5 FAKÜLTE 9063 MEZUN 19 YÜKSEK LİSANS 21 BÖLÜM 2 YÜKSEKOKUL 51 LABORATUVAR %41 BURSLULUK ORANI 6 DOKTORA 7850 ÖĞRENCİ %99.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "5 FAKÜLTE 9063 MEZUN 19 YÜKSEK LİSANS 21 BÖLÜM 2 YÜKSEKOKUL 51 LABORATUVAR %41 BURSLULUK ORANI 6 DOKTORA 7850 ÖĞRENCİ %99."

Transkript

1 5 FAKÜLTE 2 YÜKSEKOKUL 21 BÖLÜM %41 BURSLULUK ORANI 9063 MEZUN 19 YÜKSEK LİSANS 6 DOKTORA 7850 ÖĞRENCİ %99.74 DOLULUK ORANI 51 LABORATUVAR

2 FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN-EDEBIYAT FAKÜLTESI İngiliz Dili ve Edebiyatı Matematik - Bilgisayar Mütercim - Tercümanlık (İngilizce) Psikoloji HUKUK FAKÜLTESI Hukuk ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Adalet İKTISADI VE İDARI BILIMLER FAKÜLTESI Bankacılık ve Finans İktisat İşletme Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uluslararası Ticaret MIMARLIK FAKÜLTESI İç Mimarlık Mimarlık Şehir ve Bölge Planlama MÜHENDISLIK FAKÜLTESI Bilgisayar Mühendisliği Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Elektrik - Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Makine Mühendisliği Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Mekatronik Mühendisliği ÇANKAYA MESLEK YÜKSEKOKULU Bankacılık ve Sigortacılık Dış Ticaret *Hukuk Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu dışındaki tüm bölümlerimiz İngilizce eğitim vermektedir.

3 ENSTİTÜLER FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS Bilgisayar Mühendisliği Bilgi Teknolojileri Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Endüstri Mühendisliği İç Mimarlık İnşaat Mühendisliği İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kentsel Dönüşüm Makine Mühendisliği Matematik Bilgisayar DOKTORA Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Tasarım SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS İngiliz Edebiyatı ve Kültür İncelemeleri İnsan Kaynakları Yönetimi (Türkçe) İşletme MBA Finansal Ekonomi Kamu Hukuku (Türkçe) Özel Hukuk (Türkçe) Siyaset Bilimi (Türkçe) Uluslararası Ticaret ve Finansman Uluslararası Ticaret ve Lojistiği (Türkçe) DOKTORA İngiliz Edebiyatı ve Kültür İncelemeleri İşletme (Türkçe) Kamu Hukuku (Türkçe) Özel Hukuk (Türkçe)

4 Sıtkı Alp Eğitim Vakfı tarafından 1997 yılında kurulan Çankaya Üniversitesi, Ankara da kurulmuş en köklü vakıf üniversitelerinden biridir. Kuruluşunda 650 olan öğrenci sayısı 19. öğretim yılında 5 fakülte, 21 bölüm, 2 enstitü altında 19 yüksek lisans programı, 2 meslek yüksek okulu ve 6 doktora programıyla 7850 e ulaşmış, 9063 mezunumuz ise Üniversitemizi Türkiyede ve dünyada başarıyla temsil etmektedir. Çankaya Üniversitesi eğitim ve öğretim faaliyetlerini Balgat Kampüsü ile Eskişehir Yolu 29.km deki Merkez Kampüsünde yürütmektedir. Balgat Kampüsünde; Hukuk Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu ile Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitüleri, Merkez Kampüste ise; Fen - Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Çankaya Meslek Yüksekokulu yer almaktadır. Eğitim-öğretim kalitesi sürekli yükselmekte olan üniversitemiz; URAP 2014 sıralamasında Matematik alanında Türkiye 1.si ve URAP 2015 alan sıralamasında İşletme, Pazarlama; Bankacılık ve Finans ile Uluslararası Ticaret alanlarında tüm devlet ve vakıf üniversiteleri arasında Türkiye 1.si, Dünya 370.si olarak Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksinde ilk 20'de yer alarak Yaygın Erasmus+ öğrenci değişim programlarına Amerikadaki üniversiteleri ekleyerek Üniversite - Sanayi işbirliğinin gelişmesine öncülük ederek ülkemizin gelişimine hizmet etmektedir.

5 BURSLAR ÖSYS Yerleştirme Bursu: ÖSYM tarafından yapılan sınav sonucu Çankaya Üniversitesini burslu olarak kazanan öğrencilerin bursları hiçbir koşulda kesilmemektedir. Üstün Başarı Bursu: LYS yerleştirme puanına göre Türkiye genelinde ilk 250 içinde yer alanlara her yıl 9 ay süre ile ayda TL, arasında yer alanlara da her yıl 9 ay süre ile ayda 595 TL verilir. Öğrencinin yıl sonundaki genel not ortalaması dört üzerinden ikinin (2,00/4,00) altına düşmediği sürece devam eder. Yurt Bursu: LYS yerleştirme puanına göre Türkiye genelinde Dil puan türünde ilk 350, Dil puan türü hariç diğer puan türlerinde ilk içine giren öğrencilerin tümü üç kişilik odalarda 3 öğün yemek dahil ücretsiz yurt hakkına sahip olurlar. Dil puan türünde ilk arasında yer alan, diğer puan türlerinde ise ilk arasında yer alan öğrenciler ise üniversite yurtlarından %50 indirimli olarak yararlanırlar. Yurt bursları öğrencinin yıl sonundaki genel not ortalaması dört üzerinden ikinin (2,00/4,00) altına düşmediği müddetçe İngilizce Hazırlık programında geçirilecek bir yıl ile lisans programında geçirilecek en fazla dört yılı kapsar. Bilim Bursu: TÜBİTAK tarafından tespit edilen uluslararası bilimsel yarışmalarda altın, gümüş ve bronz madalya alan ve ödül aldıkları alanlardaki Tam Burslu programlara ÖSYM tarafından sınavsız ve kontenjan dışı yerleştirilenlere Bilim Bursu verilir. Bu burs, İngilizce Hazırlık Programı nda geçirilebilecek süre dahil öğrencinin Çankaya Üniversitesindeki normal öğrenim süresi boyunca her yıl 9 ay süre ile verilir. Burs miktarları, altın madalya almış olanlar için ayda TL, gümüş madalya almış olanlar için 970 TL, bronz madalya almış olanlar için 865 TL dir. Şehit ve Gazi Çocuğu Bursu: Üniversitemizin Lisans ve Ön Lisans programlarına yerleşen öğrencilerden terör şehidi çocuğu veya terör gazisi çocuğu olanlara Genelkurmay Başkanlığınca onaylanmak kaydıyla %100 burs verilir. Lisans Programlarında, her fakülteden terör şehidi çocuğu olan 1 öğrenciye, Meslek Yüksekokulu programlarında ise terör şehidi veya terör gazisi çocuğu olan 3 öğrenciye burs verilir. ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN SINAV SONUCUNDA ÜNİVERSİTEMİZİ BURSLU OLARAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN BURSLARI HİÇBİR KOŞULDA KESİLMEMEKTEDİR. Çankaya Üniversitesinde burslu ve burssuz tüm öğrenciler aynı öğretim elemanları tarafından, aynı laboratuvar ve dersliklerde, aynı öğretim programlarını almaktadırlar.

6 İNDİRİMLER Akademik Başarı İndirimi: Hazırlık Sınıfı hariç, öğrencilerimizin birinci sınıf sonundaki başarıları dikkate alınarak yıl sonundaki genel not ortalamasına göre (4.00 üzerinden arası için öğrenim ücretinde %20 indirim, 4.00 üzerinden arası için öğrenim ücretinde %50 indirim) o yılı izleyen eğitim-öğretim yılı için geçerli olmak üzere karşılıksız olarak normal öğrenimi süresince verilir. Sporda Başarı İndirimi: Faaliyetlerimiz dahilindeki spor branşlarında üstün başarılı olduklarını belgeleyenlerle, kulüp ve üniversite takımlarımızda oynamaya hak kazanan öğrencilere Sporda Başarı İndirimi yapılır. Mezun İndirimi: Önceki yıllarda Çankaya Üniversitesinin ön lisans veya lisans programlarından mezun olup yeniden LYS sonucunda üniversitemize yerleşen öğrencilere, yatıracağı öğrenim ücreti üzerinden %30 oranında mezun indirimi uygulanır. Kardeş İndirimi: Üniversitemizde birden fazla kardeşin öğrenim görmesi hâlinde her bir kardeşe %10 oranında indirim uygulanır. Öğrencilerin kardeş indiriminden yararlanabilmeleri için eş zamanlı okuma şartı yoktur. Arı Okulları İndirimi: Arı Okullarından mezun olup öğretim yılından itibaren üniversitemize yerleştirilip kayıt yaptıran öğrencilerin öğretim ücretlerinden %25 oranında Arı Okulları indirimi uygulanır. Uluslararası Bakalorya (IB) Diploma Notu İndirimi: öğretim yılından itibaren orta öğretimlerini IB programlarından mezun olarak tamamlayan ve Çankaya Üniversitesi nin ön lisans ve/veya lisans programına kayıt yaptıran öğrenciye Uluslararası Bakalorya (IB) programları başarısına göre öğrenim ücretinde aşağıda belirtilen oranlarda indirim uygulanır. IB diploma notu indirim oranı 40 ve Üstü %50, arası %25 olarak uygulanır.

7 2015 ÖSYS KONTENJANLARI, PUAN VE SIRALAMALARI Fakülte Mühendislik Fakültesi Mimarlık Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2015 ÖSYS Bölüm Puan Min. Başarı Max. Başarı Kontenjan Taban Puanı Tavan Puanı Türü Sırası Sırası Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) MF , , Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (%25 Burslu) MF , , Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) (Ücretli) MF , , Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) MF , , Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) (%25 Burslu) MF , , Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) MF , , Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İngilizce) (%25 Burslu) MF , , Endüstri Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , Endüstri Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) MF , , Endüstri Mühendisliği (İngilizce) (%25 Burslu) MF , , İnşaat Mühendisliği (İngilizce) (Ücretli) MF , , İnşaat Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , İnşaat Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) MF , , Makine Mühendisliği (İngilizce) (Ücretli) MF , , Makine Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , Makine Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) MF , , Mekatronik Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , Mekatronik Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) MF , , İç Mimarlık (İngilizce) (Tam Burslu) YGS 8 İç Mimarlık (İngilizce) (%50 Burslu) YGS ,00000 * Yetenek Sınavı İle Öğrenci Alınmaktadır İç Mimarlık (İngilizce) (%25 Burslu) YGS 40 Mimarlık (İngilizce) (Ücretli) MF , , Mimarlık (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , Mimarlık (İngilizce) (%50 Burslu) MF , Şehir ve Bölge Planlama (İngilizce) (Tam Burslu) MF , , Şehir ve Bölge Planlama (İngilizce) (%50 Burslu) MF , , Adalet (Tam Burslu) YGS , , Adalet (%50 Burslu) YGS , , Adalet (%25 Burslu) YGS , , * Özel Yetenek Sınavına girebilmek için herhangi bir YGS puan türünden en az 140 puan almak yeterlidir. Özel yetenek Sınavı ile ilgili tüm detaylar internet sitemizden duyurulacaktır. Fakülte Fen-Edebiyat Fakültesi Hukuk Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çankaya Meslek Yüksekokulu 2015 ÖSYS Bölüm Puan Min. Başarı Max. Başarı Kontenjan Taban Puanı Tavan Puanı Türü Sırası Sırası İngiliz Dili ve Edebiyatı (İngilizce) (Tam Burslu) DİL , , İngiliz Dili ve Edebiyatı (İngilizce) (%50 Burslu) DİL , , Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) (Tam Burslu) DİL , , Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) (%50 Burslu) DİL , , Psikoloji (İngilizce) (Ücretli) TM , , Psikoloji (İngilizce) (Tam Burslu) TM , , Psikoloji (İngilizce) (%50 Burslu) TM , , Psikoloji (İngilizce) (%25 Burslu) TM , , Hukuk Fakültesi (Ücretli) TM , , Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) TM , , Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) TM , , Bankacılık ve Finans (İngilizce) (Tam Burslu) TM , , Bankacılık ve Finans (İngilizce) (%50 Burslu) TM , , İktisat (İngilizce) (Tam Burslu) TM , , İktisat (İngilizce) (%50 Burslu) TM , , İktisat (İngilizce) (%25 Burslu) TM , , İşletme (İngilizce) (Tam Burslu) TM , , İşletme (İngilizce) (%50 Burslu) TM , , İşletme (İngilizce) (%25 Burslu) TM , , Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (Ücretli) TM , , Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (Tam Burslu) TM , , Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (%50 Burslu) TM , , Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (%25 Burslu) TM , , Uluslararası Ticaret (İngilizce) (Tam Burslu) TM , , Uluslararası Ticaret (İngilizce) (%50 Burslu) TM , , Uluslararası Ticaret (İngilizce) (%25 Burslu) TM , , Dış Ticaret (İngilizce) (Tam Burslu) YGS , , Dış Ticaret (İngilizce) (%50 Burslu) YGS , , Dış Ticaret (İngilizce) (%25 Burslu) YGS , , Bankacılık ve Sigortacılık (İngilizce) (Tam Burslu) YGS , , Bankacılık ve Sigortacılık (İngilizce) (%50 Burslu) YGS , , Bankacılık ve Sigortacılık (İngilizce) (%25 Burslu) YGS , ,

8 NEDEN ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Kesintisiz Burs İmkânları: ÖSYM sınav sonucunda Çankaya Üniversitesine burslu olarak yerleşen öğrencilerin bursları hiçbir koşulda kesilmez. Bursluluk Oranı: Üniversitemizde okuyan öğrencilerin % 41 i burslu olarak öğrenim görmektedir. Bu yüzde ile Çankaya Üniversitesi, Türkiyedeki vakıf üniversiteleri arasında en yüksek bursluluk oranına sahip üniversitelerden biridir. Güçlü Eğitim Kadrosu: Öğrencilerimiz, her biri kendi alanında uzman tam zamanlı öğretim üyelerinden ders alırlar. Çift Anadal ve Yan Dal Uygulamaları: Lisans eğitimi gören öğrencilerden gerekli koşulları sağlayanlar, kendi bölümlerinin yanı sıra istedikleri bir başka bölümde ücretsiz olarak çift anadal veya yan dal yaparak çift diploma ile mezun olabilirler. Erasmus+ ve Öğrenci Değişim Programları Kapsamında Avrupa ve Amerikada eğitim alabilirler: Öğrencilerimiz, 14 farklı ülkeden 38 farklı üniversite ile yapılan 53 Erasmus+ Hareketliliği anlaşmaları çerçevesinde Avrupa ve Amerikada anlaşmalı olduğumuz üniversitelerde eğitim alabilirler. Dünya Standartlarında 51 Laboratuvar: Çankaya Üniversitesi öğrencileri, dünya standartlarında donatılmış tüm eğitim alanlarına yönelik laboratuvarlarda uygulamalı olarak eğitim alırlar. Eğitim Dili: Çankaya Üniversitesinde Hukuk ve Adalet bölümleri dışındaki tüm bölümlerin eğitim dili İngilizcedir. Öğrencilerimiz aldıkları İngilizce eğitimin yanında ikinci bir yabancı dili öğrenerek uluslararası alanda da rekabet gücü kazanırlar. Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma: Öğrenciler, üniversitemizin çeşitli bölüm ve idari birimlerinde belirlenen kontenjanlar dâhilinde kısmi süreli olarak çalışabilirler. Çalışan öğrencilere, çalıştıkları saatler için ücret ödenir ve sigorta girişleri yapılır. Ücretsiz Servisler: Öğrencilerimiz sabah ve akşam mevcut olan semt servisleriyle Ankara nın tüm semtlerine, her saat Balgat Kampüs ve Sıhhıye den hareket eden ring servisleri ile Merkez Kampüse ulaşımlarını ücretsiz olarak sağlayabilirler.

9 SERTİFİKASYONLARIMIZ CISCO CCNA Sertifikası: Çankaya Üniversitesi 2015 yılı itibari ile Cisco Networking Academy üyesi olmuştur. CISCO Network Academy 165 ülkede sektör çapında kabul gören sertifikasyonlarla öğrencilerin bilgi-iletişim teknolojisi kariyerine hazırlanması için yardımcı olmaktadır. Üniversitemiz öğrencileri seçmeli ders kapsamında CISCO CCNA eğitimi alarak ücretsiz olarak bu sertifikaya sahip olabilirler. MÜDEK Akreditasyonu: Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) tarafından akredite edilmiştir. Bu sertifika, mezun olacak öğrencilerimizin diplomalarının uluslararası alanda tanınmalarını sağlayacaktır. İş Makinaları Opsiyon Programı: Hidromek firması ile imzalanan, Makine ve Mekatronik Mühendisliği Bölümleri öğrencilerine sunduğumuz söz konusu protokol uyarınca; İş Makinaları Opsiyon Programı ndan mezun olacak öğrencilerimiz Hidromek firması tarafından öncelikli olarak işe alınacaktır. IFI Sertikası: İç Mimarlık Bölümümüz uluslararası geçerliliği olan IFI sertikasına sahiptir.

10 LABORATUVARLAR FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ LABORATUVARLARI Andaş Çeviri Laboratuvarı Matematik-Bilgisayar Laboratuvarı Psikoloji Laboratuvarı MİMARLIK FAKÜLTESİ LABORATUVARLARI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LABORATUVARLARI Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Genel Amaçlı Bilgisayar ve Mikroişlemci Laboratuvarları Bilgisayar Mühendisliği CISCO Ağ Laboratuvarları Araştırma Laboratuvarları Paralel ve Bilimsel Hesaplama Laboratuvarı CUDA Eğitim Laboratuvar Oyun Araştırma ve Geliştirme Laboratuvarı Konumsal/Medikal Modelleme ve Simülasyon Laboratuvarı İş Etüdü ve Ergonomi Laboratuvarı Benzetim ve Modelleme Laboratuvarı (ModSim Laboratuvarı Bilgisayar Destekli Tasarım Laboratuvarları (I and II Optoelektronik ve Nanoelektronik (OPEN) Laboratuvarı Elektronik Laboratuvarı Haberleşme Laboratuvarı Sayısal Elektronik Laboratuvarı Optik Haberleşme Laboratuvarı Mikrodalga ve Anten Laboratuvarı Çankaya Elektronik Tasarım Topluluğu (ÇETT) Laboratuvarı Optik ve Fotonik Araştırma Laboratuvarı (OFAL) İnşaat Mühendisliği Bölümünde Halen Mevcut Uygulamalı Eğitim Laboratuvarları Akışkanlar Mekaniği ve Hidrolik Laboratuvarı Yapı Mekaniği Laboratuvarı Geoteknik Mühendisliği Laboratuarı Makine Atölyesi Esnek İmalat Laboratuvarı Makine Mühendisliği I/II Laboratuvarları Kaynak Eğitim Laboratuvarı Sayısal Analiz Laboratuvarı Mikro Akışkan Tasarım ve Karakterizasyon Laboratuvarı. Metalografi Laboratuvarı (Eğitim Amaçlı) Mekanik Laboratuvarı (Eğitim Amaçlı) Hesaplamalı Malzeme Bilimi Laboratuvarı (Eğitim Amaçlı) Atomik Kuvvet Mikroskobu (Nano Teknoloji Araştırma Laboratuvarı) Bilimsel ve Paralel Hesaplama Laboratuvarı (Nano Teknoloji Araştırma Laboratuvarı) Biyomalzemeler Laboratuvarı (Nano Teknoloji Araştırma Laboratuvarı) İleri Metal Alaşımlar Laboratuvarı (Nano Teknoloji Araştırma Laboratuvarı) Kompozit Malzemeler Laboratuvarı (Nano Teknoloji Araştırma Laboratuvarı) Yapısal ve Fonksiyonel Malzemeler Laboratuvarı (Nano Teknoloji Araştırma Laboratuvarı) Malzeme Süreçleri Laboratuvarı (Nano Teknoloji Araştırma Laboratuvarı) Algılayıcılar ve Ölçme Laboratuvarı Robotik ve Elektrik Makineleri Laboratuvarı Kontrol Sistemleri Laboratuvarı

11 ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI ERASMUS+ Öğrencilerimizin küreselleşen dünyada farklı ortamlarda eğitim almalarına olanak sağlamak amacı ile dünyanın çeşitli ülkelerindeki saygın Yüksek Öğrenim kurumları ile öğrenci değişim programları yapılmaktadır. Çankaya Üniversitesi öğrencileri, anlaşmalı üniversitelerde bir dönem/bir akademik yıl boyunca eğitim alabilirler. Almanya dan 6 Çek Cumhuriyeti nden 1 Fransa dan 4 Hollanda dan 1 İngiltere den 1 İspanya dan 10 İtalya dan 5 Litvanya dan 2 Polonya dan 6 Portekiz den 5 Romanya dan 5 Slovenya dan 2 Yunanistan dan 1 Finlandiya dan 4 üniversite olmak üzere toplam 14 farklı ülkeden 38 farklı üniversite ile 53 erasmus+ hareketliliği kapsamında öğrencilerimiz değişimlerini sürdürmektedir. AMERİKA İLE YAPILAN ANLAŞMALAR; 2015 yılı itibari ile; Rutgers, New Jersey, New Brunswick Üniversity, Business School ve Missouri University of Science & Technology ile de öğrenci ve akademisyen değişim alanında işbirliği anlaşmaları sağlanmıştır.

12 BÖLÜM DIŞI DERSLER Bölüm Dışı Dersler Koordinatörlüğü bütün bölümlerin öğrencilerinin almakla yükümlü oldukları temel ve seçmeli dersleri açmaktadır. İstatistik, Fizik, Türk Dili, Enformatik Birimleri ve Atatürk İlkeleri İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi (AAUM) zorunlu temel dersleri vermektedir. Temel derslerin yanı sıra; Güzel Sanatlar ve Spor Birimi dersleri ve diğer sosyal seçmeli dersler geniş bir yelpazeye yayılmıştır. Öğrenciler ilgi alanlarına göre seçtikleri Piyano, Gitar, Resim, Seramik, Edebiyat ve Sinema, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği gibi derslerde yaratıcılık ve sanatsal ifade yeteneği edinip kendilerini sosyal alanlarda geliştirmektedir. Spora ilgi duyan öğrenciler, ilgi duydukları spor branşını seçerek temel oyun kurallarını öğrenmekte, aktif yaşamda spor yapma alışkanlığı edinmektedir. Öğrenciler Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Rusça gibi yabancı dillerden bir ya da birkaçında etkin dil becerilerine sahip olmaktadır. Öğrencilerimiz aldıkları bölüm dışı derslerle yaratıcılık ve sanatsal ifade yeteneği kazanıp kendilerini geliştirebilirler.

13 ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI Öğrencilerimizin sosyal yaşama aktif bir şekilde katılmalarını sağlayarak kaliteli bir üniversite yaşamı sürmelerinde onlara destek olmak için kurulan onlarca öğrenci topluluğu doğa sporlarından film ve fotoğrafçılığa, capoeiradan çeviriye, elektronik tasarımdan dansa, müzikten edebiyata, hukuktan mimarlığa, inşaattan kişisel gelişime, sualtından tiyatroya, uygulamalı matematik ve bilgisayardan yazılıma, uluslararası ticaretten psikolojiye kadar bir çok alanda etkinlikler düzenlemektedir.

14 KÜTÜPHANE Merkez Kütüphane, Ağustos 2011 tarihinden itibaren Eskişehir yolu 29.km adresindeki yeni binasına taşınarak; m² alanda, cilt kitap ve 750 kişilik oturma kapasitesine sahip büyük ve modern binasında hizmet vermeye başlamıştır. Merkez Kütüphane İçerisinde; 2 adet internet laboratuvarı (22 şer adet bilgisayardan oluşan toplamda 44 adet) 8 kişilik 4 adet grup çalışma odası 1 adet seminer salonu 30 kişilik grup çalışma odası Kablolu ve kablosuz internet mevcuttur. Balgat Kütüphanesi ise; 1300 m² alanda, cilt kitap ve 350 kişilik oturma kapasitesiyle hukuk, mimarlık ve enstitü öğrenci ve akademisyenlerimize hizmet vermektedir. Kütüphanede katalog tarama bilgisayarları ve aynı anda 50 bilgisayar tarafından kullanılabilecek şekilde, kablolu ve kablosuz internet bağlantı noktası aktif halde kullanıma açıktır. Çankaya Üniversitesi kütüphaneleri, dünya çapında yaygın olarak kullanılan çeşitli veri tabanı üyeliklerine sahiptir. Ayrıntılı bilgi ve araştırma için lütfen web sayfalarımızı ziyaret ediniz.

15 KAMPÜSTE YAŞAM YİYECEK - İÇECEK: Çankaya Üniversitesi Merkez ve Balgat Kampüslerinde toplamda 1000 öğrenciye hizmet verebilecek kapasitede 6 kafeterya ve 2 yemekhane bulunmaktadır. SAĞLIK MERKEZİ: Sağlık Merkezi şu anda hem Balgat Kampüsünde, hem de Merkez Kampüste öğrencilerimize, akademik ve idari personele hizmet vermekte olup, sağlık güvencesi olan öğrenciler için düzenlenen reçeteler Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından eczanelerde karşılanmaktadır. SPOR KOMPLEKSİ: eğitim-öğretim yılında hizmete girmesi planlanan merkez kampüsteki spor kompleksi, açık-kapalı basketbol, halı futbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, fitness salonu ve saunasıyla öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını aktif, dinamik ve verimli bir biçimde değerlendirmelerine olanak sağlayacaktır. Öğrencilerimizin yoğun akademik faaliyetleri yanında modern spor tesislerimizde, alanında bilgili eğitimcilerle, çağdaş spor eğitimi yapabilmelerini ve onların fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimlerini sağlamayı ve topluma kaliteli insan yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Üniversiteler arası müsabakalarda okulumuzu temsil eden takımlarımız: Basketbol Voleybol Masa tenisi Bilardo Satranç Futsal Oryantiring Bilek güreşi Eskrim Tenis Yüzme Bowling Kick Box

16 YURT OLANAKLARI Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü bünyesinde, modern fiziki olanakları ile yüksek standartlara sahip Özel Petek Kız Öğrenci Evi eğitim-öğretim döneminde hizmete açılmıştır. Özel Petek Kız Öğrenci Evi nde öğrencilerin kullanımına sunulan her türlü konfora sahip tek ve çift kişilik odalar, özel süit seçenekleri ve apart daireler bulunmaktadır. Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsünde özellikle Ankara dışından gelen öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmete açılacak 162 kişilik yeni yurtlarımızın yapımı sürüyor. Engelli öğrenci odası dahil çeşitli büyüklük ve kapasitede odalardan, çalışma mekânları ve yaşam alanlarından oluşacak yurtlar 80 er kişilik kız ve erkek, 1'er engelli öğrenci kapasitesiyle toplamda 162 öğrencimize hizmet verecek.

17 MEZUNLARIMIZDAN... Rıza Selçuk SAYDAM (MCS 15) Matematik-Bilgisayar Bölümü 2015 yılı mezunumuz izlesene.com, alkislarlayasiyorum.com, blogcu.com, sinemalar.com, doviz.com gibi projelerle tanıyabileceğiniz Nokta.com da çalışmış olan Saydam şu anda Facebook ta Messenger ekibinde Product Designer olarak çalışmaktadır. Can TAŞ (IE 05) Endüstri Mühendisliği Bölümü 2005 yılı mezunumuz Can TAŞ, 2008 yılından beri Man AŞ de görev yapmaktadır. 3,5 yıl MAN AŞ Münih Fabrikası nda görev yaptıktan sonra şu anda MAN AŞ de (TÜRKİYE) proje yöneticisi olarak görevine devam etmektedir. Mustafa ERCİYAS (INAR '09) 2009 yılı İç Mimarlık Bölümü mezunumuz Mustafa ERCİYAS 2010 yılından itibaren Ankara İç Mimarlık Ofisinde Mali işler ve uygulamalarından sorumlu kurucu ortak ve İç Mimar olarak çalışmaktadır.

18 Mert BAYRAKTAR (ECE 13 & CENG 13) 2013 yılı Elektronik Haberleşme Mühendisliği (anadal) ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü (çift anadal) mezunumuz şu an Çankaya Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak görev yapmaktadır. Mezunumuz aynı zamanda, serbest uzay optik projesi ile Sanayi Bakanlığı ndan teknogirişim sermaye desteği alarak Lazersan Elektronik Şirketini kurmuştur. Deha ÇAMAN (CENG 03) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2003 mezunlarımızdan olan Deha Çaman, 2008 yılında üniversitemizde İşletme Yönetimi Bölümü nde yüksek lisans yaptı. 12 yıldır Çankaya Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Müdürlüğünde çalışan mezunumuz, şu an uzman olarak görevine devam etmektedir. Sinem EMİROĞLU (MAN 09 & INTT 09) İşletme (anadal) ve Uluslararası Ticaret Bölümü (çift anadal) mezunumuz Sinem Emiroğlu, Merkez Bankası, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği gibi kurumlarda stajlarını yaparak 2009 yılında İşletme Bölümünü birincilikle tamamladı. Şu an da TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığında uzman yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

19 Sema ŞAHİN (ELL 14) İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 2014 mezunlarımızdan Sema Şahin, bölüm ikincisi olarak Üniversitemizden mezun oldu. Çankaya Üniversitesini tam burslu bir şekilde okuyan mezunumuz, şu an Doğa Kolejinde İngilizce öğretmeni olarak çalışıyor. Uğur BAYILLIOĞLU (HUK 02) 2002 yılı Hukuk Fakültesi mezunlarımızdan olan Uğur BAYILLIOĞLU, 2005 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Hukuku Bölümü nden yüksek lisans, 2010 yılında da Ankara Üniversitesi Milletlerarası Hukuk Anabilim Dalı ndan doktora derecesini almıştır. BAYILLIOĞLU, şu an Yrd. Doç. Dr. ünvanıyla Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde görev yapmaktadır. Umut GÜRLER (INAR '09) 2009 yılı İç Mimarlık Bölümü mezunumuz Umut GÜRLER 2010 yılından bu yana Ankara İç Mimarlık Ofisinde projelerden sorumlu kurucu ortak ve iç mimar olarak çalışmaktadır.

20 ULAŞIM SEMT SERVİSİ GÜZERGAHLARI ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ KAMPÜS) Abidinpaşa Mahallesi Aydınlıkevler - Keçiören Ayrancı - Çankaya - Yıldız - Oran Batıkent Bilkent - Beytepe - Yaşamkent Dikmen Eryaman Etimesgut - Bağlıca Elvankent - Etimesgut GOP - Esat - Ahmetler Keçiören - Etlik Mamak Öveçler Sincan Ümitköy - Konutkent Yenimahalle HAZIRLIK SINIFI ÖGRENCİLERİ EK SEMT SERVİS GÜZERGAHLARI Gölbaşı - Cevizlidere Toki Turkuaz Toki Yapracık RİNG SERVİSİ GÜZERGAHLARI Sıhhiye - Merkez Kampüs Arası Balgat Kampüs - Merkez Kampüs ve Merkez Kampüs - Balgat Kampüs Arası Öğrencilerimiz sabah ve akşam mevcut olan semt servisleriyle Ankara nın tüm semtlerine, her saat Balgat Kampüs ve Sıhhıye den hareket eden ring servisleri ile Merkez Kampüse ulaşımlarını ücretsiz olarak sağlayabilirler. Ayrıntılı bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz.

21 Matematikte Dünya Standartlarında Yayın ve Araştırmalar Tam Donanımlı Dil, Çeviri ve Psikoloji Laboratuvarları 12 Ayrı Üniversiteyle Erasmus Anlaşması Çerçevesinde Yurtdışında Eğitim Olanağı Mütercim-Tercümanlık Bölümleri Arasında Türkiye İkinciliği Yüksek "Üstün Başarı Bursu" Kazanma Fırsatı Nitelikli Staj Olanakları Etkin Öğrenci Topluluklarından Kaliteli Organizasyonlar

22 Hukuk Alanına Katkıda Bulunan Hocalarımızın Yayınları Her biri kendi alanında etkin ve donanımlı öğretim elemanlarımızdan eğitim almak ayrıcalıktır.

23 URAP 2015 Alan Sıralamasına göre, İşletme, Pazarlama, Bankacılık ve Finans ile Uluslararası Ticaret alanlarında Türkiye 1.liği, Dünya 370.liği İngilizcenin Yanı Sıra, Yaygın Dünya Dillerini Öğrenme Olanağı İle Küresel Rekabet Ortamına Hazırlayan Yabancı Dil Eğitimi Çok Sayıda Seçmeli Ders Yoluyla İstediği Alanda Uzmanlaşma ve Entelektüel Düzeye Sahip Olma İmkanı Sektörlerin İleri Gelen Firma Yetkililerinin Derslere Aktif Katılımı Alanında Uzman Tam Zamanlı Öğretim Üyeleri Kamu ve Özel Sektörde Tercih Edilen Mezunlar Sahada Uygulamalı Eğitim İmkanı

24 Geniş Akademik Eğitim Kadrosu Design Next Ulusal Öğrenci Yarışması, 2014 Serhan Güneş & Alper Siper International Design Awards, 2015 Deniz Başak Görür Şehir Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Ödüllü ve Alanında da Söz Sahibi Profesyoneller Ayrıcalıklı Tasarım Eğitimi Ulusal ve Uluslararası Ödüller Bilgisayar Destekli Eğitim Ortamı Gerçek Yaşam Projeleri

25 34 Eğitim-Öğretim, 17 Araştırma Amaçlı Toplam 51 Tam Donanımlı Laboratuvar İlgili Sanayi Kuruluşlarıyla Ortak Projeler Sahada Uygulamalı Eğitim Çankaya Üniversitesi- Hidromek İşbirliği Anlaşması (İş Makinaları Opsiyon Programı) MÜDEK Akreditasyonu CISCO CCNA Sertifikası

26 ÖDEME KOŞULLARI Yıllık Toplam Ücret (TL) (% 8 KDV dâhil) 1.Dönem Ücreti (TL) (% 8 KDV dâhil) 2.Dönem Ücreti (TL) (% 8 KDV dâhil) Burssuz %50 Burslu %25 Burslu * Yukarıda belirtilen eğitim ücreti bilgileri KDV dahil olmak üzere Akademik Yılına aittir Akademik Yılı na ilişkin eğitim ücretleri Tercih Kılavuzu'nda belirtilecektir akademik yılı için üniversitemizde yer alan tüm bölümler ve hazırlık sınıfı için KDV dahil TL dir. Öğretim ücreti; yarısı birinci dönem başında, diğer yarısı da ikinci dönem başında olmak üzere iki eşit taksitte ödenir. Her eğitim-öğretim yılının ücreti Mütevelli Heyeti tarafından belirlenmektedir. Üniversitemizde okuyan öğrencilere yapılacak yıllık artışlar ise TÜFE ile sınırlı tutulmaktadır.

27

28 Merkez Kampüs Yukarıyurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. (Eskişehir Yolu 29. km) No: Etimesgut / ANKARA I Tel: Balgat Kampüsü Çukurambar Mah. Öğretmenler Cad. No: Çankaya / ANKARA I Tel: /adayogrencicankaya /adayogrencicank /adayogrencicankaya

5 FAKÜLTE 9170 MEZUN 20 YÜKSEK LİSANS 21 BÖLÜM 2 ENSTİTÜ 2 YÜKSEKOKUL 7786 ÖĞRENCİ %99.74 DOLULUK ORANI %41 BURSLULUK ORANI 6 DOKTORA PROGRAMI

5 FAKÜLTE 9170 MEZUN 20 YÜKSEK LİSANS 21 BÖLÜM 2 ENSTİTÜ 2 YÜKSEKOKUL 7786 ÖĞRENCİ %99.74 DOLULUK ORANI %41 BURSLULUK ORANI 6 DOKTORA PROGRAMI 20 YÜKSEK LİSANS 9170 MEZUN 56 LABORATUVAR %41 BURSLULUK ORANI 7786 ÖĞRENCİ %99.74 DOLULUK ORANI 2 ENSTİTÜ 2 YÜKSEKOKUL 21 BÖLÜM 5 FAKÜLTE 6 DOKTORA PROGRAMI FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN-EDEBIYAT FAKÜLTESI

Detaylı

5 Fakülte. 20 Bölüm öğrenci mezunu ve. 450 öğretim elemanı. 2 Meslek Yüksekokulu 2 Enstitü

5 Fakülte. 20 Bölüm öğrenci mezunu ve. 450 öğretim elemanı. 2 Meslek Yüksekokulu 2 Enstitü 5 Fakülte 20 Bölüm 2 Meslek Yüksekokulu 2 Enstitü 9161 öğrenci 11.000 mezunu ve 450 öğretim elemanı ile 20 yıldır ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından birisidir. ÖSYS sonucuna göre üniversitemize

Detaylı

2016-2017. Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

2016-2017. Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 2016-2017 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR,

Detaylı

Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 20162017 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR, TASARIM

Detaylı

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar 13 Araştırma ve Hizmet Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ 2017 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar

Detaylı

Sayılarla Atılım Üniversitesi

Sayılarla Atılım Üniversitesi Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi 250.000 m² (104.000 m² kapalı, 146.000

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ BURS VE SOSYAL YARDIM YÖNERGESİ

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ BURS VE SOSYAL YARDIM YÖNERGESİ ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ BURS VE SOSYAL YARDIM YÖNERGESİ XXIV / 1 Amaç Madde 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Çankaya Üniversitesi nin burslu ve burssuz programlarında eğitim-öğretim kalitesini yükseltmek, başarılı

Detaylı

ADAY ÖĞRENCI BILGILENDIRME KITAPÇIĞI

ADAY ÖĞRENCI BILGILENDIRME KITAPÇIĞI 2016-2017 ADAY ÖĞRENCI BILGILENDIRME KITAPÇIĞI Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi değerlendirmesinde Atılım Üniversitesi; Vakıf Üniversiteleri arasında 8. Tüm Üniversiteler arasında 26. URAP değerlendirmesinde

Detaylı

---- TABLO-4. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ---- ÖSYM Kodu Fakültesi Program Adı Süre Puan Türü Kontenjan

---- TABLO-4. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ---- ÖSYM Kodu Fakültesi Program Adı Süre Puan Türü Kontenjan ---- TABLO-4. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ---- ÖSYM Kodu Fakültesi Program Adı Süre Puan Türü Kontenjan Bakınızlar 202310142 Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar

Detaylı

2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR,

Detaylı

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EĞİTİMDE TEMEL AMACIMIZ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi; sanayi ve araştırma kurumlarında tasarım, üretim, uygulama ve AR- GE çalışmalarında

Detaylı

Atılım Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Atılım Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Atılım Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Atılım Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Atılım Üniversitesi

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İki Farklı Dil, İki Farklı Program DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ () Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçişinde Anadolu yakasının en yakın noktası

Detaylı

ADAY ÖĞRENCI BILGILENDIRME KITAPÇIĞI

ADAY ÖĞRENCI BILGILENDIRME KITAPÇIĞI 2017-2018 ADAY ÖĞRENCI BILGILENDIRME KITAPÇIĞI Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi değerlendirmesinde Atılım Üniversitesi; Vakıf Üniversiteleri arasında 8. Tüm Üniversiteler arasında 19. URAP değerlendirmesinde

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 650 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma

Detaylı

2017-ÖSYS EK YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU TABLO-4. Merkezi Yerleştirme ile Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları PROGRAM KODU PUAN TÜRÜ

2017-ÖSYS EK YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU TABLO-4. Merkezi Yerleştirme ile Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları PROGRAM KODU PUAN TÜRÜ 2017-ÖSYS EK YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU TABLO-4. Merkezi Yerleştirme ile Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI ÖĞR. SÜRE PUAN TÜRÜ 2017-ÖSYS EK KONT. ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR

Detaylı

KARİYER SENİN, KARAR SENİN

KARİYER SENİN, KARAR SENİN KARİYER SENİN, KARAR SENİN Değerli Gençler, Uludağ Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği Bölümü sizleri bekliyor; Türkiye nin ihracat ve istihdam açısından önde gelen sektörlerinden

Detaylı

URAP. URAP değerlendirmesinde. Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi değerlendirmesinde. Atılım Üniversitesi; Atılım Üniversitesi;

URAP. URAP değerlendirmesinde. Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi değerlendirmesinde. Atılım Üniversitesi; Atılım Üniversitesi; Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi değerlendirmesinde Atılım Üniversitesi; Vakıf Üniversiteleri arasında 8. Tüm Üniversiteler arasında 19. URAP değerlendirmesinde Atılım Üniversitesi; Vakıf Üniversiteleri

Detaylı

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ 667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ Açıklamalar : (1) Aşağıda yer alan tabloda burslardan yararlanma süresinde açıklama bulunmayan programlar için

Detaylı

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Öğretim Yılı

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Öğretim Yılı 667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Öğretim Yılı Fakülte Şartları Puan Türü İlgili Yıl Ücret Durumu Burslardan yararlanma

Detaylı

DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ OKAN ÜNİVERSİTESİ

DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ OKAN ÜNİVERSİTESİ DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ OKAN ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Kodu Meslek Yüksekokulu Programın Adı ve

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek; on yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik; yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir. Konfüçyüs REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

Detaylı

TOBB Üniversitesini tanıyalım

TOBB Üniversitesini tanıyalım On5yirmi5.com TOBB Üniversitesini tanıyalım TOBB Üniversitesi hakkında her şey... Yayın Tarihi : 16 Nisan 2013 Salı (oluşturma : 10/6/2015) TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ya da kısaca TOBB ETÜ,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARI PUAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARI PUAN TABLOSU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARI PUAN TABLOSU Fakülte / TIP FAKÜLTESİ %30 ı 6 YIL 1 YIL MF 3 En Yüksek 3 57.240 TL 28.620 TL 436,295 17.430 435,178 17.908 Tam lu 11 491,773 2.620 483,864

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, öğrencilere verilen burs ve yardımlarla eğitim ve öğretim kalitesini yükseltmek, öğrencileri teşvik etmek, başarılı öğrencileri

Detaylı

DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA GENÇ BİR ÜNİVERSİTE

DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA GENÇ BİR ÜNİVERSİTE DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA GENÇ BİR ÜNİVERSİTE FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ TOPLANTI GÜNDEMİ 2 TARİHİN DERİNLİKLERİNDEN, BİLİMİN VE SANATIN UFUKLARINA KURULUŞ TOPLANTI GÜNDEMİ 3 Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ 667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ Açıklamalar : (1) Aşağıda yer alan tabloda burslardan yararlanma süresinde açıklama bulunmayan programlar için

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

Akademik Yılı Taban Puan ve Kontenjan Tablosu

Akademik Yılı Taban Puan ve Kontenjan Tablosu 2017-2018 Akademik Yılı ve Kontenjan Tablosu Burası öğrenerek, keşfederek, paylaşarak, hayatı dolu dolu yaşayacağın yer. 21 yıldır akademik ortamı ve kadrosuyla öncü ve yenilikçi olan BİLGİ, sana 7 fakülte,

Detaylı

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 2014-2015 2013-2014 2012-2013 Öğretim Yıl 667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ Açıklamalar : (1) Aşağıda yer alan tabloda burslardan yararlanma

Detaylı

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 2014-2015 2013-2014 2012-2013 Öğretim Yıl 667 KHK UYARINCA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ Açıklamalar : (1) Aşağıda yer alan tabloda burslardan yararlanma

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Türk Hava Kurumu Üniversitesi nin öğrencilerini eğitimleri çerçevesinde

Detaylı

Puan Türü. 2013 Min Puan. 2013 Yerleştirme Öncelikleri. Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu Adı. Meslek Yüksekokulu

Puan Türü. 2013 Min Puan. 2013 Yerleştirme Öncelikleri. Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu Adı. Meslek Yüksekokulu DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Kodu Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan İçerik Çankaya Üniversitesi Genel Bilgiler Mühendislik Fakültesi Bilgileri Yerleşke Programlar Öğretim Elemanları Laboratuarlar

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan İçerik Çankaya Üniversitesi Genel Bilgiler Mühendislik Fakültesi Bilgileri Yerleşke Programlar Öğretim Elemanları Laboratuarlar

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, öğrencilere verilen burs ve yardımlarla eğitim ve öğretim kalitesini yükseltmek, öğrencileri teşvik etmek, başarılı öğrencileri

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİMDE TEMEL AMACIMIZ Amacımız, edindiği bilgi ve beceriyi toplumun sağlığına katkıda bulunacak şekilde üreten, sorgulayıcı, araştırıcı, çözümleyici, mesleğinin

Detaylı

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi %100 B urs %40 İvned ir İmk an im ı yurt dışı imkanları dikey geçiş sınavı ERASMUS çözüm merkezi 1997 2018 09 TEMMUZ Taksim Yerleşkesi YÜKSEK LİSANS DOKTORA SANATTA YETERLİK kesintisiz burs HEDEF GENÇ

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KONTENJANLAR VE ÜCRETLER

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KONTENJANLAR VE ÜCRETLER T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KONTENJANLAR VE ÜCRETLER ÖĞR. PUAN GENEL ÖZEL KOŞUL VE 2014-ÖSYS 2014-ÖSYS PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. AÇIKLAMALAR 0,12 BAŞARI EN

Detaylı

Ücretli TL Eğitim-Öğretim yılında ücretli kontenjanımıza öğrenci

Ücretli TL Eğitim-Öğretim yılında ücretli kontenjanımıza öğrenci FAKÜLTE / PROGRAM DİLİ SÜRESİ ZORUNLU HAZIRLIK PROGRAMI 2015-2016 -ÖĞRETİM YILI BURS 2015-2016 YILI 2014 LYS SONUÇLARINA GÖRE ORANI TÜRÜ KONTENJAN ÜCRETLER TAVAN EN YÜKSEK BAŞARI SIRASI TABAN EN DÜŞÜK

Detaylı

BİLGİ DE BURS OLANAKLARI

BİLGİ DE BURS OLANAKLARI BİLGİ DE BURS OLANAKLARI İstanbul Bilgi Üniversitesi, 1996 yılında kurulduğu günden beri, Türkiye nin en saygın, öncü ve yenilikçi akademik kurumlarından biri oldu. Akademik özgürlüğü, entelektüel düşünceyi,

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PUAN BURS 2015-2016 EĞİTİM YILI TÜRÜ ORANI KONTENJAN. Ücretli

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PUAN BURS 2015-2016 EĞİTİM YILI TÜRÜ ORANI KONTENJAN. Ücretli FAKÜLTE / PROGRAM EĞİTİM DİLİ EĞİTİM SÜRESİ ZORUNLU HAZIRLIK PROGRAMI -16 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PUAN BURS -16 EĞİTİM YILI TÜRÜ ORANI KONTENJAN TAVAN PUAN 14 LYS SONUÇLARINA GÖRE EN YÜKSEK BAŞARI SIRASI TABAN

Detaylı

Başkent Üniversitesi'ni tanıyalım

Başkent Üniversitesi'ni tanıyalım On5yirmi5.com Başkent Üniversitesi'ni tanıyalım Başkent Üniversitesi hakkında her şey... Yayın Tarihi : 27 Şubat 2013 Çarşamba (oluşturma : 11/17/2015) Başkent Üniversitesi, 13 Ocak 1994 yılında Ankara'da

Detaylı

PUAN TÜRÜ BURS ORANI EĞİTİM DİLİ. İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 ÜCRETLİ TÜRKÇE 226, ,062

PUAN TÜRÜ BURS ORANI EĞİTİM DİLİ. İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 ÜCRETLİ TÜRKÇE 226, ,062 FAKÜLTE ADI PROGRAM ADI 2016 PUAN TÜRÜ PUAN TÜRÜ İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 BURS ORANI EĞİTİM DİLİ 2010 Taban 2011 Taban 2012

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ Kapsam Madde 1- Bu yönetmelik Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti tarafından Atılım Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere burs verilmesiyle ilgili hükümleri kapsar.

Detaylı

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2015-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci. bireyler

NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci. bireyler NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci bireyler NEDEN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ? TEL: 0 212 359 66 56 E-posta: tkl@boun.edu.tr Web: www.turkishliterature.boun.edu.tr

Detaylı

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası HUKUK FAKÜLTESİ 206010503 HUKUK FAKÜLTESİ (ÜCRETLİ) 148 TM-3 388,90573 70.400 206010487 HUKUK FAKÜLTESİ (TAM BURSLU) 17 TM-3 440,51513

Detaylı

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU Program Adı Öğrenim Süresi Puan Türü 2017-2018 Kontenjanları 2016 ÖSYS 0,12 Başarı Sırası 2016 ÖSYS En Küçük Puan Öğrenim

Detaylı

Yeni Yüzyıl Üniversitesi

Yeni Yüzyıl Üniversitesi On5yirmi5.com Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yeni Yüzyıl Üniversitesi hakkında detaylı bilgi için... Yayın Tarihi : 15 Nisan 2013 Pazartesi (oluşturma : 12/18/2015) Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Vatan Sağlık ve

Detaylı

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her

Detaylı

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası HUKUK FAKÜLTESİ 206010503 HUKUK FAKÜLTESİ (ÜCRETLİ) 154 TM-3 388,90573 70.400 206010487 HUKUK FAKÜLTESİ (TAM BURSLU) 18 TM-3 440,51513 16.900 206010496 HUKUK FAKÜLTESİ (%50 BURSLU) 4 TM-3 439,22937 17.700

Detaylı

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi nde Eğitim

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi nde Eğitim 2013 w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r Ü Dünden Bugüne... Yıl 1843 Osmanlı Padişahı II.Mahmut un eşi ve Padişah Abdülmecit in annesi Bezmiâlem Valide Sultan, bir rüya görecek ve bu rüyadan sonra, İncelikler

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, TED Üniversitesi lisans programlarında kayıtlı öğrencilere verilecek burslarla ilgili esasları düzenlemektir.

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, TED Üniversitesi lisans programlarında kayıtlı öğrencilere verilecek burslarla ilgili esasları düzenlemektir.

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

Başkent Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Başkent Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Başkent Ünirsitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları başarı sırası Başkent Ünirsitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Başkent Ünirsitesi (ankara)

Detaylı

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her

Detaylı

w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r

w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r Dünden Bugüne... Yıl 1843 Osmanlı Padişahı II.Mahmut un eşi ve Padişah Abdülmecit in annesi Bezmiâlem Valide Sultan, bir rüya görecek ve bu rüyadan sonra, İncelikler

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAKÜLTE TANITIMI Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik

Detaylı

09 TEMMUZ. sayısal-sözel 09 JULY kesintisiz burs. çap/yandal. kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY. çözüm merkezi

09 TEMMUZ. sayısal-sözel 09 JULY kesintisiz burs. çap/yandal. kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY. çözüm merkezi DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) 20 1 7-2 0 1 8 Konte nj an Tabl o s u %100 %40 BURS İMKAN I 1997 2017 09 TEMMUZ çözüm merkezi 1997 kesintisiz burs kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY çap/yandal BEYKENT UNIVERSITY

Detaylı

Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Bahçeşehir

Detaylı

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2014-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BÖLÜM/PROGRAM ÜCRETLERİ ÇİZELGESİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BÖLÜM/PROGRAM ÜCRETLERİ ÇİZELGESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BÖLÜM/PROGRAM ÜCRETLERİ ÇİZELGESİ BÖLÜM / PROGRAMLAR PUAN TÜRÜ TABAN PUANI TAVAN PUANI ÜCRETLER (TL) DİŞ HEKiMLİĞİ FAKÜLTESİ Diş Hekimliği Fakültesi MF-3 405.958 456.221

Detaylı

Puan Türü. Fen Edebiyat Fakültesi. Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tam Burslu Zorunlu DİL-1 417, TL

Puan Türü. Fen Edebiyat Fakültesi. Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tam Burslu Zorunlu DİL-1 417, TL Program Adı Hazırlık Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tam Burslu Zorunlu DİL-1 417,95847 6.000 0 TL Amerikan Kültürü ve Edebiyatı % 75 Burslu Zorunlu

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ Kapsam Madde 1- Bu yönetmelik Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti tarafından Atılım Üniversitesinde lisans ve önlisans programlarında öğrenim gören öğrencilere burs

Detaylı

EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI

EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI 2016 lisans/ön LİSANS EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI 2016 lisans/ön LİSANS EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI DİL-1 TM-1 TM-3 MF-4 TS-2 YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6 Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan

Detaylı

2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her yıl) eğitim

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programın Adı Puan Türü Genel Kont. Yerleşen Sayısı Min Puan Max Puan BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Diş Hekimliği Fakültesi (Ücretli)

Detaylı

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi: TRABZON Sınavsız geçişle ilgili diğer bilgileri ve yerleştirme

Detaylı

2014 ÖSYS TABLO-3A. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Önlisans Programları

2014 ÖSYS TABLO-3A. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Önlisans Programları 2014 ÖSYS TABLO-3A. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Önlisans Programları Program Kodu Program Adı Öğrenim Süresi Türü Özel Koşul ve Açıklamalar Boş Kalan Kontenjan En Küçük Yerleştirme Öncelikleri

Detaylı

T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler (12.12.2012 Tarih ve 2012 / 23 Sayılı Senato Kararı) (17.12.2012 Tarih ve 2012 /25 Sayılı Mütevelli Heyeti Kararı) Amaç MADDE 1 1.

Detaylı

Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan

Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) Taban Puan 4 323,52252 1 417,16064 Hukuk Fakültesi İngiliz Dili ve

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİBÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, eğitimin niteliğini artırmaya yönelik olarak, grubu içindeki başarı sırası yüksek olan üniversite adaylarını

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ SENATO No: 14 06.09.2018 EK-1 Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, TED Üniversitesi lisans programlarında kayıtlı öğrencilere verilecek

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ T.C. DEVLET TEŞKİLATI NUMARALARI

ATILIM ÜNİVERSİTESİ T.C. DEVLET TEŞKİLATI NUMARALARI BİRİM ADI T.C. DEVLET TEŞKİLATI NUMARASI MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANLIĞI 35774133 ATILIM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 59394181 REKTÖRLÜK OFİSİ (ÖZEL KALEM) 23352954 GENEL SEKRETERLİK 53322795 ÖĞRENCİ DEKANLIĞI 26256122

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONTENJAN PUAN TÜRÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE

Detaylı

2015-2016 YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI TERCİH BURSLARI VE EĞİTİM ÜCRETLERİ

2015-2016 YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI TERCİH BURSLARI VE EĞİTİM ÜCRETLERİ İ S T A N B U L M E D İ P O L Ü N İ V E R S İ T E S İ 2015-2016 YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI TERCİH LARI VE EĞİTİM ÜCRETLERİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI TERCİH LARI VE EĞİTİM ÜCRETLERİ Tüm lisans programlarında,

Detaylı

LİsanS, önlisans, özel yetenek

LİsanS, önlisans, özel yetenek B E Y K E N T ü n i v e r s i t e s i PUAN TÜRleri ve eğitim dillerine göre LİsanS, önlisans, özel yetenek 2013-2014 taban puanları 2014-2015 kontenjanları Meslek Yüksekokulu Kod Program Adı Eğitim Burs

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ Kapsam Madde 1- Bu yönetmelik Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti tarafından Atılım Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere burs verilmesiyle ilgili hükümleri kapsar.

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı öğrencileri öğretim programı çerçevesinde ve bu çerçeveye ek olarak, öğrenci kulüpleri

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONTENJAN PUAN TÜRÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE

Detaylı

Özel üniversitelerin burs olanakları-2012

Özel üniversitelerin burs olanakları-2012 On5yirmi5.com Özel üniversitelerin burs olanakları-2012 Özel üniversiteler, kendilerini tercih edecek adaylara hangi olanakları sunuyor? Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2012 Salı (oluşturma : 11/22/2015) Gizem

Detaylı

Vakıf Üniversiteleri bünyesinde, İLK Şehir ve Bölge Planlama Bölümü

Vakıf Üniversiteleri bünyesinde, İLK Şehir ve Bölge Planlama Bölümü GELECEĞİN KENTLERİNİ BİZ TASARLIYORUZ ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Merkez Kampüs Yukarıyurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. (Eskişehir Yolu 29. km) No:4 06790 Etimesgut / ANKARA Tel: 0312 233 10 00 Balgat Kampüsü Çukurambar

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER. MEF Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanını,

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER. MEF Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanını, MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, MEF Üniversitesi nde, lisans düzeyinde verilen eğitimöğretimin niteliğini burs ve

Detaylı

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Burs/İndirim Çeşitleri, Genel Şartlar

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Burs/İndirim Çeşitleri, Genel Şartlar Amaç LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Burs/İndirim Çeşitleri, Genel Şartlar Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, eğitim-öğretimin kalitesini yükseltmek

Detaylı

BURS YÖNERGESİ. Rektör Prof. Dr.Abdullah DİNÇKOL. Kalite Koordinatörü Prof. Dr.Mesut KUMRU. Doküman No

BURS YÖNERGESİ. Rektör Prof. Dr.Abdullah DİNÇKOL. Kalite Koordinatörü Prof. Dr.Mesut KUMRU. Doküman No Sayfa 1 / 7 (Üniversite Senatosunun 13/02/2014 tarih ve 2014/06 sayılı toplantısında kabul edilerek, 17.02.2014 tarih ve 2014/10 sayılı Mütevelli Heyeti yazısı ile onaylanmıştır.) 1. AMAÇ MADDE 1- Bu yönergenin

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ. Mühendislik Fakültesi

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ. Mühendislik Fakültesi ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu 5 Aralık 2017 Prof.Dr. Sıtkı Kemal İDER Dekan 1/54 İçerik Fakülte Hakkında Öğretim Elemanları Öğrenciler Laboratuvarlar

Detaylı

ÜNİVERSİTELERİN IB DİPLOMASINA YAKLAŞIMLARI ( )

ÜNİVERSİTELERİN IB DİPLOMASINA YAKLAŞIMLARI ( ) ÜNİVERSİTELERİN IB DİPLOMASINA YAKLAŞIMLARI (2016-2017) BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IB) Mezunları Madde 7- Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IB) uygulayan ortaöğretim

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE ZORUNLU İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) 54 DİL-1 243,8369 İNGİLİZCE ZORUNLU Mütercim-Tercümanlık (İngilizce)

Detaylı

Elektronik Mühendisliği Bölümü

Elektronik Mühendisliği Bölümü Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü 1 Elektronik Mühendisliği Bölümü Tanıtım Gösterisi Hazırlayan: Arş. Gör. Hasan Hüseyin Sönmez İçerik 1. Üniversitemiz 2. Elektronik Mühendisliği 3. Bölümümüz 4. Son Sözler

Detaylı

T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) 2018 MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI

T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) 2018 MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI TABLO3 T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) 2018 MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI Program Kodu Program Adı Öğrenim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Özel Koşul ve Açıklamalar Öğrenim

Detaylı

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik ABD NİN TAM MERKEZİNDE EĞİTİM ALIN ABD nin merkezinde, Wisconsin in ilk üniversitesinde global eğitim alın. 1846 dan beri, Carroll

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Tanıtım Gösterisi 1 İçerik 1. Üniversitemiz 2. Bilgisayar Mühendisliği 3. Bölümümüz 4. Son Sözler 2 Üniversitemiz 3 1. Teknoloji Enstitüsü

Detaylı