BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU"

Transkript

1 1 BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU

2 2 İçindekiler 1. Genel Anlatım (Sayfa 3) 1.1 Önsöz 2. Sipariş Yönetimi (Sayfa 4-5) 2.1 Sipariş Yönetimi 3. Ürün Yönetimi (Sayfa 6-9) 3.1 Ürün Ekle 3.2 Ürünler 3.3 Kategori Yönetimi 3.4 Renk Yönetimi 3.5 Beden Yönetimi 3.6 Marka Yönetimi 4. Cari Yönetimi (Sayfa 10-12) 4.1 Firma Ekle 4.2 Firmalar 4.3 Ödeme İşlemleri 4.4 Satış İşlemleri 4.5 Alış / İade İşlemleri 4.6 Evrak Yönetimi 5. Raporlar (Sayfa 13) 5.1 Cari Raporlar 5.2 Ürün ve Sipariş Raporları 5.3 Genel Durum Raporları 6. Genel Ayarlar (Sayfa 13-15) 6.1 Genel Tanımlamalar 6.2 Yönetici Tanımlamaları 6.3 Kargo Tanımlamaları 6.4 Ön Yüz Tanımlamaları

3 3 ÖNSÖZ Değerli Kullanıcı; Bayi sipariş sisteminde ürün ekleme, sipariş yönetimi, tanımlamalar ve genel ayarlar gibi birçok modül kullanım konusunda zorluk çekilmemesi için en basit yapıda tasarlanmıştır. Ürün tanıtımı ve E-ticaret satışı yapan birçok firmanın başlıca sorun yaşadığı konu olan ürünlerin sisteme eklenmesidir. Ürünlerin sisteme girişini yaparken en pratik şekilde tasarladığımız varyant modülü, birçok varyantı olan ürününüzü 2 dakika gibi kısa bir sürede eklemenize olanak vermektedir. Tamamıyla kullanımı basite indirgenmiş bayi sistemimiz bünyede ek bir personel gücü ihtiyacı doğurmadan ticaretinizi kolaylaştırmaktadır. Bayi sistemini kullanmaya başlayınca birçok işlemde diğer sistemlerden çok daha kolay olduğunu fark edeceksiniz.

4 4 Sipariş Yönetimi Sipariş Yönetimi Sipariş yönetimi menüsünde gelen siparişlerinizi listeleyebilir, detaylarını görebilir ve sipariş durumunu değiştirebilirsiniz. Açıklamaları aşağıdaki harita üzerinden görebilirsiniz. 1. Alan (Sipariş Durumu) Sipariş durumu alanında karşımıza 4 farklı seçenek çıkmaktadır, bunlar sırasıyla; Onay Bekliyor; Siparişlerinizde sadece onay bekliyor olanları listelemenize yardımcı olur. Onaylandı; Sadece onaylanan siparişlerinizi listelemenize yardımcı olur. Kargoya Verildi; Kargoya verilen tüm siparişlerinizi listelemeye yardımcı olur. İptal Edildi; Listelemelerde sadece iptal edilen siparişlerinizi görüntülemeye yardımcı olur. Sekil 1 2. Alan (Ödeme Tipi) Bu alan, hangi siparişleriniz hangi ödeme tipiyle verilmiş sorusuna cevap bulmak için geliştirilen bir listeleme tipidir. 3. Alan (Fiyat Aralığı) Verilen sipariş tutarlarını belirli bir fiyat aralığında listelemenize yardımcı olur. 4. Alan (Tarih Aralığı) Verilen sipariş tutarlarını belirli bir tarih aralığında listelemenize yardımcı olur.

5 5 5. Alan (Cari Grubu) Önceden oluşturduğunuz Müşteri / Bayi Gruplarınıza göre siparişlerinizi listelemeye yardımcı olur. 6. Alan (Cari Grubu) Bu alan, oluşturduğunuz plasiyer personellerinizin vermiş olduğu siparişlerini ayrı ayrı listelemenize yardımcı olur. 7. Alan (Sipariş Durumu) Seçenekli alanda siparişin en son hangi durumda olduğunu belirten seçenekler bulunmaktadır. Bu alan stok durumu için önem taşır. Örn. Sipariş İptal Edildi ve Onay Bekliyor durumundayken sipariş içeriğindeki ürünler stoklardan düşmemiştir, sipariş durumu Onaylandı ve Kargoya Verildi durumundayken siparişte bulunan ürünler stoklardan düşmüş durumda olacaktır. 8. Alan (Siparişi Görüntüle) Bu alanda siparişte bulunan ürünlerin satış adetini, stok kodlarını, sipariş ödeme ve müşteri teslim bilgilerini görebilir, çıktı veya excel e aktarabilirsiniz. Sekil 2 1. Alan (Kalan Stok) Bu alanda gelen sipariş yapılırken bir yandan mevcut stok adetiyle stok kontrolü yapılabilmektedir.

6 6 Ürün Yönetimi Ürün Ekle Ürün ekleme 3 aşamada gerçekleşmektedir. Sistem farklılıklarına göre ürün ekleme özellikleri değişiklik göstermektedir. Kategori, Marka ve Bayi tanımlamanızı yaptıktan sonra ürün ekleme sayfasında bulunan veri girişlerini sırasıyla yapabilirsiniz. 1. Aşamada bulunan özellikler Ürün Görünürlüğü; Ekli olan veya yeni ekleyeceğiniz ürünün bayiler tarafından görünürlük durumunun ayarlandığı butondur. Ürün Kategori ve Markası; Bu iki seçenekte ürünün hangi kategori ve markaya ait olduğunu kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Bayi Görünürlüğü; Ekleyeceğiniz ürünü hangi bayinin veya bayilerin görüp göremeyeceği yetkisinin tanımlandığı alandır. Desi; Eklenen ürünün ağırlığı veya çapına göre belirleyeceğiniz desinin girildiği alandır. Bu alan kargo ücretlerinin tanımlanması sonrası müşteriye doğru kargo ücretini yansıtmanıza yardımcı olur. İndirim Tipi; Ürüne belirleyeceğiniz bir oranda indirim tanımlamanıza yardımcı olur. Kdv Dahil; Ürüne girilen fiyatlara Katma Değer Vergisinin dahil olup olmadığının belirlendiği seçenektir. Kdv Oranı; Eklenecek ürünün KDV sınıfının tanımlandığı alandır. Varyant Fiyat Yönetimi; Bu alanda eklediğiniz ürünün eğer varyantları var ise ve her varyanta ayrı fiyat uygulamak istiyorsanız Detaylı seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Detaylı varyant seçeneğiniz aktif ise her varyant a ayrı fiyat tanımlayabilir ve bu fiyatları bayi sınıflarına göre farklılaştırabilirsiniz. Sonrasında ürün görsellerini yükleyerek 2. Aşama olan Ürün Varyant bölümüne giriş yapabilirsiniz. Eğer ürününüzde her varyant fiyatı aynı ise Standart seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Standart varyant seçeneğiniz aktif ise eklenecek ürünü 5 ayrı bayi sınıfına ayrı fiyatlardan giriş yapabilirsiniz. Sonrasında ürün görsellerini yükleyerek 1. Aşama olan Ürün Varyant bölümüne giriş yapabilirsiniz. Kdv Oranı; Eklenecek ürünün KDV sınıfının tanımlandığı alandır.

7 7 2. Aşamada bulunan özellikler Üründe Eğer Detaylı Varyant Yönetimi Seçiliyse; Şekil 3 de bulunan stok kodu alanına varyant stok kodunu girdikten sonra ayrı varyantlara ayrı bayi fiyat tanımlaması yapabilirsiniz. Şekil 3 Şekil3 de bulunan bayi sisteminde Detaylı stok takibi özelliği aktif olduğu için stoklarda problem yaşamamanızı sağlamak amaçlı yalnızca stok adedi 0 olan ürünleri silmeye yetkiniz bulunuyor. Eğer bayi sisteminizi profesyonel paket olarak aldıysanız bir sonraki adımda ürün alımı bölümünden stok girişlerinizi yapabilirsiniz. Eğer bayi sisteminiz standart paket ise bu ekranda stok girişi yapabilirsiniz.

8 8 Üründe Eğer Standart Varyant Yönetimi Seçiliyse; Şekil 4 Ürününüzde standart varyant seçiliyse 2. Adım olan Ürün Varyant bölümünde sadece ürün kodu girmeniz yeterli olacaktır. Şekil 3 üzerinde seçili alanlarda görüldüğü gibi 1. Ve 2. Alanlarda ekli ürününüzü düzenlerken varyant silme yetkisi stoklar 0 ise yöneticiye atanmaktadır. 3. Aşamada bulunan özellikler Ürün ön izleme bölümünde sisteminiz standart stok sistemli çalışıyorsa ürününüzün son kontrolünü yaptıktan sonra onaylamanız yeterli olacaktır. Ürün ön izleme bölümünde sisteminiz detaylı stok yönetimi şeklinde çalışıyorsa şekil 5 de bulunan işaretli buton ile girilen ürüne direk alım yapabilir veya sonra Cari Yönetimi ana menüsü altında bulunan Alış / Satış işlemleri menüsünden alış veya iade yapabilirsiniz. Şekil 5

9 9 Ürünler Bu kategoride sisteme ekli olan tüm ürünlerinizi görüntüleyebilir, süzebilir ve güncelleyebilirsiniz. Kategori Yönetimi Bu menüde kategori ekleyebilir, sisteme ekli olan kategorileri görüntüleyebilir ve kolaylıkla güncelleyebilirsiniz. Renk Yönetimi Renk yönetimi, ürünlerinize ait renk seçeneklerini varyant girişleri için oluşturacağınız modüldür. Özellik Yönetimi Ürünlerinize ait varyant özelliklerini kolaylıkla tanımlayacağınız, tanımlı olan özellikleri düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Marka Yönetimi Bu menüde marka ekleyebilir, sisteme ekli olan markaları görüntüleyebilir ve kolaylıkla güncelleyebilirsiniz. Buton Fonksiyonları Yukarıda ki görselde bulunan butonu kaydı silmeye, butonu ise kaydı düzenlemenize yardımcı olur. Şekil 6

10 10 Cari Yönetimi Firma Ekle Firma ekle sayfasında bulunan veri giriş alanları ve detay anlatımları aşağıdadır. Unvan / Adı Soyadı: Ekleyeceğiniz müşteri veya tedarikçinizin ad - ünvan girişi bu alana yapılmalıdır. Cari Tipi: Eklenecek firmanın Alıcı (Müşteri) veya Satıcı (Tedarikçi) mi olup olmadığının belirlendiği alandır. Risk Limiti: Ekleyeceğiniz müşterilerinizin ticari güvenilirliğine göre belirleyeceğiniz açık hesap sipariş tavan limitidir. Örn. Her hangi bir müşterinizin en fazla TL lik bir açık hesap ürün almasını istiyorsanız bu alana belirteceğiniz tutar TL olmalıdır. Bu şekilde tanımlı müşteriniz açık hesap siparişlerde en fazla TL sipariş geçebilecek, limit aşma durumunda sipariş tutarını cari hesaba aktarmak yerine diğer ödeme yöntemleriyle geçebilecektir. Cari Grubu: Firma eklemeden önce ürünlerinizin fiyat politikasını belirlerken, hangi bayilerin hangi sınıflarda olduğu ve bu sınıflarında hangi fiyat dilimini göreceğinin belirlendiği alandır. Örn. Nakit ürün alımı yapan firmaların tamamını A SINIFI bayi olarak tanımladığınız varsayalım, ekleyeceğiniz firma ise riski yüksek ve vade ile ödeme yapan bir firma olsun. Bu firmayı ayrı tanımlanmış başka bir sınıf altına atmanız için geliştirilen bir seçenektir. Görünürlükler: Bu seçenekte ekleyeceğiniz firmanın aşağıda bulunan KDV, İndirim, Kargo Ücreti gibi seçenekleri görsün mü görmesin mi yetkisini kolaylıkla tanımlayabilirsiniz. Örn. Ekleyeceğiniz firmadan sipariş kargo bedellerini almak istemiyorsanız Kargo Ücreti alanını görünmez yapabilirsiniz. Cari Ödeme Seçenekleri: Eklenecek firmanın ticari riskine göre belirleyeceğiniz firmaya özel ödeme yöntemlerinin atandığı alandır. Örn. Riski yüksek bir firma oluşturuyorsanız, firmaya sadece k.kartı, kapıda ödeme ve havale seçeneğini tanımlayabilir, cari hesap ödeme seçeneğini gizleyebilirsiniz. Eğer ekleyeceğiniz firma riski düşük ve açık hesap çalışabileceğiniz bir firma ise cari hesap ödeme yöntemini tanımlayabilirsiniz.

11 11 Firmalar Bu menüde ekli olan tüm firmaları listeleyebilir, güncellemeyebilir ve bakiye durumlarını görebilirsiniz. Ödeme İşlemleri Ödeme işlemlerinde müşterilerden alınan nakit veya evraklı tahsilatların yanı sıra tedarikçilere verilen ödemelerinde girişlerini yapabilirsiniz. 1. Alan (Tutarı) Ödeme veya tahsilat tutarını girileceği alandır. Şekil 7 2. Alan (İşlem Tipi) Yapılacak işlemin tahsilat mı yoksa ödeme mi olduğunu belirlediğiniz alandır. 3. Alan (İşlem Detayı) Tahsilatın veya ödemenin Nakit, Çek mi veya Senet mi olduğunu belirlediğiniz alandır. Sonrasında ilgili verilerin girişlerini yaparak işlemi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Satış İşlemleri Bu menüde listelediğiniz firmanın yanında bulunan login görseline tıklayarak o firma personeliymiş gibi giriş yaparak sipariş verebilmeniz için geliştirilmiştir.

12 12 Alış / İade İşlemleri Bu menüde detaylı stok takibi yapmanız için gerekli olan ürün/hizmet alış ve iade işlemlerini yönetebilirsiniz. İlk adımda alış veya iade yapacağınız ürünü sistemde bulmak için kodu, kategorisi veya adına göre sorgulatarak ürünü bulabilir, sonrasında işlem yap diyerek alış veya iade işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Her ürünün geçmiş alış veya iade işlemlerini ürün detayında kolaylıkla görebilir, mevcut stok durumunu öğrenebilirsiniz. Evrak Yönetimi Bu menüde müşterilerinizden tahsil ettiğiniz evrakları listeleyebilir, dilerseniz tedarikçilerinize ciro edebilirsiniz. 1. Alan (Ciro Edilecek Firma) Bu seçenekte tahsil edilen evrağı hangi firmaya ciro edileceğini seçebiliyoruz. Şekil 8 2. Alan (Ciro ET) Bu alanda ciro edilecek firma bölümünde seçilen firmaya listelenmiş olan çeki veya senedi ciro onayını vererek ciro işlemini tamamlayabilirsiniz. 3. Alan (Verilen Evraklar) Ciro işlemi sonrası tedarikçi firmanın hesabından düşen çek veya senedi görüntüleyebilir, dilerseniz ciro işlemini iptal edebilirsiniz.

13 13 Raporlar Cari Raporlar Cari raporlar sayfasında Bayi/Toptancılarınızın yanı sıra tedarikçilerinizin cari işlem hareketlerini görebilir, en çok alım yapan cariler gibi birçok cari raporlarına ulaşabilirsiniz. Ürün / Sipariş Raporları Cari raporlar sayfasında Bayi/Toptancılarınızın yanı sıra tedarikçilerinizin cari işlem hareketlerini görebilir, en çok alım yapan cariler gibi birçok cari raporlara ulaşabilirsiniz. Genel Durum Raporları Genel durum raporlarında firmanızın dönemsel satış istatistiklerini ve kar/zarar durum raporları gibi genel raporlamaları görüntüleyebilirsiniz. Genel Ayarlar Genel Tanımlamalar Bu menüde sistemin işleyişi için gerekli olan ana tanımlamalar yapılmaktadır. Sistem Para Birimi Bu alanda yeni para birimi tanımlayabilir ve mevcut para birimini değiştirebilirsiniz. Dikkat: Sistem sadece tek bir para birimi üzerinden çalışmaktadır. Hesap Numaraları Bu seçenekte tanımladığınız banka hesap bilgileri müşterilerinizin sipariş sonrası görecekleri hesap numaralarıdır.

14 14 Cari Grubu Tanımlama Bu menü fiyat politikanız için önemlidir. Bu bölümde sınıflandırdığınız bayilerin hangi fiyat alanını göreceğini tanımlayabilirsiniz. Örn. A Sınıfı bayilere sadece Fiyat 3 ü görüntületebilir, sonrasında güncelleyerek Fiyat 1 i gösterebilirsiniz. Fotoğraf Ebatı Eklediğiniz ürünlerde bulunan resimleri müşterilerinizin hangi ebatlarda görmesini belirleyeceğiniz alandır. Büyük resim ve küçük resim ebatlarını ayrı ayrı tanımlayarak listelemeleri değiştirebilirsiniz. Yönetici Tanımlamaları Sisteme giriş yapan yönetici veya plasiyerlerin oluşturulduğu, yetkilerinin tanımlandığı ve listelendiği alandır. Kargo Tanımlamaları Sisteme giriş yapan yönetici veya plasiyerlerin oluşturulduğu, yetkilerinin tanımlandığı ve listelendiği alandır. Kargo Ücreti Ayarları Yurtdışı firmalar kargo ücretini görmesin: Farklılaşan yurtdışı kargo bedellerinden doğacak zararları engellemek için bu alanda tüm yurtdışı müşterilere kargo ücreti alanında Kargo bedelleri hesaplanarak tarafınıza dönüş yapılacaktır. Notunu göstermek için tasarlanmıştır. Yurtiçi Ücretsiz Kargo Limiti: Bu alanda sepet sizin belirleyeceğiniz bir tutara ulaşınca kargo otomatik olarak ücretsiz olmaktadır. Örn. Alana 250 TL girerek 250 TL üzeri alımlarda tüm müşterilere ücretsiz kargo tanımlamasını yapabilirsiniz.

15 15 Desi Ücret Tanımlama Bu seçenekte desi bilgisi girilen ürünleri hangi ülkelerde hangi kargo ücretleriyle fiyatlandırılacağının tanımlandığı alandır. Örn. Almanya dan sipariş veren bir firmanın sepetinde toplamda 100 desilik bir ürün olduğunu varsayalım, sistem eğer siz tarafından tanımlı desi aralıklarında 100 desiyi bulursa tanımlı fiyatı kullanıcıya gösterecektir. Eğer sorgulamada tanımlı desi ücreti bulamazsa firma karşısına Kargo bedelleri hesaplanarak tarafınıza dönüş yapılacaktır. Notunu gösterecektir. Önyüz Tanımlamaları Web Site Ayarları Ürünler web sitesinde yayınlansın: Bu seçenekte ürünlerin bayi olmayan müşteriler tarafından görünmesine olanak verebilirsiniz. Oturum açmayan kullanıcılar yalnızca giriş ekranını görebilsin: Bu alan bayiniz olmayan kullanıcıların sadece şifreli giriş ekranını görebilmelerini sağlamanız için düzenlenmiştir. İletişim Bilgileri Bayilerinizin göreceği iletişim bilgilerinizin girişlerini bu alandan yapabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken tanımlama Varsayılan Ülke dir. Bu tanımlama, kargo tanımlaması yaparken girilmesi zorunlu olan alandır. Diğer Önyüz Ayarları Duyurular, Sayfalar, Slider Yönetimi ve Reklam Yönetimi gibi birçok önyüz düzenlemeleri de bu kategori altında yapabilirsiniz.

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz.

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz. İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Yönetim paneli aşağıdaki modüllerden oluşmaktadır. 1- İçerik Yönetimi 2- Bağlantı Yönetimi 3- Sayfa Yönetimi 4- Mail Bildirimleri 5- Kullanıcı Yönetimi 6- Müftü Bey

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

InnGenius Yönetici Paneli

InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Genel Görünümü InnGenius Ana Menü InnGenius Oda Temizleme Genel Görünüm Sayfa 1 Sayfa 2 InnGenius Restoran Genel Görünüm Yönetici panel genel görüntüsü Oda Ayarları...4

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

Örneğin aşağıdaki görselde yer aldığı gibi; 1 numara ile işaretli göz butonuna tıklayarak ürünün site tarafındaki aktiflik / pasiflik durumunu

Örneğin aşağıdaki görselde yer aldığı gibi; 1 numara ile işaretli göz butonuna tıklayarak ürünün site tarafındaki aktiflik / pasiflik durumunu ÜRÜN YÖNETİMİ Ürün yönetimi alanı, sisteminize el ile (teker teker), Excel ile toplu olarak veya farklı entegrasyonlar aracılığı ile eklenmiş olan olan tüm ürünlerin listelendiği ve düzenlendiği alandır.

Detaylı

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Sipariş yönetim uygulaması Netsim ERP ile uyumlu Android uygulamasıdır.genel itibariyle sipariş işlemleri,stok işlemleri,finans işlemleri raporlama gibi işlemlerinizi telefon

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI İNŞAAT MUHASEBE & ŞANTİYE MALİYET YÖNETİMİ www.noayazilim.com İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI NOA YAZILIM» Şantiye Gelir & Gider & Hakediş» Cari Hesap Takibi & Borç & Alacak» Fatura & İrsaliye & Stok & İmalat»

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ http://www.atasayonline.com/ v1.0_1260627561 İÇİNDEKİLER Atasayonline: Online Sipariş Sistemi... 1 1. Siteye Giriş... 1 Şifre Hatırlatma... 1 2. Marka Ayrımları... 2 3. Sipariş

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu İçindekiler 1 Anasayfa Ekranı... 3 Kimin Adına İşlem Yapıldığının Görünmesi... 3 Ayarlar... 3 Sol Menü İşlemleri... 4 Mükellef Bilgileri... 5 Yıllık Gelir-Gider ve KDV Toplamları...

Detaylı

Stok Modülü Muhasebeleştirme İşlemleri

Stok Modülü Muhasebeleştirme İşlemleri Stok Modülü leştirme İşlemleri 1- Stok girişlerinin(tesellüm/faturalar) muhasebeleştirilmesi Stoktan muhasebeleştirme işlemi için öncelikle tanımlamaların tam ve doğru şekilde yapılması gerekmektedir.

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

Panel Kullanım Kılavuzu

Panel Kullanım Kılavuzu Panel Kullanım Kılavuzu 1 1) Ana sayfa görünümü yukarıdaki gibidir; üst menü kısmında; Kontrol Paneli, Katalog, Eklentiler, Satış, Sistem, Raporlar sekmeleri bulunmaktadır. Kısayol olarak; Ürün Ekle, Ürünler,

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0 PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0 Doc versiyon 0.1 1 İçindekiler GİRİŞ...3 PARAMETRELER...4 ANA EKRAN...4 SATIŞ EKRANI...6 SATIŞ İADE...7 FATURA SİLME...7 TAHSİLAT...8 STOK REHBERİ...8 ÖDEME TİPİ...9

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura Kasa Cari Stok Fatura Çek/Senet Banka İrsaliye Sipariş Fatura Depo Sayım Seri No. Barkod Kredi Kartı Mail Order Yönetici Taşören Hızlı Üretim Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Hamdi Ayhan www.safranbilisim.com SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI. Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir

Hamdi Ayhan www.safranbilisim.com SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI. Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI 1-İLK AÇILIŞ Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir Kullanıcı Adı ve şifre girildikten sonra aşağıdaki ekran gelir Bundan sonra

Detaylı

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Mikro Ayarları Mikro muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır.

KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. KTS Kurulumu KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Kurulum programı çalışınca aşağıdakine

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Giriş Ekranı Programı ilk defa kurduysanız kullanıcı adınız ve şifreniz palmiye dir. Server a bağlanmak için server yazan kutuya tıklayınız. IP Numarası olarak Server IP Numarası

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 07.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Belediye ve Koruma Başkanlıklarına hitap eden Çiftçi Koruma programı sayesinde üye

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış Otomasyon Erişimi Menüler ve İçerikleri Ana Ekran Unsurları Sorular Çıkış Otomasyona nasıl ulaşılabilir? Kullanıcı Adı İlk Şifre Oluşturma Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemine nasıl ulaşılabilir? Üniversitemiz

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER Bageturk Fırıncılar Portalı Kullanım Klavuzu 2013 İÇİNDEKİLER ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Fırıncılar Portalı Web Adresi...2 Fırıncılar

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme STOKLAR Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım Stok Kartları a-stok Kartı Ekleme Stok kartı eklemek için öncelikle sol taraftaki STOK menüsünden STOK KARTLARI na tıklayınız. Açılan pencerede üst taraftaki

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu

Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından kalkınma planları ve yıllık programların

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş Liste Ekranları sipariş, irsaliye, fatura, tahsilat, ödeme, cari hareket, hizmet vb. fiş kayıtları ile ilgili detay, izleme, değiştirme ve yeni giriş işlemlerinin yapılmasına imkan sağlayan liste ekranlarıdır.

Detaylı

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Devre Mülk ve Tatil Yönetim Sistemi Dairelerin dönemlere göre doluluk

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine

TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine Konu : TEBEOS GÜNCELLEMELERİ HAKKINDA Tarih : 03-10-2014 Sayı : 0005/03102014 TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine Sayın Meslektaşlarımızdan gelen öneriler doğrultusunda düzenlenmiş TEBEOS Programınızın

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ

adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ Sisteme giriş yapabilmek için butonunu tıklayınız. http://turtep.yesevi.edu.tr/ adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ Açılan pencerede ilgili kısımlara kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip Giriş butonunu tıklayınız.

Detaylı

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 da e-fatura ile ilgili Yapılan Değişiklikler 1. Cari Hesap Sistemi Parametreler; Cari Hesap Sistemi\Parametreler menüsünde yer alan

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

Netsis 3 SMS Uygulaması

Netsis 3 SMS Uygulaması Netsis 3 SMS Uygulaması Güncelleme Tarihi: 09.11.2016 Genel Uygulama Müşteriler ile iletişimin son derece önemli olduğu günümüz koşullarında, bu amaca yönelik olarak Netsis tarafından getirilen çözümlerden

Detaylı

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ İÇİNDEKİLER 1.ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ........................ 3 2.ÜRÜNLER....................................................... 3 2.1. Ürün Kaydı Oluşturma........................................

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir,

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, işletmeniz için alacağınız kararların sürecini hızlandırabilirsiniz. VERİ SİHİRBAZI İşletmenizin Sihirli Değneği MİKROMAKS İÇİNDEKİLER Veri

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 Copyright 2011 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı sayesinde internet sitenizden ürünlerinizi tanıtabilir,

Detaylı

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00)

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00) 1 1. GİRİŞ EKRANI VE ŞİFRE İŞLEMLERİ... 4 2. ANA SAYFA EKRANI... 6 3. KİŞİSEL BİLGİLER... 6 3.1. GENEL BİLGİLER EKRANI... 6 3.2. NÜFUS BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.3. ADRES BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.4. TELEFON

Detaylı

MEKAN TAKİP UYGULAMASI

MEKAN TAKİP UYGULAMASI Imona Technologies Ltd. www.imona.com ITU Ayazaga Kampusu, Teknokent ARI-3, No: B204-2, 34469, Maslak, Istanbul, Turkey Tel: +90 212 366 57 46 Fax: +90 212 366 5802 MEKAN TAKİP UYGULAMASI Sosyal Görüntü

Detaylı

E-Firma Rehberi Sistemi Plus

E-Firma Rehberi Sistemi Plus ASPXPLUS e-firma Rehberi Sistemi, asp.net destekli profesyonel - güçlü - hızlı - sade ve güvenli bir sistemdir. E-Firma Rehberi'nin amacı, üyelerin firmalarını ve firmaya ait ilanlarını sisteme ekleyerek

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Entegre@6 (Muhasebeci Paketi) [X] Yeni Fonksiyon @6 4.0.12 Seti ve 4.0.10 Onaylı Sürüm Uygulama 6 Şubat 2008

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz )

VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz ) VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz ) Admin ile giriş yaparak tüm kullanıcı ayarlarını yapmalısınız Ayarlar İşletme Bilgileri Sayfa Girişine Firmanıza ait

Detaylı