BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ"

Transkript

1 T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Aşağıda belirtilen tablo başlıklarında programlar ve kontenjanlar ile ilgili bilgiler şu şekildedir: Ayrıca Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 17. Maddesi uyarınca yatay geçiş yoluyla Anabilim Dallarına Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi kabul edilecektir. BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ Ocak 2018 (Saat ye kadar) Lisansüstü programlara başvuruların alınması adresinden online olarak yapılacaktır. (İşletme Doktora ve Üretim Yönetimi ve Pazarlama Doktora Programlarına müracaatlar ilgili Anabilim Dalı Başkanlığına şahsen yapılacaktır.) Ocak 2018 (Saat ye kadar) uyruklu öğrencilerin başvurularının alınması (Üniversite tanınırlık ya da denklik belgesi olanlar) Başvurular şahsen veya Posta ile yapılacaktır Ocak 2018 (Saat ye kadar) geçiş başvurularının alınması Başvurular şahsen yapılacaktır. 10 Ocak 2018 Mülakat/Bilim Sınavına alınacak adayların ilanı (İnternet sayfasından) Ocak 2018 Lisansüstü programlara Tezli Yüksek Lisans ve Doktora başvuruları kabuledilen adayların Mülakat/Bilim Sınavlarının yapılması (İlgili anabilim dalında) ve sınav sonuçlarının Enstitü Müdürlüğüne gönderilmesi. 16 Ocak 2018 Lisansüstü programlara Tezsiz Yüksek Lisans başvuruları kabul edilen adayların değerlendirme sonuçlarının Enstitü Müdürlüğüne gönderilmesi 16 Ocak 2018 uyruklu öğrencilerin başvurularının değerlendirilmesi ve duyurulması ( lerden Denklik Belgesi Olanlar) geçiş başvurularının değerlendirilmesi ve duyurulması 19 Ocak 2018 Mülakat/Bilim Sınav sonuçlarının adaylara duyurulması (İnternet sayfasından) Ocak 2018 Kesin kayıtlar (lisansüstü programlara kabul edilen yeni öğrencilerin kayıtları,lisansüstü programlara kabul edilen yabancı uyruklu öğrencilerin kayıtları, yatay geçişle yerleşen öğrencilerin kayıtları) 29 Ocak 2018 Yedek aday iken kayıt hakkı kazanan öğrenci listelerinin adaylara duyurulması (İnternet sayfasından). 30 Ocak-02 Şubat 2018 Kayıt hakkı kazanan yedek öğrencilerin kayıtları 1. Adaylar biri Tezsiz olmak üzere en fazla iki programa müracaat edebilir. Bir programa kayıt yaptırabilirler. 2. Mülakat/Bilim sınavına girmeyen aday başarısız sayılır. 3. Kayıt hakkı kazanan adaylar, belirtilen tarihler arasında kesin kayıt yaptırmadıkları takdirde kayıt hakkını kaybederler. İlgili programa süresi içerisinde kesin kayıt yaptırmayan adayların yerine yedek adayların kayıtları yapılır ve bu işlem sırasında yedek sıralamasına uyulur. 4. Müracaatları açılması kesinleşen derslere kayıt yapılabileceğinden ekle-sil haftasında Anabilim dalı başkanlıklarına yapılacaktır.

2 Program ve Lisans/Y.L. Mezuniyet İKTİSAT ANABİLİM DALI (Alan içi) (Alan dışı) Tezli Yüksek Lisans 55 EA Doktora Y.L Mezunu 55 EA Doktora. Lisans Mezunu 80 EA Tezsiz Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans 1. Programa, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakülteleri ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokul mezunlarının müracaatları Kabul edilecektir. 2. Bilimsel Hazırlık Programına diğer Fakülte mezunları müracaat edebilecektir. İki Dönem sonunda Bilimsel Hazırlık Programını tamamlayamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. Mülakat/Bilim sınavına programa başvurusu kabul edilen adayların tamamı alınacaktır. Doktora 1. Doktora Programına, İktisat, İşletme, Uluslararası Ticaret, Ekonomi, Maliye ve Ekonometri tezli yüksek lisans mezunları ile İktisat Anabilim dalınca kabul edilecek diğer tezli yüksek lisans mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Mülakat/Bilim sınavına programa başvurusu kabul edilen adayların tamamı alınacaktır. 3. Lisans derecesi ile doktoraya başvuran adaylardan İktisat, Uluslararası Ticaret, Ekonomi, Maliye ve Ekonometri lisans mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. Tezsiz Yüksek Lisans 1. Programa dört yıllık lisans eğitimi almış bütün bölüm mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Kesin kayıt yaptıran öğrencilere kayıt sildirmeleri halinde harç iadesi yapılmaz. 3. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak her dönem için (Binbeşyüz) TL yatıracaklardır.; Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. lerin programı tamamlayabilmesi için en az 90 AKTS lik ders alıp başarılı olması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir.

3 Program ve İŞLETME ANABİLİM DALI Lisans/Y.L. Mezuniyet (Alan içi) (Alan dışı) İşletme Doktora 55 EA Üretim Yönetimi ve Paz. Dok. 55 EA Tezsiz Yüksek Lisans İşletme Doktora 1.İşletme anabilim dalı doktora programına yüksek lisans mezunu olarak müracaat edecek adayların Genel İşletme, İşletme Anabilim Dalının Bilim Dalları, Yönetim Bilişim Sistemi, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Konaklama İşletmeciliği, Bankacılık ve Uluslararası Finans, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, İşletme Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği yüksek lisans programlarından mezun olmaları gerekmektedir. 2. Bu programa tezli yüksek lisans programlarından mezun olanlar müracaat edebilecektir. 3.Bu programa başvuran adayların seçimi ve kabulünde mülakat/bilim sınavı yapılacaktır. Mülakat/bilim sınavına kontenjanın 2 (İki) katı kadar aday alınacaktır. 4. uyruklu öğrenciler için ayrılan kontenjan boş kalması durumunda T.C. öğrenciler için kullanılabilecektir. 5. Adaylar başvurularını şahsen yapacaklardır ve Anabilim dalı kapsamındaki doktora programlarından sadece birine başvurabilir. 6. Yukarıda birinci maddede bilertilen Anabilim Dallarına kayıtlı ve en az bir yarıyılı başarılı bir şekilde tamamlamış olan öğrencilerin buprograma yatay geçiş başvuruları kabul edilebilir. geçiş yolu ile kabul edilme koşulları ilgili yönetmelikte belirtilmektedir. Üretim Yönetim ve Pazarlama Doktora 1. Üretim Yönetimi ve Pazarlama doktora programına yüksek lisans mezunu olarak müracaat edecek adayların Genel İşletme, İşletme Anabilim Dalının Bilim Dalları, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Konaklama İşletmeciliği, Bankacılık ve Uluslararası Finans, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, İşletme Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği yüksek lisans programlarından mezun olmaları gerekmektedir. 2.Bu programa tezli yüksek lisans programlarından mezun olanlar müracaat edebilecektir. 3. Bu programa başvuran adayların seçimi ve kabulünde mülakat/bilim sınavı yapılacaktır. Mülakat/bilim sınavına kontenjanın 2 (İki) katı kadar aday alınacaktır. 4. uyruklu öğrenciler için ayrılan kontenjan boş kalması durumunda T.C. öğrenciler için kullanılabilecektir. 5. Adaylar başvurularını şahsen yapacaklardır ve Anabilim dalı kapsamındaki doktora programlarından sadece birine başvurabilir. 6. Yukarıda birinci maddede bilertilen Anabilim Dallarına kayıtlı ve en az bir yarıyılı başarılı bir şekilde tamamlamış olan öğrencilerin buprograma yatay geçiş başvuruları kabul edilebilir. geçiş yolu ile kabul edilme koşulları ilgili yönetmelikte belirtilmektedir. Tezsiz Yüksek Lisans 1. Programa İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile 4 yıl süreli eğitim veren diğer Fakülte ve yüksekokul mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2.Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak her dönem için (Binbeşyüz) TL

4 yatıracaklardır. lerin mezun olabilmeleri için en az 90 AKTS lik ders alıp başarması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. Program en az 15 adayın kayıt yaptırması halinde açılacaktır. 4. Bu programa öğrenci seçim ve kabulünde mülakat/bilim sınavı yapılmayacaktır Program ve Lisans Mezuniyet TARİH ANABİLİM DALI (Alan içi) (Alan dışı) Tezli Yüksek Lisans 60 SÖZ Doktora 60 SÖZ Tezsiz Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans 1. Programa üniversitelerin Fen-Edebiyat, Edebiyat, İnsani ve Sosyal Bilimler, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakülteleri ile ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümleri ve Eğitim Fakülteleri Tarih Öğretmenliği Bölümünden mezun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 2.Mülakat/Bilim sınavına kontenjanın 3 (Üç) katı kadar aday alınacaktır. Doktora 1.Programa sadece Fakültelerin Tarih ve Tarih Öğretmenliği Bölümlerinden mezun olup Yüksek Lisanslarını Tarih ve Tarih Eğitimi alanlarında tamamlamış olanların müracaatları kabul edilecektir. 2. müracaatları için kontenjan belirlenmemiş olup, açılan derslere göre özel öğrenci kabul edilecektir. Tezsiz Yüksek Lisans 1.Programa dört yıllık lisans eğitimi almış bütün bölüm mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak her dönem için (Binbeşyüz) TL yatıracaklardır. lerin mezun olabilmeleri için en az 90 AKTS lik ders alıp başarması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3.Kesin kayıt yaptıran öğrenciler kayıt sildirmeleri halinde harç iadesi yapılmaz.

5 Program ve TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ANABİLİM DALI Lisans/Y.L. Mezuniyet (Alan içi) (Alan dışı) Tezli Yüksek Lisans 55 SÖZ Doktora 60 SÖZ Tezsiz Yüksek Lisans Yüksek Lisans 1. Programa Türk i ve Edebiyatı lisans ve Türk i ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Mülakat/Bilim sınavına kontenjanın 4 (Dört) katı kadar aday alınacaktır. 3. Bilimsel Hazırlık Programı açılmayacaktır. Doktora 1. Programa Türk i ve Edebiyatı alanında Tezli Yüksek Lisans mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Mülakat/Bilim sınavına kontenjanın 4 (Dört) katı kadar aday alınacaktır. Tezsiz Yüksek Lisans 1. Programa dört yıllık lisans eğitimi almış bütün bölüm mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak dönemlik TL yatıracaklardır; Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. lerin mezun olabilmeleri için en az 90 AKTS lik ders alıp başarması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. En az 15 öğrencinin kayıt yaptırması halinde program açılacaktır. 4. Kesin kayıt yaptıran öğrencilere kayıt sildirmeleri halinde harç iadesi yapılmaz. ve Gerekli Şartlar TURİZM İŞLETMECİLİĞİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Lisans Mezuniyet (Alan içi) (Alan dışı) Kontenjan Türleri ve Sayıları 55 EA Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programına başka bir Anabilim Dalında Yüksek Lisans öğrencisi olup (ders dön emi) Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmecil iği Yüksekokulu ile ilgili fakülte ve yüksekokulların Turizm İşletmeciliği/ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm Rehberliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinden mezun olan adaylar yatay geçiş yapabileceklerdir.

6 Program ve KAMU POLİTİKASI VE İŞLETMECİLİĞİ ANA BİLİM DALI Lisans Mezuniyet (Alan içi) (Alan dışı) Tezli Yüksek Lisans 55 EA Tezsiz Yüksek Lisans , Tezli Yüksek Lisans 1. Yüksek lisans programlarına başvuracak adaylar Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmalıdır. Programa bir kamu kurumunda görevli 4 yıllık lisans eğitimi veren fakülte mezunları ve Enstitü Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen alan dışı mezunlar da başvurabilirler. 2. Bilimsel Hazırlık Programı Açılmayacaktır. 3. Mülakat/Bilim sınavına Müracaatı Kabul edilen adayların tamamı alınacaktır. Tezsiz Yüksek Lisans 1. Programa dört yıllık lisans eğitimi almış bütün bölüm mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak dönemlik TL yatıracaklardır; Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. lerin mezun olabilmeleri için en az 90 AKTS lik ders alıp başarması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. Kesin kayıt yaptıran öğrencilere kayıt sildirmeleri halinde harç iadesi yapılmaz.

7 Program SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Lisans Mezuniyet (Alan (Alan dışı) içi) ve Tezli Yüksek Lisans 60 SÖZ/EA Programa Eğitim Fakültelerinin Sosyal Bilgiler Eğitimi/Öğretmenliği Mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bilimsel Hazırlık programına Eğitim Fakülteleri; Tarih Öğretmenliği, sınıf öğretmenliği, Coğrafya Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, Türk i ve Edebiyatı Öğretmenliği, Eğitimleri Bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıcı Edebiyat, Fen Edebiyat, Tarih ve Coğrafya, İnsani ve Toplum Bilimler Fakültelerinin Coğrafya, Sosyoloji, Psikoloji, Arkeoloji, Sanat Tarihi, Felsefe, Antropoloji ve Tarih Bölümleri Mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 3. Bilimsel Hazırlık programına seçiminde Sosyal Bilgiler Eğitimi Tezli Yüksek Lisans programının esasları geçerlidir. 4. Mülakat/Bilim sınavına kontenjanın 3 (Üç) katı kadar aday alınacaktır Program ve SOSYOLOJİ ANABİLİM DALI Lisans Mezuniyet (Alan dışı) (Alan içi) (B.H) Tezli Yüksek Lisans 55-EA Bilimsel Hazırlık programına Diğer Fakülte ve Yüksekokulların dört yıllık lisans eğitimi veren sosyal bilimler bölümlerinden mezun adayların müracaatları kabul edilecektir. Bilimsel Hazırlık Programına öğrenci alımında Yüksek Lisans Programı öğrenci alımı esasları geçerlidir. 2. İki Dönem sonunda Bilimsel Hazırlık Programını tamamlayamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. lerin tez savunma sınavına girebilmesi için en az 50 YDS veya muadili yabancı dil puanı almaları gerekmektedir. 4. Mülakat/Bilim sınavına kontenjanın 4 (Dört) katı kadar aday alınacaktır.

8 Program ve TEMEL İSLAM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI ( Lisans Mezuniyet (Alan içi) (Alan dışı) Tezli Yüksek Lisans 60-SÖZ Programa, İlahiyat Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bilimsel Hazırlık Programı uygulanmayacaktır. 3. Mülakat/Bilim sınavına program kontenjan sayısının (2) iki katı kadar aday alınacaktır. Program ve Tezli Yüksek Lisans 55 EA BANKACILIK VE FİNANS ANABİLİM DALI Lisans/Y.L. Mezuniyet (Alan (Alan içi) dışı) Tezli Yüksek Lisans 1. Programa, bankacılık, finans veya sigortacılık alanlarında dört yıllık lisans eğitim veren fakülte veya yüksekokul mezunları, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu mezunları ile Endüstri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bilimsel hazırlık programı açılmayacaktır. 3. Mülakat/Bilim sınavına kontenjan sayısının (3) Üç katı kadar aday alınacaktır.

9 Program ve KÜLTÜREL MİRAS VE KÜLTÜR YÖNETİMİ ANABİLİM DALI Lisans/Y.L. Mezuniyet (Alan (Alan içi) dışı) Tezli Yüksek Lisans 60 SÖZ Tezli Yüksek Lisans 1. Programa, Dört yıllık lisans eğitim veren Fakülte veya Yüksekokul mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bilimsel hazırlık programı açılmayacaktır. 3. Mülakat/Bilim sınavına program kontenjan sayısının (2) İki katı kadar aday alınacaktır. ve EKONOMİ VE FİNANS TEZSİZ (İ. Ö.) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Lisans Mezuniyet (Alan içi) (Alan dışı) Programa dört yıllık lisans eğitimi almış bütün bölüm mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak her dönem için (Binbeşyüz) TL yatıracaklardır. lerin mezun olabilmeleri için en az 90 AKTS lik ders alıp başarması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. Kesin kayıt yaptıran öğrencilere kayıt sildirmeleri halinde harç iadesi yapılmaz.

10 ve Lisans Mezuniyet DIŞ TİCARET (İ. Ö.) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI (Alan içi) (Alan dışı) Programa dört yıllık lisans eğitimi almış bütün bölüm mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak her dönem için (Binbeşyüz) TL yatıracaklardır. lerin mezun olabilmeleri için en az 90 AKTS lik ders alıp başarması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. Kesin kayıt yaptıran öğrencilere kayıt sildirmeleri halinde harç iadesi yapılmaz.

11 TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI TEZSİZ (İ. Ö.) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KOŞUL VE KONTENJANLARI TURİZM İŞLETMECİLİĞİ TEZSİZ (İ. Ö.) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Gerekli Şartlar Kontenjan Türleri ve Sayıları ve Lisans Mezuniyet (Alan (Alan içi) dışı) Programa dört yıllık lisans eğitimi almış bütün bölüm mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. lerin programı tamamlayabilmesi için en az 90AKTS lik ders alıp başarılı olması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak her dönem için (Binbeşyüz) TL yatıracaklardır. 4. Kesin kayıt yaptıran öğrencilere kayıt sildirmeleri halinde harç iadesi yapılmaz. 5. Program en az 20 adayın kayıt yaptırması halinde açılacaktır. ve SAĞLIK YÖNETİMİ TEZSİZ (İ. Ö.) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Lisans Mezuniyet (Alan içi) (Alan dışı) Programa dört yıllık lisans eğitimi almış bütün bölüm mezunlarının müracaatları kabul edilecektir. 2. Bu program azami 3 (üç) dönemden oluşmaktadır. Programa kabul edilen öğrenciler öğrenim ücreti olarak her dönem için (Binbeşyüz) TL yatıracaklardır. lerin mezun olabilmeleri için en az 90 AKTS lik ders alıp başarması gerekmektedir. Azami süre sonunda mezun olamayan öğrencilerin ilişiği kesilir. 3. Kesin kayıt yaptıran öğrencilere kayıt sildirmeleri halinde harç iadesi yapılmaz.

12 DEĞERLENDİRME Mülakat/Bilim Sınavı Yapılanların Değerlendirme Süreci: 1. Başvurusu kabul edilen adayların puanının %60 ı, Doktora için Yüksek Lisans mezuniyet notunun, Yüksek Lisans için Lisans mezuniyet notunun %20 si ve notunun %20 si dikkate alınarak sıralama yapılacak, yapılan sıralama sonucunda müracaatları kabul edilen adaylar mülakat/bilim sınavına alınacaktır. 2. Mülakat/Bilim sınavından 50 puan altında not alan adaylar başarısız sayılarak değerlendirmeye alınmayacaktır. Mülakat/Bilim sınavına alınan adayların puanının %50 si, Yüksek Lisans Programları için lisans mezuniyet notunun, Doktora Programları için Yüksek lisans mezuniyet notunun %20'si, yabancı dil puanının %10 u, mülakat/bilim sınavı notunun % 20'si dikkate alınarak sıralama yapılacaktır. Nihai sıralamaya dâhil olabilmek için toplam n Yüksek Lisans Programları için en az 50 doktora programları için en az 60 olması gerekmektedir. 3. Kayıt hakkı kazanan adaylar, belirtilen tarihler arasında kesin kayıt yaptırmadıkları takdirde kayıt hakkını kaybederler. İlgili programa süresi içerisinde kesin kayıt yaptırmayan adayların yerine yedek adayların kayıtları yapılır ve bu işlem sırasında yedek sıralamasına uyulur. 4. Mezuniyet notu 100lük sistem esas alınarak değerlendirilecektir. Not Durum belgesinde (Transkriptinde) 100 lük sistem yazmayan adayların mezuniyet notları YÖK ün Not dönüşüm tablosuna göre değerlendirilecektir. Not Dönüşüm Tablosu kabul edilmeyecektir. 5. Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarında mülakat/ Bilim sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak zorunludur. Sınava katılmayan, Katıldığı halde 50 puan altında alan adaylar doğrudan başarısız sayılacaktır. Mülakat/Giriş Sınavı Yapılmayanların Değerlendirme Süreci: 1. Tezsiz Yüksek Lisans programlarına müracaat eden adayların: Lisans mezuniyet notunun % 80 i ile varsa nın % 20 si alınarak sıralama yapılacak, yapılan sıralama sonucuna göre asil ve yedek liste ilan edilecektir. 2. Mezuniyet notu 100lük sistem esas alınarak değerlendirilecektir. Not Durum belgesinde (Transkriptinde) 100 lük sistem yazmayan adayların mezuniyet notları YÖK ün Not dönüşüm tablosuna göre değerlendirilecektir. Not Dönüşüm Tablosu kabul edilmeyecektir. 3. Kayıt hakkı kazanan adaylar, belirtilen tarihler arasında kesin kayıt yaptırmadıkları takdirde kayıt hakkını kaybederler. İlgili programa süresi içerisinde kesin kayıt yaptırmayan adayların yerine yedek adayların kayıtları yapılır ve bu işlem sırasında yedek sıralamasına uyulur. 4. Tezsiz Yüksek Lisans programlarında mülakat/ Bilim sınavı yapılmayacaktır.

13 Başvuru Sırasında İstenecek Belgeler 1. Yüksek Lisans Programı için Lisans (Diploma, Mezuniyet) Belgesi Doktora Programı için Lisans ve Yüksek Lisans (Diploma, Mezuniyet) Belgesi (Başvuru yapılırken sisteme yüklenecektir.) 2. Transkript (Not Durum Belgesi) (Başvuru yapılırken sisteme yüklenecektir.) 3. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı () sonuç belgesinin doğrulama kodu bulunan internet çıktısı, (Başvuru yapılırken sisteme yüklenecektir.) 2012 bahar dönemi ve sonrası Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından () sonuç belgeleri ile müracaat kabul edilecektir. 4. Lisansüstü programlara başvuran adayların yabancı dil belgesinin aslı veya doğrulama kodu bulunan internet çıktısı, (Başvuru yapılırken sisteme yüklenecektir.) 5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C. Kimlik Numaralı) (Başvuru yapılırken sisteme yüklenecektir.) 6. Bir Adet Vesikalık Fotoğraf (Başvuru yapılırken sisteme yüklenecektir.) 7. Özgeçmiş (Başvuru yapılırken sisteme yüklenecektir.) YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN BAŞVURUSUNA İLİŞKİN ESASLAR VE BAŞVURU ŞARTLARI 1. Enstitümüz Lisansüstü programlarına Mevzuatta belirtilen hükümlere göre başvuruları kabul edilecektir. 2. Başvuru Sırasında İstenecek Belgeler: 3. Lisans mezuniyet belgesi ya da diploma fotokopisi ile T.C. Büyükelçiliği ya da Konsolosluğu ndan onaylı Türkçe örneği 4. Transkript Belgesi aslı ile T.C. Büyükelçiliği ya da Konsolosluğu ndan onaylı Türkçe örneği 5. YÖK tarafından alınacak denklik belgesinin aslı veya YÖK onaylı örneği (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin taraf olduğu ikili anlaşmalara dayalı olarak lisansüstü öğrenim görmek üzere başvuran adaylarda denklik belgesi şartı aranmaz.) 6. Türkiye deki bir yükseköğretim kurumundan mezun olan yabancı uyruklu öğrenciler puanı ile ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti uyruklu öğrenciler ile aynı şartlara tâbidir. 7. Lisans öğrenimini yabancı ülkelerde yapmış olanlar için Türkçe bilgi düzeylerini gösterir belge istenir. Ancak bu belgeyi sunamayan adayların Türkçe yeterlik düzeyleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Türkçe Öğretim Merkezi tarafından yapılacak Türkçe Sınavı sonucuna göre belirlenir. Bu sınavda başarılı olamayanlar, dilini geliştirmek üzere bir yıl izinli sayılarak, daha sonraki eğitim-öğretim yılı başında yine Üniversitemiz Eğitim Merkezi tarafından yapılacak olan Türkçe Yeterlilik sınavında başarılı olduklarını belgeledikten sonra öğrenime başlayabilirler. (Türkiye de lisans öğrenimi görmüş olanlardan Türkçe yeterlik belgesi istenmez.) 8. Doktora Programlarına müracaat edecek adaylardan ana dilleri dışında Üniversitelerarası kurul tarafından kabul edilen yabancı dillerin birinden YDS den en az 55 veya Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puana muadil bir puan almaları gerekmektedir.

14 lerin Değerlendirme ve Kabulü: Lisansüstü Programlara başvuran adayların başvuru dosyaları, ilgili Anabilim Dallarına gönderilir, Anabilim Dalı Kurulu tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda, ilgili Anabilim Dalı tarafından yeterli görülen adayların öğrenciliğe kabulleri Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile kesinleşir. ler İçin Sonuçların Duyurulması ve Kesin Kayıt: 1. Başvuru sonuçları Enstitümüz web sayfasında duyurulur. 2. Kayıtlar, Enstitü web sayfasında ilan edilen tarihlerde Enstitü İşleri Birimince yapılır. 3. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerden istenen belgeler şunlardır: a) Diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi, b) YÖK Denklik Belgesi c) Transkript belgesi, d) Kesin Kayıt Başvuru Formu e) T.C. Büyükelçiliği ya da Konsolosluğu ndan alınacak öğrenim vizesi, f) Pasaportun aslı ve 1 adet fotokopisi, g) Öğrenim amaçlı ikamet beyanı, h) 6 adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş) YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNA İLİŞKİN ESASLAR VE BAŞVURU ŞARTLARI 1. Enstitümüz Lisansüstü programlarına Mevzuatta belirtilen hükümlere göre geçiş başvuruları kabul edilecektir. 2. Üniversitemizdeki başka bir enstitü ya da başka bir üniversitenin lisansüstü programında en az bir yarıyılını tamamlamış ve tez çalışmasına başlamamış başarılı öğrenciler yatay geçiş başvurusu yapabilirler, 3. Başvuru tarihinde, genel not ortalamasının yüksek lisans için en az 75 Doktora Programları için 80 olması gerekir. 4. geçiş yapacak öğrencinin, Enstitümüz lisansüstü programlarında belirtilen öğrenci başvuru koşullarına sahip olması gerekir. 5. YÖK tarafından denkliği kabul edilen üniversiteler hariç, yurt dışındaki lisansüstü programlardan yatay geçiş yapılmaz. 6. Başvuru koşullarını sağlamış olmak yerleştirme için kabul edilmeyi gerektirmez. Lisansüstü öğrenim görmek üzere başvuran adaylar, ilgili programın Anabilim Dalı Başkanlığı görüşü, Enstitü Yönetim Kurulu Kararı ile öğrenci olarak kabul edilirler. 7. Disiplin Cezası almış olan adayların müracaatları kabul edilmeyecektir. 8. Aday dosyaları, incelenmek üzere ilgili Anabilim/Bilim Dalı başkanlıklarına gönderilir. Anabilim/Bilim Dalı Kurulu, başvuru dosyalarını inceleyerek uygun bulunanları, yüksek lisans/doktora genel not ortalaması en yüksek olandan başlamak kaydıyla bir sıralama yapar. Kurul kararı ile Enstitüye gönderilen sıralama, Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile kesinleşir.

15 İle Kabulünde İstenecek Belgeler: a) Başvuru Formu. (Enstitüden alınacaktır.) b) Halen Kayıtlı Bulunduğu Enstitüden Alacağı Not Döküm Belgesi (Transkript) c) Halen Kayıtlı Bulunduğu Enstitüden Alacağı liği İle İlgili Son Durumunu Gösterir Durum Belgesi d) Belgesi e) Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi (Doktora Programlarına yatay geçiş yapacak adaylar) f) Yüksek Lisans Not Döküm Belgesi (Transkript) (Doktora Programlarına yatay geçiş yapacak adaylar) g) Lisans Mezuniyet Belgesi h) Lisans Not Döküm Belgesi (Transkript). i) Sınav Sonuç Belgesi j) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C. Kimlik Numaralı) k) 2 Adet Vesikalık Fotoğraf. l) Özgeçmiş m) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi Kesin Kayıtlarda istenilecek belgeler: 1. Ön Kayıt Formu. ( bilgi sisteminden alınacaktır.) 2. Yüksek Lisans Programı için Lisans (Diploma, Mezuniyet) Belgesi veya Bu Belgenin Onaylı Örneği Doktora Programı için Lisans ve Yüksek Lisans (Diploma, Mezuniyet) Belgesi Veya Bu Belgenin Onaylı Örneği 3. Transkript (Not Durum Belgesi) Onaylı Örneği 4. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı () 2012 bahar dönemi ve sonrası Sonuç Belgesi veya Bilgisayar Çıktısı 5. Doktora programına müracaat edecek adaylar için Sınav Sonuç Belgesi veya Bilgisayar Çıktısı, Yüksek Lisans Programına Müracaat edecek adaylardan varsa Sınav Sonuç Belgesi veya Bilgisayar Çıktısı 6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C. Kimlik Numaralı) 7. Dört Adet Vesikalık Fotoğraf 8. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi

16 ENSTİTÜ KAYIT YERİ/ ADRES VE TELEFONLARI Adres: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Enstitüler ve Araştırma Merkezleri Binası 2. Kat İşleri Bürosu NEVŞEHİR Tel:(0384) Dahili:

İKTİSAT TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI* TC Uyruklu (Alan içi) TC Uyruklu (Alan dışı)

İKTİSAT TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI* TC Uyruklu (Alan içi) TC Uyruklu (Alan dışı) T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017

Detaylı

(Saat ye kadar)

(Saat ye kadar) T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

TC Uyruklu (Alan dışı)

TC Uyruklu (Alan dışı) T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016

Detaylı

BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019

Detaylı

TABLO 1. TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI İŞLETME TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI*

TABLO 1. TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI İŞLETME TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI* T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim

Detaylı

BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

BAŞVURU TARİHLERİ VE MÜLAKAT/BİLİM SINAVINA İLİŞKİN BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

KASTAMONU ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KASTAMONU ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN KASTAMONU ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı ilgili Anabilim Dallarına, 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen Anabilim

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME %

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % ALES PUAN TÜRÜ. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT 015-016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % ANABİLİM DALLARI Türk Dili ve Edebiyatı

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 14-20 Ocak 2019 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ALES Puan Türü Özel Öğrenci (Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezsiz Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezli Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Doktora) Doktora Yüksek Lisans (Tezsiz II.Öğretim) Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar,

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim güz yarıyılında üniversitemizde

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR.

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR. mardin ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN mardin Artuklu Üniversitesi Yaşayan Dil Enstitüsü başvuru şartları ve kontenjanlar için

Detaylı

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1- Başvuru yapmadan önce ilanda belirtilen başvuru koşullarının ve kontenjanlarının yer aldığı ilan metnini mutlaka okuyunuz. Eğer başvuru koşullarını taşıyorsanız

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 27-31 Ağustos 2018 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR 208-209 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Anabilim Dalı (Program) Kontenjan ALES Puan Türü YDS/veya Eşdeğer

Detaylı

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN)

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN) T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 14/07/2017 tarih ve 75850160-104.01.04.01/46068

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı ilgili Anabilim Dallarına, 013 014 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2018-2019 Öğretim yılı ikinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. Başvurular online yapılacaktır.

Detaylı

BAHAR YARIYILI

BAHAR YARIYILI 2016-2017 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitülerine aşağıda isimleri yazılı anabilim dallarında 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Yüksek Lisans ve

Detaylı

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJAN İLANI Üniversitemiz, 2014 2015 Eğitim Öğretim

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 31 Aralık Başvuru Tarihi Sonu 11 Ocak Sonuçların İlan Tarihi 15 Ocak 2019

Başvuru Tarihi Başlangıcı 31 Aralık Başvuru Tarihi Sonu 11 Ocak Sonuçların İlan Tarihi 15 Ocak 2019 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ VE TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ ARASINDA AÇILAN ORTAK VE

Detaylı

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJAN İLANI Üniversitemiz, 2015 2016 Eğitim Öğretim

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20162017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı için Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Ana Bilim Dallarına tabloda

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ***Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı anabilim dalları programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 08-12 Ocak 2018 BAŞVURU YERİ MÜLAKAT

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

-T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

-T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ -T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Enstitümüz İktisat, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih ana bilim dalı yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alınacaktır. TAKVİM Başvuru

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2014-2015 Öğretim yılı birinciyarıyılında öğrenci alınacaktır. BAŞVURULAR Adayların

Detaylı

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 05-06 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08 Ocak 2018-17 Ocak 2018 Sınav Tarihleri: Bilim Sınavı ve Mülakat : 25 Ocak 2018 Perşembe

Detaylı

Ortaçağ Tarihi 5 Yeniçağ ve Yakınçağ Tarihi 5 ALES PUAN TÜRÜ YAB UYR. T.C UYR. YATAY GEÇİŞ ANABİLİM DALI PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI

Ortaçağ Tarihi 5 Yeniçağ ve Yakınçağ Tarihi 5 ALES PUAN TÜRÜ YAB UYR. T.C UYR. YATAY GEÇİŞ ANABİLİM DALI PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI T.C UYR. YAB UYR. YATAY GEÇİŞ

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİSİ ALINACAKTIR

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08-09 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek Lisans (Tezli)

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek Lisans (Tezli) T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı T.C.

Detaylı

Başvuru Tarihleri (08:00) (17:00)

Başvuru Tarihleri (08:00) (17:00) T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 017-018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJAN İLANI Üniversitemiz 2013 2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2016-2017 Öğretim yılı birinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. BAŞVURULAR Adayların

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME %

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Kontenjanlar Programı Tezli YL Tezsiz YL Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş Özel Koşullar Yönetim ve Organizasyon

Detaylı

BAŞVURU KLAVUZU. YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

BAŞVURU KLAVUZU. YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI BAŞVURU KLAVUZU A- ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI a.1 - İşletme Anabilim Dalı a.2 - İletişim Tasarımı ve Bilişim Teknolojileri Anabilim Dalı a.3 - Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı a.4 - İç Mimarlık

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ***Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı anabilim dalları programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Puan Türü Başvuru için Gerekli Yabancı Dil YDS/ÜDS/ KPDS asgari Puan Türk Dili ve

Detaylı

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYOLOJİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI VE KONTENJANLARI Anabilim Kontenjan Özel Koşullar

Detaylı

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI ENSTİTÜMÜZ WEB SAYFASINDAN ONLİNE YAPILACAKTIR.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI ENSTİTÜMÜZ WEB SAYFASINDAN ONLİNE YAPILACAKTIR. T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından Niğde Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 7. 8. ve 13. Maddeleri

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % İlköğretim Anabilim Dalı/Temel

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI ANABİLİM KONTENJANLAR DALLARI MATEMATİK VE ALES TEZLİ FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 20172018 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında, Enstitümüz Anabilim Dallarındaki

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08-09 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim bahar yarıyılında

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 014-015 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarımıza Bahar Dönemi Başvuruları 08 Ocak 2018 de Başlıyor

Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarımıza Bahar Dönemi Başvuruları 08 Ocak 2018 de Başlıyor Tezli/Tezsiz ve Doktora Programlarımıza Bahar Dönemi Başvuruları 08 Ocak 2018 de Başlıyor 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi lisansüstü programlarımıza 08 Ocak 2018 Pazartesi günü başlayacak olan

Detaylı

İLAN. Başvuru Tarihi Başlangıcı 25 Aralık Başvuru Tarihi Sonu 05 Ocak Sonuçların İlan Tarihi 10 Ocak 2018

İLAN. Başvuru Tarihi Başlangıcı 25 Aralık Başvuru Tarihi Sonu 05 Ocak Sonuçların İlan Tarihi 10 Ocak 2018 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BÜNYESİNDEKİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim güz yarıyılında

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 208-209 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI / PROGRAM ÇAĞDAŞ TÜRK LEH. VE EDE. ABD Çağdaş Türk Leh.

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1- Başvuru yapmadan önce ilanda belirtilen başvuru koşulları ve kontenjanların yer aldığı ilan metnini mutlaka okuyunuz. Başvuru koşullarını taşıyorsanız başvurunuzu

Detaylı

Başvuru Tarihleri 02 Ocak Ocak Ocak Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak Ocak 2017

Başvuru Tarihleri 02 Ocak Ocak Ocak Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak Ocak 2017 TAKVİM Doktora / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 02 Ocak 2017 08 Ocak 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin İlanı 13 Ocak 2017 Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak 2017 19 Ocak

Detaylı

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün

Detaylı

KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT

KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT 2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI VE KONTENJANLARI ANABİLİM DALI KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT LİSANSÜSTÜ

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen Türkçe eğitimli ve Doktora programları ile Arapça eğitimli Temel İslam ve

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 17 Temmuz Başvuru Tarihi Sonu 28 Temmuz Sonuçların İlan Tarihi 08 Ağustos 2017

Başvuru Tarihi Başlangıcı 17 Temmuz Başvuru Tarihi Sonu 28 Temmuz Sonuçların İlan Tarihi 08 Ağustos 2017 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2017-2018

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünün aşağıda belirtilen programlarına, 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 016-017 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için kurum içi ve kurum

Detaylı