk Resim-Tasarım Kursları haftada 1,5 saattir. Gösteri gününe yakın tarihlerde ise bu kurslar ihtiyaca göre haftada 2 ya da 3 gün yapılabilecektir. b) Çocuk Korosu, Çocuk Orkestrası, Çocuk Resim-Tasarım Kurslarının süreleri 4 yıl, Çocuk Balesi nin kurs süresi ise 3 yıldır. Bu sürelerinin bitiminde öğrencilere Başarı Belgesi verilecektir. c) Genel Müdürlük Sanat Kurulunca her mali yıl başında belirlenen çocuk kurs ücretleri 8 aylık bir süre için ve 2 taksitte olmak üzere ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ- ÇOCUK ve SANAT -Çocuk Korosu, Çocuk Balesi, Çocuk Orkestrası, Çocuk Resim-Tasarım Kursları Kurum Saymanlığı banka hesabına makbuz karşılığı yatırılacaktır.ancak kurs ücretini ödeme gücü bulunmayan çocuklar, bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla bu ücretten muaf tutulabilecektir. Sair hiçbir gerekçe kurs ücretinde indirim ya da bu ücretten muaf tutulmayı sağlamayacaktır. d) Eğitim giderleri olarak belirlenen ücreti belirtilen süre içinde yatırmayanların kurslar ile ilişiği kesilecektir. e) İlgili öğrencinin kursa katılabilmesi için velisinden muvafakat alınacaktır. f) Kurs öğrencilerinin kurslara geliş ve gidişlerinden velileri sorumlu olacaklardır. g) Kurs öğrencileri Kurs Yöneticisi ve Öğretmenleri nin belirleyeceği kurallara uymakla yükümlüdürler. h) Veliler, ilgili oldukları kurs öğrencilerinin kurs mahalli ve kurs binasına verebilecekleri zararları tazmin etmekle yükümlü olacaklardır. i) Kurslar süresince kurs öğrencilerinin velileri ve/veya yakınları kurs çalışmalarını izleyemezler, kurs mahalli ve ilgili bina dahilinde bulunamazlar. j) Kurs Öğrencilerinin mazeretsiz olarak 3 kez çalışmalara katılmamaları halinde ilgili kurslardan kayıtları silinecektir. k) Kurs için gerekebilecek araç ve gereçler, veli tarafından temin edilir. Ancak araç ve gereç ücretini ödeme gücü bulunmayan çocuklar, bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla bu ücretten muaf tutulabilir.

3 l) Çocuk kursları sonunda verilen temsiller için hazırlanan kostüm, aksesuar, dekor vb. masrafları ile sanatsal birimler tarafından opera ve bale temsillerinde görev almaları için belirlenen öğrencilerin kullanacakları kostüm, aksesuar vb. malzemeler kurum tarafından karşılanacaktır. m) Her öğrenci Kurumun ilgili birimi; ÇOCUK ve SANAT bürosu tarafından verilecek formları doldurmakla yükümlüdür.

4 DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ÇOCUK BALESİ - ÇOCUK KOROSU KURSLARI YÖNERGESİ ne dayanılarak hazırlanan; ANTALYA DEVLET OPERA ve BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ SEZONU ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK BALESİ, ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK RESİM-TASARIM Kurslarına KATILMA KOŞULLARI 1. KAYITLAR: 12 Ekim-30 Ekim 2015 tarihleri arasında, saatleri arasında, Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünce, Haşim İşcan Kültür Merkezi ndeki ÇOCUK ve SANAT bürosunda yapılacaktır. 2. SINAVLAR: 7 Kasım 2015 Cumartesi günü Saat ; saatleri arasında ÇOCUK KOROSU ve ÇOCUK RESİM-TASARIM Kursları sınavları; 8 Kasım 2015 Pazar günü saat; saatleri arasında ise ÇOCUK KOROSU ve ÇOCUK RESİM-TASARIM Kursları sınavları Antalya Devlet Opera ve Balesi Haşim İşcan Kültür Merkezi nde yapılacaktır. 3. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR: a) Öğrenciye ait 2 adet vesikalık fotoğraf, b) Öğrenciye ait 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi c) Öğrenciye ait 1 adet öğrenim belgesi. 4. KESİN KAYIT İŞLEMLERİ: a) Kesin Kayıtlar;9 Kasım -13 Kasım 2015 tarihleri arasında tamamlanacaktır. b) Ücretler; Sınavı kazanan adaylar tüm sezonu kapsayan eğitim giderleri için belirlenen aylık 50 TL yi (sekiz aylık toplam 400 TL) iki taksit 200TL+200TL olmak üzere ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ- ( ÇOCUK ve SANAT Çocuk Korosu, Çocuk Balesi, Çocuk Orkestrası, Çocuk Resim- Tasarım Kursları) banka hesabına (TR ZİRAAT BANKASI ANTALYA ŞUBESİ) makbuz karşılığı yatıracaklardır. c) Ödemeler; 1. Taksit 9 Kasım -13 Kasım2015 tarihleri arasında, 2. Taksit ise 7Mart -11Mart 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. d) Eğitim giderleri olarak belirlenen ücreti belirtilen süre içinde yatırmayanların kurslar ile ilişiği kesilecektir. e) İlgili öğrencinin kursa katılabilmesi için velisinden muvafakat alacaktır.

5 SINAVLAR İÇİN ARANAN ŞARTLAR 1. Çocuk Korosu ; a. Üçüncü ve/veya dördüncü başlamış olmakşartıyla İlköğretim Okulunda öğrenim görüyor olmak, b. En az iyi derece müzik kulağı ve ritim duygusu ile uygun ses materyaline sahip olmak. c. Kurslara katılmak üzere bir engeli bulunmamak. 2. Çocuk Balesi ; a. Üçüncü ve/veya dördüncü başlamış olmakşartıylailköğretim Okulunda öğrenim görüyor olmak, b. Yeterli derecede müzik kulağı, ritim duygusu ve dans yeteneği ile uygun bedenyapısına sahip bulunmak, c. Kurslara katılmasına bir engeli bulunmamak. 3. Çocuk Orkestrası ; a. Üçüncü ve/veya dördüncü başlamış olmakşartıylailköğretim Okulunda öğrenim görüyor olmak, b. En az iyi derece müzik kulağı ve ritim duygusu ile çalgı çalmaya uygun bedensel özelliklere sahip olmak, c. Kurslara katılmasına bir engeli bulunmamak. d sezonu için bu kursa, vurma sazlar dışında bir orkestra çalgısı için başvuru kabulü, özel bir yetenek ve ilgili çalgıda belli bir seviyeye ulaşmış olma koşullarını gerektirecektir. 4. Çocuk Resim-Tasarım a. Üçüncü ve/veya dördüncü yılında olmak üzere İlköğretim Okulunda öğrenim görüyor olmak, b. En az iyi derece çizim ve el becerisine sahip olmak, c. Kurslara katılmasına bir engeli bulunmamak.

6 SINAVLARA KATILIM FORMU ADAYIN ; Kayıt No : Adı Soyadı : Baba Adı : Anne Adı : Doğum Tarihi (Gün, ay ve yıl olarak) : Cinsiyeti : a. Kız b. Erkek Okuduğu Okul ve sınıfı: Okul Öğretmeninin Adı soyadı: Hangi kursa başvuracağı :(Birden fazla kursa başvurulabilecektir. Ancak birden fazla kurssınavını kazanarak kurslara devam etme hakkı kazanan öğrenciler, her bir kurs için ayrı ücret ödeyeceklerdir.) a. ÇOCUK KOROSU b. ÇOCUK BALESİ c. ÇOCUK ORKESTRASI d. ÇOCUK RESİM-TASARIM Başvuru Tarihi (Gün, ay ve yıl olarak) :

7 İletişim bilgileri (Telefon Numarası ve/veya adresi): Annesinin Telefon No: Babasının Telefon No: Velisinin ev ve/veya cep telefon no: Okuduğu okulun telefon no: Velisinin Adı-Soyadı ve öğrenciye yakınlık derecesi: Tarih ve Velinin İmzası:

8 İLGİLİ SINAVLAR VE KURSLAR İÇİN TAKVİM 12 Ekim 2015 Pazartesi Saat; ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK RESİM-TASARIM, ÇOCUK BALESİ ve ÇOCUK ORKESTRASI Kurslarının açılması hakkındaki duyurularının yapılmaya ve sınav için başvuruların alınmaya başlanması. Kayıtlar, pazar günleri hariç saatleri arasında yapılacaktır. 30 Ekim 2015Salı Saat; ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK RESİM-TASARIM, ÇOCUK BALESİ ve ÇOCUK ORKESTRASI Kursları için açılacak sınavlara başvuruların sona ermesi. 7 Kasım 2015 Cumartesi Saat ; ÇOCUK KOROSU ve ÇOCUK RESİM-TASARIM Kursları sınavları. Saat ; ÇOCUK KOROSU ve ÇOCUK RESİM-TASARIM Kursları sınavlarının devamı. 8 Kasım 2015 Pazar Saat ; ÇOCUK BALESİ ve ÇOCUK ORKESTRASI Kursları sınavları. Saat ; ÇOCUK BALESİ ve ÇOCUK ORKESTRASI Kursları sınavlarının devamı. 9Kasım 2015 Pazartesi Saat; ve 18 Ekim 2015 Tarihlerinde yapılan ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK RESİM-TASARIM, ÇOCUK BALESİ ve ÇOCUK ORKESTRASI kurslarına ilişkin sınav sonuçlarının Antalya Devlet Opera ve Balesi nin ilgili internet siteleri ile Haşim İşcan Kültür Merkezi nin ön ve arka giriş kapılarında ilan edilmesi ve sınavda başarılı olan öğrencilerin kesin kayıtlarının yapılmasına başlanması. 13 Kasım 2015 Cuma Saat; ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK RESİM-TASARIM, ÇOCUK BALESİ ve ÇOCUK ORKESTRASI sınavlarında başarılı olan öğrencilerin kesin kayıtlarının sona ermesi.

9 Kesin kayıtlar, pazar günleri hariç saatleri arasında yapılacaktır. 13 Kasım 2015 Cuma günü saat den sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Kesin Kayıt yaptıran kursiyerlere kayıt anında, görevliler tarafından ilgili kurslara ilişkin YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ ile bu kurslara kesin kayıt yaptırarak dahil oldukları ÇOCUK ve SANAT Projesinin metni verilecektir.

10 YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMLERİ ; ÇOCUK BALESİ Kursu; (Toplam : 35 gün) 16 Kasım 2015 Pazartesi Saat: Kasım 2015 Pazartesi Saat: ****29 Kasım 2015 Pazar Saat: **** 07 Aralık 2015 Pazartesi Saat: Aralık 2015 Pazartesi Saat: Aralık 2015 Pazartesi Saat: Aralık 2015 Pazartesi Saat: Ocak 2016 Pazartesi Saat: Ocak 2016 Pazartesi Saat: ****17 Ocak 2016 Pazar Saat: **** 25 Ocak 2016 Pazartesi Saat: Şubat 2016 Pazartesi Saat: Şubat 2016 Pazartesi Saat: Şubat 2016 Pazartesi Saat: Şubat 2016 Pazartesi Saat: Şubat 2016 Pazartesi Saat: Mart 2016 Pazartesi Saat: Mart 2016 Pazartesi Saat: Mart 2016 Pazartesi Saat: Mart 2016 Pazartesi Saat: Nisan 2016 Pazartesi Saat: Nisan 2016 Pazartesi Saat: Nisan 2016 Pazar Saat: ******************* 19 Nisan 2016 Salı Saat: Nisan 2016 Çarşamba Saat: Nisan 2016 Perşembe Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR GENEL PROVA 22 Nisan 2016 Cuma Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR TEMSİL-1 23 Nisan 2016 Cumartesi Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR TEMSİL 2

11 02 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: Mayıs 2016 Pazartesi Saat: ****15 Mayıs 2016 Pazar Saat: Saat: **** 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: Mayıs 2016 Pazartesi Saat: Haziran 2016 Cumartesi Saat: ÇOCUK ve SANAT SERGİ ve FUAYE GÖSTERİSİ- GENEL PROVA 05 Haziran 2016 Pazar Saat: ÇOCUK ve SANAT SERGİ AÇILIŞI ve FUAYE GÖSTERİSİ ÖNEMLİ NOT: 1) 22 ve 23 Nisan 2016 tarihlerinde iki kez sahnelenecek olan ÇOCUKLAR IŞILDIYOR Sahne Gösterisi nde KURSLARA KATILAN TÜM KURSİYERLER görev alacağından, TÜM KURSLAR Nisan 2016 tarihleri arasında daha yoğun yapılacaktır. 2) 5 Haziran 2016 Pazar günü ise yine TÜM KURSİYERLERİN katılacağı ÇOCUK ve SANAT SERGİ AÇILIŞI ve FUAYE GÖSTERİSİ gerçekleştirilecektir. ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK BALESİ nin ortak gösterisi ile açılacak olan bu sergide, ÇOCUK RESİM-TASARIM KURSİYERLERİNİN tüm yıl boyunca ürettikleri, RESİM, ESKİZ VE MAKETLER, 19 Haziran 2016 Pazar günü saat e dek HAŞİM İŞCAN KÜLTÜR MERKEZİ FUAYESİ nde sergilenecektir.

12 ÇOCUK KOROSU Kursu; (Toplam : 35 gün) 13 Kasım 2015 Cuma Saat: Kasım 2015 Cuma Saat: Kasım 2015 Cuma Saat: Aralık 2015 Cuma Saat: Aralık 2015 Cuma Saat: Aralık 2015 Cuma Saat: Aralık 2015 Cuma Saat: ****02Ocak 2016 Cumartesi Saat: **** 08 Ocak 2016 Cuma Saat: Ocak 2016 Cuma Saat: Ocak 2016 Cuma Saat: Ocak 2016 Cuma Saat: Şubat 2016 Cuma Saat: Şubat 2016 Cuma Saat: Şubat 2016 Cuma Saat: Şubat 2016 Cuma Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Nisan 2016 Cuma Saat: Nisan 2016 Cuma Saat: Nisan 2016 Cuma Saat: Nisan 2016 Pazar Saat: ******************* 19 Nisan 2016 Salı Saat: Nisan 2016 Çarşamba Saat: Nisan 2016 Perşembe Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR GENEL PROVA 22 Nisan 2016 Cuma Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR TEMSİL Nisan 2016 Cumartesi Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR TEMSİL 2 06 Mayıs 2016 Cuma Saat: Mayıs 2016 Cuma Saat: Mayıs 2016 Cuma Saat: Mayıs 2016 Cuma Saat:

13 04 Haziran 2016 Cumartesi Saat: ÇOCUK ve SANAT SERGİ ve FUAYE GÖSTERİSİ- GENEL PROVA 05 Haziran 2016 Pazar Saat: ÇOCUK ve SANAT SERGİ AÇILIŞI ve FUAYE GÖSTERİSİ ÖNEMLİ NOT: 1) 22 ve 23 Nisan 2016 tarihlerinde iki kez sahnelenecek olan ÇOCUKLAR IŞILDIYOR Sahne Gösterisi nde KURSLARA KATILAN TÜM KURSİYERLER görev alacağından, TÜM KURSLAR Nisan 2016 tarihleri arasında daha yoğun yapılacaktır. 2) 5 Haziran 2016 Pazar günü ise yine TÜM KURSİYERLERİN katılacağı ÇOCUK ve SANAT SERGİ AÇILIŞI ve FUAYE GÖSTERİSİ gerçekleştirilecektir. ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK BALESİ nin ortak gösterisi ile açılacak olan bu sergide, ÇOCUK RESİM-TASARIM KURSİYERLERİNİN tüm yıl boyunca ürettikleri, RESİM, ESKİZ VE MAKETLER, 19 Haziran 2016 Pazar günü saat e dek HAŞİM İŞCAN KÜLTÜR MERKEZİ FUAYESİ nde sergilenecektir.

14 ÇOCUK ORKESTRASI Kursu; (Toplam : 35 gün) 15 Kasım 2015 Pazar Saat: Kasım 2015 Pazar Saat: Kasım 2015 Pazar Saat: Aralık 2015 Pazar Saat: Aralık 2015 Pazar Saat: Aralık 2015 Pazar Saat: Aralık 2015 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Şubat 2016 Pazar Saat: Şubat 2016 Pazar Saat: Şubat 2016 Pazar Saat: Şubat 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Nisan 2016 Pazar Saat: Nisan 2016 Pazar Saat: Nisan 2016 Pazar Saat: ******************* 19 Nisan 2016 Salı Saat: Nisan 2016 Çarşamba Saat: Nisan 2016 Perşembe Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR GENEL PROVA 22 Nisan 2016 Cuma Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR TEMSİL Nisan 2016 Cumartesi Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR TEMSİL Mayıs 2016 Pazar Saat: Mayıs 2016 Pazar Saat: Mayıs 2016 Pazar Saat: Mayıs 2016 Pazar Saat: Mayıs 2016 Pazar Saat:

15 04 Haziran 2016 Cumartesi Saat: ÇOCUK ve SANAT SERGİ ve FUAYE GÖSTERİSİ- GENEL PROVA 05 Haziran 2016 Pazar Saat: ÇOCUK ve SANAT SERGİ AÇILIŞI ve FUAYE GÖSTERİSİ ÖNEMLİ NOT: 1) 22 ve 23 Nisan 2016 tarihlerinde iki kez sahnelenecek olan ÇOCUKLAR IŞILDIYOR Sahne Gösterisi nde KURSLARA KATILAN TÜM KURSİYERLER görev alacağından, TÜM KURSLAR Nisan 2016 tarihleri arasında daha yoğun yapılacaktır. 2) 5 Haziran 2016 Pazar günü ise yine TÜM KURSİYERLERİN katılacağı ÇOCUK ve SANAT SERGİ AÇILIŞI ve FUAYE GÖSTERİSİ gerçekleştirilecektir. ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK BALESİ nin ortak gösterisi ile açılacak olan bu sergide, ÇOCUK RESİM-TASARIM KURSİYERLERİNİN tüm yıl boyunca ürettikleri, RESİM, ESKİZ VE MAKETLER, 19 Haziran 2016 Pazar günü saat e dek HAŞİM İŞCAN KÜLTÜR MERKEZİ FUAYESİ nde sergilenecektir.

16 ÇOCUK RESİM-TASARIM Kursu; (Toplam : 35 gün) 15 Kasım 2015 Pazar Saat: Kasım 2015 Pazar Saat: Kasım 2015 Pazar Saat: Aralık 2015 Pazar Saat: Aralık 2015 Pazar Saat: Aralık 2015 Pazar Saat: Aralık 2015 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Ocak 2016 Pazar Saat: Şubat 2016 Pazar Saat: Şubat 2016 Pazar Saat: Şubat 2016 Pazar Saat: Şubat 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Mart 2016 Pazar Saat: Nisan 2016 Pazar Saat: Nisan 2016 Pazar Saat: Nisan 2016 Pazar Saat: ******************* 19 Nisan 2016 Salı Saat: Nisan 2016 Çarşamba Saat: Nisan 2016 Perşembe Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR GENEL PROVA 22 Nisan 2016 Cuma Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR TEMSİL Nisan 2016 Cumartesi Saat: ÇOCUKLAR IŞILDIYOR TEMSİL Mayıs 2016 Pazar Saat: Mayıs 2016 Pazar Saat: Mayıs 2016 Pazar Saat: Mayıs 2016 Pazar Saat: Mayıs 2016 Pazar Saat:

17 04 Haziran 2016 Cumartesi Saat: ÇOCUK ve SANAT SERGİ ve FUAYE GÖSTERİSİ- GENEL PROVA 05 Haziran 2016 Pazar Saat: ÇOCUK ve SANAT SERGİ AÇILIŞI ve FUAYE GÖSTERİSİ ÖNEMLİ NOT: 1) 22 ve 23 Nisan 2016 tarihlerinde iki kez sahnelenecek olan ÇOCUKLAR IŞILDIYOR Sahne Gösterisi nde KURSLARA KATILAN TÜM KURSİYERLER görev alacağından, TÜM KURSLAR Nisan 2016 tarihleri arasında daha yoğun yapılacaktır. 2) 5 Haziran 2016 Pazar günü ise yine TÜM KURSİYERLERİN katılacağı ÇOCUK ve SANAT SERGİ AÇILIŞI ve FUAYE GÖSTERİSİ gerçekleştirilecektir. ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK BALESİ nin ortak gösterisi ile açılacak olan bu sergide, ÇOCUK RESİM-TASARIM KURSİYERLERİNİN tüm yıl boyunca ürettikleri, RESİM, ESKİZ VE MAKETLER, 19 Haziran 2016 Pazar günü saat e dek HAŞİM İŞCAN KÜLTÜR MERKEZİ FUAYESİ nde sergilenecektir.

18 KESİN KAYIT FORMU KURSİYERİN ; Kesin Kayıt No: Adı Soyadı : Baba Adı : Anne Adı : Doğum Tarihi (Gün, ay ve yıl olarak) : Cinsiyeti : b. Kız b. Erkek Okuduğu Okul ve sınıfı: Okul Öğretmeninin Adı soyadı: Hangi kurs ya da kurslara devam edeceği:(birden fazla kursa devam etme hakkı kazanan öğrenciler, her bir kurs için ayrı ücret ödeyeceklerdir.) a. ÇOCUK KOROSU b. ÇOCUK BALESİ c. ÇOCUK ORKESTRASI d. ÇOCUK RESİM-TASARIM Başvuru Tarihi (Gün, ay ve yıl olarak) : Ev adresi:

19 İletişim bilgileri (Telefon Numaraları ve adresleri): Annesinin Telefon No: Babasının Telefon No: Velisinin ev ve/veya cep telefon no: Okuduğu okulun telefon no: Velisinin Adı-Soyadı ve öğrenciye yakınlık derecesi: Tarih ve Velinin İmzası:

20 KURSİYERİN VELİSİNİN TAAHHÜTNAME ÖRNEĞİ. Velisi bulunduğum....oğlu / kızı.. in; 1. ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK BALESİ, ÇOCUK ORKESTRASI, ÇOCUK RESİM-TASARIM Kursuna katılmasına iznimin olduğunu: 2. Oğlumu / Kızımı, Kursların yapılacağı HAŞİM İŞCAN KÜLTÜR MERKEZİ ne ve GÖSTERİLERİN YAPILACAĞI Antalya Devlet Opera ve Balesinin uygun göreceği MEKANLARA kendi imkanlarımla getirip, kurs ya da gösteri bitiminde yine kendi imkanlarımla götüreceğimi; 3. Kurs süresince; kurs çalışmalarının şahsım ya da yakınlarım tarafından izlenmeyeceği ve şahsım ya da yakınlarımca kurs mahalli ile ilgili bina dahilinde bulunulmayacağını; 4. Her bir kurs için belirlenen ücretleri Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü tarafından belirlenen tarihler içinde ödeyeceğimi; 5. Oğlumun / Kızımın, kurs binasına verebileceği zararları tazmin edeceğimi; 6. Kurslarda konusu ve niteliğine göre değişen; bu kurslar süresince kullanılacak olan kalem, defter, nota, patik, çorap, tayt, bireysel ders gerektiren (taşınamaz boyutta olanlar hariç) çalgı, farklı nitelikte boya, resim kağıdı, fırça vb. araç ve gereci temin edileceğimi;(araç ve gereç ücretini ödeme gücü bulunmayan çocukların velileri, bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla bu yükümlülükten muaf tutulabileceklerdir.) taahhüt ederim. Tarih: Velinin Adı-Soyadı: Velinin İmzası:

TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ

TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ 2018-2019 AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ TED İzmir Koleji Sanat Akademisi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı; I. Dönemi 01/10/2018 12/01/2019; II. Dönemi 25/02/2019-15/06/2019;

Detaylı

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ARALIK -2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 04.12.2018 KAYIT TAKVİMİ ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 4 ARALIK 2018 18 ARALIK 2018 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLAN 19 ARALIK

Detaylı

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER 2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

EYLÜL-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EYLÜL-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU EYLÜL-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 14.09.2018 KAYIT TAKVİMİ ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 14 EYLÜL 2018 24 EYLÜL 2018 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLAN 24 EYLÜL

Detaylı

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ)

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ) İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ) Okul öncesi 1. sınıflarına başvuru için gerekli doğum tarihi nedir?

Detaylı

ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 18.01.2019 KAYIT TAKVİMİ ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 21 Ocak 2019 30 Ocak 2019 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLAN 1 ŞUBAT 2019

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi Duyurusu Yükseköğretim Kurulunun yazıları esas alınarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Pedagojik

Detaylı

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GİRİŞ YETENEK SINAVLARI

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GİRİŞ YETENEK SINAVLARI T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ 2014-2015 Öğretim Yılında Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacak programlar ve kontenjanları: GÜZEL

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MAYIS-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 15.05.2018 KAYIT TAKVİMİ WEB ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 15 Mayıs 25 Mayıs 2018 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLANI 26 Mayıs

Detaylı

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA Form 1 GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA Burs Başvuru Formundaki bilgilerin doğru olduğunu, burs koşullarını incelediğimi, bursiyer seçilmem halinde Vakıf Yönetim Kurulunun alacağı bütün

Detaylı

ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. SINIFLAR ANABİLİM GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU.

ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. SINIFLAR ANABİLİM GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU. 2019 2020 ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. SINIFLAR ANABİLİM GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU www.anabilim.k12.tr SINAV BAŞVURU TARİHİ : 24 ARALIK 2018 22 ŞUBAT 2019 SINAV TARİHİ : 24 ŞUBAT 2019 PAZAR Sınavlarımız

Detaylı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928 D U Y U R U ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRETMENLİĞE KAYNAK OLUŞTURAN BÖLÜMLERİNİN SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE MEZUNLAR İÇİN 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

Ön Kayıt: Tunceli Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri, Tunceli

Ön Kayıt: Tunceli Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri, Tunceli D U Y U R U Tunceli Üniversitesinin öğretmenliğe kaynak oluşturan bölümlerinin son sınıf öğrencileri ile mezunları için 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU Sayın Veli, T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU 2015-2016 Öğretim Yılı kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde okulumuzda yapılacaktır. Kayıt süreci başlamadan önce, işlemlerinizin

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde son sınıfta veya önceki

Detaylı

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA Form 1 GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA Burs Başvuru Formundaki bilgilerin doğru olduğunu, burs koşullarını incelediğimi, bursiyer seçilmem halinde Vakıf Yönetim Kurulunun alacağı bütün

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

T. HALK BANKASI A.Ş.

T. HALK BANKASI A.Ş. T. HALK BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS), SERVİS GÖREVLİSİ VE BANKO GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Anadolu Üniversitesi

Detaylı

2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ. KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER

2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ. KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER 2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA ADANA

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA ADANA EKLER 1- Burs başvuru dilekçesini (Form 1) doldurdum. 2- Burs başvuru formu (Form 2-3-4) doldurdum. 3- GEV burs koşullarını okudum ve imzaladım. 4- SGK dan anne ve baba adına ilişki durum belgesini aldım

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı açılacaktır. Programın 1. dönemi Şubat 2019 - Haziran 2019 arasında,

Detaylı

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018 T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ-GAZİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ VE DİĞER ÜNİVERSİELERDE OKUYAN ÖĞRENCİLER İLE MEZUN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

Günde en az 5 saat en fazla 8 saat olmak üzere haftada azami 45 saat

Günde en az 5 saat en fazla 8 saat olmak üzere haftada azami 45 saat T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda gösterilen bilgiler ve Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliği nde yer alan belgelere uygun olarak İşbaşı Eğitim

Detaylı

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır.

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır. TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI 1-İşverenden İstenen Belgeler: a) Talep dilekçesi (EK-1) b) İşveren taahhütnamesi (EK-20), c) Ön Talep Formu (EK-35), d) İşveren türüne

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇILACAK PROGRAMLAR, AKADEMİK TAKVİM UYGULAMA ESASLARI VE YEDEK KONTENJAN DUYURUSU Programla

Detaylı

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU Sınav Tarihi: 25 Eylül 2017 1 ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE ÖNEMLİ DUYURU: Kontenjan sayıları aşağıda belirtilmiştir. Kontenjanlar doldukça

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Halkapınar Spor Kompleksinde 03 Temmuz 2017 tarihinde 08:30-10:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Halkapınar Spor Kompleksinde 03 Temmuz 2017 tarihinde 08:30-10:30 saatleri arasında yapılacaktır. 03-15 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA İZMİR DE YAPILACAK OLAN SPOR MASÖRÜ YETİŞTİRME KURSUNA KATILACAKLARDA ARANILACAK ŞARTLAR a) Spor Masörü Eğitim Kurslarına katılacaklarda aşağıdaki şartlar aranır. b)

Detaylı

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT:

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 2018-2019 AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 1. Başvuru yaparken Sınıfını ve Mezuniyet Durumunu yanlış belirtenlerin kayıt hakkı iptal edilecektir.(mezunlar sınıfını

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI 1- Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümüne 2017-2018 eğitim-öğretim

Detaylı

Programla İlgili Bilgiler

Programla İlgili Bilgiler 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı

DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı

DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı Genel Müdürlüğümüz Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacını karşılamak

Detaylı

KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

(YL: Yüksek Lisans, DOK: Doktora, (SY: Sanatta Yeterlik) 1)SANAT TARİHİ ANABİLİM DALI. -Türk İslam Sanatları

(YL: Yüksek Lisans, DOK: Doktora, (SY: Sanatta Yeterlik) 1)SANAT TARİHİ ANABİLİM DALI. -Türk İslam Sanatları T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2010-2011 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, BAŞVURU VE KAYIT KOŞULLARI Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsünün aşağıda

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2018-2019

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 2018-2019 ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 1 İLETİŞİM BİLGİLERİ ERENKÖY KAMPÜS 19 MAYIS MAH. ÇEVRE SOK. NO: 2 ERENKÖY-İSTANBUL TEL: 0 216 360 53 13 / FAX: 0 216 360 54 81 cevre@cevrekoleji.k12.tr

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2019-2020 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Trabzon Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2019-2020

Detaylı

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR B.DİĞER ALANLAR A.MEB İN İHTİYAÇ DUYDUĞU ALANLAR T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI [KONTENJANLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI]

Detaylı

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz Topel

Detaylı

D U Y U R U. 6. Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Kayıt bürosundan temin edilecektir)

D U Y U R U. 6. Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Kayıt bürosundan temin edilecektir) D U Y U R U Üniversitelerin öğretmenliğe kaynak oluşturan bölümlerinin son sınıf öğrencileri ile mezunlar için 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z www.barikat.com.tr SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z Sibergüvenlikuzmanihtiyacınıkarşılamayıhedefleyenfirmamızbaşarılıvesibergüvenlikalanındaçalışmaya istekligençlerimizineğitimlerinekatkıdabulunmayıhedeflemektedir.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi : Ensar Cad. No:4/3 Nişantepe Mah. B Blok Çekmeköy / İstanbul - 34794 Telefon : (0216) 304 30 92-93-94

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI 1- Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümüne 2016-2017 eğitim-öğretim

Detaylı

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu Özel Yetenek Sınavı Duyurusu T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI Beden Eğitimi ve

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar Amerikan Lisesi Vakıf Sokak No:1 Üsküdar, İstanbul TELEFONLAR : 216 333 11 00 FAX : 216 553 18 18 http : www.uaa.k12.tr

Detaylı

İLK DEFA KART TALEBİNDE İSTENEN EVRAKLAR

İLK DEFA KART TALEBİNDE İSTENEN EVRAKLAR İLK DEFA KART TALEBİNDE İSTENEN EVRAKLAR ÜYE ; 1- Üye Sağlık Kartı Talep Dilekçesi (Ek:1) 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi EŞ/ÇOCUK; 1-Haksahibi Sağlık Kartı Talep Dilekçesi (Ek:2)

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER *- KAYIT İŞLEMLERİ Kayıt işlemleri yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre e okul sistemi üzerinden otomatik

Detaylı

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü MANĠSA BELEDĠYESĠ KONSERVATUVARI 2011-2012 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Sevgili Manisalılar; Günümüzde, toplumumuzun daha ileri

Detaylı

T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI

T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6 ve 7. SINIFLAR BİLGE GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU www.ozelbilge.k12.tr BAŞVURU TARİHİ : 25MART 2014 18 NİSAN 2014 SINAV TARİHİ

Detaylı

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU AFYONKARAHİSAR TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz Kız Pansiyonlu olup 2017 2018 eğitim-öğretim yılı için okulumuzu

Detaylı

ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir

ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir 2017-2018 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel İzmir Amerikan Koleji İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir TELEFONLAR : 0232 355 0 555 FAX : 0232 355 0 411 http: www.aci.k12.tr

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASTAMONU ORHAN ŞAİK GÖKYAY GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜZİK VE RESİM ALANLARI İÇİN ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASTAMONU ORHAN ŞAİK GÖKYAY GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜZİK VE RESİM ALANLARI İÇİN ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASTAMONU ORHAN ŞAİK GÖKYAY GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜZİK VE RESİM ALANLARI İÇİN ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ortaokulların ve imam hatip ortaokullarının

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Değerli Veli, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Ön kayıt işlemleri için, aday öğrenci velilerinin, okula gelerek

Detaylı

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2017-220994 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD2891105811* Özel Kalem Müdürlüğü Sayı :25753504/772.02/ Konu :Barikat İnternet Güvenliği Bilişim A.Ş. Bursu (2017-2018) TEKNOLOJİ

Detaylı

TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU

TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Denizli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2014-2015 eğitim öğretim

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR 07.10.2016 mesai bitimi itibari ile on (10) kontenjan boş kalmıştır, boş kalan kontenjanlar için 10.10.2016 Pazartesi günü saat 17:00 a kadar,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI ORTAOKUL / LİSE DEVRESİ ÖZEL YETENEK SINAVI İLE GİRİŞ, NAKİL VE GEÇİŞ SINAV YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI ORTAOKUL / LİSE DEVRESİ ÖZEL YETENEK SINAVI İLE GİRİŞ, NAKİL VE GEÇİŞ SINAV YÖNERGESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI ORTAOKUL / LİSE DEVRESİ ÖZEL YETENEK SINAVI İLE GİRİŞ, NAKİL VE GEÇİŞ SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 EĞTM ÖĞRETM YILI PANSYON BOŞ KONTENJANININ SINIFLAR BAZINDA DAĞILIMI ( T A S L A K ) SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON

Detaylı

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır.

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır. DUYURU Yükseköğretim Kurulu tarafından üniversitelerin Eğitim Fakültesi dışındaki Fakültelerinden, mezun olanlar için 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılacaktır.

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2014 2015 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2014 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI 1- Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümüne 2015-2016 eğitim-öğretim

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Form 1 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı ve No Doğum Yeri ve Yılı Velisinin Adı ve Soyadı Yakınlık derecesi Ev Telefonu İş Adresi İş Telefonu Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesine

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim II. Öğretim, Heykel,

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları A- BAŞVURU ŞARTLARI 1. Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri İki farklı grup olarak

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ YETENEK SINAVLARI

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ YETENEK SINAVLARI T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GİRİŞ YETENEK SINAVLARI BAŞVURU, KABUL KOŞULLARI VE TARİHLERİ: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi :Tom Tom Kaptan Sok. No:3 Boğazkesen, Beyoğlu - İstanbul Telefon :(212) 244 13 01 Faks :(212) 245 25 48 Url :

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1)

Detaylı

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Sıra No FAALİYET TARİH 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları

Detaylı

Önemli Tarihler. 08 Aralık 2015 13 Aralık 2015 (saat 23:59 a kadar) Ön kayıt ve kontrol listelerinin kontrolü: Listeler.

Önemli Tarihler. 08 Aralık 2015 13 Aralık 2015 (saat 23:59 a kadar) Ön kayıt ve kontrol listelerinin kontrolü: Listeler. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı için 5., 6. ve 7. sınıflara Nakil Sınavı ile kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır. Nakil Sınavı ile ilgili

Detaylı

KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK)

KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK) TÜRK HAVA KURUMU GENEL BAŞKANLIĞI ANKARA TÜRK HAVA KURUMU KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK) 2015 1 KURSİYER REHBERİ Bu rehberin amacı; THK nın 90 yıldır verdiği sportif amatör havacılık kurslarına katılacak

Detaylı

SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU

SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PENDİK SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU Müracaat Tarihi : 03.07.2017 13.07.2017

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2013 2014 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2013 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu DEVLET KONSERVATUVARI 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı L A TEX ile belgeyi hazırlayan: Prof. Server ACİM MALATYA - 2014 İçindekiler 1 GENEL ŞARTLAR 2 1.1 Online Kayıt İçin Web Sayfası....................................

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

KAYIT BAŞVURU AÇIKLAMALARI

KAYIT BAŞVURU AÇIKLAMALARI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU BATI AVRUPA PROGRAMI KAYIT BAŞVURU AÇIKLAMALARI Köln, 2015 1- Kayıt Başvuru İşlemleri Açık Öğretim Ortaokulu Batı Avrupa Programına

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1/7 Güncelleme Tarihi: 31/08/2016 Sıra 1 Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu 25

Detaylı

GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU

GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU ÇOCUĞUN ÖZEL EĞİTİM GEREKSİNİMİ TC. Kimlik No :. -Davranış Bozukluğu Adı-Soyadı -Dil ve Konuşma Cinsiyeti :. -Görme ve Az Gören (*) Velisi Kim? -Görme ve Görmeyen Anne Baba

Detaylı

KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO KONU TARİH 1. 2. 3. 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU, AÇIK LİSE VE MESLEKİ AÇIKÖĞRETİM

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 1- İlahiyat Fakültesi 10

İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 1- İlahiyat Fakültesi 10 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKASI PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Genel Kurulunun 13 Eylül 2012 tarihinde almış olduğu karar gereğince 2012-2013 eğitim-öğretim

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ TABAN PUAN İLANI 16 HAZİRAN 2015 SALI 1. ÖN KAYIT DÖNEMİ 24 HAZİRAN 2015 ÇARŞAMBA 30 HAZİRAN

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI

T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6 ve 7. SINIFLAR BİLGE GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU www.ozelbilge.k12.tr BAŞVURU TARİHİ: 16 ŞUBAT 2015 21 MART 2015 SINAV TARİHİ:

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) Tercihe Esas Kontenjan

Detaylı

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON KAPASTES PANSYON KONTENJANI YATILILIK TÜRÜ KONTENJAN 9 10 11 12 TOPLAM 1 TOK KAZIMKARABEKR

Detaylı

2) ÜYELİK TAAHHÜTNAMESİ SAYFASINI ÜNİTE YETKİLİNİZE ONAYLATMANIZ, 3) KENDİNİZ VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞUNUZ KİŞİLERİN NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİLERİ,

2) ÜYELİK TAAHHÜTNAMESİ SAYFASINI ÜNİTE YETKİLİNİZE ONAYLATMANIZ, 3) KENDİNİZ VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞUNUZ KİŞİLERİN NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİLERİ, RATELVAK TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU PERSONELİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI ÜYE OLABİLMEK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR 1) 2 ADET FOTOĞRAF 2) ÜYELİK TAAHHÜTNAMESİ SAYFASINI ÜNİTE YETKİLİNİZE ONAYLATMANIZ,

Detaylı