T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /"

Transkript

1 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı kararlar alındı ve saat 16:30 da toplantı sona erdi Gündem onaylandı. Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı 1.dereceli Profesör kadrosunda görev yapan Prof.Dr.Nevzat ŞAHİN in, kadrosuyla birlikte Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümüne aktarılmasının kabulüne ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Ramadan Saad Abdelmeguid El SAYED in, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Ramadan Saad Abdelmeguid El SAYED in, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Haluk KEFELİOĞLU nun, tarihleri arasında Çizgiüstü Fen- Bilimleri Okullarında mesai saatleri dışında eğitim projesi yapmak üzere görevlendirilme isteğine ilişkin tarih ve sayılı dilekçesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Haluk KEFELİOĞLU nun, tarihleri arasında Çizgiüstü Fen- Bilimleri Okullarında mesai saatleri dışında eğitim projesi yapmak üzere görevlendirilmesi konusu tarih ve 2017/526 sayılı Üniversite Yönetim Kurulu kararı ile karara bağlanmış olup, alınan kararda düzeltmeye gidilecek bir değişiklik olmaması nedeniyle söz konusu görevlendirilme talebinin reddine oy birliği ile karar verildi

2 Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Haluk KEFELİOĞLU nun, tarihleri arasında Adana da yaban hayatı değerlendirme raporu hazırlamak üzere Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Haluk KEFELİOĞLU nun, tarihleri arasında 20 (yirmi) gün süreyleadana Seyhan Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme sahası içerisinde yapılacak olan doğal gaz çalışmaları için yaban hayatı değerlendirme raporu hazırlamak üzere; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 39. maddesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Üniversitemizin ihtiyaç duyulan birimlerine kadro aktarımı ve kullanma izni alınması konusu Üniversitemiz birimlerinde boş bulunan akademik kadrolardan ihtiyaç duyulan birimlere aktarma yapılarak kullanma izni alınmasına, ayrıca boş ve izinsiz bulunan kadrolara da kullanma izni alınmak üzere EK-I deki şekliyle kabulüne ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın, tarihinde Samsun da Sanofi İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Yeni Nesil Bazal İnsülin Glarjin konulu faaliyet kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın, tarihinde 1 (bir) gün süreyle Samsun da Sanofi İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Yeni Nesil Bazal İnsülin Glarjin konulu faaliyet kapsamında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

3 Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın, tarihinde Samsun da Sanofi İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Tip 2 DM Tedavisinde Yeni Nesil Bazal İnsülin Toujeo konulu faaliyet kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın, tarihinde 1 (bir) gün süreyle Samsun da Sanofi İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Tip 2 DM Tedavisinde Yeni Nesil Bazal İnsülin Toujeo konulu faaliyet kapsamında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın, tarihinde Samsun da Boehringer Ingelheim Tic. A.Ş. tarafından yapılan Tip 2 Diyabet Tedavisinde Yeni Gelişmeler konulu faaliyet kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın, tarihinde 1 (bir) gün süreyle Samsun da Boehringer Ingelheim Tic. A.Ş. tarafından yapılan Tip 2 Diyabet Tedavisinde Yeni Gelişmeler konulu faaliyet kapsamında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Korhan SOYLU nun, tarihinde Samsun da Pfizer PFE İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılan Kardiyovasküler Koruma ve Girişimsel İşlemler konulu faaliyet kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Korhan SOYLU nun, tarihinde 1 (bir) gün süreyle Samsun da Pfizer PFE İlaçları Ltd. Şti. tarafından yapılan Kardiyovasküler Koruma ve Girişimsel İşlemler konulu faaliyet kapsamında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

4 Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Canan ALBAYRAK ın, tarihinde İstanbul da Novo Nordisk Sağlık Ürünleri Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılan Turoctocog Alfa ile İlgili Yeni ve Mevcut Klinik Gelişmeleri veya Pazar Geliştirme Faaliyetlerini Teknikleri ve Stratejileri Görüşmek ve Değerlendirmek konulu danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Canan ALBAYRAK ın, tarihinde 1 (bir) gün süreyle İstanbul da Novo Nordisk Sağlık Ürünleri Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılan Turoctocog Alfa ile İlgili Yeni ve Mevcut Klinik Gelişmeleri veya Pazar Geliştirme Faaliyetlerini Teknikleri ve Stratejileri Görüşmek ve Değerlendirmek konulu danışmanlık faaliyeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ersoy KOCABIÇAK ın, tarihleri arasında yurtiçi ve yurtdışında Medtronic Medikal Teknoloji Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Derin Beyin Uygulamaları konulu faaliyet kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ersoy KOCABIÇAK ın, tarihleri arasında 6 (altı) ay 12 (on iki) gün süreyle yurtiçi ve yurtdışında Medtronic Medikal Teknoloji Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Derin Beyin Uygulamaları konulu faaliyet kapsamında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

5 Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Enis KURUOĞLU nun, tarihleri arasında digital bağlantılı olmak üzere St. Jude Medical Turkey Medikal Ürünler Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Derin Beyin Stimülasyonu Eğitimi konulu danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Enis KURUOĞLU nun, tarihleri arasında 1 (bir) yıl süreyle digital bağlantılı olmak üzere St. Jude Medical Turkey Medikal Ürünler Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Derin Beyin Stimülasyonu Eğitimi konulu danışmanlık faaliyeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Engin KELKİTLİ nin, tarihinde Samsun da Roche Müstahzarları San. ve A.Ş. tarafından yapılacak olan Kronik Lenfositik Lösemi Tedavisinde Güncel Gelişmeler konulu toplantıda vereceği danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Engin KELKİTLİ nin, tarihinde Samsun da Roche Müstahzarları San. ve A.Ş. tarafından yapılacak olan Kronik Lenfositik Lösemi Tedavisinde Güncel Gelişmeler konulu toplantıda danışmanlık vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

6 Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Engin KELKİTLİ nin, tarihinde Samsun da Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri A.Ş. tarafından yapılacak olan Samsun Hematoloji KML Toplantısı nda vereceği danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Engin KELKİTLİ nin, tarihinde Samsun da Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri A.Ş. tarafından yapılacak olan Samsun Hematoloji KML Toplantısı nda danışmanlık vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Engin KELKİTLİ nin, tarihinde Ankara da Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri A.Ş. tarafından yapılan Ankara Bölge KML Focus Grup Toplantısı nda verdiği danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Engin KELKİTLİ nin, tarihinde Ankara da Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri A.Ş. tarafından yapılan Ankara Bölge KML Focus Grup Toplantısı nda danışmanlık vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Oytun BAYRAK ın, tarihinde Antalya da Pfizer Pfe İlaçları tarafından yapılacak olan DK-TTR-FAB konulu faaliyet kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Oytun BAYRAK ın, tarihinde Antalya da Pfizer Pfe İlaçları tarafından yapılacak olan DK-TTR-FAB konulu faaliyet kapsamında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

7 Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Murat MERİÇ in, tarihinde İstanbul da Actelion İlaç tic. Ltd. Şti tarafından yapılacak olan Oral Prostasiklin toplantısında vereceği danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Murat MERİÇ in, tarihinde İstanbul da Actelion İlaç tic. Ltd. Şti tarafından yapılacak olan Oral Prostasiklin toplantısında danışmanlık faaliyeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Aydın DEVECİ nin, tarihinde Samsun da Gilead Sciences İlaç Tic. Ltd. Şti tarafından yapılacak olan Ampirik Antifungal Yönetimi- Antifungal Tedavide Zorluklar konulu toplantıda vereceği danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Aydın DEVECİ nin, tarihinde Samsun da Gilead Sciences İlaç Tic. Ltd. Şti tarafından yapılacak olan Ampirik Antifungal Yönetimi- Antifungal Tedavide Zorluklar toplantısında danışmanlık faaliyeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

8 Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından planlanan Samsun ili Stratejik Planı hazırlıkları kapsamında Üniversitemiz tarafından ele alınan Sektörel Eylem Planlarına Gençlik Hizmetleri ve Spor Eylem Planı nın eklenmesine ve aşağıda adı, soyadı yazılı akademik moderatörün eylem planı raportörü olmak üzere Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. Eylem Planı Öğretim Üyesi Fakülte Alt Yapı ve Ulaştırma Eylem Planı Doç.Dr. Aziz ŞİŞMAN Mühendislik Fakültesi Çevre ve Şehircilik Eylem Planı Yrd.Doç.Dr. Saim Can BERİTAN Doç.Dr. Ahmet MUTLU Prof.Dr. Feryal AKBAL Mimarlık Fakültesi/ Şehir ve Bölge Planlama Orman ve Su İşleri Eylem Doç.Dr. Eyüp Selim Ziraat Fakültesi Planı KÖKSAL Eğitim Eylem Planı Doç.Dr. Alper KESTEN Eğitim Fakültesi Doç.Dr. Selahattin İktisadi ve İdari Bilimler İstihdam Eylem Planı KAYNAK Fakültesi/İktisat İktisadi ve İdari Bilimler Yerel Kamu Hizmetleri Arş.Gör. Cuma YILDIRIM Fakültesi/Siyaset Bilimi ve Eylem Planı Kamu Yönetimi Kültür ve Turizm Eylem Planı Yrd.Doç.Dr. Yasin KELEŞ Yrd.Doç.Dr. Muhammet BAHADIR Turizm Fakültesi/Turizm Rehberliği A.B.D. Sağlık Eylem Planı Doç.Dr. Murat TERZİ Tıp Fakültesi Sanayi ve Ticaret Eylem Planı Tarım ve Kırsal Kalkınma Eylem Planı Gençlik Hizmetleri ve Spor Eylem Planı Doç.Dr. Asiye Öznur ÜMİT Doç.Dr. Mustafa Kemal YILMAZ Doç.Dr. Mehmet BOZOĞLU Doç.Dr. Özgür BOSTANCI İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat Ziraat Fakültesi/Tarım Ekonomisi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi

9 Üniversitemiz Rektörlük Çevirici kadrosunda olup, Uluslararası İlişkiler Biriminde görev yapan Birol KURT un görev süresinin uzatılması konusu Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Biriminde görev yapan Birol KURT un, 2547 sayılı Kanunun 33. maddesinin (e) fıkrası hükmü uyarınca; tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süreyle Rektörlük Çevirici kadrosuna yeniden atanması konusunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi İş Sağlığı ve Güvenliği, Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi ne ait program ve programda görev alan eğiticilere ödenecek ücret konusu İş Sağlığı ve Güvenliği, Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi ne ait program ve eğitim verecek öğretim elemanlarının Merkezden geldiği şekliyle kabulüne; Üniversitemiz birimleri tarafından oluşacak benzer eğitim taleplerinin İş Sağlığı ve Güvenliği, Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından planlanmasına ve eğitimlerde görev alacak eğiticilere, eğitim verdikleri saat başına güncel ders saati ücretlerinin eğitimi talep eden birim tarafından ödenmesine oy birliği ile karar verildi Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 50/d maddesi uyarınca görev yapan Araştırma Görevlilerinin 33/a kapsamında atanabilmeleri için kadro aktarımı ve kullanma izni alınması konusu Teklifin gündemden çekilmesine oy birliği ile karar verildi Üniversitemizin ihtiyaç duyulan birimlerine kadro aktarımı ve kullanma izni alınması konusu Üniversitemiz birimlerinde boş bulunan akademik kadrolardan ihtiyaç duyulan birimlere aktarma yapılarak kullanma izni alınmasına, ayrıca boş ve izinsiz bulunan kadrolara da kullanma izni alınmak üzere EK-I deki şekliyle kabulüne ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

10 Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Nursel ARICI nın, 2547 sayılı Kanunun 40/b maddesi uyarınca; Sağlık Bilimleri Üniversitesine görevlendirilmesi konusu Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Nursel ARICI nın, 2547 sayılı Kanunun 40/b maddesi uyarınca; Sağlık Bilimleri Üniversitesinde 1 yıl süreyle görevlendirilmesine ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ayla ÖZTÜRK ün, 2547 sayılı Kanunun 40/b maddesi uyarınca; Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde görevlendirilmesi konusu Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ayla ÖZTÜRK ün, 2547 sayılı Kanunun 40/b maddesi uyarınca; Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı başından itibaren 1 yıl süreyle görevlendirilmesine ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Devlet Konservatuvarından Rektörlüğümüze sunulan, Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Yrd.Doç.Dr.Ols CİNXO nun, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Yrd.Doç.Dr.Ols CİNXO nun, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 7.428,60 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

11 Veteriner Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesinde mesai saatleri dışında nöbet tutacak personele ödenecek ücretlerin Fakültenin Döner Sermaye İşletme bütçesinden karşılanması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve eklerinin görüşülmesi. Veteriner Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesinde mesai saatleri dışında nöbet tutacak personele ödenecek ücretlerin; 657 Sayılı Kanunun 101. Ek madde 33 hükümlerine göre Veteriner Fakültesi Döner Sermaye İşletme bütçesinden karşılanmasının kabulüne oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Araştırma Görevlisi Volkan Arif YILMAZ ın, tarihleri arasında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Araştırma Görevlisi Volkan Arif YILMAZ ın, 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; tarihleri arasında yarı zamanlı olarak Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Hande ÜNSAL ın, tarihleri arasında Samsun Barosu Başkanlığında eğitim vermek üzere Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Hande ÜNSAL ın, Samsun Barosu Başkanlığında tarihleri arasında toplam 36 (otuz altı) saat eğitim vermek üzere, 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca asli görevini aksatmamak kaydıyla yarı zamanlı olarak Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

12 Üniversitemiz Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Hatice KARACAN ÇETİN in, tarihleri arasında Samsun Barosu Başkanlığında eğitim vermek üzere Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Üniversitemiz Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Hatice KARACAN ÇETİN in, Samsun Barosu Başkanlığında tarihleri arasında toplam 72 (yetmiş iki) saat eğitim vermek üzere 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca asli görevini aksatmamak kaydıyla yarı zamanlı olarak Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Canan ALBAYRAK ın, tarihinde İstanbul da Alexion İlaç Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılan Paroksismal Nokturnal Hemoglobinürili Hastalarda Tanı ve Tedavi ile ilgili Olarak Uzman Pediatrik Hematologların Görüşünü Almak konulu danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Canan ALBAYRAK ın, tarihinde 1 (bir) gün süreyle İstanbul da Alexion İlaç Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılan Paroksismal Nokturnal Hemoglobinürili Hastalarda Tanı ve Tedavi ile ilgili Olarak Uzman Pediatrik Hematologların Görüşünü Almak konulu danışmanlık faaliyeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

13 Ziraat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Kestane Gal Arısına Dayanıklı Çeşit-Genotiplerin Tescili ve Fidan Üretimi adlı projesi ile ön başvuruda bulunan ve kabul edilen Bahçe Bitkileri Bölümü Arş.Gör. Burak AKYÜZ ün, TEKNOPARK da şirket kurabilmesi ve şirket ortağı olabilmesi konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri Kestane Gal Arısına Dayanıklı Çeşit-Genotiplerin Tescili ve Fidan Üretimi adlı projesi ile ön başvuruda bulunan ve kabul edilen Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Arş.Gör. Burak AKYÜZ ün, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğinin 6.maddesi kapsamında Teknopark ta şirket kurabilmesine ve şirket ortaklığına izin verilmesine oy birliği ile karar verildi Ziraat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Kestane Gal Arısına Dayanıklı Çeşit-Genotiplerin Tescili ve Fidan Üretimi adlı projesi ile ön başvuruda bulunan ve kabul edilen Bahçe Bitkileri Bölümü Öğrtemi Üyesi Prof.Dr. Ümit SERDAR ın, TEKNOPARK da şirket kurabilmesi ve şirket ortağı olabilmesi konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri Kestane Gal Arısına Dayanıklı Çeşit-Genotiplerin Tescili ve Fidan Üretimi adlı projesi ile ön başvuruda bulunan ve kabul edilen Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öretim ÜyesiProf.Dr. Ümit SERDAR ın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğinin 6.maddesi kapsamında Teknopark ta şirket kurabilmesine ve şirket ortaklığına izin verilmesine oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Ali Seddik Hassane MOHAMED in, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Ali Seddik Hassane MOHAMED in, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

14 İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Marwa Mohsen Mustafa ABDALHAMİD in, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Marwa Mohsen Mustafa ABDALHAMİD in, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Mona Mohamed YOUSSEF ın, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Mona Mohamed YOUSSEF ın, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Murad BELAL ın, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Murad BELAL ın, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

15 İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Marwa Mohamed Ahmed MOHAMED in, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğr.Gör. Marwa Mohamed Ahmed MOHAMED in, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından planlanan Samsun ili Stratejik Planı hazırlıkları kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademisyenleri tarafından kaleme alınacak eylem planlarını çalışma komitelerini koordine etmek üzere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet KURAN ın Samsun Sektörel Eylem Planları Genel Koordinatörü olarak görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 18:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103 2018 91 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 de Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 104 2018 105 2018 106 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 10:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 351 2018 352 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /45-72

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /45-72 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 295 2018 296 2018 297 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 16:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /89-107

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /89-107 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-17

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-17 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 273 2018 274 2018 275 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.08.2006 2006/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.08.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 163 2018 164 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemizce ilan edilen Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Mekanik Ana Bilim Dalı nda açık

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2014-48295 T.C. Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.06.2008 2008/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.06.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUĞOLU

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.06.2016 tarihinde saat 10.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.09.2005 2005/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

34 01/10/2014 2014/1 18. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı.

34 01/10/2014 2014/1 18. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1-2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz programlarına kabul edilecek olan yabancı uyruklu öğrencilerden

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25 Konservatuvar Yönetim Kurulu 09.10.2014 tarihinde saat 15:30 da Okul Müdür Vekili

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 32-36

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 32-36 T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 15 2017 / 32-36 OMU Kalite Komisyonu, Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 09:30

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 6.6.2011 2011/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 6.6.2011 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 Karar 1 Çukurova Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Adana Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

KARAR Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün tarih ve 37 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün tarih ve 37 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Devlet Konservatuvarı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 02/08/2012 Perşembe Günü saat 15.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

KARAR Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü nün tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü nün tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 27.01- Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 4 20-32 2018/20 Gündem onaylandı. 2018/21 Üniversitemiz Rektörlüğünün 28.12.2017tarih ve 90212838-929-E.132082 sayılı yazısı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı : 14 Aralık 2004 : 42 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar 1/1 Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/11/2011 Salı Günü saat 15.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3.04.2006 2006/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3.04.2006 Perşembe günü saat :00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.02.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/09/2011 Perşembe Günü saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.09.2016 Saat 14:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26.03.2009 2009/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 26.03.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.03.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

"Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr.

Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 25.01.201 7 TOPLANTI SAYISI: 03 TOPLANTI SAATI : 13:00 ADI SOYADI imza Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) ı.. Prof. Dr. Hüseyın DEMIR Prof. Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.12.2010 2010/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2015 tarihinde Saat 16:00 da Dekan V. Prof. Dr. Mustafa TİFTİK başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.06.2004 2004/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

ÖĞRETİM ELEMANI İLANI 1/5

ÖĞRETİM ELEMANI İLANI 1/5 1025060 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Hemşirelik Esasları Öğr.Gör. 1 1 1025061 İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Arap Dili ve Belagatı Öğr.Gör. 3 1 Hemşirelik Esasları ve Yönetimi alanında

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.02.2018 Salı günü saat 15.30 da Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı