-.c================r =~--==~---- SU TANKı ŞARTNAMESİ. ı. Olympus TJF-240 VE CF - 260AL serilerine uyumlu olmalıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "-.c================r---------=~--==~---- SU TANKı ŞARTNAMESİ. ı. Olympus TJF-240 VE CF - 260AL serilerine uyumlu olmalıdır."

Transkript

1 -.c================r =~--==~---- SU TANKı ŞARTNAMESİ ı. Olympus TJF-240 VE CF - 260AL serilerine uyumlu olmalıdır.

2 i Scleroterapi İğnesi Kolonoskopik 1- iğne kateter uzunluğu en az 240Cm olmalıdır. 2- iğne kateter çapı 2.3 mm olmalıdır. 3- Kateter iki lümenli olmalıdır. 4- iğne uzunluğu 5 mm olmalıdır. 5- En az 4 yıl miyadlı olmalıdır. 6- Kateter kilit mekanizması olmalıdır.

3 Pusher 7 F 1- Kateter 7 F plastik stent yerleştirilmesinde kullanılabilmelidir. 2- Kateter 7 F çapında en az 200 cm uzunluğunda olmalıdır. 3- Kateter uç kısmında radyopak marker bulunmalıdır.

4 Pusher 10 F 1- Kateter 10 F plastik stent yerleştirilmesinde kullanılabilmelidir. 2- Kateter 10 F çapında en az 200 cm uzunluğunda olmalıdır. 3- Kateter uç kısmında radyopak marker bulunmalıdır.

5 Plastik Biliyer Stent 7 F -Plastik stent çapı 7 F olup uzunlukları cm olmalıdır.istenilen ölçüler verilebilmelidir. -Plastik stentin tamamı radyopak ve materyali teflon olmalıdır. -Plastik stentin her iki ucunda en az 4 adet çentiği bulunmalıdır. -Plastik stentin bir ucu incelerı yapıda olmalıdır.

6 Plastik Biliyer Stent 8,5 F -Plastik stent çapı 8,5 F olup, uzunlukları cm olmalıdır. İstenilen ölçüler verilebilmelidir. -Plastik stentin tamamı radyopak ve materyali teflon olmalıdır. -Plastik stentin her iki ucunda en az 4 adet çentiği bulunmalıdır. -Plastik stentin bir ucu incelerı yapıda olmalıdır.

7 Plastik Biliyer Stent 10 F -Plastik stent çapı io F olup uzunlukları cm olmalıdır.istenilen ölçüler verilebilmelidir. -Plastik stentin tamamı radyopak ve materyali teflon olmalıdır. -Plastik stentin her iki ucunda en az dört adet çentiği bulunmalıdır. -Plastik stentin bir ucu ineelen yapıda olmalıdır.

8 Biliyer Double Pigtail Stent 7 F - Stent çapı 7 F olup uzunlukları 5-8- ıo cm olmalıdır.istenilen ölçüler verilebilmelidir. -Stentirı tamamı radyopak ve materyali teflon olmalıdır. -Stent double pigtail tipinde olmalıdır. -Stentin her iki ucunda en az 5 adet drenaj deliği olmalıdır.

9 Biliyer Double Pigtail Stent 10 F - Stent çapı 10 F olup uzunlukları 5-8- io cm olmalıdır.istenilen ölçüler verilebilmelidir. -Stentin tamamı radyopak ve materyali tetlon olmalıdır. -Stent double pigtail tipinde olmalıdır. -Stentin her iki ucunda en az 5 adet drenaj deliği olmalıdır.

10 Ercp Guide Wire Inch-450 cm -Guide wire ine 450 em olmalıdır. -Guide wire radyopak olup skopide rahatlıkla görülebilmelidir. -Guide wire iki farklı renkte olmalıdır. -Guide wire uç kısmı platinium materyalinden yapılmış olup extra yumuşak olmalıdır. -Guide wire ın hidrofilik uç kısmı en az 6 en fazla 8 mm olmalıdır. -Guide Wire steril paket içerisinde tork yapmaya uygun aparat olmalıdır ]

11 İki Lümenli DOME- Tİp ERCP Kateter 1. Kateterin distal uç kısmı radyoopak tungsten materyalinden olmalıdır. 2. Kateterin distal ucu DOME- Tİp olmalıdır. 2. Kateter 200 cm, teflon ve ayrı kanala açılan iki lümenli olmalıdır. 3. Kateterin çapı 6.0 FR olmalıdır. 4. Kateterin yerini belli eden 3 adet 3 mm uzunluğunda markerlar distal ucunda bulunmalıdır. 5. Kateter inch kılavuz tel ile kullanılabilmelidir.

12 Precurved Üç Lümenli DOME- Tİp 5finkterotom / Popillatom al. Kateter 200 cm uzunluğunda teflon, 7.0 FR çapında olmalıdır. a2.kateterin distal ucu DOME- Tİp olmalıdır. a3. Kesici tel 25 mm uzunluğunda olmalıdır. a4. Kateter üç lümenli (Kesici tel, kılavuz tel ve enjeksiyon lümeni) olmalıdır ve inch kılavuz tel ile kullanılabilmelidir. a5. Kesme telinin ortasından başlayıp 5 er cm aralıkla devam eden endoskopik markerla olmalıdır. a6. Sfinkterotomun üç parmakla kontrolünü sağlayan plastik handie üzerinde olmalıdır. a7. Plastik handie üzerinde active cord bağlantısı ve sfinkterotomun distal uç kısmının ne kadar büküldüğünü gösteren ölçü skalası olmalıdır. a8. Kullanılmadığı zamanlarda kılavuz tel kanalınınya da enjeksiyon kanalının kapatılmasını sağlayan kilitleme parçası olmalıdır.

13 Tapered Sfinkteretome (lnsulated) 25 mm -Sfinkteretom üç lümenli olup kesme teli,enjeksiyon kanalı ve için guide wire kanalı bulunmalıdır. -Sfınkteretom kateter çapı en az 2.2 mm en fazla 2.3 mm olmalıdır. -Sfınkteretom kateter boyu 200 veya 210 cm olmalıdır. -Sfınkteretom uç kısmında radyopak çizgiler bulunmalıdır. -Sfınkteretom kesme tel uzunluğu toplam 20 veya 25 mm olup en fazla 8 veya io mm sı insulated olmalı ve bu sayede güvenli işlem yapılabilmelidir.

14 Fusion Lithotripsy Basket a. Kateter 208 cm uzunluğunda ve 8 FR çapmda olma/ıdır. b. Basket 3 cm eninde ve 6 cm uzunltğunda olmalıdır. c. Kateterin injeksiyon lümeni olmalıdır. d Kareterin distal ucundan praksimale doğru 9,5 cm sinde Fusion kıkivur tel yükleme portu olmalt. e. Doktor kontrollü sisteme uygun olamitdır. f çaltjma kanalt minimum 4,2 mm olmakdir. g. Lithotriptor a uygun olmalıdır. h. Ergonomik handie üzerinde olmalıdır. i. Cook marka lithotrıptor handie ile uyumlu olmaltdır.

15 Ercp Taş Çıkarma Balonu -Balon kateteri n üç ayrı lümeni olup klavuz tel üzerindeyken enjeksiyon yapılabilmelidir. -Balon kateter 7 Fr çapında ve 210 cm uzunluğunda olmalıdır. -Balon mm olmak üzere üç aşamada şişirilebilmelidir. -Balon kateterin distalinde ve proximalinda marker bulunmalıdır. -Balon kateteri üzerinde rakamsal değerlerle belirlenmiş ölçü skalası olmalıdır. -Balon kateter ile birlikte enjektör verilmelidir.

16 TwİsTER POLYP TOPLAMA CATHETER KATETERİN TOPLAM UZUNLUOU 230 cm OLMALIDIR. TOPLAMA KATETERiNİN ÇAPı 2.5mm OLMALIDIR. TOPLAMA KATETERi AÇILDIOI ZAMAN 25mm -30mm -35mm OLMALIDIR. TOPLAMA KATETERi KOLAYDEFORME OLMAYAN TEKRAR AÇILIP KAPANABİLEN ÇELİK ÖRGÜDEN YAPıLMıŞ OLMALIDIR. TOPLAMA KATETERi KESiLMİş OLAN POLYP LERi KOLAYLıKLA TOPLAYABiLMELİDİR. TOPLAMA KETETERiNiN DIŞI TEFLONDAN imal EDİLMiş OLMALIDIR. TOPLAMA KATETERi 360 DERECE DÖNEBİLME (ROTATABLE) ÖZELLİoiNE SAHip OLMALIDIR. TOPLAMA KATETERiNİN KONTROLÜNÜ SAOLA YAN KOLA Y KULLANIMLI PLASTİK HANDLE (TUTMA YERİ) OLMALıDıR. TEKLi STERİL PAKETLERDE MUHFAZA EDiLMiş OLMALIDIR. SON KULLANMA TARİHİ EN AZ I(BiR) YIL OLMALIDIR. " FA~OL" ES \ \-i - Si. C.B~O.,.\P s V. n, "" ç' r _~ ",)\. zrn- \ ". -." ç. c, rl, "' ' '1" "fesci".

17 LİTHOTRİpsİ BASKET KATETER l.safra yollarındaki taşları yakalayıp kırmak için dizayn edilmiş olmalıdır. 2.vücut dokusuna zarar vermeyen materyalden üretilmiş olmalıdır. 3.Kateter uzunluğu 200cm, toplam tel uzunluğu ise 400cm olmalıdır. 4.Basket kateteri n yanında yeterli sayıda metal kırma kılıfı ve bir titanyum kırma handie i verilmelidir. 5.Basket kısmı 25mm, 30mm veya 35mm gibi ölçülere sahip olmalıdır. 4 teli i olmalıdır. 6.Basket kateter paslanmaz çelik materyalden üretilmiş olmalıdır. 7.Basket kateter taş kırma ve taş çıkarma işlemlerinde kullanılabilir olmalıdır. 8.Tekli steril paketlerde muhafaza edilmiş olmalıdır. 9.Son kullanma tarihi ıyıldan az olmamalıdır. IPF~~I"'ST. C.B.. i' D r. r.". ~..r~. ~ G IS'..,''1' )Ji uzrn. lç Hast. ve ;" Dıp No 1 ~64. ~'Tescil No.lilıll~

18 KOLONOSKOPİL ntorst FORSEPS l-forseps kateter çapı 2.3 mm olmalıdır. 2-Porseps kateter uzunluğu 230 cm olmalıdır. 3-Porseps ağız genişliği en az 6,7 mm olmalıdır. 4-Porseps disposable olmalıdır. 5-Porsepslerin iğneli -iğnesiz-alligatör-alligatör iğneli tipleri bulunmalı istenilen miktarlar klinik ihtiyaç doğrultusunda teslim edilmelidir. ô-forseps handle kısmı parmak geçebilecek tipde olmalıdır.

19 :::ı GASTROSKOPİK ntoı-st FORSEPS l-forseps kateter çapı 2.3 mm olmalıdır. 2-Forseps kateter uzunluğu 180cm olmalıdır. 3-Forseps ağız genişliği en az 6,7 mm olmalıdır. 4-Forseps disposable olmalıdır. 5-Forsepslerin iğneli -iğnesiz-alligatör-alligatör iğneli tipleri bulunmalı istenilen miktarlar klinik ihtiyaç doğrultusunda teslim edilmelidir. 6-Forseps handie kısmı parmak geçebilecek tipde olmalıdır.

20 XENON LAMBA TEKNİK ŞARTNAMESi 1. Teklif edilen xenon lamba 300 watt gücünde olmalıdır. 2. Teklif edilen xenon lambanın sürekli kullanımda 500 saat ömrü olmalıdır 3. Teklif edilen xenon lamba ile birlikte lamba ömrünü gösteren dijital indikatör verilmeli veya ışık kaynağı üzerindeki lamba ömür göstergesi tarafından lamba ömrü izlenmelidir. 4. Teklif edilen lamba ile birlikte lamba montajında kullanılan izolasyon malzemesi verilmelidir. 5. Teklifedilen xenon lamba hastanede kullanılmakta olan CLV-U40, CLV-260, CLV-180 ve EPM serisi ışık kaynaklarına uygun olmalı ve montaj i satıcı firma tarafından garantili olarak yapılmalıdır.

21 ROTA TABLE POLİPECTOMİ SNAER DİsPOSABLE 1.Snaer toplam uzunluğu en az 230cm çapı 2ç.3mm olmalıdır. 2.Snaer uç kısmının çapı ismm 22mm 30mm olmalıdır. 3.Snaer isteğe göre oval Hexagonal Asimetrik uç tiplerinde olmalıdır. 4.Rotatable olmalıdır. S.Tekli steril paketlerde muhafaza edilmiş olmalıdır. 6. Snaer kontrolünü sağlayan plastik heandle elimizdeki koter cihazına uyumlu olmalı ve aktif kort bağlantısı bulunmalıdır. 7 Son kullanma tarihi en az i (bir) yıl olmalıdır.

22 GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Toplam uzunluğu en az 230cm olmalıdır. 2. Kılıf çapı en fazla 3.Imm olmalıdır. 3. Çift lümen yapisina sahip olmalidir. 4. Bir lümeninden snare diğer lümeninden grasper kullanılmalıdır. 5. Snare uç kısmının çapı 30mm olmalıdır. 6. Üç(3) veya Dört(4) çatallı paslanmaz çelik Graspera sahip olmalıdır. 7. Snare kontrolünü sağlayan plastik handle (tutma yeri) olmalı ve üzerinde HF(High frequency) özellikte aktif kort bağlantısı bulunmalıdır. 8. Snare Oval tip de çelik malzemeden olmalıdır. 9. Tekli steril paketlerde muhafaza edilmiş olmalıdır. ıo. Tek kullanımlık olmalıdır.

23 DİsPOSABLE YABACı cisim FORSEPsİ (TRİPOD) l.yabancı cisimleri yakalayıp çıkarmaya uygun olmalıdır. 2 çapı en az 2.3 mm uzunluğu en az 230 cm olmalıdır. 3. Tripod 3 bacaklı ve topuz uçlu olmalıdır. 4. Tripotun üzerinde heandle bulunmalıdır. 5. Tekli disposable steril paketlerde muhafaza edilmiş olmalıdır. 6. Son kullanma tarihi en az 2 (iki) yılolmalıdır. "

24 Polipectomy Snare Kolonoskopik l-snare çapı 24 ve 36 mm olmalıdır. 2-Snare kateter çapı en az 2.3 mm en fazla 2.4 mm çapında olmalıdır. 3-Snare kateter uzunluğu en az 240 cm olmalıdır. 4-Snare isteğe göre oval, hexagonal,asimetrik tip olmalıdır. ]

25 SENSTAKEN BLAKEMORE TÜPÜ L.En az üç lümenli olmalıdır. 2 Özefagus balonu basınç ölçümlerine uygun olmalıdır. 3.Tekli disposable steril paketlerde muhafaza edilmiş olmalıdır.

26 MENGHİNİ TEKNİGİNE GÖRE KARACİGER BİoPsİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Minimum ponksiyon travması için ince cidarlı biopsi kanülü olmalıdır. 2. Biopsi kanülü, stop problu ve lock bağlantılı olmalıdır. 3. Biopsi kanülü, lateks ve PVC içermemelidir. 4. Enjektör, 10 ml'lik olmalıdır. 5. Enjektör, çift piston contalı olmalıdır. 6. Enjektör lock bağlantılı olmalıdır. 7. Enjektör, kendinden kilitlenen özel parçaya sahip olmalıdır. 8. Setin içerisinde, 0,9x40 mm çapında enjektör iğnesi bulunmalıdır. 9. Setin içerisinde, disposable bistüri olmalıdır. ıo. 17 G, 1.4 mm kanül çapında, 88 mm uzunluğunda olmalıdır. 11. Kullanım kılavuzu ve lv eya ambalaj üzerindeki bilgiler İngilizce; Almanca veye Fransızca dillerinden en az birinde yazılı olmalıdır. 12. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünü içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir. 13.Ambalaj geri dönüşüm özelliğine sahip olmalı ve üzerinde belirtilmelidir...

27 Replacement Ürünleri a. Beslenme tüpü FR çaplarında olmalıdır ve distal ucundaki balon şişlrme kapasitesi sırası ile cc olmalıdır. b. Proksimal ucunda birisi beslenme kanalına açılan diğeri balonu şişirmek için kullanılan 2 adet adaptör olmalıdır. c. Twist-Iock kilitleme sistemi olmalıdır. d. Pivatol BoIster adı verilen sabitleme preparatı olmalıdır.

28 Nazobiliary Kateter 7 F 1. Nazobilier Drenaj Kateter Setinin drenaj ve irrigasyonu sağlayacak bağlantı tüpü olacaktır. 2. Nazobilier Drenaj Kateteri en az 250 veya 290 (ikiyüzdoksan) santimetre boyunda olacak. 3. Nazobilier Drenaj Kateteri dış çapı en az 7 (yedi) french çapında olacaktır. 4. Nazobilier Drenaj Kateterinin drenaj i sağlayacak en az 7 de\iği olacaktır. 5. Nazobilier Drenaj Kateter Seti içindeki kateterin ucu pigtail olacaktır. 6. Nazobilier Drenaj Kateter Seti kılavuz tel üzerinden zorlanmadan kayabilecektir. 7. Nazobilier Drenaj Kateter Seti paketinin içinde; nazobilier drenaj kateterini ağızdan buruna almaya yardımcı nazal transfer tüpü olacaktır. Ü TIP FAKÜLTESI W.eT. C.B.. v"'- D ~ln''''5 l'.-ı,.... DO~. r. ı;.... Hast ve G~~:itr.::H:f.tC'C'!!J~rn. Iç. OL~," ı Tete~

29 Nazobiliary Kateter 10 F 1. Nazobilier Drenaj Kateter Setinin drenaj ve irrigasyonu sağlayacak bağlantı tüpü olacaktır. 2. Nazobilier Drenaj Kateteri en az 250 veya 290 (ikiyüzdoksan) santimetre boyunda olacak. 3. Nazobilier Drenaj Kateteri dış çapı en az 10 (yedi) french çapında olacaktır. 4. Nazobilier Drenaj Kateterinin drenajı sağlayacak en az 7 deliği olacaktır. 5. Nazobilier Drenaj Kateter Seti içindeki kateterin ucu pigtail olacaktır. 6. Nazobilier Drenaj Kateter Seti kılavuz tel üzerinden zorlanmadan kayabilecektir. 7. Nazobilier Drenaj Kateter Seti paketinin içinde; nazobilier drenaj kateterini ağızdan buruna almaya yardımcı nazal transfer tüpü olacaktır...

30 Pancreatik Tek Taraflı Pigtail Stent 5 F -Stent çapı 5 F olmalıdır. -Stent uzunluğu cm olmalıdır. -Stent tek taraflı pigtail olmalıdır. -Stentin her iki ucunda drenajı sağlayacak delikleri bulunmalıdır. -Stent poliüretan radyopak olmalıdır.

31 Pancreatik Tek Taraflı Pigtail Stent 7 F -Stent çapı 7 F olmalıdır. -Stent uzunluğu cm olmalıdır. -Stent tek taraflı pigtail tip olmalıdır. -Stentirı her iki ucunda drenaj i sağlayacak delikleri bulunmalıdır. -Stent poliüretan radyopak olmalıdır...

32 Ercp Taş Çıkarma Basket Kateteri -Basket kateter 4 telli olup materyali nitinol olmalıdır. -Basket kateter en fazla 2.2 mm veya 2.3 mm çapında olmalıdır. -Basket kateter 230 veya 240 cm boyunda olmalıdır. -Basket kateter iki lümenli olup guide wire ile kullanılabilmelidir. '''SHAST. C,B O[!)P F,<, ~ nr r, "Uı.nl ~.,' G~"'\(C(! ' Iç Hast. ' \Le,'C4 O'r I N~ ',>, i c.a\ıilg 7~\l86,,esCI\ No, ~

33 Biliyer Dilatasyon Balonu 6 mm ı-balon çapı 6 mm olmalıdır. 2-Balon uzunluğu en fazla 30 mm olmalıdır, 3-Balon kateter çapı 2.3 mm olmalıdır, 4-Balon kateter uzunluğu en az 200 cm olmalıdır. S-Balon iki radyopak marker arasında şişirilebilınelidir.

34 Biliyer Dilatasyon Balonu 8 mm I-Balon çapı 8 mm olmalıdır. 2-Balon uzunluğu en fazla 30 mm olmalıdır, 3-Balon kateter çapı 2.3 mm olmalıdır. 4-Balon kateter uzunluğu en az 200 cm olmalıdır. S-Balon iki radyopak marker arasında şişirilebilmelidir.

35 Disposable Dilatasyon Balonu pyloric 12 mm I-Balon çapı 12 mm,balon uzunluğu 55 mm olmalıdır. 2-Balon kateter çapı en az 7 F,kateter uzunlukları en az 240 cm olmalıdır. 3-Balonun distal ve proximalinde radyopak marker bulunmalıdır. 4-Balon kateteri iki lümenli olmalı ve guide wire geçişine uygun olmalıdır. S-Balon kateterinde kilit mekanizması bulunmalıdır. 6-İki yıl miadlı olmalıdır.

36 Disposable Dilatasyon Balonu pyloric 16 mm I-Balon çapı 16 mm,balon uzunluğu 55 mm olmalıdır. 2-Balon kateter çapı en az 7 F,kateter uzunlukları en az 240 cm olmalıdır. 3-Balonun distal ve proximalinde radyopak marker bulunmalıdır. 4-Balon kateteri iki lümenli olmalı ve guide wire geçişine uygun olmalıdır. S-Balon kateterinde kilit mekanizması bulunmalıdır. 6-İki yıl miadlı olmalıdır....

37 Disposable Dilatasyon Balonu 12 mm I-Balon çapı 12 mm,balon uzunluğu 80 mm olmalıdır. 2-Balon kateter çapı en az 7 F,kateter uzunlukları en az 240 cm olmalıdır. 3-Balonun distal ve proximalinde radyopak marker bulunmalıdır. 4-Balon kateteri iki lümenli olmalı ve guide wire geçişine uygun olmalıdır. 5-Balon kateterinde kilit mekanizması bulunmalıdır. 6-İki yıl miadlı olmalıdır.

38 Disposable Dilatasyon Balonu 35 mm(akalazya) I-Balon çapı 35 mm,balon uzunluğu 80 mm olmalıdır. 2-Balon kateter çapı en fazla 7-8 F,kateter uzunluğu ı00 cm olmalıdır. 3-Balonun distal ve proximalinde radyopak marker bulunmalıdır. 4-Balon kateteri iki lümenli olmalı ve guide wire geçişine uygun olmalıdır. 5-Balon kateterinde kilit mekanizması bulunmalıdır. 6-İki yıl miadlı olmalıdır.

39 Özefagus Bant Ligasyon Seti Teknik Şartnamesi 1. Bantlar 6 veya 7 adet bant yüklü olmalıdır ve 6. Bant beyaz renkte olmalıdır. 2. Bantlar kare şeklinde kesilmiş olmalıdır. 3. Bantlar Atış(Ligasyon)Ünitesinin üzerine işlem esnasında skopun görüş alanını daraltmayacak şekilde yüklenmiş olmalıdır ve görüntü net olmalıdır. 4. Tutaç her 180 derece çevrilişinde bir bant atıldığını sesli olarak konfırme etmeli, mekanizma ardı ardına iki bant atmasına müsaade etmemelidir. 5. Yıkama için en az ıocm uzunluğunda tüple dışa açılan, işlemi engellemeyecek yapıda, kapaklı yıkama kanalı olmalıdır. 6. Ligatörün tutaç kısmı, endoskopa en az iki taraftan sabitlenebilmeli ve vaka esnasında dönmemelidir. 7. Kateter mm endoskoplarla uyumlu olmalıdır. 8. Ürün Sağlık Bakanlığı Bilgi Sistemine kayıtlı olmalıdır. 9. Ürünün raf ömrü 1 yıl olmalıdır. ıo. Olympus GIF-Q260 ve GIF-X260 Pentax EG-2940 Fujınon FG-IZ Endoskop cihazlarına uyumlu olmalıdır.

40 SİTOLOJİ FIRÇASI TEKNİK ŞARTNAMESi i.fırça kateter çapı 2.4 mm olmalıdır. 2.Fırça kateter uzunluğu 240 cm olmalıdır. 3.Tutaç haendle kolayaçılıp kapana bilmelidir. 4.En az 4 yıl miyadlı olmalıdır.

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ ) GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Toplam uzunluğu en az 230cm olmalıdır. 2. Kılıf çapı en fazla 3.lmm olmalıdır. 3. Çift lümen yapisina sahip olmalidir. 4. Bir lümeninden snare diğer lümeninden

Detaylı

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır.

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. ERCP KATETER 1-0.035 Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared olmalıdır. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. 4-Distal uçta en az üç adet marker işareti bulunmalıdır. 5-Kateter

Detaylı

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır.

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır. \6 DUODENOSKOP uç KEPi ŞARTNAMESi l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır., SENSTAKEN BLAKEMORE TÜPÜ L.En az üç lümenli olmalıdır. 2 Özefagus balonu basınç ölçümlerine uygun olmalıdır. 3.Tekli disposable

Detaylı

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır.

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. 3-Stent Flexible olmalıdır. 4-Stent kısmı kaplı olmalıdır. S-Stent aynı anda

Detaylı

endoskopi aksesuarları MADE IN TURKEY

endoskopi aksesuarları MADE IN TURKEY endoskopi aksesuarları MADE IN TURKEY İÇİNDEKİLER 1 - Basket Kateter 6 - Sfinkterotom 2 - Taş Çıkartma Balonu 7 - Biliyer Stent 3 - Polipektomi Snare 8 - Aksesuarlar - Ağızlık (Dişlik) 4 - Yabancı Cisim

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri 1 120021 DİŞLİK DİSP. 1 15 mm iç çaplı olmalı. 2 Plastik disposable olacak. 3 Basınç altında deforme olmayacak. 4 Dişlikler 50 veya 100'lük ambalajda olmalıdır. 5 Dişlerin temas ettiği kısım plastik kaplı

Detaylı

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri 1 120021 DİŞLİK DİSP. 1 15 mm iç çaplı olmalı. 2 Plastik disposable olacak. 3 Basınç altında deforme olmayacak. 4 Dişlikler 50 veya 100'lük ambalajda olmalıdır. 5 Dişlerin temas ettiği kısım plastik kaplı

Detaylı

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir TeD Trokar Kateter (Abse) Drenaj Seti Teknik Şartnamesi ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir kateter, gövde için bir metal sertleştirici ve bir delici

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/12/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201334 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/12/2013 TARİHİ, SAAT 12:00 'E/A KADAR

Detaylı

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S 1. Ürün 1.5 tesla MR ile uyumlu olmalıdır. 2. Helezon çapları 3-8 mm arasında olmalıdır. 3. Dacron fiber kaplı olmalıdır. 4. Kısa sürede deliği kapatmalıdır. 5.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

: 2012 YILI GASTROENTEROLOJİ KLİNİĞİ 138 KALEM TIBBİ SARF MALZEME İHALESİ. s/n KOD MALZEME ADI Özellik Miktarı B.Fiyat Tutar İstekli İstekli 1.

: 2012 YILI GASTROENTEROLOJİ KLİNİĞİ 138 KALEM TIBBİ SARF MALZEME İHALESİ. s/n KOD MALZEME ADI Özellik Miktarı B.Fiyat Tutar İstekli İstekli 1. Sayfa : 3 / İhale Kayıt Numarası : 12/737 İdarenin Adı : Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi İşin Adı : 12 YILI GASTROENTEROLOJİ KLİNİĞİ 138 KALEM TIBBİ SARF MALZEME İHALESİ İhale Tarih

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

GASTROENTEROLOJİ TEK KULLANIMLIK ENDOSKOPİK EKİPMANLAR

GASTROENTEROLOJİ TEK KULLANIMLIK ENDOSKOPİK EKİPMANLAR GASTROENTEROLOJİ TEK KULLANIMLIK ENDOSKOPİK EKİPMANLAR İÇİNDEKİLER ENDOSKOPİK HEMOKLİP 01 SKLEROTERAPİ (ENJEKSİYON) İĞNESİ 03 POLİPEKTOMİ SNARE 05 BALON DİLATÖRLER TAŞ ÇIKARMA BASKETLERİ TAŞ ÇIKARMA BALONLARI

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KODU 2013 KAROTIS07 KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Emboli Tutucu Filtre Seti Karotis arterlerde rastlanan tıkanıklıkların balon ve/veya stent ile yapılan tedavilerinde, lezyonlardan

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/05/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183030 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201674 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu T.Ü. M alzem e Kodu K R 1083 K C T 0 0 0 0 1 4 REKANALİZASYON AMAÇLI 0.014 STEERABLE GUIDEWIRE 1. Guidewire vascüler girişimsel işlemlerde kullanılan malzemeye gereken extra desteği verecek şekilde özel

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166798 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/10/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185131 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163142 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186604 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20176028 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/09/2017 TARİHİ, SAAT 16:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018642 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152198 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ EVOLUTION PERKÜTAN NEFROSTOMİ DRENAJ SETİ (RMA2XX) 1 adet 18G kalınlığında, 20cm uzunluğunda ponksiyon iğnesi 1 adet 22 G kalınlığında, 20cm uzunluğunda chiba iğnesi opak madde enjeksiyonu için 1 adet

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/07/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183881 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/07/2018 TARİHİ,

Detaylı

KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A K UÇLU (S İM M O N S, EM BO LI KO RUYUCU SİSTEM, GEÇİCİ, BALONLU / AKIM ÇEVİRİCİLİ

KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A K UÇLU (S İM M O N S, EM BO LI KO RUYUCU SİSTEM, GEÇİCİ, BALONLU / AKIM ÇEVİRİCİLİ KR1083 K C T000014 SER T VE İNCELEN UÇLU HİD R O FİLİK REKANALİZASYO N KILAVU Z TELİ KR1 106 KAROTIS 12 KR2012 KAROTIS 14 KR1099 KAROTIS 15 KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139064 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/11/13 TARİHİ, SAAT

Detaylı

: 2011 YILI GASTROENTEROLOJİ KLN. 73 KALEM TIBBİ SARF MALZ. İHALESİ. s/n KOD MALZEME ADI Özellik Miktarı B.Fiyat Tutar İstekli İstekli

: 2011 YILI GASTROENTEROLOJİ KLN. 73 KALEM TIBBİ SARF MALZ. İHALESİ. s/n KOD MALZEME ADI Özellik Miktarı B.Fiyat Tutar İstekli İstekli Sayfa : 4 / 8 İhale Kayıt Numarası : 20/14 İdarenin Adı : Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Sağlık İşletmesi İşin Adı : 2011 YILI GASTROENTEROLOJİ KLN. 73 KALEM TIBBİ SARF MALZ. İHALESİ İhale

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

GÖĞÜS CERRAHİSİ 547- CİLT STAPLERİ(SKİN STAPLER)

GÖĞÜS CERRAHİSİ 547- CİLT STAPLERİ(SKİN STAPLER) GÖĞÜS CERRAHİSİ 547- CİLT STAPLERİ(SKİN STAPLER) 1. Cilt Staplerinin İçinde Ön Yükleme Yapılmış En Az 35 Adet W Tipi Medikal Derece Paslanmaz Çelikten İmal Edilmiş Tel Bulunmalıdır. 2. Cilt Stapler İçindeki

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20182194 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/04/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019276 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

'-"$$&$j. AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi

'-$$&$j. AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi Disposable ve esnek yaprda olmahdtr. Lateks ieermemelidir. Aqrzhk arkadan lastik baglamah olmast laztm. Agrzda sabitleyebilinmesini saglamak igin lastik

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/06/16 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 164428 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/06/16 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162271 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/04/2016 TARİHİ,

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi MUKAYESE CETVELİ AVANTAJLI LİSTE

T.C. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi MUKAYESE CETVELİ AVANTAJLI LİSTE T.C. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi İhale Kodu : 00753 İhale Adı : 56 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI MUKAYESE CETVELİ AVANTAJLI LİSTE Adı-Tanımı Özelliği Miktarı Teklif Birim Tutarı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181566 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016223 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi TEKLİFLERDE MARKA VE UBB KODU BELİRTİLMELİDİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 23002000 OYNAR BASLIKLI LINEER STAPLER (30- MM) 23004000 DAIRESEL STAPLER 21 23008000 PURSE

Detaylı

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna 145 MiKRON(!-lm) DENUDP.SYON pipeti TEKNiK Ş.~RTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186999 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162270 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/04/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162086 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171271 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/10/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20176742 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/11/2017 TARİHİ,

Detaylı

ERCP odası dizaynı ve bir ERCP odasında bulunması gerekenler

ERCP odası dizaynı ve bir ERCP odasında bulunması gerekenler ERCP odası dizaynı ve bir ERCP odasında bulunması gerekenler Dr. Meral Akdoğan Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Gastroenteroloji Kliniği ERCP kursu, 12 Mayıs 2012, Ankara Nerede olmalı? Radyoloji, acil

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018690 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

150 MM. UZUNLU(;UNDA, 10 MM AKTİF UÇLU DÜZ VE KESKİN UÇLU RF KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

150 MM. UZUNLU(;UNDA, 10 MM AKTİF UÇLU DÜZ VE KESKİN UÇLU RF KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 3. 150 MM. UZUNLU(;UNDA, 10 MM AKTİF UÇLU DÜZ VE KESKİN UÇLU RF KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. RF kanüller, steril ambalajlarda olmalıdır. 2. Her ambalaj üzerinde marka,kod,lot,ster. tarihi,miat olmalı, bu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/03/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201192 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/03/201 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Önceden şekillendirilmiş

Önceden şekillendirilmiş 16 Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri TracheoFix ısıya duyarlı PVC den yapılan trakeostomi tüpü TracheoFix tüpü yoğun tedavi, KBB ve uzun vadeli bakımda

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ VARİSTİM 1- Direkt sabit akım veren stimulatör olmalıdır. 2- Akım kurguları 0,5-1,0 ve 2,0mA a kadar ayarlanabilmelidir. Bu akım şiddetleri malzeme üzerine yazılı olmalıdır ve beyaz işaret bu eğerlere

Detaylı

BEYİN CERRAHİ TEKNİK ŞARTNAME GENEL HÜKÜMLERİ

BEYİN CERRAHİ TEKNİK ŞARTNAME GENEL HÜKÜMLERİ BEYİN CERRAHİ TEKNİK ŞARTNAME GENEL HÜKÜMLERİ 1. TEKLİFLERİN HAZIRLANMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ: a..satıcı firma tarafından verilen tekliflerdeki Teknik Şartnameye cevapların, madde sıra numarasına göre

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/05/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173637 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2017 TARİHİ,

Detaylı

TRANSBRONŞİY AL SİTOLOJİ İGNESİ (TEK LÜMEN) (21 G)

TRANSBRONŞİY AL SİTOLOJİ İGNESİ (TEK LÜMEN) (21 G) TRANSBRONŞİY AL SİTOLOJİ İGNESİ (TEK LÜMEN) (21 G) 1. Disposable olmalıdır. 2. Tek kullanımlık olmalıdır. 3. 21 Gauge olmalıdır. 4. Minimum çalışma kalınlığı (l.9mm) olmalıdır. 5. Toplam uzunluğu en az

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181951 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/05/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı : B.30..GÜN.0.H1-73/ Konu : ĐLGĐLĐ FĐRMALARA : KONU : DOĞRUDAN TEMĐN Đlan No : 1 Tarih: 1/07/01 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimiz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 201864 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller BÖLÜM 1 ler, İğneler Ve Kanüller MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 1 SAYFA 5 SET INJECT Tek Kullanımlık ler Steril tekli ambalaj içerisinde bulunmaktadır. 2 Parçalı 2 cc Yeşil 16 (kısa uç) 5 cc

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/12/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20168109 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE ADETLERİ

NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE ADETLERİ NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE LERİ 1. DİAGNOSTİK KATETERLER SIZE PİGTAİL 6F 15 (AÇISIZ) PİGTAİL(AÇISIZ 5F 5 ) PİGTAİL 5F veya 6F 3 MARKERLI

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171075 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi 1. Hasta devresi hastanemiz bünyesinde kullanılan Draeger Babylog 8000 plus ventilatör cihazlarına uyumlu olmalıdır. 2. Hasta devresi Fisher & Paykel

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016349 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) 1- Materyali fluoroplastikten imal edilmiş Bu özellik paket üzerinde yazılı 2- İç çapı 1.14mm, inter flanş çapı 2.4mm İç çap ölçüsü paket üzerinde yazılı 3- Timpanik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/08/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184728 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 1 2 İçerik AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU... 5 3 YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 ELEKTROKOTER PLAĞI... 8 İNFÜZYON SETİ... 8 3 Ambu Setleri AMBUSET-D

Detaylı

0.014 OTW PERİPFERAL ANJİYOPLASTİ BALONLU KATETERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

0.014 OTW PERİPFERAL ANJİYOPLASTİ BALONLU KATETERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 0.014 OTW PERİPFERAL ANJİYOPLASTİ BALONLU KATETERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1. OTW (Over The Wire) yapısında 1.2. 0.018" inç ve altı kalınlıklarında ki kılavuz teller ile uyumlu çalışacak lümene sahip 1.3.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018639 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri 1 2 150011 İDRAR TORBASI ÖRDEKLİ OKSİJEN MASKESİ HAZNELİ 1.Disposable olacak. 2. En az bir numune verilecektir. Numunenin incelenmesi sırasında bölüm isterse numuneyi kullanabilecek. 3Sistem kapaklı olmalıdır.(valfli)

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/11/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20167727 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı