Dräger Temiz Hava Tüplü Solunum Setleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dräger Temiz Hava Tüplü Solunum Setleri"

Transkript

1 Kodu Dräger Temiz Hava Tüplü Solunum Setleri Dräger PSS 3000 Solunum Seti (Dräger FPS 7000 Tam yüz maskesi ile) (EURO/Set) Dräger PSS 3000 CFK Tüplü Solunum Seti 1 Set 900,00 Set İçeriği: (SIRTLIK) * PSS 3000 Askı Takımı (vatkalı) * CFK Silindir (6,8 lt. / 300 bar) * LDV (Akciğer Talep Valfi) * R Dräger FPS 7000 Tam yüz maskesi Dräger PSS 3000 Askı Takımı Omuz askıları ve bel kemeri aksamlarının pedli ve geniş yapısı ile; kullanım konforu sağlarken, solunum setinin ağırlığını, vücudun denge merkezi ile aynı doğrultuda dağıtacak şekilde, sıcaklık stresini azaltacak yapıda tasarlanmıştır. Boyutlar (Y x G x E): 590 x 290 x 160 mm Giriş basıncı ( bar): Nominal 1. aşama çıkış basıncı (bar): 7-7,5 LDV çıkış akış hızı (lt / dk): > 400 Islık aktivasyon basıncı (bar): Islık ses düzeyi (dba): > 90 Onaylar: EN Tip 2, CE Dräger FPS 7000 Tam yüz maskesi Genişletilmiş görüş alanı sağlarken kullanıcının optik performansın en iyi kaliteyle kullanmasını sağlayacak düzeyde Draeger teknolojisi ile geliştirilmiştir. Maske Gövdesi: EPDM Baş Bantları: 5 noktadan bağlantı, baş arkasında geniş bir temas yüzeyi sağlar. Vizör: Polikarbonat Konnektör: Akciğer talep valfi ile uyumlu P tipi bağlantı Onaylar: CE Onaylı, EN 136 Sınıf 3 KURAL TEKNOLOJİ ELEKTRO MARKET KURAL TECHNOLOGY ELECTRO MARKET bilgi@kuralteknoloji.com - info@kuralteknoloji.com

2 Dräger PAS Lite Solunum Seti (Dräger Panorama Nova Tam yüz maskesi ile) Kodu (EURO/Set) Dräger PAS Lite Çelik Tüplü Solunum Seti 1 Set 600,00 Set İçeriği: * PAS Lite Askı Takımı * Çelik Silindir ( 6 lt. / 300 bar) * R Dräger Panorama Nova Tam yüz maskesi (SIRTLIK) Dräger PAS Lite Askı Takımı Kimyasallara ve aleve karşı dayanımı arttırılmış omuz askıları, darbe dayanımlı ve kauçuk kaplama göstergesi ile kullanım ömrü uzatılmış olan Dräger PAS Lite, her tür zorlayıcı endüstriyel uygulama için en ekonomik çözümdür. Boyutlar (Y x G x E): 590 x 290 x 160 mm Giriş basıncı (bar): Nominal 1. aşama çıkış basıncı (bar): 7-7,5 LDV çıkış akış hızı (lt / dk): > 400 Islık aktivasyon basıncı (bar): Islık ses düzeyi (dba): > 90 Onaylar: EN Tip 2, MED, SOLAS II-2, CE Dräger Panorama Nova Tam yüz maskesi Solunum seti ile birlikte kullanım için geliştirilmiş ekonomik tam yüz maskesi. Zor ortam koşullarına dayanıklı maske ve vizör materyali ile çift katmanlı iç maske sayesinde, yüze tam oturarak, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Maske Gövdesi: EPDM Maske Vizörü: Çarpmalara karşı dayanıklı Polikarbonat Konnektör: Akciğer ihtiyaç valfi ile uyumlu P tipi bağlantı. Onaylar: CE Onaylı, EN 136 Sınıf 3 ve NIOSH onaylı. Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

3 Kodu Dräger PAS Lite Solunum Seti ( Dräger FPS 7000 Tam yüz maskesi ile ) (EURO/Set) Dräger PAS Lite CFK Tüplü Solunum Seti 1 Set 845,00 Set İçeriği: (SIRTLIK) * PAS Lite Askı Takımı * CFK Silindir ( 6,8 lt. / 300 bar) * R Dräger FPS 7000 Tam yüz maskesi Dräger PAS Lite Askı Takımı Kimyasallara ve aleve karşı dayanımı arttırılmış omuz askıları, darbe dayanımlı ve kauçuk kaplama göstergesi ile kullanım ömrü uzatılmış olan Dräger PAS Lite, her tür zorlayıcı endüstriyel uygulama için en ekonomik çözümdür. Boyutlar (Y x G x E): 590 x 290 x 160 mm Giriş basıncı (bar): Nominal 1. aşama çıkış basıncı (bar): 7-7,5 LDV çıkış akış hızı (lt / dk): > 400 Islık aktivasyon basıncı (bar): Islık ses düzeyi (dba): > 90 Onaylar: EN Tip 2, MED, SOLAS II-2, CE Dräger FPS 7000 Tam yüz maskesi Genişletilmiş görüş alanı, ışıklı maske ekranı ve FPS-COM gibi maskeye tam olarak entegre edilmiş haberleşme sistemi opsiyonları ile görev sırasında büyük kolaylık ve güven sağlamaktadır. Maske Gövdesi: EPDM Baş Bantları: 5 noktadan bağlantı, baş arkasında geniş bir temas yüzeyi sağlar. Vizör: Polikarbonat Konnektör: Akciğer talep valfi ile uyumlu P tipi bağlantı Onaylar: CE Onaylı, EN 136 Sınıf 3 Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

4 Dräger Solunum Setleri İçin Tam Yüz Maskeler Kodu (EURO/Adet) R Dräger FPS 7000 Tam Yüz Maskesi 1 Adet 185,00 Genişletilmiş görüş alanı sağlarken kullanıcının optik performansın en iyi kaliteyle kullanmasını sağlayacak düzeyde Draeger teknolojisi ile geliştirilmiştir. Maske Gövdesi: EPDM Baş Bantları: 5 noktadan bağlantı, baş arkasında geniş bir temas yüzeyi sağlar. Vizör: Polikarbonat Konnektör: Akciğer talep valfi ile uyumlu P tipi bağlantı Onaylar: CE Onaylı, EN 136 Sınıf 3 R Dräger Panorama Nova Tam yüz maskesi 1 Adet 125,00 Solunum seti ile birlikte kullanım için geliştirilmiş ekonomik tam yüz maskesi. Zor ortam koşullarına dayanıklı maske ve vizör materyali ile çift katmanlı iç maske sayesinde, yüze tam oturarak, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Maske Gövdesi: EPDM Maske Vizörü: Çarpmalara karşı dayanıklı Polikarbonat Konnektör: Akciğer ihtiyaç valfi ile uyumlu P tipi bağlantı. Onaylar: CE Onaylı, EN 136 Sınıf 3 ve NIOSH onaylı. Yedek Silindirler (EURO/Adet) 6 lt. 300 Bar Çelik Silindir 1 Adet 190, lt. 300 Bar Karbon Fiber Kompozit Silindir (Alüminyum Cidarlı) 1 Adet 360, lt. 300 Bar Karbon Fiber Kompozit Silindir (Pet Cidarlı) 1 Adet 360,00 En ileri teknoloji ve en gelişmiş malzemeler kullanılarak üretilen Dräger Karbon Fiber Kompozit Silindirler, Çelik Silindirler ve Pet Silindirler solunumun güç ya da imkansız olduğu her ortamda profesyonel ekipler tarafından güvenle kullanılabilir. Bu silindirler CE işaretli, 97/23 EC Basınçlı Ekipmanlar Direktifi ne uygun, BS EN :1999 ve EN standartlarına uygundur. Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

5 Dräger Korunma Ekipmanları Kodu R Kaçış Seti Dräger Saver CF 15 Duman Kaçış Seti(Temiz Hava Silindirli) 1 Adet 400,00 Saver CF 15,karanlıkta yüksek görünürlüğe sahip, su geçirmez, aleve dayanıklı ve yıkanabilir tipte taşıma çantası içinde 2lt 300 bar çelik tüpü ile 15 dakika kaçış imkanı sağlama üzere Draeger teknolojisi ile tasarlanmış Acil durum kaçış setidir. Boyutlar (B x E x Y) (mm): 490 x 160 x 250 Ağırlık: 5.2 kg Silindir Su Kapasitesi (litre): 3 Maksimum Çalışma Basıncı (bar): 200 Orta Basınç (bar): 5 Başlığa Gelen Hava Akımı (bar): Operasyon Sıcaklık Aralığı ( C): -15 den +60 a kadar Onaylar: EN 1146 (2005) ve Lloyd Tip Onayı Tescil Sertifikasına göre onaylıdır Kaçış Başlığı Kodu R Dräger PARAT 5510 EN (403:2004) Kaçış Başlığı Tekli Paket 1 Adet 90,00 Dräger PARAT kaçış başlıkları yangın ortamından kaçış gerekliliği dikkate alınarak CO P2 filtresi ile kullanıcısını yangın sonrası ortaya çıkan tehlikeli ortamdan 15 dakika boyunca oluşan karbonmonoksit, buhar ve partiküllere karşı korunmasını sağlar. Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

6 Temiz Hava Tüplü Kaçış Seti Kodu R54450 PAS Colt Temiz Hava Tüplü Kaçış Ünitesi 2 lt 300 Bar Karbon Fiber Kompozit Silindir Panorama Nova Maske ile birlikte (EURO/Adet) 1 Adet 1.050,00 En son teknoloji geliştirilmiş askı dizaynı ve antistatik sırtlık özelliği ile ortamdan bağımsız hava temini sayesinde %100 koruma sağlar. Oluşabilecek riskli kapalı alanlardan dakikalık soluma süresi ile kaçışı sağlamak amacı ile geliştirilmiştir. PAS Colt askı takımı aynı zamanda kimyasal ortamlarda gerçekleşecek kaçış operasyonlarında ağır kimyasallı, yağlı, çok asidik ve alkalin bazlı ortamlarda kullanıma uygundur. Her kullanımdan sonra makinede yıkanıp temizlenebilme özelliğine sahiptir. Periyodik olarak kolay bir şekilde kontrol edilebilmesi için, basınç göstergesi silindir vanasının üzerine entegre edilmiştir. Silindir: 2 lt. 300 bar Karbon Kompozit Silindir Sırt Ünitesi: Antistatik Sırt Ünitesi Çalışma Aralığı ( C): -32 / +70 Sertifikalar: EN 402 Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

7 Diğer Korunma Ekipmanları Nomex İtfaiyeci Elbisesi, / Ceket ve pantolon 4 kat bariyerli EN 469:2005 Ceket ve Pantolon 4 katlı, bariyerlidir. Dış Kumaş: 195+5gr/m2 lik Nomex Delta TA İkinci Kat: Airtex/Sympatex Nem Bariyeri, nefes alabilir Polyüretan Üçüncü kat: Aramid Filz Isı Bariyeri(Keçe) Dördüncü Kat: Nomex Viskose FR Astar kumaş Reflektif Şerit: 3M Alev almaz, Sarı-Gri renk 1 Takım 400,00 Onaylar: Elbise EN 469:2005, HuPF Teil Type B Normlu Nomex İtfaiyeci Elbisesi, / Ceket ve pantolon 4 kat bariyerli EN 469:2005 Ceket ve Pantolon 4 katlı, bariyerlidir. Dış Kumaş: 195+5gr/m2 lik Nomex Delta TA İkinci Kat: Airtex/Sympatex Nem Bariyeri, nefes alabilir Polyüretan Üçüncü kat: Aramid Filz Isı Bariyeri(Keçe) Dördüncü Kat: Nomex Viskose FR Astar kumaş Reflektif Şerit: 3M Alev almaz, Sarı-Gri renk 1 Takım 385,00 Onaylar: EN 469:2005, HuPF Teil Type B Normlu Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

8 FFS İtfaiyeci Elbisesi Ceket ve pantolon 4 kat bariyerli EN 469:2006/1M:2007 Ceket ve Pantolon 4 katlı, bariyerlidir. Dış Katman: %75 Meta-Aramid - %23 Para-Aramid - %2 Antistatik Elyaf Nem Bariyeri: Alev almaz kumaşa lamine edilmiş FR PU Membran Isı Bariyeri: %100 Aramid keçe İç Astar : Aramid/Viscose FR 50/50 iç astar Dikiş İpliği: %100 Meta-aramid Velcro Fermuarı: FR Alev Almaz Fermuar: Tip 10 fermuar Reflektif Şerit: EN 469, EN 11612, EN 11416, EN 471 Class 2 sertifikalı, 50 mm genişliğinde, sarı-gri-sarı Renkler: Koyu Lacivert Beden ölçüleri: EN 340 standardına göre S, M, L, XL, XXL Onaylar: EN 469:2006/1M:2007 Level 2 (Xf2, Xr2, Y2, Z2), EN 471 Class 1 1 Takım 325,00 Harvik İtfaiyeci Çizmesi Sarı ve siyah renkli Yanlardan kulplu 200 N luk baskıya karşı dirençli çelik burunlu 1100 N luk uygulanacak güçte delinmelere karşı dirençli çelik taban Taban nitril kauçuk ve 300 C ısıya dayanıklı Asit, alkali, yağ ve petrol türevlerine karşı dayanıklı çatlamaz dış yüzeyli Dış yüzey aleve dayanıklı ve su geçirmez kauçuk bileşenli İç astarı alev almaz malzemeden 1 Çift 120,00 Onaylar: EN 345: 2 Etche İtfaiyeci Çizmesi Siyah renkli Yüksek kimyasal ve mekanik dirence karşı dayanıklıdır. 300 C ısıya dayanıklı ve su geçirmez yapı Aşınmaya ve darbeye karşı polimerik ayak kılıfı 500 Volt a kadar izole antistatic özellikte Kimyasal direnç EN :1005:6.2 1 Çift 65,00 Onaylar: EN ISO 20345:2011, EN 15090:2012, Gösterim Kodu II, Tasarım D Tip 3 Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

9 Dräger HPS 7000 İtfaiyeci Bareti Alüminyum Enselikli Vizör: Polietersülfon (EN 14458:2004) Ağırlık: H1: yakl g (±%5) Onaylar: EN 443:2008 (Tip B 3b, C, E2, E3, -40 C), DIN göre maske ve kask kombinasyonu 1 Adet 190,00 Sicor İtfaiyeci Bareti Alüminyum Enselikli Dış yüzeyi yüksek ısı ve aleve dayanıklı kevlar içeren kompozit 2 katmandan oluşan EPS ve DUPOND iç muhafaza başlığı 1 Adet 210,00 İç katman yoğunluğu: 70 kg/m3 Dış katman yoğunluğu: 30 kg/m3 dır. Vizör: EN 166 Ağırlık: 1,280 gr. ±50 Onaylar: EN 443:2008 Espuna İtfaiyeci Eldiveni Deri Uzun Konçlu Su geçirmez siyah renkli sığır derisi Avuç içi kesilmeye karşı dayanıklı malzeme ile güçlendirilmiş, bilek kısmı lastiklidir Bilek kısmı süet deri konçludur. 1 Çift 70,00 Onaylar: EN 420:5, EN 388:3543, EN 407:4242XX, EN 659+A1:2008 Espuna İtfaiyeci Eldiveni Aramid Konçlu Su geçirmez siyah renkli sığır derisi Avuç içi kesilmeye karşı dayanıklı malzeme ile güçlendirilmiş, bilek kısmı lastiklidir Bilek kısmı aramid örgü konçludur. 1 Çift 56,00 Onaylar: EN 420:5, EN 388:3543, EN 407:4242XX, EN 659+A1:2008 Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

10 Flash İtfaiyeci Eldiveni Eldiven: Yüksek sıcaklığa dayanıklı ısı bariyerli, bileklik kısmı aramid yapıda, nem bariyerli, su geçirmez İnek-Nappa siyah deri (1,3mm.-1,5mm. Kalınlığında) İç kısım: Ateşe dayanıklı Eurotex-Insert 100% Polyurethan (Yaklaşık 35gr/m2) Ateşe dayanıklı100% Para-Aramid sarı renkli astar (yaklaşık 210gr/m2). Dikiş İplikleri: Ateşe dayanıklı 100% Para- Aramid(Kevlar) Onaylar: CE ve EN 659 : A1: 2008 İtfaiyeci Başlığı İtfaiyeci kasklarının içine giyilerek kullanım için üretilen İç Başlık, boyun ve ensenin, içten korunması için idealdir. İtfaiyeci elbisesi ve kask arasında boşluk kalmadan korunma ihtiyacı düşünülerek kendinden alev almaz kumaş ve alev almaz dikiş ipliği ile üretilmiştir. 1 Çift 44,00 1 Adet 22,00 Onaylar: EN 11612, EN 1149 Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

11 Maske ve Filtre Kodu R Dräger X-Plore 6300 Tam Yüz Maske 1 Adet 44,00 Dräger X-plore 6300, düşük maliyetli, Dräger X-plore RA bağlantılı filtreler ile kullanılabilen, etkili bir tam yüz solunum maskesidir. Maske, yüzü tam saran rahat bir kullanım sunarken, aynı zamanda çift katmanlı sızdırmazlık sağlayan yüksek dayanıma sahip EPDM malzemeden üretilmiştir. Teknik Özellikleri Maske Gövdesi: Sağlam ve Hipoalerjik EPDM Vizör: Çizilmez, 180 geniş açılı, PMMA Ağırlık: Yaklaşık 500 gr Onaylar: EN 136 Sınıf 2 (CE İşareti), NIOSH, AS/NZS A1 B2 E2 K1 Hg CO NO - P3 Filtre D 1 Adet 24,00 Karbonmonoksitin yanı sıra, Nitroz oksitler ve Civa buharı gibi insan sağlığı için tehlikeli gazlara karşı koruma sağlayan filtre. Teknik Özellikleri Raf Ömrü: 6 yıl Ağırlık: 435 gr Filtre (Kombinasyon): A1B2E2K1 Hg NO CO 20 P3 Onaylar: DIN 58620: , EN 14387:2004+A1:2008 ve EN 143:2000/A1:2006 standartlarına uygundur. Filtre bağlantısı EN e uygundur. CE Onaylıdır. Döviz karşılığı TL değerler fatura tarihindeki T.C.M.B. Döviz satış kuru üzerinden hesap edilir. Fiyat Listesi tarihinden itibaren geçerli olan birim fiyatlarımızı içermektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

PROTEK PROSTAR İtfaiyeci Elbisesi

PROTEK PROSTAR İtfaiyeci Elbisesi PROTEK PROSTAR Üretim Model Numarası 832100 o Dış Katman: Nomex Outershell Tough o Nem Bariyeri: Örgü Kumaşa lamine edilmiş PU Membran o Isı Katmanı: %100 Aramid keçe o İç Astar: Aramid/Viscose FR 50/50,

Detaylı

Power. POWER Katman Nedir? Isı Yönü

Power. POWER Katman Nedir? Isı Yönü Power 832147 POWER Katman Nedir? 4 6 5 Isı Yönü 1. Katman - Dış Kumaş Nomex Outershell Tough %75 Meta-Aramid, %23 Para-Aramid, +2 Antistatik Elyaf 2. Katman - Nem Bariyeri Isıya dayanıklı Nonwovena lamine

Detaylı

Power. POWER Katman Nedir? Fener askı şeklidir. Isı Yönü

Power. POWER Katman Nedir? Fener askı şeklidir. Isı Yönü Power 832143 OMUZDA İLAVE TAKVİYE umaş POWER Katman Nedir? 10 oven 4 Isı Yönü 1. Katman - Dış Kumaş Nomex Outershell Tough %75 Meta-Aramid, %23 Para-Aramid, %2 Antistatik Elyaf 2. Katman - Nem Bariyeri

Detaylı

Yangınla mücadelede Dräger ile güvende kalın.

Yangınla mücadelede Dräger ile güvende kalın. Yangınla mücadelede Dräger ile güvende kalın. Yangınla mücadele, yeryüzündeki en zor mesleklerin başında gelmektedir. Yerine getirilmesi gereken görev o anda ne ise, hiçbir uygulama ve operasyon bir öncekinin

Detaylı

Dräger PAS Lite Bağımsız Solunum Cihazı

Dräger PAS Lite Bağımsız Solunum Cihazı Dräger PAS Lite Bağımsız Solunum Cihazı Basit, sağlam ve kolay kullanımlı solunum cihazlarına ihtiyaç duyulan endüstriyel uygulamalarda kullanım için Dräger PAS Lite Bağımsız Solunum Aparatı (SCBA) güvenilirlik,

Detaylı

Fire. FIRE Katman Nedir? Isı Yönü

Fire. FIRE Katman Nedir? Isı Yönü Fire 832134 FIRE Katman Nedir? Isı Yönü 9 4 1. Katman - Dış Kumaş Nomex Outershell Tough (Ripstop) %75 Meta-Aramid, %23 Para-Aramid, %2 Antistatik Elyaf 2. Katman - Nem Bariyeri Isıya dayanıklı Nonwovena

Detaylı

Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 6300, konfordan veya kaliteden ödün vermeden uygun fiyat arayan kullanıcılar için, hem verimli hem de düşük maliyetli bir tam yüz solunum maskesidir.

Detaylı

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF sabit akışlı Acil Kaçış Solunum Cihazı, tehlikeli ortamlardan güvenli, etkili ve kolay kaçışa olanak tanır. Kolay takılan ve otomatik çalıştırılan

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: Oksijen ferdi kurtarıcı Dräger Oxy 3000 ve 6000 cihazları, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Dräger X-plore 8000 başliklar Başlıklar, kasklar, yüz vizörleri ve maskeler

Dräger X-plore 8000 başliklar Başlıklar, kasklar, yüz vizörleri ve maskeler başliklar Başlıklar, kasklar, yüz vizörleri ve maskeler Yenilikçi başlıkları, yeni motorlu hava temizleme respiratörlerinin (PAPR) ayrılmaz bir parçasıdır. Hem bol hem de dar seçenekleri, hava yolu uygulamaları

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: Oksijen ferdi kurtarıcı Dräger Oxy 3000 ve 6000 cihazları, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025 ÜNİFORMA KATALOĞU ZABITA MONT ESN1021 Bonding Kumaştan imal edilmiştir. Su geçirmezlik özelliğine sahiptir. İçi Kapitoneli ve elyaf takviyeli olup reflektörlüdür. ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ESN1022

Detaylı

BOZTAR; Yangının olduğu her yerde. a I. Arte

BOZTAR; Yangının olduğu her yerde. a I. Arte BOZTAR; Yangının olduğu her yerde a I Arte Arte I b Yaşam için Teknoloji 1889 da Almanya Lübeck te kurulan Dräger, güvenlik teknolojisi alanında uluslararası bir lider olarak, tüm dünyada insanların güvenle

Detaylı

ZIEL TEKNOLOJİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER Perpa Tic. Merk. B Blok Kat:13 No:2418 34384 Şişli/İstanbul Tel : +90 212 210 63 23 Fax: +90 212 210 63 24

ZIEL TEKNOLOJİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER Perpa Tic. Merk. B Blok Kat:13 No:2418 34384 Şişli/İstanbul Tel : +90 212 210 63 23 Fax: +90 212 210 63 24 ZIEL TEKNOLOJİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER Perpa Tic. Merk. B Blok Kat:13 No:2418 34384 Şişli/İstanbul Tel : +90 212 210 63 23 Fax: +90 212 210 63 24 info@ www. Özel Başlık Dizaynı ULTITEC ÖZEL DİZAYNI ultitec-protection.com

Detaylı

Uniwest UW 320 Tek Renk Parka

Uniwest UW 320 Tek Renk Parka Uniwest UW 320 Tek Renk Parka * Önde sağ ve sol cepler (fermuarlı, koruyucu kapaklı) * Alt cırt cırt bantlı cepler ve cep içinde Seffaf isimlik Sertifika: EN471 Class 2:2 / EN343 Class 3:1 Uniwest UW 321

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

SIRA NO TAŞINIR KAYIT KODU* TALEP BİRİMİ

SIRA NO TAŞINIR KAYIT KODU* TALEP BİRİMİ SIRA NO TAŞINIR KAYIT KODU* TALEP \J MİKTARI BİRİMİ KURUMUMUZ TEKNİK HİZMET ATÖLYELERİ İÇİN İSG KAPSAMINDA KORUYUCU EKİPMAN ALIMI 1 / 7 b. fc. o ^ ÇİFT KOMANDO CEPLİ İŞ PANTOLONU 21 ADET 2 u ÇİFT RENKLİ

Detaylı

Dräger SPC 2400 PVC / Fleksotan Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi

Dräger SPC 2400 PVC / Fleksotan Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi Dräger SPC 2400 PVC / Fleksotan Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi Dräger SPC 2400 yeniden kullanılabilir bir giysidir ve sizi sıvılardan ve tozlardan güvenilir şekilde korur. Giysi, PVC'den üretilmiş özellikle

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

Kaynak metalin lokal eritilmesi yoluyla metal parçaların birleştirilmesi işlemidir.

Kaynak metalin lokal eritilmesi yoluyla metal parçaların birleştirilmesi işlemidir. Kaynak metalin lokal eritilmesi yoluyla metal parçaların birleştirilmesi işlemidir. Kaynak işlemi sırasında oluşan metal parçalarının sıçraması, kaynak dumanı, radyan ışınları, gürültü, yüksek sıcaklığa

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: oksijenli ferdi kurtarıcılar Dräger Oxy 3000 ve 6000 MK II, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Dräger Panorama Nova Tam Yüz Maskesi

Dräger Panorama Nova Tam Yüz Maskesi Dräger Panorama Nova Tam Yüz Maskesi Panorama Nova solunum maskesi, en yüksek koruma, sızdırmazlık ve kalite standartlarını karşılar. Onlarca yıldır dünya çapında kanıtlanan tam yüz maskesi, solunum yolu

Detaylı

Dräger PARAT Kaçış başlıkları

Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş

Detaylı

Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı

Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3100, multigaz ABEK15 filtresiyle donatılmış yarım yüz maskeli bir kaçış cihazıdır. Sağlam ve ergonomik bir kasanın içinde bulunan ünite, kompakttır

Detaylı

ELEKTRİK ARKLARININ TERMAL ETKİLERİNE KARŞI KORUYUCU GİYSİLER

ELEKTRİK ARKLARININ TERMAL ETKİLERİNE KARŞI KORUYUCU GİYSİLER ELEKTRİK ARKLARININ TERMAL ETKİLERİNE KARŞI KORUYUCU GİYSİLER ELEKTRİK ARKININ OLUŞTURDUĞU TEHLİKELER KİMLER RİSK ALTINDA? ARABA TAMİR BAKIM SERVİSLERİ KİMYA TESİSLERİ GIDA İŞLEME FABRİKALARI HASTANELER

Detaylı

Delta Plus Diamond Baret (Reflektörlü) Çeşit: ABS baret

Delta Plus Diamond Baret (Reflektörlü) Çeşit: ABS baret 3 Delta Plus Diamond Baret (Reflektörlü) Çeşit: ABS baret Ürün Bilgisi: Tekstil içlik, 8 nokta bağlantılı. Köpük ter bandı, otomatik ayar 1000 V.A.C. veya 1500 V.D.C. elektrik yalıtımı. EN : 397, EN 50365

Detaylı

Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi

Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi Dräger SPC 3800 Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi Kimyasal koruyucu giysiler, bir kişinin cildinin tehlikeli sıvıların zararlı etkilerinden korunması gereken zamanlarda ve yerlerde kullanılır. Tüm vücudun

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2 Ayak Koruyucular F40 THOR S1 Hakiki deri saya Genuine leather upper 70 F40 THOR S2 A22 ODIN S2 S3 EN ISO 20345-S2 Hakiki deri suya dayanıklı saya Genuine leather, water resistant upper EN ISO 20345-S2

Detaylı

Dräger HPS 4500 Baş Koruma Sistemi

Dräger HPS 4500 Baş Koruma Sistemi Dräger HPS 4500 Baş Koruma Sistemi Dräger HPS 4500, modern tasarıma sahip klasik modelde yarım kaplamalı bir kasktır. Sağlam dış kabuğu, darbe ve aşırı sıcaklığa karşı mükemmel koruma sağlar. Modern vizör

Detaylı

Kaynak ve ilgili işlemlerde kullanılan koruyucu giyecekler için aranması gereken standart EN ISO 11611:2007 dir.

Kaynak ve ilgili işlemlerde kullanılan koruyucu giyecekler için aranması gereken standart EN ISO 11611:2007 dir. KAYNAK VE ERİMİŞ METAL SIÇRAMALARINA KARŞI KORUYUCU GİYSİLER Kaynak işlemi, birleştirilecek materyallerin dokunma yerlerinin ısı etkisiyle eritilerek birbirine kalıcı bir şekilde birleştirilmesi işlemidir.

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Zorlu çalışma koşulları güvenilir çözümler gerektirir., çalışanlarınızın görevleri sırasında işlerine odaklanmalarını sağlarken, yüksek güvenlik seviyesi için gerekli elektronik

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Zorlu çalışma koşulları güvenilir çözümler gerektirir. Dräger X-plore 8000, insanların üzerinde çalıştıkları iş için yüksek seviyede güvenlik sağlayan

Detaylı

ultra hafif kompozit silindirler

ultra hafif kompozit silindirler ultra hafif kompozit silindirler YENİLİKÇİ ÜRÜN Ürünlerimizin yenilikçiliği, çok hafif kompozit silindirler konusundaki uzun yılar süren araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucudur. Üretim prosesi,

Detaylı

Dräger X-plore 3300/3500 Yarım Yüz Maskesi

Dräger X-plore 3300/3500 Yarım Yüz Maskesi Dräger X-plore 3300/3500 Yarım Yüz Maskesi Mükemmel bir kombinasyon: modern tasarım ve hafif ağırlık, size ekstra koruma ve konfor sunar. Az bakım gerektiren, uygun maliyetli Dräger X-plore 3300 yarım yüz

Detaylı

Dräger HPS 3500 Baş Koruma Sistemi

Dräger HPS 3500 Baş Koruma Sistemi Dräger HPS 3500 Baş Koruma Sistemi Dräger HPS 3500 Arama ve kurtarma, orman ve çalılıkta yangınla mücadele, trafik kazaları, dağ kurtarma ve her tür teknik yardım sırasında kurtarma ekiplerinin çeşitli

Detaylı

Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları

Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 5500 yangın kaçış başlığı her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçışın sağlanması dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Optimize

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

Filtreli Kaçış Başlıkları

Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 4700 Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 4700 endüstriyel kaçış başlığı, mümkün olduğunca hızlı bir kaçışın sağlanması dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Optimize

Detaylı

Temiz Hava Solunum Sistemleri

Temiz Hava Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum Sistemi Çeşitleri: Kompresörlü Temiz Hava Solunum Sistemleri Tekerlekli Hava Tüplü Solunum Sistemleri Sıralı Sistem Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum

Detaylı

Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı

Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3200, çoklu gaz ABEK15 filtreli, ağızlıklı / burun klipsli bir kaçış cihazıdır. Sağlam ve ergonomik bir mahfazada paketlenen ünite kompakt ve kolay

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

Dräger CPS 6800 Gaz Geçirmez Giysi

Dräger CPS 6800 Gaz Geçirmez Giysi Dräger CPS 6800 Gaz Geçirmez Giysi Tehlikeli maddeler ve düşük konsantrasyonlu alkali ve asitler söz konusu olduğunda, Dräger CPS 6800 kimyasal koruyucu elbise doğru seçimdir. Yenilikçi elbise tasarımı

Detaylı

Self Contained Breathing Apparatus

Self Contained Breathing Apparatus Dräger PSS 3000 Self Contained Breathing Apparatus Dräger PSS 3000, itfaiyeciler için yüksek performanslı bir solunum cihazıdır. Konforun ve sıra dışı pnömatik performansın bir araya getirildiği ürün,

Detaylı

Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 7300, tehlikeli parçacıklara karşı koruma söz konusu olduğunda en uygun elektrikli hava temizleme respiratörüdür. Tozlu ortamlarda kullanmak

Detaylı

Dräger PSS 3000 Bağımsız Solunum Cihazı

Dräger PSS 3000 Bağımsız Solunum Cihazı Dräger PSS 3000 Bağımsız Solunum Cihazı Dräger PSS 3000, itfaiyeciler için yüksek performanslı bir solunum cihazıdır. Konforun ve sıra dışı pnömatik performansın bir araya getirildiği ürün, temel gereksinimlerin

Detaylı

Dräger CPS 6800 Gaz Geçirmez Giysi

Dräger CPS 6800 Gaz Geçirmez Giysi Dräger CPS 6800 Gaz Geçirmez Giysi Tehlikeli maddeler ve düşük konsantrasyonlu alkali ve asitler söz konusu olduğunda, Dräger CPS 6800 kimyasal koruyucu elbise doğru seçimdir. Yenilikçi elbise tasarımı

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

CVA 0700'lü Dräger SPC 3700 Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi ve Yelek

CVA 0700'lü Dräger SPC 3700 Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi ve Yelek CVA 0700'lü Dräger SPC 3700 Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi ve Yelek Dräger'in eşsiz CVA 0700 yeleği ile birlikte kullanılan, sürekli akışa sahip tek kullanımlık giysisi SPC 3700 ideal koruma, rahatlık

Detaylı

Dräger HPS 7000 Kafa Koruma

Dräger HPS 7000 Kafa Koruma Dräger HPS 7000 Kafa Koruma Dräger HPS 7000 itfaiyeci kaskı, yenilikçi, sportif ve dinamik tasarımı, ergonomik uyumu ve çok işlevli bir sistem çözümü olmasını sağlayan bileşenleri sayesinde kendi sınıfında

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN EĞİTİM SİSTEMİNE ENTEGRE EDİLMESİ PROJESİ

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN EĞİTİM SİSTEMİNE ENTEGRE EDİLMESİ PROJESİ T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN EĞİTİM SİSTEMİNE ENTEGRE EDİLMESİ PROJESİ Kişisel Koruyucu Donanım Tanıtım ve Eğitim Seti Ders

Detaylı

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ Yeşil çatılar için ideal sistem! DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ DELTA -FLORAXX Yeşil Çatı Sistemi, DELTA -FLORAXX TOP KEÇE filtrasyon jeotekstil tabaka, DELTA -FLORAXX drenaj levhası, DELTA -FLORAXX

Detaylı

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 ve 8300 gözlükler, optimum oturma ve yüksek konfor için tasarlanmıştır. Yüksek kalitedeki malzemeleri sayesinde uzun kullanım ömürleri

Detaylı

Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları

Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları YATAKLI VE SİLİNDİR ÜTÜ KEÇELERİ SARGI VE KAYDIRMAZLIK BANTLARI VERİCİ VE BESLEME BANTLARI KATLAMA BANTLARI KLAVUZ ÜTÜ ŞERİTLERİ KONVEYOR BANTLAR ÜTÜ

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

nr gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F ECULLY CEDEX tarafından onaylanmıştır.

nr gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F ECULLY CEDEX tarafından onaylanmıştır. KATEGORĐ II SERTĐFĐKASI STC321E - REV 8 21.06.05 HARPON 321-325 CE-Sınıfı Đnceleme Sertifikaları HARPON 321 : 0072/014/162/09/94/0014 HARPON 325 : 0072/014/162/09/94/0014/EX 05 03 95 nr. 0072 gövde numarası

Detaylı

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları 1 Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları Raedlinger şirket grubu Raedlinger Raedlinger RWenergy Primus Line BBZ İnşaat Mekanik PV Sistemleri Kazısız Profesyonel Şirketi Mühendislik

Detaylı

Pudrasız Steril Olmayan Muayene Eldiveni

Pudrasız Steril Olmayan Muayene Eldiveni 330 Lateks içermez, latekse alerjisi olanlar kullanabilir. Bulaşıcı olabilecek ya da enfeksiyon yapabilecek maddelere karşı korur. NIT 330 Pudrasız Nitril Mavi 3,3 gr 0,06 mm 24 cm S,M,L,XL 1000 adet/koli

Detaylı

ODIN S2 - S3 FURINA S2 - S3

ODIN S2 - S3 FURINA S2 - S3 ODIN S2 - S3 Ayakkabı, nefes alabilir ve suya dayanıklı baskılı cilt (1,8-2,0 mm). Beden aralığı 35-48 Ağırlık 42 numara 960 gr ± 10 gr * S3 Çelik burun, metal içermeyen (kevlar) ara taban FURINA S2 -

Detaylı

2014 Yılı Fiyat Listesi

2014 Yılı Fiyat Listesi 2014 Yılı Fiyat Listesi 33 Loctite Aşınma Önleyiciler 2014 2014 Bakım uzmanları Loctite yağlayıcı ve temizleyicilerine güveniyor. Loctite ın uzman yağlayıcı ve yüzey uygulama serisi, üretim, bakım, onarım

Detaylı

Dräger PSS 4000 Bağımsız Solunum Cihazı

Dräger PSS 4000 Bağımsız Solunum Cihazı Dräger PSS 4000 Bağımsız Solunum Cihazı Dräger PSS 4000, itfaiyeciler için en hafif profesyonel bağımsız solunum cihazlarından biridir. Konfor ile olağanüstü pnömatik performansı birleştiren bu BSC, basitliğin

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Zorlu çalışma koşulları güvenilir çözümler gerektirir. Dräger X-plore 8000, insanların üzerinde çalıştıkları iş için yüksek seviyede güvenlik sağlayan

Detaylı

Dräger HPS 4500 Baş Koruma Sistemi

Dräger HPS 4500 Baş Koruma Sistemi Dräger HPS 4500 Baş Koruma Sistemi Dräger HPS 4500, modern tasarıma sahip klasik modelde yarım kaplamalı bir kasktır. Sağlam dış kabuğu, darbe ve aşırı sıcaklığa karşı mükemmel koruma sağlar. Modern vizör

Detaylı

CVA 0700'lü Dräger SPC 3700 Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi ve Yelek

CVA 0700'lü Dräger SPC 3700 Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi ve Yelek CVA 0700'lü Dräger SPC 3700 Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi ve Yelek Dräger SPC 3700, sabit akışlı tek kullanımlık bir giysidir. Yeni tasarlanan CVA 0700 yelekle birlikte ideal koruma, konfor ve esneklik

Detaylı

Dräger PSS 4000 Bağımsız Solunum Cihazı

Dräger PSS 4000 Bağımsız Solunum Cihazı Dräger PSS 4000 Bağımsız Solunum Cihazı Dräger PSS 4000, itfaiyeciler için en hafif profesyonel bağımsız solunum cihazlarından biridir. Konfor ile olağanüstü pnömatik performansı birleştiren bu BSC, basitliğin

Detaylı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Kolay kullanım: Dräger RZ 7000 ile Dräger PSS BG 4 plus'ta çalışma ve sızıntı testlerini her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Lityum ion pil

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

Juba nın Dahil Olduğu Grup Merkez Ofis: Londra Çalışan sayısı: 13.000 kişi Yıllık Gelir: 6.689 milyon Faaliyette old ülke sayısı: 27 ülke

Juba nın Dahil Olduğu Grup Merkez Ofis: Londra Çalışan sayısı: 13.000 kişi Yıllık Gelir: 6.689 milyon Faaliyette old ülke sayısı: 27 ülke Juba nın Dahil Olduğu Grup Merkez Ofis: Londra Çalışan sayısı: 13.000 kişi Yıllık Gelir: 6.689 milyon Faaliyette old ülke sayısı: 27 ülke Yerleşim: İspanya Yıllık Gelir: 24 milyon Eldiven Uzmanı Üretici

Detaylı

Dräger PSS BG 4 plus Kapalı Devre Solunum Cihazı

Dräger PSS BG 4 plus Kapalı Devre Solunum Cihazı Dräger PSS BG 4 plus Kapalı Devre Solunum Cihazı Zor görevler için özel olarak tasarlandı: Dräger PSS BG 4 plus kapalı devre solunum cihazı tam güvenliği, en yüksek seviyede solunum ve taşıma konforu ile

Detaylı

TCDD. KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TCDD. KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TCDD TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK ŞARTNAME SİVAS BETON TRAVERS FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

Detaylı

BASINÇ TRANSMITTERLERİ "Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı" Ölçüm Aralığı. Ölçüm Şekli. Sensör / Diyafram.

BASINÇ TRANSMITTERLERİ Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı Ölçüm Aralığı. Ölçüm Şekli. Sensör / Diyafram. BASINÇ TRANSMITTERLERİ "Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı" BCT 22 Piezorezistif çalışma prensibi 22 mm incelikte küçük gövde ölçüsü Uzun vadeli mükemmel çalışma Paslanmaz çelik gövde yapısı

Detaylı

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL ( Yüksek basınçlı kompact laminat ) yüzeyler Mükemmel bir aşınma ve çizilme dayanımına sahiptir. Bununla beraber zımpara, çelik vb. malzemelerle çizilebilir.

Detaylı

TRIDENT 285. Bu eldivenler mekanik risklere, kimyasallar ve mikro-organizmalara karşı koruma için 89/686/EEC direktiflerine uygundur.

TRIDENT 285. Bu eldivenler mekanik risklere, kimyasallar ve mikro-organizmalara karşı koruma için 89/686/EEC direktiflerine uygundur. STC332E - Rev 3 02.09.05 KATEGORĐ III SERTĐFĐKASI 0334 TRIDENT 285 CE-Sınıfı Đnceleme Sertifikaları 0072/014/162/02/98/0041 nr. 0072 gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F-69134 ECULLY CEDEX

Detaylı

ASBESTSİZ CONTALAR TEMEL ÖZELLİKLER TEKNİK ÖZELLİKLER. Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

ASBESTSİZ CONTALAR TEMEL ÖZELLİKLER TEKNİK ÖZELLİKLER. Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ASBESTSİZ CONTALAR TEMEL ÖZELLİKLER Asbestsiz contalar; NBR bağlayıcılı aramid, sentetik, mineral fiberden oluşmaktadır. Asbest kullanımının artık tamamen ortadan kalktığı bugünlerde,

Detaylı

FFP3 Toksik ve kanserojen tozlar, buğu, su Toksik metaller,

FFP3 Toksik ve kanserojen tozlar, buğu, su Toksik metaller, SOLUNUM KORUYUCULAR TOZ MASKELERİ EN 149:2001 Standardına uygun olarak üretilmiştir. Maske genel kullanıma uygun çenenin altından başlayıp ağız ve burnu da kapsayacak şekilde dizayn edilmiştir. Ventilli,

Detaylı

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL 125 449,00TL Giriş Gücü : 650 Watt Çıkış Gücü : 650 Watt Yüksüz Hızı : 0-1550 dev/dak Darbe Gücü : 0-2,4 J Uç Tutucu : SDS-Plus Ağırlığı : 2,3 kg DEWALT

Detaylı

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler KELEBEK VanaLAR Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler Kalınlığı ve destek noktaları artırılmış tek parçalı rijit gövdesi, daha iyi kimyasal dayanım sağlayan PP klapesi ve AISI304 paslanmaz çelik mili,

Detaylı

Dräger HPS 7000 Kafa Koruma

Dräger HPS 7000 Kafa Koruma Dräger HPS 7000 Kafa Koruma Dräger HPS 7000 itfaiyeci kaskı, yenilikçi, sportif ve dinamik tasarımı, ergonomik uyumu ve çok işlevli bir sistem çözümü olmasını sağlayan bileşenleri sayesinde kendi sınıfında

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları

Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları D-2238-2015 Kimyasal koruyucu giysiyle çalışırken daha fazla güvenlik: Portatif Dräger Porta Control 3000 test ünitesiyle, giysi ve valfler kullanımdan önce kaçak

Detaylı

NIOSH 7082 TS ISO 8518

NIOSH 7082 TS ISO 8518 Sayfa 1 / 6 Sıra No Adı Referans Metot Matris Numune Miktarı İŞ HİJYENİ FİZİKSEL FAKTÖRLER ÖLÇÜM ve ANALİZ LİSTESİ 1 Solunabilir Toz Numunesi Alma ve Gravimetrik Değerlendirilmesi MDHS 14/3 Çalışma Ortamı-Kişisel

Detaylı

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P www.ardiccam.com.tr www.ardickimya.com ARD 500 Yapısal İzolasyon Camları İçin Çift Kompenantlı Dolgu Silikonu TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ ARD500

Detaylı

DRYLAM TM KILIF SİSTEMİ

DRYLAM TM KILIF SİSTEMİ Prysmian Group Türkiye DRYLAM TM KILIF SİSTEMİ Yazarlar Zekeriya Şirin, Barış Sönmez, Serdar Büyük, Gerard Pera Document: PR0001TR Özet DRYLAM TM kılıf sistemi; petrol ve gaz sektörü gibi zorlu endüstriyel

Detaylı

TAŞINABİLİR HAVA HATLI SOLUNUM SİSTEMLERİ İST İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

TAŞINABİLİR HAVA HATLI SOLUNUM SİSTEMLERİ İST İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TAŞINABİLİR HAVA HATLI SOLUNUM SİSTEMLERİ İST İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İST KİMDİR? Firmamız 30 yılı aşkın bir süredir; iş sağlığı, işçi güvenliği sivil savunma kişisel koruyucu donanım

Detaylı

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIMLARIN SEKTÖREL UYGULAMALARI

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIMLARIN SEKTÖREL UYGULAMALARI T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KİŞİSEL KORUYUCU DONANIMLARIN SEKTÖREL UYGULAMALARI Sakine OVACILLI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve

Detaylı

Vücut Koruyucular Fiyat Listesi 19/01/2017

Vücut Koruyucular Fiyat Listesi 19/01/2017 1 X Tyvek Endüstri Tulum Beyaz - Cat. III Type 5/6 Yakalı, Fermuar, Elastik Bel Kol ve Ayak Bilekleri, Antistatik 1 Paket = 25 1 Koli = 100 6,99 TYV CCF5 WH TYV CHF5 S WH X Tyvek Classic Xpert Tulum Beyaz

Detaylı

Dräger FPS 7000 Tam Yüz Maskesi

Dräger FPS 7000 Tam Yüz Maskesi Dräger FPS 7000 Tam Yüz Maskesi Dräger FPS 7000 tam yüz maskesi serisi, güvenlik ve kullanıcı konforu anlamında yeni standartlar belirliyor. Geliştirilmiş ergonomisi ve çeşitli boyutlarda bulunması sayesinde

Detaylı

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti.  Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. www.lemturkey.com 2017 Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar/Accessoies Ceketler 2017 Ceketler / Erkek 145,00 Euro City LW800N

Detaylı

Dräger PSS Safety Belt Kişisel Koruyucu Ekipman

Dräger PSS Safety Belt Kişisel Koruyucu Ekipman Dräger PSS Safety Belt Kişisel Koruyucu Ekipman Dräger PSS Safety Belt, yüksekte çalışan itfaiyeciyi bağlayarak tehlikeli olabilecek durumlarda güvenliği arttırır: çalışma pozisyonu alma, düşme koruması

Detaylı

AMEX-10. Boru içten tamir elemanları

AMEX-10. Boru içten tamir elemanları -10 Boru içten tamir elemanları . Şirket Tanıtımı., 30 yılı aşkın süredir bütün boru hattı uygulamalarının rehabilitasyon ve tamirinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Uygulamalarımız, 30 yılı aşkın süredir

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

Beş Katlı Güçlendirme

Beş Katlı Güçlendirme ÇELİK KADAR GÜÇLÜ - VE DAHA DAYANIKLI Thermoflex boru, takviyeli termoplastik borularda yüksek dayanım-ağırlık oranı, kimyasal uygunluk ve parafin toplanma direnci sağlayan, hidrokarbonlar, rafine yakıtlar

Detaylı

Dräger PA94 Plus Basic

Dräger PA94 Plus Basic Dräger PA94 Plus Basic Konforlu taşıma sistemi an bu bağımsız solunum aparatı, kullanıma sunulduğu andan itibaren konfor ve ergonomi anlamında yeni standa Dräger PA94 Plus'ın Gelişmiş bütün versiyonları

Detaylı

Eldivenler ve Kıyafetler

Eldivenler ve Kıyafetler BÖLÜM 7 Eldivenler ve Kıyafetler MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 7 SAYFA 225 Omuz Korumalı Rektal Muayene Eldivenleri Omuz bölgesini saran yapıda özel bir dizayna sahiptir. KRUTEX Omuz Korumalı

Detaylı

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular Ayak Koruy Ayak Koruyucular ucular EN ISO 20345:2007 EN ISO 20346:2007 EN ISO 20347:2007 EN ISO 20345/6/7:2007 istenen en az değerler. SB S1 S2 S3 PB P1 P2 P3 OB O1 O2 O3 L Burun Koruma 200 joule 200 joule

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Nova Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

Yüksekten Düşmeye Karşı Koruyucular

Yüksekten Düşmeye Karşı Koruyucular üksekten D Yüksekten Düşmeye Karşı Koruyucular üşmeye K Yüksekte çalışma esnasında etkin bir koruma ve Avrupa standartlarına uyum için (EN 363) bir düşüş önleyici sistem, 4 parçadan oluşmalıdır. 1. Bağlantı

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı