T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI"

Transkript

1 Karar Tarihi : Karar No : 1 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI : İlgi: a)belediye Encümeninin tarih ve 151 sayılı kararı. b)tema Marketçilik Beyaz Eşya Gıda Tek. San. Tic. A.Ş. tarafından verilen 29/12/2017 tarihli dilekçe. Mülkiyeti Belediyemize ait M.Solakzade Mahallesi Ada 4530, Parsel 1 de kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde belediyemiz tarafından yaptırılan ve Tema Marketçilik Beyaz Eşya Gıda Tekstil İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. ye kiralanan işyerini tarihi itibariyle tahliye edeceklerini beyan etmiş ilgi (a) sayılı Encümen kararı alınarak ihale şartnamesinin 14.maddesine istinaden kati teminat mektubunun belediyemize irad kaydedilmesi yönünde karar alınmıştır. Ada 4530, Parsel 1 de kayıtlı işyeri müsteciri tarafından ilgi (b) sayılı dilekçesi ile Belediye Encümeni tarafından verilen tarih ve 151 sayılı kararının iptal edilmesini talep etmektedirler. Söz konusu encümen kararının iptal edilip edilmeyeceği hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R: Mülkiyeti Belediyemize ait M.Solakzade Mahallesi Ada 4530 Parsel 1 de kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde belediyemiz tarafından yaptırılan ve Tema Marketçilik Beyaz Eşya Gıda Tekstil İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. ye kiralanan işyerini tarihi itibariyle tahliye edeceklerini beyan etmiş ilgi (a) sayılı Encümen kararı alınarak ihale şartnamesinin 14.maddesine istinaden kati teminat mektubunun belediyemize adına irad kaydedilmesi yönünde karar alınmıştır. Ada 4530, Parsel 1 de kayıtlı işyeri müsteciri tarafından ilgi (b) sayılı dilekçesi ile Belediye Encümeni tarafından verilen tarih ve 151 sayılı kararının iptal edilmesini talep etmiş olup; 1-Belediye Encümenince dosya münderecatı incelendiğinde; hükmün dayandığı gerektirici sebeplere göre; söz konusu teminat mektubunun belediyemiz adına irad kaydedilmesinin; bilgi ve belgeler doğrultusunda, yasaya ve mevzuata uygun olduğu, dolayısıyla başvurunun açıkça dayanaktan yoksun olması nedeniyle KABUL EDİLEMEZ OLDUĞUNDAN itiraz talebinin reddine, 2-İş bu karardan tasdikli bir suretinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ve Müdürlüğünce ilgililere tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

2 Karar Tarihi : Karar No : 2 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: İlgi: tarihli Orhan EKMEKÇİ ye ait dilekçe. İlgi tarihli dilekçe ile Abdurrahman Gazi Mahallesi (Kazım Yurdalan) Mahallesi Belediye Evleri yanında bulunan ve Belediyemiz Encümeninin tarih ve 83 Sayılı kararı ile ½ si Remzi ÇODUR a ait ve yine Belediye Encümeninin tarih ve 143 Sayılı kararı ile ½ si Kemal BABAURŞAH a ait taksi durağının tahakkukunun durdurularak, yıkılmasına karar verilen taksi durağının tarafına verilmesini talep etmektedir. Bahse konu adreste bulunan taksi durağının ilgi dilekçe ile talep eden Orhan EKMEKÇİ ( T.C KİMLİK NO NO) isimli şahsa İşgal harçlı olarak tahsis edip edilmeyeceği hususunda; Encümence bir karar ittihazını isteyen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R : İlgi tarihli dilekçe ile Örhan EKMEKÇİ isimli şahıs, Abdurrahman Gazi Mahallesi (Kazım Yurdalan) Mahallesi Belediye Evleri yanında bulunan ve Belediyemiz Encümeninin tarih ve 83 Sayılı kararı ile ½ si Remzi ÇODUR a ait ve yine Belediye Encümeninin tarih ve 143 Sayılı kararı ile ½ si Kemal BABAURŞAH a ait taksi durağının tahakkukunun durdurularak, yıkılmasına karar verilen taksi durağının tarafına verilmesini talep etmiş olup,5393 sayılı Belediye Kanununun 34.maddesinin (i) bendine istinaden; 1--Bahse konu taksi durağı yerinin; Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezinin tarih ve 2016/10-13 sayılı kararına istinaden;25 T 0118 ve 25 T 2062 Plakalı Ticari Taksi işletmecisi Orhan EKMEKÇİ isimli şahsa, Encümen Kararının ilgiliye tebliği tarihinden başlamak üzere 2*1,80=3,60 m ² ebadında işgaliye harçlı yer tahsis edilmesine, 2-İş bu karardan tasdikli bir suretinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ve Müdürlüğünce ilgiliye tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi. Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

3 Karar Tarihi : Karar No : 3 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum ili Palandöken ilçesi Y.Emre Mahallesi, ada,6076,parsel 4 de kayıtlı;yapı Müteahhidi Buraklar Gıda Turz.Ltd.Şti ve Mülkiyeti Bülent GÖDEKLİ ye ait villanın konsol altları 35,62 m² alüminyum malzemeden proje ve eklerine aykırı olarak kapatıldığı, tarihli Demiroğlu Yapı Denetim Firmasının belediyemize verdiği dilekçesiyle belirtilmiş olup, bina mahallinde yapılan denetimde; proje ve eklerine aykırı olarak yapılan imalat tarafımızca tespit dilmiştir. Yapı gurubu I-B olan sundurma mühürlenerek durdurulmuş, yapı tatil zaptı düzenlenerek tanzim edilen tutanak ekte sunulmuştur. Bahse konu yapı hakkında 3194 sayılı imar kanunu 42. Maddesine göre işlem yapılması hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Yapı Kontrol Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R : Erzurum ili Palandöken ilçesi Y.Emre Mahallesi, ada,6076,parsel 4 de kayıtlı; Yapı Müteahhidi Buraklar Gıda Turz.Ltd.Şti ve Mülkiyeti Bülent GÖDEKLİ ye ait villanın konsol altları 35,62 m² alüminyum malzemeden proje ve eklerine aykırı olarak kapatıldığı, tarihli Demiroğlu Yapı Denetim Firmasının belediyemize verdiği dilekçesiyle belirtilmiş olup, bina mahallinde yapılan denetimde; proje ve eklerine aykırı olarak yapılan imalat müdürlüğünce tespit edilmiştir. Yapı gurubu I-B olan sundurma mühürlenerek durdurulmuş, yapı tatil zaptı düzenlenerek tanzim edilen tutanak ve fotoğraflara istinaden; 1- Bahse konu Yapı Sahibi Bülent GÖDEKLİ ye ve Yapı Müteahhidi Buraklar Gıda Turz. Ltd.Şti.ne ayrı ayrı verilmek üzere; 3194 Sayılı İmar Kanunun tarih ve 5940 sayılı kanunla değişik 42. maddesi hükmü gereğince; ruhsat ve eklerine aykırı yapılan 35,62 m² lik alanın yapı grubunun I-B yapı gurubuna ait olması ve her bir m² si 9, TL x 35,62 m² =334,60 TL idari para cezası, 2-Aynı kanunun (c) bendinin 5. Fıkrasındaki aykırılığa konu yapı Uygulama imar planı bulunan bir alanda yapıldığından verilen 334,60 TL nin % 20 si olan 66,92 TL idari para cezası, 3--Aynı kanunun (c) bendinin 11. Fıkrasındaki aykırılığa konu yapı İnşai faaliyetleri tamamlanmış ve kullanılmıyor olduğundan verilen 334,60 TL nin % 10 nu olan 33,46 TL idari para cezası ile birlikte toplam 434,98 TL olup, ancak; 3194 Sayılı Kanun un 5940 Sayılı Kanun ile değişik 42. maddesinin 2. Fıkra hükmü gereğince; verilen idari para cezası 939,37 TL nin altında olamayacağından 939,37 TL idari para cezası ile tecziye edilmelerine, 4- İş bu karardan tasdikli bir suretinin Ruhsat ve Denetleme Müdürlüğüne ve müdürlüğünce Yapı Sahibi Bülent GÖDEKLİ ye ve Yapı Müteahhidi Buraklar Gıda Turz. Ltd.Şti.ne tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

4 Karar Tarihi : Karar No : 4 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum ili Palandöken ilçesi Y.Emre Mahallesi, ada,6076,parsel 4 de kayıtlı;yapı Müteahhidi Buraklar Gıda Turz.Ltd.Şti ve Mülkiyeti Abubekir MERTDOĞAN a ait villanın konsol altları 18,00 m² alüminyum malzemeden proje ve eklerine aykırı olarak kapatıldığı, tarihli Demiroğlu Yapı Denetim Firmasının belediyemize verdiği dilekçesiyle belirtilmiş olup, bina mahallinde yapılan denetimde; proje ve eklerine aykırı olarak yapılan imalat tarafımızca tespit dilmiştir. Yapı gurubu I-B olan sundurma mühürlenerek durdurulmuş, yapı tatil zaptı düzenlenerek tanzim edilen tutanak ekte sunulmuştur. Bahse konu yapı hakkında 3194 sayılı imar kanunu 42. Maddesine göre işlem yapılması hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Yapı Kontrol Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R : Erzurum ili Palandöken ilçesi Y.Emre Mahallesi, ada,6076,parsel 4 de kayıtlı; Yapı Müteahhidi Buraklar Gıda Turz.Ltd.Şti ve Mülkiyeti Abubekir MERTDOĞAN a ait villanın konsol altları 18,00 m² alüminyum malzemeden proje ve eklerine aykırı olarak kapatıldığı, tarihli Demiroğlu Yapı Denetim Firmasının belediyemize verdiği dilekçesiyle belirtilmiş olup, bina mahallinde yapılan denetimde; proje ve eklerine aykırı olarak yapılan imalat müdürlüğünce tespit edilmiştir. Yapı gurubu I-B olan sundurma mühürlenerek durdurulmuş, yapı tatil zaptı düzenlenerek tanzim edilen tutanak ve fotoğraflara istinaden; 1- Bahse konu Yapı Sahibi Abubekir MERTDOĞAN a ve Yapı Müteahhidi Buraklar Gıda Turz. Ltd.Şti.ne ayrı ayrı verilmek üzere; 3194 Sayılı İmar Kanunun tarih ve 5940 sayılı kanunla değişik 42. maddesi hükmü gereğince; ruhsat ve eklerine aykırı yapılan 35,62 m² lik alanın yapı grubunun I-B yapı gurubuna ait olması ve her bir m² si 9, TL x 18,00 m² =169,09 TL idari para cezası, 2-Aynı kanunun (c) bendinin 5. Fıkrasındaki aykırılığa konu yapı Uygulama imar planı bulunan bir alanda yapıldığından verilen 169,09 TL nin % 20 si olan 33,82 TL idari para cezası, 3--Aynı kanunun (c) bendinin 11. Fıkrasındaki aykırılığa konu yapı İnşai faaliyetleri tamamlanmış ve kullanılmıyor olduğundan verilen 169,09 TL nin % 10 nu olan 16,91 TL idari para cezası ile birlikte toplam 219,82 TL olup, ancak; 3194 Sayılı Kanun un 5940 Sayılı Kanun ile değişik 42. maddesinin 2. Fıkra hükmü gereğince; verilen idari para cezası 939,37 TL nin altında olamayacağından 939,37 TL idari para cezası ile tecziye edilmelerine, 4- İş bu karardan tasdikli bir suretinin Ruhsat ve Denetleme Müdürlüğüne ve müdürlüğünce Yapı Sahibi Abubekir MERTDOĞAN a ve Yapı Müteahhidi Buraklar Gıda Turz. Ltd.Şti.ne tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

5 Karar Tarihi : Karar No : 5 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Zemin Mülkiyeti Belediyemize ait Yunusemre Mahallesi Ertuğrul Sokakta bulunan TC Kimlik numaralı Hakan KAYA ya ait işgaliye harçlı Büfe yeri ile ilgili olarak, tarihli dilekçe ile büfeyi TC Kimlik numaralı İbrahim KARAKUŞ a devretmek istediğini beyan etmektedir.2018 yılına ait işgaliyenin tamamı tahsil edilmiş olup, söz konusu İşgaliye harçlı büfenin İbrahim KARAKUŞ a devir edilip edilmeyeceği hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R : Zemin Mülkiyeti Belediyemize ait Yunusemre Mahallesi Ertuğrul Sokakta bulunan TC Kimlik numaralı Hakan KAYA ya ait işgaliye harçlı Büfe yeri ile ilgili olarak, tarihli dilekçe ile büfeyi TC Kimlik numaralı İbrahim KARAKUŞ a devretmek istediğini beyan etmektedir yılına ait işgaliyenin tamamı tahsil edilmiş olup, 5393 sayılı Belediye Kanununun 34.maddesinin (i) bendine istinaden; 1-Devir işleminin İbrahim KARAKUŞ ( TC Kimlik numaralı) adına yapılmasına, 2-İş bu karardan tasdikli bir suretinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ve Müdürlüğünce ilgililere tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi. Atif GENÇ Murat BİLEN Veysel akça V

6 Karar Tarihi : Karar No : 6 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Belediyemize ait 1/1000 lik uygulama imar planlarında ticari işyeri olarak ayrılan, ada 5804, pafta 72, parsel 1 de kayıtlı 229,25 m² den ibaret ticari işyeri arsası Belediye Meclisinin tarih ve 97 sayılı kararı ile ihale usulü satışına karar verilmiştir. Belediye Encümeninin tarih ve 142 sayılı kararı ile Takdiri Kıymet Komisyonuna havale edilmiş ve Takdir Kıymet Komisyonunun tarihli raporunda bahse konu ada 5804 parsel 1 de kayıtlı 229,25 m² den ibaret olan taşınmazın beher m² fiyatını 1.800,00 TL olarak belirlemiştir. Söz konusu ticari işyeri arsasının 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 17. ve 45. maddeleri gereğince ihaleten yapılıp yapılmayacağı, satışı yapılacak ise tapuya tescil edilip edilmeyeceği hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R: Mülkiyeti Belediyemize ait 1/1000 lik uygulama imar planlarında ticari işyeri olarak ayrılan, ada 5804, pafta 72, parsel 1 de kayıtlı 229,25 m² den ibaret ticari işyeri arsası Belediye Meclisinin tarih ve 97 sayılı kararı ile ihale usulü satışına karar verilmiştir. Belediye Encümeninin tarih ve 142 sayılı kararı ile Takdiri Kıymet Komisyonuna havale edilmiş ve Takdir Kıymet Komisyonunun tarihli raporunda bahse konu, ada 5804, pafta 72, parsel 1 de kayıtlı 229,25 m² den ibaret olan taşınmazın beher m² fiyatını 1.800,00 TL olarak belirlemiş olup; 1- Bahse konu taşınmaz için Kıymet Takdir Komisyonunca belirlenen beher m² si 1.800,00 TL muhammen bedel üzerinden; Belediye Meclisinin tarih ve 97 sayılı kararı doğrultusunda; 2886 sayılı Kanunun 17.ve 45 maddeleri gereğince; Açık Teklif Usulü ile ihaleten satışa çıkarılmasına, 2- İhale ile ilgili diğer iş ve işlemlerin müdürlüğünce yerine getirilmesine, 3-İş bu karardan tasdikli bir suretinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ve Müdürlüğünce ilgililere tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi. MUHALEFET ŞERHİ: Yok Atif GENÇ Murat BİLEN Veysel AKCA V.

7 Karar Tarihi : Karar No : 7 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Belediyemiz sınırları içerisinde olup Belediyemize bağlı olan Aziziye, Börekli, Konaklı, Kümbet, Taşlı güney, Teke deresi, Tepe köy, Tuzcu, Yağmurcuk, Ali bezirgan, Çeperli, Güllü, Hancığaz, Nene hatun, Sığırlı, Şehitler (Güney), Toparlak, Uzun Ahmet, Yıkılgan, Yukarıyenice, Dereboğazı ve Güzelyurt Mahallelerinde Mülkiyeti Belediyemize ait olup ekilebilir Tarla ve Çayır vasfında olan taşınmazlar hakkında 5393 sayılı Kanunun 18.maddesinin (e) bendi gereğince, Belediye Meclisinde görüşülmüş tarih ve 52 sayılı karar ile 3 (Üç) yıllık Kiralanmasına karar verilmiş olup, ancak sürenin kısıtlı olmasından ötürü tarih ve 110 sayılı Meclis Kararında belirlenen nadas süresi de eklenerek 5 (Beş) yıla çıkarılması ve gerekli İş ve İşlemlerin yürütülmesi için Belediyemiz Encümenine yetki verilmesi kararlaştırılmıştır. Bahse konu ekilebilir Tarla ile biçilebilir Çayır vasfında olan taşınmazlar kiraya verileceğinden, Belediye Encümeninin tarih ve 124 sayılı kararı ile kıraç (susuz) tarlalar 22,84 TL, sulu ekilebilir tarlalar 46,72 TL ile biçilebilir Çayırlar için 67,48 TL muhammen bedeller tespit edilmiştir. İhale Şartnamesi gereğince 2017 yılına ait yeniden değerleme oranı doğrultusunda artış yapılarak, Kıraç (susuz) tarlalar için 26,14 TL, Sulu Ekilebilir Tarlalar 53,48 TL ile biçilebilir Çayırlar için belirlenen 77,24 TL muhammen bedeller üzerinden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili maddeleri gereğince ihaleye çıkarılıp çıkarılmayacağı hususunda; Encümence bir karar ittihazını isteyen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R Belediyemiz sınırları içerisinde olup Belediyemize bağlı olan Aziziye, Börekli, Konaklı, Kümbet, Taşlı güney, Teke deresi, Tepe köy, Tuzcu, Yağmurcuk, Ali bezirgan, Çeperli, Güllü, Hancığaz, Nene hatun, Sığırlı, Şehitler (Güney), Toparlak, Uzun Ahmet, Yıkılgan, Yukarıyenice, Dereboğazı ve Güzelyurt Mahallelerinde Mülkiyeti Belediyemize ait olup ekilebilir Tarla ve Çayır vasfında olan taşınmazlar hakkında 5393 sayılı Kanunun 18.maddesinin (e) bendi gereğince, Belediye Meclisinde görüşülmüş tarih ve 52 sayılı karar ile 3 (Üç) yıllık Kiralanmasına karar verilmiş olup, ancak sürenin kısıtlı olmasından ötürü tarih ve 110 sayılı Meclis Kararında belirlenen nadas süresi de eklenerek 5 (Beş) yıla çıkarılması ve gerekli İş ve İşlemlerin yürütülmesi için Belediyemiz Encümenine yetki verilmesi kararlaştırılmıştır. Bahse konu ekilebilir Tarla ile biçilebilir Çayır vasfında olan taşınmazlar kiraya verileceğinden, Belediye Encümeninin tarih ve 124 sayılı kararı ile kıraç (susuz) tarlalar 22,84 TL, sulu ekilebilir tarlalar 46,72 TL ile biçilebilir Çayırlar için 67,48 TL muhammen bedeller tespit edilmiş olup; 1-Bahse konu taşınmazların; İhale Şartnamesi gereğince,2017 yılına ait yeniden değerleme oranı doğrultusunda artış yapılarak, Kıraç (susuz) tarlalar için 26,14 TL, Sulu Ekilebilir Tarlalar 53,48 TL ile biçilebilir Çayırlar için belirlenen 77,24 TL muhammen bedeller üzerinden; 2886 sayılı Kanunun 17.ve 45 maddeleri gereğince; Açık Teklif Usulü ile ihaleten kiraya çıkarılmasına,

8 Karar Tarihi : Karar No : 7 2- İhale ile ilgili diğer iş ve işlemlerin müdürlüğünce yerine getirilmesine, 3-İş bu karardan tasdikli bir suretinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

9 Karar Tarihi : Karar No : 8 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: İlgi: Belediye Meclisinin 04/12/2017 tarih ve 94 sayılı kararı. Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait M.Solakzade Mahallesi, Ada 4530,Parsel 1 de kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde Belediyemiz tarafından yaptırılan ve Hanımlar Çarşısı olarak tanzim edilen taşınmaz ilgide kayıtlı meclis kararı alınmıştır. Bahse konu Belediyemize M.Solakzade (H.Avni ULAŞ) Mahallesi, Ada 4530,parsel 1 de kayıtlı bulunan taşınmaz 2886 sayılı Kanunun 17.ve 45. maddeleri gereğince kiraya verilip verilmeyeceği, verilecekse kira bedelinin ve yıllık kira artış oranının belirlenmesi hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R:. Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait M.Solakzade Mahallesi, Ada 4530,Parsel 1 de kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde Belediyemiz tarafından yaptırılan ve Hanımlar Çarşısı olarak tanzim edilen taşınmaz, Belediye Meclisimizin Tarih ve 94 sayılı kararı ile ihale usulü ile kiraya çıkarılmasına karar verilmiştir. Söz konusu taşınmazın kiraya çıkarılması için muhammen bedelinin tespit edilmesi talep edilmiş olup; 1-Belediye Meclisinin tarih ve 94 sayılı kararına istinaden; bahse konu taşınmazın; 2886 sayılı Kanunun 17.ve 45. maddeleri gereğince; Açık Teklif Usulü ile kiraya çıkarılması için; Belediyemiz Kıymet Takdiri Komisyonunca yapılacak çalışma sonucu hazırlayacağı rapor doğrultusunda günün şartlarına göre muhammen bedel tespitinin yapılmasına, 2-İş bu karardan tasdikli bir suretinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oy birliğiyle karar verildi.

10 Karar Tarihi : Karar No : 9 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Zemin Mülkiyeti Belediyemize ait H.Avni ULAŞ (M.Akif ERSOY) Mahallesi 77.Sokak,Erdoğmuş Yapı Kooperatifi yanında bulunan ( TC Kimlik numaralı) Sultan AKSOY a ait işgaliye harçlı Büfe yeri ile ilgili olarak, tarihli dilekçe ile büfeyi ( TC Kimlik numaralı) Heyati AKSOY a devretmek istediğini beyan etmektedir.2018 yılına ait işgaliyenin tamamı tahsil edilmiş olup, söz konusu İşgaliye harçlı büfenin Sultan AKSOY a devir edilip edilmeyeceği hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R : : Zemin Mülkiyeti Belediyemize ait H.Avni ULAŞ (M.Akif ERSOY) Mahallesi 77.Sokak,Erdoğmuş Yapı Kooperatifi yanında bulunan ( TC Kimlik numaralı) Sultan AKSOY a ait işgaliye harçlı Büfe yeri ile ilgili olarak, tarihli dilekçe ile büfeyi ( TC Kimlik numaralı) Heyati AKSOY a devretmek istediğini beyan etmektedir.2018 yılına ait işgaliyenin tamamı tahsil edilmiş olup, 5393 sayılı Belediye Kanununun 34.maddesinin (i) bendine istinaden; 1-Devir işleminin ( TC Kimlik numaralı) Heyati AKSOY adına yapılmasına, 2-İş bu karardan tasdikli bir suretinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ve Müdürlüğünce ilgililere tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

11 Karar Tarihi : Karar No : 10 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: İlgi:S.SYeşiltepe Kooperatif Başkanlığı nın tarihli dilekçesi. Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Adnan Menderes Mahallesinde, Ada 191,Parsel 385 de kayıtlı taşınmazın ruhsat ve eklerine aykırılıktan 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42 maddelerine göre işlem yapılmış ve Encümence tarih ve 132 sayılı kararla idari para cezası verilmiştir. Ekte sunulan S.S Yeşiltepe Kooperatif Başkanlığı nın tarihli itiraz dilekçesinin değerlendirilmesi hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Yapı Kontrol Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R: Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Adnan Menderes Mahallesinde, Ada 191,Parsel 385 de kayıtlı taşınmazın ruhsat ve eklerine aykırılıktan 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42 maddelerine göre işlem yapılmış ve Encümence tarih ve 132 sayılı kararla idari para cezası verilmiştir. Ekte sunulan S.S Yeşiltepe Kooperatif Başkanlığı nın tarihli itiraz dilekçesinde verilen idari para cezasının düzeltilmesi talep edilmiş olup; 1-Belediye Encümenince dosya münderecatı incelendiğinde; hükmün dayandığı gerektirici sebeplere göre; söz konusu ruhsat ve eklerine aykırı yapılan yapı hakkında verilen idari para cezasının; bilgi ve belgeler doğrultusunda, yasaya ve mevzuata uygun olduğu, dolayısıyla başvurunun açıkça dayanaktan yoksun olması nedeniyle KABUL EDİLEMEZ OLDUĞUNDAN itiraz talebinin reddine, 2- İş bu karardan tasdikli bir suretinin Ruhsat ve Denetleme Müdürlüğüne ve Müdürlüğünce ilgili S.SYeşiltepe Kooperatif Başkanlığı na tevdiine Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

12 Karar Tarihi : Karar No : 11 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ Palandöken Belediye DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: İlgi:Belediye Encümeninin tarih ve sayılı kararı. İlgi sayıl kararla özetle; Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait M.Solakzade Mahallesi Kadastronun; Pafta 79 Ada 4530 Parsel 1 de kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde Belediyemiz tarafından yaptırılan ve Hanımlar Çarsısı olarak tanzim edilen taşınmazın ihale ile kiralanması için kıymet takdir komisyon raporu alınması yönünde karar alınmıştır. Ada 4530,Parsel 1 de kayıtlı taşınmaza kıymet takdir komisyonunun tarihli raporu tanzim edilmiş olup, rapor doğrultusunda söz konusu taşınmazın,, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17.ve 45.maddeleri gereğince kiraya verilip verilmeyeceği, verilecek ise kira bedelinin ve yıllık kira artış oranının belirlenmesi hususunda Encümence bir karar ittihazını isteyen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün tarih ve sayılı teklif yazısı okunarak yapılan müzakereler sonucu; K A R A R: Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Erzurum İli, Palandöken İlçesi, M.Solakzade Mahallesi, Kadastronun Pafta 79, Ada 4530, Parsel 1 de kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde toplam 1962,00m² kapalı alanı bulunan ve Belediyemiz tarafından yaptırılan taşınmazın Kıymet Takdir Komisyonunun tarihli raporu doğrultusunda; 1- Palandöken İlçesi M.Solakzade Mahallesi, Kadastronun; Pafta 79, Ada 4530, Parsel 1 de kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde Hanımlar Çarşısı olarak yaptırılan toplam 1962,00m² kapalı alanın; yıllık ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17.ve 45.maddeleri gereğince, açık teklif usulü ile ihaleten kiraya çıkarılmasına, 2- Bahse konu taşınmazın; yıllık kira artış oranının, kesinleşen yıllık ihale bedeli üzerine ilk yılın haricindeki müteakip yıllar için;her yıl bir önceki yılın tüketici fiyat endeksi ile çarpılarak yeniden değerlendirme yapılmasına, 3- İhale Usulü ile kiraya çıkarılacak taşınmazla ilgili diğer iş ve işlemlerin müdürlüğünce yerine getirilmesine 4-İş bu karardan tasdikli bir suretinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne tevdiine, Belediye Encümeninin tarihli oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI. sonrasında yapılan kontrollerde; Pizza işyerinin havalandırma borusunun boyattığı, Çıtır

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI. sonrasında yapılan kontrollerde; Pizza işyerinin havalandırma borusunun boyattığı, Çıtır Karar No : 109 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: İlçemiz A.Menderes Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvar

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 07.09.2017 Karar No : 103 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda Ada, Pafta ve Parseldeki fiili durumu belirtilen taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun

Detaylı

Atif GENÇ Feridun ÖZKAN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. V. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Feridun ÖZKAN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. V. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 04.05.2017 Karar No : 33 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Resul YUCA ya ait Erzurum ili Palandöken İlçesi

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 06.04.2016 Karar No : 40 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplandı. DAİRESİNİN

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : 76

Karar Tarihi : Karar No : 76 Karar Tarihi : 12.07.2016 Karar No : 76 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 01.12.2016 Karar No : 144 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : 1

Karar Tarihi : Karar No : 1 Karar Tarihi : 03.01.2017 Karar No : 1 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli, Palandöken İlçesi,

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 01.02.2018 Karar No : 12 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.09.2016 Karar No : 108 Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI : Mülkiyeti Belediyemize

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 04.07.2017 Karar No : 65 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 06.06.2017 Karar No : 47 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ Karar Tarihi : 06.05.2014 Karar No : 56 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd Karar Tarihi : 04.10.2016 Karar Tarihi: 20.10.2016 Karar No : 127 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: İlgi:Mustafa

Detaylı

Halil LİMON Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Halil LİMON Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 03.04.2018 Karar No : 43 iştiraki ile toplandı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Palandöken Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihine müsadif Pazartesi günü yaptığı seçimler sonucu; Encümenimizin

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.08.2017 Karar No : 82 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 131 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre Mahallesinde (Ertuğrulgazi Mah.) bulunan Kadastronun pafta 86 ada 6680 parsel 1 de kayıtlı 3.242,23m²

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 07.06.2016 Karar No : 59 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.01.2014 Karar No : 1 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Belediyemize

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : 14

Karar Tarihi : Karar No : 14 Karar No : 14 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI:

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 02.08.2016 Karar No : 85 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre Mahallesinde

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 05.12.2017 Karar No : 142 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ 01.10.2015 : 119 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ,

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ 01.10.2015 : 119 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Karar Tarihi: 01.10.2015 Karar No : 119 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ Karar Tarihi : 04.03.2015 Karar No : 24 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 04.04.2017 Karar No : 22 iştiraki ile toplandı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Palandöken Belediye Meclisinin 03.04.2017 tarihine müsadif Pazartesi günü yaptığı seçimler sonucu Encümenimizin

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ Karar Tarihi: 03.01.2012 Karar No : 1 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Adem ACAR a ait Erzurum Palandöken İlçesi Maksut efendi Mahallesi Camii Arkası Sokak No:20

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ Karar Tarihi: 06/01/2010 Karar No : 1 Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında isim ve imzaları bulunan üyelerin DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Abdurrahmangazi Mahallesi Çimen Sokak 6 nolu adreste faaliyet

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 154 Mülkiyeti Üçüzler Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi, Ada: 5829, Parsel:1 de kayıtlı taşınmaz 17 L-II 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

A.Settar DEMİR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 2.Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye

A.Settar DEMİR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 2.Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 133 Mülkiyeti Ramazan DURMAZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahmangazi Mahallesi, Ada:957, Parsel: 25 de kayıtlı taşınmazlar 18-M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda h: 10

Detaylı

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı 20.02.2015 KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı 20.02.2015 KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 02.02.2015 tarih ve 20 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 18.02.2015 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni

Detaylı

Vahdettin YILDIZ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl.ve Kararlar Müdürü

Vahdettin YILDIZ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl.ve Kararlar Müdürü Karar Tarihi: 11.01.2011 Karar No : 1 Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında isim ve imzaları bulunan üyelerin DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: M.Solakzade Mahallesi İkinci Marketler adresinde faaliyet

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 07.03.2016 tarih ve 49 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 24.03.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Osman Bektaş

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 27 Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi 4530 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz 1/1000 Ölçekli I46-A 15-B 3-C uygulama imar planlarında E: 1.00, Yençok: 9.50 metre Pazar

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 05.04.2016 tarih ve 70 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 13.04.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Yunusemre

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ Karar Tarihi : 06.01.2009 Karar No : 1 PALANDÖKEN BELEDİYE DAİMİ ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Abdulsettar DEMİR ın Başkanlığında isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplandı.

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 07.04.2015 2015/62 NOLU ENCÜMEN KARARI İmtaş Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 02.04.2015 tarihli dilekçesi ile Belediyemize bedelsiz ve şartsız olarak

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 07.01.2013 Karar No : 1 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığına ait olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Kadastronun 72 Pafta, 5732 Ada, 2 Parselde kayıtlı

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER. 1 DUMLUPINAR ARSA TAM , , Açık

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER. 1 DUMLUPINAR ARSA TAM , , Açık TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Ankara İli Çubuk ilçesi Dumlupınar, Kızılca, Yenice ve Yazır Mahallelerinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ Karar Tarihi : 04.01.2013 Karar No : 1 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Davacı Cevdet

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 02.05.2016 tarih ve 81 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 10.05.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Hüseyin

Detaylı

EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 22.04.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 2015 yılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü kayıtlarına göre gelen ve giden evrak sayıları aşağıdaki gibidir; Evrak Türü 2015

Detaylı

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER TAŞINMAZ MAL (ARSA) SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Ankara İli Çubuk ilçesi, Yazır Mahallesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacaktır.

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 01.02.2016 tarih ve 38 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 25.02.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Tuzcu Mahallesi,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 82 Mülkiyeti Murat AYDIN a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Taşlıgüney Mahallesi, 3 Pafta, 455 Parselde kayıtlı taşınmaz Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 01 KARAR TARİHİ : 08.01.2014 ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2014 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Vekili Dr.M. H.Nail ANLAR ın başkanlığında ler, Genel

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı 15.11.2012 KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı 15.11.2012 KOMİSYON RAPORU KONU:İmar Plan tadilatı 15.11.2012 Belediye Meclisimizin 05.11.2012 tarih ve 170 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde ; İmar Komisyonumuz 15.11.2012 tarihinde toplanarak, Erzurum

Detaylı

3.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR

3.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR BÖLÜM 3 : EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 3.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR Amaç Madde 1:Bu yönergenin amacı ; Muratpaşa Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

1/2. Karar Tarihi : Karar No : 1

1/2. Karar Tarihi : Karar No : 1 Karar Tarihi : 07.01.2016 Karar No : 1 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Yunus Emre Mahallesi Pafta: 73, Ada:3179, Parsel:18 de kayıtlı taşınmazın

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 95 Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, 9582 Ada, 1 Parselde kayıtlı taşınmaz 17 İ-II 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda İbadet Yeri olarak gözükmektedir.hacı Sait

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ 1- Ankara İli Çubuk ilçesinde bulunan gayrimenkuller (imarlı ve sanayi arsaları) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 1 Belediyemiz sınırları içerisinde I46-B 11-A 1-C, I46-B 11-A 2-D, İ46-B 11-A 3-A ve İ46-B 11-A 4-B paftalarına düşen 1. ve 2. Marketler bölgesinde bulunan taşınmazların revizyon imar planlarında

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 03.05.2016 Karar No : 51 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 08.09.2017 Karar No : 394, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılımları ile toplanmıştır. : Tevhid yapılması.

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Orhan GÖZGEÇ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Orhan GÖZGEÇ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 1 Mülkiyeti Harun ŞAHİNTÜRK e ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi, Ada: 997, Parsel:2 da kayıtlı taşınmaz 18 L-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda blok boşluğu

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesinde Bulunan Arsalar Ana Taşınmaz m². Pay/ Payda. m² Birim Fiyatı TL. Şartname Bedeli TL

Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesinde Bulunan Arsalar Ana Taşınmaz m². Pay/ Payda. m² Birim Fiyatı TL. Şartname Bedeli TL ARSALAR SATILACAKTIR Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait aşağıda mahalle, Ada, Parsel, Mesahası ve niteliği açık şekilde belirtilen arsaların satış

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

H.Reşat TUZCUAY Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 1. Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye

H.Reşat TUZCUAY Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 1. Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 139 Mülkiyeti Tuncay AKPINAR a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada:6278, Parsel: 1 de kayıtlı taşınmaz 17-K-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda Özel Okul

Detaylı

KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KARARI. B. HAKKINDA İNCELEME YAPILAN KAMU GÖREVLİSİ Belediye Başkanı C. RAPORTÖR

KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KARARI. B. HAKKINDA İNCELEME YAPILAN KAMU GÖREVLİSİ Belediye Başkanı C. RAPORTÖR KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KARARI Dosya Numarası : 2017/69 Başvuru Tarihi : 20/09/2017 Karar Tarihi : 07/12/2017 Karar Numarası : 2017/97 A. BAŞVURAN B. HAKKINDA İNCELEME YAPILAN KAMU GÖREVLİSİ Belediye

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI T.C. KARAR TARİHİ : 05/03/2014 KARAR NUMARASI : 2014-3/8 BİRİMİ : Fen İşleri Müdürlüğü KONUSU : İmar planı tadilatı talebi İmar tadilatı ile ilgili gündemin birinci maddesi aşağıdaki şekilde görüşüldü.

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 06.06.2016 tarih ve 105 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 14.06.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Uzunahmet

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 67 Mülkiyeti Aşkın ALAFTARGİL e ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Gazi Mahallesi, ada: 4472, Parsel: 2- de kayıtlı taşınmaz 16 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda blok nizam

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 57 Mülkiyeti Timerk Enerji İletim Üretim Dağıtım Elektrik Madencilik Makina ve Tesisat Malzemeleri Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketine ait Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Yunus Emre Mahallesi

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI TARİHİ : 07.10.2010 KARAR NO : 39 T.C. KARAR ÖZETİ : Karamürsel İlçesi Kızderbent Göletinden 3.000 m 2 alanın, alabalık yetiştiriciliği yapılmak üzere 15 yıl müddetle kiraya verildiği. ÜYE : Ömer

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 13 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN Mustafa TOKSÖZ - Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Tepebaşı Belediyesi

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 02.10.2017 tarih ve 78 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 26.10.2017 VE 27.10.2017 tarihlerinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 03.05.2016 Karar No : 463 Başkan : Rasim YÜKSEL, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Belediye Hizmet Binası toplantı odasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR,

Detaylı