T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı. Üyelerin çoğunluğunun toplantıda hazır olduğu görülerek oturum açıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Doç.Dr. Işıl ALTUN un 1- görevlendirilmesi hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 935 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/17 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 16 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Işıl ALTUN un, Kartepe İlçesinin folklorunun (Halkbiliminin) araştırmaları biriminde bölüm işlerini aksatmamak ve gideceği günü üç aylık bir program çerçevesince Dekanlığa iletmek koşuluyla, haftada (1) bir gün olarak saha araştırmaları yapmak üzere, 2547 sayılı Kanun un 38 inci maddesi uyarınca (1) bir yıl süre ile görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. Doç.Dr. H. Metin ERTUNÇ un 2- görevlendirilmesi hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1419 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/26 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 14 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. H. Metin ERTUNÇ un, Kocaeli/Gebze de bulunan GOSB bünyesinde yer alan ve TEKNOPARK da faaliyet gösteren ENTEK Eğitim Teknolojileri Danışmanlık A.Ş. firmasının TÜBİTAK-TEYDEB desteğiyle yürütülecek olan numaralı Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Eğitim Seti konulu AR-GE projesinde akademik danışman olarak çalışmak üzere, 01 Temmuz Eylül 2011 tarihleri arasında ve çalışma saatleri dışında (Cumartesi günleri 08:30 17:30 saatleri arası) 2547 sayılı Kanun un 37 nci maddesi uyarınca, yolluksuz-gündeliksiz, maaşlı-izinli re sen görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 /10 Yrd.Doç.Dr. M. YILMAZ ın 3- görevlendirilmesi hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 925 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/17 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 20 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Mehmet YILMAZ ın, Yükseköğretim Kurulu nun doktora sonrası araştırma bursu kapsamında, Illinois Üniversitesinde (Amerika Birleşik Devletleri), Prof.Dr. Scott E. DENMARK ın araştırma laboratuvarında araştırma çalışmalarında bulunmak üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca, Ocak 2011 den itibaren (1) bir yıl süre ile maaşlı olarak görevlendirilmesine İletişim Fak. Görsel İletişim 4- Tasarımı Böl. özel yetenek sınav ücretleri hk. Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 693 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/10 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 20 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü eğitim-öğretim yılında özel yetenek sınavına girecek öğrencilerden ön kayıt ücreti olarak T.C İş Bankası Umuttepe Şb. 2407/ nolu hesaba yatırılmak üzere TL ücret alınmasının uygun olduğuna Sosyal Bil. Enst. (II.Ö.) 5- Tezsiz Yüksek Lisans Prog. öğrenim ücreti hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarihli ve 681, 682, 683, 684 sayılı yazılarında belirtilen tarihli ve 2010/16 nolu Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1, 2, 3, 4 sıra sayılı kararlar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde 2010/2011 eğitim-öğretim yılında öğrenim görecek öğrencilerden, aşağıda belirtilen Tezsiz Yüksek Lisans programlarında, karşılarındaki miktarlar kadar ücret alınmasının uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunmak üzere, kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na iletilmesine Tezsiz Yüksek Lisans Programının Adı Ücret (kredi başına) İletişim Tasarımı ve Bilişim Teknolojileri (II.Ö) TL. İşletme (II.Ö.) TL. Ekonomi (II.Ö.) TL. Eğitim Yönetim Teftişi Planlaması (II.Ö.) TL.

3 /10 YLS Arş.Gör. Recep Kaya 6- GÖKTAŞ hk. Üniversitemiz YLS İzleme Komisyonu Başkanlığı nın tarihli komisyon raporu okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Recep Kaya GÖKTAŞ ın eğitimini tamamlayabilmesi için görev süresinin, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca, tarihinden itibaren 6 (altı) ay süreyle SON KEZ uzatılmasına Öğrenci Gökhan GÖRHAN hk. 7- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 1062 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Köseköy Meslek Yüksekokulu tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Gökhan GÖRHAN ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine Öğrenci Ahmet GEZMİŞ hk. 8- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 1081 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kandıra Meslek Yüksekokulu tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Ahmet GEZMİŞ in diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine Öğrenci Özkan UÇAR hk. 9- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 1082 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Özkan UÇAR ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci

4 /10 maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine Öğrenci Gökhan LALE hk. 10- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 1083 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Gökhan LALE nin diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Önder ALTUNER hk. 11- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 1084 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Önder ALTUNER in diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Necmettin 12- ÖZKARAMAN hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 1086 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Necmettin ÖZKARAMAN ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine Prof.Dr. Hasan DİNÇER in 13- görev. hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1381 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/25 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 11 sıra sayılı karar okundu.

5 /10 Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Hasan DİNÇER in, İstanbul da bulunan Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İşadamları Derneği nde (MOBİSAD) danışmanlık yapmak üzere, 01 Haziran 2010 tarihinden başlayarak bir yıl süre ile ayda bir gün çalışma saatleri dışında (Cumartesi günleri) 2547 sayılı Kanun un 37 nci maddesi uyarınca görevlendirilmesinin ve danışmanlık ücretinin ilgili mevzuat gereği KOÜ Döner Sermaye İşletmeleri Müdürlüğü nün Ziraat Bankası Derince Şubesi, /5001 (Şube Kodu-554, Banka Kodu-010) nolu hesabına yatırılması koşulu ile uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Yrd.Doç.Dr. Melahat 14- BAYAR ın görev. hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 969 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/18 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 15 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Melahat BAYAR ın, İspanya, Valencia Üniversitesi nde eğitim-öğretim yılında TÜBİTAK ın vermiş olduğu Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında araştırma çalışmalarında bulunmak üzere, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca 01 Eylül Ağustos 2011 tarihleri arasında maaşlı olarak görevlendirilmesine Okt. Öznur ÖZKAN ile 15- Okt. Ebru GAGANUŞ un görevl. hk. Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 180 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/7 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Yabancı Diller Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okutman Öznur ÖZKAN ile Okutman Ebru GAGANUŞ un, eğitim-öğretim yılında Bilkent Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İngilizce Öğretimi Yüksek Lisans Programına (MATEFL) öğretim ücretli burslu olarak öğrenim görmek üzere maaşlı-izinli olarak Yurtiçinde ve Dışında Görevlendirilmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 8. maddesi uyarınca görevlendirilmelerine Arş.Gör. Özgür Suna 16- KARAALAN ın görevl. hk. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 436 sayılı yazısında belirtilen

6 /10 tarih ve 2010/7 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 13 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Güzel Sanatlar Fakültemiz Grafik Bölümü öğretim elemanlarından Arş.Gör. Özgür Suna KARAALAN ın, Sanatta Yeterlilik Eğitimi için Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 2. maddesinin (g) bendi uyarınca, sınavsız lisansüstü eğitim hakkının Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde kullanmasının uygun olduğuna Yrd.Doç.Dr. Saadet 17- BEYAZ ın görevl. hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1027 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/19 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 18 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen-Edebiyat Fakültemiz Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Saadet BEYAZ ın, Fransa Ulusal Bilim Araştırma Merkezi (CNRS) de, CESTAR projesinde araştırmacı olarak görev yapmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39 uncu maddesi uyarınca, eğitim-öğretim yılında 15 Eylül 2010 tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile ücretsiz (aylıksız) yolluksuz-yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine Görev süresi uzatımı hk. 18- Üniversitemiz Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi nin tarih ve 27 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi uzman kadrosunda olup, 2547 sayılı Kanunun 13/b-4 maddesi uyarınca başka birimlerde görev yapmakta olan Uzman Seda ASLAN KILAVUZ, Uzman Aynur FİŞ YAŞAR ve Uzman Nafiye ASILİSKENDER in, tarihinde dolacak olan görev sürelerinin, anılan tarihten itibaren 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 33 üncü maddesi uyarınca tarihine kadar yeniden uzatılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Arş.Gör. Yüksel CAN 19- ÖZ ün görevl. hk. Üniversitemiz Kocaeli Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 673 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kocaeli Sağlık Yüksekokulu Arş.Gör. Yüksel CAN ÖZ ün, Psikiyatri Anabilim Dalında doktora yapmak üzere Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesi

7 /10 uyarınca görevlendirilmesine Öğr.Gör. Derya OCAK ın 20- görevl. hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 924 sayılı yazısında belirtilen tarihli 2010/18 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 16 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarihli, 2010/6 sayılı toplantısında alınan kararda söz konusu mahkeme kararı uyarınca, 19 Nisan 19 Temmuz 2010 tarihleri arasında 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca, 19 Temmuz 19 Ağustos 2010 tarihleri arasında 657 sayılı Kanun un ilgili hükümleri kapsamında senelik izninden değerlendirmek üzere görevlendirilen Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim görevlilerinden Derya OCAK ın, görevlendirme tarihlerinin Fakülte Yönetim Kurulu nun ilgili kararında belirtildiği gibi 2 ay, 29 gün olarak (19 Nisan 18 Temmuz 2010 tarihleri arasında) değerlendirilmesinin ve geriye kalan 1 (bir) aylık sürenin de adı geçenin tarihli izin talep dilekçesine istinaden 18 Temmuz 18 Ağustos 2010 tarihleri arasında kullanılmasının uygun olduğuna Kadro Aktarımı hk. 21- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 5259 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalında boş bulunan 5. derece 1 adet araştırma görevlisi kadrosunun yine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalına aktarılmasına; Sosyal Bilimler Enstitüsünde araştırma görevlisi kadrosuna ihtiyaç olduğundan, bu enstitümüzde boş kadro olmadığından, Üniversitemizin ekli listede belirtilen diğer biriminde boş bulunan ve yine ekli listedeki şekilde kadro aktarımlarının yapılmasına Kadro Aktarımı hk. 22- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 5300 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Personel Daire Başkanlığı nın yazısında belirtilen şekilde kadro aktarımlarının yapılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine

8 /10 Kadro Aktarımı hk. 23- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 5280 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Personel Daire Başkanlığı nın yazısında belirtilen şekilde kadro aktarımlarının yapılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine Kadro Aktarımı hk. 24- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 5290 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Personel Daire Başkanlığı nın yazısında belirtilen şekilde kadro aktarımlarının yapılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine Kadro Aktarımı hk. 25- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 5270 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Makine Malzemesi ve İmalat Teknolojisi Anabilim Dalında boş bulunan 1. derece 1 adet Profesör kadrosunun, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalına aktarılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine Kadro Aktarımı hk. 26- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 5310 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemizin İhsaniye Meslek Yüksekokulunda boş bulunan 6. derece 1 adet öğretim görevlisi kadrosunun, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalına aktarılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine Prof.Dr. Erdal KARAÖZ ün 27- görevlendirilmesi hk. Üniversitemiz Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün sehven değerlendirilemeyen tarihli ve 31 sayılı Prof.Dr. Erdal KARAÖZ ün görevlendirilmesi ile ilgili yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Haziran 2010 tarihleri arasında Barselona da (İspanya) gerçekleştirilecek 15. Avrupa Hematoloji Kongresine (15th Congress of the European

9 /10 Hematology Association) Poster bildirisi ile katılmak üzere Prof.Dr. Erdal KARAÖZ ün, 9-13 Haziran tarihleri arasında 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39 uncu maddesi uyarınca yevmiyeli olarak görevlendirilmesine ve ödemenin Üniversitemiz bütçesinin harcama kaleminden karşılanmasına Prof.Dr. Nermin ERSOY un 28- yurtdışı görevl. hk. Üniversitemiz Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 227 sayılı yazısında belirtilen tarih ve 2010/17 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 6 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Nermin ERSOY un, Temmuz 2010 tarihleri arasında Singapur da düzenlenen 10. Dünya Biyoetik Kongresine iki adet sözlü bir poster bildiri sunmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39 uncu maddesi uyarınca yolluklu yevmiyeli olarak görevlendirilmesine ve ödemenin Üniversitemiz bütçesinin / /2/03.3 harcama kaleminden karşılanmasına Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi. Prof. Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU REKTÖR Prof.Dr. Ayşe Sevim GÖKALP REKTÖR YARDIMCISI (ÜYE) Prof. Dr. Hasret ÇOMAK REKTÖR YARDIMCISI (ÜYE) Prof. Dr. Yüksel GÜNEY FEN-EDB.FAK.DEKANI Katılamadı Prof. Dr. Abdurrahman FETTAHOĞLU İKT.İD.BİL.FAK.DEKANI

10 /10 Prof. Dr. Ali DEMİRCİ TIP FAK.DEKANI Prof. Dr. Satılmış TEKİNDAL TEK.EĞT.FAK.DEKANI Prof. Dr. Yunus KİSHALI EĞİTİM FAK.DEKANI Prof. Dr. Savaş AYBERK MÜH. FAK.DEKANI Katılamadı Prof. Dr. Hülya YENGİN İLETİŞİM FAK.DEKANI Katılamadı Prof. Dr. Z. Gönül BALKIR HUKUK FAK.DEKANI Prof. Dr. Kamuran ÖZTEKİN MİMARLIK VE TAS. FAK. DEKANI Prof.Dr. M. Reşat BAŞAR GÜZEL SANATLAR FAK. DEKANI Prof.Dr. Vasfi HAFTACI ÜYE Prof.Dr. Ali İhya KARAMAN DİŞ HEK. FAK. DEKANI Kemal MUTLU (GENEL SEK.) RAPORTÖR

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.09.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.11.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.02.2011 2011/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.02.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.03.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.06.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.06.2008 2008/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.06.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUĞOLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 6.6.2011 2011/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 6.6.2011 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13.01.2011 2011/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 13.01.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26.03.2009 2009/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 26.03.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 23.12.2010 2010/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 2/8/2012 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.03.2007 2007/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15.03.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.07.2009 2009/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.12.2010 2010/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.5.2011 2011/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.5.2011 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.01.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.04.2008 2008/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.04.2008 Perşembe günü saat 12:30 da Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.02.2008 2008/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.10.2009 2009/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.10.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/8/2014 2014/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21/8/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13.11.2008 2008/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 13.11.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.12.2009 2009/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.12.2009 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.01.2009 2009/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.01.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7.4.2011 2011/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 7.4.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.05.2008 2008/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.05.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayşe

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.10.2010 2010/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.10.2010 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Yardımcısı Prof.Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.02.2007 2007/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.02.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/2014 2014/4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/2014 2014/4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/3/2014 2014/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/3/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/2014 2014/20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/2014 2014/20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2014 2014/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2014 Pazartesi günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15.11.2007 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.3.2011 2011/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.3.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.09.2009 2009/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.09.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.05.2007 2007/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.05.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu 5/7/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.9.2011 2011/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.9.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/11 Üniversitemiz Senatosu 27.08.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.05.2004 2004/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.05.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.03.2010 2010/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.03.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.10.2010 2010/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.10.2010 Perşembe günü saat 12:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. YÖNET M KURULU TOPLANTI TUTANA I /7

T.C. YÖNET M KURULU TOPLANTI TUTANA I /7 T.C. KOCAEL ÜN VERS TES YÖNET M KURULU TOPLANTI TUTANA I Toplant Tarihi Toplant No 06.05.2010 2010/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.05.2010 Per embe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer. KOMSUO LU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/4/2013 2013/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 8/4/2013 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.04.2010 2010/4 Üniversitemiz Senatosu 15.04.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/3/2014 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.12.2008 2008/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.06.2004 2004/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Senatosu 20.03.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.09.2008 2008/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.09.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUĞOLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2012 2012/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/9/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/17 Üniversitemiz Senatosu 14.12.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.10.2004 2004/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.10.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/12/2012 2012/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/12/2012 2012/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/12/2012 2012/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/12/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.10.2006 2006/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.10.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2011 2011/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.10.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3.3.2011 2011/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3.3.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.02.2010 2010/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11.02.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 25/7/2013 2013/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 25/7/2013 2013/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/7/2013 2013/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.01.2007 2007/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18.01.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.12.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2009 2009/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/14 Üniversitemiz Senatosu 19.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /03

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /03 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.02.2006 2006/03 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.02.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.03.2004 2004/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11.03.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/9/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/9/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18/9/2014 2014/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18/9/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 31.07.2009 2009/10 Üniversitemiz Senatosu 31.07.2009 Cuma günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29.09.2005 2005/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/10/2012 2012/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10/10/2012 Çarşamba günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/1/2015 2015/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19/1/2015 Pazartesi günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/5/2014 2014/7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/5/2014 2014/7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/5/2014 2014/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 8/5/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.02.2010 2010/2 Üniversitemiz Senatosu 11.02.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.06.2004 2004/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05.11.2009 2009/13 Üniversitemiz Senatosu 05.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/11/2012 2012/14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/11/2012 2012/14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/11/2012 2012/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 1/11/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/10/2010 2010/11 Üniversitemiz Senatosu 7/10/2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.04.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.09.2009 2009/12 Üniversitemiz Senatosu 24.09.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/7 Üniversitemiz Senatosu 25.05.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/10/2014 2014/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/10/2014 2014/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/10/2014 2014/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21/10/2014 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2015 2015/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10/2/2015 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/7/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/7/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/7/2013 2013/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.07.2005 2005/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.07.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/11 Üniversitemiz Senatosu 15.11.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.06.2007 2007/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.06.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/9 Üniversitemiz Senatosu 07.07.2009 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Ayşe Sevim GÖKALP Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.11.2010 2010/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.11.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.09.2006 2006/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı