Tuğgeneral Harita Genel Komutanı TUJJB Temsilci Kurum Başkanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tuğgeneral Harita Genel Komutanı TUJJB Temsilci Kurum Başkanı"

Transkript

1 SPONSORLUK DOSYASI

2

3 Osman ALP Tuğgeneral Harita Genel Komutanı TUJJB Temsilci Kurum Başkanı Sayın İlgili; 1948 yılında katıldığımız Uluslararası Jeodezi ve Jeofizik Birliği (IUGG) nin ulusal karşılığı olarak Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği (TUJJB) 1968 yılında kurulmuştur. Yaklaşık yarım asırdır faaliyetlerini sürdüren TUJJB, gerçekleştirmiş olduğu bilimsel faaliyetler ile ülkemizde mevcut insan ve donanım potansiyelini kullanarak oluşturduğu güç birliği sayesinde ülkemize faydalı olacak değerli çalışmalar gerçekleştirmiştir. Ülkelerin ve toplumların çağdaş uygarlık seviyesindeki yerini alabilmesi, bilimi ve bilimsel çalışmayı desteklemekten ve işbirliğinden geçmektedir. Bu bağlamda, bilimsel araştırmaların giderek arttığı günümüz dünyasında üniversiteler ile kurum ve kuruluşlarının işbirliği büyük önem kazanmıştır. Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği de bu alanda oluşturduğu işbirliği ortamı ve yarattığı sinerjiyle önemli kazanımlar sağlamıştır. Gerçekleştireceğimiz TUJJB Bilimsel Kongresi, jeodezi jeofizik ve ilgili diğer bilim dallarına ait (meteoroloji, hidroloji, sismoloji, oşinografi, manyetizma, volkanizma vb.) bilim insanlarının bir araya gelmesine ve ortak konuların tartışılmasına olanak sağlayacaktır. Ülkemizde TUJJB çatısı altında komisyonlar bazında gerçekleştirilen bilimsel faaliyetlerin bu kongre vesilesiyle ilk defa ulusal ölçekte ve tüm komisyonların katılımıyla gerçekleştirilecek olması, ayrı bir heyecan ve gurur kaynağı olmuştur. TUJJB olarak yürütülecek önemli çalışmalardan biri de Uluslararası Jeodezi ve Jeofizik Birliği (IUGG) Genel Kurulu 2023 yılı toplantısına ev sahipliği adaylık başvuru sürecidir. TUJJB komisyonlarının tamamının katılımıyla gerçekleştireceğimiz ilk TUJJB Bilimsel Kongresi, 30 Mayıs - 2 Haziran 2018 tarihleri arasında HGK himayesinde Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri (İZFAŞ) ın ev sahipliğinde fuarizmir de 4 gün süreyle uluslararası katılımlı olarak gerçekleşecektir. TUJJB Bi li msel Kongre, IUGG-2023 toplantısının ulusal ayağı niteliğinde olup, büyük önem arz etmektedir. Kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ile ulusal ve uluslararası alanda değerli bilim insanları ve ilgili sektörlerde hizmet veren ticari firmaların katkılarıyla daha da başarılı olacağına inandığımız bu kongrede sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Saygılarımla.

4 ORGANİZATÖRLER

5 Harita Genel Komutanlığı DEÜ (Dokuz Eylül Üniversitesi) İKÇÜ (İzmir Katip Çelebi Üniversitesi) İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri A.Ş. )

6 KURULLAR

7 Onur Kurulu Aziz KOCAOĞLU / İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Erdal ÇELİK / Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör V. Prof.Dr. Mehmet TOKAÇ / İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektör V. Tuğgeneral Osman ALP / Harita Genel Komutanı, TUJJB Temsilci Kurum Başkanı Düzenleme Kurulu Tuğgeneral Osman ALP / İzmir Kongre Başkanı Dr.Müh. Albay Mustafa ATA / TUJJB Başkan Yrd. Dr.Müh. Yarbay Erdinç SEZEN / TUJJB Sekreteri Prof.Dr. Gökhan GÖKTÜRKLER / DEÜ Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Mevlüt YETKİN / İKÇÜ Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Z.Gül ŞENER / İZFAŞ Yönetim Kurulu M. Üyesi Yerel Düzenleme Kurulu (Ydk) Doç.Dr.Orhan POLAT / YDK Başkanı Dr.Müh. Yarbay Erdinç SEZEN / TUJJB Sekreteri Yrd.Doç.Dr.M. Güven KOÇAK Yrd.Doç.Dr. Elçin GÖK Dr. İlknur KAFTAN Yrd.Doç.Dr.Petek SINDIRGI Doç.Dr. Emre TİMUR Yrd.Doç.Dr.Osman Sami KIRTILOĞLU Şebnem ŞENDİL / İZFAŞ Kongre Etkinlik Müdürü Kongre Komisyon Üyeleri TUHK(Türkiye Ulusal Hidroloji Komisyonu) TUJAK (Türkiye Ulusal Jeomagnetizm ve Aeronomi Komisyonu) TUJK (Türkiye Ulusal Jeodezi Komisyonu) TUMAK (Türkiye Ulusal Meteoroloji ve Atmosfer Fiziği Komisyonu) TUOK (Türkiye Ulusal Oşinografi Komisyonu) TUSAK (Türkiye Ulusal Sisamoloji ve Arz İçi Fiziği Komisyonu) TUVAK (Türkiye Ulusal Volkanoloji ve Arz İçi Kimyası Komisyonu)

8 KONGRE KAYIT ÜCRETLERİ

9 Erken Kayıt Standart Kayıt Yerinde Kayıt Tam Delege 200 TL 250 TL 300 TL Emekli Delege 150 TL 200 TL 250 TL Öğrenci Delege 75 TL 100 TL 125 TL Bildirisiz Katılımcı 50 TL 75 TL 100 TL

10 SPONSORLUK ÇEŞİTLERİ

11 ANA SPONSORLUK Sponsorluk Ücreti: TL + KDV Kongremizde 1 Ana Sponsor olacaktır. İZFAŞ, Kurumsal sponsora iş bu Sözleşmenin imza tarihinden itibaren aşağıdaki hakları sağlayacaktır. Kongre ile ilgili her türlü basılı matbuat malzemesinde (ilanlar, basın bültenleri, program broşürleri, afişler, e-bültenler v.s.) Ana Sponsor logosuna yer verilecek ve mümkün olan sair yerlerde Ana Sponsor ifadesi kullanılacaktır. Ana Sponsorun, Açılış Oturumu nda tanıtım filmine yer verilecektir. Kongre ile ilgili basılı görsel malzemede (banner, branda v.s.) Ana Sponsor logosuna yer verilecektir. Açılış Oturumu protokol davetiyeleri üzerinde Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği Bilimsel Kongresi Ana Sponsoru ibaresi ile birlikte ve diğer logolardan ayrı olarak daha büyük ölçülerde yer alacaktır. Ana Sponsor Kongre kapsamında dağıtılacak dosya ve çanta içerisine insert koyabilecektir. Ana Sponsorun logoları, (tanıtım amaçlı, Kongre adının geçtiği her yerde) İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kongre ile ilgili İzmir il sınırları içerisinde tahsis edilecek reklam panolarında, Kongre afişlerinde ve otobüslerdeki LCD ekranlarda (bazı otobüslerde bu imkan bulunmaktadır) kullanılacaktır. (Sayısı daha sonra bildirilecektir.) Kongre alanlarındaki genel sponsorluk panolarında logosuna en üstte yer verilecektir. Ana Sponsor Kongre kapsamında dağıtılacak dosya ve çanta içerisine insert koyabilecektir. Kongre web sitesinde sponsor firmanın bannerına yer verilecektir. Firma fuar alanında tahsis edilecek kübik karkas alanlarında reklam verebilecektir. Görsellerin tüm baskı, asım ve demontaj işlemleri ana sponsor tarafından gerçekleştirilecektir. Digital pano reklam alanlarında ana sponsorun reklamına yer verilecek. Krom pano reklam alanlarında ana sponsorun reklamına yer verilecek.

12 KURUMSAL SPONSORLUK Sponsorluk Ücreti: TL + KDV İZFAŞ, Kurumsal sponsora iş bu Sözleşmenin imza tarihinden itibaren aşağıdaki hakları sağlayacaktır. Kongre sırasında, oturumların düzenlendiği salonda Kurumsal Sponsoru, uygun görülen yerlere ve uygun görülen sayıda bayrağını/flamasını bulundurabilecek. Görsellerin tüm baskı, asım ve demontaj işlemleri kurumsal sponsor tarafından gerçekleştirilecektir. Kurumsal Sponsorlara etkinlik sergi alanında 20 m2 lik standart aksesuarlı hazır stant alanı (zemin halısı, 1 masa, 2 sandalye, spot ışığı) tahsis edilecektir. Firma dilerse kendi dekorasyonunu yapabilir. Açılış Oturumu protokol davetiyeleri üzerinde Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği Bilimsel Kongresi Ana Sponsoru ibaresi ile birlikte kurumsal sponsor logosu yer alacaktır. Kurumsal Sponsorlara açılış oturumu için 15 adet davetiye verilecektir. İnternet sitesinde sponsorlar bölümünde Kurumsal Sponsoru olarak (sürekli) logosuna yer verilecektir. Firma fuar alanında tahsis edilecek kübik karkas alanlarında reklam verebilecektir. Görsellerin tüm baskı, asım ve demontaj işlemleri ana sponsor tarafından gerçekleştirilecektir. Kongre alanlarındaki genel sponsorluk panolarında logosuna yer verilecektir. Digital pano reklam alanlarında kurumsal sponsorun reklamına yer verilecek.

13 KONGRE ÇANTASI SPONSORLUĞU Sponsorluk Ücreti: TL + KDV (500 adet) Kongre kapsamında sadece 1 adet sponsor alınacaktır. İZFAŞ, Kurumsal sponsora iş bu Sözleşmenin imza tarihinden itibaren aşağıdaki hakları sağlayacaktır. Kongre sırasında, oturumların düzenlendiği salonda Kurumsal Sponsoru, uygun görülen yerlere ve uygun görülen sayıda bayrağını/flamasını bulundurabilecek. Görsellerin tüm baskı, asım ve demontaj işlemleri kurumsal sponsor tarafından gerçekleştirilecektir. Kurumsal Sponsorlara etkinlik sergi alanında 20 m2 lik standart aksesuarlı hazır stant alanı (zemin halısı, 1 masa, 2 sandalye, spot ışığı) tahsis edilecektir. Firma dilerse kendi dekorasyonunu yapabilir. Açılış Oturumu protokol davetiyeleri üzerinde Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği Bilimsel Kongresi Ana Sponsoru ibaresi ile birlikte kurumsal sponsor logosu yer alacaktır. Kurumsal Sponsorlara açılış oturumu için 15 adet davetiye verilecektir. İnternet sitesinde sponsorlar bölümünde Kurumsal Sponsoru olarak (sürekli) logosuna yer verilecektir. Firma fuar alanında tahsis edilecek kübik karkas alanlarında reklam verebilecektir. Görsellerin tüm baskı, asım ve demontaj işlemleri ana sponsor tarafından gerçekleştirilecektir. Kongre alanlarındaki genel sponsorluk panolarında logosuna yer verilecektir. Digital pano reklam alanlarında kurumsal sponsorun reklamına yer verilecek.

14 YAKA KARTI SPONSORLUĞU Sponsorluk Ücreti: TL + KDV Kongre kapsamında sadece 1 adet sponsor alınacaktır. İZFAŞ, Yaka kartı sponsoruna iş bu Sözleşmenin imza tarihinden itibaren aşağıdaki hakları sağlayacaktır. Kongre süresince Konuşmacı, Katılımcı ve Ziyaretçiler için hazırlanan yaka kartı ipi üzerinde Firma isim ve logosuna yer verilecektir. 500 adet sponsor firma logolu yaka kartı ipi organizatör tarafından yaptırılacaktır. Hol girişinde, basın toplantıları ve kongrede yer alacak afiş branda vb. görsel reklam ve tanıtım çalışmalarında firma isim ve logosu ile Yaka Kartı Sponsoru olarak yer alacaktır. Kongre İnternet Sitesi nde Firma isim ve logosu Yaka Kartı Sponsoru olarak yer alacaktır. Kongre alanlarındaki genel sponsorluk panolarında logosuna yer verilecektir. Digital pano reklam alanlarında yaka kartı sponsorun reklamına yer verilecek. CATERING / COFFEE BREAK SPONSORLUĞU (AYNİ SPONSORLUK) Kongre kapsamında sadece 1 adet sponsor alınacaktır. Kongre süresince 3 gün boyunca 300 kişilik günde 2 seans olmak üzere (toplamda 600 kişi) katılımcı, konuşmacı ve dinleyiciler için aralarda Coffee Break ( kahve, su, çay, tatlı- tuzlu kurabiye ) hizmeti verilmesi durumunda firma Catering Sponsoru olarak anılacaktır. Catering/Coffee Break sponsorunun logosu, internet sitesinde ve alanlardaki kongre sponsorluk panolarında yer alacaktır. Kongre İnternet Sitesi nde Firma isim ve logosu Ayni Sponsor olarak yer alacaktır. Kongre alanlarındaki genel sponsorluk panolarında logosuna yer verilecektir. Digital pano reklam alanlarında catering sponsorun reklamına yer verilecek.

15 OTURUM SPONSORLUĞU Sponsorluk Ücreti: TL + KDV Oturum Sponsorunun, sponsor olduğu panelin açılışında 2 dakikalık tanıtım filmine yer verilecektir. Kongre sırasında, oturumların düzenlendiği salonda Oturum Sponsoru, uygun görülen yerlere ve uygun görülen sayıda bayrağını/flamasını bulundurabilecek. İnternet sayfasında sponsorlar bölümünde Oturum Sponsoru olarak (sürekli) logosuna yer verilecektir. Kongre alanlardaki genel sponsorluk panolarında logosuna yer verilecektir. Oturum Sponsorlarına açılış oturumu için 5 adet davetiye verilecektir. Digital pano reklam alanlarında oturum sponsorun reklamına yer verilecek. Oturum Sponsorlarına etkinlik sergi alanında 9 m2 lik standart aksesuarlı hazır stant alanı (zemin halısı, 1 masa, 2 sandalye, spot ışığı) tahsis edilecektir. Firma dilerse kendi dekorasyonunu yapabilir. STANT KATILIMI Sponsorluk Ücreti: TL + KDV Kuruluş logosu, kongre web sayfasında Katılımcı Firma yazısı ile yayınlanacaktır. Firmaya kongre alanında stant verilecektir. 9 m2 lik standart aksesuarlı hazır stant alanı (zemin halısı, 1 masa, 2 sandalye, spot ışığı). Firmadan 4 kişinin kongreye stant görevlisi olarak ücretsiz katılımı sağlanacaktır. Birden fazla katılımcı olduğunda, sıralamada firma ismi alfabetik olarak yer alacaktır.

16 1948

Tuğgeneral Harita Genel Komutanı TUJJB Temsilci Kurum Başkanı

Tuğgeneral Harita Genel Komutanı TUJJB Temsilci Kurum Başkanı SPONSORLUK DOSYASI Osman ALP Tuğgeneral Harita Genel Komutanı TUJJB Temsilci Kurum Başkanı Sayın İlgili; 1948 yılında katıldığımız Uluslararası Jeodezi ve Jeofizik Birliği (IUGG) nin ulusal karşılığı

Detaylı

3.ULUSLARARASI 7-9 ARALIK 2017

3.ULUSLARARASI 7-9 ARALIK 2017 3.ULUSLARARASI 7-9 ARALIK 2017 Davet Mektubu Kongre Kayıt Ücretleri Kongrenin Temaları Katılımcı Profili Sponsorluk Seçenekleri Ana Sponsorluk Destinasyon Sponsorluğu Kurumsal Sponsorluk Oturum Sponsorluğu

Detaylı

3.ULUSLARARASI 7-9 ARALIK 2017 DESTEKLEYENLER

3.ULUSLARARASI 7-9 ARALIK 2017 DESTEKLEYENLER 3.ULUSLARARASI 7-9 ARALIK 2017 DESTEKLEYENLER Davet Mektubu Kongre Kayıt Ücretleri Kongrenin Temaları Katılımcı Profili Sponsorluk Seçenekleri Ana Sponsorluk Destinasyon Sponsorluğu Kurumsal Sponsorluk

Detaylı

4.ULUSLARARASI 6-8 ARALIK 2018

4.ULUSLARARASI 6-8 ARALIK 2018 4.ULUSLARARASI 6-8 ARALIK 2018 HİMAYELERİNDE DESTEKLEYENLER ANA MEDYA SPONSORU ORGANİZATÖRLER Davet Mektubu Kongre Kayıt Ücretleri Kongrenin Temaları Katılımcı Profili Sponsorluk Seçenekleri Platinum

Detaylı

IFWEDDING FASHION İZMİR

IFWEDDING FASHION İZMİR www.fuarizmir.com.tr IFWEDDING FASHION İZMİR TANITIM ALTERNATiFLERi DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi A Fotoselli Kapı Giydirme Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm

Detaylı

Reklam. Alternatifleri

Reklam. Alternatifleri Reklam Alternatifleri www.travelturkeyexpo.com 2016 İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama, Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme:

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: İzfaş tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

2.ULUSLARARASI 8-10 ARALIK Organizatörler İş Ortakları Destinasyon Sponsorları

2.ULUSLARARASI 8-10 ARALIK Organizatörler İş Ortakları Destinasyon Sponsorları 2.ULUSLARARASI 8-10 ARALIK 2016 Organizatörler İş Ortakları Destinasyon Sponsorları Davet Mektubu Kurullar Kongre Kayıt Ücretleri Kongrenin Temaları Katılımcı Profili Sponsorluk Seçenekleri Ana Sponsorluk

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI Sayın İlgili, Ülkemizde her iki yılda bir düzenlenen ve ilki 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

TRAVEL TURKEY 2017

TRAVEL TURKEY 2017 www.fuarizmir.com.tr TRAVEL TURKEY 2017 DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi 2017 A Fotoselli Kapı Giydirme Özelikler : Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm Kapı Yan

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi 5-6 ARALIK 2013 Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Uluslararası İstanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Sponsorluk Paketleri ELMAS SPONSORLUK Iki (2) Premium Paket Mevcuttur

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER SPONSORLUK GENEL BİLGİLER Logo Stant Davetiye Web Katalog ANA SPONSOR 4/4 24m² 100 Evet 2 Sayfa KATILIMCI/ZİYARETÇİ YAKA KARTI SPONSORU 3/4-50 Evet - BASIN SPONSORU 3/4 12m² 50 Evet 1 Sayfa İLETİŞİM SPONSORU

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016

III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016 III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016 www.istanbulcarbonsummit.org ULUSLARARASI DESTEKÇİ Uluslararası Emisyon Ticareti Derneği II. İSTANBUL KARBON ZİRVESİNDEN

Detaylı

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek.

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

TASNİF DIŞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA

TASNİF DIŞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA KONU : TUJJB Konsey Toplantısı. İLGİ : (a) Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği (TUJJB) Kuruluş,

Detaylı

TASNİF DIŞI T.C. TUJJB TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA. TUJJB : /TUJJB Bşk.

TASNİF DIŞI T.C. TUJJB TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA. TUJJB : /TUJJB Bşk. İLGİ: (a) (b) DAĞITIM KISMINA YAZILMIŞTIR Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği (TUJJB) Kuruluş, Görev ve Yetki Yönetmeliği. TUJJB Bşk.lığı'nın 15 Ocak 2018 tarihli, TUJJB:69162001-5020-16315-18/TUJJB

Detaylı

27. Ulusal Kimya Kongresi

27. Ulusal Kimya Kongresi CANAKKALE ONSEKIZ MART UNIVERSITESI 1 9 9 2 TÜRKİYE KİMYA DERNEĞİ 27. Ulusal Kimya Kongresi 23-28 Ağustos 2015 ÇANAKKALE DESTEK DOSYASI KİMYA 2015 100. Y I L www.kimya2015.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

TASNİF DIŞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA

TASNİF DIŞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA KONU : TUJJB Konsey Toplantısı. ( D O S Y A ) İLGİ : (a) Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği

Detaylı

2. ULUSLARARASI ENGELSİZMİR KONGRESİ SPONSOR DOSYASI

2. ULUSLARARASI ENGELSİZMİR KONGRESİ SPONSOR DOSYASI 2. ULUSLARARASI ENGELSİZMİR KONGRESİ SPONSOR DOSYASI www.engelsizmir.org SPONSORLUK DOSYASI İÇİNDEKİLER Davet Mektubu 1 Ziyaretçi Profili 2 Kurullar 3 4 Fuar Katılımcı Profili 5 Ana Sponsor 6 Etkinlik

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

III. ULUSLARARASI ENGELSİZMİR KONGRESİ 1-3 KASIM "ENGELSİZ ÜRETİM MODELLERİ VE İSTİHDAM" SPONSORLUK DOSYASI

III. ULUSLARARASI ENGELSİZMİR KONGRESİ 1-3 KASIM ENGELSİZ ÜRETİM MODELLERİ VE İSTİHDAM   SPONSORLUK DOSYASI III. ULUSLARARASI ENGELSİZMİR KONGRESİ 1-3 KASIM 2018 "ENGELSİZ ÜRETİM MODELLERİ VE İSTİHDAM" http://www.engelsizmir.org/ SPONSORLUK DOSYASI Sayın İlgili; III. Uluslararası Engelsİzmir Kongresi Engelsiz

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. minex.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. minex.izfas.com.tr 2017 Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri minex.izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama ve Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr 017 Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama ve Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd.

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd. Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yıldır çalışmalarını sürdürmektedir. Özel sektöre

Detaylı

SAĞLIKTA ENDÜSTRİ SPONSORLUK DOSYASI

SAĞLIKTA ENDÜSTRİ SPONSORLUK DOSYASI SAĞLIKTA SPONSORLUK DOSYASI 18 Nisan 2017 İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi İTÜ Ayazağa Kampüsü KONFERANS PROGRAMI Forumun Amaç ve İçeriği: Geleneksel sağlık sistemleri,

Detaylı

S pons or l uk Al ternatifle r i

S pons or l uk Al ternatifle r i MARBLE BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR... 23-26 MART 2016 Re k l a m v e S pons or l uk Al ternatifle r i m a r b l e. i z f a s. c o m. t r Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Kübik Karkas ÖZELİKLER: Ölçü:

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 14-15-16 Haziran 2019 www.itechcongress.com Ana Sponsorluk (2 paket mevcuttur) 36 m² Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Her stant için toplamda 3 Kw elektrik sağlanacak

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı Sayın Yetkili, Türkiye de bankacılık disiplini akademik bir alan olarak son yıllarda bir atılım göstermektedir. Bankacılık sektörünün bilimsel bilgi birikimine katkı sağlayacak akademik ve uygulamaya yömelik

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Reklam. Alternatifleri. www.travelturkeyexpo.com

Reklam. Alternatifleri. www.travelturkeyexpo.com Reklam Alternatifleri www.travelturkeyexpo.com Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: Organizatör tarafından yaptırılacaktır. Tasarım

Detaylı

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA KONU : TUJJB Konsey Toplantısı İLGİ : (a) Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI SAĞLIKTA KALİTE UYGULAMALARI VE MENTORLUK. Sağlık Bilimleri Üniversitesi HEALTH QUALITY PRACTICE AND MENTORSHIP

SPONSORLUK DOSYASI SAĞLIKTA KALİTE UYGULAMALARI VE MENTORLUK.  Sağlık Bilimleri Üniversitesi HEALTH QUALITY PRACTICE AND MENTORSHIP HEALTH QUALITY PRACTICE AND MENTORSHIP SAĞLIKTA KALİTE UYGULAMALARI SPONSORLUK DOSYASI 2 Aralık 2017 Sağlık Bilimleri Üniversitesi Siyami Ersek Hastanesi Kongre Salonu Üsküdar / İstanbul KONFERANS PROGRAMI

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları...

Sponsorluk Fırsatları... Fırsatları... 26 Platin Paketi Sadece bir şirket için geçerlidir Protokol konuşmalarında 10 dakika konuşma hakkı İlgili forumda bir konuşmacı bulundurma hakkı 18 m² sergi alanı tahsisi (Sergi alanı belirleme

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER. Sponsorluk Dosyası

11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER. Sponsorluk Dosyası 11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER Sponsorluk Dosyası 2 Türk Eczacıları Birliği 1980 yılında yaptığı birinci eczacılık kongresinden bu yana, iki yılda bir mesleğin en büyük

Detaylı

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 Sporda Küresel Hedefler 26-28 Nisan 2018 Nişantaşı Üniversitesi

Detaylı

TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ

TBD KAMU-BİB'19 SPONSORLUK BİLGİLERİ TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" ÖZET Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Oturum Sponsorluğu Yaka Kartı Sponsorluğu Etkinlik Sponsoru Stand Sponsorluğu Çanta Sponsoru Destekleyen

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

Reklam. Alternatifleri. shoexpo. izfas.com.tr

Reklam. Alternatifleri. shoexpo. izfas.com.tr Reklam Alternatifleri shoexpo. izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama, Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı)

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı) 28. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 15-21 Ağustos 2016 Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü MERSİN SPONSORLUK DOSYASI www.kimya2016.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI Sayın Yetkili, 2016 yılında 17.'inci Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı (TOK'2016) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman KONFERANS PROGRAMI Forumun Amaç ve İçeriği: Geleneksel sağlık sistemleri, hastaneler, tedavi süreçleri, hasta-doktor ilişkileri günümüzde dijital bir dönüşüm yaşayarak yeni bir yapıya bürünmektedir. Özellikle

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla TUFUAB Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla TUFUAB Düzenleme Kurulu Sayın İlgili, Türkiye Ulusal Fotogrametri ve Uzaktan Algılama Birliği (TUFUAB) Teknik Sempozyumlarının 9. su Afyon Kocatepe Üniversitesi nin ev sahipliğinde 27-29 Nisan 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA KONU : TUJJB Konsey Toplantısı (D O S Y A) İLGİ : (a) Türkiye Ulusal Jeodezi

Detaylı

KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ"

KAMU-BİB'19 SPONSORLUK DAVETİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ" TBD Kamu-BİB'19 "26-29 Ekim 2017" Tarihlerinde Vogue Otel Bodrum'da gerçekleştiriliyor. 2017 Ana temasını "Dijital Devlet" olarak belirlediğimiz Kamu-BİB 19 etkinliğimizde,

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 Bilişim teknolojilerinin en fazla etkilediği kesimlerden biri kuşkusuz kamu kurumlarıdır. Kamu kurumlarının bilişim teknolojilerini yoğun olarak kullanmasıyla birlikte, verilen

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

15. Kamu Kalite Sempozyumu

15. Kamu Kalite Sempozyumu 15. Kamu Kalite Sempozyumu 27 Şubat 2014 Kamu Kalite Sempozyumu Geçmiş Sponsorları Sponsorluk Dosyası 15. Kamu Kalite Sempozyumu Logonuz Nasıl ve Nerede Yayınlanacak? KalDer web sayfasında KalDer Ankara

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI Conrad İstanbul Ödül Töreni Mekanı ZUHAL OLCAY KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA KONU : TUJJB Konsey Toplantısı İLGİ : (a) Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik

Detaylı