İnşaat malzemeleri söz konusu olduğunda şu sorular önem kazanmaktadır;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İnşaat malzemeleri söz konusu olduğunda şu sorular önem kazanmaktadır;"

Transkript

1 IzBOZZ Nedir? IzBOZZ,% 100 nnwven plyester elyaftan yapılan devrim niteliğinde bir yalıtım malzemesidir. Bugün var lan sürdürülemez ürünlere karşı; çevreye karşı srumlu bir yalıtım malzemesidir. IzBOZZ Uşak ta Bzğlu Tekstil A.Ş. tarafından üretilmekte lan tescilli ürünüdür. IzBOZZ yarı sert ve inanılmaz derecede hafiftir. Darbeye karşı dayanıklıdır. Frmaldehit gibi Uçucu Organik Bileşikler (VOC) içermez ve Nem Emmeyen ve mantar üretmeyen yapıda, antimikrbik üründür. IzBOZZ akustik izlasyn malzemesi larak ve yapışkan / pimlenebilir yüzey larak kullanılabilir ve herhangi bir duvar veya tavan uygulaması için uygun mükemmel akustik özelliklere sahiptir. Mükemmel ısı yalıtımının yanında, Darbe direncinin ve darbe sönümlemesinin yüksek lması, duvar kruması için mükemmel bir seçim lmasını sağlar. IzBOZZ,% 100 geri dönüştürülebilen plyesterden üretildiğinden, çk daha sağlıklı, çevreci ve mükemmel sürdürülebilirliğe sahiptir. İnşaat malzemeleri söz knusu lduğunda şu srular önem kazanmaktadır; Sürdürülebilir ürünler mi? Geri dönüştürülmüş içerikten mi imal ediliyr ve tekrar geri dönüştürülebilir mi? Neme karşı tutunuyrlar mı? Kullanımı güvenli mi? IzBOZZ söz knusu lduğunda, kesinlikle EVET. Çünkü siz zaten bu ürünü bebek bezlerinden, ameliyathane maskesine birçk alanda güvenle kullanıyrsunuz. IzBOZZ eviniz kışın sıcak, yazın serin tutar Enerji ve para tasarrufu sağlar

2 % 100 Geri Dönüşümlü, geri dönüştürülmüş plyester kullanılması hammadde kaynağı larak petrle bağımlılığımızı azaltır. Atık bertaraf eder, böylece deplama ömrünü uzatır ve yakma tesislerinden gelen zehirli emisynları azaltır. Artık giyilemeyen plyester giyim için yeni geri dönüşüm akımları geliştirmeye yardımcı lur. Ayrıca, geri dönüştürülmemiş plyester kullanmakla karşılaştırıldığında daha az hava, su ve tprak kirliliği yaratır. IzBOZZ ürünleri geri dönüştürülmekte, yeniden kullanılmakta ve çk daha faydalı bir işleme dönüştürülmektedir. Kentsel dönüşüm süreçlerinde de çevre sağlığını krumaktadır. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için sürdürülebilme özelliğini krumaktadır. VOC İçermez: Uçucu rganik bileşikler (VOC) belirli katı maddelerden veya sıvılardan gaz larak yayılır. VOC ler, bazıları kısa ve uzun vadeli lumsuz sağlık etkileri labilecek çeşitli kimyasalları içerir. IzBOZZ ürünleri VOC içermez. Anti-Mikrbik ve Anti-Fungal: IzBOZZ yi luşturan sıkıştırılmış dkunmamış plyester örgü, böceklere, sprlara ve bakterilere karşı dğal larak dayanıklıdır. Böceklerin gizlenmesi için çk az yer sağlar ve nlara yuva yapmak için iyi bir rtam hazırlamaz ve sıfır besleyici değeri ile böcekleri kendisinden uzak tutar. Plyester anti mikrbik ve nem emmez lduğu için güvenlik knusunda en çk endişe duyulan çk çeşitli alanlarda kullanılır. Hastanelerde, hastalara hip-alerjik plyester yatak örtüsü larak kullanım sağlamakta ve böcek kaynaklı enfeksiynların yayılımını azaltmaya yardımcı lması için persnel kıyafetlerinde kullanılmaya başlanmışlardır. IzBOZZ kullanmanın avantajlar nelerdir? IzBOZZ Isı, TEK ürünle 8 çözüm sağlar. Dış cephe kaplandığında Isı yalıtımı sağlarken trafik gürültüsünün de içeri girmesini engelleyerek ses yalıtımı sağlar Kmşu duvarlara uygulandığından kmşunuzdan gelen gürültüyü engellerken yan dairelere lan ısı kaçaklarını engeller Şap altına ve parke altına uygulandığında alt katlara hem tpuk hem diğer rahatsız edici seslerin gitmesini engeller Isınan hava yükseldiğinden, tavana uygulandığında ısı kayıplarınızı engeller ve üst kata istenmeyen seslerin gitmesini engeller Tüm kapı ve pencereler mntaj edilirken, duvar temas nktalarına uygulandığında ısı ve ses kaçaklarını engeller Geniş alanlarda ( tplantı dası, çağrı merkezi, sinema salnu, çağrı merkezi gibi..) kullanıldığında eknmik ve görsel larak uğultu ve yankılanmayı keser, anlaşılırlığı arttırır. Duvara yapıştırıldığından binanızın mukavemetini arttırır. Çevrecidir. Tüm yeşil binalarda güvenle kullanılır.

3 ISI YALITIM HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR Isı kayıpları hem kış hem yaz mevsimi lur. Kışın dğalgaz kömür, yazın klimalardan elektrik faturası larak giderlerimize yansır. Kışın kalriferiniz önce duvarlarınızı ısıtır snra sizi! Yazın klima önce duvarlarınız serinletir snra sizi! Hem iç hem dış duvarlarınızın ısı yalıtımı güvenilir, sağlıklı bir ürünlerle yapılmış ise srununuz yktur.

4 1- Isı kayıpları binalarda nerden lmaktadır? Kış Ayları Isı Kayıpları Yukarıdaki diyagram yalıtımsız bir evdeki Kış ısı kayıplarını ve neden yüksek ısı faturalarının luştuğunu göstermektedir. Görüldüğü gibi kışın ısı kayıplarının %55 i TAVAN VE ZEMİN den lmaktadır. Yaz Ayları Isı Kazanımı Yukarıdaki ikinci diyagram ise yazın ısı yalıtımı lmayan bir evdeki Isı kazanımlarını göstermektedir. Isı yalıtımını duvarlara, tavanlara ve yer döşemelerine yerleştirmek, sıcak havalarda evin sğutulmasına yardımcı lur ve klima sistemlerine lan ihtiyacı azaltır. İyi bir yalıtım daha çk enerji tasarrufu sağlar. 2- Isı yalıtımı faturalarınızı ne kadar düşürür? Dğru uygulama ve ürünler kullanarak %70 e kadar düşürebilirsiniz. 3- Neden önce duvarlarınızda su yalıtımı yapılmasını öneriyruz? İyi bir ısı yalıtımının başlangıcının rutubetsiz bir duvar lduğunu unutmayın evinizin duvarlarındaki su yaz kış ısıyı en hızlı şekilde transfer ederken, ayrıca astım gibi rahatsızlıkları tetiklediği gözlemlenmiştir. 4- Oturulan binalarda Isı yalıtımı için ne öneriyr? Dış dış cephede 20 mm kalınlığındaki IzBOZZ ve ısı yalıtım sıvası kaplaması öneriyruz. Sadece İç cepheden yapmanız gerekirse 7-20 mm arası uygun IzBOZZ ve ısı yalıtım sıvası kaplaması yeterli gelecektir. 5- IzBOZZ ISI diğer ürünler gibi dübellenerek mi uygulanıyr? HAYIR. IzBOZZ keçeler sadece yapıştırıcıları ile duvara yapışmaktadır. Diğer ürünler gibi duvara dübel,vida delikleri açılarak binanıza zarar verilmez. Lifli yapsı sayesinden duvara mükemmel tutulur hiçbir sarsıntı duvardan IzBOZZ yi ayıramaz. 6- IzBOZZ ISI nın diğer ürünlerden farkı nedir? IzBOZZ Isı keçelerinin taşyünü, eps, xps gibi diğer ısı yalıtım malzemeleri kadar ısı yalıtım değeri larak mükemmel bir değer sahiptir.( λ: 0,034 W/mK) IzBOZZ yapıştırılarak kullanır, IzBOZZ ile tüm köşe ve pencere kenarları bile rahatça dönülebildiğinden kesintisiz yalıtım sağlar.

5 7- Evinizin içinde tadilat istemiyrsanız, zaman Feltbi Dekratif Duvar kaplamalarını öneriyruz! Feltbi Dekr, Biçer tarafından üretilen özel sınıf keçe üstüne dekratif baskılı kaplamadır. 7 mm kalınlığındaki Feltbi Dekratif Duvar kapamaları tüm dalarda kullanabileceğiniz ISI, SES yalıtımını sağlayan ve duvarlarınızdan ısı farkından luşan nemi engelleyen harika bir duvar kaplamasıdır. İstediğiniz her dekru duvarınızda görebileceğiniz mükemmel bir üründür. Klasik duvar kâğıtlarından sadece firmaların size sunduklarına bağlı kalırken, Feltbi Dekr ile Sizin İstediğin her görsel duvarınıza göre basılmaktadır. Sizin istediğiniz görsel; Isı Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Nem Yalıtımı ve Duvarınız güçlendirmesi 8- Feltbi Dekr dış cepheye kullanılabilir mi? Evet, İstenirse üstüne Feltbi Dekr Su itici atarak ürünü dış etkenlere krunumu arttırılabilir. 9- Yapıştırıcı ve sıvalarımız nelerdir? Feltbi Dekr ve IzBOZZ ürünlerinin gerek yapışma dayanımını artırmak gerekse ses yalıtım değerini arttırmak için geliştirilmiş ürünlerdir. İç ve dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında ise iyi kalitede yapıştırıcı ve ısı yalıtım sıvaları ile özel thermal byalar önermekte ve kullanmaktayız. 10- IzBOZZ ürünler su üstüne gelirse bzulur mu? Hayır, IzBOZZ ürünleri plyester keçedir. Plyester keçe diğer ürünler su emmez ve su ile ısı ve mukavemet değerlerini kaybetmez. Suyu hızla tahliye eder. Mntunuz içinde bu ürün var. Yıkandıktan snra hızla kuruyr ve sizi sıcak tutmaya devam ettiğini unutmayın IzBOZZ Darbe Şap Altı ve Parke Altı Kullanımı için Ses Yalıtım Şiltesi Şap altı ve parke altı uygulamaları için mukavemeti arttırılmış IzBOZZ Darbe %100 geri dönüştürülebilir plyester elyaf ısı, ses, darbe yalıtımı sağlayan çk yönlü bir üründür. Paneller arası yalıtım bantı gerektirmez. TSE Akustik Labratuvarlarında 2017 yılında alınmış test rapr snucuna göre ΔLw 29 db dir. (15 mm kalınlık için.) Yerli üretimdir.

6 Ürünün Kullanım Yeri ve Amacı; Şap (ve Parke ) Altına Darbe Seslerinin (Yürüyüş v.b.) azaltımı Önemli Yan Artıları; Katlar arası ısı yalıtımı sağlar (0,034 W/mK ), zeminden ve tavandan mantlama yapmış lursunuz. Çünkü ısınan hava yükselir ve tavanınızı ısıtırsınız. Zaman içinde çürümez Betnun hava almasını sağlar, binanın ömrünü uzatır Çevresel; Min. % 80 geri dönüşümlü atıl malzemeden üretilmiştir. Ürünün tamamı %100 tekrar geri dönüştürülerek kullanılabilir Çevreci ürün Leed ve Breem değerlendirmelerine uygun Kullanım; Eldiven ve maske gerektirmez Tzumaz ve kaşıntı yapmaz

7 Klay kesilir Klay uygulanır Tüm köşe ve birleşimlere uygulanabilir Testler, Sertifikalar; TSE Labratuvarlarında yapılmış Şap Altı Yalıtım Test Rapruna SAHİPTİR Rapr tarihi: 05 / OCAK / 2016 Rapr N: Test Metdu: TS EN ISO : , TS EN ISO 717-2: Test Snucu: ΔLw = 29 db ITBAK Test Raprlu (İnşaat Teknik ve Bilimsel Kurulu Ulusal Teknik Onay Raprlu) Teknik Değerler / Değerlendirme Kriterleri; 1. Mekanik Dayanım ve Stabilite 2. Yangına Tepki Bs2d0 3. Hijyen, Sağlık ve Çevre Değerlendirmesi 4. Ses Yalıtımı 5. Uzunluk, Genişlik, Kalınlık 6. Isı iletkenlik ( 0,034 W/mK ) 7. Su Buharı geçirgenliği ( µ=1,1) 8. Byutsal Kararlılık 9. OEKO-TEX Standard 100 Sertifikalı Menşei: % 100 Yerli KDV: %8 ( Düşük KDV ranı ) IzBOZZ Isı Yalıtım Ürünleri, İçeriden ve Dışarıdan, Isı yalıtımı yaparken mükemmel ses yalıtımı sağlanır. Avantajları; Herhangibir ek malzeme eldiven, gözlük, vb. kullanımına gerek yktur. Esnektir, çatlama yapmaz. Bünyesinde su tutmaz.

8 Lifli yapısından dlayı kuvvetli yapışır. Uygulaması klaydır, zamandan kazandırır. Hava muhalefet durumlarında kpma, uçmaya sebebiyet vermez. Güve, zararlı böcek vb. etkilenmez. (+150) ve (-150) dereceye kadar dayanıklı lan bir malzemedir. Uzun ömürlüdür, çürümez. Uygulama snrası atık bırakmaz.sarfiyatı yk denecek kadar azdır Özellikleri; %100 Geri Dönüşüm malzemesidir. Çevre dstudur. Nefes alır Kullanım snrası atık bırakmaz.atık yönetimine katkıda bulunur. İnsan sağlığına zararı yktur. Hidrfbiktir Isıl iletkenlik değeri 0,0034 dür. Ses yalıtım değerleri yüksektir. Güneşten etkilenmez. Enerji verimliliğini bina ömrü byunca sürdürülebilir kılar. Deprem direncine sahiptir. Zr alevlenici sınıftadır.

9 MANTOLAMADA IZOBOZZ FARKI 1- ÖNCELİKLE BİNANIZIN DIŞ CEPHE KAPLAMASI SAĞLAMLAŞTIRILIR (UYGULAMA AVANTAJI) Öncelikle mevcut binanız IzBOZZ ile mantlama yapılmadan önce dış cephe sıvaları tamir edilir. Kırık, çatlayan yerler ve çürümüş sıvalar dökülerek yeniden sıvanır, kabaran byalar kazınır. Böylece binanız önce narılır ve sağlamlaştırılır.

10 2- DÜBEL UYGULAMASINA GEREK YOKTUR (UYGULAMA AVANTAJI) IzBOZZ levhalar çiment esaslı yapıştırma harcı ile tüm yüzeye taraklı mala ile dövülerek yapıştırılır. 24 saat el sürülmez (Dğru uygulama snrasında levha üzerine 24 saat byunca çekme / itme gibi baskı uygulanmadıkça tam yapışma sağlanacaktır. ) Dübel kullanılmaz. Böylece binanızda duvar, kln ve kirişler delik deşik lmayacaktır. 3- YAŞLI BİNALARDA UYGULAMA KOLAYLIĞI (UYGULAMA AVANTAJI) Yaşlı binalarda diğer yalıtım malzemelerindeki dübellemeden dlayı luşan titreşimden bina sıvaları etkilenerek dökülür ve farkına varılmaz. Oysaki IzBOZZ uygulamasında bina önce narılır snra IzBOZZ yapılır. 4- KANSEROJEN DEĞİLDİR (ÜRÜN AVANTAJI) IzBOZZ Oek-Tex Belgesi (Bebek kıyafetlerinde bulunması gereken zrunluluk)ne sahiptir. Antibakteriyal ve antiallerjen bir malzemedir.

11 5- IzBOZZ KEÇESİNİN SU BUHAR DİRENCİ DÜŞÜKTÜR (ÜRÜN AVANTAJI) Dışarıdan yalıtım uygulamalarında ısı yalıtım malzemesinin su buharı direnci düşük lmalıdır. IzBOZZ Su buhar difüzyn direnci 1.1 dir. Bu malzemenin nefes alması anlamına gelir. yüksek değerler su buharının binanıza nüfuz ettiğini ve binanızın hızla yaşlanmasına neden lduğunu gösterir. IzBOZZ kullanımı ile sürekli pencere açmaya gerek kalmadan dlayısıyla ısı değişimi yaşamadan ( istenmeyen sıcak / sğuk hava giriş / çıkışı ) tam bir yalıtım imkânına kavuşursunuz. 6- IZOBOZZ ISI KEÇENİN SU EMME ORANI DÜŞÜKTÜR(ÜRÜN AVANTAJI) IzBOZZ nin kısa süreli su emme ranı 1.6 dir. Hidrfbik özellikte lduğu için emer ama suyu emdiği gibi atar. Kendisi hızlıca kuruma özelliğine sahiptir. Asla sudan etkilenmez, çürüme ve yapısında bzulma meydana gelmez. 7- IZOBOZZ ISI KEÇENİN YANGIN TEPKİSİ (ÜRÜN AVANTAJI) IzBOZZ B1 alev yürütmez sınıfındadır. İçeriğinde zehirli gaz lmadığı için yangın snucu bğulmalara sebep lmaz ki yapılan araştırmalar da yangın snucu luşan ölümlerin %95 inin zehirli gazdan bğulma snucu lduğu rtaya çıkmıştır.

12 8- IZOBOZZ KEÇENİN DUVAR YÜZEYİNE YAPIŞMASI (ÜRÜN AVANTAJI) IzBOZZ Isı yalıtım keçesi çiment esaslı yapıştırma harcı ile gaz betn, sıva ve byalı yüzeylerde uygulandığında IzBOZZ Isı keçenin duvar yüzeyine yapışması (Aderans) çk kuvvetlidir.yapıştıktan snra ilk 24 saat el sürmedikten snra çıkarılması, kpması, yüzeyden ayrılması imkansızdır. 9- IZOBOZZ ISI KEÇE GÜNEŞ IŞIĞINDAN ve ISI FARKLARINDAN ETKİLENMEZ (ÜRÜN AVANTAJI) IzBOZZ +150 VE -150 dereceye kadar dayanıklıdır. Asla sıcak ve sğuktan etkilenmez. Bina tursa da esnek yapısından dlayı yüzeyde asla çatlama lmaz. Diğer malzemeleri güneşten krumak gereklidir. 10- IZOBOZZ KEÇE SES YALITIMIDA YAPAR (ÜRÜN AVANTAJI) IzBOZZ lifli yapısından dlayı ses yalıtımı knusunda da ldukça iddaalıdır. Dübelleme lmadığı için SES köprüsü de luşturmaz. Böylece aynı zamanda hem ısı hem ses yalıtımını yapmış lursunuz 11- SU BASMAN PROFİLİ KULLANMAMA AVANTAJI (ÜRÜN AVANTAJI)

13 Diğer malzemelerde su basman prfili kullanılmak zrundadır. IzBOZZ Isı ı Hidrfbik özelliğinden ve çürümeme özelliğinden dlayı sıfır nktasından başlatmak mümkündür. Ayrıca IzBOZZ un ise her parçası ayrı ayrı yapıştığı ve bina yüzeyine yük bindirmediği için Su basman prfiline gerek yktur.su basman prfilinin tespitinde kullanılan dübellerin bdrum kat duvarından gelen izlasynu delme riski vardır.bu yüzden su basman prfili kullanılmaması daha dğrudur. 12- IZOBOZZ ISI KEÇEDE ISI KÖPRÜSÜ OLUŞMAMASI (ÜRÜN AVANTAJI) IzBOZZ 1m*3m ve 1m*15m ebatlarındadır. Bir kerede eksiz larak 3m2 ve 15m2 yi kaplayan başka bir yalıtım malzemesi yktur. İki malzeme yan yana geldiğinde ek yeri belirsizdir.dlayısıyla ile bina tamamen eksiz ısı köprüsü luşturmadan kaplanır. Diğer yalıtım malzemeleri mantlamada çk parçalı, sert yapılı malzemelerdir. Her parça etrafı (1,00 0,50) yaklaşık 3,0 metre byunca Isı köprüsü luşturur. Duvar yüzünde bunlardan yüzlerce binlercesi lacaktır. 13- PENCERE KENARI İZOLASYONU (UYGULAMA AVANTAJI) En çk ısının kaçtığı yer pencere kenarlarıdır. IzBOZZ yalıtım keçesi ile yapılan uygulamada; IzBOZZ keçenin kalınlık ve esneklik avantajından dlayı tüm pencere kenarları tamamen kaplanır. Böylece esas sıcak ve sğuğun girdiği bölgeler izle edilmiş lur. 14- YENİ DENİZLİK PROFİLİ İHTİYACI DOĞURMAMASI (UYGULAMA AVANTAJI) IzBOZZ Isı nın kalınlık avantajı dlayısı ile mevcut mermer denizlikler aynen krunmakta, çıkıntıları yeterli lmakta, ayrıca denizlik prfiline gerek kalmamaktadır 15- MEVCUT BALKON KORKULUKLARI, KLİMA AYAKLARI (UYGULAMA AVANTAJI) IzBOZZ keçe kalınlık ve esneklik avantajı sebebiyle yuvarlak ve girilmesi imkansız yüzeylerde bile çk klay uygulanabildiği için resimdeki gibi balkn krkuluklarının, klima ayaklarının sökülmesine gerek yktur.

14 16- EĞRİ ve GİRİNTİLİ, ÇIKINTILI YÜZEYLERDE UYGULAMA KOLAYLIĞI (ÜRÜN AVANTAJI) IzBOZZ Isı Eğri yüzeylerde de esnek yapısından dlayı klaylıkla uygulanmaktadır. Tüm girinti ve çıkıntılarda malzeme rahatça dönmektedir. 17- IZOBOZZ ISI KEÇENİN DEPREM DİRENCİ (ÜRÜN AVANTAJI) Yapışma mukavemeti çk fazladır. Ve IzBOZZ Isı esnek yapısından dlayı parçalanmadığı için duvar zr dağılır. Araba camı gibi liflere yapışık kalarak duvarın dağılarak size zarar vermesine engel lur. IzBOZZ Isı uygulanmış duvara 4500 kg basınçta kırılma lduğu halde dağılmadığı gözlemlenmiştir. IzBOZZ Isı uygulanmayan duvar 900 kg basınçta dağılmıştır.

15

izobozz Dış Cephe Ses ve Isı Yalıtım Şiltesi

izobozz Dış Cephe Ses ve Isı Yalıtım Şiltesi izobozz Dış Cephe Ses ve Isı Yalıtım Şiltesi Ürün Tanımı : izobozz, geri dönüşüm polyester elyaftan iğneleme teknikliği ile kimyasal yapıştırıcı kullanılmadan üretilen ses ve ısı yalıtım ürünüdür. Genel

Detaylı

Ses ve Isı Yalıtım Şiltesi

Ses ve Isı Yalıtım Şiltesi Ses ve Isı Yalıtım Şiltesi Ürün Tanımı : izobozz, geri dönüşüm polyester elyaftan iğneleme teknikliği ile kimyasal yapıştırıcı kullanılmadan üretilen ses ve ısı yalıtım ürünüdür. 1 Genel ve Teknik Özellikleri;

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU RAPOR BAŞLIĞI SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU SUNULAN SİPER YAPI KİMYASALLARI İTH. İHR. PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Çamlaraltı Mahallesi, 2636 Skak, N:33/1 Pamukkale - DENİZLİ Rapr N İKC.CE-009/15

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık...

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Isı Yangın Ses Su Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı İnşaat yapı sektörüne, yeni bir soluk ve yeni nesil bir anlayışıyla, duvar yapı elemanları üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR

ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR Feltbi Dekor Ses ve Isı Yalıtım Keçeleri, %100 PET/ polyester elyafdan iğneleme tekniği ile üretilmiş geri dönüşüm ürünüdür. Özel fiber yapısı ve dokuma tekniği sayesinde

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989) ZEMİN İZOLASYONU FLOORMATE MALZEME ÖZELLİĞİ Uzunluk: 1200mm Genişlik: 600mm Kalınlık: 30, 40, 50, 60,80 mm BASMA DAYANIMI : 200 kpa (%10 deformasyonda) BASMA SÜNMESİ : 60 kpa (%2 deformasyonda, 50 yıl

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EKSTRÜDE POLİSTREN KÖPÜK (XPS)

Detaylı

IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI

IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI Ürün Tanımı IsoVoLL yalıtım sıvası, yeni ve eski binalarda, iç ve dış yüzeylerde, ısı, ses, su ve yangın yalıtımında kullanılır. IsoVoLL, üstün teknolojik özellikleri

Detaylı

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten...

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Su geçirmez Isı geçirmez Ses geçirmez Yanmaz İNDEKS SERAMONT 4 SERAMONT BİNA MANTOLAMA ISI-SES-SU YALITIM HARCI 6 SERAMONT U-BİNA MANTOLAMA

Detaylı

DUVARLARDA ISI YALITIMI

DUVARLARDA ISI YALITIMI 1. TOPRAK ALTI DIŞ DUVARLARDA ve TEMELLERDE ISI YALITIMI Toprak Temaslı Beton Perde Duvarlar Koruma Duvarlı A- Toprak B- Baskı duvarı C- Su yalıtım malzemesi D- Isı yalıtımı (ekstrüde polistiren köpük)

Detaylı

ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016

ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016 ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016 KURUMSAL Çevre Politikası No1, hammadde seçiminden başlayıp ürün çıkışına dek süren her aşamada çevreye karşı sorumluluğu olduğu bilinciyle hareket eder.

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ

DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ www.altuninsaat.com.tr bilgi@altuninsaat.com.tr DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK NEDİR? Sprey Poliüretan Köpük; Mobil izolasyon aracı içerisinde bulunan özel donanımlı makine

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Deney Laboratuvarı Adresi : Tümsan 2 Sitesi B Blok No:5 İkitelli İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 486 29 53 Faks : 0 212 486 29 52 E-Posta : info@cevkak.org Website

Detaylı

PEFLEX LEVHA. Uygulama

PEFLEX LEVHA. Uygulama PEFLEX LEVHA Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İzocam Peflex, iklimlendirme, soğutma, güneş enerjisi sistemlerinde ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlamak üzere üretilen kapalı gözenekli hücre yapısına sahip

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2)

2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2) 2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2) Sağlıklı ve rahat yaşam sadece uygun ısı ve nem şartlarına sahip olan mekanlarda mümkündür. Yapılarda görülen rutubetli alanlar, küf oluşması

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

Esnek Su İzolasyonu için 2 Komponentli Poliüretan Enjeksiyon Reçinesi

Esnek Su İzolasyonu için 2 Komponentli Poliüretan Enjeksiyon Reçinesi EN 1504-5 Esnek Su İzlasynu için 2 Kmpnentli Pliüretan Enjeksiyn Reçinesi 1. TANIMI Çk düşük vizkziteye sahip MDI esaslı, iki kmpnentli pliüretan enjeksiyn reçinesi. BUMERANG STV 2K 110 ıslak veya kuru

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Deney Laboratuvarı Adresi : Şerifali Çiftliği Hendem cad. No:58 Kat:1 Yukarıdudullu Ümraniye 34775 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 216 420 47 52 Faks : 0 216 466 31

Detaylı

ISI, SU VE SES İZOLASYONUNDA KESİN ÇÖZÜM

ISI, SU VE SES İZOLASYONUNDA KESİN ÇÖZÜM ISI, SU VE SES İZOLASYONUNDA KESİN ÇÖZÜM ÇATI YALITIMI TERAS YALITIMI TEMEL PERDE YALITIMI KATLAR ARASI YALITIM BORU HATTI YALITIMI SOĞUK HAVA DEPO YALITIMI DONDURUCU YALITIMI TANK-SİLO YALITIMI DEPO YALITIMI

Detaylı

BİNALARIN ISI YALITIMINDA KULLANILACAK MALZEMELER VE KALINLIK HESAPLARI ÖMER ÜNAL MAKİNA MÜHENDİSİ

BİNALARIN ISI YALITIMINDA KULLANILACAK MALZEMELER VE KALINLIK HESAPLARI ÖMER ÜNAL MAKİNA MÜHENDİSİ BİNALARIN ISI YALITIMINDA KULLANILACAK MALZEMELER VE KALINLIK HESAPLARI MAKİNA MÜHENDİSİ 01 ISI YALITIMI NEDİR Isı, yüksek sıcaklıklı ortamdan, daha düşük sıcaklıklı ortama kendiliğinden transfer olan

Detaylı

Ytong - Multipor Cephe Sistemi: Yapılar için tek katmanlı, akıllı ısı yalıtım çözümü

Ytong - Multipor Cephe Sistemi: Yapılar için tek katmanlı, akıllı ısı yalıtım çözümü Mineral Yalıtımlı - Yanmaz Isı Yalıtımı için: Ytong - Multipor Cephe Sistemi Ytong - Multipor Cephe Sistemi, yapı ömrü boyunca ısı yalıtımı özelliğini ve sağlamlığını kaybetmeyen, yangına karşı %100 güvenli,

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

A- Ahşap parke B- Ahşap kör döşeme C- Ahşap kadronlar arası ısı yalıtımı D- Su yalıtım örtüsü E- Grobeton (mala perdahı) F- Blokaj G- Toprak zemin

A- Ahşap parke B- Ahşap kör döşeme C- Ahşap kadronlar arası ısı yalıtımı D- Su yalıtım örtüsü E- Grobeton (mala perdahı) F- Blokaj G- Toprak zemin TOPRAĞA BASAN DÖŞEME DETAYLARI 1- Döşeme kaplaması 2- Şap 3- Bir kat serbest su yalıtım örtüsü (XPS kullanılırsa ayırıcı keçe tabakası) 4- Isı yalıtımı 5- Su yalıtımı 6- Grobeton 7- Blokaj 8- Toprak zemin

Detaylı

YAPI ENDÜSTRİSİ ÇÖZÜMLERİ

YAPI ENDÜSTRİSİ ÇÖZÜMLERİ YAPI NDÜSTRİSİ ÇÖZÜMLRİ Insulation and Packaging Solutions MALZM TKNIK ÖZLLIKLRI XLP Kopma Uzaması- nine longation-transversally longation-longitudinally TS N 11925-2:2004 GÇTİ Boyutsal Stabilite -n (48

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

MANTO İZOPOR PLUS. Uygulama

MANTO İZOPOR PLUS. Uygulama MANTO İZOPOR PLUS Isı Yalıtımı Sıvalı dış cephe yalıtım sistemleri için TS EN 13499 a uygun şekilde özel olarak üretilen, karbon katkılı ekspande polistiren levhalardır. Koyu renginden ötürü güneş altında

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/4) Deney Laboratuvarı Adresi : Tümsan 2 Sitesi B Blok No:5 İkitelli İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 212 486 29 53 Faks : 0 212 486 29 52 E-Posta : info@cevkak.org Website

Detaylı

Isı yalıtımında BONUS PAN XPS

Isı yalıtımında BONUS PAN XPS Isı yalıtımında BONUS PAN XPS içindekiler - Lider Markaların Üreticisinden 1 - BONUS PAN XPS 3 - BONUS PAN Kullanım Alanları 4 - Ürünler - BONUS PAN GOLD 6 - BONUS PAN PLATIN 8 - BONUS PAN PLUS 10 Benzersiz

Detaylı

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri Mantolama Sistemleri Mantolama Nedir? Kale Son Kat Kaplamalar Kale Mantolama Sistem Bileşenleri 9 Adımda Mantolama Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz

Detaylı

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Döşemelerde ısı yalıtımı için

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı Kale Silastar Promanto Dübel Promanto

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI TS 825 in Bina Yaklaşımı Her hacim ayrı ayrı

Detaylı

Smart Building Technology

Smart Building Technology Smart Building Technology Sayın Müşterilerimiz Tüm işlerinizde başarılarınızın devamını temenni eder, hayırlı günler dileriz. SBT.İZO Yönetimi SBT.İZO % 100 doğal alcı ve insan sağlığına zarar vermeyen

Detaylı

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İklimlendirme, ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılmak üzere üretilen, elastomerik kauçuk esaslı, kapalı gözenekli düzgün hücre yapısına

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

Gelişmiş olan ülkelere göre Türkiye de kişi başına tüketilen enerji miktarı 1/3 oranında olmasına karşın, ısınma için sarf ettiğimiz enerji 2 kat

Gelişmiş olan ülkelere göre Türkiye de kişi başına tüketilen enerji miktarı 1/3 oranında olmasına karşın, ısınma için sarf ettiğimiz enerji 2 kat YALITIM Yapı ve yapının içindekileri (eşya, insan, hayvan v.b) dış ortamın olumsuz etkilerinden (su, rutubet, ses, ısı ve yangın) korumak için alınan önlemlere yalıtım denir. Yalıtım Çeşitleri Şunlardır:

Detaylı

Olağanüstü adhezyon özelliklerine sahip elastik akrilik enjeksiyon reçinesi

Olağanüstü adhezyon özelliklerine sahip elastik akrilik enjeksiyon reçinesi EN 1501-5 Olağanüstü adhezyn özelliklerine sahip elastik akrilik enjeksiyn reçinesi 1. TANIMI BUMERANG 2304 Acryl çatlak ve bşlukların suya karşı yalıtımında kullanılan 4 kmpnentli bir akrilik enjeksiyn

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TAŞ YÜNÜ Taş yünü, volkanik bir kaya olan bazalt

Detaylı

Mineral Yalıtımlı - Yanmaz Isı Yalıtımı için: Ytong - Multipor Cephe Sistemi

Mineral Yalıtımlı - Yanmaz Isı Yalıtımı için: Ytong - Multipor Cephe Sistemi Mineral Yalıtımlı - Yanmaz Isı Yalıtımı için: , yapı ömrü boyunca ısı yalıtımı özelliğini ve sağlamlığını kaybetmeyen, yangına karşı %100 güvenli, nefes alan bir ısı yalıtım çözümüdür. : Yapılar için tek

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Deney Laboratuvarı Adresi : Organize Sanayi Bölgesi 10. Cadde No: 4 Melikgazi 38070 KAYSERİ / TÜRKİYE Tel : 90 352 321 11 06 Faks : 90 352 321 15 69 E-Posta : kayserilab@tse.org.tr

Detaylı

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ 1 Wallmerk Isı Yalıtım Sistemi Isı Yalıtım Sistem Bileşenleri Sistem Profilleri AZ ENERJİ, TEMİZ ÇEVRE, KORUNMUŞ DOĞA Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

Sonar db. Sonar db 35. Sonar db 40. Sonar db 42. Sonar db 44

Sonar db. Sonar db 35. Sonar db 40. Sonar db 42. Sonar db 44 77 Sonar db Sonar db 35 Sonar db 40 Sonar db 42 Sonar db 44 78 Sonar db odalarası gizlilik ve akustik konfor için mükemmel bir çözüm sunar. 35dB ve 44dB arasında yüksek ses yalıtımı ve yüksek ses emilimi

Detaylı

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME THERMOMEX ISI,SES YALITIMI ile SU İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME TEMEL ÖZELLİKLER TANIM Yapısında bulunan özel hafif agregalar ve polimerler sayesinde her koşulda kolayca hazırlanıp rahatlıkla uygulanabilen

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

Nefes alan- Yanmaz Isı Yalıtımı. Multipor Mantolama Sistemi

Nefes alan- Yanmaz Isı Yalıtımı. Multipor Mantolama Sistemi Nefes alan- Yanmaz Isı Yalıtımı Multipor Mantolama Sistemi Multipor Deckendämmsystem DI Mineral esaslı Multipor ısı yalıtım levhaları, mantolamada güvenilir çözümler sunuyor Multipor Mantolama Sistemi:

Detaylı

SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM

SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM Yüksek Isıya Dayanıklı Termosıva; çimento esaslı, genleştirilmiş perlit agregalı ve bağlayıcı özellikteki, kimyasal katkılı ısı, ses ve yangın

Detaylı

ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ

ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. ZENON PANEL DUVAR SİSTEMİ AÇIKLAMALARI... 4 2.1. Zenon Panel duvar sisteminin esasları... 4 2.2. Zenon Panel

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

(Mantosu ve Harcı Ġçindedir!!!)

(Mantosu ve Harcı Ġçindedir!!!) www.kudret.com bilgi@kudret.com KUDRET EKOTUĞLA KULLANIM VE UYGULAMA TALİMATI (Mantosu ve Harcı Ġçindedir!!!) Kudret Tuğla A.ġ. AR-GE çalıģmaları sayesinde sektörün en önemli gereksinimlerini ön planda

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Deney Laboratuvarı Adresi : Şerifali Mah. Hendem cad. No:58 Kat:1 Yukarıdudullu Ümraniye 34775 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 216 420 47 52 Faks : 0 216 466 31 52 E-Posta

Detaylı

weber weber mantolamasistemi S STEM DETAYLARI 1 Subasman bölgesi uygulama detayı

weber weber mantolamasistemi S STEM DETAYLARI 1 Subasman bölgesi uygulama detayı Subasman bölgesi uygulama detayı 0. Tuğla/Gazbeton/Betonarme duvar..therm Grubu Yapıştırma Harcı. Çelik Dübel*/Plastik Dübel..therm EPS / EPS plus / XPS / taşyünü..therm Grubu Yüzey Sıvası. Donatı filesi..therm

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) 1. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT TAVUKÇULUK VE ATERMĐT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2012 Üretimden Net Ciro: 80 Milyon $ / 144 Milyon TL 2012 Đthalat: 16 Milyon $ 2012 Đhracat : 11 Milyon $ Fabrikalar: 4 Satış Ofisleri: 5 Çalışan

Detaylı

ISI YALITIMI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ISI YALITIMI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ISI YALITIMI Kışın binayı ısıtmak için üretilen sıcak havanın dışarıya

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleģim noktasını örten

Detaylı

TAŞYÜNÜ PREFABRİK BORU

TAŞYÜNÜ PREFABRİK BORU TAŞYÜNÜ PREFABRİK BORU Kaplamasız veya alüminyum folyo kaplı, yüksek birim ağırlıkta Taşyününden imal edilen borular olup 250 C den yüksek sıcaklıklardaki sanayi borularının ısı yalıtımında, boruların

Detaylı

İÇİNDEKİLER SİSTEM ÇÖZÜMLERİ A. Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme Su Yalıtım Uygulaması

İÇİNDEKİLER SİSTEM ÇÖZÜMLERİ A. Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme Su Yalıtım Uygulaması SİSTEM ÇÖZÜMLERİ SİSTEM ÇÖZÜMLERİ İÇİNDEKİLER Sistem Kodu 00 00 00 00 0 0 0 0 00 00 00 0 0 0 00 00 00-A 00 00 Sistem Açılımı Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme

Detaylı

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Bu sistemde

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Deney Laboratuvarı Adresi : Organize Sanayi Bölgesi 10. Cadde No: 4 Melikgazi 38070 KAYSERİ / TÜRKİYE Tel : 90 352 321 11 06 Faks : 90 352 321 15 69 E-Posta :

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 Kuru Yapı Sistemleri Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 İçindekiler Flex Alçıpan (FX)...4 Suya Dayanıklı Alçıpan (Wr)...4 4 Pahlı Tavan Alçıpan ı (FX 4P)...5

Detaylı

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ Yeşil çatılar için ideal sistem! DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ DELTA -FLORAXX Yeşil Çatı Sistemi, DELTA -FLORAXX TOP KEÇE filtrasyon jeotekstil tabaka, DELTA -FLORAXX drenaj levhası, DELTA -FLORAXX

Detaylı

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ - ISIPAN ISIPAN PRM LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ 1 ODE ISIPAN ODE ISIPAN DT/ BD 0,03-0,03 W/mK lik ısı iletkenlik katsayısına, 0-0 kpa basma dayanımına, Bünyesine su almayan yapıda ve optimum

Detaylı

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

Gözenekli yapısı sesi yansıtmaz, binalarda ses yutma özelliği ile konforu artırmaya yardımcı olur

Gözenekli yapısı sesi yansıtmaz, binalarda ses yutma özelliği ile konforu artırmaya yardımcı olur 1. NİTELİKLER BSN Natural Shield, yeni nesil yüksek teknoloji ile granülometrik olarak üretilen, inorganik bağlayıcılı (Sağlığa zararlı hiçbir maddeler, Perlit ve Ponza içermeyen), Kristalize Cam içerikli,isı,

Detaylı

"Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu...

Isı Yalıtımında Doğru Çözüm Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... "Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

Krommetal Mühendislik Ltd. Şti. Yeni Nesil Yalıtımlı Duvar. Duvar Elemanı Yalıtım Levhaları Bloklar Board. Asmolen

Krommetal Mühendislik Ltd. Şti. Yeni Nesil Yalıtımlı Duvar. Duvar Elemanı Yalıtım Levhaları Bloklar Board. Asmolen Krommetal Mühendislik Ltd. Şti. Yeni Nesil Yalıtımlı Duvar Duvar Elemanı Yalıtım Levhaları Bloklar Board Ambalaj Ürünleri Asmolen Dekoratif Ürünler Bugün KROMYALITIM EPS ürünlerine yatırım yaparsanız,

Detaylı

ArEmit METAL KİREMİT

ArEmit METAL KİREMİT ArEmit METAL KİREMİT M e t a l Y a p ı K a p l a m a l a r ı Sunuş 1982 yılında kuruluşundan bu güne Arımeks Mühendislik, eğitimli çalışanları, teknik personeli ve üretim makinalarıyla, yurt içi ve yurt

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Nefes Alan Yanmaz Isı Yalıtımı. Multipor Mantolama Sistemi

Nefes Alan Yanmaz Isı Yalıtımı. Multipor Mantolama Sistemi Nefes Alan Yanmaz Isı Yalıtımı Multipor Mantolama Broür 6.pdf 2 27.01.2017 11:46 Mineral esaslı Multipor ısı yalıtım levhaları, mantolamada güvenilir çözümler sunuyor C M : Verimli yapılar için akıllı

Detaylı

İÇERİK Uygulama Detayları

İÇERİK Uygulama Detayları İÇERİK 1 Çağdaş yapı konsepti ve Yalıtım 2 Malzeme ve detay seçimi ile ilgili temel bilgiler 3 Isı Yalıtım Malzemeleri 4 Uygulama Detayları 5 Yürürlükteki Mevzuatlar 1 Temel Uygulama Kuralları Isı Köprüsü

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) U 0,40 W/m 2 K 2. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) 4. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı