Plakalı Isı DeğiĢtiricileri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Plakalı Isı DeğiĢtiricileri"

Transkript

1 Plakalı Isı DeğiĢtiricileri

2 ÜRETĠM Hakkımızda: TEKNOPLATE plakalı ısı değiģtiricileri Yalova da TEKNOPRO A.ġ. nin 350 m² kapalı alana sahip PID tesislerinde konusunda uzman kadro ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi güvencesiyle üretilmektedir. Firmamız, sürekli uygun eğitimleri alan saygın ve yetenekli çalıģanları ile teknolojik geliģmeleri takip ederek ve uygun Ģartlarda en verimli yatırımları yaparak geliģimine devam etmektedir. Plakalı ısı değiģtiricilerde teknoloji ortağımız olan Fransız Vitherm SAS (Vichem group) firmasının onaylı gövde üreticisi olarak ihracat yapmanın da haklı gururunu yaģamaktayız. BaĢta Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri olmak üzere ihracat hacmimiz hızla artmaktadır. Kullanım Alanları: Teknoplate plakalı ısı değiģtiriciler, modüler ve kompakt yapısı, düģük hacmine rağmen yüksek ısı transfer oranı, montaj, iģletme ve bakım zamanlarındaki çabukluk ve kolaylıklar sayesinde günümüzde pek çok sektörde ısıtma-soğutma proseslerinde güvenle kullanılmaktadır. BaĢlıca kullanım alanları arasında enerji, kâğıt endüstrisi, kimya, petrokimya, gıda, ilaç sanayi, yiyecek-içecek sektörü, soğutma, metal iģleme, demir-çelik, otomotiv, HVAC uygulamaları ve denizcilik sektörü gelmektedir.

3 SERVĠS Teknopro A.ġ. uzman personeli ve geniģ yedek parça stoku ile oluģabilecek arıza veya standart bakım iģlemlerinize en kısa zamanda müdahale eder ve üretimde oluģabilecek zaman kaybını minimuma indirir. Servis personelimiz talebe bağlı olarak iģletmenizde ya da servis merkezimizde bakım, onarım, parça değiģimi ve plaka yüzey temizliği gibi iģlemleri hızla tamamlayarak plakalı ısı değiģtiricinizi ilk günkü gibi kullanılabilir hale getirecektir. Kapasite artırımı ya da kullanım Ģekli gibi farklı konulardaki teknik içerikli sorularınıza anında cevap vererek iģletmenizin yanında yerini alacaktır.

4 CONTALI TĠP PLAKALI ISI DEĞĠġTĠRĠCĠLER Teknoplate plakalı ısı değiģtiricileri bakım, yatırım ve operasyon giderleri düģük olacak Ģekilde tasarımlanır. Teknoplate plakalı ısı değiģtiricileri, proses ihtiyacınızı karģılayacak Ģekilde adedi hesaplanmıģ ve akıģkan türüne uygun contalarla sızdırmazlığı sağlanmıģ plaka demetinin, taģıyıcı çubuklar ile düzenlenerek, basınç sınıflarına uygun kalınlıktaki ( PN 10 PN 16 PN 25 ) karbon çelik ya da paslanmaz çelik ön ve arka gövdeler arasına saplamalar vasıtasıyla tutturularak oluģturulur. Proses ve servis akıģkanlarının ara plakalardan geçiģini sağlayacak Ģekilde plaka köģelerinde akıģ ağızları bulunmaktadır. AkıĢkanlar plakalar arasında yüksek verimli bir ısı transferi sağlamak amacı ile değiģimli olarak akarlar. VT serisi plakalar yüksek tonajlı hidrolik preslerde tek strokta basılır. Bu yöntem sayesinde üretilen tüm plakalardaki kusursuz benzerlik, geniģ plaka demetlerinin bile düzenli ve problemsiz çalıģmasını sağlar. Plaka malzemesi olarak yüksek kalite ve optimum kalınlıktaki malzeme kullanılarak uzun ömürlü ve sorunsuz çalıģma garanti altına alınmıģtır.

5 PLAKALAR Teknoplate VT serisi plakalı ısı değiģtiricilerinde iki ana, plaka deseni kullanılmaktadır. Bunlar HC ve SC desenleridir. Plakaların farklı kombinasyonlarda dizilmesiyle proses ihtiyaçlarına göre en iyi sonucu sağlayabilecek beģ farklı plaka demeti oluģturulmuģtur. HC plaka demeti HCP plaka demeti kullanılır. : Tamamı geniģ açılı plakalardan oluģur. : Belli sayıdaki geniģ açılı plakaları takiben MC plaka demeti MC plaka demeti : GeniĢ açıyla baģlanarak bir dar, bir geniģ açılı plaka kullanılarak oluģturulur. MCP plaka demeti demeti kullanılır. : Belli sayıdaki MC plaka demetini takiben dar açılı SC plaka SC plaka demeti: Tamamı dar açılı plakalardan oluģur. 0,02 m² den 1,70 m² ye kadar ısı transfer birim yüzey alanlarına sahip on iki değiģik plaka boyutu ile prosesinizin termal ve hidrolik değerlerini en ideal Ģekilde karģılayabilecek ısı değiģtirici dizayn edilebilmektedir. Plaka malzemesi olarak AISI 316,AISI 304 paslanmaz çelik, Titanyum, Uranüs B6, Hastelloy, egzotik metaller ve preslenebilir pek çok metal malzeme kullanılabilmektedir. Contalar ve Güvenlik: V-clip özel conta tasarımı sayesinde conta arıza ve hasarlarında sistemdeki akıģkanların birbirine karıģması önlenmiģtir. Plaka nozullarının etrafını çevreleyen ring contadan veya bu bölgenin altındaki conta yüzeyi boyunca oluģabilecek bir kaçak özel havalandırma kanallarından direkt atmosfere tahliye edilir. Uzun süreli ve defalarca güvenli bir Ģekilde kullanılabilmeleri için optimum kalınlık ve geniģlikte dizayn edilmiģtir. Teknoplate plakalı ısı değiģtiricilerinde kullanılan yüksek kaliteli conta yatakları yapılan testlerde çalıģma basıncında, test basıncında ve maksimum fark basıncında güvenirliliğini ve sağlamlığını kanıtlamıģtır. Teknoplate plakalı ısı değiģtiricilerinde yapıģtırmalı ve pratik tip contalar kullanılmaktadır. Conta malzemesi, sistemde kullanılacak akıģkanların korozif özellikleri, ortam sıcaklık farkı gibi özelliklere bağlı olarak seçilebilecek çeģitlilikte sunulmuģtur.( EPDM, NBR, Viton, v.b. ) PLAKALI ISI DEĞĠġTĠRĠCĠLERĠMĠZĠN TOPLAM ÖMÜR MALĠYETĠ DÜġÜKTÜR VT serisi plakalı ısı değiģtiricilerde kullanılan teknoloji, plaka ve contalara uzun bir çalıģma ömrü, düģük toplam ömür maliyeti sağlamaktadır. Plaka baskı derinliği, termal performans ve kirlenme zamanı göz önünde bulundurularak dizayn edilmiģlerdir. Yarı silindirik conta basma yüzeyleri ve özel hesaplanmıģ conta

6 kalınlığı sayesinde, orijinal contaların değiģtirilmesine gerek kalmaksızın birkaç sefer ısı değiģtiricinin bakımı gerçekleģtirilebilmektedir. Günümüzde plakalı ısı değiģtirici sektöründeki pek çok üründe metalin metale teması prensibi ile plaka demeti oluģturulur. Bu contaların minimum değerine kadar sıkılmıģ olması demektir ve bu yüzden genellikle ilk demontaj iģleminden sonra ısı değiģtirici contalarının değiģmesi gerekir. Teknoplate plakalı ısı değiģtiricilerimizde plaka demeti averaj bir sıkma mesafesine sahiptir. Fabrikadan ürünlerimizin plaka demetleri maksimum sıkma mesafesine ayarlanmıģ olarak sevk edilirler. Isı değiģtiricilerin çalıģma hayatı boyunca her demontaj iģleminden sonra sıkma mesafesi kademeli olarak minimum değere ( metalin metale teması ) getirilir. Orijinal conta ve plakalarımızın birkaç sökme, takma iģlemi yapıldıktan sonra dahi kullanılabilir olması Teknoplate plakalı ısı değiģtiricilerin toplam ömür maliyeti nin büyük oranda düģmesine neden olmaktadır.

7 PLAKALI VE BORULU TĠP ISI DEĞĠġTĠRĠCĠLERĠN KARġILAġTIRILMASI Plakalı ısı değiģtiricilerin sahip olduğu özel plaka deseni sayesinde türbülansa, akıģ hızına ve kendi kendini temizleme etkisine bağlı olarak yüksek ısı transferi katsayıları elde edilir. Aynı sıcaklık Ģartları ve aynı ortam için seçilecek plakalı ve borulu tip ısı değiģtiriciler karģılaģtırıldığında, Plakalı ısı değiģtiriciler, borulu tip ısı değiģtiricilere göre 1/3 -~1/5 oranında daha az hacim kaplamaktadır. Bu yatırım, montaj, iģletme ve bakım maliyetlerinde büyük avantajlar sağlamaktadır. Plakalı ısı değiģtiriciler modüler yapıya sahip oldukları için gelecekte istenebilecek kapasite artıģlarına göre hemen revize edilebilirler. Yine modüler yapıları sayesinde bakımı kolay ve hızlı yapılır. Tüm ısı transfer yüzeylerine eriģerek temizliklerini yapmak mümkündür. Plakalı ısı değiģtiricilerin bakım süresi borulu tip isi değiģtiricilere göre 5 kat daha az sürede tamamlanmaktadır. Plakalı ısı değiģtiriciler, borulu tip ısı değiģtiricilere göre modüler yapısı gereği vibrasyona karģı daha dayanıklıdır. Sızdırmazlık: Plakalı tip ısı değiģtiricileri özel conta yapıları sayesinde, yüksek basınç ve conta arızası oluģtuğunda iki akıģkanın birbirine karıģması engellenmiģtir. Bu sayede plakalı ısı değiģtiricilerde kaçaklar dıģarıdan gözlemlenebilmektedir. Sıcaklık programı ve verim: Plakalı ısı değiģtiricilerde mevcut plaka deseni ve ters akıģ sayesinde, borulu tip ısı değiģtiricilere göre 3 ~5 kat daha yüksek ısı transferi katsayıları elde edilebilmektedir. Sıcaklık programlarımda 0,5 ºC lik yaklaģımlar bile mümkündür. Borulu tiplerde maksimum sıcaklık yaklaģımı 5 ºC civarındadır. Plakalı ısı değiģtirici Borulu ısı değiģtirici Sonuç olarak 25 bar dizayn basıncı ve 160 ºC çalıģma sıcaklıklarına kadar plakalı ısı değiģtiriciler borulu tip ısı değiģtiricilere göre çok önemli avantajlar sağlamaktadır.

8 ISITMA & SOĞUTMA ÜNĠTELERĠ Sıcaklık değiģimlerine hassas hijyen veya kimyasal üretim proseslerinde, PLC kontrollü, sabit sıcaklıkta ısıtıcı & soğutucu akıģkan üretimi için kullanılan paket ünitelerdir. MüĢteri taleplerine uygun olarak dizayn edilmekte ve üretilmektedir. Sıcaklığı ayarlanmak istenen ekipmanın sirküle olan akıģkanı değiģtirilmek zorunda olmadığından zamandan tasarruf sağlar. Sistem ex-proof olarak da tasarımlanabilmektedir. Isıtma & Soğutma üniteleri

9 TEKNOPLATE ISI DEĞĠġTĠRĠCĠLER TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ 1. Plaka demeti 2. Sabit gövde 3. Hareketli gövde 4. TaĢıyıcı ve hizalayıcı çubuklar 5. Arka destek ayağı 6. Sıkma saplamaları seti 7. Bağlantı nozulları veya bağlantı flanģları

10 Bilgisayar destekli tasarım örneği VT02 VT20 SERĠSĠ ISI DEĞĠġTĠRĠCĠLERĠ AKIġ KARAKTERĠSTĠĞĠ VT02 VT20 serisi TEKNOPLATE ısı değiģtiricilerin contalama ve montaj iģlemleri paralel akıģ prensibine göre düzenlenmektedir. Plakalar N(Kuzey) ve S(Güney) harfleri ile her iki uçtan iģaretlenmiģtir. Montaj iģlemi esnasında plakaların N(Kuzey) tarafı yukarıdayken sağ tarafındaki nozullar Kuzeydoğu ve Güneydoğu yönlerine kapanacak Ģekilde plakalar contalanır. Ġlk plaka için yapıģtırmalı tip conta kullanılır.ġlk plaka N(Kuzey) yukarıdayken plakanın contası sabit gövdeye baskı yapacak Ģekilde takılır ve daha sonra diğer plakalar S-N-S-N. sıralaması ile taģıyıcı çubuklar arasına yerleģtirilir.plaka diziliģi doğru yapıldığı taktirde ısı değiģtiriciye yandan bakıldığında Bal peteği deseni elde edildiği görülür.

11 VT28 VT170 SERĠSĠ ISI DEĞĠġTĠRĠCĠLERĠ AKIġ KARAKTERĠSTĠĞĠ VT28 VT170 serisi TEKNOPLATE ısı değiģtiricilerin contalama ve montaj iģlemleri çapraz akıģ prensibine göre düzenlenmektedir. Bu sebeple tek ve çift sayılı plakalarda contalama Ģekli farklıdır. Montaj iģlemi esnasında plakaların N(Kuzey) tarafı yukarıdayken, tek sayılı sıradaki plakaların sağ üst tarafındaki nozul (Kuzeydoğu) yönlerine kapanacak Ģekilde plakalar contalanır. Çift sayılı sıradaki plakalar ise sol üst tarafındaki nozul (Kuzeybatı) kapanacak Ģekilde contalanır. Ġlk plaka için yapıģtırmalı tip conta kullanılır.ġlk plaka N(Kuzey) yukarıdayken plakanın contası sabit gövdeye baskı yapacak Ģekilde takılır ve daha sonra diğer plakalar S-N-S-N. sıralaması ile taģıyıcı çubuklar arasına yerleģtirilir.plaka diziliģi doğru yapıldığı taktirde ısı değiģtiriciye yandan bakıldığında Bal peteği deseni elde edildiği görülür.

12 PROJE YÖNETĠMĠ TEMEL VE DETAY MÜHENDĠSLĠK PROSES EKĠPMANI ĠMALAT VE MONTAJI ENDÜSTRĠYEL BORU TASARIMI, ĠMALAT VE MONTAJI PROSES KONTROL VE ENSTRÜMANYASYONU ĠNġAAT VE ÇELĠK KONSTRÜKSĠYON ANAHTAR TESLĠMĠ TESĠS ÜRETĠMĠ PLAKALI ISI DEĞĠġTĠRĠCĠ ĠMALATI, KOROZĠF KĠMYASALLARA DAYANIKLI KAPLAMA DENEYĠM ve DĠNAMĠZMĠN SENTEZĠ ETKĠN MÜHENDĠSLĠK TEKNOLOJĠK GELĠġMELERĠ ĠZLEMEDE YETKĠNLĠK ĠMALAT ve MONTAJDA KALĠTE ve GÜVENĠLĠRLĠK Ġle hizmetinizdeyiz. Merkez: Dedeman Ticaret Merkezi No: 52/ Esentepe ĠSTANBUL / TÜRKĠYE t : f : Fabrika: Devlet karayolu üzeri, Dereköy sapağı Yalova Kocaeli il sınırı / TÜRKĠYE t : / f : teknopro@teknopro.com.tr pid@teknoplate.com.tr

Kaliteli Isı Değiştiriciler

Kaliteli Isı Değiştiriciler Kaliteli Isı Değiştiriciler Funke by Termotek Plakalı Isı Değiştiriciler FP, GPL Serisi Funke by Termotek Funke by Termotek Funke ; Granou ALMANYA lokasyonunda, ısı transfer ekipmanları üretimi yapan,

Detaylı

Her hakkı SONDEX A/S ye aittir. Sondex Plakalı Isı Değiştiriciler Gıda ve Hijyenik Uygulamalar

Her hakkı SONDEX A/S ye aittir. Sondex Plakalı Isı Değiştiriciler Gıda ve Hijyenik Uygulamalar Her hakkı SONDEX A/S ye aittir Sondex alı Isı Değiştiriciler Gıda ve Hijyenik Uygulamalar Önceki modellerimiz ile uyumlu Sonder-Safe emniyet plakaları ile temin imkanı Geçmeli SonderLock veya Sonder-Snap

Detaylı

KALİTELİ ISI DEĞİŞTİRİCİLER

KALİTELİ ISI DEĞİŞTİRİCİLER KALİTELİ ISI DEĞİŞTİRİCİLER Plakalı Isı Değiştiriciler FP, GPL Serisi TERMOTEK Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret A.Ş. uzun yıllardır mekanik tesisat sektörüne hizmet veren yönetim kadrosu ile konusunda

Detaylı

Yararlanılan Kaynaklar: 1. Kurt, H., Ders Notları 2. Genceli, O.F., Isı Değiştiricileri, Birsen Yayınevi, Dağsöz, A. K.

Yararlanılan Kaynaklar: 1. Kurt, H., Ders Notları 2. Genceli, O.F., Isı Değiştiricileri, Birsen Yayınevi, Dağsöz, A. K. Yararlanılan Kaynaklar: 1. Kurt, H., Ders Notları 2. Genceli, O.F., Isı Değiştiricileri, Birsen Yayınevi, 1999. 3. Dağsöz, A. K., Isı Değiştiricileri, 1985. 4. Kakaç, S.,andLiu, H., Selection,RatingandThermal

Detaylı

MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS

MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS CM 7.5 kw a kadar yatay kademeli pompalar CM MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS CM-3-2-A CM-1-3-G CM-5-2-I CM-3-8-A CM-5-4-I CM-1-8-G CME-3-2-A CM-3-3-I CM-5-8-A CME-1-6-G be

Detaylı

Kaynaklı Isı Değiştiriciler SPS ve SAW

Kaynaklı Isı Değiştiriciler SPS ve SAW SONDEX Kaynaklı Isı Değiştiriciler SPS ve SAW Her hakkı Sondex A/S ye aittir Sondex A/S, plakalı ısı değiştiricilerin ve tatlı su distilasyon ünitelerinin geliştirilmesinde, tasarımında ve üretiminde uzmanlaşmış

Detaylı

PLAKALI ISI EŞANJÖRÜ SEÇĐMĐ: [1)YÜZME HAVUZLARININ ISITILMASINDA ÇAĞDAŞ ÇÖZÜM. Semih Ferit Emekli

PLAKALI ISI EŞANJÖRÜ SEÇĐMĐ: [1)YÜZME HAVUZLARININ ISITILMASINDA ÇAĞDAŞ ÇÖZÜM. Semih Ferit Emekli [1)YÜZME HAVUZLARININ ISITILMASINDA ÇAĞDAŞ ÇÖZÜM Semih Ferit Emekli 1960 Đstanbul'da doğdu. Pertevniyal Lisesi'nden sonra ĐDMMA Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden 1980 81 döneminde mezun

Detaylı

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler KELEBEK VanaLAR Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler Kalınlığı ve destek noktaları artırılmış tek parçalı rijit gövdesi, daha iyi kimyasal dayanım sağlayan PP klapesi ve AISI304 paslanmaz çelik mili,

Detaylı

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ İYİ TASARIM VE VERİMLİLİK Isı eşanjörleri hijyenik prosesteki en önemli ekipmanlardandır. Sterilize edilmiş ürünler ortam sıcaklıklarında uzun sure saklanabilirler.

Detaylı

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde 24 Sülfat Kül Testlerinde Yakma Kalıntısı Testlerinde Isıl Dayanım Testlerinde Yaş Kimya Analizlerinde Hazırlık Aşamalarında Ambalaj Malzemesi Testlerinde İlaç endüstrisi Laboratuvarlarında Ar-Ge Laboratuvarlarında

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V H/m 280 240 200 Wilo-Helix V 2.. - V 52.. 50 Hz 160 120 80 40 Helix V 2.. Helix V 4.. Helix V 6.. Helix V 10.. Helix V 16.. Helix V 22.. Helix V 36.. Helix V 52..

Detaylı

BÜYÜK BİNALARA UZUN ÖMÜRLÜ ÇÖZÜMLER

BÜYÜK BİNALARA UZUN ÖMÜRLÜ ÇÖZÜMLER Plakalı Eşanjör BÜYÜK BİNALARA UZUN ÖMÜRLÜ ÇÖZÜMLER ALARKO PLAKALI EŞANJÖRLER Kullanım kolaylığını ve güvenliği esas alan tasarımları ve yapılarındaki görünür kaliteleriyle öne çıkan Alarko Plakalı Eşanjörler,

Detaylı

MACH_FLAP

MACH_FLAP www.machinno.com.tr MACH_FLAP İÇİNDEKİLER MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape MACH_DIVERTER Pantolon Klape MACH_SLIDING Sürgülü Klape MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape Kelebek klapeler (vanalar) endüstriyel uygulamalarda

Detaylı

Heat Exchanger Solutions

Heat Exchanger Solutions Heat Exchanger Solutions Plakalı Isı Değiştiriciler Plakalı Isı Değiştiriciler (Eşanjörler) Bugünün rekabetçi teknoloji dünyasında, yüksek performanslı, düşük maliyetli, minimum bakım ve servis ihtiyacı

Detaylı

Malzeme Yapısı: Gövde: GG25 Pik Döküm Disk: AISI 316 Paslanmaz Çelik (ÇV-20) GGG 40 Nikel Kaplı (ÇV-25) Nominal Çap: DN50 (2 ) DN600 (24 )

Malzeme Yapısı: Gövde: GG25 Pik Döküm Disk: AISI 316 Paslanmaz Çelik (ÇV-20) GGG 40 Nikel Kaplı (ÇV-25) Nominal Çap: DN50 (2 ) DN600 (24 ) GENEL ÖZELLİKLER ÇV-20/25 ÇEKVALF / ÇİFT PLAKALI Ayvaz ÇV20-25 Çift Plakalı Çek Valfler, minimum akış sınırlaması ile çalışmaya uygun olarak dizayn edilmişlerdir. Çift yaylı yarım disklerin boru hattında

Detaylı

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Proval Kelebek Vanalar

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Proval Kelebek Vanalar V101 (Wafer) / V10 (Lug) Proval Kelebek Vanalar Kelebek vanalar, mükemmel sızdırmazlık özelliği, boru hattında az yer kaplaması, kolay ve ekonomik otomasyona uyarlanabilmeleri, düşük basınç kayıpları ve

Detaylı

BASINÇ TRANSMITTERLERİ "Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı" Ölçüm Aralığı. Ölçüm Şekli. Sensör / Diyafram.

BASINÇ TRANSMITTERLERİ Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı Ölçüm Aralığı. Ölçüm Şekli. Sensör / Diyafram. BASINÇ TRANSMITTERLERİ "Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı" BCT 22 Piezorezistif çalışma prensibi 22 mm incelikte küçük gövde ölçüsü Uzun vadeli mükemmel çalışma Paslanmaz çelik gövde yapısı

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

Temizleme. Boyutlar ve Toleranslar. Metalürjik Kontrol. Yüzey Kalitesi. Paketleme. Dökümantasyon

Temizleme. Boyutlar ve Toleranslar. Metalürjik Kontrol. Yüzey Kalitesi. Paketleme. Dökümantasyon İLAÇ Temizleme Boyutlar ve Toleranslar Metalürjik Kontrol Yüzey Kalitesi Paketleme Dökümantasyon DIN 11866 ya göre borular ASME - BPE 4 6 8 10 15 20 25 32 40 50 65 80 100 125 150 200 6,0 x 1,0 8,0 x

Detaylı

MEKANİĞİN UZMANI ORJİNAL ÜRÜN KULLANIR PLAKALI ISI DEĞİŞTİRİCİLER

MEKANİĞİN UZMANI ORJİNAL ÜRÜN KULLANIR PLAKALI ISI DEĞİŞTİRİCİLER ISI DEĞİŞTİRİCİLER MEKANİĞİN UZMANI ORJİNAL KULLANIR LI ISI DEĞİŞTİRİCİLER Danfoss, ısı transferi teknolojisinde oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uygulamalarımızda optimum seçim için sınırsız

Detaylı

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler Yeni nesil ProAir 210 Serisi Proval pnömatik aktüatörler kremayer dişli tip tasarıma sahip olup çift ve tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil

Detaylı

Küresel Vanalarda Küresel Kalite!

Küresel Vanalarda Küresel Kalite! Küresel VanaLAR Küresel Vanalarda Küresel Kalite! CaCO3 (Kalsit) ilavesiz saf hammaddeden üretilmiş, güneş ışınlarına karşı UV koruyucu toz ilaveli, U-PVC, C-PVC, ŞEFFAF-PVC, PP-H VE PVDF malzeme seçeneklerinde,

Detaylı

2.1 PTFE-CONTALI KELEBEK VANALAR T 211 T211 TEKNİK VERİLER

2.1 PTFE-CONTALI KELEBEK VANALAR T 211 T211 TEKNİK VERİLER -CONTAI EEBE VANAAR T Aşırı korozif ve agresif akışkanlar için dizayn edilmiş, tamamen (bakir Teflon) kaplı vafer tip kelebek vana. Patentli şaft contalama ve sızdırmazlık dizaynı, aşırı korozif uygulamalarda

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1)

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin!

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin! YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / 2017 Şimdi web sitemizden sipariş verin! www.meusburger.com E 1307 Merkezleme ünitesi, düz KILITLER Maçaların hassas merkezlenmesi için Direkt olarak çekirdekten merkezlenmiş

Detaylı

Plakalı Isı Değiştiriciler. FP Serisi. İşletme ve Bakım Klavuzu. Serial Number (Seri Numarası) ...

Plakalı Isı Değiştiriciler. FP Serisi. İşletme ve Bakım Klavuzu. Serial Number (Seri Numarası) ... Plakalı Isı Değiştiriciler FP Serisi İşletme ve Bakım Klavuzu Serial Number (Seri Numarası)... 1 İÇİNDEKİLER : 1.Eşanjörü Oluşturan Parçalar 3 2.Eşanjörün İsimlendirilmesi 4 3.Taşıma Kuralları 5 4. Montaj

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar TA-COMPACT-T Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Soğutma sistemleri için geri dönüş suyu sıcaklık kontrollü kontrol vanası IMI TA / Kontrol vanaları / TA-COMPACT-T

Detaylı

Her hakkı SONDEX A/S ye aittir. Sondex Plakalı Isı Değiştiriciler Gıda ve Hijyenik Uygulamalar

Her hakkı SONDEX A/S ye aittir. Sondex Plakalı Isı Değiştiriciler Gıda ve Hijyenik Uygulamalar Her hakkı SONDEX A/S ye aittir Sonex Plakalı Isı Değiştiriciler Gıa ve Hijyenik Uygulamalar Önceki moellerimiz ile uyumlu Soner-Safe emniyet plakaları ile temin imkanı Geçmeli SonerLock veya Soner-Snap

Detaylı

JUMO tecline Ci. Hijyenik endüktif iletkenlik ve sıcaklık sensörü. Kısa açıklama. Onaylar/uyumluluk işaretleri. Veri Sayfası 202941 Sayfa 1/8

JUMO tecline Ci. Hijyenik endüktif iletkenlik ve sıcaklık sensörü. Kısa açıklama. Onaylar/uyumluluk işaretleri. Veri Sayfası 202941 Sayfa 1/8 Lieferadresse: Mackenrodtstraße Veri Sayfası 202941 Sayfa 1/8 JUMO tecline Ci Hijyenik endüktif iletkenlik ve sıcaklık sensörü Kısa açıklama Sensör bir proses sıvısının elektrolitik iletkenliğini tespit

Detaylı

Diyaframlı Vanalar İçin Sorunsuz Akış

Diyaframlı Vanalar İçin Sorunsuz Akış Diyaframlı VanaLAR Diyaframlı Vanalar İçin Sorunsuz Akış Özellikle partikül içeren kimyasal proses hatlarında, U-PVC, C-PVC, PP-H ve PVDF gövde malzemesi, EPDM, VITON, PTFE diyafram seçenekleriyle, her

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

TA-COMPACT-P. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV)

TA-COMPACT-P. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV) Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV) IMI TA / Kontrol vanaları / Basınçtan bağımsız kombine balans ve kontrol vanası,

Detaylı

Inverter Duvar Tipi Klimalar

Inverter Duvar Tipi Klimalar Inverter Duvar Tipi Klimalar ATXN25NB7 Inverter Klima 3.935 ATXN35NB7 Inverter Klima 4.487 si (BTU/h) 8.700 (Min - Max BTU 4.450-10.200) si (kw) 2,84 si(btu/h) 9.700 (Min - Max BTU 4.450-13.600) si(kw)

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Hortum Pompa avantajları

Hortum Pompa avantajları Çalışma Prensibi Hortum pompalar olarak da bilinen peristaltik pompalar ismini bağırsakların sindirilmiş besinleri hareket ettirmek için dalgalar halinde yaptığı adale kasılmaları anlamına gelen peristalsis

Detaylı

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi. Kelebek Vanalar

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi. Kelebek Vanalar V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık minde çok değişik malzeme kullanılailmesi özelliği, oru hattında az yer

Detaylı

ALFA LAVAL BUHAR EŞANJÖRÜ T5-MFG. Basınç. Liste Fiyatı. Liste Fiyatı Euro. Fiyatı Euro. Bhr Su Bhr Su Bhr Su F.SORUNUZ F.SORUNUZ F.SORUNUZ F.

ALFA LAVAL BUHAR EŞANJÖRÜ T5-MFG. Basınç. Liste Fiyatı. Liste Fiyatı Euro. Fiyatı Euro. Bhr Su Bhr Su Bhr Su F.SORUNUZ F.SORUNUZ F.SORUNUZ F. http:///altkategori.aspx?id= Buhar M-FG T5-MFG TS6-MFG 00,000 90 5.0 8.0.5 8 6.7 4.9 0 0.4 0.4 50,000 80 7.5 6.7 4.0.5. 4 0.4 0.4 00,000 70 0.0. 4.9 4 6.5 6. 6 0.6 0.6 50,000 470.5 8.7.9 0 0.5 0.6 00,000

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 092-2 ve TS EN 092-)

Detaylı

SERBEST ŞAMANDIRALI KONDENSTOP

SERBEST ŞAMANDIRALI KONDENSTOP 10.015 www.ayvaz.com Bu tip kondenstopların içinde -adından da anlaşılacağı üzere- herhangi bir kaldıraç yoktur. Hareket eden tek parça şamandıradır. Bu kondenstopta kullanılan şamandıra; yüksek kaliteli,

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI H/m 240 220 200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 4.. 8.. 1 2 16.. 16..-6 32.. 52.. Wilo-Multivert MVI 50 Hz = EU, + =Non EU 70.. 95.. 0 0 20 40 60 80 100 120Q/m³/h

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

VALFTEK BONETTI. Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS

VALFTEK BONETTI. Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS VALFTEK BONETTI Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS ASME 800 lb 1/2-2 ½ (15 65) İç Dişli (BSP,NPT), Soketli PN40, ASME 150/300 lb 15-65 Flanşlı Özellikleri : SFA tip küresel vanalar standart olarak yüzer

Detaylı

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık özelliği, Gelişen teknolojiler, keleek vanaların oru hattında az yer kaplaması, otomasyona üretiminde çok değişik malzeme

Detaylı

Aşırı korozif ortamlar için nikel ve PTFE kaplama opsiyonel olarak sunulmaktadır.

Aşırı korozif ortamlar için nikel ve PTFE kaplama opsiyonel olarak sunulmaktadır. GENEL ÖZELLİKLER PAD-20 TEK ETKİLİ PNÖMATİK AKTÜATÖR Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler dişli tip tasarıma sahip olup tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil üzerindeki kam ile standart

Detaylı

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık özelliği, Gelişen teknolojiler, keleek vanaların oru hattında az yer kaplaması, otomasyona üretiminde çok değişik malzeme

Detaylı

Enerji Verimlilik Kanunu

Enerji Verimlilik Kanunu Enerji Verimlilik Kanunu 2007 yılı itibariyle yürürlükte olan Enerji Verimliliği Kanunu sonucu, toplam inşaat alanı 2000 m 2 ve üzeri olan binalarda merkezi ısıtma sistemi kullanımı zorunlu hale gelmiştir.

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ. www.ayteksogutma.com

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ. www.ayteksogutma.com AYTEK COOLING SYSTEMS -W SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ www.ayteksogutma.com Master serisi merkezi soğutma üniteleri; tüm gaz hattı, hidrolik hattı ve elektrik tesisatı tamamlanmış, yerinde çalışmaya

Detaylı

Hijyenik Santrifüj Pompalar

Hijyenik Santrifüj Pompalar Hijyenik Santrifüj Pompalar Faaliyet Konularımız Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire Giriş İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR Spiral ızgara, genellikle dar kanallarda kullanılan ince ızgara modelidir. Bu ızgaralar bilhassa mayalı içki endüstrisi, tekstil endüstrisi, mezbahalar,

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

ÖZEL KÜRESEL VALFLER

ÖZEL KÜRESEL VALFLER ÖZEL KÜRESEL VALFLER - 50 C - 196 C MECA-INOX KÜRESEL VALFLERİ NERELERDE KULLANILIR? Semi Treyler ve Kamyon üstü taşıma tanklarında Hava ayrıştırma üniteleri Dolum istasyonları ve pompalama sistemlerinde

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Montaj...

Detaylı

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin!

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / 2016 Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! www.meusburger.com E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri En küçük montaj alanları için son derece ince tasarımıyla yüksek

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

Faaliyet Konularımız

Faaliyet Konularımız 1 Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon Tankları Genleşme Tankları Paslanmaz Proses

Detaylı

3 YIL GARANTİ YÜKSEK KALİTE

3 YIL GARANTİ YÜKSEK KALİTE 1 VALFLER 2 Havalı valf ve Autel elektro valflarının dört farklı seri halindedir: dişli bağlantılı valflar, kuplaj bağlantılı valflar, entegre valflar ve düz yüzeyler için valflar. Autel, her bir tür için

Detaylı

Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001

Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM CERTIFIED HEALTH & SAFETY MANAGEMENT SYSTEM Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN ISO 9001:2008 REGISTERED COMPANY EN ISO 10380 PRODUCED AND

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ - 2014 1 SABİT FLANŞLI KOMPANSATÖRLER Dizayn Değeri : 10/16 bar, 450, 1000 cycle. Ondülasyon Malz. : AISI 304 Flanş Malzemesi : TS EN 1092-1, PN10/16 Standart Karbon Çelik 200,00 TL 225,00 TL 215,00 TL

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

SICAK SU GRUBU. AQUA Boylerler

SICAK SU GRUBU. AQUA Boylerler SICAK SU GRUBU AQUA Boylerler AQUA TEK SERPANTİNLİ BOYLERLER Sıcak suyun hazırlanması ve depolanması amacıyla kullanılır 800 litre modelleri ile geniş kapasite aralığındadır Serpantin sayesinde hızlı sıcak

Detaylı

DÜNYADAKİ ATIK SU ISI DEĞİŞTİRİCİSİ UYGULAMALARI. Doç.Dr.Hüseyin GÜNERHAN Yük.Müh.Oğuzhan ÇULHA

DÜNYADAKİ ATIK SU ISI DEĞİŞTİRİCİSİ UYGULAMALARI. Doç.Dr.Hüseyin GÜNERHAN Yük.Müh.Oğuzhan ÇULHA DÜNYADAKİ ATIK SU ISI DEĞİŞTİRİCİSİ UYGULAMALARI Doç.Dr.Hüseyin GÜNERHAN Yük.Müh.Oğuzhan ÇULHA İçerik 1. Sisteme Genel Bakış 2. Atık Su Kaynaklı Isı Pompası Isı Değiştiricileri ve Tasarımı 3. Atık Su Isı

Detaylı

PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası

PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası Genel bilgi Teknik veri Montaj prosedürü PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası www.adamuhendislik.net Boru Hattı Aksamları Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası Genel Bilgi Uygulama yeri Özellikleri

Detaylı

Sıvı soğutma takımları Grasso FX GC PP Soğutma gücü kw. Bakım kitabı (Orijinal metnin Çeviri) L_202523_1

Sıvı soğutma takımları Grasso FX GC PP Soğutma gücü kw. Bakım kitabı (Orijinal metnin Çeviri) L_202523_1 Soğutma gücü 260-1800 kw Bakım kitabı (Orijinal metnin Çeviri) L_202523_1 COPYRIGHT Tüm hakları saklıdır. Bu dokümantasyonun hiçbir bölümü, GEA Refrigeration Germany GmbH (bundan böyle Üretici olarak anılacak)

Detaylı

NEDEN TİLTİNG TİP ÇEKVAFLER. Kısa gövde, küçük hacim ve düșük ağırlık.

NEDEN TİLTİNG TİP ÇEKVAFLER. Kısa gövde, küçük hacim ve düșük ağırlık. ÇEKVALFLER Tüm hakları Özkan Makina da saklıdır. Sürekli iyileștirme ve geliștirme programlarımız nedeniyle, temin edilen ürünler bu katalogta gösterilen ürünlerden farklı özellikler tașıyabilir. HAWLE

Detaylı

OTG-130 BİLGİSAYAR KONTROLLÜ ISI DEĞİTİRİCİ EĞİTİM SETİ. www.ogendidactic.com

OTG-130 BİLGİSAYAR KONTROLLÜ ISI DEĞİTİRİCİ EĞİTİM SETİ. www.ogendidactic.com 2012 OTG-130 BİLGİSAYAR KONTROLLÜ ISI DEĞİTİRİCİ EĞİTİM SETİ www.ogendidactic.com GİRİŞ 2 Eşanjör ya da ısı değiştirici, değişik sıcaklıklardaki iki ya da daha çok akışkanın, ısılarını, birbirine karışmadan

Detaylı

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA ÜRÜN KATALOĞU 10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA www.fafvana.com.tr satis@fafvana.com.tr CE BELGESİ ISO 9001 : 2000 KALİTE BELGESİ GOST RUSYA KALİTE BELGESİ UKR SEPRO

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar VDI 2035 e uygun ısıtma suyu, sıcak ve soğuk kullanma suyu, soğutma/kondens suyu, su/glikol karışımları ile kullanıma uygun, sızdırmazlığı standart

Detaylı

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER VT100 Serisi Çift Etkili Pnömatik Aktatörler / VT101 Serisi Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler Güvenilir, Yüksek Performans Son Uluslararası Standartlara Tam Uyum Uygun Maliyetli Geniş Teknik Özellik Yelpazesi

Detaylı

w w w. e g e c o n t a. c o m

w w w. e g e c o n t a. c o m www.egeconta.com BİZ KİMİZ? Ege Conta 2008 yılında Bayrampaşa da perakende mağazası faaliyeti ile iş hayatına başladı.2009 yılında halen faaliyet gösterdiği Emintaş Akel İş Merkezinde mağazacılık alanında

Detaylı

Universal Tip Susturucu Yuvarlak Şekil

Universal Tip Susturucu Yuvarlak Şekil Universal Tip Susturucu Yuvarlak Şekil ÖZET ÜRÜN BİLGİSİ EGSAN ürünü Üniversal Tip Susturucu: olumsuz iç ve dış etkenlere ve korozif koşullara dayanıklı, tamamen alüminyum kaplı sac gövde ve borudan oluşur.

Detaylı

3.2 YÜKSEK PERFORMANS KELEBEK VANA HP 114 HP 114

3.2 YÜKSEK PERFORMANS KELEBEK VANA HP 114 HP 114 YÜSE PERFORMANS EEBE VANA P 11 Çift eksantrik dizaynlı lug tip yüksek performans kelebek vanası. Aşırı yüksek sıcaklık ve basınçlarda dahi tam sızdırmazlık! TENİ VERİER Anma çapı : 0-00 (daha yüksek ölçüler

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Açıklama Özellikler: Lineer (%30) / logaritmik (%70) karakteristik Aralık >100:1 Basınç tahliyeli tasarım Isıtma, merkezi ısıtma ve merkezi

Detaylı

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI İlave donanım olarak.alt sehpa: 760 mm olan konforlu yükleme yüksekliği N 40 E - N 100 E FIRINLARA AİT GENEL ÖZELLİKLER Kapısı geniş açı ile açılabilir şekilde

Detaylı

20 KHA HAVA AYIRICI. Sistem Şeması. Ölçülendirme. Kazan. TS EN standartlarına göre tasarlanmıştır. Kapasite

20 KHA HAVA AYIRICI. Sistem Şeması. Ölçülendirme. Kazan. TS EN standartlarına göre tasarlanmıştır. Kapasite 20 KH HV YIRII Kazan ış Görünüm S N 13445-3 standartlarına göre tasarlanmıştır. : 8,5 320,0 m³/sa Maksimum Kullanım Sıcaklığı : 110 ağlantı lanşı / asınç Sınıfı : - / PN16 iltre Malzemesi : Paslanmaz Çelik

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com YENİ NESİL YÜKSEK VERİMLİ SHELL & TUBE TEKNOLOJİSİ Evaporatörler; yüksek verimli, yivli kanatlı boru teknolojisi

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300 PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300 ecoflo-as serisi pnömatik ve elektrikli vanalar, DN15 (1/2 ) ile DN80 (3 ) arası 8 değişik çapta sıvılar, gazlar ve buhar için tasarlanmış

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası

PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası Genel bilgi Teknik veri Seçim kılavuzu Sipariş kodları Montaj prosedürü PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası Boru Hattı Aksamları Genel Bilgi Uygulama yeri Özellikleri Link-Seal Modüler Sızdırmazlık

Detaylı

ÇOK KONTAKLI FİŞ & PRİZ SERİSİ Fiyat Listesi / 2014-2

ÇOK KONTAKLI FİŞ & PRİZ SERİSİ Fiyat Listesi / 2014-2 ÇOK KONTAKLI FİŞ & PRİZ SERİSİ Fiyat Listesi / 2014-2 İÇİNDEKİLER ÇOK KONTAKLI FİŞ & PRİZ SERİSİ ÇOK KONTAKLI FİŞ & PRİZ BİLEŞENLERİ 2 MAKİNE GÖVDE ÖLÇÜLERİ 3 ÇEKİRDEK EKSEN ÖLÇÜLERİ-RAKOR ÖLÇÜLERİ 4 VİDALI

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com. www.itechchillers.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com. www.itechchillers.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com www.itechchillers.com MASTER SERİSİ Master serisi merkezi soğutma üniteleri; tüm gaz hattı, hidrolik hattı ve elektrik

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Açıklama Özellikler: Logaritmik karakteristik Aralık >100:1 Basınç tahliyeli tasarım Isıtma, merkezi ısıtma ve merkezi soğutma sistemleri

Detaylı

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2"

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4 1/4 3/8 3/8 3/8 1/2 1/2 1/2 TEMAIR COUPLING T-F 026 - OTOMATİK RAKOR, UÇLAR VE DAĞITICI ÇATALLAR - 2 - TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2" TEMAİR DİŞİ

Detaylı

SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü ENTOPI ENTOPI. Cumhuriyet Bulvarı Konak İşhanı

SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü ENTOPI ENTOPI. Cumhuriyet Bulvarı Konak İşhanı SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü No:24/703 35250 Konak / İzmir 0232 4841803 0532 3527560 1 SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü BATTANİYE Folyoya sarıldıktan

Detaylı

LİTPA TEKNOMAX, Aydınlatmada yeni bir çığır açıyor...

LİTPA TEKNOMAX, Aydınlatmada yeni bir çığır açıyor... LİTPA TEKNOMAX, Aydınlatmada yeni bir çığır açıyor... TEKNOMAX, teknolojinin sunduğu son nesil LED lerle, optik ve aydınlatmada yüksek bilgi birikimini buluşturuyor. Böylelikle, armatür tipleri arasında

Detaylı