Kurulca çalışmalar yerinde ve başarılı bulundu. Çalışmaları için yönetime teşekkür

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kurulca çalışmalar yerinde ve başarılı bulundu. Çalışmaları için yönetime teşekkür"

Transkript

1 Okulumuzun Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere perşembe günü saat da spor salonunda yapıldı. GÜNDEM MADDELERİ: 1- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı. 2- Okul Müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR ÜN konuşması. 3- Geçici Divan Kurulunun oluşturulması. 4- Okul Aile Birliği Başkanı Asiye ÜRGÜP ÜN faaliyet raporunu okuması ve bilançonun sunulması. 5- Okul Aile Birliği hesaplarının ve faaliyetlerinin ibrası. 6- Denetleme Kurulu üyesi Mustafa UĞURLU tarafından denetleme raporunun okunması. 7- Denetleme Kurulunun faaliyetlerinin ve raporun ibra edilmesi Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliğinin tahmini bütçenin görüşülmesi ve onaylanması 9- Yeni Yönetim Kurulunun seçilmesi. ve yetkilendirilmesi 10- Yeni Denetim Kurulunun seçilmesi 11- Soru Cevap 12- Velilerin Sınıf Rehber öğretmenleri ile görüşmesi. 13- Kapanış. GÜNDEM: Eğitim Öğretim Yılı Turgut Reis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27/10/2016 perşembe günü saat 17:30 da Okullumuzun spor salonunda başladı Okul Aile Birliği Genel Kuruluna; Okul müdürü, müdür yardımcıları, Okula Aile Birliği kurulları olmak üzere 209 okul aile birliği üyesi katıldı. Genel kurul katılım listeleri(ek:1) katılımcıların imzasına sunuldu. Okul müdürü, müdür yardımcıları ile 129 veli, 78 öğretmen ile okul öğrenci temsilcisinin genel kurula iştirak ettiği tespit edildi(toplam: 213 üye). Saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasını müteakiben genel kurul toplantısı başladı. 2. Genel Kurul sunuculuğunu yapan Selcan AKSÖZ: Okul Müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR ü konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet etti. Okul Müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR okul Aile Birliği Genel Kuruluna hitaben konuşmasını(ek:2) yaptı. 3. Selcan AKSÖZ: Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurulu için Divan Kurulunu Seçmemiz gerektiğini söyledi. Divan Kuruluna aday olanları belirledikten sonra tek liste oluştu tek liste ile seçime gidildi ve açık oylamaya sunuldu.

2 Yapılan açık oylama ile divan başkanlığına Mustafa TALAY ve üyeliklere de (yazman) Ece TORUN ile Selattin Kürşat AK oy birliği ile seçildi. Daha sonra Divan Kurulu kendilerine ayrılan yere geçerek kurula divanın yapacağı işleri anlattı. 4. Divan Başkanı Mustafa TALAY: Geçen sene görev yapan Okul Aile Birliği Başkanını kürsüye davet ederek Faaliyet raporunu ve Bilançoyu sunmasını istedi. Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Asiye ÜRGÜP kürsüye gelerek 27/10/2015 tarihinden buyana yapılan faaliyet raporunu ve Bilançoyu(EK:3) Genel kurulun bilgisine sunuldu. 5. Divan Başkanı Mustafa TALAY: Okul Aile Birliğimiz tarafından 27/10/2015 tarihi ile 27/10/2016 tarihleri arasında yapılan iş ve işlemlerin yer aldığı; Eğitim- Öğretim Yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu ve bilançosunu oylayacağız. Bu oylamada raporda belirtilen faaliyetlerin hayata geçirildiği, Dedikten sonra Eğitim-Öğretim Yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu ve bilançosunu(ek:3) Genel kurul tarafından ibra edilmesini oylarınıza sunuyorum dedi. Oylama sonucu : Genel Kurul tarafından Oy birliği ile Eğitim-Öğretim Yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu ve bilançosunu(ek:3) İbra edildi. edildi. Kurulca çalışmalar yerinde ve başarılı bulundu. Çalışmaları için yönetime teşekkür 6. Divan Başkanı Mustafa TALAY: Okul Aile Birliği Denetim kurulu, altışar aylık periyotlar halinde yılda en az iki defa yönetim kurulunun faaliyetlerini inceler ve sonuçlarını bir rapor hâlinde yönetim kuruluna verir. Ayrıca, yönetim kurulunun faaliyetlerini ayrıntıları ile inceleyerek hazırladığı raporu, faaliyet dönemi sonunda genel kurula sunar.dedi Bu bağlamda geçen sene görev yapan Okul Aile Birliği Denetleme Kurulunu kürsüye davet ederek Denetleme raporunu kurula sunmasını istedi. Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu üyesi Mustafa UĞURLU kürsüye gelerek Denetim Kurulunun raporunu (Ek :4) Genel Kurula sundu 7. Divan Başkanı Mustafa TALAY: Turgut Reis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Denetim Kurulu raporunu oylayacağız. Bu oylamada, Millî Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliği çerçevesinde hareket edildiği, Okulun ihtiyaçlarının giderilmesinde gerekli yetkilendirmenin yapıldığı, yapılan harcamalara ait belgelerin (fatura,ödeme evrakları, vb.) dosyalandığına dair doğruluğu onaylanacak ve ibra edilecektir. Dedikten sonra Turgut Reis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Denetim Kurulu raporunu (EK:4) Genel kurul tarafından ibra edilmesini oylarınıza sunuyorum dedi.

3 Yapılan oylama sonucu: Genel Kurul tarafından Oy birliği ile Eğitim- Öğretim Yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Denetim Kurulu raporu (EK:4) ibra edildi 8. Divan Başkanı Mustafa TALAY: Eğitim Öğretim yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin Tahmini Bütçesini(EK:5) Genel Kurula okup oylarınıza sunacağım dedi Eğitim Öğretim yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin Tahmini Bütçesi(EK:5) okunup genel kurulun oyuna sunuldu. Oylama sonucu: Eğitim Öğretim yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin Tahmini Bütçesi(EK:5) oy birliği ile kabul edildi 9. Divan Kurulu başkanı: Şimdi de Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Yönetim Kurulu oluşturulması için seçim yapılacaktır. Dedi ve devam etti; Okul Aile Birliğinin Madde 12 (1) Yönetim kurulu, sadece anne veya baba olan veliler ile istemeleri halinde okul yaptırarak Bakanlığa bağışta bulunan hayırseverler arasından seçilen beş üyeden oluşur. Diye velilerimizi bilgilendirdikten sonra, Divan kurulu başkanı: Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 12.Maddesi gereği Yönetim Kurulu Üyeleri seçimi yapılacaktır. Velilerimizden 5 asil 5 yedek üye seçilecektir. Ya da bir önceki yönetim kurulu görevine devam etmek isterse yeniden aday olarak seçilmeleri gerekiyor diye velilerimizi bilgilendirdi. Aday olmak isteyen velilerimizin isimleri kurulda bulunan tahtaya yazıldı ve bu isimler oylamaya sunuldu. OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU (O.A.B. YÖN:MADDE12) ASİL ÜYE (VELİ) ASİYE ÜRGÜP YEDEK ÜYE (VELİ) EMİNE ÇAKIR ASİL ÜYE (VELİ) TANER GEDİK YEDEK ÜYE (VELİ)) ÖZLEM KAYHAN ASİL ÜYE (VELİ) SÜLEYMAN DEMİRBAŞ YEDEK ÜYE (VELİ) MUHİTTİN KAMBUR ASİL ÜYE (VELİ) CEMİLE ÇELİKER YEDEK ÜYE (VELİ) LEYLA YILDIZ ASİL ÜYE (VELİ) AHMET KESKİN YEDEK ÜYE (VELİ) NİHAT ÇELİK Oylama sonunda: Yukarıda isimleri bulunan velilerimiz, Eğitim Öğretim Yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri olarak, oy birliği ile seçilmişlerdir. Divan Başkanı Mustafa TALAY: Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu Okul ve İhtiyaçlarının giderilmesine yönelik yetkilendirilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda Genel kurulun oylarına sunuyorum dedi.

4 Oylama sonucunda: Eğitim Öğretim yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu oybirliği ile Okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalar yapmak için yetkilendirilmiştir. Divan kurulu başkanı: Yönetim Kurulunun İlk Toplantı Tarihi: 28/10/2016 Cuma Günü Saat 12:00da Okulumuzda yapılacaktır. diye hatırlatmada bulundu. 10. Divan Kurulu başkanı Mustafa TALAY: Okul Aile Birliği Madde 14 (1) Denetleme kurulu, genel kurulca seçilen bir veli ve öğretmenler kurulunca seçilen iki öğretmen olmak üzere üç asıl ve üç yedek üyeden oluşur. Asıl üyeler genel kuruldan sonraki ilk hafta içinde toplanır ve üyeler arasından bir başkan seçerek görev ve iş bölümü yapar. dedi Divan Kurulu başkanı Mustafa TALAY: Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 14.Maddesi gereği Denetleme Kurulu Üyeleri seçilecektir. Okulumuzdan Denetleme Kurulu üyesi öğretmen arkadaşlar, Eğitim-Öğretim Yılı başında yapılan Öğretmenler Kurulu nca seçilmiş. Aday olmak isteyen velilerimiz varsa isimlerini alalım dedi. İsimler tahtaya yazıldıktan sonra oylamaya geçildi. OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU (O.A.B. YÖN:MADDE 14) ASİL (VELİ) ETHEM AYDIN YEDEK (VELİ) TANER AYDOĞDU ASİL (ÖĞRETMEN) YAŞAR GÜNDÜZ YEDEK (ÖĞRETMEN) ASİL (ÖĞRETMEN) AHMET OKTAR YEDEK (ÖĞRETMEN) MEHTAP GÜLLÜ EBRU ÇETİNKAYA Oylama sonunda: Yukarıda isimleri bulunan velilerimiz ve öğretmenlerimiz, Eğitim Öğretim Yılı Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Denetim Kurulu üyeleri olarak, oy birliği ile seçilmişlerdir. Divan kurulu başkanı: Denetleme Kurulunun İlk Toplantı Tarihi 28/10/2016 Cuma Günü Saat:12:00 te Okulumuzda yapılacaktır. Diye hatırlatma yaptı. 11- Divan Kurulu katılan tüm Okula Aile Birliği üyelerine Teşekkür etti. Okul Müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR Ü tekrar kürsüye davet etti. 12- Okul Müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR: Geçen dönem görev yapan Okul Aile Birliği üyelerine ve tekrar teşekkür ediyorum. Yeni seçilen üyelere de başarılar diliyorum dedikten sonra velilerimizi sınıf rehber öğretmenleri ile görüşmeye davet etti.

5 TURGUT REİS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 27/10/2015 İLE 27/10/2016 TARİHLERİ ARASI OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYET VE GELİR GİDER RAPORUDUR" Yapılan seçimle göreve başlayan Okul Aile Birliğimiz Eğitim Öğretim Yılı boyunca özetle aşağıda belirtilen faaliyetleri gerçekleştirmiştir. 1) Okul girişi düzenlemesi yapıldı. 13 ) Sınıfların kapıları yenilenip tamir ve bakımı yapıldı. 2 ) Okulumuzu temsile ederek yarışmalarda derece alan ve başarılı ola14 ) Anabina ve atelyelere ecza dolabı ve ecza malzemeleri öğrencilerimize hediyeler verildi 3) Voleybo, Atletizim, Güreş gibi sportif faaliyetlerde 15 ) Sınıfların ve koridorların boya ve badanası yapıldı kullanılmak üzere malzeme alındı 16 ) Tuvalet tıkanıkları ve tesisat bakım ve onarımları yapıldı 4) Anabina ve atelyelere İSG kapsamında güvenlik ve uyarı levhaları a 17 ) Okulumuzun camlarına bakım onarım yapıldı 5 ) Veliler ile iletişim kurabilmek için SMS kredisi alındı 18 ) Okulun nakliye giderleri karşılandı 6) Kalorifer kazanı ile bacanın bakımı yapıldı. 19 ) Atelyelere yeni odalar ve tuvaletler yapıldı 7) Genel bütçe ile temin edilemeyen temizlik malzemeleri 20 ) Yarışmalara ve seminerlere öğrencileri götürmek için alındı servis sağlandı 8) Atelyelere temrinlik malzeme alındı 21 ) Maddi durumu yoksun öğrencilere giyim, yemek yarsdımı y 9 ) Havacılık Kulübüne eğitim amaçlı yarışmaya katılabilmeleri 22 ) Kira gelirlerinin MEM payları ödendi için malzemeler alındı. 23 ) Okulda acil ihitiyaç olan bakım onarımlar gerçekleştirildi 10 ) Okulun evrak işlerini takip için gerekli yol masrafları 24 ) Okulumuzda Eğitim Öğretimin kalitesini artırmaya yönelik karşılandı bilişim metaryelleri alındı 11 ) Törenlerde kullanılmak üzere çeşitli malzemeler alındı 12 ) Okulumuzdaki yangın tüpleri bakıma alınıp dolumları GELİR GİDER S.No GELİR KALEMİ TUTARI S.No GİDER KALEMİ TUTARI 1) ÖNCEKİ YILDAN DEVİR 6.987,24 1) Bakım Onarım ,19 2) Kantin Gelirleri ,25 2) Eğitim araçları ve temrinlik ,29 3) Halı Saha Gelirleri ,00 3) Temizlik Malzemesi ,40 4) Açık Lise Gelirleri 6.955,00 4 ) Spor Malzemesi 6.542,18 5) Bağış 7.801,50 5) 6) 7) Etkinlik ve Organizasyon Malzemesi Öğrenciye Yardım ve Ödül Milli Eğitim ve Kurumlara Yapılan Ödemeler 6.800, , ,87 TOPLAM ,99 BİLANÇO 27/10/2015 ile 27/10/2016 tarihleri arası gelir toplamı ,99 27/10/2015 ile 27/10/2016 tarihleri arası gider toplamı ,74 KALAN ,25 BANKADA BULUNAN ,30 KASADA BULUNAN 6,95 TOPLAM ,74

6 TURGUT REİS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR Okul Aile Birliği Denetim Kurulu perşembe günü toplanarak, okulu aile birliği yönetim kurulu tarafından yapılan harcamalar incelenmiş olup, harcamaların usulüne göre uygun olduğu görülmüştür. Okul Aile Birliği tarafından 35 adet makbuz karşılığı TL 99 kuruş gelir kaydedilmiştir. Bu gelirin TL 74 kuruş 111 adet fatura makbuz ve banka ödeme dekontları karşılığı okul ihtiyaçlarında kullanılmıştır. Okul Aile Birliği adına açılmış banka hesabında, T.C Ziraat Bankasında TL 30 kuruş, Kasada ise 6 TL, 95 kuruş paranın olduğu tespit edildi. Yapılan İncelemede Okul Aile Birliği İşletme Hesabı Defterinde gelir tablosunda 74 nolu sayfada 251 sıra nolu fişten başlayıp 96 nolu sayfa 285 fiş sıra nolu işlemi kapsamaktadır. Gider tablosu için de 73. sayfada 1 numaralı işlem sırasında başlayıp 95. sayfada 111 işlem evrakını kapsamaktadır. 27/10/2015 tarihinde bir yıllığına Seçimle Göreve Gelen Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna Ait İşlemler ilk altı ayın sonunda ve yıl sonunda olmak üzere iki defa denetim yapılmıştır tarihinde son kez denetim kurulu tarafından Turugut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği iş ve işlemleri denetlenmiş olup iş bu Tutanak tarafımızdan düzenlenerek imza altına alınmıştır.

7 2016 / 2017 TAHMİNİ GELİR Bağışlar/Yardımlar Aktarim Gelirleri Kira Geliri Diğer Gelirler TOPLAM /2017 TAHMİNİ GİDER Bakım Onarım Giderleri Dayanıklı Tüketim Malzemeleri ve Demirbaş Alımı Genel Giderler Kırtasiye ve Büro Malzemesi Alımları Mal ve Malzeme Alımları Öğrenci, Hane Halkı ve Diğer Yardımlar TOPLAM

Gelir getiren çalışmalarımız:

Gelir getiren çalışmalarımız: YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 05/10/2016-04/10/2017 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 23/10/2015-04/10/2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

ŞEHİT ÖĞRETMEN HÜSEYİN AĞIRMAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ VE SAATİ

ŞEHİT ÖĞRETMEN HÜSEYİN AĞIRMAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ VE SAATİ ŞEHİT ÖĞRETMEN HÜSEYİN AĞIRMAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ VE SAATİ (18/10/2015 tarihli toplantıda yeter sayıya ulaşılamadığından

Detaylı

YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/ /10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR.

YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/ /10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/2014 22/10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 25/10/2013-15/10/2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

T.C. ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı :2014/27 Konu : Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 18.10.

T.C. ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı :2014/27 Konu : Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 18.10. T.C. ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı :2014/27 Konu : Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 18.10.2014 Sayın Veli, İlgi: Okul-Aile Birliği Yönetmeliği madde

Detaylı

TOPLANTI GÜNDEMİ VE ALINAN KARARLAR

TOPLANTI GÜNDEMİ VE ALINAN KARARLAR KAYSERİ KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI İli/İlçesi Okulu Öğretim Yılı : Kayseri/Kocasinan : 2015-2016 Toplantının Tarihi ve Saati Yeri

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ I.DÖNEM SENE BAŞI VELİ TOPLANTI TUTANAĞI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ I.DÖNEM SENE BAŞI VELİ TOPLANTI TUTANAĞI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ I.DÖNEM SENE BAŞI VELİ TOPLANTI TUTANAĞI 2015/2016 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde okulumuzda eğitim ve öğretimle ilgili görüş alışverişinde

Detaylı

OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ

OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ Okul Aile Çevre İşbirliği Eğitim sisteminin temel bir unsuru okul eğitim amacıyla bir araya gelen paydaşların oluşturduğu bir sistemdir. Okulun önemli paydaşlarından biri de

Detaylı

1. BÖLÜM SİSTEME GİRİŞ VE AYARLAR MENÜSÜNÜN KULLANIMI. İbrahim Halil KEPEKÇİ - Kilis MEBBİS

1. BÖLÜM SİSTEME GİRİŞ VE AYARLAR MENÜSÜNÜN KULLANIMI. İbrahim Halil KEPEKÇİ - Kilis MEBBİS (TEFBİS) 1. BÖLÜM SİSTEME GİRİŞ VE AYARLAR MENÜSÜNÜN KULLANIMI Üye Girişi Yapmak! Giriş Ekranı 1.ADIM KULLANICI TANIMLAMA Ayarlar Menüsü Kullanıcı Tanımlama Kullanıcı Ekle butonuna tıklanır. 2.ADIM KULLANICI

Detaylı

MEMUR-SEN KONFEDERASYONU SAĞLIK-SEN AKDENİZ GAZETESİ

MEMUR-SEN KONFEDERASYONU SAĞLIK-SEN AKDENİZ GAZETESİ SAYI : KONU : Gazete İlanı../.. 2014 AKDENİZ GAZETESİ Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikamızın () Osmaniye şubesi 3 Olağan Şube Genel Kurul Toplantısı çoğunluk sağlandığı takdirde 28/09/2014tarihinde

Detaylı

VELİMEŞE ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

VELİMEŞE ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI VELİMEŞE ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ : 22/10/2016 TOPLANTI SAATİ : 13:00 TOPLANTI YERİ : Okul Konferans Salonu GÜNDEM MADDELER: 1. Açılış-Gündem

Detaylı

1. BÖLÜM SİSTEME GİRİŞ VE AYARLAR MENÜSÜNÜN KULLANIMI

1. BÖLÜM SİSTEME GİRİŞ VE AYARLAR MENÜSÜNÜN KULLANIMI 1. BÖLÜM SİSTEME GİRİŞ VE AYARLAR MENÜSÜNÜN KULLANIMI http://tefbis.meb.gov.tr Üye Girişi Yapmak! Giriş Ekranı 1.ADIM KULLANICI TANIMLAMA Ayarlar Menüsü Kullanıcı Tanımlama Kullanıcı Ekle butonuna tıklanır.

Detaylı

ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME

ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME 2012 - Kararın No'su Tarihi Konusu / /20 Olağan genel kurul toplantısı Başkan : Üyeler : Toplantıya Katılan Üyelerin Adı ve

Detaylı

4. Tadil edilmek üzere görüşülecek ve oya sunulacak Tüzük Maddeleri;

4. Tadil edilmek üzere görüşülecek ve oya sunulacak Tüzük Maddeleri; BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ OLAĞANÜSTÜ TÜZÜK TADİL GENEL KURULU 08-15 EYLÜL 2018 BJK AKATLAR SPOR KOMPLEKSİ GÜNDEM 1. Açılış, 2. Toplantı Başkanlık Divanı Seçimi, 3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, 4. Tadil

Detaylı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı 14. Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Vakfın 2007 yılı faaliyetlerine ilişkin, 23/04/2007 tarihinde

Detaylı

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü 2019 YILI Sayfa-1 TÜZÜK HÜKÜMLERİNE GÖRE ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE, GENEL KURUL GÜNÜ VE GENEL KURUL SONRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR A. ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN HUSUSLAR

Detaylı

2011 GENEL KURULU DİVAN TUTANAĞI

2011 GENEL KURULU DİVAN TUTANAĞI 2011 GENEL KURULU DİVAN TUTANAĞI Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) 2011 yılı Genel Kurul Toplantısı, 12 Mart 2011 tarihinde gerekli olan çoğunluk sağlanamadığından,

Detaylı

Tespitler sonrası toplantı yeter sayısının oluştuğu anlaşılarak diğer gündem maddelerine geçildi.

Tespitler sonrası toplantı yeter sayısının oluştuğu anlaşılarak diğer gündem maddelerine geçildi. KÖRFEZ TERMAL DEVREMÜLK TES İSLERİ SİTE YÖNETİCİLİĞİ 16.12.2018 TARIHINDE YAPILAN 2018 YILI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI KÖRFEZ TERMAL DEVREMÜLK TESİSLERİ SİTE YÖNETİMİ 'nin Kat Malikleri

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI 22.01.2017 Gündemin 1. Maddesi; Açılış ve yoklama Academia Sitesi Olağan Kat Malikleri Kurulu tebliğ edilmiş olan gündem maddelerini

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NUMARASI : 07 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2014 yılı Nisan ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında yapılan

Detaylı

HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU

HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU Tarih : 08 Eylül 2016 Yer : Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Balçova/İzmir Saat: 13.00-16.00 HEPDAK 2. Genel Kurul Raporu (08. 09. 2016) HEPDAK I1. GENEL KURUL

Detaylı

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI MÜDEK Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği nin 2010 yılı Genel Kurul Toplantısı, 20 Mart 2010 Cumartesi günü 14:00 de ARI Teknokent, ARI 2 Binası,

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ORTAKLIĞIN UNVANI/ORTAKLARIN ADI : KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİC A.Ş. ADRESİ : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merkezi No:5 K:3 Gayrettepe/İstanbul TELEFON VE FAX NO : 0-212

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜP TÜZÜĞÜ ŞABLONU

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜP TÜZÜĞÜ ŞABLONU ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜP TÜZÜĞÜ ŞABLONU İtalik yazıyla belirtilen ifadeler kulüp üyeleri tarafından kulüp amaçlarına uygun olarak doldurulacaktır. Normal yazı tipi ile yazılmış diğer

Detaylı

OMÜ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ

OMÜ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ OMÜ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ Tanım Madde 1- Omü... Topluluğu 2547sayılı yüksek öğretim kanununun 47 nci maddesi esas alınarak hazırlanan Ondokuz Mayıs üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 18.02.2016 Perşembe Saat: 12.00 YER: 6-B Sınıfı VELİ TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ Yoklama Velilerin görevleri,

Detaylı

ODTÜ BİLGİSAYAR TOPLULUĞU

ODTÜ BİLGİSAYAR TOPLULUĞU ODTÜ BİLGİSAYAR TOPLULUĞU TÜZÜK 1. Kuruluş: Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ankara yerleşkesinde, Kültür İşleri Müdürlüğünün denetiminde çalışmak üzere

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 28/02/2015 Toplantı Saatleri : 11:05-13:00 Toplantı Yeri : Polat Tower Residence Toplantıya İştirak Eden

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ 1. İsim İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK KULÜBÜ - İTÜHAVK 2. Amaç Kulübün amacı İTÜ bünyesinde yamaç paraşütü sporu

Detaylı

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/2017-12138 *BD070799994* TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Sayı : 40.A.00/ Konu : Türk Eczacıları Birliği 41. Olağan Büyük Kongresi hakkında Ankara, BÖLGE ECZACI ODASI

Detaylı

EURO B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU NDAN 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET

EURO B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU NDAN 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki yazılı olan gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 03 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 09:00

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

Detaylı

TED İZMİR İLKOKULU ve ORTAOKULU OKUL MECLİSİ SEÇİMİ

TED İZMİR İLKOKULU ve ORTAOKULU OKUL MECLİSİ SEÇİMİ TED İZMİR İLKOKULU ve ORTAOKULU OKUL MECLİSİ SEÇİMİ Seçim, Tanıtım Serbestliği ve Süresi Sandık Kurulunun Oluşumu Okul - 20 Ekim 2014 Öğretmenler kurulunca seçilen bir öğretmenin başkanlığında öğrencilerden

Detaylı

T.C. DİCLE KALKINMA AJANSI (Tigris Development Agency) KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1

T.C. DİCLE KALKINMA AJANSI (Tigris Development Agency) KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1 KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1 Dicle Kalkınma Ajansı 2013 yılı 1 inci Olağan Kalkınma Kurulu, 25.01.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28,

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28, SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ve Seri:II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkeleri nin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ i hükümleri gereği yapılması

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL HİZMET KULÜBÜ ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ TÜZÜĞÜ MADDE 1 İSİM

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL HİZMET KULÜBÜ ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ TÜZÜĞÜ MADDE 1 İSİM BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL HİZMET KULÜBÜ ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ TÜZÜĞÜ MADDE 1 İSİM Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Hizmet Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci Faaliyetleri Ana Tüzüğü uyarınca, Boğaziçi

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.AİB.GSK.TEŞ.2014/801 Antalya, 17/03/2014 Konu: Genel Kurula Çağrı Sayın Üyemiz, ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE ÜYELERİNE ÖZEL SİRKÜLER

Detaylı

2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI YERİ : Öğretmenler Odası TOPLANTI SAATİ : 10:30 GÜNDEM : 1-Açılış ve yoklama

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU Okulun Fiziki Şartlarını Ve Donanımlarını İyileştirme Projesi ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2014 SARAYKÖY / DENİZLİ GİRİŞ : Atatürk Ortaokulu 1 Müdür

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU İçindekiler 5.6.7.Sınıf Velilerimizin Dikkatine!... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 1 Teşekkürler... 2 Delf Prim A1 Sınavındaki Başarımız... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 15 Temmuz 2009 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2008 28 Şubat 2009 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA ESASLARI ÖRNEĞİ

SANKO ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA ESASLARI ÖRNEĞİ SANKO ÜNİVERSİTESİ..... ÖĞRENCİ KULÜBÜ ÇALIŞMA ESASLARI ÖRNEĞİ Dayanak Madde 1-:. Kulübü SANKO Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Ana Yönergesi doğrultusunda kurulur ve faaliyette bulunur. Kulübün Adı Madde

Detaylı

D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU

D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU Saygı değer üyelerimiz, www.tokdef.com.tr adresinde; TOKDEF sayfası altında tüzük değişikliği metni altında Dernekler masasından tarafımıza gelen yazıya istinaden,

Detaylı

SATRANÇ KLÜBÜ KARAR DEFTERİ EMİRDAĞ MZS ANADOLU LİSESİ

SATRANÇ KLÜBÜ KARAR DEFTERİ EMİRDAĞ MZS ANADOLU LİSESİ SATRANÇ KLÜBÜ KARAR DEFTERİ EMİRDAĞ MZS ANADOLU LİSESİ 2014-2015 MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM VE ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SOSYAL ETKİNLİKLER YÖNETMELİĞİ Resmî Gazete :13.1.2005/25699 Tebliğler Dergisi

Detaylı

YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET

YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 2016 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI

MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 1 MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 20.07.2014 Tarihinde saat 11.00 de, Kongre Salonunda gündemi görüşmek üzere Toplu Yapı Temsilciler

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İzmir Kent Konseyi 1.Olağan (Kurucu) Genel Kurulu 8 Haziran 2010 tarihinde saat 9:00-17:00 arasında Kültürpark alanı İsmet İnönü Sanat Merkezi

Detaylı

T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016-NİSAN AYI T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI EK- 3/B Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN Okul Yıllık Akademik, Sosyal, sportif, kültürel etkinliklerde

Detaylı

17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK)

17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK) 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK) Toplantı Tarihi : (1) 29 Haziran 2018 (2) 30 Haziran 2018 Toplantı

Detaylı

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ U.R. 2440. Bölge Başkanlar Eğitim Semineri 16 Mayıs 2015 İzmir Fuar Anemon Otel «HİZMETLERİNİZ DÜNYAYA ARMAĞAN OLSUN» Rtc. Ece ŞAHİNOĞLU U.R. 2440.

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL İÇİN DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL İÇİN DAVET İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: B.02.1.DTM.5.11.01.UYG İstanbul, 15 / 03 / 2012 Konu: Birliklerimizin Olağan Genel Kurullarına davet ÖNEMLİ - SÜRELİ İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL

Detaylı

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ KURULUŞ VE TOPLULUK ADI MADDE 1- Yüksek İhtisas Üniversitesi Dans Topluluğu (YİD) Yüksek İhtisas Üniversitesi nin yönetmenlikleri ve yasalar

Detaylı

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise)

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Sayın Velimiz; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği nin 7(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul

Detaylı

TARIM ORKAM-SEN SENDİKA MERKEZ GENEL MECLİSİ YÖNETMELİĞİ ( ANKARA) (TARIM VE ORMANCILIK HİZMETLERİ KAMU EMEKÇİLERİ SENDİKASI)

TARIM ORKAM-SEN SENDİKA MERKEZ GENEL MECLİSİ YÖNETMELİĞİ ( ANKARA) (TARIM VE ORMANCILIK HİZMETLERİ KAMU EMEKÇİLERİ SENDİKASI) TARIM ORKAM-SEN (TARIM VE ORMANCILIK HİZMETLERİ KAMU EMEKÇİLERİ SENDİKASI) SENDİKA MERKEZ GENEL MECLİSİ YÖNETMELİĞİ (2014 - ANKARA) 1 Amaç BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı Tarım ve

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı. TOPLANTI TARİHİ : 26.02.2014 TOPLANTI NUMARASI : YK/2014-03 TOPLANTI YERİ : Merkez YÖNETİM KURULU LERİ : Sn. SİNAN ERCAN GÜLÇUR : Sn. ASLI BALKIR : Sn. ÜNAL BOZKURT : Sn. MEHMET İMREGÜN : Sn. BABÜR GÖKÇEK

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki

Detaylı

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih: 05.03.2017 Yer: Çobanyıldızı 1 Blok Toplantı Salonu Gündemin 1. maddesine göre; Açılış konuşmasını,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL GENÇLİK FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 17-20 Ekim tarihleri arasında şehrimiz Kayseri de 2.kez düzenlenecek

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ YENİ ATA BİLGE SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI Alacaatlı Mahallesi 5072 Cad. Kazan Apt 7D No:59 Çayyolu-Çankaya 06810 Ankara Tel:(312) 217 41 71 Faks : (312) 217 41 72 Sayı:2016/66 21.12.2016 Konu:10.Olağan

Detaylı

KULÜP TÜZÜĞÜ. Kuruluş ve Amaç MADDE 1 - amacı ile Çukurova Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek üzere adında bir öğrenci kulübü kurulmuştur.

KULÜP TÜZÜĞÜ. Kuruluş ve Amaç MADDE 1 - amacı ile Çukurova Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek üzere adında bir öğrenci kulübü kurulmuştur. KULÜP TÜZÜĞÜ EK - 3 Kuruluş ve Amaç MADDE 1 - amacı ile Çukurova Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek üzere adında bir öğrenci kulübü kurulmuştur. Kulüp Faaliyet Alanları MADDE 2 - (1) (2) (3) (4)

Detaylı

CUMHURİYET İLKOKULU ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ YILLIK OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

CUMHURİYET İLKOKULU ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ YILLIK OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ CUMHURİYET İLKOKULU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ YILLIK OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ ================================================================ Toplantı Tarihi : 18/10/2012

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 76.065.871,49

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 76.065.871,49 TABLO 1. FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 24 GİDERLER HESABI 76.5.871,49 6 GELİRLER HESABI 154.536.871,86 Personel 2.615.963,94 6 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 79.1.823,12 Memurlar 2.539.120, 6 Mal ve

Detaylı

OVACIK ÖĞRETMENEVİ ve ASO MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

OVACIK ÖĞRETMENEVİ ve ASO MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI OVACIK ÖĞRETMENEVİ ve ASO MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI OCAK AYI YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALAR Defter ve evraklarda sene kapatma işlemlerinin yapılması. 2014 yılına ait

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu Hk. 201760 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ YENİLER KULÜBÜ TÜZÜĞÜ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ YENİLER KULÜBÜ TÜZÜĞÜ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ YENİLER KULÜBÜ TÜZÜĞÜ Dayanak Madde 1- (1) Bu tüzük, Muş Alparslan Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesine dayanılarak hazırlanmıştır. Kulübün Adı Adresi ve Niteliği Madde

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 08.05.2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından

Detaylı

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TİYATRO TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TİYATRO TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ KURULUŞ VE TOPLULUK ADI MADDE 1- T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TİYATRO TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Tiyatro Topluluğu Yüksek İhtisas Üniversitesi nin yönetmelikleri ve yasalar uyarınca Yüksek İhtisas Üniversitesi

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

Toplum Gönüllüleri Vakfı 14. Mütevelli Heyet Toplantısı Toplantı Tutanağı 7 Mayıs 2016

Toplum Gönüllüleri Vakfı 14. Mütevelli Heyet Toplantısı Toplantı Tutanağı 7 Mayıs 2016 Toplum Gönüllüleri Vakfı 14. Mütevelli Heyet Toplantısı Toplantı Tutanağı 7 Mayıs 2016 Açılış ve Toplantı Divanı Seçimi (Gündem Maddesi 1) Toplantı Jülide Erdoğan tarafından açılmış ve Divan için 1 başkan

Detaylı

Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı

Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı Sirküler No : 2013-18 Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı Tarih: 21032013 Bilindiği üzere sermaye şirketleri yeni TTK kapsamında esas (ana) sözleşmelerini

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET TÜRKİYE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Bankamızın 2017 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurulu, Necatibey Caddesi No:98, Kat:7,

Detaylı

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ T.C SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ SATINALMAVE TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA BÜROLARI TAHAKKUK BÜROSU TKKY BÜROSU BÜRO 1 BÜRO 2 MÜBAYAA Gülcay ÇALIŞKAN

Detaylı

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016 - NİSAN AYI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME

Detaylı

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Kurulu, 5 Ekim 2013 te Ankara Balgat taki dernek merkezinde

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Kurulu, 5 Ekim 2013 te Ankara Balgat taki dernek merkezinde TBD Tüzüğü değişti 4 Ekim de olağanüstü toplanan TBD, Tüzüğü nün 7 maddesini değiştirdi. Değişiklikle üyelikten çıkartılma, şubeler arasında üyelik nakli, merkez organları ve dernek gelirleri gibi konular

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurulu, Necatibey Caddesi No:98, Kat:7, Bakanlıklar/ANKARA

Detaylı

ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ODA İÇ YÖNETMELİĞİ

ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ODA İÇ YÖNETMELİĞİ Amaç ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ODA İÇ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ VE KAVRAMLAR Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası nın, Yönetim Kuruluna

Detaylı

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokuluna kayıtlı öğrencilerin

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı. TOPLANTI TARİHİ : 27.02.2015 TOPLANTI NUMARASI : YK/2015-06 TOPLANTI YERİ : Merkez YÖNETİM KURULU LERİ : Sn. SİNAN ERCAN GÜLÇUR : Sn. ASLI BALKIR : Sn. ÜNAL BOZKURT : Sn. MEHMET İMREGÜN : Sn. BABÜR GÖKÇEK

Detaylı

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Şirketimizin 2014 hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70 TABLO 1.1 BİLANÇO Yıl : 26 AKTİF HESAPLAR N Yılı 26 PASİF HESAPLAR N Yılı 26 1 DÖNEN VARLIKLAR 1.758.677,59 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 329.357,81 10 HAZIR DEĞERLER 983.1,57 32 FAALİYET BORÇLARI 48.364,75

Detaylı