TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI"

Transkript

1 TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı Ligi ne katılım koşullarının; üniversite yöneticilerinin, teknik sorumluların, oyuncuların ve diğer ilgililerin uymakla yükümlü oldukları kuralların ve Tenis Deplasmanlı Ligi kapsamında oynanacak olan müsabakaların organizasyonuna ilişkin usul ve esasların belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır. Madde 2. Kısaltmalar ve Tanımlar Bu Talimat metninde geçen; TDL: Tenis Deplasmanlı Ligi ni, TÜSF: Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu nu, TTF: Türkiye Tenis Federasyonunu, Federasyon Temsilcisi: TÜSF adına görev yapan yetkiliyi, Federasyon Gözlemcisi: TTF adına görev yapan yetkiliyi, Tertip Komitesi: Yarışmayı Tertip Eden Komiteyi, TK: TÜSF Tenis Teknik Kurulu nu, İl Spor Dalı Temsilcisi: Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İl Sorumlularını, Takım: Üniversiteler bünyesinde kurulmuş olan Tenis takımlarını, MHK: Türkiye Tenis Federasyonu Merkez Hakem Kurulu nu, Disiplin Kurulu: TÜSF Disiplin Kurulu nu, Yarışma Talimatı: TÜSF Yarışma Talimatını, ifade eder. Madde 3. Katılım Koşulları (1) Üniversiteler TDL ye aşağıda yazılı kurallara uygun takım oluşturarak, hem erkek, hem de bayan kategorilerinin her ikisine ya da birisine 1 (bir) takımla katılabilir. a. Bu Talimatın 11. maddesinde belirtilen nitelikleri taşıyan ve Lig süresince en az 3 (üç), en çok 5 (beş) oyuncudan oluşan takım Listesi ve eklerini vermek zorundadırlar. Ancak, bir müsabakada en fazla 4 sporcu yer alır. Bir Üniversite Tenis Takımı Kafilesi en az 3 (üç), en fazla 5 (beş) öğrenci/sporcu, 1 antrenör ve 1 idareci den oluşur. Müsabakalara erkek ve kadın kategorilerinin her ikisinde birden katılacak olan Üniversite Takımları her iki kategori için de en az 3 (üç) en çok 5 (beş) öğrenci/sporcu, her iki kategori için birer antrenör (toplam 2 antrenör) ve her iki kategori için geçerli olmak üzere toplam 1 idareci den oluşacaktır. b. Bu Talimatın 11. maddesinde belirtilen nitelikleri taşıyan en fazla 1 (bir) yabancı uyruklu öğrenci Takım Listesinde (Ek-1) ve müsabakalarda yer alabilir. c. ÜNİLİG Tenis Şampiyonası maçlarına katılım için başvuru başlangıç ve bitiş tarihleri TÜSF tarafından ilan edilir. ÜNİLİG Tenis müsabakalarına katılmak isteyen üniversite takımları, Federasyonun resmi internet sitesinde yayınlanan "son başvuru tarihi ne kadar adresi üzerinden başvurularını tamamlamak zorundadırlar. Bu tarihe kadar başvuru yapmayan takımlar TDL ye alınmazlar. (2) Madde 3. Katılım Koşulları ( c ) bendinde belirtilen şartlarda TDL katılım başvurularını yaptıkları halde mazeretsiz olarak katılmayan takımlar Disiplin Kuruluna Sevk edilirler.

2 Madde 4. Organizasyon ve Sorumluluklar ÜNİLİG Tenis Takım Şampiyonası; (1) Federasyon tarafından Madde3. Katılım Koşulları ( c ) bendinde belirtilen şartlarda TDL katılım başvurularını gerçekleştiren üniversitelerden oluşmak kaydıyla, erkekler ve bayanlar kategorilerinde düzenlenir. Müsabakaların yapılacağı tarih, yer ve başvuru koşulları TÜSF resmi internet sitesinde ilan edilir. (2) Müsabakaların oynanacağı kortları tahsis eden üniversiteler ve kurumlar, müsabaka alanının düzeni, müsabakanın genel organizasyonu ve gerekli sağlık ve güvenlik önlemlerini alır. (3) Müsabakalar, TTF nin hakem desteği ile gerçekleştirilir. (4) Federasyon Temsilcisi, tüm raporları ve müsabaka sonuçlarını TÜSF ye göndermekle yükümlüdür. (5) TDL ye ilişkin sezon planlaması, fikstür düzenlemesi, müsabaka ertelemeleri, gün ve saha değişiklikleri ve olaylı müsabakalar ile ilgili işlemlerin yürütülmesi konularında TÜSF yetkilidir. (6) Müsabakalar ile ilgili tüm kararlar TÜSF tarafından alınır ve gerekli işlemlerin yapılması için ilgili birimlere bildirimde bulunulur. (7) ÜNİLİG Tenis Deplasmanlı Ligine Madde3. Katılım Koşulları ( c ) bendinde belirtilen şartlarda başvuru yapan Üniversiteler, TDL ye katılmayı taahhüt etmiş ve bu talimat hükümleri ile uygulamalarını kabul etmiş sayılırlar. Madde 5. Oyun Kuralları Müsabakalarda; ITF Uluslararası Tenis Oyun Kuralları uygulanır. Madde 6. Müsabaka Sistemi (1) TÜSF tarafından başvuruları kabul edilen takımlar arasından başvuru sırasına ve sayısına göre bölgesel veya genel gruplar oluşturulur. (2) TÜSF tarafından, bir önceki öğretim yılı ÜNİLİG Tenis Final Müsabakalarında derece yapan 4 takımın 1. Torba seri başı, bu takımların haricinde kalan ve ÜNİLİG Tenis Final Müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımların 2. Torba seri başı olması kaydıyla yapılacak kura çekimi ile takım sayısına bağlı olarak deplasmanlı lig ve eleme grubu müsabakalarını gerçekleştirirler ve gruplarında 1. sırayı ya da ilk 2 sırayı alan takımlar Final müsabakalarına katılmaya hak kazanırlar. Eleme müsabakalarında başarılı olduğu halde Final Grubu müsabakalarına katılamayan takım veya takımlar olması durumunda, aynı öğretim yılı içerisinde oynanan eleme müsabakalarında, bu talimatın Müsabaka Sistemi başlıklı madde 6 nın 5 inci bendinde belirtilen koşullara göre grup birincileri haricindeki en iyi ikinci takım veya takımlar belirlenir ve Final Müsabakalarına katılırlar. (3) Tenis Deplasmanlı ligine katılacak takımların sayısına göre tek devreli veya çift devreli lig ve Eleme müsabakaları usulünün tespitinde TÜSF yetkilidir. (4) ÜNİLİG Tenis Final Müsabakalarında, gruplardan sonra oynanacak müsabakalar tek maçlı eleme usulüne göre oynanır.

3 (5) TDL deki puan ve averaj usulleri; Müsabaka Talimatında aksi belirtilmediği sürece aşağıdaki sistem uygulanır: Puan usulü ile yapılan müsabakalar sonunda en fazla puan kazanan takım birinci, ondan sonra gelen ikinci ve devamı olarak sıralanır. Puanların eşitliği halinde aşağıda belirlenen sistem uygulanır. a. Puan eşitliği iki takım arasında ise, aralarındaki maçı kazanan takım üst sırada yer alır. b. Puan eşitliği 3 ya da daha fazla takım arasında ise; ı. Toplam alınan maç, toplam verilen maç sayısı arasındaki fark fazla olan takım üst sırada yer alır, ıı. Bunlarda eşitse, toplam alınan set, toplam verilen set sayısı arasındaki fark fazla olan takım üst sırada yer alır, ııı. Eşitlik hala devam ediyorsa, toplam alınan oyun, toplam verilen oyun sayısı arasındaki fark fazla olan takım üst sırada yer alır, ıv. Bütün bu şartlara rağmen eşitliğin devam etmesi halinde sıralama, kura ile belirlenir. (6) Grup Maçları; a. Takımlar arasında 2 tek ve 1 çift karşılaşması şeklinde olmak üzere toplam 3 maç yapılır. Tekler karşılaşmalarında oynayan oyuncuların en fazla 1 tanesi çiftler karşılaşmalarında oynayabilir. Bu maçlardan en az 2 sini kazanan takım, diğer takımı yenmiş sayılır ve 1 puan alır. b. Takımlar, başhakemin ilan ettiği maç programına uygun olarak birbirleriyle, 2 tek ve 1 çift maçı yaparlar. (Maç sırası 2 numaralar, 1 numaralar ve çiftler şeklinde olacaktır) Maçlar, teklerde her sette tie-break uygulamalı olarak çiftlerde ise, karar puanlı, setlerin eşitliği halinde son set yerine 10 puanlık Maç Tie-Break şeklinde 3 set üzerinden oynanacaktır. c. Grup Maçları sonucunda 1. veya İlk iki sırayı alan takımlar Final müsabakalarına katılmaya hak kazanırlar. (7) Eleme Usulü a. Yenilenlerin elenmesi ve yenenlerin birbirleriyle karşılaşması suretiyle en son galibi belirlenen sisteme eleme usulüdür. b. TÜSF, müsabakaların tek veya çift maç eleme usulü üzerinden oynanmasına karar vermeye veya başka bir sisteme göre eşleştirme yapmaya yetkilidir. Madde 7. Takım Listelerinin Hazırlanması - Verilmesi (1) Üniversitelerin; hem erkek, hem de bayan takımlarının her birisinde; aşağıda yazılı kurallara uygun olmak kaydıyla en az 3 en fazla 5 sporcu/öğrenci bulunabilir. Ek-1 de belirtilen Takım Listesinde 5 kişiden fazla sporcu/öğrenci bulunan üniversitelerin sıralamadaki ilk 5 dışındaki sporcuları listeden çıkarılır. (2) Takımlar her gün, ilan edilen maç saatinden 30 dakika öncesine kadar, o günkü takım maçında oynayacak olan tekler müsabaka listelerini (Ek-2) başhakeme verirler. Listeler verildikten sonra tekler oyuncu listesinde herhangi bir değişiklik yapılamaz. Çiftler listesi ise, çiftler maçları başlamadan 15 dakika önce başhakeme verilir. (3) Takımlar tekler listelerinde, en az 2 adet oyuncu ismi bildirir, aksi durumdaki takımlar oynayacağı o maçı 6-0 / 6-0 kaybetmiş sayılırlar.

4 (4) Listelerin hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar; a) Sporcu listesi, TÜSF Müsabaka tarihinden 14 gün önce TTF tarafından adresinde yayınlanan Sporcu Klasman Puanı Listesinde yer alan puanlarına göre sıralanmış oyuncu listesinde en üst sıradaki oyuncusu 1 numaraya ve sonrasındaki oyuncu 2 numaraya gelecek şekilde hazırlanır. Puanı olmayan sporcu/öğrenci antrenör veya idareci tarafından isteğe göre listeye yazılır. b) Turnuva ortamında bulunmayan sporcuların müsabaka listesine isimleri yazılamaz. Müsabaka listesine ismi yazılıp maça çıkmayan sporcuların hastalıklarını veya sakatlıklarını turnuva doktorundan alacakları raporla belgelemeleri gerekmektedir. Bu şartlara uymayan sporcular ve üniversiteler, Disiplin Kuruluna sevk edilirler. Madde 8. Maçların Başlatılması (1) İlan edilen fikstüre göre ilk maçına çıkacak olan üniversite takımları kortta tüm oyuncuları ile hazır bulunmak zorundadırlar. Ayrıca, her müsabaka öncesinde tüm oyuncular, bu talimatın Oyuncuların Uygunluğu başlıklı Madde 11 de belirtilen koşullara uygun Üniversite Sporları Sporcu Lisansını müsabaka hakemine ibraz etmekle yükümlüdürler. (2) Tekler maçlarında sırasıyla 2 ve 1 numaralı sporcular oynar, ardından çift maçı oynanır, ancak mücbir sebeplerden ötürü başhakem maçların sıralamasında değişiklik yapabilir. İki tek maçı arasında en fazla 15 dakika ara verilir, çift maçı ise en son tekler maçı bitiminden en az 30 dakika sonra başlatılır. Maç saati geldiği halde sahada bulunmayan tekler oyuncusu ya da çiftler müsabakası oyuncuları 15 dakika beklenir ve eğer gelmezse maç diğer takımın lehine 6-0 / 6-0 ilan edilir. (3) Maçlar esnasında antrenörler sahada oyuncusunun yanında oturabilir, ancak antrenör oyuncusuna taktik vermek vb. amaçla sadece oyun aralarında ve saha değişimlerinde konuşabilir. taktik verme prosedürlerine uyulmadığı taktirde TTF ve ITF ceza sistemi uygulanır. (4) Maçlar esnasında sakatlanarak maça devam edemeyecek durumdaki oyuncuların o ana kadar almış ve vermiş olduğu tüm set ve oyunlar geçerli olur ve o andan itibaren kalan tüm set ve oyunları kaybedilmiş sayılır. (Örneğin 6-2 / 2-2 de sakatlanan oyuncu maçı kaybetmiş sayılır) (5) Oyun esnasında kurallara aykırı hareketten ötürü ihraç edilen oyuncu, aldığı set ve oyunlara bakılmaksızın, oynamış olduğu maçı 6 0 / 6 0 kaybetmiş sayılır ve o andan itibaren takımının oyuncu listelerinde yer alamaz. (6) Herhangi bir sebeple olması gereken saatte kortta yerini almayan takım hükmen yenik sayılır ve Madde 3. (2.) bent hükümleri uygulanır. Madde 9. Kurallara Aykırı Sporcu Oynatma (1) Federasyon Yarışma Talimatına aykırı oyuncu oynatılması durumunda, fiili gerçekleştiren takım turnuvadan diskalifiye edilir ve Disiplin Kuruluna sevk edilir. Madde 10. Çekilme TDL ye katılan takımlar, geçerli herhangi bir neden olmadan çekilme kararı alırsa; turnuva esnasında oynadıkları maçların sonucuna bakılmadan tüm Maçları 3-0 ve setleri de kaybetmiş olarak tescil edilir. Madde 11. Oyuncuların Uygunluğu (1) Müsabakalara katılacak sporcular TÜSF nin Yarışma Talimatında belirtilen yaş sınırında olmalıdırlar. (2) Sporcular TÜSF nin Yarışma Talimatında belirtilen şartları taşımaları zorunludur. (3) Sporcular, onaylı listede (extranet takım listesi) yer alarak öğrenci kimliği ve TÜSF Lisansına sahip olmalıdırlar.

5 (4) Bu maddede belirtilen hususlara aykırı davranan takımlar hakkında hükmen mağlubiyet ve turnuvadan ihraç kararı vermeye TÜSF Tertip Komitesi, Final müsabakalarında ise organizasyon Tertip Komitesi yetkilidir. Madde 12. Kortlar (1) TDL müsabakaları, TÜSF tarafından uygunluğu tescil edilen açık veya kapalı kortlarda oynanır. (2) Müsabakaların yapılacağı kortlar, Üniversiteler veya İl Spor temsilcisi tarafından önerilir ve TÜSF nin onayına sunulur. (3) Kortlar, ITF Tenis Oyun Kuralları na mümkün olduğu kadar uygun olmalıdır. Madde 13. Disiplin Hükümleri (1) Bu Talimata ve TÜSF nin diğer talimatlarına aykırı davranan oyuncular, teknik sorumlular, yöneticiler, takımlar ve diğer ilgililer hakkında TÜSF Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır. (2) Olaylı müsabakaların raporları, Federasyon Temsilcisi tarafından toplanarak 24 saat içinde faks, , vb. iletişim araçlarıyla TÜSF ye gönderilir. Madde 14. Takımların Kıyafetleri Kıyafetler, ITF Tenis Oyun Kuralları na mümkün olduğu kadar uygun olmalıdır. Madde 15. Tertip Komitesi TÜSF Yarışma Talimatına uygun olarak aşağıdaki şekilde oluşur. (1) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi. (2) Türkiye Tenis Federasyonu Gözlemcisi. (3) TÜSF İl Spor Dalı Temsilcisi. (4) TTF İl Spor Dalı Temsilcisi veya TTF tarafından görevlendirilen bir kişi. (5) Başhakem Madde 16. Gözlemci ve Hakemler (1) Müsabakalarda, TTF tarafından atanan 1 Başhakem 1 gözlemci ve turnuvanın özelliğine göre yeteri kadar hakem görev yapar. (2) Müsabakalarda yer alacak temsilci, gözlemci, hakem vb. görevlilerin ücretleri, TÜSF İcra Kurulunun belirlediği miktarlar üzerinden ödenir. Madde 17. Müsabaka Sonuçlarının Tescili Düzenlenen müsabakaların sonuçları, TÜSF tarafından tescil edilir. Madde 18. İtirazlar TDL müsabakaları ile ilgili her türlü itiraz TÜSF Yarışma Talimatına uygun olarak yapılır. Madde 19. Ödül Töreni, Kupa ve Madalyalar (1) TÜSF tarafından belirlenecek esaslar çerçevesinde TDL Final Müsabakaları sonunda birinci, ikinci ve üçüncü olan takıma kupa ve madalyalar verilir. (2) Kupaların ve madalyaların tasarımına ve üretimine TÜSF karar verir. (3) Kupa töreni organizasyonu TÜSF tarafından yapılır. (4)Üniversiteler TÜSF nin belirleyeceği organizasyon kurallarına uymak ve ödül törenine katılmak zorundadırlar. (5) Her takıma en fazla 8 adet madalya verilir. (6) Ayrıca, üniversiteler Gençlik ve Spor Bakanlığı veya Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek her türlü organizasyona (toplu ödül töreni açılış vb.) katılmak zorundadırlar.

6 Madde 20. Yol ve Konaklama Masrafları (1) Müsabakalara Kadın ve Erkek takımları ile katılacak olan Takımlara deplasmanda (mücavir alan dışı) oynayacakları grup ve eleme müsabakalarına ilişkin ulaşım giderlerini karşılamak üzere, karayolu ile gidiş-dönüş için kat edilen toplam kilometre başına TÜSF tarafından 1,50.-TL. (Bir Lira Elli Kuruş), Kadın veya Erkek Takımlarından sadece biri ile katılacak olan takımlara grup ve eleme müsabakalarına ilişkin ulaşım giderlerini karşılamak üzere, karayolu ile gidiş-dönüş için kat edilen toplam kilometre başına TÜSF tarafından 0,75.- TL. (Yetmiş Beş Kuruş) tutarında ödeme yapılır. Konaklama bedeli TUSF tarafından ödenecektir. (2) TÜSF, ÜNİLİG Tenis Deplasmanlı Ligine katılacak takımlara yukarıda belirtilen ödemeleri, Spor Genel Müdürlüğü tarafından Federasyon bütçesine bu işle ilgili aktarılacak ödeneklerle gerçekleştirecektir. Madde 21. Sponsorluk ve Gişe Gelirleri (1) TDL müsabakalarından elde edilecek gişe gelirleri kortu tahsis eden Üniversiteye aittir. (2) Sponsorlardan ve ticari hakların satışından ve benzeri yollardan elde edilecek gelirler, TÜSF ye aittir. Bu gelirler TÜSF tarafından takımların yol masrafları, hakemlerin konaklama, yol masrafları, ücretleri ve diğer organizasyon giderlerinin karşılanması amacıyla kullanılır. (3) Saha içindeki reklam alanlarının %50 si TÜSF ye, %50 si sahayı tahsis eden Üniversite veya kuruluşa aittir. Gerek TÜSF, gerekse sahayı tahsis eden Üniversite veya kuruluş, kendilerine ait alanların satışı ve elde edilen gelirlerin değerlendirilmesi konusunda yetkilidirler. (4) Sahayı tahsis eden üniversite veya kuruluşlar, TÜSF tarafından yapılmış TDL ye ilişkin sponsorluk anlaşmalarına taraf olan şirketlerin rakibi konumundaki firmalar ile saha içi reklamları konusunda anlaşma yapamazlar. (5) Üniversiteler, her müsabakada Lig sponsoruna tesis kapasitesinin toplam %5 i oranında bilet tahsis etmekle yükümlüdürler. (6) Kortları tahsis eden üniversite veya kuruluşlar, tesislerin içerisinde veya çevresinde, müsabakaların öncesinde esnasında veya sonrasında Lig sponsoru tarafından yapılacak tanıtım amaçlı her türlü etkinliğin ve TV çekiminin sorunsuz bir biçimde gerçekleştirilmesini sağlar. (7) TDL ye katılan üniversitelerin giydikleri formanın ön ve arka yüzünde kullanılacak reklam veya sponsor logoları hususunda ITF kuralları geçerli olacaktır. Madde 22. Ticari Haklar TDL müsabakalarına ilişkin yayın hakları, bütün diğer ticari haklar ile Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve ilgili Kanun Hükmünde Kararnamelerden doğan fikri ve sınai haklar TÜSF ye ait olup, bu hakların üçüncü kişilere pazarlanması, satışı ve lisanslanmasına münhasıran TÜSF Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu yetkilidir. Madde 23. Talimatta Düzenlenmeyen Hususlar Bu Talimatta ayrıca düzenlenmeyen hususlar hakkında nihai olarak karar verme yetkisi TÜSF ye aittir. Yürürlük Madde 24. Bu talimat, Üniversite Sporları Federasyonunun web sayfasından yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Yürütme Madde 25. Bu Talimat hükümlerini Üniversite Sporları Federasyonunu Başkanı yürütür.

7 TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG TENİS MÜSABAKALARI Ek ÜNİVERSİTESİ.. KATEGORİ TAKIM LİSTESİ TAKIM SORUMLUSU İMZA ÖNEMLİ NOT: ÜNİLİG Tenis Final Müsabakaları için yukarıda belirtilen takım listesi, Türkiye Tenis Federasyonu. Hafta Klasman Puanı sıralaması ( ) dikkate alınarak, yukarıdaki bağlantıda belirtilen Puan başlığı altındaki skorlar baz alınarak, En Yüksek Puanlı Oyuncunun 1. Sırada yer alması koşulu ile sırayla düşük puanlı oyuncuya göre sıralama yapılmalı ve Turnuva Teknik Toplantısında Başhakem e teslim edilmelidir.

8 TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG TENİS MÜSABAKALARI Ek-2..ÜNİVERSİTESİ..KATEGORİ MÜSABAKA LİSTESİ 1-2- ÇİFTLER:. /.. TAKIM SORUMLUSU İMZA TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG TENİS MÜSABAKALARI..ÜNİVERSİTESİ TAKIMI MÜSABAKA LİSTESİ 1-2- ÇİFTLER:. /... TAKIM SORUMLUSU İMZA

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Voleybol una katılım

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 28.07.2013 Doğu_Takım_Şmp_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 20.07.2012 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Tenis Ligi Talimatı

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1 KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Çocuklar, Yıldızlar ve Gençler Takım Şampiyonasının

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI İLK YAYIN TARİHİ DEĞİŞİKLİK TARİHİ TALİMAT SERİ NUMARASI 18.08.2011 20.06.2017 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası ve Bireysel

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG HENTBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG HENTBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG HENTBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG HENTBOL branşına

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Salon Futbolu

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Buz Hokeyi Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Sutopu Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon Futbolu

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası takım şampiyonasının düzenlenmesini, idari ve teknik

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ünilig Sutopu Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Basketboluna katılım

Detaylı

BUZ HOKEYİ KOCAELİ GRUBU TAKIMLAR 1 HACETTEPE 1 İSTANBUL 2 İSTANBUL 2 KOCAELİ 3 KOCAELİ 3 YILDIZ TEKNİK 4 ATILIM 4 ATILIM 5 KOÇ İZMİR GRUBU TAKIMLAR

BUZ HOKEYİ KOCAELİ GRUBU TAKIMLAR 1 HACETTEPE 1 İSTANBUL 2 İSTANBUL 2 KOCAELİ 3 KOCAELİ 3 YILDIZ TEKNİK 4 ATILIM 4 ATILIM 5 KOÇ İZMİR GRUBU TAKIMLAR BUZ HOKEYİ 11 15 ARALIK 2013 KOCAELİ GRUBU FAALİYETİN YAPILACAĞI YERİN ADI TELEFON NUMARASI TOPLANTI: 11 ARALIK 2013 SAAT 10.30 TOPLANTININ YAPILACAĞI YERİN ADI TELEFON NUMARASI TAKIMLAR BAYANLAR ERKEKLER

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BUZ HOKEYİ MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Buz Hokeyi Deplasmanlı

Detaylı

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 1. KAPSAM: Kulüplerarası Tenis Ligi nin düzenlenmesi, idari ve teknik konularda uygulanacak usul ve esaslar bu talimatta belirlenmiştir. Ligin oynanması sırasında

Detaylı

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9.

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9. TENİS AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI. İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI. İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08. TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 Dğu_Lig_1001 TTF Dğu Kulüpleri Arası Tenis Ligi Talimatı 1. Kapsam

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2015-2016 Sezonu Genç Erkekler Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, Kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU KORUMALI FUTBOL DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU KORUMALI FUTBOL DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU KORUMALI FUTBOL DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Korumalı

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, Kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2014-2015 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2017-2018 Sezonu Genç Erkekler Ligini,

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2016 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2016 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI Türkiye Futbol Federasyonu 2016 Sezonu Futsal Ligi Statüsü (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2014-2015 Sezonu Kadınlar Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Aralık

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Bayanlar Ligi Statüsü (23 Mart 2011 tarih ve 95/2010-2011 sayılı Yönetim Kurulu genelgesiyle düzenlenmiştir.) Madde 1 - Amaç ve Kapsam: 2010 2011 Futbol Sezonu Bayanlar Ligi

Detaylı

Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası. Müsabaka Talimatı. İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası

Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası. Müsabaka Talimatı. İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası Müsabaka Talimatı İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 27.12.2007 25.02.2016 TKLM-1101 1/7 1. Amaç ve Müsabakaların Mülkiyeti Türkiye Kulüplerası

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Süper Lig grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin bir alt-kategorisi

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ TENĠS BRANġ AÇIKLAMALARI

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ TENĠS BRANġ AÇIKLAMALARI 1. YarıĢmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 )

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 ) KAMPÜS STADYUMU BOZOK ÜNİVERSİTESİ 06 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 0.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( 0- NİSAN 07 ) BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUTBOL MÜSABAKA MAÇ LİSTESİ 0:00 MÜH. MİM.FAK. SAĞLIK YÜKSEKOKULU :30 BESYO SORGUN

Detaylı

HENTBOL FEDERASYONU YILDIZLAR LİGİ MÜSABAKALARI YÖNERGESİ

HENTBOL FEDERASYONU YILDIZLAR LİGİ MÜSABAKALARI YÖNERGESİ 2015-2016 HENTBOL FEDERASYONU YILDIZLAR LİGİ MÜSABAKALARI YÖNERGESİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I FAALİYETLERİN AMACI..2 BÖLÜM II TAKVİM VE PROGRAM.5 BÖLÜM III STATÜ...5 BÖLÜM IV KADROLAR VE SPORCULAR.6 BÖLÜM V

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, 1. Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler 1. Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF 1.Ligi müsabakaları Ocak

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU PAİNTBALL YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI İçindekiler Sayfa No. 1.0 Amaç-Kapsam 2 2.0 Tanım 2 3.0 Sorumluluklar -Kısaltmalar 2 4.0 Uygulama 2,3,4.5 Hazırlayan : İzvet Turnuva Tertip Komitesi Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik

Detaylı

HiF TURNUVALARI TALİMATI

HiF TURNUVALARI TALİMATI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF TURNUVALARI TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye genelinde yürütülecek olan Herkes için Futbol faaliyetleri kapsamında düzenlenecek

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2016-2017 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Sayı : TÜSF /.. / 04 /2013 Konu : Salon Futbolu Play-off Müs. Hk.. ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı) Gençlik ve Spor

Detaylı

2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI

2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI 2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI İÇİNDEKİLER BÖLÜM I FAALİYETLERİN AMACI..2 BÖLÜM II TAKVİM VE PROGRAM.5 BÖLÜM III STATÜ...5 BÖLÜM IV KADROLAR VE SPORCULAR.6 BÖLÜM V RESMİ GÖREVLİLER.6

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ

A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF TURNUVALARI TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye genelinde yürütülecek olan Herkes için Futbol faaliyetleri kapsamında düzenlenecek

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, 1.Lig : 2015-2016 Sezonu Erkekler 1.Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF 1.Liginin Ekim 2015 -

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

www.koycegiz-beachhandball.com

www.koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOL ŞAMPİYONASI 6-10 TEMMUZ 2009 www. koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ TENİS BRANŞ TALİMATI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ TENİS BRANŞ TALİMATI 1. Yarışmalar; a) Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Ulusal/Uluslararası federasyon branş müsabaka Kurallarına

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Kadınlar Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Kadınlar Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kadınlar Ligi Statüsü ŞUBAT 2017 2016 2017 Futbol Sezonu Kadınlar Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; KTFF'na tescilli Süper Lig, 1.Lig ile diğer futbol takımlarında

Detaylı

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2018-2019 SEZONU OTURARAK VOLEYBOL ETAPLI SÜPER LİGİ STATÜSÜ 2018-2019 Sezonunda Süper Lig (10 takım) iki grup ve final grubu etaplarından oluşmak

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2017-2018 Sezonu Kadınlar Ligini, Takım

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu Sezonu Efes Pilsen Türkiye Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu Sezonu Efes Pilsen Türkiye Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2008-2009 Sezonu Efes Pilsen Türkiye Futsal Ligi Statüsü Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Statü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2008-2009 sezonunda düzenlenecek olan Efes Pilsen

Detaylı

MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI

MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN YARIŞMA TALİMATI Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı, Masa Tenisi ile ilgilenen 40 yaş ve üzeri sporcuların bu spora olan ilgilerinin

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR 1-Müsabakalar Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü ndeki Büyük Spor Salonu nda oynanacaktır. 2-Müsabakalarda Forma renkleri ve modelleri

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu Futsal Ligi Statüsü Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Statü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Futsal Ligi ne katılım koşullarının; kulüp yöneticilerinin, teknik

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ 1- Halı Saha Ligi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenir. TFF tarafından atanacak Organizasyon Komitesi bu statüde yer alan hususlarda karar

Detaylı

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 YARIŞMA USULLERİ a. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi: 2016-2017 Sezonu Kadınlar Ligini, ifade

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ AMAÇ: MADDE 1. Bu yönergenin amacı, Beykent Üniversitesi Adem Çelik Spor Oyunlarını düzenleme ve yürütme esaslarını belirlemektir. KAPSAM: MADDE

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2018-2019 Sezonu Kadınlar Ligini, Takım

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35326388-813/03 Konu : Karabük Üniversitesi Rektörlük Kupası ------------------------------------------------------------------------

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ TENĠS BRANġ TALĠMATI

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ TENĠS BRANġ TALĠMATI 1. YarıĢmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına

Detaylı

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı FKMD AKPORT LOJİSTİK Halı Saha Turnuvasında oynanan tüm Halı Saha Futbol Müsabakalarının

Detaylı

VETERAN MASA TENĠSÇĠLERĠ DERNEĞĠ

VETERAN MASA TENĠSÇĠLERĠ DERNEĞĠ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ TY.2012.03 YAYIN NO: 01 YAYIN TARĠHĠ: 16.04.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 16 / 04 /2012

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı FUTBOL TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI

ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI 1. Amaç Bu talimatın amacı, Ankara Altyapılarında yer alan takımlara ve oyunculara tecrübe kazandırmak üzere Ankara Altyapı Basketbol Ligi tarafından düzenlenecek

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2016-2017 Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu kurallarına

Detaylı

İZVET İZMİR VETERAN MASATENİSÇİLERİ DERNEĞİ. EGE FERDİ-RATİNG LİG TALİMATI TT : TT. 2012.03 Yayın No : 03 Sayfa : 1/6

İZVET İZMİR VETERAN MASATENİSÇİLERİ DERNEĞİ. EGE FERDİ-RATİNG LİG TALİMATI TT : TT. 2012.03 Yayın No : 03 Sayfa : 1/6 Sayfa : 1/6 İçindekiler Sayfa No. 1.0 Amaç-Kapsam 2 2.0 Tanım Sorumluluklar 2 3.0 Kısaltmalar 2 4.0 Uygulama 2,3,4.5,6 Hazırlayan : İzvet Turnuva Tertip Komitesi Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU FUTSAL LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU FUTSAL LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU FUTSAL LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup,

Detaylı

NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ

NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ 1- Nike Halı Saha Ligi 2010 organizasyonu Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından düzenlenir. 2- a) Nike Halı Saha Ligi Ek te yer alan 53 il ve 6 ilçede olmak

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2015-2016 Sezonu Kadınlar Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Kasım

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETİM KURULU KARAR TARİHİ: 14/12/2012 KARAR NO: 72 TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2016-2017 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade

Detaylı

KAYSERİ SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ ETKİNLİK DÖNEMİ KAYSERİ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ

KAYSERİ SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ ETKİNLİK DÖNEMİ KAYSERİ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ İLİ KAYSERİ İLÇESİ MELİKGAZİ 2014-2015 KAYSERİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER 1. GENEL HÜKÜMLER: 13 14 20 21 ARALIK 2014 YERİ ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI AÇIKLAMALAR

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI AÇIKLAMALAR TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI Yeri ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BESYO Tarihi 17-19 NİSAN 2015 Tel 0374-253 45 71 TEKNİK TOPLANTI Yeri BESYO BİNASI TOPLANTI SALONU Tarihi 16 NİSAN 2015

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon

Detaylı