Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları"

Transkript

1 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları Akademik Yılı Bahar Dönemi nde Ders Kayıtları Akademik Takvim de belirtildiği gibi ubat 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Uzatmalı öğrenciler, öğrenim ücreti ödeme işleminden önce ders seçimi yapar. Kesinleştirme işlemi yapılmayan ders kayıtlarında dersin kontenjanı korunmamaktadır. Seçtiğiniz dersin sınıf listelerine dâhil olması için danışman onayının yapılması gereklidir. Onaylanmayan ders seçimleri sınıf listelerine yansımamaktadır. Bu nedenle sorun yaşanmaması için ders seçim sonrası ders kayıt onayınızı mutlaka yaptırınız. Ders Kayıtları Öğrenci Bilgi Sistemi ana menüsünden Ders ve Dönem İşlemleri- Ders Kayıt menüsünden yapılır. Ders Kayıt adımları: 1) Öncelikle -varsa- dönem öğrenim ücreti ödenir. 2) Müfredat kontrol edilir -varsa- önceki dönemlerden olan başarısız dersler seçilmelidir. 3) Tüm ders seçimi yapıldıktan sonra öğrenci tarafından KESİNLEŞTİRME işlemi yapılır. 4) Kesinleştirme işlemi sonrası danışman tarafından ONAYLAMA işlemi yapılır. Uzatmalı Statüdeki Öğrencilerimiz için Ders Kayıt Adımları: 1) Öncelikle Öğrenci Bilgi Sisteminden ders seçimi yapılır. 2) Ders seçimi sonrası oluşan öğrenim ücretinin ödemesi yapılır. 3) Öğrenci tarafından KESİNLEŞTİRME işlemi yapılır. 4) Kesinleştirme işlemi sonrası danışman tarafından ONAYLAMA işlemi yapılır ubat 2018 tarihleri arasında -varsa- ders ekle-sil işlemlerinizi danışmanlarınız ile birlikte yapabilirsiniz. Uzatmalı öğrenciler için ders ekle-sil işlemleri, öğrencinin ödediği ücretin dönem/yıl ücretinden küçük olması halinde ders kayıt formu üzerinden takip edilir. NOT: Kesinleştirme işlemi yapılmayan ders kayıtlarında dersin kontenjanı dır. Kesinleştirme işlemi yapılmayan ders kaydı ders kayıt olarak sayılmamaktadır. Ders kaydınızda ekleyemediğiniz, almak istediğiniz ya da çeşitli nedenlerden dolayı fazla veya az ders almak zorunda olduğunuzda ders kaydınızı kesinleştirip danışmanınıza ders kayıt ekranından mesaj atabilirsiniz. Eksik kalan veya fazla alınan dersler danışmanlarınız tarafından ders ekle sil süresi zarfında değiştirilebilecektir. Kesinleştirme yapılan ders kayıtları danışmanlarınız tarafından kontrol edilip onaylanması gerekmektedir. Ders kaydınızın onaylanıp onaylanmadığını sistem üzerinden takip ediniz. Ödeme Koşulları Hakkında: Hukuk Fakültesi, Tıp Fakültesi İngilizce ve Arapça Hazırlık Sınıfları yıllık programlardır. Yıllık programlarda ücretin tamamı kayıt öncesinde tahsil edilir.

2 Dönemlik programlarda; öğrenim ücretinin yarısı Güz yarıyılı başında, diğer yarısı Bahar yarıyılı başında ödenir. Öğrenim ücretinin tamamının eğitim öğretim yılı başında nakit ödenmesi halinde %6, kredi kartı ile tek çekim ödenmesi halinde %5 indirim uygulanır. Nakit ödemeler: Halk Bankasının tüm şubelerinden; Kurumsal Tahsilatlar aracılığı ile KTO Karatay Üniversitesi ekranından yapılır. Halk Bankasında hesabı olanlar internet bankacılığı üzerinden; Ödeme/Eğitim ödemeleri/kto Karatay Üniversitesi ekranından ödeme yapabilirler. Ayrıca Halk Bankası ATM lerinden de işlem yapılabilmektedir. Taksitli ödemeler, Üniversitemizin anlaşmalı olduğu taksit özelliğine sahip banka kredi kartları (Maximum, World, Bonus, Card Finans, Paraf kart) ile yıllık programlarda 8, dönemlik programlarda; Güz Dönemi 4, Bahar Dönemi 4 veya ücretin tamamını Güz Döneminde 8 taksitte Web sitemiz üzerindeki Sanal POS ile yapılır. (Önemli Not: Sanal POS ile işlem yapılabilmesi için kredi kartınızın internet bankacılığına açık olması gerekmektedir. İnternet Bankacılığına kapalı Kredi kartının kullanılabilmesi için ilgili bankanın müşteri hizmetlerini arayarak kullanıma açtırmanız gerekmektedir.) Halk Bankası Kurumsal Tahsilat Programı aracılığıyla ya da web sitemiz üzerindeki Sanal POS dan ödeme yapanlar kayıtlarını ödemeyi gerçekleştirdikten 1 (bir) saat sonra yapabilirler. Çek, senet ve elden tahsilat yapılmamaktadır. YÖK ün KARAR sayılı yazısıyla ödemelerin banka hesabımıza yapılması zorunludur. Nakit ya da kredi kartı ile ödeme haricinde, Üniversitemizin OTS (Öğrenci Taksit Sistemi) anlaşması yaptığı bankalardan; herhangi bir ücret, komisyon alınmaksızın yıllık ücretin tamamı 8 aya kadar taksitlendirilir. OTS ödemeleri Üniversitemiz banka hesabına aylık taksitler halinde aktarılacağından indirim uygulanmaz. Üniversitenin OTS Anlaşması Yaptığı Bankalar: Ziraat Bankası Konya Girişimci Şubesi (Tel: (332) Adres: Musalla Bağları Mahallesi, Ankara Caddesi No:113/1 Selçuklu/KONYA (İl Jandarma yanı.) Albaraka Türk Yeni Toptancılar Konya Şubesi (Tel: (332) /15176 Adres: Fevzi Çakmak Mahallesi, Karakayış Caddesi No:289 Karatay/KONYA) Türkiye Ekonomi Bankası Büsan Sanayi Şubesi (Tel: (332) /44778 Adres: Fevzi Çakmak Mahallesi, Kosgeb Caddesi No:1/1 Karatay/KONYA

3 OTS ile, anlaşmalı bankalardan ödemeyi tercih edenler, Mali İşlerden OTS Başvuru Formu alarak anlaşmalı bankanın talep ettiği evraklarla bankaya başvurur. Bankadan öğrenim kredisinin çıkması için başvuru yapanın kredibilitesinin uygun olması gerekmektedir. Bankaca onaylanan öğrenim kredisi formunu Mali İşlere teslim eden öğrenci kaydını aynı gün gerçekleştirebilir. Uzatmalı statüsündeki öğrencilerin öğrenim ücretleri, alacakları dersleri OBS üzerinden seçtikten sonra oluşur. Oluşan öğrenim ücretini ödedikten sonra OBS üzerinden kesinleştir butonuna basarak kayıtlarını tamamlarlar. Öğrenim ücretlerinizi adresinden TC Kimlik numarası ve doğum tarihi ile sorgulayabilirsiniz. Üniversitemizde yurtdışından öğrenci kabul kontenjanı kapsamında öğrenim gören uluslararası öğrencilerin öğrenim ücretleri üniversitemize ilk kayıt oldukları tarih dikkate alınarak normal öğrenim süresi boyunca sabit kalır ve öğrenim ücretleri Usd (dolar) bazında ödenir. TL olarak ödeme yapmak isteyenler için, Şubat 2018 tarihleri arasında 3,75 TL. Kuru baz alınarak hesaplanır. Üniversitemize kayıtlı öğrencilerimiz için bahar dönemi ödeme takvimi Şubat 2018 dir. Üniversitemizin Akademik takviminde belirtilen derslerin başlama tarihine kadar ilişik kesmek isteyen öğrencilere ödedikleri öğrenim ücreti kesinti yapılmadan iade edilir. (Yıllık programlarda Güz Dönemi derslerin başlama tarihi dikkate alınır.) Öğrencilerin ilişik kesmek istemeleri halinde ödenen öğrenim ücretinin derslerin başlama tarihi itibariyle; a) 1. Hafta sonuna kadar başvurulduğunda, dönem ücretinin %10 tutarı b) 2. Hafta sonuna kadar başvurulduğunda, dönem ücretinin %25 tutarı c) 3. Hafta sonuna kadar başvurulduğunda, dönem ücretinin %50 tutarı ç) 4. Hafta sonuna kadar başvurulduğunda, dönem ücretinin % 75 tutarı kesilerek kalan tutar iade edilir. Dördüncü haftadan sonraki başvurularda iade yapılmaz.

4 ÖĞRENİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 'de Fakülteler/Enstitüler/Yüksek Okul Meslek Girişli Öncesi Öğrenci Kayıtlanacak Yüksek Okulları Öğrenci Ücretleri Öğr.Ücretleri Ücretleri ve Öncesi Yabancı Öğr.Ücretleri Yab.Öğrenci Ücretleri Hukuk 22, , , , $ 10, $ İşletme ve Yönetim Bilimleri 20, , , , $ 8, $ Sosyal ve Beşerî Bilimler 20, , , , $ 8, $ Mühendislik 23, , , , $ 10, $ Güzel Sanatlar 24, , , , $ 10, $ Tıp Fakültesi 41, , , , $ 18, $ Sağlık Bilimleri YO (Çocuk Gelişimi) 15, , , , $ 6, $ Sağlık Bilimleri YO (Hemşirelik) 16, , , , $ 6, $ Sağlık Bilimleri YO (Odyoloji) 21, , , , $ 6, $ Sağlık Bilimleri YO (Beslenme Diyetetik) , , , $ 6, $ Sağlık Bilimleri YO (Ebelik) , , , $ 6, $ Sağlık Bilimleri YO (Fizyot.Rehabilitasyon) , , , $ 6, $ Sağlık Hizmetleri MYO (Çocuk Gelişimi) , , , $ 5, $ Sağlık Hizmetleri MYO (Diyaliz) , , , $ 5, $ Sağlık Hizmetleri MYO (Fizyoterapi) , , , $ 5, $ Sağlık Hizmetleri MYO (İlk ve Acil Yardım) , , $ 5, $ Sağlık Hizmetleri MYO (Anestezi) , , $ 5, $ Sağlık Hizm. MYO (Tıbbi Görüntül.Tekn.) , , $ 5, $ Adalet MYO 12, , , , $ 6, $ YD Hazırlık 18, , , , $ 7, $ Ders kayıt ekranın müfredat durumunuzun yanı sıra kişisel bilgileriniz ve ücret-bakiye bilgileriniz bulunmaktadır.

5 Öncelikle müfredatınızda dönemlik programlarda önceki dönemi, yıllık programlarda önceki yıllara ait alınmamış ya da başarılamamış açılan derslerin alınması gerekmektedir. Varsa bu dersler alınmadan kesinleştirme işlemi yapılmamaktadır. Derslerin yanındaki Yeşil simgesi kullanılarak ders seçimi yapılır. Ekranda görünen ders isimleri müfredatınızda bulunan derslerdir. Bu derslerin intibakı var ise yeni ders kodu ve adı ile müfredatınızda bulunan dersin AKTS si ile kayıtlanırsınız. Güz yada bahar dönemi fark etmeksizin başarısız dersler önkoşul şartları yerine getirilmiş ise öncelikle seçilmelidir. Açılan ekranda dersin yanında bulunan Yeşil simgesini kullanılarak seçilen dersler içerisine eklenir.

6 Seçmeli derslerin seçilme aşamasında parantez İçerisinde yazan rakam kadar ders seçilmelidir. Başarısız olunan dersler seçildikten sonra kalan AKTS miktarınca içinde bulunduğumuz dönem sekmesine geçerek (GÜZ-BAHAR yarıyılı), okunulacak müfredat içerisindeki dersleri seçerek danışman onayına gönderiliriz.

7 Onaylama sonrası çıkan uyarıda işlemi danışmana göndermek için Evet, değişiklik yapmak için Hayır butonunu kullanınız.

Akademik Yı lı Bahar Dönemi Ders Kayı tları

Akademik Yı lı Bahar Dönemi Ders Kayı tları 2018-2019 Akademik Yı lı Bahar Dönemi Ders Kayı tları 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi nde Ders Kayıtları Akademik Takvim de belirtildiği gibi 11-17 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Kesinleştirme

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KLAVUZU

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KLAVUZU KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KLAVUZU 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi nde Ders Kayıtları Akademik Takvim de belirtildiği gibi 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Tıp Fakültesi 1.

Detaylı

Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtları

Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtları 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtları 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi nde Ders Kayıtları Akademik Takvim de belirtildiği gibi 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Yeni kayıt

Detaylı

ŞUBAT 19. Gül Lokumu Tadında Türk Kahvesi; 2 tatlı kaşığı gül suyu 1 fincan su 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi Arzu edilirse 1 tatlı kaşığı toz şeker

ŞUBAT 19. Gül Lokumu Tadında Türk Kahvesi; 2 tatlı kaşığı gül suyu 1 fincan su 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi Arzu edilirse 1 tatlı kaşığı toz şeker Bütünleme Sınav Hakkı Bahar Dönemi için Hazır mıyız? Ders Ekle-Sil İşlemleri ŞUBAT 19 SAYI: 11 SABAH KAHVESİ Sevgide güneş gibi ol diyen Mevlana nın yetiştiği bu topraklardan birbirimize olan sevgimizi

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri 1.Aşama: Kayıt Tarihi ve Yeri TARİH 08-12 Eylül 2014 Kesin Kayıt 15-17 Eylül 2014 Yedek Aday Kaydı İŞLEM Nuh Naci Yazgan Üniversitesi

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Değerli Öğrencilerimiz, 2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Üniversitemizi tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı bir üniversite öğrencisi olmanızı diliyoruz. Üniversiteli olmanın heyecanını

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ ( )

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ ( ) 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ (30.01.2019) Mevcut Öğrencilerimiz (2017 ve daha önceki yıllarda kayıt yaptıran öğrencilerimiz)

Detaylı

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2017-2018 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, KTO Karatay Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME Lisansüstü Kayıt Yenileme Tarihleri : 06-10 Şubat 2017 Lisansüstü Kayıt Yenileme Saati : 09:00-17:00 Lisansüstü Kayıt Yenileme

Detaylı

Gün içindeki 1.ve 2. yarı farklı birimlere atanmıştır. 3.yarı ise o gün içinde kayıt yapan tüm birimlere ve danışman onaylarına atanmıştır.

Gün içindeki 1.ve 2. yarı farklı birimlere atanmıştır. 3.yarı ise o gün içinde kayıt yapan tüm birimlere ve danışman onaylarına atanmıştır. AÇIKLAMALAR 2017-2018 öğretim yılı baharyarıyılı akademik takviminde 29 Ocak-02 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacağı belirtilen ders kayıtları Fakülte/Meslek Yüksekokulu bazında ekte belirtilen tarih ve

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ ( )

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ ( ) 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ (10.09.2018) Mevcut Öğrencilerimiz (2017 ve daha önceki yıllarda kayıt yaptıran öğrencilerimiz)

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2014 2015 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2014 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2013 2014 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2013 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

AÇIKLAMALAR. 1- Danışman ataması yapılmayan öğrencilere, Öğrenci ders kayıt modülü kullanılarak kayıtlardan önce mutlaka danışman atanması,

AÇIKLAMALAR. 1- Danışman ataması yapılmayan öğrencilere, Öğrenci ders kayıt modülü kullanılarak kayıtlardan önce mutlaka danışman atanması, AÇIKLAMALAR 2017-2018 öğretim yılı güz yarıyılı akademik takviminde 18-22 Eylül 2017 tarihlerinde yapılacağı belirtilen ders kayıtları Fakülte/Meslek Yüksekokulu bazında ekte belirtilen tarih ve saatlerde

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ

EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İLANI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ Sevgili Öğrenciler, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıt ve kayıt yenileme tarihleri

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT Lisansüstü Kesin Kayıt Tarihleri : 25.01.2016-29.01.2016 Lisansüstü Ders Ekleme/Bırakma/Çekilme Tarihleri : 01.02.2016-08.02.2016

Detaylı

DERS KAYIT AÇIKLAMALARI

DERS KAYIT AÇIKLAMALARI DERS KAYIT AÇIKLAMALARI 2018-2019 öğretim yılı güz yarıyılı akademik takviminde 17-21 EYLÜL 2018 tarihlerinde yapılacağı belirtilen ders kayıtları Enstitü/Fakülte/Meslek Yüksekokulu bazında ekte belirtilen

Detaylı

DERS KAYIT AÇIKLAMALARI

DERS KAYIT AÇIKLAMALARI DERS KAYIT AÇIKLAMALARI 2017-2018 öğretim yılı bahar yarıyılı akademik takviminde 29 OCAK-02 ŞUBAT 2018 tarihlerinde yapılacağı belirtilen ders kayıtları Fakülte/Meslek Yüksekokulu bazında ekte belirtilen

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ Sevgili Öğrenciler, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı ders kayıt ve kayıt yenileme

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ DERS KAYIT KILAVUZU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ DERS KAYIT KILAVUZU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ DERS KAYIT KILAVUZU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI DERS KAYIT İŞLEMLERİ Sevgili Öğrenciler, 2017-2018 eğitim öğretim yılı Yaz öğretimi ders

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş Üniversitemize e-kayıt ya da yüz yüze kayıt yoluyla yeni kayıt yaptıran öğrencilerin öğrencilik kaydından sonra ders kayıtlarını

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME Lisansüstü Kayıt Yenileme Tarihleri : 29 Ağustos-02 Eylül 2016 Lisansüstü Kayıt Yenileme Saati : 09:00-17:00 Lisansüstü Kayıt

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul Arel Üniversitesi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

DERS KAYIT AÇIKLAMALARI

DERS KAYIT AÇIKLAMALARI DERS KAYIT AÇIKLAMALARI 2017-2018 öğretim yılı güz yarıyılı akademik takviminde 18-22 Eylül 2017 tarihlerinde yapılacağı belirtilen ders kayıtları Fakülte/Meslek Yüksekokulu bazında ekte belirtilen tarih

Detaylı

EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2016-2017 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Tarihleri Başlangıç Bitiş Ders Seçme İşlemleri 02.09.2016 18.09.2016 Katkı Payı Öğrenim Ücreti Materyal Ücret

Detaylı

EĞİTİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

EĞİTİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2015-2016 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Tarihleri Başlangıç Bitiş Ders Seçme İşlemleri 08.02.2016 17.02.2016 Katkı Payı/Öğrenim Ücreti/Materyal

Detaylı

TARSUS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU

TARSUS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU TARSUS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 9 1. Katkı Payı/Öğrenim Ücreti... 9 I. Katkı Payı:... 9 II. Öğrenim Ücreti...

Detaylı

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız.

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. Daha önce hiç OASIS e giriş yapmamış iseniz https://thoroasis.izmirekonomi.edu.tr/oasis/docs/oasis_login_manual.pdf

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu

Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu ISPARTA 2018 KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ Sevgili öğrenciler; 2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ders kaydında Öğrenci İşleri

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU SON GÜNCELLEME: 30.01.2017 / 14:00 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 7 1.

Detaylı

DERS KAYIT İŞLEMLERİ KILAVUZU DERS KAYIT KILAVUZU. Ders kaydınızı sorunsuz bir şekilde yapabilmek için aşağıdaki aşamaları sırasıyla takip ediniz.

DERS KAYIT İŞLEMLERİ KILAVUZU DERS KAYIT KILAVUZU. Ders kaydınızı sorunsuz bir şekilde yapabilmek için aşağıdaki aşamaları sırasıyla takip ediniz. Sayfa 1/5 DERS KAYIT KILAVUZU Öncelikle bilinmesi gerekenler; Öğrenci Bilgi Sistemine buradan giriş yapılması gerekmektedir. İlk defa Öğrenci bilgi sistemine giriş yapacak kullanıcılar için, Kullanıcı

Detaylı

Bu programa başvuru için ayrıca dilekçe verilmesine gerek yoktur. Sistem üzerinden ders seçimlerinin yapılması yeterlidir.

Bu programa başvuru için ayrıca dilekçe verilmesine gerek yoktur. Sistem üzerinden ders seçimlerinin yapılması yeterlidir. I.Tümleşik Eğitim (4+1)Programı Nedir? Anadal Lisans Programında 4. sınıfa geçen öğrencilere sunulan ve belirli bir alanda uzmanlık kazanmak isteyenlere son sınıfta Üniversite Senatosu tarafından belirlenen

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU SON GÜNCELLEME: 26.08.2015 / 11:00 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 7 1.

Detaylı

Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ

Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları 2011-2012 ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ İÇİNDEKİLER KAYIT KABUL İŞLEMLERİ TAKVİMİ...3

Detaylı

2014-2015 BAHAR YARIYILI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI

2014-2015 BAHAR YARIYILI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI 2014201 BAHAR YARIYILI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI Turgut Özal Üniversitesi, ve i Enstitüleri bünyesinde yer alan Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayı ve başvuru

Detaylı

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız.

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. Daha önce hiç OASIS e giriş yapmamış iseniz http://www.ieu.edu.tr/tlc/tr/ogrenciler-icin-akillikampus-destek

Detaylı

KAYIT YENİLEME PROGRAMI

KAYIT YENİLEME PROGRAMI 2016-2017 KAYIT YENİLEME PROGRAMI 1 2 3 2016-2017 KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 EĞİTİM FAKÜLTESİ - 29.750,00 29.750,00 29.750,00. 28.000,00 29.750,00 29.750,00 29.750,00

Detaylı

OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu.

OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu. OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu.tr Osmaniye 2011 Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart

Detaylı

* Akademik Yılı Güz Döneminde; tüm öğrenciler ders kayıtlarını bizzat Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapmakla sorumludur.

* Akademik Yılı Güz Döneminde; tüm öğrenciler ders kayıtlarını bizzat Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapmakla sorumludur. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ; *2017-2018 Akademik Yılı Güz Döneminde; tüm öğrenciler ders kayıtlarını

Detaylı

Öğrenci Bilgi Sistemi Girişi / Ders Kayıt İşlemleri Anasayfa da bulunan Web Üzerinden Hizmetler alanına tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemi Girişi / Ders Kayıt İşlemleri Anasayfa da bulunan Web Üzerinden Hizmetler alanına tıklayınız. Öğrenci Bilgi Sistemi Girişi / Ders Kayıt İşlemleri 1. www.dogus.edu.tr Anasayfa da bulunan Web Üzerinden Hizmetler alanına tıklayınız. Açılan Sayfada Öğrenci Bilgi Sistemine tıklayınız. 2. Açılan sayfada

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU SON GÜNCELLEME: 06.02.2015 / 13:30 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 6 1.

Detaylı

Türkiye nin Kadim Üniversitesi

Türkiye nin Kadim Üniversitesi Türkiye nin Kadim Üniversitesi İçindekiler Sf. 4 Sf. 4 Sf. 4 Sf. 6 Sf. 7 Sf. 10 Sf. 12 Sf. 13 Sf. 14 Sf. 14 Sf. 17 Sf. 26 Sf. 28 1. Kayıt Tarihleri 2. Kayıtların Yapılacağı Adres 3. Elektronik Kayıt 4.

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU SON GÜNCELLEME: 09.09.2016 / 16:00 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 7 1.

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER A. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 B. HARÇ İŞLEMLERİ... 5 1. Katkı Payı/Öğrenim Ücreti/Ders Ücreti... 5 I. Katkı Payı:...

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ ( )

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ ( ) 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ ve İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ (30.01.2019) 2018-2019 BAHAR DÖNEMİNDE YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZ Kesin kayıt işlemlerinizi

Detaylı

KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM İŞLEMLERİ. Enstitümüz tarihi itibariyle yeni binasına taşınmış olup, adresimiz aşağıdaki gibidir:

KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM İŞLEMLERİ. Enstitümüz tarihi itibariyle yeni binasına taşınmış olup, adresimiz aşağıdaki gibidir: KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM İŞLEMLERİ Enstitümüz 30.01.2018 tarihi itibariyle yeni binasına taşınmış olup, adresimiz aşağıdaki gibidir: Emniyet Mahallesi, Abant Sokak No:10/2 E Blok, Kat:7 06500 Yenimahalle

Detaylı

ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU

ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları; 29 Ocak - 2 Şubat 2018 tarihleri arasında Kocaeli

Detaylı

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2017-2018 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü ne aşağıda

Detaylı

DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Güncelleme Tarihi: 06.09.2015 İçindekiler DERS KAYIT PROGRAMI ÖĞRENCİ MODÜLÜ... 1 1. ÖĞRENCİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 1 1.1 Ana

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT / KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT / KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT / KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 1- Ders kayıt işlemleri 11-17 Şubat 2019 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi

Detaylı

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız.

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. Daha önce hiç OASIS e giriş yapmamış iseniz https://oasis.ieu.edu.tr/oasis/help.php adresinden OASIS şifrenizi

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS ÖN KAYIT YARDIM KILAVUZU

MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS ÖN KAYIT YARDIM KILAVUZU MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS ÖN KAYIT YARDIM KILAVUZU 1 ) Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine Giriş oibs.mersin.edu.tr Öğrenci Ders Ön Kaydı yapmak üzere Kullanıcı Adı ve Şifresi ile Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi İİBF 48000- Kötekli

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Rehberi

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Rehberi T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Rehberi 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME VE

Detaylı

eg itim o g retim yılı için hazırlanmıştır.

eg itim o g retim yılı için hazırlanmıştır. 2017 2018 eg itim o g retim yılı için hazırlanmıştır. Kayıt Yenilemeler, 31 Temmuz 4 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Ara sını larda (1.,2.,3.,4. sını lar) o g renimlerine devam eden o g renciler;

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN DERS KAYIT KILAVUZU

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN DERS KAYIT KILAVUZU KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN DERS KAYIT KILAVUZU DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ; Üniversitemize ve Fakültemize Hoşgeldiniz!

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS ÖN KAYIT YARDIM KILAVUZU

MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS ÖN KAYIT YARDIM KILAVUZU MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS ÖN KAYIT YARDIM KILAVUZU 1 ) Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine Giriş oibs.mersin.edu.tr Öğrenci Ders Ön Kaydı yapmak üzere Kullanıcı Adı ve Şifresi ile Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine

Detaylı

I. KİMLER DERS EKLEME-BIRAKMA DÖNEMİNDE İŞLEM YAPABİLİR?

I. KİMLER DERS EKLEME-BIRAKMA DÖNEMİNDE İŞLEM YAPABİLİR? I. KİMLER DERS EKLEME-BIRAKMA DÖNEMİNDE İŞLEM YAPABİLİR? I.I. Öğretim Ücretini Ödediği Halde Daha Önce Hiçbir Derse Kayıt Olmayanlar Veya Öğretim Ücretini Geç Ödeyenler OASIS e şifrenizle girerek sırasıyla

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2017-2018 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Ders Seçme İşlemleri Başlangıç

Detaylı

ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU

ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU Üniversitemiz 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları; 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2012 /2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ. Kayıt Yenileme Tarihleri: 17.09.2012-21.09.

EGE ÜNİVERSİTESİ 2012 /2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ. Kayıt Yenileme Tarihleri: 17.09.2012-21.09. EGE ÜNİVERSİTESİ 2012 /2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ Kayıt Yenileme Tarihleri: 17.09.2012-21.09.2012 Ders Seçimi, Danışman Onayı ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payının

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI ŞEMA ADI: KONTENJAN BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI ŞEMA NO: 01 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Anabilim Dallarına her eğitim-öğretim yılı güz ve bahar dönemleri için lisansüstü programlara kontenjan ve başvuru

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS KAYDI YARDIM KILAVUZU

MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS KAYDI YARDIM KILAVUZU MERSİN ÜNİVERSİTESİ DERS KAYDI YARDIM KILAVUZU 1 ) Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine Giriş oibs.mersin.edu.tr Öğrenci Ders Ön Kaydı yapmak üzere Kullanıcı Adı ve Şifresi ile Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine

Detaylı

DEKANLIK Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi İİBF 48000- Kötekli / Muğla Telefon 0252 211 1361 (www.mu.edu.tr)-(www.iibf.mu.edu.

DEKANLIK Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi İİBF 48000- Kötekli / Muğla Telefon 0252 211 1361 (www.mu.edu.tr)-(www.iibf.mu.edu. T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU DEKANLIK Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi İİBF 48000- Kötekli /

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2015-2016 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DERS SEÇME BİLGİ DOKÜMANI

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DERS SEÇME BİLGİ DOKÜMANI T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DERS SEÇME BİLGİ DOKÜMANI Ocak 2014-1 - 30.01.2014 İçindekiler 1. Ders Seçme Ekranının Açılması... 3 2. Ders Seçme Ekranındaki Bilgiler... 3 2.1. Öğrenci

Detaylı

ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU

ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME / DERSE YAZILMA DUYURUSU Üniversitemiz 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları; Önlisans / Lisans öğrencileri için 5-9 Eylül 2016 tarihleri

Detaylı

Yüksek Lisans Programları

Yüksek Lisans Programları Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Finans Pazarlama İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim Yönetim

Detaylı

BURSA MBA (TÜRKÇE,PROJELİ) Program Hakkında

BURSA MBA (TÜRKÇE,PROJELİ) Program Hakkında BURSA (TÜRKÇE,PROJELİ) Program Hakkında Tüm dünyada olduğu gibi Bursa'nın da; iş dünyasının, karmaşık, birbirine bağımlı ve dinamik bir küresel ortamda doğru kararlar alabilecek gerekli yetenek ve bilgiye

Detaylı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU

KAYIT YENİLEME KILAVUZU KAYIT YENİLEME KILAVUZU İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi İİBF 48000- Kötekli / Muğla Telefon 0252 211 1361 (www.mu.edu.tr)-(www.iibf.mu.edu.tr)

Detaylı

2015-2016 eğ itim ö ğ retim yılı için hazırlanmıştır.

2015-2016 eğ itim ö ğ retim yılı için hazırlanmıştır. 2015-2016 eğ itim ö ğ retim yılı için hazırlanmıştır. Kayıt Yenilemeler, 7-11 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Ara sınıflarda (1.,2.,3.,4. sınıflar) ö ğ renimlerine devam eden ö ğ renciler;

Detaylı

ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ OTOMASYONU- PROLİZ ÖĞRENCİ DERS KAYIT KILAVUZU

ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ OTOMASYONU- PROLİZ ÖĞRENCİ DERS KAYIT KILAVUZU ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ OTOMASYONU- PROLİZ ÖĞRENCİ DERS KAYIT KILAVUZU 1 OTOMASYON SİSTEMİNE GİRİŞ https://obs.acibadem.edu.tr/oibs/ogrenci/ linkine tıklayınız. Otomasyona

Detaylı

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KONTENJANLAR VE ÜCRETLER

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KONTENJANLAR VE ÜCRETLER T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KONTENJANLAR VE ÜCRETLER ÖĞR. PUAN GENEL ÖZEL KOŞUL VE 2014-ÖSYS 2014-ÖSYS PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. AÇIKLAMALAR 0,12 BAŞARI EN

Detaylı

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarı Yılında KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü ne aşağıda

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME (DERS KAYDI) DUYURUSU KAYIT YENİLEME VE HARÇ YATIRMA TARİHLERİ Ders Kaydı ve Harç Yatırma Tarihi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL KAYIT YENİLEME EKLE-SİL TIP FAKÜLTESİ (1.

Detaylı

Yüksek Lisans Programları

Yüksek Lisans Programları Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Stratejik İşletme Yönetimi Muhasebe Finans Pazarlama

Detaylı

ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri ilgili birim için akademik tavimde belirtilen tarihlerde gerçekleşmektedir. Hazırlık sınıfı

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ OTOMASYONU ÖĞRENCİ KAYIT YENİLEME/DERS SEÇME (DERS ALMA) KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ OTOMASYONU ÖĞRENCİ KAYIT YENİLEME/DERS SEÇME (DERS ALMA) KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ OTOMASYONU ÖĞRENCİ KAYIT YENİLEME/DERS SEÇME (DERS ALMA) KILAVUZU Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemiz, öğrenciliğiniz süresince akademik etkinliklerle diğer idari

Detaylı

2018/2019 EĞİTİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

2018/2019 EĞİTİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ 2018/2019 EĞİTİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ - Kayıt yenilemeler 02.05.2018-29.08.2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Taksit seçenekleri kayıt yapılan tarihe göre değişim göstermektedir.

Detaylı

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü Fen Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi

Detaylı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU BAHAR DÖNEMİ

KAYIT YENİLEME KILAVUZU BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ Ders Kayıt Dönemi Başlangıç 21.01.2019 (Pazartesi) Ders Kaydı Dönemi Bitiş 03.02.2018 (Pazar) TÜM LİSANS öğrencilerinin ders seçimi sistem otomatik yapılacaktır.

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi İİBF 48000- Kötekli / Muğla Telefon

Detaylı

I. KİMLER DERS EKLEME-BIRAKMA DÖNEMİNDE İŞLEM YAPABİLİR?

I. KİMLER DERS EKLEME-BIRAKMA DÖNEMİNDE İŞLEM YAPABİLİR? I. KİMLER DERS EKLEME-BIRAKMA DÖNEMİNDE İŞLEM YAPABİLİR? I.I. Öğretim Ücretini Ödediği Halde Daha Önce Hiçbir Derse Kayıt Olmayanlar Veya Öğretim Ücretini Geç Ödeyenler OASIS e şifrenizle girerek sırasıyla

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

(ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYIN) Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı Öğrenim Ücretleri

(ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYIN) Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı Öğrenim Ücretleri TC KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2016-2017 BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME VE DERS KAYIT KILAVUZU Ders Kayıt İşleminizi Sorunsuz Bir Şekilde Gerçekleştirebilmek İçin Aşağıdaki

Detaylı

YENİ KAYITLAR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA

YENİ KAYITLAR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYITLAR Lisansüstü İkinci Başvuru Dönemi Kesin Kayıt Tarihleri : 05-09 Eylül 2016 Lisansüstü Ders Seçim Tarihleri : 05-30 Eylül 2016

Detaylı

* Akademik Yılı Güz Döneminde; tüm öğrenciler ders kayıtlarını bizzat Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapmakla sorumludur.

* Akademik Yılı Güz Döneminde; tüm öğrenciler ders kayıtlarını bizzat Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapmakla sorumludur. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ; *2018-2019 Akademik Yılı Güz Döneminde; tüm öğrenciler ders kayıtlarını

Detaylı

1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler:

1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler: 1 1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler: Öğrenci Bilgi Sistemine http://obs.ankara.edu.tr:90 adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Kullanıcı adı okul numarasıdır. 2 Sistemde,

Detaylı

2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU 2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ekim 2013 2013 2014 AKADEMİK YILI LYS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2013-LYS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ 2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve BAŞVURU ŞARARI Turgut Özal Üniversitesi, ve Enstitüleri bünyesinde yer alan Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayı ve başvuru şartları

Detaylı

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI Page 1 of 27 İçerik Taksitli Ödeme... 5 a) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını banka yoluyla öde (Nakit);... 5 b) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını kredi kartıyla öde... 8 c)

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ 1-2017 ÖSYS ile yerleşen öğrencilemizin ders kayıtları sadece bu döneme mahsus olmak üzere varsa öğrenim ücretlerinin

Detaylı