Kutu İçeriği. Tasarım ve teknik özellikler, önceden haber verilmeksizin değişikliğe tabi tutulabilir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kutu İçeriği. Tasarım ve teknik özellikler, önceden haber verilmeksizin değişikliğe tabi tutulabilir."

Transkript

1 İçindekiler Kutu içeriği...2 Önemli Güvenlik Talimatları...3 Parçaların Tanıtılması...6 Ana Ünite... 6 Uzaktan Kumanda... 7 Başlarken...7 Uzaktan Kumandanın Hazırlanması... 7 Uzaktan Kumanda Pilinin Değiştirilmesi... 8 Yerleştirme ve Kurulum... 8 Bağlantılar...10 AUX Soketinin Kullanımı OPTICAL Soketinin Kullanımı Güç Kaynağına Bağlama Genel İşlem...13 Standby/ON Sessiz Seçim Biçimleri Ses düzeyi Ayarı...13 Önceden Belirlenmiş Ses Efekti Seçimi Sorun Giderme...15 Özellikler...16

2 Kutu İçeriği Ana Ünite ( Sol / Sağ) Uzaktan Kumanda Stand Talimatlar kılavuzu AC Elektrik Kablosu (EU İçin) AC Elektrik Kablosu (UK İçin) AUX Kablosu (RCA 3.5mm dişi girişe) (TV AUX out için) Lastik Ayak x 3 Tasarım ve teknik özellikler, önceden haber verilmeksizin değişikliğe tabi tutulabilir.

3 Önemli Güvenlik Talimatları UYARI ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKLERİ AÇMAYIN İKAZ: ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKLERİNİ AZALTMAK İÇİN KAPAĞI (VEYA ARKA KAPAĞI) KALDIRMAYIN. CİHAZ İÇİNDE KULLANICININ BAKIM YAPABİLECEĞİ PARÇALAR YOKTUR. BAKIM İÇİN YETKİLİ SERVİS PERSONELİNE BAŞVURUN. Eşkenar üçgen içindeki ok ucu sembollü ışıklı flaş, ürün muhafazası içinde kişiler için elektrik çarpması riski taşıyabilecek yeterli büyüklükte yalıtılmamış bir "tehlikeli voltaj" mevcudiyetine kullanıcının dikkatini çekmeye yarar. Kullanıcı kılavuzunun okunması Bu kullanıcı kılavuzunun içeriği, önceden tebliğ edilmeden değiştirilebilir. Görünüş ve özellikler önceden tebliğ edilmeden kısmen değiştirilebilir. Maxell, müşterinin bilerek veya kaza eseri uygunsuz veya hor kullanmasına bağlı olarak oluşmuş yaralanmalar ile yangın, deprem veya üçüncü şahıslardan kaynaklı yaralanmalardan sorumlu tutulamaz. Maxell, bu kullanıcı kılavuzunda belirtilmemiş bir kullanım metodu kullanılmasına bağlı olarak oluşmuş hiç bir hasardan sorumlu tutulamaz. Maxell, bu kullanıcı kılavuzunda belirtilmemiş bir kullanım metodu kullanılmasına bağlı olarak oluşmuş hiç bir hasardan sorumlu tutulamaz. Maxell, Soundbar cihazının bu Ürünün diğer cihazlar ile kullanımından kaynaklanan çalışma bozukluklarına bağlı hasarlardan sorumlu tutulamaz. Bu Soundbar'ın kullanım amacı, tıbbi ekipman, nükleer cihazlar, havacılık ve uzay ve taşıma ekipmaları dahil, insan yaşamına etki edecek hizmetlerde ve ekipmanlar ile kullanılmak değildir. Ayrıca, yüksek derecede güvenilirlik isteyen hizmetlerde ve ekipmanlarla da kullanılmak için tasarlanmamıştır. Maxell, bu Ürün, yukarıda belirtilen hizmetler ve ekipmanların kontrol sistemlerinde kullanıldığında bu Ürünün arızalanmasına neden olabilecek, personel sakatlanmaları veya ölümleri veya her türlü yangın kazalarından sorumlu tutulamaz. Uyarı!

4 Ürünün hatalı kullanılması halinde ölüm veya ciddi fiziksel sakatlanmalar olasılığı bulunduğunu gösterir. İkaz! Ürün hatalı kullanıldığında fiziksel sakatlanmaya*1 neden olma veya fiziksel hasar*2 meydana gelmesi ihtimalini gösterir. *1: Gözlerde görme kaybı veya yaralanma, yanıklar, elektrik çarması, kemik kırılması ve zehirlenme gibi ardından hastaneye yatma veya tıbbi müdahale için uzun dönem hastane tedavisi gerektiren komplikasyonlar taşıyan ciddi fiziksel sakatlıklar. *2: Hastaneye yatma veya uzun dönem hastane tedavisi istemeyen sakatlık, yanık ve elektrik çarpması gibi fiziksel sakatlıklar. Bu sembol, kullanıcının yangın, patlama veya ısınmayı önlemek için bu Ürünü kullanırken tedbirli olması gerektiğini gösterir. Alınması gereken spesifik tedbir sembolün içinde yazılıdır. Bu sembol, bu Ürün kullanılırken bir eylemin kısıtlanmasını ima eder. Spesifik kısıtlama, sembolün içinde veya yanında yazılıdır. Bu sembol, talimatlara dayanarak bir eylemin zorlanmasını ima eder. Spesifik zorlama sembolün içinde veya yanında yazılıdır. Uyarı Elektrik çarpması riskini azaltmak için, bu cihazı neme maruz bırakmayın. Uyarı Pil (pil veya piller veya pil paketi) güneş ışığı veya ateş, vs. gibi aşırı sıcağa maruz bırakılmamalıdır.

5 Önemli Güvenlik Talimatları Yapmayın Uyarı! Onarmayın, modifiye etmeyin veya sökmeyin. Bu, yangın, elektrik çarpması veya sakatlanmalara neden olabilir. Şirket, onarım, modifiye veya söküme bağlı hiçbir fiziksel hasara cevap vermeyecektir. Ayrıca, kullanıcı tarafından yapılan onarım, modifiye veya sökümden kaynaklanan her türlü arızanın onarım ücreti, garanti süresi içinde olmasına rağmen kullanıcıdan alınacaktır. Uzaktan Kumandayı çocukların erişemeyecekleri yerlerde saklayın. Çocuklar, kazara pilleri yutabilirler, bu da midede tıkanma veya hasara neden olabilir. Bu olursa, lütfen derhal bir doktora danışın. Yağmurlu veya karlı bir ortamda, su kenarında veya banyoda kullanmayın. Yangın çıkmasına veya elektrik çarpmasına neden olabilir. Gök gürlerken kullanmayın. Yangın çıkmasına veya elektrik çarpmasına neden olabilir. Soundbar yanında, çiçek vasosu, fincan veya ilaç, kozmetik ürün veya su içeren hiçbir kap bulundurmayın. Kırılabilirler ve Soundbar'ın içine sızarak yangın ve elektrik çarpmasına neden olabilirler. Aralıklar içine hiçbir cins metal veya yanıcı nesne sokmayın. Yangın çıkmasına veya elektrik çarpmasına neden olabilir. Havalandırma açıklıklarını tıkamayın. Isınabilir ve yangına neden olabilir. Üreticinin talimatları doğrultusunda kurulum yapınız. Bu Hoparlör için öngörülen 2 elektrik kablosunun yanlış güç fişini kullanmayın. Bu, güç fişi ve/veya güç prizine zarar verebilir. Yangın çıkmasına veya elektrik çarpmasına neden olabilir.

6 Dengesiz bir yerde tutmayın. Soundbar düşebilir ve hasar görebilir. Buhar veya nem olan yerlerde tutmayın. Yangın çıkmasına veya elektrik çarpmasına neden olabilir. Doğrudan soğuk hava çarpmasına maruz kalan veya aşırı soğuk yerlerde tutmayın. Buğu damlayarak kısa devre veya yanmasına neden olabilir. Uzun süre devamlı yüksek ses dinlemeyin. Çınlamaya neden olur ve işitme duyunuza zarar verir. Sesi başlangıçta birden yükseltmeyin. Ani yüksek ses işitmeye zarar verebilir. Çalmaya başlamadan önce ses düzeyini azaltın. Kalorifer, ısıtıcı, soba veya ısı üreten diğer teçhizatlar (amfiler dahil) yakınındaki aşırı sıcak bir yere koymayın. Cihazın yüzeyi veya parçaları zarar görebilir ve ayrıca yangın çıkmasına da neden olabilir. Yazın kapalı araba içinde, doğrudan güneş ışığı altında veya soba yanında tutmayın. Bu, pil sıvısının sızmasına neden olabilir. Tozlu yerlerde, kumlu plajlarda veya kumlu arazilere yakın kullanmayın. Partiküller hoparlör içine girebilir ve yanma, yangın veya kazalara neden olabilir. Kumaş veya diğer malzemeler ile üzerini örtmeyin veya sarmayın. Oluşacak ısınma Hoparlörü deforme edebilir veya tutuşturabilir. Yanında katot ışın tüpü bulundurmayın. Bundan ötürü lekeler belirebilir.

7 Bir harici cihaza bağlamadan önce Kullanıcı Kılavuzunu tamamen okuyun. Harici bir cihaza bağlarken, bu kullanıcı kılavuzu ve harici cihazın kullanıcı kılavuzunu dikkatle okuduğunuzdan emin olun. Diğer bir cihaza yalnız güç Off konumundayken bağlayın. Elektrik fişini asla ıslak eller ile takıp çıkarmayın. Elektrik çarpmasına neden olabilir. Elektrik fişini prize tamamen ve sağlam bir şekilde takın. Eğer elektrik fişi uygun şekilde takılmazsa, elektrik çarpması veya toz birikimine bağlı yangın çıkabilir. Onarım sırasında veya uzun süre kullanılmayacaksa, cihazı kapatın ve elektrik fişini çıkarın. Buna uymamak, elektrik çarpması ve fiziksel hasara neden olabilir.

8 Önemli Güvenlik Talimatları Güvenlik 1 Bu talimatları okuyun. 2 Bu talimatları saklayın. 3 Tüm uyarıları önemseyin. 4 Tüm talimatları takip edin. 5 Bu ürünü yalnız kapalı alanlarda kullanın. 6 Yalnız kuru bez ile temizleyin. 7 Elektrik kablosunun, özellikle fişlerin, çoklu prizlerin ve teçhizattan çıktığı noktalar üzerine basılması ve sıkışmasını önleyin. 8 Yalnız üretici tarafından belirtilen ilaveler/aksesuarlar kullanın. 9 Yalnız TV üretici tarafından kullanılması belirtilmiş veya onaylanmış altlık, stand veya masa ile kullanın. Altlık kullanıldığında, altlık/soundbar kombinasyonunu hareket ettirirken devrilmeye bağlı sakatlanmalara dikkat edin. BU ÜRÜNE BAKIM YAPMAYA TEŞEBBÜS ETMEYİN Bakım hizmeti, Soundbar, elektrik kablosu hasar görmesi, sıvı dökülmesi veya teçhizat üzerine nesneler düşmesi, teçhizatın yağmur veya neme maruz kalması, normal çalışmaması veya düşmesi gibi herhangi bir nedenle hasar gördüğünde gereklidir. 11 Bu bir, yalıtım ve koruyucu toprak hat öngörülmemiş Class II kategorisi Soundbar'dır. 12 AC fişi, cihazı kapatmak için kullanıldığından daima zahmetsizce ulaşılabilir olmalıdır. 13 Çocukların, bu ekipmana bağlı televizyonu itmeleri, çekmeleri veya üzerine tırmanmalarına, TV üzerilerine devrilip yaralanma veya ölüme neden olabileceğinden lütfen İZİN VERMEYİN. İlave güvenlik ve denge için, televizyonda uygun devrilme önleyici kullanıldığından emin olun.

9 Parçaların Tanıtılması Ana Ünite (Sol) (Sağ) 1 Sol Hoparlör 2 Sağ Hoparlör 3. Hoparlör ünitesini açın veya Power standby konumuna getirin. 4 KAYNAK Bir kaynak seçin. 5 LED Göstergeler 6 VOL+/VOL- Ses düzeyini ayarlar. 7 Uzaktan Kumanda Sensörü 8 Stand 9 AUX Soketi Standart 3.5mm audio giriş jakı. 10 OPTİK Soketi Optik giriş jakı. 11 AC~Güç Fişi Bir güç kablosuna bağlayın.

10 Parçaların Tanıtılması Uzaktan Kumanda 1. Üniteyi Açar veya Kapatır. 2 SESSİZ Üniteden sesi keser veya geri verir. 3 VOL+/VOL- Ses düzeyini ayarlar. Bluetooth konumunda, bir sonraki/önceki ses dosyasına atlar. Bluetooth konumunda, playback seçeneğini başlatır veya durdurur. 4 Kaynak düğmeleri Doğrudan AUX, Optical ve BT (Bluetooth) konumuna geçiş. BT PAIR düğmesine basılı tutarak BT konumunda Bluetooth eşlemesi sağlanır. 5 EQ düğmeleri Ses efekti ayar seçimi: flat, movie, music. Başlarken Uzaktan Kumandanın Hazırlanması Uzaktan Kumanda, ünitenin uzak mesafeden kontrol edilmesini sağlar. Uzaktan Kumanda (6m) efektif menzilde çalışmasına rağmen, uzaktan kumanda işlemi, ünite ve uzaktan kumanda arasında engeller mevcut olması halinde imkansızdır.

11 Eğer Uzaktan Kumanda, kızılötesi ışınlar oluşturan diğer cihazlar veya kızılötesi ışın kullanan diğer uzaktan kumandalar cihaz yanında kullanılıyorsa, hatalı çalışabilir. Bunun tersine, diğer cihazlar hatalı çalışabilir. İlk kez kullanım için: Üniteye lityum CR2025 pil konulmuştur. Uzaktan kumanda pilini etkinleştirmek için koruyucu şeridi çıkarın.

12 Başlarken Uzaktan Kumanda Pilinin Değiştirilmesi (A): Soldaki mandalı aşağı itin. (B): Pil teknesini çekin ve eski pili çıkarın. (C): Yeni CR2025 pili pil teknesine gösterildiği gibi doğru kutup yönünde yerleştirin. (D): Tekneyi yuvasına takın. Pillerle İlgili Tedbirler Uzaktan Kumanda uzun süre kullanılmadığında (bir aydan fazla), sızıntıları önlemek için Uzaktan Kumanda pilini çıkarın. Eğer pil akmışsa, pil kompartımanı içindeki sızıntıyı temizleyin ve yeni piller ile değiştirin. Burada belirtilenden başka pil kullanmayın. Pilleri yakmayın veya sökmeyin. Pilleri asla ateşe veya suya atmayın. Pilleri asla diğer metal objeler ile birlikte taşımayın veya saklamayın. Böyle yapılması pillerde sızıntı, patlama veya kısa devreye neden olabilir. Yeniden doldurabilir tipte olduğu onaylanmadığı sürece pilleri asla yeniden şarj etmeyin. Yerleştirme ve Kurma Ünite tek Soundbar olarak veya 2 parça kule Hoparlör olarak kullanılabilir. İki seçenek aşağıda gösterilmiştir Seçenek - A Seçenek - B Stand Kurulumu (Eğer seçenek - A kullanılıyorsa) Ana Ünite (Sol) Ana Ünite (Sağ) Stand (Sol) Stand (Sağ) Yatay Kurulum

13 Başlarken Lastik Ayakların Takılması (eğer seçenek - B kullanılıyorsa) Ünitenin yüksekliğini uzatabilirsiniz. Dikkat: Yüzeyin önceden, lastik ayakların ünite altına yapışması için temizlendiğinden emin olun. 1. Üniteyi başaşağı çevirin. 2. Lastik ayağın destek kağıdını çıkarın. 3. Lastik ayağı aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi ünitenin altına yapıştırın. Bağlantılar AUX Soket kullanın A. Hoparlördeki AUX soketine bir ortam yürütücüsü kulaklık soketi bağlamak için 3.5 mm'e 3.5 mm bir ses kablosu kullanın. B. TV ses çıkış soketlerini hoparlördeki AUX soketine bağlamak için 3.5 mm dişi girişli bir RCA ses kablosu (ambalaja dahildir) kullanın. OPTICAL Soketi kullanın C. OPTICAL soketin koruma kılıfını çıkarın ve TV'nin OPTICAL OUT soketine ve hoperlörün OPTICAL soketine bir OPTİK kablo bağlayın. Güç Kaynağına Bağlama İkaz: Ürüne hasar verme riski! AC çıkış voltajının hoparlörün altında veya arkasında yazılı voltaja uyumlu olduğundan emin olun. AC güç kablosunu bağlayın: - bu ünitedeki AC~ soketine. - duvar prizine. (İngiliz 3 iğneli fiş 3 delikli prize veya Avrupa 2 iğneli fiş 2 delikli prize)

14 Bağlantı Bluetooth Cihazlarına Bağlama Bu hoparlör yoluyla müsait Bluetooth cihazından müzik dinleyebilirsiniz. Seçilen Bluetooth cihazlarını eşlemek Cihazınızı ilk kez bu hoparlöre bağlarken, cihazlarınızı Bluetooth yoluyla eşlemeniz gerekir. Dikkat: - Bu hoparlör ve Bluetooth cihazı arasındaki işlem menzili yaklaşık 8m'dir (26 ft). - Bir Bluetooth cihazına bağlanmadan önce cihazların Bluetooth olanaklarını öğrenin. - Tüm Bluetooth cihazları ile uygunluk garanti edilmez. - Bu ünite ve Bluetooth cihazı arasındaki herhangi bir engel işlem menzilini azaltır. - Bu hoparlörü parazit yaratabilecek diğer elektronik cihazlardan uzak tutun. 1 Hoparlörü ON konumuna getirin ve Bluetooth biçimine geçmek için arka arkaya SOURCE düğmesine basın. Mavi gösterge yavaş yanıp sönecektir. 2 Sistem eşleme moduna girmiştir. - Diğer yandan aranabilir kılmak için uzaktan kumanda üzerindeki BT PAIR düğmesine basın ve basılı tutun. Mavi gösterge hızlı yanıp sönecektir. 3 Bluetooth cihazını etkinleştirin ve arama biçimini seçin. Bluetooth cihaz listenizde MXSP-TS1000 belirecektir. 4 Eşleme listesinde MXSP-TS1000 seçin. Mavi gösterge, eşleme sürerken sabit yanacaktır. - Bluetooth fonksiyonunu kesmek için, ünitede başka bir fonksiyon seçin veya Bluetooth cihazınızda fonksiyonu hizmet dışı bırakın. Mavi gösterge yavaşça yanıp sönecektir. Püf noktaları: 1 Eğer gerekliyse şifre için "0000" giriniz. 2 Eğer mevcut bir bağlantı varsa, eşleme biçimini yeniden etkinleştirmek için uzaktan kumanda üzerinde BT PAIR düğmesine basılı tutun, bağlantı kesilecektir. Mavi gösterge yavaşça yanıp sönecektir.

15 3 Eğer Bluetooth cihazı hoparlör ile iki dakika içinde eşleşmez ise, hoparlör bir önceki bağlantısına dönecektir. 4 Hoparlörün bağlantısı, işlem menzili dışına çıkıldığında da kesilecektir. 5 Cihazınızı bu hoparlöre yeniden bağlamak isterseniz, işlem menzili içine taşıyın. 6 Eğer cihaz işlem menzili dışına taşınmışsa, geri getirildiğinde, lütfen cihazın hoparlöre bağlantısını kontrol edin. 7 Eğer bağlantı kopmuşsa, cihazınızı hoparlöre eşlemek için yukarıdaki talimatları uygulayın.

16 Bağlantı Bluetooth cihazından müzik dinlemek - Eğer bağlı Bluetooth cihazı Advanced Audio Distribution Profile (İleri Ses Dağıtım Profili) (A2DP) destekliyorsa, hoparlör aracılığı ile cihaza kaydedilmiş müzikleri dinleyebilirsiniz. Eğer cihaz ayrıca Audio Video Remote Control Profile (Ses Görüntü Uzaktan Kumanda Profili) (AVRCP) destekliyorsa, cihazda saklanan müzikleri çalmak için hoparlörün uzaktan kumandasını kullanabilirsiniz. 1. Cihazınızı hoparlör ile eşleyin. 2. Cihazınız yoluyla müzik çalın (eğer A2DP destekliyorsa). 3. Çalmaya kumanda etmek için hazır uzaktan kumandayı kullanın (eğer AVRCP destekliyorsa). - Müzik çalmak/durdurmak için uzaktan kumandadaki düğmeye basın. - Parça atlatmak için uzaktan kumanda üzerindeki düğmelere basın. Genel İşlem Standby/ON Hoparlörü ana şebeke prizine ilk kez takarken, hoparlör Standby biçiminde olacaktır. - hoparlörü çalıştırmak için hoparlör veya uzaktan kumanda üzerindeki düğmeye basın. - uzaktan kumanda veya hoparlör üzerindeki düğmeye yeniden STANDBY konumuna getirmek için basın. Konum göstergesi KIRMIZI yanacaktır. - hoparlörü tamamen kapatmak isterseniz ana şebeke fişlerini prizlerden çıkarın. - Hiç ses sinyal girişi olmadığında veya AUX sinyali çok zayıf olduğunda Auto-OFF (Otomatik kapatma) fonksiyonu etkinleşecektir. Eğer durum 15 dakika sürerse, Soundbar otomatik olarak standby konumuna geçecektir. Sessiz

17 - sessize geçmek için uzaktan kumanda üzerindeki MUTE düğmesine basın. Bu düğmeye yeniden basın ya da ünitedeki veya uzaktan kumandaki VOL+ / VOL- düğmelerine normal dinlemeye geçmek için basın. Ses çıkmaya başladığında ışıklı gösterge yanıp sönecektir. Seçim Biçimleri Arzu edilen biçimi seçmek için ünitedeki SOURCE düğmesine veya uzaktan kumanda üzerindeki AUX, OPTICAL, BT/PAIR düğmelerine arka arkaya basın. - AUX biçiminde: durum göstergesi Yeşil yanacaktır. - OPTICAL biçiminde: durum göstergesi Turuncu yanacaktır. - Bluetooth biçiminde: durum göstergesi Mavi yanacaktır.

18 Genel İşlem Ses Düzeyi Ayarı Ses düzeyi ayarı için ünite veya uzaktan kumanda üzerindeki VOL+ / VOL- düğmelerine basın. Ses düzeyi ayarlanırken, durum göstergesi hızla yanıp sönecektir. Ses düzeyi maksimum düzeye ulaştığında, eğer VOL+ düğmesine tekrar basarsanız, durum göstergesi bir kez yanar. Ses düzeyi minimum düzeye ulaştığında, eğer VOL- düğmesine tekrar basarsanız, durum göstergesi bir kez yanar. Önceden Belirlenmiş Ses Efekti Seçimi Çalarken, arzu edilen önceden belirlenmiş eşitleyicileri seçmek için uzaktan kumanda üzerindeki FLAT, MOVIE veya MUSIC düğmesine basın: MOVIE (film izlemek için tavsiye edilir), MUSIC (müzik dinlemek için tavsiye edilir), FLAT (EQ biçimi kapalı). Püf noktası: Eğer Soundbar'dan ses gelmiyor ve gösterge lambası hızlı yanıp sönüyorsa, kaynak oynatıcısının (ör. DVD oynatıcı, oyun konsolu, TV) PCM çıkışına ayarlandığından emin olun.

19 Sorun Giderme Garanti geçerliliğinin korunması için sistemi asla kendiniz onarmaya çalışmayın. Ünitenin kullanılması sırasında problemlerle karşılaşırsanız, teknik servis talep etmeden önce aşağıda belirtilen noktaları kontrol edin. Hoparlör açılmışsa garanti geçerliliğini kaybeder. Semptom Olası Neden Çözüm önerisi Hiç Ses Yok. Ses Aniden Kesiliyor Ses yok, hoparlör çalışır bir AC güç kaynağına bağlı fakat ses gelmiyor Hiç Ses Yok. Hoparlör çalışıyor Çıkışta parazit veya cızırtı duyuluyor Soundbar'a aynı anda birden fazla kaynak bağlandığında artan veya azalan Çınlama veya Vızıldama. Uzaktan kumanda çalışmıyor Hoparlör aktif AC gücüne bağlı değil Auto-off fonksiyonu devreye girdi Auto-on fonksiyonuna geçemiyor Hoparlör güç kablosu kusurlu veya uygun bağlanmamış Uygunsuz bağlantılar Hatalı kablolar ve bağlantılar Hatalı kablolar ve bağlantılar Parazitli kaynak cihazı Dahili parazit Kaynak ekipmanı ile ünite arasında hatalı kablo Pil Yok/Azalmış Hoparlörün bağlı olduğunu ve devrenin açık olduğunu kontrol edin. Kaynağın ses düzeyini yükseltin, ör. TV, mp3 çalar, vs. ve auto-on fonksiyonuna getirmek için ünitenin sesini yeniden ayarlayın. Yukarıdaki [No Sound] semptomuna bakınız. Kaynak giriş sinyalinin ses düzeyini artırın. Güç kablosunu her iki girişine yeniden takın. Geçerli bir güç kablosu ile değiştirin. Input/Output kablo bağlantıların iki kez kontrol edin. Sinyal kablolarını çıkartın ve yeniden oturtun. Kabloların tamamen takıldığından emin olun. Şüpheli kabloyu geçerli bir kablo ile değiştirin. Sinyal kablolarını çıkartın ve yeniden takın. Kabloların tamamen oturduğundan emin olun. Şüpheli kabloyu iyisi ile değiştirin. Hoparlörünüze bağlı cihazların bağlantılarını birer birer kesin. Eğer parazit giderilmezse, problem kaynak veya bağlantı kablosundadır. Problemi çözmek için diğer kanalların bağlantı veya sesini kesin. Şüpheli hatalı kabloyu geçerli bir kablo ile değiştirin. Uzaktan kumandanın altındaki şeffaf şeridi çıkarın. Uzaktan kumandaya CR2025 pil Takın/Değiştirin. (bakınız S.8)

20 Soundbar uzaktan kumandaya cevap vermiyor Uzaktan kumandadan üniteye sinyal Yok/Zayıf Ünite cevap veriyor fakat ses yok Ünite ve Uzaktan Kumanda arasındaki mesafeyi azaltın. Uzaktan kumandayı, ünitenin önündeki sensöre doğrultun. Herhangi bir fonksiyon düğmesine basmadan önce, doğru kaynağı seçtiğinizden emin olun. Bakınız Sorun Giderme [No Sound] Semptomu.

21 Teknik Özellikler Soundbar Güç Kaynağı...AC V~ 50/60Hz Çıkış Gücü...20Wrms x 2 Elektrik Sarfiyatı... 30W Frekans Cevabı... 40Hz Hz Toplam Harmonik Distorsiyon... 1% (1kHz, 1W) Hoparlör Direnci...8 Ω Ses giriş hassasiyeti(aux)...700mv Boyutları: Yatay Kurulum (U x G x Y)...60 x 904 x 60mm Stand kurulumu (U x G x Y) x 60 x467mm Stand Çapı... Ø128mm Uzaktan Kumanda Mesafe...6m Açı... 60

22

içindekiler Önemli Güvenlik Talimatları...2 Güvenlik... 2 Ana Ünite:... 3 Uzaktan Kumanda... 3

içindekiler Önemli Güvenlik Talimatları...2 Güvenlik... 2 Ana Ünite:... 3 Uzaktan Kumanda... 3 içindekiler Önemli Güvenlik Talimatları...2 Güvenlik... 2 Ana Ünite:... 3 Uzaktan Kumanda... 3 Parçaların Belirlenmesi...3 Bağlantılar...4 Harici Ses Aygıtına bağlan... 4 Gücü Bağlama... 4 Uzaktan kumandanın

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

VESTEL KULLANIM KILAVUZU. DANIŞMA MERKEZi: 444 4 123. www.vestel.com.tr X1 土 耳 其 文 说 明 书 X1-G02-0

VESTEL KULLANIM KILAVUZU. DANIŞMA MERKEZi: 444 4 123. www.vestel.com.tr X1 土 耳 其 文 说 明 书 X1-G02-0 X1 土 耳 其 文 说 明 书 X1-G02-0 VESTEL DANIŞMA MERKEZi: 444 4 123 www.vestel.com.tr idock AERO / X -1 ipod UYUMLU HOPARLÖR KULLANIM KILAVUZU Cihazınızın Sanayi Bakanlığı tarafından tespit ve ilan edilen kullanım

Detaylı

3B GÖZLÜK KULLANICI KILAVUZU. Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın.

3B GÖZLÜK KULLANICI KILAVUZU. Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın. KULLANICI KILAVUZU 3B GÖZLÜK Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın. AG-S100 www.lge.com 2 Dikkat Kişisel güvenliğinizi sağlamak

Detaylı

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın SBA3005/00. Kullanım kılavuzu

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın  SBA3005/00. Kullanım kılavuzu Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/welcome SBA3005/00 Kullanım kılavuzu 1 Önemli Güvenlik Önemli Güvenlik Talimatları Tüm uyarıları dikkate alın. Tüm talimatları izleyin.

Detaylı

CUBE BLUETOOTH HOPARLÖR. kitsound.co.uk. KULLANICI KILAVUZU Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Birleşik Krallık

CUBE BLUETOOTH HOPARLÖR. kitsound.co.uk. KULLANICI KILAVUZU Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Birleşik Krallık kitsound.co.uk CUBE BLUETOOTH HOPARLÖR JB. 3079/Çin'de üretilmiştir. KitSound 2015 KULLANICI KILAVUZU Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Birleşik Krallık 1 1 Bizler zanaatkârız. Bizler müzisyeniz. Biz KitSound

Detaylı

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın SBA3210/00. Kullanım kılavuzu

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın  SBA3210/00. Kullanım kılavuzu Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/welcome SBA3210/00 Kullanım kılavuzu 1 Önemli Güvenlik Önemli Güvenlik Talimatları Tüm uyarıları dikkate alın. Tüm talimatları izleyin. Bu cihazı

Detaylı

İÇİNDEKİLER XPS ARC WHITE / BLACK. 1. GİRİŞ Kutu içeriği Teknik Özellikler Öneriler... 3

İÇİNDEKİLER XPS ARC WHITE / BLACK. 1. GİRİŞ Kutu içeriği Teknik Özellikler Öneriler... 3 İÇİNDEKİLER XPS 2.1 20 ARC WHITE / BLACK 1. GİRİŞ... 2 1.1. Kutu içeriği... 2 1.2. Teknik Özellikler... 2 1.3. Öneriler... 3 2. XPS 2.1 20 ARC WHITE / BLACK HOPARLÖR KİTİNİZİN KURULUMU... 3 2.1. Hoparlör

Detaylı

Spectro LED Bluetooth Hoparlör

Spectro LED Bluetooth Hoparlör Spectro LED Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33042 Önemli Güvenlik Talimatları Bu hoparlör, tüm açılarda gelecek su sıçramasından korunacak şekilde tasarlanmıştır. Tümünün suya girmesi, ürüne zarar

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SHL3850NC İçindekiler 1 Önemli güvenlik talimatları

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

Li-Ion Akkupack. Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları

Li-Ion Akkupack. Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları Li-Ion Akkupack Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları STABILA Lityum İyon Akü Kartuşu ve AC Adaptörü Kullanma Kılavuzu Önemli uyarılar Güvenlik uyarılarını ve Kullanma Kılavuzunu dikkatlice okuyun. Bu

Detaylı

İÇİNDEKİLER XPS DJ CLUB

İÇİNDEKİLER XPS DJ CLUB İÇİNDEKİLER XPS 2.030 DJ CLUB 1. GİRİŞ... 2 1.1. Kutu içeriği... 2 1.2. Teknik özellikler... 2 1.3. Öneriler... 3 2. XPS 2.030 DJ CLUB HOPARLÖR KİTİNİN KURULMASI... 3 2.1. Hoparlör kitinin konumlandırılması...

Detaylı

İÇİNDEKİLER XPS 2.0 60 DJ SET. 1. GİRİŞ... 2 1.1. Kutu içeriği... 2 1.2. Teknik özellikler... 2 1.3. Öneriler... 3

İÇİNDEKİLER XPS 2.0 60 DJ SET. 1. GİRİŞ... 2 1.1. Kutu içeriği... 2 1.2. Teknik özellikler... 2 1.3. Öneriler... 3 İÇİNDEKİLER XPS 2.0 60 DJ SET 1. GİRİŞ... 2 1.1. Kutu içeriği... 2 1.2. Teknik özellikler... 2 1.3. Öneriler... 3 2. XPS 2.0 60 DJ SET HOPARLÖR KİTİNİN KURULMASI... 3 2.1. Hoparlör kitinin konumlandırılması...

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

İÇİNDEKİLER XPS GİRİŞ Kutu içeriği Teknik özellikler Öneriler... 3

İÇİNDEKİLER XPS GİRİŞ Kutu içeriği Teknik özellikler Öneriler... 3 İÇİNDEKİLER XPS 41 1. GİRİŞ... 2 1.1. Kutu içeriği... 2 1.2. Teknik özellikler... 2 1.3. Öneriler... 3 2. XPS 41 HOPARLÖR KİTİNİN KURULMASI... 3 2.1. Hoparlör kitinin konumlandırılması... 3 2.2. Bağlantılar...

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 LÜTFEN BU ÜRÜNÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE BU TALİMAT ELKİTABINI OKUYUN VE İLERİDE BAŞVURMAK İÇİN BU KİTAPÇIĞI SAKLAYIN. ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu cihazı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1. GİRİŞ Paket içeriği Teknik özellikler Öneriler... 3

İÇİNDEKİLER. 1. GİRİŞ Paket içeriği Teknik özellikler Öneriler... 3 İÇİNDEKİLER XPS 2.080 DJ Monitor 1. GİRİŞ... 2 1.1. Paket içeriği... 2 1.2. Teknik özellikler... 2 1.3. Öneriler... 3 2. XPS 2.080 DJ MONİTOR HOPARLÖR KİTİ KURULUMU... 4 2.1. Hoparlörlerin konumlandırılması...

Detaylı

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Güvenlik ve Uyarılar a. Uyarılar b. Güvenlik Önlemleri 2. Cihaz Tanımı a. Solar Jeneratör 600W/1000W/2000W b. Tasarım

Detaylı

4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT

4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT 4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55500 Önemli güvenlik notu Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: Lütfen bu cihazla

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55501 Digitus 4K Uzatıcı Seti, HDBaseT hem yüksek netlikte grafik ekranı hem de kesintisiz video oynatımına yönelik en yüksek talepler için 100 metreye

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. NORDMENDE LE82N8HM İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü satın

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 TR 2 8 + AUX IN DC IN 9 V A 3 5 KURULUM VE GÜVENLİK 5 RF Maruz Kalma Uyarısı 5 Pil ile ilgili önemli uyarı 6 GENEL BAKIŞ 6 Bluetooth cihaz uyumluluğu 6 Kontroller ve soketler

Detaylı

DUALSHOCK. 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E

DUALSHOCK. 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E TR DUALSHOCK 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce bu el kitabını dikkatle okuyun ve gerektiğinde başvurmak üzere saklayın. Ayrıca PlayStation 3 sistemi için

Detaylı

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE MONITOR LE116N8FM NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MODEL NO: LE82N8HA İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED TV ürünümüzü

Detaylı

TURKISH(TÜRKÇE) İçindekiler

TURKISH(TÜRKÇE) İçindekiler TURKISH(TÜRKÇE) İçindekiler 1. GİRİŞ... 2 1.1 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ... 2 1.2 PAKETİN İÇİNDEKİLER... 3 2. ÜRÜNÜN GÖRÜNÜŞÜ... 3 3. CİHAZI ŞARJ ETME... 4 3.1 PİLİ YERLEŞTİRME... 4 3.2 PİLİ ŞARJ ETME... 4 4.

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir. falcon serisi Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz

Detaylı

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / 04 Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz Açıklama; - Lift

Detaylı

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI Işıklı perde tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87054FV05X05VI 2016-06 332 481 Değerli Müşterimiz! Yeni buz kristalli ışıklı perdeniz yumuşak ve noel ortamını andıran bir ışık saçar. Yeni

Detaylı

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE 26" LED TELEVİZYON VE MONİTÖR LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler

Detaylı

HERCULES DJCONTROLWAVE VE DJUCED DJW BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ

HERCULES DJCONTROLWAVE VE DJUCED DJW BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ HERCULES DJCONTROLWAVE VE DJUCED DJW BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ HERCULES DJCONTROLWAVE GENEL BAKIŞ Hercules DJControlWave Bluetooth kablosuz teknolojili 2 deck'li bir DJ kontrol ünitesidir. Özel DJUCED DJW uygulaması

Detaylı

Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: SBA1610. Kullanım kılavuzu

Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:   SBA1610. Kullanım kılavuzu Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/welcome SBA1610 Kullanım kılavuzu a b c d 1 Önemli Güvenlik Bu güvenlik sembollerini öğrenin Bu ürün, Avrupa Birliği radyo paraziti

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU. PowerMust 400/600/1000 Offline. Kesintisiz Güç Kaynağı

KULLANICI KILAVUZU. PowerMust 400/600/1000 Offline. Kesintisiz Güç Kaynağı TR KULLANICI KILAVUZU PowerMust 400/600/1000 Offline Kesintisiz Güç Kaynağı 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI BU TALİMATLARI SAKLAYIN Bu el kitabı PowerMust 400 Offline, PowerMust 600 Offline ve PowerMust

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

Konica Minolta sanayi tipi cihazlar. Güvenlik Önlemleri

Konica Minolta sanayi tipi cihazlar. Güvenlik Önlemleri Konica Minolta sanayi tipi cihazlar Güvenlik Önlemleri Güvenlik Sembolleri Aşağıdaki semboller, cihazın hatalı kullanımına bağlı kazaları önlemek amacıyla bu kılavuzda kullanılmaktadır. Cümlenin güvenlikle

Detaylı

Her zaman yardıma hazırız

Her zaman yardıma hazırız Her zaman yardıma hazırız adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/welcome Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SBT550WHI/12 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli 3 Güvenlik 3 Bildirim

Detaylı

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 TR E F B D C A 3 TÜRKÇE 14-17 4 HAIR DRYER HD 2509 Güvenlik Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki bilgilere dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır.

Detaylı

İçindekiler 1. BAŞLARKEN ОШИБКА! ЗАКЛАДКА НЕ ОПРЕДЕЛЕНА.

İçindekiler 1. BAŞLARKEN ОШИБКА! ЗАКЛАДКА НЕ ОПРЕДЕЛЕНА. Eşkenar üçgen içerisindeki yıldırım işareti, cihazın kasası içerisinde bulunan, çarpılmaya sebep olabilecek tehlikeli voltaj noktalarını belirtmek için kullanılmıştır. Eşkenar üçgen içerisindeki ünlem

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz Aura LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzuu 33049 Değerli Müşterimiz, Ednet hoparlörlerini satın aldığınızz için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir kullanım için hoparlörü kullanmaya başlamadan önce lütfen

Detaylı

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı)

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) 6 Kulaklık fişi 7 Mikrofon 8 Kulaklık klipsi 9 Şarj göstergesi (kırmızı) 10 Güç göstergesi

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız BT100. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız BT100. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support BT100 Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli 2 Güvenlik

Detaylı

Bu Addendum Kullanıcı El Kitabı'na

Bu Addendum Kullanıcı El Kitabı'na Oksijen sensörünün değiştirilmesi Giriş Oksijen sensörünün her iki senede bir ya da gerekirse daha kısa aralıklarla değiştirilmesi gerekir. Genel onarım talimatları Ventilatöre bakım yaparken, ventilatör

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA KULLANMA KILAVUZU Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyunuz ve daha sonra başvurmak üzere saklayınız. Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Göstergeler ve anlamları Temizlik ve Bakım Uyarılar

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI 1) Cihazın uzun yıllar sorunsuz çalışması için, aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir. 2) Cihazın kullanma kılavuzu mutlaka okunmalıdır. 3) Yangın ve elektrik çarpmalarını

Detaylı

EVOLUTION Bluetooth. Vacuum Speaker incl. USB Accupack KULLANIM TALIMATI

EVOLUTION Bluetooth. Vacuum Speaker incl. USB Accupack KULLANIM TALIMATI Vacuum Speaker incl. USB Accupack KULLANIM TALIMATI All trademarks shown are for reference purposes only. Bluetooth and the Bluetooth logo are registered trademarks of Bluetooth SIG, Inc. iphone TM, itunes

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. LC42A15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD TV ürünümüzü satın aldığınız

Detaylı

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Bataryanın şarj edilmesi Bataryanın takılması Antenin Takılması Bel Kilisi Mikrofon kulaklık seti takılması Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler Gelişmiş

Detaylı

Genişletme Ünitesi DX517. Donanım Kurulum Kılavuzu

Genişletme Ünitesi DX517. Donanım Kurulum Kılavuzu Genişletme Ünitesi DX517 Donanım Kurulum Kılavuzu İçindekiler Bölüm 1: Başlamadan Önce Paket İçeriği 3 Bir Bakışta Genişletme Ünitesi 4 Güvenlik Talimatları 5 Bölüm 2: Donanım Kurulumu Sürücünün Takılması

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler. MODEL NO: LE22N6FV İçindekiler Giriş Uyarı İkaz Ana Ünite Açıklaması Uzaktan Kumanda OSD temel ayarı USB Özellikleri Teknik Özellikler Arıza Giderme 1 LED Uyarı İKAZ ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ AÇMAYIN İKAZ:

Detaylı

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın SBT50/00. Kullanım kılavuzu

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın  SBT50/00. Kullanım kılavuzu Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/welcome SBT50/00 Kullanım kılavuzu a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Önemli Güvenlik Önemli Güvenlik Talimatları Tüm uyarıları dikkate alın.

Detaylı

KIRICI VE DELİCİ MATKAP

KIRICI VE DELİCİ MATKAP KIRICI VE DELİCİ MATKAP MODEL RTM232 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 3 4 5 1 6 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. YAN SAP 3. KIRICI DELİCİ SEÇİM ANAHTARI 4. YAĞ KAPAĞI 5. ANAHTAR 6. DEVİR AYARI NOT: BU ÜRÜN

Detaylı

2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı. Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336!

2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı. Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336! 2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336! Önemli Güvenlik Uyarıları Cihazın talimatlara uygun kullanımında aşağıda

Detaylı

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE A B C D E F 1 2 3 GÜVENLİK Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

4P M. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A45> Montaj Kılavuzu

4P M. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A45> Montaj Kılavuzu 4P359542-3M Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Aksesuarlar Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS GIGASET DA410

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS GIGASET DA410 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SIEMENS GIGASET DA410 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SIEMENS GIGASET DA410 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

4P S. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu

4P S. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu 4P359542-2S Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj kilavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler, montaj

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: SHL3855NC

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:  SHL3855NC Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SHL3855NC Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli güvenlik

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler. MODEL NO: LC32A5HV İçindekiler Giriş Uyarı İkaz Ana Ünite Açıklaması Uzaktan Kumanda OSD temel ayarı USB Özellikleri Teknik Özellikler Arıza Giderme 1 Uyarı İKAZ ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ AÇMAYIN İKAZ:

Detaylı

* Kabloya asılarak,çekerek fişi prizden çıkarmayınız. Aksi taktirde kabloya zarar verebilir, yangın ve cihazın bozulmasına neden olabilirsiniz.

* Kabloya asılarak,çekerek fişi prizden çıkarmayınız. Aksi taktirde kabloya zarar verebilir, yangın ve cihazın bozulmasına neden olabilirsiniz. STP-131 MİNİ PRİNTER GÜVENLİK UYARILARI STP-131 termal yazıcıyı kullanırken aşağıdaki güvenlik talimatlarına uymanız gerekmektedir. Aşağıdaki kurallara uyulmaması ciddi yaralanmalara, hasarlara ve ölümlere

Detaylı

IAMP iamp1620 I iamp3020

IAMP iamp1620 I iamp3020 PHONIC iamp SERİSİ Profesyonel Dijital Amplifikatör iamp1620 I iamp3020 IAMP iamp1620 I iamp3020 Profesyonel Dijital Amplifikatör KULLANIM KILAVUZU ÖNCE GÜVENLİK! DİKKAT YANGIN veya ELEKTRİK ŞOKUNA NEDEN

Detaylı

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER Dikkat Cihazınızın yanlış kullanımı nedeniyle herhangi bir zarar gelmemesi için, cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun. Özellikle cihazınızla ilgili güvenlik talimatlarını

Detaylı

LED-Mum. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 92516AS5X6VII

LED-Mum. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 92516AS5X6VII LED-Mum tr Ürün bilgisi Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92516AS5X6VII 2017-06 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu yaralanmaları ve hasarları önlemek için ürünü yalnızca bu

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU 1. GÜVENLİK TALİMATLARI Genel Olarak; Lütfen, ürünü kullanmadan önce, bu ürünle beraber verilen dökümanları okuyun böylece güvenlik talimatlarını

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor S Type oyun kumandası için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor S Type oyun kumandası için geçerlidir. razor s type Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor S Type oyun kumandası için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Kanal Seçimi Gelişmiş Özellikler Temizlik ve Bakım

Detaylı

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1 Montaj kılavuzu Dijital basınç gösterge kiti BHGP6A BHGP6A Dijital basınç gösterge kiti Montaj kılavuzu İçindekiler Sayfa Montaj Aksesuarlar... Montaj... İşlem prosedürü... İşletim kontrolü... 3 Sorun

Detaylı

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın.

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın. KULLANMA KILAVUZU * Daima omuz ve kasık kemerini kullanınız. * Dikkat: Puse kullanmadığınız zaman, çocuğunuzdan uzak tutunuz. * Bu ürün 6 ile 36 ay arası ve 15 kg a kadar olan çocukların kullanımı için

Detaylı

Sonar II LED Bluetooth Hoparlör. Kullanıcı kılavuzu 33047

Sonar II LED Bluetooth Hoparlör. Kullanıcı kılavuzu 33047 Sonar II LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzu 33047 Önemli Güvenlik Talimatları Hoparlörü, su ve benzeri sıvılardan uzak tutun. Hoparlörü, her türlü ısı kaynağından uzak tutun. İşitmenize veya birimin

Detaylı

Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A

Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A Kılavuz TR Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A Telif Hakkı 2008 Victron Energy B.V. Her Hakkı Saklıdır Bu yayın veya bölümleri hiçbir şekilde,

Detaylı

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI DİKKAT: Beklenmeyen arıza ve istenmeyen durumlarla karşılamamak için cihazı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5

İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5 İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5 4.1 GÜÇ KABLOSUNU BAĞLAMA 5 4.2 MONITÖRÜ BAĞLAMA 5 4.3 YAZICI VEYA TARAYICIYI BAĞLAMA 5 4.4 AĞA BAĞLANMA 5

Detaylı

USB şarj cihazı. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 95973HB43XVIII

USB şarj cihazı. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 95973HB43XVIII USB şarj cihazı tr Ürün bilgisi Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 95973HB43XVIII 2018-01 361 188 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede

Detaylı

4P S. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A45> Montaj Kılavuzu

4P S. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A45> Montaj Kılavuzu 4P359542-3S Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Aksesuarlar Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler,

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MONITOR LC106M15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD ürünümüzü satın

Detaylı

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu Jabra Speak 810 Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S)'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar

Detaylı

Kullanılacak kablo türü: 3x Kontrol Kutusunun Arkası PC 5.1 Ses kartı. Yeşil. Siyah Turuncu

Kullanılacak kablo türü: 3x Kontrol Kutusunun Arkası PC 5.1 Ses kartı. Yeşil. Siyah Turuncu Ürün bilgileri C A D E F B A: Uydu Hoparlörler (5x) B: Kontrol Kutusu C: Düşük ton hoparlörü D: DVD çevirici kablo (3x) E: PC bağlantı kablosu (3x) F: MP3 çalar bağlantı kablosu G: Ana Ses Kontrolü H:

Detaylı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı Önemli Güvenlik Talimatları Kullanma Kılavuzu DS-55202 1. Kurulumdan önce verici ve alıcıyı karıştırmayın. 2. Cihaz çalışıyorken fişini prizden çekmeyin. Kolay

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 GİRİŞ 3 ÖZELLİKLER 3

KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 GİRİŞ 3 ÖZELLİKLER 3 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 GİRİŞ 3 ÖZELLİKLER 3 BAŞLARKEN 3 PANEL TANIMLARI / MX200 4 PANEL TANIMLARI / MX202 6 CROSSFADER DEĞİŞİMİ 8 TEKNİK ÖZELLİKLER 8 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARI

Detaylı

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın SBT30. Kullanım kılavuzu

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın  SBT30. Kullanım kılavuzu Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/support SBT30 Kullanım kılavuzu a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Önemli Güvenlik Önemli Güvenlik Talimatları Tüm uyarıları dikkate alın.

Detaylı