Emniyetli Maket Bıçağı = Aktif Kaza Önleme

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Emniyetli Maket Bıçağı = Aktif Kaza Önleme"

Transkript

1

2

3 Emniyetli Maket Bıçağı = Aktif Kaza Önleme Güvenliğiniz için otomatik içeri çeken tipte güvenli maket bıçakları kullanınız. Maket bıçağı, metal veya plastik bir koruma sürgüsü içerisinde bıçağı barındıran ve kilitleme mekanizması ile sabitlenebilen tek tarafı keskin bir el aletidir. Falçata ismi Türkçeye İtalyanca falcetto kelimesinden gelmiştir. Falcetto kelimesi kunduracıların deri, kauçuk ve tahta kalıp rötuşları için kullandıkları keskin aletten türemiştir. Maket bıçağı kullanırken yaptığınız işe konsantre olunuz. Diğer çalışanlarla sohbet etmek, başka işlere odaklanmak gibi dikkatinizi başka yöne çekecek hareketlerden kaçınınız. Kullandığınız bıçak ucunun yeni ve keskin olduğundan emin olunuz. Körelmiş bıçak ucu ile kesmek daha çok uğraş ve baskı gerektirdiği için iş kazalarına sebep olma ihtimali daha fazladır. Körelmiş bıçak uçlarını değiştiriniz. Maket bıçağınıza uygun uzunlukta bıçak kullanmaya dikkat ediniz ve bıçağın olabildiğince az açılacak nitelikte ayarlanmasına dikkat ediniz. Bıçak kullanımında en fazla bir dilim açılması güvenliğiniz için önemlidir. Maket bıçağını sadece gerçek amacı yani kesmek için kullanınız. Kazıma vb. amaçlarla kesinlikle kullanmayınız. Eliniz yağlı veya benzer kaygan maddelere bulaşmışsa elinizi iyice temizlemeden maket bıçağını kullanmayınız. Maket bıçağını kullanırken elinizden düşürdüğünüzde bir adım geri atınız ve kesinlikle yakalamaya çalışmayınız. Maket bıçağını kullandığınız kutu vb. maddelerin yüzeylerinin düz ve uygun olduğunu kontrol ediniz. Diğer maddeleri uygun bir yüzey üzerinde kesmeye dikkat ediniz. Kablo vb. cisimlerin kesilmesini asla sabit bir yüzeye dayamadan havada gerçekleştirmeyiniz. Kesim çizgisini her zaman vücudunuza paralel olacak şekilde belirleyin ve kontrol dışı bir harekette vücudunuza gelmesini engel olunuz.

4

5 Sizin için sınıflandırdık. Güvenli: Yaylı mekanizması ile elinizi butondan çektiğiniz anda bıçağı otomatik olarak geri çeken maket bıçaklarıdır. Çok Güvenli: Özel otomatik yaylı mekanizması ile kestiği yüzeyle teması kaybettiğinde eliniz tuşta dahi olsa bıçağı geri çeken maket bıçaklarıdır. Maksimum Güvenlik: Bıçak ile temas etme imkanı bırakmayan maket bıçaklardır.

6 M-Secupro 625 (Kod: 001)

7 M-Mizar (Kod: 002)

8 M-Maxisafe (Kod: 003)

9 M-Secumax (Kod: 004)

10 M-Combi (Kod: 005)

11 M-Profilight (Kod: 006)

12 M-Secunorm 175 (Kod: 007)

13 M-Secunorm 380 (Kod: 008)

14 O-SK6 (Kod: 009) Otomatik muhafaza sistemi ile elinize gelse dahi artık elleriniz güvende olacak. Güvenliğiniz İçin Tasarlandı. Yuvarlatılmış özel ucu ile elinize batmaz. Özel muhafaza sistemi ile bıçağı eliniz tuşta olsa dahi muhafaza altına alır. Gövdesi yüksek dayanımlı ABS plastikten yapılmıştır. Ergonomik tasarımı ile ele uyum sağlar, kesimi destekler. Tek tuş ile bıçak değişim imkanı sağlar.

15 O-SK4 (Kod: 010) Yaylı sistemi ile doğru kullanımla doğru güvenlik. Bir güvenlik klasiği Gövdesi yüksek dayanımlı ABS plastikten yapılmıştır. Ergonomik tasarımı ile ele uyum sağlar, kesimi destekler. Yaylı sistemi ile bıçağı tuşu bıraktığınızda otomatik olarak içeri çeker. Asma boşluğu mevcuttur. Paslanmaz çelik bıçağa sahiptir. Bıçak değişimi için başka herhangi bir alete ihtiyaç duymaz.

16 O-RTY-2 DX (Kod: 011) O-CMP-2 (Kod: 012) SKU No.: RTY-2/DX SKU No.: CMP-2 Kategori: Dairesel Kategori: Daire Kesici Önerilen Kullanım : Dikiş, kapitone ve el sanatları projeleri kesme işlemleri için çok katmanlı, hafif ve eğri kesici. Önerilen Kullanım : Karton, kağıt ve asetatlar, ağır lastik, conta gibi malzemelerin kesimi için kullanılabilir. Yedek Bıçak: RB45 PIB45 WAB45 Yedek Bıçak: LB LBB LFB

17 S-Box Cutter (Kod: 013) Tasarım Ödüllü Seramik Bıçaklı Ergonomik Yeni nesil maket bıçağı Kanca tasarımı ile daha az güç sarf ettirir ve rahatlık sağlar. Yaylı sistemi ile tuşu bıraktığınızda bıçak otomatik olarak içeri çekilir. Seramik bıçağı insan uzuvlarına zararı en aza indirirken metal bıçaklardan 10 kat daha uzun kullanım ömrü sunar. Bıçak değişimi için başka herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymaz. Slice ürünlerinin %1 Otizmli Çocuklar Derneğine bağışlanır.

18 S-Pen Cutter (Kod: 014) Duyarlı Seramik Bıçaklı Ergonomik Kalem bıçağım hep yanımda Kalem şeklindeki şık tasarımı ile rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Yaylı sistemi ile tuşu bıraktığınızda bıçak otomatik olarak içeri çekilir. Seramik bıçağı insan uzuvlarına zararı en aza indirirken metal bıçaklardan 10 kat daha uzun kullanım ömrü sunar. Bıçak değişimi için başka herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymaz. Slice ürünlerinin %1 Otizmli Çocuklar Derneğine bağışlanır.

19 S-Utility Knife (Kod: 015) S-Mini Cutter (Kod: 016) S-Safety Cutter (Kod: 017) Seramik uçlu maket bıçakları Yaylı sistemi ile tuşu bıraktığınızda bıçak otomatik olarak içeri çekilir. Seramik bıçağı insan uzuvlarına zararı en aza indirirken metal bıçaklardan 10 kat daha uzun kullanım ömrü sunar. Bıçak değişimi için başka herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymaz. Slice ürünlerinin %1 Otizmli Çocuklar Derneğine bağışlanır. Kendisi minik, güvenliği büyük

20 KM-Geriçeker (Kod: 018) KM-Tank (Kod: 020) Yüzey temasını kaybettiğinde otomatik olarak içeri çekilen bıçak sistemi ile yüksek güvenlik standartları yanında ergonomik el pedalı ile maksimum rahatlık sağlaması ile tercihiniz olacak. KM-Athena (Kod: 021) KM-Uzungüvenlik (Kod: 019)

21

22

23 SJ Turbo S3 HRO SRC SJ Raptor S1P SRC Taban Burun Ara Taban Safety Jogger Turbo S3 HRO SRC İş Güvenliği Ayakkabısı PU/Kauçuk Kompozit Ekstra Esnek Orta Taban Standart EN ISO 20345:2011 Diğer Özellikler; Kaydırmaz Taban Antistatik Taban Şok Emici Özellik Isıya Dayanıklı Taban Taban Burun Ara Taban Safety Jogger Raptor S1P SRC İş Güvenliği Ayakkabısı Phylon + Havalı Taban Kompozit Ekstra Esnek Orta Taban Standart EN ISO 20345:2011 Diğer Özellikler; Hava Alan Kumaş (Cool-Max) Kaydırmaz Taban Antistatik Taban Spor Ayakkabı Rahatlığı

24

25 SJ Prorun S1P SRC SJ Galaxy S3 SRC Safety Jogger Prorun S1P İş Güvenliği Ayakkabısı Taban Phylon + Havalı Taban Burun Çelik Ara Taban Delinmeye Dayanıklı Sj Flex Ara Taban İç Astar Hava Alabilen File İç Taban Çıkarılabilir Kalıp Standart EN ISO 20345:2011 Taban Burun Ara Taban Safety Jogger Galaxy S3 SRC İş Güvenliği Ayakkabısı PU/TPU Kompozit Ekstra Esnek Orta Taban Standart EN ISO 20345:2011 Diğer Özellikler; Antistatik Taban Kaydırmaz Taban

26 SJ X2020P S3 SRC SJ Manager S3 SRC Safety Jogger X2020P S3 SRC İş Güvenliği Ayakkabısı Taban Poliüretan Burun Çelik Ara Taban Ekstra Esnek Orta Taban Standart EN ISO 20345:2011 Diğer Özellikler; Nubuk Deri Su Geçirmez Kaydırmaz Taban Antistatik Taban Şok Emici Özellik Taban Burun Ara Taban Safety Jogger Manager S3 SRC İş Güvenliği Ayakkabısı Poliüretan Kompozit Ekstra Esnek Orta Taban Standart EN ISO 20345:2011 Diğer Özellikler; Su Geçirmez Kaydırmaz Taban

27

28 SJ Ceres S3 SRC Safety Jogger Ceres Lady Line S3 SRC İş Güvenliği Ayakkabısı Taban Kauçuk Burun Kompozit Ara Taban Ekstra Esnek Orta Taban Standart EN ISO 20345:2011 Diğer Özellikler; Kaydırmaz Taban Antistatik Taban Şok Emici Özellik

29 F Milano S1 HRO

30

31 PFE 1 PFE 3 Klasik basınç esaslı yangın söndürücüler ile kıyaslandığında, taşınabilir aerosol yangın söndürücünün küçük boyutlu olması, yıllık bakım ve masraf gerektirmemesi, yangını söndürdükten sonra kalıntı bırakmaması, çevre dostu olması, kolay çalıştırılması, emniyetli ve güvenilir olması gibi birçok avantajı mevcuttur. İşte bu dünyanın en küçük tanışabilir yangın söndürücü ünitesi, klasik yangın söndürücülerin yerini alabilecek en iyi tercihlerden biridir ve son model yeni bir ürün olarak kullanıcının mutfak, araba, tekne ve garaj gibi yerleşim yerlerinde YANGINA İLK MÜDAHALEDE yardımcı olur. YANGIN TOPU NEDİR? Yangın Söndürme Topu taşınabilir ve yangın içinde bulunursa yangın alevinin değmesiyle otomatik patlayarak yangına müdahale eder. Bakım onarım istemeyen basınçsız bir kaptır. Yangın söndürme sınıfları ABCDF ve Elektrik sınıflarından oluşur. 10 yıl garantilidir ve herhangi bir bakıma ihtiyaç duymaz.

32

33

34 İş Gözlüğü İşaretlemeleri Ne Anlama Gelir?

35

36 VV Cross 601- Antifog Rahat ve güvenli kullanıma sahip olup yarım yüz maskelerle kullanımı uygundur.geniş lens sayesinde mükemmel koruma sağlar. Numaralı gözlük üzerine takılabilir. Güvenilir kullanım için geniş ve tamamen ayarlanabilir kafa bandı mevcuttur. Buğu önleyici kaplama ve hava ventilleri rahat bir çalışma ortamı sağlar. Metal işleri, inşaat yıkım, kimyasal taşıma, boya püskürtme ve genel laboratuar çalışması gibi geniş bir endüstriyel iş yelpazesinde kullanılır. VV Cross Antifog Sportif ve modern tasarımlı hafif ve rahat bir gözlüktür. Her türlü yüz şekline uyum sağlayabilir. Policarbonate lens UV ışınlarına karşı tam koruma sağlar. Saplarında bulunan silikon takviyeleri ile baş ve kulak bölgesine rahatsızlık vermez. Tarım, montaj atölyeleri, otomotiv, laboratuar, hafif mühendislik, torna ve ahşap işleri gibi bir çok alanın yanı sıra renkli lens seçenekleri ile kaynak ve lazer işlerinde de kullanılabilir.

37 VV Classic Antifog Ergonomik ve modern tasarımlı rahat bir gözlüktür. İleri-geri hareket edebilen oynar sapları sayesinde her türlü yüz şekline uyum sağlayabilir. Yan kalkanları sayesinde mükemmel koruma sağlar. Policarbonate lens UV ışınlarına karşı tam koruma sağlar. Tarım, montaj atölyeleri, otomotiv, laboratuar, hafif mühendislik, torna ve ahşap işleri gibi bir çok alanın yanı sıra renkli lens seçenekleri ile kaynak ve lazer işlerinde de kullanılabilir. VV Cross Antifog Geniş lensli ve ergonomik tasarımı ile extra koruma sağlar ve rahat bir kullanıma sahiptir. Policarbonate lens UV ışınlarına karşı tam koruma sağlar. Gözlük üstüne takılarak kullanılabilir. Ziyaretçiler,montaj atölyeleri, otomotiv, laboratuar, ameliyathane, diş hekimliği,hafif mühendislik,torna ve ahşap işleri gibi bir çok alanın yanı sıra renkli lens seçenekleri ile kaynak ve lazer işlerinde de kullanılabilir.

38 VV 501 Çift Maksatlı Güvenli ve rahat bir kullanıma sahiptir. Menteşeli cam aparatı ile kaynak işlerinde kolay bir kullanıma sahiptir. Koyu renkli opak gövdesi ve kaynak işlerine uygun lens renkleri ile kaynak ışımalarına karşı tam koruma sağlar. Elastik ve yumuşak gövdesi ve ayarlanabilir bandı ile yüze tam oturur ve rahatsız etmez.hava tahliye ventilleri ile ferah ve rahat bir kullanım imkanı sağlar. VV Cross 605 Kaynak Camlı Extra koruma aparatları sayesinde güvenli ve rahat bir kullanıma sahiptir. Kolay değişebilen renkli lensleri ile farklı ihtiyaçlara cevap verebilir. Lensleri kaynak işlerinde daha uzun ömürlüdür. Her türlü ışıma yapan işlemlerde, oksijen ve elektrik kaynak işlerinde de kullanılabilir.

39

40 Standart Koruyan Market Tasarımları Eskiye göre çok daha hızlı yaşayan bizler artık etkileşim ve iletişim için çok daha kısa zaman ayırıyoruz. Saniyenin 10 da 1 i kadar bir sürede algılanan görseller istenilene ulaşmak adına hayatımızda çok daha büyük önem teşkil ediyor. İş güvenliği konularının her zaman personellerimizin göz önünde ve aklında olması için başlattığımız projemizde iş güvenliği ile ilgili hatırlatıcı notların yer aldığı karton bardaklarımız siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur.

41 Firmanıza Özel Tasarımlar Firmanızın ihtiyaçları doğrultusunda sizlere özel olarak bardaklarımızı tasarlıyor ve çalışanlarınızın kullanımına sunuyoruz. Böylece dikkat çekmek istediğiniz konularda nokta atışı farkındalık oluşturmanıza yardımcı oluyoruz.

42

43

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KAALOĞU 2 HAKKIMIZDA HDS AYAKKABI olarak biliyoruz ki insanlar hayatlarında ve çalışma alanlarında daha iyi korunduğunda, daha kaliteli ekipmanlarla donatıldığında ve daha iyiye

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

PROTEK PROSTAR İtfaiyeci Elbisesi

PROTEK PROSTAR İtfaiyeci Elbisesi PROTEK PROSTAR Üretim Model Numarası 832100 o Dış Katman: Nomex Outershell Tough o Nem Bariyeri: Örgü Kumaşa lamine edilmiş PU Membran o Isı Katmanı: %100 Aramid keçe o İç Astar: Aramid/Viscose FR 50/50,

Detaylı

CAM KALDIRMA VE TAŞIMA ALETLERİ

CAM KALDIRMA VE TAŞIMA ALETLERİ CAM KALDIRMA VE TAŞIMA ALETLERİ HASAL Vakumlu taşıyıcıları Basit ve güçlü tasarımları ile en yüksek güvenliği sağlarlar. Bir yüzeye yapışabilmek için, Vantuzlar vakum gücünü (negatif atmosferik) kullanırlar.

Detaylı

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 ve 8300 gözlükler, optimum oturma ve yüksek konfor için tasarlanmıştır. Yüksek kalitedeki malzemeleri sayesinde uzun kullanım ömürleri

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR Poliüretan Zaman Kayışları SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplastik poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı

Detaylı

ODIN S2 - S3 FURINA S2 - S3

ODIN S2 - S3 FURINA S2 - S3 ODIN S2 - S3 Ayakkabı, nefes alabilir ve suya dayanıklı baskılı cilt (1,8-2,0 mm). Beden aralığı 35-48 Ağırlık 42 numara 960 gr ± 10 gr * S3 Çelik burun, metal içermeyen (kevlar) ara taban FURINA S2 -

Detaylı

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR 121 TORNAVİDALAR VE ALTİKÖŞE ANAHTARLAR güçlü - kararlı - kesin - aşınmaya dayanıklı... mükemmel bir güç aktarımı ile Bunlar EDORE'nin yeni tornavida serisi Power-rip

Detaylı

Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8500 gözlük, çevreleyen bir tasarım, düşük ağırlık ve numaralı gözlüklerle mükemmel bir uyum ile üstün göz koruması sunar. Gözlük ve yüz arasında

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8100 gözlük kılıfları, çok sayıda uygulama ve ziyaretçiler için klasik koruyucu gözlük modelleridir. Bu gözlük kılıfları, geniş bir görüş

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular Ayak Koruy Ayak Koruyucular ucular EN ISO 20345:2007 EN ISO 20346:2007 EN ISO 20347:2007 EN ISO 20345/6/7:2007 istenen en az değerler. SB S1 S2 S3 PB P1 P2 P3 OB O1 O2 O3 L Burun Koruma 200 joule 200 joule

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için:

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: Kolay Hızlı k Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER Kare barkodu Tarayınız! AT&T Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: ayvaz.com/karebarkod EURO-QUALIFLEX (AEQ) üyesidir. BİNA İÇİ DOĞALGAZ

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi

ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi EyeMag Pro, yüksek büyütme talepleri olan kullanıcılar için doğru olan büyütme sistemi sistemidir. Bireysel ihtiyaçlarınıza göre

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER

EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER ORTA MP BÜYÜK PASLANMAZ MOTOR BLOĞU CMP MİNİ Çok daha ergonomik yeni sap 750 W 850 W 500 W 440 W 350 W 400 W 250 W 270 W 310 W 220 W 160 mm 190 mm 240 mm

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SİLVER ÜRÜN YELPAZESİ 2 KATEGORİ SİLVER STANDARD SİLVER PREMİUM SILVER Standard SILVER Kendinden Parlayan Krem Boya, 60ml. SILVER Standard Üst kapakta kullanılan şeffaf plastik

Detaylı

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI Cam plakadan kesilmiş şekilleri çekartıp almak deneyim ve dikkat gerektirir. -Kesici disk esas faktördür ve cam kalınlığına uygun olarak seçilmelidir. -Kesici

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2 Ayak Koruyucular F40 THOR S1 Hakiki deri saya Genuine leather upper 70 F40 THOR S2 A22 ODIN S2 S3 EN ISO 20345-S2 Hakiki deri suya dayanıklı saya Genuine leather, water resistant upper EN ISO 20345-S2

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans, " (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, "SAFİR" tip sap, NİKEL bilezik

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans,  (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, SAFİR tip sap, NİKEL bilezik OKYANUS SERİSİ BOYA FIRÇALARI (SU Bazlı Boyalar için) STARGİL PLATİN "YENİ ÜRÜN" TL / 8696736071029 07102 Su bazlı boyalarda üstün performans, 12 120 2" (50) 6,80 8696736071036 8696736071043 8696736071050

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301

PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301 PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma

Detaylı

web: www.plastikkelepce.com

web: www.plastikkelepce.com ATS plastik Kelepçe Nedir? Kullanım Alanları? Ekonomik, Yumuşak, Esnek ve fazlasıyla pek çok işe uygun bir ürün olan ATS Plastik Kelepçe, Naylon bağlar gibi kablo ve ürünleri sıkıştırıp kırmaz ve ezmez.

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7" Adet HEA mm - 8" Adet 6

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7 Adet HEA mm - 8 Adet 6 TEKNiK A.Ş. İndüksiyonla Sertleştirilmiş Çeneler Krom Kaplı Özel Alaşımlı Çelik Ağız Kaymayı Önleyici, Ergonomik Tutma Kolu Ağır İşler ve Sürekli Kullanım HEA 443344 60 mm - 6" Adet 6 20 6 3,8 HEA 4433

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun,

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, Madde ve Isı Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, bunları oluşturan tanecikler hareket halindedir.

Detaylı

TCDD. KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TCDD. KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TCDD TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK ŞARTNAME SİVAS BETON TRAVERS FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

Detaylı

FELCO 13 - Yeil Ağaç, asma, bahçe makası - Yüksek performans - 1 ya da 2 el ile kullanılabilir

FELCO 13 - Yeil Ağaç, asma, bahçe makası - Yüksek performans - 1 ya da 2 el ile kullanılabilir FELCO 13 - Yeil Ağaç, asma, bahçe makası - Yüksek performans - 1 ya da 2 el ile kullanılabilir Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 1 7 3 > Güvenilirlik: dövme alüminyumdan konforlu, hafif ve

Detaylı

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM Tasarım Mühendislik Imalat AYIK BAND San ve Tic. Ltd. Sti IMES 103. Sokak, Nº. 14 Y. Dudullu, Istanbul, Türkiye Tel: + 90 216 365 10 66 Faks: + 90 216 314 34 55 E-posta: bilgi@ayikband.com Web: www.ayikband.com

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.01.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.04.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.002.04.01 MİKSER

Detaylı

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir.

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir. Depolama Sistemleri RIDGID KNK Profesyonel Depolama Sistemleri D nin başta gelen profesyonel depolama ekipmanı geliştiricisi olan Knaack Manufacturing ompany, inşaat ve sanayi sektörlerinde kullanılmak

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: oksijenli ferdi kurtarıcılar Dräger Oxy 3000 ve 6000 MK II, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2017 tarihinden itibaren geçerlidir.

FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. YASSI BOYA FIRÇALARI (%100 Solventlere Dayanıklı) STARGİL PRO AQUA "YENİ ÜRÜN" TL/ 8696736072309 07230 Su bazlı boyalarda üstün performans 8696736072408 07240 Yüzeyi Çizmeyen İpeksi dokunuş 8696736072507

Detaylı

DOĞRAMA ÜRÜNLERİ. DOĞRAMA YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER ve ÖZELLİKLERİ MALZEME TÜRÜ OLUMLU ÖZELLİKLER OLUMSUZ ÖZELLİKLER

DOĞRAMA ÜRÜNLERİ. DOĞRAMA YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER ve ÖZELLİKLERİ MALZEME TÜRÜ OLUMLU ÖZELLİKLER OLUMSUZ ÖZELLİKLER DOĞRAMA ÜRÜNLERİ AHŞAP METAL PLASTİK CAM BETON ALÇI DOĞRAMA YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER ve ÖZELLİKLERİ MALZEME TÜRÜ OLUMLU ÖZELLİKLER OLUMSUZ ÖZELLİKLER AHŞAP Masif ahşap Lamine ahşap Yapay ahşap levha

Detaylı

Kampanya 1 Mart 2012 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları

Kampanya 1 Mart 2012 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları Yeni Lokma Takımı Programı Akıllı Kombinasyonlar Kampanya 1 Mart 01 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları www.cetaform.com Fiyatlar nakit ödemeye göre düzenlenmiştir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. CETA

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

USB BELLEK. Promosyon USB Bellek. * OTG özellikli USB bellek

USB BELLEK. Promosyon USB Bellek. * OTG özellikli USB bellek Promosyon USB Ücretsiz Hizmetler: - Tüm renklerde serigrafi, tampon, lazer baskı. - Silinebilir / Silinemez / Otomatik çalışan nitelikte uygulama, resim / video dosyaları, katalog yükleme. Teknik Bilgiler:

Detaylı

Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme

Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme DA RE TESTERE C 7MFA 190 mm / 1010 W 190 mm b çak çap, 68 mm kesme derinli i paralel ayarlama sistemi güçlü alüminyum taban yüksek performansl

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: Oksijen ferdi kurtarıcı Dräger Oxy 3000 ve 6000 cihazları, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik,

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

Baş ve Başüstü. Koruyucular

Baş ve Başüstü. Koruyucular Baş ve Baş Baş ve Başüstü Koruyucular üstü EN İşaretlerinin Anlamı Kod Numarası Filtre Tipi Gölge Numarası 2 2C veya 3 4 5 6 Ultraviyole (UV) Renk düzgünleştirilmiş ultraviyole İnfrared (IR) Güneş koruma

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

MADDENİN ÖZELLİKLERİ

MADDENİN ÖZELLİKLERİ Çevremizde gördüğümüz, dokunduğumuz, kokladığımız birden çok varlık vardır. Az veya çok yer kaplayan her varlık madde olarak adlandırılır. Çiçekler, kalemimiz ve hatta bizde birer maddeyiz. Peki, çevremizde

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

FİYAT LİSTESİ. Rev:2015/02. 15 Eylül 2015

FİYAT LİSTESİ. Rev:2015/02. 15 Eylül 2015 FİYAT LİSTESİ Rev:2015/02 15 Eylül 2015 Er Ce Ltd. Şti. bu fiyat listesindeki tüm teknik özellikleri, görünümleri, fiyatları ve satış koşullarını dilediği zaman haber vermeden değiştirebilir. Baskı hataları

Detaylı

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme:

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme: Diyarbakır Beton Kesme Firmaları Derz kesme: Kesim sistemi bir sokak ve caddenin bir kısmını yüzeye zarar vermeden kesip değiştirme olanağı sağlar. Derz kesme çevresindeki yapıya zarar vermeden, betonu

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler. Ekstra Geniş Bıçaklı Boru Kesici. Giyotin Tipi Boru Kesme Makasları.

Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler. Ekstra Geniş Bıçaklı Boru Kesici. Giyotin Tipi Boru Kesme Makasları. Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler 2-A 42-A 3-S, 4-S, 6-S 44-S Std. Bıçak Nominal Boru si Büyüklüğü Bıçak Sayısı Inch Dış Çap 3220 2-A 33100 1 1/ - 2 10-60 3,2 145 3230 3-S

Detaylı

Kalibre Zımparalama için Abranet Max

Kalibre Zımparalama için Abranet Max Kalibre Zımparalama için Abranet Max Mirka Hakkında KWH MIRKA LTD., yenilikçi zımpara teknolojisinde bir dünya lideri olan Finlandiyalı bir aile şirketidir. Size teknik açıdan üstün, yüksek kaliteli komple

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5 Ekim 2017 1/5 POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290 DC PRO Sikaflex 291i Siyah 182806300 300 ml kartuş

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

VİDA VE DÜBELLER ALLEV ALLEV ALLEV. borazan. vida 25. borazan. vida 38. borazan. vida 45

VİDA VE DÜBELLER ALLEV ALLEV ALLEV. borazan. vida 25. borazan. vida 38. borazan. vida 45 VİDA VE DÜBELLER borazan vida 25 Alçı levhaları, 0,50-0,70 mm arasındaki kalınlıklardaki galvanizli profillere sabitlemede kullanılır. 25 mm uzunluğunda sivri uçlu vidadır. Vida Boyu Adet / Kutu Adet /

Detaylı

TÜRKÇE APW-896/IP-420 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

TÜRKÇE APW-896/IP-420 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TÜRKÇE APW-896/IP-420 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARI : ❶ ❷ ❶ ❷ ❸ ❸ ❶ ❷ ❸ TÜRKÇE i GÜVENLIK ÖNLEMLERI - ii TÜRKÇE iii iv APW-896 daha güvenli şekilde kullanmak için alınması gereken önlemler 1. Elektrik şokunun

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI Cam plakadan kesilmiş şekilleri çekartıp almak deneyim ve dikkat gerektirir. -Kesici disk esas faktördür ve cam kalınlığına uygun olarak seçilmelidir. -Kesici

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 1 Ocak 2015

FİYAT LİSTESİ 1 Ocak 2015 YASSI BOYA FIRÇALARI (%100 Solventlere Dayanıklı) STARGİL DEKORATÖR TL/ 8696736020102 02010 Universal düzeyde, çok üstün nitelikli, 6 30 1" 5.95 8696736020157 02015 tam anlamıyla profosyonel bir fırçadır.

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

ÇAPAK ALMA RASPALARI TEKNİK BİLGİLER ÇAPAK ALMA RASPA SETİ KOD İÇERİK FİYAT KODU D-SD GÖVDE 3 BIÇAK C-10, C-20 VE C-30 RCP-34034 KORE

ÇAPAK ALMA RASPALARI TEKNİK BİLGİLER ÇAPAK ALMA RASPA SETİ KOD İÇERİK FİYAT KODU D-SD GÖVDE 3 BIÇAK C-10, C-20 VE C-30 RCP-34034 KORE TEKNİK BİLGİLER Çapak, işleme sonrası ürün kenarlarında kalmış istenmeyen metal parçalarıdır. Bu nedenle çapak alma makinaları ya da talaş kaldırma yöntemi ile çapak temizleme işlemi yapılması gerekmektedir.

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi Hasta Taşıma Hasta taşıma işlevi ve ergonomisi alanındaki yoğun araştırmalar sonucunda tasarlanmıştır İsteğe YENI Patient Trolley İsteğe Sedyesi: QA3 versiyon 3.0 Yüksekliği Değiştirilebilen Hasta Sedyesi:

Detaylı

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite En hafif, tümüyle hava geçirgen kaplamalı eldiven olmak üzere tasarlanıp geliştirilen MaxiFlex Elite kuralları tümüyle baştan yazıyor. Geleneksel köpük nitrilli eldivenlere göre

Detaylı

Sembol İle Güvendesiniz... ÜRÜN KATALOĞU

Sembol İle Güvendesiniz... ÜRÜN KATALOĞU Sembol İle Güvendesiniz... ÜRÜN KATALOĞU Yıllardan beri, sayısız ürün çeşidiyle, hemen hemen her sektörün en yakın tedarikçisi ve destekçisi olan firmamız, 25 yıllık tecrübenin birleştiği SEMBOL KORUYUCU

Detaylı

İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABILARI SAĞLAM BASICAN HER ADIMDA.

İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABILARI SAĞLAM BASICAN HER ADIMDA. İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABILARI SAĞLAM BASICAN HER ADIMDA www.arisanlastik.com 1 Ordu Karayolu üzeri Samsun a 10 km uzaklıkta bulunan fabrikamız 01.10.1992 tarihinden itibaren SAMSUN AKIN REJENERE KAUÇUK VE

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

Dräger Panorama Nova Tam Yüz Maskesi

Dräger Panorama Nova Tam Yüz Maskesi Dräger Panorama Nova Tam Yüz Maskesi Panorama Nova solunum maskesi, en yüksek koruma, sızdırmazlık ve kalite standartlarını karşılar. Onlarca yıldır dünya çapında kanıtlanan tam yüz maskesi, solunum yolu

Detaylı

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık...

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Isı Yangın Ses Su Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı İnşaat yapı sektörüne, yeni bir soluk ve yeni nesil bir anlayışıyla, duvar yapı elemanları üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail:

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: info@termokon.com.tr / web: www.termokon.com.tr Menteşeli

Detaylı