ZİS Ziyareti. İnceleme Gezisi. Uludağ Gezisi. İTÜ Gezisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ZİS Ziyareti. İnceleme Gezisi. Uludağ Gezisi. İTÜ Gezisi"

Transkript

1

2 EĞİTİM GEZİLERİ ZİS Ziyareti 2-8 Şubat 2013 tarihleri arasında, okulumuzdan 9 öğrenci ve 2 öğretmenle İsviçre deki kardeş okulumuz olan Zürih İnternational School a ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz bu süre içerisinde İsviçreli ailelere konuk oldular. İnceleme Gezisi 16 Şubat 2013 Cumartesi günü, 10.sınıf öğrencilerimiz ile biyoloji, coğrafya ve fizik derslerinin üniteleri paralelinde, Florya Akvaryum ve Bayrampaşa Bilim Merkezi ne inceleme gezisi düzenlendi. Uludağ Gezisi Şubat 2013 tarihleri arasında öğrenci birliğinin düzenlediği Uludağ gezisine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldılar. İTÜ Gezisi 27 Şubat 2013 Çarşamba günü 11B ve 12B sınıfı öğrencileri ile İstanbul Teknik Üniversitesi ne gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz İstanbul Teknik Üniversitesi nin eğitim sistemi ve bölümleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldular.

3 Sakarya Üniversitesi Gezisi 9.sınıf öğrencileri ile Sakarya Üniversitesi bilişim ağ yapılarını ve sistem odalarını inceledik. Sunucular, güvenlik, sanallaştırma konularında yetkililerden bilgiler alan öğrencilerimiz bir çok donanımı yerinde görme fırsatı buldular. Toprak İlaç Gezisi 11B sınıfı öğrencilerimiz, 20 Mart 2013 Çarşamba günü kimya dersinde öğrenilen kavramların ilaç sektöründeki uygulamalarını yerinde görmek amacıyla Toprak İlaç Fabrikası nı ziyaret ettiler.

4 ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR Tarih Kulübü Çalışmaları 13 Şubat 2013 Çarşamba günü Genç Tarihçiler Kulübü Sakarya da Yaşayan Halklar projesi kapsamında Sakarya da yaşayan Arnavut kökenli Salih Kurteş ve ailesi ile röportaj yaptı. Gündüz Vassaf Söyleşisi 14 Şubat 2013 Perşembe günü Yazar, Psikolog Gündüz VASSAF 10, 11 ve 12.sınıf öğrencileri ile Barış ve Savaş hakkında söyleşi yaptı. Komite Organizasyonu Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul Enka Okulları İstinye Kampüsünde yapılan EKO konferansına okulumuz EYP Kulübü öğrencilerinden 10 kişilik bir grup ile katıldık. LYS Semineri 19 Şubat 2013 Salı günü Eğitimci Sait GÜRSOY tarafından 11 ve 12.sınıf öğrencilerine LYS puanı oluşumunda yeni kural, Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP) hesaplanmasında yeni sistem, Doğru üniversite ve meslek seçimi hakkında seminer verildi.

5 Tarih Kulübü Çalışmaları 20 Şubat 2013 Çarşamba günü Genç Tarihçiler Kulübü öğrencileri Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Ali Aktaş ve Sakarya da yaşayan Arnavut kökenli Latif Demir ile röportaj yaptılar. Toplum Hizmetleri Çalışmaları 19 Şubat 2013 Salı günü Robert Kolej öğretmen ve öğrencileri, okulumuz 11.sınıf öğrencileri ile toplum hizmetleri alanında yaptıkları çalışmaları paylaştılar. Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi 20 Şubat 2013 Çarşamba günü Ahmet Eryılmaz tarafından, 11.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Etkili Özgeçmiş Hazırlama eğitimi verildi. Lise Bilimsel Deneyim Günü Sabancı Üniversite sinde düzenlenen etkinliğe 10B, 11B ve 12B sınıfı öğrencilerinden oluşan 10 kişilik bir grupla katıldık. Programda Doğa Bilimleri Fakültesi laboratuvarlarında Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarında eğlenceli bir ortamda deneyler yapıldı.

6 Münazara Şubat 2013 tarihleri arasında okulumuz münazara takımı TEVİTÖL-Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen münazara buluşmasına katıldı. Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü nde yapılan turnuvada, takımımız yaptığı yedi maçın üçünü kazandı. DI Bölgesel Turnuva Şubat 2013 tarihlerinde Eyüboğlu Eğitim Kurumları nda gerçekleştirilen DI Bölgesel Turnuva ya 9. ve 11. sınıflardan 7 öğrencimiz ile katıldık. Sabancı Üniversitesi Tanıtımı 04 Mart 2013 tarihinde Sabancı Üniversitesi Tanıtım Ofisi tarafından ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik üniversite tanıtımı yapıldı. Yerel Gazete Ziyareti Kültür Edebiyat Kolu gazete ve dergi birimi öğrencileri, günlük gazete oluşum sürecini incelemek, yazı işleri yetkilileri ile görüşmek amacıyla Sakarya Yenigün gazetesini ziyaret ettiler.

7 Türkiye Yüzme Yarışları Özel ENKA Anadolu Lisesi yüzme takımı bayanlar karışık ve serbest bayrak yarışında Türkiye 10 uncusu, erkekler karışık bayrak yarışında Türkiye 16 ncısı oldu. Almanya EYP Konferansı EYP Kulübü öğrencilerimiz Selin Yılmaz ve Oğuzhan Yıldırım Almanya Hamburg da 7-10 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan 13.Bölgesel EYP Konferansına katıldılar. Dünya Kadınlar Günü 8 Mart 2013 Cuma günü Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuz lise binasında tüm sınıflar düzeyinde Kadın Olmak Hep Zordu adlı etkinlik yapıldı. Gürsel GÖNCÜ 12 Mart 2013 Salı günü NTV Tarih Genel Yayın Yönetmeni Gürsel Göncü okulumuzda Çanakkale Savaşı ile ilgili söyleşi yaptı. Söyleşi öncesi Genç tarihçiler Kulübü ve gazetenka öğrencileri Gürsel Göncü ile röportaj yapma fırsatı buldular.

8 Film Atölyesi 18 Mart 2013 Pazartesi günü 9. Sınıf öğrencileri ile Çanakkale Yolun Sonu filmi izlendi. Sinemanın ardından yapılan film atölyesinde öğrencilerimiz altı şapka düşünme tekniğini kullanarak izledikleri filmi farklı yönlerden incelediler. Ahmet Eryılmaz ile Çalıştay 11. sınıf öğrencilerimiz Ahmet Eryılmaz la Sunum Becerileri ve Zaman Yönetimi çalıştayına katıldılar. Öğrencilerimiz daha sonra üç oturumluk eğitim sertifikalarını aldılar. Pi Günü Kutlamaları Okulumuzda düzenlenen Pi Günü etkinlikleri kapsamında DI kulübü öğrencileri Geometri ve Matematik yarışmaları düzenlediler. Film Atölyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 11. sınıf öğrencileriyle Demir Çeneli Melekler filmi izlendi. Filmin ardından öğrenciler gruplara ayrılarak atölye çalışmalarını yaptılar ve grup performanslarını sergilediler/ sahnelediler.

9 Röportaj Coğrafya ve Bilim Etkinlikleri Kulübü öğrencilerimiz Orman Haftası sebebi ile TEMA il temsilcisi Yard. Doç. Dr. M. Gümrükçüoğlu ile Sakarya Üniversitesi nde buluştu. Kitap Atölyesi 11.sınıf öğrencileriyle Kitap Atölyesinde Adı: AYLİN romanı ile bağlantılı olarak İngilizce Öğretmeni Ryu Carey BARNES ile ABD ordusunda kadın askerlerin yaşadığı problemleri konuştuk. Fareler ve İnsanlar 21 Mart 2013 Perşembe günü 10.sınıf öğrencileriyle Kitap Atölyesinde Fareler ve İnsanlar romanının felsefi temalarını Felsefe Öğretmeni M.Emin GÜNBATTI ile inceledik. Türk Japon Vakfı Sunumu 26 Mart 2013 Salı günü, Türk Japon Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonda, Japonya dan gelen öğrenciler, kendi okullarındaki doğal afetler ve kurtarma çalışmalarına dair sunumlarını gerçekleştirdiler.

10 Tiyatro Hazırlık sınıfları ile Tiyatrolar Haftası etkinlikleri kapsamında 28 Mart 2013 Perşembe akşamı de oynanan Dişi Horoz adlı tiyatro oyununa gidildi. Ümit Erdim ile Söyleşi 28 Mart 2013 Perşembe günü tiyatro salonunda Ümit Erdim öğrencilerimiz ile oyunculuk ve oyunculuk eğitimi üzerine söyleşi yaptı. EYP Konferansı Öğrencilerimiz 29 Mart ve 1 Nisan tarihleri arasında İstanbul Erkek Lisesi nde yapılan EYP Türkiye 13. Ulusal Seçim konferansına katıldılar. Yazadurmak Ödül Töreni Bölgesel çapta bu yıl 6. sı düzenlenen Yazadurmak Öykü Şiir Yarışması nın ödül töreni jüri üyeleri ve finalist öğrencilerle birlikte okulumuz tiyatro salonunda yapıldı.

11 ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK ÇALIŞMALAR Eğitim Sempozyomu Okul yöneticilerimiz, Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği nin 7-9 Şubat 2013 tarihleri arasında Antalya Rixos Lares Otel de düzenlediği Yeni Eğitim Sistemi ve Dijital Eğitimde Öğretmenin Yeri ve Önemi konulu 12.Geleneksel Eğitim Sempozyumu na katıldılar. Apple Eğitimi Çırağan Palace Kempinski de 20 Şubat 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilen Apple Leadership Tour etkinliğine Adapazarı Enka Okulları idarecileri ve bilgi işlem ekibi katıldı. Rehberlik Sempozyumu Öğretmenlerimiz 23 Şubat 2013 tarihinde Robert Kolej de yapılan Okul ve Psikanaliz seminerine katıldılar. IB MYP Çalıştayı Ortaokul ve Lise öğretmenlerimiz, 2 Mart 2013 Cumartesi günü İstanbul Enka Okulları nda IB MYP misyon tanıtım çalıştayına katıldılar.

12 Öğretmenler Sempozyumu 15.İlkbahar Öğretmenler Konferansı İstanbul Enka Okulları nda yapıldı. Öğretmenlerimiz sunumlara izleyici olarak katıldılar. Metalog Eğitim MYP Koordinatörlerimiz, Metalog Eğitim tarafından İstanbul Hilton Parksa Otel de Eğitim Araçlarının Amaca Yönelik Kullanımı üzerine düzenlenen atölye çalışmasına katıldılar. Türk IB Okulları Toplantısı Okul Yöneticileri ve IB koordinatörlerimiz 8 Mart 2013 Cuma günü Şişli Terakki Okulları nda düzenlenen Türk IB Okulları toplantısına katıldılar. Trainer s Bazaar Okul Müdürlerimiz Mart 2013 tarihlerinde İstanbul Maçka Hilton Otel de düzenlenen Türkiye nin İlk İnteraktif Eğitim Zirvesi Trainer s Bazaar a katıldılar.

13

14 EĞİTİM GEZİLERİ ZİS Ziyareti 2-8 Şubat 2013 tarihleri arasında, okulumuzdan 9 öğrenci ve 2 öğretmenle İsviçre deki kardeş okulumuz olan Zürih İnternational School a ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz bu süre içerisinde İsviçreli ailelere konuk oldular. İnceleme Gezisi 16 Şubat 2013 Cumartesi günü, 10.sınıf öğrencilerimiz ile biyoloji, coğrafya ve fizik derslerinin üniteleri paralelinde, Florya Akvaryum ve Bayrampaşa Bilim Merkezi ne inceleme gezisi düzenlendi. Uludağ Gezisi Şubat 2013 tarihleri arasında öğrenci birliğinin düzenlediği Uludağ gezisine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldılar. İTÜ Gezisi 27 Şubat 2013 Çarşamba günü 11B ve 12B sınıfı öğrencileri ile İstanbul Teknik Üniversitesi ne gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz İstanbul Teknik Üniversitesi nin eğitim sistemi ve bölümleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldular.

15 Sakarya Üniversitesi Gezisi 9.sınıf öğrencileri ile Sakarya Üniversitesi bilişim ağ yapılarını ve sistem odalarını inceledik. Sunucular, güvenlik, sanallaştırma konularında yetkililerden bilgiler alan öğrencilerimiz bir çok donanımı yerinde görme fırsatı buldular. Toprak İlaç Gezisi 11B sınıfı öğrencilerimiz, 20 Mart 2013 Çarşamba günü kimya dersinde öğrenilen kavramların ilaç sektöründeki uygulamalarını yerinde görmek amacıyla Toprak İlaç Fabrikası nı ziyaret ettiler.

16 ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR Tarih Kulübü Çalışmaları 13 Şubat 2013 Çarşamba günü Genç Tarihçiler Kulübü Sakarya da Yaşayan Halklar projesi kapsamında Sakarya da yaşayan Arnavut kökenli Salih Kurteş ve ailesi ile röportaj yaptı. Gündüz Vassaf Söyleşisi 14 Şubat 2013 Perşembe günü Yazar, Psikolog Gündüz VASSAF 10, 11 ve 12.sınıf öğrencileri ile Barış ve Savaş hakkında söyleşi yaptı. Komite Organizasyonu Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul Enka Okulları İstinye Kampüsünde yapılan EKO konferansına okulumuz EYP Kulübü öğrencilerinden 10 kişilik bir grup ile katıldık. LYS Semineri 19 Şubat 2013 Salı günü Eğitimci Sait GÜRSOY tarafından 11 ve 12.sınıf öğrencilerine LYS puanı oluşumunda yeni kural, Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP) hesaplanmasında yeni sistem, Doğru üniversite ve meslek seçimi hakkında seminer verildi.

17 Tarih Kulübü Çalışmaları 20 Şubat 2013 Çarşamba günü Genç Tarihçiler Kulübü öğrencileri Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Ali Aktaş ve Sakarya da yaşayan Arnavut kökenli Latif Demir ile röportaj yaptılar. Toplum Hizmetleri Çalışmaları 19 Şubat 2013 Salı günü Robert Kolej öğretmen ve öğrencileri, okulumuz 11.sınıf öğrencileri ile toplum hizmetleri alanında yaptıkları çalışmaları paylaştılar. Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi 20 Şubat 2013 Çarşamba günü Ahmet Eryılmaz tarafından, 11.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Etkili Özgeçmiş Hazırlama eğitimi verildi. Lise Bilimsel Deneyim Günü Sabancı Üniversite sinde düzenlenen etkinliğe 10B, 11B ve 12B sınıfı öğrencilerinden oluşan 10 kişilik bir grupla katıldık. Programda Doğa Bilimleri Fakültesi laboratuvarlarında Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarında eğlenceli bir ortamda deneyler yapıldı.

18 Münazara Şubat 2013 tarihleri arasında okulumuz münazara takımı TEVİTÖL-Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen münazara buluşmasına katıldı. Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü nde yapılan turnuvada, takımımız yaptığı yedi maçın üçünü kazandı. DI Bölgesel Turnuva Şubat 2013 tarihlerinde Eyüboğlu Eğitim Kurumları nda gerçekleştirilen DI Bölgesel Turnuva ya 9. ve 11. sınıflardan 7 öğrencimiz ile katıldık. Sabancı Üniversitesi Tanıtımı 04 Mart 2013 tarihinde Sabancı Üniversitesi Tanıtım Ofisi tarafından ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik üniversite tanıtımı yapıldı. Yerel Gazete Ziyareti Kültür Edebiyat Kolu gazete ve dergi birimi öğrencileri, günlük gazete oluşum sürecini incelemek, yazı işleri yetkilileri ile görüşmek amacıyla Sakarya Yenigün gazetesini ziyaret ettiler.

19 Türkiye Yüzme Yarışları Özel ENKA Anadolu Lisesi yüzme takımı bayanlar karışık ve serbest bayrak yarışında Türkiye 10 uncusu, erkekler karışık bayrak yarışında Türkiye 16 ncısı oldu. Almanya EYP Konferansı EYP Kulübü öğrencilerimiz Selin Yılmaz ve Oğuzhan Yıldırım Almanya Hamburg da 7-10 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan 13.Bölgesel EYP Konferansına katıldılar. Dünya Kadınlar Günü 8 Mart 2013 Cuma günü Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuz lise binasında tüm sınıflar düzeyinde Kadın Olmak Hep Zordu adlı etkinlik yapıldı. Gürsel GÖNCÜ 12 Mart 2013 Salı günü NTV Tarih Genel Yayın Yönetmeni Gürsel Göncü okulumuzda Çanakkale Savaşı ile ilgili söyleşi yaptı. Söyleşi öncesi Genç tarihçiler Kulübü ve gazetenka öğrencileri Gürsel Göncü ile röportaj yapma fırsatı buldular.

20 Film Atölyesi 18 Mart 2013 Pazartesi günü 9. Sınıf öğrencileri ile Çanakkale Yolun Sonu filmi izlendi. Sinemanın ardından yapılan film atölyesinde öğrencilerimiz altı şapka düşünme tekniğini kullanarak izledikleri filmi farklı yönlerden incelediler. Ahmet Eryılmaz ile Çalıştay 11. sınıf öğrencilerimiz Ahmet Eryılmaz la Sunum Becerileri ve Zaman Yönetimi çalıştayına katıldılar. Öğrencilerimiz daha sonra üç oturumluk eğitim sertifikalarını aldılar. Pi Günü Kutlamaları Okulumuzda düzenlenen Pi Günü etkinlikleri kapsamında DI kulübü öğrencileri Geometri ve Matematik yarışmaları düzenlediler. Film Atölyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 11. sınıf öğrencileriyle Demir Çeneli Melekler filmi izlendi. Filmin ardından öğrenciler gruplara ayrılarak atölye çalışmalarını yaptılar ve grup performanslarını sergilediler/ sahnelediler.

21 Röportaj Coğrafya ve Bilim Etkinlikleri Kulübü öğrencilerimiz Orman Haftası sebebi ile TEMA il temsilcisi Yard. Doç. Dr. M. Gümrükçüoğlu ile Sakarya Üniversitesi nde buluştu. Kitap Atalyösi 11.sınıf öğrencileriyle Kitap Atölyesinde Adı: AYLİN romanı ile bağlantılı olarak İngilizce Öğretmeni Ryu Carey BARNES ile ABD ordusunda kadın askerlerin yaşadığı problemleri konuştuk. Fareler ve İnsanlar 21 Mart 2013 Perşembe günü 10.sınıf öğrencileriyle Kitap Atölyesinde Fareler ve İnsanlar romanının felsefi temalarını Felsefe Öğretmeni M.Emin GÜNBATTI ile inceledik. Türk Japon Vakfı Sunumu 26 Mart 2013 Salı günü, Türk Japon Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonda, Japonya dan gelen öğrenciler, kendi okullarındaki doğal afetler ve kurtarma çalışmalarına dair sunumlarını gerçekleştirdiler.

22 Tiyatro Hazırlık sınıfları ile Tiyatrolar Haftası etkinlikleri kapsamında 28 Mart 2013 Perşembe akşamı de oynanan Dişi Horoz adlı tiyatro oyununa gidildi. Ümit Erdim ile Söyleşi 28 Mart 2013 Perşembe günü tiyatro salonunda Ümit Erdim öğrencilerimiz ile oyunculuk ve oyunculuk eğitimi üzerine söyleşi yaptı. EYP Konferansı Öğrencilerimiz 29 Mart ve 1 Nisan tarihleri arasında İstanbul Erkek Lisesi nde yapılan EYP Türkiye 13. Ulusal Seçim konferansına katıldılar. Yazadurmak Ödül Töreni Bölgesel çapta bu yıl 6. sı düzenlenen Yazadurmak Öykü Şiir Yarışması nın ödül töreni jüri üyeleri ve finalist öğrencilerle birlikte okulumuz tiyatro salonunda yapıldı.

23 ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK ÇALIŞMALAR Eğitim Sempozyomu Okul yöneticilerimiz, Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği nin 7-9 Şubat 2013 tarihleri arasında Antalya Rixos Lares Otel de düzenlediği Yeni Eğitim Sistemi ve Dijital Eğitimde Öğretmenin Yeri ve Önemi konulu 12.Geleneksel Eğitim Sempozyumu na katıldılar. Apple Eğitimi Çırağan Palace Kempinski de 20 Şubat 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilen Apple Leadership Tour etkinliğine Adapazarı Enka Okulları idarecileri ve bilgi işlem ekibi katıldı. Rehberlik Sempozyumu Öğretmenlerimiz 23 Şubat 2013 tarihinde Robert Kolej de yapılan Okul ve Psikanaliz seminerine katıldılar. IB MYP Çalıştayı Ortaokul ve Lise öğretmenlerimiz, 2 Mart 2013 Cumartesi günü İstanbul Enka Okulları nda IB MYP misyon tanıtım çalıştayına katıldılar.

24 Öğretmenler Sempozyumu 15.İlkbahar Öğretmenler Konferansı İstanbul Enka Okulları nda yapıldı. Öğretmenlerimiz sunumlara izleyici olarak katıldılar. Metalog Eğitim MYP Koordinatörlerimiz, Metalog Eğitim tarafından İstanbul Hilton Parksa Otel de Eğitim Araçlarının Amaca Yönelik Kullanımı üzerine düzenlenen atölye çalışmasına katıldılar. Türk IB Okulları Toplantısı Okul Yöneticileri ve IB koordinatörlerimiz 8 Mart 2013 Cuma günü Şişli Terakki Okulları nda düzenlenen Türk IB Okulları toplantısına katıldılar. Trainer s Bazaar Okul Müdürlerimiz Mart 2013 tarihlerinde İstanbul Maçka Hilton Otel de düzenlenen Türkiye nin İlk İnteraktif Eğitim Zirvesi Trainer s Bazaar a katıldılar.

25 Veliye Yönelik Çalışmalar Okul Aile Birliği Okul aile birliğimiz, 5 Mart 2013 Salı günü kurucu temsilcimiz İbrahim Betil ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Veli Semineri 26 Mart 2013 Salı günü Klinik Psikolog Oktay Şılar tüm velilerimize yönelik Aileler Okulda, Okul Evde: Ergen Nerede? konulu seminer verdi.

26

27 Veliye Yönelik Çalışmalar Okul Aile Birliği Okul aile birliğimiz, 5 Mart 2013 Salı günü kurucu temsilcimiz İbrahim Betil ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Veli Semineri 26 Mart 2013 Salı günü Klinik Psikolog Oktay Şılar tüm velilerimize yönelik Aileler Okulda, Okul Evde: Ergen Nerede? konulu seminer verdi.

28

Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz

Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz EĞİTİM GEZİLERİ Tüyap Gezisi 17 Kasım Cumartesi günü öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte Tüyap Kitap Fuarı na katıldık. Çok sayıda yazar ve şairin yer aldığı

Detaylı

EYP Kulübümüzün Başarısı. Fotoğrafçılık Kulübü Gezisi. Genç Girişimciler Kulübü. Şiir Dinletisi ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

EYP Kulübümüzün Başarısı. Fotoğrafçılık Kulübü Gezisi. Genç Girişimciler Kulübü. Şiir Dinletisi ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR EYP Kulübümüzün Başarısı 11. Sınıf öğrencimiz Gürhan Camgöz Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Türkiye 13. Ulusal Seçim Konferansında seçilerek Hollanda EYP Uluslararası foruma

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 2 Toplum Ve Hizmet Proje Çalışmaları 11.sınıf öğrencileri okulumuz Toplum ve Hizmet Programı kapsamında proje çalışmaları yürütmektedir. Bu yıl sürdürülen

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

VELİ BÜLTENİ. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar

VELİ BÜLTENİ. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere 25 Haziran 2013 tarihinde Basketbol İl Temsilciliği

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

VELİ BÜLTENİ 4. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar

VELİ BÜLTENİ 4. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 4 Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere 08 Nisan 2014 tarihinde Genç Girişs imciler

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf 1 Perşembe. Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu

5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf 1 Perşembe. Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu EYLÜL 2016 1 Perşembe Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017 Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası 5-9 Eylül / Rehberlik

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ MYP de Portfolyo, Proje ve Hizmet ımız MYP kapsamında başlatılan ve yenilenen uygulamalarımız bu yıl da tüm öğretmenlerimizin ortak çalışmalarıyla devam

Detaylı

VELİ BÜLTENİ. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar

VELİ BÜLTENİ. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere 25 Haziran 2013 tarihinde Basketbol İl Temsilciliği

Detaylı

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL 2012 ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ RENKLERİN DİLİ İDARİ İŞLER PDR ÇALIŞMALARI ZÜMRE FAALİYETLERİ HAFTASONU/TATİL KDS-GTS-YAZILI EKDERS-ETÜT REHBERLİK

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf. ALKEV Gelişim Akademisi. Bayram Arefesi. Bayram. Kulüp Başlangıcı

Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf. ALKEV Gelişim Akademisi. Bayram Arefesi. Bayram. Kulüp Başlangıcı EYLÜL 2016 1 Perşembe 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 6 Salı 7 Çarşamba 8 Perşembe 9 Cuma 10 Cumartesi 11 Pazar 12 Pazartesi 13 Salı 14 Çarşamba 15 Perşembe 16 Cuma 17 Cumartesi 18 Pazar 19 Pazartesi

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

EYLÜL 2016 EYLÜL GÜN 1 Perşembe 1 Perşembe. 2 Cuma 2 Cuma. 3 Cumartesi 3 Cumartesi 4 Pazar 4 Pazar

EYLÜL 2016 EYLÜL GÜN 1 Perşembe 1 Perşembe. 2 Cuma 2 Cuma. 3 Cumartesi 3 Cumartesi 4 Pazar 4 Pazar EYLÜL 2016 EYLÜL 2016 Kelebekler Uğurböcekleri Turuncu Grup Yeşil Grup 1 Perşembe 1 Perşembe Öğrenci Oryantasyonu 2 Cuma 2 Cuma Öğrenci Oryantasyonu 3 Cumartesi 3 Cumartesi 4 Pazar 4 Pazar 5 Pazartesi

Detaylı

AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4

AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 AĞUSTOS 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 RAMAZAN BAYRAMI I.GÜNÜ RAMAZAN BAYRAMI II.GÜNÜ RAMAZAN BAYRAMI III.GÜNÜ 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Teknoloji Gelişim Semineri 26 27 28 29 30 31 Dil A

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

1-2-3-4-5-6.Sınıf Velileri Çağdaş Masallar Çocuk Müzikalleri Tanıtım Toplantısı Müzik

1-2-3-4-5-6.Sınıf Velileri Çağdaş Masallar Çocuk Müzikalleri Tanıtım Toplantısı Müzik EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GEZİ VE ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH SINIF DÜZEYİ GEZİ - ETKİNLİK SORUMLU BÖLÜM 17-21 Eylül 2012

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1 altın nesil AY EKİM GÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM 12/TM 12/FM 27 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 AY GÜN 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı EYLÜL 2016 1 Perşembe Einschulung - Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Tanıtım Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI TAKVİMİ İNGİLİZCE 1 08.03.2016 Salı MATEMATİK 1 11.03.2016 Cuma FİZİK 1 14.03.2016 Pazartesi DENEME I 3 28.03.2016 Pazartesi COĞRAFYA 1 30.03.2016 Çarşamba ALMANCA/FRANSIZCA 1 01.04.2016

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

İÜV ADIGÜZEL OKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİKLER TAKVİMİ

İÜV ADIGÜZEL OKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİKLER TAKVİMİ İÜV ADIGÜZEL OKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİKLER TAKVİMİ YAPILACAK İŞ ve ETKİNLİĞİN AY TARİHİ OKULU ADI / KONUSU SORUMLUSU DESTEK BİRİMLER YERİ 1-12 Eylül 2014 Anaokulu Oryantasyon Programı

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK)

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK) ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK) PROJE YARIŞMASININ ADI KATEGORİ ALANI BAŞLAMA BİTİŞ X. Bu Benim Eserim Proje 5. 6. 7. 8. Sınıf 08.12.2014 09.01. 46. Tübitak Ortaöğretim

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ NO ETKİNLİK ADI TARİHİ KATILAN ÖĞRENCİ SAYISI 1 2 3 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ LİVİNG AND DOİNG İN SPACE YGS-LYS HAKKINDA BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALAR

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ Bu hafta anaokulu öğrencilerimiz, Meslekler Söyleşisi nde farklı meslek dallarını tanıdılar. Mesleklerle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Kurban Bayramı. 1 Eylül 2 Eylül. Zafer Bayramı. Öğretmenler için ilk iş günü

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Kurban Bayramı. 1 Eylül 2 Eylül. Zafer Bayramı. Öğretmenler için ilk iş günü 9 Ağustos, 2018 Ağustos 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Öğretmenler için ilk iş günü 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arefesi Kurban Bayramı 27 28 29 30 31 1 Eylül 2 Eylül Hazırlık

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY EYLÜL 20 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 YGS 1 DENEME 1 YGS 1 EKİM 18 Salı DENEME 2 DENEME 2 AY 1 Salı

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ BÖLÜM SINAVI (FEN 2) 23.02.2015 Pazartesi MATEMATİK 1 03.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (TÜRKÇE 1) 05.03.2015 Perşembe İNGİLİZCE 1 10.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (MATEMATİK 3)

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVLARI 15 16 17 18 19

Detaylı

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4.

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4. DENEME (BİLFEN) 3 MART 2017 Cuma ASTRONOMİ 6 Mart 2017 Pazartesi PROJE 7 Mart 2017 Salı SAĞLIK BİLGİSİ 8 Mart 2017 Çarşamba 9 Mart 2017 Perşembe COĞRAFYA 10 Mart 2017 Cuma ALMANCA 13 Mart 2017 Pazartesi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT İLKOKUL REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT Eylül Yeni Gelen Veli Ve Öğrencilerle Tanışma Görüşmeleri

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

YGS 1 PUAN OLUŞUMU ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TÜRKÇE 20% FEN BİLİMLERİ 30% SOSYAL BİLİMLER 10% TEMEL MATEMATİK 40%

YGS 1 PUAN OLUŞUMU ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TÜRKÇE 20% FEN BİLİMLERİ 30% SOSYAL BİLİMLER 10% TEMEL MATEMATİK 40% YGS 1 PUAN OLUŞUMU 30% 20% 40% YGS 2 PUAN OLUŞUMU 20% 40% 30% YGS 3 PUAN OLUŞUMU 20% 40% 30% YGS 4 PUAN OLUŞUMU 30% 20% 40% YGS 5 PUAN OLUŞUMU 37% 33% 20% YGS 6 PUAN OLUŞUMU 20% 33% 37% MF 1 PUAN OLUŞUMU

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

FMV Ayazağa Işık Lisesi-Fen Lisesi Şubat 2019 Bülteni

FMV Ayazağa Işık Lisesi-Fen Lisesi Şubat 2019 Bülteni BİLİM VE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNDE FMV Ayazağa Işık Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri, Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünü ziyaret

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 2016-2017 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12-A 12-B 1 2 3 4 5 6 7 5 Eylül 2016 Pazartesi 6 Eylül 2016 Salı 7 Eylül 2016 Çarşamba 8 Eylül 2016 Perşembe 9 Eylül 2016 Cuma 19 Eylül 2016 Pazartesi

Detaylı

6.saat 3.saat 6.saat 5.saat 14 Mart 15 Mart 16 Mart 17 Mart 18 Mart Tarih Din İngilizce S.İngiliz Edebiyatı

6.saat 3.saat 6.saat 5.saat 14 Mart 15 Mart 16 Mart 17 Mart 18 Mart Tarih Din İngilizce S.İngiliz Edebiyatı ÖZEL GELİŞİM KOLEJİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 9. SINIF SINAV TARİHLERİ Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 7 Mart 8 Mart 9 Mart 10 Mart 11 Mart Biyoloji Sağlık Bilgisi Almanca/İtalyanca S.Alman

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ Eylül 17 4 5 6 7 8 9 10 KURBAN BAYRAMI TATİLİ Yeni kayıt olan öğrenci velileri ile okula hazırlık toplantısı 11 12 13 14 15 16 17 Zümre Tutanakları ve Yıllık Planların Okul Müdürlüğüne Teslimi 12.sınıflarKonu

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı 2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı - 1 07 Eylül 2015 Pazartesi 08 Eylül 2015 Salı 09 Eylül 2015 Çarşamba 10 Eylül 2015 Perşembe 11 Eylül 2015 Cuma 14 Eylül 2015 Pazartesi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ 01 / 01 ÖĞRETİM YILI. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV LERİ 19.0.01 Salı ALMANCA.. 0.0.01 Çarşamba 1.0.01 Perşembe TÜRKÇE 7.0.01 Çarşamba İNGİLİZCE.. 19.0.01 Cuma ALMANCA...0.01 Perşembe TÜRKÇE 6.0.01 Cuma

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ 2013-2014 Öğretim Yılı Lise 3 Sınıfları Sene Başı Veli Toplantısı Gündem: 1. İdari ve pedagojik kadronun tanıtımı; 2. Lise 3 de okutulacak dersler; 3. Etkinlikler;

Detaylı

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM)

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 03 EKİM PAZARTESİ AKADEMİK KURUL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 12..SINIF ÖĞRENCİLERİ UYGULANACAK TEST--SINIF İÇİ ÖĞRENCİ GÖZLEM FORMU 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ 06 EKİM

Detaylı