AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu."

Transkript

1 ARDEŞEN AVNI KAHYA Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı Yılında Fazilet Partisinde Belediye Meclis Üyeliği yaptı yılında Belediye Başkan yardımcılığı, 2009 yılında Ak Parti İlçe Başkanlığı, 2014 Yılında İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Ardından 2016 Yılında tekrar Ardeşen İlçe Başkanlığına atandı. Belediye Başkan adaylığı için İlçe başkanlığı görevinden ayrıldı. Mühendis olan Avni Kahya evli ve 3 çocuk babasıdır.

2 ÇAMLIHEMŞIN OSMAN HAŞIMOĞLU tarihinde Rize nin Çamlıhemşin köprübaşı köyünde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Çamlıhemşin de tamamladı. Çalışma hayatına aile şirketlerinde devam etti. İlçesi 2001 yılında Ak Parti Çamlıhemşin Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildi Yılında yapılan yerel seçimlerde Rize İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Çamlıhemşin Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen bu görevini yürüten HAŞİMOĞLU evli ve dört çocuk babasıdır.

3 ÇAYELİ MUSTAFA BALTACI tarihinde Rize nin Çayeli İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çayeli nde tamamladı. Önlisans eğitimini Okan Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulunda tamamladı. Çeşitli federasyon ve spor kulüplerinde yöneticilik görevini üstlendi. Siyasi hayatına 2004 yılında başlayan Baltacı tarihleri arasında Çayeli Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alan BALTACI evli ve üç çocuk babasıdır.

4 DEREPAZARI AHMET AYHAN YILDIZ tarihinde Trabzon da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Trabzon da tamamladı. Halen Avrasya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde lisans eğitimine devam etmektedir. Çalışma hayatına genç yaşta atıldı ve uzun yıllar ticaretle uğraştı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve kooperatiflerde yöneticilik yapmaktadır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Derepazarı Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilmiştir tarihinden bu yana Derepazarı İlçe Belediye Başkan Yardımcılığı Görevini yürütmektedir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı olmak için aday olan YILDIZ evli ve 2 çocuk babasıdır.

5 FINDIKLI MUSTAFA KASIM ZORLU 1955 Yılında Fındıklı ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Rize de yüksek öğrenimini Ankara iktisadi ve Ticari ilimler Akademisinde tamamladı. Üç yıl devlet memurluğu yaptı. Özel sektörde müdürlük, Genel müdürlük ve Yönetim Kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. Sivil Toplum kuruluşlarından Türk Kızılay ı Çankaya şube başkanı olarak görev yapmaktadır. Çankaya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı Mütevelli Heyet Üyesidir. RiDEF Başkan yardımcılığı yapan Zorlu, 2 çocuk babasıdır.

6 GÜNEYSU RIFAT ÖZER tarihinde İstanbul da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul da tamamladıktan sonra lise eğitimini Rize de tamamladı. Önlisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Meslek Yüksek Okulu İşletmecilik programında, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon alanında tamamladı. Çalışma hayatına Güneysu da devam eden ÖZER çeşitli sportif kulüp ve vakıflarda yöneticilik görevi üstlendi yılı yerel seçimlerinde Güneysu İlçesinden Ak Parti Belediye Meclis Üyesi seçildi. Halen bu görevini yürüten Rıfat ÖZER evli ve üç çocuk babasıdır.

7 HEMŞİN HALİM KAZIM BEKAR tarihinde Rize nin Hemşin İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hemşin de tamamladı. Çalışma hayatına genç yaşta atıldı ve uzun yıllar boyunca ticaretle uğraştı. Siyasi hayatına 2001 yılında Ak Parti Hemşin Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı olarak başlayan BEKAR 2002 yılından itibaren İlçe Başkanı olarak görevine devam etti. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Hemşin Belediye Başkanı olarak seçildi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde tekrar aday olan BEKAR 2. Kez Hemşin Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen Belediye Başkanlığı görevini yürüten BEKAR evli ve dört çocuk babasıdır.

8 İKİZDERE ALİ FUAT YILDIRIM tarihinde Rize nin İkizdere İlçesi nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İkizdere de tamamladı. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Siyasi hayatına 1988 yılında Fazilet Partisi İkizdere Kurucu İlçe Başkanı olarak başladı yılında ise Ak Parti İkizdere Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildi yılına kadar İlçe Başkanlığı görevini kesintisiz olarak sürdüren YILDIRIM 2012 yılında yapılan 4. Olağan il kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi yılı yerel seçimlerinde il genel meclis üyeliğine seçildi. Yıldırım halen bu görevini sürdürmektedir. Rize de ticaretle uğraşan YILDIRIM evli ve dört çocuk babasıdır.

9 İYİDERE SAFFET METE tarihinde Rize nin İyidere İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İyidere de tamamladıktan sonra lise eğitimini Rize Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Çalışma hayatına 1996 yılında askerlik tamamladıktan sonra aile şirketinde başladı. görevini Çeşitli kooperatif ve spor kulüplerinde yöneticilik görevini üstlenen METE evli ve dört çocuk babasıdır.

10 KALKANDERE KENAN YILDIRIM tarihinde Rize nin Kalkandere İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kalkandere de lise eğitimini İstanbul da tamamladı. Çalışma hayatına aile şirketinde başlayan YILDIRIM inşaat sektöründe çalışmaktadır yılları arasında Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu yılları arasında Kağıthane de Belediye Vakfı ve Derneğinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlık yaptı tarihinde yapılan yerel seçimlerde Kalkandere Belediye Başkanı seçildi. Halen bu görevini sürdürmekte olan Kenan YILDIRIM evli ve 2 çocuk babasıdır.

11 PAZAR AHMET BASA tarihinde Rize de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Pazar da lise öğrenimini Ankara da tamamladı. Lisans eğitimini 1988 yılında Dicle Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinde tamamladı. Çalışma hayatına serbest diş hekimi olarak başladı yılında Ak Parti Pazar İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Pazar Belediye Başkanı olarak seçildi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde tekrar aday olan BASA 2. Kez Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen Pazar Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir.

12 ÇAYELİ - BÜYÜKKÖY BELDE HAMZA SARUHAN tarihinde Rize nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükköy de lise eğitimini Rize de tamamladı. Çalışma hayatına askerlik görevini tamamladıktan sonra başladı yılında Ak Parti Çayeli Büyükköy Kurucu Belde Başkanı olarak görevlendirildi Yılları arasında Büyükköy Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yaptı tarihinden itibaren Büyükköy Belediye Başkanı olarak görev yapmakta olan SARUHAN evli ve üç çocuk babasıdır.

13 RİZE - KENDİRLİ BELDE ALAETTİN SERDAR tarihinde Rize nin Kendirli Beldesi nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Rize de tamamladı. Çalışma hayatına askerlik görevinden sonra atıldı yılları arasında Ak Parti Kendirli Belde Başkanı olarak görev yaptı yılları arasında Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. 30 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Kendirli Belediye Başkanı seçildi. Halen Belediye Başkanlığı görevini sürdüren SERDAR evli ve dört çocuk babasıdır.

14 ÇAYELİ - MADENLİ BELDE NECİP YAZICI tarihinde Rize nin Çayeli İlçesi Madenli Beldesi nde doğdu. İlköğrenimini Madenli Beldesi nde tamamladı. Çalışma hayatına 1986 yılında başladı. Siyasi hayatına 2009 yılında Madenli Belediyesi Meclis Üyesi olarak atıldı yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Madenli Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen bu görevini sürdüren YAZICI evli ve iki çocuk babasıdır.

15 RİZE - MURADİYE BELDE MUSA SÜREYYA BALCI tarihinde Rize nin Muradiye Beldesinde doğdu. İlköğrenimini Kömürcüler ilkokulunda orta öğrenimini Taşköprü Atatürk Ortaokulunda ve lise öğrenimini Mehmet Akif ERSOY Lisesinde tamamladı. Çok genç yaşta özel sektörde çalışma hayatına atıldı yılları arasında Ak Parti Muradiye Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulundu yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Muradiye Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen Belediye Başkanlığı görevini yürüten BALCI evli ve 3 çocuk babasıdır.

16 RİZE - SALARHA BELDE HASAN KARA tarihinde Rize nin Salarha Beldesi nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Rize de tamamladı. Önlisans eğitimini 1992 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Bölümünde tamamladı yılında A.Ü İşletme Fakültesini bitirdi yılında Çaykent Belediyesinde başkatip olarak göreve başladı yılında Salarha Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini yürüttü yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Salarha Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen Salarha Belediye Başkanı görevini yürüten Kara evli ve iki çocuk babasıdır.

17 ARDEŞEN - TUNCA BELDE AHMET NACİ AYTEMİZ tarihinde Rize nin Ardeşen İlçesi nde doğdu. İlköğrenimini Ardeşen Tunca Beldesi nde tamamladı. Çalışma hayatına çeşitli resmi ve özel kurumlarda devam etti. Siyasi hayatına 2002 yılında Ak Parti Tunca Beldesi Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı yılında ise Ak Parti Tunca Belde Başkanı olarak atandı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Tunca Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen bu görevini yürütmekte olan AYTEMİZ evli ve beş çocuk babasıdır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

HABİP AŞAN BEYTÜŞŞEBAP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞIRNAK / MERKEZ

HABİP AŞAN BEYTÜŞŞEBAP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞIRNAK / MERKEZ BEYTÜŞŞEBAP İLÇE HABİP AŞAN 1975 YILINDA BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNDE DOĞMUŞTUR. İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNUDUR. 1994 YILINDAN BERİ (25 YIL )VE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE GÖREV YAPMAKTADIR. ŞIRNAK İLİ GENELİNDE BİR ÇOK

Detaylı

İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA

İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA AKSEKİ İbrahim ÖZKAN 10 Mayıs 1981 tarihinde Akseki de doğdu. 1997 yılında İmam Hatip Lisesini bitirip aynı yıl iş hayatına atıldı. 1997 yılından itibaren serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik bürosunda

Detaylı

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim.

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Evli ve 3 çocuk annesiyim. İlköğrenimimi Ardahan'ın Göle ilçesinde, lise öğrenimimi ise İstanbul'un Eyüp ilçesinde tamamladım.

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı 04/05/1962 yılında samsun İli Havza İlçesinde doğdu.ilkokulu ilçesinde bitirdi.imam Hatip Lisesini Çorum İlinde tamamladı.1984-1989 yıllarında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesini

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

Konya Şubesinin 4. Dönem yönetim. başkanlık yapmıştır.evli ve üç çocuk babasıdır.

Konya Şubesinin 4. Dönem yönetim. başkanlık yapmıştır.evli ve üç çocuk babasıdır. Hüseyin ŞAHİN (Başkan) 1955 yılında Konya'da doğdu. 1977 yılında Konya DMMA'dan mezun oldu.toprak iskan, Konya Sanat Okulu, Meslek Yüksek Okulu, Kayseri Yapı Sanat Lisesinde meslek dersi öğretmenlikleri

Detaylı

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı.

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. CHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. Kahvaltıya yerel basının yanı sıra CHP'den milletvekili adayları M. Akif

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ 1954 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini Tavşanlı da tamamladı. 1977 yılında A.D.M.M.A İnşaat Mühendisliği Bölümünü

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi İller Program Bütçesi (TL) Başvuru Yapabilecek Kişi/Kurum/Kuruluşlar Ayrıntılı Bilgi İnternet üzerinden son başvuru tarihi: Mardin Batman KOBİ tanımına uyan işletmeler

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi Temmuz 2010 Yıl: 14 Sayı: 164 Bu Sayıda 1 Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi 2 Nevzat Altan 3. Daire Başkanlığına Seçildi İbrahim Kandemir Sayıştay 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay Ömer Zengin Sayıştay

Detaylı

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP KÜRŞAT ATILGAN Kürşat Atılgan, 27 Ağustos 1956 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu. Babasının adı Mehmet Hakkı, annesinin adı Medine'dir. Hava Pilot Tuğgeneral; 1976 yılında Hava Harp Okulu'ndan

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018)

DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) RİZE DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) Eylem TURİZM VE ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TURİZM TÇS 1.6 Bölgenin yat ve kruvaziyer turizmi potansiyelini değerlendiren etüd-proje çalışmaları yapılacaktır. Artvin,

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

HKMO Bülteni Mayıs 2004

HKMO Bülteni Mayıs 2004 HKMO Bülteni Mayıs 2004 1953 yılında Adapazarı'nda doğdu. 1977 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun oldu. Tapu ve Kadastro Genel Müdti(lüQü'nde Başmüfettiş olarak görev yapmaktadır. HKMO Ankara

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

26. DÖNEM Anayasa Mutabakat Komisyonu ÜYE ALBÜMÜ

26. DÖNEM Anayasa Mutabakat Komisyonu ÜYE ALBÜMÜ 26. DÖNEM Anayasa Mutabakat Komisyonu ÜYE ALBÜMÜ EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR Yayın No.: TBMM 2016/21-BYHİB/9 Baskı Baskı Adedi : 20 : TBMM Basımevi/2016-1. Baskı Anayasa Mutabakat Komisyonu

Detaylı

Prof. Dr. Cengiz Çokluk

Prof. Dr. Cengiz Çokluk Prof. Dr. Cengiz Çokluk (Anabilim Dalı Başkanı) 23 Nisan 1968 yılında Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Samsun da bitirdi. 1984-1990 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ: Bütün bölüm ve programlar KDV dahil 19 bin 100 TL.

İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ: Bütün bölüm ve programlar KDV dahil 19 bin 100 TL. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ: Lisans programları ve bunların İngilizce hazırlık programı için KDV hariç 22 bin 700 Ön lisans programları ve bunların İngilizce hazırlık programı için 12 bin 300 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ:

Detaylı

HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ. 68. genel. kurul

HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ. 68. genel. kurul HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ 68. genel kurul TOBB Yayın No: 2013/195 TOBB yayınları için ayrıntılı bilgi Yayın Müdürlüğünden alınabilir. Tel : (0312) 218 20 00 Faks : (0312) 218 20 64 internet

Detaylı

Vakıf Üniversiteleri Servet İstiyor

Vakıf Üniversiteleri Servet İstiyor On5yirmi5.com Vakıf Üniversiteleri Servet İstiyor Vakıf üniversitelerinin sadece yıllık eğitim ücretlerini ödeyebilmek için bir ''servet'' sahibi olmak gerekiyor. Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2011 Çarşamba

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Üye Sicil Ticaret Sicil Unvan Kayıt Tarihi Vergi Dairesi Adı Yetki [Baba Adı, Doğum Tarihi, TC Kimlik Numarası] Vergi Hesap İmza 1 8002 6487 AJANS 53 SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ 13/12/2005

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Üye Sicil Ticaret Sicil Unvan Kayıt Tarihi Vergi Dairesi Adı Yetki [Baba Adı, Doğum Tarihi, TC Kimlik Numarası] Vergi Hesap İmza 1 5254 155-KALKANDERE ACEM ÇAY SANAYİİ VE TİCARET AHMET KORKMAZ 19/06/1990

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Namık Kemal Üniversitesi 2006 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara nın İncisi unvanıyla anılan Tekirdağ dadır. ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : Tekirdağ

Detaylı

Meslek Kazandırma ve İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği (MESİNDER)

Meslek Kazandırma ve İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği (MESİNDER) Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Üye Listesi Sıra No İl Kurum / Kuruluş Asil Üyeler 1 Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi 2 Erzurum Tarım ve Kırsal

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı

Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı 14. Dönem Siyaset Akademisi Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler-II programında dereceye girenler ödüllerini Sayın Başbakanımızın elinden aldı. Mart

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI Mehmet Tosun Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı nda düzenlenen basın toplantısı ile birlikte 1 Şubat

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın 4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın Prof. Dr. Hasan Işın DENER 1942 yılında Ankara da doğdu. Babası, Mustafa Kemal Atatürk ün eğitimle ilgili konularda danışmanlarından biri, aynı zamanda

Detaylı

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin)

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin) S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER 1 4 ADIYAMAN AFYON KOCATEPE AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN AKDENİZ BÖLÜMLER Türk Dili Edebiyatı İ.Ö, İşletme, İşletme İ.Ö, İktisat, İktisat İ.Ö, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Siyaset

Detaylı

AĞRI SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014

AĞRI SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014 AĞRI SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014 ARAŞTIRMA HAKKINDA Amaç & Yöntem Bu araştırma Pollmark Araştırma tarafından 23-25 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmanın amacı Ağrı Belediyesi

Detaylı

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Evli ve bir çocuk babasıdır. Ensar KILIÇ (Başkan) 1954 yılında Erzurum'da doğdu, ilk öğrenimini Erzurum'da, orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1977 yılında K.T.Ü.'den mezun oldu 1978-81 yılları arasında Türkiye Kömür Işletmeleri'nde

Detaylı

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER Hibe Kaynağı Uygulama Yeri Proje Ortakları Yararlanıcı Sayısı PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Detaylı

OKUL MÜDÜRLERİMİZ 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979 11-ŞÜKRÜ ŞENGEZER 1991-1992 15-AHMET KİBAROĞLU 2001-2003

OKUL MÜDÜRLERİMİZ 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979 11-ŞÜKRÜ ŞENGEZER 1991-1992 15-AHMET KİBAROĞLU 2001-2003 OKUL MÜDÜRLERİMİZ 1- MÜCTEBA UĞUR 1966-1969 2- MEHMET YILDIRIM 1969-1970 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 4- MEHMET ÖZCAN 1972-1973 5- HALİT ÖZKAN 1973-1975 6- OSMAN ÖZGÜN 1975-1977 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Türkiye Cumhuriyeti nin 9. Cumhurbaşkanı, 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen parti lideri, Devlet Su İşleri nin

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 45. Dönem Çalışma Raporu ANILARINA

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 45. Dönem Çalışma Raporu ANILARINA ANILARINA Ömer Sevkal-84 Ömer Sevkal, 1 Temmuz 1918 tarihinde Şanlıurfa da doğdu. Öğrenim hayatını burslu olarak tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü nden 1942 yılında mezun

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ 1 HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ 73. GENEL KURUL. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği www. tobb.org.

HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ 1 HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ 73. GENEL KURUL. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği www. tobb.org. HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ 1 HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ 2 TOBB Yayın No: 2017/295 ISBN: 978-605-137-606-6 TOBB yayınları için ayrıntılı bilgi Yayın Müdürlüğünden alınabilir. Tel :

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

2015 PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Türü Öğrenim Şekli Dili Burs KONT/YERLEŞEN

2015 PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Türü Öğrenim Şekli Dili Burs KONT/YERLEŞEN PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Öğrenim Şekli Dili Burs Büyük 102710387 Acil Yardım ve Afet Yönetimi Çanakkale Onsekiz Mart Ünv. Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Çanakkale Devlet 6 6 SAY 27802316 29506409

Detaylı

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu.

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. ADI SOYADI : HÜSEYİN BAYRAKTAR 1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. Sanayici ve işadamı olan Hüseyin Bayraktar, Lassa (Brisa)

Detaylı

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ 2015-2016 Güz Yarıyılı Final Sınav Takvimi ve Yerleşme Planı Fakülte/YO/MYO Bölümleri İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mevcut Sınav Günü ve Saati Derslikler

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL İMZALANAN ÜNİVERSİTELER

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL İMZALANAN ÜNİVERSİTELER MUĞLA ÜNİVERSİTESİ 00 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ BAHAR YARIYILLARINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ DÜŞÜNÜLEN ÖĞRENCİ DEĞİŞİM LARI İLANI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KOD BÖLÜM 08. Tarih.

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

2005-2009 Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği projelerinden

2005-2009 Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği projelerinden Özcan BÜYÜKGENÇ Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Karabük Kent Konseyi Başkanı KİŞİSEL BİLGİLER Medeni durum: Evli ve 2 çocuk babası Doğum Tarihi ve Yeri: 18.04.1975 Karabük Nüfusa

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU KAPSAMINDA DERS ALINILABİLECEK ÜNİVERSİTELER

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU KAPSAMINDA DERS ALINILABİLECEK ÜNİVERSİTELER ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU KAPSAMINDA DERS ALINILABİLECEK ÜNİVERSİTELER HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE BÖLÜM YAZ OKULU KAPSAMINDA DERS ALINABİLECEK ÜNİVERSİTELER

Detaylı

Karar Sayısı : 2016/863 Recep Tayyip ERDOĞAN Karar Sayısı : 2016/864 Recep Tayyip ERDOĞAN Karar Sayısı : 2016/865 Recep Tayyip ERDOĞAN Atama

Karar Sayısı : 2016/863 Recep Tayyip ERDOĞAN Karar Sayısı : 2016/864 Recep Tayyip ERDOĞAN Karar Sayısı : 2016/865 Recep Tayyip ERDOĞAN Atama Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2016/863 Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2016/864 Yardımcısı Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2016/865 Yardımcısı Yardımcısı Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2016/866

Detaylı

ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI

ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI 2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE Yerleşen Sayı En Küçük OYP_PUAN En Büyük OYP_PUAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ 44 71,36 91,158

Detaylı

DİYARBAKIR ŞUBE YÖNETİM KURULU

DİYARBAKIR ŞUBE YÖNETİM KURULU 18 DİYARBAKIR ŞUBE YÖNETİM KURULU Z. Abidin ÖZTÜRK (BAŞKAN) : 1950 yılında doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Elazığ'da tamamladı. 1978 yılında KDMMA Harita ve Kadastro Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Aynı

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ ÜLKEM SİGORTA ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ Ülkem Sigorta Kooperatifi acente, profesyonel sigorta yöneticilerinin ve akademisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan 15 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. ÜLKEM

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ T.C. DEVLET TEŞKİLATI NUMARALARI

ATILIM ÜNİVERSİTESİ T.C. DEVLET TEŞKİLATI NUMARALARI BİRİM ADI T.C. DEVLET TEŞKİLATI NUMARASI MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANLIĞI 35774133 ATILIM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 59394181 REKTÖRLÜK OFİSİ (ÖZEL KALEM) 23352954 GENEL SEKRETERLİK 53322795 ÖĞRENCİ DEKANLIĞI 26256122

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

T.C. ANAYASA MAHKEMESİ

T.C. ANAYASA MAHKEMESİ T.C. ANAYASA MAHKEMESİ İletişim Bilgileri: Telefon : 0 312 463 73 00 Faks : 0 312 463 74 00 E-posta : bilgi@anayasa.gov.tr Adres : Ahlatlıbel Mahallesi İncek Yolu Serpmeleri No: 4 06890 Çankaya - ANKARA

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM.

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM. ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM. Öğr. Gör. Muharrem EREN KASIM 2014 - ELBİSTAN 1970 K.Maraş Afşin doğumludur. İlk öğrenimini; Alemdar İlkokulu (1981) ve Çoğulhan Ortaokulu nda (1984), Orta

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi İller Program Bütçesi (TL) Başvuru Yapabilecek Kişi/Kurum/Kuruluşlar Ayrıntılı Bilgi Ahiler Sektörel Rekabet Edebilirlik Mali Destek İnternet üzerinden son başvuru

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK

Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK ÖZGEÇMİŞ 10 Ocak 1983 tarihinde Ankara da doğdu. İlköğrenimini Ankara Aydınlıkevler İlkokulu Okulu ve Bilecik İnhisar İlkokulu nda tamamladı. Daha sonra Bilecik Bozüyük

Detaylı

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik SAY 6 6 277,83369 311,06335 100110018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim

Detaylı

: Normal. Son Gönderme Tarihi : 24.04.2015. Kura Tarih ve Saati : - 16 CELAL BORA YAZICI MEHMET PAZAR 17.01.1976 İlköğretim 1 / 5

: Normal. Son Gönderme Tarihi : 24.04.2015. Kura Tarih ve Saati : - 16 CELAL BORA YAZICI MEHMET PAZAR 17.01.1976 İlköğretim 1 / 5 Talebi Alan Ünite Adı : RİZE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ Talebi Veren Kurum Adı : ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Talebin Statüsü (Normal, engelli, eski hükümlü, terör mağduru) : Normal Meslek Adı

Detaylı

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI Bodrum Çarşı Esnafı Erdoğan Başeğmez, Esnaf Odası Seçimlerinde Başkan adaylığını açıkladı. Bodrum Esnaf Odası önünde bir açıklama yapan Erdoğan Başeğmez

Detaylı

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru.

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru. Devlet Kontenjanları 845 Vakıf Kontenjanları 470 KKTC Kontenjanları 154 Toplam Kontenjan 1469 Küçük 103110636 Bilgisayar Bilimleri Dokuz Eylül Ünv. Fen Fakültesi İzmir Devlet 3 SAY 4 #YOK #YOK 101110581

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 8400 6832 ADEM AVCI TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ (AMEDA TUR SEYAHAT ACENTASI) 25/09/2007 Kaçkar V.D. Seçme+Seçilme - 0070571398 2 10059 8273 ADEM AVCI TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ (AMEDA TUR SEYAHAT ACENTASI)

Detaylı

T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI Genel Sekreterlik. Sayı : 49229668 050.00 169 Konu : 12. Kalkınma Kurulu Toplantısı Hk. 16/03/2015 İLGİLİ MAKAMA

T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI Genel Sekreterlik. Sayı : 49229668 050.00 169 Konu : 12. Kalkınma Kurulu Toplantısı Hk. 16/03/2015 İLGİLİ MAKAMA T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI Genel Sekreterlik Sayı : 49229668 050.00 169 Konu : 12. Kalkınma Kurulu Toplantısı Hk. 16/03/2015 İLGİLİ MAKAMA 12. Kalkınma Kurulu Toplantısı ve Bartın I. Sektörel

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İlan - 8 TYP Katılımcı Sayısı 30 XII. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ PARKLAR MÜDÜRLÜĞÜ Ağaçlandırma TYP Başlangıç Tarihi 15.11.2013 1 ay 15 gün Son Başvuru Tarihi 04.11.2013 İkamet Şartı: Beşikdüzü İlçesine Bağlı

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) Müdürlüğüne Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma

İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) Müdürlüğüne Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 18/04/2018-E.45194 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü *BEKV5L8UP* Sayı : 63784619-399 Konu : Mustafa Kemal İlkokulu 1. Sınıf Öğrenci

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi İller Program Bütçesi (TL) Başvuru Yapabilecek Kişi/Kurum/Kuruluşlar Ayrıntılı Bilgi İnternet üzerinden son başvuru tarihi: Mardin Batman KOBİ tanımına uyan işletmeler

Detaylı

Lisans Toplam Açıköğretim Önlisans Programları Örgün Öğretim Tablo 3 / A _B Önlisans Toplam

Lisans Toplam Açıköğretim Önlisans Programları Örgün Öğretim Tablo 3 / A _B Önlisans Toplam ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYM YERLEŞTİRME BİLGİLERİ Program Seviyesi Program Türü Kontenjan Yerleşen Tercih Oranı Açıköğretim 5638 5638 100 Lisans Programları Tablo 4 Örgün Öğretim

Detaylı

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER VII İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...V İÇİNDEKİLER...VII GİRİŞ...XII I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER A. YEREL YÖNETİMLER...3 İl Özel İdareleri...3 Belediyeler...3... Köy İdareleri...4 Mahalle Muhtarlıkları...4 Yerel Yönetim

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

Sosyal Hizmet Bölümü Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları Tablosu

Sosyal Hizmet Bölümü Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları Tablosu Sosyal Hizmet Bölümü Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları Tablosu 2016 2017 Üniversite Adı Fakülte / Yüksekokul Bölüm Adı Genel Kont. Genel Yer. En Küçük Puan En Büyük Puan 29 MAYIS SABAHATTİN ZAİM ANKARA

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

MUŞ SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014

MUŞ SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014 MUŞ SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014 ARAŞTIRMA HAKKINDA Amaç & Yöntem Bu araştırma Pollmark Araştırma tarafından 20-23 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmanın amacı Muş Belediyesi

Detaylı