ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU

2 25 OCAK 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 40 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 18 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 40 ADET FİRMANIN 3 ADETİ FABRİKA NİTELİĞİNDE OLUP; 1 ADET BAŞKA YERDE SINIFLANDIRILMAMIŞ PLASTİK İNŞAAT MALZEMELERİNİN İMALATI, 1 ADET BAŞKA YERDE SINIFLANDIRILMAMIŞ KİMYASAL ELEMENTLER, İNORGANİK ASİTLER VE BİLEŞİKLERİN İMALATI, 1 ADET ALÜMİNYUM BAR, ÇUBUK, TEL VE PROFİL, TÜP, BORU VE BAĞLANTI PARÇALARI İMALATI İLE İŞTİGAL EDEN FİRMALARDIR. TOPLAM ÜYE SAYISI : FABRİKA SAYISI : 890

3 365 ODA-BORSA ZEYTİN DALI HAREKATI İÇİN TEK SES OLDU Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ona bağlı 365 oda ve borsa, ortak bir açıklama ile Türk Silahlı Kuvvetleri nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı na tam destek verdi. Programa; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül katılımda bulundu.

4 365 ODA-BORSA ZEYTİN DALI HAREKATI İÇİN TEK SES OLDU

5 ÇORLU TSO AKADEMİ DE SOSYAL MEDYA İLETİŞİM HEDEFLERİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ Odamız tarafından düzenlenen eğitim / seminerler kapsamında 13 Şubat 2018 Salı günü Sosyal Medyada İletişim Hedefleri semineri gerçekleşti. Dijital Pazarlama Uzmanı Billur Arslan ın sunumlarıyla Batı Eğitim Salonu nda gerçekleşen seminerde; Sosyal Medyada Doğru İçerik Nasıl Hazırlanır? Etkili İletişim İçin Hangi Sosyal Medya Kanalları Seçilmelidir? Müşteri / Takipçi Deneyimi Odaklı Sosyal Medya Yönetimi Nasıl Yapılır? Yeni Müşterilere / Takipçilere Ulaşmak İçin Nasıl Bir Dijital Strateji Belirlenmelidir? konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

6 ÇORLU TSO AKADEMİ DE SOSYAL MEDYA İLETİŞİM HEDEFLERİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

7 TÜRK EXİMBANK GENEL MÜDÜRÜ İLE BÖLGEMİZ HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDUK Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ve Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Yiğit 08 Şubat 2018 Perşembe günü Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım a ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette; Odamız faaliyetleri, projeleri ve bölgemiz hakkında Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım a bilgiler verilerek, istişarelerde bulunuldu.

8 TÜRK EXİMBANK GENEL MÜDÜRÜ İLE BÖLGEMİZ HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDUK

9 ODAMIZ ÜYELERİNE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİNDE İNDİRİM Odamız ile Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu arasında 13 Şubat 2018 Salı günü İndirim Protokolü imzalandı. İmza protokolüne Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ve Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu sahibi Fatih Ay katılımda bulundu. Protokol gereği Odamız üyelerine, tüm eğitim faaliyetlerinde %20 indirim sağlanacaktır.

10 ODAMIZ ÜYELERİNE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİNDE İNDİRİM

11 ODAMIZDAN EDİRNE YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU NA ZİYARET Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Atilla Gaygusuzoğlu 14 Şubat 2018 Çarşamba günü, Edirne Yunanistan Konsolosu Sotiria Theocharidi yi makamında ziyaret etti.

12 ODAMIZDAN EDİRNE YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU NA ZİYARET

13 2018 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ Trakya Kalkınma Ajansı 2018 yılı için "İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı" ve "Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" olmak üzere iki ayrı program çağrıya çıkmıştır. Mali destek programları kapsamında Odamız Batı Eğitim Salonunda Ocak 2018 tarihlerinde Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi gerçekleşti.

14 2018 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

15 ODAMIZ YÖNETİMİ STK LAR İLE İSTİŞARELERDE BULUNDU Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri, >- 29 Ocak 2018 tarihinde Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile S. S Ergene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ne ve Çorlu-Ergene Fırıncılar ve Unlu Mamuller Yardımlaşma Derneğine, >- 30 Ocak 2018 tarihinde Çorlu Muhtarlar Derneği, Çorlu Terziler Konfeksiyoncular Tuhafiye ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası, Çorlu Bakkallar Bayiler Manavlar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası ile Kahveciler Odası na ve >- 06 Şubat 2018 tarihinde Çorlu Mimarlar Odası ve Madeni Eşyacılar Odasına ziyaretlerde bulundular.

16 ODAMIZ YÖNETİMİ STK LAR İLE İSTİŞARELERDE BULUNDU

17 YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL GTİ GENEL KURUL TOPLANTISI NA KATILDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun katılımıyla 7 Şubat 2018 Çarşamba günü Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic. A.Ş (GTİ) Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. TOBB İkiz Kuleler de düzenlenen toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül katılımda bulundu.

18 YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL GTİ GENEL KURUL TOPLANTISI NA KATILDI

19 GİRİŞİMCİLER İŞ DÜNYASINA HAZIR Odamız ve KOSGEB işbirliğiyle Ekim Kasım ve Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" tamamlanmıştır. Eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar için KOSGEB Çorlu Müdürü Tolga Erkan, İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdür Vicdan Güçer, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Atilla Gaygusuzoğlu nun katılımıyla 24 Ocak 2018 Çarşamba günü Sertifika Töreni düzenlendi.

20 GİRİŞİMCİLER İŞ DÜNYASINA HAZIR

21 ODAMIZ ÜYELERİNE UMRE TURUNDA İNDİRİM Odamız ile İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şubesi arasında 15 Şubat 2018 Perşembe günü İndirim Protokolü imzalandı. İmza protokolüne Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şube Müdürü Recep Can ve firma yetkilileri katılımda bulundu.

22 ODAMIZ ÜYELERİNE UMRE TURUNDA İNDİRİM

23 YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL E GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİYARETLER Şehrimiz Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri ve Özel Sektör Temsilcileri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÖNÜL e ziyaretlerde bulunmuşlardır.

24 YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL E GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİYARETLER

25 ÇORLU TSO AKADEMİDE AR-GE VE İNOVASYONUN ÖNEMİNE DEĞİNİLDİ Odamızın KOSGEB tarafından kabul gören Bölgesel Kalkınmada Ar-Ge ve İnovasyon projesi kapsamında 2 günlük Ar-Ge ve İnovasyon eğitimi Şubat 2018 tarihlerinde Odamız Batı Eğitim Salonu nda gerçekleşti. Dr. Ahmet Feyzioğlu tarafından 2 gün boyunca gerçekleştirilen eğitimde; Değer Üretme ve Uygulama, İnovasyon Yönetiminde Temel Kavramlar ve Örnekler, İnovasyon Stratejisinin Oluşturulması, Ar-Ge Kavramı ve Örnekler, Ar-Ge ve İnovasyon Destekleri, Ar-Ge Reform Paketinin Firmalara Sağlayacağı Fırsatlar konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

26 ÇORLU TSO AKADEMİDE AR-GE VE İNOVASYONUN ÖNEMİNE DEĞİNİLDİ

27 AZZO DERİ DEN ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile AZZO Deri ve Deri Ürünleri arasında 05 Şubat 2018 Pazartesi günü İndirim Protokolü imzalandı. Protokolün imza törenine Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ve AZZO Deri Sahibi Seda Aram katılımda bulundu. İndirim tutarı tüm sezon ürünlerinde 10% olarak belirlenmiştir.

28 AZZO DERİ DEN ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

29 ÇORLU TSO AKADEMİDE TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ Odamız tarafından düzenlenen eğitim / seminerler kapsamında 19 Şubat 2018 Pazartesi günü TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Geçiş eğitimi gerçekleşti. Türk Loydu Eğitmeni Arsev AKÜN ün sunumlarıyla Kuzey Eğitim Salonu nda gerçekleşen eğitimde; ISO 9001 standardında yapılan temel değişiklikler, Revizyondaki değişikliklerin kuruluşlar için anlamı ve etkileri, Yüksek seviye yapı ve Ek SL in amacı ve kullanımı, Risk tabanlı düşünmenin önemi ve uygulaması, ISO den ISO 9001:2015 e geçiş planlaması konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

30 ÇORLU TSO AKADEMİDE TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEÇİŞ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

31 SARAR GİYİMDEN ODAMIZA ÖZEL İNDİRİMLER Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Trend Arena Sarar Giyim Firması arasında 29 Ocak 2018 Pazartesi günü İndirim Protokolü imzalandı. İmza protokolüne; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ve Trend Arena Sarar Giyim Mağaza Müdürü Serhat Canlıdır katılımda bulundu.

32 SARAR GİYİMDEN ODAMIZA ÖZEL İNDİRİMLER

33 ÇORLU TSO AKADEMİDE ETKİ YARATAN YAZILI İLETİŞİM EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ Odamız tarafından gerçekleştirilen eğitim ve seminerler kapsamında 29 Ocak 2018 Pazartesi günü "Etki Yaratan Yazılı İletişim Eğitimi" gerçekleşti. Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşen eğitimde Murat Ünver, Ne, nereye, nasıl yazılır? temel yazım kuralları, yazıyı tasarlamak, yazılı ifade, insanlar okumayı sevmez, iç yazışmaların şirket iletişiminde önemi, toplantı tutanakları, e- posta, resmi yazışmalar ve resmi yazışmalar konularında katılımcılara bilgiler verdi.

34 ÇORLU TSO AKADEMİDE ETKİ YARATAN YAZILI İLETİŞİM EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

35 ODAMIZ WHATSAPP İLETİŞİM HATTI KURULDU Üyelerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüren, bunu yaparken de teknolojik gelişmelerden faydalanan Çorlu TSO, WhatsApp iletişim hattını kurdu. Hizmet kalitesini teknolojik gelişmelerle destekleyen Çorlu TSO Üyelerinden gelen talep ve öneriler ile tespit edilen sorunları artık WhatsApp İletişim Hattı üzerinden, daha hızlı ve pratik olarak yanıtlayacak. Bu uygulama için hazırlanan numarayı akıllı telefonlarına kaydeden Üyeler, hafta içi 08:30 12:30, 13:30 17:30 saatleri arasında öneri, talep, ve şikayetlerini anında ve en kolay yoldan yetkililere iletebileceklerdir.

36 ODAMIZ WHATSAPP İLETİŞİM HATTI KURULDU

37 ODAMIZ PERSONELİNE STRES VE ÖFKE YÖNETİMİ EĞİTİMİ VERİLDİ Odamız personeline, 2018 yılı için planlanan eğitim takvimi kapsamında 17 Şubat 2018 Cumartesi günü Stres ve Öfke Yönetimi Eğitimi verildi. Dr. Gülbeniz Akduman tarafından verilen eğitim Odamız Kuzey Eğitim Salonu nda gerçekleşti. Ders anlatımı, örnekler, film gösterimi, tartışma, vaka çalışmaları, eğitsel oyunlar, bireysel ve grup uygulamaları şeklinde geçen eğitimde; Stres nedir? Beyin ve Stres ilişkisi, Stres tipleri, Stresin Kaynakları, Stresörler, Stres Yönetimi, Stresle Bireysel Başa Çıkabilme Yöntemleri ve İş Hayatında Stres ve Mutluluk Yönetimi Yöntemleri konularında personele bilgiler aktarıldı.

38 ODAMIZ PERSONELİNE STRES VE ÖFKE YÖNETİMİ EĞİTİMİ VERİLDİ

39 ODAMIZ TARAFINDAN İŞTİRAK EDİLEN TOPLANTI, EĞİTİMLER & FAALİYETLER > Ocak 2018 tarihlerinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında 3. ve 8. Dönemlerde akredite olan 44 Oda ve Borsanın Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumlularına yönelik olarak düzenlenen ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi ne Odamız Genel Sekreteri İbrahim Karağöz ve Kalite Yönetim Temsilcisi Buket Özçelik Gürcan, katıldı. > tarihinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Sıfır Atık Projesi Bilgilendirme Toplantısına Odamız İç Hizmetlileri Seçkin Soyupak ve Uğur Can Dokumacı katıldı. >- Odamız Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Fatih Mehmet Tanrısevdi Şubat 2018 tarihlerinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odasına İnceleme ve Geliştirme ziyaretinde bulundu.

40 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 02. Meslek Komitesinin tarih ve 56 sayılı kararına istinaden; >- Ülkemizde ve dolaylı yoldan bölgemizdeki ekonominin tamamen durması ve buna mukabil piyasada dönen paranın geri dönüş süresinin 6 ay olması dolayısıyla geri dönüş KDV oranlarının en az 3 aylık dönemler halinde ve/veya geçici vergi dönemleri oluşturularak alınması ve, >- Çorlu da elektrik ve su tüketimine ilişkin Belediyelerin ve TREDAŞ ın özellikle sanayiciye uyguladıkları tarifelerdeki değişim, fiyat artırımı ve uygulanan yüksek faturalar konusunda bölge sanayicilerinin problem yaşadığı belirtilmektedir. Çorlu Belediyesine ödenen atık su bedeli dışında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından da ayrıca atık su bedeli faturalandırılmaktadır. Özellikle 2018 yılı itibariyle su ve elektrik katkı payları sabit olarak yansıtılmakta ve özellikle sanayicilerimiz mağdur olmaktadır. Bu hususlar ve faturalara yansıtılan bedellerin dayanağı hakkında detaylı bilgi alınması hususlarında gerekli yazışmalar yapılmıştır.

41 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. - Odamız 12.Meslek Komitesinin tarih ve 57 sayılı kararına istinaden; >- Komitemiz tarafından 2016 yılında alınan karar dahilinde, 19+3 yaş araçlara servis izin belgesi verilmesi hususunda uygulama UKOME tarafından yürürlüğe konmuş olup, 2017 yılında başlatılan uygulamanın devamının sağlanarak esnafın mağdur edilmemesi için gerekli çalışmaların yapılması, >- Servis İzin Belgelerinin alınmasında istenen evrakların yeniden güncellenerek, evrakların araç ruhsat fotokopisi, sigortalar ve faaliyet belgesi olarak azaltılması, >- Şoför tanıtım kartlarının kişiye özel olması ve 1 yıllık sürenin 5 yıla çıkarılması, >- Servis İzin Belgelerinin ücretsiz verilmesi ve, >- UKOME nin almış olduğu kararlar (16.Madde) kapsamında esnafın aracının borçlarından dolayı bağlandığı tarihi göz önüne alınarak, icradan plakasıyla satılan plakaların tescillerinin yapılarak esnafa mağduriyet yaşatılmaması hususlarında gerekli yazışmalar yapılmıştır.

42 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 14.Meslek Komitesi nin tarih ve 57 sayılı toplantısına istinaden; > Yılı Mart ayı içerisinde belirlenecek tarihte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası nda Emlak Sektöründe Satış ve Pazarlama Stratejileri semineri düzenlenmesi hususunda gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

43 ÇORLU TSO 2018 YILI İŞ PLANI SUNUMU ODAMIZ 2018 YILI İŞ PLANI KAPSAMINDA; GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ FAAİYETLER VE HEDEFLERİMİZ HAKKINDA SUNUMU BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİZ.

44 Saygılarımızla bilgilerinize sunarız YÖNETİM KURULU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇORLU CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY EĞİTİMLER BAŞLIYOR 2018 OCAK - ŞUBAT - MART EĞİTİM PROGRAMI

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇORLU CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY EĞİTİMLER BAŞLIYOR 2018 OCAK - ŞUBAT - MART EĞİTİM PROGRAMI ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇORLU CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY EĞİTİMLER BAŞLIYOR OCAK - ŞUBAT - MART EĞİTİM PROGRAMI OCAK PROGRAMI Marka/Patent Eğitimi (Ezel ŞAHİN & Hüseyin CAN) Marka; Marka Tanımı

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL EKİM 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL EKİM 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL 2017 26 EKİM 2017 FAALİYET RAPORU 21 EYLÜL 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 84 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 46 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 84 ADET FİRMANIN; 1 ADEDİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK OCAK 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK OCAK 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK 2015 21 OCAK 2016 FAALİYET RAPORU 24 ARALIK 2015 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 70 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 36 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 70 ADET FİRMANIN; 9 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM 2017 21 ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU 23 KASIM 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 72 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 40 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 72 ADET FİRMANIN; 3 ADEDİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN 2017 25 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU 27 NİSAN 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 87 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,35 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 87 ADET FİRMANIN; 5 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART 2018 26 NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU 22 ŞUBAT 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 98 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 21 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 98 ADET FİRMANIN 5 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS 2018 28 HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU 31 MAYIS 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 51 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 18 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 51 ADET FİRMANIN 6 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ 2017 24 AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU 27 TEMMUZ 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 77 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 77 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 ARALIK OCAK 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 ARALIK OCAK 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 ARALIK 2017 25 OCAK 2018 FAALİYET RAPORU 21 ARALIK 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 112 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 44 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 112 ADET FİRMANIN; 7 ADEDİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 ŞUBAT MART 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 ŞUBAT MART 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 ŞUBAT 2018 22 MART 2018 FAALİYET RAPORU 22 ŞUBAT 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 85 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 2 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 85 ADET FİRMANIN 5 ADETİ FABRİKA

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK 2016 25 ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU 21 OCAK 2016 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 108 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 35 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 108 ADET FİRMANIN; 9 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS 2017 22 HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU 25 MAYIS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 106 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,22 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 106 ADET FİRMANIN; 2 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 EKİM KASIM 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 EKİM KASIM 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 EKİM 2017 23 KASIM 2017 FAALİYET RAPORU 26 EKİM 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 68 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 25 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 68 ADET FİRMANIN; 9 ADEDİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT MART 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT MART 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT 2017 23 MART 2017 FAALİYET RAPORU 23 ŞUBAT 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 79 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 22 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 79 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 EKİM KASIM 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 EKİM KASIM 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 EKİM 2018 29 KASIM 2018 FAALİYET RAPORU 25 EKİM 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 45 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 32 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 45 ADET FİRMANIN 3 ADETİ FABRİKA

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 OCAK ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 OCAK ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 OCAK 2017 23 ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU 26 OCAK 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 52 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 37 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 52 ADET FİRMANIN; 4 ADETİ

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI Elazığ, 2018 STRATEJİ 1: Elazığ Ticaret Borsası kimliğinin daha ön plana çıkarılması, Hedef 1.1: Tarımsal ve kırsal kalkınmanın 1.1.1 Yapılacak ler Tarıma dayalı sanayinin

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN 2018 31 MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU 26 NİSAN 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 78 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 36 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 78 ADET FİRMANIN 9 ADETİ

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI Elazığ, 2017 STRATEJİ 1: Elazığ Ticaret Borsası kimliğinin daha ön plana çıkarılması, Hedef 1.1: Tarımsal ve kırsal kalkınmanın desteklenmesi 1.1.1 Yapılacak ler Tarıma

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS 2018 27 EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU 31 AĞUSTOS 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 106 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 106 ADET FİRMANIN 6

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 MART NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 MART NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 MART 2017 27 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU 23 MART 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 133 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 44 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 133 ADET FİRMANIN; 7 ADETİ

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 21.04-18.05.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 18.05.2009 Sayı: 06/06 BÖLGE TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ YILLARA GÖRE TURİST GİRİŞİ (OCAK-ŞUBAT-M ART-NİSAN 4 AYLIK )

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 EYLÜL EKİM 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 EYLÜL EKİM 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 EYLÜL 2018 25 EKİM 2018 FAALİYET RAPORU 27 EYLÜL 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 67 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 34 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 67 ADET FİRMANIN 4 ADETİ

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011-

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- 22 Aralık 2010 tarihli Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Kalkınma Kurulu toplantısında belirlenen 4 farklı sektörel çalışma grubundan

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN 2016 21 TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU 23 HAZİRAN 2016 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 35 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 26 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 35 ADET FİRMANIN; 1

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. "Yüzyıllardır Mevlid Kandili

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI Odamız 5. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Barış BAKIR'ın Akçay'daki yeni mağazasının açılışı odamız yöneticileri ve genel sekreterimizin

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI DIŞ PAYDAŞ ANKET ANALİZ RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI DIŞ PAYDAŞ ANKET ANALİZ RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI DIŞ PAYDAŞ ANKET ANALİZ RAPORU 1.Araştırmanın Amacı ve Önemi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası nın verdiği hizmetlerin kapsamı içindeki dış paydaşlarının müşterek ihtiyaçlarının

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. 13 Ocak 2017, Problem Çözme Teknikleri Eğitimi

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. 13 Ocak 2017, Problem Çözme Teknikleri Eğitimi TURKLAB Bülten 2017 Ocak-Şubat-Mart 13 Ocak 2017, Problem Çözme Teknikleri Eğitimi 13 Ocak 2017 tarihinde Teknik Muayene Eğitim Ekspertizlik Kalite ve İş Güvenliği Hiz. Tic. Ltd. Şirketi nin talebi üzerine

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web: / e-posta:

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web:  / e-posta: Sayfa 1/10 06 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ANKARA DA YAPILAN TOBB ODA BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ NE KATILDIK. 07 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ANKARA DA YAPILAN TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI NA MECLİS BAŞKANIMIZ

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü Her Hafta Haftalık Olağan Toplantısı Meslek Kom. Ocak Şubat 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMELERİNİN YAPILMASI

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU Sayfa No 1/9 MARKALAŞMA VE YENİ PAZARLAR İÇİN FUAR ORGANİZASYONLARI VE TEKNİK GEZİLER DÜZENLEMEK YÖNETİM KURULU 45.000 TL 34.955,83TL KURUMLAR/FİRMALAR PAYDAŞLARIMIZ, FUAR ORGANİZASYON FİRMALARI YILDA

Detaylı

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa 365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ı ziyaret etti.

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

46 % 84,78 9 % 68,98

46 % 84,78 9 % 68,98 YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI KATILIM ORANI 46 % 84,78 KATILIM ORANI 9 % 68,98 6473 1839 512 35 2266 166 278 16 442 49 194 13 16 606 41 MESLEK GURUBU 2015 YILINDA KAYIT YAPILAN

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ 2015 HASAT SEZONU ÜRÜNÜ OLAN İLK ARPA BORSAMIZA GELDİ 015 Hasat Sezonu Ürünü Olan İlk Arpa 2Satılmak Üzere 4 Haziran 2015 Perşembe Günü Borsamıza Getirildi. Davuteli Köyünden

Detaylı