Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter"

Transkript

1 Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter

2 Modüler sistem. Maksimum randıman. Fronius CL, yüksek randımanlı güç elektroniği ile 15 adede kadar özdeș güç ünitesinden olușan benzersiz modüler sistem yapısını MIX konseptinde bir araya getiriyor. En ince ayrıntısına varıncaya dek düșünülmüș bu ortaklığın getirdiği en önemli avantajlar maksimum randıman ve arızalara karșı üst düzey güvenliktir. Bu avantajlar Fronius CL'yi yüzlerce kilowattlık FV tesisler için ideal bir merkezi inverter haline getirir. Modül Yöneticisi tarafından gerçekleștirilen hassas ve doğru MPP izleme, otomatik trafo değiștirme vb. gibi diğer artı değerler, Fronius CL'yi üst sınıfın en kaliteli çok yönlü cihazı yapar ve sürekli yüksek performans temin eder.

3 Fronius MIX konsepti ile benzersiz sistem yapısı Fronius CL'de birlikte büyük ișler bașaran ve sayıları 15'e varan çok sayıda güç ünitesi bulunur. Birden çok güç ünitesi ile olușturulan bu kombinasyon, çok sayıda avantaj sunar: kısmi yük alanlarında maksimum randıman, arızalara karșı yüksek güvenlik, daha uzun kullanım ömrü ve daha basit servis hizmeti. En yüksek kısmi yük verimi. MIX konseptinde 9, 12 ya da 15 adet özdeș güç ünitesi iși dönüșümlü olarak paylașır. Ișınım șiddetine bağlı olarak her bir Power Racks tam otomatik olarak devreye girer ya da devre dıșı bırakılır. Böylece kapasite kullanım oranı optimize edilerek randıman, yağmurlu, bulutlu ya da karanlık havalarda bile daima maksimumda seyreder. Arızalara karșı üstünlüğü tartıșılmaz güvenlik. Fronius CL'de birden çok sayıda güç ünitesi bulunması sayesinde yedekli bir sistem yapısı olușturulmuștur. Güç ünitelerinden birinin devre dıșı kalması halinde iși diğerleri üstlenir. Karșılaștırma yapılabilmesi açısından: Monolitik sistemlerde güç ünitesi arızalanırsa tüm tesis durağan halde bekler ve randımanda çok önemli kayıplar yașanır. Fronius MIX konsepti sayesinde inverter bir güç ünitesinin arızalanması halinde bile çalıșmaya devam eder ve randıman güvenliği sağlanır. Daha uzun kullanım ömrü. Kontrol sistemi, güç ünitelerinin çalıșma saatlerine bakarak kaç adet Power Racks'in ve bunlardan hangilerinin devreye alınacağını ve devreden çıkarılacağını hesaplar. Böylece devre kartları dengeli bir șekilde yüklenir. Her bir güç ünitesinin ișletim süresi düșerken, inverterin kullanım ömrü artar. Fronius CL'de bulunan ve sayıları 15'e varan güç üniteleri yedekli bir sistem yapısı olușturur. Arızalara karıșık yüksek güvenlik için en ince ayrıntısına varıncaya dek düșünülmüș bir konsept. 95 % Hızlı servis imkanı. Çekmeceli yapıları sayesinde güç üniteleri, servis çalıșması esnasında tak ve çalıștır prensibine uygun olarak kolayca dıșarı çekilerek değiștirilebilir. Bu durum üst düzey bir servis kolaylığı ve pazardaki en yüksek tepki hızını temin eder. 90 % 85 % 80 % 75 % MIX konsepti bulunmayan inverter MIX konseptli Fronius CL Randıman artıșı Verim Nominal çıkıș gücü (%) (P AC ) Fronius MIX konsepti: Yağmurlu, bulutlu ve karanlık havalarda bile en yüksek verim. Güç üniteleri, ıșınım șiddetine bağlı olarak devreye girer ya da devre dıșı bırakılır, böylece randıman daima maksimumda seyreder.

4 Yüksek randımanlı güç elektroniği Fronius CL, sürekli yüksek performans göstermek üzere tasarlanmıștır. Otomatik trafo değiștirme, hassas çalıșan Fronius Modül Yöneticisi, yenilikçi havalandırma konsepti ve yüksek frekanslı trafo teknolojisinin sunduğu avantajlardan olușan akıllı kombinasyon, Fronius CL'yi sınıfının en performanslı inverteri konuma getirmiștir. Otomatik trafo değiștirme. Fronius CL, tüm giriș gerilimi aralığı boyunca eșit dağılımlı yüksek verim sunar. Çünkü otomatik trafo değiștirme özelliği sayesinde Fronius inverterleri üç eșit tepe verim değerine sahiptir. Karșılaștırma yapılabilmesi açısından: Trafo değiștirme özelliği bulunmayan cihazlar sadece bir tane tepe verimine sahiptir. Giriș gerilimi arttıkça verim de sürekli olarak düșer.

5 Kesin MPP izleme. Fronius Modül Yöneticisi, maksimum güç noktasının (MPP) kesin değerini daima bulur. Bu durum özellikle çok zorlu bir çalıșma gerektiren ince tabakalı modüller için de geçerlidir. Fronius Modül Yöneticisi sayesinde toplamda %99.9'luk üstün bir MPP uyum verimine ulașılır. Böylelikle her bir güneș ıșınından maksimum randıman alınması sağlanmıș olur. kristalize MPP Akım amorf MPP Gerilim Amorf (ince tabakalı) modüller, yatay seyreden verim karakteristiklerine sahiptir. Bu nedenle geleneksel tip inverterlerin Maksimum Güç Noktası'nı (MPP) belirlemeleri zordur. Fronius tarafından sunulan akıllı Modül Yöneticisi, MPP'nin kesin değerini daima bulur. Yüksek frekanslı trafo teknolojisi: Daha az ağırlık ve Kompakt ölçülerle daha yüksek performans: Üstünlüğü kanıtlanmıș yüksek frekanslı trafo teknolojisinin kullanımı sayesinde olağanüstü performans sonuçları alınır. Fronius CL, galvanik ayırım ile tüm dünyadaki en katı güvenlik standartlarında belirtilen șartları yerine getirir. Akıllı soğutma. Güç ünitesi alanındaki toz ve nem, yenilikçi havalandırma konsepti sayesinde dıșarıda tutulur. Soğutma ișlemi için gerekli olan hava, cihazın ön tarafındaki iki vantilatör tarafından emilir ve bir kapalı kanal vasıtasıyla her bir Power Racks ünitesinin içine basılır. Yani, devre kartları dıș hava ile asla temas etmezler. Hermetik olarak kapatılmıș güç ünitesinin içindeki küçük bir vantilatör dengeli bir iklimlendirme yapılmasını temin eder. En ince ayrıntısına varıncaya dek düșünülmüș bu sistem sayesinde ișletim güvenliği ve inverterin kullanım ömrü artırılır. Trafo değiștirme özelliği sayesinde eșit dağılımlı yüksek verime sahip olan yüksek performanslı Power Racks üniteleri, kesin MPP izleme ve akıllı soğutma konsepti.

6 Kolay planlama, hızlı montaj. Fronius CL, uygulama için tasarlanmıștır. Cihaz, sahip olduğu planlama esnekliği sayesinde birçok farklı görevde kullanılabilir. Kurulum kolaylığı, montajı ve hatasız bağlantı yapılmasını kolaylaștıran çok sayıda ayrıntıda ortaya çıkar. Geniș giriș gerilimi aralığı. Çok farklı modül konfi gürasyonları olușturma imkanı: Geniș giriș gerilimi aralığı, tesis tasarımı esnasında yüksek bir esneklik sağlar. Entegre topraklama seçeneği. Pozitif ya da negatif, modülün topraklanması gerekiyorsa Fronius CL bunun için de en uygun donanıma sahiptir. Sadece iç kısımdaki topraklama tutucusunu çıkarın ve sigortayı yerine yerleștirin. Opsiyonel hava tahliye sistemi. Eğer Fronius CL kapalı bir alana yerleștirilmișse, ortam havasının așırı șekilde ısınmasını önlemek için atık hava, cihaza bağlanan bir boru yardımıyla odadan dıșarı tahliye edilebilir. Buna ilave olarak entegre bir röle kontağı üzerinden kontrol edilebilen ve havayı dıșarıya doğru emen harici bir vantilatör de bulunabilir. Düșük yapı yüksekliği. Yalnızca 183 cm'lik yüksekliğe (alt kaide dahil) sahip olan Fronius CL, alçak tavanlı odalara bile yerleștirilebilir. Bu kompakt yapı, inverter içerisindeki güç ünitelerinin üç sıralı olarak yerleștirilmesiyle elde edilmiștir. Düșük montaj ağırlığı. Montaj ișlemi için Power Racks üniteleri kolayca dıșarı alınabilir. Böylece Fronius CL'nin ağırlığı azalır ve mahfaza daha kolay hareket ettirilebilir. Power Racks üniteleri daha sonra yerlerine yerleștirilir ve inverter hemen çalıșmaya bașlayabilir. Basit montaj: Tașıma için Power Racks kolayca dıșarı alınır. Geniș bağlantı bölümünde en büyük kablo kesitlerinde bile sağlam bağlantı yapılabilir. Geniș bağlantı bölümü Büyük kablo kesitleri göz önünde bulundurularak bağlantılar ve kablaj için yeterli boșluk ayrılmıștır. Montaj ișlemi böylelikle daha rahat ve düzenli bir șekilde yapılabilir.

7 Kapsamlı tesis denetimi Bu boyutlardaki inverterlerde tesis denetimi vazgeçilmezdir. Geniș kapsamlı Fronius DATCOM sistemi ile ayrıntılı veri toplama, analiz ve görselleștirmeden uzaktan denetim özelliğine varıncaya dek eksiksiz bir denetim sistemi olușturulabilir. % 100 DATCOM uyumlu. Fronius CL, geniș kapsamlı Fronius DATCOM sisteminde profesyonel tesis denetimine yönelik tüm imkanları sağlayabilir. Fronius Com Card ve Signal Card fonksiyonu halihazırda entegre edilmiș olup datalogger (veri kaydedici), sensörler vb. gibi bileșenler ise sisteme istendiği zaman eklenebilir. Böylelikle ilgili her bir talep için gerekli donanım sağlanır. Fronius String Control. Hat denetimi için ideal çözüm. Fronius String Control, bağlı bulunan hatlardaki hat akımlarını sürekli olarak birbirleriyle karșılaștırır. Böylelikle tüm sistemi ilgilendiren arızalar (kablolarda kemirgen ısırığı, modülün devre dıșı kalması, vs.) zamanında tespit edilerek arızanın yeri belirlenebilir. Yavaș yavaș ortaya çıkan randıman kayıpları da önlenmiș olur. Entegre Com kartı Fronius CL'de üç adet DATCOM opsiyon yeri bulunur ve bunlardan bir tanesi standart olarak Fronius Com Card için ayrılmıștır. Profesyonel tesis denetimi, aynı șekilde evden de kurulabilir. Tümleșik Interface Card fonksiyonu. Tesis verilerinin açık veri protokolünde okunması sayesinde tesis denetimine yönelik olarak üçüncü taraf tedarikçilerce sunulan bileșenler sorunsuz olarak kullanılabilir. Fronius String Control, sistemin bütünündeki arızaları belirler. Yavaș yavaș ortaya çıkan randıman kayıpları da önlenmiș olur. Gömülü Signal Card fonksiyonu. Örn. görsel ve ișitsel alarm sinyalinin kullanılması, harici bileșenlerin (örn. fan, lamba,...) kontrol edilmesi ya da tesisteki statü değișikliklerinin bildirilmesi için pratik sinyal kontağı.

8 Bir bakıșta Fronius CL Tüm Fronius CL cihazları ișaretine sahiptir ve ülkelere özgü direktif ve normların tamamına uygundur. Daha ayrıntılı bilgilere ve sertifikalara, Fronius DATCOM sistemi ile gerçekleștirilen tesis analizi ve kontrolüyle ilgili ayrıntılara, adresinden ulașabilirsiniz. GİRİȘ VERİLERİ Fronius CL 36.0 Fronius CL 48.0 Fronius CL 60.0 DC Maksimum güç cos ϕ = 1 ise 38,6 kw 51,4 kw 64,4 kw Maks. giriș akımı (I dc max) 167,8 A 223,4 A 280,2 A Maks. giriș gerilimi (U dc max) 600 V MPP gerilim alanı (U mpp min - U mpp max) V ÇIKIȘ VERİLERİ AC nominal güç (P ac,r) cos ϕ = 1 ise 36 kw 48 kw 60 kw Maks. çıkıș gücü 36 kva 48 kva 60 kva Maks. çıkıș akımı (I dc max) 52,2 A 69,6 A 87,0 A Maks. verim 95,9 % 95,9 % 95,9 % Euro verim (η EU) 95,3 % 95,4 % 95,5 % MPP uyum verimi > 99,9 % Șebeke bağlantısı 3~NPE 400 V / 230 V Frekans (f r) 50 Hz / 60 Hz Harmonik distorsiyon < 3 % Güç katsayısı (cos ϕ ac,r) 0,85-1 end. / kap. Gece tüketimi 11,4 W 11,6 W 12,2 W Besleme sınırı 80 W 95 W 120 W GENEL VERİLER Boyutlar (Yükseklik x Genișlik x Derinlik) alt kaide dahil (100 mm) 1830 x 1105 x 722 mm Ağırlık 248 kg 276 kg 303 kg Koruma derecesi IP 20 İnverter tipi HF-Trafo Soğutma kontrollü hava soğutması Montaj İç montaj Ortam sıcaklığı aralığı -20 C ile +50 C arasında İzin verilen nem oranı 0 % ile 95 % arasında KORUMA DÜZENEKLERİ DC-izolasyon ölçümü R ISO < 500 kohm olduğunda uyarı Fazla yük davranıșı Çalıșma noktası değișikliği, güç sınırlama DC Ayırma șalteri entegre ARABİRİMLER 2x RJ45 giriș yuvası (RS485) Solar Net-arabirimi, arabirim protokolü Metinler ve resimler baskı tarihindeki teknik duruma uygundur. Değișiklik yapma hakkı saklıdır. Bu doküman, Fronius International GmbH nin yazılı onayı olmaksızın kısmen veya tamamen kopyalanamaz ya da bașka bir șekilde çoğaltılamaz. FRONIUS İSTANBUL Elektronik Ticaret ve Servis Ltd. Ști. BOSB, Aydınlı Mahallesi Batı Caddesi, 3. Sokak, No: Tuzla İstanbul Türkiye pv-sales-turkey@fronius.com FRONIUS INTERNATIONAL GMBH Buxbaumstraße 2, 4600 Wels, Austria PV@fronius.com ,0006,3032,TR v as0

Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter

Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter Maksimum randıman. Her hava koşulunda. İlk çok yönlü cihaz. Güvenilir ve maksimum randıman garantisi. Hızla büyüyen bir aile: Fronius IG Plus yeni

Detaylı

Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter.

Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter. Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter Maksimum randıman. Her hava koşulunda. İlk çok yönlü cihaz. Güvenilir ve maksimum randıman garantisi. Hızla büyüyen bir aile: Fronius IG Plus yeni

Detaylı

TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS

TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS / Yüksek verim güvenliği ile çok yönlü. / Fronius MIX konsepti / HF trafo değiştirme / Fronius Modül yöneticisi

Detaylı

Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter. www.neoenerji.com

Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter. www.neoenerji.com Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter Modüler sistem. Maksimum randıman. Fronius CL, yüksek randımanlı güç elektroniği ile 15 adede kadar özdeș güç ünitesinden olușan benzersiz modüler sistem

Detaylı

Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter. Fronius IG TL

Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter. Fronius IG TL Fronius IG TL Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter Geleceğe bağlanın. Randımanı güvence altına alın. Bas arılı bir ailenin uyumlu gelis imi: Fronius IG TL, bir trafosuz

Detaylı

Fronius IG TL. Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter. www.neoenerji.com

Fronius IG TL. Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter. www.neoenerji.com Fronius IG TL Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter Geleceğe bağlanın. Randımanı güvence altına alın. Bas arılı bir ailenin uyumlu gelis imi: Fronius IG TL, bir trafosuz

Detaylı

/ Solar Elektronik. Ürün programı 2011/12. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik

/ Solar Elektronik. Ürün programı 2011/12. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik Metin ve resimler, baskının hazırlandığı tarihte geçerli olan teknik düzeyi yansıtmaktadır. Değişiklik yapma hakkı saklıdır. Fronius International

Detaylı

/ 24 saat güneş için depolama çözümü. / Kontrol Edilebilen Çıkış Gücü

/ 24 saat güneş için depolama çözümü. / Kontrol Edilebilen Çıkış Gücü Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging ENERJİ PAKETİ 24 saat güneş için depolama çözümü. 100 0 SnapINverter Teknolojisi Dahili Kablosuz Veri İletişimi Dinamik Performans Yönetimi Akıllı Şebekeye

Detaylı

/ Solar Elektronik. Ürün programı 2011/12. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik

/ Solar Elektronik. Ürün programı 2011/12. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik Metin ve resimler, baskının hazırlandığı tarihte geçerli olan teknik düzeyi yansıtmaktadır. Değişiklik yapma hakkı saklıdır. Fronius International

Detaylı

SMA SOLAR TECHNOLOGY AG MLX 60 MLX 60. Her iki dünyanın en iyisi. Güvenilir. Esnek. Verimli. Yenilikçi

SMA SOLAR TECHNOLOGY AG MLX 60 MLX 60. Her iki dünyanın en iyisi. Güvenilir. Esnek. Verimli. Yenilikçi SMA SOLAR TECHNOLOGY AG Verimli Güvenilir Esnek Yenilikçi % 98,8 maksimum verim Sadece 75 kg ağırlıkta, 60 kva ile en yüksek güç yoğunluğu 60 kw üniteler ile en yüksek sistem kullanılabilirliği Merkezi

Detaylı

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı Bundan böyle kaynak makinalarında yeni ölçüt zekadır GENEL Rezonans Yeteneği Yeni kaynak standartı Geniş ve

Detaylı

AÇIK ARABİRİMLER. FV sistemine ait verilerin bir açık veri protokolü üzerinden özel olarak işlenmesi.

AÇIK ARABİRİMLER. FV sistemine ait verilerin bir açık veri protokolü üzerinden özel olarak işlenmesi. AÇIK ARABİRİMLER Fronius Interface bileşenleri, (açık veri protokollü) seri bir arabirime sahiptir. Bu sayede FV sistem sahipleri sistem verilerini, örneğin bir web anasayfası içine almak için özel olarak

Detaylı

Fronius IG. FVinverter POWERING YOUR FUTURE

Fronius IG. FVinverter POWERING YOUR FUTURE Fronius IG FVinverter POWERING YOUR FUTURE Her șeyi olabildiğince basitleștirmek en zor iștir Güneș enerjisi elektroniği alanında devrim yapmak: Fronius iște bu zorlu ișikendine hedef seçerek FV inverterler

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Modüler 3 fazlı KGK sistemi Conceptpower DPA 10 250 kva Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Hem bugün, hem de yarınki ihtiyaçlarınız için tasarlanmıș bir KGK sistemi Conceptpower DPA, günümüzün

Detaylı

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Endüstriyel Yükler için daha Yüksek Güvenilirlik ve Güçlü Koruma

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Endüstriyel Yükler için daha Yüksek Güvenilirlik ve Güçlü Koruma LEVELUPS T SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER İnverter İzolasyon Trafosu ile daha Yüksek Güvenilirlik

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Modüler 3 fazlı KGK sistemi Conceptpower DPA 10 250 kva Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Hem bugün, hem de yarınki ihtiyaçlarınız için tasarlanmıș bir KGK sistemi Conceptpower DPA, günümüzün

Detaylı

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Dahili İzolasyon Trafosu ile Daha Yüksek Güvenilirlik

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Dahili İzolasyon Trafosu ile Daha Yüksek Güvenilirlik LEVELUPS T SERİSİ 0-00 kva : VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici Teknolojisi

Detaylı

Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter.

Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter. Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter. Gölge Yükseltilmiş MPP Garanti Üç-Faz Verimlillik 2 MPP-Takipçi < 25 kw Reaktif güç Dış Outdoor ortam IP IP 66 66 10 100 kw > 100 kw Tüm PLATINUM

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Düzeltme. MOVIDRIVE MDX61B Kontrol Kartı MOVI-PLC DHP11B. Baskı 09/2005 11456787 / TR

Düzeltme. MOVIDRIVE MDX61B Kontrol Kartı MOVI-PLC DHP11B. Baskı 09/2005 11456787 / TR Redüktörlü Motorlar \ Elektronik Hız Kontrol Cihazları \ Sürücü Otomasyon \ Servis MOVIDRIVE MDX61B Kontrol Kartı MOVI-PLC DHP11B Baskı 09/2005 11456787 / TR Düzeltme SEW-EURODRIVE Driving the world İçindekiler

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerScale. PowerScale ile kullanım sürenizi maksimize edin

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerScale. PowerScale ile kullanım sürenizi maksimize edin Monoblok trifaze KGK sistemi 10 50 kva ile kullanım sürenizi maksimize edin ayrıcalıklı güç koruma, günümüzün server odalarında ve veri merkezlerinde ayrıcalıklı güç, koruma sağlayan orta boyutlu, trifaze

Detaylı

% 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter.

% 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter. % 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter. Reaktif güç Dış Outdoor ortam IP 66 Gölge Üç-Faz Verimlillik < 25 kw 10 100 kw > 100 kw Tüm PLATINUM R3 inverter modelleri, Enerji Yönetimi ( 6 EEG) pazar

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK Date : 07.Mar.2017

CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK Date : 07.Mar.2017 CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK 7859.410 Date : 07.Mar.2017 CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK 7859.410 created: 07.03.2017 on www.rittal.com/tr-tr Genişlik

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerScale. PowerScale ile kullanım sürenizi maksimize edin

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerScale. PowerScale ile kullanım sürenizi maksimize edin Monoblok trifaze KGK sistemi 10 50 kva ile kullanım sürenizi maksimize edin ayrıcalıklı güç koruma, günümüzün server odalarında ve veri merkezlerinde ayrıcalıklı güç, koruma sağlayan orta boyutlu, trifaze

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DeltaSpot Her puntada en yüksek kalite

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DeltaSpot Her puntada en yüksek kalite / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DeltaSpot Her puntada en yüksek kalite 7000 kaynak puntası. aynı kalite. Kapak frezesi yok. DeltaSpot hem otomotiv, hem hava, hem de uzay sanayisi için

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw

VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve Fiyatlar: Fiyat listesine bakınız. VITOCAL 200-S Tip AWB 201.B/AWB 201.C Dış ve iç mekan üniteli split

Detaylı

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Yenilikçi ve Güvenilir... Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri Çukurova Isı nın kendi markası olan ve son teknolojiyle üretilen Silversun Hot Air Gaz

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

SpeedMIG. Sinerjik Kaynak Makineleri Serisi! MIG/ MAG

SpeedMIG. Sinerjik Kaynak Makineleri Serisi!  MIG/ MAG SpeedMIG Sinerjik Kaynak Makineleri Serisi! MIG/ MAG www.merkle.com.tr MERKLE SpeedMIG Yüksek Teknoloji, Kalite ve Verimlilik! Merkle SpeedMIG jenerasyonu, birinci sınıf avantajlar sunan yeni dizayn kontrol

Detaylı

Modüler trifaze KGK sistemi. DPA UPScale RI. İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK

Modüler trifaze KGK sistemi. DPA UPScale RI. İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK Modüler trifaze KGK sistemi DPA UPScale RI 10 80 kw İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK DPA UPScale RI kritik yüklerinizi her zaman korur Racktan bağımsız DPA UPScale RI, pazardaki en uyarlanabilir

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva TRİE UPS LER 3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva 3 faz giriş -1 faz çıkış ve 3 faz giriş -3 faz çıkış kesintisiz güç kaynakları başta sanayi, tıp,

Detaylı

Virtual Welding. Yarınların Eğitimi

Virtual Welding. Yarınların Eğitimi Virtual Welding Yarınların Eğitimi Simülatörde Gerçekçi Eğitim Sıfır Güvenlik Riski Kaynak Tasarrufu Başarı Paketi GENEL Yarınların kaynak eğitiminin bir adı var: Fronius Sanal Kaynak. Eğitime katılanlar,

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Alçak gerilim AC sürücüler Solar pompa sürücüleri 0.37-18.5 kw

Alçak gerilim AC sürücüler Solar pompa sürücüleri 0.37-18.5 kw Alçak gerilim AC sürücüler Solar pompa sürücüleri 0.37-18.5 kw Solar pompa sürücüleri Güneşin gücünü kullanın! Düşük karbon yayılımı ABB sürücüler güneş enerjisinden yararlanarak karbon ayak izinizi azaltmaya

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Fronius IG FVinverter POWERING YOUR FUTURE

Fronius IG FVinverter POWERING YOUR FUTURE Fronius IG FVinverter POWERING YOUR FUTURE Her șeyi olabildiğince basitleștirmek en zor iștir Güneș enerjisi elektroniği alanında devrim yapmak: Fronius iște bu zorlu iși kendine hedef seçerek FV inverterler

Detaylı

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A İÇ ÜNİTE FTXB25 FTXB35 FTXB50 FTXB60 Kapasitesi BTU 1,20 / 2,50 / 3,20 4.000 / 8.500 / 10.900 1,30 / 3,53 / 3,80 4.400 / 12.000 / 12.900 1,88 / 5.45 / 6.20 6.400 / 18.600 / 21.200 2,00 / 6,21 / 6,50 6.800

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri TAM EASYLAB adaptör modülü EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin

Detaylı

Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi

Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi Timosys, Fotovoltaik Üretim Sahalarında Uzak Denetim yoluyla üretim randımanını arttırmayı ve bir yandan da işletme ve bakım maliyetlerini azaltmayı hedeflemektedir.

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217526 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Modüler trifaze KGK sistemi. DPA UPScale RI. İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK

Modüler trifaze KGK sistemi. DPA UPScale RI. İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK Modüler trifaze KGK sistemi DPA UPScale RI 10 80 kw İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK DPA UPScale RI kritik yüklerinizi her zaman korur Racktan bağımsız DPA UPScale RI, pazardaki en uyarlanabilir

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

EC Vent. Montaj talimatı -TR 2013-06-25 A003. İngilizceden çevrilmiş belge

EC Vent. Montaj talimatı -TR 2013-06-25 A003. İngilizceden çevrilmiş belge İngilizceden çevrilmiş belge -TR 2013-06-25 A003 İçindekiler 1 Uygunluk Bildirgesi... 1 2 Uyarılar... 2 3 Ürün Tanıtımı... 3 3.1 Genel hususlar... 3 3.1.1 Duvar kontrolü hakkında bilgi... 3 3.1.2 Kumanda

Detaylı

SHARKY 773 KOMPAKT ENERJİ ÖLÇER ULTRASONİK

SHARKY 773 KOMPAKT ENERJİ ÖLÇER ULTRASONİK UYGULAMA Ultrasonik kompakt enerji ölçer, faturamla amaçlı olarak, ısıtma/soğutma uygulamalarında enerji tüketimini ölçmek için kullanılabilir. ÖZELLİKLERİ Sınıf 2 de 1:250 (qi:qp) dinamik aralıkla Avrupa

Detaylı

Online teknik sayfa. V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ

Online teknik sayfa. V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ Online teknik sayfa V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. V3S153-1AAAAAAP01 1072939 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visionary-b

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

Liebert. HPM Plus kw. Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi

Liebert. HPM Plus kw. Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi Liebert HPM Plus 32-102 kw Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi LIEBERT HPM PLUS 32-102 KW Doğrudan Genleşmeli Zemine Montaj Üniteler Maksimum Soğutma Kapasitesi ve Minimum Toplam Sahip

Detaylı

RAY MEKANİK ISI SAYACI (KALORİMETRE)

RAY MEKANİK ISI SAYACI (KALORİMETRE) (KALORİMETRE) UYGULAMA Enerji ve debi ölçümü için çark tarama özelliğine sahip tamamıyla elektronik bir ısı sayacıdır. 5-90 C arası ısıtma ve/veya soğutma hatlarındaki faturalandırma için kullanılacak

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı kontrol ünitesi, 0.75-7.5KW (1-10 HP) güç aralığındaki direk kalkışlı üç fazlı ikili derin kuyu pompalarının, hidrofor pompalarının ve drenaj pompalarının

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu Kablosuz veri izleme ve kayıt sistemi Saveris 2 yeni nesil sıcaklık ve nem denetimi WLAN üzerinden veri aktarımı C Her yerde, her cihazda tüm ölçüm verileri mevcut Sınır değeri aşımında alarm verme %rh

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

TruHeat HF 1000 / 3000 / 5000 Serisi

TruHeat HF 1000 / 3000 / 5000 Serisi TruHeat HF 1000 / 3000 / 5000 Serisi TruHeat HF 1005 TruHeat HF 3005 TruHeat HF 3005 ÇIKIŞ NOMINAL GÜÇ 5 kw 5 kw 5 kw MAKSIMUM ÇIKIŞ AKIMI 560 A eff 560 A eff 210 A eff MAKSIMUM ÇIKIŞ GERILIMI 1500 V eff

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

* _0916* Sürücü tekniği \ Tahrik otomasyonu \ Sistem entegrasyonu \ Servisler. Düzeltme. SL2 Senkron Doğrusal Motorlar

* _0916* Sürücü tekniği \ Tahrik otomasyonu \ Sistem entegrasyonu \ Servisler. Düzeltme. SL2 Senkron Doğrusal Motorlar Sürücü tekniği \ Tahrik otomasyonu \ Sistem entegrasyonu \ Servisler *23059486_0916* Düzeltme SL2 Senkron Doğrusal Motorlar Baskı 09/2016 23059486/TR SEW-EURODRIVE Driving the world İçindekiler İçindekiler

Detaylı

ABB merkezi inverterler PVS ile 1000 kw arası

ABB merkezi inverterler PVS ile 1000 kw arası SOLAR INVERTERLER ABB merkezi inverterler 100 ile 1000 kw arası ABB merkezi inverter teknolojisi güvenilirlik, verim ve kurulum kolaylığı yönünden sektöre yön vermektedir. Merkezi inverterler büyük santral

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

ABB merkezi inverterler PVS ila 2000 kva

ABB merkezi inverterler PVS ila 2000 kva SOLAR INVERTERLER ABB merkezi inverterler ABB merkezi inverterler güvenilirlik, verimlilik ve kurulum kolaylığını yeni seviyeye yükseltiyor. İnverterler, büyük fotovoltaik (FV) güç santralleri için yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU AKIŞ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU AKIŞ SENSÖRLERI Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU FFUC10-1G1SR FFU A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Ortam Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 DUSTHUNTER SB30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER SB30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ. Fotovoltaik Sistemler

GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ. Fotovoltaik Sistemler Fotovoltaik Sistemler FOTOVOLTAİK SİSTEMLER Türkiye ve Güneş Enerjisi Yıllık Güneş Işıma Değerleri (kwh/m 2 ) Yenilenebilir Enerji - Yeşil Enerji Nedir? Sürekli devam eden doğal süreçler, var olan enerji

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE48-2OS3D2 6024916 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue48-2os H I J K L M N O

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

Online teknik sayfa SEM70-HN025AK22 SES/SEM70 MOTOR FEEDBACK SISTEMLERI ROTATIF HIPERFACE

Online teknik sayfa SEM70-HN025AK22 SES/SEM70 MOTOR FEEDBACK SISTEMLERI ROTATIF HIPERFACE Online teknik sayfa SEM70-HN025AK22 SES/SEM70 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Titreþim denetim cihazý

Titreþim denetim cihazý Titreþim denetim cihazý Tip 675 Titreþim hýzý (mm/s, rms) 2 Transistör þalter çýkýþý (Ön ayarlamasý sabit olarak yapýlmýþtýr) Analog elektrik çýkýþý: 4...20 ma Frekans aralýðý: 10 Hz...1000 Hz 1 Hz...1000

Detaylı

Smart-UPS On-Line SRC

Smart-UPS On-Line SRC Smart-UPS On-Line SRC 230V Bilgi Teknolojileri, Telekom ve Endüstriyel kullanımlar için giriş seviyesi çift çevrimli UPS Dünyada en zorlu güç koşullar için geliştirilmiş çok yönlü bir UPS Smart-UPS On-Line

Detaylı

Online teknik sayfa. MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa. MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. MOC3ZA-KAZ33D3 6044981 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/standstill_monitor

Detaylı

ABB FV + Depolama REACT 2

ABB FV + Depolama REACT 2 ABB FV + Depolama - DC ve AC bağlı bağlantı Yeni kurulum RS-485 ABB Sayacı Sayacı Ev yükleri Mevcut Uygulamaya Batarya Çözümü RS-485 ABB Sayacı Sayacı Ev yükleri Daha fazla bilgi için lütfen ABB temsilciniz

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-4AR2D2 6034772 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-4ar

Detaylı

Ürünlere Genel Bakış Makine Emniyeti Elektronik Ürünler

Ürünlere Genel Bakış Makine Emniyeti Elektronik Ürünler Ürünlere Genel Bakış Makine i Elektronik Ürünler TR Kilitsiz Çok Fonksiyonlu Modülü MGB Kilitli Kilitsiz / Kilitli Kontrol Modülü MGB-L0 MGB-L1/L2 MGB Profi net L0/L1/L2 Kontrol Modülü MGB-C Sertifikalar

Detaylı

Bosch Climate 5000 VRF

Bosch Climate 5000 VRF Bosch Climate 5000 VRF Heat Pump VRF Sistemler Yüksek verim ve sertifikalı performans 8 HP ila 88 HP arası geniş kapasite aralığı Tümü inverter kompresörler ile yüksek güvenilirlik Korozyona karşı koruma

Detaylı

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ Trifaze mikro-işlemci kontrollü voltaj regülatörlerimiz 10,5 kva ile 2000 kva güç değerleri arasında standart veya korumalı olarak üretilmektedir. Regülatörlerimiz dengelenmiş

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı