YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI"

Transkript

1 1 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet) (Posta/Kargo yoluyla başvuru kesinlikle kabul edilmeyecektir) BAŞLANGIÇ BİTİŞ ÖN KAYIT ASİL LİSTE KESİN KAYITLARI YEDEK LİSTE İLANI (Saat 19:00 dan sonra ilan edilecektir) 1. YEDEK LİSTE KESİN KAYITLARI SON KAYIT (İHTİYAÇ HALİNDE)* I. DÖNEM (9 hafta/yoğunlaştırılmış program) II. DÖNEM (14 hafta) Hafta içi : 17:00-21:00 SAATLERİ DERSLERİN İŞLENİŞİ ARASINDA İŞLENECEKTİR * mesai bitimi itibari ile kontenjanların dolmaması halinde, sadece sitemizden ilan edilmiş olan, kontenjanı boş kalan branşlar için günü saat 17:00 a kadar, daha önce ön kayıt yaptırmış ve şahsen yeniden dilekçe verenlerden mezuniyet notlarına göre sıralama yapılarak kontenjanlar doldurulacaktır.

2 2 ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1. Ön kaydın yapılabilmesi için öncelikle kayıt formu doldurulmalıdır (Ön Kayıt Sırasında Verilecektir). 2. Halen Lisans Öğrencisi Olanlar İçin İlgili Fakültesinden/Yüksekokulundan Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript). 3. Lisans Mezunları İçin Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript) ve Mezuniyet Belgesi veya Diploma. 4. Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslını İbraz Etmek Kaydıyla). Not : Eksik ya da yanlış beyanda bulunanlar listeye girmiş olsalar dahi kayıtları yapılmaz. KAYIT HAKKININ BELİRLENMESİ Kayıt hakkı elde edenlerin sırası, Pedagojik Sertifika Eğitimi Formasyon Programına başvuran her bir öğrencinin başarı ortalamasına göre sıralaması yapılarak internet ortamında görülebilecek ve izlenebilecek şekilde ilan edilir. İlan edilen kontenjanlar dahilinde akademik başarı ortalaması en yüksekten en düşüğe doğru yapılan sıralamaya göre öğrenci programa kesin kayıt hakkı kazanır. Programa kayıt hakkı kazanıp da kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerine akademik başarı ortalamasına göre yedek liste ilanı yapılır. Yedek listeden kayıt hakkı kazananların kesin kayıtları yapılır. İlan edilen kontenjanların dolmaması halinde başvuruların yoğun olduğu alanlara Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile yerleştirmeler yapılır. Ancak Yerleştirmelerde Üniversite içi ve üniversite dışı kontenjanların birleştirilmesi yapılamaz. Her kontenjan kendi içerisinde değerlendirilir.

3 3 DAYANAK Bu esaslar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 11 Kasım 2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan karara dayanılarak hazırlanmıştır. KONTENJAN DAĞILIMI VE BAŞVURU KOŞULLARI Üniversitemize 200, Bitlis Eren Üniversitesine 50 kontenjan ayrılmıştır. Bitlis Eren Üniversitesi kontenjanına ait tüm işlemler (duyuru, başvuru alma-değerlendirme, kesin kayıt listelerini oluşturma) ilgili üniversite tarafından gerçekleştirilecektir. Kontenjanın %75 i eğitim öğretim yılında/öncesinde kayıt yaptırmış Yüzüncü Yıl Üniversitesinde dördüncü sınıfta okumakta olanlar veya mezun olanlar. Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencilerinden okumakta olan dördüncü sınıflara Yüzüncü Yıl Üniversitesi ne ayrılan kontenjanın %75 i, mezunlara kontenjanın %25 i ayrılmıştır. Kontenjanın %25 i Yüzüncü Yıl Üniversitesi dışındaki üniversitelerde eğitim öğretim yılında veya öncesinde kayıt yaptırmış dördüncü sınıfta okumakta olanlar veya mezun olanlar. Yüzüncü Yıl Üniversitesi dışındaki üniversitelerden başvuran öğrencilerinden okumakta olan dördüncü sınıflara ayrılan kontenjanın %25 i, mezunlara ise kontenjanın %75 i ayrılmıştır. Akademik Genel Ortalaması 2:00 (Mutlak sistem için 50) ve daha yukarısı puana sahip olanlar programa ön kayıt için başvurabilirler. Akademik Genel Ortalaması 2:00 (Mutlak sistem için 50) altında olanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvurular Kasım 2015 tarihleri arasında şahsen veya vekalet yoluyla alınacaktır. Posta/kargo yoluyla müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Bölümlere göre kontenjanlar başvuru sayısına göre oranlanarak tespit edilecektir. Başvuru işlemleri bittikten sonra listeler düzenlenerek yine adresinden ilan edilecek, kesin/yedek kayıt işlemleri (Başvuru Takvimi ve Akademik Takvim Tablosu) belirlenen takvim doğrultusunda yürütülecektir. Engelli kontenjanı 5 kişi olarak belirlenmiş olup, sadece engelli olarak başvuranlar içerisinde branştan bağımsız olarak not üstünlüğü esasına göre bir değerlendirme yapılacaktır.

4 4 Fen Fakültesi PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ VERİLECEK OLAN BÖLÜMLER Edebiyat Fakültesi Sağlık Yüksek Okulu İİBF** İlahiyat Fakültesi / İLİTAM Güzel Sanatlar Fakültesi Ziraat Fakültesi* Mühendislik Fakültesi * Biyoloji Fizik Kimya Matematik Moleküler Biyoloji ve Genetik Batı Dilleri Arkeoloji Antropoloji Coğrafya Felsefe Sosyoloji Psikoloji Sanat Tarihi Tarih Türk Dili ve Edebiyatı Ebelik Hemşirelik İktisat İşletme Kamu Yönetimi Uluslar Arası İlişkiler Sinema TV Resim Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarla Bitkileri Jeoloji Elektrik-Elektronik Kimya Gıda Mimarlık İnşaat Veterinerlik Fakültesi* Su Ürünleri Fakültesi* * İşaretli fakültelere (Ziraat + Mühendislik + Veterinerlik + Su Ürünleri) kontenjanın %5 i ayrılacaktır. ** İİBF ye kontenjanın %5 i ayrılacaktır.

5 5 KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1- Kesin kaydın yapılabilmesi için öncelikle kayıt formu doldurulmalıdır (Kesin Kayıt Sırasında Verilecektir). 2- İki Adet Fotoğraf. 3- Banka Dekontu (Kesin Kayıt Sırasında İbraz edilecektir). Not: Eksik ya da yanlış beyanda bulunanlar listeye girmiş olsalar dahi kayıtları yapılmaz. Kesin kayıt işleminden sonra herhangi bir nedenle ücret iadesi yapılmayacaktır. ÜCRETLENDİRME Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti I. ve II. dönem için toplam TL dir. Kesin kayıt sırasında 200 TL TEB (Türkiye Ekonomi Bankası) Üniversite Şubesindeki hesaba yatırılması gerekmektedir. Diğer taksitlerin ödeme planı aşağıdaki gibi gerçekleştirilecektir. Muaf olunan dersler için veya programdan ayrılanlar (programdan mücbir sebeple ayrılanlar hariç) için öğrencilere ücret iadesi yapılmaz. Kayıt ücretlerini yatırmayan öğrencilerin programla ilişikleri kesilecektir. Engelli öğrencilerden. Engelli Kimlik Kartı nı ibraz etmeleri halinde program ücretinin %50 si alınacaktır Şube kodu : 710 TEB Hesap No : IBAN : TR ÖDEME TAKVİMİ : Kesin kayıt esnasında : 200 TL (1. Taksit) Ocak 2016 : 600 TL (2.Taksit) Şubat 2016 : 600 TL (3.Taksit) Mart 2016 : 600 TL (4.Taksit) Taksiti bankaya yatırırken açıklama kısmına "Ad-Soyad, T.C. Kimlik Numarası ve Pedagojik Formasyon Sertifika programı Taksiti" olduğunu belirten bir ibare yazdırılmalıdır)

6 6 I. DÖNEM DERSLERİ Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Uzaktan Eğitim Teknolojileri ile ve Örgün Eğitim Olarak Yürütülecek Dersler Dersin Kodu Teori Uygulama Kredi Dersin Adı Eğitim Bilimine Giriş Öğretim İlke Ve Yöntemleri Eğitimde Ölçme Ve Değerlendirme Eğitim Psikolojisi Program Geliştirme II. DÖNEM Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Örgün Eğitim Olarak Yürütülecek Dersler Dersin Kodu Teori Uygulama Kredi Dersin Adı Özel Öğretim Yöntemleri Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Öğretmenlik Uygulaması Sınıf Yönetimi Rehberlik (I. Dönem) Dersleri; 9 hafta süreyle Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi nin Akademik takvimi doğrultusunda işlenecektir. Uzaktan Eğitim veya Örgün Eğitim ile verilecek derslere devam zorunludur (II. Dönem) Dersleri; Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesindeki dersliklerde yüz yüze yapılacağından derslere devam zorunludur. II. Dönemde Uzaktan Eğitim yoluyla ders verilmeyecektir. Öğretmenlik Uygulama-Staj dersleri Van Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı, ortaokul ve liselerde yapılacağından öğretmenlik uygulama dersine de devam zorunludur MUAFİYET Programa başlayanlar, her dönemin ilk haftası içinde, o dönemdeki Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı kapsamındaki bazı derslerden muaf olmak için başvuruda bulunabilir. Kimler Muafiyet Talebinde Bulunabilir? Özel öğretim kurumlarında veya MEB e bağlı okullarda bir öğretim yılından az olmamak kaydıyla öğretmenlik yaptığını belgeleyenler Öğretmenlik Uygulama Dersinden muaf olabilirler. Ayrıca pedagojik formasyon derslerinin alındığı dönemde MEB e bağlı okullarda ücretli öğretmenlik, özel öğretim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlik veya Diyanet İşleri Başkanlığı na bağlı Kur an Kursu Öğreticiliği yapmakta olanlar Öğretmenlik Uygulama Dersinden muaf olabilirler.

7 7 DİĞER HÜKÜMLER Programda aldığı dersleri, öngörülen öğrenim süresi içerisinde başaramamış öğrencilere Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim-Öğretim Lisans Sınav Yönetmeliğindeki hükümler uygulanır. Programa kayıtlı olmak, erkek öğrencilerin askerlik tecil işlemlerinin yapılması hakkını doğurmaz. Programa devam edenler, öğretim ve sınav hakları dışındaki diğer öğrencilik haklarından yararlanamaz. Programdan herhangi bir nedenle ilişiği kesilenlere ve ayrılanlara, istemeleri halinde o güne kadar almış oldukları derslere ilişkin not durum belgesi verilir. Ayrıca bir ücret iadesi yapılmaz. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliğindeki hükümlere göre, programda yer alan derslerin tümünden başarılı olanlar, Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikası almaya hak kazanır. Disiplin işlemlerinde; Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğrenci Lisans Disiplin Yönetmeliği geçerlidir.

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ 1 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet) (Posta/Kargo

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR 07.10.2016 mesai bitimi itibari ile on (10) kontenjan boş kalmıştır, boş kalan kontenjanlar için 10.10.2016 Pazartesi günü saat 17:00 a kadar,

Detaylı

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ 1 VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet)

Detaylı

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ 1 VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet)

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı açılacaktır. Programın 1. dönemi Şubat 2019 - Haziran 2019 arasında,

Detaylı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928 D U Y U R U ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRETMENLİĞE KAYNAK OLUŞTURAN BÖLÜMLERİNİN SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE MEZUNLAR İÇİN 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

Programla İlgili Bilgiler

Programla İlgili Bilgiler 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

Ön Kayıt: Tunceli Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri, Tunceli

Ön Kayıt: Tunceli Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri, Tunceli D U Y U R U Tunceli Üniversitesinin öğretmenliğe kaynak oluşturan bölümlerinin son sınıf öğrencileri ile mezunları için 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı) T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) Üniversitemizde 668 öğrenci kontenjanı ile Pedagojik

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Anadolu Üniversitesi

Detaylı

D U Y U R U. 6. Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Kayıt bürosundan temin edilecektir)

D U Y U R U. 6. Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Kayıt bürosundan temin edilecektir) D U Y U R U Üniversitelerin öğretmenliğe kaynak oluşturan bölümlerinin son sınıf öğrencileri ile mezunlar için 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde son sınıfta veya önceki

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 25.09.2014 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU (Online kaydını daha önce yapmış olanlar tekrar ön başvuru yapmayacaklardır.

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇILACAK PROGRAMLAR, AKADEMİK TAKVİM UYGULAMA ESASLARI VE YEDEK KONTENJAN DUYURUSU Programla

Detaylı

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır.

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır. DUYURU Yükseköğretim Kurulu tarafından üniversitelerin Eğitim Fakültesi dışındaki Fakültelerinden, mezun olanlar için 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılacaktır.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU Öğrenci Alım Koşulları 1) Yükseköğretim Kurulu nun konuya ilişkin

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015

Detaylı

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi Duyurusu Yükseköğretim Kurulunun yazıları esas alınarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Pedagojik

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U MEB Talim Terbiye Kurulu nun 20 Şubat 2014 ve 9 Sayılı Kararı ekinde

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI BAġVURU VE KAYIT DUYURUSU (2018 YAZ GRUBU) (2018 Haziran Ayında Kayıt Yapacak Öğrenciler Ġçin)

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU DİKKAT: Güncel tüm duyurular http://formasyon.ef.duzce.edu.tr/

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Bartın Üniversitesi nde Pedagojik Formasyon

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE ÖNEMLİ DUYURU: Kontenjan sayıları aşağıda belirtilmiştir. Kontenjanlar doldukça

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI BAġVURU VE KAYIT DUYURUSU (2018 GÜZ GRUBU) (2018 Eylül Ayında Kayıt Yapacak Öğrenciler Ġçin)

Detaylı

KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Talim ve Terbiye Kurulu nun

Detaylı

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018 T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ-GAZİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ VE DİĞER ÜNİVERSİELERDE OKUYAN ÖĞRENCİLER İLE MEZUN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U MEB Talim Terbiye Kurulu nun 20 Şubat 2014 ve 9 Sayılı Kararı ekinde

Detaylı

Önemli Tarihler 3-7 EKİM Ön kayıt ve kontrol listelerinin takibi: Listeler web sitesinde ilan edilecektir 14 EKİM 2016

Önemli Tarihler 3-7 EKİM Ön kayıt ve kontrol listelerinin takibi: Listeler  web sitesinde ilan edilecektir 14 EKİM 2016 GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ İLE HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ 4

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ İLE HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ 4 GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ İLE HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER)

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU İlgili senatomuz kararı dâhilinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Harran

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Talim ve Terbiye Kurulu nun 20/02/2014

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU 2017-20 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU 20 Aralık 2017 tarihli senatomuz kararı dâhilinde 2017-20 eğitim öğretim

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Yükseköğretim Kurulunun

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 20-205 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Anabilim Dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır. İlgili

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURUSUNA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURUSUNA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2015-2016 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 07.12.2015 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ BAHAR YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ BAHAR YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 BAHAR YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 17.12.2018 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖNKAYIT BAŞVURULARI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖNKAYIT BAŞVURULARI BOZOK ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖNKAYIT BAŞVURULARI 2014-2015 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için Pedagojik Formasyon Sertifika Programı önkayıt başvuruları 02 Şubat

Detaylı

T.C. DÜZCEÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

T.C. DÜZCEÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR T.C. DÜZCEÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu Usul ve Esasların amacı; Düzce Üniversitesince

Detaylı

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR B.DİĞER ALANLAR A.MEB İN İHTİYAÇ DUYDUĞU ALANLAR T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI [KONTENJANLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI]

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN T.C. Uyruklu Yabancı Uyruklu ÜNİP * T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ANABİLİM DALLARI PROGRAMA

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu yönergenin amacı; Uludağ Üniversitesinde

Detaylı

BAŞVURU İŞLEMLERİ (ON-LINE) ASİL LİSTE İLANI ASİL LİSTE KESİN KAYITLARI

BAŞVURU İŞLEMLERİ (ON-LINE) ASİL LİSTE İLANI ASİL LİSTE KESİN KAYITLARI İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru ve Kayıt Esasları Genel Bilgiler 2017-2018 Eğitim Öğretim

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://hayef.istanbul.edu.tr/wp- content/uploads/2014/10/onlisans_lisans_not_donusum_tablosu.pdf

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU YÖK ün (Yüksek Öğretim Kurulu) Pedagojik Formasyona İlişkin Açıklama ve Duyurularına, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.yok.gov.tr/web/guest/pedagojik-formasyonla-ilgili%20-sss

Detaylı

DİĞER ÜNİVERSİTE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ

DİĞER ÜNİVERSİTE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ DİĞER ÜNİVERSİTE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ KESİN KAYIT ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet)

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Talim ve Terbiye

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ (23.10.2014 tarih, 437 sayı ve 06 Numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ (23.10.2014 tarih, 437 sayı ve 06 Numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ (23.10.2014 tarih, 437 sayı ve 06 Numaralı Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu Yönerge,

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1: (1) Bu Usul ve Esasların

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 1- İlahiyat Fakültesi 10

İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 1- İlahiyat Fakültesi 10 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKASI PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Genel Kurulunun 13 Eylül 2012 tarihinde almış olduğu karar gereğince 2012-2013 eğitim-öğretim

Detaylı

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1: (1) Pedagojik Formasyon Eğitimi

Detaylı

HAZİRAN 2016 DÖNEMİ EYLÜL 2016 DÖNEMİ

HAZİRAN 2016 DÖNEMİ EYLÜL 2016 DÖNEMİ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2016-HAZİRAN DÖNEMİ BAŞVURULARI Haziran-2016 (yaklaşık 300 kişi) ve Eylül-2016 (yaklaşık 1.200 kişi) dönemlerinde

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015 tarih

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI AÇILACAK ALANLAR VE KONTENJANLARI TABLOSU. 7 Biyoloji 1. Biyoloji Bölümü 37 13 50

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI AÇILACAK ALANLAR VE KONTENJANLARI TABLOSU. 7 Biyoloji 1. Biyoloji Bölümü 37 13 50 ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN MERKEZİ YERLEŞTİRME DIŞINDA 2013-2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SONU İTİBARİYLE MEZUNİYET AŞAMASINDA OLANLAR ve MEZUNLAR İÇİN BAŞLATILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://ogrenci.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2014/03/%c3%96nl%c4%b0sans-

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu Usul ve Esasların amacı; Dokuz

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulunun 20 Şubat 2014 tarih ve 9 sayılı kararı ekinde yer

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

programlarının ve içeriklerinin düzenlenmesi ile eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin akademik, idarî ve malî konuları kapsar.

programlarının ve içeriklerinin düzenlenmesi ile eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin akademik, idarî ve malî konuları kapsar. T.C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Talim

Detaylı

GAZİOMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar

GAZİOMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar GAZİOMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar MADDE 1: (1) Bu Usul ve Esasların amacı; Talim ve Terbiye Kurulu'nun 20 Şubat 2014 tarihli

Detaylı

Tablo 1. Ön kayıt başvurusu yapan EÜ mezun durumunda olan lisans öğrencilerinin ve mezunlarının bölümlere/programlara göre dağılımı

Tablo 1. Ön kayıt başvurusu yapan EÜ mezun durumunda olan lisans öğrencilerinin ve mezunlarının bölümlere/programlara göre dağılımı Ön Kayıt Bilgileri Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına (PFESP) Ön Kayıt Süreci Sonunda Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi ve Kayıt-Kabul İşlemlerine

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu Usul ve Esasların amacı; Talim ve Terbiye Kurulu'nun 20 Şubat

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu Usul ve Esasların amacı; Talim ve Terbiye Kurulu'nun 20 Şubat

Detaylı

Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili İngilizce) Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili Türkçe) Doktora Tezli. Yüksek. Yüksek. Lisans. Lisans. Tezli

Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili İngilizce) Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili Türkçe) Doktora Tezli. Yüksek. Yüksek. Lisans. Lisans. Tezli Tezli Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Doktora T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLAHĠYAT FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLAHĠYAT FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLAHĠYAT FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Uludağ Üniversitesinde

Detaylı

Programla Ġlgili Bilgiler

Programla Ġlgili Bilgiler 2016-2017 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMĠK TAKVĠM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE ĠLĠġKĠN

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Lisansüstü Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Programlar Lisansüstü

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ BAHAR YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ (PFE) SERTİFİKA PROGRAMI 2.

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ BAHAR YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ (PFE) SERTİFİKA PROGRAMI 2. T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 BAHAR YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ (PFE) SERTİFİKA PROGRAMI 2. İLAN DUYURUSU 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Anadolu Üniversitesi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Yüksek Lisans Doktora Yatay Geçiş (Yüksek Lisans) Tezsiz yüksek lisans T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği

Detaylı

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına (PFESP) Ön Kayıt Süreci Sonunda Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi ve Kayıt-Kabul İşlemlerine İlişkin Açıklama

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME %

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Yönerge; Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 18.11.2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında Yükseköğretim Kurulu tarafından izin verilen üniversitelerce uygulanacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Çerçeve,

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına ulaşmak için tıklayınız. DİKKAT : Dönüşüm Tablosunu yalnızca 100'lük sistemde notu olan adaylar kullanacaklardır.

Detaylı

Başvuru Adresi. Başvuru Tarihleri ,00-TL. (Güz Yarıyılı Kesin kayıtta 1.027,00-TL. Bahar yarıyılı kayıt yenilemede 1.027,00-TL.

Başvuru Adresi. Başvuru Tarihleri ,00-TL. (Güz Yarıyılı Kesin kayıtta 1.027,00-TL. Bahar yarıyılı kayıt yenilemede 1.027,00-TL. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI Başvuru Adresi Başvuru Tarihleri

Detaylı

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu Yönergenin amacı; Talim ve Terbiye

Detaylı

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT:

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 2018-2019 AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 1. Başvuru yaparken Sınıfını ve Mezuniyet Durumunu yanlış belirtenlerin kayıt hakkı iptal edilecektir.(mezunlar sınıfını

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezsiz yüksek lisans Yatay Geçiş T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği hükümleri

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2009 2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Eğitimi Bölümü (İDKAB) Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü. Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü. Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda verilen Anabilim Dallarındaki üstü

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 20172018 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında, Enstitümüz Anabilim Dallarındaki

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2018-2019 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 03.09.2018 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

Lütfen duyuru metnini dikkatlice okuyunuz. Ġlan metninde yer alan hususları ve Akademik Takvimi inceleyiniz ve buna göre baģvurunuzu yapınız.

Lütfen duyuru metnini dikkatlice okuyunuz. Ġlan metninde yer alan hususları ve Akademik Takvimi inceleyiniz ve buna göre baģvurunuzu yapınız. T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI 2018-2019 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI BAHAR DÖNEMĠ BAġVURU ĠLANI BAġVURU VE KAYIT DUYURUSU (2019 BAHAR

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 18.11.2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında Yükseköğretim Kurulu tarafından izin verilen üniversitelerce uygulanacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Çerçeve,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTERSİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTERSİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI 016-017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTERSİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI 1- Ön lisans diploma programlarının ilk yarıyılı ile son yarıyılına, lisans diploma programlarının

Detaylı

BAŞVURU KOŞULLARI. KONTENJAN DAĞILIMI ve BAŞVURU ALINACAK ALANLAR

BAŞVURU KOŞULLARI. KONTENJAN DAĞILIMI ve BAŞVURU ALINACAK ALANLAR T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 2017-2018 Akademik Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru ve Kayıt Duyurusu BAŞVURU KOŞULLARI 1. Yükseköğretim

Detaylı