T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi"

Transkript

1 Akademik Personel Alımı

2 PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/a-Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Yükseköğretim kurumlarında öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri bağlı bulundukları Fakültede ihtiyaç olması durumunda kendi üniversitelerinin diğer birimlerinde veya şehirdeki yükseköğretim kurumlarında ders vermek üzere Rektör tarafından görevlendirilebilir. Ders yükü içindeki çalışmalar karşılığında ek ders ücreti ödenmez. Haftalık ders yükünün üstünde görevlendirilen öğretim elemanlarına görev aldıkları kurum bütçesinden ek ders ücreti ödenir. Eğitim-Öğretim dönemi başlamadan önce güz dönemi için ağustos ayı sonuna kadar, bahar dönemi için ise aralık ayı sonuna kadar Fakültede 2547 sayılı kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilme talebi olan öğretim elemanları bağlı bulundukları bölüm başkanlığı ve dekan onayı alındıktan sonra personel işleri birimi tarafından Rektörlük onayı alınmak üzere Personel Dairesi Başkanlığına görevlendirme yazısı üst yazı ile gönderilir. Personel Dairesi Başkanlığından gelen onay yazısı üzerine görevlendirme işlemi tamamlanmış olur.

3 PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/b-Maddesi Uyarınca Görevlendirme İşlemleri Öğretim üyeleri, ihtiyacı olan üniversitenin isteği ve kendi arzusu üzerine ve ilgili yönetim kurullarının görüşü, rektörün önerisi ile Yükseköğretim Kurulu tarafından, istekte bulunan üniversitenin birimlerinde en az bir eğitim-öğretim yılı için görevlendirilebilirler. Bu şekilde görevlendirilenlerin kadroları beş yıl süre ile saklı tutulur. Açık bulunan bir öğretim üyeliği kadrosuna yapılacak atamada adayların niteliklerinde eşitlik olduğu durumlarda gelişmekte olan bölgelerdeki yükseköğretim kurumlarında toplam en az beş yıl bu şekilde veya kadrolu olarak hizmet yapan öğretim üyelerine öncelik verilir. Eğitim-Öğretim dönemi başlamadan önce Fakültede 2547 sayılı kanunun 40/b maddesi uyarınca görevlendirilecek olan öğretim elemanları için gelen görevlendirme talep yazısı ilgili personelin bağlı bulunduğu bölüm başkanlığının ve Dekan onayı alındıktan sonra personel işleri birimi tarafından Personel Dairesi Başkanlığına resmi yazı yazılarak gönderilir ve görevlendirme süreci başlatılır. Personel Dairesi Başkanlığından gelen onay yazısı üzerine görevlendirme yazısı ilgili akademik personele tebellüğ ettirilir ve personelin ayrılış tarihi gereği için Personel Dairesi Başkanlığına üst yazı ile bildirilir.

4 PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/c-Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatına bağlı yükseköğretim kurumlarının öğretim elemanı ihtiyacı; bu kurumların tercihan bulundukları şehirlerdeki diğer yükseköğretim kurumlarından koordine sonucu ismen yapacakları istek üzerine, ilgili rektörlüklerce (a) fıkrasındaki esaslara göre karşılanır. Eğitim-Öğretim dönemi başlamadan önce güz dönemi için ağustos ayı sonuna kadar, bahar dönemi için ise aralık ayı sonuna kadar Fakültede 2547 sayılı kanunun 40/c maddesi uyarınca görevlendirilme talebi olan öğretim elemanları bağlı bulundukları bölüm başkanlığı ve dekan onayı alındıktan sonra personel işleri birimi tarafından Rektörlük onayı alınmak üzere Personel Dairesi Başkanlığına görevlendirme yazısı üst yazı ile gönderilir. Personel Dairesi Başkanlığından gelen onay yazısı üzerine görevlendirme işlemi tamamlanmış olur.

5 PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/d-Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Yükseköğretim kurumlarında kendi üniversitelerinin aynı şehirdeki diğer birimlerinden veya aynı şehirdeki diğer yükseköğretim kurumlarından görevlendirilebilecek öğretim elemanı bulunmaması halinde, başka şehirlerdeki yükseköğretim kurumlarından ders vermek üzere görevlendirilen öğretim elemanlarına 6245 sayılı Harcırah Kanununa göre geçici görev yolluğu ve anılan fıkradaki esaslara göre iki katı ek ders ücreti ödenir. Eğitim-Öğretim dönemi başlamadan önce güz dönemi için ağustos ayı sonuna kadar, bahar dönemi için ise aralık ayı sonuna kadar Fakültede 2547 sayılı kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilme talebi olan öğretim elemanları bağlı bulundukları bölüm başkanlığı ve dekan onayı alındıktan sonra personel işleri birimi tarafından Rektörlük onayı alınmak üzere Personel Dairesi Başkanlığına görevlendirme yazısı üst yazı ile gönderilir. Personel Dairesi Başkanlığından gelen onay yazısı üzerine görevlendirme işlemi tamamlanmış olur.

6 Fakülte Yönetim Kurulu Kararları-Fakülte Kurulu Kararları 2547 Sayılı Kanun un 17. ve 18. Maddeleri kapsamında yazıların ve ayrıca bölümlerin talepleri Dekanlığa iletilir. Söz konusu talepler Dekan tarafından değerlendirilir ve FYK/FK na havale edilir. Gündeme alınacak taleplerin Fakülte Kurulu/Fakülte Yönetim Kurulu gündemi oluşturulur. Toplantı tarih ve saati kurul üyelerine duyurulur. Kurul toplanır ve gündem maddelerini görüşür. Toplantı gündemine ilişkin kararlar alınır. İmza Fakülte Yönetim Kurulu /Fakülte Kurulu Üyeleri Alınan kararlar yazılır ve karar metni üyeler tarafından imzalanır. Kararlara aslına uygundur yapılır ve ilgili birimlere, Rektörlüğe EBYS ortamında üst yazı ile dağıtılır. Kurul Kararları ekleri ile birlikte dosyalanır ve karar defterlerine yapıştırılır.

7 BİRİMİN ADI SÜRECİN ADI Akademik Personel Görev Süresinin Uzatılması 2547 sayılı kanunun; 23.maddesi: Yardımcı Doçentler, 31.maddesi: Öğretim Görevlileri maddeler: Araştırma Görevlisi 33.madde: Uzman Görev süresi dolacak öğretim elemanından görev süresi dolmadan 1 ay önce üst yazı ile dosya istenir. Dosya Yönetim Kuruluna sunulur. Yönetim Kurulu Kararı görev süresinin uzatılması yönünde mi karar aldı mı? EVET Karar üst yazı ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne gönderilir. HAYIR Görev süresi uzatılmaz. Rektörlük Onayı Onay ilgiliye tebliğ edilir. Rektörlük onayı ilgili öğretim elemanına iletilir.

8 BİRİMİN ADI SÜRECİN ADI İdari Personel Atama İşlemleri Göreve başlama yazılarının yazılması ve tebliğ yapılır. Atama Sonrası Yapılan Personel İşlemleri -Kanuni süre, personelin katılması -Personel naklen atanmış ise 5510 sayılı kanun öncesi işe giriş yaptığından nakil bildiriminin istenmesi -Personel dilekçesi ve işe başlama yazısının hazırlanması -Personel daire başkanlığından kurum sicil numarasının alınması -Sosyal Güvenlik Kurumu personel bilgi sistemine tekrar tescil kaydının yapılması -Personel Kimlik Kartı Formunun hazırlanması -Personel mal bildirimi beyanı, aile durum bilgisi formu, aile yardım formlarının düzenlenmesi(personel tarafından kendi dolduracaktır.) -Ekler oluşturularak üst yazı ile EBYS üzerinden Personel Dairesi Başkanlığı ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına sevk edilir. Yasal Dayanak: 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

9 BİRİM Mal Beyanı İşlemleri MAL BEYANI İŞLEMLERİ Göreve yeni başlama Görevden alınma veya Sonu 0 ve 5 ile biten Mal varlığında durumunda bir ay içinde görevden ayrılma yıllarda mal bildirimi aylık net maaşının durumunda bir ay içinde yenileme gereği 5 katını aşan bir nedeniyle durum olması nedeniyle bir ay içinde Mal bildirim formu ilgili kişi tarafından doldurularak dilekçe ekinde personel işleri birimine verilir. Kapalı zarf içerisinde Personel Daire Başkanlığına bilgi ve gereği için üst yazı ile gönderilir. Yasal Dayanak: 3628 sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması Rüşvet ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu

10 Başka Kuruma Geçmek İsteyen Personelin Naklen Atama İşlemleri 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 74. Maddesi Uyarınca; Kişi Naklen Geçmek İstediği Kuruma Dilekçe Verir. Karşı Kurum Uygun Gördüğü Takdirde Üniversitemize Üst Yazı ile Kişinin geçme isteğini bildirir. Karşı Kurumdan gelen üst yazıya istinaden Dekanlıktan görüş istenir. Dekanlık tarafından uygun görüş verilirse üst yazı ile Personel Dairesi Başkanlığına bildirilir. Personel Dairesi Başkanlığınca Karşı Kuruma atamaya esas olacak evraklarla birlikte Muvafakat yazısı gönderilir. NOT: Dekanlık tarafından uygun görüş verilmezse atama işlemi gerçekleşmemektedir. Karşı Kurum Personel Dairesi Başkanlığının gönderdiği atamaya esas evraklar (Sicil Özeti) ve Muvafakat yazısına İstinaden Geçiş yapan Personelimizin Atamasını yapar ve Atama kararnamesini üst yazı ile Personel Dairesi Başkanlığına bildirir. Üst yazı ile atama kararnamesi gelen personelimizin ayrılış yazısı Dekanlığımıza iletilir. İlgili kişiye ait atamaya esas evraklar (personel nakil bildirimi, sgk ayrılış bildirgesi) düzenlenerek üst yazı ile ayrılış tarihi ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir.

11 2547 Sayılı kanunun 13/b-4 İdari Personel Görevlendirmeleri İdari personel kurum yetkilisi tarafından hizmet gerekliliği doğrultusunda personel işlemlerinin yapılması ve sürekliliğin sağlanması açısından görevlendirilir. Personele Personel Dairesi Başkanlığınca görevlendirme yazısı yazılır. Görev yazısı içerisinde personelin adı, soyadı, unvanı, kadro yeri ve görevlendirildiği birim bilgileri yer alır. İlgili personele görevlendirme yazısı tebellüğ ettirilir. İlgili personelin tebellüğ tarihi Personel Dairesi Başkanlığına üst yazı ile bildirilir.

12 Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanunun 31.Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Herhangi bir resmi kurumda çalışmayan veya Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev alan öğretim elemanları Fakültemizce ihtiyaç olması ve de uygun görülmesi durumunda dilekçe ile müracaat ederler. Dilekçeler Elektronik Belge Yönetim Sistemine kaydedilir. İdari amir, gelen evrakı uygun görmesi durumunda personel işleri birimine sevk eder. Evrakların işlemesi veya temini istenir Sayılı Kanunun 31.maddesine göre görevlendirilecek olan öğretim elemanları belirlenerek verecekleri derslerle ilgili bağlı oldukları kurumlara resmi yazı yazılır ve uygun görüş yazısı istenir. Yönetim Kurulu kararı alınarak yazı ekindeki belgeler ile( nüfus cüzdanı örneği, adli sicil kaydı belgesi, diploma örneği ve öz geçmiş )rektörlük makamına sunulur. Rektörlük Makamının uygun yazısına istinaden görevlendirmesi yapılır.

13 BİRİMİN ADI SÜRECİN ADI Pasaport İşlemleri PASAPORT İŞLEMLERİ İdari personel için mi? Yeşil/Gri(Hizmet) pasaportu Akademik personel için mi? Yeşil/Gri(Hizmet) İdari personel için düzenlenen pasaport formu talep eden kişi tarafından doldurulur. Akademik personel için düzenlenen pasaport formu talep eden kişi tarafından doldurulur. Personel işleri tarafından ilgili kişinin bilgileri kontrol edilir. Personel işleri tarafından ilgili kişinin bilgileri kontrol edilir. Talebin uygunluğu birim amiri tarafından onaylanıp üst amire sevk edilmek üzere Personel Daire Başkanlığına sevk edilir. Talebin uygunluğu birim amiri tarafından onaylanıp üst amire sevk edilmek üzere Personel Daire Başkanlığına sevk edilir. Üst amir tarafından imzalanan form Emniyet Müdürlüğüne gönderilir. Üst amir tarafından imzalanan form Emniyet Müdürlüğüne gönderilir. Yasal Dayanak: 5682 Sayılı Pasaport Kanunu

14 BİRİMİN ADI SÜRECİN ADI İzin İşlemleri PERSONEL İZİN İŞLEMLERİ Yıllık İzin/Mazeret İzni/ mi? Hayır Aylıksız İzin mi? Hastalık İzni mi? Evet İzin Formunun EBYS den Personel Tarafından Doldurulması Talebin uygunluğunun birim amiri tarafından incelenmesi ve sistem üzerinden onaylandıktan sonra izin formunun çıktısının personel ve birim amiri tarafından imzalanması Personel tarafından gönderilen istirahat raporu EBYS den işleme alınır. Fakülte Sekreteri tarafından Dekanlık Makamına olur açılır. İmzalanan olur üst yazı ile birlikte Personel Daire Başkanlığına gönderilir. Aylıksız izin talebinin nedeni ne ise bunu ispatlayan (doğum raporu, askerlik, sevk belgesi refakati ispatlayan sağlık kurulu raporu vb.) belgeler ile kişinin dilekçesi eklenip teklif birimi tarafından Personel Daire Başkanlığına gönderilir. Personel Daire Başkanlığı tarafından olur yazısının yazılması Aylıksız izin olur yazısının Rektörün imzasına sunulması İzin Formunun Islak İmzalı Bir Örneğinin Personel Özlük Dosyasına Eklenmek Üzere Birimine Teslim Edilmesi Rektör olurunun kişinin çalıştığı birime gönderilmesi Birim tarafından SGK ya işlenmesi Yasal Dayanak: 657 Sayılı Kanunun 102, 105 ve 108. Maddeleri uyarınca

15 Yurtdışı Geçici Görevlendirme Öğretim elemanı; -Davet mektubu ile -Matbu dilekçeyi ilgili birime teslim eder. Dekan tarafından evraklar değerlendirilir. Fakülte Yönetim Kurulu dilekçe ve eklerini inceleyerek karar alır. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı yurtiçi görevlendirmeyi uygun buldu mu? EVET Karar diğer evraklar ile üst yazı yazılarak Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir. HAYIR Gerekçesi yazılı olarak öğretim elemanına bildirilir. REKTÖRLÜK ONAYI Yasal Dayanak: 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesinin ikinci fıkrası Rektörlükten gelen olur yazısının bir örneği ilgili öğretim elemanına tebliğ edildikten sonra diğer örnek şahsi dosyasına kaldırılır.

16 Yurtiçi Geçici Görevlendirme Öğretim elemanı; -Davet mektubu ile -Matbu dilekçeyi ilgili birime teslim eder. Dekan tarafından evraklar değerlendirilir. Fakülte Yönetim Kurulu dilekçe ve eklerini inceleyerek karar alır. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı yurtiçi görevlendirmeyi uygun buldu mu? EVET Karar diğer evraklar ile üst yazı yazılarak Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir. HAYIR Gerekçesi yazılı olarak öğretim elemanına bildirilir. REKTÖRLÜK ONAYI Yasal Dayanak: 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesinin birinci fıkrası Rektörlükten gelen olur yazısının bir örneği ilgili öğretim elemanına tebliğ edildikten sonra diğer örnek şahsi dosyasına kaldırılır.

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Taleplerin tespiti Talepler doğrultusunda Rektörlüğe kadro sayısı bildirme Akademik ilanın ulusal gazetede yayımlanması Adayların müracaatı Ön

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Kurul Oluşumu Başlat Fakülte Kurulu, Bölüm Başkanları ile Profesörlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 3, Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı Aşama 4 1.1.Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekanlık Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Rektörlük Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir.

Detaylı

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ Personel Daire Başkanlığından 2547 sayılı Kanununun 13/b-4 maddesi uyarınca Yüksekokulumuzda /Diğer birimlerde görevlendirilen personelin

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Başlat Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim Üyelerinin Kendi Aralarından Seçecekleri 1 Öğretim Üyesinden Oluşur. Yazılı Olarak Bildirilerek

Detaylı

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Müdür Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Müdür tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı 8.1. Gelen Evrak İş Akış Süreci Evrak Gönderen / Teslim Eden Birim / Kişi Evrak Kayıt Birimi Dekanlık İlgili Birim Kişilerden gelen dilekçe ve birimlerden gelen faks, yazı vb. evraklar. İlgili evraklar

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1 ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1 Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından ataması yapılan personelin kararnamesi onaylanarak Fakültemize gönderilir. Teslim alınan kararname ile adı geçen personel

Detaylı

Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir.

Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir. AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL TERFİ İŞLEMLERİ (KADEME-DERECE) Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir. Yapılan terfiler kadro defterine işlendikten sonra bir örneği üst

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TANIMI DAYANAĞI ELEKTRONİK 1 912.02.00.00-912.03.00.00 hususi veya hizmet pasaportu çıkarma ve yenileme talepleri

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU SÜREÇ ADI İzin İşlemleri Süreç Kodu : 62-9.6. İzin formu doldurularak Bölüm ya da birime verilir. Bölüm Başkanı ya da birim yetkilisi paraf ve imza ile birlikte formu Dekanlığa gönderir. Personel birimince

Detaylı

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ.

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ. PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ. Personel Atama Onayı alınır. Özlük dosyası açılır. İlgiliden; Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma fotokopisi, 3 adet resim, İkametgah adresi, Aile

Detaylı

40/b Görevlendirme İş Akış Şeması

40/b Görevlendirme İş Akış Şeması 40/b Görevlendirme İş Akış Şeması Öğretim Elemanının ilgili Üniversiteye 40/b uyarınca görevlendirme talebine ilişkin başvurusu İlgili Üniversitenin Yönetim Kurulu nda görevlendirme talebinin görüşülmesi

Detaylı

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması Gelen Evrak İMİD/001 Harici Evrak Evrakın posta veya elden Başkanlığa gelmesi Evrakın Rektörlük Makamından Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden gelmesi Dahili Evrak Başkanlık Birimlerini

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Üniversitesi Yazışmalar 30 M Müdürlük makamına imzaya sunulmak üzere birimlerden gelen evrak kontrol edilmesi, sıralanması ve imzaya hazır hale getirilmesi. H İmzaya

Detaylı

Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri. Başlangıç

Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri. Başlangıç Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri İlgili bölüme ve ilgiliye görev süresinin uzatılmasına dair dilekçesi ve bilimsel yayın dosyasının gönderilmesine ilişkin yazı gönderilmesi. İlgili bölümden

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI 08.01.2015 Toplam Süre : gün 5 saat Gerektiğinde 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize naklen veya açıktan atanması, ya da nakil, istifa, emeklilik, ölüm gibi

Detaylı

SÜREÇ EL KİTABI. İdari Kadro Başvuru Değerlendirme ve Atama Süreci Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü.

SÜREÇ EL KİTABI. İdari Kadro Başvuru Değerlendirme ve Atama Süreci Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü. 30..207 /5 Sürecin Tanımı Süreç Sahibi 2 Süreç No İdari Kadro Başvuru Değerlendirme ve Atama Süreci Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü 08.0.0 Sürecin Amacı Başvuruların değerlendirilmesi

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI ŞEMA ADI: Gelen Evrak İş Akış Şeması ŞEMA NO: 01 Harici Evrak Evrak posta veya elden Enstitü ye gelir. Evrak Anabilim Dalı Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden sistem Dahili Evrak Gelen

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi. İlgilinin dilekçesinin ve eklerinin incelenmesi

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi. İlgilinin dilekçesinin ve eklerinin incelenmesi 2547 Sayılı Kanunun 35. maddesine göre görevlendirme işlemleri 1 Gün 2 saat 39 Dakika Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi 1 1-DİLKÇ 2-ÖZGÇMİŞ 3-LİSANS DİPLOMASI

Detaylı

YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ

YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ İş Akışı 1. İlgili bölüm başkanlığı tarafından gerekçesi ile birlikte teklif edilip Rektörlükçe onaylanan öğretim üyesi ile irtibata geçilmesi. 2. Dekanlık/Bölüm

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST 8.2.3. Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST 8.2.3. Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ BİRİMİ PRSONL İŞLRİ BİRİMİ İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.3. Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: 1. Amaç

Detaylı

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekan Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili öğretim

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİN 1 302.11.02 Kayıt Dondurma Öğrencinin mazereti nedeniyle eğitimine ara verme isteği. İ.M.Ü Lisans Eğitim- 24. maddesi. Öğrenci 1- ÖİDB 2- (Mazeretin gerçekleştiği tarihten itibaren 30 gün içinde

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI S.NO Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Norm Kadro Planlama ve Aralık 1-Birimlerden norm kadro talep formları 1

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Göreve Başlama

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Göreve Başlama İş Akış Şemaları: Göreve Başlama DOSYA NO : 27668066-8.5 SORUMLULAR Naklen, Tayin, Geçici Görevlendirme Göreve Atama (Başlama) Evrakları Gelir (Hazırlanır). Evrak Kayıt Birimi Personel Kimlik Formu Mal

Detaylı

YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Kurum dışı gelen evrak, Birim Evrak Kayıt Sorumlusu tarafından Fakülte Sekreterine sevk edilir. Kurum içi/dışı gelen evrak, Birim Evrak Sorumlusu tarafından Dekana sevk edilir.

Detaylı

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri DOSYA NO : 49800447-8.1 Sorumlular Dönem Öncesinde lisansüstü programlarında bulunan ve enstitüce verilemeyecek olan derslerin

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması. Fakülte Kurulu Tarihinin Belirlenerek Fakülte Kurulu Üyelerine Bilgi Verilmesi

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması. Fakülte Kurulu Tarihinin Belirlenerek Fakülte Kurulu Üyelerine Bilgi Verilmesi FIRAT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PERSONEL İ ŞEMA NO FTD.İKS.ŞMA 002/..01 ŞEMA ADI FAKÜLTE KURULU TOPLANMASI VE KARARLARI İŞ AKIŞ ŞEMASI Fakülte Kuruluna ait evrak Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. ÖRNEK Fakülte Kurulu İş Akış Şeması ve Dokümanları. İş Akış Adımları

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. ÖRNEK Fakülte Kurulu İş Akış Şeması ve Dokümanları. İş Akış Adımları Fakülte Kurulu - 1 - Birim/Kişi Dekanlığa dilekçe ile başvuruda bulunur. ve ilgili ekler Birim/Kişi 2547 Sayılı Kanunun 17.Madde Dekanlık Makamınca incelenir. Fakülte Kurulu gerekli mi? Hayır Birime/Kişiye

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası Gündem tekliflerinin alınması Birimlerden gelen teklifler tarafından değerlendirilir ve Rektöre arz edilir. Gelen evrak Gündemin yazılması in incelemesinden

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 27668066-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

Fen Bilimleri Enstitüsü

Fen Bilimleri Enstitüsü Ömer alisdemir Üniversitesi Fen Bilimleri nstitüsü Akademik Personel Görev Süresi Uzatma (ÖYP) TOPLAM SÜR 47 İŞ SÜRCİ BAŞLANGIÇ Anabilim Dalı Başkanlıkları ÖYP öğrencileri için Görev Süresi Uzatma Formunun

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi 2016 Yılı İş Planı Formu OCAK AYI Yürürlük Tarihi:

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi 2016 Yılı İş Planı Formu OCAK AYI Yürürlük Tarihi: 01 Bölüm Sekreterlikleri Öğretim elemanlarının bir önceki yıl izin devirlerinin yapılması Yıllık izin devirlerinin yapılması kaydedilmesi ve enlil sistemine girilmesi ile sonuçlanır 02 Bölüm Sekreterlikleri

Detaylı

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 49800447-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KO HİZMETİ ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Sosyal Bilimler Enstitüsü Ömer alisdemir Üniversitesi Akademik Personel Görev Süresi Uzatma (ÖYP) 47 Anabilim Dalı Başkanlıkları ÖYP öğrencileri için Görev Süresi Uzatma Formunun Anabilim Dalı Başkanlığından gelmesi. Gelen evrakın

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Avans Kredi İşlemleri 55 dk Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Avans verilecek şahıs ya da kurumun tespiti yapılıp yönetim kurulu kararı alınır. Harcama belgesi tanzim edilir. Yapılacak harcama ya da ödemeye

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

2547 Sk. 35. Md. İşlemleri. Profesör (2547 Sk. 26. Md.) 2547 Sk. 31. Md. İşlemleri. Doçent (2547 Sk. 25. Md.) 2547 Sk. 39. Md.

2547 Sk. 35. Md. İşlemleri. Profesör (2547 Sk. 26. Md.) 2547 Sk. 31. Md. İşlemleri. Doçent (2547 Sk. 25. Md.) 2547 Sk. 39. Md. Askerlik İşlemleri İzin İşlemleri Pasaport İşlemleri Emeklilik İşlemleri Terfi - İntibak İşlemleri Mal Beyan İşlemleri Kadro İptal - İhdas İşlemleri Görevden Ayrılma Profesör (2547 Sk. 26. Md.) Doçent

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Niğde Ömer alisdemir Üniversitesi Akademik Personel Görev Süresi Uzatma (ÖYP) 47 Anabilim Dalı Başkanlıkları ÖYP öğrencileri için Görev Süresi Uzatma Formunun Anabilim Dalı Başkanlığından gelmesi. Gelen

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ SIRA NO HİZMETİN ADI T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Ders Kaydı ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. 2 Ders Ekle sil Danışmanı ile ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. Ders Muafiyetleri

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 1- Hizmet veya Yeşil Pasaport Formu

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Detaylı

2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci

2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci Aşama 6 Aşama 5 Aşama 4 2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci Bölüm Başkanlığı Gerçekleştirme Görevlisi Strateji G. Daire Başkanlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından yıllık Uzmanlık Ders Müfredatı ve

Detaylı

Memur Bayram KARAKURT. Memur Bayram. Paraf Fakülte Sekreteri Nur SUSOY. İmza Dekan Prof.Dr.Sefa TARHAN

Memur Bayram KARAKURT. Memur Bayram. Paraf Fakülte Sekreteri Nur SUSOY. İmza Dekan Prof.Dr.Sefa TARHAN SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI (20.11.2015) Toplam Süre : gün 3 saat Gerektiğinde Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Evrak Kayıt ve Yazı İşleri 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu ise ilgili Yönetim Kurulu kararı Rektör onayı

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Emeklilik isteğinin ve evrakların Rektörlüğe gönderilerek kişinin emekliliğe sevkinin teklif edilmesi

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Emeklilik isteğinin ve evrakların Rektörlüğe gönderilerek kişinin emekliliğe sevkinin teklif edilmesi EMEKLİLİK İŞ AKIŞ ŞEMASI Emeklilik İşlemi Anabilim/Bilim Dalı Başkanlıklarından emekli olacak öğretim üyesi için emeklilik ile ilgili yazının Dekanlık Akademik Personel işlerine gelmesi Emeklilik için

Detaylı

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ Bu Süreç İçerisinde Tanımlananlar; 4- AKADEMİK-İDARİ PERSONEL MAZERET- YILLIK İZİN ALMA SÜRECİ 5- AKADEMİK PERSONEL ALIMI İŞLEMLERİ SÜRECİ 6- EVRAK AKIŞI İŞLEMLERİ

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Rektörlük Makamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 dk.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Rektörlük Makamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 dk. Akademik Kadro Talep İşlemleri 1 gün 4 45 Rektörlük akamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 Bölüm Başkanlıklarına kadro talebinde bulunup bulunmayacaklarının bildirilmesine

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO ADI İSTENEN BELGELER 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI SIRANO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1. ilgiliden dilekçe 2. Davet yazısı 3. 7

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER Üniversitesi T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

Bütçe Hazırlık Çalışması

Bütçe Hazırlık Çalışması DOSYA NO : 90866454-11.1 Bütçe Hazırlık Çalışması İşlev İşlev Sorumlular Rektörlükçe haziran ayı içerisinde bütçe hazırlık çalışmasına ilişkin yazının Rektörlük Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Alt

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı. Alt Süreç Adı

İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı. Alt Süreç Adı İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı Ana LİSANS EĞİTİM ÖĞRETİM Çift Anadal - Yandal Çift Anadal-Yandal Kontenjanlarının belirlenmesi ile ilgili Dekanlık Makamından gelen yazı Kurulunda görüşmek üzere Başkanına teslim

Detaylı

HİZMET STANDARDI TABLOSU

HİZMET STANDARDI TABLOSU HİZMET STANDARDI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLAN MA SÜRESİ 1 Akademik ve İdari Personelin Hususi Pasaport Çıkarma ve Temdit (Süre uzatma) 1- Personelin,

Detaylı

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Personel Ödemeleri İşlemleri Satın Alma, İhale İşlemleri 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 2489 Sayılı Kefalet Kanunu 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2914 Sayılı

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Personelin terfi işlemleri Herhangi

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU Birimin Adı Sürecin Adı Evrak İşlemleri Süreci Kod: 232 Fakülte Sekreteri tarafından Resmi Yazının havalesi Cevap yazısı gerekli EVET Havale edilen personelin cevap yazısının yazılması

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Yazışma İşlemleri TOPLAM SÜR 30 İŞ SÜRCİ Genel vrak Birimi tarafından BYS sistemi üzerinden ne evrakın havale edilmesi vrakın BYS sistemi üzerinden Yüksekokul Müdürüne havalesi

Detaylı

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Akış Şemaları: 40-a Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Akış Şemaları: 40-a Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri 40-a Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri DOSYA NO: 25549607-8-5 Dönem Öncesinde Lisans proğramlarında bulunan ve fakültece verilemeyecek olan derslerin Bölüm Başkanlıklarınca tesbit

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi İN ADI: SÜRECİN ADI: Personel İşleri Akademik Personel Alımı Gazi Üniversitesi 06830 Gölbaşı-ANKARA İN ADI: PERSONEL İŞLERİ SÜRECİN ADI: Akademik Personel Görevlendirmeleri KOD 24.6 2547 Sayılı Kanun 40/a

Detaylı

T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ ŞEMALARI Askerlik İşlemleri İzin İşlemleri Pasaport İşlemleri Emeklilik İşlemleri Terfi - İntibak İşlemleri Mal Beyan İşlemleri

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Bölüm Akademik Kurul Toplantısı İşlemleri Bölüm Akademik Kurul Toplantısı Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm Akademik Kurul Toplantısının gündemi, tarih, saat ve yeri üst yazı ile tüm öğretim elemanlarına

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

Davet mektubu veya kabul belgesi, dilekçe (İlgilinin Beyanı, Yönetim Kurulu Kararı)

Davet mektubu veya kabul belgesi, dilekçe (İlgilinin Beyanı, Yönetim Kurulu Kararı) SIRA NO T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi Ve Yurtdışı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İlk Kayıt ÖĞRENCİ İŞLERİ 1. LYS sonuç belgesi 2. Diploma veya mezuniyet belgesi (fotokopi veya suret kabul edilmez) 3. Nüfus cüzdanı örneği 4. 6 adet (4,5x6)

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması. Bölüm Açma İşlemleri 3 gün 40 dk İlgili Öğretim Üyesi Açılması düşünülen Bölüm ile ilgili Yök ün belirlediği kriterlere uygun dosyanın ilgili Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanması ve dosyanın incelenmek

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ)

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ) ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ) SIRA NO HİZMETİN ADI İŞ AKIŞI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 İzin İşlemleri

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması. Sıhhi İzin Dönüşü 2 Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması. azırlanan üst yazıya Rektörlük Makamından gelen rapor olurunun ek yapılması. 3 2 azırlanan üst yazı ve ekinin kontrol

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ Kamu Hizmet Standartları Tablosu PERSONEL İŞLERİ 1 2 3 4 5 6 7 8 İlk defa devlet memuru olarak atanan in Personel nakil (işe başlama ve ayrılma) Aday memurların asalet tasdiki Akademik ve İdari in terfi yıllık izinleri ile ilgili mazeret

Detaylı

ORGANİZASYON METOD VE EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜRECİ

ORGANİZASYON METOD VE EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜRECİ Yurtdışından gelecek misafir öğretim üyesi görevlendirmesi mi? A Koruma kurulunda görevlendirme mi? B Ders görevlendirmesi mi? (2547/31, 40a, 40c, 40d, 657/89 sayılı kanunlar) C 2547/40b uyarınca diğer

Detaylı

BİRİM :Başkent Meslek Yüksekokulu ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması

BİRİM :Başkent Meslek Yüksekokulu ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması Her ayın 1 ile 8 i arasında KBS sistemi üzerinden değişiklikler (terfi, icra kefalet, sendika) kaydedilir ve maaş hesaplama işlemleri yapılır Harcama birimi ödeme

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler Öğretim Elemanı Başvuru Alım 3 İzin 4 5 6 7 Askerlik Borçlanması Hizmet Belgesi Talepleri Emeklilik Talepleri İşe Başlama ve Ayrılma CELAL

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Teknoloji Fakültesi Dekanlığı İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ GELEN EVRAK YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ GELEN EVRAK SÜRECİ ŞEMASI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Teknoloji Fakültesi Dekanlığı İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ GELEN EVRAK YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ GELEN EVRAK SÜRECİ ŞEMASI GELEN EVRAK YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ GELEN EVRAK SÜRECİ ŞEMASI EBYS dışından gelen evraklar bilgi sistemine kaydedilir. EBYS üzerinden gelen veya kaydedilerek sisteme eklenen evraklar Fakülte Sekreteri

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik

Detaylı

GÖREVLENDİRMELER VE İZİNLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜREÇ BİLGİSİ GÖREVLENDİRME SÜRECİ

GÖREVLENDİRMELER VE İZİNLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜREÇ BİLGİSİ GÖREVLENDİRME SÜRECİ GÖRVLNDİRMLR V İZİNLR ŞUB MÜDÜRLÜĞÜ SÜRÇ BİLGİSİ GÖRVLNDİRM SÜRCİ 39. Maddesi Uzun süreli yurtdışı görevlendirme mi? A 39. Maddesi Kısa süreli yurtiçi-yurtdışı görevlendirme mi? B 33. Maddesi Yurtdışında

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI İlk Kayıt İşlemleri (ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrencilerin kaydı) 2 Yatay Geçiş Başvurusu BAŞVURUDA İSTENEN

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA ADI 1 İlk Kayıt 2 Yatay Geçiş 1- ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu ve Kayıt Dosyası 3- Diploma veya Mezuniyet Belgesi 4- Nüfus Cüzdanının

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Yazışmalar 20 Dk. Birime gelen yazılar kayda alınır ve BYS üzerinden gelen evraklarla birlikte Yüksekokul Sekreterliğine havale edilir. Cevap verilecek evraklar belirlenerek ilgili birimlere havalesi yapılır.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

Yurtdışından gelecek misafir öğretim üyesi görevlendirmesi mi? Ders görevlendirmesi mi? (2547/31, 40a, 40c, 40d, 657/89 sayılı kanunlar)

Yurtdışından gelecek misafir öğretim üyesi görevlendirmesi mi? Ders görevlendirmesi mi? (2547/31, 40a, 40c, 40d, 657/89 sayılı kanunlar) Yurtdışından gelecek misafir öğretim üyesi görevlendirmesi mi? A Ders görevlendirmesi mi? (2547/31, 40a, 40c, 40d, 657/89 sayılı kanunlar) B Öğr. Üyelerinin diğer üniversitelerde uzun süreli görevlendirilmesi

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMLARI

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMLARI VE Adı Soyadı 657 Sayılı DMK Daire Başkanı Daire Başkanı Kurumu Bartın Üniversitesi Birimi Personel Daire Başkanlığı İlk Amiri Genel Sekreter Üniversitenin insan gücü planlamasında en iyi teknoloji kullanarak,

Detaylı

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Akademik ve İdari Personel meklilik İşleri 1 saat 2 mekli olacak personelin dilekçesi ve ayrılış onayı geldikten sonra ayrılış tarihini takip eden ay başından itibaren maaş bordrosundan çıkartılır meklilik

Detaylı

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu Mazeret Sınav Başvurusu Sınav Sonuçlarına İtiraz Yatay Geçiş İşlemleri Transkrip Belgesi Öğrenci Belgesi SIRA NO MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı. 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci. Aşama 1. Aşama 3. Aşama 4. Aşama 6 Aşama 5

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı. 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci. Aşama 1. Aşama 3. Aşama 4. Aşama 6 Aşama 5 Aşama 6 Aşama 5 Aşama 4 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci Öğretim Elemanı Bölüm lık Mali İşler / Satınalma Birimi Gerçekleştirme Görevlisi Strateji G. Daire Başkanlığı Ek ders ücreti alacak öğretim üyeleri

Detaylı

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler AKADEMİK PERSONEL TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler 1. Dilekçe (37. Ve 39. Maddelere göre görevlendirme) 20 İş Günü 2. Davet Yazısı ve Araştırma Planı (39. Madde İçin) 2

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONEL İŞLEMLERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İŞE BAŞLAMA VE İŞ AKIŞ ŞEMASI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONEL İŞLEMLERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İŞE BAŞLAMA VE İŞ AKIŞ ŞEMASI İŞE BAŞLAMA VE İŞ AKIŞ ŞEMASI MESLEK YÜKSEK OKULUMUZDA PERSONELİN NAKLEN VE AÇIKTAN ATAMA NEDENİYLE GÖREVE BAŞLAMASI PERSONEL KİMLİK BİLGİ FORMU DOLDURULUP FOTOĞRAF YAPIŞTIRILIR MAL BİLDİRİMİ FORMUNUN

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S.N. HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Ders Kayıtları ÖBİSİS Programından Giriş yapılarak internet

Detaylı

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personelin her türlü izin işlemlerinin takibi Personelin Özerk Hakları Personelin Özlük Dosyalarının düzenlenmesi takibi Birim İçi Evrak Kayıt n arşivlenmesi Havran

Detaylı

EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM ASÜRESİ (EN

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar,

Detaylı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Yeni Kayıt Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması Müdürlük Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Müdürlük Kayıt görev sorumlularının belilenmesi Müdürlük

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Akademik Personel Görevlendirme Şube Müdürlüğü

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Akademik Personel Görevlendirme Şube Müdürlüğü GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI Akademik Personel Görevlendirme Şube Müdürlüğü Akademik Personel Görevlendirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan başlıca işlemler 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S.N. HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Ders Kayıtları ÖBİSİS Programından 1 hafta Giriş yapılarak

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri.

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri. HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET BİRİMİ 1. Öğrenci İşleri HİZMETİN ADI Öğrenci Başvuru BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. Diploma fotokopisi 2. Transkript 3. Lisans/Yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin örneği 4.

Detaylı