Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle..

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle.."

Transkript

1 NİSAN 2018

2 Değerli Rotary Ailemiz, Nisan ayında Kulüplerimiz projelerine devam ederken, gelecek dönem hazırlıkları da tüm hızıyla sürdü ve gelecek dönemin en önemli toplantısı olan Bölge Eğitim Asamblesi, Fındıklı Rotary Kulübümüzün ev sahipliğinde Swiss Hotel de çok yüksek bir katılım ve başarıyla gerçekleştirildi. Bu vesileyle Gelecek Dönem Guvernörümüz Sevgili Hasan Akbayrak ile eşi Sevgili Kazumi yi kutluyor, İlham Kaynağı olarak Fark Yaratacakları güzel bir dönem geçirmelerini diliyorum. Kulüplerimiz Nisan ayı içerisinde de Rotary Meslek Üstün Hizmet Ödülü vermeye ve konuşmacı konuk ağırlamaya devam ettiler. 04 Nisan da Yeniköy Rotary Kulübümüz, TÜSİAD Başkanı Sayın Erol Bilecik e Rotary Meslek Üstün Hizmet Ödülü takdim etti ve sonrasında Sayın Erol Bilecik in güzel konuşması salonda bulunan herkesi etkiledi. 17 Nisan akşamı ise Büyük Kulüp te gerçekleşen Suadiye Rotary Kulübümüzün ev sahipliğini yaptığı ve Sayın İlhan Kesici ye Rotary Meslek Üstün Hizmet Ödülü takdim ettiği organizasyon muhteşemdi. Bölgemizden ve Bölgemiz dışından birçok davetliyi bir araya getiren bu gecede Sayın İlhan Kesici güzel bir konuşma ile toplantıyı taçlandırdı. 21 Nisan tarihinde ise Uluslararası Rotary Bölgenin Yunanistan ın Kavala kentinde yapılan Asamble ve Konferansına katılarak diğer bölgelerle ilişkilerimizi güçlendirdik. 22 Nisan tarihi Bölgemiz için son derece önemli bir tarihti. 22 Nisan da Uluslararası Rotary Başkanımız Sevgili Ian Riseley in dönem başında koyduğu hedeflere uygun olarak Bölgemiz adına Rotary Barış Hatıra Ormanını ağaç ile Çanakkale nin Eceabat İlçesi Beşyol Köyünde, dünyanın en kanlı savaşlarından birinin yaşandığı bölgede barışa vurgu yapmak adına Dünya Gününde hayata geçirdik.27 Nisan da Ataşehir Rotary Kulübümüz ünlü sanatçı Müjdat Gezen e Rotary Meslek Üstün Hizmet Ödülü verdi. Yine 27 Nisan tarihi Bölgemiz adına son derece mutlu bir gündü. Bölgemizde bu dönem kurulan Kocaeli Yahya Kaptan Rotary Kulübünün Charter Belgesi Bölgemize ulaştı. Kocaeli Yahya Kaptan Rotary Kulübümüzün başta Bölgemiz olmak üzere ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 29 Nisan da Yalova da yapılan ve yoğun ilgi ve yüksek katılım görülen Rotary Günü ise tek kelime ile muhteşemdi. Sevgili dostlarım, dönemimizin sonuna yavaş yavaş yaklaşırken Rotary Vakfı bağışlarını henüz tamamlamamış kulüplerimizin vakit kaybetmeden Vakıf bağışlarını tamamlamalarını özellikle rica ediyorum. Sevgili dostlarım, önümüzdeki ay gerçekleştirilecek ve Fark Yaratacak 2018 Bölge Konferansımızın hazırlıkları hızla devam ediyor. Bölge Konferansımızda hep birlikte olmayı dileyerek bu ayki Guvernör Mektubuma son veriyorum. Projelerle dolu, hayatları Rotary ile kolaylaştırdığımız ve daha iyi yönde değiştirdiğimiz nice güzel günlere hep birlikte ulaşmak dileğiyle.. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle.. Kaan Kobakoğlu Guvernör

3 1 Nisan 2018 sabahı Levent Rotary Kulübü üyelerimizden GDB Ural BELGİN bizlere tatsız bir Bir Nisan şakası yaparak sonsuzluğa göçtü, kendisine rahmet diliyoruz. düzey prestije sahip olan Cardiff Üniversitesi ndeki yüksek lisans programına müracaat etmiş, yetkililer Dilan Şaka yı önce bekletmişler, müracaat yeterliliklerini yerine getirdiği için dinlemeye karar vererek, dinledikten sonra, 150 müracaat arasından sınavsız olarak direkt kabul ederek 15 kişiden biri olarak kayıt hakkı tanımışlardı. Suadiye Kulübümüz de Dilan Şaka ya bu kurumda eğitimine devam edebilmesi için büyük destek olmuştur. 4 Nisan 2018 günü akşamı Yeniköy Rotary Kulübümüzün Meslek Üstün Hizmet Ödülü Töreni vardı ve Ödülü TÜSİAD Başkanı Sayın Erol Bilecik e takdim edildi. Aynı akşam yeni üye alım töreninde de üyelerin rozetleri Guvernörümüz Kaan Kobakoğlu tarafından takıldı. 3 Nisan 2018 gecesi Suadiye Rotary Kulübü dönemimiz başında özel bir burs verdiği Mezzosoprano Dilan ŞAKA nın solist olarak katıldığı Beş Dilde Aşk şan resitaline kulüpçe katıldı. Dilan ŞAKA geçtiğimiz yıl tüm dünyadan her yıl sadece 15 kişinin kabul edildiği, 1 yıllık ve eğitim alanında en üst

4 7 Nisan 2018 günü Swiss Otel de Dönemi Bölge Eğitim Asamble si vardı. Asamble nin açılışı sırasında Hasan Guvernör ümüzün Kulüp üyesi arkadaşı İbrahim Saçlı ile yaptığı Taiko gösterisi arka plandaki görselleri ile birlikte muhteşemdi. Sonrasında başlayan Kulüpler Bayrak Töreni ve yeni dönem Kulüp Başkanlarının tanıtımı sırasında dönemimizde kurulan ve Asamble den birkaç gün önce charter belgesi onaylanmış olan Kocaeli Yahya Kaptan Rotary Kulübü de bayrağı ile ilk defa Bölge Kulüpleri arasında resmi olarak yer aldı ve kurucu başkanı Filiz Akkaş ın ellerinde sahnedeki yerini aldı.

5 17 Nisan 2018 akşamı Çiftehavuzlar Büyük Kulüp te Suadiye Rotary Kulübümüz konuk konuşmacı olarak İlhan KESİCİ yi ağırladı. Suadiye Rotary Kulübümüz ev sahipliğinde Bölgemizden 15 Rotary Kulübümüz, Suadiye Rotaract Kulübü, Hasan Guvernörüm ve ekibine İlham Kaynağı Olarak Fark Yaratmaları dileklerimizi sunup başarılar diliyoruz. 8 Nisan 2018 akşamı Batıköy Rotary Kulübü ev sahipliğinde Yeşilköy,Bakırköy ve Dolmabahçe Rotary Kulüpleri ile Silivri Rotaract Kulübü ortak toplantısında Mesleğinde Fark Yaratanlar'la İlham Veren Söyleşiler'in Konuşmacı konuğu olarak Nasuh Mahruki'yi ağırladılar Bölge den Akçakoca Rotary Kulübü, Bölge Guvernörümüz ve Sevgili Eşi, Bölge Geçmiş Dönem Guvernörlerimiz, Bölge GDG Reha Akın, Bölge Sekreterlerimiz, Bölge Görevlilerimiz ve Lefkoşe Sarayönü Rotary Kulübü GDB Dinçer Çağın ın da katılımları ile beraber toplam 226 Aynı gün, Çocuk İstismarına Engel Ol projesi başlatan Gebze Rotary Kulübümüz ilk seminerini Dilovası Çolakoğlu Metalürji Fabrikası nda gerçekleştirdi. Proje aynı zamanda 17 Nisan 2018 tarihli Dünya Gazetesi nde de yer aldı. kişilik müthiş bir çoğunlukla Bölgemizin ve diğer Bölgelerin de kaynaşmasına da vesile olan muhteşem bir toplantı oldu. Ortak Toplantıya katılan kulüplerimiz, Ataşehir, Acarkent, Batıköy, Beyoğlu, Dragos, Fenerbahçe, Gebze, Gölcük, Kozyatağı, Körfez, Maçka, Moda, Üsküdar Rotary Kulüpleri idi.

6 20 Nisan 2018 günü Silivri Rotary Kulübümüz Nasıl Nefes Alırsak Öyle Yaşarız konusunun işleneceği İZİN VERİN SEVGİ ve NEFES YAŞAMINIZA GİRSİN başlığı ile Silivri Belediyesi Transformal Nefes Vakfı ortaklığı ile erken çocukluğun hayatlar üzerindeki etkisini göstermeye, Transformal Nefesin bu anlamda bedensel, zihinsel ve ruhsal mucizelerini anlatmaya çalıştı. 20 Nisan 2018 günü Kartal Belediyesi tarafından yeni hizmete açılan Kastamonulu Şehit Şerife Bacı Kreşi ne Göksu Rotary Kulübü üyeleri bağışta bulundu.

7 21 Nisan 2018 günü Direktörümüz Şafak Alpay U.R Bölge nin 2018 Konferansına Uluslararası Rotary Başkanı Ian Riseley in özel temsilcisi sıfatıyla katıldı. 21 Nisan 2018 günü Batıköy Rotary Kulübümüz Sanatçı Mert Fırat'ın Kurucusu ve aynı zamanda yöneticisi olduğu sitesi üzerinden buldukları ve buluştukları Esenyurt Rıfat Ilgaz Ortaokulu için kıyafet ve kitap yardımı kampanyasının teslimatlarını yaptı. Koliler dolusu kitap ve giysi düzenlenen tören ile okul yöneticilerine ve öğrencilerine teslim edildi. Batıköy Rotary Kulübü Üyelerimizi bu anlamlı etkinlik için kutluyoruz. 22 Nisan 2018 sabahı erken saatlerde yola çıkıp Gelibolu Yarımadası nın en kanlı savaşa sahne olan Anzac Koyu nun hemen üstünde bulunan Beşyol Mevkii ne giderek 10,000 ağaçtan oluşan Rotary Barış Hatıra Ormanı nın fidan dikimi törenine katıldık.

8

9 23 Nisan 2018 sabahı tüm dostlarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı kutlayan bir mesaj yayınladık. Yine aynı saatlerde İstinye Rotary Kulübümüz de düzenlediği Bir Çift Pedal etkinliği ile ihtiyacı olan 25 çocuğumuzu bisikletleri ile buluşturup onları mutlu etti. Aynı günün sabahı Ortaköy Rotary Kulübümüz Muş Hasköy Düzkışla Ortaokulu ndan İstanbul a davet edip yol ve konaklama masraflarını üstlendikleri öğrencileri İstanbul un çeşitli tarihi ve turistik yerlerini gezdirdiler ve 23 Nisan Çocuk Bayramı ile ilgili duygularını FOX TV de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında paylaştılar. 24 Nisan 2018 günü de Silivri Rotaract Kulübümüz 5. Geleneksel Uçurtma şenliğini düzenledi. 25 Nisan 2018 günü Suadiye Rotary Kulübümüzün kıyafetlerini hazırladığı Cosmos Robotik Takımı Alpha dünyanın en büyük robotik yarışmasında ülkemizi temsil etmeye gitti.

10 turulan Manisa ve Salihli de ilk ve tek donanımlı Orff Schulwerk sınıfı böylelikle Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Anasınıfı bünyesinde kurulmuş oldu. Projenin sponsoru Zekeriyaköy Rotary Kulübümüz Dönem Başkanı Sinan Veziroğlu ve beraberinde gelen yönetim kurulu üyeleriyle Sınıfın açılışını birlikte yaptılar. 26 Nisan 2018 günü Yeniköy Rotary Kulübümüzün Küresel Bağış Projesi olarak tamamlanan döneminde yeni doğan bölümüne alınan 2 Ventilatör, 2 kuvöz ve dönemimizde Jinekoloji bölümüne alınan ultrason cihazı teslim töreni için Çapa Tıp Fakültesi nde idik. VEX Robotics Türkiye Şampiyonu Bahçeşehir Soyak Fen ve Teknoloji Koleji takımı 34760A Cosmos: Alpha, 2018 VEX Robotics World Championship'de Kentucky-Amerika'da yarışacak. Eylül ayında kurulan Cosmos katıldığı ilk yarışmada İngiltere'de 2.lik elde etti Şubat ayında Türkiye'de ilk defa organize edilen VEX yarışmasında Türkiye şampiyonu oldu ve VEX World'e katılmaya hak kazandı. 26 Nisan 2018 Okul Öncesi Öğretmeni Sadık Şentürk ün başlattığı Minik Orffestra adlı projesi İstanbul Zekeriyaköy Rotary Kulübü tarafından finanse edilmeye değer görüldü. Zen Müzik in imalatını yaptığı Orff Materyalleriyle oluş- 27 Nisan 2018 akşamı Ataşehir Rotary Kulübümüzün Meslek te Üstün Hizmet Ödülünü Sayın Müjdat Gezen e takdim ettik. Bu anlamlı gecede Bölge Kulüpler ve İdari Sekreteri Murat Sevinç ve eşi Yasemin, Bölge Komiteler Sekreterimiz Mehmet Altay ve eşi Aysel, Bölge Uluslararası Sekreterimiz Banu Sayın, Kadıköy Rotary Kulübü Başkanı Hami Erdem, Moda Rotary Kulübü Başkanı İlkay Taştan ve Suadiye Rotary Kulübü Başkanı Cem Türk de hazır bulundular.

11 28 29 Nisan 2018 günlerinde Sarıyer Rotary ve Rotaract Kulüplerimiz Takas Şenliği düzenleyerek hem Rotary nin tanıtımına ve hem de fon yaratmaya katkıda bulundular. 27 Nisan 2018 günü Bölgemizin en son kurulan kulübü olan Kocaeli Yahya Kaptan Rotary Kulübü'nün Charter'ı elimize ulaştı. 29 Nisan 2018 günü Yalova Rotary Kulübümüzün organizasyonu ile Yalova da Rotary Günü düzenlendi. 28 Nisan 2018 akşamı Akdeniz ülkelerinden oluşan ve bölgemizin de bu dönem üyesi olduğu MED MDIO nun Rodos ta gerçekleşen gala gecesinde İstanbul Rotaract Kulübümüz Temiz Deniz, Beyaz Gelecek Projesi ile en iyi doğa projesi ödülünü alarak bölgemizin ve ülkemizin gurur kaynağı oldular, İstanbul Rotaract Kulübümüzü kutluyoruz.

12

13

14 Ian H.S. Riseley UR Başkanı Nisan yılında Oregon Eyaletinin Portland kentindeki Uluslararası Rotary Konvansiyonunda, Gelecek Dönem Başkanı Paulo Costa toplanan Rotaryenlere şöyle söylüyordu: Rotary için artık zaman gelmiştir; artık Rotary nin sesini yükseltme, liderliğini gösterme ve doğal kaynaklarımızı korumak üzere tüm Rotaryenleri onurlu bir mücadeleye davet etme zamanı gelmiştir. Costa, ardından Gezegenimizi Koruyalım sloganıyla bir Rotary inisiyatifi başlatarak, Rotaryenlerden çevresel sorunları hizmet hedeflerinin bir parçası haline getirmelerini istedi. Sayılan hizmetler arasında ağaç dikmek, hava ve suyun temiz tutulması yönünde çalışmalar ve gezegenimizi gelecek kuşaklar için korumak gibi başlıklar vardı. Başkan Costa, o gün mevcut olan 1,1 milyon Rotaryen üyenin her biri için bir ağaç dikilmesini istedi. Biz Rotaryenler alışılmış olduğu üzere daha iyisini yaparak o Rotary yılının sonuna kadar yaklaşık 35 milyon ağaç diktik. O ağaçların büyük çoğunluğu bugün hala yaşıyor; havadan karbonu çekerek oksijen pompalıyor, havanın serin tutulmasına yardım ediyor, toprağın kalitesini yükseltiyor, birçok kuş için, çeşitli hayvanlar ve böcekler için yiyecek ve barınak sağlıyor ve bugün hala üzerlerinde daha birçok faydayı barındırıyor. O ağaçlar çevre için iyi şeyler yapmaya devam ederken, maalesef Rotary çevre taahhüdünü yerine getirmeyi bir bütün olarak sürdürmedi. Bu nedenle, bu yılın başında Paulo Costa örneğini izleyerek her Rotaryen için bir ağaç dikilmesini istedim. Amacım, dikilecek 1,2 milyon (ya da fazlası!) ağacın bizatihi getireceği bilindik faydaların ötesinde bir hedefi gerçekleştirmekti. Umuyorum ki Rotaryenler ağaç dikmek suretiyle Rotary gündemine almamız gereken şu hususa ilgi ve dikkatlerini toplayacaklardır: Gezegenimizin Durumu... Çevre sorunları odak alanlarımızın her biriyle öylesine iç içe bir durumda ki, bu Rotary nin konusu değil diyerek işin içinden çıkamayız. Hava kirliliği tüm dünyada sağlığı tehdit eden bir konu İnsan nüfusunun kentlerde yaşayan %80 inden fazla bir bölümü sağlıksız havayı soluyor; bunların % 98 inden fazlası ise düşük ve orta gelirli ülkelerde bulunuyor. Mevcut eğilimler devam ederse, 2050 yılında okyanuslarda ağırlık olarak balıktan daha fazla plastik yüzüyor olacak. Yükselen hava sıcaklıkları da gayet net bir şekilde dokümante ediliyor: Yıllık ortalama küresel sıcaklıklar 1880 den 2015 e kadar 1.1o kadar arttı. Bu değişimin insanlar nedeniyle ortaya çıktığı, ayrıca bu eğilimin devam etmesi halinde ekonomik ve insani bozulmanın çok ciddi olacağı ihtimali de bilimsel bir tartışma konusu değil. Eylem ihtiyacı her zamankinden daha büyük; tabii, sahip olduğumuz gerçek bir etki oluşturma yeteneğimiz de öyle! Geçmiş BM Genel Sekreteri Ban Ki-mon un dediği gibi Bir B Planımız olmayabilir, çünkü bir B Gezegenimiz yok. Gezegenimiz hepimize ait ve çocuklarımıza... Ve onların çocuklarına... Dünyamız hepimizin korumasına muhtaç ve Rotary de bizlerin bir fark yaratmasına...

15 Paul A. Netzel ROTARY VAKFI BAŞKANI Nisan 2018 Çeşitli ülkelerde yaptığım ziyaretlerde yeni bağış programı hakkında Rotaryenler sıkça sorular alıyorum. Bir kulüp veya bölgenin küresel bağışlar konusuna ilgi duymaması her zaman için üzücü. En çok duyduğum gerekçeler neler? Küresel bağışlar son derece karmaşık. Çok iş gerektiriyor, maliyeti aşırı yüksek... Veya, mevcut DDF havuzu (Bölge Bağış Fonu) ihtiyacı karşılamaya yetmiyor. Yine de rakamlar pozitif olarak yorumlayabileceğimiz bir öyküyü anlatıyor. Rotary Vakfının 100. Yılı olan Döneminde küresel bağış onaylandı; bu da önceki döneme göre %8 artış anlamına geliyor. Bu Rotary yılının ilk yarısında ise rakamlar geçtiğimiz yılın da ilerisinde seyrediyor. Sürekli geribildirimleriniz ve önerileriniz fark yaratmamıza yardımcı oldu. Küresel bağışlara çevrimiçi başvuru portalına çeşitli güncellemeler yapıldı. Küresel bağışların inceleme süresi önemli ölçüde azaltıldı. Bir küresel bağış başvurusunun yapıldığı tarihten ilk ödemenin yapıldığı tarihe kadar geçen süre döneminde ortalama olarak 129 iş günüydü Döneminde 1 Şubat tarihi itibarıyla bu süre ortalama 107 iş günü olarak gerçekleşti. Kulübünüz şimdiye kadar herhangi bir küresel bağışa katılmamışsa, şu an mevcut olan kaynaklara bir kez daha bakmanızı kuvvetle öneririm. İnternette grants.rotary.org adresinde yeniden düzenlenen Rotary Bağış Merkezi ne göz atarak işe başlayabilirsiniz. Sayfanın sağ sütununda linki bulunan ayrıntılı kaynaklar bölümünü keşfedin. Vakfımızın bağışlarla görevli olağanüstü personeli sahip oldukları uzmanlığı ve Rotary Vakfının toplam deneyimini sizlere sunmak istiyor. Projeniz için bölgenizde görevli personelle irtibat kurarak kendileriyle tanışın. Rotary Destek Merkezi rotarysupportcenter@rotary.org) adresinde size bir iş günü içerisinde irtibat bilgisi sağlayabilir Gönüllü Rotaryenlerden oluşan Rotary Vakfı Teknik Danışmanlar Ekibi, Rotary projeleri için gerek planlama gerekse yürütme aşamalarında teknik uzmanlık ve danışmanlık sunmaktadır. İşlemlerin öncesinde proje planlaması konusunda rehberliğe ihtiyacınız olursa, cadre@rotary.org adresinden irtibat kurabilirsiniz. Vakıf yöneticilerinin kritik bir görevi de dinlemektir. Rotary üyeleri konuşmaktadır. Hep birlikte biz, ihtiyaçları tespit ederek yaratıcı fikirler ve tutkuyla cömert bir şekilde ihtiyaçlara cevap veren bir güçlü bir gönüllüler ordusuyuz. Rotary bağışları fikirleri gerçeğe dönüştürmek ve gerek bölgesel gerekse küresel olarak kalıcı bir etki yapmak için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

16 1 Mayıs 2018 Salı İşçi Bayramı 3-6 Mayıs 2018 UR Bölge Konferansı (Aquasis Hotel - Didim) 5-6 Mayıs 2018 Balkan Ülkeleri Ortak Uluslararası RYLA - Lüleburgaz RK Galatasaray RK 21. Gençlik Forumu 6 Mayıs 2018 Pazar Zekeriyaköy Bahar Şenliği - (10:00-18:00) Rotaract Kelebek Festivali 8 Mayıs 2018 Salı Beyoğlu RK Kuruluş Etkinliği (19:30) Mayıs 2018 UR Bölge Konferansı (Kaya Palazzo Hotel - Antalya) UR Bölge Konferansı (Rixos Premium Hotel - Antalya) 13 Mayıs 2018 Pazar Anneler Günü 15 Mayıs 2018 Salı Ramazan Başlangıcı Mayıs 2018 Rotaract Route Istanbul 19 Mayıs 2018 Cumartesi Gençlik ve Spor Bayramı 20 Mayıs 2018 Pazar Rotaract Route Istanbul Rotaract Aday Üye Eğitim Semineri Mayıs 2018 Pazartesi Etiler RK Devir Teslim Töreni 22 Mayıs 2018 Salı Suadiye RK Devir Teslim Töreni 23 Mayıs 2018 Çarşamba Kadıköy RK Devir Teslim Töreni Silivri RK Devir Teslim 26 Mayıs 2018 Cumartesi Vakıf Semineri - 5 (Yeşilköy RK) 27 Mayıs 2018 Pazar Rotaract Şenliği Beylerbeyi RK Meslek Üstün Hizmet Ödülü Töreni

Ortaköy Rotary Kulübü Devir-Teslim Beykoz Rotary Kulübü Devir-Teslim

Ortaköy Rotary Kulübü Devir-Teslim Beykoz Rotary Kulübü Devir-Teslim 2017-2018 DÖNEM TAKVİMİ 1-Jul-17 Anıtkabir Ziyareti (3 Bölge Ortak) 2420-2430 - 2440 2-Jul-17 Çorlu Rotary Kulübü Devir Teslim Istanbul Rotary Kulübü Devir Teslim 4-Jul-17 Bostancı Rotary Kulübü Lüleburgaz

Detaylı

04 Temmuz 2017 Salı. 05 Temmuz 2017 Çarşamba. 06 Temmuz 2017 Perşembe. 07 Temmuz 2017 Cuma. 08 Temmuz 2017 Cumartesi. 10 Temmuz 2017 Pazartesi

04 Temmuz 2017 Salı. 05 Temmuz 2017 Çarşamba. 06 Temmuz 2017 Perşembe. 07 Temmuz 2017 Cuma. 08 Temmuz 2017 Cumartesi. 10 Temmuz 2017 Pazartesi 2017-2018 DÖNEM TAKVİMİ 01 Temmuz 2017 Cumartesi Anıtkabir Ziyareti (3 Bölge Ortak) 2420-2430 - 2440 02 Temmuz 2017 Pazar Çorlu Rotary Kulübü Devir Teslim 04 Temmuz 2017 Salı 05 Temmuz 2017 Çarşamba 06

Detaylı

Çorlu 100. Yıl Rotary Kulübü Devir Teslim Ataköy Rotary Kulübü Devir Teslim Bayrampaşa Rotary Kulübü Devir-Teslim

Çorlu 100. Yıl Rotary Kulübü Devir Teslim Ataköy Rotary Kulübü Devir Teslim Bayrampaşa Rotary Kulübü Devir-Teslim 2017-2018 DÖNEM TAKVİMİ 01 Temmuz 2017 Cumartesi Anıtkabir Ziyareti (3 Bölge Ortak) 2420-2430 - 2440 02 Temmuz 2017 Pazar Çorlu Rotary Kulübü Devir Teslim Istanbul Rotary Kulübü Devir Teslim 04 Temmuz

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:22 Kulüp Toplantı No:956 Dönem Toplantı No: 40 Toplantı i: 03.04.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:5 Kulüp Toplantı No: 931 Dönem Toplantı No: 15 Toplantı Tarihi: 17.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:4 Kulüp Toplantı No: 929 Dönem Toplantı No: 14 Toplantı Tarihi: 10.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1104 Dönem Toplantı No: 34 Bülten No: 34 Toplantı Yeri: Divan Otel Taksim Toplantı Tarihi: 25 Mart 2016 Toplantı Saati :19:00-22:00

Detaylı

Temmuz ayı ile birlikte kolları sıvadık ve hep birlikte ROTARY ile yaşamları değiştirmek için yola çıktık.

Temmuz ayı ile birlikte kolları sıvadık ve hep birlikte ROTARY ile yaşamları değiştirmek için yola çıktık. Değerli Rotary Ailem, Rotaract ve İnteract Kardeşlerim, Yılın son ayını bitirdiğimiz ve yepyeni umutlarla, yepyeni bir yıla başlamanın heyecanını yaşadığımız bu günlerin hepimiz için sağlık ve neşe içinde

Detaylı

Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle..

Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle.. MART 2018 Değerli Rotary Ailemiz, Mart ayı içerisinde Kulüplerimiz projelerine hızla devam ederken, gelecek dönem hazırlıkları da aynı hızla devam ediyor. Gelecek dönemin en önemli toplantılarından olan

Detaylı

ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ Kuruluş : 29 Eylül 1997 Charter : 10 Haziran 1999 Rtn.Haluk ULUSOY Dönemi 2420.Bölge Guvernörü Rtn.Refiye ERİŞÇİ Dönem Başkanı Rtn.Ron D.BURTON Dönemi R.I President Toplantı

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:7 Kulüp Toplantı No: 933 Dönem Toplantı No: 17 Toplantı Tarihi: 7.11.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1089 Dönem Toplantı No: 17 Bülten No: 17 Toplantı Yeri :Maslak Cumhuriyet Koleji Toplantı Tarihi: 18 Kasım 2015 Toplantı Saati :10:00 15:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle..

Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle.. KASIM 2017 Değerli Rotary Ailemiz, Dönemimiz hızla ilerlerken tüm kulüplerimizin yüzlerce projeyi gerçekleştirmiş olmasını görmek; kimi zaman başlangıcında, kimi zaman proje devam ederken ve kimi zaman

Detaylı

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR.

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. 1905 yılında kurulan Uluslararası Rotary (UR), zaman ilerledikçe, başarılı olması ve ayakta kalabilmesi için sağlam bir finansal desteğe ihtiyaç duymuştur. Bu ihtiyaç

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35. Toplantı No: 1099 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20 B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 33 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 20-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 812

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 24/02/2011 Kulübümüzün 1269. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:9 Kulüp Toplantı No: 936 Dönem Toplantı No: 20 Toplantı Tarihi: 20.11.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 1 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı.

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı. Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı. UR 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Bes ve Eğitim Asamblesi 3-7 Nisan 2013 de Antalya

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33. Toplantı No: 1097 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 15.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle..

Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle.. ŞUBAT 2018 Değerli Rotary Ailemiz, İkinci Yarıyılımızın ikinci ayı hızla ilerlerken kulüplerimiz projeleri ile hayatları kolaylaştırmaya, bizler kadar şanslı olmayanlara fırsat eşitliği sağlamaya devam

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem merhaba,

Sevgili Rotary Ailem merhaba, Sevgili Rotary Ailem merhaba, Eylül ayında Toplum Liderleri Geliyor adlı projemize kaynak yaratabilmek için Spa Sağlık projemizi gerçekleştirdik.projemize katılan üyelerimiz ve yakınları aktiviteyi çok

Detaylı

Defne Rotary Kulübü. U.R. Başkanı : John F. GERM TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : U.R Bölge Guvernörü : Güner İNCİ TOPLANTI SAYISI : 1052

Defne Rotary Kulübü. U.R. Başkanı : John F. GERM TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : U.R Bölge Guvernörü : Güner İNCİ TOPLANTI SAYISI : 1052 U.R. Başkanı : John F. GERM U.R. 2430. Bölge Guvernörü : Güner İNCİ 2.Grup Guvernör Yardımcısı : Mehmet ŞAKAR Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 28-02-2017 TOPLANTI SAYISI : 1052 BÜLTEN SAYISI

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1088 Dönem Toplantı No: 16 Bülten No: 16 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Kasım 2015 Toplantı Saati :12:00 13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:19 Kulüp Toplantı No:953 Dönem Toplantı No: 37 Toplantı i: 20.03.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU Kulübümüzün 638. Dönemimizin 17. Toplantısını

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1105 Dönem Toplantı No: 35 Bülten No: 35 Toplantı Yeri: Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 30 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

2013 2014 DÖNEMİ TOPLANTILARA GELEN KONUŞMACI LİSTESİ

2013 2014 DÖNEMİ TOPLANTILARA GELEN KONUŞMACI LİSTESİ 2013 2014 DÖNEMİ TOPLANTILARA GELEN KONUŞMACI LİSTESİ 1-) 4 TEMMUZ 2013 KURUCU BAŞKANIMIZ KADİR BARAN SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDE ÜYELİK VE ÜYE NİTELİKLERİ 2-) 11 TEMMUZ ROTARY BÖLGE OKUMA YAZMA EĞİTİM KOMİTE

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı John F. GERM UR. 2440

Detaylı

Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle..

Kaan Kobakoğlu Guvernör. Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle.. OCAK 2018 Değerli Rotary Ailemiz, Y eni Yılınızı bir kez daha kutlayarak bu ayki Guvernör Mektubu yazıma başlamak istiyorum. 2018 yılının bu ilk ayında yeni umutlarla, yeni ufuklarla ve yeni heyecanlarla

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

GUVERNÖR MEKTUBU GUVERNÖR MESAJI

GUVERNÖR MEKTUBU GUVERNÖR MESAJI GUVERNÖR MEKTUBU SAYI: 1 / Temmuz 2015 GUVERNÖR MESAJI Sevgili Rotary Ailem, 2014-2015 Dönemi başlar başlamaz Temmuz ayının ilk haftası bizim ÇATI olarak tanımladığımız Bölge Sekreteryası ile toplandık.

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 3. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd.

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd. KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE Ian H.S. Riseley UR Başkanı 2017 2018 Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü 2017 2018 İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:11 Kulüp Toplantı No:938 Dönem Toplantı No: 22 Toplantı i: 04.12.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

UR BÖLGE DÖNEMİ İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ III. ASAMBLESİ

UR BÖLGE DÖNEMİ İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ III. ASAMBLESİ UR 2420. BÖLGE 2013-2014 DÖNEMİ İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ III. ASAMBLESİ 25 Aralık 2013 GUVERNÖR YARDIMCISI KULÜP BAŞKANI : Rtn. Hasan AKBAYRAK : Rtn. Nasut AKOSMAN UR Başkanı ve 2420. Bölge Guvernörümüz

Detaylı

Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle.. Kaan Kobakoğlu Guvernör

Rotary : Fark Yaratır. YOLUMUZ AÇIK OLSUN. Rotaryen saygı ve sevgilerimle.. Kaan Kobakoğlu Guvernör ARALIK 2017 Değerli Rotary Ailemiz, A ralık ayı içerisinde de tüm projelerimiz hız kesmeden devam etti. Rotaryen dostlarımızın ve eşlerimizin kulüp projelerinin bizzat içinde yeralmasını görmek hepimiz

Detaylı

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum.

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum. , Toplantı Yeri ve Zamanı: Cemil Topuzlu Cad. Büyük Kulüp Çiftehavuzlar Kadıköy İST., Salı, Rotaryen Saat:20:00 Toplantı No: 1401 Bülten No: 17 Tarih: 04 Aralık 2012 Web Adresi : www.rotarysuadiye.com

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 30 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ 2013-2014 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 4 (EKİM) BAŞKANIN MEKTUBU Değerli Dostlar Ron D.BURTON Uluslararası Rotary Başkanı 2013 2014 Dönemi Gürkan OLGUNTÜRK 2430. Bölge Guvernörü 2013 2014 Dönemi N.Altan ARSLAN

Detaylı

Etiler Rotary Kulübü. TOPLANTI YERİ Taksim Point Otel GEÇEN H. % 54 DÖNEM 8 TOPLANTI 4

Etiler Rotary Kulübü. TOPLANTI YERİ Taksim Point Otel GEÇEN H. % 54 DÖNEM 8 TOPLANTI 4 Tam bağımsızlık denildiği siyasal, mali, adli, askeri, kültürel ve her alanda tam bağımsızlık anlaşılır. Uluslararası Rotary Başkanı Ian HS. RISELEY (Australia) TOPLANTI YERİ Taksim Point Otel DÖNEM 8

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 32 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Uluslararası Rotary Başkanı Ron D. BURTON U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Toplantı Yeri: Kordon Otel Çarşamba 12.30-14.00 En iyi bireyler, kendinden

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 OR-AN ROTARY KULÜBÜ Kuruluş : 7 Ekim 1997 Sayı : 1 01 Temmuz 31 Temmuz Sevgili Rotary Ailem, Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013 Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 Selim SOYDEMİR 11. Grup Guvernör

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ 22 Ekim 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 993 / 18 Tarih, Saat : 10.11.2015, 12.30 Yer : Anemon Otel,

Detaylı

Maslak Rotary Kulübü

Maslak Rotary Kulübü K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1077 Dönem Toplantı No: 5 Bülten No: 5 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

ÜYELER. 246. Toplantı Bilgileri. Konuklar. Rtn. Namık EREN Zafer KILIÇ Muhittin GÖKBULUT

ÜYELER. 246. Toplantı Bilgileri. Konuklar. Rtn. Namık EREN Zafer KILIÇ Muhittin GÖKBULUT KURULUŞ 29.04.2005 CHARTER 13.06.2006 2420. BÖLGE ÇORLU/TÜRKİYE John KENNY UR BAŞKANI Nuri ÖZGÜR UR 2420. Bölge Guvernörü Mehmet Sabri GÖRKEY 12. Grup Guvernör Yrd. Haftalık toplantı ve etkinlik raporu

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Etiler Rotary Kulübü. Doğum Günleri. Evlilik Günleri. Geçen Haftalardan; Uluslararası Rotary Başkanı Ian HS. RISELEY (Australia)

Etiler Rotary Kulübü. Doğum Günleri. Evlilik Günleri. Geçen Haftalardan; Uluslararası Rotary Başkanı Ian HS. RISELEY (Australia) "Milli sınırlar içinde bulunan yurt parçaları bir bütündür; birbirinden ayrılamaz." M. K. Atatürk Toplantı Yeri Dönem Tarih Numara Toplantı # Geçen Hafta % Taksim Point Hotel 10 02.10.2017 1167 6 %59 Geçen

Detaylı

GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ

GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ 19 23 AĞUSTOS 2017 İELEV MUN GÜMÜŞ SPONSORLUK Hem farklı diller konus an ve farklı ülkelerden gelen gençlerin, I stanbul un zengin tarihini ve Türk kültürünü tanımalarına, kalıcı

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir.

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir. Mutlu Günlerimiz BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 15.07.2014 - Kulübün 1.415, Dönemin 4. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı Belediye

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010 Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 En iyi bireyler, Kendilerinden çok ait olduğu toplumu dü ünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına, ya amını adayan insanlardır.

Detaylı

RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU

RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU Ankara Ostim Rotary Kulübü kurucu üyesi Metin Sonugelen, işi dolayısıyla Rotary kulübünden ayrılmış ve şehrimiz Halk Bankası Müdürü

Detaylı

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 Toplantı No 1076 - Bülten No - Toplantı Yeri WELLBORN HOTEL - Toplantı tarihi 21.09.2015 - Toplantı Saati 10:30 - Dönem Toplantı

Detaylı

2430. BÖLGE ANKARA OSTİM ROTARY KULÜBÜ http://www.ostimrotary.org.tr Yazışma Adresi : 30. Sok. no: 113 Ostim ANKARA Tel: 385 15 23 / Faks: 354 79 61 e-mail: cenkaraca@tnn.net / otkur@hotmail.com 11. Grup

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz

1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz 14 Nisan 2016 Bilkent Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı Sevgili Dostlarım, Dönemimizin 2 ayını geride bıraktık. Yaz aylarının güzel günlerini tatil ile değerlendiren dostlarımız artık Ankara ya döndüler. Çocukların okulları başladı. Sevgili Çocuklarımıza yeni

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

MERSİN ROTARY KULÜBÜ

MERSİN ROTARY KULÜBÜ Mersin Rotary Kulübü Bölge: UR 2430 Kuruluş: 07.09.1972 Charter: 11.04.1980 Kulüp No: 13364 MERSİN ROTARY KULÜBÜ 2015-2016 / 02.09.2015 09.09.2015 13.01.2016 19.08.2015 12.08.2015 22.07.2015 14.07.2015

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

Kaan Kobakoğlu Guvernör

Kaan Kobakoğlu Guvernör EYLÜL 2017 Değerli Rotary Ailemiz, Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günlerde tüm kulüplerimizin projelere hız vermiş olduğunu görmekten son derece mutluyuz. Zira tek amacımız, projelerle dolu, coşkulu

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 954 2440 Bölge Guvernörü V Grup Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı TOLGA NASUH ARAN BU HAFTA Toplan/

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

KOMİTE BAŞKANLARIMIZ. ORDU ROTARY KULÜBÜ YÖNETİM KURULU : Rtn. Tansu ODABAŞ

KOMİTE BAŞKANLARIMIZ. ORDU ROTARY KULÜBÜ YÖNETİM KURULU : Rtn. Tansu ODABAŞ KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 2430. BÖLGE ORDU/TÜRKİYE BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR 2430. Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd. 2018-2019 2018-2019 2018-2019

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı