BU CİHAZ DELİCİ ÖZELLİĞE SAHİP UÇLAR İLE ÇALIŞTIRILDIĞINDAN KULLANIRKEN ETRAFINIZDAKİLERİ EN AZ 3 M UZAKLAŞTIRINIZ!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BU CİHAZ DELİCİ ÖZELLİĞE SAHİP UÇLAR İLE ÇALIŞTIRILDIĞINDAN KULLANIRKEN ETRAFINIZDAKİLERİ EN AZ 3 M UZAKLAŞTIRINIZ!"

Transkript

1 KULLANIM KILAVUZU DARBELİ MATKAP SETİ IMPACT DRILL SET 180 PCS. / ZIJ-HRS-13B 180 PARÇA ÖZEL ÇANTASINDA Taşıması ve Saklaması Kolay! 600 Watt Motor Gücü Kullanım kılavuzunu indirmek için QR kodu okutunuz... DİKKAT! BU CİHAZ DELİCİ ÖZELLİĞE SAHİP UÇLAR İLE ÇALIŞTIRILDIĞINDAN KULLANIRKEN ETRAFINIZDAKİLERİ EN AZ 3 M UZAKLAŞTIRINIZ!

2 ÜCRETSİZ ADRESTEN ALIM ADRESE TESLİM SERVİS HİZMETİ 2 YIL GARANTİSİ DESTEK HATTI DL MT Değerli Müşterimiz, DELMATTE yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için özel olarak dizayn edilip yüksek güvenlik önlemleri planlanarak üretilmiştir. Ürünlerimizden maksimum verim alabilmek için kullanım kılavuzunda belirtilen talimatları dikkatle okuyunuz ve uygulayınız. Kullanım kılavuzunda bulunan bilgilere ileriki zamanlarda tekrar ihtiyacınız olabileceğinden lütfen ürün kutusu ile birlikte muhafaza ediniz. DELMATTE Çağrı Merkezi no lu telefon numarası ile hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai saatleri içinde doğrudan bu numarayı arayarak ya da destek@delmatte.com adresine mail göndererek müşteri hizmetlerimizden teknik destek ve yardım alabilirsiniz. GİRİŞ / GÜVENLİK MESAJLARI Sizin ve çevrenizdekilerin güvenliği çok önemlidir. Darbeli matkap setini güvenle kullanmak önemli bir sorumluluktur. Güvenlik hakkındaki kararlar konusunda bilgi almanıza yardımcı olmak için etiketlerde ve bu kılavuzda işletim prosedürleri ve diğer bilgiler tarafınıza sunulmuştur. Bu bilgiler size ve çevrenizdekilere zarar verebilecek potansiyel tehlikeler hakkında uyarıda bulunur. Benzer özellikte farklı darbeli matkap seti kullanımı konusunda bilginiz olabilir, ancak kullanım kılavuzunu lütfen dikkatli bir şekilde okuyun. Bu kullanım kılavuzu satın almış olduğunuz Delmatte darbeli matkap setinden en iyi performansı almanız için hazırlanmıştır. ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL DELMATTE GARANTİSİ ALTINDADIR. HERHANGİ BİR ARIZA DURUMUNDA MÜŞTERİ HİZMETLERİMİZ İLE YAPACAĞINIZ GÖRÜŞME SONUCUNDA ÜRÜNÜNÜZ ADRESİNİZDEN ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ KARGO FİRMASI İLE ÜCRETSİZ ALINIP, GARANTİ KAPSAMINDAKİ VE ÜRETİM KAYNAKLI ARIZALAR GİDERİLDİKTEN SONRA YİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ KARGO FİRMASI İLE ÜCRETSİZ OLARAK TARAFINIZA GÖNDERİLECEKTİR. Tabi ki sizi darbeli matkap setinin kullanımı ve bakımı hakkındaki tüm tehlikeler konusunda uyarmak mümkün değildir. Bu konuda kendi karar mekanizmanızı kullanmalısınız ve verdiğiniz kararların sorumlulukları tarafınıza ait olacaktır.

3 ÖNEMLİ NOT Üretici her zaman ürünleri tasarım ve kalite olarak daha ileriye taşımak amacındadır. Bu nedenle, her ne kadar bu kılavuz basıldığı tarih itibariyle cihazın en güncel yapısına uygun olarak geliştirildiyse de, bu kılavuz ve makineniz arasında bir takım farklılıklar olabilir. Üretici önceden bildirmeksizin kullanım kılavuzunu revize etme hakkına sahiptir, çeviri / yazı hatalarında yasal bir sorumluluk üstlenmez. Bu sebepten dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir soruna mahal vermemek için, herhangi bir uygulama ya da özellik konusunda oluşabilecek sorularla ilgili olarak lütfen müşteri hizmetleri yetkililerimiz ile iletişime geçiniz. Daha sonra kullanım veya cihazın sonraki sahiplerine vermek için bu kılavuzu saklayın. İlk kullanımdan önce, güvenlik uyarılarını mutlaka okuyun! GERİ DÖNÜŞÜM & ATIK (WEEE) Eski cihazlarda, yeniden değerlendirme işlemine tabi tutulması gereken değerli geri dönüşüm malzemeleri bulunmaktadır. Aküler, plastikler, yağ ve benzeri maddeler doğaya ulaşmamalıdır. Bu nedenle eski cihazları lütfen öngörülen toplama sistemleri aracılarına teslim edin. ÖNSÖZ 1. Parça listesi şirketimizin için mevcut tüm parçaların listesini içerir ve orijinal parça siparişlerinde bu kullanım kılavuzundaki parça isimleri kullanılmalıdır. Lütfen orijinal olmayan parçalar kullanmayınız. Bu tür durumlardan kaynaklanan kaza, hasar, arıza ve yaralanmalardan firmamız sorumlu değildir. 2. Sipariş ettiğiniz parçalarla aldığınız parçaların numaraları farklı olabilir, bu farklılık işlevsellik açısından hiçbir şey değiştirmez, ancak aldığınız parçalar daha geliştirilmiş üst versiyon parçalar olabilir. 3. Bu parça listesinde bazı farklı aksesuarlar veya parçalar olabilir, zira bu kılavuz birden çok modeli kapsamaktadır. 4. Ürüne ait orijinal tüm aksesuarlarını çağrı merkezimizi arayarak ( ) ya da destek@delmatte.com mail adresimizden talep ederek satın alabilirsiniz. DİKKAT! Bu cihaz yüksek oranda delici özelliğe sahiptir. Cihazı kullanırken etrafınızdakileri en az 3 m uzaklaştırınız! Çocuklardan uzak tutunuz! Bu kullanım kılavuzunu saklayın, bu sayede gerektiğinde başvurabilirsiniz. Bu kullanım kılavuzu darbeli matkabın kalıcı bir parçası olarak kabul edilir ve yeniden satış sırasında yeni alıcıya teslim edilmelidir. GİRİŞ / GÜVENLİK MESAJLARI Sizin ve başkalarının güvenliği çok önemlidir. Bu darbeli matkap setini güvenle kullanmak önemli bir sorumluluktur. Güvenlik hakkındaki kararlar konusunda bilgili olmanıza yardımcı olmak için etiketlerde ve bu kılavuzda işletim prosedürler ve diğer bilgiler tarafınıza sunulmuştur. Bu bilgiler size ve başkalarına zarar verebilecek potansiyel tehlikeler hakkında uyarıda bulunur.

4 ÖNEMLİ NOT: HERHANGİ BİR ARIZA DURUMUNDA LÜTFEN, ÖNCELİKLE MERKEZ TEKNİK SERVİSİMİZ İLE İRTİBAT KURUNUZ. YETKİLİ MERKEZ TEKNİK SERVİSİN DIŞINDA, ÜRÜN ÜZERİNDE YAPILACAK ONARIM, MODİFİKASYONLAR VE MÜDAHALELER ÜRÜNÜNÜZÜN GARANTİ KAPSAMI DIŞI KALMASINA NEDEN OLACAKTIR. Aşağıdaki gibi çeşitli biçimlerde önemli güvenlik bilgileri göreceksiniz: Güvenlik Etiketleri Darbeli Matkap Seti Kutusu üzerinde. Güvenlik Mesajları Önünde bir güvenlik uyarısı sembolü üç sinyal sözcüğünden biri ile: TEHLİKE, UYARI ya da DİKKAT. Bu işaret ve sözcüklerin anlamı: TEHLİKE! Talimatları izlememeniz halinde ÖLÜM ya da CİDDİ ŞEKİLDE YARALANMALAR MEYDANA GELİR. UYARI! Talimatları izlememeniz halinde ÖLEBİLİR ya da CİDDİ ŞEKİLDE YARALANABİLİRSİNİZ. DİKKAT! Talimatları izlememeniz halinde CİDDİ ŞEKİLDE YARALANABİLİRSİNİZ. Kırıcı & Delici Matkap Üzerindeki Güvenlik İşaretlerine İlişkin Notlar Kullanım Kılavuzunu okuyun. Koruyucu giysiler giyin. Koruyucu gözlük takın. Çevre ve kendi güvenliğinizi sağlayın. Koruyucu eldiven giyin. Yanmalara karşı Sıcaklık Uyarısı. Kulak koruması takın. Çalışma esnasında etrafınızdakileri 3-5 metre uzaklaştırın.

5 ÖNLEMLER OPERATÖR: DARBELİ MATKAP SETİNİN KULLANIMI SIRASINDA ÜRETİCİ TARAFINDAN VERİLEN KULLANIM KILAVUZUNDAKİ GÜVENLİK TALİMATLARINA SIKI SIKIYA UYMALIDIR. Tehlike! Darbeli matkabı çalıştırmadan önce bu kılavuzu okumanız ve makinenin düzgün bir şekilde çalışmasını sağlamak için kullanım sırasında talimatlara ve güvenlik kurallarına uymanız gerekmektedir. Operatör çalıştırma sırasında kulak koruyucu, koruyucu giysiler, koruyucu eldivenler ve işleme uygun diğer koruyucu önlemleri almakla sorumludur. UYARI! YETKİLİ MERKEZ TEKNİK SERVİS DIŞINDA KiŞi YA DA SERViSLERiN CiHAZ ÜZERiNDE MODiFiKASYON VEYA TEKNiK MÜDAHALE YAPMASI VEYA ORİJİNAL OLMAYAN PARÇA KULLANILMASI DURUMUNDA CiHAZINIZ GARANTi KAPSAMI DIŞINDA KALACAKTIR! LÜTFEN HERHANGi BiR ARIZA DURUMUNDA ilk OLARAK MÜŞTERİ HİZMETLERİMİZ ile iletişime GEÇiNiZ. ÜRÜN PARÇA TANITIMI (DARBELİ MATKAP SETİ) 1 6 1) Mandren 2) Tutma Sapı 3) Tetik Yön Anahtarı 4) Tetik (Devir Hızı Ayarlı) 5) Tetik Kilidi 6) Seçim Anahtar Kilidi (Darbeli ve Darbesiz) 7) Mandren Anahtarı 8) Derinlik Ölçüm Çubuğu CİHAZIN KULLANIMI SIRASINDA MUTLAKA KORUYUCU GÖZLÜK, İŞ ELDİVENİ VE KULAK KORUYUCU KULLANIN!

6 ÜRÜN PARÇA TANITIMI (AKSESUARLAR) J H I G A S R B K L Z M D E E F C T U V N O P P Y B PAKET İÇERİĞİ - Ana Ünite ve Mandren Anahtarı (A) - Tutma Sapı ve Ölçüm Çubuğu (B) - Testere (C) - Vida Dübel Seti (D) - Panç Delme Uçları ve Bağlantı Aparatı (E) - Havşa Delme Ucu (F) - Tornavida Seti (G) - Kısa Tork Bits Uçlar (H) - Kısa Yıldız ve Düz Bits Uçlar (I) - Uzun Yıldız ve Düz Bits Uçlar (J) - Karga Burun Pense (K) - Profesyonel Falçata (L) - Bits Uç Uzatma Aparatı (M) - Beton Delme Uçları (N) - Ahşap Delme Uçları (O) - Metal Delme Uçları (P) - Geniş Ahşap Delme Uçları (R) - Taşlama Uçları (S) - İngiliz Anahtarı (T) - Alyan Anahtar Takımı (U) - Lokma Uçları (V) - Delik Ölçüm Şablonu (Y) - Plastik Vidalama Manşonu (Z) CİHAZIN KULLANIMI SIRASINDA MUTLAKA KORUYUCU GÖZLÜK, İŞ ELDİVENİ VE KULAK KORUYUCU KULLANIN!

7 KULLANIM AMACI Darbeli Matkap Seti betonu, tuğlayı, taşı delmek için tasarlanmıştır. Darbeli fonksiyon kapalıyken yapılacak delme işlemi ahşap, metal, seramik ve plastikte kullanılabilir. Matkap dışındaki yardımcı el aletleri günlük tamir ve bakım işlerinizde kolaylık sağlamak amaçlı üretilmiş profesyonel kullanıma uygun olmayan parçalardan oluşur. İŞ GÜVENLİĞİ İÇİN - Cihazın güvenlik talimatlarını ve kullanım kılavuzunu okuyunuz. - Çalışırken iş güvenliği için gerekli talimatları uygulayınız. - Kullanım kılavuzunda genel güvenlik bilgilerini anladığınızdan emin olunuz. - Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce deneme yapınız. - Eğer kullanım sırasında cihazın kablosu zarar görür veya kesilirse, kabloya dokunmayınız, cihazın fişini hemen prizden çekiniz. - Kulak ve gözlük koruyucunuzu takınız. Eğer saçlarınız uzunsa toplayın ve koruyucu kask takınız. Kullanım sırasında sadece kapalı kıyafetler giyiniz. - Çalışma alanınızın güvenliğinden emin olmadığınız yerlerde cihazla çalışma yapmayınız, çünkü buralarda su borusu, elektrik tesisatı veya gaz boruları geçiyor olabilir. Eğer kullanılması zorunlu ise, bu işe uygun dedektörlerin kullanılması, çalışma yapılacak yerin inşa projelerinden faydalanın ve profesyonel kişiler tarafından delme işlemi yapılması önemle tavsiye edilir. - Delme işlemi sırasında ucun elektrik tesisatına temas etmesi yangınlara ve elektrik çarpmalarına sebep olabilir. Gaz borularını delmek patlamaya sebep olur. Su borularını delmek elektrik çarpmasına ya da su tesisatının hasar görmesine sebep olur. Lütfen çalışma yapmak istediğiniz alan üzerinde detaylı inceleme ve araştırma yapın. - Cihazı, yalıtımı yapılmış tutma saplarından tutunuz. Cihazın tutma saplarından (yalıtılmış kısımlar) tutmadan çalışılması, delme ucunun elektrik tesisatına denk gelmesi durumunda şiddetli elektrik çarpılmalarına sebebiyet verir. - Cihaz açık havada kullanılacaksa tetikleme akımı 30 ma olan kaçak akım koruma rölesi olan bir elektrik tesisatına bağlı şekilde kullanılmalıdır. Açık alanlarda kullanılacak uzatma kablosu suya, neme ve darbelere karşı dayanıklı olmalıdır. - Cihazı sadece tutma sapı (Parça Tanıtımı 2) ile birlikte kullanınız. - Cihazın elektrik kablosu her zaman cihazın ve sizin arka tarafınızdan gelecek şekilde prize takılmalıdır. - Cihaza zarar gelmemesi için taşıma çantası olmadan taşımayınız. - Cihazın fişini prize takarken, cihazın kapalı olduğundan (tetik kilidinin açık olmadığından) emin olunuz. - Cihaza delme ucu takarken, cihaz fişinin prizde takılı olmadığından emin olunuz. - Cihazı kullanırken, her zaman iki elinizle, dikkatli bir şekilde tutunuz ve güvenli bir duruş pozisyonu alınız. Çalışacağınız alandaki zeminin temiz, sağlam ve kuru bir yer olmasına dikkat ediniz. - Vida sıkma işlemi yapılacaksa düşük hızda yapınız. - Uzun vida vidalanacağı zaman, vidanın fırlamasına karşı son derece dikkatli olunuz. - Cihazı asla çocukların, akıl ve ruh sağlığı yerinde olmayanların, yeterli bilgi ve deneyime sahip olmayan kişilerin kullanmasına izin vermeyiniz. -Cihazla çalışırken son derece dikkatli olun, ne yaptığınıza dikkat edin. Cihazla çalışırken işinizi makul bir tempo ve yöntemle yürütün. - Yorgunsanız, aldığınız ilaçların veya alkolün etkisindeyseniz cihazı kullanmayın. Cihazla çalışırken bir anlık dikkatsizliğiniz ciddi şekilde yaralanmanıza, cihaza ve çalışma alanınıza ciddi zararlar verebilir. - Çalışma alanınızın yeterli ışıklandırılmış olmasına dikkat edin ve çalışma alanınızın temiz ve düzenli olduğundan emin olun.

8 - Delme işleminden sonra matkap ucu son derece sıcak olacağından delme ucunu sökmeden önce soğuması için bir süre bekleyiniz. - Yakınında patlayıcı, yanıcı sıvı, gaz veya tozların bulunduğu yerlerde cihazla çalışmayın. Çalışma alanınızda gerekli güvenlik önlemlerinizi alınız. Yangın tehlikesine karşı dikkatli olunuz. - Cihazla çalışma yoğunluğunuz doğrultusunda belirli aralıklarla cihazı ve kendinizi dinlendirin. - Delme işlemi sırasında matkap ucu herhangi bir nedenle sıkışabilir ve cihazda ciddi tepme meydana gelebilir bu tür durumlar karşısında son derece dikkatli olunuz ve tutma saplarını son derece dikkatli bir şekilde kavrayınız. CİHAZIN KULLANIMA HAZIRLANMASI DİKKAT! Cihaz üzerinde herhangi bir ayarlama yaparken ya da kontroller esnasında cihaz fişinin prize takılı olmadığından emin olunuz. Tetik Kullanımı - Cihazın kullanımına başlamadan önce gerekli kontrolleri yapın, tetiğin kapalı konumda olduğundan emin olun. - Cihazın uzun süreli kullanımı sırasında tetik kilidi açık konuma getirilebilir. Tetik kilidi açık konumda iken son derece dikkatli olun ve cihazı sıkı bir şekilde kavrayın. - Cihazın kullanımına başlamak için gerekli kontrolleri yaptıktan sonra tetiğe basmanız yeterlidir. Motor hızını tetik üzerinden ayarlayabilirsiniz. Tetik kilidini devreye sokmak için tetiğe tam olarak basınız, ardından tetik kilidine basınız ve tetikten parmağınızı çekiniz. Tetik kilidini devre dışı bırakmak için tetiğe bir defa tam basıp ve bırakınız. Motoru Ters Yönde Çalıştırmak Cihazın motorunun dönüş yönünü terse çevirmek için tetik üzerinde bulunan mandalı sağ veya sola çekmeniz yeterli olacaktır. DİKKAT! - Delme veya vidalama işlemine başlamadan önce mutlaka devir yönü kontrolü yapın. - Devir yönünü değiştirme işlemini gerçekleştirmek için mutlaka motorun tam olarak durduğundan emin olun. Aksi halde cihazınız arızalanabilir ve bu tür durumlardan kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dahilne işlem görmeyecektir. Darbeli Delme Moduna Geçiş - Cihazın darbeli delme özelliğini kullanmak için yan tarafta bulunan darbe butonuna (çekiç işareti bulunan buton) basın. - Cihaz ile normal delme işlemi yapmak istiyorsanız darbe fonksiyonunu devre dışı bırakın. DİKKAT! DELME FONKSİYONUNU DAİMA DELMEK İSTEDİĞİNİZ ZEMİN VE MATERYALE GÖRE SEÇİN. FONKSİYON GEÇİŞLERİNİN TAM OLARAK YAPILDIĞINDAN EMİN OLUN. BUTONA TAM OLARAK BASILMADAN ÇALIŞTIRILMASI CİHAZINIZDA CİDDİ HASAR VE ARIZALARA NEDEN OLACAKTIR VE BU DURUM CİHAZINIZIN GARANTİ DIŞI KALMASINA NEDEN OLACAKTIR.

9 YARDIMCI TUTMA SAPI, DELME UCU VE DERİNLİK ÖLÇER MONTAJI DİKKAT! Yardımcı tutma sapının montajını yaparken cihaz fişinin prizde takılı olmadığından emin olun ve yardımcı tutma sapını istediğiniz konuma getirerek sap üzerindeki kelebeği saat yönüne çevirerek sıkın. Delme Ucunun Montajı Delme ucunu takmak için öncelikle mandreni gevşetin. Delme ucunu mandren içine yerleştirin elinizle mandren ucu sıkın ve ardından mandren anahtarı ile her üç delikle iyice sıkıldığından emin olunuz. Derinlik Ölçme Çubuğu Montajı Derinlik ölçme çubuğu tek tip delik delmek için takılan yardımcı bir aksesuardır. İstediğiniz derinlik ayarını yaptıktan sonra işleme başlayabilirsiniz. NOT: Derinlik ölçme çubuğu delme işlemi sırasında mandrene temas etmeyecek şekilde ayarlanmalıdır. Muhtemel bir temas, parçanın koparak savrulmasına ve yaralanmanıza sebebiyet verebilir. İLK KULLANIM Her zaman şebeke voltajının cihaza uygunluğunu kontrol edin. Cihazın kullanım voltaj değerleriyle, elektrik prizi voltaj değerlerinin birbirleriyle aynı olması gerekmektedir (220 / 240 V 50 / 60 Hz). CİHAZI ÇALIŞTIRMA Darbeli Delme İşlemi DİKKAT! Cihaz ile delme işlemi sırasında deliğin kıymık ve partiküllerle tıkanması veya beton delme işlemi sırasında delme ucunun beton içerisinde bulunan güçlendirme demirine çarpması cihaz üzerinde ciddi bir burkulma gücü uygulayacağından delme işlemi sırasında tutma sapı ve kabzadan son derece dikkatli ve güçlü bir şekilde tutmanız gerekmektedir. Bu tür durumlardan meydana gelebilecek hasar kaza ve yaralanmalardan korunmanız için gerekli uyarılar yapılmıştır ve firmamız sorumluluk kabul etmez. NOT: Beton, granit vb. delme işlemleri sırasında darbe fonksiyonu kullanılmalıdır. Ucu, delik için istenen yere konumlandırın, ardından tetiğe basınız. Cihaza aşırı güç uygulamayınız. Hafif basınç en iyi sonucu verecektir. Cihazı istenilen konumda tutun ve delikten dışarı kaymasına mani olun. Delik, kıymık vb. partiküllerle tıkandığında fazladan basınç uygulamayın. Aksine, aleti boşta çalıştırın, ardından da ucu kısmen delikten ayırın. Bu işlemi arka arkaya uyguladığınızda, delik temizlenecek ve normal delme işlemine devam edilebilecektir.

10 Delme İşlemi DİKKAT! - Cihaz ile delme işlemi sırasında cihaz üzerine aşırı basınç uygulamanız işlemi hızlandırmayacaktır. Aksine aşırı basınç uygulamanız motorun fazla zorlanmasına, delme ucunun hasarına ve performans kaybına neden olacaktır. - Cihazla delme işlemi sırasında delme ucu üzerinde büyük bir güç meydana gelir. Son derece dikkatli olmanız gerekmektedir. - Delme işlemi sırasında uç sıkışır ise devir yönü tetiğini ters yöne alarak tetiğe hafif hafif basarak uçtaki sıkışıklığın giderilmesini sağlayabilirsiniz. - Delinmesi gereken küçük parçalar mengene yardımı ile sıkıştırarak delinmelidir. Motor çok yüksek devirli döndüğünden delinecek parçayı fırlatabilir ve yaralanmalara neden olabilir. - Metal bir zemin delerken delmek istediğinizde delme ucu kayabileceğinden delmek istediğiniz noktayı nokta zımbası ile bir girinti oluşturun ve delme ucunu işaretli yere yerleştirin ve tetiğe basın. Metal delme işlemi sırasında delinecek noktaya kesici makine yağı damlatmanız delme işlemini kolaylaştıracaktır (Pirinç Metal Hariç). BAKIM VE TEMİZLİK Cihaza herhangi bir işlem yapmadan önce, cihazın fişini prizden çektiğinizden emin olun. Güvenli ve doğru kullanım için cihazın havalandırma kanallarının temizliğinden emin olunuz. Havalandırma kanallarını kıl fırçayla fırçaladıktan sonra basınçlı hava tutarak tozdan arındırabilirsiniz. Nemli bir bez yardımıyla dış yüzeyini siliniz. Temizlik sırasında asla alkol içeren ve aşındırıcı kimyasal maddeler kullanmayınız. TAŞIMA VE NAKLİYE Ürünü bir yerden başka bir yere nakli sırasında mutlaka orijinal taşıma çantasında muhafazalı bir şekilde nakil ediniz. KULLANIM ÖMRÜ: İlgili bakanlıkça belirlenen kullanım ömrü 7 yıldır. SAĞLIK UYARISI UYARI! Kan dolaşımı bozukluğu olan kullanıcılarda fazla titreşime maruz kalmaktan dolayı kan dolaşım bozukluğunun artmasına veya sinir hasarına neden olabilir. Fazla titreşime maruz kalma belirtileri hissediyorsanız çalışmayı bırakın ve doktorunuza başvurun. Bu belirtilerden bazıları; Ellerde uyuşma hissi, hissizlik, gıdıklanma, iğne batması, ağrı, güç kaybı, cilt renginde veya durumunda değişikliktir. Bu belirtiler genelde parmaklarda, ellerde veya bileklerde görülür. Bu belirtiler soğuk havalarda daha da kötüleşebilir.

11 TEKNİK ÖZELLİKLER Voltaj : V. Frekans : Hz. Güç : 600 W Yüksüz Hız : Devir / Dakika Elektronik Hız Kontrolü : Var Maksimum Delme Çapları Metal : 10 mm. Ahşap : 25 mm. Beton : 16 mm. Ses / Titreşim Bilgileri Ses basıncı seviyesi: 68 db - Ses gücü seviyesi 79 db / Kulak koruması takınız! Titreşim Emisyonu: 2.5 [m/s2] İTHALATÇI FİRMA: Ünvanı : KT İç ve Dış Tic. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. / 1. Levent, Levent Mah. Lale Sok. No.24 Beşiktaş / İstanbul Tel: Faks: ÜRETİCİ FİRMA: Yongkang Hongershun Industry and Trade Co. Ltd., CHINA ÜRÜNÜ GARANTİ DIŞI BIRAKAN DURUMLAR - Ürünün kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılması durumunda, - Garanti belgesinde tahrifat yapılması halinde, - Ürünün tüketiciye tesliminden sonra meydana gelebilecek kırık, çizik ve hasarlar (taşıma, çarpma, düşürme vb.), - Uygun olmayan temizleme ürünlerinden kaynaklanan lekeler ve yangın, sel, su basması, yıldırım düşmesi gibi afetlerden meydana gelen arızalar ve hasarlarda, - Cihazın uygun olmayan elektrik tesisatı, voltaj ve voltaj regülatörünün çalışması veya şebekeden kaynaklanan arızalarda, - Servisin talep etmesi durumunda tüketici ürünün satın alma faturasını ve garanti belgesini ibraz etmekle yükümlüdür. İbraz edilemediği durumlarda ürün garanti dışı kalabilir.

12 UYARI! KUTU İÇERİSİNDEN ÇIKAN POŞET VE AMBALAJ MALZEMELERİNİ HERHANGİ BİR BOĞULMA TEHLİKESİNİ ÖNLEMEK İÇİN ÇOCUKLARDAN UZAK TUTUNUZ. DİKKAT! LÜTFEN SATIN ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNE AİT KUTU VE MUHAFAZA İÇERİKLERİNİ 2 YIL GARANTİ SÜRESİNCE MUHAFAZA EDİNİZ. OLASI ARIZA DURUMUNDA ÜRÜN SEVKİYATI İÇİN GEREKLİ OLACAKTIR. ÖNEMLİ NOT: HERHANGİ BİR ARIZA DURUMUNDA LÜTFEN, ÖNCELİKLE MERKEZ TEKNİK SERVİSİMİZ İLE İRTİBAT KURUNUZ. YETKİLİ MERKEZ TEKNİK SERVİSİN DIŞINDA, ÜRÜN ÜZERİNDE YAPILACAK ONARIM, MODİFİKASYONLAR VE MÜDAHALELER ÜRÜNÜNÜZÜN GARANTİ KAPSAMI DIŞI KALMASINA NEDEN OLACAKTIR. DELMATTE ÜRÜNLERİ MERKEZ TEKNİK SERVİS ÜCRETSİZ ADRESTEN ALIM ADRESE TESLİM SERVİS HİZMETİ 2 YIL GARANTİSİ DESTEK HATTI DL MT ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL DELMATTE GARANTİSİ ALTINDADIR. HERHANGİ BİR ARIZA DURUMUNDA MÜŞTERİ HİZMETLERİMİZ İLE YAPACAĞINIZ GÖRÜŞME SONUCUNDA ÜRÜNÜNÜZ ADRESİNİZDEN ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ KARGO FİRMASI İLE ÜCRETSİZ ALINIP, GARANTİ KAPSAMINDAKİ VE ÜRETİM KAYNAKLI ARIZALAR GİDERİLDİKTEN SONRA YİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ KARGO FİRMASI İLE ÜCRETSİZ OLARAK TARAFINIZA GÖNDERİLECEKTİR. DELMATTE DARBELİ MATKAP SETİ, ÜRETİM KAYNAKLI HATA VE ARIZALARA KARŞI SATIN ALDIĞINIZ TARİHTEN İTİBAREN 2 YIL BOYUNCA MEKANİK AKSAMI GARANTİ KAPSAMI DAHİLİNDEDİR. KULLANILAN SARF MALZEMELER GARANTİ KAPSAMINDA YER ALMAMAKTADIR. (ÖRN. AKSESUARLAR, DELME UÇLARI, KULLANIMA BAĞLI MANŞON VE MANDREN) KT İÇ VE DIŞ TİC. GIDA SAN. LTD ŞTİ (DLMT) / destek@delmatte.com ADRES: Seyrantepe Mah. Didenur Sok. No:8/A Seyrantepe - Kağıthane / İstanbul

13 GARANTİ BELGESİ İTHALATÇI FİRMANIN Ünvanı : KT İç ve Dış Tic. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Merkez Adresi : 1. Levent, Levent Mah. Lale Sok. No.24 Beşiktaş / İstanbul Telefonu : Faksı : Firma Yetkilisinin İmzası / Kaşesi DARBELİ MATKAP SETİ IMPACT DRILL SET 180 PCS. / ZIJ-HRS-13B ÜRÜNÜN Cinsi : DARBELİ MATKAP SETİ Markası : DELMATTE Modeli : ZIJ-HRS-13B Bandrol ve Seri No. su : DMDMS Teslim Tarihi ve Yeri : - Garanti Süresi : 2 YIL Azami Tamir Süresi : 20 (Yirmi) İş Günü TESLİMAT SATICI BİLGİLERİ / Ünvanı Ürünün Teslim Tarihi ve Yeri destek@delmatte.com SATICI BİLGİLERİ ADI (ÜNVANI) / ADRESİ: TELEFONU / FAKSI: FATURA TARİHİ ve NO SU: Firma Yetkilisinin İmzası / Kaşesi MÜŞTERİ BİLGİLERİ ADI, SOYADI / ADRESİ: İLİ / İLÇESİ: TELEFON NO SU: E-POSTA ADRESİ ÖNEMLİ NOT: GARANTİ YALNIZCA, SATIŞ FATURASI VE GARANTİ BELGESİ İLE BİRLİKTE GEÇERLİDİR. LÜTFEN FATURANIZI VE GARANTİ BELGENİZİ MUHAFAZA EDİNİZ.

14 GARANTİ ŞARTLARI GARANTİ ªARTLARI 1. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren baºlar ve 2 (iki) yıldır. 2. Malın bütün parçaları dahil (kullanım hatalarından kaynaklanan arıza ve hasarlar hariç) olmak üzere tamamı garanti kapsamındadır. 3. Malın ayıplı olduğunun anlaºılması durumunda tüketici, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 11 inci maddesinde yer alan; a. Sözleºmeden dönme, b. Satıº bedelinden indirim isteme, c. Ücretsiz onarılmasını isteme, ç. Satılanın ayıpsız bir misli ile değiºtirilmesini isteme, haklarından birini kullanabilir. 4. Tüketicinin bu haklardan ücretsiz onarım hakkını seçmesi durumunda satıcı; iºçilik masrafı, değiºtirilen parça bedeli ya da baºka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin malın onarımını yapmak veya yaptırmakla yükümlüdür. Tüketici ücretsiz onarım hakkını üretici veya ithalatçıya karºı da kullanabilir. Satıcı, üretici ve ithalatçı tüketicinin bu hakkını kullanmasından müteselsilen sorumludur. 5. Tüketicinin, ücretsiz onarım hakkını kullanması halinde malın; - Garanti süresi içinde tekrar arızalanması, - Tamiri için gereken azami sürenin aºılması, - Tamirinin mümkün olmadığının, yetkili servis istasyonu, satıcı, üretici veya ithalatçı tarafından bir raporla belirlenmesi durumlarında: - Tüketici malın bedel iadesini, ayıp oranında bedel indirimini veya imkân varsa malın ayıpsız misli ile değiºtirilmesini satıcıdan talep edebilir. Satıcı, tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur. 6. Malın tamir süresi 20 iº gününü, binek otomobil ve kamyonetler için ise 30 iº gününü geçemez. Bu süre, garanti süresi içerisinde mala iliºkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya bildirimi tarihinde, garanti süresi dıºında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren baºlar. Malın arızasının 10 iº günü içerisinde giderilememesi halinde, üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip baºka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır. Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. 7. Malın kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dıºındadır. 8. Tüketici, garantiden doğan haklarının kullanılması ile ilgili olarak çıkabilecek uyuºmazlıklarda yerleºim yerinin bulunduğu veya tüketici iºleminin yapıldığı yerdeki Tüketici Hakem Heyetine veya Tüketici Mahkemesine baºvurabilir. 9. Satıcı tarafından bu Garanti Belgesinin verilmemesi durumunda, tüketici Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne baºvurabilir.

15 SERVİS LİSTESİ MERKEZ TEKNİK SERVİS KT İÇ VE DIŞ TİC. GIDA SAN. LTD ŞTİ (DLMT) / destek@delmatte.com ADRES: Seyrantepe Mah. Didenur Sok. No:8/A Seyrantepe - Kağıthane / İstanbul YETKİLİ TEKNİK SERVİS 1 ATILIM ELEKTRONİK 2 DÜZCE ŞUBESİ-İSMAİL SERHAT YILMAZ Vergi No: Tel: Adres: NUSRETTİN MAH. İSTİKLAL CAD. NO:8/A / DÜZCE 2 DOĞAL ISI-CELALETTİN YILDIRIM Vergi No: Tel: Adres: KARAAĞAÇ MAH CAD. - NO:177/1 / MERKEZ, ISPARTA 3 HÜSEYİN YÜKSEL YATIKÇI-YONCA ELEKTRİK BOBİNAJ ATÖLYESİ Vergi No: Tel: Adres: GÜLTUR SAN. SİT. NO:34K - 34J B.ÇEKMECE, İSTANBUL 4 İHSAN HANBAY-HANBAY TEKNİK Vergi No: Tel: Adres: HAMİDİYE MAH. ANTEPLİ SOK. NO:34/6, MALATYA 5 İVAN TEKNİK -NADİRE YILDIZ Vergi No: Tel: Adres: TEPEBAŞI MAH. KİLİSE CAD. DENİZ APT. NO:60/A KIZILTEPE, MARDİN 6 MURAT OĞUZ Vergi No: Tel: Adres: YANIKOĞLU MAH. ŞADIRVAN SOK. ENDER APT. NO. 4, KAYSERİ 7 SETA TEKNİK-TİMUÇİN YILMAZ ESNAF Vergi No: Tel: Adres: MERKEZ EFENDİ MAH. İZMİR CAD. NO:222/C, MANİSA

PRATİK EGZERSİZ ALETİ

PRATİK EGZERSİZ ALETİ Görsel Kullanım Kılavuzu PRATİK EGZERSİZ ALETİ EVİNİZİN KONFORUNDA VE KOLAY Elastik bantlı ºeritleri sayesinde her yöne doğru rahatça esner. Vücudunuz her bölgesi için uygun. Değerli Müºterimiz, DINNOX'u

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası. Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU

WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası. Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU EN TR Türkiye Garanti Koşulları Weewell ürünleri satın alındığı tarihten itibaren 2 yıl süreyle; parça

Detaylı

KLASİK GİTAR BÜYÜK BOY! 6 yaş ve üzerindeki kişilerin kullanımı için uygundur! KLASİK GİTAR 5022 / KULLANIM KILAVUZU. ...

KLASİK GİTAR BÜYÜK BOY! 6 yaş ve üzerindeki kişilerin kullanımı için uygundur! KLASİK GİTAR 5022 / KULLANIM KILAVUZU. ... KLASİK GİTAR 5022 / KULLANIM KILAVUZU KLASİK GİTAR Dayanıklı ve hafif gövde yapısı, Huş ve Ihlamur ağacından üretilmiştir. 6 yaş ve üzerindeki kişilerin kullanımı için uygundur! BÜYÜK BOY! Kullanım kılavuzunu

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Kullanım Kılavuzu SoundCore Kutu İçeriği ve Genel Bakış Soundcore un Şarjını Doldurmak Souncore u Çalıştırmak Açma/Kapama Tuşuna 2 saniye basılı tutmanız yeterlidir Bluetooth Eşleştirmesi Hızlı Yanıp Sönen

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Mini

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Mini Kullanım Kılavuzu SoundCore Mini Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Mikrofon 6 Micro USB Şarj Girişi 2 Mod Tuşu 7 SD Kart Yuvası 3 Batarya Göstergesi 8 Ses Tuşları 4 Güç Tuşu 9 Çok Fonksiyonlu Tuş 5 3.5mm Aux

Detaylı

MİNİ TAŞLAMA VE GRAVÜR SETİ

MİNİ TAŞLAMA VE GRAVÜR SETİ KULLANIM KILAVUZU MİNİ TAŞLAMA VE GRAVÜR SETİ MINI GRINDER SET / S1J-CS1-10 Kullanım kılavuzunu indirmek için QR kodu okutunuz... 228 ADET AKSESUAR! DİKKAT! DİKKAT! Kutu içerisinde delici uçlar bulunduğundan

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108 Kullanım Kılavuzu SoundCore Motion Q Model No.: A3108 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses +/- 6 Mikrofon 2 Bluetooth 7 3.5mm Aux Girişi 3 Açma ve Kapama 8 MicroUSB Şarj Girişi 4 Oynat / Durdur 9 Taşıma ipi

Detaylı

KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE

KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakında

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Powercore

Kullanım Kılavuzu. Powercore Kullanım Kılavuzu Powercore+ 10050 PowerCore u Kullanma Batarya Seviyesini Kontrol Etme Telefon Yada Tabletinizi Şarj Etme PowerCore u Şarj Etme Teknik Özellikler Daha Hızlı Ve Daha Güvenli Şarj İçin Anker

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161 Kullanım Kılavuzu SoundCore Flare Model No.: A3161 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses Kontrolü için Ses Düğmeleri 6 Güç düğmesi 2 Bas yukarı düğmesi 7 3.5mm Aux Girişi 3 Çok işlevli düğme 8 MicroUSB Şarj

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL ALG SIZE: MM SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL ALG SIZE: MM SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL1005-1006 ALG1005-1006 SIZE: 1200 700 1850MM SIZE: 1200 800 1850MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına;

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: 900 900 2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü

Kullanım Kılavuzu. Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü Kullanım Kılavuzu Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü Premium USB-C Dönüştürücü Bağlantısı 1. Cihazınıza Bağlayın 2. Ethernet Sürücüsünü Yükleyin Windows Mac OS Linux Sürücü Otomatik Olarak

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM KULLANMA KILAVUZU MODEL : Kompakt Sistemler SIZE : 900X900X2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Slim

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Slim Kullanım Kılavuzu SoundBuds Slim Güvenlik Talimatları Düşürmekten kaçınınız Sökmeyiniz Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Boğulma tehlikesi oluşturabilecek küçük parçalar içerir Suya batırmayınız

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu

Kullanım Kılavuzu. Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu Kullanım Kılavuzu Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu Genel Bakış 1. Tutucu 2. Açı Ayarlama Topuzu 3. Yükseklik Ayar Vidası 4. Vantuz Ayak 5. Taban Sabitleme Kolu 6. Uzunluk Ayar Vidası 7. Düğme 8.

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Küvet Montaj Uygulamaları 7 8 Garanti Belgesi 11 11 11 11 12 Kasım 2015 3 ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ Akrilik Banyo Küvetleri nin Akrilik Banyo Küvetleri nin NAKLİYE

Detaylı

Kutu İçeriği. Genel Bakış

Kutu İçeriği. Genel Bakış Soundcore Vortex Kutu İçeriği Genel Bakış Açma ve Kapama Açma Kapama 1 saniye basın Mavi LED Bir kez yanıp söner 3 saniye basılı tutun Kırmızı LED Bir kez yanıp söner Şarj Etme Uyarı Sesi Sürekli Kırmızı

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA DMO İhale No 1 İhalenin Adı Teklif Sahibinin Adı-Soyadı / Ticaret Unvanı Vergi Kimlik Numarası 2 TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA / / 20.. *

Detaylı

Çalar saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 93023FV04X00VIII

Çalar saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 93023FV04X00VIII Çalar saat tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93023FV04X00VIII 2017-10 350 948 Değerli Müşterimiz! Spor dizaynlı yeni çalar saatiniz ses çıkar - mayan saniyesi ile sessizdir.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Sport NB10

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Sport NB10 Kullanım Kılavuzu SoundBuds Sport NB10 Güvenlik Talimatları Düşürmekten kaçınınız Sökmeyiniz Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Boğulma tehlikesi oluşturabilecek küçük parçalar içerir Suya batırmayınız

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG ALG1001

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG ALG1001 KULLAA KILAVUZU ODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG1000 - ALG1001 GARATİ BELGESİ BELGE UARASI : 8179 BELGEİ İZİ TARİHİ: 15.04.010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

MİNİ USB FAN 2YIL MİNİ USB FAN QT-U601 / KULLANIM KILAVUZU. ...intelligent choice ÜCRETSİZ. Kullanım kılavuzunu indirmek için QR kodu okutunuz.

MİNİ USB FAN 2YIL MİNİ USB FAN QT-U601 / KULLANIM KILAVUZU. ...intelligent choice ÜCRETSİZ. Kullanım kılavuzunu indirmek için QR kodu okutunuz. MİNİ USB FAN QT-U601 / KULLANIM KILAVUZU MİNİ USB FAN Ø15 CM FAN ÇAPI Metal fan pervanesiyle yüksek performanslı ve sessiz serinlik sağlar. USB bağlantısı sayesinde düşük enerji tüketimi! 2YIL GARANTİSİ

Detaylı

Introduction Important Advice Pack Contents Production Description Trouble Shooting... 10

Introduction Important Advice Pack Contents Production Description Trouble Shooting... 10 CONTENT Introduction... 3 Important Advice... 3 Pack Contents... 6 Production Description... 6 Trouble Shooting... 10 2 WMA365 USER MANUAL WMA365 USER MANUAL 3 4 WMA365 USER MANUAL 2 5 3 1 8 6 7 4 11 10

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88147HB66XVI

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88147HB66XVI Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88147HB66XVI 2016-07 Değerli Müşterimiz! Otomatik saat, kolunuza takılıyken otomatik olarak kurulan mekanik bir

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93078AB5X6VII 2017-05 Değerli Müşterimiz! Yeni kronometreli kol saatiniz birçok fonksiyon sunar ve değişik tasarımıyla

Detaylı

ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX

ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX 03 05 05 05 05 06 06 06 08 Mühür Dirsek erişilebilir alan Şekil 1 Şekil 2 Şekil 3 Şekil 4 Şekil 5 ENJEKTÖR Şekil 6 Şekil 7 SİLİNDİRİK KONİK Şekil 8 Şekil

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 83372HB55XV

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 83372HB55XV Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 83372HB55XV 2015-05 Değerli Müşterimiz! Otomatik saat, kolunuzdayken otomatik olarak kurulan mekanik bir kol saatidir.

Detaylı

HOŞSEVEN KAT BOYLERİ. Montaj ve Kullanma Kılavuzu. Rev 00/

HOŞSEVEN KAT BOYLERİ. Montaj ve Kullanma Kılavuzu. Rev 00/ HOŞSEVEN KAT BOYLERİ Montaj ve Kullanma Kılavuzu Firmamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz; ürünlerimiz yüksek kalite imalat ve modern dizaynı ile, sizlere bir cihazın vermiş olduğu ısınma hissini tamamen

Detaylı

Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu

Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu Fırın ve ocaklarda kullanılan adaptör, dirsek, kör tapa v.b. gaz bağlantı parçaları sadece kalifiye, mekanik konusunda eğitimli ve yasal

Detaylı

Çalar saat. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 85820HB43XVI /

Çalar saat. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 85820HB43XVI / Çalar saat Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85820HB43XVI 2015-12 327 778 / 327 779 Değerli Müşterimiz! Bu renkli çalar saat, çocuğunuzu uykusunda rahatsız etmeyecek kadar

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88628FV05X06VI

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88628FV05X06VI Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88628FV05X06VI 2016-07 Değerli Müşterimiz! Gövdesi altın kaplamalı yeni otomatik kol saatiniz klasik tasarımı ile

Detaylı

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 m sonra gerdirilmelidir. 50 km daha fazla sürat yapılmamalıdır.

Detaylı

KIRICI VE DELİCİ MATKAP

KIRICI VE DELİCİ MATKAP KIRICI VE DELİCİ MATKAP MODEL RTM232 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 3 4 5 1 6 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. YAN SAP 3. KIRICI DELİCİ SEÇİM ANAHTARI 4. YAĞ KAPAĞI 5. ANAHTAR 6. DEVİR AYARI NOT: BU ÜRÜN

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN İMALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: AKAY ASANSÖR İML. İNŞ. TEKS. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İSTİKLAL MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO:11 / B KIRAÇ-ESENYURT / İSTANBUL TELEFON : 0212 624 32 15 16 FAKS : 0212 424

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94907HB22XVIII 2017-10 İçindekiler 3 Genel bakış 4 Saati ve tarihi ayarlama 6 Kronometre fonksiyonu 14 Takimetre

Detaylı

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu.

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu. HARİCİ SİREN Kullanım Kılavuzu www.eds.com.tr 1 Giriş Harici Sirenler, harici ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, her türlü hava şartlarına ve darbeye dayanıklı

Detaylı

QT-U601 Kullan m K lavuzu

QT-U601 Kullan m K lavuzu QT-U601 Kullan m K lavuzu Instruction Manual 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin hayatını kolaylafltırmak için

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu www.intherm.com.tr Türk Malı İÇİNDEKİLER 3 4 5 5-6 6 7 8 Açıklama Teknik Özellikler Emniyet İle İlgili Önemli Uyarılar Kurulum ve Montaj Ekran Detayları Kullanım

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

ÇAY TERMOSU DEMLİĞİ İÇİNDE ÇAY TERMOSU KULLANMA KILAVUZU AR 3001 ÇİFT HAZNELİ TERMOS

ÇAY TERMOSU DEMLİĞİ İÇİNDE ÇAY TERMOSU KULLANMA KILAVUZU AR 3001 ÇİFT HAZNELİ TERMOS ÇAY TERMOSU KULLANMA KILAVUZU DEMLİĞİ İÇİNDE ÇAY TERMOSU TR 2 7 6 3 4 1 5 8 ÇAY TERMOSU 1- Küçük iç hazne (0.5 lt.) 2- Büyük iç hazne (1.7 lt.) 3- Üst ünite 4- Küçük iç hazne kapağı ÖNEMLİ UYARILAR Termosunuzu

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER Önsöz...3 Ürünün Genel Özellikleri...4 Nakliye ve Tașıma Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar...4 Duș Teknesi Montaj Uygulamaları...5 Panelli Duș Teknesi

Detaylı

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi Akrilik Küvet Garanti Belgesi KÜVET GARANTİ BELGESİ Ece ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. ECE KÜVETİNİZİN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL TAMAMI ÜRETİM HATALARINA KARŞI 2 (İKİ) YIL SÜRE İLE GARANTİ ALTINDADIR.

Detaylı

Otomatik saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 88146AB6X6VI

Otomatik saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 88146AB6X6VI 20 Otomatik saat 50 10 15 40 30 tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88146AB6X6VI 2016-07 Değerli Müşterimiz! Otomatik saat, kolunuzda takılıyken otomatik olarak kurulan

Detaylı

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi

Detaylı

GARANTİ SÜRESİ : 2 YIL KULLANIM ÖMRÜ : 10 YIL GARANTİ ŞARTLARI 1-) Garanti süresi,malın teslim tarihinden itibaren başlar ve.yıldır. 2-) Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı Firmamızın garanti

Detaylı

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU MİNİ ROBOT R 200 Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MİNİ ROBOT R 200 Mutfak Robotu muzu seçtiğiniz için

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 93075AB3X3VII

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 93075AB3X3VII 60 55 55 60 05 05 Otomatik kol saati 45 45 50 50 40 40 10 10 20 20 15 15 35 35 30 30 25 25 tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93075AB3X3VII 2017-05 Değerli Müşterimiz!

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

NONA AR IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K

NONA AR IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K NONA AR 4016 2 IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4016 2 IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K TR NONA AR 4016 2 in 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 1- Ana

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM315 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM315 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM315 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİ TELERİ 1. ANAHTARSIZ MANDREN 2. TORK AYAR YERİ 3. SAĞ / SOL AYAR DÜĞMESİ 4. HIZ AYARLI TETİK 5. BATARYA SÖKME TAKMA PİMİ 6. BATARYA KASASI

Detaylı

HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W. ü ç g e n

HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W. ü ç g e n HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W ü ç g e n b a ş l ı k HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 1- Ana gövde 2- Açma / Kapama

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII Masa lambası Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91593FV05X03VII 2017-06 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

AKÜLÜ VİDALAMA KULLANIM KILAVUZU CORDLESS DRILL / LCD770-2N-1800. Ni-CD Batarya. Dakikada 550 Devir. Smart & User Friendly Appliances

AKÜLÜ VİDALAMA KULLANIM KILAVUZU CORDLESS DRILL / LCD770-2N-1800. Ni-CD Batarya. Dakikada 550 Devir. Smart & User Friendly Appliances KULLANIM KILAVUZU AKÜLÜ VİDALAMA CORDLESS DRILL / LCD770-2N-1800 ÖZEL ÇANTASINDA Taºıması ve Saklaması Kolay! Ni-CD Batarya Dakikada 550 Devir Kullanım kılavuzunu indirmek için QR kodu okutunuz... ÜCRETSİZ

Detaylı

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU BLENDER BL 700 Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș BLENDER BL 700 Çelik Blender imizi seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU PRATIC P 1200 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PRATIC P 1200 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ 1 3 4 5 7 6 2 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ MANDRENİ 2. İLAVE SAP 3. DERİNLİK MESNEDİ SIKIŞTIRMA VİDASI 4. DARBELİ / DARBESİZ SEÇİM ANAHTARI

Detaylı

$ ሎᇌ 咥ⱑ䲭䴶 ࠋ ᡬݡᇡᡬ 䗴 ˈᡬ ሎᇌ PP

$ ሎᇌ 咥ⱑ䲭䴶 ࠋ ᡬݡᇡᡬ 䗴 ˈᡬ ሎᇌ PP $ ሎᇌ 咥ⱑ䲭䴶 ࠋ ᡬ ݡ ᇡᡬ 䗴 ˈᡬ ሎᇌ PP Yetkili distribütör türkiye: BOGAZICI BIL GISAYAR SAN. VE TIC. A.S. Tel: +90 212 3311000 AYAZAGA MAH. KEMERBURGAZ CAD. NO.10 AYAZAGA/ISTANBUL CIZGI Elektronik San. Tic. Ltd.

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

DİKKAT! Çocukların ürünü kullanmasına ancak gözetim altında izin verilmelidir

DİKKAT! Çocukların ürünü kullanmasına ancak gözetim altında izin verilmelidir İÇİNDEKİLER Önsöz...3 Ürünün Genel Özellikleri...3 Nakliye ve Tașıma Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar...3 Küvet Montaj Uygulamaları...4 Panelli Küvet Montajı...4 Monoblok Küvet Montajı...6 Küvet Masaj

Detaylı

3 4 5 6 7 8 9 10 11 6 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere çok geniș kapsamlı yeni hizmetler

Detaylı

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati 5 tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88069FVX07VI 16-07 Değerli Müşterimiz! Yeni kronometreli kol saatiniz birçok fonksiyon sunar ve değişik tasarımıyla

Detaylı

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 3. DEVİR AYARI 4. SAĞ SOL MANDALI 5. ANAHTAR KİLİTLEME BUTONU 6. HAVALANDIRMA ARALIKLARI TEKNİK

Detaylı

ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. Kemeraltı Cad. Şefkat İş Hanı No:1-3 Kat:7 İstanbul / TURKEY Tel : 0212 293 58 26 Fax : 0212 293 47 69 www.erpamonitor.com EFMK230WAS-VHD KULLANMA KILAVUZU

Detaylı

Termometreli banyo duvar saati

Termometreli banyo duvar saati Termometreli banyo duvar saati Kullanım kılavuzu ve Garanti Bilgileri Vantuz açıklamaları Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93302FV01X00VIII 2017-09 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza

Detaylı

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makine mizi seçtiğiniz

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII Masa lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90853FV05X03VII 2017-03 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13

Detaylı

HAYAT İKSİRİ PR 2000. Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU

HAYAT İKSİRİ PR 2000. Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU HAYAT İKSİRİ PR 2000 Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAYAT İKSİRİ PR 2000 Katı Meyve Sıkacağı mızı seçtiğiniz

Detaylı

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz. MERKEZ SERVİS FİDELTUS İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ NİSPETİYE CADDESİ E3 BLOK KAT:16 ETİLER 34337 İSTANBUL TEL : +90 (212) 317 60 00 FAX : +90 (212) 317 60 49 ONLINE SERVİS

Detaylı

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com KULLANIM KILAVUZU 1) ÜRETİCİ VE SERVİS İRTİBAT BİLGİSİ 2) KULLANIM ALANLARI VE KULLANIM AMACI 3) MONTAJ TALİMATLARI 4) GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 5) ÇALIŞTIRMA TALİMATLARI 6) BAKIM VE TEMİZLİK 7) PERİYODİK BAKIM

Detaylı

PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER TIRTIKLI KULLANMA KILAVUZU BIÇAK UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ

PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER TIRTIKLI KULLANMA KILAVUZU BIÇAK UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ TIRTIKLI BIÇAK PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER KULLANMA KILAVUZU UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ PRESTİNO AR 197 ÇUBUK BLENDER 6 1 3 2 4 1- Ana gövde (Motor) 2- Çalıştırma

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ MATKAP MODEL RTM154 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU 6 1 2 4 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. HAVALANDIRMA ARALIKLARI 3. GERİ/İLERİ DÖNÜŞ ŞALTERİ 4. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 5. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ

Detaylı

Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I

Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280 Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU FİLTRE WF 6200 Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș WF 6200 Su Filtreli Elektrikli Süpürge

Detaylı

7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicile

7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicile 7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere çok geniș kapsamlı yeni hizmetler sunmaya devam

Detaylı

LED- Ortam aydınlatması

LED- Ortam aydınlatması LED- Ortam aydınlatması tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 78328AS5X3IV 2014-04 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

REGULINE 600VA / 1000VA REGÜLATÖR KULLANICI KILAVUZU

REGULINE 600VA / 1000VA REGÜLATÖR KULLANICI KILAVUZU REGULINE 600VA / 1000VA REGÜLATÖR KULLANICI KILAVUZU TUNÇMATİK REGULINE SERİSİ OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ Modeller: REGULINE 600VA / REGULINE 1000VA Çalışma Prensibi Otomatik voltaj regülatörleri, elektrik

Detaylı

SPEEDY DU Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

SPEEDY DU Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU SPEEDY DU 2000 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SPEEDY DU 2000 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam IP Güvenlik Kameranızın Kurulumu A. Başlarken Peket içeriği IP Kamera Güç Adaptörü Kurtarma CD si Wi-Fi Anten Bağlantı Ayağı Hızlı Kurulum

Detaylı

ENG ENG 2 3 ENG ENG 4 5 ENG ENG 6 7 ENG ENG 8 RU RU 10 11 RU RU 12 13 RU RU 14 15 RU RU 16 EST EST 18 19 EST EST 20 21 EST EST 22 23 EST EST 24 LT LT 26 27 LT LT 28 29 LT LT 30 31 LT LT 32 LV LV 34 35

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

Foscam FI9816P HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu

Foscam FI9816P HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam FI9816P HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam IP Güvenlik Kameranızın Kurulumu A. Başlarken Peket içeriği IP Kamera Güç Adaptörü Bağlantı Ayağı Wi-Fi Anten Hızlı Kurulum Kılavuzu Garanti Kartı

Detaylı

6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks

6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks 6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks 30 31 8. Garanti Belgesi 9. Yetkili Servis Listesi Yedek parça; cihazda yapılacak olan tüm onarım, bakım ve gaz dönüşüm işlemleri için yalnızca kombi servislerimiz

Detaylı

4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN VE UYGULAMA YÖNETMELİKLERİ

4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN VE UYGULAMA YÖNETMELİKLERİ 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN VE UYGULAMA YÖNETMELİKLERİ AYIPLI MAL Madde 4 - (Değişik madde: 06/03/2003-4822 S.K./4. md.) Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya

Detaylı

ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 9 8 1 4 5 3 6 2 7 10 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. ELEKTRİK KABLOSU 2. TUTMA KOLU 3. EL SİPERİ(FREN KOLU) 4. ÖN TUTMA KOLU 5. KLAVUZ 6. TESTERE

Detaylı

Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38

Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38 Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz.

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu BS-820 Smart CI Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı