Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü"

Transkript

1 Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü

2 Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler 1 Satış faturası (061190) ve Alış faturası (062205) Menülerine Tevkifat Fonksiyonu Eklenmiştir. Bu yenilik ile birlikte faturalara; KDV Tevkifat Tablosu butonu, Tevkifat uygula fonksiyon kısayolu (Ctrl+V), Satıra Tevkifat uygula (Hizmet ve masraf satırlarında kullanılabilmektedir. ) alanları eklenmiştir.

3 Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler Faturalarda Tevkifat Uygulama Satış ya da alış faturasında üst alanda yer alan tüm veriler tamamlandıktan sonra satırda bulunan Cinsi alanında tercihe göre Stok / Hizmet /Masraf seçimi yapılıp bu alandaki tüm veriler tamamlanır. Sonrasında Tevkifat Uygula (Ctrl+V ) fonksiyonu ile açılan Uygulanacak tevkifat oranını seçiniz penceresinden talep edilen tevkifat oranı belirlenerek ilerlenir. Belirlenen tevkifat orası sonrasında hesaplanan tevkifat tutarı direkt olarak fatura alt kısmında yer alan KDV/TEVKİFAT alanına yansıyacaktır.

4 Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler Faturalarda Tevkifat Uygulama Ek olarak hesaplanan tevkifat tutarı faturanın alt bölümünde yer alan KDV Tevkifat Tablosundan kontrol edilebilmektedir.

5 Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler 2 Stok/Ürün ve Hizmet Yönetimi Menüsüne Barkod Etiket Basım Modülü Eklenmiştir. İlgili modül içerisinde; Barkod etiket operasyonu(019504) Barkod etiket parametreleri (102200) Barkod etiket tasarımı (102300) menüleri yer almaktadır. Barkod /etiket dökümü sağlanabilmesi için öncelikle; Barkod etiket tasarımı (102300) menüsünden barkod etiket tasarımının yapılması gerekmektedir. Dizayn dosyası oluşturulup kaydedildikten sonra Barkod etiket parametreleri (102200) menüsünden dizayn edilmiş olunan etiket dosyası ve etiketlerin dökümün alınacağı yazıcı portu belirlenmelidir. Barkod etiket tasarımı (102300) ve Barkod etiket parametreleri ( menüleri ile ilgili uygulama detayları için Akademikro'da bulunan eğitimleri inceleyebilirsiniz. Barkod Etiket Parametreleri: =18022 Barkod Etiket Parametrelerinin Ayarlanması, Tasarımının Yapılması ve Basımı =17807

6 Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler Barkod Etiket Operasyonu Tanımlamalar sonrasında Barkod etiket operasyonu (019504) menüsünde barkodu dökülmek istenilen stok kodları listelendikten sonra ekrana gelen barkodlardan, döküm alınacak olan barkod / barkodlar seçilerek Operasyon /Seçili satırlar için etiketleri yazdır fonksiyonu ile ilerlendiğinde ekrana Parametreler penceresi gelecektir. Parametreler penceresinden döküm alınacak olan barkodlar için; Etiket adedi Depo Mevcut olmayanlar basılmasın Etiket Tipi parametreleri talebe göre seçilmelidir.

7 Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler Barkod Etiket Parametreleri Etiket Adedi: Bir seferde her bir stok için basılacak etiket adedini seçilmelidir. Depo: Run programında tek depo takibi yapıldığından bu alan seçili olarak gelmektedir. Mevcut olmayanlar basılsın: Stokta bulunmayan stokların da barkodu dökülmek isteniyorsa Evet seçilmelidir. Etiket Tipi: Satır sonunda yer alan soru işaretine tıklandığında Barkod etiket parametreleri (102200) menüsünden yapılmış olan parametrik ayarların olduğu kayıt seçimi ekranı gelecektir. Seçim yapılarak ilerletildiğinde barkod dizaynlarının bulunduğu pencere ekrana gelecek ve seçim yapılarak devam edildiğinde etiket basımı gerçekleşecektir.

8 Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler 3 Ek Personel Lisans Sayısı Artırılmıştır Ek Personel Lisanslama Yapısı Personel + 30 Personel + 50 Personel Personel Personel Personel (Max) Güncel sürümde ek personel lisansına 500 ve 1000 seçenekleri eklenmiştir. Bu düzenleme ile birlikte Jump ana pakette yer alan 20 kullanıcı ile birlikte personel lisanslayabilme sayısı " " olarak düzenlenmiştir.

9 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler 4 Satış ve Müşteri Yönetimi/Kartlar Menüsüne "Aday Cari Hesap Tanıtım Kartı (150009) Eklenmiştir. Bu yenilik ile birlikte eski sürümlerde teklif evrakları oluşturulurken Cari F10 seçim penceresinde Alt+E (yeni kayıt) ile tanımlanabilen aday cari kartları direkt olarak Aday cari hesap tanıtım kartı (150009) menüsünden tanımlanabilecektir.

10 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler 5 Ay İçerisinde İşten Ayrılan Personellerin Bordro ve Diğer Tüm Raporlarının İsteğe Bağlı Olarak Dökülmesi Sağlanmıştır. Personel Yönetimi içerisinde bulunan tüm bordro dökümleri, serbest zarf dökümü ve tüm personel raporlarına; Sadece bu ay çıkan, İlgili ayda çalışan ya da Tüm personellerin seçiminin yapılabileceği Listelenecek Personeller parametresi eklenmiştir. Bu özellik ile birlikte herhangi bir filtreye gerek kalmaksızın işten ayrılan personellerin dökümleri alınabilecektir.

11 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler 6 Depo Tanımlama Sınırı Kaldırılmıştır. Bu özellik ile birlikte sınırsız depo tanımı yapılabilmektedir.

12 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler 7 Satınalma ve Tedarikçi Yönetimi/Evraklar/Alınan Teklifler/Alınan Teklif Değerlendirme Form Tasarımı (023047) Menüsüne Otomatik Programda Tanımlı Teklif Form Dizaynı Gelecektir. Otomatik tanımlı teklif form dizaynı ile tekliflerinizi karşılaştırabilirsiniz. Örnek teklif form dizaynı ile 3 tane teklif analiz edilebilmektedir. Not: Teklif ile ilgili Ar-Ge süreçlerimiz devam etmektedir.

13 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler 8 Finans Yönetimi /Operasyonlar Menüsüne "Firma Reel K.Kartı Operasyonları (041462)" Menüsü Eklenmiştir. Firma reel kredi kartı ile yapılan işlemler sonrasında Firma reel k.kartı operasyonları (041462) ile otomatik olarak; Firma Reel K.Kartı Dönem Kesinleştirme Virman Dekontu Firma Reel K.Kartı ödeme virman dekontu evraklarını oluşturabileceksiniz.

14 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Örnek Uygulama Firma reel kredi kartınız ile bir ödeme işlemi gerçekleştirildikten sonra Firma reel k.kartı operasyonları (041462) menüsünde ilgili kredi kartı seçilir. İlgili menüde Operasyon / Seçili kartlara ait dönem kesinleştirme dekontu düzenle fonksiyonu ile ilerlenildiğinde ekrana gelen parametreler penceresinden oluşacak evrak seri numarası vb. alanları belirledikten sonra Kesinleşecek Tutar alanında tercihe göre Hesap kesim tarihi itibariyle olan dönem içi bakiye ya da Oluşacak evrak tarihi itibariyle olan dönem içi bakiye parametre seçimi sonrasında virman fişinin oluşturulduğuna dair uyarı ekranı gelecektir ve Tamam butonuna tıklandığında ise oluşan evrak ekrana gelecektir.

15 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler 9 Ayarlar ve Genel Tanımlar/Kuruluş/Kullanıcı/Grup Hak Tanımlama (501300) Menüsü, Veri Tabanı Hakları Sekmesine Program Ana Ekranında Yer Alan Dashboard Panelinin Kullanıcı Bazlı Olarak Yetkilendirelebilmesi için Dashboard kullanımı pasif Parametresi Eklenmiştir.

16 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Yönetimi /Evraklar/Fatura Oluşturma/ Excel'den Fatura Oluşturma (Ayrıntılı) (010401) Menüsüne Müstahsil Faturalarının Aktarımı Sağlanmıştır. 10 Örnek Aktarım Dosyasını Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz:

17 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Aktarım Ayarları Öncelikle aktarımın başarılı şekilde sağlanabilmesi için Excel de yer alan verilerin parametre ekranında birebir aynı olacak şekilde düzenlenmelidir. Aktarımı sağlanmak istenen excel Okunacak dosya adı alanından belirlenir.sonrasında evrak tarihlerine uygun tarih aralığını ve bilgilerin bulunduğu kolon başlıklarını belirttikten sonra devam(f2) tuşu ile ilerlenmelidir.

18 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Aktarım Ayarları Müstahsil faturasındaki kesintilerin doğru yapıda oluşması için Ayarlar ve genel tanımlar/sistem /Gelir vergisi ve fon payı parametreleri (099400) menüsünden müstahsil kesinti oranlarını belirlemeniz gerekmektedir. Stopaj ID ise: Gelir vergisi ve fon payı parametreleri (099400) menüsünden Müstahsil için tanımlamış olduğunuz satır bilgisidir. Parametreler ekranında Stopaj ID alanına değer girdiğinizde Excel'inizde Stopaj ID değeri olsa dahi burada seçmiş olduğunuz Stopaj ID baz alınarak aktarım sağlanacaktır.

19 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Aktarım Ayarları Devam edildiğinde ekranınıza aktarımda oluşacak evrak detaylarının yer aldığı yeni bir pencere açılacaktır. Gerekli kontrolleri sağladıktan sonra Faturaları oluştur (Alt+S) seçeneği ile devam ederek faturalar oluşturulabilir. Bu alanda açılan yeni parametre penceresinde oluşacak evrak serisi tercihe göre yeni bir seri belirlenebilir ya da bu alanı boş bırakarak dosyada yer alan seri ve sıraya göre de işlemi tamamlayabilir ve faturaların oluşmasını sağlanabilir.

20 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Aktarım Ayarları Excelden aktarım yapılırken Stopaj ID kolonuna veri girilmediğinde kayıt ekranından sonra karşımıza gelen Parametreler penceresinde yer alan Müstahsil evrakları için\boş olan Stopaj ID leri için\ Toplu Stopaj ID alanında toplu olarak stopaj ID değeri girilebilir. Not: Uygun evrakları birleştir parametresi aktif edilerek Excel'de yer alan uygun satırlar birleştirilmek istendiğinde Stopaj ID leri farklı olursa evraklar birleştirmeyecektir. Fatura oluştur butonu ile devam edildiğinde ekrana oluşturulan faturalar penceresi açılacaktır. Bu pencereden oluşturulmuş olan müstahsil faturalarının detayına girerek kontroller sağlayabilir.

21 Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler 11 Kredi Sözleşmelerinin Takvim Entegrasyonu Sağlanmıştır Kredi sözleşmesi tanıtım kartından (071650) tanımlanmış olan kredilere ait taksit tablosu oluşturulduğunda, taksit tablosunda yer alan vade, direkt olarak takvimde ilgili güne uyarı olarak atanmaktadır.

22 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler 12 Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Eklenmiştir Bu yenilik ile birlikte Outlook ya da Gmail takviminde yer alan randevu ya da toplantılar; program ana ekranında bulunan takvime direkt olarak atanacak ve belirlenen süre içerisinde sürekli olarak senkronize şekilde çalışacaktır.

23 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Ayarları Not: Süre dk parametresi her iki senkronizasyon yönetiminde de mutlaka sıfırdan farklı bir değer olmalıdır. Ayarlar ve genel tanımlar/kuruluş/kullanıcılar ve gruplar/kullanıcı tanımlama (501220) menüsünden takvim senkronizasyonu yapılacak olan kullanıcı seçildikten sonra Takvim senkronizasyonu parametrelerinde; Outlook entegrasyonu sağlanmak isteniyorsa; "Outlook senkronizasyonu var mı?" parametresi aktif edilmeli, Süresi dk parametresi ise talebe göre kaç dakikada bir takvim senkronize edilmek isteniyorsa süre belirlenerek kaydedilmelidir. Gmail entegrasyonu sağlanmak isteniyorsa; "Gmail senkronizasyonu var mı?" parametresi aktif edilmeli, Gmail icalendar adresi alanına Gmail calendar hesabı tanımlanmalı ve süresi dk parametresi ise talebe göre kaç dakikada bir takvim senkronize edilmek isteniyorsa süre belirlenerek kaydedilmelidir. Pc adı parametresinde kullanıcının bilgisayar adı girilerek kaydedilmelidir. Önemli: Takvim senkronizasyonu sağlanması için Takvim senkronizasyon parametreleri tanımlandıktan sonra mutlaka programdan çıkılarak tekrar giriş sağlanmalıdır.

24 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Ayarları Outlook senkronizasyon parametre tanımlamaları sonrasında Outlook ta yer alan bir toplantı ile ilgili detaylar direkt olarak program ana ekranında yer alan Takvim alanına ilgili gün ve saate göre atanacaktır. Toplantı notunda toplantı ile ilgili detay bir bilgi girişi yapılmış ise tüm bu detaylar takvimde senkronize olan toplantı satırında görüntülenebilecek ve toplantı üzerine tıklanarak açılan pencereden de toplantı detay bilgilerine erişilebilecektir.

25 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Ayarları Periyodik olarak tekrarlanan toplantılar için programdan üzerinden direkt olarak aynı özellikte otomatik toplantı oluşturulabilecektir. Bunun için Toplantı detay penceresinde yer alan Yinele butonu ile açılan Randevu Yineleme ekranında belirlenen başlangıç, bitiş saati vb.kriterler doğrultusunda toplantı ya da randevular direkt olarak takvime atanabilecektir.

26 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Ayarları Takvim senkronizasyonu parametre ayarlarında belirlenmiş olan senkronizasyon süresi dışında manuel olarak da senkronize edilebilmektedir. Bunun için program ana ekranında üst kısımda yer alan ızgara menüde bulunan; Outlook takvimini aktar Gmail takvimini aktar fonksiyonları kullanılabilir. İlgili butona tıklandığında direkt olarak takvim senkronizasyonu sağlanacaktır.

27 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Ayarları (icalendar adresi ) Gmail icalendar adresi Gmail hesabına giriş sağlandıktan sonra takvimler alanına gelinerek ilgili takvim seçildikten sonra açılan takvim penceresinden "Ayarlar ve Paylaşım" seçeneği ile devam edilir.sonrasında Takvimi entegre edin seçeneği içerisinde yer alan ical biçiminde gizli adres çubuğundaki adres kopyalanarak Kullanıcı Tanımlama (501220) /Takvim Senkronizasyonu sekmesindeki Gmail icalendar adresi alanına kopyalanarak kaydedilmelidir.

28 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler Harici Port Kullanımı ile İlgili Düzenleme Yapılmıştır 8080 portu haricinde port kullanmak isteyen iş ortağı ya da kullanıcılarımız; "Database.ini" dosyasında hangi port ile çalışmak istiyorsa ClientServicePort bilgisini eklemelidir. (Örneğin : ClientServicePort=8091) Sonrasında Mikro kullanıcı servisini restart ederek programa giriş sağlayabilir.

29 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler 14 Dashboard Panelinde Düzenlemeler Yapılmıştır Ana ekranda yer alan dashboard panelinin program içerisinden güncellenmesi sağlanmıştır. Güncelleme için Dashboard alanında iken klavyeden F5 tuşuna basılması yeterlidir. Dashboard paneli renklendirilmiştir. Bu yenilik ile birlikte kullanıcılar güncel durumlarını daha net analiz edebileceklerdir. Toplantı Hazırlık:

30 Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler 15 Menülerde Bulunan F1 Yardım Dosyaları Güncellenmiştir. Menülerde bulunan F1 yardım fonksiyonundan erişilen kullanım kılavuzları güncellenmiştir. Not: Kullanım kılavuzları ile ilgili düzenleme sürecimiz devam etmektedir.

31 Mikro - - Mevzuat Güncellemeleri tarihinde BA-BS bildirim formlarında yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. Form Ba versiyonu FORMBA_6, form Bs versiyonu FORMBS_6 olmuştur Sayılı Kanun ile ilgili yayınlanan Genel Tebliğ gereğince, BA formunun Soyadı/Adı Unvanı bölümüne Muhtelif Satıcılar (7143 sayılı Kanun Madde 6/1), Vergi Kimlik Numarası bölümüne ( ), Bs formunun Soyadı/Adı Unvanı bölümüne Muhtelif Alıcılar (7143 sayılı Kanun Madde 6/2), Vergi Kimlik Numarası bölümüne ( ) yazılacaktır. Programlarımızda istenilen işlemi gerçekleştirebilmek için, A. Muhtelif Satıcılar için, Satınalma ve tedarikçi yönetimi / kartlar / cari hesap tanıtım kartı sekmesinde ünvanı Muhtelif Satıcılar (7143 sayılı Kanun Madde 6/1) olan cari hesap tanıtım kartı açılmalı,

32 Mikro - - Mevzuat Güncellemeleri tarihinde Muh ve MuhSGK kodlu muhtasar beyannamelerde yapılan aşağıdaki değişikler programlarımıza eklenmiştir. 2. Muhtasar e-beyanname versiyonu MUH_34, Muhtasar ve Prim Hizmet e-beyannamesi versiyonu MUHSGK_6 olmuştur. A. "İstihdam Teşvikine İlişkin Bildirim" programlarımıza eklenmiştir. B. MUH kodlu muhtasar beyannamenin "Ekler" kulakçığında bulunan "İşyeri Bilgileri" bölümüne "Toplam İşçi Sayısı" alanı eklenmiştir. Bu alana işyeri SGK numarası bazında, toplam çalışan işçi sayısı eklenecektir.

33 Mikro - - Mevzuat Güncellemeleri tarihinde 1 No.lu KDV Beyannamesinde yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. KDV e-beyanname versiyonu KDV1_28 olmuştur. Kayıtlarda yer aldığı hâlde işletmede mevcut olmayan emtiaya ilişkin düzenlenecek faturalar için, 1 no.lu KDV beyannamesinin Matrah kulakçığına "7143 Sayılı Kanunun (6/2-a) Maddesi Kapsamındaki İşlemler" tablosu eklenmiştir sayılı Kanunun 6/2-a maddesi gereği 1 no.lu KDV beyannamesinin Matrah kulakçığına "7143 Sayılı Kanunun (6/2-a) Maddesi Kapsamındaki İşlemler" tablosu eklenmiştir. Kayıtlarda yer aldığı hâlde işletmede mevcut olmayan emtiaya ilişkin düzenlenecek faturalar için hesaplanacak KDV, ilgili dönem 1 No.lu KDV beyannamesinin "Matrah" kulakçığının, "7143 Sayılı Kanunun (6/2-a) Maddesi Kapsamındaki İşlemler" tablosuna kayıt yapılarak beyan edilecektir. Söz konusu beyannamede ödenecek KDV çıkması hâlinde kayıtlarda yer aldığı hâlde işletmede mevcut olmayan emtiaya ilişkin hesaplanan KDV tutarı, "Ödenmesi Gereken Katma Değer Vergisi" tutarından düşülecektir. Bu hesaplama sonucu "Bu Dönemde Ödenmesi Gereken KDV" satırında yer alan tutar, 1 No.lu KDV beyannamesinin ödeme süresi içinde ödenecektir.

34 Mikro - - Mevzuat Güncellemeleri 4 4. Henüz GİB tarafından KDV beyannamesinde kullanılmaya başlanmayan fakat yakın bir tarihte kullanılacak istisnalar Tam istisna kapsamına göre işlemler tablosuna eklenmiştir.

35 Mikro - - Alternatif Linkler Ortak Kurulum Dosyaları Partner 64 bit POS 32/64 bit Partner 32 bit Mikbeyan 64 bit Servis 64 bit Mikbeyan 32 bit Servis 32 bit

36 Mikro - - Alternatif Linkler FLY Kurulum Dosyaları Fly Server 64 bit Fly edefter 64 bit Fly Client 64 bit Fly edefter 32 bit Fly Client 32 bit

37 Mikro - - Alternatif Linkler JUMP Kurulum Dosyaları Jump Server 64 bit Jump Client 64 bit Jump edefter 64 bit Jump edefter 32 bit Jump Client 32 bit

38 Mikro - - Alternatif Linkler MÜŞAVİR Kurulum Dosyaları Müşavir 64 bit Müşavir 32 bit Müşavir edefter 64 bit Müşavir edefter 32 bit

39 Mikro - - Alternatif Linkler RUN Kurulum Dosyaları Run 64 bit Run 32 bit

40 Mikro - - Alternatif Linkler HELP Kurulum Dosyaları Help TR Help EN Help AZ

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü 18.06.2018 Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler 1 Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Eklenmiştir Bu yenilik ile birlikte Outlook ya da Gmail takviminde yer alan randevu

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 19.06.2018 Tarihli Sürüm İçeriği 1. 01.06.2018 tarihinde BA-BS bildirim formlarında yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. Form Ba versiyonu FORMBA_6, form Bs versiyonu FORMBS_6

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü 21.01.2019 Tarihli Müşavir 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır.

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

7143 SAYILI KANUN GENEL TEBLİĞ KAPSAMINDA PROGRAMLARDA YAPILAN DÜZENLEMELER

7143 SAYILI KANUN GENEL TEBLİĞ KAPSAMINDA PROGRAMLARDA YAPILAN DÜZENLEMELER 7143 SAYILI KANUN GENEL TEBLİĞ KAPSAMINDA PROGRAMLARDA YAPILAN DÜZENLEMELER HAZİRAN 2018 Revizyon Bilgileri Versiyon Revizyon Tarihi 1.00 14/06/2018 Eklenen/Silinen/Değişen Bölüm 1.01 02/07/2018 3.3 Stok

Detaylı

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü 30.07.2018 Tarihli Mikro R/J/F/ Müavir 02a Sürümü Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Tanıtım Kartına Birime Göre Fiyat Tanımlama Özellii Eklenmitir Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler

Detaylı

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği;

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 15xx versiyonu/ 07.09.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir. 01.09.2016-1 No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 1 No.lu Katma Değer

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2)

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Genel Açıklama: 1.1. KDV TEVKĐFATININ NĐTELĐĞĐ KDV tevkifatı

Detaylı

Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programında Yapılan Güncellemeler Kullanıcı Kılavuzu ( )

Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programında Yapılan Güncellemeler Kullanıcı Kılavuzu ( ) İçindekiler Tahakkuk İşlemleri... 2 Personel Bordrosu Muhasebe Entegrasyonu... 3 Muhasebe Fişi Parametreleri... 3 Muhtasar Beyannamede Belirtilen Türlere Uygun Olarak, Gelir Vergisi Kesintilerinin Tanımlanması...

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 11.10.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Aşağıdaki tebliğ detayında belirtilen 3/10 tevkifat oranı ile ilgili düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 27 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu Genel Açıklama: GIB (Gelir Đdaresi Başkanlığı) nın yayınladığı 117

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

KDV BEYANNAMESİ SK 6/2a maddesinden yararlananlar için düzenlenecek (KDV1_22) KDV Beyannamesi Hazırlama Kılavuzu. Datasoft Yazılım

KDV BEYANNAMESİ SK 6/2a maddesinden yararlananlar için düzenlenecek (KDV1_22) KDV Beyannamesi Hazırlama Kılavuzu. Datasoft Yazılım KDV BEYANNAMESİ 6736 SK 6/2a maddesinden yararlananlar için düzenlenecek (KDV1_22) KDV Beyannamesi Hazırlama Kılavuzu Datasoft Yazılım 2016.09.23 İçindekiler B- KAYITLARDA YER ALDIĞI HÂLDE İŞLETMEDE MEVCUT

Detaylı

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Zorunlu BES Kılavuzu Datasoft Yazılım 2017.01.30 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Yazılım Zorunlu BES Kılavuzu İçindekiler Zorunlu

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs FORM Ba ve Bs Bilanço esasına göre defter tutan mükelleflerin mal ve hizmet alımları ile mal ve hizmet satışlarının 2005 yılı ve müteakip yıllarda bildirilmesinde uygulanacak usul ve esaslar ile bildirim

Detaylı

2 Ekim 2009. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Bordro

2 Ekim 2009. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Bordro 2 Ekim 2009 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Bordro 05084 ve 85615 SAYILI TEŞVİK KANUNU UYGULAMASI Bu kanunun amacı bazı illerde vergi ve sigorta primi teşvikleri uygulamak

Detaylı

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 da e-fatura ile ilgili Yapılan Değişiklikler 1. Cari Hesap Sistemi Parametreler; Cari Hesap Sistemi\Parametreler menüsünde yer alan

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine.

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. 15xx versiyonu 24/03/2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. Kuruluş Programında yer alan Firma Tanıtım kartı /e-defter-e-fatura parametreleri sekmesindeki

Detaylı

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri : İÇİNDEKİLER 1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :... 2 1.1. Gelir İdaresinin Belirlediği Fatura Tipleri :... 2 2. Tiger ve Go Ürün Gruplarından Gönderilebilen e-fatura ve e-arşiv Faturası Türleri :... 8 2.1.

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü

Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü 09.10.2018 Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü Ana Makinede Yapılan Güncellenme İleminin Terminallerde Otomatik Olarak Yapılması Salanmıtır. Ana Makinede Yapılan Güncellenme İleminin Terminallerde Otomatik Olarak

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 23.06.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. e-fatura Modülünde e-ihracat Faturası Düzenlenmesine yönelik düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan:

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 17.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir.

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir. 15xx versiyonu 11.07.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1-1 Temmuz 2017 itibarıyla Muhtasar Beyanname değişikliği programlarımızda güncellenmiştir. Yapılan düzenleme ile Muhtasar beyannamenin Ekler bölümünde

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

KDV1 Tevkifatı Genel Açıklama:

KDV1 Tevkifatı Genel Açıklama: Datasoft Yazılım Klasik Ticari Entegre Programı KDV Tevkifatına Tabi Satış ve Alış Đşlemlerde Stok Kartlarının Tanımı, Alış/Satış Faturalarını Düzenlenme Entegrasyon Parametrelerini Tanımlama Kılavuzu

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 12.03.2019 Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği 1. Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesinin 2019 Güncellemesi Ocak Aralık 2018 dönemine ait Yıllık Gelir Vergisi beyannamesi için GİB tarafından mart ayında

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

15xx VERSİYONU TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ

15xx VERSİYONU TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ 15xx VERSİYONU 15.03.2018 TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ 1-1 no.lu KDV beyannamesine eklenen yeni istisna kodları programlarımıza eklenmiştir. Versiyon değişikliği yapılmamıştır. 08.02.2018-1 No.lu KDV Beyannamesine

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 18.09.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Muhasebe modülünde yer alan Ana Hesap Mizanından Muhasebe Hesap Hareket Föyüne ve Muhasebe Hesap Tanıtım Kartına erişim özelliği eklenmiştir. Ana Hesap

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

Fiyat Farkı Faturası

Fiyat Farkı Faturası Fiyat Farkı Faturası Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu Uygulama 5.0.10 (Onaylı sürüm) Fiyat Farkı Faturası, kaydedilmiş

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

Muhtasar Beyanname çalışması tamamlanarak kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur.

Muhtasar Beyanname çalışması tamamlanarak kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur. Datasoft Yazılım Muhtasar Beyanname Ödemeler Listesinin Hazırlanmasına ilişkin Kılavuz. Değerli Datasoft Kullanıcısı; Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi, "Gelir Đdaresi Başkanlığının 02/05/2012 tarihinde

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

İşlem Adımları. 19 Eylül İlgili Modül/ler : Muhasebe IV / İşletme. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

İşlem Adımları. 19 Eylül İlgili Modül/ler : Muhasebe IV / İşletme. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 19 Eylül 2018 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV / İşletme MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAME HAZIRLAMA İŞLEMLERİ Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi, vergi kanunlarına

Detaylı

FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1998-2009 Zirve Bilgi Teknolojileri

FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1998-2009 Zirve Bilgi Teknolojileri FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1 / 23 İçindekiler: 1. Programa Giriş...3 2. Modüller...4 3. Kısa Yol Tuşları...7 4. Firma Girişi...8 5. Kartların Açılması...9 6. Diğer Tanımların

Detaylı

GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı

GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı FİŞ GİRİŞ FORMUNA EKLENEN TCK/VKN KOLONU Fiş Giriş formuna, satır bazında T.C. Kimlik No veya Vergi Kimlik No. bilgisinin girilebileceği

Detaylı

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 19.07.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV1 - Kurum Geçici ve Gelir Geçici Beyannamelerinde 01.07.2016 tarihinde yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. -2016 Dönemi 2.dönem Kurum

Detaylı

Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü

Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü 03.12.2018 Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü Bize Ulaın Sekmesi Satı ve Satın Alma Şartlarında Miktar ve Kademeli Miktar Kontrolü Ş Ş Ş Ş Satı ve Satın Alma Şartlarında Miktar ve Kademeli Miktar Kontrolü Ş

Detaylı

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK Doküman Kodu : FSG004 İlk Yayın Tarihi : Ocak 2017 Revizyon Tarihi : Ocak 2017 Revizyon No : 1 ĠÇERĠK Genel Bilgi Fatura Girişleri Fatura Başlığı Fatura Detayı Alım Fatura Girişi Satış Fatura Girişi Fatura

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

Netsis İhracat e-fatura Uygulaması

Netsis İhracat e-fatura Uygulaması Netsis İhracat e-fatura Uygulaması Güncelleme Tarihi: 03.02.2017 Genel Uygulama İhracat e-fatura uygulaması, ihracat e-fatura uygulamasına kayıtlı bulunan mükelleflerin ihracat faturalarının da e-fatura

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 08a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 08a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 15.02.2019 Tarihli Fly 08a Sürümü Kartlarda Arama Yapılabilmesi V16 programları ile birlikte devreye alınan yeni tip kart yapılarında arama özelliği eklenmiştir. Bu özellik aracılığı

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

BİLNEX KREDİ KARTLARI MODÜLÜ

BİLNEX KREDİ KARTLARI MODÜLÜ BİLNEX KREDİ KARTLARI MODÜLÜ Bilnex in standart programlarında işletmelerin müşterilerinden yapmış oldukları kredi kartlı tahsilatları, bunların komisyon kesintilerini, blokaj sürelerini vb. takip etmek

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli MikroJump 08a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli MikroJump 08a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 15.02.2019 Tarihli Jump 08a Sürümü Kartlarda Arama Yapılabilmesi V16 programları ile birlikte devreye alınan yeni tip kart yapılarında arama özelliği eklenmiştir. Bu özellik aracılığı

Detaylı

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir.

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir. 24 Ekim 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura e-fatura Hazırlama Uygulaması (GİB Portal Yöntemine Göre) Elektronik Fatura Uygulaması, önceden tanımlanmış kullanıcıların

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 19.02.2019 Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği 1. GİB e-defter Düzenlemeleri e-defter beratlarının yapısı revize edilmiş ve Defter raporu beratı e-defter programımıza eklenmiştir. Elektronik defter

Detaylı

Defter Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter Beyan Sistemi Kılavuzu BÜRO BİLGİ SİSTEMİ PROGRAMINDA DEFTER BEYAN SİSTEMİ KULL ANICI KILAVUZU Defter Beyan Sistemi Kılavuzu Datasoft Yazılım 07.05.2018 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Defter Beyan Sistemi Kılavuzu Defter

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

KAYITLARDA YER ALDIĞI HÁLDE İŞLETMEDE BULUNMAYAN EMTİANIN BİLDİRİMİ

KAYITLARDA YER ALDIĞI HÁLDE İŞLETMEDE BULUNMAYAN EMTİANIN BİLDİRİMİ KAYITLARDA YER ALDIĞI HÁLDE İŞLETMEDE BULUNMAYAN EMTİANIN BİLDİRİMİ 6736 sayılı Kanunun 6/2 Maddesi ile bazı mükelleflere; kayıtlarında bulunduğu hâlde işletmelerinde mevcut olmayan emtialarının bildirim

Detaylı

7 Temmuz Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar

7 Temmuz Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar 7 Temmuz 2007 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Raporlar RAPORLAR MODÜLÜNDE DOCMAGE DĐZAYNI Doküman sihirbazı DocMage den görsel açıdan zengin form dizaynları yapılır ve bu

Detaylı

Zorunlu BES PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZOR UNLU BES İŞLEMLERİ KULALNICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım

Zorunlu BES PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZOR UNLU BES İŞLEMLERİ KULALNICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZOR UNLU BES İŞLEMLERİ KULALNICI KILAVUZU Zorunlu BES Datasoft Yazılım 2017.01.30 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Yazılım Zorunlu BES Kılavuzu İçindekiler Zorunlu BES Bilgi

Detaylı

AKINSOFT Barkod 4. AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Barkod 4. AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Barkod 4 programı, her türlü barkod etiketi, raf etiketi ya da reyon etiketi

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu

UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu 18.10.2015 UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu DATASOFT YAZILIM LTD. ŞTİ. İçindekiler Bilgi Notu: Gelir İdaresi Başkanlığı www.efatura.gov.tr adresinde e-fatura konusunda muhtelif

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Mart - 2014 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu İçindekiler 1 Anasayfa Ekranı... 3 Kimin Adına İşlem Yapıldığının Görünmesi... 3 Ayarlar... 3 Sol Menü İşlemleri... 4 Mükellef Bilgileri... 5 Yıllık Gelir-Gider ve KDV Toplamları...

Detaylı

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU ARALIK - 2012 SİSTEME GİRİŞ http://kbs.muhasebat.gov.tr/index.html linkine

Detaylı

TEK PENCERE SİSTEMİ GÜMRÜK KONTROLÜ ALTINDA İŞLEME İZİN BELGESİ YÜKÜMLÜ KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TEK PENCERE SİSTEMİ GÜMRÜK KONTROLÜ ALTINDA İŞLEME İZİN BELGESİ YÜKÜMLÜ KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 TEK PENCERE SİSTEMİ GÜMRÜK KONTROLÜ ALTINDA İŞLEME İZİN BELGESİ YÜKÜMLÜ KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TPS-910-GEÇİCİ İTHALAT İZNİ BELGESİ Versiyon 1.1 Bakanlığımız web sayfasından

Detaylı

GEÇİCİ HESAPLARI DÜZENLEME İŞLEMLERİ

GEÇİCİ HESAPLARI DÜZENLEME İŞLEMLERİ GEÇİCİ HESAPLARI DÜZENLEME İŞLEMLERİ Bildiğiniz gibi Luca Net Ticari Yazılım dahilinde girilen tüm finansal hareketlerin Luca Mali Müşavir Paketine Yevmiye Kayıtları olarak aktarılabilmesi için Luca Net

Detaylı

Personel Programında Bordro Zarfı İçin Dizayn Desteği

Personel Programında Bordro Zarfı İçin Dizayn Desteği Personel Programında Bordro Zarfı İçin Dizayn Desteği Amaç ve Fayda Personel Programında Bordro zarfı için kullanılan standart dizaynda değişiklik yapılabilmesi için dizayn modülü geliştirildi Dizayn modülü

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs FORM Ba ve Bs Bilanço esasına göre defter tutan mükelleflerin mal ve hizmet alımları ile mal ve hizmet satışlarının 2005 yılı ve müteakip yıllarda bildirilmesinde uygulanacak usul ve esaslar ile bildirim

Detaylı

KATMA DEĞER VERGİSİ BEYANNAMESİ

KATMA DEĞER VERGİSİ BEYANNAMESİ KATMA DEĞER VERGİSİ BEYANNAMESİ E-Beyannameler başlığı altında yer alan katma değer vergisi beyannamesinin oluşturulması için öncelikle ilgili butona basılarak tanımlama ekranına ulaşılır. Katma değer

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU

Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU ARALIK - 2012 SİSTEME GİRİŞ http://kbs.muhasebat.gov.tr/index.html linkine tıklanır. Açılan sayfada KBS GİRİŞ butonuna tıklanır.

Detaylı

İHRACAT E-FATURA KULLANIMI

İHRACAT E-FATURA KULLANIMI İHRACAT E-FATURA KULLANIMI İhracat E-fatura : E-Fatura uygulamasına kayıtlı olanların ihracat ve yolcu beraberi eşya ihracı (Tax-Free) işlemlerinde 01/07/2017 tarihinden itibaren e-fatura düzenleme zorunluluğu

Detaylı

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır.

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. BA&BS MUTABAKAT PROGRAMI Kurulumu 1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. 3. Server ayarlarının yapılacağı pencere açılır. 3.1 Server Adı\instance

Detaylı

Program ile birlikte 4 adet örnek Excel dosyası ve bu dosyaları transfer etmekte kullanılan örnek dizaynlar verilmektedir.

Program ile birlikte 4 adet örnek Excel dosyası ve bu dosyaları transfer etmekte kullanılan örnek dizaynlar verilmektedir. 27 Mayıs 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Veri Aktarma, Muhasebe MUHASEBE FİŞİNE EXCEL DEN FATURA TRANSFERİ Excel de bulunan fatura verilerinin muhasebe fişine toplu olarak

Detaylı

Ücret Bütçe Simülasyonu

Ücret Bütçe Simülasyonu DESTEK DOKÜMANI Ürün Bölüm : Bordro Plus : Ücret Bütçe Simülasyonu Ücret Bütçe Simülasyonu İnsan Kaynakları Ücret Simülasyonu Genel bütçeye hazırlık için IK bölümlerinin ücret ve bordro maliyetlerini senaryolaştırabileceği

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : GO PLUS / TIGER PLUS / TIGER ENTERPRISE Bölüm : Genel Muhasebe / E-Beyannameler 1/13

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : GO PLUS / TIGER PLUS / TIGER ENTERPRISE Bölüm : Genel Muhasebe / E-Beyannameler 1/13 FORM BA - BS Bilanço esasına göre defter tutan mükelleflerin mal ve hizmet alımları ile mal ve hizmet satışlarının 2005 yılı ve müteakip yıllarda bildirilmesinde uygulanacak usul ve esaslar ile bildirim

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011

YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011 YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011 1 Devir işlemlerine başlamadan önce mutlaka programınızın güncel versiyonu kurulmalıdır. Program güncellemelerini www.bilnex.com.tr adresinden takip edebilir, indirebilirsiniz,

Detaylı