Bireysel ve Ticari Klimalar. Inverter Split Klimalar ve VRF Klima Sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bireysel ve Ticari Klimalar. Inverter Split Klimalar ve VRF Klima Sistemleri"

Transkript

1 Bireysel ve Ticari Klimalar Inverter Split Klimalar ve VRF Klima Sistemleri

2 Systemair Güveni Tedarikçi olarak siparişten teslimata, dokümantasyondan satış sonrası hizmetlere kadar her aşamada verdiğimiz tüm sözleri tutuyor, bize duyulan güveni asla boşa çıkarmıyoruz. Çünkü biz, en büyük kazancın güven ve itibar olduğunu çok iyi biliyoruz. İklimlendirme ürünlerini içeren bu katalog, müşterilerimize, Systemair in bu alanda neler sunabildiğine ilişkin genel bir bakış sunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgilere, adresindeki online katalogumuzdan ulaşabilirsiniz. Systemair in fan, hava dağıtım ürünleri ve aksesuar yelpazesi, basılı olan ana katalogumuzda da yer almaktadır. Systemair, ürün geliştirme faaliyetleri konusunda, alanında lider firmadır. Ünite tasarımı, fanlar, motorlar, ısı geri kazanımlı üniteler, fan coil ve soğutma grupları, yüksek verimlilik ve düşük enerji tüketimi sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Systemair, kurulduğu günden bu yana her yıl büyüyen yapısıyla bu amaca hizmet etmektedir. Systemair, kaliteli ürünlerin güvenilir tedarikçisidir. Güvenilir ürün temin edilmesi, müşterilerimize işlerini daha hızlı tamamlama imkanı sunar. Biz Systemair de buna 'Güven' diyoruz. Systemair Systemair, teknik dokümantasyonlarında değişiklikler yapma hakkını saklı tutar. Güncel dokümantasyon için adresine başvurunuz.

3 İçindekiler 3 İçindekiler Systemair 4 Ürün Gamı 6 SPLIT Klimalar 8 SYSPLIT WALL INV 12 VRF Sistemler 14 SYSVRF Sistemleri Tanıtımı 16 SYSVRF Mini Heat Pump Dış Üniteler 18 SYSVRF 2 Borulu Heat Pump Dış Üniteler 20 SYSVRF 3 Borulu Heat Recovery Dış Üniteler 24 SYSVRF WALL - Duvar Tipi İç Üniteler 30 SYSVRF CASSETTE MINI 60x60 Kompakt Kaset Tipi İç Üniteler 32 SYSVRF CASSETTE - Dairesel Atışlı Kaset Tipi İç Üniteler 34 SYSVRF 1WAY - Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite 36 SYSVRF 2WAY - İki Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite 38 SYSVRF CEILING - Yer/Tavan Tipi İç Üniteler 40 SYSVRF DUCT - Gizli Tavan Tipi (Kanallı) İç Üniteler 42 SYSVRF DUCT HP - Yüksek Basınçlı Gizli Tavan Tipi (Kanallı) İç Üniteler 44 SYSVRF FRESH - %100 Dış Havalı Gizli Tavan Tipi İç Üniteler 46 SYSVRF FLOOR EB - Kasetli Döşeme Tipi İç Ünite 48 SYSVRF FLOOR CB - Gizli Döşeme Tipi İç Ünite 50 SYSVRF HRV - Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Üniteleri 52 - DX Klima Santrali Bağlantı Kitleri 54 SYSVRF - Sistem Seçim Programı 55 - Bireysel ve Merkezi Kumandalar 56 - Boru Bağlantıları 58

4 4 Systemair Dünyada Systemair Skinnskatteberg, İsveç: Systemair AB nin genel merkezi Skinnskatteberg, İsveç tedir. Skinnskatteberg deki üretim, gelişmiş bilgisayar desteğine sahip modern makinelerle neredeyse tamamen otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Ayrıca şirketin ölçüm alanındaki en gelişmiş test tesisi de burada yer almaktadır. Windischbuch, Almanya: Avrupa'nın önde gelen tünel fanı ve jet fan üreticilerindendir. Tesiste, fanlar ve modüler klima santralleri üretilmektedir. Hässleholm, İsveç: VEAB, elektrikli kanal ısıtıcıları konusunda Avrupa'nın önde gelen firmalarından biridir. Elektrik ve su bazlı ısıtma ve soğutma bataryaları üretimi yapar. Ukmerge, Litvanya: Isı geri kazanım sistemli küçük klima santralleri üretimi yapar. Maribor, Slovenya: EN sertifikalı, santrifüj duman tahliye fanları konusunda uzman bir tesistir. Hasselager, Danimarka: Modüler klima santrali üretimi yapılmaktadır. Bratislava, Slovakya: Bratislava daki fabrika, hava dağıtımı ürünleri ve EN sertifikalı yangın ve duman damperleri üretmektedir.

5 Systemair 5 Kalite: Systemair, ISO 9001, ISO ve ATEX gerekliliklerine göre sertifikalandırılmıştır. Araştırma ve geliştirme laboratuvarlarımız Avrupa nın en modern laboratuvarlarından biridir; ölçümler AMCA ve ISO gibi uluslararası standartlara uygun olarak yapılır. Enerjide tasarruf edin, işletme maliyetlerinizi düşürün! Green Ventilation etiketli ürünlerimiz, yüksek enerji tasarrufu potansiyeline sahiptir. Green Ventilation etiketli tüm ürünler, enerji ekonomisi ile verimliliği bir araya getirir. Kansas City, ABD Bouctouche, Kanada Dal, Eidsvoll, Norveç Hasselager, Danimarka Langenfeld, Almanya Windischbuch, Almanya Madrid, İspanya Skinnskatteberg, İsveç Hässleholm, İsveç Ukmerge, Litvanya Bratislava, Slovakya Maribor, Slovenya Milano, İtalya İstanbul, Türkiye Yeni Delhi, Hindistan Hyderabad, Hindistan Kuala Lumpur, Malezya Kuala Lumpur, Malezya: Asya pazarına yönelik ürünler üretilmektedir. Madrid, İspanya: Klima santralleri üretimi yapılmaktadır. Dal, Eidsvoll, Norveç: Tesiste, Norveç pazarı için klima santralleri üretilmektedir. Yeni Delhi, Hindistan: Yeni Delhi ve Noida daki fabrikalarda menfez ve difüzör üretilmektedir. Bouctouche, Kanada: Klima santrali ile ticari ve mesken uygulamaları için inline fan imal eden ana üretim tesisidir. Kansas City, ABD: ABD pazarı için fan üretimi yapılmaktadır. Milano, İtalya: İtalya daki fabrikada geniş bir su soğutma grubu yelpazesi geliştirmekte ve üretmektedir. İstanbul, Türkiye: Avrupa'nın önde gelen Klima Santrali üreticilerindendir. Tesiste; klima santralleri, fan coil ve ısı geri kazanım üniteleri üretilmektedir.

6 6 Ürün Gamı Ürün Gamı Systemair, geniş bir havalandırma ürünleri yelpazesi sunmaktadır. Duman tahliye fanları, tünel ve otopark fanları, ex-proof fanlar, ısı geri kazanımlı merkezi sistem klima santrallerinden küçük ev tipi klimalara, hava dağıtım ürünleri ve yangın damperlerine kadar oldukça çeşitli havalandırma ürünleri mevcuttur. Bu ürünler; evlere, ofislere, sağlık hizmeti verilen mekanlara, binalara, endüstriyel binalara, tünellere, otoparklara, eğitim tesislerine ve spor merkezleri gibi çeşitli mekanlara kurulur. Fanlar Systemair in farklı uygulamalarda kullanılmak üzere geniş bir fan yelpazesi bulunmaktadır. Ürün serimiz, kutulu yuvarlak kanallardan, duman tahliyesi için çekme, aksiyal ve ex-proof fanlara kadar her türlü fanı içerir. Tüm fanlarımız, en zor gerekliliklere uyacak şekilde tasarlanmıştır. Systemair, kullanımı kolay, yüksek kaliteli ve dayanıklı ürünler sunmaktadır. Kanal fanları Yuvarlak kanal tesisatları için kanal fanları Santrifüj fanlar Santrifüj beslemeli tek kademeli fanlar Dikdörtgen kanal fanları Dikdörtgen bağlantılı kanal fanları Kare kanal fanları Farklı uygulamalar için yüksek ortam sıcaklığı sağlayan modelleri vardır. Aksiyal fanlar Kanal veya duvar uygulaması için aksiyal fanlar Çatı fanları Yuvarlak veya kare bağlantılı çatı fanları Ex-proof fanlar Kanal, çatı veya duvar tasarımlı ex-proof fanlar Jet aksiyal fanlar Otopark ve tünel uygulamaları için aksiyal jet fanlar Yüksek sıcaklık fanları Systemair, 600 C/2 saat e kadar yüksek yangın dayanıklılığı olan fanlar tedarik eder.

7 Ürün Gamı 7 Klima santralleri Systemair, küçük ofis mekânlarından büyük endüstriyel binalara varan çeşitli uygulamalar için geniş bir fan yelpazesi sunar. Tüm seri, düşük enerji tüketimi ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Yangın ve duman damperleri Duman tahliye fanları Yangın dumanını tahliye etmek için yüksek verimli fanlar Yangın ve duman damperleri Duman ve yangının yayılmasını yavaşlatan damperler Konut havalandırması Isı geri kazanımı ve entegre kontrol sistemleri içeren tam kapsamlı klima santralleridir. Ocak üzerlerine ve duvarlara monte edilmek ya da tavan aralarına yatay olarak monte edilmek üzere tasarlanmıştır. Konut tipi üniteler m 2 yaşama alanı olan evler için. Davlumbazlar Düşük debilerde dahi kokuları yakalamak için idealdir. Hava dağıtım ürünleri Ürün serisi, geniş hava dağıtım ürünleri ve aksesuar seçeneklerini de içerir. Besleme, tahliye ve transfer cihazları Tavan veya duvarlara monte edilmek üzere tasarlanmıştır. Nozullu difüzörler Odalar için hava dağıtımında optimum esneklik ve rahatlık. Soğutma sistemleri Systemair klima ürünleri, çeşitli seçenek ve aksesuarlar sunan geniş ürün yelpazesine sahiptir. Soğutma grupları, harici kondenserler, fancoiller, split klimalar, VRF sistemleri.

8 SYSPLIT

9 Split Klimalar 9 Systemair SYSPLIT Klima Cihazları: SYSPLIT klima serisi, küçük ve orta büyüklükteki alanlar için özel olarak tasarlanmıştır. Son kullanıcıya, gelişmiş konfor sunar ve güç tüketimini çok büyük oranda azaltır. SYSPLIT klima serisinin geniş ürün yelpazesi, üstün performans ve kaliteye sahip olup, müşterilere daha fazla seçenek sunar. Tüm SYSPLIT sistemlerinde; yüksek sistem performansı, enerji verimliliği ve yüksek ısı transferi sağlayan ve ozon tabakasını inceltmeyen R-410A soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Bu sayede, daha küçük boru ölçüleri ve daha kompakt iç ünite modelleri kullanılmaktadır. Yenilikçi ürünlerimiz, sizlere konforlu bir ortam yaratmak, sessiz ve verimli iklimlendirme sağlamak için ideal çözümleri sunar. SYSPLIT klima cihazlarının son nesli, günümüzde teknik açıdan en gelişmiş enerji verimliliği sağlayan sistemler arasındadır. SYSPLIT Bireysel Klima Sistemleri SYSPLIT WALL INV 12

10 10 Split Klimalar Ecodesign Yönetmeliği 2009/125 Sayılı ErP Direktifi Avrupa Parlamentosu, Avrupa da hava şartlandırma faaliyetleri ve diğer beyaz eşyalar ile ısı pompası, iklimlendirme, havalandırma vs. ile ilgili güç tüketimini azaltma hedefine ulaşmak için yeni yönetmeliği kabul etmiştir. Avrupa, 20/20/20 isimli stratejik planı ile 2020 yılı itibarıyla CO 2 emisyonunu %20 azaltmayı, %20 oranından daha fazla yenilenebilir enerji kullanmayı ve %20 oranından daha az birincil enerji tüketmeyi hedeflemektedir. AB, bu hedeflere erişilmesini kolaylaştırmak için enerji kullanan ürünleri, piyasaya sunarken çevreye duyarlı tasarım (Ecodesign) gerekliliklerini belirleyen ErP direktifini yayınladı. 12 kw tan düşük kapasitedeki split klimalar için minimum gereklilikler, aşağıdaki tabloda görülen yeni bir sezonsal verimlilik endeksine ve ses düzeyine bağlandı. A/C <6 kw A/C 6-12 kw SEER SCOP SEER SCOP SEER/SCOP min. 4,6 3,8 4,3 3,8 L w iç ünite max. 60 db(a) 65 db(a) L w dış ünite max. 65 db(a) 70 db(a) %20 daha az CO 2 gazı %20 daha fazla yenilenebilir enerji kullanımı %20 daha az birincil enerji kullanımı Performansın gerçek koşullarda ölçülmesi Avrupa Birliği, asgari gereklilikleri tesis etmek ve müşterilere satın almaları sırasında yardımcı olacak klima performansı hakkındaki bilgileri sunmak için, performansı, nesnel şekilde ölçme uygulaması getirmektedir yılına kadar kullanılan ve verimlilik değerlendirmesine (EER) bağlı olan metodoloji, tahmini ve gerçek performans arasındaki kayda değer farkı ortaya koymaktadır. Bu nedenle daha hassas bir yöntem tasarlanmıştır: sezonsal verimlilik oranı (SEER). İçerdiği en büyük değişiklikler arasında; soğutma ve ısıtma için farklı çalışma sıcaklıkları, hem kısmi hem de tam yükte enerji kullanımı olanağı, yedek bekleme ve kapalı modlarda güç kullanımı getirmesi bulunmaktadır. Çoğu sistemin kısmi yük koşullarında çalıştığı göz önüne alındığında, yeni metodoloji, bir ünitenin gerçek koşullardaki performansının daha iyi değerlendirilmesine olanak verecektir.

11 Split Klimalar 11 Yeni Enerji Sınıflandırması 1 Ocak 2014 ten itibaren Türkiye'de yürürlükte olan yeni enerji sınıflandırması Mevsimsel verimlilik kavramına geçiş süreci, SEER ve SCOP değerlerine dayanan enerji sınıfını ve iç-dış ünitelerin ses düzeyi gibi ana özellikleri gösteren tamamen yeni bir enerji etiketinin geliştirilmesini içermektedir. Isıtma modundaki enerji verimliliği, ürünün kurulacağı iklime göre üç farklı değer ile gösterilir. Ürünün üreticisinin ılıman iklim için değerleri ( Ortalama ısıtma değeri) göstermesi zorunlu, diğer iki iklim için olan değerleri göstermesi opsiyoneldir. Veriler ve enerji verimliliği sınıfları EN e göre belirlenir. Yeni etikette gösterilen enerji sınıfı; hem soğutma hem de ısıtma modunda, eski enerji etiketi mevsimsel SEER ve SCOP endekslerine değil özgün endekslere (EER ve COP) bağlı olduğu için eski enerji etiketli enerji sınıfı ile karşılaştırılamaz. Split klimalar için enerji verimliliği sınıfları aşağıdaki tabloda gösterilmiştir: Enerji Verimliliği Sınıfı SEER SCOP A+++ SEER 8,50 SCOP 5,10 A++ 6,10 SEER < 8,50 4,60 SCOP < 5,10 A+ 5,60 SEER < 6,10 4,00 SCOP < 4,60 A 5,10 SEER < 5,60 3,40 SCOP < 4,00 B 4,60 SEER < 5,10 3,10 SCOP < 3,40 C 4,10 SEER < 4,60 2,80 SCOP < 3,10 D 3,60 SEER < 4,10 2,50 SCOP < 2,80 E 3,10 SEER < 3,60 2,20 SCOP < 2,50 F 2,60 SEER < 3,10 1,90 SCOP < 2,20 G SEER < 2,60 SCOP < 1,90

12 12 Duvar Tipi Inverter Split Duvar Tipi Inverter Split Klima SYSPLIT WALL INV HP Özellikler SYSPLIT WALL INV, küçük ofisler ve konutlar için en uygun maliyetli ve güvenilir çözümdür. Son derece yüksek verimli DC inverter kontrolü, oda sıcaklığının hassas şekilde kontrol edilmesini sağlar. Klimanın tüm ana ayarlarını gösteren büyük LCD ekranı şık görünümlüdür. Dış üniteler vana koruma kapaklıdır. Kendi kendine teşhis özelliği, klimanın çalışmasını sürekli olarak izler ve sistemi korur. Soğutucu akışkan sızıntı tespit özelliği, kompresörün bu sızıntı veya aşırı yük nedeniyle zarar görmesini önler. Soğuk katalist filtre, uçucu bileşikleri etkin şekilde ayrıştırır ve bakteri oluşumunu önleyici etkisi vardır. Yıkanabilir ve etkisini uzun süreyle korur. Ünite, turbo modu ile ayarlanan sıcaklığa daha çabuk ulaşmak için 20 dakika boyunca ultra yüksek hızda çalışır. İç ünitelerdeki hidrofil alüminyum kanatçıklar, soğutma ve ısıtma modunda ısı transferi verimini artırır. Kızılötesi uzaktan RM 52 (standart) Ünite, otomatik yeniden başlatma özelliği ile, elektrik kesintisinden önceki aynı değerlerle çalışmaya devam eder. Soğutucu akışkan, çevre dostu R-410A dır. RM 52 kızılötesi uzaktan dahildir. Ölçüler SYSPLIT WALL İÇ ÜNİTE SYSPLIT WALL DIŞ ÜNİTE A B D Hava girişi C B Hava girişi C E A Hava çıkışı Model A B C Model A B C D E

13 Duvar Tipi Inverter Split 13 Teknik özellikler İç Ünite Modeli SYSPLIT WALL IN 09 INV HP Q IN 12 INV HP Q IN 18 INV HP Q IN 24 INV HP Q Dış Ünite Modeli SYSPLIT WALL OUT 09 INV HP Q OUT 12 INV HP Q OUT 18 INV HP Q OUT 24 INV HP Q İç ünite ürün no Dış ünite ürün no Soğutucu akışkan R-410A Güç beslemesi V/Ph/Hz /1/50 Soğutma kapasitesi kw 2,64 (1,30~3,22) 3,22 (1,41~4,29) 4,98 (1,91~5,90) 6,45 (2,18~7,09) Çekilen güç W 790 (144~1.240) (139~1.650) (157~2.270) (204~2.730) Çalışma akımı A 3,4 (0,63~5,39) 4,4 (0,60~7,17) 6,7 (0,68~9,87) 8,7 (0,89~11,87) EER 3,34 3,22 3,21 3,23 SEER 5,6 5,6 6,1 5,9 Soğutma enerji etiketi A+ A+ A++ A+ Isıtma kapasitesi kw 2,93 (1,01~3,45) 3,66 (0,98~4,54) 5,28 (1,27~6,23) 6,74 (1,60~8,65) Çekilen güç W 730 (175~1.230) (177~1.620) (191~2.220) (293~3.090) Çalışma akımı A 3,2 (0,76~5,35) 4,4 (0,77~7,04) 6,2 (0,83~9,65) 7,9 (1,27~13,43) COP 4,01 3,63 3,71 3,72 SCOP (Ortalama) 3,8 3,8 3,8 3,8 Isıtma enerji etiketi A A A A İç Ünite Hava debisi (Y/O/D) m 3 /h 620/540/ /550/ /480/ /1.050/900 Ses basınç seviyesi (Y/O/D) db(a) 41/38/31 43/40/31 41/33/31 49/47/41 Ses güç seviyesi (Y) db(a) Ölçüler UxGxY mm 800x188x x188x x205x x235x315 Paket ölçüleri UxGxY mm 865x265x x265x x265x x395x350 Net/Brüt ağırlık kg 7,5/9,5 7,5/9,5 9/12,5 12,5/15,5 Dış Ünite Kompresör Tip Rotary İkiz rotary Ses basınç seviyesi (Y/O/D) db(a) Ses güç seviyesi (Y) db(a) Ölçüler UxGxY mm 780x250x x250x x285x x320x700 Paket ölçüleri UxGxY mm 910x335x x335x x355x x395x755 Net/Brüt ağırlık kg 28/30 28/30 34,5/37 47/50 Likit mm (inch) 6,35 (1/4 ) 6,35 (1/4 ) 6,35 (1/4 ) 9,52 (3/8 ) Boru çapları Gaz mm (inch) 9,52 (3/8 ) 9,52 (3/8 ) 12,7 (1/2 ) 15,9 (5/8 ) Drenaj mm Maks. çekilen akım A 9,0 11,5 12,5 13,5 Maks. hat uzunluğu m Maksimum yükseklik (kot) farkı m İç ortam sıcaklığı C soğutma / ısıtma Dış ortam sıcaklığı C soğutma / ısıtma Nominal koşullar İç ünite Dış ünite Borulama mesafesi Kot farkı Soğutma modu 27 C KT, 19 C YT 35 C KT 5 m 0 m Isıtma modu 20 C KT, 19 C YT 7 C KT, 6 C YT 5 m 0 m EN sertifikalı sezonsal verimlilik. Ses basınç seviye değerleri ortam koşullarına göre değişebilir.

14 14 VRF Sistemleri SYSVRF

15 VRF Sistemleri 15 Projeler İçin Esnek Çözümler: VRF Sistemler SYSVRF modüler sistemleri, özellikle oteller, restoranlar, perakende mağazaları, ofis binaları, vb. gibi iklim zonları farklılık gösteren hemen hemen tüm projelerde rahatlıkla kullanılabilir. Bir VRF sisteminde 4 adede kadar modüler dış ünite birleştirilebilir ve böylece 200kW lık soğutma kapasitesine ulaşılabilir. 64 adede kadar iç ünite bağlanabilir. Düşük işletme giderlerine sahip olan VRF klima sistemi, artan hava konforu taleplerini aynı sistem bünyesinde karşılayabilir. Tüm SYSVRF sistemleri, gelişmiş sistem performansı ve çok düşük çalışma ses seviyesi sağlayan DC Inverter kompresörlere ve DC Inverter fanlara sahiptir. Yeni nesil 3 borulu sistemler, üstün konfor keyfi sunan ve elektrik tüketimini son derece büyük bir oranda düşüren DC Inverter kompresörle donatılmıştır. Systemair ın SYSVRF serisi, farklı konfigürasyonlarda bulunabilir: Mini VRF Heat Pump Serisi, 2 Borulu Heat Pump VRF serisi ve 3 borulu Heat Recovery Serisi. SYSVRF Mini ve SYSVRF Modüler Sistemler SYSVRF AIR EVO HP mini 18 SYSVRF DUCT HP 44 SYSVRF AIR EVO HP 20 SYSVRF FRESH 46 SYSVRF AIR EVO HR 24 SYSVRF FLOOR EB 48 SYSVRF WALL 30 SYSVRF FLOOR CB 50 SYSVRF CASSETTE MINI 32 SYSVRF HRV 52 SYSVRF CASSETTE 34 AHU 54 SYSVRF 1WAY 36 SYSVRF seçim programı 55 SYSVRF 2WAY 38 sistemleri 56 SYSVRF CEILING 40 aksesuarları 58 SYSVRF DUCT 42

16 16 VRF Sistemleri VRF Systemair - SYSVRF Çok zonlu klima sistemi VRF sistemleri en çok, iklim bölgeleri büyük oranda bağımsız olan metrekareye kadar olan alanlar için yararlıdır (oteller, restoranlar, perakende alanları, ofis binaları vb). Aynı sistem, her odadaki hava parametrelerinin giderek artan taleplerini karşılarken işletme maliyetlerini düşük tutar. Dengeli ürün serisi Çok zonlu VRF serisi sürekli olarak optimize edilir. Systemair, pazar taleplerine yanıt olarak birden çok iç ünite tipi ve boyutu sunar: Duvar tipi, 60x60 dairesel atışlı kompakt kaset tipi, dairesel atışlı kaset tipi, yer-tavan tipi, ince gizli tavan tipi (kanallı), gizli tavan tipi (kanallı), yüksek statik basınçlı gizli tavan tipi. Az yer kaplayan VRF dış üniteler, kompakt boyutlarına karşın yüksek verimleri ile birçok alanda çözüm üretir. Tek bir soğutucu akışkan sisteminde dört adet modüler dış ünite birleştirilerek toplamda 200 kw'a varan soğutma kapasitesine ulaşılır. Öte yandan, 3 borulu ısı geri kazanım sistemi aynı anda ve bağımsız olarak soğutma ve ısıtma sağlar. Bunu gerçekleştirirken atık ısıdan yararlanılması sayesinde sistem verimi, maksimuma ulaşır. En konforlu sıcaklık Çok zonlu iklimlendirmenin önemli bir avantajı, rahat bir sıcaklığın sorunsuz ve hızlı bir şekilde elde edilmesinin yanında belirtilen parametreleri ± 0,5 C lik hata payı dahilinde koruyabilmesidir. Bu yüksek performans, soğutucu akışkan akışının doğru şekilde kontrolü ve soğutucu akışkanın elektronik genleşme vanaları yardımıyla birkaç ünite arasında yeniden dağıtma mekanizması sayesinde başarılmıştır. Yüksek enerji verimliliği Çok zonlu sistemlerin verimliliği oldukça yüksektir; çünkü elektrik enerjisi her seferinde kullanıcı gereksinimlerini yerine getirmek için gerekli olan miktarda kullanılır. İç üniteler, binanın yalnızca birkaç alanında çalışıyorsa, enerji tüketimi soğutucu akışkan debisi değiştirilerek (bununla orantılı olarak) düşürülür. Yönetim alanında sürekli gelişim Modern iklimlendirme sistemlerinde, otomasyona ve diğer altyapı bina sistemleriyle entegre kontrol sistemlerine olan talep giderek artmaktadır. Bunlar tam da Systemair kontrol sistemlerinin gelişiminin temelinde yatan ilkelerdir. Geleneksel iklimlendirme, kontrol sistemlerinin yanı sıra; kullanıcının sahip olduğu kişisel bilgisayar ve internet üzerinden kontrol olanağı gibi farklı imkânlarla, çeşitli bina yönetimi gereksinimlerini karşılayabilir. Tasarım sadeliği Systemair, çok zonlu bir sistemdeki tüm elemanların tam entegrasyonunu ve koordinasyonunu sağlayarak tasarımcının işini büyük oranda basitleştirir. Seçim süreci, yalın ve eksiksiz bir tasarım yazılımı kullanılarak mümkün olan en kısa sürede tamamlanabilir. Düşük ses seviyesi Hem iç hem dış ünitelerin düşük ses seviyesi, çok zonlu sistemlerin neredeyse fark edilmez olmasını sağlar.

17 VRF Sistemleri 17 SYSVRF Ürün Serisi Systemair 2014 yılında yeni kuşak VRF leri (çok zonlu sistemleri) piyasaya sürdü: SYSVRF serisinin temel çalışma prensibi, DC inverter teknolojisi ve scroll kompresörlerin avantajlarında saklıdır. Elde edilen sonuçlar, endüstrinin belirlediği yüksek standartlardan çok ötedir. Systemair, modern teknolojiler sayesinde ürünlerindeki enerji verimliliğini önemli oranda artırmış ve ses seviyelerini azaltmıştır. Kompakt boyutlar, kolay kurulum ve bakım kolaylığı sayesinde uygulama aralığını ticari alanlardan, büyük ticari alanlara genişletmiştir. SYSVRF Dış Üniteler SYSVRF mini 2 Borulu Heat Pump 12,0-16,0 kw SYSVRF modüler 3 Borulu Heat Recovery 25,0-180,0 kw SYSVRF modüler 2 Borulu Heat Pump 25,0-200,0 kw SYSVRF WALL SYSVRF CEILING SYSVRF CASSETTE MINI 1,5-5,6 kw 3,6-14,0 kw 2,2-5,6 kw SYSVRF CASSETTE SYSVRF 1WAY SYSVRF 2WAY SYSVRF İç Üniteler 2,8-14,0 kw SYSVRF DUCT 2,2-14,0 kw 1,8-3,6 kw SYSVRF DUCT HP 7,1-28,0 kw 2,2-7,1 kw SYSVRF FRESH 12,5-28,0 kw SYSVRF FLOOR EB 2,2-8,0 kw SYSVRF FLOOR CB 2,2-8,0 kw SYSVRF HRV m 3 /h AHU 7,0-73 kw Birbiriyle uyumlu dış ve iç ünite serileri SYSVRF Mini, Heat Pump ve Heat Recovery (Isı Geri Kazanım) serilerinin dış üniteleri, tüm SYSVRF iç ünite tipleriyle uyumludur. Kapasiteleri, 1,5 kw ile 28,0 kw arasında değişen 12 farklı iç ünite tipi ile toplam iç ünite sayısı, farklı tip ve kapasitelerde 40 a ulaşır. Havalandırma ihtiyacı, SYSVRF HRV üniteleri veya bir Systemair klima santrali ile AHU kontrol modülünün birleşimiyle sağlanabilir.

18 18 Mini VRF Heat Pump Mini VRF Dış Üniteler SYSVRF AIR EVO HP Özellikler DC Inverter kompresör ve DC fan motoru ile tam DC Inverter Mini VRF. Kompakt boyut ve uzun boru sistemi. Kısmi yükte yüksek verimlilik. %10 ile %100 arasında değişen kapasiteyi dengeli olarak sağlayan inverter dönel kompresör. Merkezi kontrol, BYS bağlantısı ve web erişim potansiyeli. Hidrofilik Blue Fin batarya, dayanıklılığı ve korozyon direncini artırır. Dört farklı yöndeki boru bağlantısı ile dış ünitenin kurulumu basitleşir. En çok 7 iç ünite bağlanabilir. İç ünitenin toplam birleşik kapasite endeksi %45 ile %130 arasında değişir. Ölçüler H A Model A C D B F E B C D E F H

19 Mini VRF 19 Teknik özellikler İç Ünite Modeli SYSVRF 120 AIR EVO HP Q 140 AIR EVO HP R 160 AIR EVO HP R Ürün no Güç beslemesi V/Ph/Hz /1/ /3/50 Soğutma kapasitesi kw 12,3 14,0 15,5 Çekilen güç kw 3,25 3,95 4,52 EER 3,78 3,54 3,43 Isıtma kapasitesi kw 13,2 15,4 17,0 Çekilen güç kw 3,47 4,16 4,77 COP 3,80 3,70 3,56 Maks. akım A Miktar Adet 1 Kompresör, Inverter, Rotary Çekilen güç W Soğutucu akışkan ml Hava debisi m 3 /h Ses basınç seviyesi db(a) 57 Soğutucu akışkan Tipi R-410A Miktarı kg 3,3 3,9 3,9 Ölçüler UxGxY mm 900x320x1.327 Paket ölçüleri UxGxY mm 1.030x435x1.456 Net/Brüt ağırlık kg 95/106 95/ /113 Boru ölçüsü Likit mm (in) 9,5 (3/8 ) Gaz mm (in) 15,9 (5/8 ) Maks. iç ünite bağlantı sayısı adet Dış ortam çalışma sıcaklık aralığı C Soğutma / Isıtma Nominal şartlar İç ünite Dış ünite Borulama mesafesi Kot farkı Soğutma modu 27 C KT, 19 C YT 35 C KT 5 m 0 m Isıtma modu 20 C KT, 19 C YT 7 C KT, 6 C YT 5 m 0 m Ses basınç değeri, ortam koşullarına göre değişebilir. Borulama Mesafesi Maksimum eşdeğer borulama mesafesi İlk branşmandan sonraki en uzun mesafe (en fazla iç ünitenin, ilk iç ünite branşmanına mesafesi) Dış üniteden iç üniteye maksimum kot farkı 100 m 30 m 8 m İç üniteden iç üniteye maksimum kot farkı. 20 m SYSVRF AIR EVO HP dış üniteleri Borulama mesafesi Kot farkı Toplam borulama mesafesi (gerçek) Gerçek mesafe Maksimum borulama mesafesi Eşdeğer mesafe Borulama mesafesi (en uzaktaki iç ünitenin, ilk iç ünite branşmanına mesafesi) Dış üniteden iç üniteye Dış ünite aşağıda maksimum kot farkı Dış ünite yukarıda İç üniteden iç üniteye maksimum kot farkı. İzin verilen değer 100 m 60 m 70 m 20 m 30 m 20 m 8 m

20 20 VRF Heat Pump Heat Pump VRF Dış Üniteler SYSVRF AIR EVO HP Özellikler SYSVRF AIR EVO HP R SYSVRF AIR EVO HP R Çok uzun borulama mesafesi ve geniş çalışma sıcaklık aralığı sayesinde geniş uygulama alanı. Toplam 200 kw kapasiteye sahip 4 temel ünitenin serbest ve modüler birleşimi. Üst sınıf enerji verimliliği. %10 ile %100 arasında değişen kapasiteyi dengeli olarak sağlayan DC Inverter Scroll kompresör. DC Inverter fan motoru. Yeni tasarım ısı esanjörü ile yüksek performans. 60 Pa a varan harici statik basınç (fabrika seçeneği, 20 Pa standart). En çok 64 iç ünite bağlanabilir. İç ünitenin toplam birleşik kapasite endeksi %50 ile %130 arasında değişir. Merkezi kontrol, BYS bağlantısı ve web erişim potansiyeli. SYSVRF 500 AIR EVO HP R Ölçüler SYSVRF 252/280 AIR EVO HP R SYSVRF 335/400/450/500 AIR EVO HP R

21 VRF Heat Pump 21 Teknik özellikler İç Ünite Modeli SYSVRF 252 AIR 280 AIR 335 AIR 400 AIR 450 AIR 500 AIR EVO HP R EVO HP R EVO HP R EVO HP R EVO HP R EVO HP R Ürün no Güç beslemesi V/Ph/Hz /3/50 Soğutma kapasitesi kw 25,2 28,0 33,5 40,0 45,0 50,0 Çekilen güç kw 5,88 7,20 9,05 12,31 14,02 15,20 EER 4,29 3,89 3,7 3,25 3,21 3,29 Isıtma kapasitesi kw 27,0 31,5 37,5 45,0 50,0 56,0 Çekilen güç kw 6,15 7,61 8,99 11,19 12,79 14,25 COP 4,39 4,14 4,17 4,02 3,91 3,93 Maks. akım A 20,8 22,1 23,7 31,8 32,8 35,4 Miktar Adet 1 Kompesör, Inverter, Scroll Kapasite W Miktarı ml Miktar Adet Kompresör, Sabit Scroll Kapasite W Miktarı ml Hava debisi m 3 /h Ses basınç seviyesi db(a) Soğutucu akışkan Tip R-410A Soğutucu akışkan miktarı kg Ölçüler UxGxY mm 960x765x x765x1.615 Paket ölçüleri UxGxY mm 1.025x830x x825x1.790 Net/brüt ağırlık kg 198/ / / /320 Likit borusu mm (in) 12,7 (1/2 ) 15,9 (5/8 ) 19,1 (3/4 ) Boru ölçüsü Gaz borusu mm (in) 25,4 (1 ) 31,8 (1 1/4 ) 31,8 (1 1/4 ) Yağ denge borusu mm (in) 6,35 (1/4 ) Dış ortam çalışma sıcaklık aralığı C Soğutma / Isıtma Nominal şartlar İç ünite Dış ünite Borulama mesafesi Kot farkı Soğutma modu 27 C KT, 19 C YT 35 C KT 5 m 0 m Isıtma modu 20 C KT, 19 C YT 7 C KT, 6 C YT 5 m 0 m Ses basınç değeri, ortam koşullarına göre değişebilir. Borulama mesafesi Maksimum eşdeğer borulama mesafesi İlk branşmandan sonraki en uzun mesafe (en fazla iç ünitenin, ilk iç ünite branşmanına mesafesi) Dış üniteden iç üniteye maksimum kot farkı İç üniteden iç üniteye maksimum kot farkı. SYSVRF 252 ile 2000 AIR EVO HP R Modelleri arasındaki dış üniteler Toplam borulama mesafesi (gerçek) Gerçek mesafe Maksimum borulama mesafesi Borulama mesafesi Eşdeğer mesafe Borulama mesafesi (en uzaktaki iç ünitenin, ilk iç ünite branşmanına mesafesi) Kot farkı Dış üniteden iç üniteye Dış ünite aşağıda maksimum kot farkı Dış ünite yukarıda İç üniteden iç üniteye maksimum kot farkı. İzin verilen değer m 175 m 200 m 40 m/90 m* 110 m 50 m/70 m** 30 m * En uzun boru uzunluğu 40 m'den fazla olduğunda, teknik kılavuzun kurulum kısmındaki spesifik koşulları karşılamalıdır. ** Kot farkı: 50 m den az ve 50 m ye eşit durumlarda standarttır, 50 m den yüksek uzunluklar özel olarak sağlanabilir.

22 22 VRF Heat Pump Kombinasyon SYSVRF AIR EVO HP Dış Ünite Kombinasyonu Tasarım Soğutma/ Isıtma kapasitesi kw Model Önerilen kombinasyon Dış ünite branşmanı Maks. iç ünite adedi 25,2/27 SYSVRF 252 AIR EVO HP R SYSVRF 252 AIR EVO HP R /31,5 SYSVRF 280 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R ,5/37,5 SYSVRF 335 AIR EVO HP R SYSVRF 335 AIR EVO HP R /45 SYSVRF 400 AIR EVO HP R SYSVRF 400 AIR EVO HP R /50 SYSVRF 450 AIR EVO HP R SYSVRF 450 AIR EVO HP R /56 SYSVRF 500 AIR EVO HP R SYSVRF 500 AIR EVO HP R /63 SYSVRF 560 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R x2 OUT 02 HP 33 61,5/69 SYSVRF 615 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 335 AIR EVO HP R OUT 02 HP 36 68/76,5 SYSVRF 680 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 400 AIR EVO HP R OUT 02 HP 39 73/81,5 SYSVRF 730 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 450 AIR EVO HP R OUT 02 HP 43 78/87,5 SYSVRF 780 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R OUT 02 HP 46 85/95 SYSVRF 850 AIR EVO HP R SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 450 AIR EVO HP R OUT 02 HP 50 90/101 SYSVRF 900 AIR EVO HP R SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R OUT 02 HP 53 95/106 SYSVRF 950 AIR EVO HP R SYSVRF 450 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R OUT 02 HP /112 SYSVRF 1000 AIR EVO HP R SYSVRF 500 AIR EVO HP R x2 OUT 02 HP 59

23 VRF Heat Pump Kombinasyon 23 Tasarım Soğutma/ Isıtma kapasitesi kw Model Önerilen kombinasyon Dış ünite branşmanı Maks. iç ünite adedi 106/119 SYSVRF 1060 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R x2 + SYSVRF 500 AIR EVO HP R OUT 03 HP /126,5 SYSVRF 1130 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 450 AIR EVO HP R OUT 03 HP /135 SYSVRF 1200 AIR EVO HP R SYSVRF 400 AIR EVO HP R x3 OUT 03 HP /137,5 SYSVRF 1230 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 450 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R OUT 03 HP /143,5 SYSVRF 1280 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x2 OUT 03 HP /151 SYSVRF 1350 AIR EVO HP R SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 450 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R OUT 03 HP /157 SYSVRF 1400 AIR EVO HP R SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x2 OUT 03 HP /162 SYSVRF 1450 AIR EVO HP R SYSVRF 450 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x2 OUT 03 HP /168 SYSVRF 1500 AIR EVO HP R SYSVRF 500 AIR EVO HP R x3 OUT 03 HP /175 SYSVRF 1560 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R x2 + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x2 OUT 04 HP /182,5 SYSVRF 1630 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 450 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R OUT 04 HP /188,5 SYSVRF 1680 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x 2 OUT 04 HP /193,5 SYSVRF 1730 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 450 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x 2 OUT 04 HP /199,5 SYSVRF 1780 AIR EVO HP R SYSVRF 280 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x 3 OUT 04 HP /207 SYSVRF 1850 AIR EVO HP R SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 450 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x 2 OUT 04 HP /213 SYSVRF 1900 AIR EVO HP R SYSVRF 400 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x 3 OUT 04 HP /218 SYSVRF 1950 AIR EVO HP R SYSVRF 450 AIR EVO HP R + SYSVRF 500 AIR EVO HP R x 3 OUT 04 HP /224 SYSVRF 2000 AIR EVO HP R SYSVRF 500 AIR EVO HP R x 4 OUT 04 HP 64

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler 27 VR4+ DC Inverter Heat Recovery TEMEL ÖZELLİKLER Eş Zamanlı Isıtma ve Geçerli V4+ Heat Pump sistemi göz önüne alınarak, VR4+ Heat Recovery sisteminde bir oda

Detaylı

Soğutma Ürünleri. Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel

Soğutma Ürünleri. Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri İklimlendirme Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Soğutma Ürünleri Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel Dünyada Systemair Skinnskatteberg,

Detaylı

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler Dış Üniteler 27 TEMEL ÖZELLİKLER Eş Zamanlı ve Geçerli V4+ Heat Pump sistemi göz önüne alınarak, VR4+ Heat Recovery sisteminde bir oda soğutulurken diğeri kutusu sayesinde ısıtılır ve bu sayede kullanıcı

Detaylı

1 I. Jet Fan Referanslarımız

1 I. Jet Fan Referanslarımız 1 I Jet Fan Referanslarımız Systemair Dünyada Systemair Skinnskatteberg, İsveç: Systemair AB nin genel merkezi Skinnskatteberg, İsveç tedir. Skinnskatteberg deki üretim, gelişmiş bilgisayar desteğine sahip

Detaylı

Bosch Climate 5000 VRF

Bosch Climate 5000 VRF Bosch Climate 5000 VRF Heat Pump VRF Sistemler Yüksek verim ve sertifikalı performans 8 HP ila 88 HP arası geniş kapasite aralığı Tümü inverter kompresörler ile yüksek güvenilirlik Korozyona karşı koruma

Detaylı

VIESMANN. Planlama Kılavuzu VITOCLIMA 333-S. VRF Klima Sistemleri, ALL DC INVERTER

VIESMANN. Planlama Kılavuzu VITOCLIMA 333-S. VRF Klima Sistemleri, ALL DC INVERTER VIESMANN Planlama Kılavuzu VITOCLIMA 333-S VRF Klima Sistemleri, ALL DC INVERTER İçindekiler 1. Ürün programı 1.1 Vitoclima 333-S VRF dış ünite 1 1.2 Vitoclima 333-S Isı geri kazanımlı dış ünite 2 1.3

Detaylı

Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin!

Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin! Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin! Vaillant, VVS5 VRF Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile 43 yıllık Alman teknoloji geleneğini yüksek performans, enerji tasarrufu

Detaylı

Birebir Ticari Tip Klimalar

Birebir Ticari Tip Klimalar Birebir Ticari Tip Klimalar 1 BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR Birebir Kaset Tipi Klimalar 2 3 Birebir Kaset Tipi Klimalar Birebir Kaset Tipi Klimalar Teknoloji Estetik dizayn Düşük ses seviyesi Hava üfleme

Detaylı

Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar. Bosch_Multi_Klimalar_Katalog_ indd 1

Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar. Bosch_Multi_Klimalar_Katalog_ indd 1 Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar Bosch_Multi_Klimalar_Katalog_23012017.indd 1 19.6.2017 19:01:05 Bosch Multi Split Klimalar 04 Bosch Ticari Split Klimalar 10 Ticari Split Kaset Tipi 12 Ticari Split

Detaylı

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ MARGEM ENERJİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Yalım Atalay Mak. Yük. Mühendisi DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİSİ VARIABLE REFRIGERANT FLOW Sistemin Temel Elemanları 1. İÇ ÜNİTELER

Detaylı

Multi Inverter Klimalar

Multi Inverter Klimalar Multi Inverter Klimalar Yeniliği aşkla tasarlar R410A Çevreci gaz Inverter klimalar, kullandıkları R410A gazı sayesinde çevreye duyarlıdır. Multi Inverter Sistem Klimaları Multi Inverter Sistem Klimaları

Detaylı

Birebir Ticari Tip Klimalar

Birebir Ticari Tip Klimalar Birebir Ticari Tip Klimalar 1 BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR Birebir Kaset Tipi Klimalar 2 3 Birebir Kaset Tipi Klimalar Birebir Kaset Tipi Klimalar Teknoloji Estetik dizayn Düşük ses seviyesi Hava üfleme

Detaylı

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Beko Multi

Detaylı

VITOclima 333-s ALL DC Inverter VRF klima sistemleri

VITOclima 333-s ALL DC Inverter VRF klima sistemleri VITOclima 333-s ALL DC Inverter VRF klima sistemleri İçindekiler 6 Vitoclima 333-S ALL DC Inverter VRF klima sistemleri 11 Montaj alanı önceliğini esas alan kombinasyona göre dış ünite ürün programı 12

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar

Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar Bosch Multi Split Klimalar Bosch Ticari Split Klimalar Ticari Split Kaset Tipi Ticari Split Gizli Tavan Tipi Ticari Split Salon Tipi 04 10 12 16 20 Bosch un eşsiz kalite

Detaylı

VIEsMANN VITOCLIMA-S. Planlama kılavuzu. VITOCLIMA 300-S VRF klima sistemleri 10 kw 180 kw (3,5 HP 64 HP) soğutma kapasitesi VITOCLIMA VIESMANN 1

VIEsMANN VITOCLIMA-S. Planlama kılavuzu. VITOCLIMA 300-S VRF klima sistemleri 10 kw 180 kw (3,5 HP 64 HP) soğutma kapasitesi VITOCLIMA VIESMANN 1 VIEsMANN VITOCLIMA-S Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S VRF klima sistemleri 10 kw 180 kw (3,5 HP 64 HP) soğutma kapasitesi VITOCLIMA VIESMANN 1 İçindekiler 1. Ürün programı 1.1 Vitoclima 300-S VRF dış

Detaylı

V4+ DC Inverter Heat Pump Dış Üniteler

V4+ DC Inverter Heat Pump Dış Üniteler V4+ DC Inverter Heat Pump Dış Üniteler 15 V4+ DC Inverter Heat Pump TEKNOLOJİLER Fan Izgarası Optimize edilmiş fan kanadı şekli ve yeni hava üfleme ızgarası sayesinde gürültü seviyesinde bir değişiklik

Detaylı

FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208

FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208 FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208 200 FWB Orta Statik Basınçlı Fancoil FWB04AAT FWEC1A FWEC2A FWEC3A Tüm boyutlarda ünite yüksekliği yalnızca 240 mm dir 3, 4 veya 6 sıralı

Detaylı

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip...

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip... Fancoil Üniteleri İçindekiler Teknogen Fancoil... 3 Kaset Tip Fancoil... 4 Döşeme Tip Fancoil... 6 Gizli Tavan Tipi... 8 Basınçlı Tip... 10 Duvar tipi... 12, ve landırma sektörünün önde gelen üreticilerinden

Detaylı

VITOclima 333-s ALL DC Inverter VRF klima sistemleri

VITOclima 333-s ALL DC Inverter VRF klima sistemleri VITOclima 333-s ALL DC Inverter VRF klima sistemleri İçindekiler 6 Vitoclima 333-S ALL DC Inverter VRF klima sistemleri 12 Vitoclima 333-S MINI VRF klima sistemleri 13 Vitoclima 333-S SLIM VRF klima sistemleri

Detaylı

Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma. Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor

Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma. Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor Enerji Tasarrufu Ve Çevre VRS4 (4. Nesil) V-Scroll Inverter Kompresör

Detaylı

Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için yüksek

Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için yüksek Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için yüksek verimli araçlardır. Bu üniteler hem konutlarda hem de ticari

Detaylı

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip...

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip... Fancoil Üniteleri İçindekiler Teknogen Fancoil... 3 Kaset Tip Fancoil... 4 Döşeme Tip Fancoil... 6 Gizli Tavan Tipi... 8 Basınçlı Tip... 10 Duvar tipi... 12, ve landırma sektörünün önde gelen üreticilerinden

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

V4+ DC Inverter Heat Pump Dış Üniteler

V4+ DC Inverter Heat Pump Dış Üniteler Dış Üniteler 15 TEKNOLOJİLER Fan Izgarası Optimize edilmiş fan kanadı şekli ve yeni hava üfleme ızgarası sayesinde gürültü seviyesinde bir değişiklik olmadan debi artırılmıştır. Ayrıca, dış statik basınç

Detaylı

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Geniş Üfleme Ağzı Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama Homojen ısı dağılımı

Detaylı

www.formgroup.com 17

www.formgroup.com 17 R4 16 www.formgroup.com 17 R4 Dış Üniteler Heat Pump Sistem 4,5,6 hp (11.2-15.5 ) Model No. FD112KXEN6 FD1KXEN6 FD155KXEN6 FD112KXES6 FD1KXES6 FD155KXES6 Nominal Kapasitesi 11,2 (Monofaze) 14. (Monofaze)

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

Arçelik Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! MART - TEMMUZ 2018

Arçelik Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! MART - TEMMUZ 2018 Arçelik Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! MART - TEMMUZ 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler 2 3 Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Arçelik

Detaylı

AIRFEL TİCARİ KLİMALAR. www.airfel.com.tr

AIRFEL TİCARİ KLİMALAR. www.airfel.com.tr www.airfel.com.tr IRFEL TİRİ KLİMLR Salon Tipi Turbo fonksiyonu ile hızlı ısıtma soğutma rıza teşhis sistemi ile daha hızlı servis hizmeti Uzun üfleme mesafesi Dört yöne otomatik hava yönlendirme Otomatik

Detaylı

Soğutma Ürünleri. Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel

Soğutma Ürünleri. Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri İklimlendirme Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Soğutma Ürünleri Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel Dünyada Systemair Skinnskatteberg,

Detaylı

TEMMUZ-AĞUSTOS 2017 arcelik.com.tr ARÇELİK MULTI INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ MONTAJ DAHİL FİYATLARLA!

TEMMUZ-AĞUSTOS 2017 arcelik.com.tr ARÇELİK MULTI INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ MONTAJ DAHİL FİYATLARLA! TEMMUZ-AĞUSTOS 2017 arcelik.com.tr 444 0 888 ARÇELİK MULTI INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ MONTAJ DAHİL FİYATLARLA! 2 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler 3 Sezonsal Enerji

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

KASIM-ARALIK 2017 arcelik.com.tr ARÇELİK MULTI INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ MONTAJ DAHİL FİYATLARLA!

KASIM-ARALIK 2017 arcelik.com.tr ARÇELİK MULTI INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ MONTAJ DAHİL FİYATLARLA! KASIM-ARALIK 2017 arcelik.com.tr 444 0 888 ARÇELİK MULTI INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ MONTAJ DAHİL FİYATLARLA! 2 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler 3 Sezonsal Enerji

Detaylı

AirMidi Serisi Isı Pompaları

AirMidi Serisi Isı Pompaları AirMidi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire,

Detaylı

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT serisi; % 20 taze havalı, tek fanlı, soğutma kapasite aralığı 13 kw - 164 kw olan 12 adet modelden oluşmaktadır. serisi;

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

Ticari Klimalar 2017 & 2018

Ticari Klimalar 2017 & 2018 Ticari Klimalar 2017 & 2018 VRF Sistemleri Çatı i Klimalar info@modernklima.com.tr www.modernklima.com.tr Midea CAC Midea CAC, önde gelen tüketici elektroniği üreticisi, ısıtma, havalandırma ve klima çözümleri

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Isıtma, Soğutma ve Sıcak Su Çözümleri. Isı Pompası

Isıtma, Soğutma ve Sıcak Su Çözümleri. Isı Pompası Isıtma, Soğutma ve Çözümleri Isı Pompası VRS Therma Green Isı Pompası VRS Therma Green Isı pompası; enerji verimliliğini destekleyen ileri teknolojisi ve kolay kullanım imkânı ile kullanıcılara konforlu

Detaylı

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A İÇ ÜNİTE FTXB25 FTXB35 FTXB50 FTXB60 Kapasitesi BTU 1,20 / 2,50 / 3,20 4.000 / 8.500 / 10.900 1,30 / 3,53 / 3,80 4.400 / 12.000 / 12.900 1,88 / 5.45 / 6.20 6.400 / 18.600 / 21.200 2,00 / 6,21 / 6,50 6.800

Detaylı

Multi Inverter Klimalar

Multi Inverter Klimalar Multi Inverter Klimalar Yeniliği aşkla tasarlar R410A çevreci gaz Inverter klimalar, kullandıkları R410A gazı sayesinde çevreye duyarlıdır. Inverter Multi Sistem Klimaları Arçelik Inverter Multi Sistem

Detaylı

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Yüksek Kapasiteli VRF sistemi DC Inverter Kontrol Kompresör Uzun Borulama Sistemi Tasarımı Yüksek Performanslı R410A Soğutucu Gazı Yeni Tasarım Kompakt Dış Ünite: 8HP den 48

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

E.C.A. Klimalarda Akıllı Klima Kiti I le Uzaktan Erişim I mkanı

E.C.A. Klimalarda Akıllı Klima Kiti I le Uzaktan Erişim I mkanı Duvar Tipi Klimalar E.C.A. Klimalarda Akıllı Klima Kiti I le Uzaktan Erişim I mkanı E.C.A. nın akıllı klima kiti, cep telefonunuz ile uzaktan evinizi istediğiniz dereceye ayarlamanıza ve bu sayede daha

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Soğutma Kapasitesi : 18.000 -.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi :.000-52.000 Btu/h Salon Tipi Klimalar Soğutma Kapasitesi : 24.000 -.000

Detaylı

Fan Coil. Genel Özellikler. Kolay takılabilen opsiyonel sac ayakları. Kolay asılabilmesi için askı şablonu

Fan Coil. Genel Özellikler. Kolay takılabilen opsiyonel sac ayakları. Kolay asılabilmesi için askı şablonu Fan Coil Fan Coil KD Systemair HSK Fan Coil cihazları üstün performansları ile konutlar, oteller, restaurantlar, mağazalar, ofisler vb. yapıların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyaçlarını ekonomik

Detaylı

Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için, yüksek

Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için, yüksek Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için, yüksek verimli araçlardır. Bu üniteler hem konutlarda hem de ticari

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta

turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta 2 Carrier Ticari Klimalar Konforun ekonomiyle mükemmel uyumu! MÜŞTERİLER İÇİN GÜVENLİK CE damgasına ek olarak Carrier ürünlerinin mutlak güvenliği

Detaylı

Isı Geri Kazanım Cihazları

Isı Geri Kazanım Cihazları Klimacı Mert Talatpaşa Bulvarı No:5/A Alsancak İZMİR T. 3 5 39 65 6 F. 3 7 9 www.klimacimert.com.tr info@klimacimert.com.tr VRS3 Vent Isı Geri Kazanımlı Cihazları, sağlıklı iç mekan havalandırması için

Detaylı

AirMini Serisi Isı Pompaları

AirMini Serisi Isı Pompaları AirMini Serisi Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 70 kw'a kadar performans aralığında Isı geri kazanımı özellikli

Detaylı

VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw

VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve Fiyatlar: Fiyat listesine bakınız. VITOCAL 200-S Tip AWB 201.B/AWB 201.C Dış ve iç mekan üniteli split

Detaylı

Arçelik Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! KASIM - ARALIK 2018

Arçelik Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! KASIM - ARALIK 2018 Arçelik Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! KASIM ARALIK 20 Multi Inverter Klima Sistemleri ve Teknik Bilgiler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Arçelik Multi Inverter Klima Sistemleri

Detaylı

E.C.A. klimalar üstün performansıyla, sağlıklı iklimler yaratır HAFİF TİCARİ KLİMALAR.

E.C.A. klimalar üstün performansıyla, sağlıklı iklimler yaratır HAFİF TİCARİ KLİMALAR. E.C.A. klimalar üstün performansıyla, sağlıklı iklimler yaratır HAFİF TİCARİ KLİMALAR www.eca.com.tr E.C.A. KASET TİPİ KLİMALAR 18000 BTU/h Kapasite 24000 BTU/h Kapasite 36000 BTU/h Kapasite 48000 BTU/h

Detaylı

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AIRPLUS AP-FC-GDT merkezi sistemlerin kurulu olduğu yapılarda bireysel kullanımlı mahallerin iklimlendirme

Detaylı

turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta

turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta Carrier Ticari Klimalar Konforun ekonomiyle mükemmel uyumu! 3 MÜŞTERİLER İÇİN GÜVENLİK CE damgasına ek olarak Carrier ürünlerinin mutlak güvenliği

Detaylı

Kaset Tip [DÖRT YÖNE ÜFLEMELİ ] Fancoil

Kaset Tip [DÖRT YÖNE ÜFLEMELİ ] Fancoil Fancoil Üniteleri Kaset Tip [DÖRT YÖNE ÜFLEMELİ ] Fancoil TFP - KM4 Asma tavan uygulamalarında kullanılmak için tasarlanmıştır. Bir emiş ızgarası ve 4 adet üfleme çıkışı vardır. Üfleme ağzındaki flapler

Detaylı

FAN COIL ÜNİTELERİ. aera.com.tr

FAN COIL ÜNİTELERİ. aera.com.tr FAN COIL ÜNİTELERİ aera.com.tr Firmamız, 2016 yılının başında yerli ve yabancı sermaye ortaklığı ile tesisat mühendisliği sektöründe, yurtiçi ve ihraç pazarlarında önemli bir oyuncu olmak amacı ile kurulmuştur.

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projelerinde ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 20 kw'a kadar performans aralığında Tesisat ekipmanları

Detaylı

Seninle ;) her mevsim

Seninle ;) her mevsim Seninle ;) her mevsim 2018 Ürün Katalogu Tek Mevsim RotaClimate ile tek mevsim yaşamaya başlayın. Geliştirilen sezonsal klima teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ve üstün teknolojik özellikleriyle mekanlarınızda

Detaylı

GREE U-MATCH TİCARİ TİP KLİMA SERİSİ

GREE U-MATCH TİCARİ TİP KLİMA SERİSİ GREE U-MATCH TİCARİ TİP KLİMA SERİSİ Gree U-Macth Ticari Tip Klia Serisi çeşitli iç ünite odeli, Inverter ya da ON-OFF seçeneği ile iç dekorasyonun ve ihtiyaçların farklılık gösterdiği ofis, restoran,

Detaylı

Hava Soğutmalı Soğutma Grupları & Isı Pompaları. Full Power HE-A

Hava Soğutmalı Soğutma Grupları & Isı Pompaları. Full Power HE-A Hava Soğutmalı Soğutma Grupları & Isı Pompaları Full Power HE-A Hava Soğutmalı Soğutma Grupları & Isı Pompaları Full POWER HE-A TCAVTZ-TCAVQZ 2345-21335 317-1325 kw A Sınıfı yüksek verimli seri Arttırılmış

Detaylı

Klimalar Teknik Bilgiler

Klimalar Teknik Bilgiler Klimalar Teknik Bilgiler I n v e r t e r f a n l ı g i z l i t a v a n t i p i E E D T R 2-0 0 FBQ-C8 İç Ünite Inverter fanlı gizli tavan tipi FBQ-C8 İÇİNDEKİLER FBQ-C8 Özellikler................................................2

Detaylı

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2014 FİYAT LİSTESİ

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2014 FİYAT LİSTESİ STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2014 FİYAT LİSTESİ MC - HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU CİHAZ SOĞUTMA KAPASİTESİ NET LİSTE MODELİ KCAL/H KW FİYAT ( ) FİYATI ( ) MC 251 47.400 55,2 12.250 15.250 MC 301 56.200

Detaylı

Birebir Ticari Tip Klimalar

Birebir Ticari Tip Klimalar Birebir Ticari Tip Klimalar 1 BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR Birebir Kaset Tipi Klimalar 2 3 Birebir Kaset Tipi Klimalar Birebir Kaset Tipi Klimalar Teknoloji Estetik dizayn Düşük ses seviyesi Hava üfleme

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5 1 / 5 Variable Refrigerant Flow (VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF; değişken debili soğutucu akışkan sistemi klima sistemi olarak Türkçe ye çevrilebilir.vrv; Variable Refrigerant Volume

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Klimalar Isıtma ve Soğutma

Klimalar Isıtma ve Soğutma Klimalar Isıtma ve Soğutma Çoklu model uygulaması»» Yeni yönetmeliğe göre değerlendirilmiş A++ sınıfına kadar ulaşan sezonsal verimlilik»» Konut ve hafif ticari uygulamalar için»» 2 ila 5 ayrı odanın yalnızca

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Yüksek ESP'li gizli tavan tipi ünite EEDTR15-204 FXMQ-MB

Klima. Teknik Bilgiler. Yüksek ESP'li gizli tavan tipi ünite EEDTR15-204 FXMQ-MB Klima Teknik Bilgiler Yüksek ESP'li gizli tavan tipi ünite EEDTR15-204 FXMQ-MB İç Ünite FXMQ-MB İÇİNDEKİLER FXMQ-MB 1 Özellikler............................................................. 2 2 Teknik

Detaylı

İKLİMLENDİRME NEDİR?

İKLİMLENDİRME NEDİR? İKLİMLENDİRME NEDİR? İnsan, hayvan ve bitkilerin konforu veya endüstriyel bir ürünün üretilmesi için gerekli olan iklim şartlarının (sıcaklık, nem, hava hızı, taze hava miktarı vb) otomatik olarak sağlanması

Detaylı

Enerji tasarruflu tasarımla çevre dostu olurken, konforlu iç mekanlar sağlar.

Enerji tasarruflu tasarımla çevre dostu olurken, konforlu iç mekanlar sağlar. DUVAR TİPİ KLİMALAR 02 Enerji tasarruflu tasarımla çevre dostu olurken, konforlu iç mekanlar sağlar. İnsan dostu bir klima aynı zamanda çevre dostudur. Fujitsu General büyük oturma odaları, yatak odaları

Detaylı

Gizli Tavan Tipi Fancoil

Gizli Tavan Tipi Fancoil Gizli Tavan i Fancoil Fancoil Arçelik Fancoil üniteleri, ortamı ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılabilme özelliğiyle, değişken mevsim sıcaklıklarına en verimli şekilde uyum sağlayarak kullanıcılara konforlu

Detaylı

turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta

turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta turn to the experts Konforun tasarrufla buluştuğu nokta 2 Carrier Ticari Klimalar Konforun ekonomiyle mükemmel uyumu! MÜŞTERİLER İÇİN GÜVENLİK CE damgasına ek olarak Carrier ürünlerinin mutlak güvenliği

Detaylı

www.formgroup.com 33

www.formgroup.com 33 R4 32 www.formgroup.com 33 R4 34 Heat Pump Hi-COP Sistemler 8hp (22.4) Özellikler Nominal eygir Gücü Enerji eslemesi Nominal Kapasite Elektriksel Özellikler Dış oyutlar Net ğırlık Soğutucu kışkan Miktarı

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

Full DC Inverter Mini VRF Dış Üniteler

Full DC Inverter Mini VRF Dış Üniteler Dış Üniteler TEKNOLOJİLER Midea Teknolojisi ndeki sürekli gelişmeler, bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapılmaktadır. Bu yıl sunulan her yeni gelişme, size en verimli ve uygun ürünleri sağlamak için

Detaylı

VITOCLIMA 300-S/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOCLIMA 300-S/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOCLIMA 300-S/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri climate of innovation Bir aile firması olan Viessmann, üç nesil boyunca konforlu, ekonomik ve çevre dostu bir şekilde ısı elde etmeyi ve

Detaylı

RAV-SP564ATP-TR RAV-SP804ATP-TR RAV-SP1104ATP-TR RAV-SP1404ATP-TR RAV-SM564MUT-TR RAV-SM564UTP-TR RAV-SM804UTP-TR RAV-SM1104UTP-TR RAV-SM1404UTP-TR RAV-SM5668TP-TR RAV-SM806BTP-TR RAV-SM1106BTP-TR RAV-SM1406BTP-TR

Detaylı

AirMaxi Serisi Isı Pompaları

AirMaxi Serisi Isı Pompaları AirMaxi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman ve siteler gibi toplu konut projeleri için 100-1000

Detaylı

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ UNAT SERİSİ UNAT Serisi Yüksek Basınçlı Hava Terminal Ünitesi 8,4 kw - 31,5 kw 26,5 kw 88 kw 150 Pa a kadar geniş aralıkta cihaz dışı statik basınçta çalışma imkânı Cihaz gövdesi ses ve ısıya karşı izole

Detaylı

Profesyonel Teknoloji.

Profesyonel Teknoloji. Profesyonel Seri Klimalar Minimum Enerji, Genel Müdürlük Ankara Bölge Müdürlüğü Adana Bölge Müdürlüğü Antalya Bölge Müdürlüğü İzmir Bölge Müdürlüğü Profesyonel Teknoloji. Teknosa Plaza Batman Sokak No:

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

BİREBİR TİCARİ TİP KLİMALAR

BİREBİR TİCARİ TİP KLİMALAR BİREBİR TİCARİ TİP KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Geniş Üfleme Ağzı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama

Detaylı

Bosch Termoteknik Soğutma Ürünleri

Bosch Termoteknik Soğutma Ürünleri Bosch Termoteknik Soğutma Ürünleri Robert Bosch Vakfı Robert Bosch Vakfı bir şirkete bağlı olan en büyük Alman vakıflarından biridir. 1964 yılnda kurulan vakıf, firma ve vakfın kurucusu olan Robert Bosch

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

HAFİF TİCARİ SPLİT KLİMALAR

HAFİF TİCARİ SPLİT KLİMALAR HAFİF TİCARİ SPLİT KLİMALAR 60. Yıl NANOE X. YAŞAM IÇIN KALITELI HAVA BAZI BAKTERI VE VIRÜSLERIN BÜYÜMESINI ENGELLER KOKU GIDERME Dünya gezegeninde nerede olursanız olun, hava yaşamınızdaki en önemli kısımdır.

Detaylı

Klimalar Teknik Bilgiler

Klimalar Teknik Bilgiler Klimalar Teknik Bilgiler 4 y ö n e ü f l e m e l i t a v a n t i p i k a s e t E E D T R 2-0 0 FFQ-B9V İÇİNDEKİLER FFQ-B9V Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

ORGANİZE SERİNLİK TEAM

ORGANİZE SERİNLİK TEAM ORGANİZE SERİNLİK TEAM CSH Serisi 360 Hava Üfleme Teknolojisi Standart kaset tipi klimalardan farklı olarak, Diamond Electric kaset tipi split klimalar özel dizaynı ile 8 noktadan 360 derece kesintisiz

Detaylı

%100 Taze Hava Ünitesi FDU-F

%100 Taze Hava Ünitesi FDU-F R410A %100 Taze Hava Ünitesi FDU-F Model No. FDU500FKXE6F FDU850FKXE6F FDU1300FKXE6F FDU1800FKXE6F Fan Kontrol Kiti (100-200Pa) U-FCRB Kablolu Uzaktan Kumanda RC-EX1A RC-E5 Kablosuz Uzaktan Kumanda RCH-E3

Detaylı

Multi Inverter Klimalar

Multi Inverter Klimalar Multi Inverter Klimalar Inverter Multi Sistem Klimalar Beko Inverter Multi Sistem Klimalar her bir odada farkl s cakl k ve fan h zlar nda çal şma imkan sunan üstün kaliteli ileri teknolojiye sahip klimalard

Detaylı