İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU"

Transkript

1 ON/1, N' İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU 2006 SIRA NO ANKET KONU BAŞLI ĞI ANKET KONUSU ANKET SONUCU YAPILACAK İ Y İLEŞTİRME ÇALIŞMASI SORUMLU BİRİM/KİŞİ BAŞLANCIÇ TARİHİ BİT İ$ TARİHİ AÇIKLAMA Eğitim öğretim Sürecinden Eğitim öğretim Sürecinden Sürecinden - Kullandıgımız derslik/laboratuvarların fiziksel imkanları (aydınlatma, ı sıtma, havalandırma, vb.) eğitim öğretim için Kullandığı m ız derslik / laboratuvarlardaki öğretim materyalleri (projeksiyon cihazı, tahta, deney clitzenekleri, vb.) eğitim öğretim için Üniversite kütüphanesinin elektronik kaynakları eğitim öğretim için - 2,36 2,41 2,64 Fiziksel imkanlar şu anda aktif kullandıgımız bina açısından zayı ftır. Ancak geçtigimizde bu sorunların Fiziksel imkanlar şu anda aktif kullandıgımız bina açı sından zayıflır. Ancak geçtigimizde bu sorunların Ogrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında kütüphaneden yararlanma konusunda yapı lacakt ır. Bahçe Bitkileri Ekim 2017 Ekim 2017 Universitemizin basılı ve elektronik kaynak bakımından zengin bir kütüphanesi bulunmaktadır. Ancak öğrencilerimizin bunu nasıl kullanacağını bilmediği anket sonuçlarından anlaşılmıştır bununla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapı lacaktır. (Form No: FR-474: Revayon Tarihi /.. /...; Reviryon No:..)

2 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU 4 Sürecinden Sürecinden Üniversitenin fiziki koşulları engelli bireyler için uygundur. Fiziksel imkanlar şu anda aktif kullandıgımız bina 2,68 geçtigimizde bu sorunların Mevcut binamızın eski ve temizlik personeli sayısı nın yetersizliği sebebiyle temizlik aksamalar hizmetlerinde 2,59 olmaktadır. Ancak yeni binamızda temizlik personeli sayısının artmasıyla sorunun ortadan kalkacağı ön genel temizlik hizmetleri yeterlidir Üniversitemiz öğrenci toplulukları yeterli sosyal ve kültürel faaliyetler yapmaktadır. 2,59 Ögrencilerimize 2017 Eylül Ayında yapılan oryantasyon etkinliginde öğrenci toplulukları ile ilgili yapılmış olup, ögrencilerimizle Ekim ayında yapılacak diğer toplant ıda da bilgilendirmeye devam edilecektir. Bahçe Bitkileri Ekim 2017 Ekim 2017 Öğrencilerimizin topluluklar hakkında bilgi sahibi olmadıkları Bunlar hakkında bilgilendimıeler yapılacakt ır. (Form No: FR-474; Revizyon Tarih!: ; Revizyon No: )

3 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU Oniversitemizde günlük ihtiyaçlarımı karşılayabilecegim hizmetler(banka, kırtasiye, kafeterya, vb.) bulunmaktadır. Üniversitemizde yeterli düzeyde psikolojik danışmanlı k hizmeti verilmektedir, niversitemizde öğrencilere yönelik sportif etkinlikler düzenlenmektedir. 2,45 2,41 2,32 Mevcut binamız ana kampüs dışında olmasından dolayı söz konusu hizmetler yetersizdir. Ancak yeni binamızın bulunduğu ana kampüse yakın zamanda taşındıgımızda öğrencilerimiz bu hizmetlerden faydalanabilecektir. Ogrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında psikolojik danışmanlık hizmetlerle ile ilgili yapılacaktı r. Fiziksel imkanlar şu anda aktif kullandığımız bina geçtigimizde bu sorunların Dekanlık Ocak 2017 Aralı k 2018 Bahçe Bitkileri Ekim 2017 Ekim 2017 Dekanlı k Ocak 2017 Aralık 2018 Üniversitemizin yeterli düzeyde psikolojik danışmanlı k hizmeti veren bir birimi bulunmakta ancak öğrencilerimizin bu konuda bilgisi olmadığı Bununla ilgili bilgiler aktarılacaktır. (Form No: FR-474,- Revisyon Tarihi : ; Revizyon

4 4 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU Üniversitemizde öğrencilere yönelik kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenmektedir. Üniversitemizde öğrencilerin kullanacağı sosyal ve sportif tesisler iversitemizin Ün mezun izleme sistemi etkin olarak kullanılmaktadır. 2,50 2,41 2,50 Üniversitemizde her yıl sayısı giderek artan kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmelctedir. Ögrenci toplulukların sayısını artırmaya yönelik devam eden çalışmalar bu tür etkinliklerin de artmasına katkı sağlayacaktır. Mevcut binamızı n bulunduğu kampüsteki tesisler yetersizdir. Ancak geçtigimizde ana kampüsteki tesisler ihtiyacı karşılamada etkili olacaktır. Fakültemiz web sitesindeki mezun takip sistemini kullanmaları konusunda ögrencilerimiz bilgilendirilecektir. Dekanl ık Ocak 2017 Aralık 2018 Bahçe Bitkileri Ocak 2017 Haziran (Form No: FR-474: RevRyon Tarihi.1 /...; RevRyon Na:......)

5 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU..SIRA ' NO ANKET KONU ] - BAŞLICİ ANKET KONUSU. ANKET SONUCU - YAP1LACAK '. İ Y ItNI tlgşt İ g ÇAL1ŞMASt SORUMLU IHRİM/KİŞİİ BAŞLANGIÇ TARİHİ BİTİŞ TARIH İ. _ AÇIKLAMA ı Eğitim ögretimin Tasarımından Oryantasyon için yeterli düzeyde etkinlik yapılmaktadır. 2,3 Oryantasyon eğitimi 1. sını f öğrencilerinin katılımı ile Ekim ayı içerisinde bölüm öğretim üyeleri ve tüm bölüm öğrencilerinin katılacağı oryantasyon etkinliği planlanmıştır. Bitki Koruma Oryantasyon eğitimi DekanlıkMakamı tarafından tüm bölümlere aynı günde verilmektedir, Sürecinden Eğitim öğretim Sürecinden Eğitim öğretim Sürecinden Faaliyetlerinde ögrenci Görüşleri Dikkate Alınmalctadır. Kullandıgımız derslik/laboratuvarların fiziksel imkanları (aydınlatma, ısıtma, havalandırma, vb.) eğitim öğretim için Kullandıgımız derslik / laboratuvarlardaki öğretim materyalleri (projeksiyon cihazı, tahta, deney düzenekleri, vb.) eğitim öğretim için 2,67 2 1,89 Ders ve sınav programları öğrencilerle görüşülerek onların görüşlerine de yer verilerek yapılmaktadır. aktif kullandığı= bina açı sından zayı ftır. Ancak geçtigimizde bu sorunların aktif kullandıgımız bina geçtigimizde bu sorunlann Bitki Koruma Ocak 2017 Aralık 2017 (Form Na: FR-474; Revizyon Tarihi :. /.../.. Revayon No:......)

6 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU 5 6 Sürecinden Sürecinden Üniversite küttiphanesinin bası lı kaynakları eğitim öğretim için Üniversite kütüphanesinin elektronik kaynakları eğitim öğretim için 2 2,11 Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırası nda kütüphaneden yararlanma konusunda yapılacalchr. Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında kütüphaneden yararlanma konusunda yapılacalchr. Bitki Koruma Bitki Koruma Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Oniversitemizin bası lı ve elektronik kaynak bakımı ndan zengin bir kütüphanesi bulunmaktadır. Ancak öğrencilerimizin bunu nası l kullanacağını bilmediği anket sonuçlarından anlaşılmıştır bununla ilgili bilgilendirme çalışmaları,, Oniversitemizin ' basılı ve elektronik kaynak:bakımından zengin bir kütüphanesi bulunmaktadır. Ancak öğrencilerimizin bunu nası l kullanacağını bilmediği anket sonuçlarından anlaşılmıştır bununla ilgili bilgilendimıe çalışmaları yapılacalchr. (Form Na: FR-474; Revizyon Tarihi./.../.; Revizyon No:......)

7 enti,, İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU Sürecinden Sürecinden Sürecinden Sürecinden Üniversitenin fiziki koşulları engelli bireyler için uygundur. Üniversitenin genel temizlik hizmetleri yeterlidir ' Mesleki/bireysel gelişimimi destekleyecek eğitim ve etkinlikler sunulmaktadır. m tarafmdan staj süreçler' hakkında gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapılmaktadır. 1,56 2,44 2,56 2,67 aktif kullandıgımız bina geçtiğimizde bu sorunların aktif kullandıgımız bina geçtigimizde bu sorunların Bölüm öğrencilerimize yönelik mesleki bilgilendirme ve seminerler düzenlenecektir. müzde danışman öğretim üyeleri sorumlu oldukları öğrencilerle staj süreçieri ile ilgili yapacaklardır. Dekanl ık Ocak 2017 Aralık 2018 Dekanl ı k Ocak 2017 Aralık 2018 Bitki Koruma Bitki Koruma Aralık 2017 Aralık 2018 I Ocak 2017 Aralık ):. Bölümtilnüz 3. sınıf öğrencileri Dönemi içinde yazın staj yapacagından dolayı Döneminde bilgilendirme çalışmaları (Form Na: FR-474; Revizyon Tarihi: /.. ; Revizyon No:......)

8 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU iversitemizde Ün ilgi alanıma uygun ögrenci toplulukları bulunmaktadır. Üniversitemiz öğrenci toplulukları yeterli sosyal ve kültürel faaliyetler yapmaktadır. Üniversitemizde günlük ihtiyaçlarımı karşılayabileceğini hizmetler(baıdca, kırtasiye, kafeterya, vb.) bulunmaktadır. Üniversitemizde yeterli düzeyde psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir, 2,3 1,96 1,48 1,67 Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırası nda ögrenci toplulukları ile ilgili Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında ögrenci toplulukları ile ilgili aktif kullandığı= bina geçtigimizde bu sorunların Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında psikolojik danışmanlık hizmetlerle ile ilgili Bitki Koruma Bitki Koruma Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Bitki Koruma Ekim 2017 Ekim 2017 Öğrencilerimizin topluluklar haklunda bilgi sahibi olmadıkları Bunlar hakkında Öğrencilerimizin topluluklar hakkında bilgi sahibi olmadıkları J, Bunlar hakkında Üniversitemizin yeterli düzeyde psikolojik danışmanlık hizmeti veren bir birimi bulunmakta ancak öğrencilerimizin bu konuda bilgisi olmadığı Bununla ilgili bilgiler aktarılacaktı r. (Form Na: FR-474; Revizyon Tarihi : İ. /..; Revizyon......)

9 ' İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU Spsyal ve Kültürel Oniversitemizin sunduğu yemekhane hizmetleri Oniversitemizde bulunan kantinlerin hizmetleri Üniversitemizde öğrencilere yönelik sportif etkinlikler düzenlenmektedir. Üniversitemizde öğrencilere yönelik kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenmelctedir. Üniversitemizde öğrencilerin kullanacağı sosyal ve sportif tesisler 2,44 2,37 1,63 1,81 1,85 aktif kullandığımız bina geçtiğimizde bu sorunların aktif kullandıgımız bina geçtiğimizde bu sorunların aktif kullandığı= bina açısından zayı ftı r. Ancak geçtiğimizde bu sorunların aktif kullandığı= bina geçtiğimizde bu sorunların aktif kullandığı= bina geçtiğimizde bu sorunların Dekanlık Ocak 2017 Aral ık 2018 Dekanlık Ocak 2017 Aralı k 2018 (Form No: FR-474; Revizyon Tarihi./. /... Revizyon

10 < İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU Kalite Yönetim Sistemine Katılım Üniversitemiz kampüslerinde sunulan güvenlik hizmetleri Gniversitemizin mezun izleme sistemi etkin olarak kullanılmaktadır. tiniversitemiz, öğrencileri akademik başarıya teşvik etmektedir. Oniversitemiz birimleri ögrenci şikayet ve dileklerine zamanında cevap verir. 1,78 2,22 2,59 2,48 aktif kullandığımız bina yapı lan yeni binaya geçtiğimizde bu sorunların müz öğretim üyeleri tarafı ndan ögrencilerimiz bilgilendirileceklerdir. Öğrencilerimizin ögrenci projeleri ve ögrenci kongrelerine daha fazla katılmalarını sağlamak için bilgilendirme çalışmaları yapılacalctır. aktif kullandığımız bina geçtiğimizde bu sorunların Bitki Koruma Bitki Koruma Ocak 2017 Aralık 2018 müz öğretim yı lında ilk kez ögrenci almış olup döneminde ilk mezunlarımızı vereceğiz. Bundan dolayı mezun izleme sistemi bölümümüz tarafından aktif ' kullanılmamaktadır2, Öğrencilerimizin genel şikayeti fiziksel imkanlar yönünden olduğundan dolayı yeni binaya geçtiğimizde bu sorunların (Form No: FR-474: Revizyon Tarihi :. /.../. ; Revizyon No:

11 IYILEŞTIRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU ZİRAAT FAKÜLTESI TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ SIRA NO ANKET KONU/BAŞLIĞI ANKET KONUSU YAPILACAK ANKET IYILEŞTIRME SONUCU ÇALIŞMASI SORUMLU BİRİM/KIŞI BAŞLANCIÇ TARİHİ BİTİŞ TARİHİ AÇIKLAMA Eğitim öğretim tasarımından Eğitim öğretim tasarımından Eğitim öğretim tasarımından Eğitim öğretim uygulama sürecinden Eğitim öğretim uygulama sürecinden M3/1-laftalık ders programı dengeli biçimde planlanmaktadır. M4/Oryantasyon için yeterli düzeyde etkinlik yapılmaktadır. M6/Haftalık ders programı dönem başlamadan önce duyurulmaktadır. MI/Eğitim öğretim faaliyetlerinde öğrenci ' görüşleri dikkate alınmaktadır. M2/Kullandığımız derslik/laboratuvarların fiziksel imkanları (aydınlatma,ısıtma,havaland ırma,vb.) eğitim öğretim için 2,00 1,86 2,43 1,71 1, Bahar dönemi Bölüm ders programı hazırlanırken bu husus ayrıca göz önünde bulundurulacak tır. Bölüm öğrenci temsilcisi sürece dahil edilecektir. Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı Ziraat Fakültesi Dekanlığı Ziraat Fakültesi Dekanlığı Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı Ziraat Fakültesi Dekanlığı I Eylül Eylül 2018 (Form Na: FR-474: Reviryon Tarihi / / Reıtyon No:.. )

12 200 6 İYİLEŞTİRNIE ÇALIŞMALARI TAKİP FORNIU ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ Eğitim öğretim uygulama sürecinden Eğitim öğretim uygulama sürecinden Eğitim öğretim uygulama sürecinden Eğitim öğretim uygulama sürecinden Eğitim öğretim uygulama sürecinden Eğitim öğretim uygulama sürecinden M3/Kullandığımız derslik/laboratuvarlardaki öğretim materyalleri (projeksiyon cihazı,tahta,deney düzenekleri,vb.) eğitim öğretim için M4/Üniversite kütüphanesinin basılı kaynakları eğitim öğretim için M5/Üniversite kütüphanesinin elektronik kaynakları eğitim öğretim için M6/Üniversitenin fiziki koşulları engelli bireyler için uygundur. M7/Üniversitenin genel temizlik hizmetleri M8/Öğrenciler dönem başında aldıkları derslerin amaç ve içerikleri hakkında bilgilendirilmektedir. 1,57 1,57 1,57 1,43 1,43 2,71 Konu hakkında ilgili ö ğretim elemanlarına gerekli Ziraat Fakültesi Dekanlığı A.E.ü. Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı - (Form No: FR-474; Revigmn Tarihi / /. Revizyon No: )

13 ,.,3 ÜN/ve eş: koş İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU ZİRAAT FAK1ÜLTESİ TARIMSAL BIYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ Eğitim öğretim uygulama sürecinden Eğitim öğretim uygulama sürecinden Eğitim öğretimin izleme ve değerlendirme sürecinden Eğitim öğretimin izleme ve değerlendirme sürecinden Eğitim öğretimin izleme ve değerlendirme sürecinden M9/Mesleki/bireysel gelişimimi destekleyecek eğitim ve etkinlikler sunulmaktadır. M10/Eğitim öğretim ile ilgili konularda idari personel (bölüm sekreteri,öğrenci işleri,vb.) gerekli desteği vermektedir. MI/Sınav duyuruları zamanında yapılmaktadır. 2,43 2,29 2,29 Birimlere gerekli Konu hakkında ilgili Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı Ziraat Fakültesi Dekanlığı Ziraat Fakültesi Dekanlığı M2/Dönem başında etim.. ğr Tarımsal öğrencilere ders geçme Biyoteknoloji 2,57 elemanlarına kriterleri hakkında Bölüm gerekli bilgilendirme yapılmaktadır. Başkanlığı M3/Sınavlar uygun ortam ve koşullarda (öğrenci sayısı,aydınlatma,havalandır ma,vb.) yapılmaktadır. 2,29 Ziraat Fakültesi Dekanlığı (Form No: FR-474; Rewryon Tarihi / / Reviryon No:...

14 20 06 İYİLESTİRNIE ÇALISMALARI TAKİP FORMU A E Ü ZİRAAT FAKÜLTESI TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ Eğitim öğretimin izleme ve değerlendirme sürecinden Eğitim öğretimin izleme ve değerlendirme sürecinden Eğitim öğretimin izleme ve değerlendirme sürecinden Araştırma geliştirme faaliyetlerinin yönetiminden Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Sosyal ve kültürel faaliyetlerden M4/Sınavlar dersin amaç ve içerikleri ile uyumlu olacak şekilde hazırlanmaktadır. MS/Sınav sonuçları zamanında ilan edilmektedir. M6/Sınav sonuçlarına itirazlar öğretim elemanları tarafından dikkate alınmaktadır. M2/Öğrencilerin geliştirdiği araştırma projeleri desteldenmektedir. Ml/Üniversitemizde ilgi alanıma uygun öğrenci toplulukları bulunmaktadır. M2/Üniversitemiz öğrenci toplulukları yeterli sosyal ve kültürel faaliyetler yapmaktadır. 2,71 2,14 2,57 2,71 2,71 2,29 Konu hakkında ilgili öğretim elemanlarma gerekli Konu hakkında ilgili öğretim elemanlarına gerekli Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı (Form No: FR-474; Revicyon Tarihi :. /.../.. Revayon Ato:.)

15 *??., N t 2006 İYİLEŞTİR1V1E ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU ZİRAAT FAKÜLTESİ TARİMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Sosyal ve kültürel faaliyetlerden M3/Üniversitemizde günlük ihtiyaçlanmı karşılayabileceğim hizmetler (banka,lurtasiye,kafeterya,v b.) bulunmaktadır. M4/Üniversitemizde yeterli düzeyde psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir. M5/Üniversitemizin sunduğu yemekhane hizmetleri M6/Üniversitemizde bulunan kantinlerin hizmetleri M7/Üniversitemizde öğrencilere yönelik sportif etkinlikler düzenlenmektedir. M8/Üniversitemizde öğrencilere yönelik kültürel ve sanatsal etkinlikler 1,71 1,43 1,57 2,57 1,29 28 Sosyal ve kültürel faaliyetlerden 1,29 düzenlenmektedir. M9/Üniversitemizde 29 Sosyal ve kültürel faaliyetlerden öğrencilerin kullanacağı sosyal ve sportif tesisler 1,29 Birimlere gerekli Ziraat Fakültesi Dekanlığı Rektörliiğii..,.. Rektörlügu A E Ü,.. Rektörlügu A.EÜ. ',.. Rektörlügu Rektörlügu,,.. Rektörlügu,.. Rektörlügu (Form No: FR-474: RevRyon Tarihi Revizyon No:....J

16 200 6 IYILEŞTIRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORNIU ZİRAAT FAKÜLTESI TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Kalite yönetim sisteminden M10/Üniversitemiz kampüslerinde sunulan güvenlik hizmetleri Mll /Üniversitemizin mezun izleme sistemi etkin olarak kullanılmaktadır. M12/Üniversitemiz, öğrencileri akademik başanya teşvik etmektedir. M2/Üniversitemiz birimleri öğrenci şikayet ve dileklerine zamanında cevap verir. 1,71 2,14 2,43 2,00 Birimlere gerekli Birimlere gerekli Ziraat Fakültesi Dekanlığı Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı Ziraat Fakültesi Dekanlığı (Form Na: FR-474; Reviryon "Tarihi :. / Reviryon Na:.)

17 2006 İYİLEŞTİRNIE ÇALIŞMALARI TAKİP FORNIU ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ 34 Kalite yönetim sisteminden M3/Öğrenciler ile ilgili duyurular zamanında paylaşılır. 1,86 Birimlere gerekli Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığı Ziraat Fakültesi Dekanlığı I Eylül Eylül 2018 (Form No. F1?-474. Rev ıryon Tardu / / Rev ıryon No. )

18 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU SIRA NO ANKET KONU.BAŞLİĞİ ANKET KONUSU ANKET SONUCU YAPILACAK IY1LEŞTİRNIE ÇALIŞMASI SORUMLU BİRİM/K İŞI BAŞLANGIÇ TARİHİ BİTİŞ, TARİ H i AÇ1KLAMA 1 Eğitim Ögretimin Tasarımı ndan Haftalık Ders Programının dengeli biçimde planlanmaktadır 1.89 Yeterli sınıfın bölüme tahsis edilememesi sonucunda programda aksaklık çıkmaktadır Bu durum yeni binamıza taşındıgımızda giderilmesi planlanmaktadır 2 in Tasarımı ndan Oryantasyon için yeterli düzeyde etkinlik yapılmaktadır Oryantasyon eğitimi 1. sınıf öğrencilerinin katılımı ile Ekim ayı içerisinde bölüm öğretim üyeleri ve tüm bölüm öğrencilerinin katılacağı oryantasyon etkinliği planlanmıştır Oryantasyon eğitimi DekanlıkMakamı tarafından tüm bölümlere aynı günde verilmektedir. 3 Sürecinden Faaliyetlerinde ögrenci Görüşleri Dikkate Alınmaktadır Ders ve sınav programları öğrencilerle görüşülerek onlann görüşlerine de yer verilerek yapılmaktadır. Ocak 2017 Aralık 2017 "-, 4 Sürecinden Kullandıgımız derslik/laboratuvarlann fiziksel imkünları (ayd ınlatma, ısıtma, havalandırma, vb.) eğitim öğretim için 1.22 aktif kullandıgımız bina açısından zayı ftır. Ancak geçtigimizde bu sorunların Dekanlık Ocak 2017 Şubat Bu durum yeni binamıza taşındıgımızda giderilmesi planlanmaktadır 5 Eğitim öğretim Sürecinden Kullandıgımız derslik / laboratuvarlardaki öğretim materyalleri (projeksiyon cihazı, tahta, deney düzenekleri, vb.) eğitim öğretim için 1,56 aktif kullandıgımız bina geçtigimizde bu sorunların Dekanlık Ocak 2017 $ubat Bu durum yeni binamıza taşındıgımızda giderilmesi planlanmaktadır (Form No: FR-474; Revi:yon Tarihi :. /. /. ; Revi:yon Na:...

19 ON4, 4tş:P, as İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU Silrecinden Sürecinden Üniversite künlphanesinin bası lı kaynakları eğitim öğretim için Üniversite kütüphanesinin elektronik kaynakları eğitim öğretim için ,00 Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında küttiphaneden yararlanma konusunda Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında kütüphaneden yararlanma konusunda Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Üniversitemizin basılı ve elektronik kaynak bakımından zengin bir kütüphanesi bulunmaktadır. Ancak öğrencilerimizin bunu nasıl kullanacağını bilmediği anket sonuçları ndan anlaşılmıştır bununla ilgili bilgilendirme,çalışmaları Oniversitemizin bası k vefeleictronik kaynak bakımından zengin bir kütüphanesi bulunmaktadır. Ancak öğrencilerimizin bunu nası l kullanacağını bilmediği anket sonuçlarından anlaşılmışt ır bununla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapı lacakt ır. (Form No: FR-474; Revizyon Tarihi / /.. Revizyon Na:... )

20 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU.. niversitenin fiziki koşulları engelli 8 bireyler için uygundur. Sürecinden Sürecinden Sürecinden Sürecinden Sürecinden Üniversitenin genel temizlik hizmetleri yeterlidir Öğrenciler dönem başında aldıkları derslerin amaç ve içerikleri hakkında bilgilendirmek Mesleki/bireysel gelişimimi destekleyecek eğitim ve etkinlikler. sunulmaktadır. Eğitim öğretim ile ilgili konularda idari personel (Bölüm sekreteri, ögrenci işleri, vb) gerekli desteği vermektedir. 1, , aktif kullandıgımız bina geçtiğimizde bu sorunların aktif kullandığımız bina zayıftır. Ancak geçtiğimizde bu sorunların Üniversitemizin web sayfasında amaç ve ders içerikleri ile ders akış planı bulunmaktadır. Bölüm öğrencilerimize yönelik mesleki bilgilendirme ve seminerler düzenlenecektir. Bölüm sekreteri, ögrenci işleri bu konuda bilgilendirilecektir. Dekanlık Ocak 2017 Şubat 2018 Bölüm ögrenci danışmanları Bölüm sekreteri, ögrenci işleri Eylül 2017 Ekim 2017 Aralık 2017 Aralık 2018 Eylül 2017 Ekim 2017 Bu durum yeni binamıza taşındığımızda giderilmesi planlanmaktadır Bu durum yeni binamıza taşındıgımızda giderilmesi planlanmaktadır Öğfenci bu bilgileri.. yeterince Web üzerinden takip etmeleri konusunda bilgilendirlecektir. (Form Na: FR-474; Revizyon Tarihi :. /.../.. ; Revizyon No:

21 4 ÜN/fr\ İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU Sürecinden Sürecinden Sürecinden Sürecinden Araştırma geliştirme faliyetlerinin yönetiminden memmuniyet m tarafından staj süreçleri hakkı nda gerekli bilgilendirme ve yönlendinne yapılmaktadır. Staj yaptığım kurum mesleğim ile ilgili yeteneklerimin geliştirilmesine katkı sağlamaktadır Sınav sonuçları zamanında ilan edilmektedir. Sınav sonuçlarına itiralar öğretim elamanları tarafından dikkate alınmaktadır. Öğrenciler araştırma projeleri konusunda teşvik edilmektedir. 2, müzde danışman öğretim üyeleri sorumlu oldukları öğrencilerle staj süreçleri ile ilgili yapacaklardır. Öğrenciler kendi tercihleri alınarak, staj komisyonunda değerlendirilerek öğrencinin staji yaptırılmaktadır. Ders veren tüm öğretim üyeleri akademik takvim tarafından belirlenen süreler içerisinde sınav sonuçlarını bildimıektedir. ltirazlar Bölüm başkanlığına yapıldığı taktirde kurulan komisyonlar tarafından değerlendirme yapı lmaktadır. müzde proje hazırlama ve sunum teknikleri (seçmeli) dersi mevcut olup istekli öğrenciler bu dersi almaktadır. - _ Ocak 2017 Aralık 2018 Ocak 2017 Aralık 2018 Eylül 2017 Eylül 2017 Eylül 2017 Eylül 2017 Ekim 2017 Şubat 2018 müz 3. sınıf öğrencileri Dönemi içinde yazın staj yapacağından dolayı Döneminde bilgilendirme çalışmaları yapılacalctır. Bu konu üzerinde çalışıfacaktır. Öğrenciler bilgilendirilecelctir. (Form Na: FR-474; Reviryon Tarihi /... t...: RevRyon No: )

22 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU Araştırma geliştirme faliyetlerinin yönetiminden memmuniyet Araştırma geliştirme faliyetlerinin yönetiminden memmuniyet Araştırma geliştirme faliyetlerinin yönetiminden memmuniyet Araştırma geliştirme faliyetlerinin yönetiminden memmuniyet Öğrencilerin geliştirdiği araştırma projeleri desteklenmektedir. Öğrenciler değişim programları ( Erasmus, Farabi vb) hakkında bilgilendirilmektedir. Öğrenciler lisans üstü eğitim yapma konusunda teşvik edilmektedir. Öğrenciler yurt dışı eğitim imkanları konusunda bilgilendirilmaktadir Öğrenciler Tübitak vb kurumlardan destek almaları konusunda bilgilendirildikleri halde bu konuda yardım talebi bulunmamaktadır. Bölüm dış ilişkiler koordinatörü sürekli öğrencilerle bu konuda dialog içerisindedir. Bölüm öğretim üyeleri sürekli öğrencilerle bu konuda dialog içerisindedir Bölüm dış ilişkiler koordinatörü sürekli öğrencilerle bu konuda dialog içerisindedir. Ekim 2017 Şubat 2018 Ekim 2017 Şubat 2018 Ekim 2017 Şubat 2018 Ekim 2017 Şubat 2018 Öğrenciler tekrar bilgilendirilecektir Eğitim öğretim döneminde 2 adet öğrenci Farabi, 2 adet öğrencide erasmusdan yararlanarak, 1 öğrencide İLTS ile yurt dışında staj ' yapmıştır Eğitim öğretim döneminde 6 tane:ögrenci yüksek, lisan eğitimine başlamıştır Eğitim öğretim döneminde 2 adet öğrenci Farabi, 2 adet öğrencide erasmusdan yararlanarak, 1 öğrencide İ LTS ile yurt dışında staj yapmıştır. (Form Na: FR-474; Revizyon Tarihi /.../.. ; Revizyon Na:......)

23 . ÜN/ ye. İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU Üniversitemizde ilgi alanıma uygun öğrenci toplulukları bulunmaktadır. Üniversitemiz ögrenci toplulukları yeterli sosyal ve kültürel faaliyetler yapmaktadır. Üniversitemizde günlük ihtiyaçlarımı karşılayabilecegim hizmetler(banka, k ı rtasiye, kafeterya, vb.) bulunmaktadır. Üniversitemizde yeterli düzeyde psikolojik danışmanlı k hizmeti verilmektedir. 2, Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında ögrenci toplulukları ile ilgili Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında ögrenci toplulukları ile ilgili aktif kullandığımız bina açısından zayı ftı r. Ancak yapı lan yeni binaya geçtiğimizde bu sorunların Öğrencilerimize Ekim ayı içinde yapılacak olan oryantasyon etkinliği sırasında psikolojik danışmanl ık hizmetlerle ile ilgili Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Ekim 2017 Öğrencilerimizin topluluklar hakkmda bilgi sahibi olmadıkları Bunlar hakkında Öğrencilerimizin topluluklar hakkında bilgi sahibi olmadıkları Bunlar hakkında Ancak yapılan yeni binaya geçtiğimizde bu sorunların Üniversitemizin yeterli düzeyde psikolojik danışmanlık hizmbti veren bir birimi bulunmakta ancak öğrencilerimizin bu konuda bilgisi olmadığı Bununla ilgili bilgiler aktarılacaktır. (Form No: FR-474; Revizyon Tarihi : ; Revizyon No: )

24 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU Üniversitemizin sunduğu yemekhane hizmetleri Oniversitemizde bulunan kantinlerin hizmetleri Üniversitemizde öğrencilere yönelik sportif etkinlikler düzenlenmektedir. Üniversitemizde öğrencilere yönelik kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenmektedir. Üniversitemizde öğrencilerin kullanacağı sosyal ve sportif tesisler Üniversitemiz kampüslerinde sunulan güvenlik hizmetleri Üniversitemizin mezun izleme sistemi etkin olarak kullanı lmaktadır ,56 1,67 1, aktif kullandığımız bina açısından zayıftır. aktif kullandığımız bina açısından zayıftır. aktif kullandığımız bina açısından zayıftır. aktif kullandığımız bina açısından zayıftır. aktif kullandığımız bina açısından zayıftır. aktif kullandığımızbina açısından zayıftır. müz öğretim üyeleri tarafı ndan öğrencilerimiz bilgilendirileceklerdir. Ocak 2017 Aralık 2018 Ancak yapılan yeni binaya geçtigimizde bu sorunların Ancak yapılan yeni binaya geçtiğimizde bu sorunların Ancak yapılan yeni binaya geçtigimizde bu sorunların. Ancak yapılan yeni binaya geçtigimizde bu sorunların, Ancak yapılan yeni binaya geçtigimizde bu sorunların Ancak yapılan yeni binaya geçtigimizde bu sorunların Eğitim Öğretim döneminde mezunları mızı izleme sistemi bölümümüz tarafından aktif kullanılacaktır. (Form Na: FR-474; Revizyon Tarihi : /.; Revizyon Na: )

25 İYİLEŞTİRME ÇALİŞMALARİ TAKİP FORMU Kalite Yönetim Sistemine Katılım Kalite Yönetim Sistemine Katılım Üniversitemiz, öğrencileri akademik başarıya teşvik etmektedir. Kayıtlı olduğum Enstitü Fakülte Yüksekokul yönetimi öğrencilerin görüşlerine deger verir. Üniversitemiz birimleri öğrenci şikâyet ve dileklerine zamanında cevap verir. 2, ,22 Öğrencilerimizin ögrenci projeleri ve öğrenci kongrelerine daha fazla katılmalarını sağlamak için bilgilendirme çalışmaları yapılacalchr. Üst yönetime bu konuda bilgi verilecektir, aktif kullanduğımız bina geçtiğimizde bu sorunların Ocak 2017 Aralık 2018 Öğrencilerimizin genel şikayeti fiziksel imkanlar yönünden olduğundan dolayı yeni binaya geçtiğimizde bu r sorunların 36 Kalite Yönetim Sistemine Katı l ım Oğrenclerle ilgili duyurular zamanında paylaşı lır 2.44 Üst yönetime bu konuda bilgi verilecektir. (Form Na: FR-474; Revisyon Tarihi./ /. Reviryon No:......)

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU ÖĞRENCİ KONU BAŞLIĞI BİTİŞ 3 4 5 6 i Anketi Sonuçları Eğitim- Öğretimin Tasarımından i Anketi Sonuçları Eğitim- Öğretimin Tasarımından i Anketi Sonuçları Sürecinde i Anketi Sonuçları Sürecinde i Anketi

Detaylı

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU SIRA NO ANKET KONU BAŞLIĞI 1 Öğrenci Memnuniyeti Anketi 2 Öğrenci Memnuniyeti Anketi 3 Öğrenci Memnuniyeti Anketi 4 Öğrenci Memnuniyeti Anketi ANKET KONUSU Oryantasyon için yeterli düzeyde etkinlik yapılmaktadır.

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları (31.12.217) 24 Bölümümdeki yöneticiler öğrencilerin sorunlarını önemserler. - Average: 3.1 24 İhtiyaç duyduğumda bölümümdeki yöneticilere rahatlıkla ulaşabilirim.

Detaylı

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir.

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. SAYFA NO : 1/7 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. 2.UYGULAMA ALANI Bölüm Başkanı, Dekanlık

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ Memnun im im Hiç T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ KİŞİSEL BİLGİLER Biriminiz (Fakülteniz/Yüksekokulunuz/Meslek Yüksekokulunuz/Enstitünüz): Bölümünüz: Anabilimdalınız/Programımız: Program

Detaylı

Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi

Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi A. PERSONEL (Yüksekokul Sekreteri, Bölüm Sekreteri, Öğrenci İşleri personeli, Teknik personel) HİZMETİ Sorunlarımın çözümüne yönelik olarak idari personelin gösterdiği

Detaylı

ÖĞRENCİ REHBERLİĞİ VE DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ

ÖĞRENCİ REHBERLİĞİ VE DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ Sayfa No 1 / 5 KARAR TARİHİ : 5 Eylül 2017 KARAR NO : 2017/7 ÖĞRENCİ REHBERLİĞİ VE Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Kapadokya Üniversitesi öğrencilerinin, mutlu, huzurlu ve verimli bir yükseköğretim

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 07-08 AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ 07-08 Akademik Yılı itibariyle, Dumlupınar Üniversitesi nin farklı birimlerinde toplam 55.06 öğrenci öğrenim görmektedir. İç

Detaylı

T.C. Niğde Üniversitesi

T.C. Niğde Üniversitesi T.C. Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi (TBTF) Lisans Öğrenci iyet Anketi 2015-2016 Bu veri toplama aracı, Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ Hiç yeterli değil Yeterli değil Kararsızım Oldukça yeterli Tamamen yeterli KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ AKADEMİK PERSONEL Aşağıdaki ifadeler

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU 2006-2007 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU GENEL BİLGİLER: 1. Sınıflara Göre Öğrenci Sayısı: 1. Sınıf 63 27,4 2. Sınıf 49 21,3 3. Sınıf 58 25,2 4. sınıf 60 26,1 2. Öğrencilerin

Detaylı

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI NİSAN, 2017 GENEL DEĞERLENDİRME ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ ve ÖRNEKLEMİ - Araştırmanın verileri

Detaylı

HEDEFLER TABLOSU. arttırılması. gibi indekslerdeki Hitit Üniversitesi. sayısının her yıl. %5 arttırılması Her yıl en az 1 anlaşma yapılması

HEDEFLER TABLOSU. arttırılması. gibi indekslerdeki Hitit Üniversitesi. sayısının her yıl. %5 arttırılması Her yıl en az 1 anlaşma yapılması Stratejik Alan A Bilimsel Faaliyetler Alanı Amaç A.1 Bilimsel faaliyetlerin nicelik ve nitelik olarak Hedef A.1.1 Akademisyen başına düşen bilimsel yayın sayısını arttırmak A.1.1.1. Öğretim üyesi Öğretim

Detaylı

Anket Hakkında Bilgilendirme

Anket Hakkında Bilgilendirme Anket Hakkında Bilgilendirme Sevgili Öğrenciler; Bu anket, Selçuk Üniversitesi ni sizlerle birlikte ülkemizin ve dünyanın önde gelen üniversitesi haline getirme ve geleceği tasarlama çalışmalarımızda bizlere

Detaylı

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3. Stratejik Alanlar,Amaçlar, ler,stratejiler ve Performans Göstergeleri STRATEJİK ALAN 1. Eğitim- Öğretim Alanı

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ. Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ. Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri 2017 Tablo 1. Ankete katılan öğrencilerin cinsiyetleri bakımından frekans ve yüzdeleri Cinsiyet N % Kız 1803 30,5 Erkek 4020 67,9 Boş bırakılmış

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 1.11.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 2 2 2 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı 2 2 2 4-

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 01.06.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 5 2- Enstitü Sayısı 5 5 5 3- Yüksekokul Sayısı 1 1

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU ATILIM ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU ATILIM ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU ATILIM ÜNİVERSİTESİ 31.05.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 6 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı 1 2 2 4- Meslek

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU TOROS ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU TOROS ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU TOROS ÜNİVERSİTESİ 29.05.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 3 3 3 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı 2 2 2 4- Meslek

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ 16.05.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 12 12 12 2- Enstitü Sayısı 3 3 3 3- Yüksekokul Sayısı 1 1 1 4-

Detaylı

KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ KURUM GÖSTERGE RAPORU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 01.06.2018 Ölçütler 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 12 12 12 2- Enstitü Sayısı 4 4 5 3- Yüksekokul Sayısı 1

Detaylı

Gösterge

Gösterge 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 2- Enstitü Sayısı 3- Yüksekokul Sayısı 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı 5- Merkezi Araştırma Laboratuvarlarının Sayısı 6- Araştırma Merkezlerinin

Detaylı

RİSK KAYIT FORMU. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Tespit Edilen Risk Riske Verilen Cevaplar:Mevcut Kontroller. Birim/Alt Birim. Etki.

RİSK KAYIT FORMU. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Tespit Edilen Risk Riske Verilen Cevaplar:Mevcut Kontroller. Birim/Alt Birim. Etki. Sıra No Referans No Stratejik Hedef Birim/Alt Birim Hedefi Olasılık Etki Risk Puanı Değişim RİSK KAYIT FORMU İdare: Birim / Alt Birim : Tarih: / / 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Tespit Edilen Risk Riske

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 18.04.2019 2015 2016 2017 2018 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 5 5 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı - - - 1 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı

Detaylı

1- Fakülte Sayısı Enstitü Sayısı Yüksekokul Sayısı Meslek Yüksekokulu Sayısı 4 4 4

1- Fakülte Sayısı Enstitü Sayısı Yüksekokul Sayısı Meslek Yüksekokulu Sayısı 4 4 4 GENEL GÖSTERGELER 2015 2016 2017 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 11 11 11 2- Enstitü Sayısı 5 5 5 3- Yüksekokul Sayısı 0 0 0 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı 4 4 4 5- Merkezi Araştırma

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 23/08/2013 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Rektörlük makamının 03.01.2011 tarih ve 11 no lu Olur u ile oluşturulan Yalova Üniversitesi Bireysel

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 26/0/205 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Yalova Üniversitesi Bireysel Öneri, İstek ve Memnuniyet Sistemi nin temel amacı; Yerel de etkin

Detaylı

Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM

Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM AKADEMİK PERSONEL ANKET SONUÇLARI (N=) Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM YÖNETİM. Üniversitemizin amaçları ile akademik personelin gereksinimleri arasında denge gözetilmektedir.

Detaylı

Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi

Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi T.C. KARATAY ÜNİVERSİTESİ Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü 2016 2017 Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi ERASMUS+ İngilizce Sınavı 01-21 Ekim 2016 Erasmus+ İngilizce Sınavı Başvuruları 27 Ekim

Detaylı

HEDEF BELİRLEME YÖNTEMİ

HEDEF BELİRLEME YÖNTEMİ BİRİM ADI * 1 Lisansüstü programlara kayıtlı öğrenci sayısı arttırılacaktır. 2 Lisansüstü programlara kayıtlı öğrenci sayısı arttırılması amacıyla bilgilendirme toplantılaraı F BELİRLEME Geliştirmek SH-1

Detaylı

KURUM İÇİ ORYANTASYON PROSEDÜRÜ

KURUM İÇİ ORYANTASYON PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, KTO Karatay Üniversitesi nde işe başlayan idari personellerin işyerine uyum sağlamaları için çalışma düzeni hakkında bilgilendirilmeleri, işyeri kuralları ve prosedürlerinden

Detaylı

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yrd. Bölüm Başkan Yrd. OZAN OZAN ---- Bölüm Sekreterliği Şükran KARAASLAN ---- Bölüm Staj Komisyonu Bölüm Mezuniyet ve Not Tetkik

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ Bu anket, bölümümüzdeki öğrencilerin 2015-2016 öğretim bahar yarıyılına ait öğretim sonuçlarının değerlendirilmesi ve sürecin

Detaylı

1- Eğitim alanları (Derslik vb.) miktarı (m2)

1- Eğitim alanları (Derslik vb.) miktarı (m2) 2015 2016 2017 Kuruma ait bilgiler 1. Birim sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 5 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı 0 0 0 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı 1 1 1 5- Merkezi Araştırma Laboratuvarlarının

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sayfa 1 / 5 T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU GAZİ ÜNİVERSİTESİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE EK-1 1 Faaliyet Raporları Fakültenin eğitimöğretim yılına ilişkin faaliyetlerinin

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları (31.12.217) Cinsiyetiniz? Kadın 3.3% 3.3% 69.7% Erkek 69.7% 12 Kurumumuzun misyonu, vizyonu, değerleri ve hedefleri ile ilgili bilgilendirmeler yeterince

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 7/07/05 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Yalova Üniversitesi Bireysel Öneri, İstek ve Memnuniyet Sistemi nin temel amacı; yerel de etkin küresel

Detaylı

Organizasyon Şeması Kampüs Yerleşim Planı SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar Eğitim Öğretim Akademik Takvim...

Organizasyon Şeması Kampüs Yerleşim Planı SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar Eğitim Öğretim Akademik Takvim... Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Oryantasyon El Kitabı Organizasyon Şeması... 3 Kampüs Yerleşim Planı... 4 SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar... 7 Eğitim Öğretim... 7 Akademik Takvim... 7 Bilgi Yönetim

Detaylı

YILLARA GÖRE KARŞILAŞTIRMALI YÖDEK ANALİZİ ( )

YILLARA GÖRE KARŞILAŞTIRMALI YÖDEK ANALİZİ ( ) YILLARA GÖRE KARŞILAŞTIRMALI YÖDEK ANALİZİ (2008-2014) No Gösterge Ölçme Yöntemi Birimi 2008 Yılı 2009 Yılı 2010 Yılı 2011 Yılı 2012 Yılı 2013 Yılı 2014 Yılı Önlisans programlarına 1 sınavlı veya sınavsız

Detaylı

1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME

1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME 1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME 1.1. ÖZDEĞERLENDİRME Bu raporda yer alan özdeğerlendirme çalışmaları Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Rehberi nin 2007 yılında yayınlanan

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 11 Eylül 2019 03 Şubat 2020 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 18

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 11 Eylül 2019 03 Şubat 2020 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 18

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 7000,. 050010, Kararın niteliğine göre Üniversite Yönetim 050001, Kararın niteliğine göre Üniversite Senatosu. 05001 04005, Strateji Geliştirme Daire SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN

Detaylı

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, Yükseköğretim kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Yönetmeliği (ADEK) çerçevesinde eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri

Detaylı

2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKET SONUÇLARI

2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKET SONUÇLARI T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU Üniversitemizde 2015 yılında 30.06.2015-15.07.2015 tarihleri arasında yapılan akademik personel memnuniyet

Detaylı

STRATEJİK HEDEFLER. Eğitim-Öğretim Stratejik Hedefleri

STRATEJİK HEDEFLER. Eğitim-Öğretim Stratejik Hedefleri STRATEJİK AMAÇLAR Eğitim-Öğretim Stratejik Amaçları STRATEJİK HEDEFLER Eğitim-Öğretim Stratejik Hedefleri Tablolar 1.1 Akademik kadro ihtiyacı olan birimlerdeki kadro eksikliğinin 2019 yılına kadar kademeli

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ

AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 27 Ağustos 2018 30 Ocak 2019 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 17

Detaylı

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Eylem Planı

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Eylem Planı Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2019-2020 Eylem Planı Stratejik Alan 1-Araştırma Hedefler Süre Hedefe 1.1. Ulusal ve 1 yıllık uluslararası destekli araştırma proje sayısının %10 artırılması. Su Ürünleri

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 25/06/20 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Rektörlük makamının 03.0.20 tarih ve no lu Olur u ile oluşturulan Yalova Üniversitesi Bireysel Öneri, İstek

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/09/2017-62089 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEL93M2MZ* Sayı : 75548883-300-E.62089 13/09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 2017-2018

Detaylı

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI 218-222 ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI STRATEJİK AMAÇ 1:VERİMLİ KURUMSALLAŞMA ÇALIŞMALARI SAYESİNDE TÜM PAYDAŞLARININ HEDEF 1.1.ÖĞRENCİ MEMNUNİYETLERİNİN ARTIRILMASI Tanımı Swot Madde Hedefi

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) uygulanmıştır. Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi 1.Yardımcı Hizmetlerden Memnuniyete İlişkin Tanımlayıcı İstatistikler

Detaylı

ELS Yaz Öğretimi 23.05.2016 22.07.2016 TED ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

ELS Yaz Öğretimi 23.05.2016 22.07.2016 TED ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ LİSANS (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 10.08. 26.08. 04.01.2016 20.01.2016 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 31.08.

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ndeki tüm fakülte ve yüksekokullarda öğrenim görmekte olan öğrencilere

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU KOMİSYONLARI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU KOMİSYONLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU KOMİSYONLARI İÇ KONTROL KOMİSYONLARI 1- İÇ KONTROL STANDARDI HAZIRLAMA KOMİSYONU 1 ÖĞR.GÖR. 2 ÖĞR.GÖR. AYSUN YAĞCI 3 ÖĞR.GÖR. 6 HAKAN 7 MEHMET Başkan

Detaylı

sınav sonuçlarının açıklanması 2014 Güz yarıyılı haftalık ders programının web de duyurulması

sınav sonuçlarının açıklanması 2014 Güz yarıyılı haftalık ders programının web de duyurulması LİSANS (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 25.08.2014 01.09.2014 19.01. 02.02. Kayıt Yenileme ve Ders Alma 15.09.2014

Detaylı

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Koyulhisar Kaymakamlığı nın

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerinin bilimsel, sosyal ve kültürel

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Bu çalışmanın amacı, Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin

Detaylı

KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM İŞLEMLERİ. Enstitümüz tarihi itibariyle yeni binasına taşınmış olup, adresimiz aşağıdaki gibidir:

KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM İŞLEMLERİ. Enstitümüz tarihi itibariyle yeni binasına taşınmış olup, adresimiz aşağıdaki gibidir: KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM İŞLEMLERİ Enstitümüz 30.01.2018 tarihi itibariyle yeni binasına taşınmış olup, adresimiz aşağıdaki gibidir: Emniyet Mahallesi, Abant Sokak No:10/2 E Blok, Kat:7 06500 Yenimahalle

Detaylı

Üniversite Öğrenci Memnuniyet Anket Sonuçları

Üniversite Öğrenci Memnuniyet Anket Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 11.5.17 Üniversite Öğrenci iyet Anket Sonuçları 1 İÇİNDEKİLER Sayfa Yönetici Özeti 2-3 Öğrenci iyet Anketi Sonuçları 4-28 Öğrenci

Detaylı

BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEYRANİ KAMPÜSÜ DEVELİ/KAYSERİ

BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEYRANİ KAMPÜSÜ DEVELİ/KAYSERİ BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEYRANİ KAMPÜSÜ DEVELİ/KAYSERİ 15.01.2018 1 Develi MYO İç Değerlendirme Raporu (19.01.2018) BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU A. BİRİM

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FAKÜLTEYE İLİŞKİN YENİ MEZUN GÖRÜŞLERİ ANKETİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FAKÜLTEYE İLİŞKİN YENİ MEZUN GÖRÜŞLERİ ANKETİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FAKÜLTEYE İLİŞKİN YENİ MEZUN GÖRÜŞLERİ ANKETİ FİZİKSEL KOŞULLAR, ARAÇ-GEREÇ VE DONANIM 1. Sınıfların temizliği sağlık koşullarına uygun olarak yapılmaktaydı. Gerekli

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (ÖNLİSANS-LİSANS) (Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri Hariç) GÜZ YARIYILI

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (ÖNLİSANS-LİSANS) (Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri Hariç) GÜZ YARIYILI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (ÖNLİSANS-LİSANS) (Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri Hariç) 03-07 AĞUSTOS 2015 ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANANLARIN KESİN KAYITLARININ YAPILMASI 31 AĞUSTOS-04

Detaylı

ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ

ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ Prof. Dr. Belma Gümüşel belmagumusel@yahoo.com ECZACILIK FAKÜLTELERİ n=12 Öğrenci Alan Öğrenci alması onaylanan Öğrenci almayan

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ E -DİLEK ÖNERİ SİSTEMİ (WEB)

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ E -DİLEK ÖNERİ SİSTEMİ (WEB) T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ E -DİLEK ÖNERİ SİSTEMİ (WEB) 8/02/205 30/04/205 DÖNEMİ ANALİZ RAPORU Üniversitemiz ana sayfasına 5.02.205 tarihinden itibaren e dilek öneri linki eklenmiştir. 8/02/205

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ LİSANS (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme 05.09.2013 05.02. Kayıt Yenileme ve Ders Alma 16.09.2013 19.09.2013 10.02. 13.02. Ders Ekleme

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM. I.YARIYIL Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM. I.YARIYIL Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi T.C. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM I.YARIYIL Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi ***Yurtdışı Öğrenci Başvuruları 11 Haziran 2018 22 Haziran 2018 ***Kayıt Hakkı Kazanan

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (İdari Personel) Özet Sonuçlar ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (İdari Personel) Özet Sonuçlar ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (İdari Personel) Özet Sonuçlar (31.12.217) Cinsiyetiniz? Kadın 26.4% 26.4% 73.6% Erkek 73.6% 8 Kurumumuzun misyonu, vizyonu, değerleri ve hedefleri ile ilgili bilgilendirmeler yeterince

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: DUYURU Tarih: (01.12.2015) ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN (DİKEY VE YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİLERİ DAHİL) YENİ ÖĞRENCİ ANKET FORMU, BİLGİ TOPLAMA ANKETİ VE ÖĞRENCİ TANITIM-İLETİŞİM FORMLARINI

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Yüksekokulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında 10 Eylül 1992 tarihinde imzalanan protokol ile açılmış,

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 02.09.2016 27.01.2017 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 19.09.2016

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 02.09.2016 27.01.2017 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 19.09.2016

Detaylı

HEPDAK PROGRAM DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ

HEPDAK PROGRAM DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ HEPDAK PROGRAM DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ HEPDAK - Program Değerlendirme Çizelgesi Sürüm: 1.0-13.09.2013 Sayfa 1 HEPDAK PROGRAM DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ Kurum: Program: Takım Başkanı: Program Değerlendiricisi:

Detaylı

PAYDAŞ ANKETİ VERİLERİ

PAYDAŞ ANKETİ VERİLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKULTESİ 2014-2018 STRATEJİK PLANI PAYDAŞ ANKETİ VERİLERİ Ocak 2015 Eskişehir 1) Eczacılık Fakültesi'nin misyonunda, vizyonunda ve ilkelerinde bulunmasını istediğiniz, beş

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR BÖLÜM A. ASGARİ STANDARTLAR İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR I Müfredat Asgari Mevcut Durum 1. Genel bakış ve yaklaşım konularında zorunlu

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKSARAY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.. AKSARAY ÖĞRETİM ELEMANLARININ FAKÜLTE YÖNETİMİNİ DEĞERLENDİRMESİ Sevgili Akademisyen Arkadaşlarım, Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı yönetiminde Mayıs

Detaylı

2019/2020 AKADEMİK YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR/BAHAR YARIYILLARI İÇİN ERASMUS+ ÖĞRENİM VE/VEYA STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

2019/2020 AKADEMİK YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR/BAHAR YARIYILLARI İÇİN ERASMUS+ ÖĞRENİM VE/VEYA STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI /2020 AKADEMİK YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR/BAHAR YARIYILLARI İÇİN ERASMUS+ ÖĞRENİM VE/VEYA STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI -2020 Dönemi Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları 11 Şubat -9 Mart tarihleri

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ AKADEMİK TAKVİM (özet) GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI AKADEMİK FAALİYET BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ Öğrenim Ücreti Ödeme (Devam Eden Öğrenci) 02.09.2016 27.01.2017 Kayıt Yenileme ve Ders Alma 19.09.2016

Detaylı

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu KAMPÜSÜN TARİHÇESİ Adalet Meslek Yüksekokulu, 09.02.2012 tarih ve B.30.0.EÖB-101.02.05-1426 sayılı YÖK kararı ve Dicle Üniversitesi Senatosu nun 21.03.2012

Detaylı

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın KONU AMAÇ İŞ ARAÇ SORUMLU FAALİYET ÜYELER Etkin ve işlevsel bir üye veri tabanı oluşturarak haberleşme verimliliğini arttırmak Yeni Bilgilerinin Güncellenm esi Mevcut Durum Tanımlanma sı Yeni üye kaydı

Detaylı

YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 7 Nisan 2019 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 30738 Kayseri Üniversitesinden: YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

HEPDAK PROGRAM DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ

HEPDAK PROGRAM DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ HEPDAK PROGRAM DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ HEPDAK - Program Değerlendirme Çizelgesi (Sürüm: 3.0-16.01.2017) Sayfa 1 HEPDAK PROGRAM DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ Kurum: Program: Takım Başkanı: Program Değerlendiricisi:

Detaylı

Kayıt, https://tr.surveymonkey.com/r/loopege10 adresinden on-line yapılacaktır.

Kayıt, https://tr.surveymonkey.com/r/loopege10 adresinden on-line yapılacaktır. EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 10. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE Üniversitemizin en önemli amaçlarından biri lisansüstü öğrencilerimizin araştırma süreçlerini etkin bir

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kariyer Merkezinin amaçlarına,

Detaylı

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ 2 BİREYSEL GÖRÜŞME Yüz yüze yapılan görüşmelerdir. Danışanın yeterlilikleri ve yetkinlikleri doğrultusunda İşe yönlendirme Aktif programlara yönlendirme Ya da diğer

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU ALT YETKİLİSİ ALT YETKİLİSİ Serhat ACAR Öğrenci İşleri Şefi Görev Tanımı Havale edilen evrakları teslim alarak, personel arasında dağılımını yapılması, İşlem yapılacak evrakların ve Dekan Yardımcısı ile

Detaylı

% % % % % % 84 kişi- 566 Öğrenci %

% % % % % % 84 kişi- 566 Öğrenci % Stratejik Amaç Stratejik Hedef 1.1. Performans Göstergesi Mevcut Durum Hedef 2013 2014 2015 2016 1.1.1. Üniversiteye ilişkin haberlerin Üniversite web sitesinde yayınlanma H.1.1.2. Bartın Üniversitesi

Detaylı

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ PROGRAMI FAALİYET RAPORU ÖNSÖZ Elektronik sektörü, mühendislik endüstrisinin en önemli bir unsuru, mühendisliğin temel yapı

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 14. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 14. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 14. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE Üniversitemizin en önemli amaçlarından biri lisansüstü öğrencilerimizin araştırma süreçlerini etkin bir

Detaylı

SÜREKLİ İYİLEŞTİRME HEDEFLER PLANLA UYGULA ÖNLEM AL HEDEFLERİ YÜKSELT KONTROL KSE

SÜREKLİ İYİLEŞTİRME HEDEFLER PLANLA UYGULA ÖNLEM AL HEDEFLERİ YÜKSELT KONTROL KSE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME HEDEFLER PLANLA ÖNLEM AL HEDEFLERİ YÜLT UYGULA KONTROL Bilgi Akışı EĞİTİM VE ÖĞRETİM SÜREÇLERİ ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME İYİLEŞTİRME ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME SÜREÇLERİ YÖNETSEL SÜREÇLER

Detaylı

T.C. GEDĠK ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. GEDĠK ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. GEDĠK ÜNĠVERSĠTESĠ ENGELLĠ ÖĞRENCĠ BĠRĠMĠ YAPILANMASI VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel Esaslar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Gedik Üniversitesi'nde

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) YILI KALİTE HEDEFLERİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) YILI KALİTE HEDEFLERİ Eczacılık Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi **Genel Anlamda 2017 yılı için konulan hedeflerin ilk altı ay içinde tüm birimlerin gerçekleştirildiği görülmüş olup bazı gerçekleşmeyen hedeflerin içinse çalışmaları

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 Üniversitemizde görev yapan akademik personelin kurumdan memnuniyet ve beklenti düzeylerini belirlemek amacıyla Süleyman Demirel

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN (DİKEY VE YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİLERİ DAHİL) YENİ ÖĞRENCİ ANKET FORMU, BİLGİ TOPLAMA ANKETİ VE ÖĞRENCİ TANITIM-İLETİŞİM FORMLARINI (FOTOĞRAF DAHİL) DOLDURUP

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BAŞVURULAR İÇİN GENEL KURALLAR

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BAŞVURULAR İÇİN GENEL KURALLAR T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Enstitüsü 206-207 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında üstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları, yatay geçiş kontenjanları, özel şartlar ve başvuruda

Detaylı

T.C. BELGELER MAHALLİ İDARE BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. Mühendislik Fakültesi,Kararın

T.C. BELGELER MAHALLİ İDARE BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. Mühendislik Fakültesi,Kararın , T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU EK-1 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı