ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN"

Transkript

1 Fakülte Yönetim Kurulumuz Çarşamba günü saat de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi. KARAR NO:317 Gündem maddeleri onaylandı. KARAR NO:318 Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Bahtiyar ÖZTÜRK ün, Eylül 2018 tarihlerinde Kiev/Ukrayna da yapılacak olan International Conference on Environmental Science and Technology isimli bilimsel etkinliğe yolluklu-gündelikli olarak katılması konusu görüşüldü. Adı geçenin, Eylül 2018 tarihlerinde Kiev/Ukrayna da yapılacak olan International Conference on Environmental Science and Technology isimli bilimsel etkinliğe katılmasına, Eylül 2018 tarihlerinde beş (5) gün görevli-izinli sayılmasına, Samsun-Ankara gidiş, Ankara- Samsun dönüş olmak üzere iki (2) gün yolluklu-gündelikli olarak görevlendirilmesine, yol giderlerinin ödenmesi için "Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirilmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 3. maddesi gereğince "Rektör Onayı"na sunulmasına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:319 Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr.Öğr. Üyesi Aslı ÇALIŞ BOYACI nın, Ekim 2018 tarihlerinde Antalya da yapılacak olan 19. Ekometri, Yöneylem Araştırması ve İstatistik adlı sempozyuma yolluklu-gündelikli olarak katılması konusu görüşüldü. Adı geçenin, Ekim 2018 tarihlerinde Antalya da yapılacak olan 19. Ekometri, Yöneylem Araştırması ve İstatistik adlı sempozyuma Veri Zarflama Analizi ve ARAS Yöntemleri ile Türkiye deki İllerin Eğitimdeki Etkinliklerinin Değerlendirilmesi başlıklı sözlü bildiri ile katılmasına, Ekim 2018 tarihlerinde dört (4) gün "yolluklu-gündelikli" olarak görevlendirilmesine, yol giderlerinin ödenmesi için "Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirilmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 3. maddesi gereğince "Rektör Onayı"na sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

2 -2- KARAR NO:320 Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Fatih YAPICI nın, Eylül 2018 tarihlerinde Erzurum da yapılacak olan 24. Ulusal Ergonomi Kongresi ne yolluklugündelikli olarak katılması konusu görüşüldü. Adı geçenin, Eylül 2018 tarihlerinde Erzurum da yapılacak olan 24. Ulusal Ergonomi Kongresi ne Çalışma Duruşunun Kas-İskelet Sistemi Rahatsızlıklarına Etkileri ve Örnek Uygulama başlıklı sözlü bildiri ile katılmasına, Eylül 2018 tarihlerinde dört (4) gün "yolluklu-gündelikli" olarak görevlendirilmesine, yol giderlerinin ödenmesi için "Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirilmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 3. maddesi gereğince "Rektör Onayı"na sunulmasına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:321 Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Hüseyin Ali SÖNMEZ in, Eylül 2018 tarihlerinde Erzurum da yapılacak olan 24. Ulusal Ergonomi Kongresi ne yolluklu-gündelikli olarak katılması konusu görüşüldü. Adı geçenin, Eylül 2018 tarihlerinde Erzurum da yapılacak olan 24. Ulusal Ergonomi Kongresi ne Çalışanlarda Zorlamaya Neden Olan Duruşların Reba Yöntemi İle Ergonomik Analizi başlıklı sözlü bildiri ile katılmasına, Eylül 2018 tarihlerinde dört (4) gün "yolluklu-gündelikli" olarak görevlendirilmesine, yol giderlerinin ödenmesi için "Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirilmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 3. maddesi gereğince "Rektör Onayı"na sunulmasına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:322 Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Hakan ÖZTÜRK ün, Eylül 2018 tarihlerinde Erzurum da yapılacak olan 24. Ulusal Ergonomi Kongresi ne yolluklugündelikli olarak katılması konusu görüşüldü. Adı geçenin, Eylül 2018 tarihlerinde Erzurum da yapılacak olan 24. Ulusal Ergonomi Kongresi ne Beyaz Eşya İmalatı Yapan Bir İşletmedeki İşçilerin Çalışma Duruşlarının Rula Metodu İle Analizi başlıklı sözlü bildiri ile katılmasına, Eylül 2018 tarihlerinde dört (4) gün "yolluklu-gündelikli" olarak görevlendirilmesine, yol giderlerinin ödenmesi için "Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirilmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 3. maddesi gereğince "Rektör Onayı"na sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

3 -3- KARAR NO:323 Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Hasan BAŞ ın, Eylül 2018 tarihlerinde Erzurum da yapılacak olan 24. Ulusal Ergonomi Kongresi ne yolluklugündelikli olarak katılması konusu görüşüldü. Adı geçenin, Eylül 2018 tarihlerinde Erzurum da yapılacak olan 24. Ulusal Ergonomi Kongresi ne Çalışma Duruşunun Kas-İskelet Sistemi Rahatsızlıklarına Etkileri ve Örnek Uygulama başlıklı sözlü bildiri ile Eylül 2018 tarihlerinde dört (4) gün "yolluksuzgündeliksiz" olarak görevlendirilmesine, oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:324 Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Sedat AKLEYLEK in, 27 Eylül 2018 tarihinde Ankara da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Araştırma Geliştirme ve Yenilik Dairesi Başkanlığı tarafından Yüksek başarımlı Siber Güvenlik ve Kriptoloji Laboratuvarı başlıklı araştırma altyapı projesi önerisi sunmak üzere yolluklu-gündelikli olarak görevlendirilme konusu görüşüldü. Adı geçenin, 27 Eylül 2018 tarihinde Ankara da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Araştırma Geliştirme ve Yenilik Dairesi Başkanlığı tarafından Yüksek başarımlı Siber Güvenlik ve Kriptoloji Laboratuvarı başlıklı araştırma altyapı projesi önerisi sunmak üzere 27 Eylül 2018 tarihinde bir (1) gün "yolluklu-gündelikli" olarak görevlendirilmesine, yol giderlerinin ödenmesi için "Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirilmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 3. maddesi gereğince "Rektör Onayı"na sunulmasına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:325 Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Dr.Öğretim Üyesi İbrahim İNANÇ ın, 19 Eylül 2018 tarihinde Ankara da Kalkınma Bakanlığının Araştırma Projeleri Panelinde sunum yapmak üzere yolluklu-gündelikli olarak görevlendirilme konusu görüşüldü. Adı geçenin, 19 Eylül 2018 tarihinde Ankara da Kalkınma Bakanlığının Araştırma Projeleri Panelinde sunum yapmak üzere 19 Eylül 2018 tarihinde bir (1) gün "yolluklu-gündelikli" olarak görevlendirilmesine, yol giderlerinin ödenmesi için "Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirilmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 3. maddesi gereğince "Rektör Onayı"na sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

4 -4- KARAR NO:326 Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Dr.Öğretim Üyesi İbrahim İNANÇ ın, Eylül 2018 tarihinde Ankara da Kalkınma Bakanlığının Araştırma Projeleri Panelinde sunum yapmak üzere yolluklu-gündelikli olarak görevlendirilme konusu görüşüldü. Adı geçenin, Eylül 2018 tarihinde Ankara da Kalkınma Bakanlığının Araştırma Projeleri Panelinde sunum yapmak üzere 27 Eylül 2018 tarihinde bir (1) gün "yolluksuzgündeliksiz" olarak görevlendirilmesine, oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:327 Fakültemiz Harita Mühendisliği Bölümünün Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders dağılımlarının yeniden düzenlenmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Harita Mühendisliği Bölümünün Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında okutulacak olan derslerin, Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sibel UZUN un göreve yeni başlaması nedeniyle, tarih ve 2018/12 sayılı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile yapılan görevlendirmenin iptaline, ders görevlendirmesinin aşağıda belirtilen şekliyle kabulüne, durumun, bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. Dersin Kodu Dersin Adı Eski Görevlendirilen Öğretim Üyesi Görevlendirilen Öğretim Üyesi HRT 321 Jeodezik Ölçmeler Doç.Dr. Yasemin ŞİŞMAN Dr. Öğr. Üyesi Sibel UZUN HRT 403 Aplikasyon Doç.Dr. Aziz ŞİŞMAN Dr. Öğr. Üyesi Sibel UZUN HRT 409 Seminer Dr. Öğr. Üyesi Sibel UZUN HRT 406 Bitirme Projesi Dr. Öğr. Üyesi Sibel UZUN KARAR NO:328 Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünün Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders dağılımlarının yeniden düzenlenmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünün Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında okutulacak olan derslerin Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kürşat GÜLTEKİN in göreve yeni başlaması nedeniyle, tarih ve 2018/12 sayılı Fakülte Kurulu Kararı ile yapılan görevlendirmenin iptaline, ders görevlendirmesinin aşağıda belirtilen şekliyle kabulüne, durumun, bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. Dersin Eski Görevlendirilen Öğretim Dersin Adı Kodu Üyesi Görevlendirilen Öğretim Üyesi MAK 201 Mühendislik Matematiği I Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt GÜRBÜZ Dr. Öğr. Üyesi Kürşat GÜLTEKİN MAK 217 Mukavemet I Doç. Dr. Naci KURGAN Dr. Öğr. Üyesi Kürşat GÜLTEKİN

5 -5- KARAR NO:329 Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünün Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders dağılımlarının yeniden düzenlenmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünün Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında okutulacak olan Teknik Seçmeli MBM 323 İnşaat Malzemeleri dersini vermek üzere, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Varol KOÇ un görevlendirilmesine, tarih ve 2018/12 sayılı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile yapılan görevlendirmenin iptaline, ders görevlendirmesinin aşağıda belirtilen şekliyle kabulüne, durumun, bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. Dersin Kodu Dersin Adı Eski Görevlendirilen Öğretim Üyesi Görevlendirilen Öğretim Üyesi MBM323 İnşaat Malzemeleri Doç.Dr. Başak MESCİ OKTAY Dr. Öğr. Üyesi Varol KOÇ KARAR NO: Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz Tüm bölümlerinin I. öğretim ders programlarında yer alan dersleri okutmak üzere görevlendirilen öğretim elemanlarının ek ders ücreti ödenmesine esas haftalık ders yüklerinin belirlenmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, 2914 sayılı Kanun un 11. maddesi ile 3843 sayılı Kanun un 10. maddesini değiştiren 486 sayılı KHK uyarınca Fakültemiz Bölümlerinin I. öğretimde görevli öğretim elemanlarının ek ders ücreti ödenmesine esas olan haftalık ders yüklerinin ekteki şekliyle kabulüne, ilgililer adına tahakkuk edecek ek ders ücretlerinin Fakültemiz Mali Yılı Bütçesinin ilgili harcama kaleminden ödenmesine, durumun bölüm başkanlıklarına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi.

6 -6- KARAR NO:331 Farabi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilere ait Öğrenim Protokolleri ile ilgili Üniversitemiz Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğünün tarih ve E sayılı yazısı görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Farabi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilere ait Öğrenim Protokolleri, Üniversitemiz Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğünden geldiği ekteki şekliyle kabulüne, durumun öğrencilere duyurulmak üzere bölüm başkanlıklarına, Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğüne bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. Öğrenci T.C. Adı Soyadı Bölümü Geldiği Üniversite Semih DURGUN Bilgisayar Mühendisliği Selçuk Üniversitesi Yasin BOZDAĞ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Süleyman Demirel Üniversitesi Soner Salh OCAKDAN Elektrik-Elektronik Mühendisliği Erzincan Üniversitesi Uğurcan DİNÇLER Makine Mühendisliği Karabük Üniversitesi Ersan İŞİ Makine Mühendisliği Bartın Üniversitesi Onur DERTLİOĞLUGİL Makine Mühendisliği İskenderun Teknik Üniversitesi Emre ARLI İnşaat Mühendisliği Erzurum Teknik Üniversitesi Deren MERTAN İnşaat Mühendisliği Giresun Üniversitesi Agamyrat AKJAYEV İnşaat Mühendisliği Erzurum Atatürk Üniversitesi Alpaslan BOZKURT İnşaat Mühendisliği Erzurum Teknik Üniversitesi Murat ÜNEK İnşaat Mühendisliği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi KARAR NO:332 Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Sümeyye SALAR ın Sakarya Üniversitesinde Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etme isteği hakkındaki dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Sümeyye SALAR ın eşinin işi ve çocuğunun engelli olması nedeniyle, Sakarya Üniversitesinde Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde öğrenim görmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

7 -7- KARAR NO:333 Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Hatice KALENDER in Erciyes Üniversitesinde Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etme isteği hakkındaki dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Hatice KALENDER in ailevi problemleri nedeniyle, Erciyes Üniversitesinde Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde öğrenim görmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:334 Karadeniz Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Hazar YAVUZ un Fakültemiz Harita Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etme isteği hakkındaki dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Karadeniz Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Hazar YAVUZ un Fakültemiz Harita Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında sağlık sorunları nedeniyle özel öğrenci statüsünde öğrenim görmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:335 Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Pelinsu HACIHASANOĞLU nun Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etme isteği hakkındaki dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü nolu öğrencisi Pelinsu HACIHASANOĞLU nun ciddi sağlık sorunları sebebiyle Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümünde Özel öğrenci statüsünde öğrenim görmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

8 -8- KARAR NO:336 Hitit Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Abdurrahman KAYA nın Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etme isteği hakkındaki dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Hitit Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Abdurrahman KAYA nın Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümüne Eğitim- Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında Samsun Depo Müdürlüğünde çalışması (iş) nedeniyle özel öğrenci statüsünde öğrenim görmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:337 Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Servet USTA nın Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etme isteği hakkındaki dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Servet USTA nın sağlık sorunu sebebiyle Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde Özel öğrenci statüsünde öğrenim görmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:338 Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Betül Nalan ÖRS ün Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etme isteği hakkındaki dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Betül Nalan ÖRS ün, sağlık sorunları ve can güvenliği nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümünde Özel öğrenci statüsünde öğrenim görmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

9 -9- KARAR NO:339 Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Hatice Özlem (EGE) AYAS ın Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etme isteği hakkındaki dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Hatice Özlem (EGE) AYAS ın sağlık sorunları nedeniyle, Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümünde Özel öğrenci statüsünde öğrenim görmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:340 Elazığ Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Resul TAŞKIN ın Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde eğitim görmekte iken özel öğrenci statüsünden kaydını sildirme isteği ile ilgili dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Elazığ Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Resul TAŞKIN ın, Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde eğitim görmekte iken özel öğrenci statüsünden kendi isteği ile kaydının silinmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:341 Fakültemize 667 sayılı KHK kararı ile kapatılan Canik Başarı Üniversitesinden YÖK tarafından İstanbul Arel Üniversitesine tercih ataması yapılan, daha sonra özel öğrenci statüsünde Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne kayıt yaptıran V numaralı öğrencisi Muhammet Furkan KİTAP ın eğitim görmekte iken özel öğrenci statüsünden kaydını sildirme isteği ile ilgili dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, İstanbul Arel Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Muhammet Furkan KİTAP ın, Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde eğitim görmekte iken özel öğrenci statüsünden kendi isteği ile kaydının silinmesine, durumun öğrenciye, ilgili bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Üniversitemiz Senatosunda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

10 -10- KARAR NO:342 Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne kayıtlanmayan Fatih KIZILHAN ın, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan yararlanma isteği konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne kayıtlanmayan Fatih KIZILHAN ın, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan 15.maddesiyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne kayıtlanmasına, durumun öğrenciye duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:343 Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Burak DEMİR in, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan yararlanma isteği konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Burak DEMİR in, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan 15.maddesiyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında Eğitim- Öğretim Yılında Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümüne kayıtlanmasına, durumun öğrenciye duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:344 Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Mahmut IRMAK ın, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan yararlanma isteği konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Mahmut IRMAK ın, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan 15.maddesiyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında Eğitim- Öğretim Yılında Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümüne kayıtlanmasına, durumun öğrenciye duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

11 -11- KARAR NO:345 Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Salih KARABAŞAK ın, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan yararlanma isteği konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Salih KARABAŞAK ın, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan 15.maddesiyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında Eğitim- Öğretim Yılında Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümüne kayıtlanmasına, durumun öğrenciye duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:346 Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Yaşar ÇALIŞKAN ın, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan yararlanma isteği konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Yaşar ÇALIŞKAN ın, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan 15.maddesiyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında Eğitim- Öğretim Yılında Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümüne kayıtlanmasına, durumun öğrenciye duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO:347 Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Recep Ali SABUNCU nun, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan yararlanma isteği konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden tarihinde kaydı silinen numaralı öğrencisi Recep Ali SABUNCU nun, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7143 sayılı öğrenci affı kanundan 15.maddesiyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici Madde 78 kapsamında Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne kayıtlanmasına, durumun öğrenciye duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

12 -12- KARAR NO: Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında ERASMUS öğrenci değişim programı kapsamında Yurtdışında bulunan Slovenia University of Ljubljana da eğitim gören Fakültemiz Harita Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Eren KIVANÇ ın ERASMUS ders denkliği konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında ERASMUS öğrenci değişim programı kapsamında Yurtdışında bulunan Slovenia University of Ljubljana da eğitim gören, Fakültemiz Harita Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Eren KIVANÇ ın ERASMUS ders denkliği ERASMUS Koordinatörü tarafından onaylanan eşdeğerliğinin ekteki şekliyle kabulüne, durumun öğrencilere duyurulmak üzere bölüm başkanlıklarına, ERASMUS Koordinatörlüğüne bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO: Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında ERASMUS öğrenci değişim programı kapsamında Yurtdışında bulunan Polonya Wroclaw University of Science and Technology de eğitim gören Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Murat ÖZCAN ın ERASMUS ders denkliği konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında ERASMUS öğrenci değişim programı kapsamında Yurtdışında bulunan Polonya Wroclaw University of Science and Technology de eğitim gören, Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Murat ÖZCAN ın ERASMUS ders denkliği ERASMUS Koordinatörü tarafından onaylanan eşdeğerliğinin ekteki şekliyle kabulüne, durumun öğrencilere duyurulmak üzere bölüm başkanlıklarına, ERASMUS Koordinatörlüğüne bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. KARAR NO: Eğitim Öğretim yılı Yaz Dönemi kapsamında Diğer Üniversitelerde eğitim gören Fakültemiz Bölümlerinde okumakta olan Öğrencilerin intibak durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, aşağıda adı geçen öğrencilerin Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi kapsamında diğer Üniversitelerde almış olduğu derslerin Fakültemiz Bölümlerinde okutulan derslere eşdeğerliğinin Bölüm İntibak Komisyonu tarafından hazırlanan ve bölüm başkanlığınca da onaylanan ekteki şekliyle kabulüne, durumun bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

13 -13- Bölümü Öğrenci No Adı Soyadı Gittiği Üniversite Aldığı Dersler Tuba ARSLAN Sakarya Ünv. END302 Yöneylem Araş. II END405 Tesis Tasarımı ve Planlaması Sevinç UZUN Sakarya Ünv. END302 Yöneylem Araş. II Serkan AVCI Sakarya Ünv. END201 Mühendislik Mat.-I END459 İş Hukuku ve Güvenliği END209 Algoritmalar ve Programlama Sena SİCİMOĞLU Sakarya Ünv. END202 Mühendislik Mat.-II END302 Yöneylem Araş. II END404 Lojistik Yönetimi Rukiye Merve END459 İş Hukuku ve Güvenliği Sakarya Ünv. İKİKAT END209 Algoritmalar ve Programlama Rabia BAYRAK Sakarya Ünv. END201 Mühendislik Mat.-I END301 Yöneylem Araş. I Merve ARSLAN Sakarya Ünv. END302 Yöneylem Araş. II END308 Benzetim END304 Kalite Kontrol İpek Nur END201 Mühendislik Mat.-I Sakarya Ünv. ÖZÇELİKEL END459 İş Hukuku ve Güvenliği Hiranur TURHAN Sakarya Ünv. END302 Yöneylem Araş. II Gizem Sabiha ŞAHİN Sakarya Ünv. END459 İş Hukuku ve Güvenliği END201 Mühendislik Mat.-I Emre BENGÜL Sakarya Ünv. END301 Yöneylem Araş.I END405 Tesis Tasarımı ve Planlaması END201 Mühendislik Mat.-I END301 Yöneylem Araş.I Endüstri Edanur KÖKSAL Sakarya Ünv. END302 Yöneylem Araş. II Mühendisliği END304 Kalite Kontrol Cengizhan KAÇAR Sakarya Ünv. END405 Tesis Tasarımı ve Planlaması Büşra ŞİMŞAK Sakarya Ünv İpek Nur ÖZÇELİKEL Balıkesir Üniv. END308 Benzetim END304 Kalite Kontrol END302 Yöneylem Araş. II END407 Mühendislik Ekonomisi Akın TAŞKIN Osmangazi Ünv. END464 Karar Teorisi ve Analizi END308 Benzetim Seda ALKAN Osmangazi Ünv. END459 İş Hukuku ve Güvenliği Mert Can KUMAŞ Osmangazi Ünv. END401 Üretim Planlama ve Kontrol İsmayıl SEFEROV Osmangazi Ünv. TBKİM101 Genel Kimya END464 Karar Teorisi END407 Mühendislik Ekonomisi Gizem YAVUZ Osmangazi Ünv Edanur KÖLEMENOĞLU Osmangazi Ünv. END401 Üretim Planlama ve Kontrol END459 İş Hukuku ve Güvenliği END459 İş Hukuku ve Güvenliği Deniz BİRİCİK Osmangazi Ünv. END308 Benzetim END401 Üretim Planlama ve Kontrol END202 Mühendislik Mat.-II Büşra LÖK Osmangazi Ünv. END459 İş Hukuku ve Güvenliği Altar ARSLAN Osmangazi Ünv. END308 Benzetim END304 Kalite Kontrol END312 Üretim Yönetimi

14 -14- Bölümü Öğrenci No Adı Soyadı Gittiği Üniversite Aldığı Dersler Gıda Şule SİNOPLUOĞLU Sakarya Üniv. GMB307 Gıda Müh. Temel işlemler I Mühendisliği Furkan ÇETNKAYA Sakarya Üniv. GMB307 Gıda Müh. Temel işlemler I Ahmet TORLAK İstanbul Teknik HRT306 Jeodezi II Harita Ün. Müh Mahmut EKİCİ Gazi Üniv. İSG101 İş Sağlığı ve Güvenliği I Zakrullah SALEM Sakarya Üniv. INS405 Temeller İnşaat İNŞ243 İş Hukuku Mühendisliği İhsan YILMAZ Osmangazi Üniv. İNŞ426 Prefabrikasyon Yapılar KMB201 Fizikokimya Feyza UÇAR Osmangazi Üniv. KMB314 Kimya Müh. Termodinamiği KMB409 Kimya Müh. Matematiksel Mod. KMB332 Kimyasal Reaksiyon Müh. KMB409 Kimya Müh. Matematiksel Mod Büşra YAVUZ Osmangazi Üniv. KMB401 Proses Kontrol KMB203 Kimyasal Proses Hesaplamaları Kimya Mühendisliği Ebrar DEMİRTAŞ Osmangazi Üniv. KMB409 Kimya Müh. Matematiksel Mod. KMB401 Proses Kontrol Dicle YILDIZ Osmangazi Üniv. KMB409 Kimya Müh. Matematiksel Mod. KMB401 Proses Kontrol Burak ÇAĞ Osmangazi Üniv Rümeysa ERDOĞAN Osmangazi Üniv. KMB201 Fizikokimya KMB314 Kimya Müh. Termodinamiği TBFİZ111 Fizik I KMB311 Termodinamik KMB428 Reaktör Tasarımı KMB203 Kimyasal Proses Hesaplamaları Makine Mühendisliği Alihan KANTEMİR Gazi Üniv. MAK311 Enerji Sistemleri MAK303 Makine Elemanları I Ferhat KARABOLAT Sakarya Üniv. MAK400 Girişimcilik ve İnovasyon Miraç Burak KAYA Sakarya Üniv. MAK404 Üretim Yönet. ve Organizasyon Hilal ALBAYRAK Marmara Üniv. MAK404 Üretim Yönet. ve Organizasyon Hasan İLHAN Osmangazi Üniv. MAK400 Girişimcilik ve İnovasyon MAK301 Isı Transferi Babür Furkan KADIOĞLU Osmangazi Ünv. MAK101 Teknik Çizim MAK303 Makine Elemanları I Cengizhan ÇAKIR Osmangazi Üniv. MAK486 Mühendislik Ekonomisi Emir ÇAKIR Osmangazi Üniv. MAK486 Mühendislik Ekonomisi Emre AYDUVAN Osmangazi Üniv. MAK486 Mühendislik Ekonomisi Gizem CÖRÜT Osmangazi Üniv. MAK400 Girişimcilik ve İnovasyon Osman Göksel AYDEMİR Osmangazi Üniv. MAK400 Girişimcilik ve İnovasyon MAK303 Makine Elemanları I Sercan TANKIR Osmangazi Üniv. MAK404 Üretim Yönetimi ve Organiz Talha İNCE Ege Üniv. MAK313 Mekanizma Tekniği MAK308 Makine Dinamiği Talha İNCE Osmangazi Üniv. MAK404 Üretim Yönet.ve Organizasyon Emin TOPÇU Akdeniz Üniv. MAK304 Makine Elemanları II Esra PIÇAKÇI Akdeniz Üniv. MAK304 Makine Elemanları II Muhammet ERSOY Akdeniz Üniv. MAK307 Ölçme Tekniği MAK313 Mekanizma Tekniği Cemre KOP Dokuz Eylül Üniv. MAK308 Makine Dinamiği

15 -15- Bölümü Öğrenci No Adı Soyadı Gittiği Üniversite Aldığı Dersler Emrah BAL Sakarya Üniv. MBM403 Kalite Kontrol MBM403 Kalite Kontrol Furkan AFYON Sakarya Üniv. MBM409 İş Hukuku Metalurji ve Malzeme Mühendisliği KARAR NO: Hasan KARAKAYA Sakarya Üniv. MBM403 Kalite Kontrol Kahraman KACAR Sakarya Üniv. MBM409 İş Hukuku Münir Aydın ÇOLAK Osmangazi Üniv. MBM320 Kaynak ve Kaynak Tek. MBM430 Geleneksel Seramikler Erdem YAŞAR Osmangazi Üniv. MBM426 Korozyon Fakültemiz Harita Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Ümit EMEÇ in transkriptten ders sildirme isteği hakkındaki dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Harita Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Ümit EMEÇ in Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde almış ve başarısız olduğu Sosyal Seçmeli I İNŞ219 Dünyada ve Türkiye de Önemli Mühendislik Yapıları dersinin transkriptten silinmesi isteğinin kabulüne, öğrenciye duyurulmak üzere Bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliğiyle karar verildi. KARAR NO:352 Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile kayıtlanan numaralı öğrencisi Aşkın GÜL ün ders muafiyet isteği ile ilgili dilekçesi ve durumu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile kayıtlanan numaralı öğrencisi Aşkın GÜL ün daha önce okuduğu Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde aldığı ve başarılı olduğu derslerden muafiyeti yapılarak bölümden geldiği ekteki şekliyle kabulüne, durumun öğrenciye duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

16 -16- KARAR NO: Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz Bölümlerine Ek Madde 2 Kapsamında (Yabancı Uyruklu) Yatay Geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin ders muafiyet istekleri ile ilgili durumları görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz Bölümlerine Ek Madde 2 Kapsamında (Yabancı Uyruklu) Yatay Geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin ders muafiyetleri bölümden geldiği ekteki şekliyle kabulüne, durumun öğrenciye duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. Bölümü Adı ve Soyadı İntibakının Yapıldığı Yarıyılı Endüstri Mühendisliği Abdulrahman SAHSOUL 2. Sınıf 3. Yarıyıl Gıda Mühendisliği Bayana Abdul MOUNEM 2. Sınıf 3. Yarıyıl KARAR NO:354 Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü aşağıdaki tabloda adı geçen öğrencilerin Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemine ait İNŞ305 Yapı Statiği-II dersi ile ilgili not düzeltme konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü aşağıdaki tabloda adı geçen öğrencilerin Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemine ait İNŞ305 Yapı Statiği- II dersi ile ilgili Not Düzeltme Formu nun bölümden geldiği ekteki şekliyle kabulüne, durumun öğrencilere duyurulmak üzere bölüm başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. Öğrenci No Öğrencinin Adı Soyadı Furkan ÇAVDAR Furkan AYRILMAZ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 29.08.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.02.2018 Salı günü saat 15.30 da Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 20.02.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 06.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

Derslerin Kredisi. TOPLAM KREDİ 30 TOPLAM KREDİ 26,5 BAHAR YARIYILI Kabul Edilen Alınacak. Derslerin Derslerin. Kredisi Dersler

Derslerin Kredisi. TOPLAM KREDİ 30 TOPLAM KREDİ 26,5 BAHAR YARIYILI Kabul Edilen Alınacak. Derslerin Derslerin. Kredisi Dersler Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin, başkanlığında 07 Temmuz 015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.015

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 18 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 14.02.2019

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 13 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 08 Temmuz 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 07.07.2014

Detaylı

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı.

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı. Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan V. Prof.Dr.Nermin KILIÇ başkanlığında toplandı. Gerekli çoğunluğun olduğu anlaşıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NO: 2017/16 17/01/2017 tarihinde

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.02.2018 Salı günü saat 15.30 da Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.04.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Temmuz 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 186 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 29 Mart 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin Uygunluğuna, 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin Uygunluğuna,

1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin Uygunluğuna, 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin Uygunluğuna, 19.06.2018 291 03 1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin 3- Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat AKTEN in Yurtiçi Görevlendirilmesinin

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 09.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 08.07.2015 Toplantı Sayısı : 204 01. Fakültemizden Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenci. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Öğrenciler. 03. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TEKLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.07.2017 354 01-03 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

"Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr.

Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 25.01.201 7 TOPLANTI SAYISI: 03 TOPLANTI SAATI : 13:00 ADI SOYADI imza Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) ı.. Prof. Dr. Hüseyın DEMIR Prof. Dr.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 22 Ağustos 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakülte Yönetim Kurulunun

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 8.0.017 01-05 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01-

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

Karar No-3: Kimya Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 12.07.2013 tarihli ve 30-216 sayılı yazısı. Kredisi

Karar No-3: Kimya Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 12.07.2013 tarihli ve 30-216 sayılı yazısı. Kredisi T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 16 Temmuz 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 12.07.2013

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 04.04.2018 14 178-186 178 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.12.2017 338 06 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 09 Şubat 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Haziran 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Geomatik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/327 2018/328 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 11.07.2018 26 327-356 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 27.06.2018 tarihli 25. oturumunda alınan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 0.0.2018 32 01 01- Mezuniyetler hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

Veli EFE nin Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Alabileceği Dersler

Veli EFE nin Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Alabileceği Dersler Sayfa-1-04 Şubat 2019 5 1 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 04 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Gıda Mühendisliği Bölümünün 01

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 18 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 25.09.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1-07 Haziran 016 4 1-1 Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Nazmi OTLU nun başkanlığında 07 Haziran 016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/022 01: Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAPK) tarafından Bilimsel Araştırma Projelerinden faydalanmak için Enstitümüz anabilim dalları tarafından

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Kasım 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

dişi" î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr.

dişi î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 19042017 TOPLANTI SAYISI: 14 TOPLANTI SAATI : 11:30 ADI SOYADI imza Prof Dr Bekir BATI (Dekan v) Prof Dr Ahmet UYANIK dişi" î,,,, ;, Prof Dr İsmail

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1-10 Ağustos 018 8 1-19 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Evren GÖLGE nin başkanlığında 10 Ağustos 018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği

Detaylı

YAZ OKULU. Fakültemiz Öğrencilerinin Yaz Okulundan Ders Alma Şartları. 07 Haziran 2013

YAZ OKULU. Fakültemiz Öğrencilerinin Yaz Okulundan Ders Alma Şartları. 07 Haziran 2013 2012-2013 YAZ OKULU 07 Haziran 2013 Fakültemiz Öğrencilerinin Yaz Okulundan Ders Alma Şartları 1- Fakültemizden hiç ders almayan bu nedenle de not ortalaması oluşmayan öğrencilerimiz, hem fakültemizin

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 7 88-113 Fakülte Yönetim Kurulu 07.02.2018 tarihinde saat 13:00'de Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 24 Eylül 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Sivas ESTAŞ Genel Müdürlüğünün 19.09.2018

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

II. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat KMÜ4497 Mühendislik Projeleri 14 Mayıs

II. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat KMÜ4497 Mühendislik Projeleri 14 Mayıs Sayfa-- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 09 Nisan 208 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-: Kimya Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 03.04.208

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 0.07.205 tarihinde Saat 6:00 da Dekan Prof. Dr. Mustafa TİFTİK başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

Prof. Dr. Ulusoy BALİ (Yedek)

Prof. Dr. Ulusoy BALİ (Yedek) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 30 Ekim 2013 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Bilimleri Anabilim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI ALİ FUAD ŞGİL UK FAKÜLTESİ Fakültemiz Yönetim Kurulu 03.0.017 tarihinde saat 1:00 da Dekan Vekili Prof. Dr. İsmail AYDEMİR Başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda toplandı.

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI 1 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 25.05.2018 14 2018 14/01-22 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI D A Ğ I T I M Üyesi bulunduğunuz Fakültemiz Yönetim Kurulu 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat: 14.00 te aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Katılımınız hususunda gereğini rica

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 25.1.219 42 13 KARARLAR 2- Mezuniyetler hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 24.1.219 tarih

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 11 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 10.11.2014

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI 25.09.2018 303 10 1- Özel Öğrenci Yasincan ÇELİK in kayıt sildirme talebinin 2- Erasmus Öğrencisi Büşra KOÇYİĞİT in not dönüşümünün 3- Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi Ünsal ALTUĞ un kaydının silinmesinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 04 Nisan 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÇMB 343 Su Temini ve Uzaklaştırma ÇEV 3021 Su Temini ( ) Güz Yarıyılı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÇMB 343 Su Temini ve Uzaklaştırma ÇEV 3021 Su Temini ( ) Güz Yarıyılı T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in 27 Ağustos 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 15.08.2018

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 15 Kasım 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No 01: Mazeretleri nedeniyle danışman onayı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2015 tarihinde Saat 16:00 da Dekan V. Prof. Dr. Mustafa TİFTİK başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Kazım GÖRGÜLÜ nün başkanlığında 12 Ağustos 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Bilgisayar Mühendisliği Bölüm

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI ALİ FUAD BAŞGİL UK FAKÜLTESİ 0.0.01 1 01/0-0 Fakültemiz Yönetim Kurulu 0.0.01 tarihinde saat 1:00 da Dekan Vekili Prof. Dr. Hasan Tahsin KEÇELİGİL Başkanlığında Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi toplantı

Detaylı

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO TOPLANTI TARİHİ : 21.10.2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/ 33 KARAR NO: 2013 / 569 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün 27.09.2013

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 04.12.2012 KARAR 2012/025 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/027-01: Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı 110725501 numaralı Doktora öğrencisi Süleyman ARI nın Tez Jürisi Atama Formu Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 17 Eylül 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler Fakülte Yönetim Kurulumuz 18/08/2015 tarihinde saat 11:00 de Dekan V. Prof.Dr.Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Kimya Bölümü Başkanlığının 15/09/2014 tarih ve 50124

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 20 Mart 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 13.03.2019

Detaylı

11 Nisan Nisan ÇEV4499 Bitirme Ödevi 11 Nisan

11 Nisan Nisan ÇEV4499 Bitirme Ödevi 11 Nisan T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 15 Mart 2011 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ başkanlığında 08 Nisan 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 04.04.2014

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin, başkanlığında 12 Haziran 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Kasım 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 16.02.2017 5 26-43 2017/26 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 16.02.2017 tarihinde saat

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.09.2008 2008/12 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/02/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :453 01-Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Erdal DİKMEN in Amerika ya 02-Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Önder ŞİMŞEK in Üniversitemize

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.10.2006 2006/ 26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

YÖNETĠM KURULU KARARLARI

YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 01 Nisan 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 26.03.2013

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI 2016.04.01. Felsefe Bölüm Başkanlığının, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Mehmet Şirin CAN ın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesine göre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim

Detaylı