PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ"

Transkript

1 PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

2 ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA 2.HAFTA 3.HAFTA 4.HAFTA HAYVANLAR (UÇAN HAYVANLAR) KIŞ MEVSİMİ *Kış mevsiminin özellikleri *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış meyve ve sebzeleri *Uçan hayvanlar hangileridir? Nerede yaşarlar ne ile beslenirler? TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI *Tutumlu olmak nedir? *Tutumlu olmak için neler yapmalıyız? *Neden tutumlu olmalıyız? GÖKYÜZÜ GECE-GÜNDÜZ *Gökyüzünde gördüğümüz ve göremediğimiz cisimler *Gündüz ve Gece neler yaparız *Gece ve gündüz gökyüzünün nasıl göründüğü *Hava olaylarını *Gece gündüz ile ilgili eğitici videolar YENİ YIL *Yeni yıl nedir? *Yeni yıldan isteklerimiz nelerdir? *Yeni yılda bir yaş daha büyüdüğümüz.

3 KAVRAMLARIMIZ RENK KAVRAMI: Mavi ŞEKİL KAVRAMI: Üçgen SAYI KAVRAMI: 3 rakamı ZIT KAVRAMLAR: *Önce-sonra *Uzun-kısa *Altında-üstünde *Gece gündüz SANAT ÇALIŞMALARIMIZ *Kardan adam çalışması *Penguen çalışması *Kış ağacı çalışması *Seramik çalışması *Yerli malı şapkası çalışması *Kumbara çalışması *Kar tanesi çalışması *Çam ağacı çalışması *Kızakla kayan çocuk çalışması *Maske çalışması OYUN ETKİNLİKLERİMİZ *Çubuk üzerinden atlama oyunu oynuyoruz. *Yılan oyunu oynuyoruz. *Resimli tombala * Hendekte bir tavşan oyunu oynuyoruz. *İçinde dışında oyunu oynuyoruz. * Kar yağıyor oyunu oynuyoruz. *Mont giyinme oyunu oynuyoruz.

4 ÇEMBER ZAMANI *Güne başlama saatimizde birbirimiz ile selamlaşmanın ardından; *Bugün günlerden *Bugün hava.. *Bugün kendimi..hissediyorum sorularını cevaplayarak sohbet saatimize geçiyoruz. BEDEN EĞİTİMİ *Denge gerektiren vücut hareketleri *Tek ayak ve çift ayaküstünde sıçrama hareketleri *Engelli yürüyüş ve sıralı koşma çalışmaları *Temel hareket becerilerini geliştiren eğitsel oyunlar MÜZİK ETKİNLİĞİ *Müzik eşliğinde dans çalışmaları *Orff müzikleri eşliğinde baget ve marakas çalışmaları *Ritim kulağını geliştirme çalışmaları *Ses ve nefes açma çalışmaları *Duyduğu ritim kalıbını tekrar edebilme çalışmaları *Kış baba şarkısı *Gökyüzünde Neler Var *Penguen şarkısı *Yeni yıl şarkısı FEN ETKİNLİKLERİ *Yanmayan balon deneyi *Tuzlu buz deneyi *Tıraş köpüğü ile yağmur bulutları deneyi AYIN ENSTRÜMANI *Baget ve marakas

5 YAŞAYAN DEĞERLER EĞİTİMİ *Yemek yeme alışkanlığı ve masa düzeni *Sorumluluk *Tasarruflu olma AYIN HAYVANI *Penguenler AYIN MEYVESİ * Nar MUTFAK ETKİNLİĞİ *Kış meyveleri salatası yapımı PENGUENLER İLE İLGİLİ NELERİ SORGULAYACAĞIZ? *Penguenlerin Yaşamı *Türleri ve beslenme şekilleri *Penguenler ile ilgili eğitici videolar SİNEMA GÜNÜ Neşeli Ayaklar AYIN PARTİSİ *Yeni yıl partisi FİKİR OLUŞTURMA ÇALIŞMASI *1 yaş büyüdüğümde neler yapabilirim.

6 KİTAP ÖNERİSİ PAYLAŞIM GÜNLERİMİZ Pazartesi: Oyuncak günü Salı: Kitap günü Çarşamba: Gezi/ parti günü Perşembe: Puzzle günü BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR *Yerli malı haftası *Yeni yıl İşte FIRFIR! Dünyanın en özel balığı! Neden Mi? Çünkü fırfır ın parmakları var! Üstelik dahası da var: Parmak boyası yapan, örgü örebilen, makas kullanan, piyano çalabilen veeee en önemlisi, arkadaşlarını gıdıklayabilen bir balık Fırfır! Fırfır ve sevimli arkadaşlarının eğlenceli macerasını çocuğunuz ile birlikte, keyifle ve merakla okuyacaksınız. BRANŞ DERSLERİMİZ *İngilizce (Haftanın her günü) *Drama(Salı) HAFTASONU ÖNERİLERİ *Evinizdeki çeşitli oyuncaklar ve nesneler ile gruplama çalışmaları yapabilirsiniz. (Renk, şekil, boyut vb.) *Çocuğunuz ile evdeki çeşitli malzemeler ile kumbara oluşturabilirsiniz. *Çocuğunuzla birlikte onun seçtiği bir şeyin (peçete, pul, sabun, düğme vb.) koleksiyonunu yapmaya başlayabilirsiniz. * Çocuğunuzla birlikte eşya saklama oyunu oynayabilirsiniz.

7 GEZİ VE ETKİNLİKLER * Perşembe günü Emaar akvaryum gezimiz vardır. *Yerli malı haftası etkinliğimiz Çarşamba günü yapılacaktır. Çocuklarımızdan öğretmenleri tarafından belirlenen yöresel bir lezzeti okula getirmeleri istenecektir. *Yılbaşı kutlamamız tarihinde yapılacaktır.

8 PEK GÖRGÜLÜ ÇOCUKLAR Sayın velimiz, okulumuzda her ay proje bazlı konular ele alınmaktadır. Her bir konu, günlük hayatta öğrencilerimizin kolayca kendi ihtiyaçlarını yaşayarak öğrenme ile tekrarlayarak pekiştirmelerini sağlamaktadır. Bu ay ki temamız Yemek yeme alışkanlığı ve masa düzenidir. Projemiz 8 hafta sürecektir. Hafta hafta neler yapılacağı ile ilgili bilgi sizlerle paylaşılacaktır ve eve takip formları gönderilecektir.(formları belirtilen tarihte gönderiniz) Evde de bu düzende ilerlemenizi rica ederiz. Aile katılımına destek olduğunuz için şimdiden teşekkür ederiz 1. Hafta Yemekhane kurallarına uyma (fısıltı-oturma şekli-kaşık, çatal tutma) 2. Hafta Masa düzeni bilgisi, takip etme 3. Hafta Masa düzeni bilgisi, takip etme 4. Hafta Çatal, kaşık, bıçak kullanımı ve bunların düzeni 5. Hafta Çatal, kaşık, bıçak kullanımı ve bunların düzeni 6. Hafta Yemek yeme düzeni (yemek sıralaması-yemek bilgisi-sulu yemeklerin kaşığa alınması-çataldan veya kaşıktan yardım almagerektiğinde kaşık ile kesme eylemi) 7. Hafta Yemek yeme düzeni (yemek sıralaması-yemek bilgisi-sulu yemeklerin kaşığa alınması-çataldan veya kaşıktan yardım almagerektiğinde kaşık ile kesme eylemi) 8. Hafta Evde yemek düzeni ve yemek yeme şekilleri ile ilgili aile katılımı videosu 30 Ocak Çarşamba günü izlenecektir.(öğrencimizin ister masa kurulumunu isterseniz çatal kaşık kullanımı ile ilgili videosunu çekilmesini rica ederiz. En geç 29 Ocak 2019 Salı günü mail yoluyla gönderiniz.)(sema.acar@salincak.com)

9 YAŞ DÖNEMLERİNE GÖRE ÇOCUĞUNUZA SOFRA GÖRGÜ KURALLARINI ÖĞRETMEK Görgü kuralları, çocuğunuzun sosyal becerisini, kendini kontrol etme becerisini geliştirir. Aynı zamanda gençlik ve yetişkinlik hayatında da ona kolaylık sağlayacak beceriler kazanmasına yardımcı olur. 3YAŞ-5 YAŞ ÇOCUKLARI İÇİN SOFRA GÖRGÜ KURALLARI Çocuğunuza sofrada kullanılan görgü kurallarını özellikle lütfen ve teşekkür Ederim sözlerini kullanmalarını öğretebilirsiniz. Bu görgü kurallarını öğreterek ileri de uygun olmayan sözleri ve davranışları değişimleme gerekliliğinizi ortadan kaldırır. Çocuğunuz anaokuluna başladığı gelişim döneminde yönergelerini takip etme ve uygulamada daha başarılı olacaktır. Buna bağlı olarak yeni görgü kuralları ile çocuğunuzu tanıştırabilirsiniz.

10 Çocuğunuza; Masada ilk olarak dakika boyunca sakince oturmasını, Herkesin sofrada yemek yemeye hazır olana kadar beklemesini, Sofra kurulumunu, Uygun peçete, çatal, kaşık kullanımını, Ağzı kapalı olarak yiyeceklerini çiğnemesini, Ağzı dolu iken konuşmamayı, Su veya bir yiyecek isterken nazikçe söylemesini ( patates istiyorum yerine patatesi verebilir misin?) Yemekler için iğrenç gibi sözcükler kullanmak yerine sevdiğim bir yemek değil gibi söz kullanımı öğretebilirsiniz.

11 Bu yaş döneminde çocuğunuzun derli toplu yemek yemesini beklemeyin. Çocuğunuzun yemek yerken zevk alması aynı zamanda belli sofra görgü kurallarına uyması önemlidir. Çocuğunuza görgü kurallarını öğretirken ilk başlarda sık sık hatırlatmalarda bulunmanız gerekebilir. Çocuğunuzu her seferinde sözel bir uyarı ile hatırlatma yapmak yerine aranızda bir hareket belirleyebilirsiniz. Örneğin ağzı açık yediğinde, parmağınızı ağzınıza götürebilirsiniz. Çocuğunuzda bu hareketin neyi hatırlattığını bilir ise onu uyarmanız gerekmeyecektir. 6 YAŞ - 7 YAŞ DÖNEMİNDE SOFRA GÖRGÜ KURALLARI Bu yaş döneminde çocuklar davranışların karşılarındaki kişileri etkiyebildiğini anlamaya başlar. Bu dönemde uygun olmayan davranışların farklı kişilerce hoş karşılanmayacağını anlamlandırabilir. Görgü kurallarının neden gerekli olduğunu kavramaya başlayabilir. Bu yaş dönemindeki çocuğunuza; Bıçak kullanımı(tavuğa bıçağını saplamak yerine, ileri geri hareket ettirme veya büyük parçaları ağzı ile parçalamak yerine bıçak kullanımı) Sunulan yemek hakkında olumsuz yorumlara dikkat etmeyi, Tadını sevmediği bir yiyeceği nasıl ortadan kaldıracağını ( çatal ile ısırık aldıysa yiyeceğini çatalından tabağına geri koymak, ağzında çiğnedi ise göstermeden peçeteye çıkarması ) Yemek süresince sohbet etmeyi, Yemeği hazırlayan kişiye teşekkür etmeyi öğretebilirsiniz. Bu yaş dönemindeki çocuklarda mükemmel olmalarını beklemeyin. Farklı ortamlarda yemek yediğinizde farklı görgü kuralları ile çocuğunuzu tanıştırabilirsiniz. Yeni deneyimler ile görgü kurallarını öğrenmeleri daha kolay olacaktır. Sevgilerimizle, PEK Anaokulu

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA KIŞ MEVSİMİ *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış sebze-meyveleri *Kış mevsiminde kullandığımız eşyalar 2.HAFTA

Detaylı

PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ARALIK AYI EĞİTİM KONULARI 1.HAFTA 2.HAFTA 3.HAFTA 4.HAFTA **KIŞ MEVSİMİ **HAYVANLAR (Uçan hayvanlar) *Kış mevsiminin özellikleri *Kışın kullandığımız

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞAÇLAR GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞAÇLAR GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞAÇLAR GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI NASIL SORGULAYACAĞIZ? ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 2.HAFTA 1.HAFTA DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ 3 ARALIK KIŞ MEVSİMİ *Engelli nedir? *Engelli

Detaylı

EĞİTİM YILI AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2018-2019 EĞİTİM YILI FİDAN GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ YENİ YIL; ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNCİ GİBİ MUTLULUK DOLU, UMUTLARIMIZIN HİÇ BİTMEDİĞİ, SEVGİMİZİN TÜKENMEDİĞİ GÜZEL ANLARLA DOLU OLSUN NELERİ SORGULAYACAĞIZ?

Detaylı

PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ

PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYI HAFTALIK TEMALAR 3.HAFTA 1.HAFTA 2.HAFTA 4.HAFTA HABERLEŞME İLETİŞİM *Haberleşme nedir? *Nasıl haberleşiriz? *Haberleşme ile ilgili meslekler HAYVANLAR

Detaylı

ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR *GERİ DÖNÜŞÜM

ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR *GERİ DÖNÜŞÜM 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK GRUBU (ORMAN SINIFI) ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI NASIL SORGULAYACAĞIZ? ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA (03-07.12.2018) 2.HAFTA (10-14.12.2018) 3.HAFTA (17-21.12.2018)

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2/3 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Kış mevsimi *Dünyamız ve Gökyüzü

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ KONULARIMIZ: SORGULAMA MADDELERİMİZ: 1. Yaz Mevsimi *yaz mevsiminde doğada olan değişiklikler *yaz mevsiminde yediklerimize nasıl dikkat

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3/4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Kış mevsimi *Zaman(saat) *Zaman(gece-gündüz)

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI 05-09- Ekim 2015 5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Ağaç Evler (GEMS) Özel Gün ve Kutlamalar: Hayvanları Koruma Günü Dünya Çocuk Hakları Günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Detaylı

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz.

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz. 19.12.2016 20.12.2016 21.12.2016 22.12.2016 23.12.2016 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Sürpriz Günümüz Göster- Anlat Günümüz Oyuncak Günümüz Puzzle Günümüz Cuma günü Milli

Detaylı

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız MART AYI BÜLTENİ KAVRAMLARIMIZ Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız -Aynı-Farklı-Benzer -Altında-Üstünde

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN! YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN! ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ ARALIK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Besin nedir? Sağlıklı beslenme nedir? Sağlıklı beslenmenin

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.)

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.) YEŞİLAY HAFTASI 2017 MART / 1. HAFTA KONU 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI Yapabildiklerimiz neler? İlerde büyüdüğümüz zaman yapabilecek olduklarımız

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 31Kasım- 04 Aralık 2015 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: HAVA DURUMU (GEMS) Kavramlar Satır - Sütun Önce - Şimdi - Sonra Gece - Gündüz Dün- Bugün Yarın Mevsimler

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 01 Aralık - 05 Aralık 2014 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI Tema: Hava Durumu (GEMS) Kavramlar Sorumluluk Eğitimi Portfolyo Dil Gelişimi Etkinlikleri Görsel Sanat Teknikleri

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU ARALIK AYI ARALIK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Gökyüzünde neler gördüğümüzü ifade ettik. Gökyüzünde gördüklerimizi resimledik. Havada duran nesneleri

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

ÖZEL PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) GRUBU ŞUBAT AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ÖZEL PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) GRUBU ŞUBAT AYI EĞİTİM BÜLTENİ ÖZEL PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) GRUBU ŞUBAT AYI EĞİTİM BÜLTENİ BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? 1.HAFTA 2.HAFTA 3.HAFTA 4.HAFTA HABERLEŞME VE İLETİŞİM HAYVANLAR (KUTUPLARDA YAŞAYAN HAYVANLAR) HAYVANLAR (KIŞ

Detaylı

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENDİK? GECE- GÜNDÜZ Günün bölümlerini öğrendik. Gündüz neler yaptığımızı konuştuk. Gece neler yaptığımızı konuştuk. Gece ve gündüz

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar gününü niçin kutluyoruz? Baba sevgisi

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 28 Kasım -02 Araık 2016 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: HAVA DURUMU (GEMS) Kavramlar Satır - Sütun Önce - Şimdi - Sonra Gece - Gündüz Dün- Bugün Yarın Mevsimler

Detaylı

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz.

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz. 19.12.2016 20.12.2016 21.12.2016 22.12.2016 23.12.2016 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Sürpriz Günümüz Göster- Anlat Günümüz Oyuncak Günümüz Puzzle Günümüz Cuma günü Milli

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Taşıtlar(kara taşıtları) *Taşıtlar(deniz taşıtları)

Detaylı

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ -Sayılar (4-5-6) KAVRAMLARIMIZ -Sıcak-Soğuk -Şekiller: Üçgen -Önce-Sonra -Sıcak-Soğuk-Ilık -Sabah-Öğle-Akşam -Gece-Gündüz -Karanlık-Aydınlık -İç-Dış -Uzak-Yakın

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Gece gündüz *Zaman kavramı *Anneler günü *Yaz mevsimi

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ UTKU ANAOKULU 48-60 AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: TİK TAK SAATİM KAÇ? Zaman kavramını tekrar edelim. (Dün- bugün- yarın, Sabah-öğle-akşam, gecegündüz, saat) Dünya küresi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Yapboz köşesi Uzay köşesi Yerli Malı köşesi Zaman araçları köşesi Evcilik köşesi Kitap köşesi Blok köşesi Trafik

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:. Tümdengelim tekniği ile meyveler, otomobil ve patlıcan tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur!

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! ÖZEL PEK ANAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar duygularını olaylar

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile Ağaçta Bir Tırtıl, Tık Tık, Meyveler, Top, Elma, Soru adlı

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kelebek,leylek,tavşan tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda bir

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum"

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile piti piti, iğne battı ve portakalı soydum FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATROMUZ GEZİLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ETKİNLİKLERİMİZ PARTİMİZ

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu desenli yapraklarımı

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi

Detaylı

ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı. Etkinlik Havuzu ARALIK AYI +5 YAŞ

ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı. Etkinlik Havuzu ARALIK AYI +5 YAŞ ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Havuzu ARALIK AYI +5 YAŞ AYIN TEMASI Dünya Engelliler Günü(3 Aralık) Kış Mevsimi Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftası(12-19 Aralık) Yeni

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM DÖNEMİ ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖĞRENDİKLERİMİZ Sınıfta kız, erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme Vücudun bölümlerini uygun

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:17.10.2016-21.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik Sonbahar

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ARALIK AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI 02-06 Kasım 2015 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Parmak İzleri (GEMS) Kavramlar Geometrik Şekil: Oval Sağ Sol, Sağında - Solunda Yaşlı Genç Kirli Temiz Aynı Farklı Benzer Eşit Dikey Yatay Başı

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS DIL BECERILERIM VE BEN AYLIK EGITIM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini ögreniyorum.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

DUYURULAR VE AİLEYE ÖNERİLER

DUYURULAR VE AİLEYE ÖNERİLER Sevgili Velimiz Denizatı Sınıfı olarak Aralık ayında duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: YAZ, ANNELER GÜNÜ, MÜZELER HAFTASI, ENGELLİLER HAFTASI, TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 03.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Çocuklarla sabah sporu yapılır. çeşitli bilmeceler sorulur. Hikaye

Detaylı

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI VELİ BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI VELİ BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI VELİ BÜLTENİ KONULAR A) KIŞ MEVSİMİ 1. Havada Meydana Gelen Değişiklikler 2. Canlılarda Meydana Gelen Değişiklikler a)

Detaylı

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Tekerleme, bilmece, şiir, parmak oyunu, grup konuşması, çeşitli hikâye anlatma teknikleri ile hikâye anlatma, hikâye oluşturma, hikây

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Tekerleme, bilmece, şiir, parmak oyunu, grup konuşması, çeşitli hikâye anlatma teknikleri ile hikâye anlatma, hikâye oluşturma, hikây OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Kış mevsiminde kullandığımız

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK?

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ Atatürk, Sonbahar, Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Sağlıklı Beslenme konularıyla ilgili sohbet ettik.

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: ANNELER GÜNÜ - TRAFİK VE İLK YARDIM - 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAM - ENGELLİLER HAFTASI - YAZ MEVSİMİ

AYLIK BÜLTEN TEMA: ANNELER GÜNÜ - TRAFİK VE İLK YARDIM - 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAM - ENGELLİLER HAFTASI - YAZ MEVSİMİ AYLIK BÜLTEN TEMA: ANNELER GÜNÜ - TRAFİK VE İLK YARDIM - 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAM - ENGELLİLER HAFTASI - YAZ MEVSİMİ 02.05.2016 03.04.2016 04.05.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ -Hafta sonu hakkında sohbet

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: DNA YA YOLCULUK VE BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM? Sohbet Konularımız; Daha doğmadan kız mı erkek mi olacağımızı da tek bir

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI YAZ MEVSİMİ 3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI *Babalar günü için sürpriz hediye *Çevremizden topladığımız farklı taşları parmak boyası ile boyuyoruz. *Serbest resim çalışmaları *Kağıt

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ SU- BİTKİLER Su ile ilgili bildiklerimiz kavram haritası oluşturduk. Su çeşitlerini listeledik. Suyu kullandığımız yerlere göre grupladık.

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ UTKU ANAOKULU 60-66 AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: TİK TAK SAATİM KAÇ? Sohbet Konularımız; Zaman kavramını tekrar edelim. (Dün- bugün- yarın, Sabah-öğle-akşam, gecegündüz,

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ KONULARIMIZ: 1.KIŞ MEVSİMİ 2.TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI 3.ZAMAN 4.YENİ YIL SORGULAMA MADDELERİMİZ: 1.*Kış mevsiminde doğada

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ Enerjinin insan hareketinde, insanın günlük yaşantısında çok büyük bir yer tuttuğu muhakkaktır. Bu önemli ihtiyacın bilinçsiz kullanılması,

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam, Anne Karnım Acıktı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam, Anne Karnım Acıktı FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI MAYIS DIL BECERILERIM VE BEN AYLIK EGITIM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam, Anne Karnım Acıktı tekerlemelerini ögreniyorum.

Detaylı

ARI GRUBU 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI BÜLTENİ ARI GRUBU 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI BÜLTENİ ATA MIZI 10 KASIM ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE EFDAL AİLESİ OLARAK SAYGI VE SEVGİ İLE ANIYORUZ. 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Tatil panosu köşesi Değerler eğitimi köşesi 100. gün etkinlikleri köşesi Yapboz köşesi Sevgi köşesi Diş sağlığı

Detaylı