FM Çalışma H serisi Eğimli basınç düşürücü vana boyut DN 15 (1/2 ) ve DN 20 (3/4 )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FM Çalışma H serisi Eğimli basınç düşürücü vana boyut DN 15 (1/2 ) ve DN 20 (3/4 )"

Transkript

1 ğimli basınç düşürücü vanalar 33..H serisi LFFI / TR FM 3 Çalışma asınç düşürücü vanalar, domestik sistemlerin düzgün çalışması için genellikle çok yüksek ve değişken olarak gelen su şebekesi giriş basıncını azaltmak ve dengelemek amacıyla konut su sistemlerine monte edilirler H serisi, boyutun ve sessiz çalışmanın özellikle önemli olduğu apartman dairesi gibi küçük sistemler için ve su depolarını korumak amacıyla tasarlanmıştır. u özel basınç düşürücü vana serisi, 'ye kadar olan giriş suyu sıcaklıklarında çalışabilme konusunda N 7 standardına göre onaylanmıştır. VGW RT IN N 7 U MTLL VGW RT IN N 7 Ürün yelpazesi 33..H serisi ğimli basınç düşürücü vana boyut N (/ ) ve N (3/ ) 33..H serisi ğimli basınç düşürücü vana boyut N (Ø x 3/ somun) 33..H serisi Manometreli eğimli basınç düşürücü vana boyut N (/ ) ve N (3/ ) 33..H LT serisi Manometreli eğimli basınç düşürücü vana boyut N (/ ) ve N (3/ ) 33..H serisi Manometre bağlantılı eğimli basınç düşürücü vana boyut N (/ ), N (3/ ) ve N ( ) 33..H LT serisi Manometre bağlantılı eğimli basınç düşürücü vana boyut N (/ ), N (3/ ) ve N ( ) 33..H serisi ğimli basınç düşürücü vana boyut N (Ø ) ve N (Ø ) 337..H serisi Manometre bağlantılı eğimli basınç düşürücü vana boyut N (Ø ), N (Ø ) ve N (Ø ) 33..H serisi Manometreli eğimli basınç düşürücü vana boyut N (Ø ), N (Ø ) ve N (Ø ) Teknik özellikler Malzemeler Gövde: H, 33..H, 33..H serisi: pirinç N W7N, krom kaplamalı H LT, 33..H LT, 33..H, 337..H, 33..H serisi: çinkosuzlaşma dirençli alaşım N WN, krom kaplamalı H serisi: çinkosuzlaşma dirençli alaşım N WN Kapak: PG3 Kontrol mili: paslanmaz çelik N -3 (ISI 33) Yay: paslanmaz çelik N 7- Kartuş: PPSG âhili bileşen: PSU Obtüratör desteği: çinkosuzlaşma dirençli alaşım N W7R iyafram: PM ontalar: PM Pislik Tutucu: paslanmaz çelik N - (ISI 3) Performans Maksimum giriş yönü basıncı: Çıkış yönü basıncı ayar aralığı:, Fabrika ayarı: 3 (33..H serisi) 3, Maksimum çalışma sıcaklığı: Manometre skalası: kışkan ortam: su Onay belgesi: N 7 kustik grubu: II (N ) ağlantılar na bağlantılar: H: / - 3/ iç dişli (ISO -) H: akır boru için somunlu ¾ iç dişli (ISO -) x Ø H: / - 3/ iç dişli (ISO -) H LT: / - 3/ iç dişli (ISO -) H: / iç dişli (ISO -) H LT: / iç dişli (ISO -) H: Ø - Ø bakır boru için H: Ø - Ø bakır boru için H: Ø - Ø bakır boru için Manometre bağlantısı: / iç dişli (ISO -)

2 oyutlar Kod 33H 33H N kütle (kg) / 7, 3 Ø,39 3/ 7, 3 Ø, Kod N kütle (kg) 33H LT / Ø 7, 33H LT 3/ Ø 7,7 Kod N kütle (kg) 33H 33H Ø 7, 3 Ø Ø 7, 3 Ø 9,, Kod N kütle (kg) 337H Ø 7, Ø, 337H Ø 7, Ø 9, 337H Ø 7, Ø, LFFI / LFFI N LFFI LFFI 3/ LFFI N LFFI N Kod N kütle (kg) 339H Ø Ø 7, 3 Ø,, Kod N kütle (kg) 33H / 7, Ø 7, 33H 3/ 7, Ø 7, 33H 7, Ø 7, LFFI N LFFI N LFFI N Kod N kütle (kg) 33H 33H / 3/ Ø 7 Ø 7,,7 Kod N kütle (kg) 33H LT / 7, Ø 7, 33H LT 3/ 7, Ø 7, 33H LT 7, Ø 7, Kod N kütle (kg) 33H 33H Ø Ø Ø Ø 9,, 33H Ø Ø,

3 Çalışma prensibi Yapısal detaylar asınç düşürücü vananın çalışması iki karşıt kuvvet arasındaki dengeye dayanır: Konturlu diyafram iyafram, çıkış yönü basıncı değişimlerinde daha hassas basınç düzenlemesi sağlamak için özel bir form ile tasarlanmıştır. iyafram, ani basınç değişimlerine ve aşınmaya karşı daha dirençli olduğu için, bu tasarım özelliği vana ömrünü de uzatır. akış kesitini açmak için yay kuvveti. akış kesitini kapatmak için diyaframın itme kuvveti. GİRİŞ YÖNÜ ÇIKIŞ YÖNÜ Su akışı ile çalışma ir tüketim noktası açıldığında, yay kuvveti diyaframın kuvvetinden daha büyük olur; obturatör aşağı doğru hareket ederek vanayı su akışına açar. Su ihtiyacı arttıkça diyaframın altındaki basınç azalır ve sonuç olarak geçiş kesitinden daha fazla su akışı gerçekleşir. Yapışmaz malzemeler Hareketli parçalar içeren orta taşıyıcı, düşük yapışma katsayısına sahip plastik malzemeden yapılmıştır. u çözüm, arızaların başlıca nedeni olan kireç birikimlerinin olası oluşumunu azaltır. Paslanmaz çelik mil Paslanmaz çelik mil, sert ve agresif su kullanımıyla bağlantılı tipik sorunları en aza indirmeye yardımcı olur. Su akışı olmadan çalışma Tüketim noktası çıkışı kapatıldığında çıkış yönü basıncı yükselir ve diyaframı yukarı doğru iter. Sonuç olarak obtüratör, geçiş kesitini su akışına kapatır ve basıncı ayarlanmış olan değerde sabitler. iyaframın yay üzerine uyguladığı kuvvet lehindeki küçük bir fark, cihazın kapanmasına neden olur. aleffi 33. serisi basınç düşürücü vanalara monte edilen kartuşlar periyodik temizlik ve bakım için çıkarılabilir. Kompakt boyutlar ğimli tasarım, 33...H serisi basınç düşürücü vanaları özellikle iç mekân sistemlerinde kolay kurulum sağlayan kompakt boyutlara sahip olmasını sağlar. Çıkarılabilir kartuş ÇIKRILİLİR KRTUŞ ÇIKRILİLİR PİSLİK TUTUU Onaylar asınç düşürücü vanalar N 7 standardına göre onaylanmıştır ve 'ye kadar sıcak su ile kullanıma uygundur. yrıca, modele bağlı olarak, WRS (irleşik Krallık) ve S spesifikasyonlarına (Fransa) uygundurlar.

4 Hidrolik özellikler iyagram (dolaşım hızı) V (m/s) 3 oğru boyutlandırma için izlenecek adımlar şunlardır: Toplam debi, sistemdeki cihazların sayısı ve tipi göz önünde bulundurulmak suretiyle, kendi karakteristik debileri eklenerek hesaplanır. banyolu bir ev,,,3, / 3/ bide G = l/dk duş G = 9 l/dk küvet G = l/dk rezervuarlı tuvalet G = l/dk mutfak lavabosu G = l/dk çamaşır makinesi G = l/dk, iyagram (basınç düşüşü) p (),,,9,,7,,,,3,,, Referans değerler:,, N (/ ) Giriş yönü basıncı = Çıkış yönü basıncı = 3 N (3/ ) N ( ) p (m s.s.) ebi ebi (l/dk) (m 3 /sa) (l/dk) (m 3 /sa) G top = l/dk ihaz sayısı = Tasarım debisi, eşzamanlılık katsayıları tablosundan hesaplanır ( cihaz için olanı kullanılarak). G tas = G top = = l/dk oğru vana boyutu hesaplanırken akış hızının saniyede ila metre aralığında sınırlandırılması önerilir. u, borularda gürültü oluşumunu ve cihazlarda hızlı aşınmayı önleyecektir. asınç düşürücü vananın doğru çapı, ile m/sn (mavi alan) arasındaki ideal akış hızı hesaba katılarak tasarım debisine dayalı diyagram 'den bulunabilir. Gtas = l/dk için / inç çap seçilir (diyagram 'deki gösterime bakın) Vanayı boyutlandırma NOT: aşağıdaki kriter, tasarım debisini hesaplamak için hızlı bir yöntem kullanılarak basınç düşürücü vananın boyutlandırılmasını sağlar. omestik su şebekesinin tasarım debisi hesaplamasıyla birlikte detaylı bir şekilde boyutlandırılması için, yürürlükteki ilgili ulusal yönetmeliklere bakınız. oğru vana çapının seçimini kolaylaştırmak amacıyla, hidrolik ve domestik su sistemlerinde yaygın olarak kullanılan cihazların debileri aşağıda verilmiştir: Karakteristik debiler tablosu asınç düşüşü, yine tasarım debisinin seçili çap eğrisiyle kesiştiği nokta temel alınarak diyagram 'den bulunur (çıkış yönü basıncı, sıfır akış koşulunda ayarlanmış basınca göre basınç düşüşüyle aynı miktarda azalır). G pr = l/dk için / p =,7 (diyagram 'deki gösterime bakın) Önerilen debiler Küvet, mutfak lavabosu, bulaşık makinesi uş Lavabo, bide, çamaşır makinesi, rezervuarlı tuvalet l/dk 9 l/dk l/dk Ortalama m/sn akış hızı için, N 7 ye göre ilgili her bir çapa ait maksimum debi aşağıdaki gibidir: asınç düşürücü vananın ve borulamanın aşırı boyutlandırılmasını önlemek için, eşzamanlılık katsayısı hesaba katılmalıdır. Temel olarak, sistem kullanıcılarının sayısı arttıkça, aynı anda kullanılan cihazların yüzdesi düşer. Ø G (m 3 /sa) G (l/dk) N (/ - Ø ),7, N (3/ - Ø - Ø ),7 37,3 şzamanlı kullanım faktörü değerleri tablosu () ihaz sayısı 3 Konut tipi 3 9 7,, Kamusal, 9, 3, 37 3, 3 ihaz sayısı 3 7 Konut tipi 3,,, 9, 7 Kamusal ihaz sayısı 9 3 Konut tipi,, 3, Kamusal,,, 7,, oyutlandırma yazılımı pple Store ve Google Play'de mevcuttur.

5 yarlama ihaz, plastik kapağın üzerindeki vida ile ayarlanabilir. asıncı artırmak için saat yönünde, azaltmak için saat yönünün tersi yönünde çevirin. Manometre üzerinde doğru basınç gösterilene kadar ayarlama işlemine devam edin 33...H serisi basınç düşürücü vanalar fabrikada 3 olarak ayarlanmıştır. Montaj önerileri Giriş yönü basıncı (kpa) Kavitasyon diyagramı Yüksek kavitasyon riski Çıkış yönü basıncı (kpa) (33H serisi için 3, ). Normal çalışma koşulları Normal çalışma koşulları dışında asınç düşürücü vananın sızdırmazlık alanında erozyon riski ile arızalara, titreşim ve gürültüye neden olabilecek kavitasyon riskini en aza indirgemek için, şemada belirtilen çalışma koşullarına dikkat edilmesi şiddetle önerilir. asınç düşürücü vananın performansını etkileyebilecek olan sistem basıncı, sıcaklık, havanın varlığı, debi ve hız gibi çeşitli faktörler ve değişken koşullar nedeniyle; giriş ve çıkış basıncı arasındaki oranın ideal olarak : olmalı ve 3: den fazla olmamalıdır (örneğin, giriş yönü basıncı, çıkış yönü basıncı, basınç oranı = / = :). u koşullar altında, muhtemel kavitasyon riski en aza indirgenir, ancak bu, çalışma sırasında sistem içindeki birçok faktörün potansiyel etkilerini engellemez. asınç oranı belirtilen sınırı aşması durumunda, sistemin tasarım basıncının gözden geçirilmesi veya bir birinci kademe basınç düşürücü vana kullanımının (örneğin birinci kademe basınç düşürücü vana dan a ve ikinci kademe de den a şeklinde) dikkate alınması gerekir. asınç düşürücü vananın giriş ve çıkış boru hatlarının, tesisat sisteminde ses ve/veya titreşim üretmesini ve iletmesini önlemek için üreticinin talimatlarına ve yerel yönetmeliklere uygun olarak kelepçelerle sabitlenmelidir.. Yeraltına montaj asınç düşürücü vanaların dört nedenden dolayı yeraltına monte edilmesi önerilmez: - basınç düşürücü vana donma nedeniyle zarar görebilir. - muayene ve bakımı zordur. - manometrenin okunması zordur. - gövdede mevcut olan hacimsel sıkışmanın giderilmesi için tasarlanmış delikler yoluyla cihaza yabancı maddeler girebilir.. Koç darbesi Koç darbesi, basınç düşürücü vanalardaki arızaların başlıca nedenlerinden biridir. u tehlikenin mevcut olduğu sistemlerde basınç düşürücü vanayı monte ederken olası koç darbesi etiklerini absorbe etmek için bir koç darbesi sönümleyici cihaz kurulumu da ön görülmelidir. Sorun giderme Genellikle sistemin hatalı tasarımından kaynaklanan bazı arızalar, sıklıkla yanlış bir şekildebasınç düşürücü vanaya atfedilir. n sık karşılaşılan durumlar şunlardır:. ir su ısıtıcısı varlığında yüksek çıkış yönü basıncı u sorun, su ısıtıcısının neden olduğu suyun aşırı ısınmasından kaynaklanır. asınç düşürücü vana sıkıca kapalı olduğu için basınç tahliye olamaz. Çözüm, basınç artışını absorbe eden bir genleşme kabının (su ısıtıcısı ile basınç düşürücü vana arasına) yerleştirilmesidir.. asınç düşürücü vana, ayar değerini muhafaza etmiyor Çoğu durumda bu, sızıntıya neden olan ve çıkış yönündeki basıncın artmasına yol açan vana conta yataklarında birikmiş yabancı maddelerin varlığından kaynaklanır. Çözüm olarak, basınç düşürücü vananın giriş yönüne bir pislik tutucunun takılması ve değiştirilebilir kartuşun düzenli olarak temizlenmesi ve bakımı önerilir. Uygulama diyagramı

6 ŞRTNM ÖZTİ 33..H serisi ğimli basınç düşürücü vana. oyut N (N ve N ). işli bağlantılar / (/ ve / ) iç dişli (ISO -). Pirinç gövde. Krom kaplama. Paslanmaz çelik kontrol mili. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu. 33..H serisi ğimli basınç düşürücü vana. oyut N. Ø akır boru için somunlu 3/ dişli bağlantılar. Çinkosuzlaşma dirençli alaşımlı gövde. Paslanmaz çelik kontrol mili. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu. 33..H serisi Manometreli eğimli basınç düşürücü vana. oyut N (N ve N ). işli bağlantılar 3/ (/ ve 3/ ) iç dişli (ISO -). Manometre bağlantısı / iç dişli. Pirinç gövde. Krom kaplama. Paslanmaz çelik kontrol mili. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu. 33..H LT serisi Manometreli eğimli basınç düşürücü vana. oyut N (N ve N ). işli bağlantılar / (/ ve 3/ ) iç dişli (ISO -). Manometre bağlantısı / iç dişli. Çinkosuzlaşma dirençli alaşımlı gövde. Krom kaplama. Paslanmaz çelik kontrol mili. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu. 33..H serisi Manometre bağlantılı eğimli basınç düşürücü vana. oyut N (N ve N ). işli bağlantılar / (/ ila ) iç dişli (ISO -). Manometre bağlantısı / iç dişli. Pirinç gövde. Krom kaplama. Paslanmaz çelik kontrol kolu. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu. 33..H LT serisi Manometre bağlantılı eğimli basınç düşürücü vana. oyut N (N ve N ). işli bağlantılar / (/ ila ) iç dişli (ISO -). Manometre bağlantısı / iç dişli. Çinkosuzlaşöa dirençli alaşımlı gövde. Krom kaplama. Paslanmaz çelik kontrol mili. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu. 33..H serisi ğimli basınç düşürücü vana. oyut N (N ve N ). akır boru için Ø (Ø ila Ø ) bağlantılar. Manometre bağlantısı / iç dişli. Çinkosuzlaşma dirençli alaşımlı gövde. Krom kaplama. Paslanmaz çelik kontrol mili. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu H serisi Manometre bağlantılı eğimli basınç düşürücü vana. oyut N (N ve N ). akır boru için Ø (Ø ila Ø ) bağlantılar. Manometre bağlantısı / iç dişli. Çinkosuzlaşma dirençli alaşımlı gövde. Krom kaplama. Paslanmaz çelik kontrol mili. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu. 33..H serisi Manometreli eğimli basınç düşürücü vana. oyut N (N ve N ). akır boru için Ø (Ø ila Ø ) bağlantılar. Manometre bağlantısı / iç dişli. Çinkosuzlaşma dirençli alaşımlı gövde. Krom kaplama. Paslanmaz çelik kontrol mili. PG3 kapağı. PM diyafram ve contalar. Maksimum çalışma sıcaklığı. Maksimum giriş yönü basıncı. ila, aralığında çıkış yönü basıncı ayar aralığı. akım işlemleri için çıkarılabilir kartuş ve pislik tutucu. u yayındaki ürünlerimiz ve ilgili teknik veriler üzerinde herhangi bir zamanda ve önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır. aleffi S.p.. S.R. 9 n. Fontaneto d gogna (NO) İtalya Tel Faks info.tr@caleffi.com opyright aleffi

CALEFFI. Eğimli basınç düşürücü vanalar serisi 01024/18 TR. Çalışma

CALEFFI. Eğimli basınç düşürücü vanalar serisi 01024/18 TR. Çalışma ğimli basınç düşürücü vanalar 33 serisi LFFI / TR FM 3 Çalışma asınç düşürücü vanalar, domestik sistemlerin düzgün çalışması için genellikle çok yüksek ve değişken olarak gelen su şebekesi giriş basıncını

Detaylı

Basınç düşürücü vanalar

Basınç düşürücü vanalar asınç düşürücü vanalar 360-36 - 36-366 serisi 06/ TR FM 6 003 Çalışma asınç düşürücü vanalar, müstakil tesisat sistemine monte edildiğinde, su şebekesinden gelen giriş basıncını düşürüp dengeleyen cihazlardır.

Detaylı

CALEFFI. Termal, hidrolik ve kullanım suyu sistemleri için emniyet tahliye vanaları serileri 01253/14 TR.

CALEFFI. Termal, hidrolik ve kullanım suyu sistemleri için emniyet tahliye vanaları serileri 01253/14 TR. Termal, hidrolik ve kullanım suyu sistemleri için emniyet tahliye vanaları 311-312-313-314-513-514 serileri REDITED LEFFI 013/14 TR ISO 9001 FM 21654 ISO 9001 No. 0003 Genel 311, 312, 313, 314, 513 ve

Detaylı

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR)

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Aralık 2016 Ürün Kodu 341915 342015 342115 342215 341920 342020 342120 342220 341925 342025 342125 342225 Bağlantı Ölçüsü Ürün

Detaylı

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (PM Serisi)

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (PM Serisi) SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (PM Serisi) Ağustos 2018 Ürün Kodu 0308 0315 0415 0515 0615 0320 0420 0520 0620 0325 0525 0332 0532 0340 0540 0350 0550 03 05 0380 0580 Bağlantı Ölçüsü Ürün Çeşitleri ÜRÜNLER 1/4" S.B.D.

Detaylı

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD)

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) DİYAFRAMLI, DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Ağustos 2018 Ürün Kodu 1915 2015 2115 2215 1920 2020 2120 2220 1925 2025 2125 2225 ÜRÜNLER Bağlantı Ölçüsü Ürün Çeşitleri Maks.

Detaylı

EMNİYET VENTİLİ (EV)

EMNİYET VENTİLİ (EV) EMNİYET VENTİLİ (EV) SABİT AYARLI Ağustos 018 TANITIM Sabit ayarlı emniyet ventilleri kapalı devre ısıtma sistemlerinde oluşan basıncı tahliye ederek, önceden belirlenmiş bir değere sınırlamak amacıyla

Detaylı

TBV-CM. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Modülasyon kontrollü

TBV-CM. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Modülasyon kontrollü TBV-CM Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Modülasyon kontrollü IMI TA / Kontrol vanaları / TBV-CM TBV-CM Isıtma ve soğutma sistemlerindeki terminal üniteleri için

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Ayarlanabilir durdurucu Ağır iş uygulamalarına yönelik Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi İklimlendirme sistemlerinin taze hava ve atış havası açıklıklarına yöneliktir. Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava

Detaylı

DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV)

DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV) DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV) SABİT AYARLI Aralık 01 TANITIM Diyaframlı emniyet ventilleri kapalı devre ısıtma sistemlerinde oluşan basıncı tahliye ederek, önceden belirlenmiş bir değere sınırlamak

Detaylı

Basınç düşürme damperleri

Basınç düşürme damperleri X X testregistrierung asınç düşürme damperleri Tipi Kapalı kanat Mahallerde aşırı basıncın önlenmesi için Gazlı yangın söndürme sistemleri ve trafo merkezleri için basınç düşürme damperleri Karşı basınçla

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli

Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) 2 yollu vana, dıştan dişli 3 yollu vana, dıştan dişli çıklama Özellikler: Sızdırmaz tasarım MV(E) 335, MV(E) 435 ile kolay mekanik bağlantı Özel 2 portlu vana yırma

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Ayarlanabilir durdurucu Ağır iş uygulamalarına yönelik Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen

Detaylı

TA-PILOT-R. Fark basınç kontrol vanaları Kurulabilir ayar noktasına sahip pilot işletimli diferansiyel basınç kontrolörü

TA-PILOT-R. Fark basınç kontrol vanaları Kurulabilir ayar noktasına sahip pilot işletimli diferansiyel basınç kontrolörü TA-PILOT-R Fark basınç kontrol vanaları Kurulabilir ayar noktasına sahip pilot işletimli diferansiyel basınç kontrolörü IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / TA-PILOT-R TA-PILOT-R TA-PILOT-R, yük üzerinde

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli

Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli Açıklama Diğer aktüatörlerle kombinasyon seçeneklerini Aksesuarlar bölümünden görebilirsiniz. VRG 2

Detaylı

Basınç düşürme damperi

Basınç düşürme damperi ,2 X X testregistrierung asınç düşürme damperi Tipi Kapalı kanat Odalarda ve iklimlendirme sistemlerin fazla basıncın giderilmesi için asınç düşürme damperleri; basınçlandırma sistemleri, gazlı yangın

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

STAD. Balans vanaları DN 15-50

STAD. Balans vanaları DN 15-50 STAD Balans vanaları DN 15-50 IMI TA / Balans vanaları / STAD STAD STAD balans vanaları geniş bir uygulama alanında hassas hidronik performans sağlar. Özellikle ısıtma, soğutma ve kullanım suyu sekonder

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Kanal sistemin içine monte Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen hava akışlarını önler.

Detaylı

TA-COMPACT-P. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV)

TA-COMPACT-P. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV) Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV) IMI TA / Kontrol vanaları / Basınçtan bağımsız kombine balans ve kontrol vanası,

Detaylı

DEGAZÖRLER (GAZ ALMA CİHAZLARI) VASA VASATRE SERİSİ

DEGAZÖRLER (GAZ ALMA CİHAZLARI) VASA VASATRE SERİSİ ÜRÜN YELPAZESİ KAFA KORUMA KAPAKLI DEGAZÖRLER VASA SERİSİ Kod Tanım Ölçü Bağlantı Tip 37.03.60 Degazör 3/8 M UNI-EN-ISO 228 Vasa 37.04.60 Degazör 1/2 M UNI-EN-ISO 228 Vasa 37.05.60 Degazör 3/4 M UNI-EN-ISO

Detaylı

08.08-TUR Vic-Check Vanalar

08.08-TUR Vic-Check Vanalar 716H/716 Serisi çekvalfler, hidrodinamik açıdan verimli, yeni bir profil de dahil çeşitli kalite özellikleri içeren, bilgisayar destekli inovatif mühendisliğin bir ürünüdür. Vic-Check vanada 5 fit/1,5

Detaylı

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar TA-COMPACT-T Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Soğutma sistemleri için geri dönüş suyu sıcaklık kontrollü kontrol vanası IMI TA / Kontrol vanaları / TA-COMPACT-T

Detaylı

Isıtma ve sıcak su sistemleri için emniyet tahliye vanaları

Isıtma ve sıcak su sistemleri için emniyet tahliye vanaları Isıtma ve sıcak su sistemleri için emniyet tahliye vanaları 311-312-313-314 513-514 527 EST serileri 01253/18 TR FM 21654 003 Genel 311, 312, 313, 314, 513, 514, 527 EST serisi emniyet tahliye vanaları

Detaylı

STAD-R. Balans vanaları DN 15-25, azaltılmış Kv

STAD-R. Balans vanaları DN 15-25, azaltılmış Kv STAD-R Balans vanaları DN 15-25, azaltılmış Kv IMI TA / Balans vanaları / STAD-R STAD-R Yenileme amaçlı STAD-R balans vanası, çok geniş bir uygulama aralığında hassas hidronik performans gösterir. Isıtma

Detaylı

For Comfort and Savings

For Comfort and Savings TERMOSTATİK RADYATÖR VANALARI KULLANMA KLAVUZU Algılayıcı Temas Yüzeyi Algılayıcı Ayar Seçici Bağlantı Somunu Manuel Plastik Kapak Gövde Somunu Gövde Masura MODEL: W-TRV-LC01 TS EN 215 DIN EN ISO 9001:2008

Detaylı

For Comfort and Savings

For Comfort and Savings TERMOSTATİK RADYATÖR VANALARI KULLANMA KLAVUZU Algılayıcı Temas Yüzeyi Manuel Plastik Kapak Algılayıcı Ayar Seçici Bağlantı Somunu Gövde Somunu Gövde Masura MODEL: W-TRV-E01 TS EN 215 DIN EN ISO 9001:2008

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü AVPA (PN16 ve PN25)

Fark basınç tahliye kontrolörü AVPA (PN16 ve PN25) Açıklama AVPA, başlıca bölgesel-merkezi ısıtma sistemlerinde kullanılan bir otomatik fark basınç tahliye kontrolörüdür. Kontrolör normalde kapalıdır ve artan fark basınç karşısında açılır. Kontrolör bir

Detaylı

KOÇ DARBESİ ÖNLEME KONTROL VANASI

KOÇ DARBESİ ÖNLEME KONTROL VANASI KOÇ DARBESİ ÖNLEME KONTROL VANASI TARIMSAL SULAMA ENDÜSTRİYEL ALANLAR İÇME SUYU Su Sistemleri Su Sistemleri İzmir de 2004 Yılında Tayfun Yazaroğlu tarafından kurulan Tayfur Su Sistemleri, 2017 yılından

Detaylı

Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri

Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri Şartname: Oventrop Aquanova su filtreleri konut tesisatında içme suyu kalitesini güvence altına almaya hizmet eder. Bunlar, değiştirilebilir filtre elemanı olan

Detaylı

STAP. Fark basınç kontrol vanaları DN

STAP. Fark basınç kontrol vanaları DN STAP Fark basınç kontrol vanaları DN 65-100 IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / STAP STAP Flanş bağlantılı STAP tüm devre boyunca diferansiyel basıncı sabit tutan yüksek performanslı bir diferansiyel

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (,25,40) AFPA / VFG 2() Açıklama Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve fark basınç ayarı için yaya sahiptir. Ayrıca iki vana versiyonu

Detaylı

STAP DN 65-100. Diferansiyel basınç kontrolörü ENGINEERING ADVANTAGE

STAP DN 65-100. Diferansiyel basınç kontrolörü ENGINEERING ADVANTAGE Fark basınç kontrol vanaları STAP DN 65-100 Diferansiyel basınç kontrolörü Basınçlandırma & Su kalitesi Balanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEERING ADVANTAGE Flanş bağlantılı STAP tüm devre boyunca

Detaylı

SOLENOİD KONTROLLÜ BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ KONTROL VANASI

SOLENOİD KONTROLLÜ BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ KONTROL VANASI SOLENOİD KONTROLLÜ BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ KONTROL VANASI TARIMSAL SULAMA ENDÜSTRİYEL ALANLAR İÇME SUYU Su Sistemleri Su Sistemleri İzmir de 2004 Yılında Tayfun Yazaroğlu tarafından kurulan Tayfur Su Sistemleri,

Detaylı

Isıtma devridaim pompası. Rio N / Rio Z N. Tip Kitapçığı

Isıtma devridaim pompası. Rio N / Rio Z N. Tip Kitapçığı Isıtma devridaim pompası Rio N / Rio Z N Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Rio N / Rio Z N Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya

Detaylı

SOLENOİD KONTROL VANASI

SOLENOİD KONTROL VANASI SOLENOİD KONTROL VANASI TARIMSAL SULAMA ENDÜSTRİYEL ALANLAR İÇME SUYU Su Sistemleri Su Sistemleri İzmir de 2004 Yılında Tayfun Yazaroğlu tarafından kurulan Tayfur Su Sistemleri, 207 yılından itibaren Tayfur

Detaylı

DA 516, DAF 516. Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir ayar noktası

DA 516, DAF 516. Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir ayar noktası DA 516, DAF 516 Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir ayar noktası IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / DA 516, DAF 516 DA 516, DAF 516 Bu kompakt fark basınç kontrol vanaları, ısıtma ve soğutma

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN16)

Oturmalı vanalar (PN16) Teknik föy Oturmalı vanalar (PN16) VF 2-2 yollu vana, flanşlı VF 3-3 yollu vana, flanşlı Açıklama VF 2 VF 3 VF 2 ve VF 3 vanaları, su ve sirkülasyon suyu uygulamaları için kaliteli ve uygun maliyetli bir

Detaylı

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler Yeni nesil ProAir 210 Serisi Proval pnömatik aktüatörler kremayer dişli tip tasarıma sahip olup çift ve tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil

Detaylı

MG040DRM1 YAPISAL ÖZELLİKLER KULLANIM ÖZELLİKLERİ. Basınç Ölçerler / Genel Amaçlı Manometre / Manometreler / Ø 40 mm

MG040DRM1 YAPISAL ÖZELLİKLER KULLANIM ÖZELLİKLERİ. Basınç Ölçerler / Genel Amaçlı Manometre / Manometreler / Ø 40 mm Basınç Ölçerler / Genel Amaçlı Manometre / Manometreler / Ø 40 mm YAPISAL ÖZELLİKLER STANDART İSTEĞE BAĞLI Montaj Tipi Alttan Bağlantılı Teknik Çizime Bakınız Ölçü Birimi bar/psi atm kg/cm² mws psi Ölçü

Detaylı

DA 50. Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir set noktalı DN 32-50

DA 50. Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir set noktalı DN 32-50 DA 50 Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir set noktalı DN 32-50 IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / DA 50 DA 50 Bu fark basınç kontrol vanaları, ısıtma ve soğutma sistemlerine özellikle yüksek

Detaylı

Gaz Ekipmanları Regülatörler/Contalar

Gaz Ekipmanları Regülatörler/Contalar regulator brosuru_nihai.fh11 4/2/10 1:53 PM Page 1 Gaz Ekipmanları Regülatörler/Contalar regulator brosuru_nihai.fh11 4/2/10 1:53 PM Page 2 02 İçindekiler Gaz Ekipmanları Regülatörler/Contalar 3 7 8 9

Detaylı

Aksesuarlar. Montaj çerçeveleri. Geri dönüşsüz damperlerin ve basınç düşürme dam perlerinin hızlı ve kolay kurulumu için. 03/2014 DE/tr K3 3.

Aksesuarlar. Montaj çerçeveleri. Geri dönüşsüz damperlerin ve basınç düşürme dam perlerinin hızlı ve kolay kurulumu için. 03/2014 DE/tr K3 3. Montaj çerçevesi, X XMontaj çerçevesi testregistrierung Aksesuarlar Montaj çerçeveleri Geri dönüşsüz damperlerin ve basınç düşürme dam perlerinin hızlı ve kolay kurulumu için Montaj çerçevesi, geri dönüşsüz

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Açıklama ve artan fark basınç karşısında açılır. Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve

Detaylı

STAF, STAF-SG. Balans vanaları DN , PN 16 ve PN 25

STAF, STAF-SG. Balans vanaları DN , PN 16 ve PN 25 STAF, STAF-SG Balans vanaları DN 20-400, PN 16 ve PN 25 IMI TA / Balans vanaları / STAF, STAF-SG STAF, STAF-SG Flanşlı, dökme demir (STAF) ve düktil demir (STAF-SG) balans vanaları geniş bir uygulama alanında

Detaylı

CALEFFI. 3 kontak aktüatörlü motorlu küresel zon kontrol vanaları serileri 01131/15 TR

CALEFFI. 3 kontak aktüatörlü motorlu küresel zon kontrol vanaları serileri 01131/15 TR kontak aktüatörlü motorlu küresel zon kontrol vanaları - - serileri 0/ TR RT SO İşlev otorlu zon kontrol vanası klima veya hidrolik ve domestik kullanım suyu sistemlerindeki akışkan ortamın otomatik olarak

Detaylı

STAF, STAF-SG. Balans vanaları PN 16 ve PN 25 DN

STAF, STAF-SG. Balans vanaları PN 16 ve PN 25 DN STAF, STAF-SG Balans vanaları PN 16 ve PN 25 DN 20-400 IMI TA / Balans vanaları / STAF, STAF-SG STAF, STAF-SG Flanşlı, dökme demir (STAF) ve düktil demir (STAF-SG) balans vanaları geniş bir uygulama alanında

Detaylı

KTM 512. Kombine kontrol ve balans vanaları Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanaları DN

KTM 512. Kombine kontrol ve balans vanaları Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanaları DN KTM 512 Kombine kontrol ve balans vanaları Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanaları DN 15-125 IMI TA / Kontrol vanaları / KTM 512 KTM 512 Değişken debili ısıtma ve soğutma sistemleri için geliştirilen

Detaylı

LİNEER MOTORLU VANALAR KONTROL VANASI PN16

LİNEER MOTORLU VANALAR KONTROL VANASI PN16 LİNR MOTORLU VNLR KONTROL VNSI PN6 VL3, VL4 V VL3 SRİSİ PN6, DN- için S flanşlı kontrol vana serisi. -yollu vanalar: VL3, VL3 ve VL4. 3-yollu vanalar: VL33 ve VL33. VL3 VL3 VL4 lanş PN6 lanş PN6 lanş PN6,

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Açıklama Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve fark basınç ayarı için yaya sahiptir.

Detaylı

STAP DN Diferansiyel basınç kontrolörü ENGINEERING ADVANTAGE

STAP DN Diferansiyel basınç kontrolörü ENGINEERING ADVANTAGE Fark basınç kontrol vanaları 15-50 Diferansiyel basınç kontrolörü Basınçlandırma & Su kalitesi Balanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEERING ADVANTAGE tüm devre boyunca diferansiyel basıncı sabit

Detaylı

Aşırı korozif ortamlar için nikel ve PTFE kaplama opsiyonel olarak sunulmaktadır.

Aşırı korozif ortamlar için nikel ve PTFE kaplama opsiyonel olarak sunulmaktadır. GENEL ÖZELLİKLER PAD-20 TEK ETKİLİ PNÖMATİK AKTÜATÖR Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler dişli tip tasarıma sahip olup tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil üzerindeki kam ile standart

Detaylı

CALEFFI. Basınçtan bağımsız kontrol vanası (PICV) 145 serisi 01262/15 TR B 51

CALEFFI. Basınçtan bağımsız kontrol vanası (PICV) 145 serisi 01262/15 TR B 51 Basınçtan bağımsız kontrol vanası (PICV) 145 serisi CLEFFI 01262/15 TR CCREDITED ISO 9001 FM 21654 İşlev Basınçtan bağımsız kontrol vanası otomatik debi regülatörü ve aktüatörlü bir kontrol vanası içeren

Detaylı

Diferansiyel basınç ayar vanası Kesme ve ön ayar vanası

Diferansiyel basınç ayar vanası Kesme ve ön ayar vanası Diferansiyel basınç ayar vanası Kesme ve ön ayar vanası 0 - serileri FM 6 00 0/8 TR Tek. bros 0/ TR'nin yerini almıştır İşlev Diferansiyel basınç ayar vanası, bir tesisat devresinin iki noktası arasındaki

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Açıklama Özellikler: Lineer (%30) / logaritmik (%70) karakteristik Aralık >100:1 Basınç tahliyeli tasarım Isıtma, merkezi ısıtma ve merkezi

Detaylı

Basınçtan bağımsız kontrol vanası (PICV) FLOWMATIC

Basınçtan bağımsız kontrol vanası (PICV) FLOWMATIC Basınçtan bağımsız kontrol vanası (PICV) FLOWMATIC 145 serisi 012/18 TR FM 21654 003 İşlev Basınçtan bağımsız kontrol vanası, otomatik debi regülatöründen ve aktüatörlü bir kontrol vanasından oluşan bir

Detaylı

Kontrol. On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM. On/Off, PWM Oransal

Kontrol. On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM. On/Off, PWM Oransal Dişli, Basınçtan Bağımsız Kontrol Vanası DN 1...DN 2 PN 2 anma basıncı Mil hareket boyu mm. 30...1330 (R/h) debi aralığı MVR ve MVT serisi motorlar ile kullanıma uygun Model No Anma Basıncı Bar Mil Hareket

Detaylı

Düşük dirençli. Termostatik vana gövdeleri Önayarsız, mavi koruma kapağı

Düşük dirençli. Termostatik vana gövdeleri Önayarsız, mavi koruma kapağı üşük dirençli Termostatik vana gövdeleri Önayarsız, mavi koruma kapağı IMI HEIMEIER / Termostatik kafalar & Radyatör vanaları / üşük dirençli üşük dirençli üşük dirençli termostatik vana gövdeleri düşük

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V H/m 280 240 200 Wilo-Helix V 2.. - V 52.. 50 Hz 160 120 80 40 Helix V 2.. Helix V 4.. Helix V 6.. Helix V 10.. Helix V 16.. Helix V 22.. Helix V 36.. Helix V 52..

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Açıklama Özellikler: Logaritmik karakteristik Aralık >100:1 Basınç tahliyeli tasarım Isıtma, merkezi ısıtma ve merkezi soğutma sistemleri

Detaylı

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar TA-Modulator Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası oransal kontrol için IMI TA / Kontrol vanaları / TA-Modulator TA-Modulator

Detaylı

Regutec F. Geri dönüş vanaları Radyatör geri dönüş vanası

Regutec F. Geri dönüş vanaları Radyatör geri dönüş vanası Regutec F Geri dönüş vanaları Radyatör geri dönüş vanası IMI HEIMEIER / Termostatik kafalar ve Radyatör vanaları / Regutec F Regutec F Regutec, ısıtma ve havalandırma sistemlerinde kullanılan geri dönüş

Detaylı

Diferansiyel basınç ayar vanası Kesme ve ön ayar vanası

Diferansiyel basınç ayar vanası Kesme ve ön ayar vanası Diferansiyel basınç ayar vanası Kesme ve ön ayar vanası - serileri ACCREDITED 0/ TR ISO 900 FM 6 ISO 900 No. 000 İşlev Diferansiyel basınç ayar vanası bir hidrolik devrenin iki noktası arasındaki basınç

Detaylı

Vekotec. Kompakt radyatör vanaları Entegre vanalı radyatörler için ikili bağlantı fittingi (H-vana)

Vekotec. Kompakt radyatör vanaları Entegre vanalı radyatörler için ikili bağlantı fittingi (H-vana) Vekotec Kompakt radyatör vanaları Entegre vanalı radyatörler için ikili bağlantı fittingi (Hvana) IMI HEIMEIER / Termostatik kafalar ve Radyatör vanaları / Vekotec Vekotec Vekotec Hvana, Rp1/ iç ve G/4

Detaylı

İçme suyu pompası. Rio-Therm N. Tip Kitapçığı

İçme suyu pompası. Rio-Therm N. Tip Kitapçığı İçme suyu pompası RioTherm N Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı RioTherm N Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya üçüncü şahıslara

Detaylı

Model DS3 ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ. Maksimum Çalışma Basınçı 250 Bar 2 Terminal. İçindekiler. Sayfa Özellikler

Model DS3 ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ. Maksimum Çalışma Basınçı 250 Bar 2 Terminal. İçindekiler. Sayfa Özellikler ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ Model DS3 Maksimum Çalışma Basınçı 250 2 Terminal İÇİNDEKİLER İçindekiler Sayfa Özellikler 1 Sipariş Kodu 2 İşlev Bölümler Sembol 3 Teknik Özellikler 4 Teknik Ölçüler

Detaylı

Solar Kit 6 720 608 648 TR (2007.04) JS

Solar Kit 6 720 608 648 TR (2007.04) JS Solar Kit 7 709 003 674 6 720 608 648 TR (2007.04) JS İçindekiler İçindekiler 1 Emniyet ile İlgili Bilgiler ve Sembol Aç klamalar 3 1.1 Güvenlik göstergeleri 3 1.2 Sembol Aç klamalar 3 2 Detayl Şema 4

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

Balans vanası PN 16 ve PN 25 DN

Balans vanası PN 16 ve PN 25 DN Balans vanaları STAF, STAF-SG Balans vanası PN ve PN DN 0-00 Basınçlandırma & Su kalitesi Balanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEERING ADVANTAGE Flanşlı, dökme demir (STAF) ve düktil demir (STAF-SG)

Detaylı

Basýnç dengeli 3 yollu flanþlý baðlantý. Uygulama Isýtma ve soðutma sistemlerinde kullanýlan, kontrol termostatlý

Basýnç dengeli 3 yollu flanþlý baðlantý. Uygulama Isýtma ve soðutma sistemlerinde kullanýlan, kontrol termostatlý Yardýmcý Enerjisiz Sýcaklýk Regülatörleri Sýcaklýk Regülatörü Tip 9 asýnç dengeli yollu flanþlý baðlantý Uygulama Isýtma ve soðutma sistemlerinde kullanýlan, kontrol termostatlý karýþtýrýcý veya daðýtýcý

Detaylı

STATİK BALANS VANASI / DİŞLİ

STATİK BALANS VANASI / DİŞLİ STATİK BALANS VANASI / DİŞLİ STATİK BALANS VANASI Balans vanası ısı transferi istenen cihaz ve üniteler için tasarlanmış malzemelerdir. Isı transferi için debinin üstünde bir akışı engelleyerek sistemin

Detaylı

STAD. Balans vanası ENGINEERING ADVANTAGE

STAD. Balans vanası ENGINEERING ADVANTAGE Balans vanaları STAD Balans vanası Basınçlanırma & Su kalitesi Balanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEERING ADVANTAGE STAD balans vanaları geniş bir uygulama alanına hassas hironik performans sağlar.

Detaylı

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası HİDROLİK SİSTEM KURMAK VE ÇALIŞTIRMAK 3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası Basınç hattından gelen hidrolik akışkan, 3/2 yön kontrol valfine basılınca valften geçer. Silindiri

Detaylı

2 Yollu ve 3 Yollu Vanalar

2 Yollu ve 3 Yollu Vanalar Yollu ve Yollu Vanalar GVI46.5 GVI46. GVI46. GXI46. GXI46. Sıcak preslenmiş pirinç vana gövdesi 5, ve kvs... 5 m /h Dahili dişli bağlantılar,... ISO 7/ lehim bağlantılı Manuel ayarlayıcı Termik aktüatör,

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Rio-Eco Therm N. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Rio-Eco Therm N. Tip Kitapçığı Yüksek verimli içme suyu pompası Rio-Eco Therm N Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Rio-Eco Therm N Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez

Detaylı

TA-COMPACT-P. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV)

TA-COMPACT-P. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV) Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV) IMI TA / Kontrol vanaları / Basınçtan bağımsız kombine balans ve kontrol vanası,

Detaylı

STAF, STAF-SG. Balans vanaları PN 16 ve PN 25 DN

STAF, STAF-SG. Balans vanaları PN 16 ve PN 25 DN STAF, STAF-SG Balans vanaları PN 16 ve PN 25 DN 20-400 IMI TA / Balans vanaları / STAF, STAF-SG STAF, STAF-SG Flanşlı, dökme demir (STAF) ve düktil demir (STAF-SG) balans vanaları geniş bir uygulama alanında

Detaylı

BUHAR ÏÇÏN BASINÇ DÜŠÜRÜCÜ VANA TÏP 39-2

BUHAR ÏÇÏN BASINÇ DÜŠÜRÜCÜ VANA TÏP 39-2 BUHAR ÏÇÏN BASINÇ DÜŠÜRÜCÜ VANA TÏP 39-2 Šekil 1 Tip 39-2 1. Yapïsï ve çalïšma prensibi Basïnç düšürücü tek oturtmalï bir vana gövdesi, klape mili ve klape, dengeleme körüÿü ve diyaframlï bir tahrik ünitesinden

Detaylı

840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ

840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ GAZ ALETLERİ 444 5 168 [info@alkangaz.com] [www.alkangaz.com.tr] 840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ GİRİŞ 840180YK basınç regülatörleri, yüksek basınç için direk etkili cihazlardır, diyagram tarafından kontrol

Detaylı

Mikrotherm F. Manuel radyatör vanaları Önayarlı manüel radyatör vanası

Mikrotherm F. Manuel radyatör vanaları Önayarlı manüel radyatör vanası Mikrotherm F Manuel radyatör vanaları Önayarlı manüel radyatör vanası IMI HEIMEIER / Termostatik kafalar ve Radyatör vanaları / Mikrotherm F Mikrotherm F Mikrotherm F manuel radyatör vanası sıcak su pompalı

Detaylı

Santrifüj Pompalar: MEKANİK ENERJİYİ, AKIŞKANDA KİNETİK ENERJİYE ÇEVİREN VE AKIŞKANLARI TRANSFER EDEN MAKİNALARDIR.

Santrifüj Pompalar: MEKANİK ENERJİYİ, AKIŞKANDA KİNETİK ENERJİYE ÇEVİREN VE AKIŞKANLARI TRANSFER EDEN MAKİNALARDIR. KSB DÜNYASINA D HOŞGELD GELDİNİZ SANTRİFÜJ J POMPALAR Santrifüj Pompalar: MEKANİK ENERJİYİ, AKIŞKANDA KİNETİK ENERJİYE ÇEVİREN VE AKIŞKANLARI TRANSFER EDEN MAKİNALARDIR. POMPA KESİT T RESMİ POMPA ANA PARÇALARI

Detaylı

SA-51 HAVA DEVRELERİNDEN SIVI ATICI GENEL ÖZELLİKLER. Çalışma

SA-51 HAVA DEVRELERİNDEN SIVI ATICI GENEL ÖZELLİKLER. Çalışma HV DEVRELERİNDEN SIVI TICI GENEL ÖZELLİKLER Çalışma gaz ve hava hattındaki sıvıların tahliye edilmesini sağlar. Sıvı atma işlemi bir şamandıra ve buna bağlı manivela kolu ile gerçekleşir. Cihaza hava veya

Detaylı

AKM 205 BÖLÜM 8 - UYGULAMA SORU VE ÇÖZÜMLERİ

AKM 205 BÖLÜM 8 - UYGULAMA SORU VE ÇÖZÜMLERİ AKM 205 BÖLÜM 8 - UYGULAMA SORU VE ÇÖZÜMLERİ Doç.Dr. Ali Can Takinacı Ar.Gör. Yük. Müh. Murat Özbulut 1. Yoğunluğu 850 kg/m 3 ve kinematik viskozitesi 0.00062 m 2 /s olan yağ, çapı 5 mm ve uzunluğu 40

Detaylı

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA UNIVERSAL GAS VALVES HUPF/HUP Serisi GAZ BASINÇ REGÜLATÖRLERİ FİLTRELİ VEYA FİLTRESİZ UYGULAMA KULLANMA KILAVUZU Karışımlı, birleşik sistemler ve endüstriyel dağıtım sistemleri dahil tüm gaz yakıcılardaki

Detaylı

E.C.A. NOVİTA SERİSİ STD. ÜRÜN KT. AD. YÜZEY KAPLAMA TİPİ LİSTE FİYATI LİSTE FİYATI YÜZEY KAPLAMA TİPİ STD. ÜRÜN KT. AD. ÜRÜN ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI

E.C.A. NOVİTA SERİSİ STD. ÜRÜN KT. AD. YÜZEY KAPLAMA TİPİ LİSTE FİYATI LİSTE FİYATI YÜZEY KAPLAMA TİPİ STD. ÜRÜN KT. AD. ÜRÜN ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI E.C.A. NOVİTA SERİSİ 0 0 30H NOVİTA ANKASTRE BANYO BATARYASI.97,00 0 05 3H NOVİTA ANKASTRE LAVABO BATARYASI 958,00 0 0 30 0 50 30 Çıkış ucu uzunluğu 60 mm dir Joystick kartuş Özel el duşu dirseği ve Elegant

Detaylı

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası D06F Kurulum Kılavuzu Basınç Düşürme Vanası Güvenlik Kılavuzu: 1. Kurulum talimatlarına uyunuz. 2. Cihazı: Kullanım amacına uygun olarak İyi durumda iken Güvenliğe ve tehlike riskine ilişkin yapılması

Detaylı

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR PLUNGER VANA POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. PLUNGER VANA DN 150/2000 PN 10/ 16/ 25/ 40/ 64 AVANTAJLARI Giriş basıncı,

Detaylı

STAP. Fark basınç kontrol vanaları DN 15-50, ayarlanabilir ayar noktası ve kapama fonksiyonu

STAP. Fark basınç kontrol vanaları DN 15-50, ayarlanabilir ayar noktası ve kapama fonksiyonu Fark basınç kontrol vanaları DN 15-50, ayarlanabilir ayar noktası ve kapama fonksiyonu IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / tüm devre boyunca diferansiyel basıncı sabit tutan yüksek performanslı bir

Detaylı

HERZ Kontrol vanası 4002

HERZ Kontrol vanası 4002 HERZ Kontrol vanası 42 Katalog 42_4X-6X Yayın 11 Boyutlar- mm 1 42 41 1 42 61 1 42 42 1 42 62 1 42 43 1 42 63 1 42 44 1 42 64 1 42 45 1 42 65 1 42 46 1 42 66 DN G L H1 H2 B B1 B2 15 3/4 G 66 133 28 94

Detaylı

TA-COMPACT-DP. Kombine Δp kontrol cihazı, balanslama ve kontrol vanaları Küçük basınçtan bağımsız devreler için

TA-COMPACT-DP. Kombine Δp kontrol cihazı, balanslama ve kontrol vanaları Küçük basınçtan bağımsız devreler için TA-COMPACT-DP Kombine Δp kontrol cihazı, balanslama ve kontrol vanaları Küçük basınçtan bağımsız devreler için IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / TA-COMPACT-DP TA-COMPACT-DP TA-COMPACT-DP küçük devrelerdeki

Detaylı

Dynacon. Yerden ısıtma kollektörleri Otomatik debi kontrollü yerden ısıtma kollektörü

Dynacon. Yerden ısıtma kollektörleri Otomatik debi kontrollü yerden ısıtma kollektörü Dynacon Yerden ısıtma kollektörleri Otomatik debi kontrollü yerden ısıtma kollektörü IMI HEIMEIER / Yerden ısıtma kontrolü / Dynacon Dynacon Dynacon ile bağımsız ısıtma devrelerindeki debi doğrudan l/h

Detaylı

HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU

HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU HFC227ea/FM-200 GAZLI OTOMATİK YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ DİKİŞLİ SİLİNDİR ÇELİK ÇEKME SİLİNDİR 1 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ SİLİNDİRLERİ

Detaylı

Termostatik Radyatör Vanaları

Termostatik Radyatör Vanaları Evimi yuvaya dönüştüren sıcaklık! Termostatik Radyatör Vanaları Termostatik Radyatör Vanaları Merkezi ısıtma sistemi kullanılan yerlerde kullanım zorunluluğu belirtilen yeni İMMERGAS termostatik vanaları

Detaylı

Küçük kanat aralığına sahip

Küçük kanat aralığına sahip ,1 X X testregistrierung Dış hava panjurları Tipi Küçük kanat aralığına sahip Dış hava panjurları, taze hava ve atış havası açıklıklarının içine yağmurun, yaprakların ve kuşların girmesine karşı iklimlendirme

Detaylı

ONLİNE BROŞÜR. Dünyaya Üretiyoruz. Fax. Telefon. E-posta Adres: Orhanlı Mah. Gençlik Cad. No:40 Tuzla İSTANBUL TÜRKİYE

ONLİNE BROŞÜR. Dünyaya Üretiyoruz. Fax. Telefon. E-posta Adres: Orhanlı Mah. Gençlik Cad. No:40 Tuzla İSTANBUL TÜRKİYE Dünyaya Üretiyoruz ONLİNE BROŞÜR Fax +90 (216) 394 5433 Telefon +90 (216) 394 5432 +90 (216) 394 5434 +90 (507) 251 0002 Adres: Orhanlı Mah. Gençlik Cad. No:40 Tuzla İSTANBUL TÜRKİYE E-posta info@seasmakina.com

Detaylı

Ürün ailesi, kontrol performansı ve rölanti durumu (yüksüz durum) ile ilgili farklı gereksinimler için tam esneklik sağlamaktadır.

Ürün ailesi, kontrol performansı ve rölanti durumu (yüksüz durum) ile ilgili farklı gereksinimler için tam esneklik sağlamaktadır. Veri dosyası Isı eşanjörüne entegre otomatik ayarlı kontrolörler (PN16) PM2+P Entegre p kontrolörlü oransal akış kontrolörü (NC) PTC2+P Entegre p kontrolörlü akış telafili sıcaklık kontrolörü (NC) Açıklama

Detaylı