MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ..."

Transkript

1 MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

2 HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah. Ltd. Şti. tarafından yapılmaktadır. Gökçeler firması mimari, iç mimari, proje yönetimi ve danışmanlığının yanı sıra inşaat, dekorasyon uygulamaları ile kat karşılığı inşaat yapmaktadır yılında faaliyete başlayan Gökçeler, üretim kalitesine verdiği önem doğrultusunda teknolojiye ve insana yönelik yatırımlarını sürekli arttırarak bulunduğu sektörün gelişimde aktif rol oynamıştır. KALİTELİ ÜRETİM Sultanbeyli de kurulan 800 m² lik ahşap üretim tesisimiz, belirlenen hedefler doğrultusunda 2010 yılı itibariyle taşınarak, Sancaktepe de üretim tesisi ve showroom ile birlikte hizmet sektöründe büyüyen bir ivme kazanmıştır. Avrupa Topluluğu nun kabul ettiği E1 normlarında, kanserojen etkisi olmayan yonga levha ve dünyanın önde gelen firmalarından seçilen malzemeler kullanarak hijyenik, ergonomik, fonksiyonel mutfak ve banyo dolapları üretimi yapmaktadır.

3

4 MUTFAĞINDA ŞIKLIK İSTEYENLER Elegan duruşuyla zarafetin ve asaletin tanımını yeniden yaratan Gökçeler e kendinizi bırakın ve mutfağınızı birer sanat eserine dönüştürün. Kapaklar akrilik veya membran seçenekleriyle doğal kaplamalı olarak orta yoğunluklu Lif Levha üstüne çerçeve konstrüksiyonlu olarak yapılmaktadır. Tezgah çalışmalarımız çimstone masifpan, laminant olarak uygulanmaktadır.

5

6 TASARIM HARİKASI ÜRÜNLER Klasik çizgilerden modern tasarımlara geniş ürün gamını bünyesinde barındıran markamız, tüm modellerini deneyimli mimar - mühendis kadrosu ve bilgisayar destekli projelendirme hizmeti ile müşterilerine sunmaktadır. Gökçelerin müşterilerine verdiği değer keşif için aldığı randevuyla başlar. Neden Gökçeler! Farklı opsiyon seçenekleri ile her müşteriyi yaşam alanlarında özel hissettiren tasarım anlayışından yola çıkarak anahtar teslim hizmetin kaliteyle buluştuğu yer.

7

8 DOĞALLIK VE SADELİK İSTEYENLER İÇİN Doğallık ve sadelik isteyenler için yeni modern tasarımlar. Gövdeler, melaminli yonga levhalardan her türlü ahşap rengi veya düz renk olabilir. Kapaklar doğal kaplamalı olarak orta yoğunlukta lif levha üstüne çerceve konstrüksiyonlu olarak yapılmaktadır. Kapak renkleri doğada bulunan her renk olabilir.

9 Beyazın Sadeliği Baharın Renkleri Sadelikte Yaz Açık Mutfaklar

10 WENGE MODERN VE SIRADIŞI Daha modern, daha sıradışı çizgilerin buluştuğu wenge modeller. Mutfakta dinamiği seven ve modern bir mutfakta yaşamak isteyenler için tasarlanmış. Kaliteli malzeme wenge ve metalik renklerin buluştuğu modeller. Metal çerceveli kapakları, metal laminant tezgahı ile günümüzün modern görüntüsünü evlerinize taşıyor. Dinamik ve kullanışlı modern raf çözümleri ile birlikte.

11 GENİŞ MUTFAK SEVENLERE Geniş ve ferah mutfak isteyenler için özel tasarım mutfaklarımız. Mimar ve İç mimarlarımız tarafından projelendirilecek alan incelendikten sonra 3 Boyutlu olarak evinize uygun şekilde yeniden tasarlanır. A-Z ye mutfak dekorasyon ve tadilat işlemleri şirketimiz tarafından yapılmaktadır. Ücretsiz proje teklifi almak için bizimle iletişime geçin.

12 DOĞALLIK VE SADELİK İSTEYENLER İÇİN Klasik desenler, modern bakış açısıyla yeniden yorumlanıyor. Kullanıldığı mekana yepyeni bir soluk country model mutfaklar, düz ve desenli seçenekleriyle hem sadelikten hem de göz alıcılıktan yana olanlara hitap ediyor.

13

14 BANYOSUNDA ŞIKLIK İSTEYENLER İÇİN Banyosunda şıklık isteyenler için yeni modern tasarımlar. Gövdeler, Melaminli Yongalevhalardan her türlü ahşap rengi veya düz renk olabilir. Kapaklar doğal kaplamalı olarak orta yoğunlukta lif levha üstüne çerceve konstrüksiyonlu olarak yapılmaktadır. Kapak renkleri doğada bulunan her renk olabilir. Masif Seçeneklerimiz: Dış Budak, Kestane, Kayın ve Meşe...

15

16 BANYODAN ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ Gökçeler tasarımları ile bugünün ve yarının çizgilerini yansıtıyor. Aklınızı başınızdan alan modern, klasik, banyo tasarımları. Kaliteli malzemeler, profesyonel ekibimizle kusursuz bir işçilik ile buluşuyor. Gökçeler de herkes için bir banyo bulunmakta. Banyo tasarımlarımız istenirse özel ölçülerde sizler için yeniden tasarlanıp üretilebiliyor.

17

18 BANYOSUNDA SADELİK İSTEYENLER İÇİN Banyosunda sadelik ve ferahlık isteyenler için yeni modern tasarımlar. Gövdeler, melaminli yonga levhalardan her türlü ahşap rengi veya düz renk olabilir. Kapaklar doğal kaplamalı olarak orta yoğunlukta lif levha üstüne çerceve konstrüksiyonlu olarak yapılmaktadır. Kapak renkleri doğada bulunan her renk olabilir.

19 Küçük Banyolar için Ferah Çözümler Minimal Tasarımlar Sade ve Modern

20 WENGE MODERN VE SIRADIŞI Daha modern, daha sıradışı çizgilerin buluştuğu wenge modeller. Mutfakta dinamiği seven ve modern bir mutfakta yaşamak isteyenler için tasarlanmış. Kaliteli malzeme wenge ve metalik renklerin buluştuğu modeller. Metal çerceveli kapakları, farklı seçeneklerdeki mermer seçenekleri ile günümüzün modern görüntüsünü evlerinize taşıyor. Dinamik ve kullanışlı modern wenge banyo tasarımları.

21 KLASİK TASARIMLAR Doğanın dinlendirici atmosferi, ahşabın sıcaklığıyla buluşuyor ve size huzur vaat ediyor. Klasik ve modern mimari çizgilerin armonisinden oluşan banyo tasarımımız fonksiyonel ve farklı renk seçenekleriyle hayatınızı kolaylaştıracak alternatif kullanımlar için en uygun ve en ideal ortamı sunuyor.

22 BANYOSUNDA PASTEL RENKLERİ SEVENLER Göz alıcı bir tarz, lüks görünüm ve sıra dışı çizgiler Farklı boyut ve renk seçenekleri ile geometrik çerçeveli desenler monokrom bir etki yaratıyor. Tarz sahibi mekanlar yaratılarak banyoları içinden çıkmak istemeyeceğiniz şık bir atmosferde kurguluyor. Farklı kombinler, mekanları mükemmelin ötesine taşıyor.

23 BAHARIN RENKLERİ İçinden çıkmak istemeyeceğiniz bir banyo yaratmak hiç de zor değil! Farklı renk, desen ve ebatlarda sunulan zengin kombinasyon seçenekleri sayesinde canlandırıcı ve ferah yaşam alanları bizleri bahara davet ediyor. Kullanıldığı mekana dinamizm katan seri, ilhamını ise Santorini Adası na özgü renklerden alıyor. Farklı desen ve renkleri özgürce kombinleyebileceğiniz karolarla evinizi bir çekim merkezi haline getirmekse size kalıyor.

24 DOĞAYA DAVET ŞIK KAPI ÇÖZÜMLERİ Kapılırınızı açın ve orman kokusunu evinize alın Kavak, sedir, ceviz ve karaçam ormanlarının ferahlığını ve tazeliğini ağaç dokusu ile birebir evinize taşıyor. Doğayı mekanın bir parçası haline getiriyor. Masif Seçeneklerimiz: Dış Budak, Kestane, Kayın ve Meşe...

25

26 GÖKÇELER KAPI ÇÖZÜMLERİ Evinizde, işyerinizde mutfak, banyo veya yaşam odalarınız için modern kapı çözümleri doğanın sunduğu her renk olabilir. Ahşap, lake, çeşitli cam ve kapı kolu seçenekleriyle çizilmez, solmaz ve doğal malzemelerle istenilen ölçü ve ebatlarda sizler için mükemmel bir işcilikte üretim sunmaktadır.

27

28 EVDE RETRO TASARIMLAR Geçmişten günümüze gelen retro çizgiler Ahşabın ve pastel renklerin sıcaklğıı ve şık mobilyalar ile birlikte. Oturma gruplarımız vfarklı renk ve kumaş seçenekleriyle...

29

30 EVDE MODERN ÇİZGİLER Klasik çizgilerden modern tasarımlara geniş ürün gamını bünyesinde barındıran markamız, tüm modellerini deneyimli mimar - mühendis kadrosu ve bilgisayar destekli projelendirme hizmeti ile müşterilerine sunmaktadır. Gökçeler in, müşterilerine verdiği değer keşif için verdiği randevundan başlar. Neden Gökçeler! Farklı opsiyon seçenekleri ile her müşteriyi yaşam alanlarında özel hissettiren tasarım anlayışından yola çıkarak anahtar teslim hizmetin kaliteyle buluştuğu yer.

31

32 EVİNDE WENGE MOBİLYA İSTEYENLER İÇİN Doğallık ve Sadelik isteyenler için yeni modern tasarımlar. Gövdeler, Melaminli Yongalevhalardan her türlü ahşap rengi veya düz renk olabilir. Kapaklar doğal kaplamalı olarak orta yoğunlukta lif levha üstüne çerceve konstrüksiyonlu olarak yapılmaktadır. Kapak renkleri doğada bulunan her renk olabilir.

33 Yemek Masaları Oturma Grupları Şık Sehpalar Oturma Odası Aksesuarları

34 EVDE RETRO TASARIMLAR Geçmişten günümüze gelen retro çizgiler Ahşabın ve pastel renklerin sıcaklğıı ve şık mobilyalar ile birlikte. Oturma gruplarımız vfarklı renk ve kumaş seçenekleriyle...

35 mühendislik / proje tadilat / dekorasyon taahhüt işleri sıhhi tesisat elektrik tesisatı alçıpan / boya kartonpiyer ahşap imalatı boy ve gömme dolaplar doğal masif parke lamine veya laminat parke seramik / fayans dış ve iç kapı imalatı yapı malzemeleri satışı

36 MUTFAK & BANYO KALİTENİN ADRESİ, PROFESYONEL HİZMET Telefon Fax (216) : +90 (216) : info@gokceler.com.tr Ankara Caddesi, Gökçeler İş Merkezi Numara: 10A, Sancaktepe - İstanbul gokcelermutfakahsap

feature of your your home

feature of your your home www.artelmo.com The defining feature of your your home ar ı ap l ol kd fa ut M Yaklaşık 40 yıl önce küçük bir atölye ve 100 m2 lik satış mağazasından başlayan iki farklı öykünün iki farklı hayat hikayesinin

Detaylı

Atölye Mutfak Önce Güven,,

Atölye Mutfak Önce Güven,, 1 S I N C E 1 9 7 4 MUTFAKTAKİ ATÖLYE Atölye Mutfak, 1974 yılında kurulan ahşap sektörünün deneyimli firması Rüyam Mobilya, üretimine 1998 yılından itibaren Atölye Mutfak Sistemleri Ltd.Şti. adı altında

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Yaşamın renklerinden çoğalan

Yaşamın renklerinden çoğalan B tarz Yaşamın renklerinden çoğalan Ebru-Salih Egeli çifti ve oğulları Efe nin yaşadığı, doğanın kucağındaki Zekeriyaköy evi üç kattan oluşuyor. Zamanla çeşitlenen gereksinimlerin özellikle mutfak ve banyolarda

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası Dubai Life Huzur ve Konforun Buluşma Noktası B BLOK A BLOK Biz dubai inşaat olarak yolumuza, hem bugünü, hem de geleceği modern tasarlanmış yüksek kaliteli kente kimlik katan yaşam alanları inşa ederek

Detaylı

evinizin yapı taşı the building blocks of your home

evinizin yapı taşı the building blocks of your home MUTFAK ANKASTRE CİHAZ BANYO İÇ KAPI DIŞ KAPI DUVAR KAĞIDI DOĞAL TAŞ VESTİYER GİYİNME ODASI KÜTÜK UYGULAMALARI EV & OFİS PARKE MERDİVEN the building blocks of your home evinizin yapı taşı www.casadecor.com.tr

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

İÇİNDEKİLER MODERN STİLİZE HAYAT DOLU DOĞADAN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) GRAFEN (28) SCARF (32)

İÇİNDEKİLER MODERN STİLİZE HAYAT DOLU DOĞADAN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) GRAFEN (28) SCARF (32) 2016 Yenilikler İÇİNDEKİLER MODERN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) STİLİZE TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) HAYAT DOLU GRAFEN (28) SCARF (32) DOĞADAN SAVOY (38) VERONA (40) DUNE (44) BAIA

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü Dekorasyonda metalin rüzgarı Mermer malzeme ile modernist görüntü 2018-2019 NEW COLLECTION Doğa tarafından yapılmış Üreticisi tarafından mükemmel Ev Terapisi Modis Sofa yı kurduğumuz 2007 yılından gunumuze

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

Güvenlik mutluluktur...

Güvenlik mutluluktur... Güvenlik mutluluktur... ÇELİK KAPI STEEL DOOR Hakkımızda Abide Çelik Kapı, 1998 yılında Kayseri de çelik kapı üretimine başladı. Üretim Alanımız: Ekonomik ucuz çelik kapı, ahşap kaplamalı lüks çelik kapı,

Detaylı

FLUYAPI. FLUYAPI

FLUYAPI.  FLUYAPI FLUYAPI www.fluyapi.com.tr FLUYAPI FLUYAPI Söke, bahçe hayatı ile tanışıyor. BURASI FLUYAPI BAHÇE! Başrolde doğanın yer aldığı bir proje gerçekleştiriyoruz. Apartman yaşantısının bizleri kısıtlayan dünyasının

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

NEW COLLECTION PANEL MOBİLYA

NEW COLLECTION PANEL MOBİLYA NEW COLLECTION PANEL MOBİLYA Yatak Odası Takımı Yemek Odası Takımı Duvar Ünitesi Genç Odası Takımı Potmanto Sehpa Firmamız, Promer Mühendislik Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti, 1996 Yılında Ümraniye/İSTANBUL

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

RAF SİSTEMLERİ MAĞAZA DEKORASYON STANDLAR AKSESUARLAR. www.arslanraf.com

RAF SİSTEMLERİ MAĞAZA DEKORASYON STANDLAR AKSESUARLAR. www.arslanraf.com RAF SİSTEMLERİ MAĞAZA DEKORASYON STANDLAR AKSESUARLAR www.arslanraf.com Kurulduğu günden itibaren, dekoratif raf ve askı sistemleri ve bileşenlerinin üretimi ve tasarımında, müşterilerine dünya teknolojilerine

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI METALİN SANAT İLE BULUŞMASI Web : www.metadekor.com E-Posta : iletisim@metadekor.com Tel : +90 224 241 3090 Fab GSM : +90 533 739 1634 Fax : +90 224 242 9020 Adres : BTSO Organize Sanayi Bölgesi Lacivert

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

ipeksi bir mutluluk için...

ipeksi bir mutluluk için... ipeksi bir mutluluk için... Alesta Brest Estella Frame Mona Milena Valencia 6-13 14-21 22-29 30-37 38-45 46-53 54-61 Zeta Navara 61-73 74-79 İNDEKS Astor Anita Sunset 80-81 82-83 84-85 Smarty Legend Loft

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Decomass ın temelleri, 1974 yılından beri mağazacılık, mobilya ve mutfak konusunda faaliyet gösteren Yüce Dekorasyon ile atılmıştır. Doğanın

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım.

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. 1 Felsefemiz İşverenin hayallerini referans alarak tasarımda fark yaratmak, kişiye özel ve projenin gerektirdiği konsepti

Detaylı

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır 1 E V İ rahatlık N İ Z D E mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır Bizimle aynı havayı, aynı duyguları, kısacası hayatı paylaşır. Rengi, dokusu ve her bir kıvrımıyla yaşam alanlarınıza stil katan Vanessa

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

DUYURU 2017 / AZS-076 DUYURU 2017 / AZHE-012 DUYURU 2017 / AZYE-009

DUYURU 2017 / AZS-076 DUYURU 2017 / AZHE-012 DUYURU 2017 / AZYE-009 UURU 2017 / AZS-076 UURU 2017 / AZHE-012 UURU 2017 / AZE-009 Tarih : 23.03.2017 Konu : Konsept Acente eni Fiyat Listesi eğerli Acentemiz, ijital Konsept Acente projemizi 15.10.2015 tarihinde yayınladığımız

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

Yaşam alanınıza renk katar...

Yaşam alanınıza renk katar... Yaşam alanınıza renk katar... INDEX Ürün Adı Sayfa Saray Oymalı 04-05 Saray Oymalı 06-07 Saray 08-09 Saray 10-11 Konak 12-13 Konak 14-15 Köşk 16-17 Köşk 18-19 Firma Profili MAHYA deneyimi ve güvenirliği

Detaylı

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ Nora Serisi, Kuzey Avrupa etkisiyle şekilleniyor ve İskandinav tasarımın yalın anlayışıyla yaşam alanlarınızda aydınlık bir atmosfer yaratıyor.

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP MONOBLOK MONOBLOK ALT DOLAP

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Tv Üniteleri Tv Sehpaları Zigon Sehpalar Tv Üniteleri Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Çanta Zigon 02 03 04 06 08 10 12 Orta Sehpalar Tekil Ürünler Tv Sehpaları Paris Vega Liza Oscar Leon Siena Gold

Detaylı

indila indila silver ellisse tierra nova brillante legno goccia trend lake trend bambu perla 80 perla 120 soho lake soho bambu riva riva plus eva

indila indila silver ellisse tierra nova brillante legno goccia trend lake trend bambu perla 80 perla 120 soho lake soho bambu riva riva plus eva E li te Pl ati n i u m 7 indila 26 carla 120 bambu 48 diva 100 61 soft 80 1985 yılında ahşap mobilya ve ev dekorasyonu konusunda üretime başlayan GÖRSEL YAPI ÜRÜNLERİ, 2000 yılından itibaren banyo mobilyası

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015 YILI ÜRÜN KATALOĞU

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015 YILI ÜRÜN KATALOĞU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015 YILI ÜRÜN KATALOĞU 1. sınıf kayın masiften üretilmiş, natürel ipek mat verniği uygulaması yapılmıştır. *Kumaş aksesuar

Detaylı

Hakkımızda. Sürekli gelişen yapısı, yeni yatırımları, güçlü referanslarıyla sektöründe çok daha büyük projelerin partneri omayı hedefliyor.

Hakkımızda. Sürekli gelişen yapısı, yeni yatırımları, güçlü referanslarıyla sektöründe çok daha büyük projelerin partneri omayı hedefliyor. M O D Ü L E R B Ö L M E S İ S T E M L E R İ 2 3 Hakkımızda Deneyimli ekibiyle 2002 yılında hizmet vermeye başlayan Ekib Bölme, ofis bölme sistemleri konusunda üretimden montaja komplike çözümler sunuyor.

Detaylı

İKİ KİŞİLİK. Faydalı Model No 2013/01271 Endüstriyel Tasarım No 2013/02166

İKİ KİŞİLİK. Faydalı Model No 2013/01271 Endüstriyel Tasarım No 2013/02166 Faydalı Model No 2013/01271 Endüstriyel Tasarım No 2013/02166 Genç Odasında 4m 2 Boş Alan Kazandıran Ranza Sistemi TEK BİR ÜNİTE İLE İKİ KİŞİNİN KULLANABİLECEĞİ KARYOLA, ÇALIŞMA MASASI, ÇAMAŞIRLIK VE KİTAPLIK

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

İtalyan Masif Kapak. Made in İtaly

İtalyan Masif Kapak. Made in İtaly İtalyan Masif Kapak Made in İtaly Sadeliğin ritmini yakalayın... 36 yıldır hayatınıza renk katıyoruz 1979 yılında İZMİR Karabağlar da 60 m2 atölye de Tv sehpası, yemek ve yatak odası mobilyası üretimi

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

ev nantucket Hazırlayan Akgün Akdil Fotoğraflar Donna Dotan Photography

ev nantucket Hazırlayan Akgün Akdil Fotoğraflar Donna Dotan Photography Adada huzur Massachusetts eyaletine bağlı Nantucket Adası nda yer alan ev yalın ve minimal atmosferi ve çevreyle bütünleşen peyzaj düzenlemesiyle dikkat çekiyor. Hazırlayan Akgün Akdil Fotoğraflar Donna

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

Banyonuzu Güzelleştiren Tasarımlar konsept ALBİNNO, 2014 BANYO KOLEKSİYONU NU SUNAR Minimalist ve modern çizgilerle klasik dokunuşları birleştiren Albinno 2014 Banyo Koleksiyonu, hayalinizdeki banyoyu

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

BEYAZ YALI Yalı dekorasyonu deyince, genellikle nostaljik çizgiler, eski ve yeniyi içiçe yaşatan dizaynlar, klasik, y a da y an klasik döşenmiş m ekanlar akla geliyor. Oysa, First için görüntüleûiğimiz

Detaylı

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi ki, 40 yıllık Doğtaş, Doğtaş Exclusive oldu.

Detaylı

Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir.

Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir. Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir. TV Ünitesi 04-13 Zigon Sehpa 16-33 Orta Sehpa 36-61 Yemek

Detaylı

M O D E R N Y A Ş A M A L A N L A R I T A S A R L I Y O R U Z

M O D E R N Y A Ş A M A L A N L A R I T A S A R L I Y O R U Z M O D E R N Y A Ş A M A L A N L A R I T A S A R L I Y O R U Z YENİLİKÇİ MİMARİ ve KONFORUN MÜKEMMEL BİRLEŞİMİ.. KALİTELİ MODEN YAPILAR ve MÜKEMMEL İŞÇİLİK.. Metrekarelerle değil, Santimetrekarelerle çalışarak,

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Saygılarımızla Pamen Mobilya

Saygılarımızla Pamen Mobilya 25 yıllık deneyimi ile mobilya sektöründe hizmet veren PAMEN Mobilya; modernleşen ve hızla değişen moda anlayışı karşısında, hızlı yaşam koşullarını da dikkate alarak fonksiyonel ve kullanımı kolay ürünler

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia.

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia. 2018 COLLECTION INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI 08-09 Chester 10-11 Panama 12-13 Vega 14-15 Palermo 16-17 Safir 18-19 Armoni 20-21 Sofia 22-23 Caprio 24-25 Master 26-27 Leon 28-29

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

www.iremcanmutfak.com

www.iremcanmutfak.com www.iremcanmutfak.com HAKKIMIZDA Firmamız 2006 yılından bugüne Bursa nın İnegöl ilçesinde Mutfak ve Dekorasyon alanlarında üretimle başlayıp her geçen gün hizmet yelpazesini arttırarak inşaat ve yapı dekorasyon

Detaylı

Her katı ayrı bir dünya...

Her katı ayrı bir dünya... www.evdema.com Avcılar Merkez Her katı ayrı bir dünya... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Evdema şık tasarımlı showroomlarını yedi şubesinde de yaşatıyor.yaşam alanınızın ihtiyacı, dünya markalarını tek

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

Madalyonun diğer yüzü

Madalyonun diğer yüzü Ormanın içinde bir mücevher değeri taşıyan bahçe peyzajında çeşitli hayvan figürleri kullanılmış. Kemer Country evlerinin arasında tasarlanan gölet, ev sahiplerine hem yemyeşil doğanın içinde hem de suya

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları 2012 T E L E F O N 0312 348 90 30 dekomaks.com.tr Maksimum hız Maksimum kalite Maksimum estetik Hakkımızda 2006 dan günümüze... Dekomaks,

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı