ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK ERP Sürüm Duyurusu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.16.00.00 ERP Sürüm Duyurusu"

Transkript

1 ERP Sürüm Duyurusu 26 Kasım 2012 tarihi itibari ile ERP ürünleri için sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp://download.logo.com.tr adresinden ve bu dokümanda belirtilen bağlantılardan erişebilirsiniz. Önemli Uyarı : Sql2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar sürümü ile kullanıma başlanmıştır.muhasebe toplam taboları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir. Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur. Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz. Genel Uyarılar : Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız. 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde Tabloları Sürüme Göre Güncelle işlemi yapılmalıdır. Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır. Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir. Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir xx.xx Versiyonuna Geçiş İçin Uyarılar : 1.87.xx.xx versiyonunda muhasebe bağlantı kodlarını yeniden tanımlayıp, 1.88.xx.xx sürümüne versiyon değişimi yapacak olanların tabloları sürüme göre güncelleme işlemi öncesinde aşağıdaki queryyi tüm firmaları için ayrı ayrı çalıştırmaları gerekmektedir. CREATE TABLE [dbo].[lg_xxx_acccodestmp]( [FIRMNR] [int] NULL ) ON [PRIMARY] 1.8x.xx.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Uyarılar : 1.8x.xx versiyonuyla birlikte programda performans arttırımı sağlamak amacıyla STFICHE, PRCLIST, PAYTRANS, L_LDOCNUM, KSLINES, EMUHACC, SRVCARD, CLCARD, INVDEF, SPECODES tablolarına yeni indexler eklenmiştir. Tabloları Sürüme Göre Güncelle işlemi sırasında eklenecek yeni indexlerden dolayı güncelleme uzun sürebilir. Ayrıca yeni indexlerle birlikte veritabanı tarafında bu tablolarda tutulan bilgi sayılarına bağlı olarak bir büyüme olabilir. 1.8x.xx versiyonlarıyla birlikte yeni eklenen özelliklerden dolayı veritabanı tarafına yeni tablolar eklenmektedir. Banka kredi takibi, Kasa ve Bankada kur farkı hesaplaması ve Kasada döviz takip edilmesi gibi özelliklerle ilgili eklenen alanlara bilgi dokümanlarından bakılabilir.

2 Unity versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan kalkmıştır versiyonundan itibaren tanımlı personel muhasebe kodları içeriğine göre entegrasyon yapılacaktır. Bu özellik IK versiyonu ve sonrası için geçerli olacaktır Versiyonuna Geçişler İçin Uyarılar : versiyonunda Logo-Garanti entegrasyonu ile, bankacılık işlemlerinin Garanti Bankası hizmet sözleşmesinde yer alan yetkilendirmeye uygun olarak gerçekleştirilmesi sağlanmıştır.bu özelliğin çalışabilmesi için versiyon değişimlerinde Microsoft.NET Framework 2.0 ın tüm terminallerde yüklü olması gerekmektedir.versiyon değişiminden sonra sistem İşletmeni yada program çalıştırılmak istendiğinde Microsoft.NET Framework 2.0 ın otomatik olarak yüklenmesini sağlayacak link açılacaktır. Bu linkin çalışabilmesi için terminallerde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.logo-garanti Entegrasyonu kullanmayacak kullanıcıların Sistem işletmeni- Kullacılar- Eklenti Yetkilerin den Garanti Bankası(2009) eklenti yetkisi kaldırılmalıdır versiyonu ile birlikte Connect versiyon değişimleri, kullanılan ticari paketin versiyon değişimleri ile birlikte yapılacak ve Logo Connect konfigurasyon bilgileri ticari sistem klasörüne kopyalanacaktır. Connect Hizmet sözleşmeleri güncelleneceğinden versiyon değişiminde ilgili terminalde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.detaylı bilgi için bu sürüme ait bilgi dokümanı incelenmelidir sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar : Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identıty özelliğine dönüştürülmesi işlemi Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır. Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş view lar var ise bu viewslar silinmelidir. Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.

3 Versiyonuna Özel Uyarılar : Ürünlerimizde Microsoft.Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft.Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft.Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft.Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir sürümüyle birlikte ek paket ve ana paket kurulumları birleştirilip tek bir kurulum dosyası haline getirilmiştir. Kurulumm sırasında girilen anahtar değerlendirilerek ek paket veya ana paket olmasına göre kurulum gerçekleştirilmektedir Versiyonuna Özel Uyarılar : sürümü ile birlikte ürünlerimizin veritabanına eklediği kayıtlar bir anahtar ile şifrelenmeye başladı. Bu anahtar sayesinde veritabanına ürünlerimiz ve araçlarımız (Logo Objects, Logo Object Designer ve XML) ile eklenen kayıtlar, farklı yöntemler kullanılarak eklenen kayıtlardan ayırt edilebiliyor. Dış ortamdan eklendiği anlaşılan kayıtlar için uygulamalarımızda bu sürüm için herhangi bir engelleme yapılmamıştır. Sadece kayıtların dış ortamdan geldiği ilgili kayıt browser ında farklı şekilde (üzeri çizili olarak) gösterilerek ayırt edilmiştir. Oracle veritabanı kullanan firmalarda bu versiyon kullanılmamalıdır. Oracle veritabanı kullanan firmalar için ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. Logo BI Basic ürünleri 20 Mart 2012 tarihinden itibaren ana paket ve geçiş paketleri ile birlikte bundle olarak sunulmaktadır. Uygulamanın setupları sürümü ile birlikte yeniden düzenlenerek otomatik kurulur olması sağlandı. Bundle BI Basic ürünü hakketmiş bir ana paket veya geçiş paketi kurulumu sırasında BI Basic ürünü de otomatik olarak kurulabilmektedir. Logo BI yükleme detayları için güncellenen yükleme dokümanından (Yükleme Dökümanı) yararlanabilirsiniz. İK programları ile entegrasyon kurulduğu durumlarda hem İK programının hem de ERP programının sürümleri olmalıdır, sürüm farklılığı olmamalıdır ara sürüm içeriğine ait maddeler de hatırlatma amaçlı olarak madde listesinin sonuna eklenmiştir Versiyonuna Özel Uyarılar : Sql2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar sürümü ile kullanıma başlanmıştır.muhasebe toplam taboları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir. Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT

4 ERP 26 Kasım 2012 Sürümü Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama Malzeme Yönetimi Ana Kayıtlar - Malzemeler 1 WINERP Malzeme kartı kopyalama işleminde fabrika ambar parametrelerinin kopyalanması parametrik yapılabilsin. Malzeme kartı kopyalama işlemininde fabrika/ ambar parametrelerinin kopyalanması parametrik hale getirildi.bu amaçla ticari sistem yönetimi /malzeme yönetimi parametrelerine 'malzeme kartları kopyalanırken fabrika ve ambar kopyalansın parametresi eklenmiştir. Malzeme Yönetimi Ana Kayıtlar - Malzemeler 2 WINERP Barkod ataması yapılırken barkod alanı boş olanların seçilebilmesi isteniyor. Malzeme kartı üzerindeki F9 Barkod seçeneği ile ulaşılan Hızlı Barkod Girişi penceresinde, filtreleme ekranında barkod numarası olmayan kayıtların listelenebilmesi için barkod alanında değer girmeden, boş olarak kaydedilip filtreleme yapıldığında sadece barkod numarası boş olan malzeme kartlarının listelenmesi sağlanmıştır. Malzeme Yönetimi Ana Kayıtlar - Malzemeler 3 WINERP Malzeme kartında alternatifler tabında bölen, çarpan, asgari miktar ve azami miktar alanlarında ondalıklı giriş yapılabilsin. Malzeme kartındaki alternatifler sekmesinde bulunan bölen, çarpan, asgari miktar ve azami miktar alanlarına ondalıklı değer girişi yapılabilmesi sağlanmıştır. Malzeme Yönetimi Ana Kayıtlar - Malzemeler 4 WINERP Browserdan Ulaşılan Kartlarda İleri-Geri Tuş Özelliği Olsun. Browserdan ulaşılan Kartlarda İleri-Geri tuş özelliği kısayol butonlarının bulunduğu bölüme eklenmiştir. Not : 26 Kasım 2012 tarihinde geçerli Lem' i olan Go Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde kullanılabilir.

5 Duran Varlık Yönetimi 5 WINERP Raporlar - * Tfrs Amortisman Tablosu Alınamıyor Amortisman Tablosu Raporuna TRFS amortisman tablosu hesaplamalarının listelenmesi için TFRS filtresi eklenmiştir. ERP PL Rapor Üretici İle Eklenen Raporlar Browser Üzerinden Çalıştırılabilmeli Rapor üretici ile eklenmiş raporların menü ağacının dışında browserlara takılması sağlanarak, browserda üzerine konumlanılmış kaydın referansını filtre olarak alıp çalıştırılması sağlanmıştır. - Kart veya fiş browserlarına bağlanan rapor üretici raporları, ilgili kart veya fiş F9 menüde Form\Raporlar üzerinden erişilmektedir. 6 WINTLS Rapor üreticide rapor hazırlanırken,rapor sorgusunda [~R_LOGICALREF~] parametresi kullanılmalıdır. Ör: Malzeme kartları browserında,malzeme kartı üzerindeyken ilgili malzemeye ait sipariş hareketlerinin listelendiği bir rapor hazırlanmak istenirse.aşağıdaki gibi bir query yazılmalıdır. SELECT * FROM LG_001_01_ORFLINE WHERE STOCKREF=[~R_LOGICALREF~] Not : 26 Kasım 2012 tarihinde geçerli Lem' i olan Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde kullanılabilir. Hareketler - Alınan Siparişler 7 WINERP Sipariş fişi tarihi değiştirildiğinde, sipariş fiş satırındaki rezerve tarihi de teslim tarihinde olduğu gibi 'rezerve tarihi değiştirilecek' uyarısı verilerek otomatik değiştirilebilmeli. Alınan sipariş fişinin tarihi değiştirildiğinde sipariş fiş satırında bulunan rezerve tarihi alanının da "rezerve tarihleri değiştirilecektir" uyarısına göre otomatik değiştirilebilmesi sağlanmıştır. 8 WINERP-

6 32131 Hareketler - Satış İrsaliyeleri Hareket Özel Kod 2 alanı 40 hane olmalı. Hareket Özel Kodu 2 alanının sipariş, irsaliye ve malzeme fişlerinde 40 karakter olarak girilebilmesi sağlanmıştır. 9 WINERP Hareketler - Satış Faturaları Alınteri'nde faturada sevkiyat adresleri girilebiliyor. Start ürününde de sevkiyat adresi olmalı. Logo Start ürününde irsaliye ve fatura detaylar bölümünde sevkiyat adresi girişi yapılabilmesi sağlanmıştır. Hareketler - Satış Faturaları 10 WINERP Goplus ürününde Fatura -İrsaliye Detaylar penceresinde Sevkiyat Adresi girilebilmeli. Go Plus ürününde, Cari Hesap kartı F9 menüde Sevkiyat Adresleri menü seçeneği eklenmiş ve irsaliye, fatura detaylar penceresinde ilgili cari hesap kartına ait sevkiyat adresinin seçilebilmesi sağlanmıştır. 11 WINERP Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri Teklif fişlerinde Teslimat Kodu alanının Görüntülenmesi isteniyor. Satış ve satınalma teklif yönetimi fişlerine "Teslimat Kodu" kolonu eklenerek giriş yapılabilmesi sağlandı. 12 WINERP Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri Sözleşmeler cari hesaplar için öndeğer olarak seçilebilmeli ve atanabilmelidir. Satış sözleşmelerinin öndeğer olarak işaretlenebilmesi ve sözleşme browser'ında ayırt edilebilmesi sağlanmıştır. 13 WINERP Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri Satış Faaliyetleri ekranına Açıklama2 alanı eklensin ve browserda listelensin. Satış faaliyetlerine ve satış faaliyetleri izleme penceresine (browser) 120 karakter uzunluğunda açıklama 2 alanı eklenmiştir.

7 Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetlerim 14 WINERP Satış teklif yönetiminde müşteri eklerken "Otomatik cari hesap oluşturulsun" parametresi "Evet" iken, müşteri kartı kayıt edilirken cari hesap kartı ekranı açılsın isteniyor. Satış Teklif Yönetiminde "Müşteri Kartı Eklerken Otomatik Cari Hesap Oluşturulsun : Evet" parametresine göre müşteri kartı eklenerek kaydedildiğinde oluşturulan cari hesap kartının ekrana açılması sağlanmıştır. Finans Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları 15 WINERP Cari hesap kartları üzerinden yapılan TİG bağlantı takibi özelliği GoPlus ürününde de olmalı. Cari hesap kartları üzerinden yapılan ticari işlem bağlantı takibi özelliği Goplus ürününde de kullanıma açılmıştır.lem kapsamında Goplus kullanıcıları da bu özellikten yararlanabileceklerdir. Finans Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları 16 WINERP CH kartı browserindan Sözleşme Browserine bağlantı verilmesi ve CH sözleşme bağlantı yapılabilmesi isteniyor. Cari kart izleme penceresi (browser) üzerinde F9 menü seçeneklerine "satınalma teklifleri", "satınalma sözleşmeleri" ve "satış faaliyetleri" seçenekleri eklenmiştir. Bu seçenekler kullanılarak cari hesaba ait teklif ve sözleşme kayıtlarına erişilebilmesi sağlanmıştır. Finans 17 WINERP Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları Cari Hesap Özel Fiş'inin Borç Takibi Etkilemesi İsteniyor. Cari hesap özel fişinin borç takibe yansıtılması sağlanmıştır. Finans 18 WINERP Hareketler - Cari Hesap Fişleri Kur Farkı Fişlerinin İthalat Dosyasına Yansıtılması İsteniyor. Kur farkı fişleri satırlarında ithalat dosyası bağlantısı seçilerek dağıtım fişi ile aktarılması sağlanmıştır. 19 WINERP- Finans

8 32065 Hareketler - Kasa İşlemleri Start ürününde kasa işlemlerinden gider pusulası, alınan ve verilen serbest meslek makbuzu işlemleri yapılabilmelidir. Logo Start ürününde kasa işlemlerinden "Gider Pusulası, Alınan ve Verilen Serbest Meslek Makbuzu" işlemlerinin girişinin yapılabilmesi sağlandı. 20 WINERP Ana Kayıtlar - E-Beyannameler İndirilecek KDV Listesi filtrelerine "Düzenleme Tarihi" eklensin. İndirilecek Kdv Listesi Veri Al filtrelerine "Fatura Düzenleme Tarihi " seçeneği eklenerek raporlama yapılabilmesi sağlanmıştır. Ana Kayıtlar - E-Beyannameler 21 WINERP E-beyannameler/indirilecek KDV listesinde "Veri Al" seçeneği seçildiğinde filtre ekranında fatura özel kod filtresi eklenmesi isteniyor. İndirilecek Kdv Listesi "Veri Al" filtreleri arasına "Fatura Özel Kodu " seçeneği eklenerek rapor alınabilmesi sağlanmıştır. 22 WINERP İşlemler - Muhasebeleştirme Windows Ticari Sistem ile J-guar IK arasında entegrasyon sağlanabilmeli. Payrolls' integration can be done as a first phase of integration between J-Guar HR and Windows Trading Systems. Defter ve Dökümler - Yevmiye Defteri 23 WINERP Yevmiye kapanış maddesi filtresi evet yapıldığında bakiyesi olmayan hesaplar için kapanış maddesine satır eklemiyor, parametrik olarak eklemesi sağlanmalıdır. Yevmiye Defteri Raporu filtrelerine "Bakiyesi olmayan hesaplar için kapanış maddesi eklensin" filtresi eklenmiştir. Bu filtre kapanış maddesi=evet seçili iken çalışacaktır. 24 WINERP Proje Raporları - Proje Ekstresi Raporu Proje ekstresi raporunda ilgili fişe ulaşılabilmeli.

9 Proje ekstresi raporu alındığında, rapor içerisinden ilgili fişe ulaşılabilmesi sağlanmıştır. USYS Yönetim - Firmalar 25 WINERP Firma kopyalama sonrası devir yapılırken kart eşleşmesi logicalref'e göre değil,kart koduna göre olsun. Firma kopyalama sonrası oluşan yeni firmaya devir işleminde cari hesap devrinin kart kodu üzerinden yapılması sağlanmıştır. Bu amaçla devir filtrelerine "Cari Hesap Kart Eşleşmesi : Kart Referansı / Kart Kodu Üzerinden." seçeneği eklenmiştir. USYS Yönetim - Döküman Yönetim Sistemi DocPlace Doküman Yönetimi Entegrasyonu 26 WINERP Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde DocPlace doküman yönetimi özellikleri kullanıma sunulmuştur. Doküman klasörü olarak ERP program klasörünün alt klasörü olmayan, bağımsız bir klasör gösterilmelidir. Not : 26 Kasım 2012 tarihinde geçerli Lem' i olan Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde basic paket içeriği ücretsiz kullanıma açılmıştır. Mali Müşavir İşletme Defteri - İşletmeler 27 WINERP MmPlus / İşletme Defteri'nde fiş numaralama işlemi tarihe göre sıralı yapılamıyor. İşletme defterinde fiş numaralama işleminin tarihe göre sıralı yapılabilmesi sağlanmıştır. Bu kapsamda fiş numaralama filtrelerine "Fiş Türü" seçeneği eklenmiştir. Seçilen fiş türüne göre tarih kontrolü yapılarak numara ataması yapılmaktadır. Eğer fiş türü filtresinde tüm fişler seçili ise, numara ataması fiş türüne bakmadan hepsini tarihe göre sıralayarak yapılacaktır. İzle 28 WINERP Seçenekler... İzle-seçeneklerde ''Program ilk açıldığında listelerde son kayda konumlansın" parametresi fiş ve kartlar için ayrı olarak belirlenebilmelidir. İzle seçeneklerde ''Program ilk açıldığında listelerde son kayda konumlansın" Parametresi

10 fiş browserları için çalışır hale getirilmiştir. Skonsol (Satış Konsolu) Satış Skonsol2'de satır bazında ambar değişikliği yapılabilmelidir. 29 WINERP Satış/Dağıtım parametrelerindeki "Fiş Satırları Ambar Bilgisi Değiştirilebilsin = Evet" parametresine bağlı olarak Skonsol2 de girilen satış fişleri satırına "Satır İşyeri Ambar Bilgisi" seçeneği eklenmiştir. F9 da listelenen bu seçenek ile istenilen satırdaki ambar bilgisi değiştirilebilmektedir. Parametrenin Hayır olması durumunda satır işyeri ambar bilgisi F9 da listelenmeyecektir. Skonsol (Satış Konsolu) 30 WINERP Satış Skonsol2'de firma değişikliği yapılabilmelidir. SKONSOL2 'de sistemden çıkmadan firma değişikliğinin yapılabilmesi sağlanmıştır. Bu kapsamda SKONSOL2 arayüzüne "Firma Değiştir " butonu eklenmiştir. Malzeme Yönetimi Ana Kayıtlar - Malzemeler 31 WINERP Malzeme Kartı Eklendiğinde Ambar Parametrelerindeki Stok Seviye Kontrolleri Ticari Sistem Yönetimi Malzeme Parametreleri Öndeğerinden Okunmuyor. Malzeme kartı eklendiğinde ambar parametrelerindeki stok seviye kontrollerinin, ticari sistem yönetimi malzeme parametrelerindeki öndeğerlerinden okunması sağlanmıştır. Malzeme Yönetimi Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri 32 WINERP Arayüz uyarlama ile ambar fişine Metin türünde bir alan eklendiğinde içerisine sadece "I" ve "Ş" harfleri girilebiliyor. Arayüz uyarlama ile ambar fişine metin türünde bir alan eklenip veri girişi yapılmak istendiğinde içerisine sadece I ve Ş harfleri girilebiliyordu, düzeltildi.

11 Duran Varlık Yönetimi Hareketler - Sabit Kıymet Hareketleri 33 WINERP Ambar transfer fişi ile transfer edilen sabıt kıymet kartının ambar fişi silindiğinde işyeri/bölüm bilgisi güncellenmiyor. Ambar transfer fişi ile başka bir ambara çıkılan sabit kıymete ait kayıtlarda ambar transfer fişi silindiğinde işyeri-ambar bilgisinin güncellenmesi sağlandı. Üretim Kontrol Hareketler - Üretim Emirleri 34 WINERP Üretim emri formunda "Çıktı Bağ.Fiş No" değer getirmiyor. Mamul için satış siparişi üzerinden üretim emri oluşturulup üretim emri yazdırıldığında, formun üzerinde bulunan "çıktı bağlantısı bilgileri" başlığı altında "Çıktı Bağ. Fiş No." alanının fiş numarası getirmesi sağlanmıştır. Maliyet Muhasebesi Ana Kayıtlar - Maliyet Yerleri 35 WINERP Maliyet yerlerindeki kapasite birimi miktar olan tutarlar dağıtılırken gerçekleşen kaynak kullanımına bakılmamalı. Maliyet yerlerinde kapasite birimi miktar olan tutarlar dağıtılırken gerçekleşen kaynak kullanımının olup olmadığına bakılmadan doğrudan miktara göre dağıtılabilmesi sağlanmıiştır. ERP PL 36 WINTLS-3839 Satış sipariş fişleri Pdf olarak alındığında sayfalar arası kaymalar oluyor Kapaklı formatta sipariş form tasarımı yapılarak çok satırlı bir fiş Pdf olarak yazdırıldığında sayfalar arası kaymalar yaşanıyordu, düzeltildi. Ana Kayıtlar - Verilen Hizmet Kartları 37 WINERP WINERP Logo Start'ta hizmet kartı içerisindeki "Ek Vergi Alanı" kaldırılmalıdır. Logo Start ürününde Ek Vergi uygulaması bulunmadığından, hizmet kartı içerisinde yer alan ek vergi alanı ile ticari işlem grubunda bulunan ek vergi uygulanmayacak ibaresi kaldırılmıştır. Hareketler - Alınan Siparişler

12 Risk takibi yapılıyor, sipariş faturalandırılırken ÖTV (OTV, Ek Vergi) varsa faturada risk uyarısı alınıyor. Risk takibi yapıldığı durumda sipariş faturalanırken ÖTV (ek vergi tutarı) riski hatalı olarak etkiliyordu, risk kontrolünün doğru değerlerle yapılması sağlandı. Hareketler - Alınan Siparişler 39 WINERP Fatura Ekleme Yetkisi Olmayan Kullanıcı Sipariş Üzerinden Faturalama Yaptığında Bazı Kolonları Değiştiremiyor ve Göremiyor. Fatura ekleme yetkisi olmayan kullanıcı sipariş fişi üzerinden faturalama işlemi yaptığında yetkisine bağlı olarak tüm kolonların listelenmesi sağlanmıştır. 40 WINERP Hareketler - Satış İrsaliyeleri Satış irsaliyesi tarihi değiştirildiğinde "Negatif Seviyeye Düşen Mallar" uyarısı veriyor. Satış irsaliyesi tarihi değiştirildiğinde "Negatif seviyeye düşen mallar" uyarısı veriyordu, düzeltildi. Hareketler - Satış Faturaları 41 WINERP Kullanıcı yetkilerinde "Birim Fiyat Girişi Yalnızca Listeden Seçilerek Yapılsın" seçildiğinde faturada indirim satırına tutar girilemiyor. Kullanıcı yetkilerinde "Birim Fiyat Girişi yalnızca Listeden Seçilerek Yapılsın" yetkisi seçili olduğu durumda sipariş, irsaliye ve fatura satırlarındaki indirim satırlarında tutar girişi yapılamıyordu, düzeltildi. Hareketler - Satış Faturaları 42 WINERP WINERP "İrsaliye tarih ay bilgisi fatura tarihi ay bilgisinden farklıysa" parametresi FF faturalarını kontrol etmemeli. "İrsaliye Tarih Ay Bilgisi Fatura Tarihi Ay Bilgisinden Farklıysa" parametresinde "işlem durdurulacak" seçilmiş olduğunda, fiyat farkı faturalarının bu kontrol dışında tutulması sağlanmıştır. Hareketler - Satış Faturaları

13 Siparişler faturalandığında otomatik fatura basımının "Evet" olduğu durumda ekrana gelen yazıcı ekranındaki "OK" tuşuna konumlanılamıyor. Siparişler faturalandığında otomatik fatura basımının "Evet" olduğu durumda ekrana gelen yazıcı ekranındaki "OK" tuşuna konumlanmıyordu, düzeltildi. 44 WINERP Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri Satiş teklifi sözleşmeye çevrildiğinde indirimler gelmiyor. İşlem dövizli olarak eklenmiş bir satış teklifine girilmiş tutar türündeki genel indirimlerin sözleşmeye aktarılabilmesi sağlanmıştır. Finans Ana Kayıtlar - Banka Kredileri 45 WINERP Banka Kredisi Teminatı Olarak Gösterilen Çek Tahsil Edildiğinde Banka Kredi Listesi ve Banka Kredisi Raporlarında Kalan Taksit Tutarından Düşmüyor. Banka kredisi teminat olarak gösterilen çek tahsil edildiğinde banka kredi listesi ve banka kredisi raporlarında kalan taksit tutarına yansıtılmıyordu,düzeltildi.. Finans 46 WINERP Çek/Senet Raporları - Müşteri Çek/Senetleri Müşteri çek Senetleri raporunda Banka Kodu Filtresi Çalışmıyor. Müşteri çek senetleri raporunda Banka kodu filtresi çalışmıyordu, düzeltildi. Ana Kayıtlar - Hesap Kartları 47 WINERP Muhasebe Hesap Toplamlarının Muhasebe Hesapları Browser'ı Üzerinden Referansların Toplanarak IN Fonksiyonu İle Bir Query İle Alınması İsteniyor. Muhasebe Hesap kartları penceresinde yada fiş içerisinden F10 ile ulaşıldığında Muhasebe hesap toplamları için hesap kartı bazında ayrı ayrı query gidiyordu, Hesap toplamlarına giden query nin tüm hesaplarla ilgili IN şeklinde gitmesi sağlandı. 48 WINERP Ana Kayıtlar - Hesap Kartları Hareket Görmemiş Bir Alt Hesap Kartı Üzerinde Hesap Kodu Değiştirilmek İstendiğinde 'Microsoft Cursor Engine:LG_123_EMUHACC:Anahtar sütün bilgileri yetersiz veya

14 yanlış.güncelleştirme çok fazla satırı etkiledi.( )' Hatası Alınıyor Muhasebede hareket görmemiş bir alt hesap kartı üzerinde hesap kodu değiştirildiğinde hata alınyordu, düzeltildi. Ana Kayıtlar - Muhasebe Bağlantı Kodları 49 WINERP Muhasebe Bağlantı Kodlarında Cari Hesap Muhasebe Kodu Tanımlamasında Fiş Türü Filtresine Göre Tanımlama Yapıldığında Doğru Muhasebe Kodu Gelmiyor. Muhasebe bağlantı kodlarında cari hesap muhasebe kodu tanımlamasında fiş türü filtresine göre tanımlama yapıldığında doğru muhasebe kodunun gelmesi sağlanmıştır. 50 WINERP Ana Kayıtlar - E-Beyannameler E-Beyannameler "Öndeğeri Kopyala" seçeneği ile kaydedildiğinde içerik boş geliyor. E Beyannameler öndeğer kopyala seçeneği ile oluşturulmak istendiğinde içerik boş geliyordu, düzeltildi. Defter ve Dökümler - Defter-i Kebir 51 WINERP Defter-i Kebir Tarih Aralığı Verilerek Alındığında İlk Sayfada Sadece "Devreden Borç" Ve" Devreden Alacak" Bilgisini Listeliyor Devam Eden Hareketlerse İkinci Sayfadan Başlıyor İlk Sayfadan Devam Etmeli Defter-i Kebir tarih aralığı verilerek raporlandığında ilk yayfada sadece "Devreden Borç" ve" Devreden Alacak" kolonları listelenip, devam eden hareketler ise ikinci sayfadan başlıyordu, düzeltildi. USYS 52 WINERP Yönetim - Kullanıcılar GoPlus ürününde "İş Akış Yönetimi" olmasına rağmen, sistem işletmeninde kullanıcı yetkilerinde İş Akış Yönetimi yetki ağacı bulunmuyor. Eklenmeli. GoPlus ürününde kullanıcı yetkilerine "İş Akış Yönetimi " yetki seçenekleri eklenmiştir. 53 WINERP USYS Yönetim - Firmalar Sistem İşletmeni Firmalar - Ambar Tanımları üzerinde hiç kullanılmayan Ambar üzerinde

15 değişiklik yapılsa bile PRDCOST tablosuna DELETE querysi gidiyor. Sistem İşletmeni Firmalar - Ambar Tanımları üzerinde hiç kullanılmayan Ambar üzerinde değişiklik yapılsa bile PRDCOST tablosuna DELETE querysi gidiyordu, düzeltildi. USYS Yönetim - Firmalar 54 WINERP Oracle İşletim Sisteminde Cari Hesap Son Bakiye Üzerinden Devir Yapıldığında Devir.Exe Kilitleniyor. Oracle İşletim sisteminde cari hesap son bakiye üzerinden devir yapıldığında Devir.Exe Kilitleniyordu, düzeltildi. Turkcell Hizmet Merkezi Ana Kayıtlar - Mobil Bilgi Aboneleri 55 WINERP Cari hesap kartında alan kodu ayrı girilen telefon numarası Turkcell Mobil Aboneler ekranında cari hesap bilgisi seçilerek çağırıldığında alan kodunu dikkate almadan telefon numarasını getiriyor. Turkcell mobil aboneler ekranında mobil abone olarak seçilen cari hesap kartındaki telefon numarası ve alan kodları ayrı girilmiş ise sadece telefon numarası mobil abone ekranına aktarılıyordu. Alan kodu ve telefon numarası birliştirilerek mobil abone ekranındaki telefon no alanına getirilmesi sağlandı. Mali Müşavir 56 WINERP İşletme Defteri İşletmeler Hareketler Fişler Gider Fişi İşletme Defteri - Mükellefler - Fişler browserında borç-alacak tutarları boş geliyor. İşletme Defteri - Mükellefler - Fişler browserında borç - alacak tutarlarının listelenmesi sağlanmıştır. Navigator Malzeme Fonksiyonları - STPRICE 57 WINERP Tablo rapora Navigator ile alan eklenirken "Formülde Yazım Hatası Var" alınıyor. Rapor tabloya alındıktan sonra gelişmiş tabından kolon eklenip STPRICE ile tanımlı alan yapılması durumunda formülde yazım hatası var uyarısı veriyordu, düzeltildi. 58 WINERP- Navigator _STPRICE(99,Col(3),DATE(01,01,2012),DATE(31,12,2012),"",1,1)

16 24465 Cari Hesap Fonksiyonları - CLCALC CLCALC fonksiyonunda Vat filtresi çalışmıyor. CLCALC Fonksiyonunda vat filtresi çalışmıyordu, düzeltildi. Araçlar 59 WINERP Veri Aktarımı (içeri) XML ile malzeme kartlarına ait bilgiler dışarıdan güncelleme olarak aktarılamıyor. Malzeme kartına ait bilgiler XML ile farklı bir firmadan güncelleme olarak aktarıldığında koda göre eşleme yaparak malzeme kartının açıklamasını güncellemesi sağlanmıştır.

Browserdan Ulaşılan Kartlarda İleri-Geri Tuş Özelliği Olsun.

Browserdan Ulaşılan Kartlarda İleri-Geri Tuş Özelliği Olsun. ERP 26 Kasım 2012 Sürümü Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama Malzeme Yönetimi Ana Kayıtlar - Malzemeler 1 9642 Malzeme kartı kopyalama işleminde fabrika ambar parametrelerinin kopyalanması parametrik yapılabilsin.

Detaylı

ERP 2.12.01.00 Ara Sürüm Duyurusu

ERP 2.12.01.00 Ara Sürüm Duyurusu ERP 2.12.01.00 Ara Sürüm Duyurusu 20 Nisan 2012 tarihi itibariyle ERP ürünler için 2.12.01.00 ara sürümü yayımlanmıştır. Bu ara sürüm ile yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup ara sürüm

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Fabrika ve Ambar Parametrelerinin

Detaylı

2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/12/2011 2.08 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Cari hesap borç takip penceresinde kapatılmamış işlemlerin

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Fabrika ve Ambar Parametrelerinin

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

tarafından yazıldı. Perşembe, 23 Haziran :17 - Son Güncelleme Çarşamba, 20 Temmuz :24

tarafından yazıldı. Perşembe, 23 Haziran :17 - Son Güncelleme Çarşamba, 20 Temmuz :24 Genel Uyarılar : - GO 1.7x.xx versiyonlarından geçişlerde Tabloları Sürüme Göre Güncelle işlemi yapılmalıdır. - Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.. - Güncelleme işlemi istenirse

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Defter - i Kebir Raporunda Borç Bakiye ve Alacak Bakiye Alanları Defter-i

Detaylı

1.8x.xx.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Uyarılar :

1.8x.xx.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Uyarılar : Genel Uyarılar : - Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlem - 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde Tabloları Sürüme Göre Güncelle işlemi

Detaylı

1.7x.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Özel Uyarılar :

1.7x.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Özel Uyarılar : Genel Uyarılar : - Tıger2 1.7x.xx versiyonlarından geçişlerde Tabloları Sürüme Göre Güncelle işlemi yapılmalıdır. - Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.. - Güncelleme işlemi

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 2.17 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Cari Hesap Ekstresi Rapor Tasarımlarında İşlem Dövizi Borç, İşlem Dövizi

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/18/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.18 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlerde Sipariş Hareketi Aktarımında Sipariş Satır Açıklamasına Göre Filtreleme

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden

Detaylı

2.14.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

2.14.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.14.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 20 Temmuz 2012 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.14.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 5/13/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.19 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Cari Hesap Hareket Aktarımı Cari hesaba ait hareketlerin bir başka cari hesaba

Detaylı

Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.

Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz. 1 Ekim 2012 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.15.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp://download.logo.com.tr

Detaylı

2.27.00.01 ERP Sürüm Duyurusu

2.27.00.01 ERP Sürüm Duyurusu 2.27.00.01 ERP Sürüm Duyurusu ERP ürünleri için 2.27.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almaktadır. Önemli Uyarı : Program klasöründe bulunan add-ons.ini

Detaylı

SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR

SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR 2011 SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR LEM ile Yazılımınız Her Zaman Güncel... Sürekli gelişen yazılım ve yeni fonksiyonlar Sadece fonksiyonalitede değil, yasal mevzuatta da sürekli değişiklikler

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/28/2011 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.10 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Sipariş Listeleri nden (browser) sevk durumu takibi Satış ve Satınalma

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/18/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.18 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Sipariş Hareketi Aktarımında Sipariş Satır Açıklamasına Göre

Detaylı

2.17.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

2.17.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.17.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 21 Ocak 2013 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.17.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

Unity 1.84.00 versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan

Unity 1.84.00 versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan 2.17.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 21 Ocak 2013 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.17.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/25/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.22 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Cari Hesap Kartında Girilen "Taşıyıcı Kodu" Bilgisinin İrsaliye Formuna

Detaylı

LV_XXX_YY_SRVNUMS LV_XXX_YY_SRVTOT LV_XXX_YY_STINVENS LV_XXX_YY_STINVTOT LV_XXX_YY_VRNTINVENS LV_XXX_YY_VRNTINVTOT

LV_XXX_YY_SRVNUMS LV_XXX_YY_SRVTOT LV_XXX_YY_STINVENS LV_XXX_YY_STINVTOT LV_XXX_YY_VRNTINVENS LV_XXX_YY_VRNTINVTOT 2.19.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 14 Mayıs 2013 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.19.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/17/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.24 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Toplu Kredi Kartı Fiş Girişi Kredi kartı işlemlerinin tek bir form

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/8/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.20 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Çıkış İşlemlerinde Seri / Lot Hareketleri Seçim Sırası Çıkış işlemleri

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 2.14 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Cari Hesap Ekstresi Rapor Tasarımlarında İşlem Dövizi Borç,

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/28/2011 2.10 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Sipariş Listeleri nden (browser) Sevk Durumu Takibi Satış

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/25/2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 2.22 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Cari Hesap Kartında Girilen "Taşıyıcı Kodu" Bilgisinin

Detaylı

CREATE TABLE [dbo].[lg_xxx_acccodestmp](

CREATE TABLE [dbo].[lg_xxx_acccodestmp]( Genel Uyarılar : - Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlem 2.00.00.00 YÜKLEME İÇERİKLERİ - 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde Tabloları

Detaylı

SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR

SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR 2011 SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR LEM ile Yazılımınız Her Zaman Güncel... Sürekli gelişen yazılım ve yeni fonksiyonlar Sadece fonksiyonalitede değil, yasal mevzuatta da sürekli değişiklikler

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.32.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.32.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.32.00.00 ERP Sürüm Duyurusu Sayın İlgili, ERP ürünleri için 2.32.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/18/2013 2.18 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Fişlere Sipariş Hareketi Aktarımında Sipariş Satır Açıklamasına

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. İK/BordroPlus 4.20.00.00 Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. İK/BordroPlus 4.20.00.00 Sürüm Duyurusu İK/Plus 4.20.00.00 Sürüm Duyurusu 09 Temmuz 2013 tarihi itibari ile İK ürünleri için 4.20.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.26.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.26.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.26.00.00 ERP Sürüm Duyurusu Sayın ilgili, ERP ürünleri için 2.26.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 10/1/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.15 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Sınıfı Kayıtlarının Alfabetik Sıraya Göre Listelenmesi Malzeme sınıfı

Detaylı

Konu: ERP 2.21.00.00 Sürüm Duyurusu

Konu: ERP 2.21.00.00 Sürüm Duyurusu Konu: ERP 2.21.00.00 Sürüm Duyurusu ERP ürünleri için 2.21.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden ve destek

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/17/2014 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 2.24 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Toplu Kredi Kartı Fiş Girişi Kredi kartı işlemlerinin tek

Detaylı

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satın Alma Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Satınalma Bölümünde Alınan sipariş kartları, Ürün alımlarında uygulanacak indirim,harcama ve promosyonları Ürünü satış fiyatları, Alış koşulları

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/28/2011 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.10 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Sipariş Listeleri nden (browser) sevk durumu takibi Satış ve Satınalma Sipariş

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/8/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.20 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Malzeme Çıkış İşlemlerinde Seri / Lot Hareketleri Seçim Sırası Çıkış

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 1/24/2011 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI YENİ ÖZELLİKLER 1. Malzeme Virman İşlemleri Malzeme virmanı ile; Malzemeler arası miktar/stok aktarımı Farklı bir amaç için alınmış

Detaylı

2.13.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

2.13.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.13.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 21 Mayıs Mart 2012 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.13.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 9/23/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.21 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Muhasebe Bağlantı Kodlarına "Proje Kodu" Filtresi Malzeme ve Hizmet

Detaylı

SÜREKLİ GELİŞEN YAZILIM VE FONKSİYONLAR

SÜREKLİ GELİŞEN YAZILIM VE FONKSİYONLAR 2012 SÜREKLİ GELİŞEN YAZILIM VE FONKSİYONLAR LEM ile Yazılımınız Her Zaman Güncel... Sürekli gelişen yazılım ve yeni fonksiyonlar Sadece fonksiyonlarda değil, yasal mevzuatta da sürekli değişiklikler LEM

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.20.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.20.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.20.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 8 temmuz 2013 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.20.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.24.00.00 ERP Ara Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.24.00.00 ERP Ara Sürüm Duyurusu 2.24.00.00 ERP Ara Sürüm Duyurusu ERP ürünleri için 2.24.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden ve bu

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/8/2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 2.20 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Çıkış İşlemlerinde Seri / Lot Hareketleri Seçim

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 9/23/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.21 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. İşyeri Bazında Mahsup Fişleri İşyerleri farklı olan ambarlar arasında kesilen

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.23.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.23.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.23.00.00 ERP Sürüm Duyurusu ERP ürünleri için 2.23.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden ve destek

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.29.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.29.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.29.00.00 ERP Sürüm Duyurusu Sayın ilgili, ERP ürünleri için 2.29.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.28.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.28.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.28.00.00 ERP Sürüm Duyurusu Sayın ilgili, ERP ürünleri için 2.28.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 9/23/2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 2.21 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Muhasebe Bağlantı Kodlarına "Proje Kodu" Filtresi Malzeme

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.25.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.25.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.25.00.00 ERP Sürüm Duyurusu ERP ürünleri için 2.25.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.

Detaylı

1.91.00.00 Yükleme Đçerikleri

1.91.00.00 Yükleme Đçerikleri Bölüm : Yükleme Đçerikleri 1.91.00.00 Yükleme Đçerikleri Genel Uyarılar : Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

Önemli Uyarı : Genel Uyarılar:

Önemli Uyarı : Genel Uyarılar: Önemli Uyarı : Sql2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.muhasebe toplam taboları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000

Detaylı

ERP 1 Ekim 2012 2.15 Sürümü. Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama

ERP 1 Ekim 2012 2.15 Sürümü. Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama ERP 1 Ekim 2012 2.15 Sürümü Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama 1 WINERP- 21548 2 WINERP- 32682 3 WINERP- 7895 4 WINERP- 30961 Ana Kayıtlar - Malzemeler Malzeme üstünde sağ klik yapılıp varyantlara girildiğinde,

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

1.4 Kayıt Numaralama Şablonlarında Karakter Sayısı Limitini Belirleme. 4

1.4 Kayıt Numaralama Şablonlarında Karakter Sayısı Limitini Belirleme. 4 23 Kasım 2009 da üretime yüklenecek olan Tiger2 Ek Özellik Paketi 2, 1.90 versiyonu ile kullanıma sunu Tiger2 Ek Özellik Paket İçeriği* Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ. 1 2 1 Teknolojik Yenilikler 3 1.1 Uyarlanabilir

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 5/12/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.25 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Talep Fişlerindeki Detaylı Bilgi Alanının Diğer Fişlere Aktarılması

Detaylı

2.18.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

2.18.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.18.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 18 Mart 2013 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.18.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

Unity 1.84.00 versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan

Unity 1.84.00 versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan 2.18.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 18 Mart 2013 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.18.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.33.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.33.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.33.00.00 ERP Sürüm Duyurusu Sayın İlgili, ERP ürünleri için 2.33.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden

Detaylı

Tiger Enterprise Ürün Fark Dokümanı

Tiger Enterprise Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Enterprise Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır.

Detaylı

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace Kurulumu Öncesinde Yapılması Gereken İşlemler Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 veya daha yeni işletim sistemlerinde Programlar

Detaylı

ERP 2.12.00.00 Sürüm Duyurusu

ERP 2.12.00.00 Sürüm Duyurusu ERP 2.12.00.00 Sürüm Duyurusu 19 Mart 2012 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.12.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

ERP 2.12.00.00 Sürüm Duyurusu

ERP 2.12.00.00 Sürüm Duyurusu ERP 2.12.00.00 Sürüm Duyurusu 19 Mart 2012 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.12.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

Sayın İlgili, ERP 22 Eylül 2014 Sürümü. Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama Satış ve Dağıtım Hareketler - Satış Faturaları

Sayın İlgili, ERP 22 Eylül 2014 Sürümü. Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama Satış ve Dağıtım Hareketler - Satış Faturaları Sayın İlgili, ERP 22 Eylül 2014 Sürümü Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama Hareketler - Satış Faturaları 1 43111 Satırda masraf merkezi girilen satış faturası, otomatik muhasebeleştirme /toplu / fiş üzerinden

Detaylı

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.22.00.00 ERP Sürüm Duyurusu

ÇÖZÜMMARKET BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK. 2.22.00.00 ERP Sürüm Duyurusu 2.22.00.00 ERP Sürüm Duyurusu ERP ürünleri için 2.22.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden ve bu dokümanda

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 10/1/2012 2.15 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Malzeme Sınıfı Kayıtlarının Alfabetik Sıraya Göre Listelenmesi

Detaylı

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi.

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi. Özet Tanım Ürün Adi Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına yeni alanlar Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI TOPLU MALZEME TEMĐNĐ

DESTEK DOKÜMANI TOPLU MALZEME TEMĐNĐ TOPLU MALZEME TEMĐNĐ Unity2 ve Tiger2 ürünlerinde 1.72.00.00 versiyonuyla birlikte Üretim Emirlerinin Malzeme temini işlemlerinin toplu olarak yapılabilmesi sağlanmıştır. Üretim kontrol sisteminde işlemler

Detaylı

Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.

Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz. ERP ürünleri için 2.24.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden ve bu dokümanda belirtilen bağlantılardan

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

Sabit Kıymet Zimmet Fişi Yazdırılamıyor.

Sabit Kıymet Zimmet Fişi Yazdırılamıyor. ERP 16 Temmuz 2012 Sürümü Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama Malzeme Yönetimi Ana Kayıtlar - Malzemeler 1 27402 Malzeme kartı üzerinden F9 menü ile ulaşılan planlı hareketler takibi ekranında fiili stok rakamında

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü 21.01.2019 Tarihli Müşavir 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır.

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 5/12/2014 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 2.25 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Talep Fişlerindeki Detaylı Bilgi Alanının Diğer Fişlere

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

ERP 23 Ocak 2012 Sürümü Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama

ERP 23 Ocak 2012 Sürümü Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama ERP 23 Ocak 2012 Sürümü Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama 1 WINERP-26598 2 WINERP-25137 3 WINERP-14941 4 WINERP-27403 5 WINERP-12710 6 WINERP-9738 7 WINERP-24130 8 WINERP-27286 9 WINERP-22562 Ana Kayıtlar

Detaylı