MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ"

Transkript

1 MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ ve KAPSAM MADDE 1 - Bu Yönerge, Mevlana Üniversitesi İşletme Fakültesine bağlı bölüm öğrencilerinin okulda edindikleri teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürmek, mezun olduklarında görev yapacakları iş yerlerini ve organizasyon yapılarını tanımak ve onları sorumluluk almaya hazır hale getirmek amacıyla yapacakları zorunlu staj çalışmasına ait usul ve esasları belirlemek için hazırlanmıştır. TANIMLAR MADDE 2: Bu yönergede geçen; a) Üniversite: Mevlana Üniversitesini, b) Fakülte: İşletme Fakültesini, c) Dekanlık: İşletme Fakültesi Dekanlığını, d) Bölüm: Öğrencinin kayıtlı olduğu bölümü, e) Fakülte Sekreterliği: İşletme Fakültesi Sekreterliğini, f) Stajyer Öğrenci: Staj yapan öğrenciyi, g) Staj Danışmanı: Stajyer öğrencilere danışmanlık yapan öğretim elemanını, h) Staj Sorumlusu: Staj yapılan işyerinde öğrencinin stajına rehberlik eden kimseyi, ı) Kariyer Merkezi: Mevlana Üniversitesi Kariyer Merkezini İfade eder. SORUMLULUKLAR MADDE 3 - Bu yönerge kapsamında belirtilen adımlardan konularına göre ilgili bölüm ve kişiler sorumludur. Stajyer Öğrenci: Gerekli bildirimleri yapmak, onayları almak, süreci takip etmek ve yönerge kapsamındaki tüm kurallara uymakla yükümlüdür.

2 Fakülte Sekreterliği: Staj işlemleri için idari birimler ile ilgili gerekli koordinasyonu sağlamak. Kariyer Planlama Merkezi: Öğrencinin talebi doğrultusunda staj yeri belirleme konusunda gerekli yönlendirmeleri yapmak. Staj Danışmanlar: Yönergede belirtilen sorumlulukları yerine getirmekle mesuldür. SÜRELER MADDE 4: a ) Bölüm Başkanlığı staj danışmanının atanması, staj başvurusu, stajın başlaması, Stajyer Öğrenci Değerlendirme Formu ve Staj Raporu nun teslimi ve stajın sonuçlandırılmasını öngören bir staj takvimini akademik yılın başında ilan eder. b) Öğrenciler, dört (4) yıllık eğitim-öğretim dönemi boyunca en az bir (1) en fazla iki (2) dönem ve kesintisiz 20 işgününü kapsayan süreler için staj yapabilir. c)stajlar 4. ve 6. yarıyıldan sonraki yaz tatillerinde 20 şer iş günü olacak şekilde toplam 40 iş günü olarak stajını tamamlamak zorundadır. Öğrenci Başkanlığı nın onayı doğrultusunda stajını aynı dönemde 40 iş günü olarak yapabilir. d)haftada en az üç işgünü serbest zamanı olan veya yaz okuluna devam eden öğrenciler dönem içinde de staj yapabilirler. İşletmenin çalışıyor olması şartıyla cumartesi günleri işgününden sayılır. d) Fakülte öğrencilerinin mezuniyeti hak edebilmesi için yaptıkları stajlarda başarılı olma şartı aranmaktadır. Yapılacak stajın sayısı, süresi ve zamanı bölümün müfredatına uygun şekilde Staj Danışmanı tarafından takip edilir. e) Üniversite, bu yönergede belirtilen sürelere ve kurallara göre öğrencilerin Sosyal Güvenlik primlerini karşılar. STAJ YERİ MADDE 5 - Staj yapılacak kurumlar yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektör işletmeleri olabilir. MADDE 6- Staj yapılacak kurumu öğrenci kendisi bulmalıdır.

3 MADDE 7- Staj yeri bulma konusunda öğrencini talebi doğrultusunda Kariyer Merkezi önerilerde bulunabilir. MADDE 8- Staj yerinin Dekanlık veya Bölüm başkanlıklarınca temin edilmesini isteyen öğrencilerin GNO su 2.5 un üzerinde olan ve disiplin cezası almamış öğrenciler başvuruda bulunabilir. MADDE 9- Öğrenci, bulduğu kurumda staj yapabilmek için Staj Danışmanının onayını almak zorundadır. Staj yapılması kabul edilen iş yerlerinde, bölümle ilgili en az bir personelin bulunması zorunludur. MADDE 10 Öğrenci, staj yerini değiştirmek isterse staja başlamadan önce Staj Danışmanının onayıyla değiştirebilir. STAJ DANIŞMANININ GÖREVLERİ MADDE 11 Staj danışmanın görevleri şunlardır: a) Staj başvurularını değerlendirmek, gerekli onayları vermek ve staj çalışmalarının amaçlarına uygun olarak yürütülmesi için gerekli önlemleri almak, b) Staj çalışmalarını değerlendirerek staj yükümlülüğünü başarıyla tamamlayan öğrencilerin listesini Bölüm Başkanlığına ve Dekanlığa sunmak, c) Kariyer Planlama Merkezine (staj yerleri, staj içerikleri vb. konularda) akademik destek sunmak, d) Stajlarla ilgili konularda Dekanlık ve/veya Bölüm Başkanlığınca verilen diğer görevleri yapmakla yükümlüdür. e) Bölüm Başkanlığı staj süresi boyunca stajyer öğrenciyi staj yaptığı kurumda denetleyebilir. ÖĞRENCİNİN STAJ ÖNCESİ YAPMASI GEREKENLER MADDE 12 Stajyer öğrenci, staj başvurusunu akademik takvimde ilan edilen tarihler arasında Fakülte veya Bölüm internet sayfasından temin edeceği Staj Yeri Kabul Formunu staj yapacağı kurumun amirine onaylatıp Staj Danışmanına ulaştırmak ve Staj Danışmanından onay almak zorundadır. MADDE 13 - Staja başlayacak öğrenci örnek Staj Defteri Sayfasını ve Staj Sicil Fişini, Fakülte veya Bölüm internet sayfasından temin eder.

4 ÖĞRENCİNİN STAJ SÜRESİNCE YAPMASI GEREKENLER MADDE 14 Stajyer öğrenci, staj çalışmalarını günlük olarak not eder, Staj Danışmanı tarafından belirlenecek şartlar dâhilinde günlük notlarını staj defterine geçirir ve işyeri amirlerine onaylatır. MADDE 15 Stajyer öğrenci staj yaptığı iş yerinin tüzük, yönetmelik, yönerge ve ön çalışma kurallarına uymak zorundadır. ÖĞRENCİNİN STAJ SONRASI YAPMASI GEREKENLER MADDE 15 Öğrenci Staj Sicil Fişi nin staj yeri tarafından doğrudan Staj Danışmanına gönderilmesini sağlar. MADDE 16 - Staj defteri, staj dönemini izleyen eğitim öğretim yılında akademik takvimde ilan edilen tarihlerde Staj Danışmanına teslim etmek zorundadır. Bu süre içinde staj defterini Staj Danışmanına teslim etmeyen öğrencinin stajı yapılmamış sayılır. DENETLEME VE DEĞERLENDİRME MADDE 17 - Öğrenci staj çalışmaları, Bölüm Başkanlığınca görevlendirilen öğretim elemanları tarafından stajın yapıldığı iş yerlerinde denetlenebilir. Staj sorumlularının hazırlayacakları raporlar, staj çalışmasının değerlendirilmesinde Staj Danışmanı tarafından dikkate alınır. Staj sorumluları, raporlarında staj çalışmasının kısmen veya tamamen reddini teklif ederlerse son kararı bölümlerce görevlendirilen Staj Danışmanları ve Staj sorumluları birlikte verir. MADDE 18 - Staj çalışmalarının değerlendirilmesi, staj defterleri üzerinde görevli Staj Danışmanları tarafından yapılır ve sonuçlar kabul veya red şeklinde belirtilir. Staj Danışmanı gerekli gördüğü durumlarda öğrenciyi savunma için çağırabilir. Öğrencinin transkriptinde stajı başarılı olan öğrencinin notu S, başarısız olan öğrencinin notu ise U harf notu olarak gösterilir. YÜRÜTME MADDE 19 - Bu yönerge Mevlana Üniversitesi Senatosunca kabul edildikten sonra, Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminden itibaren yürürlüğe girer. MADDE 20- Bu yönergeyi Mevlana Üniversitesi Rektörü yürütür.

5 EK 1. ZORUNLU STAJ FORMU T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ ZORUNLU STAJ FORMU Resim Yapıştırarak Fakülte Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İlgili makama..bölümü öğrencilerin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır. Aşağıda bilgileri yer alan öğrencimizin stajını gün süreyle kuruluşunuzda yapmasında göstereceğiniz ilgiye teşekkür eder, öğrencimizin iş yerinizde yapacağı staj süresince Sosyal Güvenlik Kurumu na Sigorta Primi Üniversite tarafından karşılanacak olup çalışmalarınızda başarılar dileriz. Adı Soyadı Öğrenci No e-posta adresi Öğretim Yılı Telefon No İkametgah Adresi STAJ YAPILAN YERİN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Telefon No e-posta adresi FAKS No Web Adresi Staja Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Süresi(gün) İŞVEREN VEYA YETKİLİNİN Adı Soyadı Görev ve Ünvanı e-posta Adresi İmza / Kaşe Tarih

6 ÖĞRENCİNİN NÜFUS KAYIT BİLGİLERİ (Staj başvurusu kabul edildiği taktirde öğrenci tarafından doldurulur) Soyadı Adı Baba Adı Ana Adı Doğum Yeri Doğum Tarihi T.C.Kimlik No. N.Cüzdan Seri No S.S.K. No. Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl İlçe Mahalle- Köy Cilt No Aile Sıra No Sıra No Verildiği Nüfus Dairesi Veriliş Nedeni Veriliş Tarihi Askerlik Durumu ÖĞRENCİNİN İMZASI STAJ KOMİSYONU ONAYI FAK./MYO ONAYI Belge üzerindeki bilgilerin doğru olduğunu bildirir, staj yapacağımı taahhüt ettiğim adı geçen firma ile ilgili staj evraklarının hazırlanmasını saygılarımla arz ederim Sosyal Güvenlik Kurumuna Staja başlama giriş işlemi yapılmıştır. Tarih: Tarih: Tarih: ÖNEMLİ NOT: Zorunlu Staja başlama tarihinden en az 20 gün önce kimlik fotokopisi birlikte öğrencinin bağlı bulunduğu ilgili Fakülte/Yüksekokul öğrenci işlerine teslim edilmesi zorunludur. Teslim edilecek form 3 asıl nüsha olarak(fotokopi değil) hazırlanır. Bir nüsha Staj Komisyonuna, 2 nüsha bağlı bulunduğu ilgili Fak./Yüksekokul/Meslekyüksekokulun Öğrenci İşlerine teslim edilir. Formun Staja başlama tarihinden en az 10 gün önce gönderilmesi zorunludur.

7 EK 2. STAJ DEFTERİ MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

8 STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI, SOYADI : FAKÜLTE NUMARASI : YARIYILI : FOTOĞRAF STAJIN TÜRÜ BÜRO STAJI FABRİKA / ÜRETİCİ FİRMA STAJI ÖZEL STAJ STAJIN YAPILDIĞI ÖĞRETİM YILI : STAJ BİLGİLERİ KURUM YAPILAN NİTELİĞİ ÇALIŞMANIN

9 STAJIN BAŞLANGIÇ TARİHİ HAFTA ADEDİ BİTİŞ TARİHİ STAJ YERİ YETKİLİSİ İMZASI

10 STAJLARIN MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI UYARINCA YAPILMASI GEREKLİDİR. AKSİ HALDE YAPILAN STAJ GEÇERLİ SAYILMAYACAKTIR. Staj Defterinin Kullanılmasında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar: 1. Yapılan iş ile ilgili açıklamalar 1.1 Her sayfanın başlık kısmı doldurulacaktır 1.2 Staj süresince yapılan işler günlük olarak ayrıntılı olarak anlatılacaktır ve bu sayfaların altında ki bölüm hem stajı sorumlusu hem de stajyer öğrenci tarafından ayrı ayrı imzalanacaktır. 1.3 Staj boyunca yapılan işler ayrıntılı bir teknik rapor yazılacaktır. 2. Yazılan yazılar, yapılan şema, çizim ve fotoğraflar ile ilgili açıklamalar 2.1 Yazılar düzgün, okunaklı ve normlara uygun olacaktır 2.2 Yazılar bizzat yapılan iş ile ilgili olacaktır 2.3 Yazıların stajyer öğrenci tarafından yazılmış olması zorunludur 3. Staj defterinin kabul edilmesiyle ilgili açıklamalar 3.1 Defterin birinci sayfasındaki yapılan staj tablosu ile son sayfasındaki iş yeri tabloları çalışılan kurumun resmi mührüyle mühürlenmiş, yetkili teknik sorumlusu tarafından ilgili yerleri doldurulmuş ve imzalanmış olacaktır. Aksi durumlarda yapılan çalışmalar staj komisyonunca geçerli sayılmayacaktır. 3.2 Staj defteri staj dosyası içinde MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİNİN STAJ ESASLARI nda belirtilen tarihler arasında Staj komisyonuna teslim edilecektir.

11 YAPILAN İŞİN TARİHİ KAPSAMI

12

13 Staj Yeri Yetkilisinin Stajı Yapanın İmzası Adı, Soyadı, İmzası İŞYERİ Kurum : Bölüm : STAJYER ÖĞRENCİNİN DURUMU KONUSUNDA GÖRÜŞLER

14 KURUM YA DA BÖLÜM MÜDÜRÜNÜN Adı, Soyadı : Ünvanı : İmzası:. EK 3.STAJ SİCİL FİŞİ

15 MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ Adı Soyadı Doğum Yeri Doğum Tarihi Sınıfı ve Numarası : : : : İşe Başlama Tarihi : İşten Ayrılma Tarihi Çalıştığı Gün Adedi :. Çalışmadığı Gün Adedi. Çalıştığı Departman :. İş Yerinin Adı Bulunduğu İl İşçi Sayısı :. : :. NOT DÜŞÜNCELER DEVAM ÇALIŞMA VE GAYRET İŞİ VAKTİNDE VE TAM YAPMA AMİRLERİNE KARŞI HAL VE HAREKETİ İŞÇİ ARKADAŞLARINA KARŞI HAL VE HAREKETİ ÇALIŞTIĞI KISIMDAKİ STAJ SORUMLUSUNUN MÜHÜR VE İMZA UNVAN VE İMZASI N.B. 1. Değerlendirme, Pekiyi (A), İyi(B), Orta(C), Geçer(E), Başarısız(F) olarak yapılacaktır. 2. Bu formun, staj bitiminde imzalanıp mühürlendikten sonra posta ile veya mühürlü zarf içinde öğrenciye teslim edilmek suretiyle gönderilmesi rica olunur.

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 0 FOTO STAJ DEFTERİ Adı Soyadı :... Numarası :... Bölümü ve Yarıyılı :... YAPILAN STAJ Kurum Yapılan Çalışma

Detaylı

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ Aşağıda işaretlediğim kurumdan veya ailemden sağlık yardımı almaktayım/herhangi bir sağlık yardımı almıyorum. 1- Genel Sağlık Sigortası Kapsamındayım 2- Annem veya

Detaylı

İŞ DENEYİMİ (STAJ) DEFTERİ

İŞ DENEYİMİ (STAJ) DEFTERİ TC ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ ORMAN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İŞ DENEYİMİ (STAJ) DEFTERİ ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ ORMAN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Adı ve Soyadı ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ 1- Staj Yapacağın Kurum ile Konuşup Sözlü Onay Al. 2- Staj Başvuru Formundan Üç Adet Çıktı Al. 3- Staj Başvuru Formundaki Kendin ile İlgili

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12. T.C. STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.2018 / 372-9 Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, M.Ü. Adalet Meslek Yüksekokulu (AMYO), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

Z O R UNL U S T A J F O RMU

Z O R UNL U S T A J F O RMU STAJ DOSYASI Z O R UNL U S T A J F O RMU İlgili makama, T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Öğrencilerin alacakları İşyeri Uygulamaları içerikli dersler

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form No: 1.Öğrenci Başvuru Dilekçesi.. /../ T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksekokulunuz Programı. numaralı öğrencisiyim. Zorunlu staj yapmak istediğim işletmeye verilmek

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi

Detaylı

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ :

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ SÜRESİ : Staj yeri değişikliği hariç, (Staj yeri değişikliği yeni bir staj başvurusu

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3 FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3 MESLEKİ UYGULAMA İÇ MİMARLIK BÜRO Adı - Soyadı :.............................. Numarası :..............................

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU T.C. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU EK- 1 Resim Yapıştırınız. Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 200 STAJ 1 MESLEKİ GELİŞİM - ARAŞTIRMA / SEMİNER Atölye Çalışması Seminer/Sempozyum Teknik Gezi

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER 1.ADIM: STAJ YAPILACAK OLAN İŞ YERİNDEN STAJ YAPILMASININ UYGUN OLDUĞUNA DAİR İŞYERİ STAJ ONAY BELGESİ

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ 01.06.2017 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Fotoğraflı 3 adet SGK Formunu, Staj yapacağınız firmaya onaylatacaksınız. Sayın Firma Yetkilisi, T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form 1: / /20. T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Meslek Yüksekokulunuzun Programı..nolu öğrencisiyim. Sosyal güvencem : ( )SSK ( )BAĞKUR ( )EMEKLİ SANDIĞI ( )Sosyal Güvencem

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ EK A İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK & MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Training Diary ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI Name Surname NUMARASI Student ID Number BÖLÜMÜ Department STAJ DERS KODU Course Code

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI 1. BÖLÜMÜ... PROGRAMI STAJ DOSYASI YENİ ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINIZI YAPIŞTIRINIZ FOTOĞRAF ÜZERİ İŞYERİ KAŞESİ İLE ONAYLANACAKTIR. STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI VE SOYADI :.......................... PROGRAMI :..........................

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ MİM 200 STAJ 1 MESLEKİ GELİŞİM - ARAŞTIRMA / SEMİNER Atölye Çalışması Seminer/Sempozyum Teknik Gezi Arkeoloji

Detaylı

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ......................... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI 20 /20. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının eğitim-öğretim programlarında yer alan

Detaylı

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta İŞYERİ ADI SOYADI ÜNVANI FAALİYET ALANI TELEFON ve Web ADRES KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN: Adı ve Soyadı :.. Numarası :.. Programı :.. Sınıfı :.. FOTOĞRAF Staj başlangıç tarihi :.//20. Staj bitiş tarihi :.//20.

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA T.C. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ MADDE 1-Amaç (1) Bu Yönergenin

Detaylı

T.C PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK

T.C PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK T.C MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ FAKÜLTE STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin staj uygulama esaslarının düzenlenmesinde

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖĞRENCİ YÖNLENDİRME KLAVUZU Değerli öğrencimiz; Dönem içerisinde Staj I-II ve Klinik Uygulama

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü İş Günü Sayısı Başlama Tarihi İmza ÇALIŞMA

Detaylı

STAJ DEFTERİ SOYADI, ADI

STAJ DEFTERİ SOYADI, ADI STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN NUMARASI SOYADI, ADI STAJ NO TARİH :... :... :. : Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi / Büyükdere Caddesi 34398 Maslak İstanbul T (212) 286 49 11 / 2509 F (212) 286 57 96

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - (ADYÜ) STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - (ADYÜ) STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Sayı: Fakültemiz/YO/MYO öğrencilerinden olup, aşağıda kimlik bilgileri yazılı öğrencimiz... gün süre

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ 2011 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1 Bu yönergenin amacı, Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesinde

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü FOTOĞRAF STAJ BİLGİLERİ İşyeri Adı

Detaylı

T.C. Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi STAJ DEFTERİ

T.C. Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi STAJ DEFTERİ Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi STAJ DEFTERİ [Staj defteri, staj sicil formu (form B, bölüm başkanlığına posta ile gönderilebileceği gibi açılmayacak şekilde kapatılmış, ağzı kaşelenmiş veya

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Fen Edebiyat Fakültesi nde öğrenim gören öğrencilerin kamu ve/veya özel sektördeki iş alanlarını tanımalarını,

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Sayfa No 1 / 5 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi

Detaylı

22 Ekim 2014 Çarşamba YÖNERGE Sayı :81

22 Ekim 2014 Çarşamba YÖNERGE Sayı :81 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1. Bu Yönergenin amacı; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı. Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ

Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı. Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ İşyeri Adı Adresi Telefon Numarası Staj Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi Staj Süresi (gün)

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20..- 20..ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI BÖLÜMÜ

Detaylı

DÖRTYOL MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

DÖRTYOL MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ 20./20. ÖĞRETİM YILI ADI-SOYADI PROGRAMI NUMARASI :. :. :. (Ek-1) T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİMİN YAPILACAĞI İŞYERİ TANITIM BELGESİ İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU Resim Sayın Firma/Kurum Yetkilisi, YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar staj yapma zorunluluğu

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1) AMAÇ VE KAPSAM YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 23. Maddesi gereğince

Detaylı

T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL

Detaylı

İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE

İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE ÖĞRENCİNİN Adı - Soyadı :..............................

Detaylı

T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ

T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ 2009 T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik

Detaylı

STAJ İŞYERLERİNİN YÜRÜTÜLMESİYLE İLGİLİ KURALLAR

STAJ İŞYERLERİNİN YÜRÜTÜLMESİYLE İLGİLİ KURALLAR STAJ İŞYERLERİNİN YÜRÜTÜLMESİYLE İLGİLİ KURALLAR TÜM BÖLÜMLER STAJ ÇALIŞMASI ( 30 İŞ 1. Staj çalışmaları yukarıdaki tabloda belirtilen sürelerde yaz tatilinde yapılır. Beklemeli öğrencilerin staj çalışmalar

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ *

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ * STAJ YÖNERGESİ * Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla yapılan staj çalışmalarında uyulması gereken usul ve esasları düzenlemektir

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. Bİ RİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. Bİ RİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Bİ RİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Güzel Sanatlar Fakültesi bölümlerindeki

Detaylı

T.C. SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Dayanak

T.C. SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Dayanak T.C. SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1-(1) Staj Yönergesinin amacı; öğrencilerin meslekî bilgi ve becerilerini geliştirmeye,

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu yönerge, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin öğrenim süresince

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Bu Yönerge, Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak MADDE 1- Bu Yönerge ; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, b) Adnan

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar Dayanak Madde 1. Bu yönerge Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Öğretim

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz kurumunuzda/işyerinizde

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. BÖLÜM BAŞKANLIĞINA T.C. ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SB1. /../20... BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Yüksekokulunuz. Programı.. Öğretim.. numaralı öğrencinizim.yapmakla yükümlü olduğum. İş günü stajımı ekte sunduğum işyerinde.../.../20..

Detaylı

ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ. Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl:

ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ. Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl: ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl: ÖĞRENCİ BİLGİLERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Tarihi Öğrenci Numarası Bölümü Stajın Yapıldığı Sektör STAJ BİLGİLERİ İşyeri

Detaylı

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ 1. AMAÇ VE KAPSAM YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 23. Maddesi gereğince hazırlanan Yıldız Teknik Üniversitesi Lisans Öğretimi Staj Uygulamaları Yönergesi ve YTÜ Fen Edebiyat

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. Bu Yönerge den amaç, öğrencilerin alanlarıyla

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı 1 (EK-1) T.C. ABANT

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015 Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Nisan 2015 Staj Başvuru İşlemlerinizin Aksamaması için Yapılması Gerekenler Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK Staj Formu (3

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ 2011 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1 Bu yönergenin amacı, Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesinde

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Üniversitenin farklı lisans programlarında gerçekleştirilmesi

Detaylı

T. C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI. Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi :...

T. C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI. Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi :... T. C. GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI Öğrenci Bilgileri Adı Soyadı : Numarası : Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi İşletme Belgesi Tarih ve No. :.......... : / /20... Başlangıç

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Ek-1 İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 5510 SAYILI SOSYALSİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNU KAPSAMINDA STAJ YAPAN ÖĞRENCİYE AİT BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ

Detaylı

Kapsam MADDE 2 (1) Bu Yönerge, müfredatında staj dersi bulunan Yaşar Üniversitesi lisans ve ön lisans öğrencisine uygulanır.

Kapsam MADDE 2 (1) Bu Yönerge, müfredatında staj dersi bulunan Yaşar Üniversitesi lisans ve ön lisans öğrencisine uygulanır. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin staj uygulama esaslarının düzenlenmesini ve stajlarda uyulması

Detaylı

ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA

ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA...Fakültesi/Yüksekokulu.....Bölümü/Programı öğrencilerinin öğrenim

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Trakya Üniversitesi Edebiyat

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU Sayın Firma/Kurum Yetkilisi,..Bölümü/Fakültesi/YO/MYO öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar staj yapma zorunluluğu vardır. Aşağıda bilgileri yer alan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1 Bu yönergenin amacı, Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları önlisans

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1. STAJLAR VE İZLENECEK YOL 1.1 Yazılım Mühendisliği öğrencileri, aldıkları teorik ve uygulamalı derslerdeki bilgileri

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ 18/02/2010 Fen Edebiyat Fakültesi YÖNERGE FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Stajın Amacı MADDE 1 - Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin pratik bilgi, mesleki görgü ve deneyimlerini artırmak

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE AMAÇ: T.C. ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI STAJ ESASLARI Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı :. Programı :. Okul No :.. 20 / 20 Akademik Yılı «Değer Üreten Üniversitenin, Değer Üreten

Detaylı

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Staj yeri öğrenci tarafından bulunur. 2. Sosyal Güvenlik Kurumu na gidilerek Durumunu Bildirir Belge alınarak hazır edilir. 3. Staj yeri program danışmanına onaylatılır. 4. Staj

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü EK 1.. /.. /. KİMYA BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞINA Bölümümüz numaralı öğrencisiyim. Düzce Üniversitesi, Fen- Edebiyat Fakültesi Staj Yönergesi nde belirtilen önkoşulları sağladığımdan dolayı ( 1 ) tarihleri arasında

Detaylı

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencilerinin staj uygulama esaslarının düzenlenmesini

Detaylı

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL ÖĞRENGİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ :... PROGRAMI :... SINIFI :... NUMARASI :... MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Öğrencilerin kurumsal bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak MADDE 1 - Bu Yönerge, Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER Adet Açıklama EK-1 İşyeri Staj Kabul Formu EK-2 Staj Başvuru Formu 2 Adet Staj Koordinatörü ve Okul Sanayi Koordinatörünün İmzasından Sonra i İşyerine Verilecektir. EK-3 Ders

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Kapsam Madde 2- Dayanak Madde 3-

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Kapsam Madde 2- Dayanak Madde 3- Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Bu staj yönergesinin amacı, Dokuz Eylül Üniversitesi, İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI BÖLÜMÜ :.... NUMARASI :.... ADI ve SOYADI :.... STAJ TÜRÜ :.... Arkasında Adı, Soyadı ve Numarası yazılı öğrenci FOTOGRAFI STAJ TÜRÜ :...... STAJ

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU SAMSUN- 2015 1) STAJIN TANIMI Staj, öğrencilerin eğitim öğretim dönemlerinde edindikleri teorik bilgilerin ve sınırlı pratik uygulamaların,

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500 Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BENNKNNN F* Sayı : 83289901-304.03 Konu : Stajlar TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI YÖNERGESİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI YÖNERGESİ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI YÖNERGESİ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı,

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ Amaç MADDE 1 (1) Bu staj ilkelerinin amacı; Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerine öğrencilik süresince

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım Amaç MADDE 1- Mühendislik ve Kimya Bölümü eğitimi boyunca yapılacak stajlar, öğrencilerin ilgi

Detaylı