Tebliğ. Sermaye Piyasasõnda Bağõmsõz Denetim Hakkõnda Tebliğde Değişiklik Yapõlmasõna Dair Tebliğ (Seri: X, No:20)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tebliğ. Sermaye Piyasasõnda Bağõmsõz Denetim Hakkõnda Tebliğde Değişiklik Yapõlmasõna Dair Tebliğ (Seri: X, No:20)"

Transkript

1 Tebliğ Sermaye Piyasasõ Kurulu ndan: Sermaye Piyasasõnda Bağõmsõz Denetim Hakkõnda Tebliğde Değişiklik Yapõlmasõna Dair Tebliğ (Seri: X, No:20) Madde 1 4/3/1996 tarihli ve sayõlõ Resmi Gazete de yayõmlanan Seri:X, No:16 sayõlõ Sermaye Piyasasõnda Bağõmsõz Denetim Hakkõnda Tebliğin 35 inci maddesinin ikinci fõkrasõ aşağõdaki şekilde değiştirilmiştir. Bağõmsõz denetim raporu, sürekli ve özel denetimlerde bu Tebliğin 1-5 numaralõ; sõnõrlõ denetimlerde 6,7 numaralõ eklerinde yer alan formlara uygun olarak düzenlenir. Emeklilik yatõrõm fonlarõnõn bağõmsõz denetim raporlarõ ise bu Tebliğin 8-10 numaralõ eklerinde yer alan formlara uygun olarak düzenlenir. Madde 2 Aynõ Tebliğin 43 üncü maddesi başlõğõ ile birlikte aşağõdaki şekilde değiştirilmiştir. Yatõrõm Fonlarõnõn ve Emeklilik Yatõrõm Fonlarõnõn Denetimi Madde 43 Yatõrõm fonlarõnõn ve emeklilik yatõrõm fonlarõnõn bağõmsõz denetimi bu Tebliğ hükümlerine tabidir. Emeklilik yatõrõm fonlarõnõn bağõmsõz denetim raporlarõnõn yanõnda, emeklilik yatõrõm fonunun varlõklarõnõn saklanmasõ, iç kontrol sisteminin durumu ve yatõrõm performansõ konusunda kamuya açõklanan bilgilere ilişkin bağõmsõz denetim görüşleri bu Tebliğin numaralõ eklerinde yer alan örneklere uygun olarak düzenlenir ve bağõmsõz denetim raporu ile birlikte emeklilik şirketine ve Kurula gönderilir. Madde 3 Aynõ Tebliğe, bu Tebliğ ekinde yer alan 8, 9, 10, 11, 12 ve 13 numaralõ ekler ilave edilmiştir. Madde 4 Bu Tebliğ yayõmõ tarihinde yürürlüğe girer. Madde 5 Bu Tebliğ hükümlerini Sermaye Piyasasõ Kurulu yürütür.

2 Ek:8 OLUMLU GÖRÜŞ İÇEREN RAPOR FORMU.. EMEKLİLİK YATIRIM FONUNUN.../.../ /.../20... DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU.. Emeklilik Yatõrõm Fonunun.../.../ /.../20... dönemine ait bilanço, gelir tablosu ile bilanço tarihi itibarõyla fon portföy değeri ve net varlõk değeri tablolarõnõ incelemiş bulunuyoruz. İncelememiz, genel kabul görmüş denetim ilke, esas ve standartlarõna uygun olarak yapõlmõş ve dolayõsõyla hesap ve işlemlerle ilgili olarak muhasebe kayõtlarõ kontrolü ile gerekli gördüğümüz diğer denetim yöntem ve tekniklerini içermiştir. Görüşümüze göre, fon portföyünün değerlenmesi, fonun net varlõk değerinin ve birim pay değerinin hesaplanmasõ işlemleri, 28/2/2002 tarihli ve sayõlõ Resmi Gazete'de yayõmlanan Emeklilik Yatõrõm Fonlarõnõn Kuruluş ve Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Hakkõnda Yönetmelik hükümleri ve.. Emeklilik Yatõrõm Fonunun iç tüzük hükümlerine uygunluk arzetmekte; sözkonusu mali tablolar, fonun.../.../20... tarihindeki gerçek mali durumunu ve bu tarihte sona eren hesap dönemine ait gerçek faaliyet sonucunu, mevzuata ve bir önceki hesap dönemi ile tutarlõ bir şekilde uygulanan genel kabul görmüş muhasebe ilkelerine uygun olarak doğru bir biçimde yansõtmaktadõr.

3 Ek:9 OLUMSUZ GÖRÜŞ İÇEREN RAPOR FORMU.. EMEKLİLİK YATIRIM FONUNUN.../.../ /.../20... DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU.. Emeklilik Yatõrõm Fonunun.../.../ /.../20... dönemine ait bilanço, gelir tablosu ile bilanço tarihi itibarõyla fon portföy değeri ve net varlõk değeri tablolarõnõ incelemiş bulunuyoruz. İncelememiz, (aşağõda belirtilen sõnõrlamalar dõşõnda) genel kabul görmüş denetim ilke, esas ve standartlarõna uygun olarak yapõlmõş ve dolayõsõyla hesap ve işlemlerle ilgili olarak muhasebe ve kayõtlarõ kontrolü ile gerekli gördüğümüz diğer denetim yöntem ve tekniklerini içermiştir Görüşümüze göre, yukarõda belirtilen gerekçelerle, fon portföyünün değerlenmesi, fonun net varlõk değerinin ve birim pay değerinin hesaplanmasõ işlemleri, 28/2/2002 tarihli ve sayõlõ Resmi Gazete'de yayõmlanan Emeklilik Yatõrõm Fonlarõnõn Kuruluş ve Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Hakkõnda Yönetmelik hükümleri ve. Emeklilik Yatõrõm Fonunun iç tüzük hükümlerine uygunluk arzetmemekte, sözkonusu mali tablolar bütünüyle, fonun.../.../20... tarihindeki gerçek mali durumunu ve bu tarihte sona eren hesap dönemine ait gerçek faaliyet sonucunu, mevzuata ve bir önceki hesap dönemi ile tutarlõ bir şekilde uygulanan genel kabul görmüş muhasebe ilkelerine uygun olarak doğru bir biçimde yansõtmamaktadõr. Sorumlu Ortak Başdenetçinin Ad ve İmzasõ NOT: Birinci paragraftaki parantez içi ifade, çalõşma alanõnõ sõnõrlayan herhangi bir hususun var olmasõ durumunda kullanõlõr.

4 Ek:10 ŞARTLI GÖRÜŞ İÇEREN RAPOR FORMU.. EMEKLİLİK YATIRIM FONUNUN.../.../ /.../20... DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU.... Emeklilik Yatõrõm Fonunun.../.../ /.../20... dönemine ait bilanço, gelir tablosu ile bilanço tarihi itibarõyla fon portföy değeri ve net varlõk değeri tablolarõnõ incelemiş bulunuyoruz. İncelememiz, aşağõda belirtilen sõnõrlamalar dõşõnda genel kabul görmüş denetim ilke, esas ve standartlarõna uygun olarak yapõlmõş ve dolayõsõyla hesap ve işlemlerle ilgili olarak muhasebe kayõtlarõ kontrolü ile gerekli gördüğümüz diğer denetim yöntem ve tekniklerini içermiştir. Mali tablolar fon kurulu tarafõndan alõnan karar doğrultusunda. yöntemi esas alõnarak.. TL ndan değerlenmiş. (menkul kõymet tanõmõ/örneğin hisse senedi) ni ve.. yöntemi esas alõnarak.. TL ndan değerlenmiş.. (menkul kõymet tanõmõ) ni içermektedir. Tarafõmõzca sözkonusu değerleme yöntemleri incelenmiş ve bu yöntemlerle yapõlan değerlemelerin menkul kõymetlerin gerçek değerini yansõtmadõğõ kanaatine varõlmõştõr. Uygun değerleme yöntemleri kullanõlarak yapõlan değerlemeler sonucunda fon portföy değerinin.. TL, net varlõk değerinin. TL ve birim pay değerinin. TL daha fazla olmasõ gerektiği ve fon bilançosunda aktif ve pasif taraflar ile ve gelir tablosunda fon gelir gider farkõnõn.. TL tutarõnda fazla olmasõ gerektiği hesaplanmaktadõr. Görüşümüze göre, fon portföyünün değerlenmesi, fonun net varlõk değerinin ve birim pay değerinin hesaplanmasõ işlemleri, fon portföyünün değerlenmesi işlemleri nedeniyle ortaya çõkabilecek düzeltmeler dõşõnda, 28/2/2002 tarihli ve sayõlõ Resmi Gazete'de yayõmlanan Emeklilik Yatõrõm Fonlarõnõn Kuruluş ve Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Hakkõnda Yönetmelik hükümleri ve.. Emeklilik Yatõrõm Fonunun iç tüzük hükümlerine uygunluk arzetmekte; sözkonusu mali tablolar fonun.../.../20.. tarihindeki gerçek mali durumunu ve bu tarihte sona eren hesap dönemine ait gerçek faaliyet sonucunu, mevzuata ve bir önceki hesap dönemi ile tutarlõ bir şekilde uygulanan genel kabul görmüş muhasebe ilkelerine uygun olarak doğru bir biçimde yansõtmaktadõr. Sorumlu Ortak Başdenetçinin Ad ve İmzasõ Not: Fon kurulu tarafõndan değerleme yönteminin doğru belirlenmemiş olmasõ örnek olarak verilmiştir.

5 Ek:11 FONUN VARLIKLARININ SAKLANMASINA İLİŞKİN OLUMLU GÖRÜŞ ÖRNEĞİ.. EMEKLİLİK YATIRIM FONUNUN VARLIKLARININ SAKLANMASINA İLİŞKİN.../.../ /.../20... DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM GÖRÜŞÜ... Emeklilik Yatõrõm Fonunun.../.../ /.../20... dönemine ait para ve sermaye piyasasõ alõm satõm işlemlerini ve buna ilişkin sözleşmelerini, fon varlõklarõnõn 7/4/2001 tarihli ve sayõlõ Resmi Gazete de yayõmlanan 28/3/2001 tarihli ve 4632 sayõlõ Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatõrõm Sistemi Kanunu (Kanun) ve 28/2/2002 tarihli ve sayõlõ Resmi Gazete'de yayõmlanan Emeklilik Yatõrõm Fonlarõnõn Kuruluş ve Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Hakkõnda Yönetmelik (Yönetmelik) hükümlerine uygun olarak saklanõp saklanmadõğõ açõsõndan incelemiş bulunuyoruz. İncelememiz aşağõdaki hususlarõn da test edilmesini içermiştir. 1. Saklayõcõnõn kasasõnda bulunan para ve sermaye piyasasõ araçlarõnõn, emeklilik şirketi veya fon kurulunun önceden haberi olmaksõzõn yerinde tespiti ve mutabakatõ, 2. Kaydi ortamda tutulan para ve sermaye piyasasõ araçlarõnõn kayõtlarõ tutan kuruluşlardan teyit edilmesi, 3. Ödünç menkul kõymet işlemleri konusunda taraflardan teyit alõnmasõ, 4. Fon hesabõndan yapõlan ödeme ve virman işlemlerinin kontrolü, 5. Fon portföyündeki menkul kõymetler üzerindeki haklarõn portföy yönetim şirketinin talimatõ çerçevesinde kullanõlõp kullanõlmadõğõnõn tespiti, 6. Fon paylarõnõn katõlõmcõ bazõnda tutulup tutulmadõğõ ve katõlõmcõlara fon hesaplarõnda yatõrõma yönlendirilecek katkõ payõ tutarõ ile bunlara karşõlõk gelen pay sayõlarõnõ fon bazõnda izleme imkanõ sağlanõp sağlanmadõğõnõn kontrolü, 7. Fon hesaplarõnda yatõrõma yönlendirilecek ve Şirket tarafõndan bildirilen katõlõmcõ katkõ paylarõnõn fona aktarõmõnda pay sayõsõnõn doğru hesaplanõp hesaplanmadõğõnõn kontrolü, 8. Şirket ve portföy yönetim şirketi tarafõndan fon hesaplarõndan, bireysel emeklilik sistemi dõşõna Yönetmeliğin 18 inci maddesinde belirtilen durumlar dõşõnda harcama yapõlõp yapõlmadõğõnõn kontrolü. Görüşümüze göre.. Emeklilik Yatõrõm Fonunun.../.../ /.../20... döneminde varlõklarõ Kanun ve Yönetmelik hükümleri çerçevesinde saklanmaktadõr. Bu görüş tamamen Sermaye Piyasasõ Kurulu ve. Emeklilik Şirketinin bilgisi ve kullanõmõ için hazõrlanmõş olup, başka bir maksatla kullanõlmasõ mümkün değildir.

6 Ek:12 FONUN İÇ KONTROL SİSTEMİNİN DURUMUNA İLİŞKİN OLUMLU GÖRÜŞ ÖRNEĞİ... EMEKLİLİK YATIRIM FONUNUN İÇ KONTROL SİSTEMİNİN /.../20.. TARİHİNDEKİ DURUMUNA İLİŞKİN BAĞIMSIZ DENETİM GÖRÜŞÜ... Emeklilik Yatõrõm Fonunun iç kontrol sistemini 28/2/2002 tarihli ve sayõlõ Resmi Gazete'de yayõmlanan Emeklilik Yatõrõm Fonlarõnõn Kuruluş ve Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Hakkõnda Yönetmeliğin 14 üncü maddesinde belirtilen asgari esas ve usuller çerçevesinde.../.../20... tarihinde incelemiş bulunuyoruz. Görüşümüze göre Emeklilik Yatõrõm Fonunun iç kontrol sistemi, Yönetmeliğin 14 üncü maddesinde belirtilen asgari esas ve usulleri içermektedir. Bu görüş tamamen Sermaye Piyasasõ Kurulu ve. Emeklilik Şirketinin bilgisi ve kullanõmõ için hazõrlanmõş olup, başka bir maksatla kullanõlmasõ mümkün değildir.

7 Ek:13 FONUN YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN OLUMLU GÖRÜŞ ÖRNEĞİ... EMEKLİLİK YATIRIM FONUNUN YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN.../.../ /.../... DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM GÖRÜŞÜ... Emeklilik Yatõrõm Fonunun.../.../ /.../... dönemine ait ekteki performans sunuş raporunu Sermaye Piyasasõ Kurulunun performans sunuş standartlarõna ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde incelemiş bulunuyoruz. Görüşümüze göre yukarõda belirtilen döneme ait performans sunuş raporu Emeklilik Yatõrõm Fonunun performansõnõ Sermaye Piyasasõ Kurulunun performans sunuş standartlarõna ilişkin düzenlemelerine uygun olarak doğru bir biçimde yansõtmaktadõr İncelememiz sadece.../.../ /.../... dönemine ait performans sunuşunu kapsamaktadõr. Bunun dõşõnda kalan dönemler için inceleme yapõlmamõş ve görüş oluşturulmamõştõr.

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Tutarlar YTL olarak 31.12.2004 tarihindeki alõm gücü ile ifade edilmiştir) Enflasyona Göre Düzeltilmiş (Seri XI No:20) Bağõmsõz Denetim'den GENEL KURUL'A SUNULACAK

Detaylı

Sermaye Piyasasõ Araçlarõnõn Halka Arzõnda Satõş Yöntemlerine İlişkin Esaslar Tebliğinin Bazõ Maddelerinde Değişiklik Yapõlmasõna Dair Tebliğ

Sermaye Piyasasõ Araçlarõnõn Halka Arzõnda Satõş Yöntemlerine İlişkin Esaslar Tebliğinin Bazõ Maddelerinde Değişiklik Yapõlmasõna Dair Tebliğ Sermaye Piyasasõ Kurulu ndan : Sermaye Piyasasõ Araçlarõnõn Halka Arzõnda Satõş Yöntemlerine İlişkin Esaslar Tebliğinin Bazõ Maddelerinde Değişiklik Yapõlmasõna Dair Tebliğ Madde 1 27/10/1993 tarihli ve

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2003/48 HAFTALIK BÜLTEN 29/09/2003 03/10/2003 A. 1.1.2003 03.10.2003 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 01.01.2003 03.10.2003 tarihleri arasõnda Sermaye

Detaylı

EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ B TİPİ DEĞİŞKEN FONU

EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ B TİPİ DEĞİŞKEN FONU EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01 OCAK 2006 30 HAZİRAN 2006 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU Ekinciler Yatõrõm Menkul Değerler Anonim Şirketi B Tipi Değişken Fonu

Detaylı

2. Sermayenin % 10 ve daha fazlasõna sahip ortaklarõn pay oranõ ve tutarõ aşağõdaki gibidir:

2. Sermayenin % 10 ve daha fazlasõna sahip ortaklarõn pay oranõ ve tutarõ aşağõdaki gibidir: AYRINTILI BİLANÇO DİPNOTLARI (Aksi belirtilmedikçe tutarlar YTL olarak ifade edilmiştir.) 1. İşletmenin fiili faaliyet konusu: Ana faaliyet konusu her türlü elektrik, elektronik, inşaat ve sõhhi tesisat

Detaylı

Hazine Müsteşarlõğõndan:

Hazine Müsteşarlõğõndan: Hazine Müsteşarlõğõndan: Emeklilik Şirketlerindeki Birikimli Hayat Sigortalarõndan Bireysel Emeklilik Sistemine Aktarõmlara İlişkin Tebliğ (Tebliğ No:2004/2) Amaç ve Kapsam Madde 1 Bu Tebliğin amacõ, 7.4.2001

Detaylı

ERGOĐSVĐÇRE EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. PARA PĐYASASI LĐKĐT KAMU EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARĐHĐNDE SONA EREN HESAP DÖNEMĐNE AĐT FĐNANSAL

ERGOĐSVĐÇRE EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. PARA PĐYASASI LĐKĐT KAMU EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARĐHĐNDE SONA EREN HESAP DÖNEMĐNE AĐT FĐNANSAL ERGOĐSVĐÇRE EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. PARA PĐYASASI LĐKĐT KAMU EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARĐHĐNDE SONA EREN HESAP DÖNEMĐNE AĐT FĐNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETĐM RAPORU ERGOĐSVĐÇRE EMEKLĐLĐK

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim irketi Esnek Emeklilik Yatırım Fonu

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim irketi Esnek Emeklilik Yatırım Fonu 30 Temmuz - 31 Aralık 2009 beş aylık hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu Kurulu na: Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim irketi nun ( Fon ) 31 Aralık 2009 tarihi itibariyle hazırlanan

Detaylı

Tahsilat Genel Tebliği. Seri No: 434

Tahsilat Genel Tebliği. Seri No: 434 04 Mart 2005 Tarihli Resmi Gazete Sayõ: 25745 Maliye Bakanlõğõndan; Tahsilat Genel Tebliği Seri No: 434 6183 sayõlõ Amme Alacaklarõnõn Tahsil Usulü Hakkõnda Kanunun (1) 48 inci maddesine göre tecil ve

Detaylı

Oyak Emeklilik Anonim Sirketi Gelir Amaçli Döviz Cinsinden Emeklilik Yatirim Fonu

Oyak Emeklilik Anonim Sirketi Gelir Amaçli Döviz Cinsinden Emeklilik Yatirim Fonu Oyak Emeklilik Anonim Sirketi Gelir Amaçli Döviz Cinsinden Emeklilik Yatirim Fonu 18 Agustos 2003-31 Aralik 2003 Hesap Dönemine Ait Bagimsiz Denetim Raporu 18 AGUSTOS 2003 31 ARALIK 2003 HESAP DÖNEMINE

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2002/19 HAFTALIK BÜLTEN 6/5/2002 10/5/2002 A. 1.1.2002 10.5.2002 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 1.1.2002 10.5.2002 tarihleri arasõnda Sermaye Piyasasõ

Detaylı

amacõyla EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ DEĞİŞKEN FONU

amacõyla EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ DEĞİŞKEN FONU EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. Ekinciler Yatõrõm Menkul Değerler A.Ş. tarafõndan 3794 sayõlõ kanunla değişik 2499 sayõlõ Sermaye

Detaylı

Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapõlmasõ Hakkõnda Kanun

Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapõlmasõ Hakkõnda Kanun Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapõlmasõ Hakkõnda Kanun Kanun No. 5195 Kabul Tarihi: 22.6.2004 MADDE 1.- 9.1.2002 tarihli ve 4737 sayõlõ Endüstri Bölgeleri Kanununa 1 inci maddeden sonra gelmek

Detaylı

Alma ve Verme İşlemleri Hakkõnda Tebliğ. (Seri:V, No:65)

Alma ve Verme İşlemleri Hakkõnda Tebliğ. (Seri:V, No:65) Sermaye Piyasasõ Kurulundan : Sermaye Piyasasõ Araçlarõnõn Kredili Alõm, Açõğa Satõş ve Ödünç Alma ve Verme İşlemleri Hakkõnda Tebliğ (Seri:V, No:65) (14.07.2003 TARİH ve 25168 SAYILI RESMİ GAZETE DE YAYIMLANMIŞTIR)

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu 1 Ocak 30 Eylül 2009 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu Para Piyasası Likit

Detaylı

Teminatlandõrma ve Kar/Zarar Hesaplama

Teminatlandõrma ve Kar/Zarar Hesaplama Giriş Borsada kullanõlan elektronik alõm satõm sisteminde (VOBİS) tüm emirler hesap bazõnda girilmekte, dolayõsõyla işlemler hesap bazõnda gerçekleşmektedir. Buna paralel olarak teminatlandõrma da hesap

Detaylı

HALKA SPK KAYIT SPK KAYIT TERTİBİ TUTARI

HALKA SPK KAYIT SPK KAYIT TERTİBİ TUTARI BU İZAHNAME KATILMA BELGELERİNİN SATIŞININ YAPILDIĞI YERLERDE FON İÇTÜZÜĞÜ VE HER AY İTİBARİYLE HAZIRLANAN, FONA İLİŞKİN MALİ BİLGİLERİN YERALDIĞI AYLIK RAPORLARLA BİRLİKTE TASARRUF SAHİPLERİNİN İNCELEMESİNE

Detaylı

ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GRUPLARA YÖNELĐK ESNEK EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 01 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE

ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GRUPLARA YÖNELĐK ESNEK EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 01 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GRUPLARA YÖNELĐK ESNEK EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 01 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BĐLGĐLERE ĐLĐŞKĐN

Detaylı

3. Mevcut Fon Tutarõ : 550.000.000.000,- TL

3. Mevcut Fon Tutarõ : 550.000.000.000,- TL BU İZAHNAME KATILMA BELGELERİNİN SATIŞININ YAPILDIĞI YERLERDE FON İÇTÜZÜĞÜ VE HER AY İTİBARİYLE HAZIRLANAN, FONA İLİŞKİN MALİ BİLGİLERİN YERALDIĞI AYLIK RAPORLARLA BİRLİKTE TASARRUF SAHİPLERİNİN İNCELEMESİNE

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Karma Emeklilik Yatırım ( Fon ) 31 Aralık 2005

Detaylı

ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GELĐR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS SUNUŞ

ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GELĐR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS SUNUŞ ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GELĐR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2006 31 ARALIK 2006 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu'nun ( Fon ) 31 Aralık 2006 tarihi itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu (

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Bağımsız Denetim Raporu 31 Aralık 2008 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 1 Giriş 1 OCAK - 31 ARALIK 2008 DÖNEMİNE

Detaylı

... A.Ş.../../200. TARİHLİ YATIRIMCIYI BİLGİLENDİRME FORMU 1

... A.Ş.../../200. TARİHLİ YATIRIMCIYI BİLGİLENDİRME FORMU 1 ... A.Ş.../../200. TARİHLİ YATIRIMCIYI BİLGİLENDİRME FORMU 1 A.Ş. yönetim kurulu bu bilgi formunun ilan tarihi itibarõ ile aracõ kurumun cari hukuki ve mali durumunu tam ve doğru olarak yansõttõğõnõ tasdik

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2006 31 ARALIK 2006 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Gelir Amaçlı Döviz Cinsinden Yatırım Araçları Emeklilik

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2006 31 ARALIK 2006 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu'nun

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Bağımsız Denetim Raporu 31 Aralık 2008 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 1 1 OCAK - 31 ARALIK 2008

Detaylı

EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ LİKİT FONU

EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ LİKİT FONU EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. Ekinciler Yatõrõm Menkul Değerler A.Ş. tarafõndan 2499 sayõlõ Sermaye Piyasasõ Kanunu.nun 37 ve 38

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK MALİ TABLOLAR GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK 3 MAYIS 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu

Detaylı

Oyak Emeklilik Anonim Sirketi Büyüme Amaçli Hisse Senedi Emeklilik Yatirim Fonu

Oyak Emeklilik Anonim Sirketi Büyüme Amaçli Hisse Senedi Emeklilik Yatirim Fonu Oyak Emeklilik Anonim Sirketi Büyüme Amaçli Hisse Senedi Emeklilik Yatirim Fonu 18 Agustos 2003-31 Aralik 2003 Hesap Dönemine Ait Bagimsiz Denetim Raporu 18 AGUSTOS 2003 31 ARALIK 2003 HESAP DÖNEMINE AIT

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu 1 Ocak 30 Eylül 2010 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve inceleme raporu Ara Dönem Finansal Tablolar Hakkında

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu 1 Ocak - 30 Eylül 2010 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve inceleme raporu Ara Dönem Finansal

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Uluslararası Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Uluslararası Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Uluslararası Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Bağımsız Denetim Raporu 31 Aralık 2008 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 1 1 OCAK - 31 ARALIK

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 02001/27 HAFTALIK BÜLTEN 2/7/2001 6/7/2001 A. 1.1.2001 6.7.2001 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 1.1.2001 6.7.2001 tarihleri arasõnda Sermaye Piyasasõ

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2003/52 HAFTALIK BÜLTEN 20/10/2003 24/10/2003 A. 1.1.2003 24.10.2003 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 01.01.2003 24.10.2003 tarihleri arasõnda Sermaye

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2002/29 HAFTALIK BÜLTEN 15/07/2002 19/07/2002 A. 1.1.2002 19.7.2002 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 1.1.2002-19.7.2002 tarihleri arasõnda Sermaye Piyasasõ

Detaylı

ING Emeklilik Anonim Şirketi Likit Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Likit Emeklilik Yatırım Fonu)

ING Emeklilik Anonim Şirketi Likit Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Likit Emeklilik Yatırım Fonu) (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi ) mali tablolar ve bağımsız denetim raporu Kurulu na: ING Emeklilik Anonim Şirketi nun (Eski adı Oyak Emeklilik A.Ş. Likit Emeklilik Yatırım Fonu) ( Fon ) hazırlanan

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Bağımsız Denetim Raporu 31 Aralık 2008 Tarihinde Sona Eren Döneme Ait 1 1 OCAK - 31 ARALIK 2008 DÖNEMİNE AİT DENETİM

Detaylı

ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GELĐR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS

ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GELĐR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS ERGO EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. GELĐR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 1 OCAK 30 EYLÜL 2010 HESAP DÖNEMĐNE AĐT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN

Detaylı

YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ

YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak 30 Haziran 2008 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Dipnotlarõ İÇİNDEKİLER Sayfa Bağõmsõz İnceleme Raporu 1-2 Konsolide Bilanço 3-4 Konsolide Gelir

Detaylı

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş.'NİN 100.000.000 PAY 6. TERTİP B TİPİ LİKİT FONU KATILMA BELGELERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAMEDİR.

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş.'NİN 100.000.000 PAY 6. TERTİP B TİPİ LİKİT FONU KATILMA BELGELERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAMEDİR. BU İZAHNAME KATILMA BELGELERİNİN SATIŞININ YAPILDIĞI YERLERDE FON İÇTÜZÜĞÜ VE HER AY İTİBARİYLE HAZIRLANAN, FONA İLİŞKİN MALİ BİLGİLERİN YERALDIĞI AYLIK RAPORLARLA BİRLİKTE TASARRUF SAHİPLERİNİN İNCELEMESİNE

Detaylı

11.1 Özkaynak Yöntemine Göre Konsolide Edilenler

11.1 Özkaynak Yöntemine Göre Konsolide Edilenler 31 Mart 2008 ve 31 Aralõk 2007 Tarihleri İtibarõyla Konsolide Bilançolar Bağõmsõz AKTİF KALEMLER Dipnot 31 Mart 2008 31 Aralõk 2007 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 67,414

Detaylı

2.2.2 Sermayede Payõ Temsil Eden Menkul Değerler

2.2.2 Sermayede Payõ Temsil Eden Menkul Değerler 31 Mart 2007 ve 31 Aralõk 2006 Tarihleri İtibariyle Konsolide Olmayan Bilançolar Bağõmsõz AKTİF KALEMLER Dipnot 31 Mart 2007 31 Aralõk 2006 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

1 OCAK - 30 EYLÜL 2004 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT MALİ TABLOLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA VE DİPNOTLAR

1 OCAK - 30 EYLÜL 2004 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT MALİ TABLOLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA VE DİPNOTLAR 1 OCAK - 30 EYLÜL 2004 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT (Tutarlar aksi belirtilmedikçe milyar Türk Lirasõ olarak paranõn 30 Haziran 2004 tarihindeki alõm gücüyle ifade edilmiştir.) OYAK BANK A.Ş. 1 OCAK 31 MART

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2003/27 HAFTALIK BÜLTEN 02.06.2003 06.06.2003 A. 1.1.2003 06.06.2003 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 01.01.2003 06.06.2003 tarihleri arasõnda Sermaye

Detaylı

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Faaliyet Raporu 2004 2004 Hesap Yõlõ Ortaklar Genel Kurul Toplantõsõ 28 Mart 2005 Kayõtlõ Sermaye 20.000.000.000.000-TL (20.000.000 YTL) Çõkarõlmõş Sermaye 3.565.000.000.000-TL

Detaylı

YATIRIMLARIN VE İSTİHDAMIN TEŞVİKİ İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN. Kanun No Kabul Tarihi : 29.1.

YATIRIMLARIN VE İSTİHDAMIN TEŞVİKİ İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN. Kanun No Kabul Tarihi : 29.1. YATIRIMLARIN VE İSTİHDAMIN TEŞVİKİ İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN Kanun No. 5084 Kabul Tarihi : 29.1.2004 Amaç MADDE 1.- Bu Kanunun amacõ; bazõ illerde vergi ve sigorta primi teşvikleri

Detaylı

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELESİ

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELESİ ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELESİ MADDE 1. - KURULUŞ Aşağõda adlarõ, soyadlarõ, tabiiyetleri ve ikametgahlarõ yazõlõ kurucular arasõnda, Türk Ticaret Kanunu nun ANİ KURULUŞ

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2004 31 ARALIK 2004 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

31 Aralık 2009 tarihi itibariyle mali tablolar ve bağımsız denetim raporu

31 Aralık 2009 tarihi itibariyle mali tablolar ve bağımsız denetim raporu Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu) mali tablolar ve bağımsız denetim raporu Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım

Detaylı

1 Ocak - 31 Mart 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu

1 Ocak - 31 Mart 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu) 1 Ocak - 31 Mart 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı

Detaylı

Credit Suisse İstanbul Menkul Değerler A.Ş.

Credit Suisse İstanbul Menkul Değerler A.Ş. Credit Suisse İstanbul Menkul Değerler A.Ş. İçindekiler: Bağõmsõz Denetim Raporu Bilanço Gelir Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Nakit Akõm Tablosu 1 Şirketin Organizasyonu ve Faaliyet Konusu Baran Menkul

Detaylı

SORU 2: Müşteri yönü belli olmayan bir piyasada hem alõş hem satõş emri veriyor ve önce satõş emri gerçekleşiyor burada açõğa satõş var mõdõr?

SORU 2: Müşteri yönü belli olmayan bir piyasada hem alõş hem satõş emri veriyor ve önce satõş emri gerçekleşiyor burada açõğa satõş var mõdõr? SERİ:V, NO:65 SAYILI SERMAYE PİYASASI ARAÇLARININ KREDİLİ ALIM, AÇIĞA SATIŞ VE ÖDÜNÇ ALMA VE VERME İŞLEMLERİ HAKKINDA TEBLİĞ E İLİŞKİN SORULAR VE CEVAPLARI SORU 1: Açõğa satõşa ilişkin 24 üncü maddenin

Detaylı

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Tutarlar milyon Türk Lirasõ olarak Türk Lirasõnõn tarihindeki alõm gücü ile ifade edilmiştir) Enflasyona Göre Düzeltilmiş (Seri XI No:20) Bağõmsõz Denetim'den

Detaylı

GI:ILL. ...ı. tij. ~ Saygın Yeminli Malı Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ..c u::::l. ~ ı::::: Rapor N : SYMM 116/1836-11

GI:ILL. ...ı. tij. ~ Saygın Yeminli Malı Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ..c u::::l. ~ ı::::: Rapor N : SYMM 116/1836-11 GI:ILL Saygın Yeminli Malı Müşavirlik Rapor N : SYMM 116/1836-11 FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT x.ş. BÜYÜME AMAÇLI HİsSE SENEDİ EMKLİLİK YATIRIM FONUNUN VARLIKLARJNIN SAKLANMASINA İLİşKİN 31.12.2010 DÖNEMİNE

Detaylı

31 Aralõk 2007 Tarihi İtibariyle Konsolide Finansal Tablolar ve Bağõmsõz Denetim Raporu

31 Aralõk 2007 Tarihi İtibariyle Konsolide Finansal Tablolar ve Bağõmsõz Denetim Raporu YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 31 Aralõk 2007 Tarihi İtibariyle Konsolide Finansal Tablolar ve Bağõmsõz Denetim Raporu İÇİNDEKİLER Sayfa Bağõmsõz Denetim Raporu 1-2 Konsolide Bilanço 3-4 Konsolide Gelir

Detaylı

1 Ocak - 30 Haziran 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu

1 Ocak - 30 Haziran 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu Büyüme Amaçlı Karma Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Karma Emeklilik Yatırım Fonu) 1 Ocak - 30 Haziran 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız

Detaylı

YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak 30 Eylül 2007 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar

YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak 30 Eylül 2007 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak 30 Eylül 2007 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar İÇİNDEKİLER Sayfa Konsolide Bilanço 1-2 Konsolide Gelir Tablosu 3 Konsolide Özsermaye Değişim Tablosu

Detaylı

2.2.2 Sermayede Payõ Temsil Eden Menkul Değerler

2.2.2 Sermayede Payõ Temsil Eden Menkul Değerler 31 Mart 2008 ve 31 Aralõk 2007 Tarihleri İtibarõyla Konsolide Olmayan Bilançolar Bağõmsõz AKTİF KALEMLER Dipnot 31 Mart 2008 31 Aralõk 2007 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

I. HİSSE SENETLERİ SATIŞA SUNULACAK VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI HAKKINDA BİLGİLER: 2. MERKEZ ADRESİ :Meclis-i Mebusan Cad. No: 53 Fõndõklõ İSTANBUL

I. HİSSE SENETLERİ SATIŞA SUNULACAK VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI HAKKINDA BİLGİLER: 2. MERKEZ ADRESİ :Meclis-i Mebusan Cad. No: 53 Fõndõklõ İSTANBUL VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 500.000.000.000.- TL LIK ÇIKARILMIŞ SERMAYESİNİN 330.000.000.000.- TL LIK KISMINI TEMSİL EDEN HİSSE SENETLERİNİN BEDELLERİ NAKDEN VE PEŞİNEN TAHSİL EDİLMEK SURETİYLE HALKA

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Dengeli Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Dengeli Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Dengeli Emeklilik Yatırım Fonu İstanbul Bağımsız Denetim Raporu 31 Aralık 2008 Tarihinde Sona Eren Döneme Ait 1 1 OCAK 31 ARALIK 2008 DÖNEMİNE AİT DENETİM RAPORU Giriş Aegon

Detaylı

OYAK BANK A.Ş. 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU, MALİ TABLOLAR VE MALİ TABLOLARA İLİŞKİN DİPNOTLAR

OYAK BANK A.Ş. 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU, MALİ TABLOLAR VE MALİ TABLOLARA İLİŞKİN DİPNOTLAR 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU, MALİ TABLOLAR VE MALİ TABLOLARA İLİŞKİN DİPNOTLAR Oyak Bank A.Ş. Yönetim Kurulu na İstanbul OYAK BANK A.Ş. 1 OCAK 31 ARALIK 2004 HESAP DÖNEMİNE

Detaylı

YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ

YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak 30 Eylül 2008 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar İÇİNDEKİLER Sayfa Ara Dönem Konsolide Bilanço 1-2 Ara Dönem Konsolide Gelir Tablosu 3 Ara Dönem

Detaylı

YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak - 31 Mart 2008 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Mali Tablolar ve Dipnotlarõ

YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak - 31 Mart 2008 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Mali Tablolar ve Dipnotlarõ YAZICILAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak - 31 Mart 2008 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Mali Tablolar ve Dipnotlarõ İÇİNDEKİLER Sayfa Konsolide Bilanço 1-2 Konsolide Gelir Tablosu 3 Konsolide Özsermaye

Detaylı

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Tutarlar milyon Türk Lirasõ olarak Türk Lirasõnõn tarihindeki alõm gücü ile ifade edilmiştir) Enflasyona Göre Düzeltilmiş (Seri XI No:20) Bağõmsõz Denetim'den

Detaylı

ING Emeklilik Anonim Şirketi Esnek Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Esnek Emeklilik Yatırım Fonu)

ING Emeklilik Anonim Şirketi Esnek Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Esnek Emeklilik Yatırım Fonu) (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi ) 1 Ocak - 30 Eylül 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu Kurulu na: Giriş ING Emeklilik Anonim Şirketi nun (Eski adı Oyak

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Esnek Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Oyak Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik

Detaylı

Sermaye piyasasında güvence fonları

Sermaye piyasasında güvence fonları Sermaye piyasasında güvence fonları SAİM KILIÇ Sermaye Piyasasõ Kurulu Uzmanõ-Bakan Danõşmanõ Saim Kõlõç, 1972 yõlõnda Ankara da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararasõ İlişkiler

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2006 30 HAZİRAN 2006 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Likit Emeklilik Yatırım Fonu'nun Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK tarafından yayımlanan emeklilik

Detaylı

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 30 Haziran 2003 Ara Hesap Dönemine Ait

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 30 Haziran 2003 Ara Hesap Dönemine Ait Alternatifbank Anonim Şirketi 1 Ocak 30 Haziran 2003 Ara Hesap Dönemine Ait Ayrõntõlõ Mali Tablolar ve Bağõmsõz Sõnõrlõ Denetim Raporu 1 OCAK 30 HAZİRAN 2003 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM

Detaylı

BANKACILIK KANUNU. Kanun No. 5411 Kabul Tarihi : 19.10.2005. 1.11.2005 tarih ve 25983 sayõlõ Resmi Gazete de Yayõmlanmõştõr

BANKACILIK KANUNU. Kanun No. 5411 Kabul Tarihi : 19.10.2005. 1.11.2005 tarih ve 25983 sayõlõ Resmi Gazete de Yayõmlanmõştõr BANKACILIK KANUNU Kanun No. 5411 Kabul Tarihi : 19.10.2005 1.11.2005 tarih ve 25983 sayõlõ Resmi Gazete de Yayõmlanmõştõr BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç MADDE 1.- Bu Kanunun amacõ, finansal piyasalarda

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 MART 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 MART 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2005 31 MART 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Gelir Amaçlı Döviz Cinsinden Yatırım Araçları Emeklilik

Detaylı

İFBANK A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2006 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT KONSOLİDE

İFBANK A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2006 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT KONSOLİDE ALTERNATİFBANK A.Ş. (Tutarlar aksi belirtilmedikçe milyar Türk Lirasõ olarak paranõn 30 Haziran 2004 tarihindeki alõm gücüyle ifade edilmiştir.) ALTERNATİFBANK A.Ş. VE MALİ ORTAKLIKLARI 1 OCAK 30 EYLÜL

Detaylı

Nitelikli Elektronik Sertifikanõn İptal Edilmesi EİK m.9 f.1 e göre,

Nitelikli Elektronik Sertifikanõn İptal Edilmesi EİK m.9 f.1 e göre, 15 Ocak 2004 tarihinde T.B.M.M. tarafõndan kabul edilerek yasalaşan ve 23 Ocak 2004 tarihli ve 25355 sayõlõ Resmi Gazete de yayõnlanan 5070 sayõlõ Elektronik İmza Kanunu ( Kanun veya EİK ) -25. maddesinde

Detaylı

1 Ocak - 30 Eylül 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu

1 Ocak - 30 Eylül 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu Büyüme Amaçlı Karma Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Karma Emeklilik Yatırım Fonu) 1 Ocak - 30 Eylül 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı

Detaylı

ALTERNATİFBANK A.Ş. 1 OCAK - 30 EYLÜL 2008 ARA DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ALTERNATİFBANK A.Ş. 1 OCAK - 30 EYLÜL 2008 ARA DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ALTERNATİFBANK A.Ş. 1 OCAK - 30 EYLÜL 2008 ARA DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORUNUN KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU NUN KARAR TARİHİ: 26 Kasõm 2008 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN SERİ

Detaylı

ING Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu

ING Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu 1 Ocak - 30 Haziran 2010 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu Kurulu

Detaylı

İFBANK A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2006 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT KONSOLİDE

İFBANK A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2006 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT KONSOLİDE (Tutarlar aksi belirtilmedikçe milyar Türk Lirasõ olarak paranõn 30 Haziran 2004 tarihindeki alõm gücüyle ifade edilmiştir.) ALTERNATİFBANK A.Ş. VE MALİ ORTAKLIKLARI 1 OCAK 31 MART 2006 ARA DÖNEMİNE AİT

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Gelir Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu

Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Gelir Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu Aegon Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Gelir Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu 1 Ocak - 31 Mart 2009 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu Gelir Amaçlı Hisse

Detaylı

ALAN YATIRIM. Hürriyet 1Ç 2006 Sonuçları. 5 Haziran Reklam Sektöründeki Büyümeye Paralel Olarak Artan

ALAN YATIRIM. Hürriyet 1Ç 2006 Sonuçları. 5 Haziran Reklam Sektöründeki Büyümeye Paralel Olarak Artan ALAN YATIRIM 5 Haziran 2006 < Hürriyet 1Ç 2006 Sonuçları AL Reklam Sektöründeki Büyümeye Paralel Olarak Artan Karlõlõk Hürriyet in 1Ç 2006 dönemi net karõ bir önceki yõlõn aynõ dönemine göre dolar bazõnda

Detaylı

31/12/2004 tarihli Bilanço ( YTL) Varlıklar (+) 1,162,813.- Borçlar (-) -2,913.- Gelirler Toplamı 108,393.-. Giderler Toplamı -39,305.-.

31/12/2004 tarihli Bilanço ( YTL) Varlıklar (+) 1,162,813.- Borçlar (-) -2,913.- Gelirler Toplamı 108,393.-. Giderler Toplamı -39,305.-. 01/01/2004 31/12/2004 DÖNEMİNE İLİŞKİN GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPORU BU RAPOR EMEKLİLİK YATIRIM FONLARININ KAMUYU AYDINLATMA AMACIYLA DÜZENLENEN

Detaylı

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kurumsal Yatõrõmcõ Yöneticileri Derneği K u r u l u ş u : 1 9 9 9 www.kyd.org.tr info@kyd.org.tr KYD Aylõk Bülten Ağustos 2003 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

1 Ocak - 31 Mart 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu

1 Ocak - 31 Mart 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve bağımsız sınırlı denetim raporu Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu (Eski adı Oyak Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu) 1 Ocak - 31 Mart 2009 ara hesap dönemine ait mali tablolar ve

Detaylı

TEBLİĞ. Önemli Sektörler/Karşı taraflar Krediler Karşılıklar. Donuk (Karşılık Yönetmeliği)* Temerrüt (Üçüncü Aşama)

TEBLİĞ. Önemli Sektörler/Karşı taraflar Krediler Karşılıklar. Donuk (Karşılık Yönetmeliği)* Temerrüt (Üçüncü Aşama) 20 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30186 (Mükerrer) TEBLİĞ Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: BANKALARCA KAMUYA AÇIKLANACAK FİNANSAL TABLOLAR İLE BUNLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA VE DİPNOTLAR

Detaylı

Kurum :Ceza İnfaz kurum ve tutukevlerini, İdare :Ceza İnfaz kurum ve tutukevleri müdürlüklerini, ifade eder. Esaslar

Kurum :Ceza İnfaz kurum ve tutukevlerini, İdare :Ceza İnfaz kurum ve tutukevleri müdürlüklerini, ifade eder. Esaslar CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİNDE HÜKÜMLÜ VE TUTUKLULARIN DIŞARIDAKİ YAKINLARIYLA TELEFONLA GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA YÖNETMELİK Amaç ve Kapsam Madde - Bu Yönetmelik, ceza infaz kurumlarõ ve tutukevlerinde

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 0200/25 HAFTALIK BÜLTEN 8/6/200 22/6/200 A...200 22.6.200 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ:..200 22.6.200 tarihleri arasõnda Sermaye Piyasasõ Kurulu

Detaylı

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 31 Mart 2003 Ara Hesap Dönemine Ait

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 31 Mart 2003 Ara Hesap Dönemine Ait Alternatifbank Anonim Şirketi 1 Ocak 31 Mart 2003 Ara Hesap Dönemine Ait Ayrõntõlõ Mali Tablolar ve Bağõmsõz Sõnõrlõ Denetim Raporu 1 OCAK 31 MART 2003 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU

Detaylı

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 30 Haziran 2003 Ara Hesap Dönemine Ait Ayrõntõlõ Konsolide Mali Tablolar ve

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 30 Haziran 2003 Ara Hesap Dönemine Ait Ayrõntõlõ Konsolide Mali Tablolar ve Alternatifbank Anonim Şirketi 1 Ocak 30 Haziran 2003 Ara Hesap Dönemine Ait Ayrõntõlõ Konsolide Mali Tablolar ve Bağõmsõz Sõnõrlõ Denetim Raporu 1 OCAK 30 HAZİRAN 2003 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI

Detaylı

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 30 Eylül 2004 Ara Hesap Dönemine Ait Ayrõntõlõ Konsolide Mali Tablolar ve

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 30 Eylül 2004 Ara Hesap Dönemine Ait Ayrõntõlõ Konsolide Mali Tablolar ve Alternatifbank Anonim Şirketi 1 Ocak 30 Eylül 2004 Ara Hesap Dönemine Ait Ayrõntõlõ Konsolide Mali Tablolar ve Bağõmsõz Sõnõrlõ Denetim Raporu 1 OCAK 30 EYLÜL 2004 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI

Detaylı

ÖZELLEŞTİRME MEVZUATININ TAŞINMAZ MÜLKİYETİ AÇISINDAN İRDELENMESİ

ÖZELLEŞTİRME MEVZUATININ TAŞINMAZ MÜLKİYETİ AÇISINDAN İRDELENMESİ (1997) - YOMRALIOĞLU, T. / UZUN, B., Özelleştirme Mevzuatõnõn Taşõnmaz Mülkiyeti Açõsõndan İrdelenmesi, İşletme ve Finans Dergisi, Sayõ:120,Ankara ÖZELLEŞTİRME MEVZUATININ TAŞINMAZ MÜLKİYETİ AÇISINDAN

Detaylı

ALAN YATIRIM. Migros 1Ç 2006 Sonuçları. 18 Temmuz 2006. Cirodaki Yüksek Artõş Karlõlõğõ Olumlu Etkiliyor

ALAN YATIRIM. Migros 1Ç 2006 Sonuçları. 18 Temmuz 2006. Cirodaki Yüksek Artõş Karlõlõğõ Olumlu Etkiliyor ALAN YATIRIM 18 Temmuz 2006 Migros 1Ç 2006 Sonuçları AL Cirodaki Yüksek Artõş Karlõlõğõ Olumlu Etkiliyor Migros un 1Ç 2006 net satõşlarõ 719 milyon US$ olarak gerçekleşmiş ve şirketin cirosu geçen senenin

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI. Gelir Vergisi Sirküleri/16

T.C. MALİYE BAKANLIĞI. Gelir Vergisi Sirküleri/16 T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelirler Genel Müdürlüğü Gelir Vergisi Sirküleri/16 Konusu : Gelirin toplanmasõ ve beyanõ Tarihi : 11/02/2004 Sayõsõ : GVK-16/2004-8/Gelirin toplanmasõ ve beyanõ-1 İlgili olduğu maddeler

Detaylı

Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/74-1

Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/74-1 Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/74-1 VARLIK YÖNETİM ŞİRKETLERİNİN KURULUŞ VE FAALİYET ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK YAYIMLANDI Bankacılık Kurumu çıkarılan Yönetmelik

Detaylı

Türk Akreditasyon Kurumu. LABORATUVARLARARASI KARŞILAŞTIRMA PROGRAMLARI PROSEDÜRÜ Doküman No.: P704 Revizyon No: 03. Hazõrlayan Kontrol Onay

Türk Akreditasyon Kurumu. LABORATUVARLARARASI KARŞILAŞTIRMA PROGRAMLARI PROSEDÜRÜ Doküman No.: P704 Revizyon No: 03. Hazõrlayan Kontrol Onay Doküman Adõ: YETERLİLİK DENEYLERİ VE LABORATUVARLARARASI KARŞILAŞTIRMA PROGRAMLARI PROSEDÜRÜ Doküman No.: Revizyon No: 03 5.2,5.3 03 5.2 ve 5.3 maddeleri değiştirildi 3, 4 02 5.2. Karşõlaştõrma Ölçümleri

Detaylı

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kurumsal Yatõrõmcõ Yöneticileri Derneği K u r u l u ş u : 1 9 9 9 www.kyd.org.tr info@kyd.org.tr KYD Aylõk Bülten Eylül 2003 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

ortama kopyalanmasõ yasalara aykõrõdõr. Copyright Netcad Mühendislik Bilgisayar Tic.Ltd. Şti. 1999

ortama kopyalanmasõ yasalara aykõrõdõr. Copyright Netcad Mühendislik Bilgisayar Tic.Ltd. Şti. 1999 Dağõtõm Bu belgedeki tüm bilgiler önceden uyarõ yapõlmadan değiştirilebilir ve Ulusal Cad ve GIS Çözümleri Mühendislik Bilgisayar A.Ş. adõna verilmiş herhangi bir taahhüt niteliği taşõmaz. Bu belgede açõklanan

Detaylı

Kabul Tarihi : 15.1.2004

Kabul Tarihi : 15.1.2004 ELEKTRONİK İMZA KANUNU Kanun 5070 No. Kabul Tarihi : 15.1.2004 BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam ve Tanõmlar Amaç MADDE 1.- Bu Kanunun amacõ, elektronik imzanõn hukukî ve teknik yönleri ile kullanõmõna ilişkin

Detaylı

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 31 Mart 2005 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Olmayan Mali Tablolar ve

Alternatifbank Anonim Şirketi. 1 Ocak 31 Mart 2005 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Olmayan Mali Tablolar ve Alternatifbank Anonim Şirketi 1 Ocak 31 Mart 2005 Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Olmayan Mali Tablolar ve Bağõmsõz Sõnõrlõ Denetim Raporu 1 OCAK - 31 MART 2005 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI

Detaylı