Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018"

Transkript

1 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

2 İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar o Pariteler o Eurobondlar o Altın o Hisse Senedi Önemli Göstergelerin Performansı

3 Son Veriler & Gündem Son Veriler BIST-100 Endeksi: (değişim: %-2,17 işlem hacmi: 7,1 milyar TL) Tahvil/Bono: o Gösterge Bono: %13,33 (-6 baz puan) o 10 Yıllık Tahvil: %11,92 (+12 baz puan) Usd/TL: 3,80 (%+1,30) Döviz Sepeti/TL: 4,22 (%1,30) Altın: Usd (%0,00) ABD 10 Yıllık Tahvil: %2,55 (önceki gün %2,55) VIX: 10,10 (önceki gün 10,10) CDS Türkiye: 160 (önceki gün 160) Gündem 14:30 Hazine 2019 vadeli kuponsuz tahvil ihalesi düzenliyor 16:30 ABD - Empire İmalat - Ocak (beklenti: 18.5 önceki: 18.0)

4 Piyasalara Genel Bakış Haftanın ilk gününde ABD piyasaları tatil nedeniyle kapalıyken Usd kayıplarını genişletti. Altın ve Euro güçlü seyrini korudu. Almanya'da koalisyon hükümetinin kurulmasına yönelik daha somut adımların atılmasından dolayı zaten güçlü bir seyir izleyen Euro, ECB Guvernörler Konseyi üyelerinden Hansson ın ekonomi ve enflasyondaki gelişmeler beklendiği gibi gerçekleşirse ECB'nin 2.55 trilyon Euro büyüklüğündeki tahvil alım programına Eylül ayından sonra tek bir adımda son verebileceğini söylemesinden ek bir ivme kazandı. Öte yandan, Almanya merkez bankası Bundesbank'ın rezervlerine Çin yuanını da ekleyeceği yolundaki kararı Usd nin düşmesine neden olan diğer bir faktördü. Piyasalar açısından bu haftanın en önemli gündemi içerde Perşembe günü gerçekleştirilecek TCMB toplantısı olacak. TCMB'nin 18 Ocak'taki toplantısında faiz adımı atması beklenmiyor. TCMB son olarak, 14 Aralık 2017'de GLP faizini 50 baz puan artırılarak %12,25'ten % 12,75'e yükseltmişti. Bugün Almanya Aralık TÜFE, yarın Euro Bölgesi Aralık TÜFE ve ABD Aralık sanayi üretimi verileri takip edilecek, Cuma günü ise Türkiye Fitch kredi notu ve görünümü açıklanacak.

5 Usd/TL - Eur/TL İçerde açıklanan enflasyon verisine göre yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında % 11,92, üretici fiyatlarında % 15,47 oldu. Ancak çekirdek TÜFE Aralık'ta %12.08'den %12.30'a yükseldi. Enflasyon %12,75 seviyesinde olan TCMB fonlama faizinin altında. 18 Ocak ta TCMB PPK Toplantısı olacak. Perşembe günü yapılacak olan PPK toplantısından piyasalar herhangi bir faiz kararı beklemiyor. İçerde jeopolitik riskler gündemde ön sıraya yerleşmiş durumda. Bu durum TL varlıklar üzerinde satış baskısı yaratıyor. Geçen hafta Almanya da yeniden Koalisyon kurulması konusunda ön anlaşma gerçekleşti. Usd/TL: Usd/TL haftayı 3,7470 seviyesinde tamamladı. Aşağı yön isteği yüksek olan Usd/TL mevcut jeopolitik risklerden negatif etkilendi. Yıl başından bu yana zayıf bir seyir izleyen Usd de görünüm güçlü gelen ABD çekirdek enflasyonu sonrasında da değişmedi. Usd/TL'de bu haftanın en önemli gündemi jeopolitik risklerle ilgili haber akışı ve TCMB PPK toplantısı. PPK da faizlerde değişiklik beklemiyor. 3,80 seviyesinin altında kaldığı sürece Usd/TL nin 3,75-3,73 hedefli güçleneceği kanaatindeyiz. Usd/TL de 3,80 seviyesini önemli görüyoruz. Bu seviyenin üzerinde kalıcılık sağlar ise mevcut resim bozulabilir. Bunun ilk sinyallerini bu sabah daha güçlü alıyoruz. 3,8370 ve 3,8650 önemli dirençler. Aleyhte yeni haber akışı seyri değiştirir notunu düşelim. Eur/TL: İki unsur öne çıkıyor. Biri TL açısından satıcılı bir seyir diğeri rekor seviyede güçlenen Eur. TL nin Usd ve Eur karşısındaki seyri ise Eur/Usd paritesine bağlı olarak farklı resimler ortaya koyuyor. Eur/TL 4,67 seviyesini gördükten sonra bu sabah 4,66 seviyesinde işlem görüyor. Eur/TL de yükseliş bir miktar daha sürebilir. Eur/TL de 4,60 ın üzerinde olunması yukarı yönü destekliyor. Lokal tarafta havanın yumuşaması ile Eur/TL de ise 4,60-65 aralığının söz konusu olacağı fikrindeyiz. Negatif haber akışı ile ise 4,65-70 aralıklarının öne çıkabileceğini düşünmekteyiz. Şu aşamada aşağı yönü daha olası görüyoruz.

6 TL Bono & Eurobond TL Tahvil/Bono: Dün 2 ve 10 yıllık gösterge tahviller günü sırasıyla -6 baz puan azalışla- 13,33% ve -12 baz puan artışla- 11,92 ile tamamladılar. 10 yıllık tahvilde direnç 11,50% ve %11,25, destek seviyeleri ise %12,00 ve %12, Yıllık Gösterge Bono Küresel tarafta tahvil faizleri yatay/sınırlı pozitif seyir izliyor. Geri planda büyümeye dair beklentilerin artması yine küresel risk iştahının sürmesi yer alıyor. Yukarı yön biraz daha avantajlı konumda. Bu hafta İngiltere, Almanya, Euro Bölgesi TÜFE verileri; ABD ve Çin sanayi üretimleri, İngiltere perakende satışları dış tarafta öne çıkıyor. Bugün İngiltere ve Almanya TÜFE verileri açıklanacak. PPK faiz kararı iç tarafta dikkat çeken parametre. PKK nın faizlerde değişime gitmesi beklenmiyor. Türkiye CDS Makro verilerin güçlü gelmeyi sürdürmesi halinde merkez bankaları bir adım daha şahin tarafa kayabilirler. Mevcut durumda yatay/ılımlı pozitif bir seyir var. Global faiz hareketlerinde yaşanan yükselişin uzun soluklu olması halinde TL tahvil faizlerinde son dönemde yaşanan olumlu havanın bozulabileceğini düşünüyoruz. Eurobond: ABD 10 yıllık tahvil faizi 2,55% seviyesi geçtiğimiz haftanın yanı sıra bu haftanın ilk gününde de öne çıkan seviyesi oldu. Yükseliş FED baskısından ziyade risk iştahındaki artıştan kaynaklanıyor diye düşünüyoruz Vadeli Eurobond Lokal tarafta dış alemle olan ikili ilişkilere dair olumlu gelişmelerin etkisi ile yeni yıla pozitif bir atmosferde başladık. Ancak son günlerdeki gelişmeler -bölgesel tansiyonun artması- olumlu havanın etkisini azaltıyor. Türkiye CDS bu sabah 160 civarında. Bu seviyelerin altına sarkılması halinde yeni olumlu bir evreye girmemizi mümkün kılar diye düşünüyoruz. Türkiye eurobondlarında dün yatay seyir gerçekleşti. Birim fiyatlar kısa vadelilerde 0,01 Usd civarında, orta vadelilerde 0,02 Usd civarında arttı, uzun vadelilerde ise -0,03 ile 0,15 Usd aralığında değişti. Yıllık verimler ise sırasıyla %4,05, %4,76 ve %5,93 oldu Vadeli Eurobond Kısa vadede satış baskısı sürebilir. Türkiye eurobond faizlerinde ulaşılan seviyelerin orta vadede -sınırlıcazip olduğunu düşünüyoruz. Orta vadeli belirgin iyileşme için lehte (siyasi, ekonomik..) haber akışının devamına ihtiyaç sürüyor.

7 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Almanya koalisyon görüşmelerinde Hristiyan Birlik Partileri ile Sosyal Demokrat Parti nin ön müzakerelerde anlaşma sağladığı haberi ile Eur/Usd paritesi 1,21 seviyesini aşdıktan sonra geçen haftayı ile 31 Aralık 2014 ten sonra görülen en yüksek seviyesinde kapatmıştı. Yeni haftaya 1,2240 seviyesine kadar yükselerek başlayan Eur/Usd paritesinde gün içinde yükselişini ECB Guvernörler Konseyi üyelerinden Hansson açıklamaları ile 1,2296 seviyesine kadar sürdürdü. Yükselişin 1,24 hedefli olarak sürmesini bekliyoruz , 1,2340 ve seviyeleri ara dirençler. Beklentimiz dışında geri çekilmelerde ise 1,2165, ve önemli destek seviyeleri olarak takip edilebilir. 1,24-25 bölgesinden bir düzeltme hareketi görebiliriz. Ancak Eur nun avantajlı konumunun -şimdiki koşullar nedeniyle- sürmesini bekliyoruz. Altın: Küresel sistematik riskler sürüyor. Dolar Endeksi dün de güçlü bir geri çekilme yaşadı. ABD 10 yıllık %2,55 seviyesinde bunun yanında ABD çekirdek Tüfe rakamlarında yaşanan yükseliş enflasyonda artış yönünde beklentileri kuvvetlendiriyor. Uzun vadeli tahvillerde son dönemde görülen hareket, piyasaların enflasyon konusunda endişe duymaya başlamış olabileceğini işaret ediyor. Bu Altın için pozitif Usd nin üzerinde yön yukarı avantajlı. Altın Usd seviyesi gördükten sonra yatay. Yükselişin devamında ve Usd direnç seviyeleri olarak öne çıkıyor Usd üzerinde gerçekleşebilecek kar satışlarında ise önce ve sonrasında Usd seviyesine doğru geçici bir geri çekilme görülebilecektir.

8 Gbp/Usd & Gbp/Eur Dolar Endeksi Kasım ayı başından bu yana süren düşüş eğilimini koruyor. Endeks bu sabah 90,50 civarında işlem görüyor. Zayıf seyrin biraz daha süreceği kanaatindeyiz. AB tarafında faizlerde bir yükseliş olacağı yönünde bir beklenti var. Bu beklenti ile de Usd baskı altında kalıyor. ABD tarafında ise yeni bir söylem/aksiyon/haber akışı yok. DXY Bu hafta İngiltere, Almanya, Euro Bölgesi TÜFE verileri; ABD ve Çin sanayi üretimleri, İngiltere perakende satışları dış tarafta öne çıkan parametreler. Bugün Almanya ve İngiltere TÜFE verileri açıklanacak. Gbp/Usd Gbp/Usd: Parite dün önceki güne göre daha az bir yükseliş kaydetti. Cuma günü 200 baz puan yükselen parite, dün 70 baz puan artış kaydetti. 1,3800 civarında kapanış yapan parite bu sabah da aynı seviyelerde işlem görüyor. Parite yavaş yavaş aşırı alım sinyali vermeye başladı. Bu nedenle 1,3830 civarına yaklaşıldıkça yükseliş biraz ivme kaybedebilir yönündeki düşüncemizi koruyoruz. Dünkü seyirde bu düşüncemize paralel gerçekleşti diyebiliriz. Bugün için 1,3740 seviyesi öne çıkıyor. Bu seviyenin üstü yeniden yükselişi ve 1,3830 seviyesini hedef tayin eder. Aksi halde ise 1,3690 seviyesi günün desteği olarak öne çıkıyor. Eur/Gbp Eur/Gbp: Parite 0,89 seviyesini aşama yönündeki çabasında başarılı olabilmiş değil. 15 baz puanlık artışla dün günü 0,8890 tamamlandı. Bu sabah da aynı seviylerde işlem görüyor. Tahminimiz bugün yatay bir seyirle güne başlanacağı yönünde. Günün devamında İngiltere TÜFE verisi eğer beklentilerden sapma gösterir isehareket/yön verebilir. 0,8910 ve 0,8945 seviyeleri günün dirençleri. 0,8860 ve 0,8825 ise günün destekleri.

9 Eur/Usd & Altın Piyasanın seans içi yukarı ataklarında 115,000 ara direnç noktasını aşma denemelerinin Eur/Usd: başarısız Dün kalmasıyla 1,1212 seviyesini birlikte, gördükten dün kapanışa sonra, doğru güç kazanan satış baskısının hakim dün olduğunu de belirttiğimiz gözlemliyoruz. gibi Fed öncesinde bu seviye üzerinde kalıcı olamadı ve 1,1170 seviyesine kadar geriledi. Bu sabah BoJ un negatif bölgede bulunan ,000 direncinin oluşturduğu aşağı baskının devamıyla güne başlayacak piyasada, böylece yıllık tahvil faizinde %0 hedeflediğini açıklaması, negatif seans içi faizde geri çekilmeler yolun sonuna yeniden gelindi 112,500 görüşünü seviyesini test ediyor. İlk etapta 112,500 desteğini güçlendirdi koruma çabasının ve deflasyonist ön plana baskılardan çıkacağı kurtulamayan piyasada, bu seviyenin seans içerisinde önemli olacağını Euro da düşünüyoruz. satış baskısı 112,500 yaşanmasına, desteğini Eur/Usd nin aşağı 1,1120 geçecek seyrin, piyasadaki ara düzeltme hareketini desteğine 110,500 yaklaşmasına ve 107,500 neden seviyelerini oldu. hedefleyecek Bu kısa vadeli bir düşüş trendine akşam dönüştürebileceğini Fed'den gelecek kararlar göz önünde ve söylemler bulunduruyoruz. piyasa Dolayısıyla gün içerisinde 112,500 algılamaları açısından önemli olacak. Bu toplantıda desteğinin önemli olacağı piyasada, yukarıda ise 115,000 seviyesi direnç konumunu Fed'den faiz artırımı beklentileri %22 ile sınırlı kalırken, Aralık sürdürecektir. ayına ilişkin Endeksin beklentiler %55 118,500 seviyesinde. kanal Fed direncinden oluşturduğu düzeltme hareketinin toplantısından, ardından yukarı Aralık ataklarında ayında faiz indirimine yeniden yeşil güç ışık kazanabilmesi için 115,000 direncinin kırılması yakan, gerektiğini diğer düşünüyoruz. yandan faiz artışı sürecinin yavaş ilerleyeceği yönünde öngörülerin eşlik ettiği ifadelerin gelmesi Dolayısıyla olasılığını kısa daha vadeli yüksek teknik görüyoruz. zayıflamanın Buna bağlı oluşturduğu yukarı atakların yeni bir yükseliş olarak potansiyeli Eur/Usd de oluşturabilmesi yükseliş potansiyelinin için 115,000 daha yüksek direncinin aşılması gerekiyor. Bu nedenle piyasada olduğuna inanıyoruz. Beklentimiz aksine piyasa yeniden yükseliş yönünde pozisyon almak için 115,000 direncinin aşılmasını beklemeyi tarafından çok şahin algılanabilecek açıklamalarda paritede sürdürüyoruz. yaşanabilecek Geri düşüşlerde çekilmelerde ise 1,1050 ise destek oldukça noktaları ara tepki denemeleri için yakından güçlü izlenebilir. destek. 1,1240 seviyesinin önemli direnç olduğunu, akşam saatlerinde geçilmesi halinde 1,1270, ardından 1,1320 seviyelerinin hedefe gireceğini düşünüyoruz. Bugün Fed kararları ve ardından Yellen ın açıklamaları gelinceye kadar 1,11-1,12 bandında yatay seyir bekliyoruz. Altın: Dün beklentimize paralel olarak Usd bandında yatay hareket eden Altın bu sabah Japonya Merkez Bankası nın (BOJ), negatif bölgedeki 10 yıllık faiz oranlarını %0 hedefi ile takip edeceğini açıklaması sonrasında, negatif faizde yolun sonuna yaklaşıldı görüşü biraz kuvvet kazandı ve Dolar Endeksindeki yükseliş ile Altın tekrar Usd seviyesindeki önemli desteğine geldikten sonra, tekrar yükselerek akşam Fed den gelecek açıklamaları beklemeye başladı. Fed in bugünkü toplantısında faiz artırımına gitme olasılığı % 22 seviyesinde. Fed Başkanı Janet Yellen bugünkü faiz kararının ardından basın toplantısı yapacak. Fed in kullandığı metin dili şahin veya güvercin anlamda piyasayı ayrıştıracak. Bu çerçevede Altın ın Usd deki direnç eşiğini mi kıracağı, yoksa Usd deki stop loss seviyesinin altına mı geleceği belli olabilir. Fed in faizleri kademeli ve yavaş adımlarla artıracağı yönünde açıklama yapması kanımızca daha yüksek olasılık. Buna bağlı oluşacak harekette Altın da Usd Usd ilk direnç bandı, kırması halinde Usd hedefe girebilir. Bültende yer alan grafikler Bloomberg ve Matriks ten alınmıştır.

10 Önemli Göstergelerin Performansı ÇEKİNCE: Bu rapor, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (Banka) Özel Bankacılık tarafından, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özel Bankacılık Satış Grubu ile Yapı Kredi Bankası A.Ş. müşterileri için hazırlanmıştır. Bu rapor tarafsız ve dürüst bir bakış açısıyla düzenlenmiş olup, alıcısının menfaatlerine ve/veya ihtiyaçlarına uygunluğu gözetilmeksizin ve karşılığında maddi menfaat elde etme beklentisi bulunmaksızın hazırlanmış bir derlemedir. Bu raporda yer alan bilgi ve veriler, Bankamız tarafından güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan derlenmiş olup; bu kaynakların doğrulukları ayrıca araştırılmamıştır. Bu rapor içerisindeki veriler değişkenlik gösterebilir. / Bu rapor yatırımcıların genel olarak bilgi edinmeleri amacıyla hazırlanmış olup, yatırımcıların bu rapordan etkilenmeyerek kararlarını vermeleri beklenmekte olup; işbu raporla Bankamız tarafından herhangi bir garanti verilmemektedir. Bu raporun ticari amaçlı kullanımı sonucu oluşabilecek zararlardan dolayı Bankamız hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir. Bu rapor hiç bir şekilde menkul değerlerin satın alınması veya satılması için bir teklifi ile aracılık teklifini içermemektedir. / Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. görüşler müşterilerimizin mali durumu ile risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir. / Bu raporun tümü veya bir kısmı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin yazılı izni olmadan çoğaltılamaz, yayınlanamaz, üçüncü kişilere gösterilemez veya ileride kullanılmak üzere saklanamaz.«16 Ocak 2018 Bu sayfa raporun ayrılmaz bir parçasıdır.

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Kasım 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Kasım 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Kasım 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Haziran 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Haziran 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Haziran 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı