KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı."

Transkript

1 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) TEL&FAX : 0 (462) E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr WEB : ELEKTRONİK POSTA NO: 2014/02 27 Ocak 2014 TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURULU TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Trabzon Kent Sorunları Raporu 2014 Kitapçığı hazırlık komisyonu ile, 21 Ocak 2014 Salı günü saat:18.00 da TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi nde Şube Başkanımız Mustafa YAYLALI başkanlığında gerçekleşmiştir. KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı.

2 Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Eğitim- Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul toplantısı yapılarak bilimsel çalışmalar değerlendirildi. Törene Şube Başkanımız Mustafa Yaylalı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Nuh Demirbaş ve öğretim üyeleri katıldı. Düzenlenen törenle en çok yayın yapan ve proje yürüten öğretim görevlilerine plaket takdim edildi. KTÜ Mühendislik Dekanı Prof. Dr. Olkan Çuvalcı, URAP Araştırma Laboratuarı değerlendirmelerine göre Türkiye'de 121 mühendislik arasında 13. sırada bulunduklarını söyledi. Çuvalcı fakülte sıralaması konusunda açıklamasına şöyle devam etti: "2009 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü bünyesinde kurulan URAP Araştırma Laboratuarı; 2000 üniversiteyi izleyerek değerlendirmeler yapmaktadır. Değerlendirmeler; SCI yayın sayılarının yanında, sempozyumlarda sunulan bildiriler, SCI dışı makaleler, lisans ve lisansüstü öğrenci sayıları, öğretim üyesi başına düşen doktora öğrenci sayıları ve yayınlara alınan atıf sayıları gibi diğer kriterlerde dahil edilerek yapılmaktadır. Bu kriterlere göre Fakültemiz 2012 yılında Ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer almıştır." Öğretim Üyelerine seslenen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Çuvalçı hep beraber çalışmanın, karar vermenin, uygulamanın ve mevcut seviyemizi daha ileriye taşımanın mutluluğunu birlikte yaşadıklarını vurguladı YILI EN ÇOK YAYIN ÖDÜLLERİ KTÜ Mühendislik Fakültesi 2013 yılı yayın sıralamasında ilk üçteki öğretim üyeleri, TÜBİTAK Prdojeleri ve emekli olan 2 öğretim üyesine de plaket takdim etti. Buna göre, 2013 yılında 12 makale sayısı ile en çok yayını plaketi Metalurji ve Malzeme Doç. Dr. Aykut Çanakçı'ya verildi. İkinciliği 11 yayını ile Maden Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan Aydın ve üçüncülüğü 9 yayın ile Maden Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İzzet Karakurt aldı.

3 TÜBİTAK PROJELERİ 2013 TÜBİTAK projeleri alanında KTÜ Mühendislik Fakültesi Makina Bölüm öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Aydın, Mikro kanal akışlarında kaynamada ısı transferi ve sistem parametrelerinin deneysel olarak incelenmesi ile Prof. Dr. Gençağa Pürçek'de Aşırı plastik deformasyon ve yaşlandırma işlemlerinin bileşik etkisi ile yüksek performanslı Cu- Cr-Zr elektrot malzemesinin geliştirilmesi ve bunun için yarı mamul pilot üretim sisteminin oluşturulması nedeniyle plaket ile ödüllendirilmeye değer görüldüler. Jeoloji bölümünden Doç. Dr. Faruk Aydın, Kuzeydoğu Türkiye geç kretase volkanizmasının petrolojisi ve kökeni, Doç. Dr. Yener Eyüboğlu, Doğu pontid kuzey zonunda yüzeyleyen granitik ve gabroyik kayaçların jeolojisi, petrolojisi ve yerleşim zamanı ve Doç. Dr. Yener EYÜBOĞLU, Doğu pontid orojenik kuşağı güney zonundaki geç kratese istifi içindeki felsik tüflerin petrolojisi ve zirkon U-Pb jeokronolojisi, konularında yürüttükleri TÜBİTAK Projelerinden ötürü plaket ile takdir edildiler. İnşaat bölümünden Doç. Dr. Selim PUL, Drucker-Prager akma kriteri parametrelerinin geleneksel beton için deneysel olarak belirlenmesi, alanındaki TÜBİTAT çalışmasıyla ödüllendirildi. EMEKLİLİK KTÜ Mühendislik Fakültesi'nde 40 Yılını dolduran öğretim üyeleri Prof. Dr. A. Sefa Akpınar Ve Prof. Dr. Osman Bektaş ödüllendirildi. Öğretim üyelerine Plaketleri Şube Başkanımız Mustafa YAYLALI, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Makine mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Nuh Demirbaş ile birlikte KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Olkan Çuvalcı tarafından takdim edildi. BÜRO DENETLEMELERİ TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Serbest İnşaat Mühendisliği Hizmetleri Uygulama Tescil, Denetim ve Belgelendirme Yönetmeliği gereği şubemizce düzenli olarak gerçekleştirilen işyeri denetimlerine 20 Ocak 2014 Pazartesi günü Şube Başkanımız Mustafa YAYLALI, Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa TİRYAKİ ve Şube Mesleki Denetim Mühendisimiz Gülüşan YEŞİLDAĞ ın katılımı ile devam edildi.

4 Üyelerimizden İşyeri Tescil Belgesi sahibi Muhammet SAĞLAM, Orkun Barış BÜYÜKÇULHA, Baha Ersin GÜLTEKİN, Selçuk CELEP, Mehmet ÖZTÜRK ve Ali Haydar GEDİKLİ nin büroları ziyaret edilerek yıllık denetimleri yapılmıştır.

5 BÜRO DENETLEMELERİ TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Serbest İnşaat Mühendisliği Hizmetleri Uygulama Tescil, Denetim ve Belgelendirme Yönetmeliği gereği şubemizce düzenli olarak gerçekleştirilen işyeri denetimlerine 22 Ocak 2014 Çarşamba günü Şube Başkanımız Mustafa YAYLALI, Şube Sekreterimiz Şenol ADANUR ve Şube Mesleki Denetim Mühendisimiz Gülüşan YEŞİLDAĞ ın katılımı ile devam edildi. Üyelerimizden İşyeri Tescil Belgesi sahibi Metin ASANOĞLU, Tuğrul PEKTAŞ, Abdülhamit ÖZDAŞ, Dursun Ali DÜZENLİ ve Mehmet UZ un büroları ziyaret edilerek yıllık denetimleri yapılmıştır.

6 BÜRO DENETLEMELERİ TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Serbest İnşaat Mühendisliği Hizmetleri Uygulama Tescil, Denetim ve Belgelendirme Yönetmeliği gereği şubemizce düzenli olarak gerçekleştirilen işyeri denetimlerine 24 Ocak 2014 Cuma günü Şube Başkanımız Mustafa YAYLALI, Şube Sekreterimiz Şenol ADANUR ve Şube Mesleki Denetim Mühendisimiz Gülüşan YEŞİLDAĞ ın katılımı ile devam edildi. Üyelerimizden İşyeri Tescil Belgesi sahibi Riza OKUR, Faruk BİRİNCİ, Bilal AYDIN, Muhammed KALKIŞIM ve Ekrem KURNAZ ın büroları ziyaret edilerek yıllık denetimleri yapılmıştır.

7 DUYURU 2014 YILI İNŞAAT MÜHENDİSİ ASGARİ ÜCRETİ Oda Yönetim Kurulu nun, 28 Aralık 2013 tarihli toplantısında, gerçek ya da tüzel kişi yanında sigortalı olarak çalışan mühendislerin net ücretlerinin 2014 yılı için TL/ay (sigorta matrahı TL/ay) olması ve üyelerimizin Oda ile ilgili iş ve işlemlerinde bu rakamın esas alınması kararlaştırılmıştır. İlgili karar uyarınca, üyelerimizin Oda ile ilgili iş ve işlemlerinde yukarıda belirtilen rakam koşul olarak aranacak ve uygulama Ocak 2014 tarihinden itibaren başlatılacaktır. VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI Üyemiz Ömer VELİOĞLU nun babası vefat etmiştir. Merhuma Allah (C.C.) tan rahmet, üyemize ve ailesine sabırlar dileriz. DUYURU ŞUBEMİZ VE KARADENİZ TEKNİK AKADEMİ KURUMU ARASINDA İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI KARADENİZ TEKNİK AKADEMİ Şubemiz ve Karadeniz Teknik Akademi arasında imzalanan protokol ile Karadeniz Teknik Akademi tarafından KDV dahil taksitli 1800TL, peşin 1700 TL üzerinden verilen C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi ücretleri; Üyelik borcu bulunmayan üyelerimize, Kısa bir süre için; Taksitli satışlarda 150 TL indirimle KDV dahil 1650 TL, Ücretin tamamının peşin ödenmesi halinde ise 150 TL indirimle KDV dahil 1550 TL olarak uygulanacaktır. Kayıt Yaptıran Öğrencilere 7000 soruluk Sınav ve Soru Bankası Hediye edilecektir. 25 Örnek Orijinal Sınav Soru Bankası Ayrıca 55 Ayrı Mevzuat Soru Bankası İnternetten her ürünü iki kez kullanma olanağı Sürekli güncel birbirinden farklı 7000 soru Kurs için yapılması gereken ödemeler Karadeniz Teknik Akademi'ye yapılacaktır. Tel: info@karadenizteknikakademi.com

8 DUYURU ZORLU GRAND HOTEL ÜYELERİMİZE İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR Üyelerimize indirim yapan kuruluşlar hakkında detaylı bilgi için web sayfamızı ziyaret ediniz. p?ms=indirim_yapan_firmalar.39 Konaklama, yemek, patiseri ve kuru temizlemede %20 indirim uygulanacaktır. KARADENİZ HASTANESİ USTA PARK OTEL Kayıt yaptırılırken üye kimlik kartının Karadeniz Hastanesi Kurumsal Temsilcimiz Evren Sel Kılıçarslan dır. İndirim oranlarının detayı için web sayfamızı ziyaret ediniz. Sağlık merkezinde %10, konaklamada %15, yemekte %20 indirim uygulanacaktır.

9 TS PARK OTEL CEPHANELİK RESTAURANT & CAFE Üyelerimize konaklamada %15 indirim uygulanacaktır. Üyelerimize kahvaltıda %10, yemekte %15 indirim uygulanacaktır. TS GOLD OTEL SARAY KÖFTE Üyelerimize konaklama ve yemekte %15 indirim uygulanacaktır. Üyelerimize kahvaltıda %10, yemekte %15 indirim uygulanacaktır.

10 POLEN TANTUNİ MÜRTEZAOĞLU MOBİLYA Üyelerimize yemekte %10 indirim uygulanacaktır. Üyelerimize %5 indirim uygulanacaktır. AHMET USTA R&S İLETİŞİM Üye kimlik kartı ile giden üyemize firmanın %10 indirim sağlayan kartı (Ahmet Usta Kart) verilecektir. Ödeme yapılırken Ahmet Usta Kart ın Üyelerimize yeni telefon alımlarında %5, aksesuar alımlarında %25 indirim uygulanacaktır.

11 UZUN YAYINEVİ YAREN SAAT Üyelerimize %5 indirim uygulanacaktır Üyelerimize %25 indirim uygulanacaktır. REHBERİM BİLİŞİM TRABZON İŞ EĞİTİM KURUMU Üyelerimize %25 indirim uygulanacaktır Üyelerimize 10 kişilik gruplarda %10 indirim uygulanacaktır. Üyelerimizin indirimden yararlanabilmesi için aidat borcunun olmaması gerekmektedir.

12 İNTERGLOBAL KARGO KARADENİZ TEKNİK AKADEMİ Tüm gönderiler üyelerimize indirimli olarak yapılacaktır. Ödeme yapılırken üye kimlik kartının Tüm gönderilerde %70 indirim uygulanacaktır. ARYE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Karadeniz Teknik Akademi tarafından KDV dahil taksitli 1800TL, peşin 1700 TL üzerinden verilen üzerinden verilen C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimi ücretleri; Üyelik borcu bulunmayan üyelerimize, Kısa bir süre için; Taksitli satışlarda 150 TL indirimle KDV dahil 1650 TL, Ücretin tamamının peşin ödenmesi halinde ise 150 TL indirimle KDV dahil 1550 TL olarak uygulanacaktır. Kurs için yapılması gereken ödemeler Karadeniz Teknik Akademi'ye yapılacaktır Üyelerimize %15 indirim uygulanacaktır.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB GENEL BAŞKANI MEHMET SOĞANCI TRABZON A GELEREK İKK TOPLANTISINA KATILDI

TMMOB GENEL BAŞKANI MEHMET SOĞANCI TRABZON A GELEREK İKK TOPLANTISINA KATILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

KTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELERİMİZLE TOPLANTI. Toplantıda üyelerimizin sorunları ve oda üye ilişkileri derinlemesine ele alınmıştır.

KTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELERİMİZLE TOPLANTI. Toplantıda üyelerimizin sorunları ve oda üye ilişkileri derinlemesine ele alınmıştır. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TEKNİK GEZİ DUYURU ŞUBEMİZ VE TRABZON İŞ EĞİTİM KURUMU ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI 36. İSTANBUL YAPI FUARI

TEKNİK GEZİ DUYURU ŞUBEMİZ VE TRABZON İŞ EĞİTİM KURUMU ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI 36. İSTANBUL YAPI FUARI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

GELENEKSEL İFTARIMIZ GERÇEKLEŞTİ TAŞKIN VE HEYELAN SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME TOPLANTISI

GELENEKSEL İFTARIMIZ GERÇEKLEŞTİ TAŞKIN VE HEYELAN SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ NDEN BASIN AÇIKLAMASI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ NDEN BASIN AÇIKLAMASI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON Tlf: (462) 326 73 99 Faks: (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr WEB :

Detaylı

ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET

ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/09 06 Eylül 2016 ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ĠMO TRABZON YÖNETĠM KURULUNDAN KTÜ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ DEKANI PROF. DR. METĠN HÜSEM E ZĠYARET ġube

Detaylı

MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU TOPLANTISI MESLEKİÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TOPLANTISI

MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU TOPLANTISI MESLEKİÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER ġubat 2016 DA YAPILDI

ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER ġubat 2016 DA YAPILDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/02 03 Mart 2016 ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER 20 21 ġubat 2016 DA YAPILDI ġubemiz 13. Olağan Genel Kurulu 20 ġubat 2016 Cumartesi günü ġubemiz Emine & Emrullah TONYALI

Detaylı

45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI

45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/11 26 Ekim 2016 45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI İMO 45. Dönem

Detaylı

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/03 21 Mart 2016 TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET Trabzon Sanayici ve ĠĢ Adamları Derneği (TSĠAD) Yönetim Kurulu, Ģube yönetim kurulumuza gerçekleģtirdiğimiz

Detaylı

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/07 27 Haziran 2016 ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi BaĢkanı Mustafa YAYLALI ve Yönetim Kurulu

Detaylı

KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu DUYURU

KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu DUYURU ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/01 18 Ocak 2016 KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA Hüzünlü, acılı ve zorlu günler yaşadığımız 2015 yılının ardından, 2016 nın dünyada ve ülkemizde huzur içinde geçmesini, tüm meslektaşlarımızın

Detaylı

Buna göre; ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI

Buna göre; ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/04 19 Nisan 2016 ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI ĠnĢaat Mühendisleri Odası 45. Olağan Genel Kurulu, 25-27 Mart 2016 tarihlerinde, Ankara da yapıldı. ĠMO Teoman Öztürk Konferans

Detaylı

ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI

ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/10 03 Ekim 2016 ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI ġube baģkanımız Mustafa Yaylalı beraberinde

Detaylı

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesine bağlı KTÜ JeoGENÇ Örgütü 13 Şubat 2016 Cumartesi günü kahvaltılı toplantı düzenledi. Trabzon Şubesi Yönetim

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019 Fakülte Kurulu Kararları» UTAK Üyeleri Belirlendi Toplantı No: 81 Toplantı Tarihi: 14.02.2019 Karar No: 02 Fakültemizde 2018/2019 Öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren Fakülte UMDE Takip Kurulu (UTAK)

Detaylı

ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016

ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016 ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016 ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI TRABZON ġubesġ NDEN BASIN AÇIKLAMASI ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI TRABZON ġubesġ NDEN BASIN AÇIKLAMASI MĠLLETĠMĠZĠ VURAN, DEVLETĠMĠZĠ

Detaylı

TMMOB METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB METALURJİ VE MALZEME MESLEK ÖRGÜTÜ NEDİR? Siyasi partiler; ideolojik örgütlerdir. Sendikalar; ekonomik çıkarı aynı olan kişilerden oluşan sınıf temelli örgütlerdir. Meslek Odaları; Farklı sınıflardan

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ 1. Büro Tescil Belgesi Ücretleri (2014 yılından itibaren Belge yıllık olarak verilmektedir.)

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON Tlf: (462) 326 73 99 Faks: (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr WEB :

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ 15 1. Büro Tescil Belgesi Ücretleri (2014 yılından itibaren Belge yıllık olarak verilmektedir.)

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ONUR, HİZMET, BİLİM ve TEŞVİK ÖDÜLLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ONUR, HİZMET, BİLİM ve TEŞVİK ÖDÜLLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ONUR, HİZMET, BİLİM ve TEŞVİK ÖDÜLLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Tıp Fakültesi

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ 2015 EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ 2015 EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ 2015 EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1) SANAYİ TESİSLERİNDE HARMONİK FİLTRELEME TEKNİK SEMİNER ve YENİ ÜYELERİMİZE ROZET TAKMA TÖRENİ Tarih : 08 Ekim 2015 Perşembe

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZDEN; İŞ KADINLARI KONSEYİNİN DÜZENLEDİĞİ 81 İL DE 81 TOPUK PROJESİ FUARINA TEŞVİKİMİZLE NAR KADIN KOOPERATİFİ YETKİLİLERİ KATILDI. İzmir Ticaret Odası ve İş kadınları Konseyinin 3-4

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010 2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. KURUMSAL ĐLĐŞKĐLER VE ÖRGÜTLENME 1.1. ĐL TEMSĐLCĐLĐKLERĐ ĐLE ĐLĐŞKĐLERĐN GELĐŞTĐRĐLMESĐ

Detaylı

ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI

ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/11 13 Aralık 2016 ġube YÖNETĠM KURULU SEKRETER ÜYELERĠ, SAYMAN ÜYELERĠ VE ġube SEKRETERLERĠ ORTAK TOPLANTISI ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI Şube

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 28 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 10.00 TOPLANTI YERİ : İMO Toplantı Salonu - ANKARA TOPLANTI BAŞKANI

Detaylı

Üye Doç. Dr. H.Tolga KAHRAMAN Bölüm Başkanı (Yazılım Müh.)

Üye Doç. Dr. H.Tolga KAHRAMAN Bölüm Başkanı (Yazılım Müh.) 1- EĞİTİM KOMİSYONU Prof. Dr. Umut TOPAL Bölüm Başkanı (İnşaat Müh.) Doç. Dr. İsmail POLAT Bölüm Başkanı (Enerji Sis. Müh.) Doç. Dr. H. Tolga KAHRAMAN Bölüm Başkanı (Yazılım Müh.) Dr. Öğr. si Emin TUĞCU

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU Değerli Meslektaşlarımız, DAVET Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu nun Akdeniz

Detaylı

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ 10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİ ÇALIŞMA RAPORU 01 OCAK 2016-31 ARALIK 2017 I- TEMSİLCİLİK TANITIM BİLGİLERİ: 1. Yönetsel Durum Temsilci Adı

Detaylı

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI SÜREKLİ BİLİMSEL TEKNİK KURUL ve ÇALIŞMA GRUPLARI YÖNETMELİĞİ

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI SÜREKLİ BİLİMSEL TEKNİK KURUL ve ÇALIŞMA GRUPLARI YÖNETMELİĞİ TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI SÜREKLİ BİLİMSEL TEKNİK KURUL ve ÇALIŞMA GRUPLARI YÖNETMELİĞİ TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Sürekli Bilimsel Teknik Kurul Ve Çalışma Grupları Yönetmeliği Amaç Madde-1

Detaylı

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 13.ÇALIŞMA DÖNEMİ DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 23 ARALIK 2012 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2012 / KASIM 2012 (11 AYLIK ) ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZ ŞUBEMİZ; İL TEMSİLCİLİĞİ 3 İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 3 MESLEKİ DENETİM BÜROSU 1 YÖNETİM

Detaylı

tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanan tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanan (95/16/AT) Asansör Yönetmeliğinin yürü

tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanan tarih sayılı Resmi Gazetede yayımlanan (95/16/AT) Asansör Yönetmeliğinin yürü ASANSÖR KONTROLLERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ Çankaya Belediyesi TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi TMMOB Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi arasında 11.01.2002 tarihinde imzalanan protokol gereği

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELERİNİN AKADEMİK PERFORMANS SIRALAMASI ve ERCİYES ÜNİVERSİTESİ NİN DURUMU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELERİNİN AKADEMİK PERFORMANS SIRALAMASI ve ERCİYES ÜNİVERSİTESİ NİN DURUMU TÜRKİYE ÜNİVERSİTELERİNİN AKADEMİK PERFORMANS SIRALAMASI ve ERCİYES ÜNİVERSİTESİ NİN DURUMU Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Nisan 2013 URAP URAP (University Ranking by Academic Performance)

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 18.04.2019 2015 2016 2017 2018 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 5 5 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı - - - 1 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 24 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır. Şubemiz

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Kuruluş 1992 TMMOB Kanunu çerçevesinde kurulmuştur. Resmi Gazete yayımlanan yönetmelikler çerçevesinde

Detaylı

JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ)

JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ) JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ) TMMOB Jeofi zik Mühendisleri Odası, Merkez, Şube, Bölge, il ve ilçe temsilcilikleri tarafından yürütülen iş ve işlemlerin internet üzerinden çevrimiçi

Detaylı

7. dönem çalışma raporu MALİ RAPOR. EMO Kocaeli Şubesi 166

7. dönem çalışma raporu MALİ RAPOR. EMO Kocaeli Şubesi 166 MALİ RAPOR 166 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİ 01.01.2012-31.12.2012 TARİHLİ BİLANÇO AKTİF PASİF 1.KASA HESABI 8.504,26 Şube Kasası 1.258,21 TMS Kasaları 7.246,05 2. ALINAN ÇEKLER Takastaki

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 9 Mayıs 2015 Cumartesi 09.00 17.00. 09.00 09.30 Kayıt ve Kokteyl. 09.30 10.00 Protokol Konuşmaları

İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 9 Mayıs 2015 Cumartesi 09.00 17.00. 09.00 09.30 Kayıt ve Kokteyl. 09.30 10.00 Protokol Konuşmaları İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 09.00 17.00 09.00 09.30 Kayıt ve Kokteyl 09.30 10.00 Protokol Konuşmaları İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 1. Oturum 10.00 11.15 1. Oturum Başkanı: Prof. Dr.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Eğitim Öğretim Yılı. Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR (DEKAN V.)

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Eğitim Öğretim Yılı. Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR (DEKAN V.) CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2017-18 Eğitim Öğretim Yılı Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR (DEKAN V.) 27 EKİM 2017 1 GENEL BİLGİLER Fakültemiz 20 Temmuz 1982 tarihinde kurulmuş olup eğitim-öğretim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry HAZİRAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MAYIS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Bu kongre ile ülkemizde konuyla ilgilenen sağlık çalışanları için bilimsel ve sosyal açıdan faydalı bir paylaşım ortamı sağlanacaktır.

Bu kongre ile ülkemizde konuyla ilgilenen sağlık çalışanları için bilimsel ve sosyal açıdan faydalı bir paylaşım ortamı sağlanacaktır. Değerli Meslektaşlarımız, Sizleri 31 Ekim-2 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara`da düzenlenecek olan 1. Ulusal İntegratif Tıp Kongresi`ne davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kongrenin amacı; alternatif ve

Detaylı

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU 05 Nisan 2014tarihindeGenel Merkezde düzenlenen, Başkanlar kurulu toplantısına Şube Başkanımız Gül Yüzüncü Yılmaz katıldı. ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 17

Detaylı

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ ve FAKÜLTELERİ SIRALAMASINDA (DÜS) HARRAN ÜNİVERSİTESİ

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ ve FAKÜLTELERİ SIRALAMASINDA (DÜS) HARRAN ÜNİVERSİTESİ Önsöz Üniversitemiz Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralamaları (DÜS) ve Akademik Performansa göre Üniversite (URAP) sıralamasında başarılı bir performans sergilemiştir. Üniversitemiz öğretim elemanlarının

Detaylı

Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları

Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları İndirimler, kurumlar tarafından resmi yazı ile belgelenmesi durumunda geçerli olacaktır. Şekerbank T.A.Ş. Şekerbank

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız yöntemlerden

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ.

ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ. ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ. 02 Aralık 2014 tarihinde Çorum İl Temsilciliğimizde LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı)

Detaylı

tmmob makina mühendisleri odası adana şubesi

tmmob makina mühendisleri odası adana şubesi Cevaplarınızda Tarih ve Sayımızın tekrarlanmasını arz/rica ederiz. Sayın Üyemiz, Tarih : 11.02.2019 Sayı : 62.4/ 135 Şubemiz 24. Dönem 4. Danışma Kurulu toplantısı aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde

Detaylı

ÜYELİK. BİREYSEL ÜYELİK (1 Adet için) AYLIK MAKALE İNDİRME BİLGİ DANIŞMAN LIĞI VAKIF ÜYELİK İNDİRİMİ

ÜYELİK. BİREYSEL ÜYELİK (1 Adet için) AYLIK MAKALE İNDİRME BİLGİ DANIŞMAN LIĞI VAKIF ÜYELİK İNDİRİMİ ÜYELİK BİREYSEL ÜYELİK (1 Adet için) ÜYELİK AYLIK MAKALE İNDİRME VAKIF ÜYELİK İNDİRİMİ BİLGİ DANIŞMAN LIĞI BİR YILLIK AİDAT TİPİ * Giriş 1 5% 1 100 * A tipi 2 10% 2 190 * B tipi 3 15% 3 278 * C tipi 4

Detaylı

Gıda Mühendislerinin İstihdam Sorununda Üniversite Kontenjanlarının Yeri: Güncel Durum ve Öneriler

Gıda Mühendislerinin İstihdam Sorununda Üniversite Kontenjanlarının Yeri: Güncel Durum ve Öneriler 8. Gıda Mühendisliği Kongresi 07-09 Kasım 2013, Ankara Türkiye Gıda Mühendislerinin İstihdam Sorununda Üniversite Kontenjanlarının Yeri: Güncel Durum ve Öneriler Dr. Zafer ERBAY TMMOB Gıda Mühendisleri

Detaylı

TMMOB İstanbul Bileşenleri Genel Kurul ve Seçim tarihleri belirlenen Odalarımızla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir:

TMMOB İstanbul Bileşenleri Genel Kurul ve Seçim tarihleri belirlenen Odalarımızla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir: TMMOB İstanbul Bileşenleri Genel Kurul ve Seçim tarihleri belirlenen Odalarımızla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir: TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ GENEL KURUL VE GENEL KURUL 16 Ocak 2016

Detaylı

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/06 26 Mayıs 2016 ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġube BaĢkanı Mustafa YAYLALI ve yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik

Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Kadroları için TUBİTAK Tarafından Desteklenen Ulusal ve Uluslararası Araştırma Projelerinde Farkındalık Yaratma ve Üretme/Kabul

Detaylı

TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ

TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ 1.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; lisans düzeyinde Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği ve

Detaylı

HİDROJEOLOJİ MÜHENDİSİ

HİDROJEOLOJİ MÜHENDİSİ TANIM İçme, kullanma, sulama, hidrolik ve jeotermal enerji üretimi amacıyla istenilen miktar ve kalitede yüzey ve yeraltı suyunun araştırılması ve suların kirletici etkilerden korunması konularında teknik

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Performans Göstergeleri 2008

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Performans Göstergeleri 2008 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Performans Göstergeleri 2008 G7: Öğretim elemanı (Prof, Doç, Yrd.Doç, Öğr.Gör., Okutman, Arş.Gör., Uzman) başına düşen döner

Detaylı

bölüm 7 smm hizmetleri ve mesleki denetim uygulamaları

bölüm 7 smm hizmetleri ve mesleki denetim uygulamaları bölüm 7 smm hizmetleri ve mesleki denetim uygulamaları BÖLÜM 7. SMM HİZMETLERİ VE MESLEKİ DENETİM UYGULAMALARI Odamız; yönetmelikleri kapsamında tanımlanan mühendislik hizmetlerini öncelikle kamu ve toplum

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞME FORMU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞME FORMU ÖĞRENCİNİN Fakülte/Yüksekokul/MYO Adı Kayıtlı Olduğu Program T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Adresi İkamet Adresi STAJ YAPILAN İŞLETMENİN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Çalışan

Detaylı

Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara

Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

Proloterapi 2. Basamak 15-16 Eylül 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım,

Proloterapi 2. Basamak 15-16 Eylül 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım, Proloterapi 2. Basamak Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Proloterapi kronik kas iskelet sistemi ağrılarının tedavisinde kullanılan enjeksiyon temelli bir tedavi yöntemidir.

Detaylı

BÖLÜM 7 SMM HİZMETLERİ VE MESLEKİ DENETİM UYGULAMALARI

BÖLÜM 7 SMM HİZMETLERİ VE MESLEKİ DENETİM UYGULAMALARI BÖLÜM 7 SMM HİZMETLERİ VE MESLEKİ DENETİM UYGULAMALARI 46. Dönem Çalışma Raporu BÖLÜM 7. SMM HİZMETLERİ VE MESLEKİ DENETİM UYGULAMALARI Odamız, yönetmelikleri kapsamında tanımlanan mühendislik hizmetlerini

Detaylı

2. DUYURU. KLİMUD 2. Kış Okulu Klinik Örnekten Sonuç Raporuna Sistem Enfeksiyonları Mikrobiyolojisi

2. DUYURU. KLİMUD 2. Kış Okulu Klinik Örnekten Sonuç Raporuna Sistem Enfeksiyonları Mikrobiyolojisi 2. DUYURU KLİMUD 2. Kış Okulu Klinik Örnekten Sonuç Raporuna Sistem Enfeksiyonları Mikrobiyolojisi Sayın meslektaşlarımız, Derneğimiz kurulduğu yıldan bu yana, özellikle üyelerinin kendini güncellemesini

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

SAYGIYLA ANIYORUZ. Yusuf Kenan KUL Elektrik Mühendisi Elektrik Mühendisleri Odası 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi (

SAYGIYLA ANIYORUZ. Yusuf Kenan KUL Elektrik Mühendisi Elektrik Mühendisleri Odası 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi ( Yusuf Kenan KUL 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi (01.03.1927-15.12.2015) Münir Zekai TANYELOĞLU 2. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi 12 ve 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı (23.03.1923-08.12.2015) Galip

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/07/2018-E.103918 T.C. Mimarlık Fakültesi Dekanlığı *BENNLBYA3* Sayı : 12947780-050.99- Konu : Üniversitemiz Teşkilat Şeması BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE İlgi : 16/07/2018 tarihli ve 85313263-050.01.04-102649

Detaylı

BÖLÜM 7. SMM Hizmetleri ve Mesleki Denetim Uygulamaları

BÖLÜM 7. SMM Hizmetleri ve Mesleki Denetim Uygulamaları BÖLÜM 7 SMM Hizmetleri ve Mesleki Denetim Uygulamaları Bölüm 7 BÖLÜM 7. SMM HİZMETLERİ VE MESLEKİ DENETİM UYGULAMALARI Odamız; yönetmelikleri kapsamında tanımlanan mühendislik hizmetlerini öncelikle kamu

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU ÇALIŞMA RAPORU 1-ÖRGÜTLENME KURUMSALLAŞMA 1.1. Yönetim Kurulu, dönem çalışmalarını tüm etkinlik alanını kapsayacak şekilde

Detaylı