İRLANDA BELFAST DAN GELEN EKO-OKUL ORTAKLARIMIZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İRLANDA BELFAST DAN GELEN EKO-OKUL ORTAKLARIMIZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ"

Transkript

1 İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler İrlanda Belfast dan Gelen Eko-Okul Ortaklarımız... 1 Türk Beyin Takımı Ve Matematik... 2 Gökhan Okçu yu Ağırladık... 3 Veli Toplantılarımıza Davet Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bilgilendirme Toplantısı... 3 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 4 Yöresel Yemek Günümüz... 4 Bilkent Ortaokulundan 3 Sergi... 4 Turcophonie Projesi... 5 Aralık Ayı Etkinlik Takvimimiz... 5 Eğitimde İzlerimiz... 6 Kodlama Haftası Etkinliklerimiz Eko Okul Köşemiz İRLANDA BELFAST DAN GELEN EKO-OKUL ORTAKLARIMIZ Uluslararası bir proje olan Eko-okul projesi kapsamında İrlanda daki St. Joseph s College ile ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Bu proje dahilinde zaman zaman e-posta, Skype görüşmeleri ve karşılıklı ürün paylaşımı şeklinde iletişim kurduğumuz ortağımız, geçen hafta okulumuzu ziyarete geldi. İki öğretmen ve iki öğrencinin gerçekleştirdiği bu ziyaret sırasında öğrencilerimizle birlikte hazırlamış olduğumuz güzel bir program çerçevesinde derslere katılarak keyifli dakikalar geçirdiler, öğrencilerimizle hem bilgi hem kültür alışverişinde bulundular. Eko-tim öğrencilerimizle birlikte okul bahçemize fidan diktiler. Okul ve kampüs turu yaptılar.

2 Cumartesi günü şehirde kültür turu yaptılar. Öncelikle Anıtkabir i ziyarete giden konuklarımız güzel bir öğle yemeğinin ardından Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Ankara Kalesi ni gezdiler. Kale çevresinde alışveriş yapan konuklarımız akşam saatinde Bilkent Senfoni Orkestrası nın konserini izleme fırsatı yakaladılar. Kendilerini ağırlamaktan büyük onur duyduğumuz konuklarımızla bu yıl da ortak projeler yapmaya devam edeceğiz. Süreçte her türlü desteği veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. TÜRK BEYİN TAKIMI VE MATEMATİK Problem çözme, strateji geliştirme, görsel hafıza, parça bütün algısı gibi kavramlar öğrencilerin matematik ve geometriyi kavramalarında büyük önem taşımaktadır. Matematik dersinde, sıkça üzerinde durulan bu kavramların öğrenciler üzerinde beceriye dönüştürülmesinde akıl oyunları büyük destek sağlamaktadır. Öğrencilerimizin, bu becerilerini sergileyebilmeleri ve farklı yönlerini eğlenceli bir şekilde keşfedebilmeleri için matematik dersi kapsamında Türk Beyin Takımı nı okulumuzda misafir ettik. Öğrencilerimiz, biri strateji, biri görsel hafıza oyunu olmak üzere iki farklı oyunu öğrendiler. Her iki oyun içinde farklı strateji ve problem çözme teknikleri düşünerek birbirlerine aktardılar.

3 GÖKHAN OKÇU YU AĞIRLADIK 3 Aralık 2018 Pazartesi günü Sayın Gökhan Okçu yu kalabalık bir veli grubu ile ağırladık. Organizasyonda görev alan okul aile birliğimize, katılım sağlayan konuklarımıza ve keyifli söyleşisi için Sayın Gökhan Okçu ya teşekkür ediyoruz. VELİ TOPLANTILARIMIZA DAVET 08 Aralık 2018 Cumartesi günü 09:00-13:30 saatleri arasında ekte ilettiğimiz çizelge doğrultusunda yapılacak olan Veli Toplantımıza tüm Ortaokul Velilerimizi bekliyoruz. Toplantıya katılımın yoğun olması nedeni ile velilerimizin öğretmenlerimiz ile görüşmelerini kısa planlamaları ve öğrencilerimizi yanlarında getirmemelerini önemle rica ederiz. Toplantı çizelgesi için lütfen TIKLAYINIZ. 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 05 Aralık 2018 günü 8.sınıf öğrencilerimize, 06 Aralık 2018 günü 8.sınıf velilerimize yapılan Özel Bilkent Lisesi ne Geçiş ve Bursluluk Sınavı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Okul Müdürü Sayın Aykut İşeri tarafından düzenlenen bu toplantıda Özel Bilkent Lisesi nde uygulanan IB Programları olan MYP/DP hakkında ve 23 Mart 2019 Cumartesi günü Türkçe, Matematik ve İngilizce alanlarında yapılacak Bursluluk ve Geçiş Sınavları hakkında bilgi verildi. Sınav ile ilgili detaylı bilgi velilerimize iletilecek Sınav Kılavuzunda yer alacaktır.

4 ANA SINIFLARINA GİRİŞ HAKKINDA 07 Kasım 2018 tarihinde Sayın Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız ile yapılan Üst Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar doğrultusunda 2019/2020 Öğretim Yılı ndan itibaren Okul öncesi 1. ve 2.sınıfa alınacak olan okulumuz öğrencilerimizin kardeşleri ve Bilkent Üniversitesi Kreşinden Okul Öncesi 1 e geçiş yapacak olan tüm öğrenciler ile ön görüşme yapılacaktır. Ön görüşme tarihi daha sonra duyurulacaktır. YÖRESEL YEMEK GÜNÜMÜZ İDV Özel Bilkent Ortaokulu - Bilintur A.Ş. işbirliği çerçevesinde, her yıl geleneksel olarak sürdürdüğümüz Bölge ve Dünya Kültürleri projemizin üçüncüsünü 03 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleştirdik. Karadeniz Bölgesi'nin yöresel yemeklerinin Bilintur personelinin servis desteğiyle hazırladığı; Kara Lahana Çorba, Akçaabat Köfte, Pirinç Pilavı, Tahinli Kabak Tatlısı ve Zengin Salata Bardan oluşan Karadeniz Bölgesi yemekleri damaklarda farklı bir tat bıraktı. Yemekhane önündeki Panoda ise Karadeniz Bölgemizin yemek kültürü, tarihi ve turistik yerlerin resimleri sergilendi. Ocak Ayı nda, Marmara Bölgesi yemekleri ve bölge kültüründe buluşmak üzere. BİLKENT ORTAOKULUNDAN 3 SERGİ 6.sınıf öğrencilerimizden; Mina YILDAR, Eren ÜNSAL ve Eda Tabak ın resimlerinden oluşan sergi, Çarşamba günü saat:11:40 da, Okul Müdürümüz Sayın Oya KERMAN tarafından açıldı. Açılışa 6A ve 6D sınıfları ve öğrencilerimizin aileleri katıldı. Eren ÜNSAL ın tuval üzerine gazlı kalem figür çizimleri, Eda TABAK ve Mina YILDAR ın ise karışık teknikte çalışmalarının yer aldığı sergilerini tarihine kadar ÇAS ın önünde gezebilirsiniz.

5 TURCOPHONIE PROJESİ Charles de Gaulle Fransız Okulu na Fransızca-Türkçe Dil becerileri ni geliştirme ve farklı kültürdeki öğrencileri kaynaştırma" amacıyla bir proje düzenledik. Bu proje çerçevesinde öncelikle Fransızca seçen 6. Sınıf öğrencileri 26 Kasım Pazartesi günü Fransız okulunu ziyaret etmişlerdir. Bu etkinlikte öğrencilerimiz hem okulu gezdiler hem de o okulun dil ve kültür yansımalarına tanık olarak farklı ırk ve kültürdeki öğrencileri ile iletişim kurmuşlardır. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz yiyecek içecekler ile ilgili hazırlanan sunumu izlemişler ve yapılan etkinliklere katılmışlardır. 10 Aralık Pazartesi günü de Charles de Gaulle Fransız okulu öğrencileri okulumuzu ziyaret edeceklerdir. 6. Sınıf Fransızca seçen öğrencilerimiz okulumuz hakkında tanıtım yapacaklar ve çeşitli Türk yemeklerini ve içeceklerini hep birlikte yaparak tanıtacaklardır. ARALIK AYI ETKİNLİK TAKVİMİMİZ Tarih Etkinlik Yer / Saat 08 ARALIK Sınıflar Veli Toplantısı 09:00-13:30 ÇAS / Derslikler 10 ARALIK 2018 İnsan Hakları ve Demokrasi Paneli Kadın 11:00-12:00 Hakları Dr. Tülay Üstündağ 21 ARALIK 2018 Ortaokul öğrencileri için Yeni Yıl Kutlaması 15:00 - ÇAS 24 ARALIK OCAK 2019 ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER İÇİN ARA TATİL

6 EĞİTİMDE İZLERİMİZ

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 KODLAMA HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası nı 6 Aralık Perşembe günü lisemizde ortaokul öğrencilerimizle birlikte kutladık. Bilgisayar Bilimi Eğitim Haftası, bilgisayar biliminin öncüsü Amiral Grace Murray Hopper 'ı hatırlamak amacıyla doğum günü olarak her yıl düzenlenmektedir (9 Aralık 1960). Grace Hopper, Amerika New York lu bilim insanı, bilgisayar bilimcisi, matematikçi ve tümamiraldir. Harvard Mark I bilgisayarının ilk programcısı ve bilgisayar programlama dilleri için ilk derleyiciyi (compiler) geliştiren ve debugging diye bilinen programı hatalardan temizleme kavramının da ilk kullanıcılarından olan bilim kadınıdır. Aynı zamanda ilk modern programla dillerinden olan COBOL un da geliştiricilerindendir. Lise ve ortaokul bilgisayar öğretmenlerinin işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte lise öğrencileri deneyimlerini ortaokul öğrencileri ile paylaştılar. Hata bulma ve düzeltme, tangram, code.org dans parti ve şifreleme, hanoi kuleleri, Python ve JAVA öğreniyorum etkinlikleri ile öğrencilerimiz keyifli zaman geçirdiler. Öğrencilerimiz bu süreçte yaratıcılık, eleştirel düşünme, iletişim, girişimcilik, algoritma kurma, dijital çağ okuryazarlığı ve problem çözme gibi becerilerini geliştirdiler. Etkinliklerde görev alan lise öğrencilerimizden Duru Bektaş, Mirata Deva, Yankı Özel, Kayra Çelik, Alp Afyonluoğlu, Metehan Topaç, Ateş Ada Özbek, Burak Özer, Ali Berke Aykaç ve Alp Şener'e teşekkür ederiz.

17 EKO OKUL KÖŞEMİZ BU OKUL KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETİYOR! Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) desteklediği projeyle enerji ihtiyacının yarısını kendisi karşılıyor. Okulun elektrik ihtiyacını güneş enerjisinden üretmeyi planlayan okul idaresi, "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanılması Programı" kapsamında proje hazırlayarak DAKA'ya sundu. Okul Müdürü Ekrem Erliğ, 200 bin lira bütçeli olan projenin kabul edilmesiyle okulun çatısına 260 güneş paneli ve rüzgar gülü yerleştirerek, enerji üretimine başladıklarını söyledi. Kurdukları sistemli 60 kilowat elektrik ürettiklerini belirten Erliğ, "Şu anda ürettiğimiz enerjiyle ihtiyacımızın yüzde 50'sini karşılıyoruz. Okulun çatısındaki rüzgar gülü ise öğretmenler odasının gün boyu tüm aydınlatmasını sağlıyor. Güneş panellerinin bakımı ise okulumuzun elektrik bölümü öğrencileri tarafından yapılıyor." diye konuştu. Erliğ, projeyle elektrik faturalarının 10 bin liradan 5 bin liraya düştüğüne dikkati çekerek, şöyle dedi: "Üretilen elektrik işletmesine satılıyor. Projemiz, Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanılması Programı kapsamında kabul edildi. Biz de sistemimizi kurduk. Sanayi makinelerinin de bulunduğu okulda, 60 kilowat enerji üreten sistem ihtiyacımızın yüzde 50'sini karşılamaktadır. 6 yıl içinde sistem kendisini amorti edecek. Sistemimizin kurulmasında destek verenlere teşekkür ederiz." Hürriyet gazetesinde çıkan bu haberden yola çıkarak pek çok okul, şirket ve AVM binaları böyle bir yönteme başvurabilir. Siz olsaydınız küresel ısınmaya önlem olarak başka ne gibi fikirler üretirdiniz? Haftalık Bültenimizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÖNEMLİ DUYURU. Bilkent Üniversitesi nin Dumansız Hava Uygulaması ile ilgili yazısı için lütfen TIKLAYINIZ.

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÖNEMLİ DUYURU. Bilkent Üniversitesi nin Dumansız Hava Uygulaması ile ilgili yazısı için lütfen TIKLAYINIZ. İçindekiler Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü nden Önemli Duyuru... 1 Hafta İçi Ve Hafta Sonu Çalışmalarımız... 1 Okul Aile Birliği (OAB) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 1 MYP Veli Toplantısına Davet...

Detaylı

10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2

10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2 İçindekiler 10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2 Uzay Teknolojileri Bize Hiç Böyle Yakın Olmamıştı!... 3 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTASONU ÇALIŞMALARI SIRASINDA AÇIK CAFE Cumartesi

Detaylı

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 23 Nisan Törenini Kutladık... 1 Sayın Rektörümüz İle Toplantı... 2 Ünsüz Youtuber ın Günlüğü Miyase Sertbarut Söyleşisi... 2 Panora Avm de 23 Nisan ı Kutladık...

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 1 6.Sınıflarımız İçin Fairplay Sunumu... 2 Paylaşım Toplantımız... 2 Yarıyıl Tatili Kitap Şenliği!... 2 Takımımızı Kutluyoruz... 2

Detaylı

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli... 1 Cath Projesi Satışlarımız... 2 Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 Tüm Velilerimizin Dikkatine!...

Detaylı

Sayın Murat Bezen e Veda! Tüm Velilerimizin Dikkatine! Sınıf Velilerimizin Dikkatine! Değerli Velilerimiz,...

Sayın Murat Bezen e Veda! Tüm Velilerimizin Dikkatine! Sınıf Velilerimizin Dikkatine! Değerli Velilerimiz,... İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Sayın Murat Bezen e Veda!... 1 Tüm Velilerimizin Dikkatine!... 2 8.Sınıf Velilerimizin Dikkatine!... 2 Değerli Velilerimiz,... 2 Unıcef Sergimiz... 2 Öğretmen

Detaylı

İçindekiler SAYIN VELİMİZ

İçindekiler SAYIN VELİMİZ İçindekiler Sayın Velimiz... 1 Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Okul Aile Birliği nin Yardım Amaçlı Satışı... 3 5.Sınıflar Müze Ziyareti... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Uluslararası Ib Eğitimlerimiz... 9 Konser

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler Eğitimde İzlerimiz... 2 Sayın Velilerimiz... 3 Doğada Öğreniyoruz... 4 Değerli Velilerimiz... 4 6.Sınıf Öğrencilerimizin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI Öğretmenler Günü nü çok değerli öğretmenlerimiz ile Bilkent Otel de gerçekleştirdiğimiz bir yemek ile kutladık. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler

Detaylı

İçindekiler I.TEOG SINAVI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

İçindekiler I.TEOG SINAVI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI İçindekiler I.TEOG Sınavı... 1 Bilkent Üniversitesi Öğretmenler Günümüzü Kutladı... 1 5-6-7.8.Sınıflar Veli Toplantımız... 2 Bireyler ve Toplumlar 5. Sınıf... 2 Bireyler ve Toplumlar 6. Sınıf... 3 Öğrenme

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İçindekiler

Değerli Velilerimiz, İçindekiler Değerli Velilerimiz, İçindekiler DEĞERLİ VELİLERİMİZ... 1 8.SINIF VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!... 1 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ... 2 YÖRESEL YEMEK GÜNÜMÜZ... 2 5.SINIFLARIMIZIN YARDIM AMAÇLI KEK PASTA

Detaylı

İçindekiler SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ GELENEKSEL İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ PANELİ

İçindekiler SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ GELENEKSEL İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ PANELİ 5-6-7.8. SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ İçindekiler 5-6-7.8. SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ.. 1 GELENEKSEL İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ PANELİ... 1 İNGİLİZCE BEDEN EĞİTİMİ VE FEN VE TEKNOLOJİ TASARIM DERSLERİNİN ORTAK

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için;

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; Okul Öncesi 1 (5 Yaş ) Grubuna

Detaylı

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ İçindekiler Dünya Tiyatrolar Gününü Kutluyoruz... 1 Türk Dünyası Şenliği... 2 2. Matematik Öykü ve Şiir Yarışması... 2 Kütüphane Haftası Kahramanlar Geçiti... 3 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Hakkında... 3

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI... Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkulu öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır. Saat

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 ARALIK 2017 İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 Ara Tatil... 2 İngilizce Kitap Satışı... 2 Taş Baskı Satışı... 2 Köy Okulları Yardım Projesi... 2 Aralık Ayları Çalışmalarımız...

Detaylı

İçindekiler FARKLILAŞTIRMA EĞİTİMİ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler FARKLILAŞTIRMA EĞİTİMİ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Farklılaştırma Eğitimi... 1 Veli Toplantılarımıza Davet... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 2 4.Sınıf Velileri İle Toplantı... 2 Sayın Gökhan Okçu İle

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

Cumhuriyet, insana verilen değer demek. Cumhuriyet, hak ve özgürlük demek. Cumhuriyet, hür gelecek demek. Cumhuriyet demek biz demek

Cumhuriyet, insana verilen değer demek. Cumhuriyet, hak ve özgürlük demek. Cumhuriyet, hür gelecek demek. Cumhuriyet demek biz demek İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Töreni... 1 Üst Yönetim Kurulu Toplantısı... 2 Konser Ve Sergi Daveti... 3 Ortaokul Öğrenci Meclisi Seçim Süreci... 4 Sayın Velimiz... 4 Kasım Ayı Etkinlik Takvimi... 5 Hikmet

Detaylı

10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz...

10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz... İçindekiler 10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Öğrenci Meclisi Seçim Sonuçları... 12 Desteğiniz İçin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 05 MAYIS 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, Sene başında da paylaşıldığı üzere hafta sonu gerçekleştirilecek 11.Bahar Sempozyumu nedeniyle kurs programımız yapılmayacaktır.

Detaylı

Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti...

Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti... İçindekiler Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti... 2 Almanca Öğrencilerinin Almanya Bavulu Etkinliği...

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. SORGULAMA ÜNİTESİ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı işgünü takvimimizde

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, Okulumuz 7 Şubat 2018 Çarşamba günü

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz 20 Nisan 2018 Cuma günü kutlanacaktır. Okul

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

İçindekiler 19 MAYIS IN GENÇ RUHUNA YAKIŞAN BİR TÖREN DÜZENLEDİK

İçindekiler 19 MAYIS IN GENÇ RUHUNA YAKIŞAN BİR TÖREN DÜZENLEDİK İçindekiler 19 Mayıs ın Genç Ruhuna Yakışan Bir Tören Düzenledik... 1 Değerli Velilerimiz... 2 Sayın Velilerimiz... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Onları Kitapsız Bırakmayalım... 3 Sayın Gökhan Okçu nun Söyleşisi...

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

Tüm Milletimizin Başı Sağolsun

Tüm Milletimizin Başı Sağolsun Tüm Milletimizin Başı Sağolsun DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2015-2016 Öğretim Yılı I.Dönem Sınav Takvimimiz için lütfen TIKLAYINIZ. Kontenjanı dolmayan Satranç, Futbol, Halk Oyunları kurslarımız açılmayacaktır.

Detaylı

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz.

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz. İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2 Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2 Myp Toplantimiz 3 Eğitimde İzlerimiz. 4 Pdr Birimi Semineri. 4 Okul Meclisi Seçim Hazırlıkları 5 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Değerli Velilerimiz, Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların uygulanması

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Ay Tarih 4. SINIF 5.SINIF 6.SINIF 7.SINIF 8.SINIF 10 Şubat Pazartesi 11 Şubat Salı 12 Şubat Çarşamba 13

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı kış mevsimine girmiş bulunuyoruz. Özellikle bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Bilkent Üniversitesi nden... 2016-2017 kış döneminde, Üniversitemiz yerleşkesi içerisinde 1 Aralık 2016 15 Mart 2017 tarihleri arasında kış

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Özel Bilkent Lisesi 18 Şubat - 22 Şubat 2019 Bülteni

Özel Bilkent Lisesi 18 Şubat - 22 Şubat 2019 Bülteni Web sürümü Terc hler güncelle Abonelikten çık Özel Bilkent Lisesi 18 Şubat - 22 Şubat 2019 Bülteni TABLE OF CONTENTS 13. BAHAR SEMPOZYUMU 2.DÖNEM VELİ TOPLANTILARI 16-17 ŞUBAT ÖZEL OLİMPİYATLAR TÜRKİYE,

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

Tüm Velilerimizin Dikkatine!... 2 Cumhuriyet Bayramımız... 2 Müze Etkinliğimiz... 2 Özel Bilkent Ortaokulu Politikalarımız... 2

Tüm Velilerimizin Dikkatine!... 2 Cumhuriyet Bayramımız... 2 Müze Etkinliğimiz... 2 Özel Bilkent Ortaokulu Politikalarımız... 2 İçindekiler Tüm Velilerimizin Dikkatine!... 2 Cumhuriyet Bayramımız... 2 Müze Etkinliğimiz... 2 Özel Bilkent Ortaokulu Politikalarımız... 2 Eğitimde İzlerimiz... 4 Fransız Kültür Merkezi ne Gezimiz...

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

TOK (BİLGİ KURAMI) VE DEĞERLENDİRME LABİRENTİNDE YOLUMUZU BULMA ÇALIŞTAYIMIZ

TOK (BİLGİ KURAMI) VE DEĞERLENDİRME LABİRENTİNDE YOLUMUZU BULMA ÇALIŞTAYIMIZ İçindekiler Tok (Bilgi Kuramı) Ve Değerlendirme Labirentinde Yolumuzu Bulma Çalıştayımız... 1 Eğitimde İzlerimiz... 2 Eğitimde Tasarım; Tasarım Eğitimi... 7 Sayın Velimiz... 7 Lösev e Destek Satışımız...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 11 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 11 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 11 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkusunu 1.-4. Sınıf öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır.

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Sorgulama Ünitesi bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1

İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 EKİM 2017 İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1 Öğrencilerimizin Devam Ettiği Sanat Ve Spor Dalları Anketi... 1 Okul Aile Birliğinden Duyuru... 2 Yeni Velilerimize Müfredatımızı

Detaylı

Özel B lkent L ses 3 Aralık - 7 Aralık 2018 Bülten

Özel B lkent L ses 3 Aralık - 7 Aralık 2018 Bülten Web sürümü Terc hler güncelle Abonel kten çık Özel B lkent L ses 3 Aralık - 7 Aralık 2018 Bülten TABLE OF CONTENTS IDV ÖZEL BİLKENT ORTAOKUL 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE LİSE TANITIM TOPLANTISI BİRLİKTE ATAN

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:30 Sayı: 23 03 Nisan 2015 Değerli Velilerimiz, Bugün bir haftalık tatilimiz başlıyor. Tatil sonrası ilk okul günümüz

Detaylı

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU İçindekiler 5.6.7.Sınıf Velilerimizin Dikkatine!... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 1 Teşekkürler... 2 Delf Prim A1 Sınavındaki Başarımız... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.Sınıflar Hafta Sonu Kursu

Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.Sınıflar Hafta Sonu Kursu Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.lar Hafta Sonu Kursu Sayın Velimiz, Ortaokul 4.sınıf öğrencilerimizin katılacağı II. TEOGS hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen hafta sonu kursları,

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 ÖZEL TANI ORTAOKULU 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 31TEMMUZ 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 18 AĞUSTOS 2017 SAAT 18.00 DE VELİ-ÖĞRENCİ- ÖĞRETMEN 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı