Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü"

Transkript

1 Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü

2 Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır. Bu doğrultuda kullanıcılar satış ya da satın alma siparişlerinin onay kontrolünü talebine göre kurgulayabileceklerdir. Bu doğrultuda Ayarlar ve Genel Tanımlar/Sistem/Sistem Program Parametreleri/Program Akış Parametreleri (091400) menüsünde yer alan Stok Parametreleri sekmesinde yer alan "İrsaliye ve faturaya sipariş çağırmada onay kontrolü" parametresine ; Alınan + Verilen siparişte geçerli olsun Sadece Alınan siparişte geçerli olsun Sadece Verilen siparişte geçerli olsun seçimleri eklenmiştir. Kullanıcılar talebine göre parametre seçimini kurgulayarak sipariş onay mekanizmasını yönetebileceklerdir.

3 Yeni Sürüm Yayınlandığında Programdan Kullanıcı Bilgilendirilmesi ve Sürüm Kontrolü Kullanılan programda yeni bir sürüm güncellemesi olduğunda kullanıcıların ekranına yeni bir sürümün olduğunda dair uyarı penceresi ekrana gelecektir. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılarımızın programdan yeni bir güncelleme olduğunun takibini sağlayabilecekleridir. Kullanıcılar bu ekranda yer alan "Tamam" butonuna tıkladığında ise ilgili sürümün yenilik tablosu ekrana gelecektir. Kullanıcılarımız bu sayede yeni sürümde yer alan yenilikleri kolaylıkla takip edebileceklerdir.

4 Yeni Sürüm Yayınlandığında Programdan Kullanıcı Bilgilendirilmesi ve Sürüm Kontrolü Güncel sürüm ile birlikte kullanıcılarımızın hangi sürümü kullandığı analiz edilecektir. Kullanıcı güncel sürümü almış ise program ana ekranda sağ üst kısımda "Güncel Sürümdesiniz" ibaresi bulunacaktır. Kullanıcı eski bir sürüm kullanıyor ise sürümü güncel olmadığı için yine program ana ekranında sağ üst kısımda "Güncel Sürümde Değilsiniz" ibaresi olacaktır. Not: Bu butonlara tıklandığında ise yine güncel sürüm yenilik tablosu ekrana gelecektir. Bu kontrollerin sağlanması için öncelikle mutlaka 07a sürümü güncellenmelidir. Tablo yapısının güncellenmesi gerektiğinden 07a sürümden sonraki sürümlerde belirtmiş olduğumuz uyarı ekranları ile karşılaşılacaktır.

5 Kurum Geçici Vergi Beyannamesinin Güncellenmesi Kurum Geçici Vergi Beyannamesinde yapılan değişikliğin programa eklenmiştir. Değişikliğin detayı aşağıdaki gibidir; 2018 yılı 4. Dönem Kurum Geçici Beyannamesinin Matrah Bildirimi kulakçığında yer alan "Zarar Olsa Dahi İndirilecek İstisna ve İndirimler" bölümünün sonuna, - Yurt dışı iştirak hissesi satış kazancı (7143 sayılı Kanun 10/13 md.), - Yurt dışı iştirak kazançları (7143 sayılı Kanun 10/13 md.), - Yurt dışı şube kazançları (7143 sayılı Kanun 10/13 md.), - Yurt dışı tasfiye kazançları (7143 sayılı Kanun 10/13 md.) satırları eklenmiştir.

6 Katma Değer Vergisi Beyannamesi Güncellenmesi 1 No.lu KDV beyannamesinde Ocak/2019 vergilendirme döneminden (1 Şubat 2019'da uygulamaya koyulacak versiyondan) itibaren "İndirimler" tablosunda yer alan "102 - Bu Döneme Ait İndirilecek KDV" satırı kaldırılarak, bu kodda beyan edilen tutarların "108 - Yurtiçi Tevkifatsız Alımlar Nedeniyle Ödenen KDV", "109 - Sorumlu Sıfatıyla Beyan Edilen KDV", "110 - İthalde Ödenen KDV" olarak 3 ayrı satır üzerinden beyan edilmesine yönelik değişik yapılacaktır. Şubat ayında verilecek Ocak/2019 vergilendirme dönemi beyannamelerinde sorun yaşanmaması için, ocak ayına ilişkin işlemlerinin yeni duruma uygun olarak kayıt altına alınması ve vergi hesap kodlarının yeni kodların kullanılacağı şekilde düzenlenmesi gerekmektedir. Yeni kodlara Aralık 2018 dönemi beyannamesi verildikten sonra hesap kodu atanması gerekmektedir. Vergi hesap kodları (086711) menüsüne (110) İthalde ödenen KDV kod eklenmiştir Yurtiçi Tevkifatsız Alımlar Nedeniyle Ödenen KDV" ve "109 - Sorumlu Sıfatıyla Beyan Edilen KDV" için her hangi bir tanımlama yapılmasına gerek bulunmamaktadır. Not: Henüz GİB KDV_1 şemasını yayınlamadığı için programların yeniden yayınlanması veya XML şema güncellemesi gerekebilir.

7 İlave Alan Tablosuna DB EXIM Aktarım Yapılabilmesi Özellikle kart tanımlamalarında birden fazla detay girmek istediğimizde ve kartlardaki alanlardan daha fazla alana ihtiyaç duyulduğu takdirde talebe göre özel alanları tanımlanabilmektedir. Bu düzenleme ile birlikte kullanmış olduğumuz bu özel alanlara DBEXIM yardımı ile veri aktarılması sağlanmıştır. Text Export ve Text İmport yardımları aracılığı ile kullanıcı tanımlı özel alanlara aktarım yapılabilecektir.

8 Cari Hesap Tanıtım Kartı İçin Yeni İndex Alanı Cari Hesap Tanıtım Kartından kodu ve ünvanı (soyadı) alanlarından arama yapılarak istemiş olduğumuz cari karta ulaşılabiliyordu. Şimdi bunlara ek olarak Ünvanı (adı) alanından da arama yapılarak cari karta ulaşılabilmesi için cari hesap tanıtım kartına yeni bir index alanı eklenmiş ve bununla birlikte Unvan (Adı) alanından da cari talep edilen karta erişilebilmesi sağlanmıştır.

9 Kullanıcı Başlıkları Girişi Cari Grup Kod Alanları Ayarlar ve Genel Tanımlar/Sistem/Kullanıcı Başlıkları Girişi (096159) menüsünden cari grup kodlarının kullanıcı talebine göre düzenlenmesi sağlanmıştır. Kullanıcı talebi doğrultusunda yapılan değişiklikler cari grup kodlarının kullanıldığı tüm alanlarda aktif olacaktır.

10 Kullanıcı Başlıkları Girişi Hareket Grup Kod Alanları Ayarlar ve Genel Tanımlar/Sistem/Kullanıcı Başlıkları Girişi (096159) menüsünden hareket grup kodlarının kullanıcı talebine göre düzenlenmesi sağlanmıştır. Kullanıcı talebi doğrultusunda yapılan değişiklikler hareket grup kodlarının kullanıldığı tüm alanlarda aktif olacaktır.

11 Puantaj İşlemlerinde SGK Taban Matrah Uyarısının Parametreye Bağlı Çalışması 05a sürümünde hayata geçirilen personel puantaj hesaplamasında SGK taban matrah uyarısının parametreye bağlı olarak çalışması sağlanmıştır. Bu doğrultuda Ayarlar ve Genel Tanımlar/Sistem/Sistem Program Parametreleri/ Program Akış Parametreleri (091400) menüsünde yer alan Genel Parametreler sekmesine "Personel SGK taban matrahının altında ise uyarı verilsin." parametresi eklenmiştir. Parametre aktif edilerek kaydedilmesi durumunda personel puantajı yapılırken hesaplanan değerlere bağlı olarak uyarı verilmesi sağlanacaktır.

12 Asgari Ücret, SGK Taban/Tavan Gelir Vergisi Dilimleri, AGİ ve İstisnaların Güncellenmesi Personel yönetimi/sistem parametreler/yasal parametreler/yasal parametreler (116215) menüsündeki yasal parametrelerin güncel değerleri ile güncellenmiştir.

13 Beyannamelerdeki Damga Vergilerinin ve Firma Gelir Vergilerinin Güncellenmesi Beyannamelerde kullanılan damga vergilerinin değiştiğinde güncellenebilmesi için, Ayarlar ve Genel Tanımlar/Sistem/Muhasebe parametreleri/genel Program Parametreleri (096111) menüsüne damga vergisi tutarları eklenmiştir. Aynı menüye eklenen İnternetten gelir ve damga vergilerini güncelle butonu ile hem beyannameler için damga vergileri hem de firma gelir vergisi oran/değerleri güncellenebilecektir.

14 İngenico P14 Güncellenmesi

15 Stok Kart Alanları Toplu Değişiklik Menüsünde Menşei Alanı Stok Kart Alanları Toplu Değişiklik (012700) menüsünde yer alan Tanıtım Kodları butonuna Menşei Ülke alanı eklenmiştir. Bu düzenleme ile birlikte stok kartlarının Menşei Ülke bilgisi toplu olarak değiştirilebilecektir.

16 Bakım Talep Evrakında Cihaza Bağlı Tüm Bakım Evraklarının Listelenmesi Bakım talep evrakında yer alan F5 Sözleşme çağırma ekranında ilgili cihaza bağlı bakım sözleşme evrakının tüm satırlarının listelenmesi sağlanmıştır. Bu sayede ilgili cihaza dair tüm bakım sözleşme detayları analiz edilebilecektir. Ek olarak Cihaz Tanıtım Kartında (011720) yer alan sayaç tipi ve son sayaç değeri de ekranda yer almaktadır. Ekrandaki gibi tanımlı bir bakım sözleşmesi örneğimizden yola çıkacak olursak; seçimi yapılan bakım sözleşme evrakında, sadece ilgili satıra ait hizmet reçetesi detayları bakım talep evrakına taşındığını görüntüleyebilirsiniz.

17 Servis Hareketlerine Cihaz Kartındaki Son Sayaç Değerinin Taşınması Servis formu evrakı düzenlendiğinde ilgili cihaz kartındaki son sayaç değerinin servis formu hareketlerindeki çalışma saati alanına taşınması sağlanmıştır.

18 Bakım Sözleşme Hareketleri ile Bakım Talep Evrakı Arasında Bağlantı Tamir/Teknik Servis Yönetiminde yer alan Bakım Sözleşme Hareketleri (824050) ile Bakım Talep Evrakı (824000) arasında bağlantı kurulması amacıyla F5 ile seçim yapılan ilgili bakım sözleşme satırının GUİD bilgisinin bakım talep evrakına yazılması sağlanmıştır. Ekranda iki satırlı bakım sözleşme hareketleri evrakının ikinci satırının GUİD numarası yer almaktadır.

19 Cihaz Tanıtım Kartında Yeni Alanlar Tamir/Teknik Servis Yönetimi modülünde bulunan, Cihaz Tanıtım Kartı (011720) menüsü Detay Bilgiler alanına Belge Bilgileri sekmesi eklenmiştir. Belge Bilgileri sekmesinde bulunan alanlar; Motor Seri Numarası Şase Numarası HGS HGS Numarası OGS OGS Numarası Ruhsat No Ruhsat Sahibi Rehin Rehin Nedeni

20 Makina Araç Bilgilerinde Yeni Alanlar Tamir/Teknik Servis Yönetimi modülünde bulunan, Cihaz Tanıtım Kartı (011720) menüsü Detay Bilgiler sekmesinde yer alan Makine/Araç Bilgileri alanında bulunan Sayaç Tipi alanına; "Yol (Km), Zaman (Saat), İşlem (Adet) " seçimleri eklenmiştir. Bu seçimler ile birlikte ilgili cihazın yol ya da zaman gibi tiplerle takip edileceğinin seçimi yapılabilecektir.

21 Fason Vergi Tipinin Kullanıcı Seçimine Göre Kullanılabilmesi Fason vergi tipinin kullanıcı seçimine göre Stok Tanıtım Kartındaki (011300) Toptan KDV oranından ya da Ayarlar Genel Tanımlar/ Sistem /Sistem Program Parametreleri / Program Başlangıç Parametreleri (091300) belirlenen Fason Vergi oranından hesaplanabilmesi sağlanmıştır. Bu doğrultuda Ayarlar Genel Tanımlar/ Sistem /Sistem Program Parametreleri/Program Akış Parametreleri (091400) menüsünde yer alan Üretim Parametreleri sekmesine "Fason vergi tipi nereden çalışsın" parametresi eklenmiştir. Kullanıcılar seçimine göre bu parametreyi Stok kartından ya da Program Başlangıç Parametrelerinden olarak düzenleyebileceklerdir.

22 Ticaret Borsası Beyanname Hazırlık Raporu Mikro Jump Satın Alma ve Tedarikçi Yönetimi modülünde yer alan Raporlar menüsüne Ticaret Borsası Beyanname Hazırlık Raporu (029897) menüsü eklenmiştir.

23 İndirme Linkleri 1 JUMP Kurulum Dosyaları Jump Server 64 bit Jump e-defter 64 Bit Jump Client 64 bit Jump e-defter 32 Bit Jump Client 32 bit

24 İndirme Linkleri 2 Ortak Kurulum Dosyaları Partner 64 bit POS 64 bit Partner 32 bit POS 32 bit Servis 64 bit Mikbeyan 64 bit Servis 32 bit Mikbeyan 32 bit

25 Yardım Dosyaları İndirme Linkleri 3 Help TR Help EN Help AZ

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü 21.01.2019 Tarihli Müşavir 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır.

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 11.10.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Aşağıdaki tebliğ detayında belirtilen 3/10 tevkifat oranı ile ilgili düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 27 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 19.02.2019 Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği 1. GİB e-defter Düzenlemeleri e-defter beratlarının yapısı revize edilmiş ve Defter raporu beratı e-defter programımıza eklenmiştir. Elektronik defter

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 19.06.2018 Tarihli Sürüm İçeriği 1. 01.06.2018 tarihinde BA-BS bildirim formlarında yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. Form Ba versiyonu FORMBA_6, form Bs versiyonu FORMBS_6

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine.

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. 15xx versiyonu 24/03/2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. Kuruluş Programında yer alan Firma Tanıtım kartı /e-defter-e-fatura parametreleri sekmesindeki

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 12.03.2019 Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği 1. Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesinin 2019 Güncellemesi Ocak Aralık 2018 dönemine ait Yıllık Gelir Vergisi beyannamesi için GİB tarafından mart ayında

Detaylı

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir.

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir. 15xx versiyonu 11.07.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1-1 Temmuz 2017 itibarıyla Muhtasar Beyanname değişikliği programlarımızda güncellenmiştir. Yapılan düzenleme ile Muhtasar beyannamenin Ekler bölümünde

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 23.06.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. e-fatura Modülünde e-ihracat Faturası Düzenlenmesine yönelik düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan:

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroRUN 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği;

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 15xx versiyonu/ 07.09.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir. 01.09.2016-1 No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 1 No.lu Katma Değer

Detaylı

15xx VERSİYONU TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ

15xx VERSİYONU TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ 15xx VERSİYONU 15.03.2018 TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ 1-1 no.lu KDV beyannamesine eklenen yeni istisna kodları programlarımıza eklenmiştir. Versiyon değişikliği yapılmamıştır. 08.02.2018-1 No.lu KDV Beyannamesine

Detaylı

Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü

Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü 03.12.2018 Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü Bize Ulaın Sekmesi Satı ve Satın Alma Şartlarında Miktar ve Kademeli Miktar Kontrolü Ş Ş Ş Ş Satı ve Satın Alma Şartlarında Miktar ve Kademeli Miktar Kontrolü Ş

Detaylı

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü 30.07.2018 Tarihli Mikro R/J/F/ Müavir 02a Sürümü Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Tanıtım Kartına Birime Göre Fiyat Tanımlama Özellii Eklenmitir Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler

Detaylı

Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü

Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü 09.10.2018 Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü Ana Makinede Yapılan Güncellenme İleminin Terminallerde Otomatik Olarak Yapılması Salanmıtır. Ana Makinede Yapılan Güncellenme İleminin Terminallerde Otomatik Olarak

Detaylı

7143 SAYILI KANUN GENEL TEBLİĞ KAPSAMINDA PROGRAMLARDA YAPILAN DÜZENLEMELER

7143 SAYILI KANUN GENEL TEBLİĞ KAPSAMINDA PROGRAMLARDA YAPILAN DÜZENLEMELER 7143 SAYILI KANUN GENEL TEBLİĞ KAPSAMINDA PROGRAMLARDA YAPILAN DÜZENLEMELER HAZİRAN 2018 Revizyon Bilgileri Versiyon Revizyon Tarihi 1.00 14/06/2018 Eklenen/Silinen/Değişen Bölüm 1.01 02/07/2018 3.3 Stok

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 19.07.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV1 - Kurum Geçici ve Gelir Geçici Beyannamelerinde 01.07.2016 tarihinde yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. -2016 Dönemi 2.dönem Kurum

Detaylı

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü 18.06.2018 Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler 1 Satış faturası (061190) ve Alış faturası (062205) Menülerine Tevkifat Fonksiyonu Eklenmiştir. Bu yenilik ile birlikte faturalara;

Detaylı

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü 18.06.2018 Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler 1 Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Eklenmiştir Bu yenilik ile birlikte Outlook ya da Gmail takviminde yer alan randevu

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

e-arşiv faturasına offline Gİ B Numarası atanma uygulaması hakkında du zenleme Offline e-arşiv GİB Numarası Atama

e-arşiv faturasına offline Gİ B Numarası atanma uygulaması hakkında du zenleme Offline e-arşiv GİB Numarası Atama 15 Versiyonu / 01.02.2016 Tarihli Arşivin İçeriği e-defter www.edefter.gov.tr sitesine otomatik yüklenmek üzere e-defter Berat Yönetimi (340005) menüsü programlarımıza eklenmiştir. e-defter programımıza,

Detaylı

efatura UYGULAMASI HAKKINDA

efatura UYGULAMASI HAKKINDA BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ GİB PORTAL KULLANIM YÖNTEMİ Bayt EntegrePro e-fatura modülü avantajları; -Yıllık güncelleme bedeli alınmıyor. -Firma dosyası sınırlaması yok. -Firma dosya sayısına bağlı

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği. 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir ("Mikro Edefter 1.02").

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği. 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir (Mikro Edefter 1.02). 15xx versiyonu 08.05.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir ("Mikro Edefter 1.02"). Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan son düzenleme sonucu,

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 08a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 08a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 15.02.2019 Tarihli Fly 08a Sürümü Kartlarda Arama Yapılabilmesi V16 programları ile birlikte devreye alınan yeni tip kart yapılarında arama özelliği eklenmiştir. Bu özellik aracılığı

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 18.09.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Muhasebe modülünde yer alan Ana Hesap Mizanından Muhasebe Hesap Hareket Föyüne ve Muhasebe Hesap Tanıtım Kartına erişim özelliği eklenmiştir. Ana Hesap

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli MikroJump 08a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli MikroJump 08a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 15.02.2019 Tarihli Jump 08a Sürümü Kartlarda Arama Yapılabilmesi V16 programları ile birlikte devreye alınan yeni tip kart yapılarında arama özelliği eklenmiştir. Bu özellik aracılığı

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2019/4

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2019/4 Ö z e t B ü l t e n Tarih : 04.01.2019 Sayı : 2019/4 Değerli Müşterimiz; Son günlerde mevzuatımızda meydana gelen gelişmeler, konu başlıkları itibariyle aşağıdadır. A. Konu Başlıkları; -Gelir İdaresi Başkanlığı

Detaylı

9 Yenilik. 05.a Sürüm Güncelleme. Yenilikler Tablosu. .com.tr. Aktarım

9 Yenilik. 05.a Sürüm Güncelleme. Yenilikler Tablosu. .com.tr. Aktarım mm TTee 3300 1188 02.a ler Tablosu 8 30 14 33 20 14 Birime göre fiyat tanımlama özelliği eklenmiştir. Farklı cari ya da şubeler için farklı e-fatura dizaynı kullanılabilmesi sağlanmıştır. Garanti Bankası

Detaylı

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ Bayt EntegrePro e-fatura modülü avantajları; -Yıllık güncelleme bedeli alınmıyor. -Firma dosyası sınırlaması yok. -Firma dosya sayısına bağlı

Detaylı

GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı

GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı FİŞ GİRİŞ FORMUNA EKLENEN TCK/VKN KOLONU Fiş Giriş formuna, satır bazında T.C. Kimlik No veya Vergi Kimlik No. bilgisinin girilebileceği

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

ETA:V.8-SQL 8.25 ve ETA:SQL 1.25 İLE SAHİP OLDUĞUNUZ ÖZELLİKLERDEN BAZILARI

ETA:V.8-SQL 8.25 ve ETA:SQL 1.25 İLE SAHİP OLDUĞUNUZ ÖZELLİKLERDEN BAZILARI ETA:V.8-SQL 8.25 ve ETA:SQL 1.25 İLE SAHİP OLDUĞUNUZ ÖZELLİKLERDEN BAZILARI Aşağıdaki yenilikler ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL versiyonlarımıza ilave edilmiş olan 72 adet maddeyi kapsamaktadır. Bu iki versiyonumuz

Detaylı

Bu sayede seçilen döneme ait BS (Büyük Satış)/BA (Büyük Alış) bildirimlerinden önce elektronik ortamda mutabakatlarınızı sağlayabilirsiniz.

Bu sayede seçilen döneme ait BS (Büyük Satış)/BA (Büyük Alış) bildirimlerinden önce elektronik ortamda mutabakatlarınızı sağlayabilirsiniz. 15xx versiyonu 08.03.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-Mutabakat Modülümüzde cari hesap bakiye mutabakatına ilave olarak BS/BA Mutabakat menüleri eklenmiştir. Mevcut olan cari hesap bakiye mutabakatı içinde

Detaylı

OCAK 2019 AYI KDV BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA AÇIKLAMA

OCAK 2019 AYI KDV BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA AÇIKLAMA 06.02.2019/47-1 OCAK 2019 AYI KDV BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA AÇIKLAMA Ocak 2019 ayından itibaren 1 No.lu KDV beyannamesinin indirimler tablosunda değişiklik yapıldı. ÖZET : 1 No.lu KDV Beyannamesinin

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Fabrika ve Ambar Parametrelerinin

Detaylı

2018 VERGİ DÖNEMİ İÇİN BASİT USUL YILLIK GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ (1001C) KULLANIM KILAVUZU

2018 VERGİ DÖNEMİ İÇİN BASİT USUL YILLIK GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ (1001C) KULLANIM KILAVUZU 2018 VERGİ DÖNEMİ İÇİN BASİT USUL YILLIK GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ (1001C) KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. Sisteme Giriş... 3 2. Mükellef Seçimi... 3 3. Beyanname Oluşturma Ekranına Geçiş... 4 4. Hesap

Detaylı

2 Ekim 2009. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Bordro

2 Ekim 2009. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Bordro 2 Ekim 2009 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Bordro 05084 ve 85615 SAYILI TEŞVİK KANUNU UYGULAMASI Bu kanunun amacı bazı illerde vergi ve sigorta primi teşvikleri uygulamak

Detaylı

Raşit UÇAN-Vergi Müfettişi 16/02/2017

Raşit UÇAN-Vergi Müfettişi 16/02/2017 TAM İSTİSNA UYGULANAN İŞLEMLERDE 1 NO.LU KDV BEYANNAMESİ DÜZENLENME (6736 sayılı Kanunun (6/2-a) Maddesi Kapsamındaki İşlemlerin Eklenmesi Nedeniyle Yenilenen 1 Nolu KDV Beyannamesine Göre Hazırlanmıştır.)

Detaylı

t-beyanname Toplu e-beyanname Programı

t-beyanname Toplu e-beyanname Programı t-beyanname Toplu e-beyanname Programı Versiyon 1.00 27-12-2005 GENEL TANITIM... 4 1) Giriş Ekranı... 4 2) Menü Ekranı (ANA MENÜ)... 5 2.1) Beyanname Girişleri...6 2.1.1) Banka Muameleleri Vergisi Ekranı...

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Konu: ÖTV-1, KDV-1 VE MUHTASAR BEYANNAMELERİNDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞTIR

SİRKÜLER İstanbul, Konu: ÖTV-1, KDV-1 VE MUHTASAR BEYANNAMELERİNDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞTIR SİRKÜLER İstanbul, 04.02.2019 Sayı: 2019/042 Ref:4/042 Konu: ÖTV-1, KDV-1 VE MUHTASAR BEYANNAMELERİNDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞTIR Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından e-beyanname sisteminde yayınlanan

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 09a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 09a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 12.03.2019 Tarihli Fly 09a Sürümü Zamanlanmış Görevler ile Raporların Otomatik Alınması ve Mail Olarak Gönderilmesi Programdaki parametre saklama özelliği olan birçok raporda

Detaylı

MUHTASAR VE KDV BEYANNAME DEĞİŞİKLİKLERİ İLE GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ

MUHTASAR VE KDV BEYANNAME DEĞİŞİKLİKLERİ İLE GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ MUHTASAR VE KDV BEYANNAME DEĞİŞİKLİKLERİ İLE GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ Amaç ve Fayda Yayın Tarihi Kategori Ürün Grubu Bu döküman ile, KDV ve Muhtasar Beyannamaleri ile ilgili programda yapılan değişikliklerin

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 22.10.2018 Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği 1. Yerli Malı Etiket Yönetmeliği ile İlgili Düzenlemeler Yapılmıştır. a. Stok tanıtım kartı pozisyon bayrakları sekmesine Menşei ülke alanı eklenmiştir.

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu Genel Açıklama: GIB (Gelir Đdaresi Başkanlığı) nın yayınladığı 117

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU ŞUBAT - 2014 PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA GELİŞTİRME VE DESTEK ŞUBESİ 1 İçindekiler GİRİŞ......3 1. HARCAMA BİRİMLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER..3 1.1.

Detaylı

Netsis İhracat e-fatura Uygulaması

Netsis İhracat e-fatura Uygulaması Netsis İhracat e-fatura Uygulaması Güncelleme Tarihi: 03.02.2017 Genel Uygulama İhracat e-fatura uygulaması, ihracat e-fatura uygulamasına kayıtlı bulunan mükelleflerin ihracat faturalarının da e-fatura

Detaylı

E-Netsis.Net Yenilikleri

E-Netsis.Net Yenilikleri E-Netsis.Net Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu Uygulama [X] Yeni Fonksiyon @6 E-Netsis.Net parametrelerinin başka şubeden okunması Bu uygulama,

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Genel Muhasebe Uygulamasında, Damga Pulu Defterinde Defter Basılacak Tür Kodu bilgisinin de yazılması sağlanmıştır. (Proje No: 236084) Damga Pulu Defteri Uygulaması kullanan firmalar için; Damga Pulu Defterinin

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 1/24/2011 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI YENİ ÖZELLİKLER 1. Malzeme Virman İşlemleri Malzeme virmanı ile; Malzemeler arası miktar/stok aktarımı Farklı bir amaç için alınmış

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

KATMA DEĞER VERGİSİ BEYANNAMESİ

KATMA DEĞER VERGİSİ BEYANNAMESİ KATMA DEĞER VERGİSİ BEYANNAMESİ E-Beyannameler başlığı altında yer alan katma değer vergisi beyannamesinin oluşturulması için öncelikle ilgili butona basılarak tanımlama ekranına ulaşılır. Katma değer

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

v5.4.0 YENİLİKLER * Perakende fatura ödeme tipi çoklu da gelen tahsilat ekranında fiş tiplerine Banka Havale Alma fişi eklendi.

v5.4.0 YENİLİKLER * Perakende fatura ödeme tipi çoklu da gelen tahsilat ekranında fiş tiplerine Banka Havale Alma fişi eklendi. FATURA SATIŞ FİYATI OLUŞTURMA * Alış faturasından satış fiyatı oluşturma işlemindeki hesaplamalar iyileştirildi. Satır bazında kar / zarar hesaplanması sağlandı. Eski satış fiyatı ile yeni satış fiyatı

Detaylı

xx versiyonunda KDV Beyannameleri ile ilgili düzenlemeler yapılmıştır.

xx versiyonunda KDV Beyannameleri ile ilgili düzenlemeler yapılmıştır. 1.73.00.xx versiyonunda ile ilgili düzenlemeler yapılmıştır. Genel Muhasebe / Ana Kayıtlar / E-Beyannameler bölümünden beyannameler hazırlanabilmektedir. A. KDV1 Katma Değer Vergisi Beyannamesi KDV1 beyannamesinin

Detaylı

Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması

Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması Eğitime başlamak için bir sonraki sayfaya ilerleyin. Irgat Nedir? Irgat; KüreselNet mühendisleri ve tasarımcıları tarafından,

Detaylı

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ e-fatura UYGULAMASI HAKKINDA e-fatura NEDİR? Türkiye de 397 sıra no.lu VUK tebliğine ile hayata geçirilen ve 5 Mart 2010 tarihinden itibaren uygulamada olan e-fatura (elektronik

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ

GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ ( Kurumlar Vergisi Mükellefleri İçin ) 1032 AKDENİZ VD VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ DÖNEM TİPİ Geçici Vergi Dönemi (Normal Dönem) Yılı Dönem 2017 1. Dönem Onay Zamanı : 15.05.2017-09:50:24

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Entegre@6 (Muhasebeci Paketi) [X] Yeni Fonksiyon @6 4.0.12 Seti ve 4.0.10 Onaylı Sürüm Uygulama 6 Şubat 2008

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010 KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010 ANADOLU KURUMLAR VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ DÖNEM TİPİ Yıllık Yıl 2007 Onay Zamanı : 10.04.2008-11:04:00 Vergi Kimlik Numarası 3850003845 E-Posta Adresi Ticaret Sicil No

Detaylı

Serbest Bölgeler için Gelir Vergisi Terkin Uygulaması

Serbest Bölgeler için Gelir Vergisi Terkin Uygulaması Serbest Bölgeler için Gelir Vergisi Terkin Uygulaması Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu 4.0.13 Uygulama 3218 sayılı Serbest Bölgeler

Detaylı

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu www.talyabilisim.net Sayfa 1 Ayarlar: E-Reçete için ilk önce sistemimizdeki tanımlı olan ilaç rehberini güncellememiz gerekmektedir. Güncelleme için gerekli olan ilaç rehberini; http://www.iegm.gov.tr/default.aspx?sayfa=fiyat_listesi

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş Liste Ekranları sipariş, irsaliye, fatura, tahsilat, ödeme, cari hareket, hizmet vb. fiş kayıtları ile ilgili detay, izleme, değiştirme ve yeni giriş işlemlerinin yapılmasına imkan sağlayan liste ekranlarıdır.

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

687 No lu KHK ile Gelen SGK, Gelir ve DamgaVergisi Teşviği

687 No lu KHK ile Gelen SGK, Gelir ve DamgaVergisi Teşviği 687 No lu KHK ile Gelen SGK, Gelir ve DamgaVergisi Teşviği Güncelleme Tarihi: 13.04.2017 Genel Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu Gerekli Dosyalar [X] Netsis Enterprise [X] Netsis Standard [X] Netsis

Detaylı

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ PERSONEL SİSTEMİ Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Listesi Yeni Nesil Muhasebe Sisteminde ve Güneş Sisteminde yer alan Muhtasar Beyannamelerine

Detaylı

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri : İÇİNDEKİLER 1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :... 2 1.1. Gelir İdaresinin Belirlediği Fatura Tipleri :... 2 2. Tiger ve Go Ürün Gruplarından Gönderilebilen e-fatura ve e-arşiv Faturası Türleri :... 8 2.1.

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI GO PLUS ANA MENÜ DEĞİŞİKLİKLERİ. Go Plus ürünümüzde versiyonu ile birlikte arayüz değişikliği ve menü düzenlemesi yapılmıştır.

DESTEK DOKÜMANI GO PLUS ANA MENÜ DEĞİŞİKLİKLERİ. Go Plus ürünümüzde versiyonu ile birlikte arayüz değişikliği ve menü düzenlemesi yapılmıştır. GO PLUS ANA MENÜ DEĞİŞİKLİKLERİ Go Plus ürünümüzde 2.22.00 versiyonu ile birlikte arayüz değişikliği ve menü düzenlemesi yapılmıştır. Go Plus 2.22.00 deki menü değişikliği ile; - Ana menüye Ana Kayıtlar

Detaylı

Asgari Geçim İndirimi Uygulaması 1.Versiyon Geçişi

Asgari Geçim İndirimi Uygulaması 1.Versiyon Geçişi Asgari Geçim İndirimi Uygulaması 1 Ocak 2008 tarihi itibari ile ocak/2008 ücretleride uygulamaya girecek olan Asgari Geçim İndirimi, ücret bordroları hesaplanırken otomatik olarak hesaplanacaktır. Bordrolar

Detaylı

Mikro Drive. Mikro Drive Partner

Mikro Drive. Mikro Drive Partner Mikro Drive Partner Mikro Drive ın kullanılabilmesi için ilk olarak partner tarafından müşterimizde lisanslanması gerekmektedir. Mikro Drive ı müşteriye lisanslamak için Yeni Mikro Drive butonuna basarak

Detaylı

Tarihli MikroFLY 05a Sürümü

Tarihli MikroFLY 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroFLY 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2)

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Genel Açıklama: 1.1. KDV TEVKĐFATININ NĐTELĐĞĐ KDV tevkifatı

Detaylı

GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ

GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ ( Kurumlar Vergisi Mükellefleri İçin ) 1032 ERTUĞRULGAZİ VD VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ DÖNEM TİPİ Geçici Vergi Dönemi (Normal Dönem) Yılı Dönem 2017 4. Dönem Onay Zamanı : 19.02.2018-16:38:37

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

mali döneminde uygulanacak yasal parametreler programlarımıza eklenmiştir. (Yasal parametreler (116215))

mali döneminde uygulanacak yasal parametreler programlarımıza eklenmiştir. (Yasal parametreler (116215)) 15xx versiyonu 30.01.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Geçici Vergi Beyannamesi (Kurumlar Vergisi Mükellefleri için) (KGECICI_20) ve Geçici Vergi Beyannamesi (Gelir Vergisi Mükellefleri için) (GGECICI_13)

Detaylı

MİKROKOM GMS.NET. Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER. 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS.

MİKROKOM GMS.NET. Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER. 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS. MİKROKOM GMS.NET Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER 1. Tanımlamalar 1.1 Entegratör Seçimi 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS.NET e Kaydedilmesi 1.3 Hizmet Satış

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

15xx versiyonu 15.15e / Tarihli Arşivin İçeriği. 1- E-Fatura modülümüzde tek/toplu olarak yazdırma seçeneği programlarımıza eklenmiştir.

15xx versiyonu 15.15e / Tarihli Arşivin İçeriği. 1- E-Fatura modülümüzde tek/toplu olarak yazdırma seçeneği programlarımıza eklenmiştir. 15xx versiyonu 15.15e /27.12.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-Fatura modülümüzde tek/toplu olarak yazdırma seçeneği programlarımıza eklenmiştir. 2- E-Fatura Cari Kart Güncelleme (360030) menüsü ile Cari

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

15 Versiyonu / 11.02.2015 güncellemesi

15 Versiyonu / 11.02.2015 güncellemesi 15 Versiyonu / 11.02.2015 güncellemesi *03.02.2015 - MUH, MUH30 ve MUHGVK281 beyannamelerinde değişiklik Muhtasar Beyannamesi MUH, MUH30 ve MUHGVK281 beyannamelerinde değişiklik yapılmıştır. Ekler kısmında

Detaylı