INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents"

Transkript

1 KOD: FRI INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents v p 1/6 INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark Gent Belgium Tel BTW BE RPR Gent Dağıtıcı: Fujirebio Europe N.V. Tel Fax customer.support@fujirebio-europe.com Fujirebio Germany GmbH Tel Fax germany@fujirebio-europe.com Fujirebio France SARL Tel Fax france@fujirebio-europe.com 0459 Fujirebio Italia S.r.l. Tel Fax italy@fujirebio-europe.com Fujirebio Iberia S.L. Tel Fax spain@fujirebio-europe.com Vurgulanan değişiklikleri not edin. AVRUPA GR IS LT RO SK TR LI MT EE AVRUPA-dışı US CA AR, BR, CO, UY, AU, NZ, RU :00 17:00 GMT+1 M T W T F S S Fujirebio Europe N.V

2 80565 INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents / v2 / KEY-CODE: FRI58431 p 2/6 TOCKullanılan Semboller Üretici İÇİNDEKİLER Kullanım amacı In vitro diagnostik medikal ürün Parti kodu Katalog numarası Tarafından kullanım Kullanım talimatlarına bakın Sıcaklık sınırlaması <n> testleri için yeterli içerik Kontrol Solüsyonu Nötralizasyon Solüsyonu Uyarı Enzyme Immunoassay INNOTEST HIV Antigen mab testiyle numunede tekrardan tespit edilen HIV p24 antijenlerinin teyit edilmesi için kullanılan reaktifler. Test prensibi Innotest HIV Antijen mab prosedürü takiben, INNOTEST HIV Antijen mab testi ile reaktif bulunan numuneler, spesifik nötralizasyon reaktifi ile inkübe edilir (HIV e karşı insan antikorları). Eğer örnekte HIV antijeni var ise spesifik nötralizasyon antikorları ile kompleks yapar. Bu nötralize edilmiş antijenin, mikrokuyucuklarda kaplı olan anti-hiv antikorlarına bağlanması engellenir ve yıkama ile uzaklaştırılır, böylece HRP etiketli konjugat uzun süre bağlı kalmaz. Sonuç, nötralizasyon kuyucuğunda, kontrol kuyucuğuna kıyasla% 50 veya daha fazla renk azalmasıdır. Reaktifler Açıklama, kullanıma hazırlık ve önerilen saklama koşulları - Tüm test reaktifleri 2-8 C de muhafaaza edilirse, pakette belirtilen son kullanım tarihine kadar stabildir. Reaktifleri dondurmayın. - Tüm reaktifler kullanımdan yaklaşık 30 dakika önce oda sıcaklığına (15-30 C) getirilmeli ve kullanımdan hemen sonra buzdolabına geri konulmalıdır. - Reaktifleri orjinal şişelerinde ve kapalı olarak saklayın. - Kit reaktiflerin fiziksel görünümündeki değişiklikler istikrarsızlık veya bozulma belirtisi olabilir. Her paket, 20 testler için gerekli reaktifler ile, bir koruyucu içerir:

3 80565 INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents / v2 / KEY-CODE: FRI58431 p 3/ şişe 1 ml Kontrol Solusyonu (örnek inaktive edici NP40, koruyucu olarak 0.05% Proclin, stabilizatör olarak bovine casein ve proteaz inhibitörü olarak bovine aprotinin içeren phosphate buffer) şişe 1 ml neutralizing solution (numune inaktive edici NP40, koruyucu olarak 0.05% Proclin, stabilizatör olarak bovine casein ve proteaz inhibitörü olarak bovine aprotinin içeren insan anti-hiv antikorları). Aşağıdaki bileşenler, INNOTEST HIV Antigen mab kiti ile birlikte verilir: 1. Positive control: Pozitif kontrolü matriks ile dilüe edin. 120 μl Pozitif kontrol hazırlayın. 2. Dilüe konjugat 1: Conjugate 1; conjugate diluent 1 ile 20 kez dilüe edilir. 20 test için, 1.5 ml dilüe 1conjugate 1 hazırlayın. NOT: Nötrleştirme prosedüründe kullanılan dilüe edilmiş conjugate 1, sadece INNOTEST HIV Antigen mab test prosedüründe kullanılabilen conjugate working solution 1'den farklıdır. Gerekli ama sağlanmayan malzemeler Nötralizasyon testi, INNOTEST HIV Antigen mab kiti, 96T (Ref ) ve 480T (Ref ) kombinasyonu ile yapılır. Güvenlik ve Çevre Koşulları Potansiyel olarak tehlikeli bileşenler hakkında bilgi için lütfen Güvenlik Bilgi Formuna (SDS) ve ürün etiketine bakın. En son güncellenen SDS versiyonu da mevcuttur. Uyarı Tehlike İfadeleri H317 H319 Önlem ifadeleri P280 P302+P352 P305+P351+P338 P333+P313 P337+P313 P362+P364 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one ve 2-methyl-2H-isothiazol-3-one karışımı içerir H317 H319 P280 P305+P351+P338 P333+P313 P337+P313 P302+P352 P362+P364 Allerjik deri reaksiyonuna neden olabilir. Ciddi derecede göz tahrişine neden olur. Koruyucu eldiven/koruyucu giysi/göz ve yüz koruyucusu kullanın. CİLT İLE TEMAS HALİNDE: Bol su ile yıkayın/... GÖZ TEMASINDA: Birkaç dakika su ile dikkatlice yıkayın. Varsa ve kolayca çıkarılabiliyorsa, kontakt lensleri çıkarın. Yıkamaya devam edin. Ciltte tahriş veya kızarıklık oluşursa: Tıbbi yardım/destek alın. Göz tahrişi devam ederse: Tıbbi yardım/destek alın. Kontamine giysileri çıkartın ve tekrar kullanmadan önce yıkayın. - Bu test, sadece eğitimli personel tarafından yapılmalıdır. - İnsan anti-hiv antikorları içeren nötralizasyon solusyonu, HbsAg ve HCV açısından negatif bulunmuştur. - Hiçbir test yöntemi, insan kan ürünlerinin bulaşıcı ajanları geçirmeyeceğine dair tam güvence veremez. Bu nedenle, tüm kan bileşenlerinin ve biyolojik materyallerin potansiyel olarak bulaşıcı olduğu düşünülmeli ve bu şekilde ele alınmalıdır. - Tüm kan bileşenleri ve biyolojik materyaller, belirlenmiş emniyet prosedürlerine uygun olarak atılmalıdır.

4 80565 INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents / v2 / KEY-CODE: FRI58431 p 4/6 121 C de minimum 15 dakika otoklavlanmalıdır. Tek kullanımlık malzemeleri yakınız. Nihai konsantrasyon ±% 1 sodyum hipoklorit olacak şekilde,sıvı atığı sodyum hipoklorit ile karıştırın. Atmadan önce bir gece bekletin. DİKKAT: Asit içeren sıvı atığı, sodium hipoklorit eklemeden önce nötralize edin. - Kişisel koruyucu ekipmanların kullanılması gereklidir: Tehlikeli veya bulaşıcı ajanlar ile çalışılırken, eldiven ve koruyucu gözlük kullanılmalıdır. - Atık, kurumun atık bertaraf kurallarına göre yapılmalıdır. Ayrıca tüm federal, eyalet ve yerel çevresel düzenlemeler de dikkate alınmalıdır. Örnek - INNOTEST HIV Antijen mab ile tekrarlanan reaktif örnekler (serum, plazma ya da hücre kültür supernatantı). - Isı ile inaktive edilmiş örnekleri kullanmayın. - Test edildiğinde, örnekler mikrobiyal kontaminasyona sahip olmamalıdır. - Çözünmeyen maddeler, testten önce santrifüjle tüm numunelerden uzaklaştırılmalıdır. - Tekrar tekrar dondurup çözdürülmüş, lipemik ve hemolizli örnekler hatalı sonuçlara neden olabilir. - Hücre kültürü, önce hücreleri ve artıkları temizlemek için santrifüjlenmelidir. Test için supernatant kullanılır ve kontrol olarak bir HIV-negatif hücre kültür süpernatantı kullanılmalıdır. - Numuneleri 2-8 C de saklayın. Bir haftadan daha uzun saklamak için -20 C de porsiyonlarak dondurunuz. - Saklanmadan önce, serum ya da plazma santrifüj ile kan pıhtısından ve kan hücrelerinden ayırılmalıdır. Manipülasyon prosedürleri Yıkama talimatları INNOTEST HIV Antigen mab testinin yıkama talimatları okuyun. Uyarılar ve önlemler Lütfen INNOTEST HIV Antigen mab tahlilinin uyarılarını ve önlemlerini dikkatlice okuyun. Test prosedürü Tüm test materyallerinin kullanmadan önce oda sıcaklığına (15-30 C) getirilmiş olduğundan emin olunuz (Innotest HIV antijen mab de dahil olmak üzere). 1. Her numune için mikrotiter plakta 2 kuyucuk ayırın. Bu kuyucuklar; kontrol kuyucuğu A ve nötralizasyon kuyucuğu B olarak adlandırılır. Ayrıca, Nötralizasyon ve Kontrol Solüsyonunun aktivetisini kontrol etmek için,pozitif kontrolü bir numune olarak kullanın. 2. Pozitif Kontrol için 1 kuyuucuk, Negatif Kontrol için 1 kuyucuk ayırın (INNOTEST HIV Antijen mab testi ile sağlanan). 3. Her kontrol kuyucuğu A ya, 50 μl control solution ekleyin. 4. Her nötralizasyon kuyucuğu B ye 50 μl neutralizing solution ekleyin.

5 80565 INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents / v2 / KEY-CODE: FRI58431 p 5/6 5. Negatif ve Pozitif Kontroller için ayrılan kuyucuklara, 50 μl NP40 solüsyonu ekleyin (INNOTEST HIV Antigen mab ile sağlanan). 6. Her kuyucuğa 50 μl dilüe edilmiş conjugate 1 ekleyin. NOT: Nötrleştirme prosedüründe kullanılan dilüe edilmiş conjugate 1, sadece INNOTEST HIV Antigen mab test prosedüründe kullanılabilen conjugate working solution 1'den farklıdır. 7. Kontrol kuyucuğu A ve nötralizasyon kuyucuğu B içine her örnekten 100 µl ekleyin. İlgili kuyularına 100 µl Pozitif ve Negatif Kontrol ekleyin. 5 kez aşağıyukarı pipetleyerek ya da 1000 rpm'de 1 dakika plak çalkalayıcı kullanarak kuyucuk içeriğini iyice karıştırın. 8. Stripleri yapışkan sızdırmaz bir malzeme ile kapatın C de 60 dakika inkübe edin. INNOTEST HIV Antigen mab test prosedürünün 3-7 adımlarını uygulayın. 10. Bir mikroplak okuyucu ile 450 nm de kuyucuklardaki solüsyonların absorbansını okuyun (5 dakika sonra ve 7. adımdan sonra 15 dakika içinde). Çift dalga boyu analizi yapmayın ( ya da 620 nm). Sonuçlar Kısaltmalar: N = Negatif Kontrolün absorbansı P = Pozitif Kontrolün absorbansı A = Kontrol kuyucuğu A absorbansı B = Nötralizasyon kuyucuğu B nin absorbansı BP = Nötralize Pozitif Kontrol ün absorbansı AP = Kuyucuk A daki Pozitif Kontrol ün absorbans sonucu Onaylama - N < 0.150, P > ve BP 0.5 x AP is, test çalışması geçerlidir. - Kontrol kuyucuğu A absorbansı mikroplak okuyucunun limitinden yüksek ise, test, numune HIV negatif insan serumu ile dilüe edildikten sonra tekrarlanmalıdır. Yorum Cut-off değeri, N olarak hesaplanır. % azalma = (A - B) x 100 A Eğer kontrol kuyucuğu A cut-off değerinden yüksek absorbansa sahip ise ve kontrol kuyucuğu ile karşılaştırıldığında nötralizasyon kuyucuğunda %50 ya da daha fazla renk azalması var ise numune, HIV p24 antijenleri için pozitif olarak teyit edilebilir. A N ve B 0.5 x A NOT: Negatif Kontrolün 450 nm de beklenen absorbans aralığı ± dur, ve beklenen cut-off değeri şöyledir: ± Pozitif Kontrolün 450 nm de beklenen absorbans aralığı ± dür. Nötralize Pozitif Kontrolün 450 nm de beklenen absorbans aralığı ± dır, yaklaşık %90 azalmaya denk gelir. Nötralize edilen numuneler HIV antijen pozitif olarak düşünülmelidir.

6 80565 INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents / v2 / KEY-CODE: FRI58431 p 6/6 Negatif numune, HIV'e maruz kalma veya HIV enfeksiyonu ihtimalini ortadan kaldırmaz. Sınırlamalar - Lütfen INNOTEST HIV Antigen mab testi sınırlamalarını dikkatlice okuyun. - Testin en iyi performasını elde etmek için, verilen protokole harfiyen uyulmalıdır. - Tekrar tekrar dondurup çözdürülmüş, lipemik ve hemolizli örnekler hatalı sonuçlara neden olabilir. Test performansı Hassasiyet Toplam 95 viral kültür süpernatantının yanı sıra HIV antikorları için pozitif 22 numune,innotest HIV Antigen mab'deki reaktiflerle test edildi. Nötralizasyon sonrası, bir numune hariç renklenmede %50 azalma gözlenmiştir. Nötralize olmayan numunne, alternatif ticari HIV antijen testleri le negatif bulunmuştur. İki BBI HIV Antigen Mixed Titer paneli (PRA201 ve PRA202) INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents ile test edildi. Tüm pozitif numuneler, %50 renk azalması göstermiştir. Özgüllük Sağlıklı kan donörleri Sağlıklı kan vericilerinden alınan toplam 197 serum test edilmiştir ve kontrol ve nötralizasyon kuyucuklarında aynı sonuçlar elde edilmiştir. Potansiyel çapraz-reaksiyonlu ve yanlış-pozitif nuuneler INNOTEST HIV Antigen mab ile pozitif sonuç veren, potansiyel olarak çapraz reaksiyon gösteren 6 numune için, nötrleştirme üzerine renklenmede % 50'den az bir azalma gözlenmiştir. HIV enfeksiyonu için kanıt bulunmayan on dört numune ve INNOTEST HIV Antigen mab ile pozitif olduğu saptanan sağlıklı kan vericilerinden 4'ü test edildi. Bu numunelerin hiçbiri % 50'den fazla nötralize edilmemiştir, bu durum ilk reaksiyonun yalnış pozitif olduğunu göstermiştir. Kesinlik % nötralizasyonun Intra-assay değişkenliği, 14 kopyada 3 kez (yüksek, orta ve düşük) pozitif numunelerin bir çalışmada test edilmesiyle belirlenmiştir. % CV, % 0,3 ila % 3,7 arasındadır. % nötralizasyonun Inter-assay değişkenliği, 6 farklı gün boyunca pozitif kontrol ve 5 pozitif numunenin test edilmesi tespit edildi. % CV, % 0,3 ila % 3,9 arasındadır. % nötralizasyonun lotlar-arası değişkenliği 3 farklı lotta 14 pozitif ve 1 negatif numune test edilerek belirlenmiştir. % CV, % 0,1 ila% 3,2 arasındadır. Ticari markalar INNOTEST ABD ve diğer ülkelerde tescillenmiş bir Fujirebio Europe N.V.'nin ticari markasıdır.

INNOTEST HIV Antijen mab Nötralizasyon Reaktifler

INNOTEST HIV Antijen mab Nötralizasyon Reaktifler KEY-CODE: FRI10285 80565 INNOTEST HIV Antigen mab Neutralization Reagents 28698 v0 2013-09-12 p 1/6 INNOTEST HIV Antijen mab Nötralizasyon Reaktifler Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark

Detaylı

INNOTEST HIV Antigen mab

INNOTEST HIV Antigen mab INNOTEST HIV Antigen mab KEY-CODE: FRI24673 80563/80564 INNOTEST HIV Antigen mab 28697 v0 2013-09-12 p 1/8 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium +32-9 329

Detaylı

İÇERİK TABLOSU. Kullanılan Semboller Üretici. In vitro diagnostik medikal gereç. Lot numarası. Katalog numarası. ile Kullanım. Kullanım bilgileri

İÇERİK TABLOSU. Kullanılan Semboller Üretici. In vitro diagnostik medikal gereç. Lot numarası. Katalog numarası. ile Kullanım. Kullanım bilgileri İÇERİK TABLOSU Kullanılan Semboller... 5 Türkçe Kullanım Amacı... 9 Test Prensibi... 9 Reaktifler... 9 Tanımlama,kullanım için hazırlama ve saklama koşulları.. 9 Kit içeriğinde olmayan gerekli materyaller...

Detaylı

INNO-LIA HIV I/II Score

INNO-LIA HIV I/II Score INNO-LIA HIV I/II Score KOD: FRI78352 80540 INNO-LIA HIV I/II Score 28672 v6 2017-12-14 p 1/14 Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW BE 0427.550.660

Detaylı

INNO-LIA HTLV I/II Score

INNO-LIA HTLV I/II Score KOD: FRI53074 80541 INNO-LIA HTLV I/II Score 28677 v5 2017-12-14 p 1/12 INNO-LIA HTLV I/II Score Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW BE 0427.550.660

Detaylı

INNOTEST hplap. ANAHTAR-KODU: FRI INNOTEST hplap v p 1/9 Türkçe

INNOTEST hplap. ANAHTAR-KODU: FRI INNOTEST hplap v p 1/9 Türkçe INNOTEST hplap ANAHTAR-KODU: FRI80485 80326 INNOTEST hplap 28726 v1 2015-05-22 p 1/9 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW BE 0427.550.660

Detaylı

INNO-LIA Syphilis Score

INNO-LIA Syphilis Score INNO-LIA Syphilis Score KOD: FRI63792 80542 INNO-LIA Syphilis Score 28682 v4 2017-12-14 p 1/12 Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW BE 0427.550.660

Detaylı

INNO-LIA HCV Score. Vurgulanan değişiklikleri not edin.

INNO-LIA HCV Score. Vurgulanan değişiklikleri not edin. INNO-LIA HCV Score KOD: FRI16393 80538 INNO-LIA HCV Score 28667 v7 de 2017-12-06 p 1/14 Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW BE 0427.550.660

Detaylı

QMS TOPIRAMAT. İmmün testi. Simgelerin Açıklamaları TOPIRAMATE KONTROLLERİ 0374181 1-3

QMS TOPIRAMAT. İmmün testi. Simgelerin Açıklamaları TOPIRAMATE KONTROLLERİ 0374181 1-3 0155241-C October, 2014 QMS TOPIRAMAT İmmün testi Bu Quantitative Microsphere System (QMS) prospektüsü kullanım öncesinde dikkatle okunmalıdır. Prospektüste verilen talimatlar uygulanmalıdır. Bu prospektüste

Detaylı

RTA DNA qpcr Probe Master Mix

RTA DNA qpcr Probe Master Mix RTA DNA qpcr Probe Master Mix Kullanma Kılavuzu Yayın Tarihi -- 2012-01 DNA'nın gerçek zamanlı tayini ve miktar ölçümü için Yalnızca profesyonel kullanım için REF 09030025 25 test 09030100 100 test 09030500

Detaylı

INNO-LiPA HLA-DPB Amplifikasyon

INNO-LiPA HLA-DPB Amplifikasyon INNO-LiPA HLA-DPB Amplifikasyon ANAHTAR-KODU: FRI33177 80345 INNO-LiPA HLA-C Amplifikasyon 28798 v1 2015-04-24 p 1/7 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium

Detaylı

QMS LAMOTRIGINE. İmmün testi. Simgelerin Açıklamaları LAMOTRİGİN KONTROLLERİ 0374090

QMS LAMOTRIGINE. İmmün testi. Simgelerin Açıklamaları LAMOTRİGİN KONTROLLERİ 0374090 0155206-D-TR October, 2014 QMS LAMOTRIGINE İmmün testi Bu Quantitative Microsphere System (QMS) prospektüsü kullanım öncesinde dikkatle okunmalıdır. Prospektüste verilen talimatlar uygulanmalıdır. Bu prospektüste

Detaylı

INNO-LiPA HLA-DPB. Fujirebio Italia S.r.l. Tel Fax

INNO-LiPA HLA-DPB. Fujirebio Italia S.r.l. Tel Fax INNO-LiPA HLA-DPB ANAHTAR-KODU: FRI36908 80344 INNO-LiPA HLA-DPB 28795 v1 2015-06-30 p 1/9 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW

Detaylı

FRI45593 INNO-LIA HCV Score

FRI45593 INNO-LIA HCV Score INNO-LIA HCV Score ANAHTAR-KODU: FRI45593 80538 INNO-LIA HCV Score 28667 v3 19 Nisan 2016 Salı 09:59:30 p 14 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32

Detaylı

Mitokondrial DNA Analiz Paneli

Mitokondrial DNA Analiz Paneli FAST-mtDNA Sequencing Kit Mitokondrial DNA Analiz Paneli Dizi Analizi Amaçlı Kullanım İçin KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ... 3 2 KİT İÇERİĞİ... 3 3 SAKLAMA... 3 4 GEREKLİ MATERYAL VE CİHAZLAR...

Detaylı

MBT Sepsityper IVD Kit

MBT Sepsityper IVD Kit 1834338 Kullanım Talimatları MBT Sepsityper IVD Kit IVD MALDI Biotyper sistemi kullanılarak pozitif işaretlenmiş kan kültürlerinden mikroorganizmaların tanımlanması için kit CARE ürünleri, dünya çapındaki

Detaylı

INNO-LiPA HLA-DRB Dekoder Amplifikasyon.

INNO-LiPA HLA-DRB Dekoder Amplifikasyon. ANAHTAR-KODU: FRI24098 80341 INNO-LiPA HLA-DRB dekoder Amplifikasyon 28820 v2 2015-09-16 p 1/7 INNO-LiPA HLA-DRB Dekoder Amplifikasyon. Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark

Detaylı

INNO-LiPA HLA-DQA1 Multiplex

INNO-LiPA HLA-DQA1 Multiplex INNO-LiPA HLA-DQA1 Multiplex ANAHTAR-KODU: FRI92817 80704 INNO-LiPA HLA-DQA1 Multiplex 28804 v1 2015-05-20 p 1/7 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel.

Detaylı

INNO-LiPA MYCOBACTERIA v2 Amp

INNO-LiPA MYCOBACTERIA v2 Amp KEY-CODE: FRI44675 80347 INNO-LiPA MYCOBACTERIA v2 Amp 28725 v0 2014-02-04 p 1/7 INNO-LiPA MYCOBACTERIA v2 Amp Türkçe Üretici: Fujirebio Avrupa N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belçika +32 9 329 13 29

Detaylı

BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli

BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli FAST-BRCA Sequencing Kit BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli Dizi Analizi Amaçlı Kullanım İçin KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ... 3 2 KİT İÇERİĞİ... 3 3 SAKLAMA... 3 4 GEREKLİ MATERYAL VE CİHAZLAR... 3 5

Detaylı

RIDASCREEN Leishmania Ab

RIDASCREEN Leishmania Ab RIDASCREEN Leishmania Ab Makale no: K7121 R-Biopharm AG, An der neuen Bergstraße 17, D-64297 Darmstadt, Almanya Telefon: +49 (0) 6151 8102-0 / Fax: +49 (0) 6151 8102-20 1. Kullanım amacı İn vitro diagnostik

Detaylı

QMS LAMOTRIGINE. İmmün testi. Simgelerin Açıklamaları LAMOTRİGİN KALİBRATÖRLERİ 0373787

QMS LAMOTRIGINE. İmmün testi. Simgelerin Açıklamaları LAMOTRİGİN KALİBRATÖRLERİ 0373787 0155199-E-TR November, 2014 QMS LAMOTRIGINE İmmün testi Bu Quantitative Microsphere System (QMS) prospektüsü kullanım öncesinde dikkatle okunmalıdır. Prospektüste verilen talimatlar uygulanmalıdır. Bu

Detaylı

RIDASCREEN Echinococcus IgG

RIDASCREEN Echinococcus IgG RIDASCREEN Echinococcus IgG Makale no: K7621 R-Biopharm AG, An der neuen Bergstraße 17, D-64297 Darmstadt, Almanya Telefon: +49 6151 8102-0 / Fax: +49 6151 8102-20 1. Kullanım amacı İn-vitro diagnostik

Detaylı

Kistik Fibrozis DNA Analiz Paneli

Kistik Fibrozis DNA Analiz Paneli FAST-CFTR Sequencing Kit Kistik Fibrozis DNA Analiz Paneli Dizi Analizi Amaçlı Kullanım İçin KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ... 3 2 KİT İÇERİĞİ... 3 3 SAKLAMA... 3 4 GEREKLİ MATERYAL VE CİHAZLAR...

Detaylı

RIDASCREEN Toxocara IgG

RIDASCREEN Toxocara IgG RIDASCREEN Toxocara IgG Makale no: K7421 R-Biopharm AG, An der neuen Bergstraße 17, D-64297 Darmstadt, Almanya Telefon: +49 6151 8102-0 / Fax: +49 6151 8102-20 1. Kullanım amacı İn vitro diagnostik kullanım

Detaylı

İÇERİK TABLOSU. In vitro diagnostik medikal gereç. Lot numarası. Katalog numarası. İle Kullanım. Kullanım bilgileri. Sıcaklık sınırlamaları

İÇERİK TABLOSU. In vitro diagnostik medikal gereç. Lot numarası. Katalog numarası. İle Kullanım. Kullanım bilgileri. Sıcaklık sınırlamaları İÇERİK TABLOSU Kullanılan Semboller... 5 Türkçe Kullanım Amacı... 8 Test Prensibi... 8 Klinik Özgeçmiş... 9 Reaktifler... 9 Tanımlama,kullanım için hazırlama ve saklama koşulları.. 9 Kit içeriğinde olmayan

Detaylı

RTA JEL / PZR Saflaştırma Kiti

RTA JEL / PZR Saflaştırma Kiti RTA JEL / PZR Saflaştırma Kiti Kullanma Kılavuzu Yayın Tarihi - 2011-12 DNA parçalarının agaroz jelden geri kazanımı ve PZR ürünlerinin saflaştırılması için Yalnızca profesyonel kullanım için REF 09009050

Detaylı

Avian Flu Screening&Typing H5, H7

Avian Flu Screening&Typing H5, H7 REF V-34-50R VER 04.03.08 Avian Flu Screening&Typing H5, H7 Kullanılan Semboller REF Liste Numarası 2-8 C/ -20 C de saklayın RUO Sadece Araştırma Kullanımı için Dikkat! LOT Lot Numarası VER Versiyon Son

Detaylı

INNO-LiPA HLA-DRB1 Amp Plus

INNO-LiPA HLA-DRB1 Amp Plus INNO-LiPA HLA-DRB1 Amp Plus KOD: FRI10743 80617 INNO-LiPA HLA-DRB1 Amp Plus 28821 v6 de 2017-12-06 p 1/9 Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW

Detaylı

KULLANIM TALİMATLARI

KULLANIM TALİMATLARI KULLANIM TALİMATLARI n Formalin de Parasite Suspensions KULLANIM AMACI Microbiologics Parasite Suspensions, bilinen özelliklere sahip spesifik parazit popülasyonları içeren kalite kontrol karşılaştırma

Detaylı

INNO-LiPA HLA-C. Vurgulanan değişiklikleri not edin. Üretici:

INNO-LiPA HLA-C.   Vurgulanan değişiklikleri not edin. Üretici: INNO-LiPA HLA-C KOD: FRI53859 80342 INNO-LiPA HLA-C 28787 v5 2017-07-25 p 1/13 Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW BE 0427.550.660 RPR Gent

Detaylı

INNO-LIA Syphilis Score

INNO-LIA Syphilis Score INNO-LIA Syphilis Score KEY-KOD: FRI95750 80542 INNO-LIA Syphilis Score 28682 v0 2013-10-02 p 1/8 Türkçe Üretici: Fujirebio Avrupa N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belçika +32 9 329 13 29 BTW BE 0427.550.660

Detaylı

INNO-LIA ANA Update. ANAHTAR-KODU: FRI INNO-LIA ANA Update v p 1/12 Türkçe. "Vurgulanan Not değişiklikleri"

INNO-LIA ANA Update. ANAHTAR-KODU: FRI INNO-LIA ANA Update v p 1/12 Türkçe. Vurgulanan Not değişiklikleri INNO-LIA ANA Update ANAHTAR-KODU: FRI17231 80320 INNO-LIA ANA Update 28662 v2 2015-08-07 p 1/12 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29

Detaylı

MAIA Pesticide MultiTest

MAIA Pesticide MultiTest MAIA Pesticide MultiTest GIDALARDA PESTİSiT KALINTILARI İÇİN AB MAKSİMUM KALINTI LİMİTLERİ İLE UYUMLU ÇOKLU KALINTI TARAMA TESTİ Microplate Acetylcholinesterase Inhibition Assay (MAIA) katı veya sıvı gıda

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Alkali Fosfataz Lökosit Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5057-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Kan, kemik iliği veya doku numunelerinde

Detaylı

Kullanım Talimatları IVD Matrix HCCA-portioned

Kullanım Talimatları IVD Matrix HCCA-portioned 8290200 Kullanım Talimatları IVD Matrix HCCA-portioned Matriks ile desteklenmiş lazer desorpsiyon/iyonizasyon için saflaştırılmış matris maddesi uçuş zamanı kütle spektrometrisi (MALDI-TOF-MS). CARE ürünleri,

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Gümüşleme Retikulum Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5077-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Bağ ve destek dokularındaki gümüş tutucu retiküler

Detaylı

RTA Kandan Genomik DNA İzolasyon Kiti

RTA Kandan Genomik DNA İzolasyon Kiti RTA Kandan Genomik DNA İzolasyon Kiti Kullanma Kılavuzu Yayın Tarihi - 2011-05 IVD İnsan kan örneklerinden in vitro tanı amaçlı genomik nükleik asit izolasyon ve saflaştırması için In vitro tanı amaçlı

Detaylı

attomol apo B-100 quicktype

attomol apo B-100 quicktype attomol apo B-100 quicktype İnsan apolipoprotein B-100 (apo B-3500 mutasyonu) gen inde 10708G>A geçiş tespitine yönelik kit Sadece in vitro diagnostik kullanım içindir! 20 tespit sipariş numarası: 1015

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

FIN-20750 Turku Posta kutusu PO Box 10 Posta kodu ve posta adresi

FIN-20750 Turku Posta kutusu PO Box 10 Posta kodu ve posta adresi X GÜVENLİK VERİ DOSYASI KİMYASAL VERİLER İÇİN BİLGİ FORMU Tarih: 03.03.2009 Önceki tarih: 1. MADDENİN/PREPARATIN VE ŞİRKETİN/İŞLETMENİN TANIMLANMASI 1.1 Maddenin veya preparatın tanımlanması Ticari adı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

MICROPORT TEK KULLANIMLIK PROPHECY ÖZEL YAPIM ALETLERİNİN KULLANIMI 150807-0

MICROPORT TEK KULLANIMLIK PROPHECY ÖZEL YAPIM ALETLERİNİN KULLANIMI 150807-0 TR MICROPORT TEK KULLANIMLIK PROPHECY ÖZEL YAPIM ALETLERİNİN KULLANIMI 150807-0 Bu pakette aşağıda belirtilen diller mevcuttur: English (en) Deutsch (de) Nederlands (nl) Français (fr) Español (es) Italiano

Detaylı

RIDASCREEN Bordetella IgA, IgG, IgM

RIDASCREEN Bordetella IgA, IgG, IgM RIDASCREEN Bordetella IgA, IgG, IgM Makale no:k2511 (IgA) K2521 (IgG) K2531 (IgM) R-Biopharm AG, An der neuen Bergstraße 17, D-64297 Darmstadt, Almanya Telefon: +49 61 51 81 02-0 / Fax: +49 61 51 81 02-20

Detaylı

INNO-LIA HTLV I/II Doğrulama

INNO-LIA HTLV I/II Doğrulama KEY-CODE: FRI44359 80541 INNO-LIA HTLV I/II Score 28677 v1 2013-10-17 p 1/10 INNO-LIA HTLV I/II Doğrulama Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium +32 9 329

Detaylı

Protein C Antijen Test Kit REF 5285

Protein C Antijen Test Kit REF 5285 Protein C Antijen Test Kit REF 5285 In Vitro Diagnostik kullanım için KULLANIM AMACI Sitratlı insan plazmasında Protein C Antijen kantitatif tespiti için bir enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) testidir.

Detaylı

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Lopex 520

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Lopex 520 Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı Kireç kalıntılarını

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

ACCESS Immunoassay System. HIV combo QC4 & QC5. Access HIV combo testinin sistem performansını denetlemeye yöneliktir. B71125A - [TR] - 2015/01

ACCESS Immunoassay System. HIV combo QC4 & QC5. Access HIV combo testinin sistem performansını denetlemeye yöneliktir. B71125A - [TR] - 2015/01 ACCESS Immunoassay System HIV combo QC4 & QC5 B22822 Access HIV combo testinin sistem performansını denetlemeye yöneliktir. - [TR] - 2015/01 İçindekiler Access HIV combo QC4 & QC5 1 Kullanım Amacı... 3

Detaylı

RIDASCREEN Mycoplasma pneumoniae IgA, IgG, IgM

RIDASCREEN Mycoplasma pneumoniae IgA, IgG, IgM RIDASCREEN Mycoplasma pneumoniae IgA, IgG, IgM Makale no:k4311 (IgA) K4321 (IgG) K4331 (IgM) R-Biopharm AG, An der neuen Bergstraße 17, D-64297 Darmstadt, Almanya Telefon: +49 61 51 81 02-0 / Fax: +49

Detaylı

GÜVENLİK VERİLERİ SAYFASI

GÜVENLİK VERİLERİ SAYFASI Sayfa: 1 Derleme tarihi: 02/11/2011 Bölüm 1: Madde/karışım ve şirket/işletmenin tanımlanması 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün adı: 1.2. Madde veya karışımın ilgili belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilen

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS. ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS. ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti. MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS BÖLÜM 1 KİMYASAL ÜRÜN VE FİRMA TANIMI ÜRÜN KİMLİĞİ Krom 6+ Test Kiti ÜRÜN KODU: CB5125 ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri

Detaylı

Kimyasal Yapısı Tanım : Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin karışımı

Kimyasal Yapısı Tanım : Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin karışımı 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR HEAVY P Ürün Tanımı Ağır

Detaylı

Brusellozda laboratuvar tanı yöntemleri 14.02.2006 1

Brusellozda laboratuvar tanı yöntemleri 14.02.2006 1 Brusellozda laboratuvar tanı yöntemleri 14.02.2006 1 Spesifik tanı yöntemleri: 1. Direk (kült ltür r ve bakterinin gösterilmesi) g 2. Antikorların n gösterilmesig 1.Standart tüp aglütinasyonu 2.Rose Bengal

Detaylı

Kullanılan Semboller In vitro diagnostik medikal gereç. Lot numarası. Katalog numarası. İle Kullanım. Kullanım bilgileri.

Kullanılan Semboller In vitro diagnostik medikal gereç. Lot numarası. Katalog numarası. İle Kullanım. Kullanım bilgileri. İçerik Tablosu Türkçe Kullanılan Semboller... 5 Kullanım Amacı... 6 Test Prensibi... 6 Reaktifler... 6 Tanımlama,kullanım için hazırlama ve saklama koşulları 6 Kit içeriğinde olmayan gerekli materyaller...

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 2226995 Buffer Powder Pillows ph 4.01 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 2226995 Buffer Powder Pillows ph 4.01 1.2. Madde/Müstahzarın

Detaylı

INNO-LiPA HLA-B Multiplex Plus

INNO-LiPA HLA-B Multiplex Plus INNO-LiPA HLA-B Multiplex Plus ANAHTAR-KODU: FRI19834 80616 INNO-LiPA HLA-B Multiplex Plus 28777 v1 2015-05-20 p 1/8 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium

Detaylı

İÇERİK TABLOSU. In vitro diagnostik medikal gereç. Lot numarası. Katalog numarası. İle Kullanım. Kullanım bilgileri.

İÇERİK TABLOSU. In vitro diagnostik medikal gereç. Lot numarası. Katalog numarası. İle Kullanım. Kullanım bilgileri. İÇERİK TABLOSU Kullanılan Semboller... 5 Türkçe Kullanım Amacı... 7 Test Prensibi... 8 Reaktifler... 8 Tanımlama,kullanım için hazırlama ve saklama koşulları... 8 Kit içeriğinde olmayan gerekli materyaller...

Detaylı

RIDASCREEN Influenza A IgA, IgG

RIDASCREEN Influenza A IgA, IgG RIDASCREEN Influenza A IgA, IgG Makale no.: K6311 (IgA) K6321 (IgG) R-Biopharm AG, An der neuen Bergstraße 17, D-64297 Darmstadt, Almanya Tel.: +49 (0) 61 51 81 02-0 / Telefax: +49 (0) 61 51 81 02-20 1.

Detaylı

INNO-LiPA HLA-DPB. KEY-CODE: FRI INNO-LiPA HLA-DPB v p 1/8 Türkçe

INNO-LiPA HLA-DPB. KEY-CODE: FRI INNO-LiPA HLA-DPB v p 1/8 Türkçe INNO-LiPA HLA-DPB KEY-CODE: FRI35281 80344 INNO-LiPA HLA-DPB 28795 v0 2014-01-02 p 1/8 Türkçe Üretici: Fujirebio Avrupa N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belçika +32-9 329 13 29 BTW BE 0427.550.660 RPR

Detaylı

Kimyasal Yapısı Tanım : Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin sudaki karışımı

Kimyasal Yapısı Tanım : Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin sudaki karışımı 9191/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR HEAVY L Ürün Tanımı Ağır

Detaylı

attomol HLA-B*27 Sadece in vitro diagnostik kullanım içindir! 1.Giriş 2. Genel Açıklamalar

attomol HLA-B*27 Sadece in vitro diagnostik kullanım içindir! 1.Giriş   2. Genel Açıklamalar attomol HLA-B*27 HLA-B*27 in tespitine yönelik kit (Doku tiplemesi için kullanmayın!) Sadece in vitro diagnostik kullanım içindir! 40 tespit sipariş numarası: 1030 1.Giriş İnsan lökosit antijenleri(hla)

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Alsiyan Mavisi ph: 2,5 Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5053-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Doku kesitlerinde asit mukopolisakkaridlerin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Bozüyük O.S.B. 10. Cadde No: 3, Bozüyük Bilecik / TÜRKİYE Telefon: Faks:

Bozüyük O.S.B. 10. Cadde No: 3, Bozüyük Bilecik / TÜRKİYE Telefon: Faks: 1) Ürün ve Şirket Tanımlaması Ürün bilgisi : İki komponentli, geniş dilatasyon derzleri için kullanılan, poliüretan esaslı, yüksek elastikiyette, dökülebilir yalıtım dolgu macunu. Ürün ticari ismi : CERMITHANE

Detaylı

Çiğ, işlenmiş ve karışık et, süt ve plazmada tür içeriğinin kalitatif tespiti için F.A.S.T. IMMUNOSTICK ET TÜRLERİ TARAMA KİTİ

Çiğ, işlenmiş ve karışık et, süt ve plazmada tür içeriğinin kalitatif tespiti için F.A.S.T. IMMUNOSTICK ET TÜRLERİ TARAMA KİTİ Çiğ, işlenmiş ve karışık et, süt ve plazmada tür içeriğinin kalitatif tespiti için F.A.S.T. IMMUNOSTICK ET TÜRLERİ TARAMA KİTİ İÇERİK BÖLÜM SAYFA NUMARASI 1 2 F.A.S.T (FOOD ANALYTE SCREENING TESTS) 2 2

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Test Circulating Tumor Cell Control Kit

Test Circulating Tumor Cell Control Kit 7900003 24 Test Circulating Tumor Cell Control Kit 1 KULLANIM AMACI In Vitro Diagnostik Kullanım İçindir CELLSEARCH Dolaşımdaki Tümör Hücresi Kontrolü Kiti nin, numune tespiti ve tanımlama sistemlerinin

Detaylı

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır.

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır. BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Ürün Özelliği Öncesinde dezenfekte edilen tüm yüzeylerin ve zeminlerin, hastaneler ve bakımevleri gibi

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7440-44-0 231-153-3 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

1. ÜRÜN VE FİRMA TANITIMI KİMYASAL ADI SODYUM HİPOKLORİT KAPALI FORMULÜ NaOCl TİCARİ ADI HYPO

1. ÜRÜN VE FİRMA TANITIMI KİMYASAL ADI SODYUM HİPOKLORİT KAPALI FORMULÜ NaOCl TİCARİ ADI HYPO 1. VE FİRMA TANITIMI KİMYASAL ADI SODYUM HİPOKLORİT KAPALI FORMULÜ NaOCl TİCARİ ADI HYPO KULLANIM ALANI Textil ağartılması, ev ve çamaşırhanelerde beyazlatıcı olarak, su klorlanması ve genel dezenfektasyon

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. NETİRA göz damlası 5 ml Göze uygulanır. Etkin madde :

KULLANMA TALİMATI. NETİRA göz damlası 5 ml Göze uygulanır. Etkin madde : KULLANMA TALİMATI NETİRA göz damlası 5 ml Göze uygulanır. Etkin madde : Netilmisin sülfat. 100 ml de, 0.300 g Netilmisin e eşdeğer 0.455 g Netilmisin sülfat içerir. Yardımcı Maddeler : Sodyum klorür, Benzalkonyum

Detaylı

Merck Güvenlik Bilgi Formu EC Direktifi 91/155/EEC ye uygun

Merck Güvenlik Bilgi Formu EC Direktifi 91/155/EEC ye uygun Güvenlik Bilgi Formu Yeni düzenleme tarihi: 12.08.2005 Hazırlama tarihi: 11.11.2003 1. Madde/müstahzar ve şirket ve iş sahininin tanıtımı Madde/müstahzarın tanıtılması Anaerocult C for microbiology (for

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

INNO-LiPA HLA DQA1. ANAHTAR-KODU: FRI INNO-LiPA HLA-DQA v p 1/12 Türkçe. "Vurgulanan Not değişiklikleri"

INNO-LiPA HLA DQA1. ANAHTAR-KODU: FRI INNO-LiPA HLA-DQA v p 1/12 Türkçe. Vurgulanan Not değişiklikleri INNO-LiPA HLA DQA1 ANAHTAR-KODU: FRI75959 80703 INNO-LiPA HLA-DQA1 28799 v1 2015-05-20 p 1/12 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Basım tarihi: 21.12.2012 Ürün kodu: 2352449 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın

Detaylı

Standard 200x (özel saklama sıcaklıklarından dolayı ayrı kutularda paketlenmiştir 80297) Örnek Diluent

Standard 200x (özel saklama sıcaklıklarından dolayı ayrı kutularda paketlenmiştir 80297) Örnek Diluent İçerik Tablosu Türkçe Kullanılan Semboller... 5 Kullanım Amacı... 6 Test Prensibi... 6 Reaktifler... 6 Tanımlama,kullanım için hazırlama ve saklama koşulları... 6 Kit içeriğinde olmayan gerekli materyaller...

Detaylı

7900003 24 Test Circulating Tumor Cell Control Kit

7900003 24 Test Circulating Tumor Cell Control Kit 7900003 24 Test Circulating Tumor Cell Control Kit 1 KULLANIM AMACI In Vitro Diagnostik Kullanım İçindir CELLSEARCH Dolaşımdaki Tümör Hücresi Kontrolü Kiti nin, numune tespiti ve tanımlama sistemlerinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

80691 INNO-LiPA HBV Genotyping

80691 INNO-LiPA HBV Genotyping 80691 INNO-LiPA HBV Genotyping KOD: FRI62297 80691 INNO-LiPA HBV Genotyping 28708 v6 2017-12-14 p 1/18 Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW

Detaylı

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _ Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı ENDÜSTRİYEL BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI Kimyasal Adı KARIŞIM CAS No :YOK EINECS No :YOK 1.2. Madde

Detaylı

Genscreen HIV-1 Ag Confirmatory Assay

Genscreen HIV-1 Ag Confirmatory Assay Genscreen HIV-1 Ag Confirmatory Assay 25 71121 REAKTİF NUMUNELERİN Genscreen HIV-1 ANTIGEN ASSAY TESTİ İLE NÖTRLEŞTİRİLEREK DOĞRULANMASI İÇİN 883670-2014/01 İÇİNDEKİLER 1. KLİNİK ÖNEMİ 2. Genscreen HIV1

Detaylı

BENNA ÇAMAŞIR SUYU GÜVENLİK BİLGİ FORMU (SDS) Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı. 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması

BENNA ÇAMAŞIR SUYU GÜVENLİK BİLGİ FORMU (SDS) Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı. 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı :ÇAMAŞIR SUYU Kimyasal Adı :KARIŞIM CAS No :YOK EINECS No :YOK 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı

Detaylı

RTA Plazmid DNA İzolasyon Kiti

RTA Plazmid DNA İzolasyon Kiti RTA Plazmid DNA İzolasyon Kiti Kullanma Kılavuzu Yayın Tarihi - 2011-12 Bakteri örneklerinden plazmid DNA izolasyonu ve saflaştırılması için Yalnızca profesyonel kullanım için REF 09007050 50 test 09007100

Detaylı

MİKROBİYOLOJİK TARAMA TEST ÇALIŞILMA ESASLARI VE BAĞIŞÇI POZİTİFLİĞİNE YAKLAŞIM

MİKROBİYOLOJİK TARAMA TEST ÇALIŞILMA ESASLARI VE BAĞIŞÇI POZİTİFLİĞİNE YAKLAŞIM TRF.PR.05 11.04.2012 01.02.2016 01 1/5 1.AMAÇ.Hastalara ait kan örneklerinde yapılması gereken mikrobiyolojik testleri, bu testlerin çalışma yöntemlerini ve kalite kontrol gereklerini belirlemektir.. 2.KAPSAM

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Bölüm 1 MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Ürün/ Firma tanımı Ürün ismi SİLİKON ESASLI DIŞ CEPHE ASTARI Maddenin Kullanımı SU BAZLI SİLİKONLU DIŞ CEPHE ASTARI Firma ismi Adres Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/7 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA KLOR 90 Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina Bilgi merkezi:

Detaylı

INNO-LiPA MYCOBACTERIA v2

INNO-LiPA MYCOBACTERIA v2 INNO-LiPA MYCOBACTERIA v2 KOD: FRI92473 80346 INNO-LiPA MYCOBACTERIA v2 28723 v2 2017-02-02 p 1/13 Türkçe Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32 9 329 13 29 BTW BE

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1503 Ürün Adı INTERFLEX PRIMER (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler Acil Durum telefon numarası İKİ BİLEŞENLİ,

Detaylı

INNO-LiPA HLA-A Multiplex 100

INNO-LiPA HLA-A Multiplex 100 Anahtar Kod: FRI74935 80689 INNO-LiPA HLA-A Multiplex 100 2014-01-16 28753 v0 P 1/7 Türkçe INNO-LiPA HLA-A Multiplex 100 Üretici: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belçika +32-9 329 13

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

INNO-LiPA HLA-DRB dekoder

INNO-LiPA HLA-DRB dekoder INNO-LiPA HLA-DRB dekoder ANAHTAR-KODU: FRI47339 80340 INNO-LiPA HLA-DRB dekoder 28817 v1 2015-05-21 p 1/15 Türkçe Tarafından üretildi: Fujirebio Europe N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belgium Tel. +32

Detaylı

P z o itif Nega g ti a f

P z o itif Nega g ti a f Platelia Aspergillus Ag, serum örneklerinde aspergillus galaktomannan antijenini saptayan bir enzyme immun assay testidir. Test invaziv aspergillozis tanısında kullanılmaktadır. Kit prospektüsünde kalibratör

Detaylı

SaMag Extraction kiti Kullanım Klavuzu

SaMag Extraction kiti Kullanım Klavuzu SaMag Extraction kiti Kullanım Klavuzu Sacace Biotechnologies SaMag-12 ve SaMag-24 otomatik ekstraksiyon sistemleri ile kullanım için SaMag V iral Nucleic Acid Extraction Kit (SM003) Sacace Biotechnologies

Detaylı

INNOTEST β-amiloid (1-42)

INNOTEST β-amiloid (1-42) KEY-KOD: FRI56750 81576 INNOTEST β-amiloid (1-42 ) 28910 v0 2013-12-12 p 1/16 Türkçe INNOTEST β-amiloid (1-42) Üretici: Fujirebio Avrupa N.V. Technologiepark 6 9052 Gent Belçika +32 9 329 13 29 BTW BE

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU ( MSDS )

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU ( MSDS ) MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU ( MSDS ) 1. MADDE/MÜSTAHZAR ve ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI ÜRÜN ADI FIRMA ADI : Plastik Çelik 5-10 Dakika Epoksi Yapıştırıcı : 404 Kimya San. ve Tic. A.Ş. Merkez: Merkez Mahallesi

Detaylı

Cebemyxine Göz Damlası

Cebemyxine Göz Damlası KULLANMA TALİMATI CEBEMYXINE göz damlası Göze damlatılır. Etkin Madde: 5 ml. damla; etkin madde olarak 17.000 IU neomisin sülfat, 50.000 IU polimiksin B sülfat içermektedir. Yardımcı Maddeler: Benzalkonyum

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: MAGIC STAR Yağ Tutucu ve Drenaj Hattı için Biyolojik Yağ Giderme Ürünü Ürünün uygulama alanı: Bıo Chem

Detaylı

RIDASCREEN VZV IgA, IgG, IgM

RIDASCREEN VZV IgA, IgG, IgM RIDASCREEN VZV IgA, IgG, IgM Makale no:k5611 (IgA) K5621 (IgG) K5631 (IgM) R-Biopharm AG, An der neuen Bergstraße 17, D-64297 Darmstadt, Almanya Telefon: +49 61 51 81 02-0 / Fax: +49 61 51 81 02-20 1.

Detaylı