İçerik: B ş a l ş an a gıç ç o lar a a r k a inform r a m w a orl r d Nasıl yen Nasıl y en bir inf in o f r o maw o ld hesab

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İçerik: B ş a l ş an a gıç ç o lar a a r k a inform r a m w a orl r d Nasıl yen Nasıl y en bir inf in o f r o maw o ld hesab"

Transkript

1 İçerik: Başlangıç olarak informaworld Nasıl yeni bir informaworld hesabı açabilirim? Şifremi unutursam ne yapmalıyım? Kurumumum herhangi bir dergiye abone değil, buna rağmen informaworld u kullanabilir miyim? Hesap detaylarımı nasıl güncelleyebilirim? informaworld üzerinden en iyi taramayı nasıl yapabilirim? Basit bir tarama için ne yapmalıyım? Konuya göre nasıl tarama yapabilirim? Yayın türüne göre nasıl tarama yapabilirim? Yazara göre nasıl tarama yapabilirim? Gelişmiş bir tarama için ne yapmalıyım? Taramalarımı nasıl kaydedebilirim? Bir kitap bölümünü, bir dergiyi ya da bir ansiklopedi makalesini nasıl görüntüleyebilirim? Hangi uyarı servisleri bana uygun? Uyarılarımı nasıl yönetebilirim? RSS beslemelerine nasıl abone olabilirim? Elektronik güncellemeler için sisteme nasıl kaydolabilirim? Öğrencilerime veya meslektaşlarıma bir makaleyi nasıl tavsiye edebilirim? Bir derginin online örneğine nasıl ulaşabilirim? Bir makaleyi nasıl satın alabilirim? Makalelerimi nasıl yayınlatabilirim? Sorularım olursa ve yardıma ihtiyaç duyarsam kiminle iletişime geçebilirim?

2 Sonraki 1. Register sekmesine tıklayınız. Nasıl yeni bir informaworld Hesabı açabilirim? 2. Personal Registration seçeneğini seçiniz. 3. Kişisel bilgilerinizle birlikte online formu doldurunuz.

3 4. Hesap detaylarınızın özetini içeren bir e-posta alacaksınız. 5. Hesabınızı aktif hale getirmek için aktivasyon linkine tıklayınız.

4 Sonraki Şifremi unutursam ne yapmalıyım? 1. informaworld web sayfasına giderek Sign In sekmesine tıklayınız. 2. Forgotten Password linkine tıklayınız.

5 3. E-posta adresinizi ve/veya kullanıcı adınızı giriniz. 4. Kullanıcı adınıza ve şifrenize ilişkin detayları içeren bir bilgilendirme postası alacaksınız.

6 Kurumumum herhangi bir dergiye abone değil, buna rağmen informaworld u kullanabilir miyim? Uyarı hizmetlerimizden yararlanabilir, örnek kopyalar talep edebilir ve e-güncellemeler için kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca dergileri ve özetlerini, ekitapları ve informaworld üzerinde yer alan referans kaynaklarını ücretsiz olarak tarayabilirsiniz. Ek olarak, istediğiniz makalelere ve dergilere kişisel abonelikler yapabilme imkanınız da bulunmaktadır.. Hatırlatma: Tam metin bir makaleyi okuyabilmek için bir dergiye, kitaba ya da referans kaynağına bireysel abonelik yapmalısınız. Özet içeren veri tabanlarımızda tarama yapmak için de abonelik yapmanız gerekecektir.

7 Sonraki Hesap detaylarımı nasıl güncelleyebilirim? Uyarılarınız, seçili listeleriniz ve kaydedilmiş Taramalarınızı kapsayan tüm detaylarınız her an güncellenebilir. 1. My Account sekmesine tıklayarak bilgilerinizi giriniz. 2. Edit Details sekmesine tıklayınız.

8 3. Değişikleri yapınız. Örn. yeni bir e-posta adresi, vs 4.Yaptığınız değişiklikleri Update Account sekmesini kullanarak kaydedin.

9 Sonraki Basit bir tarama için ne yapmalıyım? 1. Anahtar kelimenizi buraya yazınız. 2. Özel bir alandan tarama yapmak istiyorsanız, listeden ilgili alanı seçerek de taramanızı yapabilirsiniz.

10 3. Tarama kriterinizi ekledikten sonra GO sekmesini tıklayınız. 4. Gösterilen kayıtlardan ilgili olanı seçiniz.

11 Konuya göre nasıl tarama yapabilirim? 1. Browse Subjects alanına tıklayınız. 2. Konu başlığınızı seçin ve açılan listeden ilgili kategorideki tüm başlıkları görüntüleyin. 3. Buraya tıklayarak konu başlıkları sayfasına gidebilirsiniz.

12 Sonraki Yayın türüne göre nasıl tarama yapabilirim? 1. Browse Publications alanına tıklayın. 2. ekitaplar, dergiler, özet veri tabanları vs. den birini seçiniz. 3. Alfabetik listemizi kullanarak taramanızı gerçekleştirebilirsiniz.

13 Aradığınız içeriğin ilk iki harfini seçiniz. Örn. Antropological Forum için An 4. An ile başlayan tüm yayınların listesi ekrana gelecektir.

14 Yazara göre nasıl tarama yapabilirim? 1. Authors sekmesine tıklayınız. 2. Alfabetik listemizi kullanarak yazara göre taramanızı gerçekleştirebilirsiniz. 3. Yazarı seçerek görüntülenen içeriğe (kitap bölümü, ansiklopedi girişi, vs.) tıklayınız.

15 Sonraki Gelişmiş bir tarama için ne yapabilirim? 1. Gelişmiş bir tarama için, Advanced Search seçeneğine tıklayınız. 2. Ekranda 3 gelişmiş tarama sekmesi bulunmaktadır. Advanced Search sekmesine tıklayarak: Advanced Search, Citation Search ve Cross Reference Search seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Gelişmiş taramanın yayınlardan ziyade makaleler için kullanıldığını lütfen unutmayınız.

16 Sonraki i) Advanced Search: Bir makale içindeki anahtar kelimeler, yazarlar, yayın isimleri ve/veya yayın türü taraması. Özet veri tabanlarımız içine daha ileri tarama seçenekleri mevcuttur. Makale/bölüm başlığından, yazardan, tam metinden, anahtar kelime(ler)den, yayın adından, DOI numarasından ve ISBN/ISSN üzerinden ayrıca tarama yapılabilir. ii) Citation Search: Atıf detayları kullanılarak bir makalenin bulunması.

17 iii) Cross reference: Taylor & Francis yayınları için diğer CrossRef üyesi yayıncılardan tarama. (Google tarafından desteklenmektedir.) iv) Bu sekme en son taramalarınızı takip etmenize yardımcı olmaktadır.

18 Taramalarımı nasıl kaydedebilirim? 1. Tarama kriterinize uyan tüm makaleler ve yayınlar görüntülenecektir. Dilerseniz her iki seçeneği de seçebilir ya da sadece bir makale üzerinden gidebilirsiniz. Save this Search. sekmesine tıklamanız yeterlidir. 2. Sonuçlarınızı haftalık olarak görüntüleyebileceğiniz bir e-posta uyarı sistemi seçeneği sunulmaktadır. 3. Create sekmesine tıklayınız.

19 Sonraki Bir kitap bölümünü, bir dergiyi ya da bir ansiklopedi makalesini nasıl görüntüleyebilirim? 1. Makale ya da bölümü seçiniz. Abonelik yaptığınız ya da satın aldığınız bölüm ya da makaleler, onları PDF veya HTML olarak görüntüleyebileceğinizi belirteçler taşırlar.

20 2. PDF belirtecine tıklayarak, makaleyi PDF olarak görüntüleyebilir ya da indirebilirsiniz. 3. HTML belirtecine tıklayarak da, içerik HTML formatında görüntüleyebilirsiniz.

21 Hangi uyarı servisleri bana uygun? New Issue Alerts: Seçilen konu alanlarındaki dergilerin yeni sayılarına İlişkin uyarı Publication Alerts: Seçilen konu alanındaki yeni yayınların uyarısı Citation Alerts: Seçilen makaleler, bölümler veya diğer kayıtlardaki yeni atıfların uyarısı ebook Series Alerts: Seçilen ekitap serilerindeki yeni eklemelerin uyarısı ifirst alerts: Alanınıza ait olan ve çıkması planlanan yayınlara ilişkin erken uyarı hizmeti Search Alerts: Kayıtlı taramalarınız Database Alerts: Seçilen veri Reference Work Alerts: Seçilen tabanlarına yeni eklenen içeriklerin uyarısı referans kaynaklarına yeni eklenen içeriklerin uyarısı

22 Sonraki Uyarılarımı nasıl yönetebilirim? 1. Bir yayını ya da makaleyi seçtikten sonra Alert belirtecine tıklayınız. Hatırlatma: Bu işlemleri yapabilmek için sisteme kayıt olmalısınız.

23 Sonraki 2. İlgilendiğiniz uyarı hizmetini seçiniz. Örn. New Issue Alert

24 3.Daha önce oluşturulmu ş tüm uyarıları görüntüleme k için View Alerts sekmesine tıklayınız. 4. Yeni sayılara ilişkin uyarıları görmek için linke tıklayınız. 5. Diğer uyarıları görüntülemek için soldaki menüyü kullanabilirsiniz.

25 RSS beslemelerine nasıl abone olabilirim? RSS beslemesi almak istediğiniz dergiyi tarayınız. 1. RSS belirtecine tıklayınız.

26 Sonraki Elektronik güncellemeler için sisteme nasıl kaydolabilirim? 1. informaworld ana sayfasında ana dergi sitesine ulaşmak için Journals sekmesine tıklayınız. 2. Online Services başlığı altında yer alan eupdates linkine tıklayınız.

27 3.Formu kişisel bilgilerinizi girerek tamamlayınız. 4. İlgi alanınızı seçiniz. 5. Formu gönderiniz.

28 Sonraki Nasıl yayın listeleri oluşturabilirim? 1. Bir dergi, makale, özet, vs. seçin ve Mark kutucuğunu işaretleyin. 2. My Account sekmesine geri dönün. Hatırlatma: Bu işlemleri yapabilmek için sisteme kayıt olmalısınız.

29 3. My Marked Lists sekmesine tıklayın. Eklenen başlıklar ve sayıları burada görüntülenecektir. 4. Listenize eklenen başlıkları burada görüntüleyebilirsiniz.

30 Öğrencilerime veya meslektaşlarıma bir makaleyi/dergiyi nasıl tavsiye edebilirim? 1. Recommend sekmesine tıklayınız. 2. Ekranda kısa bir form görüntülenecektir. 3. Dergiyi/makaleyi tavsiye etmek istediğiniz kişinin adını ve e-posta adresini giriniz ve Recommend sekmesine tıklayınız.

31 Bir derginin online örneğine nasıl ulaşabilirim? 1. Örnek kopyasını almak istediğiniz dergiyi tarayınız. 2. Online Sample linkine tıklayınız günlük ücretsiz deneme erişimi için buraya tıklayınız. Ekranda erişiminizin aktif hale getirildiğini bildiren bir mesaj belirecektir. Örnek kopyalar alabilmek için öncelikle bir informaworld hesabınız olması ve sisteme kaydolmanız gerekmektedir.

32 Sonraki Bir makaleyi nasıl satın alabilirim? Satın almak istediğiniz makaleyi bulunuz. 1. Buy now sekmesi ile makaleyi satın alabilirsiniz. 2. Satın almak istediğiniz daha fazla içerik/makale var ise Add to Cart sekmesini kullanarak birden çok siparişi aynı anda Verebilirsiniz.

33 Sonraki 3. Otomatik olarak ödemenizi yapabileceğiniz güvenli bir sunucuya yönlendirileceksiniz. 4. Kredi kartı detaylarınızı giriniz.

34 5. Siparişinize ilişkin bir özet ekranı açılacaktır. 6. Siparişinizi tamamlamak için Complete Purchase sekmesine tıklayınız. Kayıtlı e-posta adresinize siparişinize ilişkin fatura gönderilecektir. Makaleler anında kullanıma açılacak ve 72 saat boyunca siteden indirme iznine hakkına sahip olacaksınız.

35 Makalelerimi nasıl yayınlatabilirim? 1. Publish With Us sekmesine tıklayınız. 2. İhtiyacınıza en uygun linke tıklayınız. Yazım kuralları ve diğer detaylar Hakkında daha kapsamlı bilgi almak için mavi renkli linklere tıklayınız.

36 Teşekkürler? Sorularınız? İletişim:

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Erişim adresi www.emeraldinsight.com Dergileri inceleme Journals & Books sekmesine tıklayarak dergi ve kitapları görebilirsiniz Dergileri inceleme

Detaylı

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Emerald Publishing Emerald Group Publishing Limited 1967 de İngiltere de kurulan uluslararası bir yayınevidir 305 elektronik dergi, 1650 ekitap

Detaylı

Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Kapsam SCOPUS; 4000 yayın evinden 14.000 eser adı içerir, Aynı zamanda 180 milyon bilimsel web sayfasını tarar (patent bilgileri de dahil), Kütüphanemizin abone olduğu elektronik dergilerin tam metnine

Detaylı

Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz

Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz Aşağıdaki başlıklarda adım adım rehberlik: Bir hesap oluşturma - Emerald Insight için kendi kullanıcı hesabınızın oluşturulması Arama ve gözden

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ 1 KAPSAM SAGE Publication" iletişim, eğitim, yönetim ve organizasyon, malzeme bilimi, kriminoloji, hemşirelik ve sağlık bilimleri, siyaset, politika, psikoloji, sosyoloji, kentsel araştırmalar ve şehir

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ ERIC 1 KAPSAM ERIC, eğitim ve ilişkili konularda temel bir veri tabanıdır. Eğitim ve ilişkili konulardaki 980'den fazla dergide yer alan makalelerin özetçe ve bibliyografik bilgilerini, 1967'den günümüze,

Detaylı

Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi

Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi Emerald Insight Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi Adım adım kullanım rehberleri: Hesap açma Emerald Insight için kendi kullanıcı hesabınızı oluşturma Tarama ve gözden geçirme Emerald

Detaylı

COMPUTERS & APPLIED SCIENCES COMPLETE GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

COMPUTERS & APPLIED SCIENCES COMPLETE GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ COMPUTERS & APPLIED SCIENCES COMPLETE 1 KAPSAM Computers & Applied Sciences Complete (CASC), hesaplama ve uygulamalı bilimlere ait disiplinlerin araştırmalarını ve gelişimsel spektrumunu kapsar. Geleneksel

Detaylı

ECONLIT WITH FULL TEXT GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

ECONLIT WITH FULL TEXT GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ ECONLIT WITH FULL TEXT 1 KAPSAM American Economic Association tarafından hazırlanan veri tabanı, 480 den fazla derginin tam metnini, ambargosuz olarak sunmaktadır. American Economic Review, Journal of

Detaylı

Health Source: Nursing Academic Edition. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

Health Source: Nursing Academic Edition. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Health Source: Nursing Academic Edition 1 Kapsam Hemşirelik ve sağlık konusunda güçlü bir koleksiyona sahip olan Health Source: Nursing/Academic Edition yaklaşık 850 dergide yayınlanan makalelerin özet

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

springerlink.com SpringerLink springerlink.com

springerlink.com SpringerLink springerlink.com springerlink.com SpringerLink springerlink.com SpringerLink İçeriği Springerlink.com springerlink.com ISI Journal Citation Index Kayıtlarında SpringerLink SpringerLink ile 1.550 dergi JCR Science edisyonunda

Detaylı

IELTS sınavına kayıt kılavuzu

IELTS sınavına kayıt kılavuzu IELTS sınavına kayıt kılavuzu Bu kılavuzda, British Council'ın yeni ve gelişmiş kayıt portalını kullanarak IELTS sınavına nasıl kaydolacağınızı adım adım anlatacağız. 1. Adım: Girmek istediğiniz IELTS

Detaylı

SCIENCE DIRECT Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

SCIENCE DIRECT Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi ELSEVIER SCIENCE DIRECT 1 SCIENCE DIRECT KAPSAM ScienceDirect, Elsevier yayınevinin, çeşitli uzmanlık dallarını kapsayan 1800 dergisine, 1997 den günümüze tam metin erişim imkanı sağlayan bir veritabanıdır.

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Browse (Gözden Geçirme) Basit Arama Gelişmiş Arama My Account (Son Kullanıcı için)

İÇİNDEKİLER. Browse (Gözden Geçirme) Basit Arama Gelişmiş Arama My Account (Son Kullanıcı için) KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Browse (Gözden Geçirme) Basit Arama Gelişmiş Arama My Account (Son Kullanıcı için) BROWSE (GÖZDEN GEÇİRME) Nature.com adresinde yer alan tüm süreli yayınları A dan Z ye gözden

Detaylı

springerlink.com SpringerLink springerlink.com

springerlink.com SpringerLink springerlink.com springerlink.com SpringerLink springerlink.com Ajanda 1. Giriş Springer İçeriğine Dair 2. SpringerLink İle Başlangıç 3. SpringerLink Üzerinde Gezinme/Tarama 4. Aramalar 5. My SpringerLink SpringerLink

Detaylı

HIZLI KULLANICI KLAVUZU Ana Sayfa

HIZLI KULLANICI KLAVUZU Ana Sayfa Ana Sayfa Üye girişi İsteyen herkes arama yapabilir, kaynaklara göz atabilir ve özetleri görüntüleyebilir; ancak kayıt yaptırdığınızda kaynak adlarını ve aramaları kaydedebilir, otomatik e-posta uyarıları

Detaylı

Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Humanities International Complete 1 Kapsam Humanities International Complete dünya üzerinde, beşeri bilimler alanında yayınlanmakta olan yüzlerce dergi, kitap ve diğer kaynakların tam metinlerini kullanıma

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

ASTM (American Society for Testing and Materials)

ASTM (American Society for Testing and Materials) ASTM (American Society for Testing and Materials) ASTM Standards Metaller, İnşaat, > 61.000 standards Boyalar, Petrol ürünleri, IHS Standards Expert Plastikler, Tekstil, lastik ve elektrik yalıtım malzemeleri,

Detaylı

BMJ JOURNALS. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

BMJ JOURNALS. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi BMJ JOURNALS 1 Kapsam BMJ Journals, British Medical Association tarafından yayınlanmakta olan dergileri içermektedir. Veri tabanı, sadece BMJ koleksiyonunu değil, sağlık bakım yönetiminden nörolojiye kadar

Detaylı

Web of Science GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

Web of Science GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ Web of Science 1 WEB OF SCIENCE Institute for Scientific Information (ISI) tarafından üretilen, dünyanın önde gelen fen bilimleri, sosyal bilimler ile sanat ve beşeri bilimler konularındaki süreli yayınlardan

Detaylı

Springer E-book Collection http://www.springerlink.com/home/main.mpx. Springer E-book Collection Kullanım Kılavuzu

Springer E-book Collection http://www.springerlink.com/home/main.mpx. Springer E-book Collection Kullanım Kılavuzu E-Bülten Bilgi Merkezi E-Bülten in bu sayısında Bilgi Merkezi mizin abone olduğu Springer Ebook Collection ve Ebrary Academic Complete elektronik kitap veritabanları tanıtılmaktadır. Aralık 2007 Sayı:

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi SCIENCE ONLINE 1 KAPSAM American Association for the Advancement of Science (AAAS) tarafından 1883'ten beri yayınlanmakta olan Science, disiplinlerarası haftalık bir bilim dergisidir. Science Online, temel

Detaylı

http://www.mikrobilgi.com.tr

http://www.mikrobilgi.com.tr IEEE Xplore KULLANIM KILAVUZU ieee@mikrobilgi.com.tr http://www.mikrobilgi.com.tr IEEE Xplore Ana Sayfa Login eğer gerekiyorsa kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapınız. Alert; favori dergilerin içerik

Detaylı

IEEE Xplore KULLANIM KILAVUZU

IEEE Xplore KULLANIM KILAVUZU İSTANBUL MERKEZ Levent Mah. Ülgen Sok. No:52 34330 Beşiktaş İstanbul / Türkiye Telefon: +90 212 283 56 60 +90 212 283 57 25 +90 212 283 57 26 Faks: +90 212 283 57 27 ANKARA OFİS Tunus Caddesi 44/4 06680

Detaylı

Web of Science. Hızlı başvuru kartı

Web of Science. Hızlı başvuru kartı Web of Science Hızlı başvuru kartı ISI WEB OF KNOWLEDGE SM İlgi alanınızla bağlantılı en kaliteli araştırmaları bulmak için Bilim, Sosyal bilimler, Beşeri Bilimler alanlarında 5 in üzerinde farklı dilde

Detaylı

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI Adres çubuğuna www.teknolojikurdu.com yazarak girdiğiniz internet sitemizin ana sayfasında, bayi girişi yapmadan önce görmüş olduğunuz tüm fiyatlar perakende fiyatlarıdır. Toptan

Detaylı

SAGE Journals Online Kullanım Klavuzu

SAGE Journals Online Kullanım Klavuzu Yeni nesil SAGE Journals Online a hoş geldiniz! SAGE Journals Online Kullanım Klavuzu SAGE in teknolojisi geliştirilmiş online dergi platformu SAGE Journals Online (SJO), artık HighWire Press in H20 teknolojisi

Detaylı

Turcademy Kullanım Kılavuzu. adresi üzerinden Turcademy Türkiye Akademik Yayınlar Platformuna ulaşıyoruz.

Turcademy Kullanım Kılavuzu.   adresi üzerinden Turcademy Türkiye Akademik Yayınlar Platformuna ulaşıyoruz. Turcademy Kullanım Kılavuzu www.turcademy.com adresi üzerinden Turcademy Türkiye Akademik Yayınlar Platformuna ulaşıyoruz. Karşımıza gelen ana ekranda; 1 Abonelik bilgisi: Eğer abone bir kurumun ip si

Detaylı

(American DIGITAL LIBRARY GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

(American DIGITAL LIBRARY GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ ASTM (American Society for Testing and Materials) DIGITAL LIBRARY 1 IHS STANDARD EXPERT IHS Standards Expert,, 360 farklı standart organizasyonunun (ISO, DIN, BSI, TSE) standart dokümanlarının bibliyografik

Detaylı

Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi

Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi Bu rehber Sakarya Üniversitesi Kütüphanesi tarafından hazırlanmıştır. 1 WEB SAYFASI GENEL BİLGİLERİ BELGELER; Kitap Talepleri İle İlgili Belgeler Bulunmaktadır.

Detaylı

(IEL) Online. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

(IEL) Online. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi IEEE Xplore IEEE/IEE Electronic Library (IEL) Online 1 Kapsam IEEE Xplore veri tabanı, elektrik ve elektronik, bilgisayar, bilgi teknolojileri, bioteknoloji, fizik ve ilgili diğer bilimlerdeki yayınları

Detaylı

Business Source Complete. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

Business Source Complete. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Business Source Complete 1 Kapsam İndekslenen dergi sayısı: : 4,730 Tam metin dergi sayısı: : 3,629 Hakemli (peer( peer-reviewed) ) dergi sayısı: : 2,657 Toplam hakemli tam metin dergi sayısı: : 1,932

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

ÜNİBİLGİ 20. Journal Alerts:

ÜNİBİLGİ 20. Journal Alerts: ÜNİBİLGİ 20 Ankara Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Bülteni Nisan 2003 Sayı:20 Üniversitemizin abone olduğu elektronik veri tabanı EBSCOhost tarama ara yüzüne yeni özellikler eklediğini

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU

UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU Mendeley Nedir? Araştırmacıların araştırmalarını yönetmelerini, düzenlemelerini ve diğer araştırmacılar ile çevrimiçi işbirliği yapmasını

Detaylı

Adım 5: The Cochrane Library de Tarama Yapma. Hızlı Tarama (Quick Search)

Adım 5: The Cochrane Library de Tarama Yapma. Hızlı Tarama (Quick Search) The Cochrane Library (Wiley InterScience) Kullanım Kılavuzu www.thecochranelibrary.com The Cochrane Library (Wiley InterScience) Kullanım Kılavuzu Cochrane Systematic Reviews tıp alanında tedavi ve rehabilitasyon

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

KÜTÜPHANE PROGRAMIMIZ FOLLETT DESTINY KULLANIM KILAVUZU

KÜTÜPHANE PROGRAMIMIZ FOLLETT DESTINY KULLANIM KILAVUZU KÜTÜPHANE PROGRAMIMIZ FOLLETT DESTINY KULLANIM KILAVUZU TED Kocaeli Koleji Kütüphanesi nin giriş sayfasına ulaşmak web sitemizin ( www.tedkocaeli.k12.tr ) anasayfasında hızlı erişim menüsünde bulunan Kütüphanemiz

Detaylı

MathSciNet GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

MathSciNet GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MathSciNet 1 KAPSAM MathSciNet, American Mathematical Society tarafından üretilen ve içerisinde 1.400.000 makalenin özeti ve değerlendirmesi bulunan matematik konusundaki en önemli veri tabanıdır. 1940

Detaylı

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 İçindekiler Flow nedir? Bir Flow hesabı oluşturmak Oturum açmak Flow Hesabınız Genel Görünüm Flow Hesabınız Kullanım + Add (ekle butonu) Bibliography (Künye/Atıf butonu)

Detaylı

Elektronik Kitap İndirme Kılavuzu. EBSCO ebooks. http://support.ebsco.com/training/resources.php

Elektronik Kitap İndirme Kılavuzu. EBSCO ebooks. http://support.ebsco.com/training/resources.php Elektronik Kitap İndirme Kılavuzu EBSCO ebooks http://support.ebsco.com/training/resources.php İndir(Çevrimdışı) linkine tıklayarak çevrimdışı okumak üzere e-kitapları indirebilirsiniz. Bu seçenek ile

Detaylı

EBSCOhost Elektronik Kitap Kullanıcı Kılavuzu. Erişim İndirme Özelliği

EBSCOhost Elektronik Kitap Kullanıcı Kılavuzu. Erişim İndirme Özelliği EBSCOhost Elektronik Kitap Kullanıcı Kılavuzu Erişim İndirme Özelliği http://search.ebscohost.com adresine giriş yaptıktan sonra karşınıza gelecek olan listeden, abone olduğunuz EBSCOhost veri tabanlarını

Detaylı

MyEnglishLab. Öğrenci Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab. Öğrenci Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab Öğrenci Kullanım Kılavuzu 1 MyEnglishLab: Giriş Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab öğrenci kullanımını inceleyeceğiz. MyEnglishLab platformunda henüz bir hesap oluşturmadıysanız, MyEnglishLab

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ 1 KAPSAM OECD (Organisation( for Economic Co- operation and Development), aralarında kurucu üye olarak Türkiye nin de bulunduğu, 1947 yılında kurulmuş olan, hükümetlerarası forum niteliğindeki, uluslararası

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

PROFESSIONAL DEVELOPMENT COLLECTION GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

PROFESSIONAL DEVELOPMENT COLLECTION GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ PROFESSIONAL DEVELOPMENT COLLECTION 1 KAPSAM Profesyonel eğitmenler e ve araştırmac rmacılar için i in tasarlanmış ıştır. Eğitim ve ilişkili disiplinlerden 350 si hakemli dergi olmak üzere yaklaşı şık

Detaylı

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab Öğrenci Kayıt Kılavuzu 1 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt işlemine başlamak için;

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

ProQuest E-Book Central (Elektronik Kitap Veri Tabanı) KULLANIM KILAVUZU. KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

ProQuest E-Book Central (Elektronik Kitap Veri Tabanı) KULLANIM KILAVUZU. KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ProQuest E-Book Central (Elektronik Kitap Veri Tabanı) KULLANIM KILAVUZU KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Namık Kemal Üniversitesi olarak 2008 yılından itibaren düzenli olarak abonelik gerçekleştirmiş

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

EBSCOhost Üzerinden E-Kitap Erişimi

EBSCOhost Üzerinden E-Kitap Erişimi EBSCOhost Üzerinden E-Kitap Erişimi EBSCOhost üzerinden, ebooks Collection veri tabanını seçerek ya da doğrudan erişim linkini kullanarak elektronik kitap koleksiyonunuza erişebilirsiniz Doğrudan Erişim

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı

www.scopus.com kullanıcı kılavuzu

www.scopus.com kullanıcı kılavuzu www.scopus.com kullanıcı kılavuzu İçindekiler Sayfa Kullanıcı Kılavuzuna Giriş 3 Temel Tarama 4 Sonuçları İnceleme 5 Taramanızı Rafine Etme 6-7 Sonuçları Ayrıntılı Olarak Görüntüleme 8 Yazarları Bulma

Detaylı

IELTS sınavına kayıt kılavuzu

IELTS sınavına kayıt kılavuzu IELTS sınavına kayıt kılavuzu Bu kılavuz, ebeveyn ve velilerin çocuklarını British Council'ın düzenlediği IELTS sınavına kaydetmelerine yardımcı olur. Çocuk koruma politikamız uyarınca 18 yaşın altındaki

Detaylı

DOAJ Directory of Open Access Journals

DOAJ Directory of Open Access Journals DOAJ Directory of Open Access Journals 1 Kapsam DOAJ, tam metin olarak erişilebilen ve ücretli abonelik gerektirmeyen açık erişim dergilerini kapsar. 2300 adet bilimsel dergi, veri tabanında yer almaktadır.

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayf asına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İ zleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır.

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. Arabulucu Portalı Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. 2017 yılı sonu itibariyle UYAP Arabulucu Portal

Detaylı

ProQuest DISSERTATIONS AND THESIS FULL TEXT

ProQuest DISSERTATIONS AND THESIS FULL TEXT ProQuest DISSERTTIONS ND THESIS FULL TEXT Kullanım Kılavuzu Kapsam Kendi alanındaki tek veritabanı olan bu veritabanı Mühendislik, Tıp Bilimleri, Fizik, Psikoloji, Eğitim, Edebiyat, Felsefe, Sosyal Bilimler,

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu 2013 Speakout: Kullanım Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğrenci kullanımını inceleyeceğiz. Eğer henüz bir hesap oluşturmadıysanız, burayı

Detaylı

Elektronik Ortamda Kütüphane Katolog Taraması ve Online Veri Tabanları Kullanımı

Elektronik Ortamda Kütüphane Katolog Taraması ve Online Veri Tabanları Kullanımı ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ KADIN SORUNLARI ARAġTIRMA ve UYGULAMA MERKEZĠ KASAUM, 2013 Elektronik Ortamda Kütüphane Katolog Taraması ve Online Veri Tabanları Kullanımı Ankara Üniversitesi Kütüphane ve

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL BİLGİ SİSTEMİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL BİLGİ SİSTEMİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL BİLGİ SİSTEMİ Bu doküman Mersin Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi nin tanımını, amaçlarını ve kullanım talimatlarını içerir. Bu dokümanda geçen APBS Akademik Personel

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR 0 / 16 T 5.4.1.1(1) ÖNEMLİ NOKTALAR Üye girişi üç aşamadan oluşmaktadır. Laboratuvar kodu, kullanıcı adı ve kullanıcı şifresi. Eğer daha önceden bu bilgilere sahip değilseniz, hemen alt kısımda yer alan

Detaylı

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Alıcı için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi TNT Express İthalat Sistemi ile doküman, paket ve kargolarınızı 168 ülkeden "alıcı ödemeli" olarak toplatabilirsiniz. Siz-alıcı

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ e-beyanname www.izmir.bel.tr Elektronik Beyan (e-beyan) verebilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sırası ile anlatılmaktadır. 1. ADIM e-beyanname

Detaylı

SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU

SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU 1. Siemens Tedarikçi Finansman (STF) sistemini kullanabilmek için önceden Siemens Tedarikçi Finansmanı Yetkilendirme (STFY) Formunu doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ Kütüphane içi kullanım Kullanıcı eğitimi Ödünç verme Kitap siparişi Veri tabanları Uzaktan erişim Genel Bilgiler Dumlupınar

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğrenci 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem Seçili haftaya öğretim elemanının eklediği bir canlı ders varsa dersin başlığı üzerine tıklayınız açılan

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu

İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu ÖĞRENCİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Bilgi Sistemine (SIS) giriş yaptıktan sonra ana sayfada sol menüden sırası ile Formlar > Burs Başvurusu linkine tıklayınız. Açılan

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ History Reference Center 1 Kapsam History Reference Center tarih ve tarihle ilgili bilimleri kapsayan bir veri tabanıdır. Veri tabanının içeriği şu şekildedir: 2.400'den fazla referans kitabı Tam metin

Detaylı

CEPIS e-yetkinlik Karşılaştırması Kullanım Kılavuzu

CEPIS e-yetkinlik Karşılaştırması Kullanım Kılavuzu CEPIS e-yetkinlik Karşılaştırması Kullanım Kılavuzu İçindekiler: 1 Giriş 3 2 Nasıl Kayıt Olunur 3 3 Belirlenen Parolanızı Kullanarak İlk Giriş 5 4 Kıyaslamanın Kullanımı 6 4 Kişisel Sonuçlarınız 9 6 Parola

Detaylı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı EndNote Web Hızlı Başvuru kartı THOMSON SCIENTIFIC Web öğrencilere ve araştırmacılara çalışmalarını yazarken yardımcı olacak şekilde tasarlanmış Web tabanlı bir servistir. ISI Web of Knowledge, EndNote,

Detaylı