AKFEN HOLDİNG YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKFEN HOLDİNG YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ"

Transkript

1 AKFEN HOLDİNG YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ

2 İçindekiler Proje Bölgesi Konumu Teklif ve Süreç Mutabakat ve Sözleşme Süreci Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Akfen Holding Kimdir? Sampaş Kimdir? Sampaş Kentsel Dönüşüm Faaliyetleri Proje Konumu Bölgede Neler Var? Yeni Kore Şehitleri Görseller

3 Proje Bölgesi Konumu

4 Teklif ve Süreç 74 parsel ve m2 lik parsel yüzölçümüne sahip Kore Şehitleri kentsel yenileme proje alanı içerisinde kalan gayrimenkulünüzle ilgili ön mutabakatın yapılarak arsa payı karşılığı inşaat sözleşmelerinin, yıl sonuna kadar imzalanmasını takiben ilgili kurumlarda resmi süreç başlatılacaktır. Ön Mutabakat Gayrimenkul Tespit ve Değerleme Arsa payı inşaat sözleşmelerinin imzalanması Kentsel dönüşüm işlemleri İmar planı ve uygulaması işlemleri Mimari projeler Ruhsat ve İzin Yıkım ve İnşaat

5 Teklif ve Süreç 1. İnşaat Hakkı Paylaşımı ; Mevcut imar planındaki sorunları çözecek daha iyi bir imar planı ve kentsel tasarım projesi hazırlanacaktır. Yeni konsept proje sonucunda onaylanacak imar planında oluşması gerekli Emsal değeri yaklaşık 3,0 dür. Bu Emsalin alınması halinde Hak sahibi; Mer i 1/1000 ölçekli Şişli Merkez ve Çevresi Uygulama İmar Plan koşullarına göre var olan (İnşaat Ruhsatı, Yapı Kullanma izin Belgesi ve Mimari Projeler) inşaat haklarını yeni projede aynen alacaktır. Bu emsalin üzerinde oluşabilecek Emsal değerinden gelen inşaat artışı %50 hak sahibi, %50 yatırımcı şeklinde paylaşılacaktır. (örnek 3,0 yerine 3,2 olursa hak sahibi 0,1 yatırımcı 0,1 olarak pay alır)

6 Teklif ve Süreç 1. İnşaat Hakkı Paylaşımı ; Emsalin sağlanması halinde proje sahasındaki tüm parseller birleştirilecek kapanan yollar Yatırımcı tarafından ilgili idareden satın alınarak, yatırımcı projeye hak sahibi olarak dahil edilecektir. Bu yolda mevcut parsel dağınıklığına dayalı olarak hali hazır parsellerde mevcut bağımsız bölümlerin içinde yer aldığı bloğun Kat Mülkiyeti Kanunu 3. Maddede belirtilen ilkelerce değerlendirmeye esas değeri SPK lisanslı gayrimenkul değerleme şirketi tarafından belirlenecektir. Hazırlanacak rapor doğrultusunda gözetilecek mevcut bağımsız bölümün esas değerlerine ve haklarına uygun olarak ve ARSA MALİKLERİ nin yeni projedeki sahip olacakları bağımsız bölümün konum ve büyüklüğü belirlenecektir.

7 Teklif ve Süreç 2. Süre ; Yeni Konsept projenin İmar Hakkının Kesinleştirilmesi (İmar Planı ve Kentsel Tasarım Projesinin Hazırlanması), Hak Sahipleriyle Mutabakatın sağlanarak Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinin imzalanması, 6306 Sayılı Kanun kapsamındaki iş ve işlemlerin başlatılması 24 aydır. İmar Planı ve Kentsel Tasarım Projesinin onaylanmasından sonrasında Uygulama projelerinin hazırlanması ve Ruhsat için başvuru 30 gündür. İnşaat Süresi (Başlaması-Tamamlanması), İnşaat Ruhsatının alınmasına müteakip 36 aydır.

8 Gayrimenkul tespit ve değerleme raporları, Proje bilgileri, Teknik şartnameler, Hukuki sözleşmeler, Bağımsız Bölüm ve Ortak Alanların Tahsisine Dair Paylaşım Krokisi, Yönetim Planı, Teminat ve Sigortalar, Taşınma ve Kira Yardım Listesi, İş Takvimi sizlere sunulacaktır. Mutabakat ve Sözleşme Süreci Arazinizin sınırları içerisinde bulunan tüm hak sahiplerinin en az %75 i ile yıl sonuna kadar görüşmeler yaparak ve ilgili sözleşme dokümanları paylaşarak prensip olarak mutabakat sağlamayı ve sözleşme imzalamayı hedefliyoruz.

9 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Karma Nitelikli Projenin Avantajları Marka Bilinirliliği Yüksek bir proje! Giderek genişleyen metropoller, yeni yaşam alanları geliştirilmesini gerektirmektedir. Bu yeni yaşam alanlarında da, daha kompakt bir hayat sunan karma fonksiyonları bir arada bulunduran projeler kaçınılmaz olmuştur.

10 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Karma Nitelikli Projenin Avantajları Marka Bilinirliliği Yüksek bir proje! Oluşan bu ihtiyacı karşılamak amacıyla oluşturulan konut, ofis ve alışveriş merkezini birleştiren karma nitelikli yaşam projelerinin hızlı satış ve kiralama grafikleri yakalaması ve gayrimenkulde kazan-kazan ilkesinin daha fazla uygulanmasına zemin sağlaması için karma kullanımlı bir yaşam merkezi projesi geliştirdik.

11 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Karma Nitelikli Projenin Avantajları Marka Bilinirliliği Yüksek bir proje! Şu anda konut bölgesi olan yerinizi, yasal olarak iş yeri haline getiriliyor. Trafik sıkışıklığı olan, Ana ulaşım ağları ve Toplu taşıma ile entegre olmayan bölgeyi entegre edecek bir proje gerçekleştiriliyor. Otoparkı olmayan, Yeşil Alanı ve Meydanı olmayan ve köhneleşmiş yerinizi yenileyerek değer artışı sağlanıyor. Marka, mix use bir proje üreterek sevdiğiniz Kore Şehitleri ni daha güzel, yaşanabilir bir bölge haline getiriliyor. Yeni bir İş ve Yaşam biçimi sunuluyor.

12 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 1. Emsal Artırımı Arazi sınırları içinde kalan parsellerin en az % 75 i ile anlaşma yapmamız halinde, sınırlarınız içindeki yolları da ilgili İdarelerden satın alarak tüm parsellerin tevhitlerini yaparak arsanıza muhteşem bir proje yapabilmek için gereken tüm çalışmaları ve kaynakları sağlıyoruz.

13 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 1. Emsal Artırımı Bu nedenle mevcut ve bireysel hareket durumlarınızdan daha fazla emsal/m2 alan alıyorsunuz. Emsal artırımı ile ilgili kazançlar arsa sahibi ve yüklenici tarafından nispeti oranında ( %50-%50) paylaşılacaktır.

14 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 2. Maksimum Kazanç Yeni Kore Şehitleri projesindeki satış ve kiralama değerlerinin yüksek olmasından dolayı, arazi sınırları içinde kalan parsellerde bulunan mevcut ünitelerde elde edeceğinizden daha fazlasını bu projeden kazanacaksınız, Bir başka deyişle; ortalama bir kazanç değil MAKSİMUM KAZANÇ elde etmenizi sağlıyoruz.

15 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 3. Güçlü, Kurumsal, Sizi Dinleyen ve Uygun Çözümler Üreten Bir İş Ortağı Gerçekleştirdiğimiz projemizde sizlere; Kentsel dönüşüm uzmanlarımız, Mimarlarımız, Şehir plancılarımız, Harita mühendislerimiz, Finansal çözüm ortaklarımız, Belediyeler ve Bakanlıkta iş yapma becerilerimiz ve hukuksal çözümlerde derin bilgi ve birikimleri olan hukukçularımızdan oluşan güçlü bir iş ortağı sunuyoruz.

16 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 4. Projemizin Güvenceleri 4.1. Teminatlar ; Mevcut yapılarınızın yıkılarak başlanacak inşaat sürecinin parçası olarak kat karşılığı inşaat ve gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi, Tarafların edimlerinin yerine getirilmesi, zamanlama ve malzemeye uygun iş yapmaması veya inşaat sonrası yasal yükümlülüklerini yerine getirmemesi durumlarına karşı ciddi cezai şartlar içeren sözleşmelerin hazırlanması inşaatların tamamlanarak ARSA MALİKLERİ ne teslimi konusunda Tüketici Mevzuatı ile kabul edilen bina tamamlama sigortasının yapılması.

17 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 4. Projemizin Güvenceleri 4.1. Teminatlar ; Yatırımcı, bu tamamlama sigortası teminatına ek olarak ayrıca hak sahiplerine düşen imalatların tamamlanma maliyeti olarak ,00 TL teminat senedi keşide etmekle yükümlü olacaktır.

18 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 4. Projemizin Güvenceleri 4.2. Kira Yardımı ; İnşaatın yapım aşamasında arsa sahipleri olarak başka yerde ikametiniz sebebiyle yıkım ruhsatı alındığının tebliğ edilmesinin hemen ardından sizlere kira yardımı yapıyoruz.

19 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 4. Projemizin Güvenceleri 4.2. Kira Yardımı ; Mevcut yapıların yıkım masrafları AKFEN tarafından karşılanacak olup yapıların yıkılmasında ortaya çıkacak her türlü sorumluluğu AKFEN üstlenecektir. Taşınmazların zilyetliklerinin ARSA MALİKLERİ tarafından AKFEN e devredilmesinden itibaren başlayacak şekilde Projenin tamamlanma anına kadar her bir ARSA MALİKİ ne mevcut bağımsız bölümü; Kira yardımında ölçü mevcut kira kontratı, tediye ve banka makbuzlarıdır.

20 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 4. Projemizin Güvenceleri 4.2. Kira Yardımı ; Kişi kendi yerini kullanıyorsa da aşağıdaki kira yardımları geçerlidir. Ofis niteliğinde ise aylık m2 (Net kiralanabilir Alan) azami birim fiyatı 15USD-brüt (Onbeş Amerikan doları) (stopaj ve KDV dahil); İşyeri niteliğindeki dükkanlar ise aylık m2 (Net kiralanabilir Alan) azami birim fiyatı 25USD-brüt (Yirmibeş Amerikan doları) (stopaj ve KDV dahil),

21 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 4. Projemizin Güvenceleri 4.2. Kira Yardımı ; Konut niteliğinde olanlar içinde bağımsız bölüm başına aylık USD (Bin Amerikan doları) kira ödenecektir. (Taşınma ve Kira Yardım Listesi Ekinde) Her bir Bağımsız Bölüm başına (Gidiş-Dönüş taşınma bedeli toplam) USD (İkibin Amerikan doları) taşınma masrafı ödenecektir. (Taşınma ve Kira Yardım Listesi Ekinde)

22 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 4. Projemizin Güvenceleri 4.2. Kira Yardımı ; Konut hak sahiplerinin otopark planlamasında her bağımsız bölüm için projede hakkı kadar araçlık kapalı otopark yeri tahsis edilecektir. Ofis ve ticari birim hak sahipleri için ise projede hakkı kadar araçlık kapalı otopark alanı yeni konsept projede planlanmıştır, (Bağımsız Bölüm Paylaşım Krokisi EK inde)

23 Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Sizlere Ne Kazandırıyoruz? 4. Projemizin Güvenceleri 4.3. Garantiler ; SPK lisanslı değerleme firması uzmanları tarafından mevcut gayrimenkullerinizin ölçüm ve değer tespitleri ile Yeni konsept projenin hesap ve değerlemesini yapıyoruz. Bu çalışmalar sonrasında yerinizi şerefiyenize göre birlikte belirleyerek değer kaybına uğramamanızı sağlıyoruz.

24 Akfen İnşaat Kimdir? Akfen Holding; Akfen İnşaat, Akfen Holding'in %98.85 sahip olduğu en eski iştirakidir ve şirketin en önemli parçalarından biridir. Başlangıçta endüstriyel tesislerin fizibilite ve mühendislik hizmetlerini gerçekleştirmek için kurulan şirket, verdiği hizmetlerin yelpazesini endüstriyel tesislerin imalatı, kuruluşu ve montajı hizmetleri ile genişletmiştir. Şirket bugüne kadar üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarının yapımı da dahil bir çok projeyi başarıyla tamamlamıştır. Akfen'in inşaat tecrübesi grup faaliyetlerine önemli katkılar sağlamaktadır. 20 yıldan fazla bir sürede Akfen, toplamda 1.6 milyar ABD Doları tutarında inşaat projesini tamamlamıştır.

25 AKFEN Levent LOFT Projesi Levent LOFT, İstanbul Levent-Maslak aksında kentin kalbinde yer alan bir projedir.

26 AKFEN İncek LOFT Projesi İncek LOFT, Ankara nın yeni yaşam merkezinde! Mogan Gölü manzaralı m2 lik bir arazi üzerinde kurulu.

27 Sampaş A.Ş Kimdir? SAMPAŞ ; Sampaş, Türkiyenin Kentsel Tasarım ve Yenileme sürecinde, medeniyet değerlerinden uzaklaşmadan, hak sahiplerinin hassasiyetlerini gözönünde bulundurarak çağdaş ve akıllı kentlerin yol haritasını çiziyor. Kentsel Tasarım ve Yenileme süreçlerinde mimarlar, şehir plancıları, peyzaj mimarları, mühendisler, sosyologlar ve ekonomistler gibi farklı disiplinlerden oluşan uzman kadrosu ile hizmet vermekteyiz. Sampaş, Türkiye nin kentsel dönüşüm sürecinde belediyelerimiz ile işbirliği içerisinde çalışarak uygar ve yaşam kalitesi yüksek marka kentler yaratmayı kendine bir ilke edinmiştir.

28 Sampaş Kentsel Dönüşüm Faaliyetleri Adana / Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi

29 Sampaş Kentsel Dönüşüm Faaliyetleri Bayrampaşa / Vatan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

30 Sampaş Kentsel Dönüşüm Faaliyetleri Seyrantepe/ Ocean Tower Projesi

31 Proje Nerede? / Konum Yeni Kore Şehitleri çevresinde neler var? Konum Mesafe Bölgede Neler Var? AVM Oteller İş ve Ticaret Sağlık Projemiz

32 Proje Nerede? Konum Yeni Kore Şehitleri Çevresinde Neler var?

33 Proje Konum? Konum Ulaşım / Mesafe Yeni Kore Şehitleri projesi, iş, finans ve sosyal yaşamın merkezinde, Çevreyolu - Büyükdere Caddesi ve Beşiktaş bağlantı noktasında size özel bir yaşam sunuyor. İstanbul Boğazı ve Tarihi Yarımada manzaralı büyülü atmosferde sosyal ve profesyonel yaşamanızı keyifle yaşama imkanına sahip olacaksınız. Asya ve Avrupa nın tam ortasında yeni bir çekim noktası olan Yeni Kore Şehitleri Projesi; lüks otel markalarının, avmlerin, banka ve iş merkezlerinin hemen yanı başında, Çevreyolu, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprüleri ve metro istasyonunun merkezinde hayat buluyor.

34 Proje Konum Ulaşım / Mesafe Gayrettepe Metro :300m. Zincirlikuyu Metrobüs Durağı :500m. Taksim :3.5km Boğaziçi Köprüsü :2.70km FSM Köprüsü :4.20km İstinye Yat Limanı :5.9km Tarabya Yat Limanı :8km Atatürk Havalimanı :10km Sabiha Gökçen Havalimanı :31km.

35 Proje Bölgede Neler Var? AVM İstanbul un sosyal yaşam noktasında, Türkiye nin ve Avrupa nın en lüks mağaza zincirleri, restoran ve cafe lerin yer aldığı alışveriş merkezlerinin ortasında Zorlu Center : 400m. Trump Towers : 1.8km Astoria : 600m Özdilek Park İstanbul : 700m. Kanyon : 790m. Metrocity : 580m. İstanbul Sapphire İstinye Park Cevahir AVM : 1.6km : 4.6km : 1.9km

36 Proje Bölgede Neler Var? Oteller Dünya nın en saygın ve lüks marka zincir otellerinin yanı başında Wyndham Grand İstanbul Levent Raffles İstanbul Edition Hotel The Plaza Hotel Dedeman Hotel İstanbul Marriott Hotel Şişli Conrad İstanbul Four Seasons Hotel Hilton Hotel Bomonti Avangarde Hotel Point Hotel Rönesans Hotel Mövenpick Hotel : 700m : 400m : 500m : 1km : 800m : 2.2km : 2.6km : 3.2km : 3.15km : 200m : 800m : 1.2km : 1.7km

37 Proje Bölgede Neler Var? İş & Ticaret İş dünyasının nabzının attığı banka genel müdürlükleri, şirket genel merkezlerinin bulunduğu plazalar ve birçok firmanın tercih ettiği iş merkezleri Kore Şehitleri aksında. Denizbank Genel Müdürlük Akbank Genel Müdürlük İş Bankası Genel Müdürlük YKB Genel Müdürlük Garanti Bankası Genel Müdürlük Zorlu Center Ofis Kanyon Ofis Trump Towers Ofis İstanbul Adalet Sarayı : 360m : 1.5km : 1.2km : 1km : 330m : 400m : 790m : 1.8km : 2.7km

38 Proje Bölgede Neler Var? Eğitim İstanbul un en iyi marka üniversite ve okullarına yakın konumu: İTÜ : 3.9km Haliç Üniversitesi : 1km Yıldız Koleji : 620m Yıldız Teknik Üniversitesi : 1.6 km Bahçeşehir Üniversitesi : 3km

39 Proje Bölgede Neler Var? Sağlık Türkiye nin en iyi donanımlı sağlık merkezlerinin yakınında konumlandırılıyor Florance Nightingale Acıbadem Fulya Dünya Göz Hastanesi Şişli Etfal hastanesi Okmeydanı SSK Memorial Hastanesi Özel Kolan International Amerikan Hastanesi Ulus Liv Acıbadem Maslak : 1.2km : 2.1km : 2.4km : 2.5km : 3.3 km : 3.7km : 2.7km : 2.5km : 1.8km : 6.2km

40 Proje Bölgede Neler Var? Spor Zengin donanımlı atlı spor kulüpleri, basketbol sahaları, olimpik yüzme havuzları ve fitness merkezlerinin bağlantı noktasında Kemer Country & Golf Club Galatasaray Atlı Kulübü Mayadrom Sports Center Trump Jatomi Spor Center Sports International : 16km : 4.3km : 1.8km : 1.8km : 2km

41 Projemiz;

42

43

44

45

46 Proje Ofisi Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi Engin İş Hanı No: Zincirlikuyu / TÜRKİYE Tel : +90 (212)

AKFEN YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ

AKFEN YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ AKFEN YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ İçindekiler Proje Bölgesi Konumu Teklif ve Süreç Mutabakat ve Sözleşme Süreci Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Akfen Holding Kimdir? Sampaş

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK

İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK İÇİNDEKİLER İstanbul Ofis Sektör Raporu 3 1.1. Dünya da Ofis Sektörü Genel Gelişimi 3 1.2. Ofis Tasarımlarında Yeni Uygulamalar 4 1.3. İstanbul Ofis Sektörü

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ÖNSÖZ Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan profesyonel kadromuz tarafından hazırlanan bu raporda, İstanbul da Ofis Sektörü gelişimi ve hangi bölgelerde gelişim gösterdiği,

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

Proje Genel Bilgileri

Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER PROJESİ Adres: Konsept Mimari Tasarım: Arquitectonica Uygulama Mimari Tasarım: Piramit Mimarlık Statik Tasarım: Yapı Teknik İnş.San. ve Proje Elektrik Tasarım:

Detaylı

Doğru tercih, doğru değer

Doğru tercih, doğru değer Doğru tercih, doğru değer Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., yerli ve yabancı bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, finansal kiralama, sigorta ve reasürans şirketleri, kamu kuruluşları,

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

Adımız Mint. Taze fikirler duymaya hazır olun.

Adımız Mint. Taze fikirler duymaya hazır olun. ŞEHİR BİZİMLE TAZELENİYOR Şehir kalabalık. Şehir gri. Şehir yorucu. Hepimizin olduğu gibi şehirlerin de tazelenmeye ihtiyacı var. Tazelenmek için de taze fikirlere Tam yerinden başlıyoruz tazelemeye. Şehrin

Detaylı

PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM

PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM Lokasyon: İstanbul, Levent Metrocity MERHABA Merhabalar, Plaza Cubes Avrupa yakasında Maslak, Levent, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Ankara da Söğütözü olmak üzere

Detaylı

İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 PEGA. Commercial Real Estate Services

İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 PEGA. Commercial Real Estate Services İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 MERHABA, Öncelikle herkese, tüm dileklerinin gerçek olacağı yeni bir yıl dileriz. Ve kendi dileğimizle sesleniyoruz yeni yıla: HOŞ GEL 2010! Bu senenin son raporunu

Detaylı

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2012 ÜÇÜNCÜ ÇEYREK

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2012 ÜÇÜNCÜ ÇEYREK İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2012 ÜÇÜNCÜ ÇEYREK Değerli Müşterilerimiz ve Dostlarımız, İstanbul Ofis Pazarı 2012 Üçüncü Çeyrek Raporu, Temmuz, Ağustos, Eylül dönemini kapsıyor. İstanbul Ofis Piyasası

Detaylı

M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu

M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu M1 Merkez Kartal AVM 222 Parsel Geliştirme Projesi Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (METRO) ve Fiba Alışveriş Merkezleri Geliştirme İnşaat

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve

Detaylı

Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki

Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki hem İstanbul un merkezinde olsun hem şehrin stresinden uzak olsun; hem zengin sosyal imkanları olsun hem lokasyonu bana uygun olsun; ailem için mutlu ve huzurlu bir yaşam

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları

Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları Ekim, 2013 Biz Kimiz..? GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Türkiye de kurulan ilk kurumsal değerleme şirketidir. 1994

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 30 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Titanic Hotels Özdilek Holding Stone Group Hotels Maknoon Grup Doğuş Grubu Stories

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: 3 Ocak 2014 Sayı : 28871 RESMÎ GAZETE Sayfa : 59 Karar No : 2013/201 Konu : Karayolları Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı; İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14217 ada, 1 nolu

Detaylı

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu ORTAKLIĞI A.Ş. nin talebi üzerine hazırlanmıştır. NUVO DRAGOS PROJESİ 650 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM Bu rapor; ilgilisi ve hazırlanış

Detaylı

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası İstanbul Sanayi Odası 22/09/2014 İHALE KONUSU GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Kasımpaşa Stadyumu TRT spark Otoparkı Odakule Binası stiklal Caddesi

Detaylı

Ekspertiz Değeri. Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0%

Ekspertiz Değeri. Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0% GAYRİMENKULLER, GAYRİMENKUL PROJELERİ, GAYRİMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri Alış Tarihi Alış Maliyeti Alış Ekspertiz Tarihi Alış Ekspertiz Ekspertiz Tarihi Ekspertiz Portföy Arsalar ve Araziler

Detaylı

Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Ekspertiz Değeri. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0%

Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Ekspertiz Değeri. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0% GAYRİMENKULLER, GAYRİMENKUL PROJELERİ, GAYRİMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri Alış Alış Maliyeti Alış Ekspertiz Alış Ekspertiz Ekspertiz Ekspertiz Portföy Arsalar ve Araziler 68.808.483 14% İstanbul

Detaylı

vistanbul un kalbinde yerinizi alın.

vistanbul un kalbinde yerinizi alın. vistanbul un kalbinde yerinizi alın. Şehrin en prestiji ve nezih bölgesinde. Metro, metrobüs, hem deniz, hem kara toplu ulaşımına inanılmaz yakınlıkta. Sadece çalışanlarınız için değil müşterileriniz için

Detaylı

KENT KONUT TUANA EVLERİ

KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT KİMDİR? KENT KONUT KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR YAN KURULUŞU OLARAK 2005 YILINDA KURULMUŞTUR. GENEL MÜDÜR BAHATTİN YANIK IN ÖNDERLİĞİNDE KOCAELİ GENELİNDE SOSYAL

Detaylı

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 3396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

4Araştırma ve Tasarım

4Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ GRUP VE ŞİRKETLERİN YATIRIM PLANLARI S A Y I 4Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Dedeman Hotels 2023 yılında 42 otele ulaşacak 2015 2016 2017 15 > 5 SAYI 4 / Ocak 2023

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına yatırım

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4.

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4. DEĞERLEME RAPORU RAPORU TALEP EDEN : ĠĢ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4. Levent / İSTANBUL ĠSTEK

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU

KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU KORUFLORYA, Aydınlı, Metal Yapı, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği bir projedir.

Detaylı

Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu

Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu GENEL MÜDÜRLÜK Taksim Mete Caddesi No: 26/7, Beyoğlu / İstanbul Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nın 20.11.2013 tarihli talebi üzerine hazırlanmıştır. (MERSİN

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 34396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

İstanbul un kalbi Şişli de

İstanbul un kalbi Şişli de 4 İstanbul un kalbi Şişli de Astoria Tower İstanbul Sapphire Kanyon Burası hem İstanbul un tam kalbinde hem de kentin yorucu ritminden uzak bir yerde. Q Studio Esentepe, minimal bir tasarımın maksimum

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer.

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova SATILIK / İstanbulAvrupa / Yalova Alipaşa İstanbulAvrupa / Silivri SİLİVRİ KÜÇÜK KILIÇLI TEM E YAKIN 46 DÖNÜM ARSA REF: 40664777769.0.000 TL Arnavutköy İstanbulAvrupa / Beşiktaş.000.000 USD SAHİLE YAKIN

Detaylı

İMAR BARIŞI. Başvuru HUKUKİ SORUMLULUK

İMAR BARIŞI. Başvuru HUKUKİ SORUMLULUK İMAR BARIŞI 6 Haziran 2018 tarihli 30443 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan YAPI KAYIT BELGESİ VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR başlıklı tebliğ ile İmar Barışı yürürlüğe girmiştir. İmar Affı olarak da

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜMRANİYE İLÇESİ, ÇAKMAK MAHALLESİ, 2436 ADA, 5 PARSEL, 06.01.2017 FPS.02.04 2 İÇİNDEKİLER UYGUNLUK BEYANI 3 1. RAPOR BİLGİLERİ 4 2. ŞİRKET - MÜŞTERİ

Detaylı

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak, profesyonel anlayış ve 81 ilde çalışan

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜSKÜDAR İLÇESİ, BULGURLU MAHALLESİ, 73 PAFTA, 1083 ADA, 68 PARSEL AKASYA KENT ETABI ARALIK 2015 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015 İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015 ISGYO İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1999 yılında T. İş Bankası A.Ş. nin lider sermayedarlığı ile kurulmuştur. İş GYO; 1,3 milyar

Detaylı

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu ORTAKLIĞI A.Ş. nin talebi üzerine hazırlanmıştır. NUVO DRAGOS PROJESİ 711 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM Bu rapor; ilgilisi ve hazırlanış

Detaylı

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş.

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş. TAHİNCİOĞLU HOLDİNG TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Tahincioğlu Holding in temeli, 1927 yılında, Mardin de atıldı. Tahincioğlu ailesinin tahin üretimine başlamasıyla ticari hayatının ilk adımlarını atan aile şirketi,

Detaylı

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. VARLIK YÖNETİMİ VE KİRALAMA HİZMETLERİ DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. VARLIK YÖNETİMİ VE KİRALAMA HİZMETLERİ DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR İÇİNDEKİLER 1- ŞİRKET İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU 2- ŞİRKET İN YATIRIM AMAÇLI GAYRİMENKULLERİNE İLİŞKİN BİLGİLER 3- RAPORUN KONUSU 4- RAPORDA KULLANILAN YÖNTEMLER 5- ŞİRKET

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Belediyemizce yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları 5393 sayılı belediye kanununun 73. maddesi kapsamında yapılmaktadır.

Belediyemizce yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları 5393 sayılı belediye kanununun 73. maddesi kapsamında yapılmaktadır. Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekansal, toplumsal koşulları dikkate alan kapsamlı bir projelendirme süreci olarak tanımlanabilir. Kaçak yapılaşmanın

Detaylı

Alışveriş Merkezi nin Adresi: Büyükdere Caddesi No:127 Yönetim Ofisi Kat: Esentepe, Şişli İstanbul

Alışveriş Merkezi nin Adresi: Büyükdere Caddesi No:127 Yönetim Ofisi Kat: Esentepe, Şişli İstanbul İSTANBUL ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ SAYIN BAŞKANLIĞI NA İstanbul, 18.01.2017 Konu: 26.02.2016 tarihinde 29636 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Alışveriş Merkezleri Hakkında

Detaylı

DEĞERLEME ÜCRETİ(TL) (KDV HARİÇ) imarsız)

DEĞERLEME ÜCRETİ(TL) (KDV HARİÇ) imarsız) GAYRİMENKUL DEĞERLEME ASGARİ ÜCRET TARİFESİ ÇALIŞMASI ( KIRILIMLAR VE ÖNERİLER) ARSALAR ve TARIM ALANLARI(imarlı veya 1.GRUP BRÜT ALAN(m2) imarsız) Bağ, bahçe, tarla, tarım alanı, arazi, sera, özel orman

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

GÖRÜR GÖRMEZ BAĞLANACAKSINIZ!

GÖRÜR GÖRMEZ BAĞLANACAKSINIZ! GÖRÜR GÖRMEZ BAĞLANACAKSINIZ! Mövenpick Hotel İzmit Körfezi Osman Gazi Köprüsü DÜNYANIN İLK 225 TAAHHÜT ŞİRKETİ İÇİNDE MAKYOL İNŞAAT Kaş Marina Makyol İnşaat, yarım asra yayılan bilgi birikimi ve iş deneyimiyle

Detaylı

TASARRUFLU GÜVENLİ TEKNOLOJİK RAHAT

TASARRUFLU GÜVENLİ TEKNOLOJİK RAHAT TASARRUFLU GÜVENLİ TEKNOLOJİK RAHAT BİRİKİMLERİNİZİN DOSTUYUZ 4 ŞARJ İSTASYONU GÜNEŞ PANELİ 4 Ü BİR ARADA TASARRUF 3 1 SU GERİ DÖNÜŞÜMÜ RÜZGAR TÜRBİNİ 2 YAPTIĞINIZ SEÇİMLERİN KAZANIMINI SİZ GÖRECEKSİNİZ

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

anorama Hayata, yeniden merhaba demek

anorama Hayata, yeniden merhaba demek Hayata, yeniden merhaba demek 01 Güne, güzel uyanmak isteyenler için... Panorama Pendik, 4.750 m² alan üzerinde, 18 adet 1+1, 57 adet 2+1, 54 adet 3+1 toplam 129 daireden oluşmaktadır. Proje, açık havuz,

Detaylı

BOMONTİ TURİZM MERKEZİ

BOMONTİ TURİZM MERKEZİ BOMONTİ TURİZM MERKEZİ K - 32 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 33 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 34 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 35 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 36 - BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER BOMONTİ TURİZM MERKEZİ

Detaylı

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ K KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ K KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ İL

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01

İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01 İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01 İŞ VAR, HAYAT VAR! YENİ TRENDLERE AÇIK CADDE! Yeni trendler, alışverişin doğasını ve alışverişe bakışı değiştiriyor. İnsanlar alışveriş için artık caddeye çıkmak istiyor.

Detaylı

LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI

LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI İSTANBUL LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI AÇIKLAMA Kullanıma müsai=r. Dıştan aydınlatmalı mesh giydirme, iskele. 22.20 m (h) x 16.90 m (w), Ön cephe 22.20 m (h) x 22.00 m (w), Yan cephe AÇIKLAMA

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ

İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ TAHİNCİOĞ LU KONUM NİDAKULE GÖZTEPE DE YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOĞLU Tahincioğlu, Tahincioğlu Holding in gayrimenkul gelis tirme ve yatırım alanında

Detaylı

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

Başarının sinerjisi 360 derece hayat...

Başarının sinerjisi 360 derece hayat... Başarının sinerjisi 360 derece hayat... Zamanın ve Mekanın En Değerli Nitelikleri... Life Maslak. of Nasıl bir hayat? Kalabalıkların içinde, hayatın akışına kapılıp gidenlerin yaşadığı bir hayat mı, kendinizi

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO nun Yatırım Portföyü

sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO nun Yatırım Portföyü TSKB GYO Faaliyet Raporu 2011 Sunuş Sayfa 24 TSKB GYO nun Yatırım Portföyü sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO Faaliyet Raporu 2011 Sunuş Sayfa

Detaylı