Valley. Sulama Çözümleri GÜVENİLİR DAYANIKLI HASSAS GELİŞMİŞ DUYARLI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Valley. Sulama Çözümleri GÜVENİLİR DAYANIKLI HASSAS GELİŞMİŞ DUYARLI"

Transkript

1 Valley Sulama Çözümleri GÜVENİLİR DAYANIKLI HASSAS GELİŞMİŞ DUYARLI

2 Hassas Sula

3 mada Endüstri Lideri Sizin için Önemli Olan Valmont Irrigation için Önemlidir Valley marka sulama ekipmanlarının üreticisi olan Valmont Irrigation, sürekli değişmekte olan bir piyasayı yönlendirmek üzere geliştirdiği en etkin ve verimli sulama yöntemleriyle 1954 yılından bu yana center pivot endüstrisinin lideridir. Valmont Irrigation, önce Valley center pivotu geliştirerek sonrasında ise endüstriye özel dişli kutuları üreterek üstün başarısını kanıtlamıştır ve bu iki ürün bugün de üretilmeye devam etmektedir. Valmont Irrigation, GPS özellikli kontrol panelleri, uzaktan yönetim araçları veya tarlada test edilmiş makineleriyle teknolojik açıdan üstün ürünler geliştirmeyi sürdürmektedir. Sizin için Önemli Olan Valmont Irrigation için Önemlidir Valley sulama ekipmanlarından ne beklemelisiniz? Günlük çalışma gerilimine dayanan, çok çeşitli arazi koşullarında hareket edebilen, hassas su uygulaması sunan, verimliliği artıran ve yatırımınızı korumak üzere iyi eğitimli bayi ve temsilciler sağlayan bir ekipman. Valley Makineleri Valley makineleri üreticilere, engebeli araziden, oluklardan ve uzun makinelerden kaynaklanan en zorlu yüklere karşı koyabilen dayanıklı yapılar sağlar yılında sıcak daldırma galvaniz kaplama işlemini ilk kez sektöre getiren Valmont Irrigation, ileri görüşlülüğü sayesinde, kısa süre içerisinde endüstri standardı haline gelecek olan sıcak daldırma galvanizi müşterilerine sunmuştur. O günden bu yana pek çok ürün ve yenilik, Valmont Irrigation'in sulama teknolojisindeki lider konumunu sağlamlaştırmıştır.

4 Valley Sabit Pivot Sistemler Dairesel bir düzen içerisinde hassas sulama sağlayan center pivot uygulamasını ilk kez endüstri lideri olarak tanınan Valmont Irrigation getirmiştir. Valley sabit pivot sistemleri tutarlı ve üstün bir performans sağlar. Valley Tek Spanlı Makineler Daha küçük tarlaları olan yetiştiriciler için harika bir tercih olan Spinner ve Motor Tahrik seçenekleri, 1 ila 3 hektara (2 ila 7 akre) kadar bir alanın sulanmasını sağlar. Bu makineler daha fazla alanın sulanması için çekilebilir. Su basıncı veya benzinle çalışan tek kanatlı center pivot sistemleri, elektrik kaynağına sınırlı erişimi olan müşteriler için çözüm sunar. Valley Çekilebilir Pivotlar Valley çekilebilir pivotlar, hektar başına sulama maliyetini azaltmak için tarla paylaşımı ile sulama planlarınızı çeşitlendirmenizi sağlar. Valmont Irrigation, Valley QuickTow Pivot Noktası, Skid Pivot, 2-Tekerlekli E-Z Tow ve 4-Tekerlekli E-Z Tow'u sunar. Bu imkanlar hem tarlada esneklik sunar hem de ekonomiktir. 200 metreye kadar uzunluğa sahip pivotlarda veya dört spanlı pivotlarda tek faz elektrik motorları bulunmaktadır. Yatırımınızı Koruyun Sulama ekipmanının ömrünü belirlerken su kalitesi çok önemli bir faktör olabilir. Yerel Valley bayiniz veya temsilciniz su kalitesi konusunda uzmandır ve sizlere sulama yatırımınızın ömrünü uzatacak PolySpan gibi boru hattı çözümleri sunabilir. PolySpan, asitli, alkali, aşındırıcı ve tuzlu suların etkilerine karşı dayanıklıdır.

5 Valley Pivotları

6 Valley Teknolojisi

7 Kontrol Panelleri İster tarlada olun ister uzakta, Valley kontrol panelleri sayesinde hassas su uygulaması yapabilir ve ekipmanlarınızı yönetebilirsiniz. Valmont Irrigation, mekanikten bilgisayarlı panele kadar endüstrideki en geniş kontrol paneli yelpazesini sunar. GPS Valley in GPS özelliğine sahip bilgisayarlı kontrol panelleri, sulama veya mahsullerinizle ilgili diğer girdilerde hassas bir uygulama sağlar. Valmont Irrigation ayrıca lineer ve köşe sistemleri için GPS kılavuzu sunarak üreticilere daha fazla esneklik sağlar ve gömülü kılavuz teli ihtiyacını ortadan kaldırır. Valley Değişken Hızlı Sulama (VRI) Bu su uygulama sistemi ile verimliliğinizi artırın, üretim maliyetlerinizi düşürün, kaynaklarınızı koruyun ve kârınızı artırın. Değişken Hızlı Sulama (VRI) sayesinde su uygulamasını toprak türü ve tarla üzerindeki arazi yapısına göre özelleştirerek hassas sulamada en üst seviyeye ulaşabilirsiniz. Uzaktan İletişim Valley'in sunduğu en gelişmiş sulama yönetim ürünleri sayesinde akıllı telefon, tablet, dizüstü veya masaüstü bilgisayar aracılığıyla sulama ekipmanlarınızı uzaktan takip edebilir ve yönetebilirsiniz.

8 Valley Linear Sistemler

9 Valley linear sistemleri, kare veya dikdörtgen tarlaların %98'ini kapsayarak sulanan alanı en yüksek düzeye çıkarır. Center pivot gibi Valley linear sistemler de kemigasyon, fertigasyon, çimlendirme ve kök bölgesinin altındaki tuzların yıkanması için kullanılabilir. Valley İki Tekerlekli Kanal Beslemeli Linear Sistem Bir ila sekiz spana sahip bu linear makine mevcut kanal ve hendeklerden faydalanır ve böylece siz de yeni bir su kaynağı bulmak zorunda kalmazsınız. İki Tekerlekli Kanal Beslemeli Linear Sistemin kullandığı, su kaynağının tabanında duran ve sürüklenebilir bir emiş sistemi hemen her çalışan hendek veya kanala uyduğundan yatırım maliyetinizi düşürür. Daha fazla alanın sulanması için de çekilebilir. Valley İki Tekerlekli Linear Hortum Sürükleme Bir ila sekiz spanlı olarak tasarlanan bu lineer sistem, 2 hektarlık (5 akre) alana sahip küçük tarlalar için mükemmeldir. Maksimum miktarda alanın sulanmasını sağlar ve birden fazla tarlada kullanmak üzere çekilebilir. Valley Rainger TM Bu seçenek metre (3.280 fit) genişliğe sahip geniş tarlalarda sulanan alanı en üst seviyeye çıkarır. Hortum sürüklemeli veya kanal beslemeli olarak bulunur ve yakıt ve/veya kimyasal tanklarının taşınması için tercihe bağlı platformlara sahiptir. Dönme Seçenekli Valley Rainger Bu linear sistem tek bir makine ile iki kat daha fazla alanı sulama potansiyeline sahiptir. Dönme aparatı, tarlanın aksi yönlerini sulamak amacıyla araç üzerinde 180 derecelik dönme hareketi yapar. Hortum sürüklemeli veya kanal beslemeli olarak bulunur. Valley Universal Linear Sistemler Rainger Döner sistem gibi bu linear makine de araç etrafında 180 derece dönme hareketi yapar. AutoPilot Linear kontrol paneli ile programlandığı takdirde Universal makinesi otomatik olarak döner ve dönme esnasında sulama işlemini sürdürür. Hortum sürüklemeli veya kanal beslemeli olarak bulunur.

10 Sulanan Alanı En Üst Seviyeye Çıkarın

11 Valley Bender30 ve Bender160 Ağaç sınırları ve binalar sulama işleminizi bölebilir ve değerli alanlarınızı üretimden mahrum edebilir. Valmont Irrigation olarak bu zorluğun farkındayız. Bu yüzden sizlere center pivotlar için Bender yöneltme aygıtları serisini sunuyoruz. Valley Yöneltme Aygıtlarımız mevcut veya yeni center pivotlarınıza kolayca ve masrafsız bir şekilde eklenir ve tüm alanları üretime dahil ederek hasat miktarınızı ve kârlılığınızı artırır. Valley Yöneltme Aygıtı center pivot sisteminize eklenen ve yoluna çıkan her şeyin etrafından giden bir seçenektir: ağaç sınırı, çit, mandıra veya başka bir engel. Yerel Valley satıcınız tarafından, etrafından sulamak istediğiniz alanın her bir tarafına iki bariyer kurulur. Pivot ilk bariyere geldiğinde pivot sistemin kalan kısmı dururken, yöneltme kulesi olarak da bilinen, Yöneltme Aygıtının takılı olduğu kanat kulesi sulamaya devam eder. Yöneltme kulesi ikinci bariyere geldiğinde, pivot sistemin kalan kısmıyla aynı hizaya gelinceye dek otomatik olarak terse döner ve ardından normal bir şekilde sulama yapmaya devam eder. Valley Köşe Makineleri (Corner) Valley köşe makineleri sayesinde kare, dikdörtgen ve düzensiz şekilli tarlaları hassas bir şekilde sulayabilirsiniz. Köşe makineleri daha fazla arazi satın almadan sulanmayan alanları üretime dahil eder ve size kârlılığınızı artırma imkanı sunar. Valley DropSpan Valley DropSpan sayesinde center pivot sisteminin dış kanatlarını makineden ayırarak makinenizin engellerin yanında kalan alanları da sulamasını sağlayabilirsiniz. Güvenilirlik İtibarı Satış Ağı Eğitimli teknisyenlerimizin sunduğu duyarlı hizmet, Valmont Irrigation ın saygınlığını nasıl kazandığının göstergesidir. Yoğun ürün eğitimi, işi hızlıca gerçekleştirecek beceriler, sulama alanında kapsamlı tecrübe ve yerel tarım uygulamalarına dair sahip oldukları bilgi ile Valley yerel satış yetkilileri ve temsilcileri, başarıya giden yolda sizlerin anahtarıdır. Küresel Mevcudiyeti Valmont Irrigation dünyanın her tarafında varlığını kabul ettirmiştir. Beş kıta üzerindeki dokuz lokasyonuyla Valmont Irrigation, 100 ün üzerinde ülkeye Valley ürünlerinin satışını yapmış ve kurulumunu gerçekleştirmiştir. Valmont Irrigation yeniliği durmaksızın üst seviyelere çıkarırken, mevcut ürünlerini iyileştirmeyi ve yeni ürünler geliştirmeyi sürdürür. Valley Water Management Toprak uygulamaları ve atık suyun faydalı kullanımı konusunda Valley Water Management, 35 yılı aşkın bir tecrübeye sahiptir. Belediyeler, gıda işleme tesisleri, tarımsal sınırlandırma işlemleri, madenler ve enerji üretim tesislerinden su kullanan Valley Water Management, dünyanın her yerindeki müşterilerine çevresel danışmanlık hizmetleri ve atık suların anahtar teslim yeniden kullanımını sunmaktadır. Kanatlar alet kullanılmadan, 15 dakikadan az bir sürede bir kişi tarafından düşürülüp yeniden takılabilir.

12 Valley AgSolutions Valley AgSolutions tarım çözümleri ekibimiz, sulamadan fazlasına ihtiyacı olan müşterilerimizin taleplerini karşılar. Ekibimiz, fizibilite çalışmalarından hasat sonrası işlemlere kadar her konuda size yardımcı olabilir veya yardımcı olacak kaynaklar bulabilir. Pompa Çözümleri Planlama ve Finans Ag SOLUTIONS Tasarım ve Uygulama Desteği Çevresel Çözümler Çiftlik Hizmetleri Ayrıntıların tamamı için yetkili yerel Valley bayinizle görüşün. Valmont Irrigaton, sürekli ürün iyileştirme ve geliştirme politikası izler. Sonuç olarak, bu broşürün yayınlanmasından sonra standart donanım seçenekleri, fiyatlar gibi unsurlarda bazı değişiklikler yapılmış olabilir. Bazı fotoğraflar ve teknik özellikler, mevcut üretimle aynı olmayabilir. Yerel Valley bayiniz, güncel bilgilerin alınabileceği en iyi kaynaktır. Valmont Irrigation, yükümlülük almadan, ürün tasarımını ve teknik özelliklerini istediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar Valmont Industries, Inc., Valley, NE ABD. Tüm hakları saklıdır. TR /15

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Valley Ürün Kataloğu GÜVENİLİR DAYANIKLI HASSAS İLERİ DÜZEY ESNEK

Valley Ürün Kataloğu GÜVENİLİR DAYANIKLI HASSAS İLERİ DÜZEY ESNEK Valley Ürün Kataloğu GÜVENİLİR DAYANIKLI HASSAS İLERİ DÜZEY ESNEK İçindekiler Center Pivotlar.... 4 Çekilebilir Seçenekler.... 6 Linear Sistemler.... 8 Köşeler, Yöneltme Aygıtları, DropSpan.... 10 Dayanıklı

Detaylı

Yağmurlama Sulama Yöntemi

Yağmurlama Sulama Yöntemi SULAMA SİSTEMLERİNİN TASARIMI Yağmurlama Sulama Yöntemi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Prof. Dr. Süleyman KODAL Prof. Dr. Yusuf Ersoy YILDIRIM Yağmurlama sulama

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Valley Ürün Kataloğu GÜVENILIR DAYANIKLI HASSAS GELİŞMİŞ DUYARLI

Valley Ürün Kataloğu GÜVENILIR DAYANIKLI HASSAS GELİŞMİŞ DUYARLI Valley Ürün Kataloğu GÜVENILIR DAYANIKLI HASSAS GELİŞMİŞ DUYARLI Geleceğinize Yatırım Yapın Sulama ekipmanınızı ilk kez kuruyor, eskiyen bir pivotu değiştiriyor veya mevcut ekipmanınızı yükseltiyor da

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Sezer Tarım Teknolojileri Tamburlu Sulama Makineleri

Sezer Tarım Teknolojileri Tamburlu Sulama Makineleri Sezer Tarım Teknolojileri Tamburlu Sulama Makineleri Sezer Tarım ve Sağım Teknolojileri Ltd.Şti. SEZER; yetiştiricilerin, sağım sistemleri, çiftlik ve hayvancılık ekipmanları ile tamburlu sulama makinesi

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ Dünyanın neresine giderseniz gidin, kaputun altına baktığınızda muhtemelen Gates in orada olduğunu görürsünüz. Gates, dünyanın en büyük orijinal ekipman

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün.

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün. Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz Her yerde çalışın. Her yere götürün. TOUGHBOOK Dayanıklı, özgün, pazar lideri* Panasonic Toughbook, dayanıklı bilgisayar pazarında hiçbir zaman arka planda

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

Beton Döşemede Dünya Lideri

Beton Döşemede Dünya Lideri Beton Döşemede Dünya Lideri Dünya nın en önemli projelerine müşterilerinin talepleri doğrultusunda üretilen son teknoloji ürünleriyle hizmet veren, % 70 pazar payı oranıyla, Dünya da beton döşeme teknolojisinin

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

DRENAJ POMPASI İÇİN ÇÖZÜMLER. Pnömatik pompalar

DRENAJ POMPASI İÇİN ÇÖZÜMLER. Pnömatik pompalar DRENAJ POMPASI İÇİN ÇÖZÜMLER Pnömatik pompalar İŞINIZI GÜÇLENDIRIN Pnömatik pompalar, arızasız çalışmanın zorunlu olduğu durumlar için harika seçeneklerdir. Kolay kullanılırlar, güvenlidirler ve neredeyse

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Otomatik Kontrol Terazileri

Otomatik Kontrol Terazileri Otomatik Kontrol Terazileri C Serisi Otomatik Kontrol Terazileri Küresel Çözümler İhtiyaca Yönelik Geleceğe Dönük Yatırım C Serisi Yüksek Performanslı Kontrol Tartımı Çözümleri Otomatik Kontrol Terazileri

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

NEW HOLLAND. TT Serisi

NEW HOLLAND. TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi Türk çiftçisi taraf ndan en çok tercih edilen serilerinden biri olan TT Serisi, 50 HP, 55 HP, 65 HP ve 72 HP güçlerindeki geniş ürün yelpazesiyle yeni, ekonomik

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI

TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI WORLD LEADERS IN GALVANIZING PLANT TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI HASCO FIRINLAR Hasco yüksek yakıt verimini düşük ve eşit kazan aşınmasında sağlayan Kesikli Ateşlemeli, Yüksek

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

NEW HOLLAND. TTJ Serisi

NEW HOLLAND. TTJ Serisi NEW HOLLAND TTJ Serisi Adını geçmişten, gücünü gelecekten alan yeni TT Junior Ülkemizde ve dünyada bağ ve bahçe tarımı gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. New Holland markası olarak bu doğrultudaki gelişmeleri

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

CENTER VE LİNEER PİVOT SİSTEMLERİ

CENTER VE LİNEER PİVOT SİSTEMLERİ CENTER VE LİNEER PİVOT SİSTEMLERİ www.pivotsulama.com Yüksek kaliteli materyaller YÜKSEK KALİTEDEKİ MATERYALLERİN ANLAMI SİZİN SİSTEMİNİZİN DAHA UZUN ÖMÜRLÜ OLMASIDIR. Kolaydır.Serbestçe sulamasına devam

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 bg Ağırlık Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye ve daha fazla

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Lineer Pivot Sulama ve Center Pivot Sulama Sistemlerinde Uzaktan RF Kontrol & İzleme & Pozisyon Kontrol Sistemleri

Lineer Pivot Sulama ve Center Pivot Sulama Sistemlerinde Uzaktan RF Kontrol & İzleme & Pozisyon Kontrol Sistemleri Lineer Pivot Sulama ve Center Pivot Sulama Sistemlerinde Uzaktan RF Kontrol & İzleme & Pozisyon Kontrol Sistemleri 1 -Makineların sulama oranı 2-Nem oranı 3-PIVOT Çalış / Dur 4- Pivot Enerjisini Aç / Kapat

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Distribution Solutions WireSolutions. Çelik Fiber. Endüstriyel Zemin Uygulamaları

Distribution Solutions WireSolutions. Çelik Fiber. Endüstriyel Zemin Uygulamaları Distribution Solutions WireSolutions Çelik Fiber Endüstriyel Zemin Uygulamaları WireSolutions Çelik Fiber Çözümleri WireSolutions dünyanın bir numaralı çelik üreticisi ArcelorMittal grubunun bir parçasıdır.

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK. Yapı iskelesi ve destekleme sistemi. v2014/01tr

Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK. Yapı iskelesi ve destekleme sistemi. v2014/01tr Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK Yapı iskelesi ve destekleme sistemi v2014/01tr Dayanıklı, pratik ve güvenli 02 Scafom-rux duralok, modüler yapı iskelesi ve kalıp sistemi Duralok,

Detaylı

teminatıdır. 160 Yılı Aşkın Tecrübe 4 Kademeli Meiller Piston 450 HB Çelik Gövde 500 MC Çelik Şasi 48 İşe Uygun Kapak Seçenekleri

teminatıdır. 160 Yılı Aşkın Tecrübe 4 Kademeli Meiller Piston 450 HB Çelik Gövde 500 MC Çelik Şasi 48 İşe Uygun Kapak Seçenekleri YARI RÖMORK F. X. MEILLER 1850 yılında Münih te kurulmuş bir şirkettir. Meiller grup 160 yılı aşkın süredir inşaat, hafriyat, atık madde taşıması, yüksek basınçlı hidrolik pompa ve silindir üretiminde

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

CAM ÇIKARMA TUTUCULARI VE UÇLARI

CAM ÇIKARMA TUTUCULARI VE UÇLARI M ÇIKRM TUTUULRI VE UÇLRI Tutucu hattı ve GLSSMTE uçlar oşluklar POO sıcak cam işleme malzemeleri, mekanik hasarı azaltan yüksek dayanım, dayanıklılık ve mükemmel ısıl özelliklere sahiptir. oşluklar istenen

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

KOLAY KULLANIM UYUMLULUK. Blair Kirby Golf Sahası Bakım Direktörü Admirals Cove Kulübü ZAMAN AŞIMINA UĞRAMAYAN GERÇEK ZAMANLI YANIT

KOLAY KULLANIM UYUMLULUK. Blair Kirby Golf Sahası Bakım Direktörü Admirals Cove Kulübü ZAMAN AŞIMINA UĞRAMAYAN GERÇEK ZAMANLI YANIT Rain Bird İle Golf Sahalarınız Daima Bir Adım Önde Olsun Tüm enerjisini sadece sulamaya harcayan tek üretici olan Rain Bird, golf sahası sulama teknolojisini yeniden tanımladı. Her ürünümüzü golf sahası

Detaylı

TEMEL GEREKSİNİMLER SABİT BİLYALI RULMANLAR 6000 / 6200 / 6300 SERİLERİ. With You

TEMEL GEREKSİNİMLER SABİT BİLYALI RULMANLAR 6000 / 6200 / 6300 SERİLERİ.   With You TEMEL GEREKSİNİMLER SABİT BİLYALI RULMANLAR 6000 / 6200 / 6300 SERİLERİ www.ntn-snr.com With You NTN GRUBU NA AİT BİR MARKA OLUP GRUBUN AVRUPA BİRİMİ OLAN NTN-SNR A BAĞLIDIR SNR markası, 100 yıllık tecrübesiyle

Detaylı

Rain Bird İle Golf Sahalarınız Daima Bir Adım Önde Olsun

Rain Bird İle Golf Sahalarınız Daima Bir Adım Önde Olsun Golf Rotorları Rain Bird İle Golf Sahalarınız Daima Bir Adım Önde Olsun Tüm enerjisini sadece sulamaya harcayan tek üretici olan Rain Bird, golf sahası sulama teknolojisini yeniden tanımladı. Her ürünümüzü

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ!

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! TUĞLA VE KİREMİT !SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! Coğrafi olarak satış ağımızı genişletmek, her zaman öncelikli hedeflerimizinden biri olmuştur. Tuğla ve kiremit sektöründe dünyanın lider firmalardan

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

Enerji talebi ile çevre hassasiyetini dengeleyin.

Enerji talebi ile çevre hassasiyetini dengeleyin. Enerji talebi ile çevre hassasiyetini dengeleyin. Konvansiyonel enerji santrallerinin performansıyla güvenliği optimize eden çözümler TÜV SÜD Türkiye Küresel enerji talebini karşılayın. Dünya genelinde

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

SAMSON GROUP FİRMALARI

SAMSON GROUP FİRMALARI SAMSON GROUP FİRMALARI Akıllı Vana Mühendisliği Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği + SAMSON GROUP, buhar türbinlerindeki dövme küresel vanalardan by-pas vanalarına kadar ihtiyacınız olan

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

Uzaktan Eğitim Modülü. Sonuç Göstergeleri

Uzaktan Eğitim Modülü. Sonuç Göstergeleri Uzaktan Eğitim Modülü Sonuç Göstergeleri 06 GENEL BAKIŞ Sonuç Göstergeleri hakkında Rapor Hazırlanması Better Cotton üretilen her yerde sürdürülebilirlikteki ilerlemelerin yeterince ölçüldüğünden emin

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi

Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi (Başarı Hikayesi) Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi Cidde - Suudi Arabistan Anlatan Mühendis Fahmi Almasa bi Şirket Yöneticisi Başarımız: Onyx Pro Sistemleri ile işimizin bilgisayarlaştırılması Al

Detaylı

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi Yeni ürünler 2017.1 İÇİNDEKİLER SOLİD KARBÜR MATKAPLAR 4 5 5 Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi R6011 Karbür pilot matkap R7131 Karbür kılavuz hazırlık matkabı YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Ön tasarımlı KK&K buhar türbinleri

Ön tasarımlı KK&K buhar türbinleri www.howden.com Ön tasarımlı KK&K buhar türbinleri 12 megawatt'a ulaşan kapsamlı ürün gamı Bir işletici makinede ihtiyacınız olan her şey için, Howden size çok amaçlı, güvenilir ve başarısı kanıtlanmış

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Liquid Energy Solid Engineering

Liquid Energy Solid Engineering Liquid Energy Solid Engineering TR Hakkımızda Köklü bir geleneğe sahip aile şirketi olan Gugler Water Turbines GmbH su türbinlerinin ve küçük hidroelektrik santrallerinin geliştirilmesi, tasarımı ve imalatı

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

UD MİKRO-SPRİNK/EMİTÖR, UYGULAMAYA GÖRE SEÇİM KILAVUZU

UD MİKRO-SPRİNK/EMİTÖR, UYGULAMAYA GÖRE SEÇİM KILAVUZU Netafim mikro-sprinkleri/emitörleri baş aşağı montaj için benzersiz bir tasarıma sahip olup sera, tünel, fidanlık ve ağlı sera uygulamaları için ideal sulama çözümüdür. Ürünlerimiz hem standart hem de

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

110 kw kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

110 kw kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 110 kw - 355 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. Genel endüstri ve üretim endüstrisi CPE / CPF / CPG Serisi 110-355 kw /150-480 hp Güvenilir basınçlı hava çözümleriyle verimliliğinizi en

Detaylı

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL.

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL. ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL. SAMSON, buhar türbinlerindeki dövme küresel vanalardan by-pas vanalarına kadar ihtiyacınız olan bütün kontrol ekipmanlarını

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey onda var. Xylem olarak montaj, devreye alma ve işletmesi

Detaylı

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni Format, Büyük Güç Daima Daha İyi Miele kalite demektir. "Daima Daha İyi" sloganı 110 yıldan uzun süredir Miele nin felsefesidir. Bu mükemmel çamaşır

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey Kolay Kullanım. Yeni Ecocirc XL ın üzerine yerleştirilmiş

Detaylı

LEICA ABSOLUTE TRACKERS

LEICA ABSOLUTE TRACKERS ÜRÜN BROŞÜRÜ LEICA ABSOLUTE TRACKERS Prob Çözümleri Leica Absolute Tracker AT402 ve B-Probe GİRİŞ SEVİYE ULTRA PORTATİF PROB SİSTEMİ Leica B-Probe, Hexagon Metrology nin en portatif lazer takip sistemi

Detaylı

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU Online teknik sayfa L230-P580A7K15300 Lincoder L230 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. L230-P580A7K15300 1033569 www.sick.com/lincoder_l230

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı