BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU"

Transkript

1 Sayfası :4. Syf

2 Sayfası :4. Syf

3 Sayfası :4. Syf

4 Sayfası :8. Syf

5 Sayfası :10. Syf

6 Sayfası :1-8. Syf

7 Sayfası :4. Syf

8 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivas şehitlerini unutmadı. Selvitopu, Sivas ta insanlar göz göre göre yakılıp öldürüldüler. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine düşen çok kötü bir gündür. Madımak ta ve ülkenin dört bir yanında hayatını kaybeden suçsuz insanları saygıyla anıyorum. dedi. Karabağlar Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplasında 2 Temmuz Sivas Katliamı nın 21 inci yılı nedeniyle Sivas ta katledilenler anıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Selvitopu konuşmasında Sivas ta, Başbağlar da ve ülkenin bir çok yerinde haksız yere hayatını kaybeden insanları andı, bir daha böyle acıların yaşanmamasını diledi. Barış ve hoşgörü içinde yaşamalıyız Selvitopu, 2 Temmuz 1993 te Sivas ta 35 insan göz göre yakılarak öldürüldü. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine de düşen kötü bir gündür. Umuyorum ülkemizde bunların hepsi aşılır ve bir daha asla yaşanmaz. Kardeşçe, barış içinde ülkenin tüm olanaklarını hep birlikte paylaşır, birlikte yaşarız. Yine Başbağlar da da insanlar öldürüldü, onları da saygıyla anıyoruz. Aklımıza gelmeyen, hiçbir suçu olmadan öldürülen tüm insanları anıyor, bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz. Ülkemiz dünyanın ender güzellikteki ülkelerinden biridir. Fakat kardeş kavgası çıkaranlar bizi bir köşeden izliyor. Bu kardeş kavgalarına fırsat vermeden barış ve hoşgörü içerisinde yaşamalıyız. dedi.

9 Başkan Selvitopu konuşmasında ayrıca, tüm İzmirlilerin Ramazan Ayı nı kutladı. Barış ve hoşgörü ayının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesini diledi. Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri Levent Yıldır ve Yaşar Geylani ile AK Parti Meclis Üyesi Azad Fazla da Sivas Katliamı nda hayatını yitirenleri anarak ailelerine sabır diledi.

10 Yayın Tarihi : Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da son söz vatandaşta olacak İzmir de gecekondulaşmanın en yoğun olduğu bölgeler arasında yer alan Karabağlar ilçesinde belediyeden imar konusunda kritik bir hamle geldi yılında yürürlükten kalkacak imar affı uygulaması öncesi vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için çalışma yürüten Karabağlar Belediyesi, hak sahipleri için ilaç olabilecek bir kararın altına imza attı. ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Başta Uzundere, Limontepe, Cennetçeşme gibi bölgeler olmak üzere kaçak yapılaşmanın ve ruhsatsız yapılan yoğun olarak rastlandığı Karabağlar ilçesinde, kentsel dönüşüm çilesi ile boğuşan vatandaşlara yönelik flaş bir gelişime yaşandı. Hak sahiplerinin tespiti ve gerekli imar düzenlemelerinin yapılması için harekete geçen ilçe belediyesi, olası mağduriyetlerin önüne geçilmesi için kentsel dönüşüme hazırlanan bölgelerde halkın mülkiyet hakkını koruyacak önemli bir kararın altına imza attı. DÖNÜŞÜM ÖNCESİNDE KRİTİK DÜZENLEME Kentsel dönüşüm yasası olarak da bilinen 6360 sayılı Afet Riskli Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun sebebiyle zorlu günler geçiren Karabağlar halkı belediyeden gelen haber sonrasında rahat bir nefes aldı. Dönüşüm çalışmalarının yapılacağı alanlarda büyük bölümü ruhsatsız ve kaçak yapılarda oturan vatandaşların lehine bir karar alan Karabağlar Belediyesi, 16 Mayıs 2015 tarihinde yürürlükten kalkacak olan imar affı uygulaması öncesinde vatandaşlara son bir şans tanıyarak yüreklere su serpti. KAÇAK YAPILARDA SON SÖZ VATANDAŞTA OLACAK Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nun büyük önem verdiği ve belediye meclisi oluru alan ilgili değişiklik uyarınca, kaçak yapılarda son söz yetkisi yine hak sahiplerinde olacak. Geçmişte imar affı uygulaması uyarınca, devlet tarafından affedilen yapılar hak sahiplerine, binalar ise belediyelere kalıyordu. Belirsizlik içeren

11 bu durumun ortadan kaldırılması için çalışma yürüten ilçe belediyesi, yasa kalktıktan sonra oluşabilecek sorunların en aza indirilmesi ve hak kayıplarının önüne geçebilmek için bürokratik süreci de kısalttı. En az üç aylık bürokratik işlemler sonunda imar affından faydalanabilen vatandaşlar artık belediye meclisi kararı olmaksızın, doğrudan encümen onayı ile yapı ruhsatlarını alabilecek. İmar affından faydalanan hak sahipleri, hem arsalarında, hem de binalarında söz sahibi bizzat kendisi olacak. Yürürlüğe giren değişiklik uyarınca vatandaşların olası mağduriyetlerinin de önüne geçilirken, ilerleyen dönemde söz konusu bölgelerde yapılacak dönüşüm çalışmaları öncesinde taşınmaz sahiplerinin hukuksal olarak da eli kuvvetlendi. BELEDİYEDEN VATANDAŞA ÖNEMLİ ÇAĞRI Diğer yandan, düzenleme hakkında bilgiler veren belediye yetkilileri, mağduriyetlerin ve hak kayıplarının en aza indirilmesi için hayata geçirilen uygulama ile ilgili olarak vatandaşlara elinizi erken tutun çağrısında bulundu ve, Mayıs 2015 te imar affı yürürlükten kalacak. Bu sebepten ötürü sınırlı bir zaman kaldı. Belediye olarak özellikle kaçak yapılarda oturan ve imar affından faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın lehine olan bu uygulamadan faydalanmaları için çağrıda bulunuyoruz. Ellerini çabuk tuttukları takdirde, yasa yürürlükten kalkmadan önce gerekli işlemleri yaparak hak kayıplarını en aza indirecekler ve taşınmazları için yine kendileri son söz yetkisine sahip olacaklar dedi.

12 Sayfası :İnternet Sitesi İzmir Çanakkale Şehitleri Derneği Başkan Selvitopu'nu ziyaret etti İzmir Çanakkale Şehitleri Tanıtım ve Araştırma Derneği yetkilileri, Çanakkale Savaşı nın 100. yıl projelerine hazırlık dolayısıyla Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Selvitopu, ziyarette yaptığı konuşmada halkın yararına olan bütün sosyal projelerde ortak hareket etmeye hazır olduklarını söyledi. Dernek Genel Koordinatörü Mustafa Özergene ve Genel Sekreter Arif Tarık Nayci ise Karabağlar Belediyesi ile birlikte önümüzdeki sene için 100. yıl kutlamaları ve Çanakkale ruhunu kaybettirmeden, unutturmadan sosyal projeler hazırlamak istediklerini belirtti. Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları Başkan Selvitopu'na anlatan dernek yetkilileri, bundan sonra da sosyal projelerde beraber görev almak istediklerini, güç birliği içerisinde daha faydalı olacaklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selvitopu da açık, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışını benimsediklerini, Karabağlar a hizmet etme noktasında da katılımcı yönetim anlayışında yer alacaklarını söyledi. Selvitopu, 480 bin nüfuslu Karabağlar ı hep birlikte yöneteceğiz. dedi.

13 Sayfası :İnternet Sitesi HABERCİNİZ Karabağlar Sivas'ı Unutmadı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivas şehitlerini unutmadı. Selvitopu, Sivas ta insanlar göz göre göre yakılıp öldürüldüler. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine düşen çok kötü bir gündür. Madımak ta ve ülkenin dört bir yanında hayatını kaybeden suçsuz insanları saygıyla anıyorum. dedi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivas şehitlerini unutmadı. Selvitopu, Sivas ta insanlar göz göre göre yakılıp öldürüldüler. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine düşen çok kötü bir gündür. Madımak ta ve ülkenin dört bir yanında hayatını kaybeden suçsuz insanları saygıyla anıyorum. dedi. Karabağlar Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplasında 2 Temmuz Sivas Olayı'nın 21 inci yılı nedeniyle Sivas ta katledilenler anıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Selvitopu konuşmasında Sivas ta, Başbağlar da ve ülkenin bir çok yerinde haksız yere hayatını kaybeden insanları andı, bir daha böyle acıların yaşanmamasını diledi. Selvitopu, 2 Temmuz 1993 te Sivas ta 35 insan göz göre yakılarak öldürüldü. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine de düşen kötü bir gündür. Umuyorum ülkemizde bunların hepsi aşılır ve bir daha asla yaşanmaz. Kardeşçe, barış içinde ülkenin tüm olanaklarını hep birlikte paylaşır, birlikte yaşarız. Yine Başbağlar da da insanlar öldürüldü, onları da saygıyla anıyoruz. Aklımıza gelmeyen, hiçbir suçu olmadan öldürülen tüm insanları anıyor, bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz. Ülkemiz dünyanın ender güzellikteki ülkelerinden biridir. Fakat kardeş kavgası çıkaranlar bizi bir köşeden izliyor. Bu kardeş kavgalarına fırsat vermeden barış ve hoşgörü içerisinde yaşamalıyız. dedi. Başkan Selvitopu konuşmasında ayrıca, tüm İzmirlilerin Ramazan Ayı nı kutladı. Barış ve hoşgörü ayının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesini diledi. Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri Levent Yıldır ve Yaşar Geylani ile AK Parti Meclis Üyesi Azad Fazla da Sivas Olayı'nda hayatını yitirenleri anarak ailelerine sabır diledi.

14 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivas şehitlerini unutmadı. Selvitopu, Sivas ta insanlar göz göre göre yakılıp öldürüldüler. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine düşen çok kötü bir gündür. Madımak ta ve ülkenin dört bir yanında hayatını kaybeden suçsuz insanları saygıyla anıyorum. dedi. Karabağlar Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplasında 2 Temmuz Sivas Katliamı nın 21 inci yılı nedeniyle Sivas ta katledilenler anıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Selvitopu konuşmasında Sivas ta, Başbağlar da ve ülkenin bir çok yerinde haksız yere hayatını kaybeden insanları andı, bir daha böyle acıların yaşanmamasını diledi. Barış ve hoşgörü içinde yaşamalıyız Selvitopu, 2 Temmuz 1993 te Sivas ta 35 insan göz göre yakılarak öldürüldü. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine de düşen kötü bir gündür. Umuyorum ülkemizde bunların hepsi aşılır ve bir daha asla yaşanmaz. Kardeşçe, barış içinde ülkenin tüm olanaklarını hep birlikte paylaşır, birlikte yaşarız. Yine Başbağlar da da insanlar öldürüldü, onları da saygıyla anıyoruz. Aklımıza gelmeyen, hiçbir suçu olmadan öldürülen tüm insanları anıyor, bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz. Ülkemiz dünyanın ender güzellikteki ülkelerinden biridir. Fakat kardeş kavgası çıkaranlar bizi bir köşeden izliyor. Bu kardeş kavgalarına fırsat vermeden barış ve hoşgörü içerisinde yaşamalıyız. dedi. Başkan Selvitopu konuşmasında ayrıca, tüm İzmirlilerin Ramazan Ayı nı kutladı. Barış ve hoşgörü ayının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesini diledi. Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri Levent Yıldır ve Yaşar Geylani ile AK Parti Meclis Üyesi Azad Fazla da Sivas Katliamı nda hayatını yitirenleri anarak ailelerine sabır diledi.

15 Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR SİVAS'I UNUTMADI Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivas şehitlerini unutmadı. Selvitopu, Sivas ta insanlar göz göre göre yakılıp öldürüldüler. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine düşen çok kötü bir gündür. Madımak ta ve ülkenin dört bir yanında hayatını kaybeden suçsuz insanları saygıyla anıyorum. dedi. Karabağlar Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplasında 2 Temmuz Sivas Olayı'nın 21 inci yılı nedeniyle Sivas ta katledilenler anıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Selvitopu konuşmasında Sivas ta, Başbağlar da ve ülkenin bir çok yerinde haksız yere hayatını kaybeden insanları andı, bir daha böyle acıların yaşanmamasını diledi. Selvitopu, 2 Temmuz 1993 te Sivas ta 35 insan göz göre yakılarak öldürüldü. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine de düşen kötü bir gündür. Umuyorum ülkemizde bunların hepsi aşılır ve bir daha asla yaşanmaz. Kardeşçe, barış içinde ülkenin tüm olanaklarını hep birlikte paylaşır, birlikte yaşarız. Yine Başbağlar da da insanlar öldürüldü, onları da saygıyla anıyoruz. Aklımıza gelmeyen, hiçbir suçu olmadan öldürülen tüm insanları anıyor, bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz. Ülkemiz dünyanın ender güzellikteki ülkelerinden biridir. Fakat kardeş kavgası çıkaranlar bizi bir köşeden izliyor. Bu kardeş kavgalarına fırsat vermeden barış ve hoşgörü içerisinde yaşamalıyız. dedi. Başkan Selvitopu konuşmasında ayrıca, tüm İzmirlilerin Ramazan Ayı nı kutladı. Barış ve hoşgörü ayının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesini diledi. Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri Levent Yıldır ve Yaşar Geylani ile Ak Parti Meclis Üyesi Azad Fazla da Sivas Olayı'nda hayatını yitirenleri anarak ailelerine sabır diledi.

16 Son dakika.com Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Sivas'ı Unutmadı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivas şehitlerini unutmadı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivas şehitlerini unutmadı. Selvitopu, "Sivas'ta insanlar göz göre göre yakılıp öldürüldüler. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine düşen çok kötü bir gündür. Madımak'ta ve ülkenin dört bir yanında hayatını kaybeden suçsuz insanları saygıyla anıyorum." dedi. Karabağlar Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplasında 2 Temmuz Sivas Olayı'nın 21'inci yılı nedeniyle Sivas'ta katledilenler anıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Selvitopu konuşmasında Sivas'ta, Başbağlar'da ve ülkenin bir çok yerinde haksız yere hayatını kaybeden insanları andı, bir daha böyle acıların yaşanmamasını diledi. Selvitopu, "2 Temmuz 1993'te Sivas'ta 35 insan göz göre yakılarak öldürüldü. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine de düşen kötü bir gündür. Umuyorum ülkemizde bunların hepsi aşılır ve bir daha asla yaşanmaz. Kardeşçe, barış içinde ülkenin tüm olanaklarını hep birlikte paylaşır, birlikte yaşarız. Yine Başbağlar'da da insanlar öldürüldü, onları da saygıyla anıyoruz. Aklımıza gelmeyen, hiçbir suçu olmadan öldürülen tüm insanları anıyor, bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz. Ülkemiz dünyanın ender güzellikteki ülkelerinden biridir. Fakat kardeş kavgası çıkaranlar bizi bir köşeden izliyor. Bu kardeş kavgalarına fırsat vermeden barış ve hoşgörü içerisinde yaşamalıyız." dedi. Başkan Selvitopu konuşmasında ayrıca, tüm İzmirlilerin Ramazan Ayı'nı kutladı. Barış ve hoşgörü ayının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesini diledi. Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri Levent Yıldır ve Yaşar Geylani ile AK Parti Meclis Üyesi Azad Fazla da Sivas Olayı'nda hayatını yitirenleri anarak ailelerine sabır diledi.

17 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Sivas'ı Unutmadı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivas şehitlerini unutmadı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclis toplantısında Sivasşehitlerini unutmadı. Selvitopu, "Sivas'ta insanlar göz göre göre yakılıp öldürüldüler. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine düşen çok kötü bir gündür. Madımak'ta ve ülkenin dört bir yanında hayatını kaybeden suçsuz insanları saygıyla anıyorum." dedi. Karabağlar Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplasında 2 Temmuz Sivas Olayı'nın 21'inci yılı nedeniyle Sivas'ta katledilenler anıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Selvitopu konuşmasında Sivas'ta, Başbağlar'da ve ülkenin bir çok yerinde haksız yere hayatını kaybeden insanları andı, bir daha böyle acıların yaşanmamasını diledi. Selvitopu, "2 Temmuz 1993'te Sivas'ta 35 insan göz göre yakılarak öldürüldü. Bu bir vahşettir, ülkemizin tarihine de düşen kötü bir gündür. Umuyorum ülkemizde bunların hepsi aşılır ve Bir Daha Asla yaşanmaz. Kardeşçe, barış içinde ülkenin tüm olanaklarını hep birlikte paylaşır, birlikte yaşarız. Yine Başbağlar'da da insanlar öldürüldü, onları da saygıyla anıyoruz. Aklımıza gelmeyen, hiçbir suçu olmadan öldürülen tüm insanları anıyor, bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz. Ülkemiz dünyanın ender güzellikteki ülkelerinden biridir. Fakat kardeş kavgası çıkaranlar bizi bir köşeden izliyor. Bu kardeş kavgalarına fırsat vermeden barış ve hoşgörü içerisinde yaşamalıyız." dedi. Başkan Selvitopu konuşmasında ayrıca, tüm İzmirlilerin Ramazan Ayı'nı kutladı. Barış ve hoşgörü ayının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesini diledi. Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri Levent Yıldır ve Yaşar Geylani ile Ak Parti Meclis Üyesi Azad Fazla da Sivas Olayı'nda hayatını yitirenleri anarak ailelerine sabır diledi.

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR'DA "STRATEJİK PLAN MUTLULUĞU Karabağlar Belediyesi stratejik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :12. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da yüzlerce işçi nefes aldı: Temizlik ihalesi Karabağlar ilçesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8.syf Sayfası :7.syf Sayfası :7.syf Sayfası :9.syf Sayfası : 7.syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1.syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi'nden okullara destek Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Haklarını öğrenen kadınlar sertifika

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Son Dakika Gazetesi Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan 'kent kimliği'

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :22. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Engelli ressam, resim sevgisini köylülere aşılıyor Karabağlar'a

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Sosyal projelerde sivil toplum kuruluşlarına

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası : 12. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Yayın Tarihi :23.05.2014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :17. Syf. Sayfası :16. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :15. Syf Sayfası :14. Syf SON DAKİKA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU : 1-8.syf : 1-9.syf : 1-9.syf : 1-5.syf : 7.syf : 9.syf : 1-9.syf : 7.syf : 1-9.syf : 9.syf : 1-5.syf : 1-5.syf : 5.syf Selvitopu ndan dönüşümde sosyal patlama uyarısı! İzmir de kentsel dönüşüme en çok

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :1-14. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da dönüşüm başlıyor

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI)

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 05.05.2011 Perşembe Saat:18:00 G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) 1. Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (82/2011)-İzmir İli Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da aşı zamanı Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 04/02/2013 TARİHLİ ŞUBAT AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 04/02/2013 TARİHLİ ŞUBAT AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Meclis 1. Başkan Vekili Sayın M.SALİH ERKEK 'in Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. 1 (Karar :21/2013) 02/04/2011 tarih ve 68/2010 sayılı meclis kararı ile kabul

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

İZMİR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 01/07/2014 GÜNLÜ TEMMUZ AYININ 1.BİRLEŞİMİNE AİT TUTANAK ÖZETİ

İZMİR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 01/07/2014 GÜNLÜ TEMMUZ AYININ 1.BİRLEŞİMİNE AİT TUTANAK ÖZETİ İZMİR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 01/07/2014 GÜNLÜ TEMMUZ AYININ 1.BİRLEŞİMİNE AİT TUTANAK ÖZETİ HAZIR OLANLAR: Muhittin SELVİTOPU, Abdulvahap BATİHAN, Ahmet DAVULCU, Alev AĞRI, Ali BARTU, Ayşe ARSLAN

Detaylı

BASIN BĠRĠMĠ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BĠRĠMĠ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf SON DAKĠKA

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M 04/06/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M 04/06/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 07 / 06 / 2012 Perşembe Saat:18.00 G Ü N D E M 1 Komisyonlardan gelen raporlar. 04/06/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI 9. (Meclis No:85/2012)-Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından

Detaylı

Ülkemizde imara aykırı yapılardan kaynaklanan sorunlar uzun yıllardır Türkiye nin gündemini işgal eden en önemli konuların başında geliyordu.

Ülkemizde imara aykırı yapılardan kaynaklanan sorunlar uzun yıllardır Türkiye nin gündemini işgal eden en önemli konuların başında geliyordu. 1 Ülkemizde imara aykırı yapılardan kaynaklanan sorunlar uzun yıllardır Türkiye nin gündemini işgal eden en önemli konuların başında geliyordu. Yıllardır kangren olmuş bu konuya cesaretle el atmak bizim

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ (02/03/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI)

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ (02/03/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 07.03.2011 Pazartesi Saat:18:00 (02/03/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) 1-Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (25/2011)-Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğünün teşkilat, görev ve

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2011 TARİHLİ NİSAN AYININ 1. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2011 TARİHLİ NİSAN AYININ 1. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2011 TARİHLİ NİSAN AYININ 1. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 30.07.2015 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 04.06.2015 tarih ve 45914605/1119 sayılı Emlak ve Mülkiyeti Belediyemize ait Karşıyaka Şemikler Mahallesi 45 pafta 5998 parsel sayılı 317,39 m2 miktarındaki taşınmaz üzerinde

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M DUYURU Belediye Meclisimiz 04/04/2011 Çarşamba günü Saat 18.00 de İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konak taki Belediye Sarayı bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

- (Karar No: 113/2015) 1 / 6

- (Karar No: 113/2015) 1 / 6 Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU'nun Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştı 1 2 3 4 5 - (Karar No: 109/2015) - (Karar No: 110/2015) - (Karar No: 111/2015) - (Karar

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 03/05/2013 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 03/05/2013 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 07/ 05 / 2013 Salı Saat:18.00 03/05/2013 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI 1-Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (49/2013-)-İzmir 2. İdare Mahkemesi nin 31/01/2013 tarih ve 2013/80 sayılı

Detaylı

Mahmut ÇELİKCAN Fatma EVCİMİK Sayim FERSAK Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı

Mahmut ÇELİKCAN Fatma EVCİMİK Sayim FERSAK Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı TOPLANTI TARİHİ : 01.10.2014 TOPLANTI GÜN VE SAAT :ÇARŞAMBA 17.00'de KATILANLAR : 38 KATILMAYANLAR : - MAZERETLİ : - Belediye Meclisinin 01 EKİM ÇARŞAMBA günü saat 17.00 de olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M DUYURU Belediye Meclisimiz 02/04/2013 Salı Günü Saat 18.00 da İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konak taki Belediye Sarayı bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 03/04/2017 TARİHLİ NISAN AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 03/04/2017 TARİHLİ NISAN AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU'nun Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları alınmıştır. 1 (Karar No: 37/2017) İzmir bütününde uygulanmakta olan, gerek 6306 Kanun kapsamında,

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2017 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşimi 14.02.2017 Salı günü, saat:

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

İMAR BARIŞI VE KAPSAMI. İmar Barışı Nedir?

İMAR BARIŞI VE KAPSAMI. İmar Barışı Nedir? İMAR BARIŞI 1 İMAR BARIŞI VE KAPSAMI İmar Barışı Nedir? Ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılmış olan yapılara Yapı Kayıt Belgesi düzenlenerek bu yapıların kayıt altına alınması ve böylece

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir/Limonluk Mahallesi Muhtarlığını

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :15 08/05/2018 Meclisimizin 03.05.2018 tarihli olağan toplantısında komisyonumuza havale edilen Gelir Gider Kesin Hesap incelenmesinde; A- GİDER BÜTÇESİ: 1-2017 yılı

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 04/12/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 04/12/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 07 /12 / 2012 Cuma Saat:18.00 04/12/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI 1 Komisyonlardan Gelen Raporlar 9. (122/2012)-İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 22M-IVd pafta,

Detaylı

Meram da dönüşüm başlıyor

Meram da dönüşüm başlıyor Meram da dönüşüm başlıyor Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçenin temel sorunu olan imar ve kentsel dönüşüm ile alakalı çalışmalara başlandığını ifade etti. İlk olarak Hacıfettah, Çaybaşı ve Aksinne

Detaylı

Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ve Değerli Konuklar,

Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ve Değerli Konuklar, Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ve Değerli Konuklar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu nun desteğiyle, Enerji

Detaylı

ALANSAL UYGULAMALAR. 6306 sayılıafet RİSKİALTINDAKİALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUN ve UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

ALANSAL UYGULAMALAR. 6306 sayılıafet RİSKİALTINDAKİALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUN ve UYGULAMA YÖNETMELİĞİ ALTYAPI ve KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ALANSAL UYGULAMALAR 6306 sayılıafet RİSKİALTINDAKİALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUN ve UYGULAMA YÖNETMELİĞİ İsmail TÜZGEN Şehir Plancısı 6306

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

T.C. İSTANBUL İLİ SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. İSTANBUL İLİ SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ 1 T.C. İSTANBUL İLİ SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar AMAÇ MADDE 1 - Bu yönetmeliğin amacı, Silivri

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ A) GENEL BİLGİLER Misyon; Belediye kaynaklarını israf etmeden yasal yetki ve görevler çerçevesinde, katılımcı planlama esaslarına uygun gelişen, güzelleşen ve yaşanabilir bir

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1 Bu yönetmeliğin amacı, Kentsel Tasarım Müdürlüğünün görev, yetki ve

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı

TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı koyan herkese olduğu gibi kadın girişimcilerimize de

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 147 KARAR 147 - Meclis Üyesi, Çağlagül ÖZÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 148 KARAR 148 Urla Belediye Meclisi nin 13.11.1986 tarih ve 1986/5

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer : Tarih: Saat: Sayı : Türü: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı AHMET MERT GÜNGÖR (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 5 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO TOPLANTI SALONU

Detaylı

ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus/Gülek Mahallesinde vatandaşlarla bir

Detaylı

T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ

T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Yasal Dayanaklar Amaç MADDE 1 Bu yönetmelik Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü nün

Detaylı

Av. Mürsel YİĞİT İzmir Barosu

Av. Mürsel YİĞİT İzmir Barosu Av. Mürsel YİĞİT İzmir Barosu SUNUM KONULARI İmar Barışı İmar Barışı mı? Affı mı? Hukuki yönüyle İmar Barışı Görüşler İMAR BARIŞI 3194 Sayılı İmar Kanunu nun Geçiçi 16. Maddesine göre İmar Barışı nın amacı;

Detaylı