Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek..."

Transkript

1 14 Nisan 2013 Pazar 11:57 Haydi Çocuklar Lunaparka... Bugün Lunapark Ücretsiz Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bugün Rize Sahil Camii nde Sabah Namazının eda edilmesiyle beraber başladı. Kutlamalar içerisinde birçok etkinliği içerisinde barındıran Rize İl Müftülüğü, bugün Rize Merkez de Cengiz Şafak a ait olan Lunapark Tesislerinden çocukların ve onlara refakat edecek ailelerinin tesislerden bugün (Pazar günü) ücretsiz yararlanmasını sağladı. Lunapark Tesislerinden gün boyu ücretsiz yararlanma imkanı bulan çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken aileleri ise böyle bir etkinliğe yer verdiğinden dolayı Rize İl Müftülüğü ve Lunapark sahibi Cengiz Şafak a teşekkürlerini iletti. Lunapark Tesislerinde bu sabah yapılan etkinlik açılışına Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Müftü Yardımcıları Ali Çakmak, Rüstem Can ve İsmail Temel ile beraber Lunapark Tesislerinin sahibi Cengiz Şafak, çocuklar ve aileleri katıldı. Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan buradaki etkinliği açılışında, "Çocuklara hizmet veren Lunaparkın bugün çocuklara ücretsiz hizmet verme gününün açılışını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Böyle bir kampanya Rize de herhalde ilk defa yapılıyor. Kampanyada bizlere destek veren Cengiz şafak Beye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün akşama kadar tüm çocuklarımız buradan ücretsiz faydalanabilecek. Cengiz Şafak abimize bu hizmetinden, bu fedakarlığından, katkılarından dolayı ve göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü bir kez daha özel olarak teşekkür ediyorum. Çocukların sevincini görünce bu güzelliğin ne denli harika bir şey olduğunu daha iyi anlayabiliyorum. Dolayısıyla bugün gün boyu çocuklarımız balonlardan, patlamış mısırlardan ve oyun alanındaki tüm imkanlardan ücretsiz istifade edebilecekler. Kutlu Doğum Haftasının bu güzelliklerle başlayıp bu güzelliklerle devam etmesini ve sona ermesini diliyorum. Cenabı Hak, Kutlu Doğum Haftasını bize, Rizemize, bütün

2 inananlara hayırlı ve mübarek eylesin. Cenabı Hak birlik ve beraberliğimizi Peygamber Efendimizin etrafındaki birlik ve beraberliğimizi daim kılsın." diye konuştu. Dünya malının dünyada kalacağını ifade ederek sözlerine başlayan Lunapark Tesislerinin sahibi Cengiz Şafak ise açıklamasında Bu olayı ilk kez Rize de uygulayan Sayın Müftüme teşekkür ediyorum. İsterdim ki daha önceki Müftülerimiz de böyle bir uygulamayı Rize de başlatabilseydi. Biz zaten Rize deki çocuklarımıza Kur an Kursu olsun Yetiştirme Yurdundaki çocuklarımız olsun zaman zaman onlara böyle hizmetler veriyoruz. Bizim ana yapımızda vardır: Bu bir birliktelik, bir bütünlüktür. Çocuklarımız bunu hiçbir zaman unutmayacaktır. Biz çocukken yaşadığımız olayları hiç unutmadık. Bu şekilde bir hizmeti biz verebildiysek ne mutlu bize. Sayın Müftüme, Belediye Başkanımıza böyle güzel bir etkinliğe sebep olduklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün Kutlu Doğum Haftası olarak Peygamberimizi anma günü olarak hafızalarda kalacaktır. dedi. Açılışın ardından Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ve İl Müftü Yardımcıları çocuklarla beraber dönme dolapa bindi. Müftü Doğan ın etkinliğe katılan çocuklarla tek tek ilgilenmesi ve onlarla diyalog içerisinde bulunması gözlerden kaçmadı. 14 Nisan 2013 Pazar 20:06 Hilye-i Şerife Sergisi, Kitap Fuarı ve Kermes Açıldı Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinlikleri içerisinde Cumhuriyet Meydanı Şeyh Camii karşısında kurulan standda Hilye-i Şerife Sergisi, Kitap Fuarı ve gıda kermesi açıldı. Açılış törenine Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Müftü Yardımcıları Ali Çakmak, Rüstem Can ve İsmail Temel ile beraber ilçe müftüleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 Vali Çakır, Başkan Bakırcı, Müftü Doğan ve Emniyet Müdürü Yenice nin de kurdela kesiminde yer aldığı Hilye-i Şerife Sergisi, Kitap Fuarı ve gıda kermesi Nisan tarihleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak. Açılışın ardından Kutlu Doğum Çadırı nı dolaşan Vali Çakır ve beraberindeki protokol, buradaki kitap satış standını ve gıda kermesini ziyaret ederek, Hılye-i Şerife ler (Hz. Peygamberin şekli, ş i ve güzel ahlakını anlatan tablolar) hakkında İl Müftüsü Yusuf Doğan dan bilgi alarak ziyaretçiler için hazırlanan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. İl Müftüsü Yusuf Doğan, Kutlu Doğum Çadırı nın 20 Nisan tarihine kadar vatandaşların ziyaretine açık kalacağını bildirerek, ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları Başladı 14 Nisan 2013 Pazar 21:35 Rize Müftülüğü tarafından düzenlenen &`;Kutlu Doğum Haftası için Sahil Cami`inde açılış programı düzenlendi. Sahil Cami inde bu sabah Namazının ardından düzenlenen programa Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl emniyet Müdürü Hüseyin Yenice,Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, daire amirleri siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.programın açılışında, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Rize Valisi Nurullah Çakır ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı konuşma yaptı. Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan açılış konuşmasında; Diyanet İşleri Başkanlığının, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleriyle özelde toplumumuz, genelde insanlık için ele alınması önem arz eden konuları kamuoyunun gündemine taşımayı, bu konuda toplumsal bir hassasiyete vesile olmayı kendisine önemli bir görev olarak kabul etmekte ve bu sebeple 2013 Yılı Kutlu Doğum Haftası temasının da "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" olarak belirlendiğini ifade etti. MÜKEMMELLİĞİNİ BÜTÜN SİNELERE DUYURMALIYIZ Rize Valisi Nurullah Çakır ; Peygamberimiz`in (sas) adını ve sevgisini, duymayan, hissetmeyen gönüllere ulaştırmalıyız.

4 O nun (sas) sevgisini, büyüklüğünü ve mükemmelliğini bütün sinelere duyurmalı. Peygamber sevgisiyle yetişen nesiller oluşturmalıyız. dedi. PEYGAMBER SEVGİSİ ARTARAK DEVAM EDİYOR Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ; "Kainatın yaratılmasına vesile olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed in (sas) doğumunun Kutlu Doğum Haftası olarak kutlanması çok güzel bir duygu Ecdadın Peygamber sevgisiyle yaşadığını, bu sevgiyi ulaştırdığını, peygamber sevgisinin bugün artarak devam ettiğini ifade etti. Etkinliğe katılan vatandaşlara Rize İl Müftülüğü tarafından karanfil dağıtıldı. Konuşmaların ardından Cumhuriyet meydanında Hilye-i Şerif Kitap ve Kermes fuarı açılışı yapıldı. 14 Nisan 2013 Pazar 14:00 Rize'de Dolmuşlar Ücretsiz Yolcu Taşıyacak Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Rize de toplu taşıma araçlarında yolcu taşımacılığı bir gün ücretsiz yapılacak Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası nda Rize İl Müdürlüğü hafta genelinde birçok etkinliğe yer verdi. Lunaparktan çocuklara ücretsiz eğlence imkanı, Hilye-i Şerife Sergisi, Kitap Fuarı, Kur an-ı Kerim Ziyafeti, Kan Bağış Kampanyası, Sakal-ı Şerif, İlahi Konseri, Şiir Dinletisi, Konferanslar ve daha birçok etkinliği hafta içerisinde gerçekleştirecek olan Rize İl Müftülüğü, 15 Nisan 2013 Pazartesi günü Rize de toplu taşıma araçlarından tüm vatandaşların ücretsiz faydalanmasını sağlayacak ve gün boyu tüm toplu taşıma araçlarından vatandaşlarımıza ücretsiz seyahat etme imkanı sunacak. Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, 1989 yılından bu yana kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası nın, her sene olduğu gibi bu sene de Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ve 14 Nisan Pazar günü Rize Merkez Sahil Camii'nde kılınan sabah namazı sonrası yapılan açılış programıyla başlayan haftanın, çeşitli etkinliklerle 20 Nisan Cumartesi gününe kadar devam edeceğini ifade etti. Doğan, Diyanet İşleri Başkanlığının, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleriyle özelde toplumumuz, genelde insanlık için ele alınması önem arz eden konuları kamuoyunun gündemine taşımayı, bu konuda toplumsal bir hassasiyete vesile olmayı kendisine önemli bir görev olarak kabul etmekte ve bu sebeple 2013 Yılı Kutlu Doğum Haftası temasının da "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" olarak belirlendiğini ifade etti.

5 İl Müftüsü Yusuf Doğan, hafta boyunca devam edecek etkinlikler hakkında bilgi vererek; Kutlu Doğum Haftası açılışı, Lunaparkın ve toplu taşıma araçlarının bir gün süreyle ücretsiz hizmet vermesi, Şeyh Camii önünde kurulan Kutlu Doğum çadırında Hılye-i Şerif sergisi, kitap fuarı ve kermes açılması, Kur an ziyafeti, ilahi konseri, konferanslar, mevlid ve sakal-ı şerif ziyareti, Kutlu Doğum aşı, şiir dinletisi, okul öğrencilerine yönelik programlar, hasta ziyaretleri vs. gibi programları icra edeceklerini söyledi. Ayrıca hafta boyunca gerçekleşecek programlarda katılımcılara, 40 hadis kartelası, araçlar için yolcu duası, gül, kitap, balon vs gibi hediyelerin verileceğini ifade eden Doğan, Kutlu Doğum Haftası'nın yediden yetmişe, büyüğümüz ve küçüğümüzle, erkeğimiz ve kadınımızla, toplumun her kesiminde insani ve İslami şahsiyetin en üst düzeyde oluşumuna katkı sağlamasını, zedelenen insan onurunun Efendimiz (s.a.v.)'in rehberliği ve önderliğinde yeniden imar ve inşasına vesile olması temennisinde bulundu, Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)'in Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik eden Müftü Doğan, "İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabb'imden dua ve niyaz ediyorum." dedi. İŞTE RİZE İL MÜFTÜLÜĞÜ NÜN NİSAN TARİHLERİ ARASINDAKİ KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİK PROGRAMI 14 Nisan Pazar : Lunaparktan gün boyu ücretsiz eğlence imkanı 14 Nisan Pazar saat:19.30 Akşam Yatsı Arası: Rize Merkez Sahil Camii Kur an Ziyafeti Nisan Tarihleri Arası Cumhuriyet Meydanı Şeyh Camii Önü: Hilye-i Şerife Sergisi, Kitap Fuarı, Kermes 15 Nisan Pazartesi : Gün boyu toplu taşıma araçlarından ücretsiz seyahat imkanı 15 Nisan Pazartesi 2 Mart Kapalı Spor Salonu Saat:19.30 : Mustafa Özcan Güneşdoğdu İlahi Konseri 18 Nisan Perşembe (Hanımlara Özel) İsmail Kahraman Kültür Merkezi Saat:10.00 : Araştırmacı Yazar Yıldız Ramazanoğlu ndan Peygamberimizin Gözüyle Görme Biçimleri Konferansı Şiir Dinletisi 18 Nisan Perşembe (Akşam Yatsı Arası) Rize Merkez Şeyh Camii : Mevlid Propgramı ve Sakal-ı Şerif Ziyareti 19 Nisan Cuma Saat: : Rize Belediyesi nin katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı Şeyh Camii Önü Kutlu Doğum Aşı 19 Nisan Cuma Saat: İsmail Kahraman Kültür Merkezi : Samsun Aşıkkutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İlhan Şenocak ın Hz. Peygamber ve İnsan Onuru adlı konferansı 20 Nisan Cumartesi Saat: İsmail Kahraman Kültür Merkezi : Şiirle Nur lu Gece (Şiir den Şuur a)

İlimizde 17 Nisan 2017 Pazartesi günü itibari başlayan etkinlikler, 22 Nisan Cumartesi gününe kadar devam edecektir.

İlimizde 17 Nisan 2017 Pazartesi günü itibari başlayan etkinlikler, 22 Nisan Cumartesi gününe kadar devam edecektir. ÖNSÖZ 1989 yılından bu yana her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası, bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 17-22 Nisan olarak belirlenmiştir. İlimizde 17 Nisan

Detaylı

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI www.cankiri.diyanet.gov.tr 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI ADI SOYADI UNVANI TARİH Lokman ARSLAN Yabancı Diller ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Davut KAYA Din İşleri Yüksek Kurulu

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

Kutlu Do um Etkinlikleri

Kutlu Do um Etkinlikleri 1 Ali KATIRCI Bafra Kaymakamı Yrd.Doç.Dr. Hayrettin ÖZTÜRK İl Müftüsü Necmettin ÖZEL Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Bürhan KELEŞ İlçe Müftüsü 2 3 1 Kutlu Doğum Haftası, Kermes ve İndirimli Kitap

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

Müftülüðümüzden Haberler

Müftülüðümüzden Haberler Müftülüðümüzden Haberler Onaylayan Media Station Web Center Thursday, 19 April 2012 Son Güncelleme Tuesday, 24 May 2016...MÜFTÜLÜÐÜMÜZDEN HABERLER...* Alo 190 Personeli Eðitildi * Dünya Kadýnlar Günü Kutlandý

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif in şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif in şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sunuş Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan -ı Şerif in şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Maalesef du nyanın pek çok yerinde Mu slu manlar, bu ramazana da boynu bu ku k, yu reği yaralı, gözleri

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

MERSİN İL MÜFTÜLÜĞÜ VE METROPOL İLÇE MÜFTÜLÜKLERİ 2015 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI FAALİYETLERİ LİSTESİ

MERSİN İL MÜFTÜLÜĞÜ VE METROPOL İLÇE MÜFTÜLÜKLERİ 2015 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI FAALİYETLERİ LİSTESİ S.NO FAALİYETİ YAPAN BİRİM FAALİYET TÜRÜ MEKAN FAALİYET KONUSU TARİHİ 1 Mersin Mezitli HATİM OKUNMASI MERSİN İL MÜFTÜLÜĞÜ VE METROPOL İLÇE MÜFTÜLÜKLERİ 2015 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI FAALİYETLERİ LİSTESİ

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 1-7 NISAN DÜNYA KANSER GÜNÜ 1 NISAN DÜNYA MIZAH GÜNÜ 4-10 POLIS GÜNÜ VE HAFTASı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Polis Teşkilatının

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Ahi felsefesinin ve Ahi Evran kurallarının topluma tanıtılması hedeflenmektedir.

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Ahi felsefesinin ve Ahi Evran kurallarının topluma tanıtılması hedeflenmektedir. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, her yıl coşkuyla kutladığı Ahilik Haftası'nı bu yıl 12-18 Ekim tarihleri arasında, Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi tarafından belirlenen program çerçevesinde

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

İçindekiler. Vaaz Programı (Şeyh Camii) 2) 3) 5) 6) 7) 8) 10) 12) 13) 14) 16) 17) 18) 20) 21) 22) 24) 26) 30) 31) 32) 35) 36) 37) 39) 41) 42) 43) 44)

İçindekiler. Vaaz Programı (Şeyh Camii) 2) 3) 5) 6) 7) 8) 10) 12) 13) 14) 16) 17) 18) 20) 21) 22) 24) 26) 30) 31) 32) 35) 36) 37) 39) 41) 42) 43) 44) İçindekiler 2) 3) 5) 6) 7) 8) 10) 12) 13) 14) 16) 17) 18) 20) 21) 22) 24) 26) 30) 31) 32) 35) 36) 37) 39) 41) 42) 43) 44) İstişare Toplantısı Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Toplantı Basın Açıklaması Tanıtım

Detaylı

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI 1 ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI 16 KASIM 2018 CUMA 1. Valilik Ziyareti, Tarih : 16 Kasım 2018 Cuma Saat : 10:00 2. Diyanet Yayınları Kitap Sergisi: : 16 Kasım 2018 Cuma : Anadolu

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ Kıymetli hemşehrilerim, Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri güzelliğiyle, bereketiyle rahmet olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif e bir kez daha nail olmak kısmet oldu. Siz değerli hemşehrilerimizin

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52 ASİLDER in organize ettiği ve çok sayıda genç üyemizin katılımı ile 2-16 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşen ASİLDER Umre Organizasyonumuz güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Rabbim, bu güzel organizasyona

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

T.C. ODUNPAZARI MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMLARI

T.C. ODUNPAZARI MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMLARI T.C. ODUNPAZARI MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMLARI ~ 1 ~ HUZURLU VE MUTLU BİR AİLE İÇİN SİZLERİ DE BEKLİYORUZ. KUTLU DOĞUM MESAJI Bir Kutlu Doğum Haftasına daha ulaşmış bulunuyoruz. 1989 yılından

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

Önsöz. PEYGAMBERİMİZ DİN ve SAMİMİYET. Rahman ve Rahim Olan Allah ın Adıyla...

Önsöz. PEYGAMBERİMİZ DİN ve SAMİMİYET. Rahman ve Rahim Olan Allah ın Adıyla... Önsöz Rahman ve Rahim Olan Allah ın Adıyla... Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) in doğumu vesilesiyle, 1989 yılından beri 14-20 Nisan tarihleri arasında anmaktan anlamaya

Detaylı

Peki, gençlerin ilgi gösterdiği kampanya ve haftayı yazılı basın nasıl yansıttı? Medyada Camiler Haftası

Peki, gençlerin ilgi gösterdiği kampanya ve haftayı yazılı basın nasıl yansıttı? Medyada Camiler Haftası Diyanet İşleri Başkanlığı, gençlerin özellikle sosyal medyadan yoğun ilgi gösterdiği Cami ve Gençlik kampanyası başlatmıştı. Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen haftada sosyal medyanın

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

Peygamber Efendimiz (S.A.V) in Kutlu doğumunun 1439 uncu yıl dönümü İlimizde İl Müftülüğünün öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi,Rize

Peygamber Efendimiz (S.A.V) in Kutlu doğumunun 1439 uncu yıl dönümü İlimizde İl Müftülüğünün öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi,Rize Peygamber Efendimiz (S.A.V) in Kutlu doğumunun 1439 uncu yıl dönümü İlimizde İl Müftülüğünün öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi,Rize Ticaret Borsası,Müsiad Rize Şubesi,Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Muğla Valisi Amir Çiçek, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı projesi

Detaylı

1.GÜN 2.GÜN 3.GÜN 3.GÜN. Mehmet AVCI İmam Hatip Müftülük Sitesi Camii Seyit BADIR Eğitim Görevlisi Taşçıoğlu Camii

1.GÜN 2.GÜN 3.GÜN 3.GÜN. Mehmet AVCI İmam Hatip Müftülük Sitesi Camii Seyit BADIR Eğitim Görevlisi Taşçıoğlu Camii Yakup TURHAN Vaiz Yeni Orta Camii Abdulvahit AVCI Baş İmam Eski Orta Camii Mustafa ÇAKIR Vaiz Sahil Camii Ramazan GÜNDÜZ Kursiyer Şeyh Camii Hakan USTA Kursiyer Müftü Mah. Camii Abdulhalim ÇEVİK Kursiyer

Detaylı

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti 1 Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta ve Burdur da açılış ve temel

Detaylı

ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE

ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE TASLAK PROJE NİSAN 2014 PROJENİN ADI: ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE PROJENİN AMACI: 1. Çeşitli nedenlerle eğitim hayatını sürdürmeyip çeşitli sektörlerde çalışan gençlerimize yönelik

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI EYLEM PLANI

İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI EYLEM PLANI İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 04 YILI EYLEM PLANI DİN HİZMETLERİ ALANINDA PLANLANAN EYLEMLER NO PLANLANAN EYLEM AÇIKLAMA BAŞLAMA BİTİŞ Din görevlileri tarafından vatandaşlar için Camilerde Kur an Öğretimi Kursları

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı.... VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü)

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı.... VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü) Evrak Tarih ve Sayısı: 29/12/2016-E.63586 T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı *BENN3L0T3* Pin: 21791 Sayı :69097877-204- Konu :Yıllık Çalışma Programı... VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü) Aile ve Dini Rehberlik

Detaylı

ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI

ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI AY S.N ADI VE SOYADI ÜNVANI VAAZ YAPACAĞI YER TARİHİ GÜNÜ VAKTİ Ana Konu Alt Konu Vaaz Konusu 1 H.Basri DÜZDAŞ Müezzin-Kayyım

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NE BAĞLI YURTLARDA KUR AN EĞİTİM VE

Detaylı

KONSERLER ÇOCUK ETKİNLİKLERİ AÇIK HAVA SİNEMALARI

KONSERLER ÇOCUK ETKİNLİKLERİ AÇIK HAVA SİNEMALARI Programlarımız Kültür Sofralarımız Programları KONSERLER ÇOCUK ETKİNLİKLERİ AÇIK HAVA SİNEMALARI 18 HAZiRAN PERŞEMBE RAMAZAN YARIŞMALARI VE ÇOCUK ŞARKILARI MEDDAH YUNUS BALCIOĞLU ATAŞEHİR MİMAR SİNAN

Detaylı

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52 Temmuz 2016 ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) 363 19 47-0(452) 505 51 52 / 50 52 Temmuz 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Hoşgörünün ve bereketin

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 MALKARA BELEDİYESİ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Malkara Belediyesi tarafından Dünya Barış günü sebebiyle 1 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00'da Şehitlik

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

MANİSA'DAN KUDÜS İZLENİMLERİ

MANİSA'DAN KUDÜS İZLENİMLERİ MANİSA'DAN KUDÜS İZLENİMLERİ İlahiyat Fakültesi, Manisa İl Müftülüğü ve İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi işbirliği ile düzenlenen; Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Rektör

Detaylı

2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN

2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN 2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN VAİZİN TARİHİ GÜNÜ VAKTİ ADI SOYADI ÜNVANI GÖREV YAPACAĞI YER KONUSU 1.01.2016 Cuma Öğleden Önce Şevket ŞİMŞEK Uzman Vaiz Mermerler Camii SORUMLU

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

2015 YILI IV. DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI

2015 YILI IV. DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI 1.Hafta 2015 YILI IV. DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI VAİZİN VAAZIN Adı Soyadı Görev Yapacağı Yer Görev Tarihi Günü Vakti Konusu Elif GÜLSÜN Fatih Camii Kız Kur'an Kursu

Detaylı

Yaz Kur an Uygulama EK YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI. 27 Haziran 2018 günü Diyanet Prof. Dr. Ali Yaz Kur an.

Yaz Kur an Uygulama EK YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI. 27 Haziran 2018 günü Diyanet Prof. Dr. Ali Yaz Kur an. 2018 YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI DÖNEMLER KAYIT DÖNEM 1. DÖNEM 1 Haziran 2018-02 Temmuz 2018 25 Haziran 2018-20 Temmuz 2018 2. DÖNEM 16 Temmuz 2018-30 Temmuz 2018 23 Temmuz 2018-17 2018

Detaylı

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı 1 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı Dünya Orman, Su ve Meteoroloji Günü kutlamaları, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Sayın

Detaylı

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu.

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu. A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu. İstanbul Beylikdüzü nde açılan fuarda Sivas Standı açtık.

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ AMAÇ Bu yarışmanın amacı: Anadolu Gençlik Derneği, Liseler Komisyonu bünyesinde Siyer-i Nebi yarışması düzenleyerek, Lise Öğrencilerinin aidiyet

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü \ ij U $ s \ denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü KASIM 2016 1920 Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denizli İl Müftülüğü İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TARAFLAR Madde 1- Milli

Detaylı

737. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ 07 EYLÜL CUMA 2018 SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI

737. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ 07 EYLÜL CUMA 2018 SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI RESİM SERGİSİ DENİZ SARIBAY ESERLERİ KONFERANS KONUŞMACI SELMAN KAYABAŞI KONUŞMACI EREM ŞENTÜRK GÜVENÇ HÜLYA TAŞER ESERLERİ SAAT: 15:30-17:00

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI Tarih 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 10.00 Anıt Meydanı *Mehteran Bölüğü Gösterisi *Ahilik Haftası Açılış Töreni Saat: 10.45 Ahi Evran-ı Veli Külliyesi *Ahi Evran-ı Veli

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. "Yüzyıllardır Mevlid Kandili

Detaylı

Gençliğin Gelişimi ve Problemleri Karşısında Din Görevlileri

Gençliğin Gelişimi ve Problemleri Karşısında Din Görevlileri Gençliğin Gelişimi ve Problemleri Karşısında Din Görevlileri (7. Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumu Bildirileri - Sakarya 2016) EDİTÖR Yrd. Doç. Dr. Abdullah İNCE EDİTÖR YARDIMCISI Arş. Gör. Kübra

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Gelin birlik olalım...

Gelin birlik olalım... Gelin birlik olalım... Hz. Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü münasebetiyle İl Müftülüğü nce düzenlenen programı onurlandırmanızı dilerim. Ahmet KARA Vali 8 Nisan 2016 Cuma MEHTER EŞLİĞİNDE AÇILIŞ :

Detaylı

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI 06-07 Ekim 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ TV RAPORLARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ YENİ AKİT Tarih : 07.10.2016 GÜNLÜK ULUSAL GAZETE Sayfa : 2 İSTANBUL Tiraj : 50673 SİYASİ

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

NAZİLLİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 2. DÖNEM VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

NAZİLLİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 2. DÖNEM VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI NAZİLLİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 2. DÖNEM VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI S.NO AHMET AKSU ŞUBE MÜDÜRÜ Süleymaniye Camii İSMAİL GÜVEN 50.Yıl Camii 1 Cumhuriyet Camii EYYUP İSLAMOĞLU CEZAEVİ VAİZİ Beş Eylül Camii

Detaylı

kurum ve kuruluşlarla çalışmalara başlandı.

kurum ve kuruluşlarla çalışmalara başlandı. Peygamber Efendimiz (S.A.V) in Kutlu doğumunun 1438 inci yıl dönümü İlimizde İl Müftülüğünün öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi, Rize Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası Rize Şubesi,Musiad

Detaylı

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19.04.2015/Pazar NAPOLİYE UÇUŞ VE BULUŞMA Görevli öğretmenler uçuş saatinden önce havalimanında buluşarak gereken işlemleri yaptıktan sonra yolcu luğumuza başladık.

Detaylı

Yarışmaların jüri üyeliğini İl Müftü Vekili Yahya Çankaya, Çayeli Müftüsü Abdullah Yılmaz ve Kur an Kursu Öğreticilerinden Vildan Kalkavan yaptı.

Yarışmaların jüri üyeliğini İl Müftü Vekili Yahya Çankaya, Çayeli Müftüsü Abdullah Yılmaz ve Kur an Kursu Öğreticilerinden Vildan Kalkavan yaptı. Sİte İsmi : 53 Haber Merkezi Tarih: 17.05.2012 Sİte Adresi : www.53habermerkezi.net Haber Linki : http://www.53habermerkezi.net/1941_rizede-kuran-i-kerimi-guzel-okuma-yarismasi.html/ Konu : Rize de, Kuran-ı

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

17.10.2014 11:30-12:30 24.10.2014 11:30-12:30 31.10.2014 11:30-12:30 7.11.2014 11:30-12:30 14.11.2014 11:30-12:30 AYHAN KAYA 21.11.

17.10.2014 11:30-12:30 24.10.2014 11:30-12:30 31.10.2014 11:30-12:30 7.11.2014 11:30-12:30 14.11.2014 11:30-12:30 AYHAN KAYA 21.11. MERSİN İL MÜFTÜLÜĞÜ İÇEL TV-YÖRÜK FM PROGRAM TABLOSU Cami ve Gençlik ( gençlerin camiye ilgisi,hz peygamber ve gençlik (kaynak : DİB cami-gençlik sayfası) İsraf duyarlılığı ya da Tüketim Ahlakı (Hasan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI YEREL BASIN İLE SOHBET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ. 03.02.2015 zunköprü Ticaret Borsası Meclis Baş- Ukanı Ahmet Gür, Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan

Detaylı

-,- " ı,='" Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

-,-  ı,=' Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 './05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bölüm: Beden Eğitimi T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERiNE sincan

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Hamdi Öner in kişisel Resim Sergisi, Sivas Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı. Açılışa,

Detaylı