YK-568 ACCESS KONTROL CİHAZI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YK-568 ACCESS KONTROL CİHAZI"

Transkript

1 ZKSOFTWARE YK 568 ACCESS YK-568 ACCESS KONTROL CİHAZI KULLANIM KİTAPÇIĞI ZKSoftware The Advenced Biometric Solutions Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Adres : Perpa Ticaret Merkez B Blok Kat:2 No:40 (Mavi Avlu 13 No lu Asansör yanı Telefon : Şişli / İSTANBUL / TÜRKİYE (0212) / Gsm : (0541) Fax : (0212) Msn : info@aykko.com aykko_zksoftware@yahoo.com.tr ZKSoftware The Advenced Biometric Solutions Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat : 2 No: 40 (Mavi Avlu 13 No'lu Asansör) Şişli / ĐSTANBUL / TÜRKĐYE Telefon : (0212) / (0212) Fax : (0212)

2 Sayfa 2 GENEL BAKIŞ Genel özellikleri Besleme: 12VDC, Daha sonra 9 tuşuna basın. Daha sonra önceden tanımladığınız kullanıcılardan hangisinin ikinci röle veya herhangi bir röleyi çektireceğini belirlemek için daha önce kart veya şifre tanıtırken kullanıcılara verdiğimiz 3 haneli kullanıcı numarasını girin. Daha sonra ana röle için 1, yardımcı röle için 2, her iki röleyi aynı anda açmak için 3 numaralı tuşa basın. Daha sonra # tuşuna 2 saniye basılı tutarak programlama modundan çıkın. Güç: 40mA stantby durumunda, 130mA normal çalışma Röle: Kilit rölesi 5A, Yardımcı kontak rölesi 5A Çıkış: Her iki rölede (Kilit ve Yardımcı) NC ve NO kontak çıkışları, Kart Okuyucu: Maksimum okuma mesafesi 65mm, ASK 125 Khz 26 Bit proximity kart standardı. İklimsel özellikler: -31º 63º arası çalışma sıcaklığı, 0 95 % çalışma nemi, dış ortamda çalışmaya uygun standartlarda imal edilmiştir Ölçüleri: 120L x 76W x 27H (mm), kg ağırlık Temel Özellikler Tümleşik proximity okuyucu (125 Khz ASK Modulasyon) Şifreli giriş için tümleşik tuş takımı Yardımcı röle giriş ve çıkışı 8 farklı yardımcı modda çalışma (1 Aralık kapı, 2 Kapı Zorlama, 3 Paralel bağlantı modu, 4 Kapı durum izleme, 5 Normal ve Güvenli mod Tümleşik buzzer İki renkli programlama ve durum ledi 2 İRTİBAT TEL:

3 8 Cihazı fabrika ayarlarına döndürme Cihazı fabrika ayarlarına döndürürseniz tanımlı olan bütün şifre, kart ve ayarlar tamamen silinir ve fabrika ayarlarına döner. Bundan dolayı bu işlemi yaparken dikkatli olmak gerekmektedir. YK Güvenli ve normal diye seçilebilen çalışma modu Sayfa 3 Daha sonra programlama şifresini girin (fabrikasyon 1234 dür). Daha sonra 0 tuşuna basın. Daha sonra programlama şifresini (fabrikasyon 1234 dür) tekrar girin. Cihaz sıfırlama işlemi tamamlanmıştır. 3 grup kullanıcı (1 Normal kullanıcı, 2 Güvenli kullanıcı, 3 Ana kullanıcı) 4 farklı kapı açma kombinasyonu (I- 4 haneli şifre ile, II 4 haneli şifre + kart, III 4 haneli şifre + 4 haneli şifre, IV kart + kart) 9 Unutulan programlama şifresini değiştirme Öncelikle cihaz normal modda çalışıyor olması gerekmektedir. Cihaz eğer nor- Mod ledi Kapı Ledi mal modda çalışıyorsa mod ledi yeşil yanar. Önce cihazın gücünü kesin. Buton bağlantısı yapılmış ise butona basılı tutarak gücü cihaza tekrar verin. Eğer buton bağlantısı yapılmamışsa cihazı söküp buton çıkışı ile - ucu kısa devre edip gücü verin. Gücü verdiğinizde cihaz çalışacaktır. 15 saniye süreliğine programlama şifresi 1234 olacaktır. 15 saniye içinde programa bu şifre ile giriş yapabilirsiniz. Programlama moduna girdikten sonra yeni şifre bu şekilde belirleyebi- Zil butonu # 3 X 4 matrix tuş takımı lirsiniz. 10 Unutulan güvenlik kodunu değiştirme Öncelikle cihaz güvenli modda çalışıyor olmalıdır. Çalışmıyorsa güvenli moda alıp ondan sonra bu işlemleri yapmak gerekmektedir. Cihazın gücünü kesin. Eğer cihaza buton bağlı ise butona basılı tutarak cihazın elektriğini verin. Buton bağlı değilse - yani GND ucu ile cihaz üzerinde bulunan buton ucunu kısa devre edip cihazın elektriğini verin. 15 saniye boyunca fabrikasyon şifreler geçerlidir. Önce 3818 yazıp # tuşuna basın cihaz normal çalışma moduna geçecektir. Daha sonra # tuşuna 2 saniye basılı tutup programlama moduna girin. Programlama şifresi olarak 1234 yazdıktan sonra 4 tuşuna basın. Daha sonra yeni güvenlik şifresinizi yazın. Daha sonra # tuşuna 2 saniye basılı tutup programlama modundan çıkış yapın. Kasa sıkma vidası Sabotaj anahtarı ile harici cihaz kontrolü ( Alarm, siren vb.) Programlanabilir siren çıkış süresi Programlanabilir kilit açma süresi 11 Kullanıcılara hangi röle açacağını belirleme Cihaz üzerinde 2 adet röle vardır. Fabrikasyon tüm kullanıcılar ana röleyi çektirir. İkinci röleyi çektirecek kullanıcıları belirlemek için # tuşuna 2 saniye basılı tuttuktan sonra program şifresini yazıp programlama moduna girin. 8 İRTİBAT TEL:

4 NC Kilit kullanılıyorsa: Sayfa 4 MONTAJ Cihaz kapı kontrolünde kullanılacaksa kullanıcıların omuz hizasına gelecek yüksekliğe takılması tavsiye edilir. Cihaz kutusundan çıkan arka kapağı monte edeceğimiz yüzeye koyup vida deliklerinden işaret alınır. İşaretlenen yerlerden matkap ile delinip dübel ve vida yardımıyla yüzeye kapak tutturulur. Arka kapak üzerinde tam ortada bulunan büyük boşluktan kablolar geçecektir. Kablolama yapıldıktan sonra (DC 12V, Kilit uçları vb. kablolar) arka kapağın tam ortasında bululan büyük boşluktan cihaza bağlanmaktadır. KABLO BAĞLANTILARI TAK ÇIKIŞLARI KİLİT İÇİN KURU KON- TUŞ TAKIMI COM NC NO + - COM NC NO YAR. ÇIK. YAR. GİR. ZİL 2 ZİL 1 BUTON KİLİT TAK ÇIKIŞLARI KİLİT İÇİN KURU KON- ZİL KURU KONTAK UÇLARI Daha sonra programlama şifresi (fabrikasyon 1234) girdikten sonra 6 tuşuna basıyoruz. Daha sonra 01 xx (xx saniye cinsinden röle süresi) giriyoruz. Programlama modundan çıkmak için # tuşuna 2 saniye basılı tutuyoruz. Örneğin NC kilit kullanıyoruz ve kilit açma süresini 5 saniye olarak ayarlamak için aşağıdaki gibi ayar yapıyoruz. # tuşuna 2 saniye bastığımızda mod ledi sönecektir. Programlama şifresini 1234 olarak girdikten sonra 4 tuşuna basıyoruz. Daha sonra 0105 yazıp # tuşuna 2 saniye basılı tutup programlama modundan çıkıyoruz. 6 Kullanıcı kartı veya şifre tanıtma Daha sonra programlama şifresini (fabrikasyon 1234 dür) yazın. 7 tuşuna basın. 3 haneli olacak şekilde kullanıcı numarasını yazın. Örneğin 1 numaralı kullanıcı için 001 olarak girmek gerekir. Kulanıcı numarası girildikten sonra tanıtmak istediğiniz kartı cihaza okutun veya dört haneli belirleyeceğiniz şifreyi girin. Daha başka kart tanıtılacaksa yine 3 haneli kullanıcı numarası girdikten sonra diğer kart okutulur. Tanıtılacak kartlar bittiğinde # tuşuna 2 saniye basılı tutup programlama modundan çıkılır. 7 Kullanıcı kartı silme Programlama şifresi (fabrikasyon 1234 dür) yazdıktan sonra 8 tuşuna basın. Silmek istediğiniz karta ait kullanıcı numarasını 3 haneli olarak girin. Örneğin 3 numaralı kullanıcı silinmek isteniyorsa 003 olarak girilir. Daha sonra programlama şifresi girilir (fabrikasyon 1234 dür). Kart silme işlemi tamamlanmıştır. Programlama modundan çıkmak için # tuşuna 2 saniye basılı tutun. GND +12V DC 4 İRTİBAT TEL:

5 2 Yardımcı çıkış rölesi için şifre değiştirme (aynı anda ikinci kilit vb. Kullanan röle) Programlama şifresini girin (fabrikasyon 1234 dür). Daha sonra 2 tuşuna basın. Yeni dört haneli şifre yazın(fabrikasyon şifresi 852). Yardımcı röle için yeni şifre belirlenmiştir. Programlama modundan çıkmak için # tuşuna 2 saniye basılı tutun. Programlama modundan çıkacaktır. 3 Programlama şifresini değiştirme (Fabrikasyon 1234 dür) YK PROGRAMLAMA PRIMARY CODE (ANA KOD) 1) Normal çalışma modunda ayrı ayrı olarak kullanılır 2) Diğer kodlar bu kodla aynı olamaz SECONDARY CODE ( İKİNCİL KOD) 1) Güvenli modda ana kodu karşılamalıdır. Sayfa 5 Programlama şifresini girin (fabrikasyon 1234 dür). Daha sonra 3 tuşuna basın. Yeni 4 haneli programlama şifresini yazın. Programlama modundan çıkmak için # tuşuna 2 saniye basılı tutun. 4 Güvenlik kodu değiştirme (Fabrikasyon 1234 dür) Programlama şifresini yazın (fabrikasyon 1234 dür). Daha sonra 4 tuşuna basın. Yeni dört haneli şifreyi girin. Programlama modundan çıkmak için # tuşuna 2 saniye basılı tutun. 5 Kilit açma kontak rölesi süre ayarlaması (fabrikasyon 4 saniyedir) NO kilit kullanılıyorsa: Daha sonra programlama şifresini girin (fabrikasyon 1234 dür). Daha sonra 6 tuşuna basıyoruz. Daha sonra kullandığınız kilit cinsine göre kod girmeniz gerekir. Eğer NO kilit kullanıyorsanız 00xx (xx saniye cinsinden değer). Örneğin kullandığımız kilit NO kilit ve cihazın 5 saniye tetik vermesini istiyoruz. Programlama şifresini 1234 olarak kabul edirek, aşağıdaki gibi kilit açma süresini ayarlıyoruz. # tuşuna 2 saniye bastığımızda mod ledi sönecektir. Programlama şifresini 1234 olarak girdikten sonra 4 tuşuna basıyoruz. Daha sonra 0005 yazıp # tuşuna 2 saniye basılı tutup programlama modundan çıkıyoruz. 2) Sistem kodu ile aynı olamaz, fakat farklı kullanıcılar aynı kodu kullanabilir. Normal Mod: Fabrika ayarlı gelen moddur. Bütün normal kullanıcılar, güvenli kullanıcılar ve ana kullanıcılar ana kod veya kart ile giriş yapabilir. Güvenli Mod: Sadece güvenli kullanıcılar ve ana kullanıcılar giriş çıkış yapabilir. Güvenli modda iken ana kod ve ikincil kod girilerek giriş çıkış yapılabilir. Fakat zaman aralığı 10 saniyeden daha az olmalıdır. Normal moddan güvenli moda geçiş : Güvenlik kodunu gir --# Güvenli moddan normal moda geçiş: Güvenlik kodunu gir --# Fabrikasyon güvenlik kodu = 3838 Programlama Anlatımı: Programlama moduna girmek için # tuşuna 2 saniye basılı tutup ana kodu girmek gerekir. Fabrikasyon programlama şifresi 1234 dür. 1- Kapı açma kodunu değiştirme Programlama şifresini yazın (fabrikasyon 1234) daha sonra 1 tuşuna basın ve yeni dört haneli kapı açma şifresini girin. Programlama modundan çıkmak için # tuşuna 2 saniye boyunca basılı tutun. 6 İRTİBAT TEL:

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com pazarlama@artelektronik.com

Detaylı

ART S603W Standalone Kart Okuyucu

ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

KEYPAD SLIM TGS-01. Kullanım Kitabı V 1.0. Şubat, 2014 KONTAL ELEKTRONİK :: KEYPAD (TGS-01) 0

KEYPAD SLIM TGS-01.  Kullanım Kitabı V 1.0. Şubat, 2014 KONTAL ELEKTRONİK :: KEYPAD (TGS-01) 0 KEYPAD SLIM TGS-01 Kullanım Kitabı V 1.0 www.kontal.com.tr Şubat, 2014 KONTAL ELEKTRONİK :: KEYPAD (TGS-01) 0 1. KULLANIM ALANI Şifre panelleri, Giriş-Çıkışın kontrollü şekilde yapıldığı her alanda yoğun

Detaylı

ART S602W Standalone Kart Okuyucu

ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:4

AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:4 AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU MFR/PSI GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM : 1.4 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Orhanlı Mah. Katip Çelebi Cad. No:17/B Tuzla-İstanbul / Türkiye

Detaylı

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO www.biges.com 444 09 18 Açıklama Cihaz standalone yapıda olup, wiegand okuyucu ile de kullanılabilir. Bu cihaz 4 hane pin girişli 2000 kullanıcı destekler.

Detaylı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmaya başlamadan önce Kullanım Kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. 1. Paket İçeriği; Adı Miktar Notlar Geçiş kontrol cihazı 1 Kullanım kılavuzu 1

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK. MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:3

AYBEY ELEKTRONİK. MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:3 AYBEY ELEKTRONİK MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU MFS GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM : 1.3 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK. MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:3

AYBEY ELEKTRONİK. MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:3 AYBEY ELEKTRONİK MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU MFS GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM : 1.3 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul

Detaylı

Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu

Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz ST 4,40 RP cihazlarının bağlantı ve tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/ R:4

AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/ R:4 AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU MFR/PSI GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM : 1.4 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Orhanlı Mah. Katip Çelebi Cad. No:17/B Tuzla-İstanbul / Türkiye

Detaylı

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu S50 Genel Tanıtım Fonksiyon Tanımı İlgili özellik ve input için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz Programlama Moduna Giriş * 888888 # Kodundan sonra programlamaya başlayabilirsiniz

Detaylı

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU 1.Malzeme Listesi TuĢtakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır

Detaylı

RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu

RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu Model RD-6813 Kullanıcı kapasitesi 2000 Kart türü EM, MF Kart okuma mesafesi 3-6cm Aktif akım

Detaylı

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu Q-P 110A Kullanım Kılavuzu 1.Malzeme Listesi İsim Miktar Remarks Tuştakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır Akıllı vida 2 4mmx28mm

Detaylı

4.Komut İptali Komut iptal etmek için [*] a basınız. 5. Fonksiyon ve Ayarları Program Moduna Giriş: [*]+[6 haneli PIN], (geçerli pin )

4.Komut İptali Komut iptal etmek için [*] a basınız. 5. Fonksiyon ve Ayarları Program Moduna Giriş: [*]+[6 haneli PIN], (geçerli pin ) 3. The LED ve Buzzer 3.1. Normal Mod: 3.1.1.Geçerli Komut: Kısa Bip 3.1.2.Geçersiz Komut: Uzun Bip 3.2. Programlama Modu: 3.2.1. Yeşil LED açık 3.2.2 Geçerli Komut: 2 kısa bip 3.2.3.Geçersiz Komut: 3 bip

Detaylı

1.1 KULLANICI YÖNETİMİ

1.1 KULLANICI YÖNETİMİ X7 KULLANIM KLAVUZU 1.1 KULLANICI YÖNETİMİ 1.2 Yönetici Doğrulama İşlemleri Yönetici Şifresini Doğrulama Önce * tuşuna ardından # tuşuna basılır. 1234 fabrikasyon şifresi girilir. Doğrulama başarılı olacak

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Lütfen kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve kontrolörün nasıl doğru kullanıldığını anlayınız. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Ürün Ana Teknik Özellikleri Madde Özellikler Voltaj 12VDC + %12

Detaylı

ZKSOFTWARE THE ADVANCED BIOMETRIC SOLUTIONS. GENEL OLARAK KART KAYDI ve ŞİFRE KAYDI

ZKSOFTWARE THE ADVANCED BIOMETRIC SOLUTIONS. GENEL OLARAK KART KAYDI ve ŞİFRE KAYDI ZKSOFTWARE THE ADVANCED BIOMETRIC SOLUTIONS GENEL OLARAK KART KAYDI ve ŞİFRE KAYDI Kart ve Şifre Kayıt Menüsünü Tanıma Öncelikle cihazın üzerindeki menü tuşuna basılır.şekil 1.1 de ekran belirir.[ok] Tuşuna

Detaylı

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu Q-P 110A Kullanım Kılavuzu 1.Malzeme Listesi İsim Miktar Remarks Tuştakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır Akıllı vida 2 4mmx28mm

Detaylı

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU BÖLÜM 1: ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Bu Q-P 50 B okuyucu özellikle, akıllı binalar, yerleşim alanlarındaki toplu geçişlerde, ofislerin binaların, fabrika girişlerinin kontrolü için dizayn

Detaylı

D-W6001 Alarm panelimiz hakkında bilmemiz gerekenler ;

D-W6001 Alarm panelimiz hakkında bilmemiz gerekenler ; STB bağlantısını sirenimizin üzerindeki flaşörü çalıştırmak için, bu bağlantıyı yapmak zorunlu değildir. MicroSwich bağlantısını sabotaj bağlantısı olarak kullanıyoruz. Bağlantıyı yapmak zorunlu değildir.

Detaylı

VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI

VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI VPON VİLLA SİSTEMİ BAĞLANTI DİYAGRAMI KIRMIZI MAVİ SARI BEYAZ KIRMIZI MAVİ SARI BEYAZ KANAL 1 KANAL 2 KONNEKTÖR KABLO UÇLARI BEYAZ - VİDEO SARI - +12 V MAVİ - VİDEO GND KIRMIZI

Detaylı

125 KHZ PROXIMITY KART OKUYUCU KO 125

125 KHZ PROXIMITY KART OKUYUCU KO 125 125 KHZ PROXIMITY KART OKUYUCU KO 125 Kullanım Kitabı V 1.0 www.kontal.com.tr Ağustos, 2014 KONTAL ELEKTRONİK :: PROXIMITY KART OKUYUCU (KO 125) 0 1. KULLANIM ALANI Proksimity kart okuyucuları, giriş ve

Detaylı

Model BLW-210PI

Model BLW-210PI Model BLW-210PI www.biges.com 444 09 18 Teknik özellikler Voltaj Sıcaklık Nem Kart Kapasitesi Genel PIN 1 DC 12V Özel PIN 1000 Frekans Okuma Mesafesi Sinyal Çıkışı Çıkış Butonu 1 Kapı Zili 1 Harici Okuyucu

Detaylı

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 kart okuyucusunu; Mody serisi dış kapı buton modülleri ile birlikte kullanılır. Fp52 ile iki farklı röle çıkışı vardır.500 kullanıcıya kadar tanımlanabilir.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-CP series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-CP SERİSİ Pratikkart, Pratik-CP serisi (şifre + kartlı geçiş sistemi) KGS (Kartlı Geçiş Sistemi)

Detaylı

2K-130 KULLANIM KILAVUZU

2K-130 KULLANIM KILAVUZU K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI 1 CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI http://www.salimusta.com salim@salimusta.com CAPTAIN-I Alarm paneli Özellikleri 6 programlanabilir bölge 2 bölünme Arayıcı: üç kişisel cep veya ev

Detaylı

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10 DC-808T Alarm Paneli Kolay Kullanım Kılavuzu Genel Özellikler 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği, 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği, Dijital ses desteği ve kolay

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-P series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-P SERİSİ PratikKart, Şifreli Geçiş Sistemi Pratik-P serisi, Şifreli Geçiş Sistemi mantığında çalışan

Detaylı

GSM Kartı. Programlama Butonu

GSM Kartı. Programlama Butonu Teknik Özellikler GSM DIALER KULLANMA KILAVUZU Besleme Gerilimi : 12 Volt Sukunet Akımı : 35 ma. Arama Esnasında Çekilen Akım : 100 ma. Tetikleme Türü : Negatif (-) Tetikleme Bağlantı Şekli GSM Kartı SIM

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Balık Gözü Kamera Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD Kart Okutma Penceresi 182

Detaylı

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1 Alarm Sisteminiz Hakkında Bilmeniz Gerekenler Markalı alarm sisteminiz hakkında bilinmesi ve uygulanması gereken Teknik bilgiler asağıda sıralanmıstır. Sistem Kullanıcıları için uyarılar Alarm sisteminizin

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Kamera RF CARD Kart Okutma Penceresi 182 mm Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD

Detaylı

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10 DC-808T Alarm Paneli Kolay Kullanım Kılavuzu Genel Özellikler 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği, 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği, Dijital ses desteği ve kolay

Detaylı

KMD99 RF 99 Kanal Kumanda. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

KMD99 RF 99 Kanal Kumanda. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF 99 Kanal Kumanda Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Kumanda Paneli... 4 2.2 Kumanda Tanıtmak...

Detaylı

Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu

Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Strike 5,50 R kullanım ve bilgisayar bağlantısı ile cihaz tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir.

Detaylı

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı

Detaylı

Model BLW-222CFP

Model BLW-222CFP Model BLW-222CFP www.biges.com 444 09 18 Özellikler 3 Fonksiyon İle Geçiş Kontrol (Parmak İzi Tanıma + Proximity Kart Tanıma + Şifre Kontrol) Sayısal Tuş Takımı, Türkçe Seslendirmeli Menü ARM9 İşlemci

Detaylı

1120-EA WATER-PROOF PROXIMITY ACCESS KONTROL SİSTEMİ KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU

1120-EA WATER-PROOF PROXIMITY ACCESS KONTROL SİSTEMİ KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU ERD-1120 1120-EA ERD-1130 WATER-PROOF PROXIMITY ACCESS KONTROL SİSTEMİ KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. ÖNEMLİ ÖZELLİKLER 2 II. ÖN PANEL VE KART TİPLERİ.. 2 III. MONTAJ PROSEDÜRÜ.. 4 IV. PROGRAMLAMA

Detaylı

* Program 123 Enter ile şifre değiştirme moduna * Program Enter ile montajcı moduna girilir. *Program Enter yaparak programlamadan çıkılır.

* Program 123 Enter ile şifre değiştirme moduna * Program Enter ile montajcı moduna girilir. *Program Enter yaparak programlamadan çıkılır. ELITE 32-64 ZONE ALARM PANELİ KISA PROGRAMLAMA KLAVUZU P=Program tuşu, E=Enter tuşuna basınız demektir. Master Şifre=123, Mühendislik Şifresi=000000 dır. ZONE GRUPLARINI OLUŞTURMA * Program 123 Enter ile

Detaylı

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR Altyapı kablolamasında CAT5 kablo alt yapısı kullanılır. Dış cephe ölçüsü 390 x 140 mm dir. Arka kasa ölçüsü 350 x 120 x 48 mm dir Daire numaraları, 2 haneli,

Detaylı

LS 900 Kullanma Klavuzu

LS 900 Kullanma Klavuzu SİSTEM Otomasyon & Elektrik Sipariş ve Teknik Sorularınız İçin 0212 577 57 91-92 Alarm ve Kamera Sistemleri LS 900 Kullanma Klavuzu Adres: Rami Kışla Cad. Emintaş Binatlı San. Sit. No: 9 / 30 Eyüp / İstanbul

Detaylı

2 Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu

2 Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216) 394 50 55-56-57

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK RF Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı Şeması...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-C series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-C SERİSİ PratikKart, Kartlı Geçiş Sistemi Pratik-C serisi, KGS (Kartlı Geçiş Sistemi) mantığında

Detaylı

KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI

KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI Önsöz TT-FSM SA Offline çalışma yapabilen üzerinde microdatabase bulunduran cihazlardır. Access PDKS uygulamaları tasarlanabilir. Offline çalışmada yetkili personel bilgileri

Detaylı

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi Yusuf Noyan AYDIN Aydın Dış Ticaret Altınkum Mahallesi 430 Sokak No:2/4 Konyaaltı ANTALYA Telefon : + 90 242 229 96 50 www.aypro.com info@aypro.com CG - G5 GSM Modüllü Alarm Sistemi GSM / SMS / RFID Alarm

Detaylı

POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ PROGRAMLAMA KLAVUZU

POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ PROGRAMLAMA KLAVUZU POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ PROGRAMLAMA KLAVUZU Version 1.11 ve yukarısı için P=Program tuşu, E=Enter tuşuna basınız demektir. Master Şifre=123, Mühendislik Şifresi=000000 dır. * Program 123

Detaylı

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM STAND ALONE. TT FSM STAND ALONE Kullanım Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM STAND ALONE. TT FSM STAND ALONE Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM STAND ALONE Kullanım Kılavuzu Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Adres: Altay Çeşme Mahallesi Sanayi Sokak No:8 Demirli Sitesi

Detaylı

Strike SC 702 Kullanım Kılavuzu

Strike SC 702 Kullanım Kılavuzu Strike SC 702 Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz ST 702 ve bilgisayar bağlantısı ile cihaz tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ KISA PROGRAMLAMA KLAVUZU

POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ KISA PROGRAMLAMA KLAVUZU POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ KISA PROGRAMLAMA KLAVUZU Version 1.09 ve yukarısı için P=Program tuşu, E=Enter tuşuna basınız demektir. Master Şifre=123, Mühendislik Şifresi=000000 dır. ZONE GRUPLARINI

Detaylı

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER 3 4 5-14 2 KURULUM AYARLARI 15-16 CALIŞMA FONKSİYONLARI 17-20 MEKANÝK KURULUM 21-22 ARIZA DURUMLARI 23 GÜVENLÝK UYARILARI 24 TEKNÝK ÖZELLÝKLER 25 3 07 08 06 10 11 09 Perde Radar ( Opsiyonel) 4 07 Kayış

Detaylı

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1-

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1- -1- -2- Temel Fonksiyonlar-Özellikler 1. Ücretsiz çağrı atarak kapı ve bariyer kumanda edebilme (1 adet kuru kontak çıkış) 2. Tüm programlama işlemlerinin SMS ile yapılabilmesi ve SMS ile geri bildirim

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi Everfocus ELA-821 NB Tek Kapı Kontrol Ünitesi 300 kullanıcı ve 1393 olay kapasitesi RS 232 veya 485 seri port 4 dijital, 7 segment LED'li ekran 3 adet LED'li gösterge Tuş takımı ve entegre kart okuyucu

Detaylı

Programa girdikten sonra zoneleri tanıtmak için 001 tuşlanmalıdır.tuşlandıktan sonra 2 haneli zone özelliklerini 6 zone için peşpeşe girilmelidir.

Programa girdikten sonra zoneleri tanıtmak için 001 tuşlanmalıdır.tuşlandıktan sonra 2 haneli zone özelliklerini 6 zone için peşpeşe girilmelidir. DSC PANEL KISA PROGRAMLAMA KILAVUZU Programlama şifresi:5555 Kullanıcı şifresi:1234 Programa giriş: * 8 5555 Programdan çıkış: # # Zone tanımları: 00 Kullanılmayan zone 01 1.gecikmeli zone 03 Ani zone

Detaylı

ACCP99 ACCP99BLG ACCESS KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU. REF:0419001 Onay: Baskı:2 SERVİS:

ACCP99 ACCP99BLG ACCESS KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU. REF:0419001 Onay: Baskı:2 SERVİS: ACCP99 SERVİS: ACCP99BLG ACCESS KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU REF:0419001 Onay: Baskı:2 Genel Özellikleri: ACCP99 access paneli,mikroişlemci kontrol ve denetimli,2 kart okuyuculu,2 butonlu, bağımsız

Detaylı

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 Kullanıcı Klavuzu (Sık Kullanılanlar) Kuruluma başlamadan önce mutlaka fabrika ayarlarına yükleyip kuruluma başlayınız. Eğer yazılım güncellemesi yaparsanız güncellemeden

Detaylı

ROLAN ALICI KARTI KULLANIM KİTABI V 4.0

ROLAN ALICI KARTI KULLANIM KİTABI V 4.0 ROLAN ALICI KARTI KULLANIM KİTABI V 4.0 OCAK, 2012 KONTAL ELEKTRONİK :: ROLAN ALICI KARTININ KULLANIM KİTABI 0 1. TEKNİK ÖZELLİKLER RKA ( Tek Ve Çift Kanal Çıkışlı) 12 / 24 Volt ayarlanabilir çalışma voltajı

Detaylı

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ALARM CİHAZLARI KABLOSUZ ALICI MODÜLÜ MARKA: MODEL: AMC MIX 400 TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ALARM SİSTEMLERİ VE ELEKTRONİK TİC LTD. ŞTİ. PERPA TİCARET MERKEZİ, A BLOK, KAT: 5 NO:112-114, 34384

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

Jablatron JA-82K OASİS Kontrol paneli basit kurulum kitapçığı

Jablatron JA-82K OASİS Kontrol paneli basit kurulum kitapçığı Jablatron JA-82K OASİS Kontrol paneli basit kurulum kitapçığı Servis modu şifresi(program modu): 8080 Kullanıcı şifresi (master): 1234 Servis moduna giriş: Panel programlama Servis modu çıkış: Bakım moduna

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

İçindekiler. Bölüm1.Ürün Tanımı Bölüm2. Fonksiyonlar...Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Bölüm3.Kurulum Bölüm4.Elektrik Bağlantısı...

İçindekiler. Bölüm1.Ürün Tanımı Bölüm2. Fonksiyonlar...Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Bölüm3.Kurulum Bölüm4.Elektrik Bağlantısı... İçindekiler Bölüm1.Ürün Tanımı... 2 Bölüm2. Fonksiyonlar...Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Bölüm3.Kurulum... 3 Bölüm4.Elektrik Bağlantısı... - 4 - Bölüm5.Yönetici Kartı Belirleme-Kullanma... 8 Bölüm8.Kontrolörü

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli

2 Kablolu Villa Zil Paneli 2 Kablolu Villa Zil Paneli 2K-91-2K-92 Kullanım Kılavuzu 2K-91 2K-92 2K-91-2K-92 2 Kablolu Villa Zil Paneli İÇİNDEKİLER 1.Bölümler ve Fonksiyonları... 1 2.Terminal Açıklamaları... 1 3.Özellikler... 2 4.Montaj...

Detaylı

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin ACD BİLGİ İŞLEM URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ URT-V2 Terminallerinin Donanım Özellikleri Genel Yetenekleri Terminal Dış Özellikler Montajda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Detaylı

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU GÜVENLİK ALARM SİSTEMİ KABLOSUZ MANYETİK KONTAK MARKA: MODEL: AMC CM 400 TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ALARM SİSTEMLERİ VE ELEKTRONİK TİC LTD. ŞTİ. PERPA TİCARET MERKEZİ, A BLOK, KAT: 5 NO:112-114,

Detaylı

MODEL OP-CN4. Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU ARTIMSAL SAYICI UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MODEL OP-CN4. Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU ARTIMSAL SAYICI UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ MODEL OP-CN4 ARTIMSAL SAYICI Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1. Cihazın elektriksel bağlantılarını son sayfada belirtilen şekilde yapınız. 2. Elektriksel

Detaylı

ORKA BİLİŞİM ELEKTRONİĞİ

ORKA BİLİŞİM ELEKTRONİĞİ ORKA BİLİŞİM ELEKTRONİĞİ GSM İNTERKOM KULLANIM KILAVUZU ORKA BİLİŞİM ELEKTRONİĞİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İletişim Merkez Ofis: Cami Mahallesi Çemenzar Çıkmazı Sokak Albatros Sitesi No:28 Tuzla / İSTANBUL

Detaylı

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 -S / CCT / -P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216)

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Adresli Sistem Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Girişi görüntüleme Giriş ile konuşma 4 daire içi ünite için bir adet video & ses distribütör kullanılır Protokol

Detaylı

HIZLI KULLANMA KLAVUZU

HIZLI KULLANMA KLAVUZU HIZLI KULLANMA KLAVUZU 7, 10 MODELLER : HOMEPRO vivimat PRO3 HOMEPRO vivimat COMFORT HOMEPRO vivimat PRIME HOMEPRO vivimat LITE SİSTEME GİRİŞ / LOGIN Ev içerisinden kullanmak için (LAN) iç IP kutusuna

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7 DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı DT8/CAT5

Detaylı

D45 Sistemi Monitör ve Zil Paneli Programlanması

D45 Sistemi Monitör ve Zil Paneli Programlanması D45 Sistemi Monitör ve Zil Paneli Programlanması 321030 322040 321020 321010 1 322010 322050 Monitörlerin Programlanması 1. Monitörlerin Adreslenmesi 2. Monitör Çağrı Melodilerini Değiştirme 3. Kullanıcı

Detaylı

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1.TUŞ LED TAKIMI 6 zil (chime) özelliği aktif zil özelliği aktif olmasın * FONKSIYON TUŞLARI: (STAY KURMADA DEVREDE) VESCO-R 510 KULLANICI KILAVUZU LED 8 hızlı algılama (50ms) yavaş algılama (300ms) *

Detaylı

Runner 4-8. Kullanım Kitapçığı. 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli

Runner 4-8. Kullanım Kitapçığı. 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli Runner 4-8 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli Her türlü sorun ve sorularınız için teknik@alarmdestek.com adresine mail atınız. Satış ve pazarlama için lütfen 0532 605 13 45 numaralı telefon ile irtibata geçin

Detaylı

PARADOX 728/748 KULLANMA KILAVUZU

PARADOX 728/748 KULLANMA KILAVUZU PARADOX 728/748 KULLANMA KILAVUZU İ çindekiler 1 Sistemi Devreye Almak (Kapanış Yapmak) 1 Sistemi Devredışı Bırakmak (Açılış Yapmak) 1 Alarm Hafızası 1 Tek Tuşla Kurma veya System A, System B Kurma 1 Sistemi

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu.

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu. HARİCİ SİREN Kullanım Kılavuzu www.eds.com.tr 1 Giriş Harici Sirenler, harici ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, her türlü hava şartlarına ve darbeye dayanıklı

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-80PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Servis Moduna Giriş: * Servis Modundan Çıkış: # # Master Şifre: Panel içyapısı ve bağlantıları:

Servis Moduna Giriş: * Servis Modundan Çıkış: # # Master Şifre: Panel içyapısı ve bağlantıları: Servis Moduna Giriş: * 0 8080 Servis Modundan Çıkış: # # Master Şifre: 1234 Panel içyapısı ve bağlantıları: Jablotron kontrol paneli modüler bir yapıdan oluşur. Bu modüller panel üzerinde besleme (220V)

Detaylı

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU CER1000-A BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER 1. BAKIM ONARIM 2. KUTU İÇERİĞİ 3. EKLENEBİLEN EKİPMANLAR 4. ÜRÜN TANIMI 5. TEKNIK ÖZELLİKLER 6.

Detaylı

Kullanım Kitapçığı KIT FW8. 8 Bölgeli Kontrol Paneli REV NO : 01 / 18.03.2008

Kullanım Kitapçığı KIT FW8. 8 Bölgeli Kontrol Paneli REV NO : 01 / 18.03.2008 Kullanım Kitapçığı KIT FW8 8 Bölgeli Kontrol Paneli [PROGRAM] tuşuna basıp MASTER Kod girilir ve [ENTER] tuşuna basılır. [Program] göstergesi yanarak kullanıcının programa girdiği belirtilir. Program moduna

Detaylı

Hızlı ve Kolay Kurulum Rehberi

Hızlı ve Kolay Kurulum Rehberi -KABLOLU VİDEO İNTERCOM SİSTEMLERİ Hızlı ve Kolay Kurulum Rehberi İçindekiler Kapı Paneli Bağlantı Noktaları... Kapı Otomatiği Bağlantıları... Monitör Bağlantı Portları... 6 Kodlama ve Adreslemeler...

Detaylı

PİLSAY KULLANMA KILAVUZU

PİLSAY KULLANMA KILAVUZU PİLSAY KULLANMA KILAVUZU V:1.0 1 İÇİNDEKİLER SAYFA Cihazın Genel Özellikleri... 3 Çağrıların Ücretlendirilmesi... 4 Sayaçların Takibi ve Silinmesi... 5 Aranan Numaraların Takibi... 6 Program Moduna Girme...

Detaylı

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90)

Detaylı

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi kullanımı ve arıza tespit ve onarımına yönelik

Detaylı

AYC-W6500 Fingerprint, Pin & Prox Convertible Reader/Controller Geçiş Kontrol Sistemi

AYC-W6500 Fingerprint, Pin & Prox Convertible Reader/Controller Geçiş Kontrol Sistemi AYC-W6500 Fingerprint, Pin & Prox Convertible Reader/Controller Geçiş Kontrol Sistemi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu June 2006 AYC-W6500 Kullanım Kılavuzu Sayfa ii İçindekiler 1. Genel bilgi...4 1.1 Giriş...

Detaylı

Model BLW-260CP. Güvenli Hayat Teknolojileri A. Ş.

Model BLW-260CP. Güvenli Hayat Teknolojileri A. Ş. Model BLW-260CP Güvenli Hayat Teknolojileri A. Ş. 444 0 918 UYARILAR (Cihazı Çalıştırmadan Önce) Kullanım kılavuzunu okumadan bağlantıları yapmayınız. Kullanım kılavuzunu mutlaka okuyunuz. Bu doküman cihaz

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

TAM OTOMATİK KAPI KARTI

TAM OTOMATİK KAPI KARTI İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK TAM OTOMATİK KAPI KARTI KULLANMA KILAVUZU KAPI KARTINA GENEL BAKIŞ SOĞUTUCULARI İLE BİRLİKTE MOTOR SÜRME TRANSİSTÖRLERİ 15V AKÜ BESLEME SİGORTASI AC GİRİŞ BESLEME SİGORTASI Kapı

Detaylı

PC KONTROLLU STANDALONE GEÇIS SISTEMI AKT-62PC

PC KONTROLLU STANDALONE GEÇIS SISTEMI AKT-62PC Akbil okuyucu prop BAGLANTI SEMASI Buzzer Montaj yuvasi PC KONTROLLU STANDALONE GEÇIS SISTEMI AKT-62PC Kirmizi hata ve kilitli ledi Yesil onay ve açik ledi 3 saniye J3 6 saniye J2 10 saniye J1 NOT:Kapi

Detaylı

SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU

SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKSEL BAĞLANTI Bağlantılar Giriş Voltaj kablosu Fotosel Kablousu Buton Kablosu Kablo Tipi 3x 1,5 mm² 2x 0,5 mm² 4x 0,25 mm² Maksimum Kablo Boyutu 30 m Daha uzun mesafe

Detaylı