Araç Yıkama ve Bakım ürünleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Araç Yıkama ve Bakım ürünleri"

Transkript

1 Araç Yıkama ve Bakım ürünleri BİNLERCE ÜRÜN ONLINE MAĞAZADA eshop.wurth.com.tr 1

2 MOTOR YIKAMA İÇİN ÜRÜNLER Havalı Motor Temİzleme Tabancası Art.-Nr Katalog Sayfası: Motor Yıkama 5 lt Motor Yıkama 20 lt Ultra 2040 Çok Amaçlı Sprey Art.-Nr Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Hızlı Motor Temİzleme Spreyİ Su ile durulama gerektirmez. Kontakt Sprey 300 ml Motor Temİzleme Spreyİ 300 ml Art.-Nr Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası:

3 MOTOR BAKIMI İÇİN ÜRÜNLER MOTOR KORUMA silikonu 5 l Parlaması için ayrıca bir işlem yapılması gerekli değildir. Nemli yüzeylere de uygulanabilir. Uygulandıktan hemen sonra araç kullanıma hazır hale gelir. Plastik parçaları ve motor parçalarını tazeler, su ve kir itici bir koruyucu tabaka oluşturur. Bütün araç tiplerinin motorları ve motor bölmeleri için Art.-Nr Katalog Sayfası: MOTOR KORUMA CİLASI 400 ml Motor yüzeyinde ve kablo, hortum gruplarının parlak görünmesini sağlar. Motor bölümünü ve aksamlarını optik olarak korur. Koruyucu bir film tabakası oluşturur. Motor aksamını yol koşullarından kaynaklanan kirlenmelere ve su sıçramalarına karşı korur. Elastik bir kaplama sağlar. Yüksek kaliteli akrilik bazlı, motor alanı için koruyucu cila. Art.-Nr Katalog Sayfası:

4 araç dış temizlik ürünleri ALÜMİNYUM JANT TEMİZLEYİCİ Alüminyum jantları hızlı bir şekilde temizler. Yüksek etkili fosforik asit katkıları sayesinde hızlı ve güçlü temizlik sağlar. Fren balata kalıntıları, zift lekeleri gibi en inatçı kirleri kolayca çözer. Art.-Nr Katalog Sayfası: BÖCEK TEMİZLEYİCİ Ön camlar, radyatör panjuru, tamponlar, farlar, araç plakası için kullanıma uygundur. ARAÇ YIKAMA KÖPÜĞÜ 30 lt Gelişmiş konsantre formülü ile otobüs ve ağır vasıtalar gibi geniş yüzeylere sahip araçlarda düzenli yıkama işlemi içindir. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: ZİFT-KATRAN TEMİZLEYİCİ 300 ml Zift, yağ ve pütür sıçramalarını ve boyalı ve krom parçalar üzerindeki dolgu macunlarını kolayca temizler. BMF-ÇOK AMAÇLI GENEL TEMİZLEYİCİ 5 lt İşletmeler, makine ve araçlar için çevre dostu temizleyici. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: BMF-ÇOK AMAÇLI GENEL TEMİZLEYİCİ 20 lt İşletmeler, makine ve araçlar için çevre dostu temizleyici. MUMLU CİLA 5 lt Tek bir işlemle pasta ve cila yapılır. Her tür boyanın görüntü olarak orijinal haline getirilmesini sağlar Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası:

5 oto ŞAMPUANları CİLALI ARAÇ ŞAMPUANları Çift etkili araç şampuanı Hassas bir şekilde komple temizlik sağlayan özel araç şampuanı. Araç boyası, krom, lastik, vinil ve plastik gibi yüzeylerden her türlü kiri temizler. No Tanım Art.-Nr. 1 Oto Şampuanı 1 lt Oto Şampuanı 5 lt Yıkama ve cilalama tek bir işlemde boyayı yıpratmadan temizler ve oluşturduğu koruma tabakasıyla aracı hava koşullarının etkilerinden korur. Suyun ve yağmurun aracınızda tutunmasını engeller Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: No Tanım Art.-Nr. 1 Cilalı Araç Şampuanı 1 lt Cilalı Araç Şampuanı 5 lt R1 ÜNİVERSAL TEMİZLEYİCİler Araçlarda, atölyelerde, ofis, oda, halılar, döşemeler ve tüm suya dayanıklı yüzeylerde genel kullanım için üniversal leke temizleyici. No Tanım Art.-Nr. 1 R1 Üniversal Temizleyici 5 lt R1 Üniversal Temizleyici 20 lt Katalog Sayfası:

6 IPA TEMİZLEYİCİ GENEL TEMİZLEME TABANCASI top gun Hassas yüzeylerde yumuşak ve etkili temizlik sağlar. Yağ ve suda çözülebilen özellikle kalıcı etkiye sahip kirleri yüzeylerden kaldırır. Boyama veya yapıştırma işlemi öncesi plastik yüzeylerin temizlenmesi için idealdir. Ürünün videosu için akıllı telefonunuzla QR kodu tarayınız. Ürünün videosu için akıllı telefonunuzla QR kodu tarayınız. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: JANT TEMİZLEYİCİ PREMIUM 400 ml Kolay temizleme etkisine sahip, tüm çelik ve alüminyum jantlar için asit içermeyen özel temizleyici. Etkisini renk değişimiyle gösterir. Kolay temizleme Jantın üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak, fren balatası tozlarının yüzeye daha az yapışmasını sağlar. PAS GİDERİCİ 5 lt Kaporta, sac, çelik, demir ve döküm parçalardaki hafif pasları gidermek için kullanılır. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Kil Serisi Temizlik ve Polisaj Ürünleri 1 2 Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: No Tanım Art.-Nr. 1 Kil Süngeri - 70 x 40 x Kil Pedi - Siyah - D 150 mm Kil Eldiveni -140 x 210 mm Kil Bezi x 320 mm Katalog Sayfası: Katalog Sayfası:

7 araç dış bakım ürünleri BOYA KORUYUCU CİLA 250 ml POLİMER BOYA KORUMA Kolay kullanımı ile kalıcı koruma sağlar. Kötü hava koşullarına, tuza, güneş ışınlarına, soğuk temizleyicilere ve boyayı etkileyen diğer etkenlere karşı dayanıklıdır. Kullanım sonrası dümdüz bir yüzey elde edilir ve uzun süre koruma sağlar. Parlak yüzeylerin koruma kaplamasının yapılması, izlerinin ve hologramların temizlenmesi. Hava şartlarına ve UV ışınlarına karşı son derece dayanıklı. Su ve kir itici etki Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: boya parlatıcı 5 lt KALIN PASTA 1500 gr Boya hazırlıkları, çok eskimiş ve matlaşmış boyaların, boya dumanı izlerinin, toz birikintilerinin, boya geçiş yerlerinin vs. restorasyonu. Art.-Nr ALÜMİNYUM POLİSAJ PASTASI Eski ve yeni alüminyum yüzeyler için. Kirlenmeleri, metal oksidasyonlarını, pası ve başka kalıntıları temizlemek için kullanılır. Fuar alanlarında, mutfakta, araçta, gemide ev teknolojisinde kullanılır. Art.-Nr Katalog Sayfası: lastik tamir köpüğü 300 ml Yüksek kaliteli, tek bileşenli profesyonel bir lastik tamir ürünüdür. Lastik tamir köpüğü, lastiği janttan çıkarmadan tamir edebilecek donanımdadır. Lastiği içeriden yamayarak tamir eder, herhangi bir zarar vermez. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası:

8 lastik köpüğü Lastik yanakları için yüksek kaliteli bakım ürünü. lastik yanak parlatıcı 5 lt Özel formülü sayesinde araç lastiklerini tek işlemle parlatır ve korur. Lastiklerin uzun süre yeni görünmesini sağlar. Sudan etkilenmez. Kış aylarında lastiklerin uzun süre parlak kalmasını sağlar. Art.-Nr Katalog Sayfası: plastik boyası - Süngerlİ Siyah Art.-Nr Katalog Sayfası: DIŞ PLASTİK VE TAMPON PARLATICı Art.-Nr Katalog Sayfası: Art.-Nr Katalog Sayfası: BOYA VE JANT KORUMA SPREYİ 400 ml Bütün boyalı yüzeylerde hatta alüminyum, krom ve alaşımlı jantlarda uzun ömürlü koruma ve parlaklık için kullanılır. Araç yıkama işlemlerine dahi dayanıklı uzun ömürlü etki. Boyalı yüzeyleri ve jantları hava etkilerine karşı korur. Renk parlaklığını arttırır. Haşere ve diğer kirlerin giderilmesini kolaylaştırır. Kolay temizleme etkisi sayesinde, koruma spreyi uygulanmış yüzeylerde, su, tanecikler halinde yuvarlanır. Art.-Nr Katalog Sayfası:

9 araç dış bakım ürünleri ELEKTRİKLİ POLİSAJ PM 200-E W Çok güçlü polisaj ve parlatma makinesi kompakt ve kullanışlı. Boyalı ve metal yüzeyler için ikisi bir arada. Uygun aksesuarlar ile, PM 200-E parlatma makinesi olarak kullanılabilir. Son derece kullanışlı ve hafif. Art.-Nr Katalog Sayfası: ORBİTAL POLİSAJ MAKİnesİ EPM 160-E W Boya hasarlarının hare oluşturmayacak şekilde giderilmesi için idealdir. Denge sistemi sayesinde pürüzsüz çalışma. Baş kısmındaki tutma kolu sayesinde hassas kullanım. Ergonomik tasarımlı tutma kolu gerekirse sökülebilir. Eksantrik ve geniş polisaj hareketleri sayesinde boya üzerindeki harelerin giderilmesi ve parlaklık sağlanması. Art.-Nr Katalog Sayfası:

10 BAKIM İŞLEMİNİN ZİRVE NOKTASI MÜKEMMEL BİR CİLA Araç temizlik, bakım ve boya koruma işlemlerini mümkün olduğunca kolaylaştırmak için size en yenilikçi ürünleri sunuyoruz.: Würth Perfection Line ürün serisinin yepyeni, çok etkili ve birbirine tamamen uyumlu ürünleri şimdi hizmetinizde. Temizlikten ışıl ışıl parlayan bir aracın verdiği keyfi yeniden keşfedeceksiniz! 10

11 P10 P20 P30 P55 Yoğun çizikler Yeşil ped veya peluş Yoğun çizikler Mavi ped veya peluş Hologram Turuncu ped veya peluş Hafif çizikler Mavi ped Portakal kabuğu görüntüsü Yeşil ped veya peluş Orta yoğunlukta çizikler Mavi ped veya peluş Çiziklerin yoğunluğuna göre uygun polisaj Boya koruma Mavi ped malzemesini ve pedi seçin. Yatay / Dikey Boya Koruma Pink hareketlerle ve eşit şekilde yüzeye uygulayın. Yeni pedlerimizin üstün özellikleri mükemmel Toz tanecikleri Yeşil ped veya peluş Hafif çizikler Mavi ped veya peluş sonucu elde etmenizi sağlayacaktır. Boya koruma El polisaj pedi veya dalgalı ped 11

12 polisaj Pedlerİ ve KİMYASALLARI p10 p20 p30 Hızlı Aşındırma Pastası Plus Yüksek aşındırma özelliğine sahip yeni atılmış veya eski araç boyaları üzerinde hataları gidermek ve yoğun olarak kullanılmış boyalar üzerinde iyileştirme yapmak için kullanılmaya uygundur. Parlatma ve Polisaj Plus Üstün performanslı kılcal çizik veya polisaj izi giderici, orta düzeyde aşındırma ve üstün parlaklık özelliğine sahip polisaj pastası. Eski ve yeni boyalarda veya kurumuş hatalı tamir boyaları üzerinde iyileştirme yapmak için uygundur. Hare-İz Giderici Plus Koyu renkli yeni veya eski araç boyaları üzerinde bulunan hologramların veya polisaj izlerinin işlevsel ve sürekli olarak ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır. Özellikle daha önce iri tanecikli polisaj pastası kullanıldığı durumlarda boya koruma pastası olarak da kullanılabilir. P10, 250 g Art.-Nr P10, 1 kg Art.-Nr Polisaj Süngeri Yeşil 145 x 25 mm Art.-Nr x 25 mm Art.-Nr P20, 250 g Art.-Nr P20, 1 kg Art.-Nr P20, 5 kg Art.-Nr Polisaj Süngeri Mavi 145 x 25 mm Art.-Nr P 30, 250 g Art.-Nr P30, 1 kg Art.-Nr Polisaj Süngeri Turuncu 145 x 25 mm Art.-Nr x 30 mm Art.-Nr x 30 mm Art.-Nr

13 p55 boya yüzey koruma P55 Matlaşmış ve Yeni Boya Cilası Hızlı sonuçlar için yenilikçi kombinasyon cilası. Boya yüzeylerinin tek bir işlemde kaplanmasını ve sızdırmazlığını sağlar. P55, 250 g Art.-Nr P55, 1 kg Art.-Nr P55, 5 kg Art.-Nr P55 Matlaşmış ve Yeni Boya Cilasını mavi polisaj pedleri ile kullanabilirsiniz. Pink Sentetik reçine ve dayanıklı polimer sayesinde uzun süreli bir koruma ve üstün bir parlaklık sağlar. Reçine partikülleri boya yüzeyinde tutunur, pürüzsüz bir yüzey ve üstün parlaklık sağlar. Pink, 250 g Art.-Nr Pink, 1 lt Art.-Nr Pink, 5 lt Art.-Nr Kalibrasyonlu Yüzey (Kesikli Ped) Yeni polisaj pedlerimizin kalibre edilmiş yüzeyleri daha geniş bir alana sahiptir. Böylece daha çok polisaj malzemesini tutabilir ve işleyebilir. Dolayısıyla daha fazla etki ve yüksek verimlilik sağlar. Avantajınız: En düşük aşınma oranıyla en yüksek etki gücü. Merkezleme Polisaj pedlerimizin birçoğunun tam ortasında hızlı, rahat ve mükemmel merkezleme için bir delik bulunur. Avantajınız: Baştan sona uyumlu ve temiz bir polisaj. Açık Gözenekli Sünger Polisaj pedlerimizin tamamı yüksek kaliteli açık gözenekli sünger malzemeden üretilir. Açık gözenekli yapının ve kalibrasyonlu yüzeyin avantajı, polisaj işlemi sırasında ısı oluşumunu engellemesidir. Avantajınız: Düşük sıcaklık sayesinde eşit ve istikrarlı performans. Yuvarlatılmış Kenarlar Pedlerin yuvarlatılmış olan kenarları araç kaportasının tüm hatlarına uyum sağlar. Bu esnek geometri sayesinde yüzeydeki boyada iz oluşması önlenir. Avantajınız: Her tür kaportada esnek kullanım. Polisaj Süngeri - Manuel Turuncu 130 x 50 mm Tüm polisaj işlemleri için manuel çözüm: Her tür polisaj pastasını uygulamak için kullanabileceğiniz, sıkı ve ince gözenekli sünger malzemeden, ergonomik tasarımlı, mükemmel bir polisaj pedi. Avantajınız: Tüm polisaj pastası türleri için tek bir ped çeşidi! Boya Koruma Süngeri - Manuel Siyah 130 x 50 mm Boyalı ve plastik yüzeylerde etkili şekilde uygulama yapmanızı sağlayan, çok ince gözenekli süngerden üretilmiş, ergonomik tasarımlı ped. Avantajınız: Zor ulaşılan alanlarda bile kolaylıkla kullanılabilir. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası:

14 KOYUN POSTU POLİSAJ PEDLERİ dalgalı POLİSAJ PEDİ D135 mm 2 İnce çiziklerin ve hologramların giderilmesi için cırt sabitlemeli, son derece ince ve yumuşak polisaj süngeri. Yüksek hızda sıçrama yapmaz. Düşük ısı üretimi, uzun ömürlü 1 No Tanım Art.-Nr. 1 Koyun Postu Polisaj Pedi Siyah Koyun Postu Polisaj Pedi Beyaz Katalog Sayfası: CIRTLI SÜPER POLİSAJ PEDİ SARI D200 mm Araçların boyalı yüzeylerinin pasta ve cila işlemleri için özel saçaklı sünger. Art.-Nr Katalog Sayfası: CIRTLI CİLALAMA SÜNGERİ Beyaz D200 mm Pasta cila makinesiyle araçların boya bakımı ve korumasını sağlar. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: No Tanım Art.-Nr. 1 Cırtlı Polisaj Pedi İçin Taban M14 D Cırtlı Polisaj Pedi İçin Taban M14 D ü 1 arada polisaj pedi! EPM 160-E Eksantrik polisaj makinesi için özel taban. 3 4 No Tanım Art.-Nr. 3 Polisaj Tabanı M14 D mm Cırtlı Polisaj Makinesi Tabanı ( İçin) D

15 araç İç Temİzlİk Ürünlerİ ARAÇ İÇİ TAZELEME SPREYİ QUİCK FRESH PURE 100 ml Havalandırma kanallarında ve araç içinde meydana gelen kötü kokuların giderilmesini sağlayan, taze ve ferah bir koku bırakan araç iç mekan tazeleme spreyi. AKTİF TEMİZLEME KÖPÜĞÜ Komple araç için için meyve kokulu yoğun köpüklü temizleyici. Mükemmel kir çözme etkisine sahiptir. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: ARAÇ İÇİ TEMİZLEME SPREYİ Bütün boyalı ve plastik parçaların, cam yüzeylerin ve döşemelerin nikotin, kir ve tozunu temizler. Antistatik katkı maddesi yüzey üzerinde geçici bir süre toz koruması sağlar. Yoğun etki, kiri çözer. DÖŞEME - TEKSTİL LEKE ÇIKARICI Döşeme malzemenin içine derinlemesine nüfuz eder ve rahatsız edici boyayı çözerek çıkarır. Çok üstün temizleme performansı Yüzeyleri korur. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası:

16 PLASTİK LEKE ÇIKARICI KOKPİT TEMİZLEME SPREYİ 400 ml Tek bir adımda mükemmel temizlik gücü ve hassas bakım sağlar. Boyayı yeni gibi gösterir. İpeksi mat bir parlaklık sağlar. Çabuk kirlenmeyi önler. Püskürtme etrafa saçılmaz. Taze limon kokulu. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: AKTİF CAM TEMİZLEME KÖPÜĞÜ PLASTİK YÜZEY TEMİZLEYİCİSİ Spoiler, kokpit ve iç döşemeler gibi aracın iç ve dış kısımlarında yer alan plastik yüzeylerin temizliği ve bakımı içindir. Vinil, lastik vs. gibi plastik yüzeyleri tek bir işlemde temizler, korur ve yüzeyine ipeksi bir matlık kazandırır. Hava koşullarına, solmaya ve sertleşmeye karşı korur. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: FI-ARAÇ İÇİ TEMİZLEYİCİ Tüm araç iç kısımları için çevreye uyumlu temizleyici. Koltuk kılıfları, baş destekleri, halılar, araç tavanı, kapı iç kaplamaları, bagaj kısmındaki kirli yerler vs. Tanım Art.-Nr. FI-Araç İçi Temizleyici 1 lt FI-Araç İçi Temizleyici 5 lt Katalog Sayfası:

17 araç İç bakım Ürünlerİ araç İç bakım Ürünlerİ DERİ BAKIM KREMİ SOLVENTSİZ Tüm pürüzsüz deri türleri için özel vaks ve silikon emülsiyonundan oluşan bakım kremi. Deriyi besler ve parlaklık kazandırır. Solvent içermez. Nazikçe temizler ve bakım yapar. Döşeme leke çıkarıcı 1 lt Katran, yağ, ve gres lekelerini tavan, halı, tekstil gibi döşemelerden çıkarmak için. Solvent bazlı Temizlik sonrasında halka şeklinde lekeler oluşturmaz Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: KokpİT KORUMA VE BAKIM VİNİL PLASTİK BAKIM 5 lt Plastik yüzeyler için meyve kokulu iç mekan bakımı. Renkleri tazeler ve onlara ipeksi bir parlaklık verir. Plastikler elastik kalır. Gıcırdama seslerini ortadan kaldırır. Bakımlı ve yeni gibi bir görünüm kazandırır (yeni araç görüntüsü) Malzeme koruyucu özellikli. Çevresel etkilere karşı uzun süreli koruma sağlar. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası:

18 araç İç bakım Ürünlerİ Döşeme koruma spreyi 400 ml plastik - LASTİK KAYDIRICI BAKIM 300 ml Kumaştan yapılmış yüzeyleri suya, yağa ve kire karşı koruma sağlar. Üstün su itme özelliği Kire, yağ ve gres gibi leke oluşumlarına karşı koruma sağlar. Sanayide ve araçlarda plastik ve lastik malzemelerin bakımı ve yağlanması için silikonsuz bakım yağıdır. Antistatik özellik taşır, UV ışınlarına karşı koruma sağlar. Silikon içermez. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: KLİMA TEMİZLEME SPREYİ 300 ml Klima tesisatları (sabit, mobil ve araç) için özel temizleyici. Klima soğutma radyatörü yüzeyinde oluşan kirleri temizler ve giderir. LASTİK BAKIM ve TAZELEME SPREYİ 300 ml Binek araçlarda, ağır vasıtalarda ve otobüslerde kapı, bagaj ve kaput bölgelerinde yer alan lastik parçaların ve fitillerin, lastik paspasların temizlenmesi ve bakımı için uygundur. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: KOKU GİDERİCİ SPREY Hoş olmayan bütün kokuları nötralize eder. Aracın iç bölümünde, mobilyalarda, halılarda, perdelerde ve elbiselerde oluşabilen sigara dumanı, ter, hayvan, çürük ve mutfak kokuları için. Yaklaşık tüm tekstil ürünleri için uygundur. Art.-Nr Katalog Sayfası:

19 CAM TEMİZLEME ve KORUMA ürünleri Dört Mevsİm Cam Temİzleme Suyu Geliştirilmiş antifriz özelliği sayesinde cam ve far yıkama sistemlerinin donmasını güvenilir ve etkili bir şekilde önler Yol tuzu ve diğer yağlı yol kiri gibi kışın yolda oluşan kirlere rağmen tamamen açık görüş sağlar. Polikarbonat camı aşındırmaz boya ve lastiğe zarar vermez İçerik Art.-Nr lt lt lt lt Katalog Sayfası: CAM TEMİZLEME SABUNU 250 ml Sileceklerin iz yapmasını engeller, gölgelenme ve yağlanmayı ortadan kaldırır ve net bir görüş sağlar. Yapışıp kalan haşere ve diğer kirlenmeleri yok eder. Polikarbonat cam için uygundur. Art.-Nr Katalog Sayfası:

20 EK BAKIM ÜRÜNLERİ 20

21 GÜDERİ KURULAMA BEZİ - 70 x 45 cm Hakiki koyun derisinden. Yüksek su tutma kabiliyeti. Zamandan tasarruf. Saf doğal ürün. Cilt ile uyumludur. Çevre koruyucudur. 70 x 45 cm Art.-Nr Katalog Sayfası: GÜDERİ BEZ TEMİZLEME BEZİ - TURKUAZ adet Sağlam, dayanıklı ve çok amaçlı temizlik bezi. Tanım Art.-Nr. Sentetik Güderi Bez - 40 x 40 cm - Mavi - 170gr Sentetik Güderi Bez - 38 x 60 cm - Mavi - 130gr MİCRO OTO YIKAMA ELDİVENİ - YEŞİL Yıkanabilir, bükerek sıkılabilir ve tekrar kullanılabilir. Alttan çekmeli, duvara asılarak kullanım. Birçok çözücü maddeye karşı dayanıklı. 27 x 38 cm Art.-Nr Katalog Sayfası: POLİSAJ MENDİLİ - BEYAZ adet Süper yumuşak çok amaçlı polisaj bezi. Yıkanabilir, bükerek sıkılabilir ve tekrar kullanılabilir. Yırtılmaya, ıslaklığa ve aşınmaya karşı son derece dayanıklı. Birçok çözücü maddeye karşı dayanıklı. % 100 viskon elyaf. 18 x 23 cm 40 x 38 cm Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası:

22 TEMİZLEME BEZİ - RULO yaprak 32 x 38 cm Art.-Nr Katalog Sayfası: OTO YIKAMA SÜNGERİ 170,5 x 12 x 6 cm MİKROAKTİF BEZ BASıC - 40x40 cm - Yeşil Kullanışlı: Temizleyici maddelere ihtiyaç duymadan üstün temizlik sağlar ve yüzeydeki tozları toplar. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: MİKROAKTİF BEZ profi - Gloss - 40x40 cm - Mavi Yüksek parlaklık sağlayan, hare, iz ve tüy bırakmayan mikroaktif bez. MİKROAKTİF BEZ profi - duo - 40x40 cm - Mavi Kuru, nemli ve ıslak kullanılabilen, kir tutucu özellikli mikroaktif bez. Art.-Nr Art.-Nr Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: POMPALI SPREY KABI - 1 lt Genel temizleyici için Art.-Nr Katalog Sayfası:

23 MİKROAKTİF BEZ profi - 40x40 cm - Profesyonel Profesyonel mikro aktif bez detaylı araç bakım ve temizliği için idealdir. Statik yüklemesi sayesinde kuru yüzeylerde mıknatıs etkisi yaparak ince toz ve katmanları alır. Kaba ve yağlı kirlenmelerde ise bezin nemlendirilerek kullanılması gerekmektedir. Hızlı uygulama Tüy ve iz bırakmaz Maliyet tasarrufu Parlatma işleri için ideal Tanım Art.-Nr. MİCROFİBER BEZ-PROFİ-40X40CM-MAVİ MİCROFİBER BEZ-PROFİ-40X40CM-KIRMIZI MİCROFİBER BEZ-PROFİ-40X40CM-SARI Katalog Sayfası: MİCROFİBER BEZ ÖZEL - 40x40 cm - Siyah Cam, krom ve boyalı yüzeyler gibi pürüzsüz yüzeylerde iz ve tüy bırakmayan temizleme ve polisaj bezi. Kimyasal katkılar kullanmadan yüksek temizleme gücüne sahiptir. Deformasyona ve yırtılmaya dayanıklı kumaş. Yüksek emicilik; kendi ağırlığının 4 katını emer Tüy ve iz bırakmaz. YENİ ÜRÜN Art.-Nr

24 Sprey Kabı Kabın içindeki özel emme sistemi, her açıda püskürtme yapabilmesini sağlar. Kafa üstü, yatay veya eğilimli kullanım için uygundur. Kolay kullanım: Uzun tetikli, ergonomik püskürtme başlığı Esnek basınç: Açılıp kapatılabilen ve 15 bar basınca kadar ayarlanabilen püskürtme ucu Sağlam gövde: Şeffaf, kırılmaya karşı dayanıklı, 100 ml ölçüm kademeli, 0,5 litre püskürtme kabı Art.-Nr Katalog Sayfası: POMPALI SPREY KABI ml Her pozisyonda kesintisiz püskürtme sağlar Maksimum hareketlilik: Kafa üstü, yatay ve eğimli kullanımlarda bile güvenl, şekilde çalışma imkanı verir. Yüksek dayanıklılık: Konik gövde yapısı, sprey kabının dayanıklılığını arttırır. Art.-Nr Katalog Sayfası:

25 size Özel avantajlı setler yıkama seti Set İçeriği Tanım Art.-Nr. Adet Oto Yıkama Süngeri - 170,5x12x6 cm Micro Oto Yıkama Eldiveni-18x23 cm-yeşil R1 Üniversal Temizleyici 5 lt Jant Temizleyici Premium 400 ml Cilalı Araç Şampuanı - 5 lt Katalog Sayfası: TOP GUN ve R1 ÜNİVERSAL TEMİZLEYİCİ SETİ Set İçeriği Tanım Art.-Nr. Adet Genel Temizleme Tabancası TOP GUN R1 Üniversal Temizleyici 5 lt Katalog Sayfası:

26 ARAÇ İÇ TEMİZLİK VE BAKIM SETİ DÖŞEME KOLTUKlar İçİn Set İçeriği Tanım Art.-Nr. Adet Aktif Temizleme Köpüğü Kokpit Koruma ve Bakım Aktif Cam Temizleme Köpüğü Döşeme Koruma Spreyi 400 ml Araç İçi Tazeleme Spreyi 100 ml Sprey Koku Ocean 170 ml

27 ARAÇ İÇ TEMİZLİK VE BAKIM SETİ deri KOLTUKlar İçİn Set İçeriği Tanım Art.-Nr. Adet Aktif Temizleme Köpüğü Kokpit Koruma ve Bakım Aktif Cam Temizleme Köpüğü Deri Besleyici Bakım Kremi Solventsiz Araç İçi Tazeleme Spreyi 100 ml Sprey Koku Ocean 170 ml

28 Araç İÇİ KORUMA SETİ Set İçeriği Tanım Art.-Nr. Adet Direksiyon Koruma Seti (2 ad. Folyo - 1 ad. Makara) Streç Direksiyon Koruma Folyosu Kağıt Paspas - Rulo - Kahve Koltuk Koruma Kılıfı - Rulo Set Art.-Nr

29 BU GRUPTAN TOPLAMDA tl ALIŞVERİŞ YAPANA MobİL TAKIM ARABASI HEDİYE! Araç detaylı temizlik ürünleri için idealdir. Mobil kullanım ve tüm bölümlerin açık olması sebebiyle ürünlere her tarafından ulaşma kolaylığı sağlar. 5 litrelik devirme tertibatı sayesinde daha fazla depolama alanı sağlar. Art.-Nr Amb./Ad. 1 HEDİYE! Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Katalog Sayfası: Res. Tanım Art.-Nr. 1 Motor Yıkama 5 lt Cilalı Araç Şampuanı 5 lt Oto Şampuanı 5 lt Mumlu Cila 5 lt FI-Araç İçi Temizleyici 5 lt Res. Tanım Art.-Nr. 6 BMF Çok Amaçlı Genel Temizleyici Lastik Yanak Parlatıcı 5 lt R1 Üniversal Temizleyici 5 litre

30

31

32 Araç Yıkama ve Bakım ürünleri aksiyonu Würth Sanayi Ürünleri Tic. Ltd. Şti. Eski Silivri Cad. No: 46 Mimarsinan, B.Çekmece - İstanbul T F İçerikten sorumlu: PM Tasarım: Marketing Tüm hakları saklıdır. Yalnızca onay alınarak yeniden basılabilir. MRKT - GLDN GR - 04/18 Tarafımızdan kaliteyi yükseltmeye hizmet eden ürün değişikliklerini önceden bildirim yapmadan uygulama hakkını saklı tutarız. Resimler örnek görüntüler olabilir ve teslim edilen üründen farklı bir görünümü olabilir, yanılgı haklarımızı saklı tutarız. Baskı hatalarından dolayı sorumluluk üstlenmiyoruz. Genel ticari hüküm ve şartlar geçerlidir. 32

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

Würth Perfection Line. aracını tutkuyla sevenlere

Würth Perfection Line. aracını tutkuyla sevenlere Würth Perfection Line aracını tutkuyla sevenlere 1 DIŞ BAKIM 4 27 Ön temizlik 6 7 Kil serisi yenilikleri 8 9 Jant temizliği 10 11 Araç yıkama 12 13 Polisaj ve boya koruma 14 15 Polisaj pedleri, polisaj

Detaylı

WÜRTH PERFECTION LINE. aracını tutkuyla sevenlere

WÜRTH PERFECTION LINE. aracını tutkuyla sevenlere WÜRTH PERFECTION LINE aracını tutkuyla sevenlere 1 DIŞ BAKIM 4 27 Ön temizlik 6 7 Kil serisi yenilikleri 8 9 Jant temizliği 10 11 Araç yıkama 12 13 Polisaj ve boya koruma 14 15 Polisaj pedleri, polisaj

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır.

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. 1 KORUMA, BAKIM VE YÜKSEK PERFORMANS İÇİN WÜRTH SİZE EN İYİSİNİ SUNAR!

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar Kaliteyi Seviyoruz Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar OEM ve taşıt temizliği için özel, Endüstriyel, yatçılık ve hava-uzay alanlarında Doğrudan üreticisinden profesyonel kalite: Yetkin ve

Detaylı

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar Kaliteyi Seviyoruz Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar OEM ve taşıt temizliği için özel, Endüstriyel, yatçılık ve hava-uzay alanlarında Doğrudan üreticisinden profesyonel kalite: Yetkin ve

Detaylı

3M Otomotiv Tamir Süreçleri Eğitimi. 3M 2011. All Rights Reserved.

3M Otomotiv Tamir Süreçleri Eğitimi. 3M 2011. All Rights Reserved. 3M 2011. All Rights Reserved. 3M Otomotiv Tamir Süreçleri 2 I. İş Güvenlik Malzemeleri Tüm aşamalar sırasında uygun iş güvenlik ekipmanı kullanıldığından emin olunuz. "Burada belirtilen iş güvenliği malzemeleri

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. STAC PLASTIC (SP) İtalyan malı bakım & onarım ürünleri markasıdır. Firmamız yaklaşık olarak 20 yılı aşkın bir süredir SP markasının İç Anadolu bölge bayiliğini bir fiil yapmaktadır. Ürün kalitesi ve fiyat

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1 ÜRÜN REHBERİ Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri Aftercare Range Page 1 BİZ KİMİZ? Şirketimiz RBC Otomotiv grup şirketleri ile beraber 2005 yılından beri sektörde olup, 2012 yılında da Williams

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

TESİSAT BROŞÜRÜ. Tesisat branşları için önerilen ürünler

TESİSAT BROŞÜRÜ. Tesisat branşları için önerilen ürünler TESİSAT BROŞÜRÜ Tesisat branşları için önerilen ürünler 1 elektrik pano İmalatı Çinko Sprey Çinko Sprey Açık Taşlama Taşları Flap Disk Zımparalar Isıyla Daralan Makaron Klemens Pense HSS Matkap Ucu Elektrikçi

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290i DC POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Siyah 100169300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah 100030600

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans, " (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, "SAFİR" tip sap, NİKEL bilezik

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans,  (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, SAFİR tip sap, NİKEL bilezik OKYANUS SERİSİ BOYA FIRÇALARI (SU Bazlı Boyalar için) STARGİL PLATİN "YENİ ÜRÜN" TL / 8696736071029 07102 Su bazlı boyalarda üstün performans, 12 120 2" (50) 6,80 8696736071036 8696736071043 8696736071050

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

ISO 9001 ISO 14001 ISO

ISO 9001 ISO 14001 ISO MARINE ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA MARINE Mafra marine ürünleri denizlerimize zarar vermeyen katkılarla üretilmiştir. İthalat esnasında tüm işçi sağlığı onay aşamalarını geçmiştir. ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Detaylı

Yeni bir başlangıç için...

Yeni bir başlangıç için... 2015 LİSTESİ Yeni bir başlangıç için... ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI MİKTAR KOLİ AD. MxS TEKNİK SPREYLER KDV'SİZ I KDV DAHİL 70000 MxS FREN BALATA SPREY 500 ml 24 8,50 TL 10,03 TL 70002 FREN BALATA SPREY NATUREL

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

Oto; Bakım, Temizlik Ürün Katalogu

Oto; Bakım, Temizlik Ürün Katalogu Oto; Bakım, Temizlik 2018 Ürün Katalogu Brillantcare, araba temizliğinin tüm detaylarına kadar inen tutkulu ve kararlı bir otomobil bakım ürünü markasıdır. Yüksek kaliteli oto bakım ürünleri, temizleyici

Detaylı

Yeni bir başlangıç için...

Yeni bir başlangıç için... 2015 LİSTESİ Yeni bir başlangıç için... ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI MİKTAR KOLİ AD. MxS TEKNİK SPREYLER KDV'SİZ I KDV DAHİL 70000 MxS FREN BALATA SPREY 500 ml 24 8,40 TL 9,91 TL 70003 FREN BALATA SPREY NATUREL

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik 820-820P Yangına Dayanıklı B1 Pu Köpük 840-840P Yangına Dayanıklı B2 Pu Köpük 960 Pu Mantolama Köpüğü 962 Gazbeton Ve Tuğla Yapıştırıcı FA015 FA025 FA008 FA018 FA019 FA009 FA015 850 ml / 1000 gr 12 13,30

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2016

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2016 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Sikaflex 290 DC PRO Siyah 182806300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SİLVER ÜRÜN YELPAZESİ 2 KATEGORİ SİLVER STANDARD SİLVER PREMİUM SILVER Standard SILVER Kendinden Parlayan Krem Boya, 60ml. SILVER Standard Üst kapakta kullanılan şeffaf plastik

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır.

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. Sayfa 1/6 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Outside kaplama kötü hava şartlarına ve çevresel etkilere

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Aftermarket Ürünleri Fiyat Listesi. Şubat 2016

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Aftermarket Ürünleri Fiyat Listesi. Şubat 2016 1/7 OTOCAM YAPIŞTIRICILAR Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Şekli Fiyat Birim Koli içi adedi Açıklamalar Sikaflex 256 Siyah 250300300 300 ml Kartuş 3,55 Siyah 250300400 400 ml Sosis 3,95 Siyah 250300600

Detaylı

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE TECRÜBEDEN GELEN KALİTE Şirketimiz 15 yıldan bu yana gelen tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile zemin kaplama firmalarına, Almanyadan ithal etmiş olduğu BAYCO marka zemin bakım ürünleri ile danışmanlık

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5 Ekim 2017 1/5 POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290 DC PRO Sikaflex 291i Siyah 182806300 300 ml kartuş

Detaylı

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L AEROSOLLER ZETTEX AEROSOLLER Pek çok kişi aerosolü tek bir ürün olarak düşünür, ancak bu doğru değildir. Bir aerosol dört parçadan oluşur: valf, kapak, kutu ve aktüatör. Aerosolün kutusu her türlü malzemeden

Detaylı

Türk Henkel A.Ş. ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda sizlere Henkel markalı sarf kimyasal ürünleri tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Türk Henkel A.Ş. ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda sizlere Henkel markalı sarf kimyasal ürünleri tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Değerli Bayimiz, Türk Henkel A.Ş. ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda sizlere Henkel markalı sarf kimyasal ürünleri tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ürünler için sizlere özel avantajlı başlangıç

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU.

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU. SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu UYGULAMA KILAVUZU ADIM 1 1. Aracı yıkayın ve iyi ışıklandırılmış, toz bulunmayan kapalı bir alana çekin. ADIM 2

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

misyonumuz vizyonumuz &

misyonumuz vizyonumuz & AKSAN HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı ile faaliyetine başlayan firmamız, 1993 yılında Aksan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti ünvanı ile İstanbul da alçak

Detaylı

ETS HAVACILIK TEMİZLİK MENDİLERİ ÜRÜN KATALOGU. Ticari / Askeri Uçak ve Helikopterler

ETS HAVACILIK TEMİZLİK MENDİLERİ ÜRÜN KATALOGU. Ticari / Askeri Uçak ve Helikopterler ETS HAVACILIK TEMİZLİK MENDİLERİ ÜRÜN KATALOGU Ticari / Askeri Uçak ve Helikopterler Copyright: Logolar bahsi geçen şirketlere aittir, ETS Ekolojik Teknolojik Temizlik Çözümleri LTDŞTİ 2015 UÇAK KOKPİT

Detaylı

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik 820-820P Yangına Dayanıklı B Pu Köpük 840-840P Yangına Dayanıklı B2 Pu Köpük 90 Pu Mantolama Köpüğü 92 Gazbeton Ve Tuğla Yapıştırıcı FA05 FA025 FA008 FA08 FA09 FA009 FA05 850 ml / 000 gr 3,30 FA025 850

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM LG Hausys floors Durable ürünleri özel üretim teknikleri kullanılarak imal edilmiştir. Kullanılan UV etkili PUR teknolojisi ürünün bakımında yenilikçi avantajlar yaratmaktadır.

Detaylı

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL Nasiol Türkiye deki ilk ve tek nano kaplama üreticisidir. Hizmetlerimiz ve uzmanlığımız Avrupa ya ve tüm dünyaya yayılmıştır. Bilimsel amaçlarımız; ev ve endüstriyel kullanımda

Detaylı

YENİ BEYAZ S TA N D A R T

YENİ BEYAZ S TA N D A R T YENİ BEYAZ S TA N D A R T Fiyat Listesi 2017 01.02.2017 DAHA BEYAZ DAHA FERAH DAHA MODERN YENİ AHŞAP ÜZERİ BEYAZ BOYA Beyaz boyada sınıfının en iyisi Tavanınızla mükemmel renk uyumu Yüksek kaliteli ahşap

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

SENTETİK GRUBU SERİSİ

SENTETİK GRUBU SERİSİ SENTETİK GRUBU SERİSİ Metal yüzeylerde benzersiz Filli Boya koruması! Pas Koruma Sistemi... 3 Flat - Hammer... 5 Master... 11 Uygulama Bilgileri... 13 NEDEN PAS KORUMA SİSTEMİ? Metal yüzeylerin korunması

Detaylı

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ OCAK 16 FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI ÜRÜN EBAT ADET FİYATI (TL.) KOLİ FİYATI (TL.) KOLİ İÇİ ADET STANDART OTO FIRÇA STANT ÖLÇÜLERİ: 180x65x0 Brüt TOPLAM.009,0 TL Ücretsiz Stant ile verilen ürünlerin;

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI. Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU.

TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI. Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU. TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU www.tmtmakine.com SEBO FIRÇALI SİSTEM HALI TEMİZLİK MAKİNELERİ SEBO EVOLUTION 370 SEBO EVOLUTION 470 SEBO AUTOMATIC X7 MOTOR GÜCÜ (W) TEMİZLEME

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119623 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HC1039 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119623 Sayfa: 2 / 9 VF1LZBS0551433346 Araç Bilgileri

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RHP70 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WF0MXXGCBMDG43089 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

NANO KAPLAMA PERAKENDE

NANO KAPLAMA PERAKENDE NANO KAPLAMA PERAKENDE NASIOL HOMEWOOD NASIOL HOMESHINE EVSEL YÜZEY KORUMA NASIOL HOMETEX HOMESHINE HOMEWOOD Nasiol HomeShine duşakabin, klozet, küvet, eviye gibi banyo ve mutfaklarınızdaki cam ve seramik

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024847 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ3919 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024847 Sayfa: 2 / 12 VF7DD9HP0EJ806957 Araç Bilgileri

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1 Boya & Sıva Fiyat Listesi 0 - Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi İçindekiler 0 İç Cephe Boyaları 03 Dekoratif ler 04 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 06 Dekoratif Dış Cephe

Detaylı

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Güneşin zararlı UV ışınları, yoldan gelen zift, toz zerrecikleri, asit yağmurları, tuz,hava kirliliği, uçan haşaratlar ve ağaç reçineleri

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

ZİRAAT MİNİ ONARIM. Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir.

ZİRAAT MİNİ ONARIM. Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir. ZİRAAT MİNİ ONARIM Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir. Ziraat Mini Onarım Nedir? Ziraat Mini Onarım hizmeti; kasko poliçeniz kapsamındaki

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR FİRMA ADI TEL / FAX ADRES YETKİLİ VD - NO E-MAİL as kağıt ÖDEME VADESİ TESLİMAT NOTLAR SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR 01-A ECOPORT ÇAMAŞIR YUMUŞATMA MADDESİ BABY SOFT 5 kg

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

PENCERE KOLLARI Genel Bilgiler GENEL BİLGİLER 1.42

PENCERE KOLLARI Genel Bilgiler GENEL BİLGİLER 1.42 PENCERE KARI Genel Bilgiler GENE BİGİER Alüminyum: Üzerinde oluşturulan oksit tabakası alüminyumu koruduğundan özel bir bakım gerektirmez. Kir lekeleri yumuşak bir bez ve su ile temizlenebilir. Paslanmaz

Detaylı

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır.

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. www.tekboya.com SOLVENT BAZLI Boyalar Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. - Tek Süper Sentetik Yağlı Boya 12 1/4 6,70

Detaylı