KISMİ ZAMANLI İŞ BAŞVURU FORMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KISMİ ZAMANLI İŞ BAŞVURU FORMU"

Transkript

1 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 30/09/ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BE6ER073* Oturum Tarihi 29/09/2016 Oturum Saati 10:00 Oturum Sayısı 20 KARAR ÖRNEĞİ Gündem: Rektörlüğümüzün (Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı) tarihli ve nolu yazısı uyarınca birimlerden gelen bilgi ve belgelerin incelenmesi. Karar: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi KAYSİS Belgesi Hazırlama Prosedürünün 5/1 maddesi uyarınca birimlerden gelen bilgi ve belgeler grubumuzca incelenmiş olup, toplam 5 adet formun ekteki şekliyle kabulüne ve İç Kontrol İzleme ve Yönlendirme Kuruluna sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. EKLER: Form (5 adet) KAYSİS Belgesi Talep Formu (5 adet) e-imzalıdır Doç. Dr. Cihan DARCAN Başkan e-imzalıdır Murat IŞIK Üye e-imzalıdır Av. Emine TEMİZ Üye e-imzalıdır Alper YILDIRIM Üye e-imzalıdır Nigar ÖZALP Üye Mevcut Elektronik İmzalar MURAT IŞIK (Genel Sekreterlik - Genel Sekreter Yardımcısı V.) 29/09/ :33 ALPER YILDIRIM (Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı - Daire Başkanı) 29/09/ :48 EMİNE TEMİZ (Hukuk Müşavirliği - Hukuk Müşaviri) 29/09/ :40 CİHAN DARCAN (Genel Sekreterlik - Genel Sekreter V.) 29/09/ :33 NİGAR ÖZALP (İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Şube Müdürlüğü - Şube Müdürü) 30/09/ :09 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü Gülümbe Kampüsü BİLECİK Ayrıntılı bilgi için irtibat: Hakan GÖGER Tel: Faks: Elektronik ağ: Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 KISMİ ZAMANLI İŞ BAŞVURU FORMU BŞEÜ-KAYSİS BelgeNo DFR- İlk Yayın Tarihi/Sayısı Revizyon Tarihi Revizyon No 00 Toplam Sayfa 2 (Form 1) T.C. Kimlik No Adı ve Soyadı Baba Adı Anne Adı Doğum Yeri Doğum Tarihi Medeni Hali Kimlik Bilgileri KİŞİSEL BİLGİLER Nüfusta Kayıtlı Olduğu İl İlçe Mahalle-Köy Cilt No Aile Sıra No Sıra No Nüfus Cüzdanının Seri No Verildiği Yer FOTOĞRAF ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ İkamet Yeri Devlet yurdu Özel yurt Kira Aile Akraba İkametgâh Adresi Telefon/Cep Telefon E-posta adresi Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Adı Bölümü Sınıfı Okul Numarası ÖĞRENİM BİLGİLERİ Öğretim Şekli Öğretim Programı Not Ortalaması Varsa Disiplin Cezası AİLE BİLGİLERİ VE GELİR BİLDİRİMİ Yakınlığı Adı ve Soyadı Eğitim Düzeyi İşi Geliri (ay) Adresi Baba Anne Kardeş Ailenin ikamet ettiği evin durumu Kira Kendi Evimiz Yakınımızın Lojman Bursun adı Tutarı Aldığınız Burs Bulunmakta ise Bursun adı Tutarı Bursun adı Tutarı Kullandığınız bilgisayar programları ve seviyesi Bildiğinizi yabancı diller ve seviyesi BİLGİ, BECERİ VE YETENEK BİLDİRİMİ Diğer becerileriniz İŞ DENEYİMİNİZ İşyeri Adı Adresi Pozisyonu Çalışma süresi Ayrılma nedeni (Form No: DFR-001; Revizyon Tarihi:28/06/2016Revizyon No:01)

3 KISMİ ZAMANLI İŞ BAŞVURU FORMU BŞEÜ-KAYSİS BelgeNo DFR- İlk Yayın Tarihi/Sayısı Revizyon Tarihi Revizyon No 00 Toplam Sayfa 2 ÇALIŞMAK İSTENİLEN BİRİMLER İLE ÇALIŞABİLECEĞİNİZ GÜN VE SAAT Çalışmak İstediğiniz Birimler Tercih Çalışabileceğiniz Zamanlar Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Enstitü Günler Saatler Kütüphane Pazartesi Öğrenci yemekhanesi Salı Genel Sekreterlik / Daire Başkanlıkları /Hukuk Müşavirliği Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar ÖNEMLİ BULDUĞUNUZ VE EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ DİĞER BİLGİLER Bu formda belirttiğim bilgilerin doğruluğunu ve formdaki bilgilerde meydana gelecek değişiklikleri derhal bildirmeyi kabul ve taahhüt ederim. ( İMZA) Adı ve Soyadı.../../20.. DEĞERLENDİRME SONUCU İşe alınması; Uygun Uygun değil Çalışmasına karar verilen birim Uygundur.../../20.. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı (Form No: DFR-001; Revizyon Tarihi:28/06/2016Revizyon No:01)

4 KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA SÖZLEŞMESİ FORMU BŞEÜ-KAYSİS BelgeNo DFR- İlk Yayın Tarihi/Sayısı Revizyon Tarihi Revizyon No 00 Toplam Sayfa 2 (Form 2) İşbu Süresi Belirli Kısmi Süreli Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi aşağıda isim (unvan) ve adresleri yazılı bulunan işveren ile kısmi süreli çalıştırılacak öğrenci arasında 2547 Sayılı Yükseköğretim Yasasının 46. maddesine (Ek fıkra: /2 md.) (Değişik: RG ) göre kısmi zamanlı olarak geçici işlerde çalıştırılabilecek öğrencilere ilişkin hükmü esas alınarak yapılmıştır. Bundan sonra taraflar işveren ve öğrenci olarak anılacaktır. 1. TARAFLAR: İŞVERENİN Adı Soyadı (Unvanı) Adresi : Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü : Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü Gülümbe/BİLECİK ÇALIŞACAK ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu ve Bölümü : Baba Adı : Doğum Yeri ve Yılı : İkamet Adresi : 2. ÖĞRENCİNİN ÇALIŞACAĞI BİRİM : 3. ÖĞRENCİNİN YAPACAĞI İŞ : 4. SÖZLEŞMENİN SÜRESİ : Bu öğrenci çalıştırma sözleşmesi,../../...tarihinde yürürlüğe girmek üzere. Gün/Ay/Yıl süreli olup, sürenin bitiminde herhangi bir bildirime gerek kalmaksızın kendiliğinden sona erer. 5. ÖĞRENCİNİN ÇALIŞMAYA BAŞLAMA TARİHİ: Öğrenci çalışmaya.. /.. /. tarihinde başlayacaktır. 6. DİĞER KOŞULLAR : a) Kısmi zamanlı çalıştırılacak öğrencilere bir saatlik çalışma karşılığı ödenecek ücret, 4857 sayılı İş Kanununa göre 16 yaşından büyük işçiler için belirlenmiş olan günlük brüt asgari ücretin dörtte birini geçmemek üzere, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yönetim Kurulu tarafından belirlenir. b) Çalıştırılmasına karar verilen öğrenciler işe başlamadan önce, ücret ödemeleri için Üniversite tarafından bildirilen bir bankada kendi adlarına hesap açtırırlar ve hesap numaralarını Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı na bildirirler. c) Kısmi zamanlı çalışacak öğrenciye, çalışacağı birim tarafından yaptırılacak iş ve işlemlerin tanımı yapılır, görev ve sorumlulukları belirtilir ve haftada 15 saati geçmemek üzere hazırlanan çalışma planı kendisine tebliğ edilir. d) Öğrenciler çalıştıkları süre karşılığı ücret alırlar. (Form No: DFR-001; Revizyon Tarihi:28/06/2016Revizyon No:01)

5 KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA SÖZLEŞMESİ FORMU BŞEÜ-KAYSİS BelgeNo DFR- İlk Yayın Tarihi/Sayısı Revizyon Tarihi Revizyon No 00 Toplam Sayfa 2 e) Kısmi zamanlı öğrencinin yapacağı iş ve işlemler, çalıştığı birim tarafından önceden tanımlanarak belirlenir ve hazırlanan çalışma planı öğrenciye bildirilir. f) Kısmi zamanlı öğrenciler, belirlenen iş saatlerinde işinin başında olmakla, Birim Yöneticisinin yaptığı işle ilgili isteklerini ve verdiği görevleri yerine getirmekle mükelleftir. İş saatleri bitmeden izinsiz olarak işyerinden ayrılamazlar. g) Hafta sonu, gece ve resmi tatil günlerinde işin durumuna göre birim amirinin isteği halinde öğrenci çalıştırılabilir. h) Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanlığı gerek gördüğü takdirde, kısmi zamanlı öğrencinin çalıştığı birimi ve iş değişikliğini yapabilir. i) Öğrenciler çalıştıkları sürece Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliğine uygun davranışlarda bulunmak zorundadırlar. Öğrencilik sıfatına yakışmayan tutum ve davranışlarda bulunan, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliğine aykırı hâl ve fiillerde bulunan, Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesinde belirtilen esaslara aykırı hareket eden öğrencilerin, Öğrenci Çalıştırma Sözleşmeleri Üniversite tarafından tek taraflı olarak feshedilir. Öğrenciler, Öğrenci Çalıştırma Sözleşmelerinin bu şekilde Üniversite tarafından haklı feshi hâlinde herhangi bir hak talebinde bulunamazlar. j) İdareye bilgi vermeden ve haklı bir mazereti olmaksızın işten ayrılan öğrenciler o öğretim yılı içinde tekrar kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışamazlar. Ancak, ilgili birim yöneticisi tarafından mazereti makul bulunan öğrenciler, o birimde ya da başka bir birimde tekrar işe alınabilirler. Boş kalan kontenjanlara bu yönergede belirtilen esaslar çerçevesinde çalıştırılmak üzere yeni öğrenciler alınabilir. k) Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrenciler, sosyal güvenlik yönünden 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı sayılır ve hakkında sadece iş kazası ve meslek hastalığı sigortası hükümleri uygulanır. Buna ilişkin gerekli işlemler Daire Başkanlığı tarafından yapılır. l) Öğrenci bu sözleşme ile birlikte Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi hükümlerini de kabul etmiş sayılır. m) Üniversitenin iş bu sözleşmeyi dilediği zaman feshi ihbarda bulunarak feshetmek hakkı saklıdır. Öğrenci bu şekilde sözleşmenin feshi durumunda Üniversiteden herhangi bir hak talebinde bulunamaz. n) Bu sözleşme de hüküm bulunmayan hâllerde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi hükümleri uygulanır. Süresi Belirli Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi taraflarca okunup imzalanmış ve taraflar bu sözleşme hükümlerine uymayı karşılıklı olarak kabul, taahhüt ve beyan etmişlerdir. Tarih :... /... / İŞVEREN YETKİLİSİ Adı-Soyadı ve İmza ÖĞRENCİ Adı-Soyadı ve İmza (Form No: DFR-001; Revizyon Tarihi:28/06/2016Revizyon No:01)

6 KULÜP KURMA DİLEKÇESİ FORMU BŞEÜ-KAYSİS BelgeNo DFR- İlk Yayın Tarihi/Sayısı Revizyon Tarihi Revizyon No 00 Toplam Sayfa 1 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilerek yürürlüğe giren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesinin 5. maddesi uyarınca, üniversitemiz bünyesinde, aşağıda belirtilen amaç ve etkinlikleri gerçekleştirmek üzere. adında bir kulüp kurmak istiyoruz. Yönerge hükümlerine uyacağımızı bildirir, gereğini arz ederiz.././20. Kulübümüzün Amaçları/Yapılması Planlanan Etkinlikler 1)... 2)... 3)... 4)... 5)... Sıra Ad-Soyad Bölüm Sınıf Telefon E-posta İmza Akademik Danışman Ad-Soyad: İmza: EK: Kulüp Tüzüğü (Form No: DFR-001; Revizyon Tarihi:28/06/2016Revizyon No:01)

7 YEMEK BURSU BAŞVURU FORMU BŞEÜ-KAYSİS BelgeNo İlk Yayın Tarihi/Sayısı Revizyon Tarihi DFR- Revizyon No 00 Toplam Sayfa 1 KİŞİSEL BİLGİLER ÖĞRENCİNİN KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No Adı ve Soyadı Baba Adı FOTOĞRAF Doğum Tarihi ve Yeri Cinsiyetiniz Medeni Haliniz ÖĞRENCİNİN ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Öğrenim için İkametgâh Adresi Devlet yurdu Özel yurt Kira Aile Akraba Telefon No / e-posta ÖĞRENCİNİN ÖĞRENİM BİLGİLERİ Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Adı Bölümü Sınıfı Okul Numarası ÖĞRENCİNİN AİLE BİLGİLERİ VE GELİR BİLDİRİMİ Yakınlığı Adı ve Soyadı Eğitim Düzey İşi Geliri (ay) Adresi Telefon Numarası Baba Anne Kardeş Ailenin ikamet ettiği evin durumu Kira Kendi Evimiz Yakınımızın Lojman Bursun adı Tutarı Aldığınız burs bulunmakta ise Bursun adı Tutarı Ailenin ikamet ettiği evin durumu Kira Kendi Evimiz Yakınımızın Lojman Fiziksel bir engeliniz var mı? Hayır Evet ( Yüzdesi..) Öğrenime devam eden kardeşiniz İlköğretim İlköğretim Lise. Master/Doktora Baba Sağ Vefat Anne Sağ Vefat Şehit yakını mısınız? Hayır Evet ( Yakınlık Derecesi:...) ÖĞRENCİNİN BAŞVURU FORMUNA EKLEMESİ GEREKEN BELGELER Transcript Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği Sosyal Güvenlik Kurumu Belgesi Ailenin Gelirini Gösterir Maaş Bordrosu Özür Durumu olan Öğrenciler İçin Özür Durum Belgesi Şehit Yakını olan Öğrenciler İçin Şehit Yakınlık Derecesini Gösterir Belge Bu formda belirttiğim bilgilerin doğruluğunu ve formdaki bilgilerde meydana gelecek değişiklik halinde derhal bilgi vereceğimi, beyanımın aksi sabit olduğu takdirde bursumun kesilmesini ve almış olduğum bursları iade edeceğimi beyan ve kabul ederim. Değerlendirme Komisyonu : Üye Üye Başkan Tarih / İmza : (İMZA) Adı ve Soyadı.../.../20... (Form No: DFR-001; Revizyon Tarihi:28/06/2016Revizyon No:01)

8 TEKNİK VE KÜLTÜREL GEZİ KATILIM BAŞVURU FORMU BŞEÜ-KAYSİS Belge No DFR-045 İlk Yayın Tarihi/Sayısı / 6 Revizyon Tarihi Revizyon No 01 Toplam Sayfa 1 T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ... Fakültesi Dekanlığına/Yüksekokul-Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Tarih:././20... Bölümümüzün/Kulübümüzün düzenlediği teknik/kültür gezisine katılacağımı, gezi sırasında ilgili/sorumlu hocaların ve kurum yetkililerinin uyarılarına uyacağımı, doğacak tüm olumsuzluklarda sorumluluğun tarafıma ait olacağını kabul ve beyan ederim. Gereğini bilgilerinize arz ederim. Öğrencinin: Numarası:... Adı Soyadı:... Programı/Kulübü:... Adres:... Gezi Adı:... Gezi Tarihi:... İmza:...

9

10

11

12

13

a) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,(adres ve telefon yazılacak)

a) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,(adres ve telefon yazılacak) BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER Kısmi zamanlı olarak işe başlayacak öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları, çalıştırılacak birim tarafından resmi yazı ile Daire Başkanlığımıza teslim edeceklerdir. Öğrencilerin

Detaylı

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) İşbu yönerge, Kapadokya Meslek Yüksekokulunda 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46.maddesine

Detaylı

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 11/05/2016-11742 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BELCE7J7* Oturum Tarihi 11/05/2016 Oturum Saati 10:00

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 31/05/2018-14934 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BEKV389BP* Oturum Tarihi 31/05/2018 Oturum Saati 10:00

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:30

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:30 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 01/06/2018-15109 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE6E38Y45* Oturum Tarihi 31/05/2018 Oturum Saati 16:30 Oturum Sayısı 65

Detaylı

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 16/05/2016-12053 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BELMEFN3* Oturum Tarihi 11/05/2016 Oturum Saati 13:00 Oturum Sayısı 06

Detaylı

TOROS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

TOROS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR TOROS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hedefler, Dayanak ve Tanımlar Amaç, Kapsam ve Hedefler MADDE 1 - (1) Bu Esaslar, Toros Üniversitesi

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 09:30

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 09:30 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 25/12/2018-35371 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BE6L3H1N2* Oturum Tarihi 25/12/2018 Oturum Saati 09:30

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETĠM KURUMLARI KISMĠ ZAMANLI ÖĞRENCĠ ÇALIġTIRMA USUL VE ESASLARI

YÜKSEKÖĞRETĠM KURUMLARI KISMĠ ZAMANLI ÖĞRENCĠ ÇALIġTIRMA USUL VE ESASLARI YÜKSEKÖĞRETĠM KURUMLARI KISMĠ ZAMANLI ÖĞRENCĠ ÇALIġTIRMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, kapsam, dayanak ve tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Usul ve Esaslar, yükseköğretim kurumlarında 2547

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 14:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 14:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 26/12/2018-35596 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BELC3HPAC* Oturum Tarihi 26/12/2018 Oturum Saati 14:00 Oturum Sayısı 96

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 09:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 09:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 23/07/2018-19366 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE5D3ZEFB* Oturum Tarihi 20/07/2018 Oturum Saati 09:00 Oturum Sayısı 70

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2017-36695 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BEL93BZ2H* Oturum Tarihi 07/12/2017 Oturum Saati 16:00 Oturum Sayısı 55

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ Madde 1- Bu Yönerge, Erzurum Teknik Üniversitesinde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46. maddesine göre kısmi

Detaylı

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Yönerge, yükseköğretim kurumlarında 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; öğrencilerin, kişilik ve becerilerini geliştirerek,

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 10:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 10:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/2019-5383 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BELC3MB5B* Oturum Tarihi 14/02/2019 Oturum Saati 10:00 Oturum Sayısı 100

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ I. BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 - (1) Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı uygulamasının amacı, Bilecik

Detaylı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ VE ASİSTAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Hedefler, Dayanak ve Tanımlar

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ VE ASİSTAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Hedefler, Dayanak ve Tanımlar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ VE ASİSTAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Hedefler, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve hedefler MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-7999 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE8RUFRJ* Oturum Tarihi 14/03/2017 Oturum Saati 16:00 Oturum Sayısı 34 KARAR

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 11:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 11:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 09/06/2016-14153 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BE5U76EC* Oturum Tarihi 09/06/2016 Oturum Saati 11:00

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46. maddesine göre kısmi zamanlı

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2016-E.51035 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sayı :96873316/813.01.05/ Konu :Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÜCRETSİZ YEMEK BURSU VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA YÖNERGESİ

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÜCRETSİZ YEMEK BURSU VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA YÖNERGESİ ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÜCRETSİZ YEMEK BURSU VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- Bu esaslar, Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 13:30

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 13:30 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2018-5916 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE843L0Z1* Oturum Tarihi 26/02/2018 Oturum Saati 13:30 Oturum Sayısı 60

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı HİZMETE ÖZEL T.C. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE5F47L9S* Sayı : 55015449-306.99/ Konu : Kısmi Zamanlı Çalışacak Öğrenci Kontenjanları Hk GÜNLÜ EVRAK MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge; Afyon Kocatepe Üniversitesi nin tüm birimlerinde

Detaylı

T.C. KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ

T.C. KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ T.C. KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönerge, Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46

Detaylı

T.C.SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C.SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C.SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA REHBERİ

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA REHBERİ BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA REHBERİ Kontenjanlar Nasıl Belirlenir? 1) Kontenjanlar; Birimlerin yerine getirmek zorunda oldukları görevler, özellikler, insan kaynakları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA SENATO ESASLARI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA SENATO ESASLARI Amaç SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA SENATO ESASLARI Madde 1- (1) Öğrencilerin, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, bir işte çalışarak kişiliklerini ve becerilerini geliştirerek iş

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 12/05/2016-11872 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BELMEFYA* Oturum Tarihi 12/05/2016 Oturum Saati 10:00

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500 Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BENNKNNN F* Sayı : 83289901-304.03 Konu : Stajlar TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 15:45

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 15:45 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 27/11/2017-34720 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BEAM34UC5* Oturum Tarihi 23/11/2017 Oturum Saati 15:45 Oturum Sayısı 52

Detaylı

T.C. İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönerge; İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde kısmi zamanlı

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 20/05/2016-12523 REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BENNESLP* Oturum Tarihi 20/05/2016 Oturum Saati 10:00 Oturum Sayısı 08 KARAR ÖRNEĞİ Gündem:

Detaylı

08.12.2009 tarih ve 2009/225 sayılı kararın ekidir.

08.12.2009 tarih ve 2009/225 sayılı kararın ekidir. 08.12.2009 tarih ve 2009/225 sayılı kararın ekidir. T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ Amaç ve kapsam MADDE 1- Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma uygulamasının

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULANMASINA İLİŞKİN ESASLAR

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULANMASINA İLİŞKİN ESASLAR T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULANMASINA İLİŞKİN ESASLAR Amaç Madde 1-(1) Bu esaslar, Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46 ncı maddesine

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Soyadı Öğrenci Numarası

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI OLARAK ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI OLARAK ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ . İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI OLARAK ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 -(1) Bu Yönerge, İstanbul Medeniyet Üniversitesinde 2547

Detaylı

Ayrıntılı bilgi için irtibat: Suat KURNAZ Unvanı: Sekreter Dahili No: /2

Ayrıntılı bilgi için irtibat: Suat KURNAZ Unvanı: Sekreter Dahili No: /2 Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2016-E.61302 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE5FPM0S* Sayı : 18475844-306.02 Konu : Başvuru İşlemleri ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ. SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YARI ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ AMAÇ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ. SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YARI ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ AMAÇ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YARI ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ AMAÇ MADDE 1: Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerinin yarı zamanlı olarak çalıştırılması,

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- (1) Bu yönerge; Turgut Özal Üniversitesinde kısmi zamanlı olarak geçici

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönerge nin amacı; öğrencilerin, kişilik ve becerilerini geliştirerek,

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SULTANHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 14:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 14:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 16/01/2017-1708 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BEL5P8FZ* Oturum Tarihi 16/01/2017 Oturum Saati 14:00

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası İkametgâh Adresi T.C. NAMIK KEMALÜNİVERSİTESİ ÇORLU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ Öğretim

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ Genel Hükümler MADDE 1 - (1) Bu sözleşme 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan program öğrencilerinin işletmelerde

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

paraflar Sayfa 1 Okul/Kurum Müdürü Prof.Dr. Uğur ARSLAN FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı İkametgah Adresi

paraflar Sayfa 1 Okul/Kurum Müdürü Prof.Dr. Uğur ARSLAN FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı İkametgah Adresi ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası İkametgah Adresi İŞ YERİ KLİNİK UYGULAMA SÖZLEŞMESİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM/KLİNİK

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU Resim Sayın Firma/Kurum Yetkilisi, YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar staj yapma zorunluluğu

Detaylı

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge, Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, bir işte çalışarak

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı)

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 09/05/2016-11551 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BELCEEDL* Oturum Tarihi 09/05/2016 Oturum Saati 10:00

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 11:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 11:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 11/06/2016-14314 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BEL97NPK* Oturum Tarihi 10/06/2016 Oturum Saati 11:00 Oturum Sayısı 11

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge; SANKO Üniversitesi nde kısmi zamanlı olarak geçici işlerde

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge; Ordu Üniversitesinde kısmi zamanlı olarak geçici işlerde çalıştırılabilecek öğrencilerin sayılarının belirlenmesi,

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı; öğrencilerin, kişilik ve becerilerini geliştirerek,

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ (KZÖ) ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ /028

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ (KZÖ) ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ /028 KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ (KZÖ) ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ Doküman No İlk Yayın Tarihi MH Onay Tarihi/ K. No Revizyon Tarih/No YNRG. 023 28.12.2018 28.12.2018/028 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI AMAÇ Madde 1- Bu esaslar, Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46 ncı

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DİDİM MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞYERİ STAJI SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası İkametgâh Adresi STAJ

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. STAJIN Başlama Tarihi /.../2017 Bitiş Tarihi /...

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. STAJIN Başlama Tarihi /.../2017 Bitiş Tarihi /... ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Programı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası ( ) İkametgah Adresi STAJ YAPILAN İŞYERİNİN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Telefon Numarası ( ) Faks Numarası

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI AMAÇ Madde 1- Bu esaslar, Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46. maddesine göre kısmi

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDE KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULANMASINA İLİŞKİN YÖNERGE

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDE KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULANMASINA İLİŞKİN YÖNERGE T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDE KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA PROGRAMI UYGULANMASINA İLİŞKİN YÖNERGE AMAÇ MADDE 1- Bu esaslar, Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46 ncı maddesine

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 16 ARALIK 2016 TOPLANTI SAYISI : 13 KARAR 13: Trakya Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi taslağına ilişkin, Mevzuat Komisyonunca

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde, 2547 sayılı

Detaylı

STAJ BAŞVURU FORMU - İŞ YERİ ZORUNLU STAJ SÖZLEŞMESİ

STAJ BAŞVURU FORMU - İŞ YERİ ZORUNLU STAJ SÖZLEŞMESİ STAJ BAŞVURU FORMU - İŞ YERİ ZORUNLU STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ ZORUNLU İŞYERİ STAJ SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 18961781/306.01/ Konu : Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah Adresi

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46 ncı maddesine

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. Talep Edilen Devlet Sayısı.

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. Talep Edilen Devlet Sayısı. Ek 5. İş Yeri Eğitimi Sözleşmesi ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası: Adı Soyadı: Öğrenci No: Program Adı: İkametgâh Adresi: T.C SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ İlk

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

UŞAK ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar UŞAK ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1)Bu Yönerge, Uşak Üniversitesi bünyesinde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46 ncı maddesine

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E.179168 Sayı : 42937845-304.01 Konu : Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Bursu T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge; İstanbul Üniversitesi nde kısmi zamanlı olarak geçici

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8A5U3E4* Sayı :54011814/304.01/E. 95572 09/10/2018 Konu :KYK Bursu DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge; Düzce Üniversitesi nde 2547 sayılı Kanunun 46 ncı maddesine göre

Detaylı

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu Yönerge, İzmir Demokrasi Üniversitesi bünyesinde 2547 sayılı

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. İş yeri Eğitimi Bitiş Tarihi:

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. İş yeri Eğitimi Bitiş Tarihi: Ek 5. İş Yeri Eğitimi Sözleşmesi T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası: Adı Soyadı: Öğrenci No: İkametgâh Adresi: İlk

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz kurumunuzda/işyerinizde

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞME FORMU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞME FORMU ÖĞRENCİNİN Fakülte/Yüksekokul/MYO Adı Kayıtlı Olduğu Program T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Adresi İkamet Adresi STAJ YAPILAN İŞLETMENİN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Çalışan

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (Değişik: MAKÜ-26/06/2013-188/4) (1) Bu esaslar, kısmi zamanlı

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKR3C2JC* ÇOK İVEDİ Sayı : 39904088-/89073 15/10/2015 Konu : Yemek Bursu BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi : 14/10/2015 tarihli, 88405 sayılı yazı Bölümünüzde

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LFA7R* Sayı :39904088-100/ Konu :Yemek Kartı GÜNLÜ EVRAK BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Bölümünüzde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin 2014-2015 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 10:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 10:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 30/05/2016-13206 REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE8AESTE* Oturum Tarihi 23/05/2016 Oturum Saati 10:00 Oturum Sayısı 08 KARAR ÖRNEĞİ Gündem: İç Kontrol Standartlarına

Detaylı

T.C.KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTESİ / YÜKSEKOKULU / MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ KABUL VE STAJ SÖZLEŞMESİ

T.C.KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTESİ / YÜKSEKOKULU / MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ KABUL VE STAJ SÖZLEŞMESİ T.C.KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTESİ / YÜKSEKOKULU / MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ KABUL VE STAJ SÖZLEŞMESİ GENEL HÜKÜMLER Madde 1- Bu sözleşme, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12. T.C. STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.2018 / 372-9 Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, M.Ü. Adalet Meslek Yüksekokulu (AMYO), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

STAJ SÖZLEŞMESİ FORMU ÖĞRENCİ

STAJ SÖZLEŞMESİ FORMU ÖĞRENCİ T.C. Kimlik No Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Cep Telefonu İkametgah Adresi ÖĞRENCİNİN OKUL BİLGİLERİ Okul Adı Fakülte/Yüksekokul Bölüm Adres Telefon E-posta ÖĞRENCİNİN KİMLİK BİLGİLERİ Adı Soyadı

Detaylı